M fió. H τέλεια οργάνωση και σκηνοθεσία του γάµου και της βάϖτισης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "M fió. H τέλεια οργάνωση και σκηνοθεσία του γάµου και της βάϖτισης"

Transcript

1 H τέλεια οργάνωση και σκηνοθεσία του γάµου και της βάϖτισης H εϖίσηµη ένωση του ανθρώϖου µε τον σύντροφό του, είναι µία αϖό τις λίγες ιδιαίτερες και µοναδικές στιγµές στη ζωή του. H µοναδικότητα κάνει τη στιγµή αυτή σηµαντική. O γάµος είναι το ϖέρασµα σε µία καινούργια ζωή. Όλα έχουν µελετηθεί για να ϖλησιάσουν την τελειότητα της τελετής. H Mόνα Λίζα αναλαµβάνει, όλη την οργάνωση ϖριν και µετά την τελετή. Eίµαστε οι κατάλληλοι άνθρωϖοι να µας τοϖοθετήσετε στο ϖλάϊ σας. Θα σας ϖροσφέρουµε το υψηλό άγγιγµα ϖου χρειάζεστε. Eµείς θα µελετήσουµε όλα τα δεδοµένα και σύµφωνα µε την αισθητική ϖου σας ταιριάζει θα σας ϖροτείνουµε τις ιδέες µας ϖου θα µϖορέσουν να ολοκληρώσουν την εικόνα του γάµου σας. Σκηνοθετούµε και ϖαρουσιάζουµε ένα γάµο µε µοναδικούς ϖρωταγωνιστές εσάς αναδεικνύοντας όλες τις ευαισθησίες και την ϖροσωϖικότητά σας. ιοργανώνουµε µία ηµέρα ϖου θα θυµούνται όλοι οι ϖροσκεκληµένοι σας. H οµάδα συνεργατών της Mόνα Λίζα, καταξιωµένοι εϖαγγελµατίες, µε δεκαετή και ϖλέον ϖαρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο, ϖροσθέτουν στο γάµο σας την ϖινελιά ενός ϖραγµατικού έργου τέχνης και τη σωστή οργάνωση µιάς τέλειας ϖαρουσίασης. Aναλαµβάνουµε γάµους σε όλη την Eλλάδα, χαιρό- µαστε να έχουµε συνεργασίες, αϖό το εξωτερικό. Tελετή στην εκκλησία, χορωδία, κοκτέηλ, δεξίωση, ανθοστολισµοί, εφφέ-ϖυροτεχνήµατα, νυφικά, λαµϖάδες-στέφανα, ταξίδι γάµου, ϖροσκλητήρια, µεταφορά και ότι άλλο εσείς ονειρεύεστε Tιµές εκτός συναγωνισµού... Tώρα οργανώνουµε και bachelor partys +30(210) Fax +30(210)

2 Aισθητική ϖεριϖοίηση νύφης Oι έµϖειροι συνεργάτες µας εκϖαιδεύονται συνεχώς στις νέες τάσεις της µόδας του γάµου, ώστε να είναι στο ϖλάϊ σας όϖως εσείς το έχετε ανάγκη. Aναλαµβάνουµε, το µακιγιάζ, το χτένισµα, το µανικιούρ, το ϖεντικιούρ, την ονυχοϖλαστική, το µασάζ σώµατος, µασάζ ϖροσώϖου της νύφης κ.α. Tα ϖροϊόντα ϖου χρησιµο- ϖοιούµε είναι φυτικά και αντιαλλεργικά.

3 Σκηνοθεσία Γάµου Eιδικά στη Mόνα Λίζα Tώρα για ϖρώτη φορά στην Eλλάδα εµείς µϖορούµε να οργανώσουµε τον γάµο σας σύµφωνα µε τις ϖιο τρελές εϖιθυµίες σας. γάµος σε ορεινό τοϖίο γάµοι σε βασιλική ατµόσφαιρα

4 Σκηνοθεσία Γάµου Eιδικά στη Mόνα Λίζα Eίστε οι ϖρωταγωνιστές της βραδιάς και εµείς θα εργαστούµε να σας ϖροσφέρουµε την ιδιαιτερότητα µίας ιστορίας, η µίας ατµόσφαιρας αϖό όϖοια εϖοχή θέλετε, ή σε όϖοια τοϖοθεσία εσείς το ζητήσετε (ορεινό τοϖίο, νησί, εργοστασιακός χώρος, κρουαζιερόϖλοιο, ροµαντική ατµόσφαιρα, µεταµοντέρνα κ.α.) Mικρές ιδέες κάνουν το γάµο σας να ξεχωρίζει γάµοι σε θάλασσα και κάµϖο

5 Aξέχαστες φωτογραφίες Oι έµϖειροι συνεργάτες µας στον γάµο και την βάϖτιση, διαθέτουν συνεργείο ικανό να αϖοθανατήσει τις καλύτερες στιγµές της τελετής και της δεξίωσης ϖου θα ακολουθήσει. Video µε τεχνιτό ή φυσικό φωτισµό ώστε να µείνει αυθεντική η ατµόσφαιρα της τελετής. Eιδικά στη Mόνα Λίζα ηµιουργία του ϖροσωϖικού σας web site στο internet µε ϖαρουσία των φωτογραφιών του γάµου σας και µε δυνατότητα να την εϖισκέϖτονται συγγενείς και φίλοι στην Eλλάδα και το εξωτερικό στα εϖόµενα χρόνια. υνατότητα συνεργασίας µε εϖαγγελµατίες φωτογράφους ϖεριοδικών και σκηνοθέτες του κινηµατογράφου και της τηλεόρασης

6 Kρασιά Kρασί λευκό, Aρχαίας Mαντίνειας και Oρεινής Aχαΐας, ϖοικιλία ροδίτης και µοσχοφίλερο. Kρασί ερυθρό ξηρό, Aρχαίας Nεµέας, «Aγιωργήτικο». Kρασί ροζέ, αϖό µαύρα σταφύλλια Aρχαίας Mαντίνειας και Oρεινής Aχαΐας. Kρασί ϖαλαιωµένο, σε ξύλινα βαρέλια. Σε άµεση εϖαφή µε τον ϖαραγωγό Eιδικά στη Mόνα Λίζα Eϖιλέγετε τις ετικέτες ϖου σας αρέσουν µε την φωτογραφία σας, τοϖία ϖου εϖιθυµείτε ή ζωγραφικούς ϖίνακες. H εµφιάλωση θα γίνει ειδικά για το δικό σας γάµο.

7 Bάϖτιση Eιδικά στη Mόνα Λίζα H Mόνα Λίζα οργανώνει και την βάϖτιση του ϖαιδιού σας. Σκηνοθετεί ιστορίες, ϖροσαρµόζει αγαϖηµένα ϖαραµύθια, ϖου θα διασκεδάσουν µικρούς και µεγάλους. Σε συνεργασία µε τους καλύτερους οίκους βαϖτιστικών, βοηθάει τους κουµϖάρους στην εϖιλογή των ρούχων µε ιδανικούς συνδυασµούς και υφάσµατα. Aναλαµβάνουµε την οργάνωση για το τραϖέζι, τους στολισµούς και ϖραγµατοϖοιούµε αυτά ϖου θα φανταστείτε. Eϖικοινωνήστε µαζί µας να µιλήσουµε και να στήσουµε ένα ονειρεµένο σκηνικό.

8 Ανθοστολισµός Tα λουλούδια ϖαίζουν το σηµαντικό ρόλο τόσο στην τελετή του γάµου όσο και στη δεξίωση. Pοµαντική διάθεση, µοντέρνες συνθέσεις, µεταµοντέρνες ιδέες. Όλα φτιάχνονται µε λουλούδια και µε γήινα υλικά. Eϖιλέξτε εσείς την ατµόσφαιρα. Στολισµός αυτοκινήτου, Aνθοστήλες, Nυφικό µϖουκέτο, Mϖουτουνιέρες, Λουλούδια για τα µαλλιά της νύφης, Στολισµός λαµϖάδων, Στολισµός ϖεριβάλλοντος χώρου. Eιδικά στη Mόνα Λίζα Προτάσεις IKEBANA Iαϖωνικής ανθοδετικής, για ϖρωτότυϖες συνθέσεις.

9 Mουσική - Xορός Σε µία εϖοχή γεµάτη µουσική και τραγούδια η Mόνα Λίζα στοχεύει στην ϖοιοτική διασκέδαση. Προτείνουµε ορχήστρες και D.J. ϖου γνωρίζουν ϖως να δηµιουργήσουν κέφι σ ένα γάµο, όϖου οι καλεσµένοι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και συχνά είναι άλλων ηλικιών και µουσικών ϖροτιµήσεων. Mε µελωδίες ξένες, ελληνικές, ϖαραδοσιακές, λαϊκές κ.α. Eµείς στη Mόνα Λίζα φτιάχνουµε το µουσικό ϖρόγραµµα και φροντίζουµε να έχει την αϖαραίτητη ροή ώστε να ενώσει ανθρώϖους ϖου ίσως κάθονται και ϖρώτη φορά στο ίδιο τραϖέζι. Φροντίζουµε να σας διδάξουµε το χορό ϖου θα χορέψετε ϖριν την κοϖή της γαµήλιας τούρτας.

10 εξίωση (Catering) Tι ϖροτιµάτε; Παραδοσιακό γλέντι, φαντασµαγωρική δεξίωση ή λαϊκό ξεφάντωµα! Kέντρο διασκέδασης, prive βίλλα ή το δικό σας σϖίτι! Menu µε ελληνική ϖαραδοσιακή κουζίνα, εντυϖωσιακό buffet ή εξωτικές γεύσεις! Mόνο εµείς ϖροτείνουµε 150 χώρους στην Aττική, χωρίς να αϖοκλείσουµε την δική σας ιδιαίτερη ϖροτίµηση χώρου, τον οϖοίο θα αναλάβουµε να µετατρέψουµε σύµφωνα µε την συνολική αισθητική του γάµου.

11 εξίωση (Catering) Aς εϖιλέξουµε µαζί αυτό ϖου σας ταιριάζει. Πυροτεχνήµατα, happenings, ιδιαίτεροι φωτισµοί, θα κάνουν την δική σας βραδιά αξέχαστη!

12 Mεταφορά Στην Εκκλησία Aναλαµβάνουµε να σας βρούµε το µεταφορικό µέσο ϖου εϖιθυµείτε την ηµέρα του γάµου! Σας ϖροτείνουµε σε special τιµές λιµουζίνες µε δώρο το στολισµό. Πολυτελή αυτοκίνητα, λιµουζίνες, αυτοκίνητα αντίκες, αλλά και άµαξες, άλογα, αερόστατα ή και ϖλωτά σκάφη!

13 Tαξίδι Του Μέλιτος Σε συνεργασία µε τα ϖιο αξιόϖιστα ταξιδιωτικά ϖρακτορεία οργανώνουµε το ταξίδι του µέλιτος ϖου ονειρεύεστε, στην Eλλάδα η το εξωτερικό. Προσφορές ειδικά για σας υνατότητα δηµιουργίας λίστας γάµου για το γαµήλιο ταξίδι σας.

14 Nυφικό - Aξεσουάρ Nύφης Σχεδιαστές µόδας ϖροτείνουν το νυφικό ϖου αναδεικνύει την οµορφιά σας. Θα ραφτεί ειδικά για σας. Σχέδια ϖου έχετε ήδη εϖιλέξει µϖορούµε να το αναλάβουµε στο ατελιέ µας. αντέλες γαλλικές, υφάσµατα εισαγόµενα µε ϖροσοχή στη ραφή όχι µόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά ώστε να είναι φιλικά και άνετα ϖάνω σας. Θα είµαστε δίϖλα σας στην εϖιλογή ϖου θα κάνετε για τις µϖο- µϖονιέρες, τις λαµϖάδες, τα στέφανα, το δώρο του κουµϖάρου και τη συσκευασία του.

15 Nυφικό - Aξεσουάρ Nύφης Mία µεγάλη ϖοικιλία αϖό χειροϖοίητα αντικεί- µενα, ϖρωτόϖυϖες συνθέσεις και ϖρωτότυϖα υλικά είναι καταχωρηµένα στο αρχείο µας και σας ϖεριµένουν να εϖιλέξετε άκοϖα αυτό ϖου σας ταιριάζει. Συλλογή αϖό µοναδικά χειροϖοίητα στέφανα µε ηµιϖολύτιµες ϖέτρες σε τιµές εκτός συναγωνισµού. Σας βρίσκουµε τα καλύτερα ϖροϊόντα της αγοράς.

16 Προσκλητήρια Kλασικές ϖροσκλητήριες κάρτες µε ϖρωτότυϖα κείµενα, σχεδίαση και υλικά, µε τη σφραγίδα του ϖροσωϖικού σας στυλ, σε υψηλή ϖοιότητα και οικονοµικές τιµές. Προφορικές ϖροσκλήσεις µε τον ϖροσωϖικό σας αγγελιοφόρο. Προσκλήσεις ηλεκτρονικές µέσω ή video. Eιδικά στη Mόνα Λίζα Προσκλήσεις ειδικά σχεδιασµένες για το γάµο σας µε την υϖογραφή γνωστών ζωγράφων (σκίτσα, µεταξοτυϖίες). Kαι άλλες ϖολλές ιδέες

17 ιατυϖώσεις γάµου Aναλαµβάνουµε όλες τις «γραφειοκρατικές» διατυϖώσεις αϖό την αναγγελία του γάµου σας στις εφηµερίδες µέχρι την έκδοση της ληξιαρχικής ϖράξης. Για να εκδοθεί η άδεια γάµου ϖρέϖει να κάνετε τα ακόλουθα: Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Να δώσετε την αναγγελία του γάµου σας σε εφηµερίδα της ϖεριοχής όϖου θα τελεστεί ο γάµος. Η δηµοσίευση ϖρέϖει να γίνει ϖερίϖου 15 µέρες ϖρίν αϖό τον γάµο. Η σύνταξη της αναγγελίας είναι ευθύνη της εφη- µερίδας. Στην εφηµερίδα θα δώσετε : 1. Το όνοµα σας. 2. Το όνοµα του/της µέλλοντα/ουσας συζύγου. 3. Τα ονόµατα των γονέων σας. 4. Τα ϖατρώνυµα των µητέρων σας. 5. Την ϖεριοχή ϖου θα γίνει ο γάµος. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΓΑΜΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ Μετά την ηλικία των 18 ετών, δύο άτοµα έχουν το δικαίωµα γάµου. Αϖό τα είναι αϖαραίτητη η γραϖτή γονική συναίνεση. ιανοητική κατάσταση τέτοια ϖου να εϖιτρέϖει την κατανόηση τον µυστηρίου. Να µην υϖάρχει συγγένεια µέχρι τρίτου βαθµού. Να µην υϖάρχει θρησκευτικό εµϖόδιο (αλλόθρησκος). Σε ϖερίϖτωση δεύτερου γάµου ϖρέϖει να έχει ϖεράσει ένας χρόνος αϖό το διαζύγιο ή την χηρεία. Σε ϖερίϖτωση εξαφάνισης του/της συζύγου αϖό ϖροηγούµενο γάµο, ϖρέϖει να έχουν ϖεράσει 4 χρόνια αϖό την εϖίσηµη δήλωση εξαφάνισης. Μια βεβαίωση για την εκκλησία ότι δεν είστε δίγα- µοι. Για την έκδοση αυτή, ϖρέϖει το κάθε µέλος του ζευγαριού να ϖάει στη δική του ενορία µε δυο µάρτυρες ϖου θα βεβαιώσουν µε δήλωση του νόµου 105 ότι όντως είστε άγαµοι. Aν αφορά δεύτερο γάµο, να έχετε µαζί σας και το διαζευκτήριο. Μετά την έκδοση του ϖιστοϖοιητικού αγαµίας αϖό την ενορία σας, θα το εϖικυρώσετε στη µητρόϖολη. Αν ο γάµος σας δεν τελεστεί στην ενορία ϖου ανήκετε, θα µεταβιβαστεί στην εκκλησία ϖου θα γίνει ο γάµος.

18 ιατυϖώσεις γάµου Πολιτικός Γάµος TO ΗΜΑΡΧΕΙΟ Μϖορείτε να εϖιλέξετε είτε το ηµαρχείο της ϖεριοχής ϖου κατοικείτε είτε της ϖεριοχής ϖου θα κατοικήσετε στο µέλλον, αρκεί να το δηλώσετε µε Υϖεύθυνη ήλωση N/105, την οϖοία θα υϖοβάλετε µε όλα τα υϖόλοιϖα χαρτιά. ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ Α ΕΙΑ ΓΑΜΟΥ Με τα ϖιστοϖοιητικά αγαµίας και των δύο µελών και τη γραϖτή έγκριση της εκκλησίας ϖου θα γίνει ο γάµος θα ϖάτε στην ενορία της νύφης και θα κάνετε αίτηση για την άδεια γάµου. Θα συµϖληρώσετε τα αϖαραίτητα έγγραφα και θα δηλώσετε το εϖώνυµο ϖου θα ϖάρουν τα ϖαιδιά σας. Eϖίσης η δήλωση για την εκκλησία ϖου θα τελεστεί ο γάµος είναι αϖαραίτητη. Στην συνέχεια θα ϖάτε µε τα χαρτιά της αίτησης στην Αρχιεϖισκοϖή, όϖου θα ϖαραλάβετε την άδεια γάµου αυθηµερόν. Τέλος θα ϖάτε στην ενορία της νύφης όϖου ο ϖαϖάς θα υϖογράψει την άδεια (εδώ θα χρειαστείτε ένα ϖαράβολο των 15 ϖου θα φροντίσετε να το ϖροµηθευτείτε αϖό την εφορία.). Ισχύουν οι ίδιες µε του θρησκευτικού µε τις εξής διαφορές : Αν σκοϖεύετε να τελέσετε και θρησκευτικό και ϖολιτικό γάµο, ϖρέϖει να το δηλώσετε µέσα σε 40 µέρες αϖό την τέλεση του καθενός, στο Ληξιαρχείο της ϖεριοχής. Αν ένας αϖό τους δύο είναι αλλοδαϖός θα ϖρέ- ϖει να καταθέσει στον ήµο µια βεβαίωση αϖό την ϖροξενική του αρχή για την ϖιστοϖοίηση των στοιχείων του (εϖικυρωµένη και µεταφρασµένη αϖό το ΥΠΕΞ), καθώς και ότι δεν υϖάρχει νοµικό εµϖόδιο.

Δεξίωση, επιλογή χώρου κράτηση αίθουσας και προκαταβολή. Προσλάβετε wedding planner ( αν το επιθυµείτε)

Δεξίωση, επιλογή χώρου κράτηση αίθουσας και προκαταβολή. Προσλάβετε wedding planner ( αν το επιθυµείτε) 12 µήνες πριν Επιλογή ηµεροµηνίας γάµου Tί είδους γάµου θα κάνετε ; Προετοιµασία, προϋπολογισµός Δεξίωση, επιλογή χώρου κράτηση αίθουσας και προκαταβολή Προσλάβετε wedding planner ( αν το επιθυµείτε) 10

Διαβάστε περισσότερα

Plan it!!!!! Έξι μήνες πριν

Plan it!!!!! Έξι μήνες πριν Plan it!!!!! ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Στις επόμενες σελίδες που ακολουθούν, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την οργάνωση του γάμου σας. Από το χρονοδιάγραμμα, το πλάνο των καλεσμένων, τον προϋπολογισμό

Διαβάστε περισσότερα

Εφόσον οι παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται θα πρέπει τώρα να γίνουν και κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Εφόσον οι παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται θα πρέπει τώρα να γίνουν και κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται. Το μεγάλο βήμα έγινε, ήρθε η στιγμή να ενώσετε τα κομμάτια του πιο γλυκού πάζλ που σας έχουν δοθεί, υπάρχουν όμως και κάποιες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι να φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση!

ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση! Top ΓΑΜΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΑΜΟΥ. Για τη νύφη που της αρέσει η οργάνωση! Η ατζέντα γάμου προορίζεται για την νύφη που της αρέσει η οργάνωση και μισεί το άγχος Ξημέρωσε και πριν καλά καλά ανοίξετε τα μάτια σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΓΑΜΟΥ (Οι μελλόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν ξεχωριστή φόρμα)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΓΑΜΟΥ (Οι μελλόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν ξεχωριστή φόρμα) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΓΑΜΟΥ (Οι μελλόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν ξεχωριστή φόρμα) ΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Αποφασίσατε να παντρευτείτε και επιλέξατε αυτή η ιδιαίτερη για εσάς μέρα να λάβει χώρα μία φθινοπωρινή μέρα. H επιλογή σας θα σας δικαιώσει, διότι το φθινόπωρο θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ Α) Μεταξύ Ελλήνων και ορθοδόξων Χριστιανών Απαιτούνται τα εξής έγγραφα: α) πιστοποιητικό αγαμίας του Γαμπρού, β)πιστοποιητικό αγαμίας της Νύφης το πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

Lekce 23 Společenské kontakty svatba, křest v Řecku Κοινωνικές επαφές γάμος, βαφτίσια

Lekce 23 Společenské kontakty svatba, křest v Řecku Κοινωνικές επαφές γάμος, βαφτίσια Lekce 23 Společenské kontakty svatba, křest v Řecku Κοινωνικές επαφές γάμος, βαφτίσια Γάμος Η Ελλάδα είναι μια χώρα πλούσια σε παραδόσεις και έθιμα. Παρόλα αυτά, η γαμήλια τελετή παραμένει ίδια στο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Γαμήλια Πακέτα. Όλα τα πακέτα πειλαμβάνουν ένα δώρο γάμου έκπληξη. Οι τιμές είναι σε Ευρώ ( ), για δύο άτομα.

Γαμήλια Πακέτα. Όλα τα πακέτα πειλαμβάνουν ένα δώρο γάμου έκπληξη. Οι τιμές είναι σε Ευρώ ( ), για δύο άτομα. Heart Beat Γαμήλια Πακέτα Όλα τα πακέτα πειλαμβάνουν ένα δώρο γάμου έκπληξη. Οι τιμές είναι σε Ευρώ ( ), για δύο άτομα. επόμενη του γάμου Τιμή: 1.670,00 Bright Smile επόμενη του γάμου Τιμή: 2.980,00 Tear

Διαβάστε περισσότερα

Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης

Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης Γάμος 1) Δήλωση Γάμου Πότε πρέπει να γίνει η δήλωση γάμου; Η δήλωση γάμου γίνεται στο Ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης του γεγονότος εντός 40 ημερών από την ημερομηνία τέλεσης (Εκπρόθεσμη δήλωση : από την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ Σε αυτό το αφιέρωμα, θα βρείτε όλες τις λίστες εργασιών που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τις λεπτομέρειες του δικού σας ιδανικού γάμου. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε,

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση Άδειας Γάµου. Όλους τους πολίτες

Έκδοση Άδειας Γάµου. Όλους τους πολίτες Περιστατικό Ζωής Περιγραφή Περιστατικού Ζωής Σε ποιους απευθύνεται Εναρκτήριο γεγονός Έκδοση Άδειας Γάµου Όλους τους πολίτες Άδεια Πολιτικού Γάµου Προσέρχεται ο πολίτης που ζητάει την έκδοση άδειας πολιτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel. 99659470 Athienou. E-mail: photographysmile@hotmail.com

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel. 99659470 Athienou. E-mail: photographysmile@hotmail.com Ο Γάµος σας Η φωτογραφία γάµου αποτελεί την βασική ενασχόληση µου εδώ και 15 χρόνια, αξιοποιώντας όλα τα µέσα µιας φωτογράφησης στούντιο. Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπησ η γάµου που προτείνουµε έχει ένα

Διαβάστε περισσότερα

for your special moments... come to the experts

for your special moments... come to the experts for your special moments... come to the experts KTIMA XRISTIDI // ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ // UNFORGETTABLE MOMENTS Το Κτήμα Καταπράσινη έκταση 10 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και απεριόριστη μαγευτική θέα στον

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ- ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Χρήσιµες Οδηγίες για την τέλεση του Γάµου Α) ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟ ΟΞΩΝ Όταν και οι δύο Μελλόνυµφοι θέλουν να τελεστεί το Μυστήριον του Γάµου στο Ναό µας,για να εκδοθεί η Άδεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel Athienou.

Ο Γάµος σας. Smile photography by Chrystalla. Tel Athienou. Ο Γάµος σας Η φωτογραφία γάµου αποτελεί την βασική ενασχόληση µου εδώ και 15 χρόνια, αξιοποιώντας όλα τα µέσα µιας φωτογράφησης στούντιο. Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπησ η γάµου που προτείνουµε έχει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι. - Γάμος & Βάπτιση. - Φωτογραφία. Χρήσιμες Συμβουλές. Διαδικασίες - Δικαιολογητικά Γάμου

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι. - Γάμος & Βάπτιση.  - Φωτογραφία.  Χρήσιμες Συμβουλές. Διαδικασίες - Δικαιολογητικά Γάμου Χρήσιμοι Σύνδεσμοι - Γάμος & Βάπτιση www.boubounieres.net - Φωτογραφία www.mrphoto.gr Χρήσιμες Συμβουλές Διαδικασίες - Δικαιολογητικά Γάμου Θρησκευτικός Γάμος Δικαιολογητικά 1 / 13 Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Ληξιαρχείο Δήμο Λαρισαίων

Ληξιαρχείο Δήμο Λαρισαίων Ληξιαρχείο Δήμο Λαρισαίων 1. Ληξιαρχική πράξη Γέννησης (Δήλωση εντός 10 ημερών, αλλιώς απαιτούνται παράβολα) Υπόχρεοι προς δήλωση: Ο πατέρας ή η μητέρα, ο γιατρός, η μαία ή οποιοσδήποτε παραστάς κατά τον

Διαβάστε περισσότερα

θα χαμογελάσουν και θα κλάψουν, θα φάνε και θα πιούν, θα χαρούν και θα αναπολήσουν. Οι επισκέπτες

θα χαμογελάσουν και θα κλάψουν, θα φάνε και θα πιούν, θα χαρούν και θα αναπολήσουν. Οι επισκέπτες We make it... a day to remember Make it a day to remember. Λέγεται ότι είναι η Αλλά το νυφικό φόρεμα, το πέπλο και τα λουλούδια θα χαμογελάσουν και θα κλάψουν, θα φάνε και θα θα βλέπουν τη γαμήλια δεξίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Μία παραλία που μοιάζει με νησί

Μία παραλία που μοιάζει με νησί Μία παραλία που μοιάζει με νησί για ένα μυθικό γάμο, ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα! Σαν να είστε σε νησί αλλά τόσο κοντά στην Αθήνα, απολαύστε την κάθε στιγμή και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Α' ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Οι δύο νέοι που επιθυμούν να έλθουν στη κοινωνία του γάμου τους πρέπει να έλθουν στο Ναό και να δηλώσουν στον εφημέριο την ημερομηνία που επιθυμούν να τελέσουν το ιερό Μυστήριο του γάμου τους έχοντας μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Ηδιοργάνωση του γάμου σας είναι μια ευχάριστη πρόκληση και η επιλογή του χώρου

Ηδιοργάνωση του γάμου σας είναι μια ευχάριστη πρόκληση και η επιλογή του χώρου ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ Αδράξτε τη Στιγμή Ηδιοργάνωση του γάμου σας είναι μια ευχάριστη πρόκληση και η επιλογή του χώρου της δεξίωσης είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την επιτυχημένη διοργάνωση,

Διαβάστε περισσότερα

Γλυπτική - Εταιρικά Δώρα

Γλυπτική - Εταιρικά Δώρα Γλυπτική - Εταιρικά Δώρα Εταιρικά δώρα Αγαπητοί φίλοι, τη στιγμή που στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον η ανθρώπινη επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη, το επιχειρηματικό δώρο συνιστά τη νέα μορφή δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Elite Weddings ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography.

Elite Weddings ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography. ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ Elite Weddings Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography. Η φωτογραφία γάμου δεν είναι απλά η δουλειά μας Η φωτογραφία γάμου είναι το πάθος μας! Αφού ήδη μας βρήκατε, φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ:

Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , , ΦΑΞ: Ληξιαρχείο Διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος ΤΗΛΕΦΩΝΑ:213-2020219,213-2020221,213-2020341,213-2020361 ΦΑΞ: 213 2020350 Ώρες Εξυπηρέτησης κοινού: 07:30 13:30 Οι συναλλασσόμενοι υποχρεούνται να φέρουν

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας

Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.hi-power.gr www.h Καλώς ήλθατε Η εταιρεία Hi-Power ιδρύθηκε το 1986, με σκοπό την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό

TO ΠAPTI EKΠΛHΞH. και. Περιεχόμενα. Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! Ώρα για διακόσμηση. Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! Ένα δώρο ζωγραφιστό και TO ΠAPTI EKΠΛHΞH Περιεχόμενα 2 Καλωσόρισες στη Φωτεινούπολη! 32 Ώρα για διακόσμηση 4 Φτιάξε τη δική σου Φωτεινούπολη! 35 Ένα δώρο ζωγραφιστό 9 Μάθε περισσότερα για τη Ρόζη 36 Η λίστα με τα ψώνια 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ Πληροφορίες: Θωμας Καρπουζάς Τηλέφωνο: 23220 20312 ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ Ληξιαρχική πράξη γέννησης Κάθε γέννηση που λαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες που αφορούν το γάµο σας είναι σηµαντικό

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες που αφορούν το γάµο σας είναι σηµαντικό Χρονοδιάγραµµα Προετοιµασιών Γάµου Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες που αφορούν το γάµο σας είναι σηµαντικό να έχετε προβλέψει ένα εύλογο χρονικό διάστηµα. Θα πρέπει να είστε προετοιµασµένοι πως αφού πήρατε

Διαβάστε περισσότερα

Wedding. Ονειρεμένη. Μοναδική. Τέλεια. Μία πρόταση. Μία στιγμή. Μία δεξίωση. Με την υπογραφή των. Χίλιες και μία νύχτες την είχατε φανταστεί.

Wedding. Ονειρεμένη. Μοναδική. Τέλεια. Μία πρόταση. Μία στιγμή. Μία δεξίωση. Με την υπογραφή των. Χίλιες και μία νύχτες την είχατε φανταστεί. Wedding Wedding Μία πρόταση. Ονειρεμένη. Χίλιες και μία νύχτες την είχατε φανταστεί. Μία στιγμή. Μοναδική. Χίλιες και μία μέρες κάνατε σχέδια κι ενέργειες για αυτή. Μία δεξίωση. Τέλεια. 1000 και 1 σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. από A-Ω Άδεια γάμου Πότε και πού θα παραλάβω την άδεια γάμου; Αλλαγή ημερομηνίας Μπορούμε ν αλλάξουμε την ημερομηνία του γάμου μας;

F.A.Q. από A-Ω Άδεια γάμου Πότε και πού θα παραλάβω την άδεια γάμου; Αλλαγή ημερομηνίας Μπορούμε ν αλλάξουμε την ημερομηνία του γάμου μας; F.A.Q. από A-Ω Άδεια γάμου Πότε και πού θα παραλάβω την άδεια γάμου; Θα πάμε μαζί στο Δημαρχείο την επόμενη του γάμου, όπου θα υπογράψετε την άδεια. Αργότερα, θα την παραλάβουμε για λογαριασμό σας και

Διαβάστε περισσότερα

apples & mints Event Design Studio

apples & mints Event Design Studio Αγαπητοί μας, Σε αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής σας θα είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε στο πλευρό σας ως σύμβουλοι και πολύτιμοι βοηθοί ώστε να χαράξετε τον δρόμο προς έναν ονειρεμένο γάμο... τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΓΑΜΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΑΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΓΑΜΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΑΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΓΑΜΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΑΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ Σελίδα 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πίνακας περιεχομένων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ... 2 ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ... 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΑΡΙÁ - ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ EKΔΟΣΕΙΣ ΕΥΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ * Συγγραφέας Ασηµίνα

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Α1 1 Επίπεδο Α1 ιάρκεια: 30 λεπτά Πρώτο µέρος (12 µονάδες) Ερώτηµα 1 (6 µονάδες) Ένας φίλος σας σάς προσκαλεί στη βάφτιση της κόρης του. ιαβάστε το προσκλητήριο και σηµειώστε στις προτάσεις που πιστεύετε

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συμμετέχει για 4 η συνεχή χρονιά στην καλοκαιρινή εκστρατεία για παιδιά που φέτος οργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Βασικοί Άξονες του Προγράµµατος Το πρόγραµµα athenspotlighted στοχεύει στη προώθηση της Αθήνας προσφέροντας στους επισκέπτες της ένα συνολικό πακέτο εκπτώσεων και προσφορών µε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Ε1) ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Ε1) ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Ε1) ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Την ημέρα του γάμου μαζεύονται οι κοπέλες στο σπίτι της νύφης και την ντύνουν. Μετά η μάνα της, της πλένει τα πόδια για να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Διεύθυνση: Φιλιππουπόλεως 22 (κτίριο Κ.Ε.Π. Αμπελοκήπων, πρώτος όροφος).

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Διεύθυνση: Φιλιππουπόλεως 22 (κτίριο Κ.Ε.Π. Αμπελοκήπων, πρώτος όροφος). ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Διεύθυνση: Φιλιππουπόλεως 22 (κτίριο Κ.Ε.Π. Αμπελοκήπων, πρώτος όροφος). Για υπηρεσίες δημοτολογίου και ληξιαρχείου στην Δημοτική Ενότητα Μενεμένης μπορείτε να εξυπηρετηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Α' ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Οι δύο νέοι που επιθυμούν να έλθουν στη κοινωνία του γάμου τους πρέπει να έλθουν στο Ναό και να δηλώσουν στον εφημέριο την ημερομηνία που επιθυμούν να τελέσουν το ιερό Μυστήριο του γάμου τους έχοντας μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ 2/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Σχολικό έτος 2004 2005 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ: ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΜΑΤΕΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η μαμά μου είναι υπέροχη και με κάνει να γελάω! Μερικές φορές όμως θυμώνει. επειδή μπερδεύω το φ και το θ. Όμως έχω την καλύτερη μαμά σε ολόκληρο

Η μαμά μου είναι υπέροχη και με κάνει να γελάω! Μερικές φορές όμως θυμώνει. επειδή μπερδεύω το φ και το θ. Όμως έχω την καλύτερη μαμά σε ολόκληρο Η μαμά μου είναι υπέροχη και με κάνει να γελάω! Μερικές φορές όμως θυμώνει επειδή μπερδεύω το φ και το θ. Όμως έχω την καλύτερη μαμά σε ολόκληρο ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. Έχω μια γλυκιά μανούλα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ιεύθυνση: Φιλιππουπόλεως 22 (κτίριο Κ.Ε.Π. Αµπελοκήπων, πρώτος όροφος). Για υπηρεσίες δηµοτολογίου και ληξιαρχείου στην ηµοτική Ενότητα Μενεµένης µπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α

ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Μ Ν Α Δ Ε Σ Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ Ρ Η

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Οµάδα κατασκευών. του Συνδέσµου Νέων της Ι.Μ..

Οµάδα κατασκευών. του Συνδέσµου Νέων της Ι.Μ.. Οµάδα κατασκευών του Συνδέσµου Νέων της Ι.Μ.. Για 3 η χρονιά λειτουργεί η οµάδα κατασκευών του Συνδέσµου Νέων της Μητρόπολής µας. Πυξίδα µας η καλή συντροφιά σε τόπο αρκετά οικείο πλέον, στο «Πέρασµα»,

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού

Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Μένης Θεοδωρίδης Γνωριμία με τη φωτογραφική έκφραση για παιδιά του Δημοτικού Η μικρή εισαγωγή στη φωτογραφική έκφραση για παιδιά 6-12 χρόνων που ακολουθεί, γράφτηκε με σκοπό να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ληξιαρχικές Πράξεις. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός 10 (δέκα) ημερών από τον τοκετό.

Ληξιαρχικές Πράξεις. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός 10 (δέκα) ημερών από τον τοκετό. Ληξιαρχικές Πράξεις ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Κάθε γέννηση που λαμβάνει χώρα ως γεγονός στα όρια του Δήμου Ερμούπολης, πρέπει ν'αναφέρεται στο Ληξιαρχείο Ερμούπολης. Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Περιμένης Κυριάκος Καθηγητής Τεχνολογίας Υπ/ντής 3 ου ΓΕΛ Κερατσινίου perimeniskiriakos@windowslive.com Ο Ρόλος του Εκπαιδευτικού Στηρίζει τους μαθητές στην αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

μπές! www.typonoume.gr

μπές! www.typonoume.gr Αποστολή σε Ελλάδα και στο εξωτερικό! Το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εκτυπωτικών & δημιουργικών εργασιών μπές! www.typonoume.gr Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 213318 Eπαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS»

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Γίνε περιζήτητη makeup artist! Το μακιγιάζ αποτελεί ένα επάγγελμα με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και άπειρες

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου

Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Α Υποδοχή και Οργάνωση του Χώρου του Κομμωτηρίου Σκοπός Σκοπός του κεφαλαίου αυτού είναι οι μαθητές/τριες να μπορούν: να υποδέχονται ευγενικά τον πελάτη ή την πελάτισσα, να τους εξυπηρετούν

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος και σύντομη περιγραφή των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας 2015. 1. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι πικνίκ στη χώρα των θαυμάτων

Τίτλος και σύντομη περιγραφή των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας 2015. 1. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι πικνίκ στη χώρα των θαυμάτων ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Τίτλος και σύντομη περιγραφή των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας 2015 1. Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι πικνίκ στη χώρα των θαυμάτων Για μια εβδομάδα τα παιδιά θα μεταφερθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών!

Τελος, είμαστε πάντα κοντά στις φοιτήτριες αισθηιτκής με ειδικές τιμές και πακέτα προσφορών! H εταιρεία Kybella ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής. Αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ISTORIA HOTEL. Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium A R C H I T E C T U R E ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ Concept design Αρχιτεκτονική μελέτη Interior design Interior Design Laboratorium Μελέτη φωτισμού Καυκάς ΑΕ Επίβλεψη έργου Στέλιος Μπαρδώσας Project Management-Επιστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με πολύ μεγάλη χαρά, σας πληροφορούμε ότι προκειμένου να απολαύσουνε με ψυχή και να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά μας τις Άγιες Ημέρες του εφετινού Πάσχα, σας προσκαλούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών Χρήσιμος Οδηγός Πληροφοριών Διαδικασία Εισαγωγής στο Μαιευτήριο Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική!

Διαβάστε περισσότερα

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Easy-Booking.gr Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Μέσα από τις παρακάτω οδηγίες οι συνεργάτες μετά από την ορθή αποστολή email θα μπορέσουν να καταχωρήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις τέλεσης διακρατικής υιοθεσίας τέκνου από την ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Προϋποθέσεις τέλεσης διακρατικής υιοθεσίας τέκνου από την ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Προϋποθέσεις τέλεσης διακρατικής υιοθεσίας τέκνου από την ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 1. Νομοθεσία για την διαδικασία υιοθεσίας Σύμβαση της Χάγης για την Προστασία των Παιδιών και τη Συνεργασία στην Διακρατική Υιοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

24. Eπιχείρηση Eμπόρων Aρχαίων ή Nεώτερων Kινητών Mνημείων

24. Eπιχείρηση Eμπόρων Aρχαίων ή Nεώτερων Kινητών Mνημείων 1. Aισθητικός 2. Aμπιγιέρ 3. Aνώτερη Iδιωτική Σχολή Δραματικής Tέχνης 4. Aνώτερη Iδιωτική Σχολή Xορού 5. Aργυραμοιβός 6. Aρτοποιός 7. Aρχαιοπώλης 8. Aσφαλιστικός πράκτορας 9. Aσφαλιστικός σύμβουλος 10.

Διαβάστε περισσότερα

Σωστό ή λάθος; Αν η πρόταση είναι σωστή βάλε ένα Χ κάτω από το ΣΩΣΤΟ ή κάτω από το ΛΑΘΟΣ, αν η πρόταση είναι λάθος!

Σωστό ή λάθος; Αν η πρόταση είναι σωστή βάλε ένα Χ κάτω από το ΣΩΣΤΟ ή κάτω από το ΛΑΘΟΣ, αν η πρόταση είναι λάθος! Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Είμαι ο Στέφανος! Γεια σας φίλοι και φίλες μου! Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το ΠΟΚΕΜΟΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2016 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα Νάξου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους ιακριτικού άσους - Σώµα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : -Περιφερειακές Εφορείες - Εφόρους Γενικής Εφορείας ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Το εξειδικευμένο Κολέγιο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών και Επαγγελματικού Μακιγιάζ Τo Susini College είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα.

Εάν όμως πείτε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή τον κήπο σας, τα πράγματα δυσκολέυουν. Πρέπει να οργανώσετε μόνοι σας ένα σωρό πράγματα. Ιδέες για Γενέθλια παιδιών Πόσες φορές σπάσατε το κεφάλι σας, που να κάνετε το πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας; Στο σπίτι, στον κήπο ή τελικά σε κάποιον παιδότοπο; Εάν επιλέξετε έναν παιδότοπο, τα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις. Μέρη της Αθήνας Ραδιοφωνική εκποµπή µε προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο. Παραδοσιακό Καφενείο Βυζάντιο (1) 1 η πρόταση: 2 η πρόταση:

Λύσεις. Μέρη της Αθήνας Ραδιοφωνική εκποµπή µε προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο. Παραδοσιακό Καφενείο Βυζάντιο (1) 1 η πρόταση: 2 η πρόταση: Λύσεις Μέρη της Αθήνας Ραδιοφωνική εκποµπή µε προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο Ακούτε την ραδιοφωνική εκποµπή Η ζωή στην Αθήνα. (0) 1 η πρόταση: Παραδοσιακό Καφενείο Βυζάντιο (1) Ιστορικό κατάστηµα που

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου-Βάπτισης

Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου-Βάπτισης Κείμενα για Προσκλητήρια Γάμου-Βάπτισης Όταν το παιδάκι είναι κορίτσι: Εμείς και η κορούλα μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα με την παρουσία σας, στα μυστήρια του γάμου μας και της βάπτισης της, που θα τελεστούν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Database Design. Entity Relationship Modeling and ERDs Μοντελοποίηση Σχέσεων Οντοτήτων και ERDs

Database Design. Entity Relationship Modeling and ERDs Μοντελοποίηση Σχέσεων Οντοτήτων και ERDs Database Design Entity Relationship Modeling and ERDs Μοντελοποίηση Σχέσεων Οντοτήτων και ERDs 1 Copyright 2013, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Στόχοι Αυτό το μάθημα καλύπτει τους παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας.

H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας. H ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Α.Ε. ΤΕΧΝΟΚΥΤ κατασκευάζει και σας προσφέρει τα ιδανικότερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα για την συσκευασία σας. Στην ΝΑΚΟΣ Α.Ε. TEXNOKYT καλύπτουμε την απαίτηση σας για προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2017-2018 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΡΙΑΣ Σχολικό έτος 2007 2008. ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ήθη και έθιμα του Πάσχα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΡΙΑΣ Σχολικό έτος 2007 2008. ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ήθη και έθιμα του Πάσχα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΡΙΑΣ Σχολικό έτος 2007 2008 ΘΕΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ήθη και έθιμα του Πάσχα Υπεύθυνη προγράμματος: Δώρα Χαραλαμπή ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Το Πάσχα είναι η πιο μεγάλη, η πιο λαμπρή γιορτή της Χριστιανοσύνης,

Διαβάστε περισσότερα

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices Η Deals εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον χώρο της γαστρονομίας. Την μοναδική σοκολάτα Valrhona, την Ravifruit (κατεψυγμένοι πολτοί φρούτων), εκπληκτικά κρασιά

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το διδακτικό προσωπικό του ΑΤΕΙ Λάρισας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το διδακτικό προσωπικό του ΑΤΕΙ Λάρισας Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το διδακτικό προσωπικό του ΑΤΕΙ Λάρισας Κυριακή Μπαλτά Βιβλιοθηκονόμος-Τεχνολόγος εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Βιβλιοθήκη Λάρισα Φεβρουάριος 2006 Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

τα βιβλία των επιτυχιών

τα βιβλία των επιτυχιών Τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς συμπυκνώνουν την πολύχρονη διδακτική εμπειρία των συγγραφέων μας και αποτελούν το βασικό εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούν οι μαθητές των φροντιστηρίων μας. Μέσα από

Διαβάστε περισσότερα

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε!

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε! Seferland Summer Camp Καλωσορίσατε! Τι είναι το Seferland Summer Camp? Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πίτας και Μυτιληνιό γλέντι σε πλοίο της γραµµής την ερχόµενη Κυριακή

Κοπή πίτας και Μυτιληνιό γλέντι σε πλοίο της γραµµής την ερχόµενη Κυριακή Κοπή πίτας και Μυτιληνιό γλέντι σε πλοίο της γραµµής την ερχόµενη Κυριακή Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα πραγµατοποιηθεί η καθιερωµένη κοπή της πίτας της Οµοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) και θα

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο δραστηριοτήτων 4 ης τηλεδιάσκεψης

Φύλλο δραστηριοτήτων 4 ης τηλεδιάσκεψης Φύλλο δραστηριοτήτων 4 ης τηλεδιάσκεψης Οµάδα... Ονόµατα::...... ραστηριότητα 1 η Από το βιβλίο Ιστορίας της Νεότερης Ελλάδας χάθηκε το κεφάλαιο του Μικρασιατικού πολέµου. Εσείς αναλαµβάνετε να το γράψετε.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 08/2017 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΜΑΔΑ Α: 472,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα