Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο,"

Transcript

1

2

3 Όλες οι εταιρείες θέλουν να βρούν μια λύση για μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες επιθυμίες - να γίνει κάθε άτομο πιο όμορφο, να φαίνεται νεότερο, σε συντομότερο δυνατό χρόνο και να σταμάτησει τα σημάδια του χρόνου!

4 Κάθε χρόνο παράγουν περισσότερα από νέα καλλυντικά που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια θέση στην καρδιά μας και υπόσχονται εκπληκτικά αποτελέσματα

5 μετά τις 14 ημέρες...!!! Οι εταιρίες που παράγουν καλλυντικά, υπόσχονται ότι... - Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά, απλά να αγοράσουμε το προϊόν τους, να το χρησιμοποιούμε για 14 ημέρες, (μερικές φορές και λιγότερο...), και οι ρυτίδες μας, που γεμίσαν το δέρμα μας επί πολλά χρόνια, ως εκ θαύματος θα εξαφανιστούν!

6 ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ; Ο κοσμός των καλλυντικών αποτελείται από μία μεγάλη ψευδαίσθηση...

7 Οι εταιρείες καλλυντικών ντύνουν αυτήν την ψευδαίσθηση με την όμορφη και ακριβή συσκευασία, την διακοσμούν με μία δελεαστική διαφήμιση με εικόνες, επιστήμονες με λευκές ποδιές και έξυπvα πρόσωπα... Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια φαντασίωση;

8 Το κολλαγόνο Το κολλαγόνο, οι βιταμίνες, τα ορυκτά κτλ στις κρέμες είναι άχρηστα!!!!! ΓΙΑΤΙ?

9 Το δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα Το μεσαίο στρώμα - το χόριο, η επιδερμίδα, το οποίο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του πάχους του δέρματος και αποτελείται από συνδετικό ιστό.

10 Ο συνδετικός ιστός αποτελείται από άμορφα κύτταρα. Τα περισσότερα από τα αυτόχθονα κύτταρα είναι οι ινοβλάστες, οι οποίοι συνθέτουν 3 ειδών ίνες, τις κολλαγόνους ίνες, τις ελαστικές ίνες και τέλος τις δικτυωτές ίνες. Αυτά μεταξύ τους δημιουργούνται άμορφη μήτρα (MATRIX) με αποτέλεσμα αυτό δημιουργέι μία μάζα όπως πχ. το τσιμέντο. Και έσι δεν μπορεί να πέρασει τίποτα κατώ από αυτή τη στρώση

11 Γιατί είναι το κολλαγόνο τόσο δημοφιλές; Το κολλαγόνο είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό σε καλλυντικά, ίσως λόγω της πεποίθησης ότι αν χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα με κολλαγόνο, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το δέρμα μας με ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα του δέρματος Είναι λογικό ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

12 Γεγονοτα: 1. Κολλαγόνο - το συστατικό που είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ένα γεγονός. 2. Το κολλαγόνο είναι στο μεσαίο στρώμα του δέρματος - εντός του χορίου. Είναι επίσης γεγονός. 3. Τρίτο γεγονός: το μοριακό βάρος του κολλαγόνου είναι από 8000 έως Daltons. (Dalton - μια μονάδα μέτρησης μικρών ποσοτήτων βάρος.) 4. Ένα τέταρτο ενδιαφέρον γεγονός - για την εισαγωγή ενός υλικού στο χόριο αυτό το υλικό πρέπει να περάσει μέσα από το ανώτερο στρώμα του δέρματος. 5.Αλλά το ανώτατο στρώμα του δέρματος είναι σε θέση να αφήσει να περάσει μέσα από την ίδια μόνο μία ουσία πού έχει ένα μοριακό βάρος όχι μεγαλύτερο από 1000 Daltons!

13 Αρά πλέον είναι σαφές ότι το κολλαγόνο στα καλλυντικά μας μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα μας τόσο εύκολα όσο ένας ιπποπόταμος μπορεί να περάσει αυτήν την πόρτα.

14 Τα μέταλλα και οι βιταμίνες είναι επίσης άχρηστα: 70% της σύνθεσης των καλλυντικών είναι ακριβώς το νερό, ενώ το υπόλοιπο 30% - είναι οι βιταμίνες και τα μέταλλα που λένε ότι βοηθούν το δέρμα μας... (πόσο οξυγόνο μπορεί να βοηθήσει έναν νεκρό?). ΓΙΑΤΙ? Επειδή σχεδόν όλο το σύνολο της συνθέσεως εξατμίζεται όταν το καλλυντικό έρθει σε επαφή με τον ήλιο και τον αέρα.

15 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΤΙΔΑ?

16 ΡΥΤΙΔΑ - είναι περίσσεμα του δέρματος στα οστά.

17 Τα οστά μας σταματούν να αναπτύσσονται περίπου στην ηλικία των 18 ετών. Και παραμένουν όπως είναι!!!! Αλλά το δέρμα μεγαλώνει!!!!! Μεγαλώνοντας αυξάνετε ένα στρώμα του υποδόριου λίπους, (και ειδικά όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος) αλλά από την ηλικία των 40 ετών χάνουμε 1% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Και σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ το δέρμα μας τραβιέται προς τα κάτω και η ελαστικότητα του δέρματος χάνεται.

18 Μετά από μερικά χρόνια, έχουμε μείνει με περισσότερο δέρμα και ίδια οστά. Αυτό το περίσσεμα δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και πουθενά, και έτσι γεμίζουμεμε με ρυτίδες.

19 Αυτό το πλαίσιο είναι π.χ. τα οστά του προσώπου μας

20 Αυτό το ύφασμα είναι ένα παράδειγμα του νεανικού δέρματός μας.

21 Μετά τα 40, και μερικές φορές πιο πριν, το ύφασμα αρχίζει και αλλάζει,τεντώνεται και αρχίζει να κρέμεται. Τώρα το μέγεθος του υφάσματος έχει γίνει μεγαλύτερο από το πλαίσιο.

22 Το πλαίσιο όπως και τα οστά δεν έχουν αλλάξει, αλλά το ύφασμα σιγά σιγά γίνεται όλο και περισσότερο και τελικά διπλώνει, καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται όλο και πιο πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό μας.

23 Πώς μπορώ να επιστρέψω στο ύφασμα την ομαλότητα και την ελαστικότητα;

24 Αφαιρέστε της πρόκες, τραβήξτε το ύφασμα και κόψτε το!!!!!!

25 Αυτό ονομάζεται... ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ!

26 50 χρόνια υψηλής τεχνολογίας... και είναι σχεδόν η μοναδική λύση για τη θεραπεία των ρυτίδων - Μη ξεχνάμε ότι είναι μια επιθετική χειρουργική επέμβαση. Με μια μακρά και δύσκολη περίοδο της ανάρωσης. Αλλά το αποτέλεσμα των πλαστικών επεμβάσεων δεν κρατά και πολύ!!!! Επειδή το δέρμα χάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του και η βαρύτητα δεν έχει εξαφανιστεί. Έτσι, σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε μια άλλη επέμβαση...

27 Γιατί γερνάει το δέρμα; ΗΛΙΚΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΛΚΟΟΛ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ

28 Ρυτίδες - είναι ένα ελάττωμα που σχετίζεται ΚΑΙ με την υγεία... και όχι απλά με την αισθητική. Ρυτίδες καλύπτουν τα αιμοφόρα αγγεία μας, και έτσι δυσκολεύουν να κυκλοφορίσει το αίμα μέσο του λεμφανικού συστήματος μειώνοντας την ροή του αίματος και δημιοργώντας τοπικά αιματόματα και ρογμές

29 Είναι σαν... να θέλαμε να ποτίζουμε τον κήπο, αν κάποιος στέκεται πάνω στο σωλήνα: το νερό δεν θα περάσει...!!! Αν το οξυγόνο δεν φτάνει στο δέρμα γίνονται όλο και πιο νέες ρυτίδες και εμβαθύνουν περισσότερο.

30 1й трек

31 Η Χημεία σήμερα κατέχει προνομιακή θέση στον τομέα των καλλυντικών. Προσφέρει πολλά διαφορετικά φάρμακα για να διορθώσουμε τα προβλήματα. Αλλά το πρόβλημα στη χημεία δεν είναι μόνο η λέξη ΧΗΜΕΙΑ! Хημεία Στη ζωή, προσπαθούμε να μειώσουμε τη χρήση των χημικών ουσιών, προσπαθώντας να προστατεύσουμε εμάς και τα παιδιά μας.

32 Γιατί αποφεύγουμε τις χημικές ουσίες στο σπίτι και όταν αυτό αγγίζει το καλλυντικό, κλείνουμε τα μάτια μας στα δραστικά συστατικά του; Η απάντηση στο ερώτημα είναι... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!!!! Εμείς απλά δεν θέλουμε να καταλάβουμε ότι αυτά μας προκαλούν βλάβη και κανένας αισθητικός δεν μας ανοίγει ποτέ τα μάτια μας με τη χημική σύνθεση των καλλυντικών, τα οποία χρησιμοποιεί και πουλάει!

33 Χημική μέθοδος για την εξομάλυνση του δέρματός μας Η Αισθητικός βάζει στο πρόσωπό μας οξύ και εν ενεργεία συστατικά, που απλά τρώνε το στρώμα του δέρματος και διώχνουν όχι μόνο τα νεκρά αλλά και τα ζωντανά κύτταρα. Εκείνη τη στιγμή, όταν έχουμε αφαιρέσει το στρώμα του δέρματος, φυσικά, οι πόροι εξαφανίζονται... Έιναι σαν να κόπηκαν με το μαχαίρι, σαν την φλούδα του μήλου...

34 Καμία αισθητικός δεν μας λέει ποτέ ότι το ζωντανό κύτταρο έχει την δυνατότητα να ανανεωθεί όχι περισσότερο από 50 φορές. Το Βαθύ peeling, αφαιρώντας τα ζωντανά κύτταρα νεκρώνει το δέρμα μας σιγά σιγά! Θα έλεγα ότι τα βαθιά peeling θα βλάψουν το δέρμα μας ακόμη περισσότερο από τη χειρουργική επέμβαση ή Botox, αλλά... αυτές οι διαδικασίες του βαθιού peeling είναι πολύ δημοφιλείς στα σαλόνια ομορφιάς...!

35 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ!!!

36 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ! Είναι μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην κοσμετολογία. Δεν είναι συνηθισμένα καλλυντικά αλλά προϊόντα που βασίζονται στη καθαρή Φυσική και όχι στην Χημεία. Μετά την πρώτη εφαρμογή (10-15 λεπτά) μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει τους πόρους κατά 50%!!! Η μόνη προυπόθεση είναι να ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το προιόν, επειδή λειτουργεί με βάση τους νόμους της ΦΥΣΙΚΗΣ. Τα προϊόντα Delor περιέχουν άμορφα νανοσωματίδια διοξειδίου του πυριτίου, δημιουργώντας μια στρώση Matrix που χάρη στην πιο σημαντική ιδιότητα των νανοσωματιδίων αυτών επιτρέπει την φυσική κίνηση τους και την επιστροφή του δέρματος στο αρχικό του σχήμα.

37 ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DELOR... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ BOTOX ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

38 Delor είναι μια νέα γεννιά της LEOREX που Ιδρύθηκε το 1999, υπό την εποπτεία του Καθ. Dov Ingman ( είναι συγγραφέας 42 επιστημονικών εργασιών και 15 διπλώματων ευρεσιτεχνίας. Ήταν ένας κύριος ερευνητής σε 21 επιστημονικά και αναπτυξιακά έργα. Μερικές από τις κύριες ερευνητικές δραστηριότητες του καθηγητή Ingman περιλαμβάνουν τη νανοτεχνολογία, νανοδομές, βιολογικές εφαρμογές της νανοτεχνολογίας, εφαρμογές νανο - τεχνολογία των υλικών, η φωτονική και τη μικροηλεκτρονική, και την τεχνητή νοημοσύνη) Τα προϊόντα έως τώρα δεινόταν μόνο σε εκλεκτά ινστιτούτα αισθητικής σε μερικές χώρες του κόσμου. Απο φέτος αποφάσισε η Leorex να συνεργαστεί με μία Ρώσικη εταιρία την DETA ELIS που είναι κολοσσός και μοναδική στον χώρο των φορητών συσκευών βιοσυντονισμού και εναλλακτικής ιατρικής. Άρα τα προϊοντα Delor είναι διαθέσιμα μόνο μέσο δύκτιου συνεργατών της DETA ELIS!

39 Πώς λειτουργεί η μάσκα Delor; 1. Η μάσκα Delor περιέχει νανοσωματίδια από δύο τύπους: - αυτές που επηρεάζουν τις ξηρές περιοχές του δέρματος, και - αυτές που επηρεάζουν την λιπαρή περιοχή. Κάθε ζώνη παίρνει ό,τι χρειάζεται. 2. Όταν βάζουμε την μάσκα στο δέρμα, τα νανοσωματίδια αρχίζουν να κινούνται το ένα προς το άλλο και έτσι μειώνεται το μέγεθος του δέρματος. Όταν η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες μειώνονται - το αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε μετά από λεπτά.

40 3. Όταν δεν υπάρχουν πολύ βαθιές ρυτίδες και δεν υπάρχει καμία πίεση στα αιμοφόρα αγγεία και την κυκλοφορία του αίματος σαν αποτέλεσμα, το δέρμα επιστρέφει σε ένα υγιές χρώμα. Αλλά το κύριο πράγμα είναι εάν δίνει μακροπρόθεσμη επίδραση. Οι ρυτίδες δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάστασή τους, και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 4. Όταν ξεπλύνετε τη μάσκα, μαζί της θα ξεπλύνετε και όλες τις ακαθαρσίες και αυτό αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση καθαριότητας.

41 Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, καινοτόμες φόρμουλες!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ DELOR ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ!

42 Η μάσκα δημιουργεί ένα πολυλειτουργικό δίκτυο των νανο-σωματιδίων (ΜΑΤRΙΧ) Λόγω της φυσικής αλληλεπίδρασης των νάνοσωματιδίων λαμβάνει χώρα: 1) Βαθύς καθαρισμός των πόρων και υψηλής ποιότητας, τη φρεσκάδα και κατά συνέπεια την αποκατάσταση του δέρματος. 2) "ΕΞΥΠΝΟ" peeling, το οποίο αφαιρεί μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δεν επηρεάζει τα ζωντανά κύτταρα. Έτσι, η μάσκα δεν βλάπτει το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά. 3) Περιποίηση του δέρματος με τα προϊόντα Delor αυξάνoυν την ελαστικότητά του, ανεξάρτητως της ηλικίας!

43 4) Αποκατάσταση της ροής του αίματος σε περιοχές που προηγουμένως παρουσιάζονταν ρυτίδες. Ενισχύεται το δέρμα έτσι ώστε προλαμβάνει και την εκ νέου εκδήλωση σημαδιών γήρανσης. 5) Μια σημαντική μείωση των πόρων. 6) Τρέφει το δέρμα με φυσικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά βραδείας απελευθέρωσης, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και λαμπερό για ώρες.

44 Видео блестят частицы

45

46

47 Видео длинный трек

48 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

49 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

50 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

51 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

52 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

53 ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

54 Αποτέλεσμα μετά από δύο εφαρμογές

55 ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

56 ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

57

58 FACIAL SOAP Facial Soap 24K - η τελευταία γενιά καθαριστικού χωρίς SLS, περιέχει μοναδική μικροδομή τεχνολογίας microstuctore Delor και μικροσωματίδια του πυριτίου, που κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του δέρματος για να απορροφήσουν τα απομεινάρια, τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τον καθαρισμό του δέρματος και την εξομάλυνση της επιφάνειας. Facial Soap 24k είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς και για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Η τακτική χρήση αυτού του προϊόντος έχει απολυμαντική δράση και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος

59 EYE GEL Τζέλ για την περιοχή γύρω από τα μάτια 24k περιέχει ειδικές κάψουλες, τρέφοντας και ανανεώνοντας το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων και κάτω από τα μάτια. Περιέχει ισχυρά φύκια από τη Νεκρά θάλασσα, που διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες στο δέρμα, καθώς και ισχυρά αντιοξειδωτικά - βιταμίνες C, D, E. Το τζέλ για το δέρμα γύρω από τα μάτια 24k βοηθά να εξαλείφθει το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, λειαίνει την επιδερμίδα και την κάνει πιο ελαστική. Η τακτική χρήση αποτρέπει την εμφάνιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το δέρμα αναπλάθεται και επαναφέρεται τη φυσική του λάμψη.

60 SERUM Ορός για όλους τους τύπους δέρματος. Δίνει ενυδάτωση στο δέρμα, δημιουργώντας ένα ενεργό δίκτυο των μικροσωματιδίων πυριτίου και κάνει το δέρμα λείο και μεταξένιο. Φυσικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και τα μόρια της καθαρής κολλοειδούς χρυσού 24k, που περιέχονται στον ορό, ενυδατώνουν το δέρμα. Ο ορός 24k ενεργοποιεί τα αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τις ελαστικές ίνες του δέρματος και προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Συνιστάται για καθημερινή χρήση και είναι ιδανικό ως βάση για make-up.

61 SODTER MASK EYE Έχει άμεσο αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή!!! Μάσκα για το δέρμα και γύρω από τα μάτια 24k, που δημιουργήθηκε από μια μοναδική τεχνολογία Delor, σχεδιασμένη και για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων κολλοειδούς, καθώς και βιταμίνες Α και Ε. Ενισχύει το δέρμα μέσω του ενεργού πλέγματος των μικροσωματιδίων. Μειώνει το πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνει υγιή εμφάνιση του δέρματος. Με συνεχή χρήση εξαφανίζονται τελείως οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες.

62 BOSTER MASK Έχει άμεσο αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή!!! Μάσκα για το δέρμα και γύρω από τα μάτια 24k, που δημιουργήθηκε από μια μοναδική τεχνολογία Delor, σχεδιασμένη και για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Περιέχει καθαρό χρυσό 24 καρατίων κολλοειδούς, καθώς και βιταμίνες Α και Ε. Ενισχύει το δέρμα μέσω του ενεργού πλέγματος των μικροσωματιδίων. Μειώνει το πρήξιμο και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνει υγιή εμφάνιση του δέρματος. Με συνεχή χρήση εξαφανίζονται τελείως οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες

63 MOISTURIZER 24 K Moisturizer 24K μοναδική φόρμουλα Delor, κατά την οποία η βάση της είναι το ειδικό αποτέλεσμα του πλέγματος του πυριτίου (Matrix), εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Οι βιταμίνες Α, C, Ε θρέφουν και λειτουργούν αντιοξειδωτικά και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Α διευκολύνουν την ανόρθωση της επιδερμίδας.τα ορυκτά που περιέχονται (απο την Νεκρά Θάλασσα) σε μια μοναδική φόρμουλα Delor, είναι μια πλούσια πηγή των λιπαρών οξέων και άλλων δραστικών συστατικών που προστατεύουν το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Καθημερινή εφαρμογή Moisturizer 24K είναι δυνατόν να εφαρμώζεται τόσο ως κρέμα ημέρας όσο και νύχτας. Βοηθά στην αποκατάσταση της δομής του δέρματος και το προστατεύει από την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων

64

65

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΓΚΑΒΟΥΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Αγαπητοί Συνεργάτες, Πρόλογος Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems, τη χρήση και τα συστατικά τους,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛ. ΣΕΙΡΑ VITA C 4 ΣΕΙΡΑ IDROLIFE 6 ΣΕΙΡΑ LINEA VITA E 10 ΣΕΙΡΑ CALENTULA COUPEROSE RANGE 12 ΣΕΙΡΑ LINEA AHA 14 ΣΕΙΡΑ LINEA ACNEIS 18

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. ÐÓÁÌÊÁ news. Τριµηνιαία Έκδοση. Τεύχος 43. Ελκυστικά χείλη - Μέρος Β' Ένζυμα: Η νέα εποχή της αισθητικής

Περιεχόµενα. ÐÓÁÌÊÁ news. Τριµηνιαία Έκδοση. Τεύχος 43. Ελκυστικά χείλη - Μέρος Β' Ένζυμα: Η νέα εποχή της αισθητικής Περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news 43 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ÐÓÁÌÊÁ news Τριµηνιαία Έκδοση Τεύχος 43 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 6 12 14 18 20 22 26 30 32 34 36 38 42 58 62 Ελκυστικά

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

«ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 0 3 Ο ΓΕ.Λ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΞΗ : Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΑΘΗΝΑ 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ...4 ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «Ιστορική Αναδρομή»...5 1.1

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Αδιάβροχο Μακιγιάζ

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Αδιάβροχο Μακιγιάζ 6 12 14 16 20 22 24 26 36 38 περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news # 40 MAΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2014 Αδιάβροχο Μακιγιάζ Dermatude: Οι πελάτες απαιτούν πιο πολλά! HappySun: Νέα καινοτόμα σειρά αντηλιακών προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φθινοπωρινή πανδαισία

Φθινοπωρινή πανδαισία Φυτοθεραπεία Τα πρώτα κρυολογήματα και η φυσική άμυνά σας, σελ. 10 Όμορφη μετά το καλοκαίρι Οδηγός φροντίδας της επιδερμίδας και των μαλλιών σας, σελ. 24 Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές των φαρμακείων

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η φύση ξέρει!

...γιατί η φύση ξέρει! ...γιατί η φύση ξέρει! απαγορευεται η ανατυπωση μερουσ η ολου του καταλογου χωρισ την εγγραφη αδεια τησ εταιρειασ. τα διατροφικα σκευασματα τησ ελληνικησ οικολογικησ εταιρειασ διατιθενται μονον σαν τροφη

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους beauty does matter Κατάλογος Λιανικών Προϊόντων LABORATORY CLARENA Προϊοντα περιποίησης που βασίζονται σε επαγγελματικές φόρμουλες Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους Clarena Laboratory Η γραμμή παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Έχετε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου ; Εγκεφαλικό ; Προχωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ:

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Η γήρανση του δέρματος και οι τρόποι αντιμετώπισης της 20100 Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση. 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA

Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση. 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA 2 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA Καλωσορίσατε στο φυσικό κόσμο της Vita Melia μάθε, νοιώσε, ζήσε, δράσε... Η Vita Melia δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές,

Διαβάστε περισσότερα

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΣΑΤΙΣ (WOAD) 35 ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΗΣ ΕΥΑΊΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ 41 ΠΑΙΔΙΚΉ COLLECTION

Διαβάστε περισσότερα

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN

Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον καινούργιο συμπληρωμένο κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας VIVASAN, και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη;

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη; T. 12 - ΣΕΠ. - ΟΚΤ. 2013...για να ζω καλύτερα! ΜΑΛΛΙΑ Μυστικά για λάμψη και ζωντάνια ΚΩΝ/ΝΟΣ ΞΕΝΟΣ Βήματα Yγείας & Eυεξίας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Kαι τίποτα δεν σε σταματά... ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news 6 10 12 16 18 22 24 30 34 46 περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Μακιγιάζ για σκουρόχρωμες γυναίκες Global Lift [ProGEN-in] H θεραπεία βήμα-βήμα Biozone Γλυπτική σώματος με ενεργό όζον Neogenesis System Complex Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW...

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... VITALE 25+ REVERSALIST 40+ ULTIMATE 50+ PLATINUM 60+ CLINICAL ALL AGES GENICS ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στον οδηγό σας για να αυξήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 6 Η ανατομία του δέρματος. 7 Λιποκύτταρα / Τοπικό πάχος. 9 Εξοπλισμος Ιατρικων & Αισθητικων Κεντρων. 10 BODYKA Sonicphor Technology

Περιεχόμενα. 6 Η ανατομία του δέρματος. 7 Λιποκύτταρα / Τοπικό πάχος. 9 Εξοπλισμος Ιατρικων & Αισθητικων Κεντρων. 10 BODYKA Sonicphor Technology Περιεχόμενα 6 Η ανατομία του δέρματος 7 Λιποκύτταρα / Τοπικό πάχος 9 Εξοπλισμος Ιατρικων & Αισθητικων Κεντρων 10 BODYKA Sonicphor Technology 11 BODYKA PLUS 12 BODYKA TGS 13 E-PHOR 14 RADIO4 16 ED ONE 17

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς TELIKES SELIDES 11-12-14 12:32 ÂÏ 1 ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 4ος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ σ30 Τα hot χρώµατα µαλλιών 18, 19, 20 Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς 22, 23, 24 Πώς να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 01, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2013 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take Me editorial Αγαπητοί αναγνώστες, με αφορμή το πρώτο τεύχος της εφημερίδας μας Free Health, θα θέλαμε να δώσουμε το στίγμα

Διαβάστε περισσότερα

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε»

«Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» Χειμώνας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ «Μπορούμε να μεγαλώνουμε χωρίς να γερνάμε» ΥΓΕΙΑ Γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ; ΚΑΡΔΙΑ Θωρακίστε την με «όπλο» τη διατροφή ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μεγαλώστε γερά... παιδιά ΓΙΟΡΤΕΣ Ρεβεγιόν

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα