Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους."

Transcript

1

2 Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους. Πολύ ισχυρά προϊόντα βάσης Διαλύτη,η Υδατικά Βιοαποικοδομήσιμα. Για τον γρήγορο καθαρισμό των εξαρτημάτων από λάδια, γράσα, καρβουνίδια, χώμα κ.λ.π. Οικονομικά, αποτελεσματικά και ασφαλή. SPECIAL DEGREASER Solution Ειδικό υγρό καθαρισμού υδατικής βάσης αποκλειστικά για πλυντήρια εξαρτημάτων. Σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε από την CleanSystem ως εναλλακτικό των διαλυτών. Μια ευχάριστη νότα κόντρα στις αναθυμιάσεις και την επικινδυνότητα των διαλυτών Πολύ οικονομικό και αποτελεσματικό σε λάδια και γράσα. BRAKESOL S4 Ισχυρό υγρό βάσης διαλύτη κατάλληλο για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων των φρένων και του συμπλέκτη, αλλά και άλλων μηχανικών μερών από σκόνες λάδια και γράσα. Στεγνώνει γρήγορα. Εύφλεκτο ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑ- ΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ PW-600 Για άριστα αποτελέσματα σε πλυντήρια εξαρτημάτων χωρίς θέρμανση. Συνίσταται ανεπιφύλακτα για συνεργεία αυτοκινήτων Υψηλό σημείο αναφλέξεως <50 για μέγιστη ασφάλεια. Σχεδόν άοσμο, με χαμηλή εξάτμιση και ελάχιστα VOC. Δεν προσβάλει τα χρώματα και τα πλαστικά. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και συνεπώς είναι οικονομικό. PW-400 Καθαριστικό υγρό για λάδια γράσα και άλλες επικαθίσεις εν ψυχρώ. Κατάλληλο στις επισκευές Αυτοκινήτων, Μοτό, Αλυσοπρίονων, Μιζών, Δυναμό κλπ. Για χρήση σε πλυντήρια εξαρτημάτων παντός τύπου. Εξατμίζεται γρήγορα και έχει ήπια μυρωδιά. Δεν επηρεάζει τα αλουμίνια. Δεν σκουριάζει τα μέταλλα. Ασφαλές για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά. Οικονομικό. BRAKE&PARTS CLEΑΝER W3 Ένα δραστικό υδατοδιαλυτό υγρό σχεδιασμένο ειδικά για τον γρήγορο καθαρισμό των εξαρτημάτων των φρένων και του συμπλέκτη. Κατάλληλο για χρήση σε πλυντήρια φρένων ή για ψεκασμό και μετά ξέπλυμα με νερό. Χάρις στην υψηλή ικανότητα αφαίρεσης λαδιών, γράσων και επικολλημένων ρύπων καθιστά το πλυντήριο φρένων (Brake Cleaner), μια πολυχρηστική συσκευή, κατάλληλη για τον καθαρισμό διάφορων εξαρτημάτων. Με προστασία κατά της σκουριάς. Στεγνώνει γρήγορα με φύσημα αέρα.

3 Αναπνεύστε νέο αέρα στο χώρο εργασίας! Νέα υδατικά, Βιολογικά προίόντα, εναλλακτικά των διαλυτών SOBO LF Bio LF Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς διαλύτες και χωρίς Οργανικά Πτητικά Συστατικά (VOC), είναι το αποτέλεσμα της σύγχρονης βιοχημείας στην υπηρεσία του καθαρισμού. Δοκιμάστε το και θα πεισθείτε ότι οι διαλύτες δεν είναι πανάκεια για τον καθαρισμό των λαδιών. Το Sobo LF είναι κατάλληλο για χρήση σε θερμαινόμενα συστήματα υψηλής πίεσης και σε κλειστά πλυντήρια εξαρτημάτων για την απομάκρυνση λαδιών κλπ. Χαμηλού αφρισμού, περιέχει προστατευτικά συστατικά κατά της σκουριάς. Είναι ασφαλές για τις βαμμένες επιφάνειες, για τα σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα, για τα ακρυλικά υλικά και τις τσιμούχες στεγανοποίησης. CARBOSOL-100 Ισχυρό διφασικό καθαριστικό για χρήση με εμβάπτιση. Αφαιρεί επικαθίσεις καρβουνιδίων και άλλων ρύπων από καπάκια, βαλβίδες, έμβολα, τουρμπίνες κλπ, μηχανών εσωτερικής καύσης Diesel ή Βενζίνης. Απόλυτα ασφαλές για τα αλουμίνια και τα κράματα αυτών. Μια νέα άποψη στον βιομηχανικό καθαρισμό. Ένα ισχυρό καθαριστικό, πλούσιο σε Βιολογικά συστατικά, το οποίο πρακτικά αυτοκαθαρίζεται από τα λάδια και τα γράσα, μετατρέποντας τα σε μη επικίνδυνα δευτερογενή παράγωγα. Το Bio LF περιέχει μια σειρά επιλεγμένων ενζύμων τα οποία διασπούν τα λάδια. Επίσης περιέχει επιφανειοδραστικά χαμηλού αφρισμού και πρόσθετα προστασίας από τη σκουριά τα οποία σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ επάνω στην καθαρισμένη επιφάνεια. Τα εξάρτηματα είναι δυνατόν να μονταριστούν ως έχουν ή να αποθηκευθούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται σε θερμαινόμενα συστήματα πλυντηρίων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Όταν το BioLF χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα βιολογικά ΒΙΟ- Tubes, πχ σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, μπορεί να μειώσει την ποσότητα απόρριψης ελαιωδών απόνερων μέχρι και 95%. Ζητήστε αναλυτικές λεπτομέρειες από εφαρμογές σε πελάτες. SOBO DEGREASER Ισχυρό απολιπαντικό υδατικής βάσης ευρέως φάσματος για βιομ/κή χρήση. Ιδανικό για τον καθαρισμό μηχανικών μερών μηχανημάτων και γενικά επιφανειών εργοστασίων ρυπασμένων από λάδια και γράσα. Ιδιότητες: Το SOBO DEGREASER περιέχει ειδικά επιφανειοδραστικά συστατικά τα οποία αποκολλούν τη βρωμιά και διαχωρίζουν τα λάδια γρήγορα και αποτελεσματικά. Ξεπλένεται με νερό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και είναι ειδικά μελετημένο για τον καθαρισμό από βαριά λάδια, γράσα και υπολείμματα κατεργασίας σε συνθήκες παραγωγής η συντήρησης. ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ SX Ένα κλασσικό προϊόν σε μορφή σκόνης για χρήση σε πλυντήρια κλειστού τύπου με υψηλή θερμοκρασία νερού (50-80 ο C) & με υψηλή πίεση. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων μηχανών και μηχανημάτων. Ισχυρό και παράλληλα ασφαλές για τα αλουμίνια, με προστασία των επιφανειών κατά της στιγμιαίας οξείδωσης (Flash-rust). Πολύ οικονομικό.

4 Καθαρισμός Ηλεκτρολογικών Εξαρτημάτων Υγρά βάσης διαλύτη για γρήγορη απομάκρυνση των ρύπων από τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και πλακέτες Ασφαλή για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά, με γρήγορη εξάτμιση, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Ηλεκτρικά μοτέρ Καθαρισμός από λάδια, γράσα και άλλους ρύπους των ηλεκτροκινητήρων και των μειωτήρων. Electrocleaner EC- 303 Ισχυρό προϊόν απολάδωσης ηλεκτρ/κών εξαρτημάτων. Εξατμίζεται πολύ γρήγορα χωρίς κατάλοιπα. Άφλεκτο ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ContactCleaner (spray) Για καθαρισμό από λάδια, σκόνες, κλπ, όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Ιδανικό για τον καθαρισμό ηλ. κιβωτίων, διακόπτων, επαφών, αυτομάτων, συλλεκτών κλπ. Electrocleaner EC Καθαρίζει λάδια, γράσα και δύσκολες επικαθίσεις από ηλ/κα εξαρτήματα. Ασφαλές για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά. Εξατμίζεται σχετικά γρήγορα Έχει ευχάριστο άρωμα. Εύφλεκτο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑ- ΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ Με σεβασμό στο περιβάλλον Ισχυρά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, χαμηλής όχλησης. Όλα τα προϊόντα τα οποία διατίθενται από την CleanSystem αναπτύχθηκαν με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού και του περιβάλλοντος. Για την ηρεμία σας, μπορούμε ευχαρίστως να σας συμβουλεύσουμε για την βέλτιστη πρακτική χρήσης των προϊόντων μας όπως επίσης και για την ελαχιστοποίηση, το χειρισμό και την διάθεση των παραγομένων αποβλήτων σύμφωνα με την ισχύουσα κατάταξη στην Ε.Ε.

5 Νέα Πλυντήρια Εξαρτημάτων και βοηθητικά υλικά. Οργανωμένο Service υγρών καθαρισμού. Ανανεωμένη και πλήρης γκάμα πλυντηρίων, ιδανικών για να καλύψουν κάθε ανάγκη καθαρισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Με Εγγύηση, Service και επάρκεια Ανταλλακτικών. MODEL 1000 MODEL AQUASTAR MODEL KYOTO

6 ΝΕΟ! BRAKE CLEANER Νέο πλυντήριο για τον καθαρισμό εξαρτημάτων φρένων και συμπλέκτη και όχι μόνο. Θερμαινόμενο κατάλληλο και για υδατικά υγρά. Αυξομείωση ύψους λεκάνης. Αυτόνομο με μπαταρία 12 V ΝΕΟ! ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ από διαλύτη στα νέα υγρά. Μετατρέψτε τώρα το παλιό σας πλυντήριο σε υδατικό για οικονομία και λιγότερα επικίνδυνα απόβλητα.

7 Ανταλλακτικά και σέρβις όλων των πλυντηρίων εξαρτημάτων Ποιοτικά εξαρτήματα για ξένοιαστη εργασία καθαρισμού. Βουρτσάκια Flow-Through αρίστης ποιότητος Για όλα τα πλυντήρια καθαρισμού εξαρτημάτων και φρένων. λόγω της ειδικής κατασκευής τους, είναι εγγυημένα ότι δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο του μανιταριού. Με τέλεια εργονομική σχεδίαση. Καθαρίζουν καλύτερα και έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κοινά βουρτσάκια. Αντλίες Little Giant πλυντηρίων εξαρτημάτων. Η αντλία Y-1 είναι ειδικά φτιαγμένη για πλυντήρια εξαρτημάτων. Θεωρείται η απόλυτη αντλία για το σκοπό αυτό. Αξιόπιστη με στεγανά ελαίου για πολλά χρόνια λειτουργίας. Αθόρυβη. Γάντια εργασίας μιας χρήσης Blacklightning Super ανθεκτικά, για την προστασία των χεριών από τα μικροχτυπήματα και τα διάφορα χημικά τα οποία ερεθίζουν το δέρμα (ορυκτέλαια,υδραυλικά έλαια, χημικά αντιψυκτικά, κλπ) κατά την επισκευή ή τον καθαρισμό. Δοχεία προπίεσης Ανθεκτικά στους διαλύτες και τα υδατικά καθαριστικά. Για περισσότερη οικονομία όπου απαιτείται ψεκασμός του καθαριστικού. Γεμίστε μόνοι σας το δοχείο με το υλικό που επιθυμείτε και ελέγξτε άμεσα το κόστος. CLEAN SERVICE Οργανωμένο Σέρβις εξυπηρέτησης όλων των πλυντηρίων εξαρτημάτων υδατικών ή διαλύτη. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την τακτική παράδοση υγρών καθαρισμού στις εγκαταστάσεις σας. ΔΩΡΕΑΝ απομάκρυνση απόβλητων σε βαρέλια ή IBCs. Το χρησιμοποιημένο υγρό καθαρισμού θα απομακρυνθεί κατά την παράδοση του καινούργιου χωρίς επιβάρυνση. Αυτό θα γίνει από Αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης απoβλήτων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ζητείστε μας λεπτομέρειες.

8 Απολάδωση και Καθαρισμός των εγκαταστάσεων. Καθαρισμός των χεριών του προσωπικού Γρήγορη απομάκρυνση από μηχανήματα και επιφάνειες λαδιών, γράσων κ.α. επικαθήσεων. Μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών για την αντιμετώπιση των διαφόρων ειδών ρύπων, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Με πλυστικά μηχ/τα ζεστού ή κρύου νερού ή χειρωνακτικά. Βάσης Διαλύτη PW400 PW600 Υδατικής Βάσης Bio LF Sobo LF Sobo DEGREASER Multi SERVICE Ειδικοί Διαλύτες Για βαριές επικαθήσεις: Ανθρακώσεις, μαζούτ πίσσες, Graffiti, κόλλες κ.λ.π. Carbo CLEAN Sol-X Σαπούνια καθαρισμού χεριών Προϊόντα για τον καθαρισμό των χεριών, από λάδια, γράσα, χρώματα κλπ,που προστατεύουν και δεν ξηραίνουν το δέρμα. Δεν αφήνουν κατάλοιπα παρά μόνο μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας. Χωρίς διαλύτες, με ειδικούς τριπτικούς κόκκους, η χωρίς. Πιστοποιημένα ως καλλυντικά. Έχουν ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ οικονομικά στη χρήση. Διατίθενται σε μορφή Πάστας, Gel ή Κρεμοσάπουνου.

9 Η δραστηριοποιείται σήμερα στις παρακάτω χώρες: Ελλάδα Κύπρος Σερβία Βοσνία & Ερζεγοβίνη Κροατία Βουλγαρία Σλοβενια Κόσοβο Τουρκία Αίγυπτος Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για κάθε περίπτωση βιομηχανικού καθαρισμού! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ) ΧΡΗΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕI ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ. PRACTICE ECO

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

Το Πλυντήριο Εξαρτημάτων

Το Πλυντήριο Εξαρτημάτων Γιώργου Γεωργαντά Το Πλυντήριο Εξαρτημάτων Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ασφαλή και οικονομική χρήση του. Αθήνα 2011 Πρόλογος Tο 1985 όταν ο Θέμης Γεωργαντάς κατοχύρωσε στον ΕΟΜΜΕΧ με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com RV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: RV Κωδικός: 2.02.015 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ισχυρό υδατοδιαλυτό καθαριστικό μηχανής και σασί για εφαρμογή σε δύσκολους ρύπους όπως χωματουργικά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Solver ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: SOLVER Κωδικός: 2.02.010 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν το οποίο αφαιρεί τα γράσα και την βρωμιά από τον κινητήρα και το σασί,

Διαβάστε περισσότερα

EUROCHEM Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Α Γ Ι Α Α Ε Ρ Ο Π Ο Ρ Ι Α

EUROCHEM Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Α Γ Ι Α Α Ε Ρ Ο Π Ο Ρ Ι Α EUROCHEM Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Α Γ Ι Α Α Ε Ρ Ο Π Ο Ρ Ι Α ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2010 Στην πρώτη στήλη δίνονται οι προδιαγραφές MIL και FED κατ, αύξοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Circuit ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CIRCUIT Κωδικός: 2.07.060 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Εξειδικευμένο προϊόν κατάλληλο για την απολάδωση κλειστού κυκλώματος νερού ύστερα από εισροή

Διαβάστε περισσότερα

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: C 100 BUZ X COAT Χρήση: Έτοιµο προς χρήση Easy- to- Clean για βελτίωση επιφανειών,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Dill ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: DILL Κωδικός: 2.02.020 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Απολαδωτικό και καθαριστικό κινητήρα το οποίο χάρις στην ειδική σύνθεσή του αφαιρεί λάδια, γρασα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου

Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Καθαριστικός Αφρός Καθισμάτων, Super Foam Πολύ ισχυρός καθαριστικός αφρός για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου. Εσωτερικά καθαρίζει τις ταπετσαρίες, τα καθίσματα, τις

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

MHXANHMATA BΑΦΗΣ. Mod. PT-8L. Mod. WD 20H

MHXANHMATA BΑΦΗΣ. Mod. PT-8L. Mod. WD 20H MHXANHMATA BΑΦΗΣ Mod. WD 20H Mod. PT-8L Κάδος χαμηλής πίεσης με αναδευτήρα χειρός. Προώθηση υλικού με πίεση. Χωρητικότητα 20L με δύο πιστόλια και λάστιχα. Ιδανικός για υδατοδιάλυτα παχύρεστα χρώματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Juz ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: JUZ Κωδικός: 2.02.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Περιέχει εξειδικευμένα καθαριστικά στοιχεία για τον ασφαλή καθαρισμό και φρεσκάρισμα των δερμάτινων και πλαστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/CE) NOVALIS IRON FINISH Αναθεώρηση: 4

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/CE) NOVALIS IRON FINISH Αναθεώρηση: 4 Σελίδα 1 από 5 Ημ/νία Αναθεώρηση Περιγραφή 02/11/06 4 Εισαγωγή των τιμών VOC και ανανεωμένο σύμφωνα με την τροποποίηση ΧΧΙΧ της οδηγίας 1999/45/CE 21/02/05 3 Αλλαγή νομικής διεύθυνσης 15/04/03 2 Ανανέωση

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αθήνα 23 Απριλίου 2019 ΠΡΟΣ: Γενική ιαχείριση ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, σύσφιξη σχέσεων με τον πελάτη με τα λειτουργικά δραστικά συστατικά της WÜRTH! ΑΥΞΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος

Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος To Fernox 360 Clean Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος Βελτιώνει τη συνολική απόδοση καθαρισμού Αυξάνει την μακροχρόνια αποτελεσματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης. Art Nr: Π Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης. Art Nr: Π   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 019121 Π Owner s manual Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και τις οδηγίες ασφάλειας. Πριν την χρήση διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Calm ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CALM Κωδικός: 2.01.025 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ειδικό ελαφρώς όξινο σαμπουάν, για καθαρισμό αλάτων αλλά και ελαφρών ρύπων. Εξουδετερώνει τα αλκαλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Στην Ελλάδα, μόνο οι αντλίες ΕΜΗΚΑΜ έχουν Πιστοποίηση Αντιεκρηκτικότητας ΑΤΕΧ. Πτερυγιοφόρες αντλίες Ανοξείδωτες πτερυγιοφόρες αντλίες Γραναζωτές αντλίες Ανοξείδωτες γραναζωτές αντλίες Αντλητικά συγκροτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Black Mat ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: BLACK MAT Κωδικός: 2.02.119 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν που μαυρίζει το ελαστικό μετά το πλύσιμο. Ψεκάζετε αυτούσιο αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα

Ποιότητα και στα Αναλώσιμα MA IN DE US A Ποιότητα και στα Αναλώσιμα ΚΩΔ. W61479 ΚΩΔ. W56479 ΚΩΔ. W54179 1 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ ΚΩΔ. 82005 ΚΩΔ. 80079 5 ΚΩΔ. W52579 7 ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΣΣΟΥ 320ml ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Απώθησης Εντόμων

Συστήματα Απώθησης Εντόμων Συστήματα Απώθησης Εντόμων Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες Γενικά χαρακτηριστικά Συσκευές Φιλικές προς το περιβάλλον. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα προσέλκυσης των εντόμων από τον ειδικό φωτισμό UV. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Stop ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: STOP Κωδικός: 2.07.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Σταματάει άμεσα τις μικροδιαρροές στο σύστημα ψύξηςθέρμανσης χωρίς να επηρεάζει τα μέταλλα. Δημιουργεί

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Diesel EGR 3-1 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Επαγγελματική χρήση Diesel EGR 3 Καθαρίζει το Σύστηµα Εισαγωγής Αέρα, τις Βαλβίδες Εισαγωγής, τον Αισθητήρα Ροής Αέρα, το EGR (σύστηµα επανακυκλοφορίας απαγόµενων καυσαερίων) και

Διαβάστε περισσότερα

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ

TOP ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΪοΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ SUPER Καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα τον πάγο ακόμη και από τα πολύ παγωμένα τζάμια Δεν απαιτείται χρονοβόρο ξύσιμο των τζαμιών Ποστατεύει από νέο πάγωμα Δεν προκαλεί φθορές στο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Rim ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: RIM Κωδικός: 2.02.040 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ειδικά μελετημένο προϊόν που καθαρίζει και γυαλίζει τις ζάντες. Ψεκασμός και σκούπισμα ή ξέπλυμα

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑΣ ΝΕΡΟΎ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού. Ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης νερού. ethermo Top Eco 20 P. ethermo Top Eco 30 P

Οδηγίες χειρισμού. Ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης νερού. ethermo Top Eco 20 P. ethermo Top Eco 30 P EL Οδηγίες χειρισμού Ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης νερού ethermo Top Eco 20 P ethermo Top Eco 30 P 1 Σχετικά με το παρόν έγγραφο 1.1 Σκοπός του εγγράφου Οι παρούσες οδηγίες χειρισμού αποτελούν μέρος του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Rinse ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: RINSE Κωδικός: 2.01.060 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ειδικά σχεδιασμένο υδρόφοβο προϊόν για να στεγνώνει και να γυαλίζει το αυτοκίνητο χωρίς να δημιουργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC07) Έκδοση 1.0

ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC07) Έκδοση 1.0 ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC07) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΠΡΕΙ ΒΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Σπρέι βαφής με το χέρι με βαφές που περιέχουν DCC PY.34 / PR.104 μέσα σε βιομηχανική καμπίνα ψεκασμού, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες & Συχνές Ερωτήσεις. Σχετικά με τα ειδικά εξελιγμένα ενεργά Συστατικά για το υγραέριο (LPG) micrologic PREMIUM 163 και 164

Γενικές Πληροφορίες & Συχνές Ερωτήσεις. Σχετικά με τα ειδικά εξελιγμένα ενεργά Συστατικά για το υγραέριο (LPG) micrologic PREMIUM 163 και 164 Γενικές Πληροφορίες & Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με τα ειδικά εξελιγμένα ενεργά Συστατικά για το υγραέριο (LPG) micrologic PREMIUM 163 και 164 Η ιστορία Το έτος 2006 ξεκίνησε η συνεργασία της Adam Opel GmbH,

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή τροφίμων. Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα. Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι

Υγιεινή τροφίμων. Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα. Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι Υγιεινή τροφίμων Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι Καταστροφή επικίνδυνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμών Απομάκρυνση υπολειμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ! Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών προσεκτικά πριν τη χρήση και διατηρείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Energy Colour ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: ENERGY COLOUR Κωδικός: 2.01.056 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Σημείωση: Σύνθεση: Εμφάνιση: Χαρακτηριστικά Υπεροχής: Τεστ: Άλλες χρήσεις: Συσκευασία:

Διαβάστε περισσότερα

Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns5100 Ψεκαστικό Βενζίνης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 019183 Owner s manual Οδηγίες χρήσης για ψεκαστικό βενζίνης 50 λίτρων 1hp 15-25bar, λάστιχο και ανέμη Προτεινόμενη χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual 1. Ασφάλεια / Safety 2. Έλεγχος πριν την χρήση / Pre-operation check 2 3. Εκκίνηση μηχανής / Start engine 4. Παύση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΛ. 213204-5831-5833/ Fax 213204-1173 e-mail:enl@evaggelismos-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, σύσφιξη σχέσεων με τον πελάτη με τα λειτουργικά δραστικά συστατικά της WÜRTH! ΑΥΞΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Alas ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: ALAS Κωδικός: 2.04.010 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Καταπολεμά τις επικαθίσεις αλάτων που αναπτύσσονται στις σερπαντίνες των πλυστικών μηχανών και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΚΕΡΑΣΚΕΠΗΣ Οικονομία Πιστότητα Λειτουργίας Ποιότητα & Αισθητική Τεχνική υποστήριξη Ηλεκτρολογική Σύνδεση Ενδεικτική Συνδεσμολογία Σωληνώσεων Οι ηλεκτρολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Rad ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: RAD Κωδικός: 2.07.040 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Απομακρύνει αποτελεσματικά τις εναποθέσεις αλάτων από το σύστημα ψύξης θέρμανσης. Ρίξτε το περιεχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Remover ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: REMOVER Κωδικός: 2.02.011 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν που καθαρίζει λάδια και ρύπους μηχανών. Επίσης, απομακρύνει με ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/CE) TRAVERTINO ROMANO Αναθεώρηση: 1

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/CE) TRAVERTINO ROMANO Αναθεώρηση: 1 Σελίδα 1 από 6 Ημ/νία Αναθεώρηση Περιγραφή 2/11/06 1 Εισαγωγή των τιμών VOC και ανανεωμένο σύμφωνα με την τροποποίηση ΧΧΙΧ της οδηγίας 1999/45/CE 17/03/05 0 Έκδοση 1 Ταυτοποίηση εταιρίας και προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόν: Magnet chrom

Προϊόν: Magnet chrom Προϊόν: Magnet chrom Έκδοση 1.00 Ημ/νία αναθεώρησης 10/09/12 1. Στοιχεία της ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρείας 1.1 Στοιχεία του παρασκευάσματος Εμπορική ονομασία: Magnet chrom Μαγνητικό Υπόστρωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Repellent ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: REPELLENT Κωδικός: 2.01.030 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Ειδικά μελετημένο συμπυκνωμένο, ουδέτερο τριπλοσαμπουάν. Καθαρίζει, γυαλίζε, στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS6000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr : 014881 Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι κατάλληλο για την

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων

Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων Πριν από την πρώτη χρήση της συσκευής, διαβάστε τις υποδείξεις ασφαλείας και ενεργήστε βάσει αυτών. Φυλάξτε τις παρούσες υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Patoma ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: PATOMA Κωδικός: 2.03.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Κάνει καλή απολάδωση, στεγνώνει γρήγορα, είναι χαμηλού αφρισμού και δεν χρειάζεται ξέπλυμα

Διαβάστε περισσότερα

WD-40 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

WD-40 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 2000+ www.wd40.gr 2000+ 3 To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για 2000+ χρήσεις Το χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο»

Διαβάστε περισσότερα

To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για χρήσεις

To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για χρήσεις Τεχνικά Σπρέι To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για 2000+ χρήσεις Το χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο» μηχανισμό. Επιπλέον,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 18845/14-7-16 ΑΘΗΝΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΟΜΑ Α 1 ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ Ι.ΚΟΤΤΟΥ & ΡΑΛΛΗ 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΛ : 2132012900 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Ενδεικτικές εργασίες επισκευής και συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Ποιότητα και καινοτομία στην Υγιεινή Για περισσότερο από 30 χρόνια επιδιώκουμε τον στόχο της προστασίας του προσωπικού και των ασθενών από λοιμώξεις

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Antifreeze ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: ANTIFREEZE Κωδικός: 2.50.010 Intrastat Code: 3820.00.00 Περιγραφή: Yψηλή ποιότητας προϊόν το οποίο παρέχει προστασία στους - 75 ο C έως τους +105 ο C. Παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Noga Water Care - Netherlands

Noga Water Care - Netherlands ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Noga Water Care - Netherlands ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ Συστήματα για Μείωση Αλάτων Ασβεστίου και Σωματιδίων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

3M Scotch-Weld Σπρέι 5Way. Γενικά Χαρακτηριστικά. Το σπρέι 3M Scotch-Weld 5Way είναι ένα * Λιπαντικό. απορροφά την υγρασία, δεν σκουριάζει και

3M Scotch-Weld Σπρέι 5Way. Γενικά Χαρακτηριστικά. Το σπρέι 3M Scotch-Weld 5Way είναι ένα * Λιπαντικό. απορροφά την υγρασία, δεν σκουριάζει και 42 Καθαριστικά Προϊόντα 3M Σπρέι Τα Σπρέι της 3Μ είναι φορητά και έτοιµα για χρήση. Tα σπρέι καθαρισµού, λίπανσης και σιλικόνης είναι ιδανικά για προληπτική συντήρηση, προστασία και λίπανση. Το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC01) Έκδοση 1.0

ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC01) Έκδοση 1.0 ΚΑΡΤΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (WIC01) ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Παρασκευή πάστας πιγμέντου που περιέχει DCC PY.34 / PR.104, μέσα σε βιομηχανικό περιβάλλον Κλειστός κάδος: Ανάμειξη και διασπορά Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GWS Ltd. Γιαννιτσών 200, 54628 Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 523245, Φαξ.: 2310 523241 info@gws.gr www.gws.gr Η Global

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων

Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων Μηχανές Καθαρισμού Κυλιόμενων Σκαλών & Διαδρόμων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Γρήγορος & αποτελεσματικός καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών Τα ESCALATOR PRO καθαρίζουν γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 22/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Βασίλειος Καμβύσης Χημικός, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων ΣΕΒΙΤΕΛ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. Βασίλειος Καμβύσης Χημικός, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων ΣΕΒΙΤΕΛ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Βασίλειος Καμβύσης Χημικός, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων ΣΕΒΙΤΕΛ Τι προσέχουμε στο χωράφι Καλλιεργούμε, λιπαίνουμε, ποτίζουμε, κλαδεύουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ημερομηνία Αναθεώρησης 02.07.2010 1. Στοιχεία ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Πληροφορίες προΐόντος Χρήση της Ουσίας/του Μείγματος Μέσο χρωματισμού Εταιρεία: Merck

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW www.colorato.net Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε την καινούρια σας συσκευή. ιατηρήστε τις οδηγίες σε ασφαλές και εύκολα προσβάσιµο

Διαβάστε περισσότερα