Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι."

Transcript

1 SL Roadster

2 Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο ουρανό. Η θρυλική παράδοση σπορ αυτοκινήτου μεταφέρεται δυναμικά στο σήμερα με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ανάρτησης: η SL. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΉ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΈΣ. Γνωρίστε τη μαγεία της SL με τη μαγεία του HD. Με την εφαρμογή καταλόγου της Mercedes-Benz για το ipad καθώς και τις ψηφιακές οδηγίες χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για το iphone. Και οι δύο εφαρμογές περιέχουν πολλές ταινίες, ακόμη περισσότερα περιεχόμενα και διατίθενται δωρεάν στο itunes Store.

3 Οι ωραιότερες πλευρές ενός ινδάλματος. 2 Mercedes-Benz SL 500 Μπλε γυαλιστερό μεταλλικό Γραμμή εξοπλισμού AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive σε χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο, διάκοσμος από μελιά σε Μαύρο γυαλιστερό 14 Mercedes-Benz SL 400 Γκρι Σελενίτη μεταλλικό Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive Μαύρο, διάκοσμος από ανοικτόχρωμο αλουμίνιο με ανθρακονήματα με γραμμές λείανσης 56 Mercedes-AMG SL 63 Λευκό Αδαμάντινο bright designo Πακέτο AMG Carbon εξωτερικού, σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, Μαύρο ματ με στιλβωμένη στεφάνη, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive σε Μαύρο, διάκοσμος AMG Carbon 66 Mercedes-AMG SL 65 Μπλε γυαλιστερό μεταλλικό Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, κεραμικό στιλβωμένο, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive AMG designo σε χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο, διάκοσμος AMG Carbon Οι πιο καινοτόμες πλευρές ενός ινδάλματος. 24 Mercedes-Benz Intelligent Drive 26 Mercedes me connect 30 Service και υπηρεσίες 34 Κινητήρες 35 Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC 36 Ανάρτηση Active Body Control ABC 37 Προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT 38 LED Intelligent Light System 39 Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus 40 Άνεση Open Air 42 Άνεση χώρου 43 Άνεση καθισμάτων 44 Εσωτερικό 46 Infotainment και πολυμέσα 48 Πακέτα εξοπλισμού και αξεσουάρ 54 Ζάντες 56 Μοντέλα Mercedes-AMG 76 Τεχνικά χαρακτηριστικά, διαστάσεις, επενδύσεις, διάκοσμος και βαφές Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

4

5 Ένα νέο αστέρι γεννιέται. Το μοναδικά εντυπωσιακό πρόσωπό της ξυπνά τις ομορφότερες αναμνήσεις στους οπαδούς των roadster. Η κάθετη μάσκα ψυγείου αποτελεί μία σύγχρονη ερμηνεία της σχεδίασης «Panamericana» ένας φόρος τιμής στο «σπορ αυτοκίνητο του αιώνα». Στην πολυτελή έκδοση diamond από χρώμιο, πλαισιώνεται από τους νέας σχεδίασης εξολοκλήρου LED προβολείς.

6

7 Η τέλεια γλώσσα του σώματος. Η Mercedes των roadster εντυπωσιάζει με μία ανωτερότητα που δεν έχει τίποτε να αποδείξει. Η διαχρονική σιλουέτα της είναι η κομψότητα στην καθαρότερη και ταυτόχρονα αθλητικότερη μορφή της. Η SL είναι άκρως προοδευτική, όταν πρωτοπορεί με την προαιρετικά διαθέσιμη AMG Line.

8

9 Το φανερό μυστικό της. Η SL δεν κρύβει τα προτερήματά της. Με όλες τις εκδόσεις οροφής, η διαδικασία ανοίγματος ή κλεισίματός της μπορεί να ολοκληρώνεται μετά την εκκίνηση και με ταχύτητα έως 40 km/h. Έτσι, με την SL ο ορίζοντας μετατρέπεται σε έναν απέραντο ουρανό. Η καθημερινότητα μένει εκτός οπτικού πεδίου. Το πλήρως ηλεκτρικό διαχωριστικό του πορτμπαγκάζ φροντίζει τις αποσκευές σας. Απολαυστική ανοικτή οδήγηση ακόμη κι εκτός της σαιζόν cabrio χάρη στο προαιρετικό σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF και το ηλεκτρικό αλεξήνεμο.

10 Ανοίγει το ορίζοντα και τα μάτια. Η ενέργεια στην πιο συναρπαστική μορφή της. Το νέας σχεδίασης πίσω τμήμα με ενσωματωμένο πλαίσιο απολήξεων και διαχύτη στην πίσω ποδιά υποδηλώνουν γνήσιο δυναμισμό. Εντυπωσιακή εμφάνιση κάνουν οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων.

11

12

13 Ένας πολιτισμένος χώρος στην πιο σπορτίφ πολυτελή του έκδοση: Η θέση οδήγησης της SL ξεχωρίζει με τη μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας, την υψηλή θέση καθίσματος και την εκλεκτική της πολυτέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και του αποκλειστικού προγράμματος designo, από το κομψό δέρμα Exclusive νάπα μέχρι τα αριστοτεχνικά επεξεργασμένα στοιχεία διάκοσμου από αλουμίνιο, ξύλο ή ανθρακονήματα.

14 Ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της. Όπως την πρώτη φορά. Η παράδοση αποκτά μία νέα ερμηνεία. Οι καινοτομίες εξελίσσονται. Η SL ήταν και παραμένει έκφραση μιας δυνατής παρόρμησης: του πάθους. Για μοναδική οδηγική εμπειρία και υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Μία πρώτη αίσθηση από τη μεγάλη ιδέα της αυτόνομης οδήγησης χωρίς ατυχήματα.

15

16

17 Ο μύθος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Μοναδική εμφάνιση που αναδεικνύεται με το εκφραστικό AMG Styling στο βασικό εξοπλισμό. Τα δύο power domes στο καπό του κινητήρα υπαινίσσονται τη δύναμη που κρύβεται από κάτω. Ο κινητήρας V6 biturbo είναι ακόμη υψη λότερων επιδόσεων, αφού χρειάζεται λιγότερα από πέντε δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 100 km/h. Απόλυτο μέτρο σύγκρισης: ο κινητήρας V8 με ισχύ 335 kw (455 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 700 Nm και με χαρακτηριστικά κρυστάλλινο ήχο.

18 Δημιουργεί θρύλους στο πέρασμά της. Απολαύστε κάθε στροφή, γευτείτε τους ανηφορικούς δρόμους δίπλα στη θάλασσα και κάθε μέτρο ασφάλτου στην πόλη. Το προαιρετικό σύστημα ανάρτησης Active Body Control ABC προσφέρει συναρπαστική ευελιξία, δυναμική οδήγηση στις στροφές ή χαλαρή πορεία. Τα πέντε προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT παρέχουν ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία οδήγησης. Άνετη ή άκρως αγωνιστική, εξαρτάται από εσάς το στυλ οδήγησης που προτιμάτε για την SL.

19

20

21 Προσπερνάει σαν όνειρο. Κατέβασμα, ανέβασμα, γρήγορη προσπέραση. Δεν μένει χρόνος ούτε για αναπνοή. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC δεν αφήνει ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο. Μεταδίδει την ισχύ της SL γρήγορα, με ακρίβεια και αδιάκοπα. Τόσο πολιτισμένα, που σχεδόν δεν το αντιλαμβάνεστε.

22 Διαβάσατε για τη δυναμική και την ισχύ της, καθώς και για την ανωτερότητα με την οποία η SL προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση. Εδώ βλέπετε την εργονομία των υψηλών επιδόσεων, η οποία σας επιτρέπει να βιώνετε τα πάντα πιο έντονα: σπορ καθίσματα με υψηλά πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα και το εύχρηστο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων. Με τα δάκτυλα ελέγχεται την ορμή της, με το πάθος το δρόμο σας.

23

24 Η ιστορία της ξαναγράφεται. Από εσάς.

25

26 Mercedes-Benz Intelligent Drive χαράζει την πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Ως ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως, η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφαλείας. Στόχος είναι να διασφαλίζεται η αντίδραση ανάλογα με τον κίνδυνο, η αποφυγή ατυχημάτων και ο μετριασμός των συνεπειών τους. Για τους επιβάτες της Mercedes, αλλά και για όλους τους άλλους. Μέρος αυτής της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ασφαλείας είναι το Mercedes-Benz Intelligent Drive, το οποίο καθιστά τη Mercedes σας ένα από τα ευφυέστερα αυτο κίνητα του κόσμου και «σκεπτόμενο συνεργάτη». Τα συστήματα υποβοήθησης του Mercedes-Benz Intelligent Drive μπορούν να ανιχνεύουν κινδύνους, να προειδοποιούν έγκαιρα και να επεμβαίνουν ακόμη και αυτόνομα σε περίπτωση ανάγκης π.χ. επιβραδύνοντας το αυτοκίνητο. Έτσι, μπορούν να αποτρέπονται ατυχήματα ή να μειώνεται η σοβαρότητά τους. Για την επαρκή προστασία των επιβατών, ενεργοποιούνται προνοητικά και ανάλογα με το μοντέλο πρόσθετα μέτρα προστασίας, όπως το PRE-SAFE. Ήδη πολλά αυτοκίνητα Mercedes-Benz προσφέρουν κατ επιλογή ένα πακέτο υποβοήθησης οδήγησης. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι η εν μέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους, σε επαρχιακές οδούς και στην πόλη. Επιπλέον, παρέχει υποστήριξη κατά την αλλαγή λωρίδας σε δρόμους πολλών λωρίδων, διευκολύνοντας για παράδειγμα την προσπέραση. Έτσι, ανακουφίζεται ο οδηγός, αφού δεν χρειάζεται κανονικά να πατάει φρένο ή γκάζι. Σημαντική υποστήριξη απολαμβάνει και στην οδήγηση του αυτοκινήτου ακόμη και σε στροφές. Ποτέ πριν η ασφάλεια, η άνεση και η υποστήριξη οδηγού δεν αλληλοσυμπληρώνονταν τόσο ολοκληρωμένα. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία αισθητήρων καθώς και συστη μάτων ασφάλειας και υποβοήθησης αποτελεί ορόσημο στην πορεία προς την αυτόνομη οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Και μία συναρπαστική νέα εμπειρία.

27 m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Mercedes-Benz Intelligent Drive στη διεύθυνση

28 Ο κόσμος μας στα χέρια σας. εδώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς. Ανακαλύψτε έναν κόσμο υπηρεσιών, προσφορών και νεωτερισμών που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή σας συναρπαστικά. Και βέβαια τις έχετε εύκολα στη διάθεσή σας, δηλαδή ψηφιακά. Έτσι ο κόσμος μας γίνεται ο κόσμος σας.

29

30 Η δικτύωσή σας μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά εύκολη. Όλες οι υπηρεσίες μας συνδεσιμότητας και κινητικότητας, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές προσφορές, έρχονται σε εσάς και μόνο για εσάς. Αυτό σημαίνει Mercedes me. Εγγραφείτε σήμερα κιόλας δωρεάν και κάντε τον κόσμο της Mercedes-Benz δικό σας: στον υπολογιστή ή το laptop σας ή όταν μετακινήστε στην ταμπλέτα, το smartphone ή το smartwatch σας. Επειδή η ζωή σας αλλάζει διαρκώς, εξελίσσουμε κι εμείς διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τες: Θέλετε να απολαμβάνετε την έμπνευση κι όταν δεν είστε online; Τα Mercedes me Stores έρχονται να συναρπάσουν σε όλο τον κόσμο, π.χ. στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Αμβούργο.

31 Η υπηρεσία Mercedes me connect σας δικτυώνει με το αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Πολυάριθμες και πρακτικές υπηρεσίες συνδεσιμότη τας σας υποστηρίζουν στο αυτοκίνητό σας για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη επικοινωνία και, φυσικά, για ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι διαρκώς και κατά την οδήγηση. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγμα τοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone και πολλά άλλα. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε να ξέρουμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παρά δειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. 1 Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην εκάστοτε αγορά. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες λύσεις κινητικότητας: η car2go είναι πρωτοπόρος και ηγέτης παγκοσμίως στο free floating carsharing, η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει την καλύτερη διαδρομή από το σημείο Α στο σημείο Β. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να παρα κολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε εύκολα. Το Mercedes-Benz Rent σας παρέχει αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο και σύντομο ή μεγάλο διάστημα μέσω κάποιου κοντινού Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz. Το Blacklane σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση λιμουζίνας με οδηγό, ενώ το FlixBus δίνει τη δυνατότητα για οικονομικά, άνετα και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια με υπεραστικά λεωφορεία. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού service σάς ενημερώνει σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά τη συντήρηση είναι στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά σε μία ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε. Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυ άριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρόνιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυ στικές μηνιαίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότη σής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστα σία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατομικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Μετά την σύναψη της σύμβασης, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις χρηματοοικονομικές συμβάσεις σας πολύ άνετα online.1

32 Οι υπηρεσίες service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είστε βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με τη λύση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo 1 οδηγείτε ανέμελα σε ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς να ανησυχείτε για οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροζημιές ή βανδαλισμό. Με την υπηρεσία Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η υπηρεσία Mobilo περιλαμβάνεται για τα δύο χρόνια μετά την πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεώνεται με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή έως και για 30 χρόνια. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη 2 ημερομηνία service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

33

34 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 και πλέον χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε m 2 που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

35 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «Ασημένιου Βέλους». Σήμερα παραμένει πιο ζωντανός ποτέ: το 2016 η ομάδα του Ασημένιου Βέλους Mercedes-AMG Petronas κατακτά για τρίτη συνεχή φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 κατασκευαστών και οδηγών νικώντας σε 19 από τα 21 Grand Prix. Σε ένα θεαματικό τελικό, στη μητρόπολη της ερήμου, το Άμπου Ντάμπι, ο Nico Rosberg στέφεται για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid. Η αξία αυτής της επιτυχίας ξεπερνά τα όρια της αγωνιστικής πίστας: κάθε μέτρο της διαδρομής ωθεί την εξέλιξη των υλικών ελαφριάς κατασκευής και της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+, Σαιζόν 2017.

36 Επιδόσεις για καταιγιστικές εμπειρίες. Οι κινητήρες της SL εντυπωσιάζουν με την ισχύ και τον οδηγικό πολιτισμό του και προκαλούν έντονα συναισθήματα. Ο 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας της SL 400 αποδίδει 270 kw (367 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 500 Nm για δυνατές επιταχύνσεις ακόμη και με χαμηλό αριθμό στροφών. Η ελαφριά κατασκευή, η υπερπλήρωση με στροβιλοσυμπιεστή, το σύστημα άμεσου ψεκασμού με πιεζοηλεκτρικά μπεκ ακριβείας, καθώς και οι εκκεντροφόροι μεταβλητού χρονισμού για την εισαγωγή και την εξαγωγή, εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση και υψηλότερη απόδοση. Η SL 500 αποδίδει 335 kw (455 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 700 Nm. Η υπερπλήρωση με δύο στροβιλοσυμπιεστές και ψύξη αέρα υπερπλήρωσης προσφέρει τεράστια αποθέματα ισχύος. Κυριαρχία σε κάθε στιγμή. SL Nm 270 kw Και τα δύο μηχανικά σύνολα περιλαμβάνουν βασικό εξοπλισμό τη λειτουργία ECO Start-Stop, με την οποία εξοικονομείται καύσιμο στα φανάρια και στην αργή κίνηση ανακουφίζοντας έτσι το περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς στις οδηγικές επιδόσεις και τη δυναμική. Nm σ.α.λ Στροφές (σ.α.λ.) Ροπή στρέψης σε Nm Ισχύς σε kw kw

37 Το κέντρο ελέγχου μεγάλων συγκινήσεων. 9G-TRONIC. Η SL ζει για να μεταδίδει τη δύναμη της στο δρόμο. Το επιτυγχάνει με ιδιαίτερα κομψό τρόπο με τη βοήθεια του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 9G-TRONIC. Με εννέα ταχύτητες εμπροσθοπορείας, το 9G-TRONIC προσφέρει αποδοτικότητα, άνεση και δυναμική άλλου επιπέδου. Είναι το παγκοσμίως πρώτο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων με υδροδυναμικό μετατροπέα ροπής στρέψης στην premium κατηγορία. Το μεγάλο εύρος σχέσεων μετάδοσης επιτρέπει τη διατήρηση χαμηλού επιπέδου στροφών. Έτσι, διατηρώντας πλήρως τις υψηλές οδηγικές επιδόσεις, αυξάνεται η άνεση και μειώνονται οι θόρυβοι. Οι ταχύτητες αλλαγές ταχυτήτων εξασφαλίζουν περισσότερο αυθορμητισμό και μεγαλύτερη ευελιξία. Ταυτόχρονα το 9G-TRONIC εντυπωσιάζει με τις μαλακές, σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές του. Επειδή το 9G-TRONIC μπορεί να υπερπηδά μεμονωμένες σχέσεις, έχει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πολλαπλά κατεβάσματα σχέσεων για δυναμικές, γρήγορες επιταχύνσεις. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ Με τον εργονομικό επιλογέα DIRECT SELECT στην κεντρική κονσόλα μπορεί να επιλέγεται η θέση R, N ή D στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου. Η θέση προς στάθμευση επιλέγεται με το πλήκτρο P, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το μοχλό επιλογής στην κεντρική κονσόλα. Ήρεμη και οικονομική οδήγηση, ειδικά σε μακρινές διαδρομές, προσφέρει και το TEMPOMAT με περιοριστή. Εκτός από την επιθυμητή ταχύτητα ταξιδίου, μπορείτε επίσης να προκαθορίζετε τη μέγιστη ταχύτητα, ώστε να τηρείτε, για παράδειγμα, τα όρια ταχυτήτων.

38 Η αριστοτεχνική ανάρτηση. Με κλίση στην ευελιξία. Αυξημένη οδηγική άνεση και ταυτόχρονα βέλτιστη δυναμική οδήγηση μία ισορροπία που επιτυγχάνει το προαιρετικό σύστημα ανάρτησης Active Body Control ABC με μεγάλη μαεστρία. Διαθέτει τέσσερα υδραυλικά ενεργά γόνατα ανάρτησης. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένες κλίσεις κατά την εκκίνηση και την πέδηση, αλλά και ελάχιστες στρέψεις κατά την οδήγηση σε στροφές. Με άλλα λόγια: η SL πατάει γερά στα πόδια της. Και χάρη στην αποτελεσματική απόσβεση, μπορείτε να απολαμβάνετε μεγάλη οδηγική άνεση ακόμη και στη σπορ ρύθμιση. Σε υψηλές ταχύτητες οδήγησης, το όχημα χαμηλώνει αυτόματα προσφέρονται αυξημένη ευστάθεια. Μοναδική εμπειρία οδήγησης προσφέρει η ρύθμιση «Curve». Αντισταθμίζει τις φυσικές στρέψεις, όπως στο carving η SL μπαίνει με κομψότητα στις στροφές. Στους επαρχιακούς δρόμους και τους αυτοκινητοδρόμους, η ενεργή τεχνολογία κλίσης στροφής προσφέρει μοναδική αίσθηση οδήγησης και περισσότερη ασφάλεια. Και απέραντη οδηγική απόλαυση.

39 DYNAMIC SELECT. Κωδικός: Πρόγραμμα. Άνετο, σπορ, ιδιαίτερα σπορ, αποδοτικό ή εντελώς εξατομικευμένο τρόπο οδήγησης μπορείτε να επιλέγετε με το άγγιγμα ενός δακτύλου μέσω του DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα. Ταυτόχρονα, προσαρμόζονται κατάλληλα στο επιλεγμένο πρόγραμμα παράμετροι όπως χαρακτηριστικά κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων, ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης. Προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι το άνετο και οικονομικό πρόγραμμα «Comfort». Περισσότερη ευελιξία και δυναμική προσφέρει το πρόγραμμα οδήγησης «Sport» με προοδευτική καμπύλη συστήματος διεύθυνσης, σπορτίφ σφιχτή ρύθμιση ανάρτησης, άμεση απόκριση γκαζιού και τροποποιημένο χρονισμό ταχυτήτων. Στο πρόγραμμα «Sport+» εντείνεται η σπορ συμπεριφορά. Τα συστήματα ανάρτησης και μετάδοσης κίνησης ρυθμίζονται ακόμη πιο δυναμικά. Η λειτουργία ECO Start-Stop απενεργοποιείται. Το πρόγραμμα οδήγησης «Eco» είναι σχεδιασμένο για όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Για τον σκοπό αυτό προσαρμόζονται τα χαρακτηριστικά του πεντάλ γκαζιού και ο χρονισμός αλλαγής ταχυτήτων. Επιπλέον, προσαρμόζεται και η απόδοση συστημάτων όπως θέρμανση καθισμάτων, θέρμανση πίσω παρμπρίζ ή σύστημα κλιματισμού. Το πρόγραμμα οδήγησης «Individual» επιτρέπει ακόμη πιο προσωπική ρύθμιση των διαφόρων παραμέτρων. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Για περισσότερη οδηγική απόλαυση και αυξημένη άνεση φροντίζει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση με σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης ADS. Τα χαρακτηριστικά της μεταβάλλονται συνεχώς, ώστε η δύναμη απόσβεσης σε κάθε τροχό να προσαρμόζεται βέλτιστα στην τρέχουσα ταχύτητα και κατάσταση του οδοστρώματος. Την άνεση που προσφέρει το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση εξαρτώμενη από την ταχύτητα συμπληρώνει το άμεσο σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή σχέση μετάδοσης ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Σε δρόμους με αλλεπάλληλες στροφές, για παράδειγμα, συμβάλλει στην πιο ευέλικτη απόκριση του αυτοκινήτου και αυξάνει την ευστάθεια στην ευθεία πορεία. Επιπλέον μειώνει τις αναγκαίες κινήσεις του τιμονιού και την αναγκαία δύναμη κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

40 Όταν ακόμη και το φως ξεπερνά τον εαυτό του. Οι νέας σχεδίασης δυναμικοί εξολοκλήρου LED προβολείς αποπνέουν ομορφιά και ευφυΐα. Με ασυνήθιστη σχεδίαση ημέρας και νύχτας, και όπως θα περιμένατε από μία Mercedes-Benz: με υπερσύγχρονη και αποδοτική τεχνολογία. Το σύστημα Intelligent Light τεχνολογίας LED εντυπωσιάζει με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Πάνω απ όλα όμως προσφέρει καλύτερη ορατότητα και περισσότερη ασφάλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης αυξάνει την ασφάλεια σε διασταυρώσεις προσφέροντας καλύτερο πλευρικό φωτισμό. Ο ενεργός φωτισμός στροφών αυξάνει την ασφάλεια κατά την οδήγηση σε στροφές. Και την καλύτερη δυνατή ορατότητα σε επαρχιακούς δρόμους και αυτοκινητοδρόμους, τα φώτα πορείας προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού και οδήγησης. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ LED INTELLIGENT LIGHT Το σύστημα LED Intelligent Light αναλυτικά: 1 Σε επαρχιακούς δρόμους, φωτίζεται πολύ καλύτερα το αριστερό άκρο της λωρίδας κυκλοφορίας, ειδικά με αναμμένα τα φώτα ομίχλης. 2 Σε αυτοκινητόδρομους αυξάνεται το οπτικό πεδίο κατά έως και 60 τοις εκατό. 3 Ο ενεργός φωτισμός στροφών αυξάνει την ασφάλεια κατά την οδήγηση σε στροφές. 4 Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης φωτίζει καλύτερα το οδόστρωμα στην πλευρά προς την οποία θέλετε να στρίψετε. Η εξελιγμένη λειτουργία φωτισμού ομίχλης μειώνει το θάμπωμα του οδηγού από το φως που αντανακλάται στην ομίχλη. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus επιτρέπει την οδήγηση με διαρκώς αναμμένη τη μεγάλη σκάλα των φώτων, χωρίς να ενοχλούνται οι υπόλοιποι οδηγοί. Έτσι, εξασφαλίζει πάντα τη βέλτιστη εμβέλεια των προβολέων. Η λειτουργία είναι ενεργή από τα 30 km/h σε δρόμους χωρίς φωτισμό. Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσθέτουν επιπλέον εντυπωσιακές πινελιές στην εμφάνιση και βελτιώνουν την ασφάλεια επιτρέπουν την ταχύτερη απόκριση.

41 Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Μειωμένοι κίνδυνοι. Επεμβαίνει, όταν χρειάζεται. Συγκρατεί, όταν είναι εφικτό. Αυτή η κυρίαρχη συμπεριφορά αποτελεί μέρος του προαιρετικού πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus: συνδυάζει συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, τα οποία ανακουφίζουν τον οδηγό, μειώνουν τους κινδύνους ατυχημάτων και βελτιώνουν την ασφάλεια των επιβατών και των άλλων χρηστών της κυκλοφορίας: ο πιλότος απόστασης DISTRONIC με πιλότο διεύθυνσης υποστηρίζει τον οδηγός, ώστε να τηρεί ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και να παραμένει στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης μπορεί να μειώνει ειδικά τον κίνδυνο πρόσκρουσης, ατυχήματος σε διασταύρωση, καθώς και σύγκρουσης με πεζό. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρέχει υποστήριξη όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει κατά λάθος από τη λωρίδα του. Προειδοποιεί απτικά τον οδηγό με παλμικές δονήσεις στο τιμόνι. Εάν δεν αντιδράσει ο οδηγός, μπορεί σε δεύτερο στάδιο να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην πορεία του με μονόπλευρες επεμβάσεις στα φρένα. Το σύστημα PRE-SAFE PLUS τέλος επεκτείνει το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE με μέτρα που λαμβάνει σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης.

42 Γνήσια αίσθηση cabrio. Σε εξευγενισμένη έκδοση. Ακόμη κι όταν κρύβεται ο ήλιος, η οδήγηση με την SL κάτω από τον ουρανό παραμένει πάντα απόλαυση. Άνετη ανοικτή οδήγηση ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζει το προαιρετικό σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF (βασικός εξοπλισμός στη Mercedes-AMG SL 65). Μέσω ρυθμιζόμενων αεραγωγών στα προσκέφαλα εξάγει θερμό αέρα που περιβάλλει σαν αόρατο κασκόλ τον αυχένα και τους ώμους του οδηγού και του συνοδηγού. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμίζεται σε τρεις βαθμίδες. Ο αέρας που εξάγεται ρέει μέσω πτερυγίων όπου θερμαίνεται από ένα θερμαντικό στοιχείο. Ένας ανεμιστήρας εξασφαλίζει στη συνέχεια την απαραίτητη ταχύτητα εξαγωγής του αέρα, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητα οδήγησης. Προστασία από ρεύματα αέρα με το πάτημα ενός κουμπιού προσφέρει το προαιρετικό ηλεκτρικό αλεξήνεμο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να το ανοίξει ή να το κλείσει ο οδηγός ή συνοδηγός άνετα ακόμη και κατά την οδήγηση. Όταν είναι κλειστό, κρύβεται εντελώς στην επένδυση πίσω χώρου. Πιέζοντας το πλήκτρο αλεξήνεμου κάτω από το υποβραχιόνιο στην κεντρική κονσόλα, ένας ηλεκτρικό μοτέρ εκτείνει ένα τραπε ζοειδές πλαίσιο, στο οποίο στερεώνεται ένα πολύ λεπτό υφασμάτινο δίχτυ που προστατεύει τους επιβάτες από ρεύματα αέρα. Με το αυτόματο διαχωριστικό πορτμπαγκάζ η SL αποδεικνύει ότι ακόμη και οι θρύλοι μπορούν να ανανεώνονται συνεχώς. Το διαχωριστικό ανάμεσα στο πορτμπαγκάζ και την οροφή Vario μέχρι τώρα μπορούσε να ανεβαίνει και να κατεβαίνει μόνο χειροκίνητα. Τώρα η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Εάν το διαχωριστικό βρίσκεται στην επάνω θέση για αυξημένη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, μετακινείται αυτόματα προς τα κάτω κατά το άνοιγμα της κουκούλας. Αντίθετα, το αυτόματο διαχωριστικό του πορτμπαγκάζ ανεβαίνει και πάλι, όταν ανοίξει το καπό του πορτμπαγκάζ. Το σύστημα λειτουργεί με ασφάλεια: εάν υπάρχουν εμπόδια ή δεν υπάρχει αρκετός χώρος λόγω αποσκευών, η διαδικασία διακόπτεται αυτόματα. Σε αυτή την περίπτωση, εμφανίζεται στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων ένα μήνυμα για τον οδηγό: «Κλείσιμο διαχωριστικού πορτμπαγκάζ». Πρακτικό: Το αυτόματο άνοιγμα του διαχωριστικού του πορτμπαγκάζ στη θέση υποβοήθησης φόρτισης, σας επιτρέπει να φορτώνεται το πορτμπαγκάζ χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσετε κάτω τις αποσκευές.

43 OΡΟΦΉ VARIO Η SL συνδυάζει την ασύγκριτη οδηγική απόλαυση ενός roadster με την πρακτικότητα και την άνεση ενός coupé. Για να ανοίξει ή να κλείσει η πτυσσόμενη οροφή Vario σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα, αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού. Εάν η διαδικασία ανοίγματος ή κλεισίματος ξεκινήσει κατά την εκκίνηση, μπορεί να ολοκληρωθεί κατά την οδήγηση με ταχύτητα έως 40 km/h.

44 Ο ουρανός πάντα κοντά σας. Αίσθηση open air ακόμη και με κλειστή οροφή σας προσφέρει προαιρετικά το MAGIC SKY CONTROL με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ηλεκτροχρωματικό τζάμι της πανοραμικής οροφής Vario αλλάζει χρώμα σε λίγα δευτερόλεπτα και γίνεται διαφανές από σκούρο ή αντιστρόφως. Όταν είναι σκουρόχρωμο, μειώνεται σημαντικά η θέρμανση του εσωτερικού χώρου. Το MAGIC SKY CONTROL ενεργοποιείται από ένα διακόπτη στην μονάδα χειρισμού οροφής. Ασκώντας ηλεκτρική τάση, τα μόρια της γυάλινης δομής αναδιατάσσονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το φως να μπορεί να διαπερνά το τζάμι. Οι επιβάτες απολαμβάνουν ελεύθερη θέα στον ουρανό και μία εξαιρετικά φωτεινή, φιλική ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο. Όταν είναι απενεργοποιημένο, το τζάμι σκουραίνει. Τα σωματίδια κατανέμονται τυχαία και ανακόπτουν τη διείσδυση του φωτός. ΆΝΕΣΗ ΧΏΡΟΥ Η προαιρετική πανοραμική οροφή Vario με ρολό (βασικός εξοπλισμός στη Mercedes-AMG SL 65) συνδυάζει τη μεγαλειώδη εμφάνιση ενός roadster με την εξαιρετική ηχομόνωση ενός coupé. Ελεύθερη θέα προς τα επάνω προσφέρει μία μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στη μονάδα οροφής. Το ρολό ανοίγει και κλείνει χειροκίνητα και προστατεύει από τις ενοχλητικές ακτίνες του ήλιου.

45 Στις καλύτερες θέσεις. Προαιρετικά, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να απολαμβάνουν πολυτελή άνεση με το πακέτο ενεργών καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος. Χάρη στους αεροθαλάμους που φουσκώνουν, τα προαιρετικά καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ και δυναμικής οδήγησης εξασφαλίζουν βέλτιστη άνεση για τον οδηγό και το συνοδηγό. Τα καθίσματα μπορούν να ρυθμίζονται εξατομικευμένα μέσω των διαφόρων αεροθαλάμων από το βάθος της έδρας και τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα μέχρι τη θέση και τη διαμόρφωση της καμπύλης της πλάτης. Η ρύθμιση της οσφυϊκής στήριξης στηρίζει επιπλέον τους οσφυϊκούς σπονδύλους. Τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα της πλάτης προσαρμόζονται αυτόματα και δυναμικά κατά την οδήγηση, ώστε να προσφέρουν καλύτερη στήριξη σε δρόμους με στροφές και κατά την σπορ οδήγηση. Η λειτουργία μασάζ με τέσσερις βαθμίδες εξασφαλίζει ξεκούραστα ταξίδια. ΆΝΕΣΗ ΚΑΘΙΣΜΆΤΩΝ Τις κρύες ημέρες η θέρμανση καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού (προαιρετικά στην SL 400) προσφέρει κατ επιλογή ευχάριστη θερμότητα πολύ γρήγορα. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά για κάθε κάθισμα σε τρεις διαφορετικές βαθμίδες θέρμανσης. Ο ενεργός αερισμός του προαιρετικού κλιματισμού καθισμάτων ψύχει την επιφάνεια των καθισμάτων τις ζεστές ημέρες μέχρι να φτάσουν γρήγορα σε μια ευχάριστη θερμοκρασία, δημιουργώντας έτσι μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα. Τους κρύους μήνες, η ρυθμιζόμενη θέρμανση καθισμάτων φροντίζει για ευχάριστη θερμοκρασία των καθισμάτων.

46 Αντανακλά καλαισθησία και τον ήλιο. Το εσωτερικό προσαρμόζεται με ακρίβεια στην εργονομία του οδηγού και του συνοδηγού. Φυσικά, όταν κάποιος οδηγεί μία SL, περιμένει και αντίστοιχα καλαίσθητη ατμόσφαιρα. Στην SL 500 την προσφέρουν εργοστασιακά οι επενδύσεις από δέρμα σε διάφορα χρώματα και ο διάκοσμος από αλουμίνιο ή ευγενή ξύλα. Εκλεκτές εκδόσεις δέρματος με κάθετες ή κατακόρυφες αυλακώσεις σε συνδυασμό με επιλεγμένα στοιχεία διάκοσμου ικανοποιούν κατʼ επιλογή και τις αυστηρότερες απαιτήσεις. Όπως οι επενδύσεις από δέρμα σε Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο με διάκοσμο από ξύλο μελιάς σε Μαύρο γυαλιστερό, το δέρμα νάπα Exclusive σε Καφέ Σάγματος/Μαύρο ή χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο με διάκοσμο από Αλουμίνιο με ανθρακονήματα με γραμμές λείανσης ανοιχτόχρωμο ή ξύλο λεύκας σε Καφέ ανοιχτό σατινέ ματ. Τραβούν τα βλέμματα αλλά απωθούν τις ακτίνες του ήλιου για περισσότερη άνεση. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ Επενδύσεις από δέρμα σε τέσσερα χρώματα (βασικός εξολισμός για την SL 500) Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, επίπεδο κάτω τμήμα με κάλυμμα αερόσακου από δέρμα νάπα (βασικός εξοπλισμός) Διάκοσμος από αλουμίνιο με ανθρακονήματα με γραμμές λείανσης ανοιχτόχρωμο, προαιρετικά χωρίς επιπλέον χρέωση, με V8 διατίθεται επιπλέον διάκοσμος από ξύλο χωρίς χρέωση Επιλογέας DIRECT SELECT και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων τιμονιού DIRECT SELECT για το 9G-TRONIC καθώς και DYNAMIC SELECT με πέντε προγράμματα οδήγησης (βασικός εξοπλισμός) Αυτόματο διαχωριστικό πορτμπαγκάζ (βασικός εξοπλισμός)

47

48 Μία συναρπαστική σύνθεση. SL και Bang & Olufsen, εκλεκτική συγγένεια. Το προαιρετικό ηχοσύστημα Surround High End Bang & Olufsen BeoSound AMG βασικός εξοπλισμός για τη Mercedes-AMG SL 65 αναπτύχθηκε ειδικά για την SL. Δώδεκα ηχεία υψηλής απόδοσης, ενισχυτής ICEpower με DSP και συνολική ισχύ 1020 Watt προσφέρουν ακουστική ειδικά σχεδιασμένη για το χώρο της. Καινοτόμες λύσεις επιτρέπουν την αναπαραγωγή κρυστάλλινου ήχου. Μέσω του ψηφιακού επεξεργαστή ήχου DSP μπορούνε να γίνονται πολλές ρυθμίσεις ήχου, ενώ ή τεχνολογία «Acoustic Lens» των ηχείων υψηλών συχνοτήτων δημιουργεί ένα εικονικό στούντιο ήχου για τους επιβάτες. Η καλαίσθητη σχεδίασης των φωτιζόμενων ηχείων υψηλών συχνοτήτων και τα πολυτελή καλύμματα ηχείων από αλουμίνιο ολοκληρώνουν την εμπειρία. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ INFOTAINMENT Τα επιμελώς εναρμονισμένα εξαρτήματα του προαιρετικού ηχοσυστήματος surround Harman Kardon Logic 7 με συνολική ισχύ 600 Watt και 11 ηχεία υψηλής απόδοσης προσφέρουν χαρακτηριστικά αυθεντικό ήχο surround. Οι επιβάτες απολαμβάνουν σε όλες τις θέσεις μία συναρπαστική εμπειρία ήχου 360 τόσο με ηχογραφήσεις στέρεο όσο και 5.1. Ηχεία με Frontbass στην SL και τα τρία ηχοσυστήματα διαθέτουν τεχνολογία Frontbass. Το ηχοσύστημα του βασικού εξοπλισμού με οκτώ συνολικά ηχεία εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμη και με ανοικτή οροφή. Τα ηχεία μπάσων είναι ενσωματωμένα στο σκελετό του αυτοκινήτου και αξιοποιούν τις κοιλότητες των διαμήκων φορέων ως θαλάμους αντήχησης για κορυφαία αναπαραγωγή μπάσων.

49 Οδηγώντας σε ένα δικτυωμένο κόσμο. Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, εικόνα, διαδίκτυο με το προαιρετικό σύστημα χειρισμού και ενδείξεων COMAND Online (προαιρετικά για την SL 400), ο οδηγός έχει στη διάθεσή του αυτές και άλλες πολλές λειτουργίες. Οι ενδείξεις προβάλ λονται με υψηλή ανάλυση και έγχρωμα σε μια οθόνη μέσων 17,8 cm. Ο χειρισμός είναι εύκολος και διαισθητικός. Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με ρεαλιστική τοπογραφική προβολή χαρτών καθοδηγεί ήρεμα στον προορισμό. Σε συνδυασμό με κατάλληλο κινητό τηλέφωνο, είναι δυνατή η πλοήγηση σε διαδικτυακές σελίδες με το αυτοκίνητο σταματημένο, ενώ κατά την οδήγηση ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί ελεύθερα τις Mercedes-Benz Apps, όπως αναζήτηση ειδικού προορισμού, καιρός ή διαδικτυακό ραδιόφωνο. ΆΛΛΑ ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Η χρήση του Live Traffic Information 1 (μέρος του COMAND Online) επιτρέπει τη λήψη επίκαιρων και αξιόπιστων πληροφοριών για την κυκλοφορία για βελτιωμένη καθοδήγηση στον προορισμό και ακριβέστερο υπολογισμό του χρόνου άφιξης. Τα δεδομένα μεταφέρονται με τη βοήθεια μίας μονάδας επικοινωνιών μέσω κινητής διαδικτυακής σύνδεσης. Πακέτο τηλεφωνίας γενικής χρήσης μέσω μίας θήκη γενικής χρήσης για smartphone στο υποβραχιόνιο μπορούν, προαιρετικά, να συνδέονται κινητά τηλέφωνα με το σύστημα ανοικτής ακρόασης του αυτοκινήτου. Αρκεί απλώς το smartphone να βρίσκεται στη θήκη. Προαιρετικά, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μία ιδιαίτερη διάθεση φωτίζοντας την κεντρική κονσόλα, τα υποβραχιόνια και το χώρο ποδιών με χρώματα Κόκκινο Ηλιακό, Μπλε Πολικό και Λευκό Πολικό. 1 Τρεις μήνες δωρεάν. Η συνολική δωρεάν διάρκεια τριών ετών μόνο διατίθεται μόνο κατόπιν δημιουργίας λογαριασμού χρήστη Mercedes me καθώς και συμφωνίας με τους γενικούς και ειδικούς Όρους Χρήσης.

50 Η AMG Line. Η αθλητική εμφάνιση. Με το εργοστασιακό εξοπλισμό μίας SL μπορείτε να φτάσετε στον έβδομο ουρανό χάρη στο AMG Styling. Με την προαιρετική AMG Line, η SL αναδεικνύει μία ακόμη πιο σπορτίφ πλευρά της: m ΓΝΗΣΙΑ AMG Γνωρίστε ολόκληρη τη μαγεία της AMG από τη σελίδα 56. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ AMG STYLING ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ (ΒΑΣΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ) Μπροστινή ποδιά AMG σχεδίασης A Wing Μάσκα ψυγείου diamond σε χρώμιο με γρίλια σε Ασημί Ιριδίου ματ και ένθεμα σε γυαλιστερό χρώμιο Πίσω ποδιά AMG με εμφάνιση διαχύτη στο χρώμα του αυτοκινήτου και πλευρικές εισαγωγές αέρα Επένδυση πλευρικών μαρσπιέ AMG ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ AMG LINE ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19 ιντσών) σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερές Δίσκοι φρένων μπροστά και πίσω διάτρητοι, δαγκάνες φρένων μπροστά και πλακέτες πίσω σε Γκρι με επιγραφή «Mercedes-Benz» Σπορ ανάρτηση με σφιχτότερη ρύθμιση των ελατηρίων και της απόσβεσης και χαμηλωμένη κατά 10 mm Σπορτίφ ήχος κινητήρα, ρυθμιζόμενος μέσω των προγραμμάτων οδήγησης για τον κινητήρα V6

51 Η SL με το εσωτερικό της AMG Line υποδηλώνει υψηλές επιδόσεις. Χάρη στα σπορ καθίσματα σε διάφορες εκδόσεις δέρματος με ειδική σχεδίαση κάθετων αυλακώσεων και το εύχρηστο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 3 ακτίνων με επίπεδο κάτω τμήμα από δέρμα νάπα. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ AMG LINE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ 3άκτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα με γκρι διακοσμητικές ραφές Καθίσματα με κάθετες αυλακώσεις και με επένδυση από διάτρητο δέρμα, δέρμα νάπα ή δέρμα νάπα Exclusive, σε Μαύρο καθώς και με διακοσμητικό φυτίλι σε Λευκό Πλατίνας pearl designo στα υποβραχιόνια των θυρών, στην κεντρική κονσόλα, στα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα των καθισμάτων και τα προσκέφαλα Διάκοσμος από αλουμίνιο με ευθείες γραμμές λείανσης ανοικτόχρωμο ή σκούρο Όργανο πολλαπλών ενδείξεων σχεδίασης «Chequered Flag» Επένδυση οροφής σε Μαύρο Επένδυση οροφής από DINAMICA σε Μαύρο (μόνο σε συνδυασμό με δέρμα νάπα Exclusive, όχι σε συνδυασμό με επενδύσεις σε χρώμα Μπεζ Πιπερόριζας/ Καφέ Εσπρέσο) Ταπέτα AMG με επιγραφή «AMG», από βελούδο

52 Το πακέτο AMG Night. Κομψότητα σε μαύρο. Με βάση το AMG Styling, η SL αποκτά προαιρετικά εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο για ακόμη πιο ασυμβίβαστη και εκφραστική εμφάνιση. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19 ιντσών) σχεδίασης 7 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19 ιντσών) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες (προαιρετικά) Front splitter σε Μαύρο γυαλιστερό Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο γυαλιστερό Ένθεμα διαχύτη στην πίσω ποδιά σε Μαύρο γυαλιστερό

53 Μαγεία designo. Η απαίτησή σας για αποκλειστικότητα μπορεί να ικανοποιηθεί πλήρως με το πρόγραμμα designo. Η εκλεκτή επιλογή επενδύσεων, όπως δέρμα Exclusive designo, ή ο αριστοτεχνικά κατασκευασμένος διάκοσμος από Λάκα Πιάνου σε Μαύρο ολοκληρώνουν την σπορτίφ ατμόσφαιρα της SL. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ designo Βαφές designo σε τρία χρώματα Επιλογή ανάμεσα σε εννέα χρώματα εσωτερικού designo, π.χ. δέρμα Exclusive designo σε Λευκό Πλατίνας/Μαύρο με εσωτερική οροφή από δέρμα σε Μαύρο Εσωτερική οροφή designo σε συνολικά έξι διαφορετικές εκδόσεις χρωμάτων και υλικών Διάκοσμος από Λάκα Πιάνου designo σε Λευκό Σαμπάνιας, Λάκα Πιάνου Μαύρη ή Μπαμπού φυσικό designo Ζώνες ασφαλείας designo σε Κόκκινο ή Ασημί

54 Προαιρετικός εξοπλισμός. Εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, μοναδική ατμόσφαιρα ή εξευγενισμένες τεχνικές λύσεις οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες. Δείτε μερικές εδώ στον κατάλογο, στον τιμοκατάλογο ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση Διαμορφώστε τη δική σας SL όπως ακριβώς θέλετε. ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ Το θερμαινόμενο προσαρμοζόμενο σύστημα καθαρισμού παρμπρίζ MAGIC VISION CONTROL προσφέρει στον οδηγό την καλύτερη δυνατή ορατότητα ακόμη και κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων. Το υγρό καθαρισμού ψεκάζεται ακριβώς μπροστά από τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων και σκουπίζεται αμέσως. Η θέρμανση αποτρέπει αποτελεσματικά τον κίνδυνο σχηματισμού πάγου. Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε έκδοση ξύλου-δέρματος Με το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO, με τηλεχειριζόμενο κλείσιμο καπό πορτμπαγκάζ, ξεκλειδώνετε, εκκινείτε και κλειδώνετε άνετα το αυτοκίνητο αρκεί να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό του πορτμπαγκάζ πλήρως αυτόματα, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Η στάθμευση και οι ελιγμοί με όπισθεν γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας. Ενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιλεγεί η όπισθεν και προβάλλει στην οθόνη μέσων την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο με δυναμικές βοηθητικές γραμμές.

55 Γνήσια αξεσουάρ. Πώς μπορεί να γίνει καλύτερο ένα ίνδαλμα; Με την πλούσια ποικιλία Γνήσιων Ανταλλακτικών. Κάθε αξεσουάρ αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Mercedes-Benz ειδικά για την SL. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα στη διεύθυνση ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων με ελαστικά 255/35 R 19, πίσω προαιρετικά με ελαστικά 285/30 R 19, σε Μαύρο και γυαλιστερή Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων με ελαστικά 255/40 R 18, πίσω προαιρετικά με ελαστικά 285/35 R 18, σε Ασημί σατινέ ματ και στιλβωμένη Επίπεδη σκάφη χώρου αποσκευών από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο με αντιολισθητική επίστρωση, κατάλληλη για τρόφιμα

56 Ζάντες. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η SL δημιουργεί θρύλους στο πέρασμά της. Για μία εμφάνιση που να της αξίζει, δημιουργήσαμε μία μεγάλη ποικιλία από ζάντες. Από κομψές με στυλ μέχρι άκρως σπορτίφ για να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε διαδρομή της. 40R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 255/40 R 18 (βασικός εξοπλισμός για SL 400) R70 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου, με ελαστικά 255/40 R 18 εμπρός και 285/35 R 18 πίσω (βασικός εξοπλισμός για SL 500, προαιρετικά για SL 400) R82 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500) R97 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500) 11R Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Ασημί Βαναδίου γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (αξεσουάρ από το εργοστάσιο για SL 400 και SL 500) 752 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500, περιλαμβάνεται στην AMG Line) 785 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 7 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500) 662 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 7 διπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500, περιλαμβάνεται στο πακέτο Night AMG για SL 400 και SL 500) 788 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500)

57 606 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (προαιρετικά για SL 400 και SL 500 προαιρετικά με το πακέτο Night AMG για SL 400 και SL 500) 799 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 19 πίσω (βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG SL 63) 659 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, σε κεραμικό και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 20 πίσω (βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG SL 65) 657 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και στιλβωμένη επιφάνεια, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 20 πίσω (προαιρετικά χωρίς χρέωση για Mercedes-AMG SL 65, προαιρετικά για Mercedes-AMG SL 63) 658 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων, σε Μαύρο ματ και γυαλιστερή στεφάνη, με ελαστικά 255/35 R 19 εμπρός και 285/30 R 20 πίσω (προαιρετικά χωρίς χρέωση για Mercedes-AMG SL 65, προαιρετικά για Mercedes-AMG SL 63) m ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ θα βρείτε στα αξεσουάρ μας. Πληροφορίες για γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz θα βρείτε στη διεύθυνση ή στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

58 High Performer. Η Mercedes-AMG SL 63 και η Mercedes-AMG SL 65. Η Mercedes-AMG δεν είναι απλώς ένα κατασκευαστής οχημάτων υψηλών επιδόσεων και σπορ αυτοκινήτων. Η Mercedes-AMG αποτελεί μία υπόσχεση. Την υπόσχεση για αμείωτη προσπάθεια και συνεχή εξέλιξη. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε ξεχωριστά αυτοκίνητα για ξεχωριστούς ανθρώπους. Με τις Mercedes-AMG SL 63 και SL 65 υπογραμμίζουμε την απαίτησή μας να προσφέρουμε το καλύτερο κάθε στιγμή, σε κάθε μέτρο. Θα ενθου σιαστείτε από την ανώτερη απόδοση ισχύος, την ασυνήθιστη δυναμική οδήγηση αλλά και την ομορφιά και την κομψότητα ενός καθαρόαιμου σπορ αυτοκινήτου, που ακόμη σταματημένο δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις φιλοδοξίες του: υψηλές οδηγικές επιδόσεις. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG.

59

60 ΔΥΝΑΜΙΚΗ

61 Δύναμη και έλεγχος. Στους ανοικτούς δρόμους, η Mercedes-AMG SL 63 δείχνει ποιο είναι το δυνατό της σημείο: οι καταιγιστικές εμπειρίες. Ο κατά 256 κιλά ελαφρύτερος σκελετός της από αλουμίνιο συνδυάζεται με ισχύ 430 kw (585 hp) ιδανικές προϋποθέσεις για κορυφαίες επιδόσεις με εντυπωσιακή αποδοτικότητα. Σε 4,1 δευτερόλεπτα επιταχύνει ο 5λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo από 0 στα 100 km/h. Βέλτιστη μετάδοση της ισχύος εξασφαλίζει το σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT με λειτουργία διπλού συμπλέκτη σε συνδυασμό με την σπορ ανάρτηση AMG με Active Body Control. Εγγυάται γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και προσφέρουν μέσω των διαφόρων προγραμμάτων οδήγησης μία εντυπωσιακή επιλογή από σπορ οδήγηση μέχρι απόλυτη άνεση. Τέλεια εναρμομισμένο: το μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα για ακόμη περισσότερη πρόσφυση, ειδικά κατά την επιτάχυνση σε στροφές. Η Mercedes-AMG SL 63 τόσο ακριβής και συνεπής όσο κι εσείς.

62

63 Μοναδική. Καθόλου δήθεν. Μακρύ καπό, προς τα πίσω μετατοπισμένη καμπίνα επιβατών, μεγαλύτερο μεταξόνιο η σιλουέτα της Mercedes-AMG SL 63 αντιπροσωπεύει με συνέπεια τη σχεδιαστική γραμμή της AMG. Χαρακτηριστικά στοιχεία: οι σπορτίφ επενδύσεις των πλευρικών μαρσπιέ, οι σφυρήλατες ζάντες AMG σε Μαύρο ματ και στιλβωμένες με σταυρωτές ακτίνες και το σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG με διάτρητους και εσωτερικά αεριζόμενους δίσκους φρένων. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια: η επιγραφή «V8-BITURBO» σε Ασημί χρωμίου στο κέντρο των εξαγωγών αέρα. Η Mercedes-AMG SL 63 αποτελεί μία δήλωση γνωρίστε την.

64 ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

65 Στα μέτρα σας. Το εσωτερικό της είναι τόσο δυναμικό και κομψό όσο και το εξωτερικό της. Τα άψογα σχεδιασμένα σπορ καθίσματα AMG επενδυμένα με δέρμα νάπα αγκαλιάζουν το σώμα και προσφέρουν τέλεια πλευρική στήριξη. Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG στο κόκπιτ προβάλλει όλες τις σημαντικές πληροφορίες με μία ματιά. Το AMG DRIVE UNIT με χειριστήριο AMG DYNAMIC SELECT επιτρέπει την επιλογή μεταξύ πέντε προγραμμάτων οδήγησης και λειτουργία RACE START. Κι όταν ακουμπήσετε τα χέρια σας στο τιμόνι AMG Performance με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων αλουμινίου δεν θα έχετε πλέον καμία αμφιβολία: η Mercedes-AMG SL 63 είναι σαν να φτιάχτηκε για εσάς.

66 Χαρακτηριστικός τύπος. Η Mercedes-AMG SL 63 είναι πραγματικό φαινόμενο. Το πρόσωπό της εκφράζει δύναμη και αποφασιστικότητα. Η εντύπωση αυτή ενισχύεται από τα εντυπωσιακά power domes στο καπό του κινητήρα, τα προτεταμένα περιβλήματα των προβολέων και το σχήμα της μάσκας ψυγείου με τη διπλή γρίλια σε Ασημί Χρωμίου. Δεν περνά απαρατήρητο το δυναμικό στυλ της μπροστινής ποδιάς με A Wing σε Μαύρο γυαλιστερό και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα. Η χαρακτηριστική, κάθετη λεπτή αεροτομή AMG, η πίσω ποδιά με μεγάλο διαχύτη και πλαϊνές εξαγωγές αέρα ολοκληρώνουν τέλεια την εικόνα του πίσω τμήματος. Αρκεί ένα πάτημα του πεντάλ γκαζιού και το σπορ σύστημα εξάτμισης AMG με χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων αναπαράγει τον καθαρό ήχο του 8κύλινδρου κινητήρα AMG. Τόσο ιδιαίτερη, όσο κι εσείς.

67

68 Ηγετική δύναμη. Η Mercedes-AMG SL 65 εντυπωσιάζει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την αξεπέραστη ισχύ της. Χαρακτηριστικά: οι λεπτομέρειες από γυαλιστερό χρώμιο στη μάσκα ψυγείου, το front splitter, τα flics στις εισαγωγές αέρα, τα πτερύγια και οι επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ, καθώς και η διακοσμητική λωρίδα στην πίσω ποδιά. Κάτω από το μακρύ καπό δουλεύει ασίγαστα ένας 6λιτρος κινητήρας V12 biturbo, ο οποίος σε συνδυασμό με το AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC προσφέρει κορυφαία απόδοση ισχύος με την άνεση ενός αυτόματου μετατροπέα και την ταχύτητα ενός σπορ κιβωτίου ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα: μοναδικά δυναμική οδήγηση, συναρπαστικές επιταχύνσεις και πολιτισμένη λειτουργία με το χαρακτηριστικό, κρυστάλλινο ήχο AMG του κινητήρα V12.

69 V12

70

71 Δύναμη και κομψότητα. Η Mercedes-AMG SL 65 επιδεικνύει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου: αεροδυναμικά διαμορφωμένες επιφάνειες, πλευρικά μαρπιέ με ενθέματα από γυαλιστερό χρώμιο, μεγάλες εισαγωγές αέρα στα μπροστινά φτερά με επιγραφή «V12 BITURBO» και επιβλητικό πίσω τμήμα με μεγάλο διαχύτη, σπορ σύστημα εξάτμισης AMG και χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων σχεδίασης AMG V12. Ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν.

72

73 Μορφή και περιεχόμενο. Κάθε λεπτομέρεια της Mercedes-AMG SL 65 αποπνέει υψηλή αισθητική και σπορτίφ περιεχόμενο. Τα σπορ καθίσματα από δέρμα νάπα με καπιτονέ σχεδίαση AMG και ανάγλυφο έμβλημα AMG, AIRSCARF και κλιματισμό καθισμάτων προσφέρουν τέλεια πλευρική στήριξη. Το τιμόνι AMG Performance με επίπεδο κάτω τμήμα και ασημί χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων αλουμινίου και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG με βασικό μενού AMG συμπ. RACETIMER και κλίμακα που φτάνει τα 360 km/h, υπόσχονται κορυφαίες αγωνιστικές επιδόσεις. Χάδι στα αυτιά: το ηχοσύστημα surround High-End BeoSound AMG της Bang & Olufsen. Μαγνητίζουν: οι γυαλιστερές σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης 10 ακτίνων. Τι άλλο να θέλετε; Τα έχετε όλα.

74 Κινητήρες. Η Mercedes-AMG SL 63 διαθέτει έναν 5λιτρο κινητήρα V8 biturbo της AMG κατασκευασμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία της «One Man One Engine», ο οποίος συνδυάζει εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας, όπως άμεσος ψεκασμός βενζίνης με πιεζοηλεκτρικά μπεκ και πλήρως μεταβλητή πίεση ψεκασμού από bar. Η μέγιστη ισχύ που αποδίδει σε ένα εύρος στροφών σ.α.λ. φτάνει τα 900 Nm. Η μέγιστη ισχύ του ανέρχεται σε 430 kw (585 hp). Η επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h είναι θέμα μόλις 4,1 δευτερολέπτων για τη Mercedes-AMG SL 63. Η Mercedes-AMG SL 65 παίρνει κίνηση από έναν 6λιτρο κινητήρα AMG V12 biturbo και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με ισχύ 463 kw (630 hp) και ροπή στρέψης 1000 Nm στο εύρος στροφών σ.α.λ.

75 73 Σύστημα φρένων. Άριστες τιμές επιβράδυνσης επιτυγχάνει το προαιρετικό σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG με διάτρητους και εσωτερικά αεριζόμενους δίσκους φρένων και επιγραφή «AMG Carbon Ceramic» στις μπρονζέ χρώματος δαγκάνες φρένων. Διαθέτει υψηλό βαθμό σκληρότητας και μειωμένο βάρος κατά περ. 40 τοις εκατό. Η ισχύς πέδησης παραμένει αμετάβλητη ακόμη και σε συνθήκες υψηλής καταπόνησης, όπως για παράδειγμα σε αγωνιστική πίστα.

76

77 Το πάθος γίνεται μεγαλύτερο όταν το μοιράζεσαι: η AMG Private Lounge είναι η κοινότητά μας στον κόσμο της AMG. Εδώ συναντιούνται πελάτες της AMG σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και ανταλλάσσουν απόψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο Affalterbach. Μπορείτε να επωφελείστε από ειδικές προσφορές και να έχετε άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της AMG: Η AMG Driving Academy αντιπροσωπεύει ένα ασύγκριτο ομαδικό πνεύμα: βιώστε υψηλές επιδόσεις μαζί με άλλους οπαδούς της μάρκας και βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες σε αγωνιστικές πίστες και εκδηλώσεις lifestyle σε συναρπαστικά μέρη του κόσμου. Γίνεται μέλος της «World s Fastest Family» της ταχύτερης οικογένειας του κόσμου: Θέλετε περισσότερα; Η Mercedes-AMG Motorsport με το πρόγραμμα Customer Racing Program προσφέρει την ιδανική για επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και με την Mercedes-AMG GT3 ένα μοναδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένας κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σας επιτρέπει να ενταχθείτε στο υψηλότερο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού: Στο AMG Performance Studio κατασκευάζουμε αυτοκίνητα απολύτως προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχει κανένα όριο στη δημιουργικότητα των ειδικών μας από ειδικά τεχνολογικά εξαρτήματα και ασυνήθιστα χρώματα βαφής μέχρι αποκλειστικό εσωτερικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μοναδικών αυτοκινήτων με ακρίβεια χειροποίητου επιπέδου. Επιβιβαστείτε στον κόσμο της AMG. Γνωρίστε τι σημαίνει Driving Performance. Δεν κατασκευάζουμε απλώς αυτοκίνητα. Πραγματοποιούμε όνειρα.

78 Τεχνικά χαρακτηριστικά. SL 400 SL 500 Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων V/6 V/8 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 270 (367)/ (455)/5250 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 500/ / Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC 9G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 4,9 4,3 Τελική ταχύτητα (km/h) Ελαστικά/τροχοί εμπρός, πίσω 255/40 R 18, 255/40 R /40 R 18, 285/35 R 18 Καύσιμο Super plus αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 10,8 10,5 6,1 6,0 7,9 7,7 12,6 12,4 7,2 7,0 9,2 9,0 Εκπομπές CO 4 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6/D Euro 6/E Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (προαιρ.)/ρεζέρβα (l) 65 (75)/8,0 65 (75)/8,0 Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ (l) με κλειστή οροφή με ανοικτή οροφή Κύκλος στροφής (m) 11,04 11,04 Κενό βάρος/ωφέλιμο φορτίο (kg) 1735/ /380 Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος (kg) Μήκος 8 /πλάτος συμπ. καθρεφτών 8 (mm) 4631/ /2099 Μεταξόνιο 8 (mm) Μετατρόχιο εμπρός 8 /πίσω 8 (mm) 1597/ /1600 Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αρ. 595/2009 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 AMG Driverʼs Package (προαιρετικά). 4 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές

79 Mercedes-AMG SL 63 Mercedes-AMG SL 65 Διάταξη/αριθμός κυλίνδρων V/8 V/12 Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw (hp) σε σ.α.λ.) 430 (585)/ (630)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 (Nm σε σ.α.λ.) 900/ / Κιβώτια ταχυτήτων Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC Επιτάχυνση km/h (δευτ.) 4,1 4,0 Τελική ταχύτητα (km/h) 250 2, 300 2, , 300 2, 3 Ελαστικά/τροχοί εμπρός, πίσω 255/35 R 19, 285/30 R /35 R 19, 285/30 R 20 Καύσιμο Super plus αμόλυβδη Super plus αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 14,2 14,0 7,7 7,5 10,1 9,8 17,4 17,0 8,8 8,4 11,9 11,6 Εκπομπές CO 4 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6/F Euro 6/G Χωρητικότητα ρεζερβουάρ/ρεζέρβα (l) 75/14,0 75/14,0 Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ (l) με κλειστή οροφή με ανοικτή οροφή Κύκλος στροφής (m) 11,04 11,04 Κενό βάρος/ωφέλιμο φορτίο (kg) 1845/ /260 Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος (kg) Μήκος 8 /πλάτος συμπ. καθρεφτών 8 (mm) 4640/ /2099 Μεταξόνιο 8 (mm) Μετατρόχιο εμπρός 8 /πίσω 8 (mm) 1621/ /1605 ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών. 5 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 6 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 7 Στοιχεία σχετικά με το κενό βάρος σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση ρεζερβουάρ καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. 8 Οι αναφερόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

80 Διαστάσεις Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

81 Δέρμα/ύφασμα Δέρμα Επενδύσεις και διάκοσμος. Επενδύσεις Διάκοσμος X10 X17 X18 X24 X26 X30 X34 X35 X46 Μαύρο 1, 2 Μπεζ Πιπερόριζας/Καφέ Εσπρέσο 1, 2 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο 1, 2 Μαύρο 1, 3 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο 1, 2 Μαύρο 1, 6 Μπεζ Πιπερόριζας/Καφέ Εσπρέσο 1, 6 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο 1, 6 Μαύρο 5 Καφέ Σάγματος/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο 1, 6 Μαύρο Μαύρο 1, 4 Μπεζ Πιπερόριζας/Καφέ Εσπρέσο 1, 4 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο 1, 4 Μαύρο 5 Καφέ Σάγματος/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Μαύρο 1, 4 Χρώμα Άμμου designo/μαύρο 1, 7 Κλασσικό Κόκκινο designo/μαύρο 1, 7 Μπεζ Τοσκάνης pearl designo/μαύρο 1, 7 Καφέ Σιένας designo/μαύρο 1, 7 Γκρι Τιτανίου pearl designo/μαύρο 1, 7 Λευκό Πλατίνας designo/μαύρο 1, 7 Μπεζ Πιπερόριζας designo/ Γκρι Τιτανίου pearl 1, 7 Καφέ ανοιχτό designo/μαύρο 1, 7 Βαθύ Λευκό designo/μαύρο 1, Αλουμίνιο λειασμένο ανοικτόχρωμο 729 Ξύλο λεύκας ανοικτό καφέ σατινέ Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό 1 H42 Αλουμίνιο με λείανση ανθρακονημάτων ανοιχτόχρωμο 1 H73 H76 1, 4, 6 AMG Carbon Αλουμίνιο με ευθείες γραμμές λείανσης σκούρο 1, 5 W26 Μπαμπού φυσικό designo 1 W69 Λάκα Πιάνου Μαύρη designo 1 W70 Λάκα Πιάνου Λευκή Σαμπανί designo 1 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Βασικός εξοπλισμός για SL 500, προαιρετικός εξοπλισμός για SL Περιλαμβάνεται στην AMG Line για SL 400 και SL Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG SL Προαιρετικός εξοπλισμός για SL 400 και SL 500 σε συνδυασμό με AMG Line. 6 Βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG SL Με βάση δέρμα νάπα ή δέρμα νάπα Exclusive.

82 Δέρμα νάπα/δέρμα νάπα Exclusive Δέρμα designo/δέρμα Exclusive designo Διάκοσμος Διάκοσμος designo

ter SL Roads Roadster SL

ter SL Roads Roadster SL SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Μια φευγαλέα ματιά. Μία δελεαστική σκέψη. Την επόμενη στιγμή γίνεται πραγματικότητα και περιβάλλει τις αισθήσεις σας. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη: οι συναντήσεις που ομορφαίνουν συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ζωντανεύει το όνειρο. Η SLC. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Εκφραστική σχεδίαση. Μέγιστες επιδόσεις. Συναρπαστικός ήχος κινητήρα. Ο αέρας πάλλεται. Όλα έτοιμα για ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Coupé και Cabrio

C-Class Coupé και Cabrio C-Class Coupé και Cabrio Πιστή και αδέσμευτη. Η C-Class Coupé και Cabrio. Πόσο έντονη μπορεί να είναι σήμερα η εμπειρία οδήγησης; Πόσο συναίσθημα κρύβει η ευφυΐα; Αφεθείτε στη γοητεία των πιο συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake CLA Coupé και Shooting Brake Rock. Star. Προβολείς. Η ένταση επί σκηνής ανεβαίνει. Ήρθε η στιγμή: γνωρίστε από κοντά την εντυπωσιακή εμφάνιση των CLA Coupé και CLA Shooting Brake. Οι πολυσύχναστες, δημοφιλείς

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé GLC Sport Utility Vehicle και Coupé Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τις GLC και GLC Coupé. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Coupé και Cabrio

E-Class Coupé και Cabrio E-Class Coupé και Cabrio Απολαύστε τη διαδρομή. Ως saloon και estate, η E-Class έθεσε νέα πρότυπα με την ευφυΐα της. Οι δρόμοι έγιναν ασφαλέστεροι και πιο άνετοι. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή. Το coupé

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ SLC Roadster Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσοψη, μάσκα ψυγείου diamond και εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα φαντάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μία νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-AMG GT και GT Roadster

Mercedes-AMG GT και GT Roadster Mercedes-AMG GT και GT Roadster Γέννημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με την απόλυτη επιθυμία να νικούν σε αγώνες, οι Hans Werner Aufrecht και Erhard Melcher έθεσαν το 1967 τα θεμέλια της AMG. Μαζί βελτιστοποίησαν

Διαβάστε περισσότερα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα

γενιά. Έτοιμη για μια νέα A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

Saloon S-Class Saloon S-Class

Saloon S-Class Saloon S-Class S-Class Saloon Πώς μπορείς να δείξεις το δρόμο σε κάποιον που έχει διαβεί ήδη όλους τους δρόμους; Πώς μπορείς να εκπλήξεις κάποιον, όταν έχει προβλέψει ήδη κάθε επόμενο ενδεχόμενο; Πώς να δελεάσεις κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

B-Class Sports Tourer

B-Class Sports Tourer B-Class Sports Tourer Η B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με ένα Sports Tourer που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ένα ευχάριστο μικρό ταξίδι. Ανακαλύψτε νέους τόπους με

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Εstate

E-Class Saloon και Εstate E-Class Saloon και Εstate Υψηλής ευφυΐας. Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα