ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA"

Transcript

1 ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

2 ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA

3 ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΆΣ ΜΑΣ. Η ΚΛΕΙΔΑΡΙΆ ΤΗΣ ΠΌΡΤΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΊΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΊ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΊΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΜΕ 5 ΚΛΕΙΔΙΆ ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΑ.

4 Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΗΣ ΠΌΡΤΑΣ, ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΕΤΌΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΆΡΙΣΜΑ ΓΎΡΩ-ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΣΙΔΕΡΈΝΙΑ ΚΆΣΑ, ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΑΦΡΌ. ΤΟΝΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΑΦΡΟΎ ΓΙΑΤΊ Η ΠΌΡΤΑ ΠΑΡΑΒΙΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΥΛΙΚΌ. Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΈΣΑ ΣΕ 2 ΈΩΣ 3 ΏΡΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗΣ.

5 20 ΣΗΜΕΊΑ ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ MASTER ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΏΝΥΜΑ ΤΗΣ ΆΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΟΙΚΙΛΊΑΣ ΚΙ ΕΠΙΛΟΓΏΝ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΕΣ ΤΙΜΈΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΆΣ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

6 ΕΠΊΣΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΠΌΡΤΕΣ ΚΥΡΊΑΣ ΕΙΣΌΔΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ STYLETECH ΔΙΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΊΑ ΣΧΕΔΊΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΏΝ (RAL, ΕΙΔΙΚΆ ΧΡΏΜΑΤΑ, ΑΠΟΜΙΜΉΣΕΙΣ ΞΎΛΟΥ), ΕΝΏ Η ΠΛΗΘΏΡΑ ΕΠΙΛΟΓΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.

7 ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΤΗΣ STYLETECH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ, ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΈΣ ΣΤΗ ΦΘΟΡΆ ΠΟΥ ΕΠΙΦΈΡΕΙ ΤΟ ΠΈΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. Η ΕΠΙΜΟΝΉ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΔΙΆΚΡΙΤΗ ΤΌΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΤΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΆΓΕΙ Η STYLETECH, ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΜΈΡΗ.

8 H STYLETECH ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΩΝ ΠΟΡΤΏΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 25 ΧΡΌΝΙΑ, ΣΧΕΔΙΆΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΝΤΑΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΈΣ ΠΌΡΤΕΣ ΥΨΗΛΉΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉΣ. Η ΠΟΛΥΕΤΉΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΚΑΙΝΟΤΌΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΆΣΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ. ΕΠΕΝΔΎΕΙ ΣΥΝΕΧΏΣ ΣΕ ΝΈΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΊΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΈΧΟΝΤΑΣ ΣΑ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗΣ. Η ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΤΗΣ, ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΈΝΑ ΥΨΗΛΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ.

9 Η STYLETECH ΣΤΟΧΕΎΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΉ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΎΓΧΡΟΝΟΥ DESIGN. ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΎΝΕΙ ΣΥΝΕΧΏΣ ΤΗ ΓΚΆΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΚΆΘΕ ΑΓΟΡΆΣ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΏΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΉ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΠΌ 5 ΧΏΡΕΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.

10 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ Η STYLETECH ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΏΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΏΤΕΣ ΎΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΆ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΑ ΥΛΙΚΆ. ΤΟ ΞΎΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΕΊΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΌΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΟΥΣΊΑ. ΕΠΊΣΗΣ ΟΙ ΒΑΦΈΣ ΞΎΛΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΕΡΟΎ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΈΧΟΥΝ ΔΙΑΛΎΤΕΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΊΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΧΡΉΣΤΗ.

11 Η STYLETECH ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ΠΌΡΤΕΣ, ΕΚΤΕΘΕΙΜΈΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΠΑΡΈΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ CE, Η ΟΠΟΊΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΕ: ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΑΈΡΑ - ΚΛΆΣΗ 4, ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΝΕΡΟΎ - ΚΛΆΣΗ 8Α ΚΑΙ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΣΕ ΦΟΡΤΊΟ ΑΈΡΑ ΚΛΆΣΗ C5, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΌΤΥΠΑ N 1026 & UNI EN 12207, EN 1027 & UNI EN ΚΑΙ EN & UNI EN Η ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΥΤΉ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΗΣ ΠΌΡΤΑΣ ΣΕ ΈΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΌΠΩΣ ΑΝΕΜΟΠΊΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΌΠΤΩΣΗ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΊΕΣΗ.

12 ΗΧΟΜΌΝΩΣΗ Η STYLETECH ΠΑΡΈΧΕΙ ΈΝΑ ΥΨΗΛΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΗΧΟΜΌΝΩΣΗΣ 42DB, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΚΑΤΆ ΤΑ ΠΡΌΤΥΠΑ UNI EN ISO & UNI EN ISO

13 ΘΕΡΜΙΚΉ ΑΓΩΓΙΜΌΤΗΤΑ ΈΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΜΈΤΡΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ, ΟΡΊΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΉ ΘΕΡΜΙΚΉΣ ΑΓΩΓΙΜΌΤΗΤΑΣ (U) ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΊΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΚΈΣ ΑΠΏΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΌΡΤΑΣ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ EN :2006

14 ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟΣ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΗ ΠΌΡΤΑ, ΑΠΟΣΚΟΠΏΝΤΑΣ ΣΕ ΈΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΈΝΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ. ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΆ, Η ΠΌΡΤΑ ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΊΧΟ, ΑΦΟΎ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΧΩΝΕΥΤΌ ΜΕΝΤΕΣΈ. ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΗ ΡΎΘΜΙΣΗ ΤΌΣΟ ΚΑΘ ΎΨΟΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΠΛΆΤΟΣ. ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΈΣ ΜΠΊΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΎ ΜΕΝΤΕΣΈ, ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΊΝΕΙ ΕΥΚΟΛΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΊΓΕΙ ΧΩΡΊΣ ΔΥΣΚΟΛΊΑ ΕΝΏ Η ΑΝΤΟΧΉ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΜΕΝΤΕΣΈ ΕΊΝΑΙ 1000KG, ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊ ΜΕΓΆΛΑ ΦΟΡΤΊΑ.

15 ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ, ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΓΚΆΜΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΆΓΕΙ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΤΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΕΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ STYLETECH ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΆ ΣΧΈΔΙΑ ΘΩΡΆΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΟΎΝ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΑΠΑΡΑΒΊΑΣΤΕΣ.

16 ΑΚΌΜΗ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΛΕΙΔΑΡΙΏΝ ΥΨΗΛΉΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ, ΕΙΔΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΩΝ ΘΥΡΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΏΝ - ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΏΤΙΑ. MΗΝ ΔΙΣΤΆΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΊΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΎΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΗ STYLETECH.GR.

17 ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΈΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΈΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΎΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΛΈΓΧΟΥ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ (ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ, ACCESS CONTROL, ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΌ).

18 Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΑΡΈΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΕΣ ΛΎΣΕΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ. ΈΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ, ΠΤΥΣΣΌΜΕΝΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΏΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΌΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΆΣ.

19 ΕΠΊΣΗΣ ΔΙΑΘΈΤΟΥΜΕ ΠΌΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΧΏΡΩΝ (ΜΕΣΌΠΟΡΤΕΣ ), ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΕΣ ΑΠΌ CPL ΚΑΙ PVC, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΈΣ ΠΛΑΣΤΙΚΈΣ ΠΌΡΤΕΣ (ΦΥΣΑΡΜΌΝΙΚΑ). ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΉ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΏΝ ΣΑΣ ΠΟΡΤΏΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΞΎΛΙΝΩΝ ΠΟΡΤΏΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΈΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ. ΌΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΓΡΑΠΤΉ ΕΓΓΎΗΣΗ ΈΩΣ 12 ΧΡΌΝΙΑ.

20 ΧΆΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ, ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΉ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΡΤΏΝ, ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ Ή SERVICE ΤΗΣ ΠΑΛΙΆΣ ΣΑΣ ΠΌΡΤΑΣ ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΈΣ.

21 *ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ: ΜΙΑ ΠΌΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΠΡΟ 15ΕΤΊΑΣ Η ΟΠΟΊΑ ΈΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΊ ΜΕ ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΉ, ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΊ ΤΟΠΟΘΕΤΏΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΆ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΜΕ ΤΟ ¼ ΤΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΆΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑΣ ΠΌΡΤΑΣ.

22 ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΠΟΡΊΑ ΈΧΕΤΕ. ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΊΑ ΕΠΙΒΆΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΛΎΣΗ.

23 Η STYLETECH ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΑΠΌ 460 ΕΥΡΏ, ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΆΣ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΕΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΠΌ 130 ΕΥΡΏ,ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ PVC ΑΠΌ 300 ΕΥΡΏ, ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΑΠΌ 380 ΕΥΡΏ, ΜΕΣΌΠΟΡΤΕΣ ΑΠΌ 170 ΕΥΡΏ, ΡΟΛΆ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΑΠΌ 150 ΕΥΡΏ, ΣΉΤΕΣ ΑΠΌ 40 ΕΥΡΏ, ΝΤΟΥΛΆΠΕΣ ΑΠΌ 140 ΕΥΡΏ, ΠΤΥΣΣΌΜΕΝΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΑΠΌ 130 ΕΥΡΏ, ΠΌΡΤΕΣ ΕΙΣΌΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑΣ, ΠΌΡΤΕΣ ΑΠΟΘΉΚΗΣ, ΠΌΜΟΛΑ, ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΏΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ, ΠΑΤΏΜΑΤΑ.

24 ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΈΣ ΤΙΜΈΣ, ΣΥΝΔΥΆΖΟΝΤΑΣ ΆΨΟΓΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ. ΚΟΥΦΏΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΥΨΗΛΏΝ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΉ ΑΝΆΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ. ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ STYLETECH ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΓΚΆΜΑ ΣΧΕΔΊΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΆ ΚΑΙΝΟΤΌΜΕΣ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΡΤΏΝ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ STYLETECH DOORS ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΉ!

25 ΠΌΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΕΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΤΡΑΒΟΎΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΑ ΧΏΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΕΝΌΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ. ΕΠΙΠΡΌΣΘΕΤΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΊΣΟΔΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΊΑΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΌΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΟΥ ΟΙΚΉΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΥΝΔΈΕΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ. ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ,ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΆ ΣΗΜΕΊΑ ΚΛΕΙΔΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΩΡΆΚΙΣΗ. ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ, ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΊΑ ΠΟΙΚΊΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΏΝ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΕΠΈΝΔΥΣΉ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΤΟΥΣ ΌΨΗ.

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣIΑΣ Από την

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη www.goldendoor.gr Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη Πάρου & Μπενάκη 01 Βάρη Αθήνα Τ.Κ. 16672, Τηλ: 211 4067307 FAX: 211 4067307 e mail: info@alutrust.com www.alutrust.com

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ

Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ Πρόγραμμα Επένδυση στο Μέλλον Επ-ένδυση στην ΠΛΑΙΣΙΟ Στην ανακαίνιση των κτιρίων δίνουμε και πάλι το παρόν με ολοκληρωμένα συστήματα εφαρμογών της σύγχρονης κατοικίας. Μπορούμε να μελετήσουμε το χώρο σας

Διαβάστε περισσότερα

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED:

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS 2019 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: 2019.04.12 + 30 23510 41860 info@biorol.gr www.biorol.com ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας

30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας 1 30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας Η LATAS DOORS ειδικεύεται στην παραγωγή εσωτερικής πόρτας χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση Η επιλογή τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις για τον κατασκευαστή και τον αρχιτέκτονα

Σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις για τον κατασκευαστή και τον αρχιτέκτονα Σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις για τον κατασκευαστή και τον αρχιτέκτονα P.0.06 P.0.06 P.0.06 www.giesse.gr ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ Παγκόσμιος ηγέτης στην

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων.

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Θοδωρής Λύβης, Πολιτικός Μηχανικός Τμήμα Έργων & Τεχνικής Υποστήριξης ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ Ένας χρήσιμος ορισμός Ο συντελεστής θερμοπερατότητας

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Next - Πάνελ για ξύλινες πόρτες εισόδου Next Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες Γιατί επιλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GLADIA ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Χαρακτηριστικά 8 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό 4 ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 5 GLADIA,

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην παραγωγή εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα από προφίλ αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας.

Ηλεκτρικά Κυπρί. Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο. Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Ηλεκτρικά Κυπρί Γλωσσάρι - Λειτουργίες-Ευρετήριο Ηλεκτρικά κυπρί Τα ηλεκτρικά κυπρί αντικαθιστούν ένα κοινό κυπρί τοποθετημένο σε πλαίσιο πόρτας. Αντίκρισμα Τα αντικρίσματα, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Θωρακισμ ένες

Company Profile. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Θωρακισμ ένες Company Profile Τεχνικά Χαρακτηριστικά Η εταιρία Vairaktarakis δημιουργήθηκε το 1991, με αντικείμενο την κατασκευή Ξύλινων Πορτών Κουζίνας, Ντουλάπας, Εσωτερικών Πορτών & Επενδύσεων Επιφανειών. Επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανακαίνισης & Ενεργειακής Αναβάθμισης Εσωτερική Θερμομόνωση 03/2011 Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ)

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

our company [Ιστορικό] [01] since 1992

our company [Ιστορικό] [01] since 1992 premium doors [Ιστορικό] our company since 1992 [01] 1992 Η εταιρία alcon ιδρύθηκε στο Ξινό - Νερό, Φλώρινας από τον κ. Στέφανο Παπαστεφάνου το 1992 ως ατομική επιχείρηση με κύρια ενασχόληση την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003 Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 04/2016 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήμανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

D O O R PANELS CATALOGUE 2009

D O O R PANELS CATALOGUE 2009 DOOR PANELS CATALOGUE 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 2-3 Ευρετήριο 4-7 P100 8-29 INOX 30-41 E2000 42-123 P6000 124-143 Προϊόντα 144 ALUMINCO Χρώματα 145 Ταμπλαδάκια 146 Χειρολαβές 147 H ALUMINCO A.E., από το

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας.

Οικιακό Ρολό Ασφαλείας. www.biorol.com Οικιακό Ρολό Ασφαλείας ΒΙΟΡΟΛ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το μεγάλο στοίχημα της ΒΙΟΡΟΛ από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, ήταν η ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας καινοτόμας φιλοσοφίας η οποία θα είχε ανθρωποκεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαµβάνονται αναλυτικά

Περιλαµβάνονται αναλυτικά Τώρα µπορείτε να αποκτήσετε µία Κουζίνα Πλαίσιο µε έκπτωση 40% ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ : 180 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ (από 300 /µέτρο) Στην τιµή περιλαµβάνονται η µεταφορά και η τοποθέτηση εντός Αττικής. Ερχόµαστε σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

Κι εσείς συνεχίστε να με αποκαλείτε «γυψοσανίδα»...

Κι εσείς συνεχίστε να με αποκαλείτε «γυψοσανίδα»... Κι εσείς συνεχίστε να με αποκαλείτε «γυψοσανίδα» Η εξέλιξη στη γυψοσανίδα και στην Ξηρή Δόμηση Η γυψοσανίδα Habito Forte είναι μία Με τις εκτός συναγωνισμού επιδόσεις πρωτοποριακή σανίδα με πυρήνα σε αντοχή,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργούμε την δική σας ομπρέλα! ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ.

Δημιουργούμε την δική σας ομπρέλα! ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ. Δημιουργούμε την δική σας ομπρέλα! ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ www.iskios.gr Εταιρική ταυτότητα Η εταιρία ISKIOS ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 2000 και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην κατασκευή επαγγελματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: Δημοτικό κτίριο Ανδρόγεω 2 Τηλ.: 2810 399-214 FAX: 2810 280-780 ΕΡΓΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» 4 ο ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας επιφάνειας κουφωμάτων- Απόχρωση Απόχρωση ξύλου Λευκό

Πίνακας επιφάνειας κουφωμάτων- Απόχρωση Απόχρωση ξύλου Λευκό Τεχνική περιγραφή Θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων από τη χρήση ξύλινων και αλουμινένιων εξωτερικών θυρών, αλουμινένιων υαλοθύρων και υαλοστασίων, διαφόρων αιθουσών διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Το Έργο Χτίζοντας το Μέλλον Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας αφορά στην αναβάθμιση του κτιριακού

Διαβάστε περισσότερα

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ SIP ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ SIP H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ DIP -ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ EVOTHERM PLUS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005)

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) «ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) Φροντίζουμε για εσάς... Η εταιρεία μας έπειτα από εκτενή μελέτη για την σωστή αλλά

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου)

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου) by XD EMPORIKI Η εταιρεία ''Χ.Δ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ'' δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο με ειδίκευση στη χρήση μεταλλικού σκελετού. Η γνώση, η εμπειρία και η πρακτική ολοκλήρωση σημαντικών μεταλλικών κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών

CREATIVITY PROGRESS SL2450 GREEK EXPORT AWARDS ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών CREATIVITY in PROGRESS 12 2017 SL2450 ΝΕΟ Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών GREEK EXPORT AWARDS 2017 H Aluminco ξανά νικητής στα Greek Exports Awards! H Aluminco ξανά νικητής στα

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ I ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EOS ΤΑΚΑΚΙ ΠΟΜΠΕ ΜΠΑΖΑ ΜΙΝΙ CURVED 70mm ΜΠΑΖΑ CURVED 125mm ΜΠΑΖΑ STEREON 100mm EOS Το συρόνο σύστημα της INAL χωρίς καθόλου μπάζες αλουμινίου για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Μια εναλλακτική, υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Από Α το 1971 µέχρι και σήµερα, η ΕΤΕΜ Α.Ε. πρωτοπορεί και δηµιουργεί στον χώρο των κουφωµάτων προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρµανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστηµάτων αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch

ALSTE. t: m: Simple & Fast. Plus. Senior. Luxury ω : alste. cheap arch ALSTE cheap arch ALSTE cheap arch Simple & Fast Α χ ο : 200 ω 400 Plus Α χ ο & α απ ό : 1.000 Senior Α χ ο & α απ ό Π α α α :8.500 ω 21.600 Luxury Α χ ο & α απ ό Π α α α & π π ό α: 25.500 ω 28.000 Επ ο

Διαβάστε περισσότερα

Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR

Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR Date: 20/06/12 ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR Page 2 Για παραγγελίες καλέστε στο: Τηλ: 22990 47800 Fax: 22990 47688 Web: www.safedoor.gr - E-mai: info@safedoor.gr ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ SAFEDOOR FB6 ή UL752-7&8

Διαβάστε περισσότερα

horizon Χαρακτηριστικά tips* Τα κύρια πλεονεκτήματα του Horizon Panel είναι:

horizon Χαρακτηριστικά tips*   Τα κύρια πλεονεκτήματα του Horizon Panel είναι: horizon Χαρακτηριστικά Τα θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης κρυφής στήριξης Arkhon Horizon, μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια και κάθετα. Και στις δύο περιπτώσεις τα πάνελ συνδέονται μέσω της κρυφής στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 13-3-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. :

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK GR ed. 01-2018 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΥΛΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ UNI_ONE Η μοντέρνα αρχιτεκτονική είναι γεμάτη από υλικά και χρώματα που εμπλουτίζουν την επίπλωση του σπιτιού. Τα υλικά αλλάζουν, και επενδύονται

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ Η 1η κάθετη στήλη του κάθε πίνακα αφορά την διάσταση του κουφώματος και η 1η οριζόντια γραμμή το πλάτος του κουφώματος. Η τιμή του κουφώματος για τις διαστάσεις που ζητάμε

Διαβάστε περισσότερα