E-Class Coupé και Cabrio

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "E-Class Coupé και Cabrio"

Transcript

1 E-Class Coupé και Cabrio

2 Απολαύστε τη διαδρομή. Ως saloon και estate, η E-Class έθεσε νέα πρότυπα με την ευφυΐα της. Οι δρόμοι έγιναν ασφαλέστεροι και πιο άνετοι. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή. Το coupé και το cabrio μεταμορφώνουν τη γκρίζα άσφαλτο σε μια συναρπαστική εμπειρία. Κατεβάστε τα παράθυρα, ανοίξτε την υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα και αφεθείτε σε μία γνήσια απόλαυση για όλες τις αισθήσεις. ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΙΣ E-CLASS COUPÉ ΚΑΙ CABRIO ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΊΑ ΤΟΥ HD. Με την εφαρμογή καταλόγου της Mercedes-Benz για το ipad καθώς και τις ψηφιακές οδηγίες χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για το iphone. Και οι δύο εφαρμογές περιέχουν πολλές ταινίες, ακόμη περισσότερα περιεχόμενα και διατίθενται δωρεάν στο itunes Store.

3 Μαγεία: Καινοτομία: 2 Mercedes-Benz E-Class Cabrio E 400 4MATIC Γκρι Σελενίτη μεταλλικό Γραμμή εξοπλισμού AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη, χρώμα κουκούλας Μαύρο, επενδύσεις από δέρμα νάπα σε Κόκκινο Κλασικό/Μαύρο, διάκοσμος από αλουμίνιο με λείανση κρυστάλλου/κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο 10 Mercedes-Benz E-Class Cabrio E 400 4MATIC σε Κόκκινο Τουρμαλίνης μεταλλικό Γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένη, χρώμα κουκούλας Κόκκινο σκούρο, επενδύσεις από δέρμα νάπα designo σε Μπεζ Μακιάτο/Κόκκινο Τιτσιάνο, διάκοσμος από ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό με ανοικτούς πόρους 20 Mercedes-Benz E-Class Coupé E 400 4MATIC Λευκό Αδαμάντινο bright designo Γραμμή εξοπλισμού AMG Line, πακέτο Night, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες, επενδύσεις από δέρμα νάπα σε Βαθύ Λευκό/Μαύρο, διάκοσμος σε μεταλλική δομή/ κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο 28 Mercedes-Benz E-Class Coupé E 400 4MATIC Μαύρο Οψιδιανού μεταλλικό Γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE, ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένες, επενδύσεις από δέρμα νάπα σε Μπεζ Μακιάτο/Καφέ Εσπρέσο, διάκοσμος από ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό με ανοικτούς πόρους, πανοραμική συρόμενη οροφή Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. 36 Mercedes-Benz Intelligent Drive 38 Mercedes me 42 Service και υπηρεσίες 46 AIR BODY CONTROL και DYNAMIC SELECT 48 Κινητήρες, 9G-TRONIC και τετρακίνηση 4MATIC 50 Στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων 51 Υποβοήθηση απομακρυσμένης στάθμευσης και ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης με PARKTRONIC 52 Ηχοσύστημα surround Burmester High-End 3D 53 Ατμοσφαιρικός φωτισμός και σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING 54 Υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα και πακέτο άνεσης Cabrio 56 Σύστημα διαχείρισης χώρου φόρτωσης και πανοραμική συρόμενη οροφή 58 Εξοπλισμοί, πακέτα και αξεσουάρ 66 Ζάντες 68 Διαστάσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά 72 Επενδύσεις, διάκοσμος, χρώματα εξωτερικής βαφής και κουκούλες

4 2

5 3 Η E-Class Cabrio. Μία αποκάλυψη. Προσοχή, αυτή η Mercedes χρειάζεται μόνο 20 δευτερόλεπτα, για να σας σαγηνέψει. Τόσο γρήγορα ανοίγει η κουκούλα, τόσο γρήγορα διεγείρονται οι αισθήσεις σας. Εκείνη τη στιγμή έχετε μία μόνο επιθυμία: να τη μοιραστείτε. Γι αυτό η E-Class Cabrio προσφέρει τέσσερις αναπαυτικές κι ευρύχωρες θέσεις, αλλά και ασύγκριτη άνεση.

6 4

7 5 Η υψηλή τέχνη της αφαίρεσης. Μπορούμε να περιγράψουμε καλύτερα τη σχεδίαση της E-Class Cabrio με βάση αυτά που λείπουν: κατ αρχάς η διαχρονικά κομψή γραμμή της οροφής. Με αυτό τον τρόπο η σιλουέτα της γίνεται ακόμη πιο ανάλαφρη και δείχνει ακόμη πιο μακριά. Τι θέαμα! Τα βλέμματα συνεχίζουν κατά μήκος των λείων επιφανειών της, που θυμίζουν περισσότερο γλυπτό. Συναρπαστικά αισθαντική και απέριττη.

8 Δεν θα θέλετε να κλείσετε την κουκούλα. Παρά μόνο για να την απολαύσετε. Η υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα είναι τόσο όμορφη που δεν θα θέλετε την κρύψετε. Ενσωματώνεται αρμονικά στη σπορτίφ, κομψή σιλουέτα. Η τέλεια κατάληξη: τα δυναμικά σχεδιασμένα, επίπεδα πίσω φώτα LED με εμφάνιση κρυστάλλου, τα οποία εκπέμπουν όλη τη γοητεία αυτού του cabrio.

9

10 8 Το ωραιότερο εκείνη τη στιγμή είναι ότι μπορείτε να τη μοιραστείτε.

11 Η E-Class Cabrio είναι μία γενναιόδωρη πρόσκληση για έως τέσσερα άτομα: βυθιστείτε στην εμπειρία της και αφεθείτε. Αποκλειστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα μοναδικά στόμια των αεραγωγών με εμφάνιση αεριοστρόβιλου, καθώς και ο προαιρετικός διάκοσμος από ξύλο με ανοικτούς πόρους όπως το ξύλο φτελιάς σε Καφέ ανοιχτό ή μελιάς σε Μαύρο περιβάλλουν ευχάριστα του επιβάτες. Αυτή αίσθηση «wrap around» προσφέρει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θαλπωρής. 9

12 10 Μία επιβλητικά διακριτική οροφή. Η πλήρως αυτόματη, υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα αποσύρεται πάντα διακριτικά. Οπτικά, εναρμονίζεται άψογα με την coupé σιλουέτα. Επιπλέον όμως, αναδεικνύει τη E-Class Cabrio σε ένα από τα πλέον αισθησιακά, αλλά και ένα από τα πλέον ήσυχα, αυτοκίνητα της κατηγορίας της. Με τέτοια ακουστική άνεση, η πραγματική οδηγική απόλαυση διαρκεί όλο το χρόνο. Ολοκληρώνεται με στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού όπως το AIRCAP και το AIRSCARF, που εξουδετερώνουν τον άνεμο και τις άλλες καιρικές συνθήκες όταν είναι ανοιχτή η κουκούλα.

13 11

14 12

15 13 Δεν βλέπετε σύννεφα. Αισθάνεστε σαν να είστε στα σύννεφα. Η αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL σας προσφέρει, εάν θέλετε, μία ασύγκριτη οδηγική εμπειρία. Γνωρίστε τον πιο ήρεμο, ήσυχο και πολιτισμένο τρόπο να απολαμβάνετε τη νέα σας ανεξαρτησία. Ή αν προτιμάτε συναρπαστικές στιγμές: επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης «Sport» ή ακόμη και «Sport+» μέσω του DYNAMIC SELECT και βιώστε την δυναμική οδήγηση σε επίπεδο μηχανοκινήτου αθλητισμού. Αυτή είναι η τέχνη της ελευθερίας που μόνο η E-Class Cabrio μπορεί να προσφέρει.

16 14

17 Εμπειρία 360 στο βασικό εξοπλισμό. 15

18 16 Θαυμάστε την ελεύθερα. Χρώμα εξωτερικής βαφής σε μεταλλικό Κόκκινο Τουρμαλίνης, αστραφτερή μάσκα diamond η E-Class Cabrio λάμπει σαν κόσμημα. Παρατηρήστε πόσο όμορφα αλλάζει το αποκλειστικό χρώμα βαφής κάτω από το φως του ήλιου. Από κόκκινο σε μαύρο. Μία μικρή φαντασμαγορία, που μπορείτε να βιώνετε ξανά και ξανά με κάθε ακτίνα του ήλιου.

19 17

20 18

21 19 Ευφυΐα που εκφράζει τα συναισθήματά σας. Με την E-Class, αναπτύξαμε ένα αυτοκίνητο που, εάν θέλετε, μπορεί να κινείται εν μέρει αυτοματοποιημένα δηλαδή, να υποστηρίζει τον οδηγό στην επιτάχυνση, στην πέδηση και τη διεύθυνση. Ένα αυτοκίνητο, που διαισθάνεται τον κίνδυνο και μπορεί να λαμβάνει σημαντικά μέτρα προστασίας. Ένα αυτοκίνητο που επικοινωνεί με τα υπόλοιπα, π.χ. προκειμένου να τα προειδοποιήσει για μποτιλιάρισμα στη συνέχεια της διαδρομής. Αυτά είναι μόνο μερικά στοιχεία του Mercedes-Benz Intelligent Drive και έχουν ένα μοναδικό στόχο: να μπορούν οι επιβάτες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο και πιο χαλαροί κάθε διαδρομή και κάθε ακτίνα του ήλιου.

22 20

23 21 Η E-Class Coupé. Το επόμενο ίνδαλμα. Εάν δεν σας μαγέψει η E-Class Cabrio, σίγουρα θα προσπαθήσει να το κάνει το coupé. Ένα αντιπροσωπευτικό Gran Turismo. Η σαγηνευτική καμπύλη της οροφής ρέει μέχρι το αθλητικό πίσω τμήμα, με μία μοντέρνα, συναρπαστική αισθητική.

24 22 Τα βλέμματα είναι αναπόφευκτα. Οι τέλειες αναλογίες και η αισθησιακή καθαρότητα των γραμμών αναδεικνύουν την E-Class Coupé σε κλασικό αντικείμενο design. Ένα μοναδικό τεχνολογικό πακέτο σε ένα αυτοκίνητο υψηλής ευφυΐας. Η «πολύτιμη» μάσκα diamond και οι προαιρετικοί προβολείς MULTIBEAM LED λάμπουν από μακριά: σε αυτό το coupé η οδήγηση είναι ταυτόχρονα δυναμική, άνετη και ασφαλής.

25 23

26 24 Αντιθέσεις ενδιαφέρουσες σε κάθε προσωπικότητα και ακαταμάχητες στο coupé. Ο συνδυασμός μαύρου-λευκού είναι το «πάντρεμα» δύο αντίθετων άκρων. Στην περίπτωση της E-Class Coupé, ευθύνεται για την άκρως επιβλητική, σπορ και αποκλειστική σχεδίαση. Στο προαιρετικό πακέτο Night, πολλά στοιχεία είναι μαύρα. Με το εξωτερικό χρώμα βαφής σε Λευκό Αδαμάντινο bright designo, το θέαμα για τον παρατηρητή είναι πλούσιο σε εναλλαγές.

27 25

28 26 Κομψότητα «εκτός πλαισίου». Μόλις κατεβάσετε τα παράθυρα και ανοίξετε την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε την E-Class Coupé σε όλο της το μεγαλείο. Η ατμόσφαιρα θυμίζει σχεδόν cabrio. Το εσωτερικό εντυπωσιάζει με τη διακριτικότητά του και τη σωστή δόση πολιτισμένου σπορ χαρακτήρα.

29 27

30 28

31 29 Drive code: σπορ κομψότητα. Άνετο Gran Turismo ή ευέλικτο σπορ αυτοκίνητο η E-Class Coupé ρυθμίζεται κάπου στο ενδιάμεσο με ένα μόνο άγγιγμα. Εκτός από το σύστημα αερανάρτησης AIR BODY CONTROL, διατίθεται προαιρετικά και η χαλύβδινη, ρυθμιζόμενη ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL. Ενεργοποιήστε το πρόγραμμα οδήγησης «Sport+» και αφήστε να σας συμπαρασύρουν η καθαρόαιμη σπορτίφ συμπεριφορά και οι γρήγορες αλλαγές των ταχυτήτων.

32 30 Μια διαπεραστική δύναμη. Από το σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα EURO 6 μέχρι τον σπορ κινητήρα V6 biturbo η E-Class Coupé προσφέρει τον ιδανικό κινητήρα για κάθε απαίτηση. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση 4MATIC, η ισχύς του κινητήρα μεταδίδεται ακόμα καλύτερα στο δρόμο και μετατρέπεται κατευθείαν σε αδρεναλίνη.

33 31

34 32

35 33 Πρόσκληση σε ένα συναρπαστικό κόσμο. Στην παράδοση των πολυτελών αυτοκινήτων Gran Turismo, η E-Class Coupé έρχεται να συνεισφέρει όλες τις ανέσεις και, φυσικά, μεγαλειώδη ευρυχωρία σε τέσσερις θέσεις. Βυθιστείτε στη μοντέρνα πολυτέλεια της Mercedes-Benz. Η διαμόρφωση του εσωτερικού είναι ιδιαίτερα πολυτελής είτε με τα στόμια των αεραγωγών με αποκλειστική εμφάνιση αεριοστρόβιλου είτε με το προαιρετικό Widescreen Cockpit, το οποίο αποτελείται από δύο οθόνες 31,2 cm (12,3"). Είναι το παράθυρό σας σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο.

36 34 Σχίζει τον άνεμο. Η εντυπωσιακή γραμμή coupé και το στιβαρό πίσω τμήμα δεν προσφέρουν μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση: είναι και η επιτομή της εκπληκτικής αεροδυναμικής. Εξασφαλίζουν υψηλότερη αποδοτικότητα και εξουδετερώνουν τους ενοχλητικούς αεροδυναμικούς θορύβους. Επιπλέον, συμβάλλουν στο ασφαλέστερο κράτημα στο δρόμο με υψηλές ταχύτητες οδήγησης.

37 35

38 36 Mercedes-Benz Intelligent Drive χαράζει την πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Ως ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως, η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφαλείας. Στόχος είναι να διασφαλίζεται η αντίδραση ανάλογα με τον κίνδυνο, η αποφυγή ατυχημάτων και ο μετριασμός των συνεπειών τους. Για τους επιβάτες της Mercedes, αλλά και για όλους τους άλλους. Μέρος αυτής της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ασφαλείας είναι το Mercedes-Benz Intelligent Drive, το οποίο καθιστά τη Mercedes σας ένα από τα ευφυέστερα αυτο κίνητα του κόσμου και «σκεπτόμενο συνεργάτη». Τα συστήματα υποβοήθησης του Mercedes-Benz Intelligent Drive μπορούν να ανιχνεύουν κινδύνους, να προειδοποιούν έγκαιρα και να επεμβαίνουν ακόμη και αυτόνομα σε περίπτωση ανάγκης π.χ. επιβραδύνοντας το αυτοκίνητο. Έτσι, μπορούν να αποτρέπονται ατυχήματα ή να μειώνεται η σοβαρότητά τους. Για την επαρκή προστασία των επιβατών, ενεργοποιούνται προνοητικά και ανάλογα με το μοντέλο πρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως το PRE-SAFE. Ήδη πολλά αυτοκίνητα Mercedes-Benz προσφέρουν κατ επιλογή ένα πακέτο υποβοήθησης οδήγησης. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι η εν μέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους, σε επαρχιακές οδούς και στην πόλη. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη κατά την αλλαγή λωρίδας σε δρόμους πολλών λωρίδων, διευκολύνοντας για παράδειγμα την προσπέραση. Έτσι, ανακουφίζεται ο οδηγός, αφού δεν χρειάζεται κανονικά να πατάει φρένο ή γκάζι. Σημαντική υποστήριξη απολαμβάνει και στην οδήγηση του αυτοκινήτου ακόμη και σε στροφές. Ποτέ πριν η ασφάλεια, η άνεση και η υποστήριξη οδηγού δεν αλληλοσυμπληρώνονταν τόσο ολοκληρωμένα. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία αισθητήρων καθώς και συστη μάτων ασφάλειας και υποβοήθησης αποτελεί ορόσημο στην πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Και μία συναρπαστική νέα εμπειρία.

39 37 m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Mercedes-Benz Intelligent Drive στη διεύθυνση

40 38 Ο κόσμος μας στα χέρια σας. εδώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Ανακαλύψτε έναν κόσμο υπηρεσιών, προσφορών και νεωτερισμών που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή σας συναρπαστικά. Και βέβαια τις έχετε εύκολα στη διάθεσή σας, δηλαδή ψηφιακά. Έτσι ο κόσμος μας γίνεται ο κόσμος σας.

41 39

42 40 Η δικτύωσή σας μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά εύκολη. Όλες οι υπηρεσίες μας συνδεσιμότητας και κινητικότητας, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές προσφορές, έρχονται σε εσάς και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει Mercedes me. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας δωρεάν και κάντε τον κόσμο της Mercedes-Benz δικό σας: στον υπολογιστή ή το laptop σας ή όταν μετακινήστε στην ταμπλέτα, το smartphone ή το smartwatch σας. Επειδή η ζωή σας αλλάζει διαρκώς, εξελίσσουμε κι εμείς διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τες: Θέλετε να απολαμβάνετε την έμπνευση κι όταν δεν είστε online; Τα Mercedes me Stores έρχονται να συναρπάσουν σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Αμβούργο.

43 41 Η υπηρεσία Mercedes me connect σας δικτυώνει με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Πολυάριθμες και πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότητας σας υποστηρίζουν στο αυτοκίνητό σας για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη επικοινωνία και, φυσικά, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι διαρκώς και κατά την οδήγηση. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone και πολλά άλλα. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παράδειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες λύσεις κινητικότητας: η car2go είναι πρωτοπόρος και ηγέτης παγκοσμίως στο free floating carsharing, η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει την καλύτερη διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να παρακολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε εύκολα. Το Mercedes-Benz Rent σας παρέχει αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο και σύντομο ή μεγάλο διάστημα μέσω κάποιου κοντινού Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz. Το Blacklane σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση λιμουζίνας με οδηγό, ενώ το FlixBus δίνει τη δυνατότητα για οικονομικά, άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού service σάς ενημερώνει σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά τη συντήρηση είναι στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά σε μία ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε. Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυάριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρόνιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυστικές μηνιαίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότησής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστασία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατομικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Μετά την σύναψη της σύμβασης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις χρηματοοικονομικές συμβάσεις σας πολύ άνετα online. 1 1 Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε αγορά.

44 42 Οι υπηρεσίες service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είστε βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με τη λύση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo 1 οδηγείτε ανέμελα σε ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς να ανησυχείτε για οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροζημιές ή βανδαλισμό. Με την υπηρεσία Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η υπηρεσία Mobilo περιλαμβάνεται για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεώνεται με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή έως και για 30 χρόνια. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. 2 Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

45 43

46 44 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 και πλέον χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε m 2 που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

47 45 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «Ασημένιου Βέλους». Σήμερα παραμένει πιο ζωντανός ποτέ: το 2016 η ομάδα του Ασημένιου Βέλους Mercedes-AMG Petronas κατακτά για τρίτη συνεχή φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 κατασκευαστών και οδηγών νικώντας σε 19 από τα 21 Grand Prix. Σε ένα θεαματικό τελικό, στη μητρόπολη της ερήμου, το Άμπου Ντάμπι, ο Nico Rosberg στέφεται για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid. Η αξία αυτής της επιτυχίας ξεπερνά τα όρια της αγωνιστικής πίστας: κάθε μέτρο της διαδρομής ωθεί την εξέλιξη των υλικών ελαφριάς κατασκευής και της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+, Σαιζόν 2017.

48 46 Δεν αποσβένει απλώς τους κραδασμούς, αιωρείται: AIR BODY CONTROL. Το προαιρετικό σύστημα αερανάρτησης πολλαπλών θαλάμων προσφέρει, σε συνδυασμό με τη συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης, άνεση και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς για κάθε τροχό στις συνθήκες οδήγησης και οδοστρώματος. Αυτό γίνεται γρήγορα και με ακρίβεια μέσω ξεχωριστών βαλβίδων ώθησης και πίεσης στους αποσβεστήρες. Οι επιβάτες απολαμβάνουν μια μαλακή βασική ανάρτηση που όσο αυξάνει η ταχύτητα εντείνει την αίσθηση της οδηγικής ευστάθειας. Οι στρέψεις μειώνονται αποτελεσματικά με σκληρότερη ρύθμιση των ελατηρίων, για παράδειγμα, σε στροφές ή κατά την πέδηση. Μέσω του DYNAMIC SELECT, το AIR BODY CONTROL μπορεί να ρυθμίζεται πιο άνετο ή πιο σπορ στις τρεις βαθμίδες «Comfort», «Sport» και «Sport+». DYNAMIC BODY CONTROL Ο προαιρετικός εξοπλισμός DYNAMIC BODY CONTROL προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης και στη χαλύβδινη ανάρτηση. Στις βαθμίδες «Sport» και «Sport+» αυξάνεται η απόδοση των αμορτισέρ. Η πιο σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης επιτρέπει πιο δυναμικό τρόπο οδήγησης διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα άνεσης και στις μεγάλες διαδρομές.

49 Ένα πλήκτρο, πέντε προγράμματα οδήγησης: DYNAMIC SELECT. Ιδιαίτερα άνετη, εξαιρετικά σπορ ή για μειωμένη κατανάλωση με τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT, ο οδηγός μπορεί να βιώνει μια διαφορετική εμπειρία, ανάλογα με τη διάθεσή του. Συνολικά είναι διαθέσιμα πέντε προγράμματα οδήγησης: «Comfort», «Sport», «Sport+», «Individual» και «Eco», τα οποία ο οδηγός μπορεί να επιλέγει με έναν περιστρεφόμενο διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Εκτός από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ο οδηγός μπορεί στο πρόγραμμα «Individual» να προσαρμόζει σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του. Μπορεί, για παράδειγμα, να συνδυάζει την άνετη, ομαλή διεύθυνση με σπορ διαμόρφωση του συστήματος μετάδοσης κίνησης. ΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΟΔΉΓΗΣΗΣ DYNAMIC SELECT «Comfort»: ισορροπημένο, για βέλτιστη κατανάλωση. «Sport»: περισσότερη ευελιξία και δυναμική, πιο άμεση διεύθυνση, σπορ και σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης (ανάλογα με τον εξοπλισμό), άμεση απόκριση στο γκάζι και διαφορετικοί χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων. «Sport+»: η ανάρτηση (ανάλογα με τον εξοπλισμό) και το σύστημα μετάδοσης κίνησης ρυθμίζονται για αυξημένη δυναμική. «Eco»: για χαμηλότερη κατανάλωση, προσαρμογή της χαρακτηριστικής καμπύλης πεντάλ γκαζιού και των χρόνων αλλαγής ταχυτήτων.

50 48 Ανάφλεξη πολλαπλών σπινθήρων και EQ Boost. Λέξεις που τα λένε όλα. Το μοντέλο E 400 4MATIC με κινητήρα V6 biturbo ανεβάζει τους παλμούς κάθε οδηγού με επιδόσεις επιπέδου σπορ αυτοκινήτου. Ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψεκασμού βενζίνης επιτρέπει εξίσου εντυπωσιακές τιμές κατανάλωσης. Η ανάφλεξη πολλαπλών σπινθήρων, όπως αποκαλείται, μπορεί μέσα σε διάστημα ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου μετά τον πρώτο σπινθήρα να δημιουργεί άλλους τέσσερις. Έτσι, το μείγμα αναφλέγεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Όπως και όλες οι άλλες εκδόσεις συστημάτων κίνησης, το E 400 4MATIC περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 1. Στην E 350 με EQ Boost, η τεχνολογία βενζινοκινητήρα εκτοξεύεται σε ένα νέο επίπεδο αποδοτικότητας. Τα μέτρα εξηλεκτρισμού μειώνουν την κατανάλωση του 4κύλινδρου κινητήρα και εξασφαλίζουν ισχύ 220 kw (299 hp). Η μίζαδυναμό προσθέτει επιπλέον ισχύ έως 10 kw (14 hp) και ροπή στρέψης 150 Nm. Αναλαμβάνει όλες τις υβριδικές λειτουργίες και ανακτά πολύτιμη ενέργεια κατά την πέδηση. Ένας ορόσημο στον οδηγικό πολιτισμό μαζί με το καινοτόμο φίλτρο σωματιδίων για βενζινοκινητήρες. Αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC. Με εννέα ταχύτητες εμπροσθοπορείας, το 9G-TRONIC προσφέρει αποδοτικότητα, άνεση και δυναμική υψηλού επιπέδου. Η μεγαλύτερη σχέση μετάδοσης μειώνει τον αριθμό στροφών. Έτσι, σε συνδυασμό με τις υψηλές επιδόσεις, η οδηγική άνεση είναι αυξημένη και οι θόρυβοι μειωμένοι. Η πιο γρήγορη αλλαγή των ταχυτήτων φροντίζει για ακόμα περισσότερο αυθορμητισμό και ευελιξία. Συγχρόνως, το 9G-TRONIC εντυπωσιάζει με τις ήπιες διαδικασίες αλλαγής. Καθώς το 9G-TRONIC μπορεί να υπερπηδά μεμονωμένες σχέσεις, επιτρέπει και πολλαπλά κατεβάσματα ταχύτητας, για δυναμικές, μικρής διάρκειας επιταχύνσεις. Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC. Εξαιρετική συμπεριφορά ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες δρόμου αυτό εξασφαλίζει η μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC, η οποία είναι διαθέσιμη για το coupé και το cabrio. Σε περίπτωση βρεγμένου, παγωμένου ή χιονισμένου οδοστρώματος, το σύστημα 4MATIC βελτιώνει την πρόσφυση, τη δυναμική και την οδηγική ευστάθεια. Οι τροχοί με ανεπαρκή πρόσφυση στο οδόστρωμα επιβραδύνονται στοχευμένα και συγχρόνως αυξάνεται η κινητήρια ροπή στους τροχούς με καλή πρόσφυση. Η σταθερή κατανομή της ισχύος σε αναλογία 45 : 55 μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα εξασφαλίζει ανώτερη και προβλέψιμη οδική συμπεριφορά. Το 4MATIC διατίθεται για πρώτη φορά για την E-Class Cabrio και φροντίζει για απόλαυση της ανοικτής οδήγησης όλες τις εποχές του χρόνου. ΔΙΑΘΈΣΙΜΟΙ ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ Πετρελαιοκινητήρες: Ε 220 d με ισχύ 143 kw (194 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm E 220 d 4MATIC με ισχύ 143 kw (194 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm E 350 d 4MATIC με ισχύ 190 kw (258 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 620 Nm Βενζινοκινητήρες: Ε 200 με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm E 200 4MATIC με ισχύ 135 kw (184 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 300 Nm Ε 300 με ισχύ 180 kw (245 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 370 Nm E 350 με ισχύ 220 kw + 10 kw (299 hp + 14 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 400 Nm Ε 400 4MATIC με ισχύ 245 kw (333 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 480 Nm 1 Για το μοντέλο E 200 Coupé διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ως προαιρετικός εξοπλισμός το 9G-TRONIC.

51 49

52 50 Ακόμα το καλύτερο στοιχείο χειρισμού: η διαίσθηση. Με πρωτοποριακά touchpad, οθόνες και νέες δυνατότητες δικτύωσης, η φιλοσοφία χειρισμού και ενδείξεων θέτει νέα μέτρα σύγκρισης. Οι λειτουργίες του οχήματος οπτικοποιούνται καλύτερα με σταθερές και κινούμενες εικόνες υψηλής ανάλυσης. Τα σημαντικότερα στοιχεία της φιλοσοφίας χειρισμού και ενδείξεων είναι τα κουμπιά ελέγχου αφής στις ζώνες χειριστηρίων του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών, το προαιρετικό Widescreen Cockpit και η προαιρετική οθόνη Head-up. Εκεί ο οδηγός βλέπει σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να αποσπάται το βλέμμα του από το δρόμο. Γι αυτό, προβάλλεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού μια εικονική οθόνη μεγέθους περίπου 21 x 7 cm. ΆΝΕΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΝΔΕΊΞΕΩΝ Το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων COMAND Online με οθόνη 31,2 cm (12,3") δεν αφήνει ανικανοποίητη καμία επιθυμία ως προς το Infotainment, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Η πλοήγηση από σκληρό δίσκο σας καθοδηγεί γρήγορα στον προορισμό με τη βοήθεια του Live Traffic Information 1, της υπηρεσίας δεδομένων για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC σας επιτρέπει να χειρίζεστε το σύστημα Infotainment και ορισμένες λειτουργίες του οχήματος χωρίς να αποσπάται σχεδόν καθόλου η προσοχή σας στη διάρκεια της διαδρομής. Με το προαιρετικό touchpad μπορείτε να διαχειρίζεστε διαισθητικά τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων κάνοντας χειρονομίες με ένα ή δύο δάκτυλα (multitouch). Συμπληρώνει το φωνητικό έλεγχο και το χειριστήριο ελέγχου και είναι ενσωματωμένο στο στήριγμα χεριού. Στη μονάδα οθόνης οργάνων του προαιρετικού Widescreen Cockpit μπορούν να προβάλλονται με διάφορους τρόπους οι πληροφορίες του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Η ένδειξη υψηλής ανάλυσης, η διαγώνιος οθόνης 31,2 cm (12,3") και τρία επιλέξιμα στυλ ενδείξεων κάνουν ακόμα πιο ζωντανή την προβολή των λειτουργιών του οχήματος. 1 Τρεις μήνες δωρεάν. Η συνολική δωρεάν περίοδος των τριών ετών ισχύει μόνο σε συνδυασμό με τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη Mercedes me και την αποδοχή των γενικών και ειδικών όρων χρήσης.

53 51 «Από μηχανής θεός» στο παρκάρισμα. Η προαιρετική Υποβοήθηση Απομακρυσμένης Στάθμευσης 2 (Remote Parking Assist) (διατίθεται για την E-Class Coupé) επιτρέπει την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης με χειρισμό από το κινητό. Προσφέρει το πλεονέκτημα, ότι ο οδηγός μπορεί να αποβιβάζεται, πριν το όχημα μπει σε στενές θέσεις ή γκαράζ. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο ειδικά για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή για γονείς με παιδιά. Για τη χρήση του Remote Parking Assist, απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός και κατάλληλο smartphone. Ένας Εξουσιοδο τημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz θα σας ενημερώσει σχετικά. Για εξαιρετικά άνετη στάθμευση, η προαιρετική ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης με PARKTRONIC διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης, καθώς και τη στάθμευση και την έξοδο από στάθμευση σε κάθετες ή οριζόντιες θέσεις ή σε γκαράζ. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360 μεταδίδει ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑΣ Η μόνιμα τοποθετημένη κάρτα SIM της μονάδας επικοινωνίας LTE προσφέρει ιδιαίτερα γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση του οχήματος με το διαδίκτυο. Χρησιμοποιείται για το σύστημα επείγουσας κλήσης της Mercedes-Benz, την υπηρεσία Live Traffic Information 1 και όλες τις άλλες υπηρεσίες του Mercedes me connect. Απλώς τοποθετείτε τη συσκευή στη βάση και τη φορτίζετε με το ασύρματο σύστημα φόρτισης δεν απαιτούνται ηλεκτρικές συνδέσεις. Στην επιφάνεια φόρτισης μπορούν να φορτίζονται τερματικές συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο Qi. Με το ψηφιακό κλειδί οχήματος στο κινητό τηλέφωνο είναι δυνατό το ξεκλείδωμα, το κλείδωμα και η εκκίνηση του αυτοκινήτου. Η εξουσιοδότηση πρόσβασης και οδήγησης λειτουργεί μέσω Επικοινωνίας Κοντινού Πεδίου (NFC). Το συμβατικό κλειδί του αυτοκινήτου είναι πλέον περιττό. Μέσω NFC δημιουργείται επίσης γρήγορη σύνδεση ανάμεσα στο σύστημα πολυμέσων και το κινητό τηλέφωνο με άγγιγμα του σημείου αφής στο λογότυπο «NFC» στην κεντρική κονσόλα. 2 Ο οδηγός φέρει συνεχώς την ευθύνη για τον έλεγχο του οχήματος. Το Remote Parking Assist ενδέχεται να μην είναι εγκεκριμένη σε όλες τις χώρες.

54 52 Κορυφαίας ποιότητας, κρυστάλλινος ήχος. Για την E-Class Coupé διατίθεται προαιρετικά το ηχοσύστημα surround Burmester High-End 3D, το οποίο προσφέρει μία μοναδική ακουστική εμπειρία. 23 ειδικά σχεδιασμένα ηχεία με διαφράγματα από υαλονήματα, 25 κανάλια ενισχυτή με ισχύ συστήματος έως 1450 W και τεχνολογίες αποκλειστικά ανεπτυγμένες για το αυτοκίνητο εξασφαλίζουν άνευ προηγουμένου ακουστική απόλαυση. Με τον ήχο 3D-Surround, οι επιβάτες μπορούν να βιώνουν και να απολαμβάνουν στερεοφωνικό αλλά και πολυκάναλο ήχο τρισδιάστατα στο αυτοκίνητο, με τη βοήθεια των τεσσάρων ηχείων που είναι ενσωματωμένα στην εσωτερική επένδυση της οροφής. Με τις πέντε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ήχου «Pure», «Easy Listening», «Live», «Surround» και «3D-Surround» ο ήχος προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός. Τόσο για το coupé όσο και για το cabrio διατίθεται προαιρετικά το ηχοσύστημα surround Burmester. 13 ηχεία υψηλής απόδοσης και ηλεκτρονικά και ακουστικά στοιχεία προσαρμοσμένα απόλυτα στον εσωτερικό χώρο εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα ήχου Burmester. Η λειτουργία surround ή τελειοποίησης ήχου για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα εντείνει ακόμα περισσότερο την ακουστική εμπειρία. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΉΣΕΙΣ ΣΑΣ Τέχνη για όλες τις αισθήσεις: με το προαιρετικό πακέτο AIR-BALANCE μπορείτε να αρωματίζετε εξατομικευμένα το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορα, υψηλής ποιότητας αρώματα ειδικά για τις E-Class Coupé και Cabrio, δημιουργήθηκε το DAYBREAK MOOD, ένα μαγευτικό άρωμα με νότες πρωινής δροσιάς. Επιπλέον, ο ιοντισμός και το τέλειο φιλτράρισμα του εξωτε ρικού και εσωτερικού αέρα φροντίζουν ώστε ο αέρας να είναι πιο καθαρός.

55 53 Φτιάξτε ατμόσφαιρα. Επιβιβαστείτε και αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας με το έμμεσο φως που διαχέει, ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ιδιαίτερα τη νύχτα, αναδεικνύει την προσεγμένη σχεδίαση και την ποιότητα του εσωτερικού χώρου και μεταδίδει μια σιγουριά χάρη στην αίσθηση ευρυχωρίας. Για απολύτως εξατομικευμένο φωτισμό ανάλογα με τη διάθεση μπορείτε να επιλέξετε από 64 διαφορετικά χρώματα. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός βασίζεται πλήρως στην τεχνολογία LED και ρυθμίζεται, αυξομειώνεται ως προς την ένταση σε πέντε βαθμίδες ή απενεργοποιείται άνετα μέσω του συστήματος πολυμέσων. Ενεργοποιείται μόλις ξεκλειδώνουν οι πόρτες, ώστε να υποδεχθεί τους επιβάτες. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΕΣΉ ΣΑΣ Τις κρύες ημέρες, το προαιρετικό Πακέτο θέρμανσης ανέσεων θερμαίνει ευχάριστα σε πολύ σύντομο χρόνο τις επιφάνειες στις οποίες ακουμπούν ο οδηγός και ο συνοδηγός. Δεν θερμαίνονται μόνο τα καθίσματα, αλλά και τα υποβραχιόνια στην κεντρική κονσόλα (σε συνδυασμό με το 9G-TRONIC) και στις πόρτες. Οι ρυθμίσεις του συστήματος ελέγχου ανέσεων ENERGIZING είναι ομαδοποιημένες σε έξι τέλεια συντονισμένα μεταξύ τους προγράμματα, προκειμένου να εντείνουν την ευεξία και την απόδοσή σας. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, το σύστημα περιλαμβάνει κλιματισμό και αερισμό, λειτουργία μασάζ και ατμοσφαιρικό φωτισμό, καθώς και αναπαραγωγή κατάλληλων playlist.

56 54 Ησυχία παρακαλώ. Η πλήρως αυτόματη υφασμάτινη ηχομονωτική κουκούλα εξασφαλίζει μοναδική άνεση από άποψη θορύβου και ατμόσφαιρας εσωτερικού χώρου. Οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται άνετα και καθαρά μέσω του συστήματος ανοικτής ακρόασης ακόμα και σε ταχύτητες πάνω από 200 km/h. Ανοίγει και κλείνει με ταχύτητες οδήγησης έως 50 km/h. Το στοιχείο χειρισμού για το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι τοποθετημένο ανάμεσα στο υποβραχιόνιο και το touchpad. Το χρώμα του βασικού εξοπλισμού είναι Μαύρο, αλλά διατίθεται επίσης προαιρετικά σε Καφέ σκούρο, Μπλε σκούρο και Κόκκινο σκούρο. ΣΧΕΔΊΑΣΗ ΥΨΗΛΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ Εντυπωσιακή σχεδίαση cabrio με καθαρές φόρμες και αποκλειστικά σπορ στοιχεία. Σχεδίαση πλευρών με τέλειες αναλογίες τόσο με ανοικτή όσο και με κλειστή κουκούλα, με βυθιζόμενα πλευρικά παράθυρα. Προαιρετικά διατίθενται ζάντες αλουμινίου μεγέθους έως 50,8 cm (20").

57 55 Ζείτε ένα ατέρμονο καλοκαίρι. Το προαιρετικό πακέτο άνεσης cabrio παρατείνει την cabrio εποχή: το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF κάνει την ανοικτή οδήγηση απολαυστική ακόμη και με χαμηλές θερμοκρασίες. Οι εξαγωγές αέρα στα προσκέφαλα περιβάλλουν τον αυχένα και το λαιμό του οδηγού και του συνοδηγού με θερμό αέρα σαν ένα αόρατο κασκόλ. Το αυτόματο αλεξήνεμο AIRCAP μειώνει τους στροβιλισμούς του αέρα στον εσωτερικό χώρο, και για τους πίσω επιβάτες. Κατά το πάτημα του διακόπτη AIRCAP, ανεβαίνει αυτόματα ένα αεροδυναμικό πτερύγιο στο μπροστινό παρμπρίζ και το αλεξήνεμο ανάμεσα στα πίσω προσκέφαλα μετακινείται προς τα επάνω. Επιπλέον, το πλήρως αυτόματο διαχωριστικό για το πορτμπαγκάζ διευκολύνει ακόμα περισσότερο το χειρισμό της κουκούλας. ΆΝΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΉΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ ΥΨΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ Σε συνδυασμό με το προαιρετικό Πακέτο θέρμανσης ανέσεων για οδηγό, συνοδηγό και πίσω επιβάτες, η θέρμανση καθισμάτων θερμαίνει ευχάριστα σε πολύ σύντομο χρόνο τα πίσω καθίσματα τις κρύες ημέρες. Οι προαιρετικές επενδύσεις από δέρμα και δέρμα νάπα διατίθενται σε πολλά χρώματα. Χάρη στην επίστρωση αντανάκλασης ηλιακών ακτίνων του δέρματος, οι επιφάνειες θερμαίνονται λιγότερο στον ήλιο.

58 56 Άπλετος χώρος. Η σπορ σχεδίαση της E-Class Coupé φτάνει μέχρι το πορτμπαγκάζ. Χάρη στη δυνατότητα διαμπερούς φόρτωσης, για παράδειγμα, με ξεχωριστή αναδίπλωση του κεντρικού τμήματος, υπάρχει χώρος ακόμα και για αντικείμενα μεγάλου μήκους, π.χ. πέδιλα σκι. Οι πλάτες πίσω καθισμάτων αναδιπλώνονται σε αναλογία 40/20/40 στο βασικό εξοπλισμό. Η προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές της, φροντίζει για φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ένα ηλεκτρικό ρολό σκίασης προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου. Όταν είναι ανεβασμένη, η γυάλινη οροφή προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητα του αυτοκινήτου σε τρεις βαθμίδες. Σε υψηλότερες ταχύτητες, κατεβαίνει, μειώνοντας τους θορύβους και τους στροβιλισμούς του αέρα στο εσωτερικό. Επίσης, με το ηλεκτρονικό κλειδί, μπορείτε να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες «άνοιγμα για το καλοκαίρι» και «κλείσιμο ανέσεων». ΟΙ ΩΡΑΙΌΤΕΡΕΣ ΠΤΥΧΈΣ ΤΗΣ E-CLASS COUPÉ Αναπαυτικό 4θέσιο ευρύχωρης σχεδίασης με πολύ χώρο και στα πίσω καθίσματα. Σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως τα στόμια των αεραγωγών με εμφάνιση αεριοστρόβιλου και τα μπροστινά καθίσματα με ενιαία εμφάνιση. Ανεξάρτητη σχεδίαση πλευρών με υψηλά τοποθετημένη βάση παραθύρων, καθώς και ενιαία επιφάνεια παραθύρων χωρίς κολόνα B με πλευρικά παράθυρα χωρίς πλαίσιο. Πίσω φώτα LED δύο τμημάτων με εμφάνιση κρυστάλλου και αστέρι Mercedes στο καπό του πορτμπαγκάζ.

59 57

60 58

61 AVANTGARDE. Δυναμική κομψότητα. Το εξωτερικό διαθέτει μία διαχρονικά μοντέρνα εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Κύρια χαρακτηριστικά είναι οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου, η μάσκα diamond με μαύρα στοιχεία, καθώς και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε χρώμιο και αλουμίνιο. Η χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL υπογραμμίζει το αθλητικό παράστημα. ΤΑ ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΉΣ AVANTGARDE ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ Δυναμικός μπροστινός προφυλακτήρας με χρωμιωμένο στοιχείο και εισαγωγές αέρα με ρομβοειδές πλέγμα Μάσκα diamond με μαύρα στοιχεία, χρωμιωμένο πλαίσιο, ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και γρίλια σε Ασημί Ιριδίου ματ με ένθεμα χρωμίου Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένες (προαιρετικά, όπως απεικονίζεται) Χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος από στιλβωμένο αλουμίνιο Σπορ συγκρότημα καθισμάτων με ενιαία εμφάνιση και οριζόντιες ραφές στις επιφάνειες των καθισμάτων Επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Νόργουιτς σε Μαύρο Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από μαύρο δέρμα νάπα, 3 ακτίνων, με κουμπιά ελέγχου αφής και γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Διάκοσμος από αλουμίνιο με λείανση κρυστάλλου ανοιχτόχρωμο και κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο Βάσεις παραθύρων και κεντρικά πλαίσια θυρών με μαλακές επιφάνειες σε Μαύρο

62 60 AMG Line. Εκφραστικά αθλητική. Τα τυπικά χαρακτηριστικά AMG αναδεικνύουν την σπορτίφ και αποκλειστική προσωπικότητά της. Στο εσωτερικό κερδίζουν τις εντυπώσεις το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, οι επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA σε Μαύρο, τα σπορ πεντάλ AMG, ταπέτα AMG και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Επιπλέον, οι ζάντες αλουμινίου AMG καθώς και το AMG Styling εξασφαλίζουν δυναμική, αθλητική εμφάνιση. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ Μπροστινή ποδιά AMG με διακοσμητικό στοιχείο χρωμίου, σπορ εισαγωγές αέρα με πλευρικά πτερύγια, επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG και πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη και διακοσμητική λωρίδα χρωμίου Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes Ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένες (μεγ. εικόνα) Φαρδιά διακοσμητική λουρίδα γύρω από το κάλυμμα της θήκης κουκούλας και διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων σε αλουμίνιο ματ (Cabrio) ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ Επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών Dinamica σε Μαύρο Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από μαύρο δέρμα νάπα, 3 ακτίνων, με επίπεδο κάτω τμήμα, κουμπιά αφής και γαλβανισμένα χειριστήρια ταχυτήτων Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων από συνθετικό δέρμα ARTICO σε Μαύρο με διακοσμητική ραφή Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία Ταπέτα με επιγραφή «AMG» σε Μαύρο Ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 χρώματα φωτισμού

63 61

64 62 Το μαύρο «πηγαίνει» με όλα: το πακέτο Night. Το προαιρετικό πακέτο Night για το coupé και το cabrio, με τα μαύρα στοιχεία του, κάνει το εξωτερικό ακόμα πιο σπορ και πιο εκφραστικό και προσφέρει μία ακόμα δυνατότητα εξατομικευμένης διαμόρφωσης. Το πακέτο διατίθεται Night σε συνδυασμό με τις γραμμές AVANTGARDE και AMG Line. ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Μπροστινός προφυλακτήρας με διακοσμητικό στοιχείο σε Μαύρο γυαλιστερό σε συνδυασμό με το AVANTGARDE Εξωτερικού Μπροστινή ποδιά AMG με διακοσμητικό στοιχείο σε Μαύρο γυαλιστερό σε συνδυασμό με AMG Line Μάσκα ψυγείου diamond (AVANTGARDE Εξωτερικού με μαύρα στοιχεία/amg Line με στοιχεία χρωμίου) με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και μία γρίλια σε Μαύρο γυαλιστερό Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο και στιλβωμένες, προαιρετικά ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") σχεδίασης 6 ακτίνων, σε Μαύρο και στιλβωμένες, με μικτά ελαστικά (σε συνδυασμό με το AVANTGARDE Εξωτερικού) Ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες, με μικτά ελαστικά, προαιρετικά ζάντες αλουμινίου 50,8 cm (20") AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες (σε συνδυασμό με AMG Line) Περιβλήματα εξωτερικών καθρεπτών σε Μαύρο γυαλιστερό Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και πλαίσιο παραθύρων σε Μαύρο γυαλιστερό (Coupé) Θερμομονωτικό φιμέ κρύσταλλο για τα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ (Coupé)

65 63 Το Εσωτερικό designo. Διαισθητική επιλογή πολυτέλειας. Το προαιρετικό Εσωτερικό designo δημιουργεί ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στην E-Class Coupé ή E-Class Cabrio. Κύρια χαρακτηριστικά αποτελούν τα σπορ καθίσματα με ενιαία εμφάνιση και επέν δυση από ευγενές δίχρωμο δέρμα νάπα designo Μπεζ Μακιάτο/Κόκκινο Τιτσιάνο ή Μαύρο/Γκρι Τιτανίου pearl με ρομβοειδές σχέδιο και διακοσμητική ραφή διακρίνονται από την πλακέτα «designo». Τα υποβραχιόνια και οι βάσεις των παραθύρων επενδύονται επίσης με ευγενές δέρμα. Μοναδικά πολυτελείς λεπτομέρειες: διάκοσμος από ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό με ανοικτούς πόρους ή ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους καθώς και, κατ επιλογή, ξύλο μανόλιας flowing lines designo σε Καφέ ή, για παράδειγμα, Λάκα Πιάνου flowing lines designo σε Μαύρο. ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Σπορ συγκρότημα καθισμάτων με ενιαία εμφάνιση, με πλάτες και μαξιλάρια με ρομβοειδές σχέδιο και διάτρηση Επενδύσεις από δέρμα νάπα designo σε Μπεζ Μακιάτο με διακοσμητικές ραφές Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και βάσεις παραθύρων από δέρμα νάπα designo σε Κόκκινο Τιτσιάνο με διακοσμητικές ραφές Υποβραχιόνια στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα από δέρμα νάπα designo σε Μπεζ Μακιάτο με διακοσμητικές ραφές Εσωτερική οροφή από ύφασμα σε Μπεζ Μακιάτο 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα σε Μπεζ Μακιάτο με διακοσμητική ραφή Ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 χρώματα φωτισμού

66 64 Το δικό σας μέτρο πάντων. Ο προαιρετικός εξοπλισμός. Η E-Class είναι η απόδειξη της απαίτησης για ένα αυτοκίνητο, το οποίο στην παραμικρή του λεπτομέρεια αντιπροσωπεύει το καλύτερο. Με μια αποκλειστική γκάμα επιλογών εξοπλισμού που ορίζουν τη μοντέρνα πολυτέλεια. Εκφράστε τη δική σας προσωπικότητα με τη βοήθεια αυτού του καταλόγου, του τιμοκαταλόγου ή online. Διαμορφώστε τη σας E-Class σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 1 Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσφέρουν συνεχή, μεγάλης εμβέλειας φωτισμό, χωρίς να θαμπώνουν τους υπόλοιπους οδηγούς. Ξεχωριστά ελεγχόμενες LED φωτίζουν έντονα το περιβάλλον δίχως να τυφλώνουν. Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης: οι μπλε φωτεινές λεπτομέρειες στους προβολείς Το προσαρμοζόμενο σύστημα καθαρισμού παρμπρίζ MAGIC VISION CONTROL προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα στον οδηγό και στη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού. Το υγρό καθαρισμού ψεκάζεται ακριβώς μπροστά από τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων και σκουπίζεται αμέσως. Το σύστημα θέρμανσης αποτρέπει αποτελεσματικά τον κίνδυνο θαμπώματος. 3 Σύστημα εξουσιοδότησης πρόσβασης και οδήγησης KEYLESS-GO με χειρολαβές θυρών με ένθεμα χρωμίου καθώς και άνοιγμα και κλείσιμο ανέσεων. 4 Η στάθμευση και οι ελιγμοί με την όπισθεν γίνονται πολύ ευκολότεροι και ασφαλέστεροι με την κάμερα οπισθοπορείας. Ενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιλεγεί η όπισθεν και προβάλλει στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο με δυναμικές βοηθητικές γραμμές.

67 65 Τα Γνήσια Αξεσουάρ. 1 2 Με τα Γνήσια Αξεσουάρ μπορείτε να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο τη μοναδική αίσθηση οδήγησης μίας Mercedes-Benz. Κάθε αξεσουάρ αναπτύχθηκε ειδικά για την E-Class. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Όλα τα φώτα στο αστέρι. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία οπτικών ινών και LED, το φωτιζόμενο αστέρι στο κέντρο της μάσκας του ψυγείου ανάβει κατά το ξεκλείδωμα με τηλεχειρισμό, καθώς και κατά το άνοιγμα των θυρών ή του πορτμπαγκάζ. Λειτουργεί μόνο με απενεργοποιημένο κινητήρα και όχι σε συνδυασμό με το DISTRONIC. 2 Τα μαύρα περιβλήματα εξωτερικών καθρεπτών προσδίδουν στο αυτοκίνητο ιδιαίτερη, σπορ και δυναμική εμφάνιση (σετ 2 τεμαχίων). 3 Η πίσω αεροτομή είναι μία διακριτική επέκταση στερεωμένη στο καπό του πορτμπαγκάζ, που τονίζει την ακμή του πίσω τμήματος του αυτοκινήτου, χωρίς να φαίνεται ότι παρεμβάλλει. Η επίστρωση ασταριού υψηλής ποιότητας επιτρέπει τη βαφή του εξαρτήματος στο χρώμα που επιθυμείτε. Δεν απαιτείται καταχώριση στα έγγραφα του οχήματος. 4 Ζάντα αλουμινίου 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/40 R 19 XL. Προαιρετικά για τον πίσω άξονα και με ελαστικά 245/35 R 19 XL. 5 Ζάντα αλουμινίου 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/40 R 19 XL. Προαιρετικά για τον πίσω άξονα και με ελαστικά 275/35 R 19 XL.

68 66 25R R07 R43 22R 02R R24 R10 48R Ζάντες. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εφηύραμε ξανά το αυτοκίνητο, όσο για τους τροχούς, τους τελειοποιήσαμε. Συνεπώς, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε τις ζάντες που είναι αντάξιες του κύρους της E-Class. Εμπνευστείτε από αυτή τη μεγάλη ποικιλία. 25R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/55 R 17 (βασικός εξοπλισμός με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού σε συνδυασμό με τους 4κύλινδρους κινητήρες) 02R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/55 R 17 (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) R07 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 225/55 R 17 (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) R24 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/55 R 17 (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) R43 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι Ιμαλαΐων και στιλβωμένη, με ελαστικά 225/55 R 17 (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) R10 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/45 R 18 (μέρος της γραμμής AVANTGARDE Εξωτερικού σε συνδυασμό με το πακέτο Night, μόνο για coupé) 22R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/45 R 18 εμπρός και 275/40 R 18 πίσω (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) 48R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/40 R 19 (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού)

69 67 R97 R98 RTD RVQ R83 17R RTE RVR AMG R97 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι R98 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, RTD Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, RVQ Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών Τρεμολίτη και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/40 R 19 σε Γκρι Τρεμολίτη και στιλβωμένη, με ελαστικά σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά εμπρός και 275/35 R 19 πίσω (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) 245/35 R 20 εμπρός και 275/30 R 20 πίσω (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) 245/40 R 19 εμπρός και 275/35 R 19 πίσω (βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό γραμμή AMG Line) 245/35 R 20 εμπρός και 275/30 R 20 πίσω (προαιρετικά) R83 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 6 ακτίνων, σε Μαύρο 17R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, RTE Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, RVR Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/40 R 19 εμπρός σε Γκρι Ιμαλαΐων και στιλβωμένη, με ελαστικά σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά και 275/35 R 19 πίσω (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) 245/35 R 20 εμπρός και 275/30 R 20 πίσω (προαιρετικά με τη γραμμή AVANTGARDE Εξωτερικού) 245/40 R 19 εμπρός και 275/35 R 19 πίσω (προαιρετικά, περιλαμβάνεται στο πακέτο Night σε 245/35 R 20 εμπρός και 275/30 R 20 πίσω (προαιρετικά) συνδυασμό με AMG Line) m ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

70 68 Διαστάσεις Cabrio Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για το μοντέλο E 200 με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

71 69 Τεχνικά χαρακτηριστικά Cabrio. Πετρελαιοκινητήρες E 220 d E 220 d 4MATIC E 350 d 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 143 (194)/ (194)/ (258)/3400 Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 7,7 7,9 6,1 Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 5,1 4,8 4,7 4,0 4,9 4,3 6,2 5,7 5,3 4,7 5,7 5,1 8,5 8,1 6,1 5,6 6,8 6,5 3 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/A+ Euro 6/A Euro 6/B Βενζινοκινητήρες E 200 E 200 4MATIC E 300 E 350 E 400 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 135 (184)/ (184)/ (245)/ (299)/ (333)/ Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 8,1 8,3 6,6 6,1 5,5 Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 8,6 8,1 5,9 5,2 6,9 6,2 9,4 8,9 6,9 6,3 7,8 7,3 9,2 8,8 6,2 5,7 7,2 6,8 9,1 8,8 6,0 5,6 7,1 6,8 11,4 11,2 6,9 6,6 8,6 8,3 3 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/B Euro 6/C Euro 6/B Euro 6/B Euro 6/C Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 595/2009 στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών. 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 5 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Δεν ισχύει για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

72 70 Διαστάσεις Coupé Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για το μοντέλο E 200 με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

73 71 Τεχνικά χαρακτηριστικά Coupé. Πετρελαιοκινητήρες E 220 d E 220 d 4MATIC E 350 d 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 143 (194)/ (194)/ (258)/3400 Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 7,4 7,6 6,0 Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 5,1 4,5 4,2 3,7 4,6 4,0 5,8 5,3 5,0 4,4 5,3 4,8 8,0 7,8 5,6 5,3 6,6 6,3 3 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/A+ Euro 6/A Euro 6/B Βενζινοκινητήρες E 200 E 200 E 200 4MATIC E 300 E 350 E 400 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 135 (184)/ (184)/ (184)/ (245)/ (299)/ (333)/ Κιβώτια ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 8,4 7,8 8,0 6,5 5,9 5,3 Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 3 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 9,1 8,5 5,9 5,4 7,1 6,5 8,4 7,9 5,7 5,0 6,7 6,0 9,2 8,7 6,6 6,1 7,5 7,0 8,9 8,4 5,9 5,3 7,0 6,4 9,0 8,6 5,8 5,4 7,0 6,7 11,2 11,0 6,7 6,4 8,4 8,1 3 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/B Euro 6/B Euro 6/C Euro 6/B Euro 6/B Euro 6/D Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 595/2009 στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών. 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 5 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Δεν ισχύει για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

74 72 Επενδύσεις και διάκοσμος. AVANTGARDE Συνθετικό δέρμα ARTICO/ ύφασμα Νόργουιτς Δέρμα νάπα Επενδύσεις 201 Δέρμα σε Μαύρο Δέρμα σε Καφέ Σάγματος/Μαύρο Δέρμα σε Μπεζ Μακιάτο/Καφέ Εσπρέσο Δέρμα σε Μαύρο Δέρμα σε Μπεζ Μακιάτο/Μπλε Ναυτικό Δίχρωμο δέρμα σε Κόκκινο Κλασικό/Μαύρο Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Νόργουιτς σε Μαύρο Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA σε Μαύρο Δέρμα νάπα σε Μαύρο Δέρμα νάπα σε Μπεζ Μακιάτο/Καφέ Εσπρέσο Δέρμα νάπα σε Μαύρο Δέρμα νάπα σε Μπεζ Μακιάτο/Μπλε Ναυτικό Δίχρωμο δέρμα νάπα σε Βαθύ Λευκό/Μαύρο Δίχρωμο δέρμα νάπα σε Κόκκινο Κλασικό/Μαύρο Δέρμα νάπα designo σε Μαύρο/Γκρι Τιτανίου pearl Δέρμα νάπα designo σε Μπεζ Μακιάτο/Κόκκινο Τιτσιάνο Διάκοσμος H40 H41 H64 H01 H05 2, 3, 4 Διάκοσμος από αλουμίνιο με λείανση κρυστάλλου ανοικτόχρωμο Διάκοσμος από αλουμίνιο με ευθείες γραμμές λείανσης ανοικτόχρωμο 1, 4 Διάκοσμος σε μεταλλική δομή, κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728) 1 Διάκοσμος από ξύλο Σεν Καφέ ανοικτό γυαλιστερό, κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728) 1 Διάκοσμος από ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό με ανοικτούς πόρους, κεντρική κονσόλα από ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό Δέρμα με ανοικτούς πόρους (738) 1, 5 H06 Διάκοσμος από ξύλο μελιάς Καφέ γυαλιστερό, κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728) Διάκοσμος από ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους, κεντρική κονσόλα από ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους (737) 1, 6 H16 Λάκα Πιάνου designo flowing lines σε Μαύρο, κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728) 1 H26 Ξύλο μανόλιας designo flowing lines Καφέ, κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728) Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE. 3 Βασικός εξοπλισμός για AMG Line. 4 Κεντρική κονσόλα με εμφάνιση Λάκας Πιάνου σε Μαύρο (728, βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με AVANTGARDE ή AMG Line) και προαιρετικά από ξύλο μελιάς Μαύρο με ανοικτούς πόρους (737) ή ξύλο φτελιάς Καφέ ανοικτό με ανοικτούς πόρους (738). 5 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το δέρμα νάπα designo σε Μπεζ Μακιάτο/Κόκκινο Τιτσιάνο (955). 6 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το δέρμα νάπα designo σε Μαύρο/Γκρι Τιτανίου pearl (951)

75 AMG Line Συνθετικό δέρμα ARTICO/ ύφασμα μικροϊνών DINAMICA Δέρμα Δέρμα νάπα AVANTGARDE/AMG Line Δέρμα νάπα designo Διάκοσμος/κεντρική κονσόλα 73 H40/ H40/737 H40/738 H41/ H41/737 H41/ H64/728 H01/ H05/738 H06/ /737 H16/ H26/728

76 74 Κουκούλες Χρώματα κουκούλας 740 Υφασμάτινη κουκούλα σε Μαύρο 741 Υφασμάτινη κουκούλα σε Καφέ σκούρο 744 Υφασμάτινη κουκούλα σε Μπλε σκούρο 746 Υφασμάτινη κουκούλα σε Κόκκινο σκούρο 746

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Μια φευγαλέα ματιά. Μία δελεαστική σκέψη. Την επόμενη στιγμή γίνεται πραγματικότητα και περιβάλλει τις αισθήσεις σας. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη: οι συναντήσεις που ομορφαίνουν συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Εstate

E-Class Saloon και Εstate E-Class Saloon και Εstate Υψηλής ευφυΐας. Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Coupé και Cabrio

C-Class Coupé και Cabrio C-Class Coupé και Cabrio Πιστή και αδέσμευτη. Η C-Class Coupé και Cabrio. Πόσο έντονη μπορεί να είναι σήμερα η εμπειρία οδήγησης; Πόσο συναίσθημα κρύβει η ευφυΐα; Αφεθείτε στη γοητεία των πιο συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Αποπνέει επιτυχία, επιφυλάσσει πολλά περισσότερα. Πιο ευφυής, πιο προσεκτική και πιο προνοητική από ποτέ, η νέα GLE παρουσιάζει μια νέα εικόνα του SUV. Το σύστημα ανάρτησής της

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Saloon S-Class Saloon S-Class

Saloon S-Class Saloon S-Class S-Class Saloon Πώς μπορείς να δείξεις το δρόμο σε κάποιον που έχει διαβεί ήδη όλους τους δρόμους; Πώς μπορείς να εκπλήξεις κάποιον, όταν έχει προβλέψει ήδη κάθε επόμενο ενδεχόμενο; Πώς να δελεάσεις κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μία νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι.

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ζωντανεύει το όνειρο. Η SLC. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Εκφραστική σχεδίαση. Μέγιστες επιδόσεις. Συναρπαστικός ήχος κινητήρα. Ο αέρας πάλλεται. Όλα έτοιμα για ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Η απόλαυση. Από σήμερα μόνο ένα έχει σημασία: η επόμενη στροφή. Ή η επόμενη ηλιαχτίδα. Από σήμερα το θέμα είναι μόνο αυτός ο ήχος. Και αυτή η θέα. Όλα στρέφονται γύρω μου. Γύρω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

ter SL Roads Roadster SL

ter SL Roads Roadster SL SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα