Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους."

Transcript

1

2 Καθαρισμός εξαρτημάτων χειρωνακτικά, με πλυντήρια υψηλής & χαμηλής πίεσης, με πλυστικά μηχανήματα. Με εμβάπτιση σε απλές βούτες ή με υπέρηχους. Πολύ ισχυρά προϊόντα βάσης Διαλύτη,η Υδατικά Βιοαποικοδομήσιμα. Για τον γρήγορο καθαρισμό των εξαρτημάτων από λάδια, γράσα, καρβουνίδια, χώμα κ.λ.π. Οικονομικά, αποτελεσματικά και ασφαλή. SPECIAL DEGREASER Solution Ειδικό υγρό καθαρισμού υδατικής βάσης αποκλειστικά για πλυντήρια εξαρτημάτων. Σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε από την CleanSystem ως εναλλακτικό των διαλυτών. Μια ευχάριστη νότα κόντρα στις αναθυμιάσεις και την επικινδυνότητα των διαλυτών Πολύ οικονομικό και αποτελεσματικό σε λάδια και γράσα. BRAKESOL S4 Ισχυρό υγρό βάσης διαλύτη κατάλληλο για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων των φρένων και του συμπλέκτη, αλλά και άλλων μηχανικών μερών από σκόνες λάδια και γράσα. Στεγνώνει γρήγορα. Εύφλεκτο ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑ- ΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ PW-600 Για άριστα αποτελέσματα σε πλυντήρια εξαρτημάτων χωρίς θέρμανση. Συνίσταται ανεπιφύλακτα για συνεργεία αυτοκινήτων Υψηλό σημείο αναφλέξεως <50 για μέγιστη ασφάλεια. Σχεδόν άοσμο, με χαμηλή εξάτμιση και ελάχιστα VOC. Δεν προσβάλει τα χρώματα και τα πλαστικά. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και συνεπώς είναι οικονομικό. PW-400 Καθαριστικό υγρό για λάδια γράσα και άλλες επικαθίσεις εν ψυχρώ. Κατάλληλο στις επισκευές Αυτοκινήτων, Μοτό, Αλυσοπρίονων, Μιζών, Δυναμό κλπ. Για χρήση σε πλυντήρια εξαρτημάτων παντός τύπου. Εξατμίζεται γρήγορα και έχει ήπια μυρωδιά. Δεν επηρεάζει τα αλουμίνια. Δεν σκουριάζει τα μέταλλα. Ασφαλές για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά. Οικονομικό. BRAKE&PARTS CLEΑΝER W3 Ένα δραστικό υδατοδιαλυτό υγρό σχεδιασμένο ειδικά για τον γρήγορο καθαρισμό των εξαρτημάτων των φρένων και του συμπλέκτη. Κατάλληλο για χρήση σε πλυντήρια φρένων ή για ψεκασμό και μετά ξέπλυμα με νερό. Χάρις στην υψηλή ικανότητα αφαίρεσης λαδιών, γράσων και επικολλημένων ρύπων καθιστά το πλυντήριο φρένων (Brake Cleaner), μια πολυχρηστική συσκευή, κατάλληλη για τον καθαρισμό διάφορων εξαρτημάτων. Με προστασία κατά της σκουριάς. Στεγνώνει γρήγορα με φύσημα αέρα.

3 Αναπνεύστε νέο αέρα στο χώρο εργασίας! Νέα υδατικά, Βιολογικά προίόντα, εναλλακτικά των διαλυτών SOBO LF Bio LF Φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς διαλύτες και χωρίς Οργανικά Πτητικά Συστατικά (VOC), είναι το αποτέλεσμα της σύγχρονης βιοχημείας στην υπηρεσία του καθαρισμού. Δοκιμάστε το και θα πεισθείτε ότι οι διαλύτες δεν είναι πανάκεια για τον καθαρισμό των λαδιών. Το Sobo LF είναι κατάλληλο για χρήση σε θερμαινόμενα συστήματα υψηλής πίεσης και σε κλειστά πλυντήρια εξαρτημάτων για την απομάκρυνση λαδιών κλπ. Χαμηλού αφρισμού, περιέχει προστατευτικά συστατικά κατά της σκουριάς. Είναι ασφαλές για τις βαμμένες επιφάνειες, για τα σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα, για τα ακρυλικά υλικά και τις τσιμούχες στεγανοποίησης. CARBOSOL-100 Ισχυρό διφασικό καθαριστικό για χρήση με εμβάπτιση. Αφαιρεί επικαθίσεις καρβουνιδίων και άλλων ρύπων από καπάκια, βαλβίδες, έμβολα, τουρμπίνες κλπ, μηχανών εσωτερικής καύσης Diesel ή Βενζίνης. Απόλυτα ασφαλές για τα αλουμίνια και τα κράματα αυτών. Μια νέα άποψη στον βιομηχανικό καθαρισμό. Ένα ισχυρό καθαριστικό, πλούσιο σε Βιολογικά συστατικά, το οποίο πρακτικά αυτοκαθαρίζεται από τα λάδια και τα γράσα, μετατρέποντας τα σε μη επικίνδυνα δευτερογενή παράγωγα. Το Bio LF περιέχει μια σειρά επιλεγμένων ενζύμων τα οποία διασπούν τα λάδια. Επίσης περιέχει επιφανειοδραστικά χαμηλού αφρισμού και πρόσθετα προστασίας από τη σκουριά τα οποία σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ επάνω στην καθαρισμένη επιφάνεια. Τα εξάρτηματα είναι δυνατόν να μονταριστούν ως έχουν ή να αποθηκευθούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται σε θερμαινόμενα συστήματα πλυντηρίων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Όταν το BioLF χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα βιολογικά ΒΙΟ- Tubes, πχ σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, μπορεί να μειώσει την ποσότητα απόρριψης ελαιωδών απόνερων μέχρι και 95%. Ζητήστε αναλυτικές λεπτομέρειες από εφαρμογές σε πελάτες. SOBO DEGREASER Ισχυρό απολιπαντικό υδατικής βάσης ευρέως φάσματος για βιομ/κή χρήση. Ιδανικό για τον καθαρισμό μηχανικών μερών μηχανημάτων και γενικά επιφανειών εργοστασίων ρυπασμένων από λάδια και γράσα. Ιδιότητες: Το SOBO DEGREASER περιέχει ειδικά επιφανειοδραστικά συστατικά τα οποία αποκολλούν τη βρωμιά και διαχωρίζουν τα λάδια γρήγορα και αποτελεσματικά. Ξεπλένεται με νερό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και είναι ειδικά μελετημένο για τον καθαρισμό από βαριά λάδια, γράσα και υπολείμματα κατεργασίας σε συνθήκες παραγωγής η συντήρησης. ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ SX Ένα κλασσικό προϊόν σε μορφή σκόνης για χρήση σε πλυντήρια κλειστού τύπου με υψηλή θερμοκρασία νερού (50-80 ο C) & με υψηλή πίεση. Κατάλληλο για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων μηχανών και μηχανημάτων. Ισχυρό και παράλληλα ασφαλές για τα αλουμίνια, με προστασία των επιφανειών κατά της στιγμιαίας οξείδωσης (Flash-rust). Πολύ οικονομικό.

4 Καθαρισμός Ηλεκτρολογικών Εξαρτημάτων Υγρά βάσης διαλύτη για γρήγορη απομάκρυνση των ρύπων από τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και πλακέτες Ασφαλή για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά, με γρήγορη εξάτμιση, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Ηλεκτρικά μοτέρ Καθαρισμός από λάδια, γράσα και άλλους ρύπους των ηλεκτροκινητήρων και των μειωτήρων. Electrocleaner EC- 303 Ισχυρό προϊόν απολάδωσης ηλεκτρ/κών εξαρτημάτων. Εξατμίζεται πολύ γρήγορα χωρίς κατάλοιπα. Άφλεκτο ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ContactCleaner (spray) Για καθαρισμό από λάδια, σκόνες, κλπ, όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Ιδανικό για τον καθαρισμό ηλ. κιβωτίων, διακόπτων, επαφών, αυτομάτων, συλλεκτών κλπ. Electrocleaner EC Καθαρίζει λάδια, γράσα και δύσκολες επικαθίσεις από ηλ/κα εξαρτήματα. Ασφαλές για τα περισσότερα χρώματα και πλαστικά. Εξατμίζεται σχετικά γρήγορα Έχει ευχάριστο άρωμα. Εύφλεκτο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑ- ΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ Με σεβασμό στο περιβάλλον Ισχυρά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, χαμηλής όχλησης. Όλα τα προϊόντα τα οποία διατίθενται από την CleanSystem αναπτύχθηκαν με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού και του περιβάλλοντος. Για την ηρεμία σας, μπορούμε ευχαρίστως να σας συμβουλεύσουμε για την βέλτιστη πρακτική χρήσης των προϊόντων μας όπως επίσης και για την ελαχιστοποίηση, το χειρισμό και την διάθεση των παραγομένων αποβλήτων σύμφωνα με την ισχύουσα κατάταξη στην Ε.Ε.

5 Νέα Πλυντήρια Εξαρτημάτων και βοηθητικά υλικά. Οργανωμένο Service υγρών καθαρισμού. Ανανεωμένη και πλήρης γκάμα πλυντηρίων, ιδανικών για να καλύψουν κάθε ανάγκη καθαρισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Με Εγγύηση, Service και επάρκεια Ανταλλακτικών. MODEL 1000 MODEL AQUASTAR MODEL KYOTO

6 ΝΕΟ! BRAKE CLEANER Νέο πλυντήριο για τον καθαρισμό εξαρτημάτων φρένων και συμπλέκτη και όχι μόνο. Θερμαινόμενο κατάλληλο και για υδατικά υγρά. Αυξομείωση ύψους λεκάνης. Αυτόνομο με μπαταρία 12 V ΝΕΟ! ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ από διαλύτη στα νέα υγρά. Μετατρέψτε τώρα το παλιό σας πλυντήριο σε υδατικό για οικονομία και λιγότερα επικίνδυνα απόβλητα.

7 Ανταλλακτικά και σέρβις όλων των πλυντηρίων εξαρτημάτων Ποιοτικά εξαρτήματα για ξένοιαστη εργασία καθαρισμού. Βουρτσάκια Flow-Through αρίστης ποιότητος Για όλα τα πλυντήρια καθαρισμού εξαρτημάτων και φρένων. λόγω της ειδικής κατασκευής τους, είναι εγγυημένα ότι δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο του μανιταριού. Με τέλεια εργονομική σχεδίαση. Καθαρίζουν καλύτερα και έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κοινά βουρτσάκια. Αντλίες Little Giant πλυντηρίων εξαρτημάτων. Η αντλία Y-1 είναι ειδικά φτιαγμένη για πλυντήρια εξαρτημάτων. Θεωρείται η απόλυτη αντλία για το σκοπό αυτό. Αξιόπιστη με στεγανά ελαίου για πολλά χρόνια λειτουργίας. Αθόρυβη. Γάντια εργασίας μιας χρήσης Blacklightning Super ανθεκτικά, για την προστασία των χεριών από τα μικροχτυπήματα και τα διάφορα χημικά τα οποία ερεθίζουν το δέρμα (ορυκτέλαια,υδραυλικά έλαια, χημικά αντιψυκτικά, κλπ) κατά την επισκευή ή τον καθαρισμό. Δοχεία προπίεσης Ανθεκτικά στους διαλύτες και τα υδατικά καθαριστικά. Για περισσότερη οικονομία όπου απαιτείται ψεκασμός του καθαριστικού. Γεμίστε μόνοι σας το δοχείο με το υλικό που επιθυμείτε και ελέγξτε άμεσα το κόστος. CLEAN SERVICE Οργανωμένο Σέρβις εξυπηρέτησης όλων των πλυντηρίων εξαρτημάτων υδατικών ή διαλύτη. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την τακτική παράδοση υγρών καθαρισμού στις εγκαταστάσεις σας. ΔΩΡΕΑΝ απομάκρυνση απόβλητων σε βαρέλια ή IBCs. Το χρησιμοποιημένο υγρό καθαρισμού θα απομακρυνθεί κατά την παράδοση του καινούργιου χωρίς επιβάρυνση. Αυτό θα γίνει από Αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης απoβλήτων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ζητείστε μας λεπτομέρειες.

8 Απολάδωση και Καθαρισμός των εγκαταστάσεων. Καθαρισμός των χεριών του προσωπικού Γρήγορη απομάκρυνση από μηχανήματα και επιφάνειες λαδιών, γράσων κ.α. επικαθήσεων. Μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών για την αντιμετώπιση των διαφόρων ειδών ρύπων, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Με πλυστικά μηχ/τα ζεστού ή κρύου νερού ή χειρωνακτικά. Βάσης Διαλύτη PW400 PW600 Υδατικής Βάσης Bio LF Sobo LF Sobo DEGREASER Multi SERVICE Ειδικοί Διαλύτες Για βαριές επικαθήσεις: Ανθρακώσεις, μαζούτ πίσσες, Graffiti, κόλλες κ.λ.π. Carbo CLEAN Sol-X Σαπούνια καθαρισμού χεριών Προϊόντα για τον καθαρισμό των χεριών, από λάδια, γράσα, χρώματα κλπ,που προστατεύουν και δεν ξηραίνουν το δέρμα. Δεν αφήνουν κατάλοιπα παρά μόνο μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας. Χωρίς διαλύτες, με ειδικούς τριπτικούς κόκκους, η χωρίς. Πιστοποιημένα ως καλλυντικά. Έχουν ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ οικονομικά στη χρήση. Διατίθενται σε μορφή Πάστας, Gel ή Κρεμοσάπουνου.

9 Η δραστηριοποιείται σήμερα στις παρακάτω χώρες: Ελλάδα Κύπρος Σερβία Βοσνία & Ερζεγοβίνη Κροατία Βουλγαρία Σλοβενια Κόσοβο Τουρκία Αίγυπτος Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για κάθε περίπτωση βιομηχανικού καθαρισμού! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ (ΤΕΧΝΙΚΗ) ΧΡΗΣΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕI ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ. PRACTICE ECO

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ Tετραπλή Αναγνώριση για την προσφορά της DUROSTICK ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ε.Β.Ε.Α. ΑΘΗΝΑ 2003 IEΘNHΣ ANAΓNΩPIΣH ΓIA THN TEXNOΛOΓIA & THN ΠOIOTHTA ΓENEYH 2003

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά απορρυπαντικά. Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον.

Επαγγελματικά απορρυπαντικά. Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον. Επαγγελματικά απορρυπαντικά Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον. Μία συσκευή. Ένα απορρυπαντικό. Ένας κατασκευαστής: Kärcher. Ως επαγγελματίας στον τομέα της καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - BAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ www.glasscleaning.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Τα φαινόμενα που αναλύονται είναι δύο: η λεγόμενη γαλβανική διάβρωση και ο σχηματισμός κρούστας ανθρακικού ασβεστίου.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Τα φαινόμενα που αναλύονται είναι δύο: η λεγόμενη γαλβανική διάβρωση και ο σχηματισμός κρούστας ανθρακικού ασβεστίου. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παρόν εγχειρίδιο, προσπαθεί να αναλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν σε καινούργιες και παλιές εγκαταστάσεις θερμού και ψυχρού νερού να απαντήσει σε ερωτήσεις και να προτείνει λύσεις πρόληψης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ & ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Καθαριστικά σε spray. Ειδικών εφαρµογών

ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ & ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Καθαριστικά σε spray. Ειδικών εφαρµογών SOL209-224.qxd 16/5/2005 11:44 Page 209 ΠΡΟΪΟΝ Easy care (500 ml) Easy clean (500 ml) Easy coat (500 ml) Easy foam (500 ml) Grease Gobler (500 ml) Easy finish (500 ml) Gloss extra Mighty Kwik Philips øõêôéêü

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SILICON TAPE P.T.F.E. SEAL

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SILICON TAPE P.T.F.E. SEAL 171 1300 SILICON TAPE Ταινία σιλικόνης που σφραγίζει υδραυλικές ενώσεις. Μοναδικό προϊόν που: Υποκαθιστά άλλες ταινίες ή πάστες εντός των ορίων θερμοκρασίας ή χημικής αντοχής. Εύκολο στην εφαρμογή, απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Λέβητας στερεών καυσίμων Logano G221 20 kw 25 kw 32 kw 40 kw 6 720 802 658 (2012/06) GR Περιεχόμενα Περιεχόμενα Περιεχόμενα........................... 2 1 Επεξήγηση συμβόλων

Διαβάστε περισσότερα

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού 2 3 Εσείς, πόση ώρα μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας με χημικά Με το ENJO όλοι μας αναπνέουμε ελεύθερα! Το ξεκίνημα Μια πετρελαιοκηλίδα

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Και χώρων εστίασης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ WÜrTH ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; Τα προϊόντα με το λογότυπο NSF ελέγχθηκαν και πιστοποιήθηκαν από το National Sanitary Foundation

Διαβάστε περισσότερα

Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2015

Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2015 Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2015 Περιεχόμενα Δάπεδα Δάπεδα σελ. 2 Βερνίκια & Βαφές Νερού ή Διαλυτικού για Δάπεδα (Βιομηχανικά, Τσιμέντου, Μωσαϊκών, Πέτρας, Ξύλου) Ξύλινα Δάπεδα σελ. 6 Βαφές, Υποστρώματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Πάνω από Σαράντα έτη καινοτομιών και ανάπτυξης τεχνολογιών σε εποξειδικά προϊόντα Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Εγχειρίδιο χρήσης προϊόντων WEST SYSTEM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εισαγωγή εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβολή μας στο περιβάλλον

Η συμβολή μας στο περιβάλλον 5. Η συμβολή μας στο περιβάλλον Από το ξεκίνημα της λειτουργίας του, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχει αναδείξει την προστασία του περιβάλλοντος σε βασική προτεραιότητα και αναπόσπαστο στοιχείο των δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης

79 g/km * Yaris. Απλά ευφυές. μικτός κύκλος Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων από οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο της πόλης Yaris Yaris. Απλά ευφυές. TOYOTA TOUCH Toyota Touch Απολαύστε το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6.1 ", κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth και πλοήγηση πλήρους χάρτη *. * Προαιρετικός εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Εγκατάσταση, συντήρηση & οδηγίες χρήσης ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ... 4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ... 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ. Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ. Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944 ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ Οδηγίες χρήσης προστατευτικών επιστρώσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 12944 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Εισαγωγή Η παρούσα μελέτη καταρτίστηκε με στόχο την διευκόλυνσή σας στην επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

μηχανήματα καθαρισμού & υγιεινής

μηχανήματα καθαρισμού & υγιεινής μηχανήματα καθαρισμού & υγιεινής ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών Περιεχόμενα Όλα τα μηχανήματα που περιλαμβάνονται στον παρόντα κατάλογο είναι κατασκευασμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ Με τη λέξη λιπαντικό εννοούμε το υλικό εκείνο που χρησιμοποιείται για τη μείωση των τριβών μεταξύ δύο επιφανειών που κινούνται σε επαφή μεταξύ τους. Το υλικό

Διαβάστε περισσότερα

εργαλεια & μηχανήματα κήπου

εργαλεια & μηχανήματα κήπου ηλεκτρικά εργαλεια BOSCH PSR 14,4 LI-2 Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 14,4 V, 1,5 Ah, 2 ταχύτητες, αυτόματο τσοκ 10 mm, power control ηλεκτρονική επιλογή ροπής, ένδειξη κατάστασης φόρτισης, Power light,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια 2 Περιεχόμενα Ο Οδηγός 5 Ο οδηγός περιέχει 6 Τηλεφωνικό Κέντρο 8 Ιστοσελίδα ENFORCE 9 Δίκτυο Ενεργειακών Επιθεωρητών 11 Το Δίκτυο 11 Μέθοδος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT NEWSLETTER LIMITED EDITION. Σεπτέμβριος 2014

PRODUCT NEWSLETTER LIMITED EDITION. Σεπτέμβριος 2014 PRODUCT NEWSLETTER Σεπτέμβριος 2014 Εργαλειοφόρος 7 συρταριων Κωδ. αρ. 1962 612 077 Χρώμα γκρι Mε ελαστικό τάπητα / mat λάστιχο Πλευρικά τοιχώματα με τρύπες σε τετράγωνο μοτίβο, κατάλληλο για αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝ ΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΣΥΓΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλής εργασία με τον αρμοκόφτη

Ασφαλής εργασία με τον αρμοκόφτη Ασφαλής εργασία με τον αρμοκόφτη { Πίνακας περιεχομένων Αρχικές οδηγίες χρήσης Τυπώθηκε σε χαρτί λευκασμένο χωρίς χλώριο. Τα τυπογραφικά μελάνια περιέχουν φυτικά έλαια, το χαρτί είναι ανακυκλώσιμο. Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Εγκατάσταση, συντήρηση & οδηγίες χρήσης ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ... 4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ... 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητας βιομάζας-ξύλου. Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3

Λέβητας βιομάζας-ξύλου. Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3 Λέβητας βιομάζας-ξύλου Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3 Περιεχόμενα ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ... 3 3 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις. Henkel ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο Τηλ.: (01) 4897232 Fax: (01) 4897107. www.loctite.com

Λύσεις. Henkel ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο Τηλ.: (01) 4897232 Fax: (01) 4897107. www.loctite.com Λύσεις Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τη χρήση τους παρακαλώ συµβουλευτείτε τα Φυλλάδια Τεχνικών Χαρακτηριστικών αυτών ή επικοινωνήστε µε τη Henkel Loctite. Henkel ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ Κύπρου 23,

Διαβάστε περισσότερα