Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο,"

Transcript

1

2

3 Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο, σε συντομότερο δυνατό χρόνο και να σταμάτησει τα σημάδια του χρόνου!

4 Κάθε χρόνο παράγουν περισσότερα από νέα καλλυντικά που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια θέση στην καρδιά μας και υπόσχονται εκπληκτικά αποτελέσματα

5 μετά τις 14 ημέρες...!!! Οι εταιρίες που παράγουν καλλυντικά, υπόσχονται ότι... - Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά, απλά να αγοράσουμε το προϊόν τους, να το χρησιμοποιούμε για 14 ημέρες, (μερικές φορές και λιγότερο...), και οι ρυτίδες μας, που γεμίσαν το δέρμα μας επί πολλά χρόνια, ως εκ θαύματος θα εξαφανιστούν!

6 ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ; Ο κοσμός των καλλυντικών αποτελείται από μία μεγάλη ψευδαίσθηση...

7 Οι εταιρείες καλλυντικών ντύνουν αυτήν την ψευδαίσθηση με την όμορφη και ακριβή συσκευασία, την διακοσμούν με μία δελεαστική διαφήμιση με εικόνες, επιστήμονες με λευκές ποδιές και έξυπvα πρόσωπα... Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια φαντασίωση;

8 Το κολλαγόνο Το κολλαγόνο, οι βιταμίνες, τα ορυκτά κτλ στις κρέμες είναι άχρηστα!!!!! ΓΙΑΤΙ?

9 Το δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα Το μεσαίο στρώμα - το χόριο, η επιδερμίδα, το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του πάχους του δέρματος και αποτελείται από συνδετικό ιστό.

10 Ο συνδετικός ιστός αποτελείται από άμορφα κύτταρα. Τα περισσότερα από τα αυτόχθονα κύτταρα είναι οι ινοβλάστες, οι οποίοι συνθέτουν 3 ειδών ίνες, τις κολλαγόνους ίνες, τις ελαστικές ίνες και τέλος τις δικτυωτές ίνες. Αυτά μεταξύ τους δημιουργούνται άμορφη μήτρα (MATRIX) με αποτέλεσμα αυτό δημιουργέι μία μάζα όπως πχ. το τσιμέντο. Και έσι δεν μπορεί να πέρασει τίποτα κατώ από αυτή τη στρώση

11 Γιατί είναι το κολλαγόνο τόσο δημοφιλές; Το κολλαγόνο είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό σε καλλυντικά, ίσως λόγω της πεποίθησης ότι αν χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα με κολλαγόνο, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το δέρμα μας με ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα του δέρματος Είναι λογικό ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

12 Γεγονοτα: 1. Κολλαγόνο - το συστατικό που είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ένα γεγονός. 2. Το κολλαγόνο είναι στο μεσαίο στρώμα του δέρματος - εντός του χορίου. Είναι επίσης γεγονός. 3. Τρίτο γεγονός: το μοριακό βάρος του κολλαγόνου είναι από 8000 έως Daltons. (Dalton - μια μονάδα μέτρησης μικρών ποσοτήτων βάρος.) 4. Ένα τέταρτο ενδιαφέρον γεγονός - για την εισαγωγή ενός υλικού στο χόριο αυτό το υλικό πρέπει να περάσει μέσα από το ανώτερο στρώμα του δέρματος. 5.Αλλά το ανώτατο στρώμα του δέρματος είναι σε θέση να αφήσει να περάσει μέσα από την ίδια μόνο μία ουσία πού έχει ένα μοριακό βάρος όχι μεγαλύτερο από 1000 Daltons!

13 Αρά πλέον είναι σαφές ότι το κολλαγόνο στα καλλυντικά μας μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα μας τόσο εύκολα όσο ένας ιπποπόταμος μπορεί να περάσει αυτήν την πόρτα.

14 Τα μέταλλα και οι βιταμίνες είναι επίσης άχρηστα: 70% της σύνθεσης των καλλυντικών είναι ακριβώς το νερό, ενώ το υπόλοιπο 30% - είναι οι βιταμίνες και τα μέταλλα που λένε ότι βοηθούν το δέρμα μας... (πόσο οξυγόνο μπορεί να βοηθήσει έναν νεκρό?). ΓΙΑΤΙ? Επειδή σχεδόν όλο το σύνολο της συνθέσεως εξατμίζεται όταν το καλλυντικό έρθει σε επαφή με τον ήλιο και τον αέρα.

15 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΤΙΔΑ?

16 ΡΥΤΙΔΑ - είναι περίσσεμα του δέρματος στα οστά.

17 Τα οστά μας σταματούν να αναπτύσσονται περίπου στην ηλικία των 18 ετών. Και παραμένουν όπως είναι!!!! Αλλά το δέρμα μεγαλώνει!!!!! Μεγαλώνοντας αυξάνετε ένα στρώμα του υποδόριου λίπους, (και ειδικά όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος) αλλά από την ηλικία των 40 ετών χάνουμε 1% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Και σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ το δέρμα μας τραβιέται προς τα κάτω και η ελαστικότητα του δέρματος χάνεται.

18 Μετά από μερικά χρόνια, έχουμε μείνει με περισσότερο δέρμα και ίδια οστά. Αυτό το περίσσεμα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και πουθενά, και έτσι γεμίζουμεμε με ρυτίδες.

19 Αυτό το πλαίσιο είναι π.χ. τα οστά του προσώπου μας

20 Αυτό το ύφασμα είναι ένα παράδειγμα του νεανικού δέρματός μας.

21 Μετά τα 40, και μερικές φορές πιο πριν, το ύφασμα αρχίζει και αλλάζει,τεντώνεται και αρχίζει να κρέμεται. Τώρα το μέγεθος του υφάσματος έχει γίνει μεγαλύτερο από το πλαίσιο.

22 Το πλαίσιο όπως και τα οστά δεν έχουν αλλάξει, αλλά το ύφασμα σιγά σιγά γίνεται όλο και περισσότερο και τελικά διπλώνει, καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και πιο πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό μας.

23 Πώς μπορώ να επιστρέψω στο ύφασμα την ομαλότητα και την ελαστικότητα;

24 Αφαιρέστε της πρόκες, τραβήξτε το ύφασμα και κόψτε το!!!!!!

25 Αυτό ονομάζεται... ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ!

26 50 χρόνια υψηλής τεχνολογίας... και είναι σχεδόν η μοναδική λύση για τη θεραπεία των ρυτίδων - Μη ξεχνάμε ότι είναι μια επιθετική χειρουργική επέμβαση. Με μια μακρά και δύσκολη περίοδο της ανάρωσης. Αλλά το αποτέλεσμα των πλαστικών επεμβάσεων δεν κρατά και πολύ!!!! Επειδή το δέρμα χάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του και η βαρύτητα δεν έχει εξαφανιστεί. Έτσι, σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε μια άλλη επέμβαση...

27 Γιατί γερνάει το δέρμα; ΗΛΙΚΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΛΚΟΟΛ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ

28 Ρυτίδες - είναι ένα ελάττωμα που σχετίζεται ΚΑΙ με την υγεία... και όχι απλά με την αισθητική. Ρυτίδες καλύπτουν τα αιμοφόρα αγγεία μας, και έτσι δυσκολεύουν να κυκλοφορίσει το αίμα μέσο του λεμφανικού συστήματος μειώνοντας την ροή του αίματος και δημιοργώντας τοπικά αιματόματα και ρογμές

29 Είναι σαν... να θέλαμε να ποτίζουμε τον κήπο, αν κάποιος στέκεται πάνω στο σωλήνα: το νερό δεν θα περάσει...!!! Αν το οξυγόνο δεν φτάνει στο δέρμα γίνονται όλο και πιο νέες ρυτίδες και εμβαθύνουν περισσότερο.

30 1й трек

31 Η Χημεία σήμερα κατέχει προνομιακή θέση στον τομέα των καλλυντικών. Προσφέρει πολλά διαφορετικά φάρμακα για να διορθώσουμε τα προβλήματα. Αλλά το πρόβλημα στη χημεία δεν είναι μόνο η λέξη ΧΗΜΕΙΑ! Хημεία Στη ζωή, προσπαθούμε να μειώσουμε τη χρήση των χημικών ουσιών, προσπαθώντας να προστατεύσουμε εμάς και τα παιδιά μας.

32 Γιατί αποφεύγουμε τις χημικές ουσίες στο σπίτι και όταν αυτό αγγίζει το καλλυντικό, κλείνουμε τα μάτια μας στα δραστικά συστατικά του; Η απάντηση στο ερώτημα είναι... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!!!! Εμείς απλά δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι αυτά μας προκαλούν βλάβη και κανένας αισθητικός δεν μας ανοίγει ποτέ τα μάτια μας με τη χημική σύνθεση των καλλυντικών, τα οποία χρησιμοποιεί και πουλάει!

33 Χημική μέθοδος για την εξομάλυνση του δέρματός μας Η Αισθητικός βάζει στο πρόσωπό μας οξύ και εν ενεργεία συστατικά, που απλά τρώνε το στρώμα του δέρματος και διώχνουν όχι μόνο τα νεκρά αλλά και τα ζωντανά κύτταρα. Εκείνη τη στιγμή, όταν έχουμε αφαιρέσει το στρώμα του δέρματος, φυσικά, οι πόροι εξαφανίζονται... Έιναι σαν να κόπηκαν με το μαχαίρι, σαν την φλούδα του μήλου...

34 Καμία αισθητικός δεν μας λέει ποτέ ότι το ζωντανό κύτταρο έχει την δυνατότητα να ανανεωθεί όχι περισσότερο από 50 φορές. Το Βαθύ peeling, αφαιρώντας τα ζωντανά κύτταρα νεκρώνει το δέρμα μας σιγά σιγά! Θα έλεγα ότι τα βαθιά peeling θα βλάψουν το δέρμα μας ακόμη περισσότερο από τη χειρουργική επέμβαση ή Botox, αλλά... αυτές οι διαδικασίες του βαθιού peeling είναι πολύ δημοφιλείς στα σαλόνια ομορφιάς...!

35 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ!!!

36 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ! Είναι μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην κοσμετολογία. Δεν είναι συνηθισμένα καλλυντικά αλλά προϊόντα που βασίζονται στη καθαρή Φυσική και όχι στην Χημεία. Μετά την πρώτη εφαρμογή (10-15 λεπτά) μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει τους πόρους κατά 50%!!! Η μόνη προυπόθεση είναι να ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το προιόν, επειδή λειτουργεί με βάση τους νόμους της ΦΥΣΙΚΗΣ. Τα προϊόντα Delor περιέχουν άμορφα νανοσωματίδια διοξειδίου του πυριτίου, δημιουργώντας μια στρώση Matrix που χάρη στην πιο σημαντική ιδιότητα των νανοσωματιδίων αυτών επιτρέπει την φυσική κίνηση τους και την επιστροφή του δέρματος στο αρχικό του σχήμα.

37 ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DELOR... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ BOTOX ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

38 Delor είναι μια νέα γεννιά της LEOREX που Ιδρύθηκε το 1999, υπό την εποπτεία του Καθ. Dov Ingman ( είναι συγγραφέας 42 επιστημονικών εργασιών και 15 διπλώματων ευρεσιτεχνίας. Ήταν ένας κύριος ερευνητής σε 21 επιστημονικά και αναπτυξιακά έργα. Μερικές από τις κύριες ερευνητικές δραστηριότητες του καθηγητή Ingman περιλαμβάνουν τη νανοτεχνολογία, νανοδομές, βιολογικές εφαρμογές της νανοτεχνολογίας, εφαρμογές νανο - τεχνολογία των υλικών, η φωτονική και τη μικροηλεκτρονική, και την τεχνητή νοημοσύνη) Τα προϊόντα έως τώρα δεινόταν μόνο σε εκλεκτά ινστιτούτα αισθητικής σε μερικές χώρες του κόσμου. Απο φέτος αποφάσισε η Leorex να συνεργαστεί με μία Ρώσικη εταιρία την DETA ELIS που είναι κολοσσός και μοναδική στον χώρο των φορητών συσκευών βιοσυντονισμού και εναλλακτικής ιατρικής. Άρα τα προϊοντα Delor είναι διαθέσιμα μόνο μέσο δύκτιου συνεργατών της DETA ELIS!

39 Πώς λειτουργεί η μάσκα Delor; 1. Η μάσκα Delor περιέχει νανοσωματίδια από δύο τύπους: - αυτές που επηρεάζουν τις ξηρές περιοχές του δέρματος, και - αυτές που επηρεάζουν την λιπαρή περιοχή. Κάθε ζώνη παίρνει ό,τι χρειάζεται. 2. Όταν βάζουμε την μάσκα στο δέρμα, τα νανοσωματίδια αρχίζουν να κινούνται το ένα προς το άλλο και έτσι μειώνεται το μέγεθος του δέρματος. Όταν η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες μειώνονται - το αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε μετά από λεπτά.

40 3. Όταν δεν υπάρχουν πολύ βαθιές ρυτίδες και δεν υπάρχει καμία πίεση στα αιμοφόρα αγγεία και την κυκλοφορία του αίματος σαν αποτέλεσμα, το δέρμα επιστρέφει σε ένα υγιές χρώμα. Αλλά το κύριο πράγμα είναι εάν δίνει μακροπρόθεσμη επίδραση. Οι ρυτίδες δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάστασή τους, και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 4. Όταν ξεπλύνετε τη μάσκα, μαζί της θα ξεπλύνετε και όλες τις ακαθαρσίες και αυτό αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση καθαριότητας.

41 Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, καινοτόμες φόρμουλες!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ DELOR ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ!

42 Η μάσκα δημιουργεί ένα πολυλειτουργικό δίκτυο των νανο-σωματιδίων (ΜΑΤRΙΧ) Λόγω της φυσικής αλληλεπίδρασης των νάνοσωματιδίων λαμβάνει χώρα: 1) Βαθύς καθαρισμός των πόρων και υψηλής ποιότητας, τη φρεσκάδα και κατά συνέπεια την αποκατάσταση του δέρματος. 2) "ΕΞΥΠΝΟ" peeling, το οποίο αφαιρεί μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δεν επηρεάζει τα ζωντανά κύτταρα. Έτσι, η μάσκα δεν βλάπτει το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά. 3) Περιποίηση του δέρματος με τα προϊόντα Delor αυξάνoυν την ελαστικότητά του, ανεξάρτητως της ηλικίας!

43 4) Αποκατάσταση της ροής του αίματος σε περιοχές που προηγουμένως παρουσιάζονταν ρυτίδες. Ενισχύεται το δέρμα έτσι ώστε προλαμβάνει και την εκ νέου εκδήλωση σημαδιών γήρανσης. 5) Μια σημαντική μείωση των πόρων. 6) Τρέφει το δέρμα με φυσικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά βραδείας απελευθέρωσης, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και λαμπερό για ώρες.

44 Видео блестят частицы

45

46

47 Видео длинный трек

48 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

49 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

50 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

51 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

52 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

53 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

54 Αποτέλεσμα μετά από δύο εφαρμογές

55 ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

56 ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

57

58 FACIAL SOAP Facial Soap 24K - η τελευταία γενιά καθαριστικού χωρίς SLS, περιέχει μοναδική μικροδομή τεχνολογίας microstuctore Delor και μικροσωματίδια του πυριτίου, που κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του δέρματος για να απορροφήσουν τα απομεινάρια, τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τον καθαρισμό του δέρματος και την εξομάλυνση της επιφάνειας. Facial Soap 24k είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς και για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Η τακτική χρήση αυτού του προϊόντος έχει απολυμαντική δράση και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος

59 EYE GEL Τζέλ για την περιοχή γύρω από τα μάτια 24k περιέχει ειδικές κάψουλες, τρέφοντας και ανανεώνοντας το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων και κάτω από τα μάτια. Περιέχει ισχυρά φύκια από τη Νεκρά θάλασσα, που διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες στο δέρμα, καθώς και ισχυρά αντιοξειδωτικά - βιταμίνες C, D, E. Το τζέλ για το δέρμα γύρω από τα μάτια 24k βοηθά να εξαλείφθει το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, λειαίνει την επιδερμίδα και την κάνει πιο ελαστική. Η τακτική χρήση αποτρέπει την εμφάνιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το δέρμα αναπλάθεται και επαναφέρεται τη φυσική του λάμψη.

60 SERUM Ορός για όλους τους τύπους δέρματος. Δίνει ενυδάτωση στο δέρμα, δημιουργώντας ένα ενεργό δίκτυο των μικροσωματιδίων πυριτίου και κάνει το δέρμα λείο και μεταξένιο. Φυσικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και τα μόρια της καθαρής κολλοειδούς χρυσού 24k, που περιέχονται στον ορό, ενυδατώνουν το δέρμα. Ο ορός 24k ενεργοποιεί τα αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τις ελαστικές ίνες του δέρματος και προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Συνιστάται για καθημερινή χρήση και είναι ιδανικό ως βάση για make-up.

61 SODTER MASK EYE Έχει άμεσο αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή!!! Μάσκα για το δέρμα και γύρω από τα μάτια 24k, που δημιουργήθηκε από μια μοναδική τεχνολογία Delor, σχεδιασμένη και για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων κολλοειδούς, καθώς και βιταμίνες Α και Ε. Ενισχύει το δέρμα μέσω του ενεργού πλέγματος των μικροσωματιδίων. Μειώνει το πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνει υγιή εμφάνιση του δέρματος. Με συνεχή χρήση εξαφανίζονται τελείως οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες.

62 BOSTER MASK Έχει άμεσο αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή!!! Μάσκα για το δέρμα και γύρω από τα μάτια 24k, που δημιουργήθηκε από μια μοναδική τεχνολογία Delor, σχεδιασμένη και για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων κολλοειδούς, καθώς και βιταμίνες Α και Ε. Ενισχύει το δέρμα μέσω του ενεργού πλέγματος των μικροσωματιδίων. Μειώνει το πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνει υγιή εμφάνιση του δέρματος. Με συνεχή χρήση εξαφανίζονται τελείως οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες

63 MOISTURIZER 24 K Moisturizer 24K μοναδική φόρμουλα Delor, κατά την οποία η βάση της είναι το ειδικό αποτέλεσμα του πλέγματος του πυριτίου (Matrix), εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Οι βιταμίνες Α, C, Ε θρέφουν και λειτουργούν αντιοξειδωτικά και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Α διευκολύνουν την ανόρθωση της επιδερμίδας.τα ορυκτά που περιέχονται (απο την Νεκρά Θάλασσα) σε μια μοναδική φόρμουλα Delor, είναι μια πλούσια πηγή των λιπαρών οξέων και άλλων δραστικών συστατικών που προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Καθημερινή εφαρμογή Moisturizer 24K είναι δυνατόν να εφαρμώζεται τόσο ως κρέμα ημέρας όσο και νύχτας. Βοηθά στην αποκατάσταση της δομής του δέρματος και το προστατεύει από την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων

64

65

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΣ, Ο καλύτερός μας φίλος ο χειρότερός μας εχθρός. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV), χωρίζεται στις ζώνες UVA, UVB και UVC. Όλες έχουν διαφορετικές αρνητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ PURE ACTIVES ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΜΙΜΗΤΗ. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά Pure Actives της Collistar έχει σημειώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ο ΜΑΘΗΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ο ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ 2017 9 ο ΜΑΘΗΜΑ Τα (ΔΥ) είναι μία μη καταστροφική μέθοδος που βασίζεται στην οπτική παρατήρηση. Τα ΔΥ αυξάνουν την πιθανότητα παρατήρησης ενδείξεων επιφανειακής

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται:

1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: 1.Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί την επιτομή της μεσοθεραπείας στις μέρες μας και χρησιμοποιείται: Στο πρόσωπο: για σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, αντιμετώπιση μικρών ρυτίδων και ουλών (πχ. από ακμή),

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

«Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr!

«Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr! «Τρώτε μήλα για δέκα λόγους υγείας!», από την Χριστίνα Ι. Μπουντούρη, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό και τo iatropedia.gr! Όλοι γνωρίζουν την παροιμία»ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Πλέον έχει

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ

BEAUTY GUIDE ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ EYE BEAUTY GUIDE T E Y X O Σ 0 2 ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ EYE BEAUTY GUIDE 2 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΞΕΙ ΩΣΗΣ + ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑ ΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Γλυκοζυλίωση και δυο φυσιολογικά φαινόµενα που σχετίζονται µε 1 ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΣΗ Η «ΚΑΡΑΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Τι είναι το υαλουρονικό οξύ; Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρµατος και η πιο σηµαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ. nea ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΠΟ 3 ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ. nea ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΠΟ 3 ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ nea ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ 3 ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΤΑ* * Στη Youth Cream H ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τα φυτικά βλαστοκύτταρα είναι η μηχανή

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης.

Ρεσβερατρόλη, Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Ρεσβερατρόλη, Ισχυρότατη αντιοξειδωτική ουσία στην υπηρεσία της υγιεινούς μακροζωίας και αντιγήρανσης. Το Γαλλικό παράδοξο!!!! Πριν από δεκαεπτά χρόνια οι επιστήμονες μελετώντας το αποκαλούμενο «Γαλλικό

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ.

Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό οξύ. Μαρία Καρδάση Το 1934 ο Κάρλ Μάγιερ απομόνωσε από το υαλώδες υγρό του βόειου οφθαλμού μια άγνωστη μέχρι τότε μη θεϊκή γλυκοζαμινογλυκάνη και την ονόμασε hyaluronan. Σήμερα η hyaluronan αναφέρεται ως υαλουρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ORLANE HYDRALANE. 03/07/2018, Αθήνα Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ORLANE HYDRALANE. 03/07/2018, Αθήνα Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ 03/07/2018, Αθήνα ORLANE HYDRALANE Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες. Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα χάνει

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Αθανάσιος Χριστόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός

Γράφει: Αθανάσιος Χριστόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός Γράφει: Αθανάσιος Χριστόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός Τα χείλη είναι ένα μέρος του προσώπου, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην αισθητική του. Κατέχει κεντρικό ρόλο στην εικόνα του προσώπου κι είναι σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

ENOTHTA 11. ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ENOTHTA 11. ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ENOTHTA 11. ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ 11.1 Δομή του δέρματος της κεφαλής Διδακτικοί Στόχοι: Να μπορείτε (α) να αναφέρετε τι είναι το δέρμα (β) να αναφέρετε τις στιβάδες

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream

Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Το δέρµα σου επιδιορθώνεται; Platelets Rich Plasma Method Cream Ετερόλογη ή αυτόλογη; H δική µας δύναµη Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, είναι η ικανότητα των κυττάρων να

Διαβάστε περισσότερα

1ο Επεισόδιο. Ταξίδι στο υγρό της ζωής- Το αίμα

1ο Επεισόδιο. Ταξίδι στο υγρό της ζωής- Το αίμα Το αίμα 1ο Επεισόδιο Ταξίδι στο υγρό της ζωής- Το αίμα Ο οργανισμός μας αποτελείται από έναν σημαντικό αριθμό οργάνων, όπως η καρδιά,οι πνεύμονες και ο εγκέφαλος. Αυτά τα όργανα συνδέονται μεταξύ τους

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα!

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! www.menarinidiabetes.gr www.glucomen.gr Τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

PEELINGS Τα peelings ή απολέπιση µε χηµικά ή µηχανικά ( δερµοαπόξεση peelings µε κρυστάλλους )µέσα σηµαίνει την εφαρµογή στο δέρµα ενός ή περισσότερων αποφολιδωτικών παραγόντων µε αποτέλεσµα την καταστροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του μελανώματος την 14η Μαΐου 2001, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για την UV ακτινοβολία. Οι δερματολόγοι λένε πως έχει αποδειχθεί μεγάλος ο ρόλος της υπεριώδους ακτινοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι.

Είναι σχεδόν βέβαιο, είτε να γνωρίζετε κάποιον που πάσχει από μια τέτοια ασθένεια είτε να έχετε μια εσείς οι ίδιοι. Γράφει: Δημήτρης Τσουκαλάς, Ιατρός Φυσικής Υγείας Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Γνωρίζετε ότι ένας στους

Διαβάστε περισσότερα

Baby, it's cold outside!

Baby, it's cold outside! #skinbodyguard Baby, it's cold outside! "Δεν κανεί κρύο στην Ελλάδα" λέει το τραγούδι αλλά ξέρουμε οτι αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Κρύο έχει και το δέρμα μας το αισθάνεται, επηρεάζεται, αντιδρά! Πώς αντιδρά;

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά.

Σήμερα θα μελετήσουμε το δέρμα. Τα μέρη του. Χρησιμότητά του. Διαπερατότητα του. Την αλληλεπίδραση με τα καλλυντικά. Ανασκόπιση Έχουμε πει τί είναι μόρια και άτομα. Έχουμε αναγνωρίσει ποια μόρια διαλύονται στο νερό και ποια όχι βάση των πολικών θέσεων που έχουν. Έχουμε συναντήσει μόρια πολύ μεγάλου μεγέθους (πολυμερή)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Η Τεχνολογία και η Επιστήμη κάνουν τη διαφορά Τα NewDAY είναι πρωτοπόρα και Σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικών εφαρμογών, αποτρίχωσης και Laser Τα NewDAY

Διαβάστε περισσότερα

Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών

Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών IONIC FOOT DETOX Αποτοξινωτικό Λουτρό Ποδιών Η φυσική μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής, το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ 2017 ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Οι Αλχημιστές [H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ Πράσινο χρώμα Σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο, αρακάς, φασολάκια, πιπεριές,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE SQOOM EFFECT Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο..201205.gr_12091.indd 1 11.09.12 16:4 2.201205.GR_12091.indd

Διαβάστε περισσότερα