Σκαλιστήρη 19 & Πατησίων , ΑΘΗΝΑ Χ.Παπαδοπούλου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σκαλιστήρη 19 & Πατησίων , ΑΘΗΝΑ Χ.Παπαδοπούλου"

Transcript

1 Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Δ/νση Τ.Κ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax : : : : : : Σκαλιστήρη 19 & Πατησίων , ΑΘΗΝΑ Χ.Παπαδοπούλου pasku036@minagric.gr Αθήνα, Αριθμ. Πρωτ. : 1117/52284 ΦΕΚ:1327/τ.Β / ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αριθμ. 425/42522/ κοινής υπουργικής απόφασης, «Διαδικασία υποβολής της ετήσιας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής, σε εφαρμογή του νόμου 3877/2010 (Α 160), τρόποι καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και Ασφαλιστική Ενημερότητα» (Β 1239). Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ α) Της παρ. 4 του άρθρου 10 του ν. 3877/2010, «Σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας» (Α 160). β) Του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Π.Δ. 63/2005 (ΦΕΚ Α 98). 2. Την αριθμ. Υ29/ απόφαση του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Χουλιαράκη» (Β 2168).

2 3. Την αριθμ. 221/ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.). 4. Τις δεσμεύσεις πίστωσης αριθμ. 870/ , Κ.Λ «ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛΓΑ φυτικού τομέα» ύψους , ΑΔΑ 6ΟΑ046ΨΧΞ5-ΝΙ3 και αριθμ. 869/ , Κ.Λ «ασφαλιστικές αποζημιώσεις ΕΛΓΑ ζωικού τομέα»ύψους , ΑΔΑ 6ΦΔΡ46ΨΧΞ5-ΟΧΑ. 5. Την αριθμ. 32/17035/ εισήγηση του προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με τις δημοσιονομικές επιπτώσεις. 6. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκαλείται δαπάνη ετήσιου ύψους σε βάρος του προϋπολογισμού του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α) οικονομικού έτους 2018, η οποία θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του Κ.Λ.67 «ασφαλιστικές αποζημιώσεις». ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Άρθρο 1 Η υπ αριθμ. 425/42522/ (Β 1239) απόφαση των Αναπληρωτών Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως τροποποιήθηκε με τις αριθμ. 915/91988/ (Β 1957), 384/52287/ (Β 1031), 603/83797/ (Β 1731), 706/96129/ (Β 2258), 2042/29553/ (Β 1065), 6655/82133/ (Β 1572), 5435/72617/ (Β 1931) και 4332/48587/ (Β 1916) αποφάσεις, τροποποιείται ως ακολούθως : 1. Η παρ. 2 του άρθρου 1(ορισμοί) αντικαθίσταται ως εξής: 2.«Ασφαλιζόμενη αξία» ενός αγροτικού προϊόντος ή ομοειδούς ομάδας προϊόντων φυτικής προέλευσης, είναι το ποσό που προκύπτει από το γινόμενο του αριθμού των στρεμμάτων που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια του προϊόντος αυτού ή της ομοειδούς ομάδας προϊόντων, επί την μέση παραγωγή ανά στρέμμα, επί την μέση τιμή ανά κιλό ή άλλη μονάδα μέτρησης. Ειδικότερα για τις καλλιέργειες που αναπτύσσονται σε «ελεγχόμενο περιβάλλον» και σε «υψηλή κάλυψη» καθορίστηκε μια ασφαλιζόμενη αξία, που αντιστοιχεί στο σύνολο της μέσης αξίας της παραγωγής της καλλιεργητικής περιόδου του έτους ασφάλισης. Για τα «φυλλώδη λαχανικά», που αφορούν συγκαλλιέργειες ή και διαδοχικές φυτεύσεις χειμερινών κηπευτικών καθορίζεται μια ασφαλιζόμενη αξία, που αντιστοιχεί στο σύνολο της μέσης αξίας της παραγωγής της χειμερινής καλλιεργητικής περιόδου του έτους ασφάλισης. Για το ζωικό κεφάλαιο ο όρος «ασφαλιζόμενη αξία» σημαίνει το ποσό που προκύπτει από το γινόμενο του αριθμού των ζώων επί την αξία του δηλούμενου ζωικού κεφαλαίου ανά είδος ή κατηγορία.

3 2. Η περίπτωση α) της παρ. 1 του άρθρου 8(προϋποθέσεις αποζημίωσης κυρώσεις ) αντικαθίσταται ως εξής: «α) Η εμπρόθεσμη υποβολή της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής του έτους ασφάλισης, η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α. του έτους ασφάλισης και η εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών των δυο παρελθόντων ετών, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την καταβολή αποζημίωσης από τον ΕΛ.Γ.Α. για ζημιές στη φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο που προκλήθηκαν το έτος ασφάλισης.» Η περίπτωση β) της παρ. 1 του άρθρου 8(προϋποθέσεις αποζημίωσης κυρώσεις ) αντικαθίσταται ως εξής: «β) Ειδικότερα και προκειμένου για καλλιέργειες υπό κάλυψη, θα πρέπει επιπρόσθετα για τα δυο προηγούμενα έτη να μην έχει ζητηθεί εξαίρεση από την ασφαλιστική κάλυψη.» 3. Το έβδομο εδάφιο της παραγράφου 3 του άρθρου 8 (προϋποθέσεις αποζημίωσης κυρώσεις) αντικαθίσταται ως εξής: «Στις περιπτώσεις αυτές ο κτηνοτρόφος θα δικαιούται αποζημίωση εφόσον έχει εξοφλήσει εμπρόθεσμα την εισφορά του προηγούμενου έτους και έχει εξοφλήσει τις ειδικές ασφαλιστικές εισφορές των δυο(2) ετών που προηγούνται.» 4. Το δεύτερο εδάφιο της παρ.5 του άρθρου 8,όπως το εδάφιο αυτό προστέθηκε με την παρ.9 της αριθ.5435/72617/ κοινής υπουργικής απόφασης (Β 1931) αντικαθίσταται ως εξής: «Ειδικότερα στις περιπτώσεις ζημιών σε μόνιμες καλλιέργειες και Ζωικό Κεφάλαιο, από αίτια ασφαλιστικά καλυπτόμενα από τον ΕΛ.Γ.Α., θα γίνεται πάντοτε ο συγκεκριμένος έλεγχος, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.» 5. Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι που παρατίθεται στο άρθρο 10 αντικαθίσταται ως εξής: «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι» Τύπος και περιεχόμενο του εντύπου της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής έτους 2018.

4 «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι» Τύπος και περιεχόμενο του εντύπου της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής έτους

5 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Η δήλωση υποβάλλεται ΑΤΕΛΩΣ ΕΝΙΑΙΑ ΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ / ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΛ.Γ.Α. ΕΤΟΥΣ 2018 ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΣ Ε.. ΗΜ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ.. (Κωδ.Ηλεκτρ.Καταθ..... ) Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ - ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Α.Φ.Μ Ο.Υ ΑΜΚΑ.....Α.Τ..... ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ.... τραπεζ. Λογαρ. ΙΒΑΝ Στοιχεία ιεύθυνσης Κατοικίας ΠΕΡΙΦ.ΕΝΟΤΗΤΑ.. ΗΜΟΣ -.Ε./Τ.Κ Ο ΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΤΑΧ.ΚΩ... Επιθυµώ να λαµβάνω sms για θέµατα ΕΛ.Γ.Α. στο κινητό τηλέφωνο. Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΩΣΗΣ Τόπος υποβολής ΠΕΡΙΦ.ΕΝΟΤΗΤΑ... ΗΜΟΣ /.Ε./Τ.Κ. ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Γ. ΕΙ ΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ Εισφορά από Φυτική Παραγωγή Εισφορά από Ζωικό Κεφάλαιο Συνολική ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛ.Γ.Α. (σύνολο) Το ως άνω ποσό της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς φυτικής παραγωγής µπορεί να καταβληθεί µειωµένο ή αυξηµένο σε ποσοστό µέχρι 20%, µε αντίστοιχη αύξηση ή µείωση της ασφαλιζόµενης αξίας των οµοειδών ειδών. Η επιλογή αυτή γίνεται κατά την υποβολή της αρχικής και εµπρόθεσµης ήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής 2018 του ασφαλισµένου. Ποσό µικρότερο από 10 δεν απαιτείται να καταβληθεί.. ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ηλώνω ότι θα καταθέσω απευθείας στο Λογαριασµό του ΕΛ.Γ.Α. στην Τράπεζα Πειραιώς µε τον κωδικό Μ.Π. 718 ή σε λογαριασµό άλλης εξουσιοδοτηµένης από τον ΕΛ.Γ.Α. Τράπεζας που θα µου υποδειχθεί, µέχρι , το ποσό της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, που αναγράφεται στην παρούσα ήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής. Εξουσιοδοτώ τον ΕΛ.Γ.Α. να εισπράξει το ποσό της οφειλόµενης ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, µε χρέωση του παραπάνω τραπεζικού µου λογαριασµού, σε οποιοδήποτε χρόνο καταβολής των απαιτήσεών µου από φορείς του ηµοσίου ή εφόσον δεν καταβληθούν ή τα ποσά που κατατίθενται δεν επαρκούν, να τα αναζητήσει µε χρέωση του λογαριασµού αυτού έως και και σε κάθε περίπτωση µέχρι την ηµεροµηνία λήξης της εµπρόθεσµης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, σύµφωνα µε τους όρους που αναφέρονται στο συνηµµένο σχετικό έντυπο µε τίτλο «όροι και προϋποθέσεις είσπραξης της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς µε εντολή εξουσιοδότησης για χρέωση τραπεζικού λογαριασµού» που αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης, των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχοµαι. Γνωρίζω ότι, αν ο ΕΛ.Γ.Α. δεν εισπράξει το ποσό της εισφοράς, µε κανέναν από τους προαναφερόµενους τρόπους, το ποσό της ασφαλιστικής εισφοράς θα βεβαιωθεί στη.ο.υ. και θα εισπραχθεί σύµφωνα µε τις διατάξεις περί είσπραξης δηµοσίων εσόδων, σε εφαρµογή του άρθρου 11 του ν. 3877/2010 (ΦΕΚ 160/Α / ). / / 2018 Βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής Ο/Η ηλών/ούσα Εξουσιοδοτώ/ούσα (Υπογραφή Ονοµατεπώνυµο) Εκπρόσωπος: ΚΕΠ, ηµοτικής Ενότητας ή (Υπογραφή-Ονοµατεπώνυµο) Αστυνοµικού Τµήµατος) 2

6 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙ ΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ µε εντολή εξουσιοδότησης για χρέωση τραπεζικού λογαριασµού 1. ηλώνω υπεύθυνα ότι τα αναφερόµενα στοιχεία είναι ακριβή και µπορούν να χρησιµοποιηθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. ως «Ενιαία ήλωση Καλλιέργειας/ Εκτροφής 2018», για τον υπολογισµό της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, του έτους 2018 και τη δηµιουργία µηχανογραφικού αρχείου του ΕΛ.Γ.Α. Για το λόγο αυτό παρέχω ανεπιφύλακτα άδεια και εξουσιοδότηση στους ενδιαφερόµενους φορείς ΕΛ.Γ.Α. (επεξεργασία στοιχείων ήλωσης και έκδοση στατιστικών δεδοµένων) και ΤΡΑΠΕΖΑ (καταβολή ενισχύσεων αποζηµιώσεων, είσπραξη εισφοράς) να κάνουν χρήση των ως άνω δεδοµένων. 2. ηλώνω υπεύθυνα ότι, είµαι σύµφωνος/η µε τον οποιοδήποτε τρόπο διαχείρισης, φύλαξης και γενικότερης χρήσης, τόσο του παρόντος εγγράφου της ΗΛΩΣΗΣ και των αντιτύπων της, όσο και των ηλεκτρονικών αρχείων που θα δηµιουργηθούν και θα εµπεριέχουν τα προαναφερόµενα ατοµικά και λοιπά δεδοµένα, που µε αφορούν και ότι αποδέχοµαι ανεπιφύλακτα την όποια σχετική συµφωνία µεταξύ του ΕΛ.Γ.Α. και της ΤΡΑΠΕΖΑΣ, καθώς και των άλλων εµπλεκοµένων και συµπραττόντων Φορέων και Υπηρεσιών (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίµων, ΟΠΕΚΕΠΕ κ.λ.π), παραιτούµενος/η συγχρόνως από την υποβολή οποιασδήποτε ένστασης ή αντίρρησης για τη διαχείριση, διακίνηση, φύλαξη και γενικότερη χρήση των ως άνω σε φυσική ή ηλεκτρονική µορφή αρχείων και εγγράφων. Έλαβα γνώση ότι ο ΕΛ.Γ.Α. εγγυάται την πλήρη συµµόρφωση µε το πλαίσιο προστασίας δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα(ν.2472/1997, όπως ισχύει). 3. Επίσης, µε την παρούσα µου παρέχω ανέκκλητη ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΣΗ για χρέωση του προαναφερόµενου καταθετικού λογαριασµού µου (ατοµικού /κοινού) που τηρώ στην ΤΡΑΠΕΖΑ, µε το ποσό που θα προκύψει για την εξόφληση της ασφαλιστικής µου εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α., κατά τις ηµεροµηνίες που έχουν επιλέξει οι αρµόδιες Υπηρεσίες του ΕΛ.Γ.Α., για να γίνει η χρέωση. ηλώνω υπεύθυνα ότι η παρούσα εξουσιοδότηση ισχύει για την πληρωµή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α. έτους 2018, σύµφωνα µε τον τρόπο καταβολής της εισφοράς που έχει επιλεγεί στην του εντύπου της Κ/Ε και γνωρίζω ότι σε καµία περίπτωση δε χωρεί ανάκλησή της µέχρι και την ολοσχερή εξόφληση της ασφαλιστικής µου υποχρέωσης. 4. Γνωρίζω ότι η «Ασφαλιστική Ενηµερότητα» αποτελεί προϋπόθεση για τη χορήγηση οποιασδήποτε αποζηµίωσης από τον ΕΛ.Γ.Α. ή κρατικής ενίσχυσης για την αντιστάθµιση των ζηµιών και ότι για να έχω «Ασφαλιστική Ενηµερότητα» πρέπει οπωσδήποτε να έχω εξοφλήσει ολοσχερώς την ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛ.Γ.Α. Ως εκ τούτου δηλώνω υπεύθυνα ότι, θα φροντίζω ώστε έγκαιρα να υπάρχει στον προαναφερόµενο λογαριασµό µου επαρκές υπόλοιπο για την εξυπηρέτηση αυτής της υποχρέωσής µου. 5. Γνωρίζω ότι δεν µπορώ να υποβάλλω ήλωση Ζηµιάς στον ΕΛ.Γ.Α. ή Αίτηση Ενίσχυσης για εκµετάλλευση ή αγροτεµάχιο, που δεν έχω δηλώσει στο παρόν έντυπο ήλωσης. 6. Αποδέχοµαι ρητά και ανεπιφύλακτα τους ακόλουθους όρους : α. Η αναφερόµενη στην παρούσα ήλωσή µου, αρµόδια τράπεζα να χρεώνει κατά τα παραπάνω, χωρίς άλλη ειδοποίηση ή εξουσιοδότησή µου, τον ως άνω λογαριασµό µου καταθέσεων µε το ποσό της ασφαλιστικής εισφοράς που προκύπτει από την παρούσα ήλωση ή τυχόν τροποποιητικές της και να το αποδίδει στο λογαριασµό του ΕΛ.Γ.Α. στην Τράπεζα Πειραιώς. β. Η σχετική ενηµέρωσή µου να προκύπτει από την αντίστοιχη ένδειξη χρέωσης στο βιβλιάριο ή στο extrait του λογαριασµού µου. γ. Σε περίπτωση µη καταβολής της ειδικής υπέρ ΕΛ.Γ.Α. ασφαλιστικής εισφοράς, όπως αυτή προκύπτει από την παρούσα ήλωση, εντός των ταχθεισών προθεσµιών, η είσπραξη αυτής θα γίνεται κατά αναλογία, σύµφωνα µε τις σχετικές διατάξεις του ν.3877/2010 και ειδικότερα του άρθρου 11 (το οφειλόµενο ποσό αποστέλλεται για βεβαίωση και είσπραξη στη.ο.υ., εισπράττεται σύµφωνα µε τις διατάξεις περί είσπραξης δηµοσίων εσόδων). 7. Γνωρίζω επίσης ότι η είσπραξη της ασφαλιστικής εισφοράς από τον ΕΛΓΑ, σύµφωνα µε τα προαναφερόµενα, µε ενεργοποίηση της Εντολής Πληρωµής/ Χρέωσης, εξυπηρετεί τον επαγγελµατικό σκοπό της Ασφαλιστικής Ενηµερότητάς µου, καθώς και ότι αποτελεί προϋπόθεση για την είσπραξη της όποιας αποζηµίωσης από τον ΕΛΓΑ και για τον λόγο αυτό έχει εφαρµογή το άρθρο 3 του νόµου 3862/2010 και αποδέχοµαι ρητά ότι δεν επιστρέφονται τα ποσά που έχουν χρεωθεί στο λογαριασµό µου για τον ως άνω σκοπό. 8. Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρούσα ήλωση είναι αληθή και αποδέχοµαι οποιοδήποτε έλεγχο για το σκοπό αυτό. 9. Η παρούσα ΕΝΙΑΙΑ ΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟ ΟΤΗΣΗ επέχει θέση προσωρινής ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ για τις συναλλαγές µου µε τον ΕΛ.Γ.Α. 3

7 Ι. ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ειδική ασφαλιστική εισφορά στη φυτική παραγωγή σε ποσοστό επί της ασφαλιζόµενης αξίας : 1,5% για τις ελαιοκαλλιέργειες, 2% για τις φιστικιές, 4% για τις λοιπές καλλιέργειες, 1,5% για τις καλλιέργειες υπό υψηλή κάλυψη και 0,5% για τις θερµοκηπιακές καλλιέργειες α/α 1 Νοµός (1) Οικισµός- ήµος- ηµοτ ιαµ. (2) Τοποθεσία (3) Χαρτογραφικό υπόβαθρο (4) Καλλιέργεια (5) Αριθµός δένδρων (6) Έκταση (στρ) (7) Ασφαλιζόµενη Αξία ( ) (8) Συντελεστής εισφοράς (9) Μεταβολή ± 20% (10) Εισφορά ( ) (11) ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ Ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛ.Γ.Α., ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (σύνολο) ευρώ 4

8 ΙΙ. ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Ειδική ασφαλιστική εισφορά στο ζωικό κεφάλαιο, σε ποσοστό 0,75 % επί της ασφαλιζόμενης αξίας. α/α 1 Νομός (1) Οικισμός Δήμος Δημοτ Διαμ. (2) Είδος (3) Ηλικία ζώων (4) Αριθμός ανά Είδος και κατηγορία (5) Αξία ανά μονάδα (6) Ασφαλιζόμενη Αξία ( ) (7)=5Χ6 Εισφορά ( ) (8)=7Χ0,75% ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΣΦΟΡΑΣ Ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛ.Γ.Α., ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (σύνολο) ευρώ 5

9 6. Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ που παρατίθεται στο άρθρο 10 της αριθμ. 425/42522/ υπουργικής απόφασης αντικαθίσταται ως εξής : «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ» 1. Μέση Παραγωγή, Μέση Τιμή, Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Κατηγορία προϊόντος Φυτικής Παραγωγής, προϊόν και Νομό/ΠΕ, όπως προκύπτει από τις τιμές που χρησιμοποίησε ο ΕΛ.Γ.Α. κατά την πενταετία Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Είδος, Κατηγορία και ηλικία Ζωικού κεφαλαίου όλης της Χώρας, όπως προκύπτει από την επεξεργασία των τιμών αποζημίωσης του ΕΛ.Γ.Α. έτους 2010.

10 «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ» 1. Μέση Παραγωγή, Μέση Τιμή, Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Κατηγορία προϊόντος Φυτικής Παραγωγής, προϊόν και Νομό/ΠΕ, όπως προκύπτει από τις τιμές που χρησιμοποίησε ο ΕΛ.Γ.Α. κατά την πενταετία Ασφαλιζόμενη Αξία και Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά ανά Είδος, Κατηγορία και ηλικία Ζωικού κεφαλαίου όλης της Χώρας, όπως προκύπτει από την επεξεργασία των τιμών αποζημίωσης του ΕΛ.Γ.Α. έτους

11 ΚΩΔ. ΕΙΔΟΥΣ 1. ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 2018, ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΜΑΔΑ Α ΒΡΩΣΙΜΑ ΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (κιλά/στρ.η τεμάχια/στρ.) 2018 ΤΙΜΗ ( /κιλό) 2018 ΑΣΦΑΛΙ- ΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ( /στρ.) 2018 ΕΙΣΦΟΡΑ ( /στρ.) 2018 ΑΣΦΑΛ. ΑΞΙΑ ( /στρ.) 2018 (-20%) ΕΙΣΦΟΡΑ ( /στρ.) 2018 (-20%) ΑΣΦΑΛ. ΑΞΙΑ ( /στρ.) 2018 (+20%) 2 ΕΙΣΦΟΡΑ ( /στρ.) 2018 (+20%) Α01 Όρυζα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 900 0, , , ,80 Α02 Α03 Α04 Σίτος Σίτος - Κριθάρι Σπορ/γής Τριτικάλε ΑΡΚΑ ΙΑΣ 260 0, , , ,37 Αιτ/νιας 300 0, , , ,74 ΒΟΙΩΤΙΑΣ 400 0, , , ,65 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 300 0, , , ,74 ΡΑΜΑΣ 280 0, , , ,55 ΕΒΡΟΥ 330 0, , , ,01 Εύβοιας 180 0, , , ,64 Ηλείας 350 0, , , ,19 ΗΜΑΘΙΑΣ 370 0, , , ,37 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 230 0, , , ,10 ΚΑΒΑΛΑΣ 300 0, , , ,74 ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ 400 0, , , ,65 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 250 0, , , ,28 ΚΙΛΚΙΣ 280 0, , , ,55 ΚΟΖΑΝΗΣ 230 0, , , ,10 Κορινθίας 250 0, , , ,28 ΛΑΡΙΣΗΣ 350 0, , , ,19 ΛΕΣΒΟΥ 200 0, , , ,82 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 350 0, , , ,19 ΞΑΝΘΗΣ 350 0, , , ,19 ΠΕΛΛΗΣ 330 0, , , ,01 ΠΙΕΡΙΑΣ 280 0, , , ,55 ΡΟ ΟΠΗΣ 280 0, , , ,55 ΣΕΡΡΩΝ 320 0, , , ,92 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 380 0, , , ,47 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 270 0, , , ,46 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 230 0, , , ,10 ΤΡΙΚΑΛΩΝ 350 0, , , ,19 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 256 0, , , ,33 ΕΒΡΟΥ 400 0, , , ,42 ΞΑΝΘΗΣ 400 0, , , ,42 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 350 0, , , ,86 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 230 0, , , ,77 ΕΒΡΟΥ 300 0, , , ,30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 220 0, , , ,69 Καστοριάς 220 0, , , ,69 ΚΙΛΚΙΣ 250 0, , , ,92 Κοζάνης 270 0, , , ,07 Δράμας 300 0, , , ,30 Λαρίσης 300 0, , , ,30 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 200 0, , , ,54

12 Β ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΦΥΤΑ Β01 Β02 Αραβόσιτος Αραβόσιτος για Ενσίρωση ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,75 ΞΑΝΘΗΣ , , , ,98 ΡΟ ΟΠΗΣ , , , ,98 ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , ,98 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,45 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,56 Β03 Βίκος για Καρπό ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 180 0, , , ,97 Β04 Β05 Β06 Β07 Βρώµη Κριθάρι Κουκιά Κτηνοτροφικά Μηδική Σποροπαραγωγής Σάμου 120 0, , , ,15 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 180 0, , , ,73 Αιτ/νιας 300 0, , , ,59 ΑΡΚΑ ΙΑΣ 270 0, , , ,33 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 320 0, , , ,76 ΡΑΜΑΣ 250 0, , , ,16 ΕΒΡΟΥ 300 0, , , ,59 ΗΜΑΘΙΑΣ 350 0, , , ,02 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 250 0, , , ,16 Ιωαννίνων 350 0, , , ,02 Καβάλας 280 0, , , ,42 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 300 0, , , ,59 ΚΙΛΚΙΣ 270 0, , , ,33 ΚΟΖΑΝΗΣ 300 0, , , ,59 ΛΑΡΙΣΗΣ 350 0, , , ,02 ΛΕΣΒΟΥ 200 0, , , ,73 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 350 0, , , ,02 ΞΑΝΘΗΣ 350 0, , , ,02 ΠΕΛΛΗΣ 300 0, , , ,59 Πιερίας 300 0, , , ,59 ΡΟ ΟΠΗΣ 280 0, , , ,42 ΣΕΡΡΩΝ 350 0, , , ,02 Τρικάλων 350 0, , , ,02 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 350 0, , , ,02 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 300 0, , , ,59 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 250 0, , , ,16 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 220 0, , , ,90 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 130 0, , , ,68 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 60 2, , , ,74 Β08 Πέρκο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,76 Β09 Πίσα Κτηνοτροφικά Καρπός ΓΡΕΒΕΝΩΝ 220 0, , , ,28 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 150 0, , , ,60 ΚΙΛΚΙΣ 120 0, , , ,88 ΚΟΖΑΝΗΣ 230 0, , , ,52 ΛΑΡΙΣΗΣ 150 0, , , ,60 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 140 0, , , ,36 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 180 0, , , ,32 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 140 0, , , ,36 3

13 Β10 Σίκαλη - Βρίζα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 260 0, , , ,87 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 250 0, , , ,80 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 180 0, , , ,30 ΚΟΖΑΝΗΣ 200 0, , , ,44 Λαρίσης 200 0, , , ,44 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 200 0, , , ,44 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 180 0, , , ,30 Β11 Σµιγός ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 200 0, , , ,44 Β12 Β13 Γ Μηδική - Τριφύλια Σανός Λοιπά Σανά ΒΡΩΣΙΜΑ ΟΣΠΡΙΑ ΑΡΤΗΣ 800 0, , , ,53 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 800 0, , , ,53 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 800 0, , , ,53 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,16 Ηρακλείου 300 0, , , ,02 ΚΥΚΛΑ ΩΝ 400 0, , , ,50 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 700 0, , , ,04 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 400 0, , , ,26 Γ01 Κουκιά Καρπός ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 220 0, , , ,45 Γ02 Γ03 Γ04 Γ05 Λαθούρι - Φάβα Ρεβίθια Φακές Φασόλια Μικρόσπερµα ΚΥΚΛΑ ΩΝ 50 6, , , ,15 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 200 1, , , ,79 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 160 0, , , ,30 ΡΑΜΑΣ 130 1, , , ,99 ΕΒΡΟΥ 120 1, , , ,39 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 140 1, , , ,66 ΛΑΡΙΣΗΣ 140 1, , , ,72 ΣΕΡΡΩΝ 140 1, , , ,80 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 130 1, , , ,36 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 130 1, , , ,99 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 120 1, , , ,82 ΕΒΡΟΥ 160 0, , , ,84 Καρδίτσης 170 0, , , ,18 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 120 1, , , ,03 ΚΟΖΑΝΗΣ 120 1, , , ,22 ΛΑΡΙΣΗΣ 160 0, , , ,99 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 100 1, , , ,30 ΛΕΥΚΑ ΟΣ 80 1, , , ,34 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 100 1, , , ,04 ΕΒΡΟΥ 170 1, , , ,61 ΚΑΒΑΛΑΣ 190 1, , , ,31 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 250 1, , , ,24 ΛΕΣΒΟΥ 170 1, , , ,53 ΡΟ ΟΠΗΣ 180 1, , , ,97 ΣΕΡΡΩΝ 150 1, , , ,71 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 170 1, , , ,18 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 200 1, , , ,74 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 144 1, , , ,09 4

14 Γ06 Γ07 Φασόλια Μεσόσπερµα Φασόλια Πλακέ - Γίγαντες ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ 200 1, , , ,50 ΡΑΜΑΣ 200 1, , , ,57 ΕΒΡΟΥ 230 1, , , ,35 ΚΑΒΑΛΑΣ 330 1, , , ,24 ΛΑΡΙΣΗΣ 180 1, , , ,94 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 240 1, , , ,05 ΣΕΡΡΩΝ 200 1, , , ,81 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 200 1, , , ,54 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 200 1, , , ,90 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 160 1, , , ,44 Δράμας 230 2, , , ,81 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 300 2, , , ,58 Κοζάνης 320 2, , , ,09 ΦΛΩΡΙΝΗΣ 300 2, , , ,58 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 240 2, , , ,07 Δ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΥΤΑ Δ01 Αραχίς Επικράτεια 370 0, , , ,34 Δ02 Βαµβάκι ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 330 0, , , ,97 Άρτης 300 0, , , ,34 ΒΟΙΩΤΙΑΣ 350 0, , , ,39 ΡΑΜΑΣ 300 0, , , ,34 ΕΒΡΟΥ 300 0, , , ,34 ΕΥΒΟΙΑΣ 300 0, , , ,34 ΗΛΕΙΑΣ 370 0, , , ,81 ΗΜΑΘΙΑΣ 380 0, , , ,03 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 350 0, , , ,39 ΚΑΒΑΛΑΣ 300 0, , , ,34 ΚΑΡ ΙΤΣΗΣ 340 0, , , ,18 ΚΙΛΚΙΣ 260 0, , , ,49 ΛΑΡΙΣΗΣ 380 0, , , ,03 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 350 0, , , ,39 ΞΑΝΘΗΣ 280 0, , , ,91 ΠΕΛΛΗΣ 370 0, , , ,81 ΠΙΕΡΙΑΣ 300 0, , , ,34 ΠΡΕΒΕΖΗΣ 370 0, , , ,81 ΡΟ ΟΠΗΣ 280 0, , , ,91 ΣΕΡΡΩΝ 320 0, , , ,76 ΤΡΙΚΑΛΩΝ 380 0, , , ,03 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 360 0, , , ,60 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 350 0, , , ,39 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 272 0, , , ,74 Δ021 Βαµβάκι Ξηρικό ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 120 0, , , ,53 Δ03 Γλυκάνισο - Μαραθόσπορος ΕΥΒΟΙΑΣ 140 1, , , ,67 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 110 1, , , ,81 Πιερίας 100 1, , , ,19 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 80 1, , , ,95 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 80 1, , , ,95 5

15 Δ041 Ηλίανθος Β' (Χαμηλής στρεμμ/κήςαπόδοσης) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 170 0, , , ,94 Δ042 Δ05 Δ06 Δ07 Ηλίανθος Α' (Υψηλής στρεμμ/κήςαπόδοσης) Ηλίανθος για Πασατέµπο Καπνά Μπασµάς Καπνά Τύπου Σαµψούς Κατερίνης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 300 0, , , ,18 Δράμας 200 1, , , ,58 ΕΒΡΟΥ 280 1, , , ,61 ΡΟ ΟΠΗΣ 250 1, , , ,72 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 200 1, , , ,58 Γρεβενών 150 4, , , ,46 Δράμας 160 4, , , ,49 ΕΒΡΟΥ 120 4, , , ,36 Θεσσαλονίκης 150 4, , , ,46 Καβάλας 150 4, , , ,46 Καστοριάς 150 4, , , ,46 Κιλκίς 150 4, , , ,46 Κοζάνης 150 4, , , ,46 Λαρίσης 160 4, , , ,49 ΞΑΝΘΗΣ 120 4, , , ,36 ΡΟ ΟΠΗΣ 130 4, , , ,40 ΣΕΡΡΩΝ 140 4, , , ,43 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 110 4, , , ,33 Γρεβενών 250 3, , , ,52 Ημαθίας 180 3, , , ,05 Κιλκίς 190 3, , , ,84 Κοζάνης 250 3, , , ,52 ΛΑΡΙΣΗΣ 250 3, , , ,52 ΠΙΕΡΙΑΣ 240 3, , , ,74 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 190 3, , , ,84 Δ071 Καπνά Virginia ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 380 2, , , ,30 Δ08 Κολοκυθόσπορος ΕΒΡΟΥ 150 1, , , ,68 Ροδόπης 130 1, , , ,86 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 120 1, , , ,94 Δ09 Κρόκος - Ζαφορά ΚΟΖΑΝΗΣ 0, , , ,62 Δ11 Ρίγανη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 220 1, , , ,57 ΚΙΛΚΙΣ 200 1, , , ,25 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 160 1, , , ,60 Δ12 Σακχαρότευτλα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,08 Δ13 Σακχαρότευτλα Σποροπαραγωγής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 300 1, , , ,77 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 240 1, , , ,81 Δ14 Σουσάµι ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 60 1, , , ,57 Δ15 Ενεργειακά φυτά (Ελαιοκράμβη - Σόγια - Αγριογκινάρα - Ατρακτυλίδα) ΡΑΜΑΣ 200 0, , , ,84 ΕΒΡΟΥ 250 0, , , ,80 ΚΑΒΑΛΑΣ 220 0, , , ,22 ΞΑΝΘΗΣ 220 0, , , ,22 ΣΕΡΡΩΝ 200 0, , , ,84 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 180 0, , , ,46 Δ16 Αρωµατικά φυτά ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , ,20 Δ17 Στέβια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 300 2, , , ,11 6

16 Ε ΚΟΝ ΥΛΩ Η ΣΑΡΚΟΡΙΖΑ Ε01 Ε03 Γεώµηλα Γεώµηλα Φθινοπωρινά (Επίσπορα) ΑΡΚΑ ΙΑΣ , , , ,28 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,18 ΡΑΜΑΣ , , , ,98 ΕΒΡΟΥ , , , ,06 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,52 Ηρακλείου , , , ,40 Ιωαννίνων , , , ,96 Καβάλας , , , ,60 ΚΙΛΚΙΣ , , , ,64 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,72 Λαρίσης , , , ,20 ΞΑΝΘΗΣ , , , ,36 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,08 ΠΡΕΒΕΖΗΣ , , , ,40 ΣΕΡΡΩΝ , , , ,40 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,56 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,80 Βοιωτίας , , , ,40 Εύβοιας , , , ,60 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,20 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,18 ΚΥΚΛΑ ΩΝ , , , ,17 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,56 Ε04 Καρότα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,64 Ε05 Ραπανάκι ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,01 Ε06 Ραίβες ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,64 Ε07 Ε08 Τεύτλα - Παντζάρια Γεώµηλα Σποροπαραγωγής ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,56 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,56 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ , , , ,56 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,72 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,48 Ζ Ζ01 Ζ02 Ζ03 ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Αγκινάρες Πρώιµες (ζευγάρια/στρ.) Αγκινάρες Όψιµες (ζευγάρια/στρ.) ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,80 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,17 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,17 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,10 Αγκινάρες ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,84 Αγκαθωτές & Ισπαν. (ζευγάρια/στρ.) ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,20 Ζ04 Αγγούρια Υπαίθρια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,68 Ζ06 Αρακάς ΑΤΤΙΚΗΣ 300 2, , , ,14 ΑΧΑΙΑΣ 450 0, , , ,44 ΗΛΕΙΑΣ 300 0, , , ,39 7

17 Ζ07 Αρακάς Βιοµηχ/νίας ΗΜΑΘΙΑΣ 800 0, , , ,73 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 800 0, , , ,81 ΚΙΛΚΙΣ 500 0, , , ,32 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 220 0, , , ,98 ΣΕΡΡΩΝ 800 0, , , ,50 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 800 0, , , ,50 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ 450 0, , , ,90 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 320 0, , , ,52 ΕΒΡΟΥ 800 0, , , ,45 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 700 0, , , ,74 ΠΕΛΛΗΣ 700 0, , , ,07 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 640 0, , , ,99 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,60 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,60 ΕΒΡΟΥ , , , ,16 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,32 Ηρακλείου , , , ,32 Θεσπρωτίας , , , ,24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,60 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,32 Z08 Καρπούζια υπαίθρια ΚΙΛΚΙΣ , , , ,60 Ζ09 Καρπούζια Πρώιµα ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,96 Ξάνθης , , , ,52 Πέλλης , , , ,24 ΠΙΕΡΙΑΣ , , , ,24 Ροδόπης , , , ,16 ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , ,96 Φθιώτιδος , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,88 Αχαΐας , , , ,72 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,28 ΚΑΡ ΙΤΣΗΣ , , , ,72 Κιλκίς , , , ,80 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,72 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,76 ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , ,72 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,99 Ζ10 Κουκιά Νωπά ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 800 0, , , ,58 Ζ11 Ζ13 Κολοκυθάκια Υπαίθρια Μελιτζάνες Υπαίθριες ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,76 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,88 Ζ15 Μπάµιες ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 700 1, , , ,01 Ζ16 Πεπόνια Υπαίθρια & Θρακιώτικα Αιτ/νιας , , , ,88 ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,16 Αχαΐας , , , ,60 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,57 ΕΒΡΟΥ , , , ,82 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,60 8

18 Ζ17 Ζ18 Πεπόνια Χαµηλής Κάλυψης Πεπόνια Κονίτσης & Άργους ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,32 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,16 ΚΑΡ ΙΤΣΗΣ , , , ,88 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,88 ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , ,88 Φθιώτιδος , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,35 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,16 Αιτ/νιας , , , ,89 ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,63 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,63 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,68 Ιωαννίνων , , , ,89 ΚΑΡ ΙΤΣΗΣ , , , ,63 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,68 ΤΡΙΚΑΛΩΝ , , , ,89 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,73 Ζ19 Πιπεριές Υπαίθριες ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,16 ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,80 ΑΡΚΑ ΙΑΣ , , , ,80 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,60 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,00 ΕΒΡΟΥ , , , ,00 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,60 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,00 ΗΜΑΘΙΑΣ , , , ,40 Ζ21 Τοµάτα Υπαίθρια ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,60 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,40 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , , , ,60 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,80 ΛΑΚΩΝΙΑΣ , , , ,60 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,00 ΡΟ ΟΠΗΣ , , , ,20 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ , , , ,00 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ , , , ,20 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,04 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,88 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,20 ΡΑΜΑΣ , , , ,52 ΕΒΡΟΥ , , , ,20 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,60 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,84 Ζ22 Τοµάτα Βιοµηχανική ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,20 ΚΑΡ ΙΤΣΗΣ , , , ,24 ΚΙΛΚΙΣ , , , ,20 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,60 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , , , ,24 ΞΑΝΘΗΣ , , , ,84 9

19 Ζ23 Τοµάτα Comodore Υπαίθρ. Εµπορ. Πιερίας , , , ,84 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,16 ΡΟ ΟΠΗΣ , , , ,84 ΣΕΡΡΩΝ , , , ,88 ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ , , , ,20 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,50 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,08 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,35 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,24 Ζ24 Τοµατάκι Σαντορίνης Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 400 0, , , ,90 Ζ26 Φασολάκια Υπαίθρια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 800 0, , , ,87 Ζ261 Ζ27 Ζ29 ΦασολάκιΧάντρες Φασολάκι Βιοµηχανίας Φράουλες Πρώιµες ΗΜΑΘΙΑΣ 400 0, , , ,48 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 400 0, , , ,48 ΠΕΛΛΗΣ 400 0, , , ,48 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 700 1, , , ,94 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,44 Αιτ/νιας , , , ,08 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,20 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,68 Πιερίας , , , ,48 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,76 Ζ30 Φράουλες Υπαίθριες ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,40 Ζ31 Αραβόσιτος Γλυκός (Παραγωγήτιμή/τεμάχιο) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,56 Ζ32 Κολοκύθες Butternut ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,00 Ζ33 Ζ34 Κηπευτικά θερµοκηπίου Κηπευτικά Υψηλής Κάλυψης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 0 0, , , ,00 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , ,00 Η ΒΟΛΒΩ Η ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η01 Κρεµµύδια για Σπόρο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 40 20, , , ,78 Η02 Κρεµµύδια Νωπά ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,76 Η03 Η04 Κρεµµύδια Ξερά Κρεµµύδια για Κοκκάρι ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,47 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,36 ΕΒΡΟΥ , , , ,47 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,14 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,08 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,55 Η05 Πράσσα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,60 Η06 Σκόρδα ΑΡΚΑ ΙΑΣ , , , ,08 ΕΒΡΟΥ , , , ,08 ΛΑΡΙΣΗΣ 900 1, , , ,07 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 800 1, , , ,06 10

20 Θ ΣΑΛΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΩ Η ΛΑΧΑΝΙΚΑ Θ01 Άνηθος -Μαιντανός - Ρόκα- Μάραθο - Κάρδαµο- Καυκαλίθρα- Κορύανδρος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 700 1, , , ,60 Θ02 Αντίδια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,76 Θ03 Βλήτα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 800 0, , , ,13 Θ04 Κουνουπίδια ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,46 ΑΡΚΑ ΙΑΣ , , , ,36 ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,49 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,46 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,52 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,55 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,19 Θ05 Μπρόκολα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,20 Θ06 Θ07 Λάχανο & Κόκκινο Λάχανο Λάχανο Βρυξελλών - Φινόκιο Θ08 Μαρούλια - Σαλάτες Αιτ/νιας , , , ,64 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,12 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,60 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,12 Καβάλας , , , ,81 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,60 Πέλλης , , , ,12 ΠΙΕΡΙΑΣ , , , ,60 Σερρών , , , ,12 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,50 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,56 ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,32 ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,82 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,82 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,08 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,54 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,52 ΚΙΛΚΙΣ , , , ,08 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,44 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,08 Πρεβέζης , , , ,96 ΣΕΡΡΩΝ , , , ,52 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,76 Θ10 Ραδίκια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,04 Θ11 Ραδίκια Άγρια ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,08 Θ12 Σέλινο ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,56 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,92 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,24 11

21 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,76 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , , , ,32 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ , , , ,89 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,31 Θ13 Σέσκουλο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,34 Θ14 Θ15 Σπανάκι Σπανάκι Βιοµηχανίας ΑΤΤΙΚΗΣ , , , ,44 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,44 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 640 0, , , ,28 ΗΜΑΘΙΑΣ , , , ,60 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,08 Θ16 Σπαράγγι ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 450 1, , , ,15 Θ17 Ζωχός ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 500 0, , , ,84 Θ18 Σταµναγκάθι Ν. ΚΡΗΤΗΣ 500 1, , , ,52 ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 600 1, , , ,20 Θ19 Μαρούλια - Iceberg ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , , ,48 Θ20 Φυλλώδη Λαχανικά ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ , , ,00 Ι Ι01 Ι02 Ι03 ΑΜΠΕΛΟΣ Σταφύλια Επιτραπέζια Α κατηγορίας Σταφύλια Επιτραπέζια Β κατηγορίας Σταφύλια για Κρασιά Α κατηγορίας ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,40 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,36 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,40 Τρικάλων , , , ,65 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,53 Αχαΐας , , , ,24 Θεσσαλονίκης , , , ,61 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,93 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,79 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,36 ΠΙΕΡΙΑΣ , , , ,32 ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ , , , ,23 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,36 ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ , , , ,24 ΑΡΚΑ ΙΑΣ , , , ,87 Άρτης 900 0, , , ,06 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,55 Βοιωτίας , , , ,16 Γρεβενών , , , ,52 Δράμας , , , ,86 ΗΜΑΘΙΑΣ , , , ,00 ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , , , ,20 ΚΑΒΑΛΑΣ , , , ,95 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 600 0, , , ,48 ΚΙΛΚΙΣ , , , ,52 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,19 ΚΥΚΛΑ ΩΝ 250 1, , , ,64 Λαρίσης , , , ,89 ΣΑΜΟΥ 800 0, , , ,58 ΦΛΩΡΙΝΗΣ , , , ,60 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,32 12

22 Ι04 Ι06 Σταφύλια για Κρασιά Β κατηγορίας Σταφίδα Κορινθ/κή Ι07 Σταφίδα Σουλταν/να Αιτ/νιας 800 0, , , ,52 Αργολίδας , , , ,28 Αρκαδίας 700 0, , , ,06 ΑΤΤΙΚΗΣ 800 0, , , ,83 ΑΧΑΙΑΣ , , , ,84 ΒΟΙΩΤΙΑΣ , , , ,20 Γρεβενών 700 0, , , ,11 Δωδεκανήσου 700 0, , , ,09 ΕΥΒΟΙΑΣ , , , ,09 Ζακύνθου , , , ,68 ΗΛΕΙΑΣ , , , ,98 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , , , ,85 Θεσσαλονίκης , , , ,01 Καβάλας , , , ,58 Καρδίτσης , , , ,40 Κιλκίς , , , ,76 ΚΟΖΑΝΗΣ 700 0, , , ,46 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , , , ,47 ΚΥΚΛΑ ΩΝ 600 0, , , ,45 Λακωνίας 800 0, , , ,98 ΛΑΡΙΣΗΣ , , , ,26 ΛΑΣΙΘΙΟΥ 600 0, , , ,62 Λέσβου 800 0, , , ,82 ΛΕΥΚΑ ΟΣ 800 0, , , ,74 Μαγνησίας , , , ,54 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , , , ,00 ΠΕΛΛΗΣ , , , ,10 Ρεθύμνης 900 0, , , ,80 Ροδόπης , , , ,16 Σερρών , , , ,32 Τρικάλων , , , ,40 Φθιώτιδος , , , ,40 Χαλκιδικής , , , ,32 Χανίων , , , ,55 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ , , , ,48 ΑΡΓΟΛΙ ΟΣ 250 1, , , ,12 ΑΧΑΙΑΣ 250 1, , , ,12 ΖΑΚΥΝΘΟΥ 230 1, , , ,15 ΗΛΕΙΑΣ 250 1, , , ,12 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 200 1, , , ,70 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 240 1, , , ,64 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 250 1, , , ,12 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 300 1, , , ,54 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 200 1, , , ,70 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 350 0, , , ,95 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 270 1, , , ,33 ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ 280 0, , , ,96 13

23 Κ Κ01 Κ02 Κ03 ΕΛΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Επικράτεια 500 0, , , ,86 Επικράτεια 700 1, , , ,86 Επικράτεια 600 0, , , ,86 Λ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ Η Λ01 ΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ - ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ Επικράτεια , , , ,80 Λ02 ΚΙΤΡΑ Επικράτεια , , , ,48 Λ03 ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ Επικράτεια 500 1, , , ,12 Λ04 ΛΕΜΟΝΙΑ Επικράτεια , , , ,72 Λ05 ΜΑΝ ΑΡΙΝΙΑ Επικράτεια , , , ,66 Λ06 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Επικράτεια , , , ,51 Λ061 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΥΜΟΠΟΙΙΑΣ Μ ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ Μ01 Μ02 Μ021 ΒΕΡΙΚΚΟΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΕΡΙΚΚΟΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΒΕΡΙΚΚΟΚΑ ΧΥΜΟΠΟΙΙΑΣ Επικράτεια , , , ,26 Επικράτεια , , , ,40 Επικράτεια , , , ,20 Επικράτεια , , , ,60 Μ03 ΒΥΣΣΙΝΑ Επικράτεια , , , ,78 Μ04 ΑΜΑΣΚΗΝΑ Επικράτεια , , , ,84 Μ041 ΑΜΑΣΚΗΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Ν. Σκοπέλου 450 0, , , ,10 Μ05 ΚΕΡΑΣΙΑ Α Επικράτεια , , , ,59 Μ051 ΚΕΡΑΣΙΑ Β Επικράτεια , , , ,26 Μ052 ΚΕΡΑΣΙΑ Γ Επικράτεια , , , ,69 Μ06 Μ07 Μ071 Μ072 ΡΟ ΑΚΙΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟ ΑΚΙΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ & ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ A ΡΟ ΑΚΙΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ & ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ B ΡΟ ΑΚΙΝΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΥΠΕΡΠΡΩΙΜΑ Ν ΓΙΓΑΡΤΟΚΑΡΠΑ Ν01 Ν011 Ν012 Ν02 Ν021 ΑΧΛΑ ΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΧΛΑ ΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΕΣ, ΑΧΛΑ ΙΑ ABATE FETEL ΜΙΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΧΛΑ ΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ Α ΑΧΛΑ ΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ Β Επικράτεια , , , ,18 Επικράτεια , , , ,00 Επικράτεια , , , ,40 Επικράτεια , , , ,38 Επικράτεια , , , ,48 Επικράτεια , , , ,15 Επικράτεια , , , ,68 Επικράτεια , , , ,39 Επικράτεια , , , ,18 Ν03 ΚΥ ΩΝΙΑ Επικράτεια , , , ,09 Ν04 ΜΗΛΑ Α Επικράτεια , , , ,75 Ν041 ΜΗΛΑ Β Επικράτεια , , , ,19 14

24 Ξ ΛΟΙΠΕΣ ΟΠΩΡΕΣ Ξ01 ΑΚΤΙΝΙ ΙΑ Καβάλας , , , ,20 Πρεβέζης , , , ,04 Λοιποί Νομοί , , , ,00 Ξ02 ΑΒΟΚΑΝΤΟ Επικράτεια , , , ,96 Ξ03 ΛΩΤΟΣ Επικράτεια , , , ,60 Ξ04 ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ Επικράτεια , , , ,33 Ξ05 ΜΠΑΝΑΝΕΣ Νήσος Κρήτη , , , ,80 Ξ06 ΡΟ ΙΑ Επικράτεια , , , ,47 Ξ07 ΣΥΚΑ ΞΗΡΑ Επικράτεια 230 1, , , ,25 Ξ071 ΣΥΚΑ ΞΗΡΑ ΚΥΜΗΣ.Κύµης-.Κονίστρων 150 3, , , ,04 Ξ072 Ξ080 ΣΥΚΑ ΞΗΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΥΚΑ ΝΩΠΑ Εύβοιας-Ταξιάρχης 330 2, , , ,58 Αττικής , , , ,76 Επικράτεια 750 0, , , ,08 Ξ09 ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΑ Επικράτεια , , , ,00 Ξ10 ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Επικράτεια 600 1, , , ,84 Π ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Π01 ΑΜΥΓ ΑΛΑ Επικράτεια 300 2, , , ,97 Π02 ΚΑΡΥ ΙΑ Επικράτεια 100 1, , , ,12 Π03 ΚΑΣΤΑΝΑ Επικράτεια 250 1, , , ,12 Π04 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Επικράτεια 150 1, , , ,54 Π05 ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ Επικράτεια 250 6, , , ,92 Ρ ΙΑΦΟΡΑ ΕΝ ΡΩ Η - ΝΕΑΡΑ ΕΝ ΡΑ Ρ01 ΜΑΣΤΙΧΑ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 12 71, , , ,28 Σ ΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΙΜΑ Σ00 ΜΗ ΑΣΦΑΛ/Μ Επικράτεια 0 0,00 0 0,00 0 0,00 0 0,00 15

25 2. ΖΩΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 2018, ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΔΟΣ ΖΩΩΝ ΒΟOΕΙΔΗ ΒΟOΕΙΔΗ ΒΟOΕΙΔΗ ΒΟOΕΙΔΗ ΒΟOΕΙΔΗ ΒΟOΕΙΔΗ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ή ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΙΑΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ή ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ζ.Β. ΒΑΡΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 550 κ. ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΤΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΙΛΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΤΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 400 ΚΙΛΩΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΑΒΕΛΤΙΩΤΑ άνω των 45 kg Ζ.Β ΗΛΙΚΙΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΖΩΟΥ, ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ (ανά ζώο) 10 ημ- 6 μην 300 2,25 6 μην-24 μην 800 6,00 2 ετών - 6 ετών ,25 Άνω των 6 ετών 800 6,00 10 ημ- 6 μην 250 1,88 6 μην-24 μην 700 5,25 2 ετών - 6 ετών ,38 Άνω των 6 ετών 650 4,88 10 ημ. -6 μην ,65 6 μην.-24μην ,33 2 ετων-6ετων 800 6,00 Άνω των 6 ετών 400 3,00 10 ημ- 6 μην 220 1,65 6 μην-24 μην 480 3,60 2 ετών - 6 ετών 800 6,00 Άνω των 6 ετών 500 3,75 10 ημ- 6 μην 250 1,88 6 μην-24 μην 700 5,25 2 ετών - 6 ετών ,38 Άνω των 6 ετών 650 4,88 10 ημ- 6 μην 180 1,35 6 μην-24 μην 250 1,88 2 ετών - 6 ετών 500 3,75 Άνω των 6 ετών 250 1,88 Έως 1 έτους 85 0,00 Άνω του έτους 195 1,46 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 1,76 Έως 1 έτους 50 0,00 Άνω του έτους 120 0,90 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 1,08 Εως 1 έτους 35 0,00 ΑΒΕΛΤΙΩΤΑ κάτω των 45 kg Ζ.Β Άνω του έτους 80 0,60 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 0,72 16

26 ΑΙΓΟΕΙΔΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΑΒΕΛΤΙΩΤΑ άνω των 30 kg Ζ.Β ΑΒΕΛΤΙΩΤΑ κάτω των 30 kg Ζ.Β Έως 1 έτους 90 0,00 Άνω του έτους 180 1,35 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 1,62 Έως 1 έτους 40 0,00 Άνω του έτους 100 0,75 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 0,90 Έως 1 έτους 25 0,00 Άνω του έτους 70 0,53 θηλυκά άνω έτους, προσαύξηση 20%* 0 0,63 ΜΕΛΙΣΣΟΣΜΗΝΗ 70 0,53 ΚΟΥΝΕΛΙΑ/ΛΑΓΟΙ 15 0,11 ΙΠΠΟΙ Άνω των 10 ημερών 500 3,75 ΗΜΙΟΝΟΙ Άνω των 10 ημερών 400 3,00 ΟΝΟΙ Άνω των 10 ημερών 200 1,50 ΧΟΙΡΟΙ ΧΟΙΡΟΜΗΤΕΡΕΣ 0 0,00 ΟΡΝΙΘΟΕΙΔΗ ΟΡΝΙΘΕΣ ΩΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0,00 ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0,00 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 0 0,00 ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ 0 0,00 ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ 0 0,00 ΠΑΠΙΕΣ- ΧΗΝΕΣ 0 0,00 ΘΗΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ 0 0,00 *έγινε προσαύξηση κατά 20% της ασφαλιστικής εισφοράς των θηλέων ζώων αιγοπροβάτων, άνω του έτους, ώστε να θεωρούνται ασφαλισµένα και να καλύπτονται και όλα τα κάτω του έτους ζώα που κατέχει ο κτηνοτρόφος 17

«ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΑΔΑ: 70Π84653ΠΓ-8Ξ9

«ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΑΔΑ: 70Π84653ΠΓ-8Ξ9 12. Το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ που παρατίθεται στο άρθρο 10 της αριθμ. 425/42522/20-5- 2013 υπουργικής απόφασης, όπως αντικαταστάθηκε με την περίπτωση 4 της παραγράφου Ι της αριθμ. 384/52287/17-4-2014 υπουργικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση: Αχαρνών 2 Τ.Κ. 104 32 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 19409 1 Ιουνίου ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1916 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 4332/48587 Τροποποίηση της υπ αριθμ. 425/42522/20-5-2013 κοινής υπουργικής απόφασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 21537 29 Ιουνίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1931 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 5435/72617 Τροποποίηση της υπ αριθμ. 425/42522/20-5-2013 (Β' 1239) κοινής υπουργικής

Διαβάστε περισσότερα

1. ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (κιλά/στρ.η τεμάχια/στρ.

1. ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (κιλά/στρ.η τεμάχια/στρ. 1. ΦΥΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΟΣ Η λό) 7 i Τ 5 ( / 2 ( /ατρ.) ( ( Α ΒΡΩΣΙΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Α01 Ό ρ υ ζ α ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ 900 0,25 225 9,00 180 7,20 270 10,80 Α02 Σ ίτο ς ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ (ΣΤΡ. Ή ΚΕΦ ΖΩΟΥ)

ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ (ΣΤΡ. Ή ΚΕΦ ΖΩΟΥ) Α/Α ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ / ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ (ΣΤΡ. Ή ΚΕΦ ΖΩΟΥ) ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΡ. Ή ΚΕΦ ΖΩΟΥ) 0,5 0,8 1,0 1,2 120% ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ (101) 572,58 70,00 12,50 20,00 25,00

Διαβάστε περισσότερα

«Αναρτητέα στο διαδίκτυο» Αθήνα 20 Μαΐου 2013 Αρ. Πρωτ.: 425/42522

«Αναρτητέα στο διαδίκτυο» Αθήνα 20 Μαΐου 2013 Αρ. Πρωτ.: 425/42522 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Αχαρνών 2 Ταχ. Κώδικας : 104 32

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 19731

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 19731 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 19731 19732 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ με εντολή εξουσιοδότησης για χρέωση τραπεζικού

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Α. Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η

Α.Δ.Α. Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Τμήμα ΙΙΙ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 9 Ταχ. Κώδικας: 10110 FAX: 10 595400 THΛ:

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν

Μετεκπαιδεύτηκαν Κατέχουν Ώρα: 10:52:54 Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12240 6751 3831 2003 2852 1279 314 170 4192 2647 940 609 111 43 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 459 207 36 10 205 75 18 7 170 100 23 14 7 1 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 66 27 18 3

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 10:31:35 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 137572 67589 56288 27809 80521 39453 763 327 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 35402 17261 15378 7542 19765 9600

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Βοιωτίας. Οικονομικό έτος 2012 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕΔΙΝΗ ΖΩΝΗ

Ν. Βοιωτίας. Οικονομικό έτος 2012 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕΔΙΝΗ ΖΩΝΗ Ν. Βοιωτίας ΠΕΔΙΝΗ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΟΡΕΙΝΗ Μη Μη Μη Μη ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 14.69 38.22 42.25 33.80 25.35 2 Βρώμη - Σίκαλη 13.78 15.62 3 Κριθάρι 15.54 12.57 12.09 9.67 7.25 4 Ρύζι 46.19 5 Σιτάρι μαλακό

Διαβάστε περισσότερα

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688

:20/06/2007 sed01pin10 : 10:16:52 10: )- IT0688 : Ώρα: 10:16:52 ΠΙΝΑΚΑΣ 10: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - Σελίδα 1 από 5 - Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Υ Ν Ο Λ Ο 3629 3464 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 208 203 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ 50 50 ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 38 38 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ 76 76 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικό έτος 2011 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕ ΙΝΗ ΠΕ ΙΝΗ ΖΩΝΗ

Οικονοµικό έτος 2011 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕ ΙΝΗ ΠΕ ΙΝΗ ΖΩΝΗ ΕΙΣΟ ΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΠΕ ΙΝΗ Ν. Έβρου ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 14,69 38,22 15,43 38,58 12,34 30,86 9,26 23,15 2 Βρώµη - Σίκαλη 13,78 15,62 3

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2002/2003 Ώρα: 12:27:44 ΠΙΝΑΚΑΣ 18: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΗΜΟΤΙΚΑ - Σελίδα 1 από 16 ----------------------------------------------------------------------------------------T Α Ξ Η ---------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 2011 1.Περιφέρεια: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 2011 1.Περιφέρεια: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 2011 1.Περιφέρεια: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ΞΗΡΙΚΗ ΠΟΤΙΣΤΙΚΗ ΞΗΡΙΚΗ ΠΟΤΙΣΤΙΚΗ Εκτάσεις σε καλή γεωργική κατάσταση 73.000 Σιτηρά Σίτος μαλακός 87.000 30.450 ξ.β. ξ.β. 0,35 ξ.β. Σίτος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΛ.Γ.Α. ΕΤΟΥΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΟΣΔΕ... ΗΜ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ... (Κ ω δ.η λ ε κ τρ.κ α τα θ... )

ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΛ.Γ.Α. ΕΤΟΥΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΟΣΔΕ... ΗΜ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ... (Κ ω δ.η λ ε κ τρ.κ α τα θ... ) Ε/1 ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Η δήλωση υποβάλλεται ΑΤΕΛΩΣ ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΕΛ.Γ.Α. ΕΤΟΥΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΟΣΔΕ.... ΗΜ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ...... (Κ ω δ.η λ ε κ τρ.κ α τα θ...... ) Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ Ν. Έβρου ΟΡΕΙΝΗ Μη Μη Μη Μη ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 13,51 35,16 14,20 35,49 11,36 28,39 8,52 21,29 2 Βρώμη - Σίκαλη 13,78 15,62

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ Ν. Έβρου ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 14,69 38,22 15,43 38,58 12,34 30,86 9,26 23,15 2 Βρώμη - Σίκαλη 13,78 15,62 3 Κριθάρι

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό έτος 2012 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕΔΙΝΗ ΠΕΔΙΝΗ ΖΩΝΗ

Οικονομικό έτος 2012 ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΠΕΔΙΝΗ ΠΕΔΙΝΗ ΖΩΝΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΠΕΔΙΝΗ Ν. Έβρου ΟΡΕΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 14,69 38,22 15,43 38,58 12,34 30,86 9,26 23,15 2 Βρώμη - Σίκαλη 13,78 15,62 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αρδευόμενα 13.22 22.14 69.

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΗΣ Η ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ Η ΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αρδευόμενα 13.22 22.14 69. Οικονομικό έτος 2012 Μη Μη Μη Μη ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 Αραβόσιτος 14.69 38.22 2 Βρώμη - Σίκαλη 13.78 15.62 3 Κριθάρι 15.54 12.57 4 Ρύζι 46.19 5 Σιτάρι μαλακό 15.56 14.66 6 Σιτάρι σκληρό 26.09 38.40 11 Αραβόσιτος

Διαβάστε περισσότερα

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688

:17/12/ : - ) sed01pin12 : 10:20: , IT0688 Ώρα: 10:20:14 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 ----- Νοµός ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 140340 68747 57434 28534 81901 39769 1005 444 ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ 38670 18929 17012 8428 21343 10352

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 Αθήνα, 18-12-2015 Αρ. Πρωτ.: 131956 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/12/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,357 1,603 1,553 1,036 0,763 0,674 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,413 1,654 1,603 1,080 0,806 0,741 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,385

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16/01/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 285/4617 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝ ΡΩ ΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 Αθήνα, 18-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 95724 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 17/9/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,412 1,653 1,603 1,108 0,666 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,464 1,704 1,633 1,147 0,000 0,732 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,437 1,667

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 Αθήνα, 26-01-2016 Αρ. Πρωτ.: 8320 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 25/1/2016 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,306 1,549 1,502 0,945 0,686 0,644 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,361 1,621 1,546 0,993 0,734 0,723 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,339

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5

Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 107 5 : Ηµ/νία:15/10/2009 sed02pin3 Ώρα: 09:55:11 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015

Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 Αθήνα, 01-09-2015 Αρ. Πρωτ.: 88326 Μέσες Τιμές Λιανικής ανά Νομό για την 31/8/2015 ΑΤΤΙΚΗΣ 1,413 1,667 1,614 1,101 0,647 ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1,468 1,717 1,650 1,143 0,000 0,715 ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 1,455 1,679

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86

Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 2 από 5 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 86 : Ηµ/νία:11/06/2008 sed02pin3 Ώρα: 11:02:55 Σελίδα 1 από 5 Γενικά Χαρακτηριστικά Εργαστήρια που χρησιµοποιούν Σχ. Αρ. Τµηµάτων Απ' αυτά Αρ.ολ/ων διδασκαλίας Αίθουσα ΥΠΑ, µονάδες που αποκλειστικά τµηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Οικονοµικό Έτος 2016 Νοµού ΣΥΝΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 1. ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ/ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΞΗ Α ΤΑΞΗ Β ΤΑΞΗ Γ ΥΠΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ sed03pin10 Ηµ/νία: 17/10/2007 ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΓΥΜΝΑΣΙΑ - Σελίδα 1 από 5 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 12601 3848 7139 2097 4120 1288 1342 463 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ 970 319 582 197 306 94 82 28 ΝΟΜΟΣ ΡΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό έτος 2012

Οικονομικό έτος 2012 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΠΙΝΑΚΩΝ α/α ΝΟΜΟΣ Σελ. 1 Αθηνών 133 2 Αιτωλοακαρνανίας 113 3 Αν. Αττικής 129 4 Αργολίδος 177 5 Αρκαδίας 165 6 Αρτας 85 7 Αχαϊας 149 8 Βοιωτίας 121 9 Γρεβενών 53 10 Δράμας 13 11 Δυτ. Αττικής 141

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Οικονοµικό Έτος 2015 Νοµού ΣΥΝΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 1. ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ/ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489

:06/06/ : - ) sed01pin12 : 11:04: , IT1489 : Ηµ/νία:06/06/2008 ΠΙΝΑΚΑΣ 12: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ) sed01pin12 Ώρα: 11:04:22 ΜΑΘΗΤΕΣ(ΝΗΠΙΑ) ΤΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ Σελίδα 1 από 5 Νοµός ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟ ΟΜΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟ ΟΜΩΝ 2007-2013 ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Αθήνα 19-4-2011 Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ - 68 Α Αθήνας (Π.Ε.) - 65 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ - 4 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΓΛΙΚΗΣ 55 Β Αθήνας (Π.Ε.) 74 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΜΟΥΣΙΚΗΣ 4 Γ Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ

ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΝΑ Α Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 2 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -17 Α Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -32 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΑΓΩΓΗΣ 5 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ -22 Β Αθήνας (Π.Ε.) ΔΑΣΚΑΛΟΙ -16

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / MAE ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΚΕΦΑΛΗ ΖΩΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ.

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / MAE ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΚΕΦΑΛΗ ΖΩΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ. ΩΠ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / MAE ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤΡΟ 1.1.2 "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Σ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ / ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστη μοναδιαία αξία

Ελάχιστη μοναδιαία αξία ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Εύρος διακύμανσης Κωδικός Περιφέρεια Ελάχιστη μοναδιαία αξία Μέγιστη μοναδιαία αξία 1 Βοσκότοπος 29,59 13.302,06 2 Αρόσιμη έκταση 36,02 25.039,94 3 Δενδρώνες- Αμπελώνες 44,21 14.591,53 ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ I

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ I ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ I Α) Η λίστα συμπληρώνεται από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο που παραδίδει σάκο (τακτικός αντιπρόσωπος ή σε περίπτωση αναπλήρωσης ο αναπληρωτής δικαστικός αντιπρόσωπος που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, Σεπτεμβρίου 2013 Αρ. Πρωτ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π Η Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών παραδίδει το 10 ο στατιστικό τεύχος του έτους 2008, που εκπόνησε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Μαρούσι, 16-12-2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 15629 Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-3 - 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 22339 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τ.Α. Β ΒΑΘΜΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Εργάτες γης 2 Εργάτες κτηνοτροφίας 2 Μελισσοκόμοι 2 ΣΥΝΟΛΟ 6 Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες.

Εργάτες γης 2 Εργάτες κτηνοτροφίας 2 Μελισσοκόμοι 2 ΣΥΝΟΛΟ 6 Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Σ ΑΛΙΕΡΓ ΑΤΕΣ Καθηγητές Μεταφραστές Κινέζικης Γλώσσας 4 Chef/Μάγειρες Ασιατικής κουζίνας 8 Chef/Μάγειρες Ρωσικής κουζίνας 3 Μελωδός άρπας Δάσκαλος Σερβικής γλώσσας Εκπαιδευτής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αθήνα, 11 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ 70,00 2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 120,00

A/A ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ 70,00 2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 120,00 Τεύχος Β 2386/03.08.2016 T 25935 Ο συνολικός ετήσιος χρόνος απασχόλησης που μπορεί να ληφθεί υπόψη στους υπολογισμούς για εργασία που προσφέρεται εντός και εκτός της εκμετάλλευσης δεν μπορεί να υπερβεί

Διαβάστε περισσότερα

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface

'Ογκος Volume. Επιφάνεια Surface κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Μάρτιος 5 Table 4. New dwellings and improvements of dwellings, number of habitable volume and surface thereon, by geographic region. March 5 Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 212-213

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μπράτης Δημήτρης Αιρετός του ΚΥΣΠΕ d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr Τηλ. 6974754 1179-144884 Fax: 14689 Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. paligiannis@hotmail.gr Τηλ. 69747549 Fax: 14487

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001] 2011

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001] 2011 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΣΕ [001.ΔΕ001] 2011 Γραφείο/Διεύθυνση κατάθεσης αίτησης Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΛΑΔΟΣ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 29-12-23 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΔΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 23 (Προσωρινά στοιχεία) Η Δ/νση Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Δ2/4728/ Απόφαση Υπ. Παιδείας

Δ2/4728/ Απόφαση Υπ. Παιδείας 1 Φ1 Εκπαιδευτική Νομοθεσία Δ2/4728/14-01-2013 Απόφαση Υπ. Παιδείας Αυτοδίκαιη ένταξη των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις νέες περιοχές μετάθεσης Αποφασίζουμε Α. Εντάσσουμε αυτοδίκαια τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ I ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΔΙΜΗΝΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2011-2010 ΕΤΟΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΔΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / ΜΑΕ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΚΕΦΑΛΗ ΖΩΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ.

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / ΜΑΕ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΚΕΦΑΛΗ ΖΩΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ / ΜΑΕ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ Ή ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤΡΟ 1.1.2 "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ / ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212

Διαβάστε περισσότερα

27354/444/2017 ΦΕΚ 3080 Β/

27354/444/2017 ΦΕΚ 3080 Β/ 1 27354/444/2017 ΦΕΚ 3080 Β/06-09-2017 Τροποποίηση της με αριθ. πρωτ. 4872/105/ 13-02-2017 κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα «Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ 214-22 Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου υναµικού, Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑ Ε ΒΜ) 214-22 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράµµατα (ΠΕΠ) 214 22 ΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1999

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1999 Πίνακας1., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 1. New built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume Πίνακας 2., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 2. Extensions of built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος

Διαβάστε περισσότερα

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume

Προσθήκες οικοδοµών Extensions of Built - properties. 'Ογκος Volume Πίνακας 2., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 2. Extensions of built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1998

Πίνακας1. Νέες οικοδοµές, όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Περίοδος : 01 / / 1998 Πίνακας1., όροφοι, όγκος, επιφάνεια και αξία αυτών, κατά διοικητική περιφέρεια και νοµό. Table 1. New built-properties, storeys, volume, surface and value thereon, by geographic region. Όγκος σε µ3, επιφάνεια

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων των Επισήμων Ελέγχων στα γεωργικά φάρμακα» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων των Επισήμων Ελέγχων στα γεωργικά φάρμακα» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤ/ΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση πινάκων γεωργικού εισοδήματος επιτροπής παραγράφου 2 άρθρου 42 ν.2238/1994 οικονομικού έτους 2002 (χρήση 2001).

ΘΕΜΑ: Έγκριση πινάκων γεωργικού εισοδήματος επιτροπής παραγράφου 2 άρθρου 42 ν.2238/1994 οικονομικού έτους 2002 (χρήση 2001). - 395 - * ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ * Νο. 20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡ. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Α Πληροφορίες: Γ. Βαρνάκου Σ. Πίνη Τηλέφωνο: 0103375317,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 3-6- Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΟΔΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ (Προσωρινά στοιχεία) Η Δ/νση Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

1415/80082/2016,ΦΕΚ-2386/Β/

1415/80082/2016,ΦΕΚ-2386/Β/ 1 1415/80082/2016,ΦΕΚ-2386/Β/3.8.2016 Τροποποίηση της αριθμ. 169653/3.6.2011 απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Προσδιορισμός της ετήσιας απασχόλησης στην αγροτική εκμετάλλευση» (Β

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π Η Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών παραδίδει το 12 ο στατιστικό τεύχος του έτους 2010, που εκπόνησε

Διαβάστε περισσότερα

(Μέχρι σήµερα έχουν γίνει: 5 καταχωρήσεις)

(Μέχρι σήµερα έχουν γίνει: 5 καταχωρήσεις) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Υ.Π.ΕΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 542 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εργάτες γης 200. Εργάτες κτηνοτροφίας 100 ΣΥΝΟΛΟ 300. Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες.

Εργάτες γης 200. Εργάτες κτηνοτροφίας 100 ΣΥΝΟΛΟ 300. Προσαύξηση σε ποσοστό 10% για απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Εργάτες γης 200 Εργάτες κτηνοτροφίας 00 ΣΥΝΟΛΟ 300 30 Εργάτες γης 2000 Εργάτες κτηνοτροφίας 0 ΣΥΝΟΛΟ 200 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Εργάτες κτηνοτροφίας 200 ΣΥΝΟΛΟ 200

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους

Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους Στοιχεία από το Survey: Β5: Εκτεταμένα Στοιχεία Σχολικών Μονάδων Στη συγκεκριμένη «ενότητα» δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των Τμημάτων, τους ενεργούς Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς της κάθε σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟ ΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟ Α 44.696.639.659,03 40.990.667.740,13 ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 52494/2013 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟ ΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟ ΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΟ ΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟ Α 47.180.281.037,09 43.730.351.532,41 ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Θ. Φλώρος : : :

: Ευαγγελιστρίας 2 : : Θ. Φλώρος : : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Φαξ E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Πέρκας Στέλιος Τηλ

Πέρκας Στέλιος Τηλ Οι βάσεις των μεταθέσεων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Έτη 2010,2009, 2008, 2007 και 2006. Πέρκας Στέλιος Τηλ. 6976865548 2341022276 email: sperkas@sch.gr Οι βάσεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ως ΠΔ (ηλεκτρονική αποστολή)

ΠΡΟΣ: Ως ΠΔ (ηλεκτρονική αποστολή) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21/02/2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ.Πρωτ.: 578/27887 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Τμήμα Βιολογικών Προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 07 Οκτωβρίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ. Πρωτ.: 37055 ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A. Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A ΑΘΗΝΑ , FAX:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ.A ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ T.A ΑΘΗΝΑ , FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.A. Αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Ι Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Ι

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Ι Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Ι ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Σ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ Σ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Τμήμα ΙΙΙ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προσδιορισμός για κάθε εκλογική περιφέρεια του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή.

ΘΕΜΑ: Προσδιορισμός για κάθε εκλογική περιφέρεια του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 18 Απριλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 15085 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ )

ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΙΝΑΚΑΣ Α1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 (ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ/ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ) ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΤΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας1: Πλήθος εκκρεμοτήτων ανά υπηρεσία (κατάσταση διαδικασία καταχώρησης+δικαιολογητικά) 1. Άρθρο 1Β ΚΕΙ

Πίνακας1: Πλήθος εκκρεμοτήτων ανά υπηρεσία (κατάσταση διαδικασία καταχώρησης+δικαιολογητικά) 1. Άρθρο 1Β ΚΕΙ Στους πίνακες που ακολουθούν απεικονίζονται οι εκκρεμότητες αιτημάτων με βάση τα άρθρα 1Α και 1Β του ΚΕΙ ανά υπηρεσία, καθώς και το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε υπηρεσία (ΔΑΚ και ΤΑΚ) ως προς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Α -----

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Θ6Ν-4ΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 7 Σεπτεµβρίου 2012 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΔΑ: Β4Θ6Ν-4ΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 7 Σεπτεµβρίου 2012 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ /ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραµατσούκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, Αρ. Πρωτ.: /Ε1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μαρούσι, Αρ. Πρωτ.: /Ε1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14/12/2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ.: 306242 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΑΠ ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΥ & ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ Διεύθυνση: Aχαρνών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2015 2016

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2015 2016 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 205-206 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΣΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ Γήπεδο: ΕΠΣ Ημαθίας, Παλατίτσια Ημαθίας 3 ης &4 ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΡΟΙΑ -26 ΙΟΥΛΙΟΥ 205 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟ ΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Τμήμα Στατιστικής & Γ.Σ.Π ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών Η Δ/νση Μελετών & Εφαρμογών παραδίδει το 13 ο στατιστικό τεύχος του έτους 2011, που εκπόνησε το. Το παρόν τεύχος ως

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1 Εξέταση αιτημάτων 1Α και 1Β ανά υπηρεσία 1

Πίνακας 1 Εξέταση αιτημάτων 1Α και 1Β ανά υπηρεσία 1 Στους πίνακες που ακολουθούν απεικονίζονται το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε υπηρεσία (ΔΙ και ΤΙ) ως προς την εξέταση των αιτημάτων με βάση τα άρθρα 1Α και 1Β του ΚΕΙ (Πίνακας 1), το πλήθος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ MAE ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ MAE ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ MAE ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ί ΑΒΟΚΑΝΤΟ 70,00 2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ 120,00 3 ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΡΩΙΜΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 1η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ 798,00 4 ΑΓΓΟΥΡΙ ΟΨΙΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ"

ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΠΑ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση" (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ) 2014-2020 13 Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) 2014-2020 ΔΡΑΣΗ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001]

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001] ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001] 2010-11 ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

(Παραγωγή σε τόνους)

(Παραγωγή σε τόνους) Ο πρωτογενής τοµέας της Π..Ε έχει να επιδείξει σηµαντικά προϊόντα στον κλάδο της φυτικής παραγωγής, όπως απεικονίζεται στους πίνακες του παραρτήµατος. Τα κυριότερα προϊόντα φυτικής παραγωγής που παράγει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β434Ν-ΑΓΝ. Αθήνα, 8 Σεπτεµβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΔΑ: Β434Ν-ΑΓΝ. Αθήνα, 8 Σεπτεµβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ /ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραµατσούκης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα