Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/"

Transcript

1 ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: , pzygouris@gmail.com Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2186/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. Ερωτάται από τθ Δ.Ε.Υ.Α. ποιεσ διατάξεισ εφαρμόηονται κατά τθν περίπτωςθ απουςίασ (δικαιολογθμζνθσ ι αδικαιολόγθτθσ) τακτικοφ μζλουσ του Διοικθτικοφ τθσ Συμβουλίου από τισ ςυνεδριάςεισ, δεδομζνου ότι το εν λόγω μζλοσ ζχει απουςιάςει άνω του τριμινου, κακώσ επίςθσ και πώσ κρίνεται μία απουςία μζλουσ από τισ ςυνεδριάςεισ ωσ δικαιολογθμζνθ ι αδικαιολόγθτθ. ************************ Επί του ωσ άνω ερωτιματοσ θ γνώμθ μου είναι θ ακόλουκθ: Σφμφωνα με το αρ. 3 του ιδρυτικοφ των Δ.Ε.Υ.Α. νόμου 1069/1980 ορίηεται ότι:

2 «1. Η υπό ενόσ μόνου Διμου ςυνιςτωμζνθ επιχείρθςισ διοικείται υπό Διοικθτικοφ Συμβουλίου τον οποίου τα μζλθ, ο Πρόεδροσ και Αντιπρόεδροσ ορίηονται κατά τασ περί ςυγκροτιςεωσ τθσ Επιτροπισ Δθμοτικϊν Επιχειριςεων του Δθμοτικοφ και Κοινοτικοφ Κϊδικοσ διατάξεισ. Ζνα από τα μζλθ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου που ορίηονται ωσ μζλθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου τθσ επιχείρθςθσ προζρχεται από τθ μειοψθφία. Η προςαρμογι τθσ ςφνκεςθσ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου των επιχειριςεων φδρευςθσ και αποχζτευςθσ που ςυνιςτϊνται από ζνα μόνο διμο ι κοινότθτα προσ τθ διάταξθ του προθγοφμενου εδαφίου γίνεται οπωςδιποτε μζςα ςε ζξι (6) μινεσ από τθ δθμοςίευςθ του παρόντοσ. 2. Προκειμζνου περί επιχειριςεωσ ςυνιςτωμζνθσ υπό πλειόνων Διμων ι Κοινοτιτων ι Διμων και Κοινοτιτων ι μετατροπισ ςυνδζςμου εισ επιχείρθςιν, αφτθ διοικείται, υπό ςυμβοφλιον ο αρικμόσ των μελϊν του οποίου ορίηεται δια των περί ςυςτάςεωσ τθσ επιχειριςεωσ ι μετατροπισ του ςυνδζςμου αποφάςεων των οικείων Δθμοτικϊν ι Κοινοτικϊν Συμβουλίων. Οι εκπρόςωποι εκάςτου Διμου ι Κοινότθτοσ και οι αναπλθρωταί αυτϊν ορίηονται δι` αποφάςεωσ του οικείου Δθμοτικοφ ι Κοινοτικοφ Συμβουλίου. Το Συμβοφλιον ςυγκαλοφμενον υπό του Δθμάρχου θ Προζδρου τθσ κοινότθτοσ τθσ ζδρασ τθσ επιχειριςεωσ εκλζγει μεταξφ των μελϊν του τον Πρόεδρον και τον Αντιπρόεδρον αυτόν κατά τασ περί εκλογισ

3 Προζδρου του δθμοτικοφ ςυμβουλίου διατάξεισ του Δθμοτικοφ και Κοινοτικοφ Κϊδικοσ. Σε περίπτωςθ ςυμμετοχισ ςτθν επιχείρθςθ άλλου διμου ι κοινότθτασ ο αρικμόσ των αντιπροςϊπων αυτϊν ςτο Διοικθτικό Συμβοφλιο τθσ Επιχείρθςθσ ορίηεται με τθν κατά τθν παρ. 2 περ. β) του άρκρου 2 του παρόντοσ εκδιδόμενθ πράξθ του Γενικοφ Γραμματζα τθσ Περιφζρειασ." 3. Του Διοικθτικοφ Συμβουλίου μετζχει, άνευ ψιφου, ωσ ειςθγθτισ των προσ ςυηιτθςιν κεμάτων ο Γενικόσ Διενκυντισ τθσ επιχειριςεωσ. 4. Κακικοντα γραμματζωσ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου αςκεί εισ των υπαλλιλων τθσ επιχειριςεωσ, οριηόμενοσ υπό τον Προζδρον τοφτου. 5. Δια τα εκ Δθμάρχων και Προζδρων κοινοτιτων μζλθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου και τουσ αναπλθρωτάσ αυτϊν ιςχφονν αι περι μθ εκλογιμότθτοσ και αςυμβιβάςτων διατάξεισ του Δθμοτικοφ και Κοινοτικοφ Κϊδικοσ. 6. Μζλθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου δεν δφναται να είναι ςυγγενείσ μεταξφ των εξ` αίματοσ ι αγχιςτείασ μζχρι του τρίτου βακμοφ ςυμπεριλαμβανομζνου, ουδζ να είναι υφ` οιανδιποτε μορφιν εργολάβοι ι προμθκευταί τθσ επιχειριςεωσ ι μζλθ Διοικθτικοφ Συμβουλίου ι υπάλλθλοι ομοειδοφσ επιχειριςεωσ. 7. Στον Πρόεδρο του Διοικθτικοφ Συμβουλίου ςτθν περίπτωςθ που δεν είναι Διμαρχοσ μπορεί να καταβάλλεται για τισ παρεχόμενεσ ςτθν επιχείρθςθ υπθρεςίεσ του αποηθμίωςθ κακοριηόμενθ με απόφαςθ του Γενικοφ Γραμματζα τθσ Περιφζρειασ μετά από πρόταςθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου τθσ Επιχείρθςθσ, που δεν μπορεί να υπερβαίνει το 50% του

4 ποςοφ των εξόδων παράςταςθσ που ειςπράττει ο Διμαρχοσ του οικείου διμου ι αν πρόκειται για κοινοτικι επιχείρθςθ το 50% των εξόδων παράςταςθσ του Προζδρου τθσ οικείασ κοινότθτασ. Σε περίπτωςθ απουςίασ του Προζδρου του Διοικθτικοφ Συμβουλίου λόγω αςκζνειασ ι άδειασ πζραν του μθνόσ, θ αποηθμίωςθ αυτι καταβάλλεται εξ θμιςείασ ςε αυτόν και τον αναπλθρωτι του. Κατά τον ίδιο τρόπο ςτον Πρόεδρο, τα μζλθ και τον Γραμματζα του Διοικθτικοφ Συμβουλίου, μπορεί να παρζχεται, για τθ ςυμμετοχι τουσ ςτισ ςυνεδριάςεισ αυτοφ, αποηθμίωςθ. Η αποηθμίωςθ του Προζδρου, των μελϊν, του ειςθγθτι και γραμματζα του Δ.Σ. τθσ επιχείρθςθσ κακορίηεται με απόφαςθ του Γενικοφ Γραμματζα τθσ Περιφζρειασ μετά από πρόταςθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου τθσ Επιχείρθςθσ και δεν μπορεί να υπερβαίνει το φψοσ του ποςοφ που ειςπράττουν τα μζλθ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου του οικείου διμου ι κοινότθτασ ωσ αποηθμίωςθ για τθ ςυμμετοχι τουσ ςτισ ςυνεδριάςεισ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου. Με όμοια απόφαςθ, που εκδίδεται μετά από ειςιγθςθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου, μπορεί να ορίηεται ότι ζνα από τα μζλθ του ζχει πλιρθ απαςχόλθςθ με αμοιβι ςτθν επιχείρθςθ και να κακορίηονται οι αρμοδιότθτζσ του και το φψοσ τθσ αμοιβισ του». Περαιτζρω, ςφμφωνα με το αρ. 255 του ν. 3463/2006, το οποίο αφορά ςτθ Διοίκθςθ των Κοινωφελϊν Επιχειριςεων και εφαρμόηεται αναλογικά ςτισ Δ.Ε.Τ.Α., ορίηεται ότι:

5 «1. Οι κοινωφελείσ επιχειριςεισ διοικοφνται από διοικθτικό ςυμβοφλιο, αποτελοφμενο από επτά (7) ζωσ ζντεκα (11) μζλθ, τα οποία ορίηονται μαηί με τουσ αναπλθρωτζσ τουσ από το δθμοτικό ι κοινοτικό ςυμβοφλιο. Από τα μζλθ αυτά τουλάχιςτον τρεισ (3) είναι αιρετοί εκπρόςωποι του Διμου ι τθσ Κοινότθτασ, ζνασ (1) είναι εκπρόςωποσ των εργαηομζνων ςτθν επιχείρθςθ, αν αυτι απαςχολεί περιςςότερουσ από είκοςι (20) εργαηόμενουσ, υποδεικνυόμενοσ από τθ γενικι ςυνζλευςθ αυτϊν, και ζνασ (1) είναι εκπρόςωποσ κοινωνικοφ φορζα τθσ περιοχισ. Τα υπόλοιπα μζλθ είναι δθμότεσ ι κάτοικοι του Διμου ι τθσ Κοινότθτασ που ζχουν πείρα ι γνϊςεισ ςχετικζσ με το αντικείμενο τθσ επιχείρθςθσ. Στθν περίπτωςθ των αιρετϊν μελϊν τουλάχιςτον ζνα μζλοσ εξ αυτϊν προζρχεται από τθ μειοψθφία. 2. Η κθτεία του διοικθτικοφ ςυμβουλίου ακολουκεί τθ κθτεία του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου, εκτόσ αν ςτθν πράξθ Σφςταςθσ τθσ επιχείρθςθσ προβλζπεται μικρότερθ κθτεία. Σε κάκε περίπτωςθ θ κθτεία του λιγει το αργότερο τρεισ (3) μινεσ μετά τθν εγκατάςταςθ του νζου δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου. 3. Μζλθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου είναι δυνατόν να αντικαταςτακοφν κατά τθ διάρκεια τθσ κθτείασ τουσ, με αιτιολογθμζνθ απόφαςθ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου που τα όριςε, θ οποία λαμβάνεται με τθν απόλυτθ πλειοψθφία του ςυνολικοφ αρικμοφ των μελϊν του. Για τθν αντικατάςταςθ του εκπροςϊπου των εργαηομζνων και του κοινωνικοφ φορζα τθσ περιοχισ απαιτείται θ ςφμφωνθ γνϊμθ του οργάνου που τουσ πρότεινε.

6 4. Το δθμοτικό ι κοινοτικό ςυμβοφλιο ορίηει από τα μζλθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρό του. Με απόφαςθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου τθσ επιχείρθςθσ προςλαμβάνεται διευκυντισ μετά από ςχετικι προκιρυξθ. Στον κανονιςμό προςωπικοφ κακορίηονται τα προςόντα που πρζπει να ζχει ο διευκυντισ τθσ επιχείρθςθσ. Ωσ διευκυντισ δεν μπορεί να οριςκεί μζλοσ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου τθσ επιχείρθςθσ ι του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου. 5. Στον πρόεδρο ι ςτον αντιπρόεδρο του διοικθτικοφ ςυμβουλίου, ανάλογα με τισ υπθρεςίεσ που παρζχει ςτθν επιχείρθςθ, μπορεί να καταβάλλεται Αποηθμίωςθ, θ οποία ορίηεται με απόφαςθ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου φςτερα από πρόταςθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου τθσ επιχείρθςθσ. Με τθν ίδια διαδικαςία μπορεί να καταβάλλεται Αποηθμίωςθ ςτα μζλθ του διοικθτικοφ ςυμβουλίου για τθ ςυμμετοχι τουσ ςτισ ςυνεδριάςεισ του. Για τον κακοριςμό των αποηθμιϊςεων τθσ παραγράφου αυτισ λαμβάνεται οπωςδιποτε υπόψθ θ οικονομικι κατάςταςθ τθσ επιχείρθςθσ κατά τθν προθγοφμενθ διαχειριςτικι περίοδο. Με απόφαςθ του Υπουργοφ Εςωτερικϊν, Δθμόςιασ Διοίκθςθσ και Αποκζντρωςθσ, θ οποία εκδίδεται μετά από γνϊμθ τθσ Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., κακορίηονται τα ανϊτερα χρθματικά όρια των ωσ άνω αποηθμιϊςεων». Κατ εξουςιόδοτθςθ του ωσ άνω άρκρου ζχει εκδοκεί θ υπ αρικμ / απόφαςθ του Υπουργοφ Εςωτερικών, Δθμόςιασ Διοίκθςθσ και Αποκζντρωςθσ (ΦΕΚ Β 1492/ , «Κωλφματα, αςυμβίβαςτα, ςυγκρότθςθ και λειτουργία Διοικθτικοφ Συμβουλίου δθμοτικών και κοινοτικών κοινωφελών επιχειριςεων του ν.

7 3463/2006»). Σφμφωνα με το αρ. 2 τθσ εν λόγω απόφαςθσ ορίηεται ότι: «Το Δθμοτικό ι Κοινοτικό Συμβοφλιο οφείλει να ορίςει τα μζλθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου εντόσ τριϊν μθνϊν, είτε από τθ δθμοςίευςθ τθσ ςυςτατικισ πράξθσ τθσ επιχείρθςθσ είτε από τθν εγκατάςταςθ του Δθμοτικοφ ι Κοινοτικοφ Συμβουλίου. 2. Σε περίπτωςθ που δεν υπάρχει ςφλλογοσ εργαηομζνων για να ορίςει εκπρόςωπο των εργαηομζνων, ο Πρόεδροσ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου τθσ επιχείρθςθσ ςυγκαλεί όλουσ τουσ εργαηόμενουσ ςε γενικι ςυνζλευςθ για τον ςκοπό αυτό. 3. Το Δθμοτικό ι Κοινοτικό Συμβοφλιο οφείλει να ορίηει ςτο Διοικθτικό Συμβοφλιο πρόςωπα από κάκε φφλο ςε ποςοςτό ίςο τουλάχιςτον με το 1/3 των μελϊν του. Τυχόν δεκαδικόσ αρικμόσ ςτρογγυλοποιείται ςτθν επόμενθ ακζραιθ μονάδα, εφόςον το κλάςμα είναι ίςο με μιςό τθσ μονάδασ και άνω. 4. Εάν μζλθ του Διοικθτικοφ Συμβουλίου δεν αποδεχκοφν τον οριςμό τουσ, μζςα ςε τριάντα θμζρεσ από τθν επίδοςθ του ςχετικοφ εγγράφου ι παραιτθκοφν ι πεκάνουν ι αντικαταςτακοφν ςφμφωνα με τισ διατάξεισ του άρκρου 255 του ν. 3463/2006 ι αν παραμείνουν κενζσ κζςεισ μελϊν για οποιοδιποτε άλλο λόγο, το Διοικθτικό Συμβοφλιο μζχρι να οριςκοφν οι αντικαταςτάτεσ λειτουργεί νόμιμα με ελλιπι ςφνκεςθ, που δεν μπορεί να είναι μικρότερθ από τον αρικμό των μελϊν που απαιτείται για τθν απαρτία. 5. Κατά τα λοιπά ιςχφουν τα προβλεπόμενα ςτισ παραγράφουσ 2 και 3 του άρκρου 255 του ν. 3463/2006».

8 Ενόψει των ανωτζρω διατάξεων ςυνάγονται τα ακόλουκα: Σε ό,τι αφορά κζματα που δεν προβλζπονται από το ν. 1069/80 και δεν κίγονται ςτον κανονιςμό λειτουργίασ τθσ Δ.Ε.Υ.Α., παρζχεται θ δυνατότθτα ανάλογθσ εφαρμογισ των διατάξεων του ΚΔΚ για τισ κοινωφελείσ επιχειριςεισ, υπό το πρίςμα μάλιςτα τθσ φφςθσ των αρμοδιοτιτων που αςκοφν οι Δ.Ε.Υ.Α., εφόςον κατά ρθτι αναφορά του άρκρου 1 του ν. 1069/80 οι Δ.Ε.Υ.Α. αποτελοφν ΝΠΙΔ κοινωφελοφσ χαρακτιρα. Ωσ εκ τοφτου, για τα κζματα που αφοροφν ςτον οριςμό των μελϊν, του Προζδρου και του Αντιπροζδρου του διοικθτικοφ ςυμβουλίου των επιχειριςεων αυτών, κατ' ακολουκία και των διατάξεων του αρ.3 ν.1069/80, όπωσ ιςχφει, εφαρμόηονται αναλογικά οι διατάξεισ του άρ.255 ΚΔΚ που ιςχφουν για τισ δθμοτικζσ κοινωφελείσ επιχειριςεισ. Αν παραμείνουν κενζσ κζςεισ μελϊν για οποιοδιποτε άλλο λόγο από αυτοφσ που αναφζρονται ςτο αρ. 255 («δεν αποδεχκοφν τον οριςμό τουσ, μζςα ςε τριάντα θμζρεσ από τθν επίδοςθ του ςχετικοφ εγγράφου ι παραιτθκοφν ι πεκάνουν») το Διοικθτικό υμβοφλιο, μζχρι να οριςκοφν οι αντικαταςτάτεσ, λειτουργεί νόμιμα με ελλιπι ςφνκεςθ, που δεν μπορεί να είναι μικρότερθ από τον αρικμό των μελϊν που απαιτείται για τθν απαρτία. Η αντικατάςταςθ μελϊν, κατά τθ διάρκεια τθσ κθτείασ τουσ, πραγματοποιείται με αιτιολογθμζνθ απόφαςθ του δθμοτικοφ ι κοινοτικοφ ςυμβουλίου που τα όριςε, θ οποία λαμβάνεται με τθν απόλυτθ πλειοψθφία του ςυνολικοφ αρικμοφ των μελϊν του.

9 Εν προκειμζνω λοιπόν, το τακτικό μζλοσ που απουςιάηει ιδθ εδϊ και τρεισ μινεσ, κα πρζπει υποχρεωτικά να αντικαταςτακεί, με τθν ωσ άνω διαδικαςία που ορίηεται ςτο αρ. 255 του ν. 3463/2006, αν ο αρικμόσ των υπόλοιπων μελϊν του Δ.. είναι κατϊτεροσ του νομίμου, δθλαδι του αρικμοφ επτά. τθν περίπτωςθ που το Διοικθτικό υμβοφλιο, και παρά τθν απουςία του εν λόγω τακτικοφ μζλουσ, διακζτει από επτά μζλθ και άνω, τότε και πάλι ζχει τθ δυνατότθτα αντικατάςταςθσ του μζλουσ, με τθν προαναφερόμενθ διαδικαςία, δθλαδι τθσ αιτιολογθμζνθσ απόφαςθσ του δθμοτικοφ ςυμβουλίου που όριηε τα μζλθ του Δ.. τθσ Δ.Ε.Τ.Α. Ακινα, Ο γνωμοδοτών Δικθγόροσ Πάνοσ Ζυγοφρθσ

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 3649/14.05. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του με αρικμ.

Διαβάστε περισσότερα

Επί του με αρικμ. πρωτ. 2072/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Επί του με αρικμ. πρωτ. 2072/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com Επί του με αρικμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του ερωτιματοσ του με αρικμ. πρωτ. εις. ΕΔΕΥΑ 1893/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΚΙΝ:6977506705 Επί του ερωτιματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2170/3.3. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2022/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2022/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α υπ αρικμ. πρωτ. 2429/ ωσ εξισ: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2154/2.2.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2154/2.2. ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2178/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2178/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1 - FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με αρ.πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΝΠΙΔ) Το καταςτατικό που ακολουκεί αποτελεί γενικό υπόδειγμα. Τα καταςτατικά πρζπει να εξειδικευκοφν ανάλογα με τα εξισ: 1. Αν ιδρφονται μόνον από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2118/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. με αρικμ. πρωτ. εις. 1842/ , από τθ Δ.Ε.Υ.Α.,

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. με αρικμ. πρωτ. εις. 1842/ , από τθ Δ.Ε.Υ.Α., ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Επί του επιβλθκζντοσ προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρικμ. πρωτ. εις. 1842/9-7-2012, από τθ Δ.Ε.Υ.Α., υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ. ΕΡΩΤΑΤΑΙ: «Σο Δθμοτικό υμβοφλιο. με τθν υπ αρικμ. 363/2012 απόφαςι του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του από υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν ΕΔΕΥΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του από υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν ΕΔΕΥΑ: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του από 14-11-2017 υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2056/ ερωτιματοσ

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2056/ ερωτιματοσ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ προσ τθ Δ.Ε.Υ.Α.. με αρ.πρωτ. εισ: 4131/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ προσ τθ Δ.Ε.Υ.Α.. με αρ.πρωτ. εισ: 4131/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ προσ τθ Δ.Ε.Υ.Α.. με

Διαβάστε περισσότερα

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PROFILE ΑΝΩΝΤΜΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ χζδιο προτεινομζνων αποφάςεων επί των κεμάτων τθσ θμερθςίασ διατάξεωσ τθσ ετιςιασ Σακτικισ Γενικισ υνζλευςθσ των μετόχων τθσ 17 θσ Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010)

ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ (Νόμοσ 3884/2010) ΧΟΛΙΑ ΣΟΤ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΤΜΒΟΤΛΙΟΤ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΠΙ ΣΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ΣΗ ΗΜΕΡΗΙΑ ΔΙΑΣΑΞΗ ΣΗ 29 θσ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ Ε.ΤΔ.Α.Π. Α.Ε. ΣΗ 10 θσ ΙΟΤΝΙΟΤ 2011 (Νόμοσ 3884/2010) 1. Τποβολι και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εκδότθσ (Ρλιρθσ επωνυμία Ριςτωτικοφ Ιδρφματοσ. / ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΤΘΤΑ ΑΡΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΘΣ ΜΘΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΟΛΘΡΤΩΝ ΔΘΜΟΣΙΩΝ ΕΓΩΝ (Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ *****************

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ***************** ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Θζμα: Χοριγθςθ άδειασ φροντίδασ τζκνου ςε εργαηόμενο των Δ.Ε.Τ.Α. Επί του ωσ άνω κζματοσ θ γνώμθ μου είναι θ ακόλουκθ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Θζμα: Χοριγθςθ άδειασ φροντίδασ τζκνου ςε εργαηόμενο των Δ.Ε.Τ.Α. Επί του ωσ άνω κζματοσ θ γνώμθ μου είναι θ ακόλουκθ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2265 /15.02.2016 ερωτιματοσ Θζμα: Χοριγθςθ άδειασ φροντίδασ τζκνου ςε εργαηόμενο των Δ.Ε.Τ.Α. Επί του ωσ άνω κζματοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ»,

ΑΠΟΦΑΗ Η ΤΦΤΠΟΤΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Ζχοντασ υπόψθ: β) του ν. 4174/2013 (Αϋ 170) «Φορολογικζσ διαδικαςίεσ και άλλεσ διατάξεισ», ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ 1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΠΟΤΡΓΟΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑΣΑ Α - Ε Σαχ. Δ/νςθ : Καρ. ερβίασ 10 Σαχ. Κϊδικασ : 10184 Ακινα Σθλζφωνο : 210 3635007

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2220/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Τ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2220/ ερωτιματοσ τθσ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ

ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΛΙΚΕ ΕΠΙΣΡΟΠΕ Με το Ν.1566/85 (Δομι και λειτουργία τθσ πρωτοβάκμιασ και δευτεροβάκμιασ εκπαίδευςθσ και άλλεσ διατάξεισ) και με μεταγενζςτερα νομοκετιματα, ζγιναν ςχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΚΙΝ: ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ προσ τθ Δ.Ε.Υ.Α. με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2223/ ΘΕΜΑ: Απαλλαγή ΝΠΔΔ από το τζλοσ φδρευςησ και αποχζτευςησ ***************

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2223/ ΘΕΜΑ: Απαλλαγή ΝΠΔΔ από το τζλοσ φδρευςησ και αποχζτευςησ *************** ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υπ αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2223/14.09.2015 Ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΕΜΑ: Απαλλαγή ΝΠΔΔ από το τζλοσ φδρευςησ και αποχζτευςησ *************** ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΙΟ Σφμφωνα με άρκρο 1 του

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ.: 1664/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ςχετικά με τθν 44/2013 Πράξθ τθσ Υπθρεςίασ Επιτρόπου Ν. Χαλκιδικισ.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ.: 1664/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ςχετικά με τθν 44/2013 Πράξθ τθσ Υπθρεςίασ Επιτρόπου Ν. Χαλκιδικισ. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Επί του με αρικμ. πρωτ.: 1664/15.7.2013 ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ςχετικά με τθν 44/2013 Πράξθ τθσ Υπθρεςίασ Επιτρόπου Ν. Χαλκιδικισ. Θ γνϊμθ επί του τεκζντοσ ηθτιματοσ είναι θ εξισ: Στο άρκρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩ Η ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩ Η ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2168/ ερωτιματοσ

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του υποβλθκζντοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α., με αρ. πρωτ. εις: 2168/ ερωτιματοσ ΠΑΝΟ ΕΤΓΟΤΡΖ - ΓΗΚΖΓΟΡΟ ΑΘΖΝΩΝ ΝΟΜΗΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΔΝΣΡΗΚΖ ΔΝΩΖ ΓΖΜΩΝ ΔΛΛΑΓΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΗΝΑ 9-11 (2 ος όροφος) ΑΘΖΝΑ ΣΖΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΗΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί των υποβλθκζντων από τθν Δ.Ε.Υ.Α., μζςω Ε.Δ.Ε.Υ.Α., προσ θμάσ ερωτθμάτων ςτισ 13/11/2017:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί των υποβλθκζντων από τθν Δ.Ε.Υ.Α., μζςω Ε.Δ.Ε.Υ.Α., προσ θμάσ ερωτθμάτων ςτισ 13/11/2017: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705, e-mail :pzygouris@gmail.com E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Τ.Α. 1995/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Τ.Α. 1995/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν»

ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν» ΠΡΟ ΣΗΝ ΔΟΕ ΘΕΜΑ: «Διευκρινιςεισ ςχετικά με το ωράριο των εκπαιδευτικϊν» Σφμφωνα με το άρκρο 13 του ν.1566/1985 και ςυγκεκριμζνα με τθν παράγραφο 7 (όπωσ αυτι αντικαταςτάκθκε με τθν παράγραφο 3 του άρκρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΣΑΛΛΑΚΣΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΗ ΕΠΙΚΕΤΑΣΙΚΩΝ ΕΡΓΑΙΩΝ ΑΤΣΟΚΙΝΗΣΨΝ ΟΦΗΜΑΣΨΝ ΣΨΝ Ο.Σ.Α. 1 ΘΑΝΑΗ ΠΑΖΑΡΛΟΓΛΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΚΟ ΠΛΑΙΙΟ Ν.Δ. 2396/1953 (ΥΕΚ 117/Α ). Οικ. 3373/390/20-3-1975 Απόφαςη Τπουργού Προεδρίασ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX:

ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ. ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ: FAX: ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ από τθν Δ.Ε.Υ.Α. προσ τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΜΟΣ ΑΡΟΦΑΣΗΣ 46. Καθορισμός τρόπου ανάθεσης προμηθειών εργασιών.

ΑΙΘΜΟΣ ΑΡΟΦΑΣΗΣ 46. Καθορισμός τρόπου ανάθεσης προμηθειών εργασιών. ΑΝΑΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΑΡΑΓΟΥ ΧΟΛΑΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΘΜΟΣ ΑΡΟΦΑΣΗΣ 46 Καθορισμός τρόπου ανάθεσης προμηθειών εργασιών. Πρακτικό τθς με αρικ. 5/2013 συνεδρίασθς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με αρικμ. πρωτ. εις. 1847/ , από τθ Δ.Ε.Υ.Α., ερωτιματοσ.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με αρικμ. πρωτ. εις. 1847/ , από τθ Δ.Ε.Υ.Α., ερωτιματοσ. ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ προσ τθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με αρικμ. πρωτ. εις. 1847/25-7-2012, από τθ Δ.Ε.Υ.Α., ερωτιματοσ. ΕΡΩΣΑΣΑΙ: «Με το άρκρο 3 τθσ Κλαδικισ ΣΣΕ ζτουσ 2012 τροποποιείται θ παρ.6 του άρκρου

Διαβάστε περισσότερα

Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 1887/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 1887/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ. Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Κεφάλαιο Α Ίδρυςθ Επωνυμία Ζδρα - Σιμα Άρκρο 1 ο Συνιςτάται επιςτθμονικό, μθ κερδοςκοπικό ςωματείο με τθν επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Κ.Α.)»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Δικαίωμα αναδρομικισ καταβολισ αποδοχϊν ςε εργαηόμενο τθσ Δ.Ε.Υ.Α., οι οποίεσ είχαν περικοπεί από τθν Επιχείρθςθ.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ. ΘΕΜΑ: Δικαίωμα αναδρομικισ καταβολισ αποδοχϊν ςε εργαηόμενο τθσ Δ.Ε.Υ.Α., οι οποίεσ είχαν περικοπεί από τθν Επιχείρθςθ. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ Επί του με αρικμ. πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ. 25699 ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ

ΠΡΟΚΛΗΗ. (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΗ (ςφμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2 β του κ.ν. 2190/1920, όπωσ ιςχφει) ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ ΣΗ ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΝ ΕΠΩΝΤΜΙΑ NEUROSOFT ΑΝΩΝΤΜΗ ΕΣΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΜΙΚΟΤ ΣΗΝ ΕΣΗΙΑ ΣΑΚΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με αρ.πρωτ. εισ. 2379/ :

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με αρ.πρωτ. εισ. 2379/ : ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΚΚΗΓΟΡΟ ΑΙΗΝΩΝ ΝΟΜΚΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΔΕ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΚΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΙΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του υποβλθκζντοσ ςτθν Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ερωτιματοσ από τθ Δ.Ε.Υ.Α. με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2201/

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2201/ ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. 1. Τζκθκε υπόψθ μασ το εξισ ερϊτθμα: Είναι ςφμφωνθ με το νόμο, ςε περίπτωςθ κζνωςθσ κζςθσ Προϊςταμζνου τθσ Διεφκυνςθσ Υποτροφιϊν ςτο Ίδρυμα Κρατικϊν Υποτροφιϊν (ΙΚΥ), θ τοποκζτθςθ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΗ 72. Ψήφιση Κανονισμοφ Λειτουργίας Κοινωνικοφ Παντοπωλείου.

ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΗ 72. Ψήφιση Κανονισμοφ Λειτουργίας Κοινωνικοφ Παντοπωλείου. ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΤΚΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΤ ΧΟΛΑΡΓΟΤ ΔΗΜΟΣΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΗ 72 Ψήφιση Κανονισμοφ Λειτουργίας Κοινωνικοφ Παντοπωλείου. Πρακτικό τθς με αρικ. 6/2013 συνεδρίασθς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ. Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ 14 ησ Νοεμβρίου Θζμα 1ο ημερήςιασ διάταξησ.

ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ. Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ 14 ησ Νοεμβρίου Θζμα 1ο ημερήςιασ διάταξησ. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΟΜΟ ΕΡΡΩΝ ΔΘΜΟ ΕΡΡΩΝ «ΟΡΓΑΝΙΜΟ ΠΡΟΧΟΛΙΚΘ ΑΓΩΓΘ ΚΟΙΝΩΝΙΚΘ ΠΟΛΙΣΙΚΘ ΚΑΙ ΑΘΛΘΣΙΜΟΤ ΔΘΜΟΤ ΕΡΡΩΝ» Απόςπαςμα πρακτικοφ τησ με αριθμό 31ησ τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφζροντος για την Σελ.1 / 5 πλζον ςυμφζρουςα προςφορά μόνο βάςει τιμισ Το Ν. 4412/2016 Δθμόςιεσ Συμβάςεισ Ζργων, Προμθκειϊν και Υπθρεςιϊν (προςαρμογι ςτισ Οδθγίεσ 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), Το υπ αρ. 19REQ004437713 εγκεκριμζνο αίτθμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ

Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ. για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ για την πλήρωςη πζντε (5) θζςεων τησ Επιτροπήσ Ηθικήσ και Δεοντολογίασ του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ Το Διοικθτικό Συμβοφλιο του ΕΚΕΒΕ Φλζμιγκ, ςφμφωνα με απόφαςθ τθσ 210θσ/22.11.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ Πλθρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΩΣΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΩΣΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ---- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΡΕΤΝΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΩΣΟΒΑΘΜΙΑ & ΔΕΤΣΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΟΤ ---- Σαχ. Δ/νςθ : Σ. εχιϊτθ 38-40 Σ.Κ. Πόλθ : 22132 Σρίπολθ Πλθροφορίεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ

ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΤ: ΕΚΤΓΧΡΟΝΙΜΟ ΣΘ ΕΠΙΜΕΛΘΣΘΡΙΑΚΘ ΝΟΜΟΘΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α` Οριςμοί, ςκοπόσ, μζλθ, αρμοδιότθτεσ Άρκρο 1: Οριςμοί Για τισ ανάγκεσ του παρόντοσ, ιςχφουν οι κάτωκι οριςμοί: (α) ωσ Επιμελθτιρια νοοφνται

Διαβάστε περισσότερα

Τα Σεμινάρια της Ερμούπολης 2011 Ομάδα INFOSTRAG

Τα Σεμινάρια της Ερμούπολης 2011 Ομάδα INFOSTRAG Ερευνητική Ομάδα για την Τεχνολογική, Οικονομική και Στρατηγική Ανάλυση της Κοινωνίας της Πληροφορίας (INFOSTRAG) Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) http://infostrag.gr/ Τα Σεμινάρια

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ.

Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Ν. 2716/1999 Τίτλοσ:Ανάπτυξη και εκςυγχρονιςμόσ των υπηρεςιϊν ψυχικήσ υγείασ και άλλεσ διατάξεισ. Αρθρο: 12 Τίτλοσ Αρθρου: Κοινωνικοί Συνεταιριςμοί Περιοριςμζνθσ Ευκφνθσ (Κοι.Σ.Π.Ε.) Κείμενο Αρθρου 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ Ι) ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΗ ΠΡΟ: Αποδζκτεσ Πίνακα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ Ι) ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΛΟΓΙΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΒΕΡΝΗΗ ΠΡΟ: Αποδζκτεσ Πίνακα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΣΙΚΗ Ακινα, 27 Δεκεμβρίου 2018. ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΗΡΙΟ ΣΟΤ ΚΡΑΣΟΤ Αρ. πρωτ. 2/94863/ΔΛΓΚ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΘΗΑΤΡΟΦΤΛΑΚΙΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ 1371/ ΘΕΜΑ

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ 1371/ ΘΕΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ 1371/30.6.2015 ΘΕΜΑ Σφλλογοσ υποβάλλει τα εξισ ερωτιματα: α) εάν μπορεί να ορίςει ειδικι-ξεχωριςτι αμοιβι ςτισ άδειεσ νζων ιατρείων για τουσ ιατροφσ που δεν είναι μζλθ του οικείου Ιατρικοφ Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ν Ω Μ Ο Δ Ο Τ Η Σ Η. Ερωτάται από τθ Δ.Ε.Υ.Α. αν άνδρασ υπάλλθλοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. με ςφηυγο που εργάηεται ςτον ιδιωτικό τομζα:

Γ Ν Ω Μ Ο Δ Ο Τ Η Σ Η. Ερωτάται από τθ Δ.Ε.Υ.Α. αν άνδρασ υπάλλθλοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. με ςφηυγο που εργάηεται ςτον ιδιωτικό τομζα: ΠΑΝΟ ΕΤΓΟΤΡΖ-ΓΗΚΖΓΟΡΟ ΑΘΖΝΩΝ ΝΟΜΗΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΔΝΣΡΗΚΖ ΔΝΩΖ ΓΖΜΩΝ ΔΛΛΑΓΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΗΝΑ 9-11 (2 ος όροφος) ΑΘΖΝΑ ΣΖΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΗΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com Γ Ν Ω Μ Ο Δ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αριθμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2207/ ΘΕΜΑ: Ορκι κατάταξθ του Γενικοφ Διευκυντι τθσ Δ.Ε.Υ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ. Επί του με αριθμ. πρωτ. εις. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 2207/ ΘΕΜΑ: Ορκι κατάταξθ του Γενικοφ Διευκυντι τθσ Δ.Ε.Υ.Α. ΠΑΝΟ ΖΤΓΟΤΡΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΗ ΕΝΩΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΗΝΑ ΣΗΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί του με αριθμ. πρωτ. εις.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ Δ.Ε.Τ.Α. ΜΕΩ Ε.Δ.Ε.Τ.Α. ΘΕΜΑ: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΕΝΣΡΙΚΘ ΕΝΩΘ ΔΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων

Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων Τποδιευκυντζσ ςχολικών μονάδων ΕΙΗΓΗΣΕ Γρηγόρησ Ζερβόσ Υποδ/ντήσ 31 ου Δημ. Σχολ. Περιςτερίου Γιάννησ Γκουντζλασ Υποδ/ντήσ 14 ου Δημ. Σχολ. Χαϊδαρίου ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΗ ΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Διευκυντισ Τποδιευκυντισ

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14 Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Δθμοςιοποίθςθ μθ χρθματοοικονομικών πλθροφοριών Ημερομθνία Εφαρμογισ τθσ Ευρωπαϊκισ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , ,

ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , , ΑΝΩΣΑΣΗ ΤΝΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (Α..Γ.Μ.Ε.) Βερανηζρου 22, 6οσ όροφοσ, 104 32, ΤΗΛ ΦΑΞ : 210 3835093, 210 3845434, ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΗ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Το Συνζδριο τθσ ΑΣΓΜΕ, που ζγινε ςτισ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016

Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ. Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 Όροι λειτουργίασ φαρμακείων: ευρωπαϊκά πρότυπα και εθνικζσ ιδιαιτερότητεσ Σεραφείμ Ζικασ Μζλοσ Δ.Σ. ΠΦΣ 3/4/2016 3/4/2016 HELLAS PHARM 2016 1 Περιεχόμενα: PGEU και φαρμακεία, Πλαίςιο λειτουργίασ φαρμακείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. Επί του ερωτιματοσ. Ετζκθ υπόψθ μου από τον Σφλλογο Εκπαιδευτικϊν Π.Ε. Ν. Καβάλασ το κάτωκι ερϊτθμα: «Σε ςχολείο του νομοφ μασ ςυνάδελφοι που τουσ ανατζκθκαν υποχρεωτικζσ υπερωρίεσ,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ

ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ ΠΑΝΟ ΕΤΓΟΤΡΖ - ΓΗΚΖΓΟΡΟ ΑΘΖΝΩΝ ΝΟΜΗΚΟ ΤΜΒΟΤΛΟ ΚΔΝΣΡΗΚΖ ΔΝΩΖ ΓΖΜΩΝ ΔΛΛΑΓΟ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΗΝΑ 9-11 (2 ος όροφος) ΑΘΖΝΑ ΣΖΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΗΝ:6977506705 E-mail: pzygouris@gmail.com ΓΝΩΜΟΔΟΣΗΗ Επί

Διαβάστε περισσότερα

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής

4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τοσρνοσά Basket Σηελετών Επιτειρήζεων 2013-2014 Δήλωζη Σσμμεηοτής 4o Τουρνουά Basket Στελεχϊν Επιχειριςεων 2013-2014 Σελ. 1 / 7 Σηοιτεία Αθληηών Ομάδας: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ

ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΑΝΑΡΣΗΣΕΟ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου TK 101 63 Καλλικζα Αττικισ

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.

Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν. Αρ. πρωτ.: Δ12Α 1023686 ΕΞ 3.2.2014 Απαλλαγή από την παρακράτηςη του φόρου ειςοδήματοσ των μιςθών, ςυντάξεων που χορηγοφνται ςε πρόςωπα με αναπηρία, βάςει των διατάξεων του ν.4172/2013 Αθήνα, 3 Φεβρουάριου

Διαβάστε περισσότερα

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά:

2) Η βεβαίωςθ οφειλισ χορθγείται όταν μεταβιβάηεται ακίνθτο, υπό τισ παρακάτω προχποκζςεισ που πρζπει να ςυντρζχουν ςωρευτικά: ΡΟΛ. 1084 Βεβαίωςθ οφειλισ για χρζθ προσ το Δθμόςιο. Ο ΥΦΥΡΟΥΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ζχοντασ υπόψθ: 1. Τισ διατάξεισ του άρκρου 26 του Ν. 1882/1990 (ΦΕΚ 43 Αϋ) και ειδικότερα τθσ παραγράφου 8 αυτοφ, όπωσ ιςχφουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑ ΣΡΟΠΟΠΟΙΟΤΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΑΞΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑ ΣΡΟΠΟΠΟΙΟΤΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΑΞΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΡΟΠΟΠΟΙΟΤΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΑΞΕΩΝ Με τισ παρ. 1 και 2 του άρθρου 1 αντικαθίςταται ο τίτλοσ και οι παράγραφοι 1,2,3,5 και 6 του άρθρου 38 ν. 3979/2011, που ζχουν ωσ εξήσ: «Άρκρο 38 - Ενιαίο Σφςτθμα Ρλθρωμϊν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕ ΑΜΕΗ ΝΙΚΗ ΣΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΙΧΗΜΑ & ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΣΙΚΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕ ΑΜΕΗ ΝΙΚΗ ΣΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΙΧΗΜΑ & ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤ ΔΙΚΣΤΟΤ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ: - ΔΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΗ ΣΟΙΧΗΜΑΣΟ - ΔΝΗ ΜΑΡΚΕΣΙΝΓΚ & ΔΙΑΦΗΜΙΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ Περιςτέρι, 24.04.2013 ΠΡΟ ΟΛΟΤ ΣΟΤ ΠΡΑΚΣΟΡΕ ΣΗ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

************************

************************ Επί του με αρικμ. πρωτ. Ε.Δ.Ε.Υ.Α. 1868/27.09.2012 ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Υ.Α. Ερϊτθμα: Ερωτάται εάν είναι νόμιμθ θ χρζωςθ του ειδικοφ τζλουσ 80% υπζρ ζργων κακϊσ και του τζλουσ χριςθσ υπονόμου ςε δφο δόςεισ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΑ ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΙΚΑ ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ ΣΜΗΜΑ ΜΗΣΡΩΟΤ 210 4177241-5 FAX 210-4190850 ΑΣΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΗ ΠΡΟ 1. Αίτθςθ και ζντυπο εγγραφισ που χορθγοφνται από το Τμιμα Μθτρϊου. 2. Αςτυνομικι Ταυτότθτα ι Διαβατιριο Ε.Ε. (φωτοτυπία). Για Αλλοδαποφσ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ.εις. Ε.Δ.Ε.Τ.Α. 1947/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Τ.Α.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ. Επί του με αρικμ. πρωτ.εις. Ε.Δ.Ε.Τ.Α. 1947/ ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Τ.Α. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Επί του με αρικμ. πρωτ.εις. Ε.Δ.Ε.Τ.Α. 1947/16.4.2013 ερωτιματοσ τθσ Δ.Ε.Τ.Α. Ερωτάται αν: 1. Μπορεί το εργατοτεχνικό προςωπικό Τ.Ε. τθσ Δ.Ε.Τ.Α. να ενταχκεί ςτθν κατθγορία Δ.Ε. 2. Αν ο Πρόεδροσ

Διαβάστε περισσότερα

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου

Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν. Θανάσης Παζαρλόγλου Μίςκωςθ και εκμίςκωςθ αγακϊν 1 Θανάσης Παζαρλόγλου Νομοκετικό πλαίςιο α) 11389/8-3-1993 απόφαςθ του Υπουργοφ Εςωτερικϊν «Ενιαίοσ κανονιςμόσ προμθκειϊν Οργανιςμϊν Τοπικισ Αυτοδιοίκθςθσ» (ΦΕΚ Βϋ 185). β)

Διαβάστε περισσότερα

Διυπουργική Επιτροπή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Συνεργαςιών Δήμων και Περιφερειών

Διυπουργική Επιτροπή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Συνεργαςιών Δήμων και Περιφερειών Διυπουργική Επιτροπή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Συνεργαςιών Δήμων και Περιφερειών Σφμφωνα με το Άρκρο 4 παρ. 2β του ν.3345/2005 (ΦΕΚ 138 Αϋ) ςυγκροτικθκε θ αρμόδια Διυπουργικι Επιτροπι Διεκνϊν και Ευρωπαϊκϊν

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονο γραφείο. Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο 29/6/2015

Σύγχρονο γραφείο. Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο 29/6/2015 Αυτοματιςμόσ γραφείου Μάθημα 1 ο Μαΰργιώτησ Αντώνησ Σύγχρονο γραφείο Δεν είναι απλϊσ ςφνολο από καρζκλεσ, γραφεία και μθχανζσ Αποτελεί χϊρο όπου οι ςφγχρονοι εργαηόμενοι περνοφν το περιςςότερο χρόνο τουσ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΙΕΚ. ΦΕΚ1807/τΒ/

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΙΕΚ. ΦΕΚ1807/τΒ/ ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΛΕΙΣΟΤΡΓΙΑ ΙΕΚ. ΦΕΚ1807/τΒ/2-7-2014 Άρκρο 18 Αξιολόγθςθ γνώςεων, ικανοτιτων και δεξιοτιτων 1. Η αξιολόγθςθ των γνϊςεων, ικανοτιτων και δεξιο τιτων των καταρτιηομζνων ανά μάκθμα γίνεται και με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΟΤ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου

Διαβάστε περισσότερα

Παράςταςη ςυμπλήρωμα ωσ προσ 1

Παράςταςη ςυμπλήρωμα ωσ προσ 1 Δρ. Χρήστος Ηλιούδης Θζματα διάλεξησ ΣΤ1 Προςθεςη αφαίρεςη ςτο ΣΤ1 2 ή ΣΤ1 Ονομάηουμε ςυμπλιρωμα ωσ προσ μειωμζνθ βάςθ R ενόσ μθ προςθμαςμζνου αρικμοφ Χ = ( Χ θ-1 Χ θ-2... Χ 0 ) R ζναν άλλον αρικμό Χ'

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ανάρτθςθ ςτοιχείων για τθν εκτζλεςθ του προχπολογιςμοφ τθσ Δ/νςθσ Δ.Ε. Αϋ Ακινασ. Ο Δ/ΝΣΗ Δ.Δ.Ε. Α ΑΘΗΝΑ. προβαίνουμε

ΘΕΜΑ: Ανάρτθςθ ςτοιχείων για τθν εκτζλεςθ του προχπολογιςμοφ τθσ Δ/νςθσ Δ.Ε. Αϋ Ακινασ. Ο Δ/ΝΣΗ Δ.Δ.Ε. Α ΑΘΗΝΑ. προβαίνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Ακινα, 7-8-2015 ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ, Αρικ. πρωτ.: 12758 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΣΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΣΩΝ ----- Σαχ. Δ/νςθ: Κθφιςίασ 16 Tαχ. Κωδ.:11526 Ακινα Πλθροφορίεσ: ταυροφλα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ:

ΑΔΑ: Β4ΤΧ9-Τ5Ε. ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΑΔΑ: Βακμόσ Αςφαλείασ: Να διατθρθκεί μζχρι: Βακμόσ Προτεραιότθτασ: ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΘΚΕΤΜΑΣΩΝ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΚΑΙ ΑΘΛΘΣΙΜΟΤ ------- ΔΙΕΤΘΤΝΘ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΣΙΜΙΚΘ ΕΚΠΑΙΔΕΤΘ ΣΜΘΜΑ Βϋ ------- Σαχ. Δ/νςθ : Ανδρζα Παπανδρζου 37 Σ.Κ. Πόλθ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων.

ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων. ΕΛΛΘΝΙΚΘ ΔΘΜΟΚΡΑΣΙΑ NOMO ΣΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΡΣΘΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΔΘΜΟ ΣΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΘ ΕΠΙΣΡΟΠΘ ΑΠΟΠΑΜΑ Από τα πρακτικά τησ με αριθ. 22/2014 τακτικήσ ςυνεδρίαςησ τησ Οικονομικήσ Επιτροπήσ του Δήμου Σρικκαίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Εφαρμογι μειωμζνου ωραρίου εργαςίασ λόγω αναπθρίασ ςε υπαλλιλουσ που απολαμβάνουν ειδικοφ ωραρίου κανονιςτικά κακοριςμζνου»

ΘΕΜΑ: «Εφαρμογι μειωμζνου ωραρίου εργαςίασ λόγω αναπθρίασ ςε υπαλλιλουσ που απολαμβάνουν ειδικοφ ωραρίου κανονιςτικά κακοριςμζνου» ΑΔΑ: ΒΕΤΩΧ-ΔΞΜ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΙΩΝ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΑΠΛΟΤΣΕΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣΗΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΙΕΜΑ: Προκιρυξθ ΔΚΕΝΕΡΓΕΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ Εθνικόν και Καποδιζηριακόν Πανεπιζηήμιον Αθηνών ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16/06/2016 ΥΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΜΗΜΑ ΣΟΤΡΚΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ ΚΑΙ ΤΓΥΡΟΝΩΝ ΑΙΑΣΙΚΩΝ ΠΟΤΔΩΝ Διεύθσνση: Καπλανών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΠΑΜΑ. του ΝΠΔΔ με τθν επωνυμία: «Σχολικι Επιτροπι Μονάδων Α/βάκμιασ Εκπ/ςθσ του Δ. Πφργου», ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 13/2018

ΑΠΟΠΑΜΑ. του ΝΠΔΔ με τθν επωνυμία: «Σχολικι Επιτροπι Μονάδων Α/βάκμιασ Εκπ/ςθσ του Δ. Πφργου», ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.: 13/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ NOMΟ ΗΛΕΙΑ ΝΠΔΔ: «ΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠ/Η ΔΗΜΟΤ ΠΤΡΓΟΤ» ΑΠΟΠΑΜΑ από το Πρακτικό τθσ υπ αρικμ. 3 θσ /20 Φεβρουαρίου 2018 τακτικισ ςυνεδρίαςθσ του Δ.Σ του ΝΠΔΔ με τθν επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ

ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΕΘΝΘΚΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΛΛΑΔΟ ΠΡΟΚΛΗΗ ΕΚΣΑΚΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΝΕΛΕΤΗ ΣΩΝ ΜΕΣΟΧΩΝ τθσ 19θσ Απριλίου 2013, θμζρα Παραςκευι και ϊρα 13:00 (Α Επαναλθπτικι Γ.. τθσ 24θσ Απριλίου 2013, θμζρα Σετάρτθ και ϊρα 13:00 & Β Επαναλθπτικι

Διαβάστε περισσότερα

ΘEMA: Καταβολή ποςοφ κατ άρθ. 93 ΚΔΔ για το παραδεκτό ζφεςησ χετ.: ΠΟΛ 1192/2011

ΘEMA: Καταβολή ποςοφ κατ άρθ. 93 ΚΔΔ για το παραδεκτό ζφεςησ χετ.: ΠΟΛ 1192/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ Ι. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑ Αϋ Σθλζφωνο : 210 3605159 ΙΙ. ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΜΗΜΑ Βϋ Σθλζφωνο : 210

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014»

ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014» Μαροφςι, 12/03/2013 ΘΕΜΑ: «Ειςαγωγή μαθητών και ςχετικζσ ρυθμίςεισ ςτα Πρότυπα Πειραματικά χολεία (Π.Π..) για το ςχολικό ζτοσ 2013-2014» Η ΔΙΟΙΚΟΤΑ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΣΙΚΩΝ ΧΟΛΕΙΩΝ (Δ.Ε.Π.Π..) Ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΤ ΜΑΘΗΗ ΚΑΙ ΘΡΗΚΕΤΜΑΣΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟ ΣΟΜΕΑ ΑΝΩΣΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΝΩΣΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ ΣΜΗΜΑ Α ΑΝΩΣΕΡΟΤ ΔΙΔΑΚΣΙΚΟΤ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2326/ υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθν Δ.Ε.Τ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Τ.Α.:

ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ. Επί του με αρικμ. πρωτ. 2326/ υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθν Δ.Ε.Τ.Α. προσ τθν Ε.Δ.Ε.Τ.Α.: ΠΑΝΟ ΗΤΓΟΤΡΘ - ΔΙΚΘΓΟΡΟ ΑΘΘΝΩΝ ΜΠΟΤΜΠΟΤΛΙΝΑ 9-11 (2 οσ όροφοσ) ΑΘΘΝΑ ΣΘΛ:210-8259140-1-FAX: 210-8259235 ΚΙΝ:6977506705 ΓΝΩΜΟΔΟΣΘΘ Επί του με αρικμ. πρωτ. 2326/10-2-2017 υποβλθκζντοσ ερωτιματοσ από τθν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο)

Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Εγχειρίδιο Χρήςησ Προςωποποιημζνων Υπηρεςιών Γ.Ε.ΜΗ. (Εθνικό Τυπογραφείο) Ιοφνιοσ 2013 Περιεχόμενα: Ειςαγωγή... 3 1.Εθνικό Τυπογραφείο... 3 1.1. Είςοδοσ... 3 1.2. Αρχική Οθόνη... 4 1.3. Διεκπεραίωςη αίτηςησ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ» ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΤΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ 1 θ ΤΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΣΣΙΚΗ N. Κθφιςιά 19/11/2014 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΤΡΟΙ» Αρικ. πρωτ.: 18437 Δ/ΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΟΤ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νςθ:

Διαβάστε περισσότερα

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal».

Tα ζντυπα που αναφζρονται πιο κάτω κακϊσ και άλλεσ ςχετικζσ πλθροφορίεσ είναι διακζςιμα ςτο Portal ςτθν προςωπικι ςελίδα του κακενόσ «My Portal». Λευκωςία, 8 Φεβρουαρίου 2016 ΕΓΚΤΚΛΙΟΙ ΔΑΔ Φ.311.12/5/2016 Προσ όλο το Προςωπικό Συγκροτιματοσ Τράπεηασ Κφπρου Αγαπθτοί ςυνάδελφοι ΘΕΜΑ: ΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΤΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΗ Σε ςυνζχεια τθσ ανακοίνωςθσ του Διευκφνοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗ ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗ ΑΝΕΞΑΡΣΗΣΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΙΩΝ ΕΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΣΗΣΕΑ ΣΟ ΔΙΑΔΙΚΣΤΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΕΙΠΡΑΞΕΩΝ ΣΜΗΜΑΣΑ Α, Ε. ΑΔΑ: Αριθ. ΦΕΚ: Β 1/4.1.2018 Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2017 ΠΟΛ. 1222 Ταχ. Δ/νςθ :

Διαβάστε περισσότερα