Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο."

Transcript

1 Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, επιτυγχάνουν ακριβέστατη κίνηση καιπανεύκολη, αθόρυβη κύληση. Τοποθετούνται σε κάθε είδους κούφωμα, αλουμινίου, ξύλινο ή πλαστικό, νέο ή παλαιό. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, βάφονται ηλεκτροστατικά και διαθέτουν πανί από firerglass που δεν σαπίζει και δεν καίγεται. Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Ανοιγόμενη * Ανοιγόμενες σήτες, αμερικάνικου τύπου, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. * Κατασκευασμένες από ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου, είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. * Συναρμολογούνται εύκολα με πλαστικές γωνίες σύνδεσης, για κοπές 90 μοιρών, ή με γωνίες σύνδεσης από χυτό αλουμίνιο για κοπές 45 μοιρών. * Διατίθενται με εμφανή λάστιχα, για εύκολη αλλαγή της σήτας, ή με ειδικό κουμπωτό προφίλ αλουμινίου που κρύβει τα λάστιχα. * Το πανί της είναι από «soft» fiberglass που δεν σαπίζει, δεν καίγεται και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντάς μας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. * Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σήτα από αλουμίνιο ή σήτα «pet screen» από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει όχι μόνο στα έντομα αλλά και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας. * Η δυνατότητα προσθήκης ταμπλά στο κάτω μέρος της πόρτας ή μεγαλύτερης τραβέρσας στην μέση, κάνει την χρήση της εύκολη ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. * Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμό της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι ανοιγόμενες κουνουπιέρες, διατίθενται κατασκευασμένες στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, σε «do it your self» ΚΙΤ τυποποιημένων διαστάσεων, καθώς και σε βέργες για επαγγελματίες. Χρώματα Αποχρώσεις Ξύλου

2 Κάθετης & Οριζόντιας Κίνησης Οι αυτόματες κουνουπιέρες, είναι μηχανισμοί σήτας που τυλίγονται σε ρολό, τοποθετημένο κάθετα ή οριζόντια στο κούφωμα. Τοποθετούνται σε όλα τα είδη κουφωμάτων. Με μέγιστο ύψος που φτάνει τα 2 μέτρα και 55 εκατοστά στην κάθετη κίνηση, μέγιστο πλάτος που φτάνει τα 3 μέτρα στην οριζόντια και ελάχιστο κενό που απαιτείται ανάμεσα στο κούφωμα και το ρολό, μόλις 33 χιλιοστά, η μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά μοντέλα αυτόματης κουνουπιέρας της Belco Systems, δίνει λύσεις σε κάθε τύπο πόρτας ή παράθυρου. * Το γαλβανισμένο ελατήριο, * τα κατασκευασμένα από πολυαμίδια πλαστικά μέρη, * η ειδικής κατασκευής «stiff» fiberglass σήτα, * η ταινία διπλής όψης 19 χιλιοστών * και γενικά όλα τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται τη σωστή λειτουργία των αυτόματων αντικωνωπικών συστημάτων μας και την αντοχή τους σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. * Το αντιανεμικό βουρτσάκι «Mesh Lock» δίνει πρόσθετη αντοχή στις πιέσεις του αέρα. * Το φρένο του ελατηρίου, μας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζουμε την ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει η σήτα καθώς τυλίγεται στον άξονα της. * Η ειδική προσθήκη του φτερού πάνω από την κασετίνα, δίνει λύση στην τοποθέτηση της κουνουπιέρας, όταν εξωτερικά έχουμε παντζούρι που κλείνει με γάντζο. * Το στόπερ «σφήνα» που σταματάει την σήτα οριζόντιας κίνησης σε όποιο ενδιάμεσο σημείο επιθυμούμε. * Εύκολο και ασφαλές κλείσιμο, με μαγνήτη ή γάντζο. Τα τέσσερα μοντέλα κασετίνας από 33 έως 41 χιλιοστά σε συνδυασμό με τα τέσσερα πλάτη σήτας από 140 έως 260 εκατοστά και τους 2 άξονες («οικονομικό» πάχους 1,2 χιλιοστών και «ενισχυμένο» πάχους 2 χιλιοστών) δημιουργούν μια τεράστια γκάμα από αυτόματες κουνουπιέρες κάθετης ή οριζόντιας κίνησης (μονόφυλλες και δίφυλλες). ία από αυτές καλύπτει σίγουρα τις ανάγκες σας. Οι αυτόματες κουνουπιέρες, διατίθενται κατασκευασμένες στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, σε «do it your self» ΚΙΤ

3 τυποποιημένων διαστάσεων, καθώς και σε εξάμετρες βέργες για επαγγελματίες. Χρώματα Αποχρώσεις Ξύλου Plisse Σε μια εποχή υπέρ προσφοράς προϊόντων, αλλά και ανταγωνιστικότητας δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό μοντέλο σήτας. Η σήτα plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν για μπαλκονόπορτες, προσφέροντας εξαιρετική λειτουργία, τεράστια αντοχή και κυρίως κορυφαία ποιότητα. * Η χρήση πλαστικής ερπύστριας, μας επιτρέπει την αποφυγή κάτω οδηγού, διευκολύνοντας την διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου. * Η χρήση άκαυστης και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής πλισέ σήτας από πολυπροπυλένιο, προσφέρει άριστη αντικωνωπική προστασία, αλλά και σκίαση. * Τα καλώδια από Kevlar, ενδιάμεσα στο πανί, παρέχουν απεριόριστη αντοχή στον αέρα και στην συχνή καθημερινή χρήση. * Δεν διαθέτει ελατήριο επαναφοράς, κάνοντας το άνοιγμα ή το κλείσιμο εύκολο ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. * Σταματάει σε όποιο σημείο την αφήσουμε. * Είναι εύκολη στην τοποθέτησή της, ενώ τα ειδικά πλαστικά κουμπώματα που διαθέτει, δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να την αφαιρεί από το κούφωμα με μια μόνο κίνηση, για καθαρισμό ή αποθήκευση. * Μας επιτρέπει να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα μπαλκονόπορτας με μέγιστο ύψος τα 2 μέτρα και 60 εκατοστά και χρησιμοποιώντας την ως μονόφυλλή, δίφυλλη, τρίφυλλη, τετράφυλλη κ.ο.κ. να κατασκευάσουμε όσο πλάτος θέλουμε χωρίς κανέναν περιορισμό! Οι Σήτες Plisse, διατίθενται κατασκευασμένες στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, καθώς και σε ΚΙΤ που έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί και σε διαφορετικές διαστάσεις χωρίς να χρειάζεται να επέμβουμε καθόλου στον μηχανισμό της σήτας. Free Η Αμπατζής καινοτομεί για άλλη μια φορά στο χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, προσφέροντας ένα νέο μοντέλο κουνουπιέρας, την «FREE», επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία και την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της.

4 Η σήτα «FREE» με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις, «είναι αυτό ακριβώς που έλειπε από την ελληνική αγορά». Καινοτομίες στη λειτουργία * Η κουνουπιέρα Free λειτουργεί με μηχανισμό ερπύστριας (χωρίς κάτω οδηγό)! Δεν μαζεύει νερά και χώματα και δεν είναι επικίνδυνη για να σκοντάψουμε! * Δίνει τέλος, στην επικίνδυνη και απαγορευμένη από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, αυτόματη επαναφορά (πιστοποίηση βάση CE). Η κουνουπιέρα Free σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε * Η ερπύστρια αναγκάζει την κουνουπιέρα Free να δουλεύει πάντα παράλληλα με τον τοίχο και δεν επιτρέπει στην σήτα να στραβοτυλιχτεί και να τσαλακωθεί, ή να σκιστεί από όπου και αν την κρατάμε (ψηλά ή χαμηλά)! * Η κουνουπιέρα Free είναι κατασκευασμένη από Fiberglass, υλικό που δεν σαπίζει και δεν καίγεται (πληροί όλες τις προδιαγραφές πυρασφάλειας)! Καινοτομίες στην τοποθέτηση * Η κουνουπιέρα Free τοποθετείται πανεύκολα και σε ελάχιστο χρόνο! * Μπορεί να αλλάξει φορά από αριστερή σε δεξιά (και αντίστροφα), τόσο εύκολα (με μια κίνηση χωρίς εργαλεία), που μπορείτε να την αλλάζετε κάθε μέρα! Καινοτομίες στην εμφάνιση * Αντίθετα με τις υπόλοιπες κουνουπιέρες με ερπύστρια της αγοράς, η κουνουπιέρα Free έχει γκρι, ίσια σήτα και η εξωτερική όψη του σπιτιού είναι ομοιόμορφη ακόμα και αν επιλέξουμε άλλους τύπους κουνουπιέρας για τα υπόλοιπα ανοίγματα του σπιτιού μας (π.χ. κάθετες για τα παράθυρα, ανοιγόμενες για την κεντρική είσοδο ή σταθερά τελάρα για τα μπάνια). * Διατίθεται κομμένη και συναρμολογημένη στις επιθυμητές από εσάς διαστάσεις μέσα σε μια-δυο εργάσιμες αλλά και σε ΚΙΤ τυποποιημένων διαστάσεων για να την κόψετε και να τη συναρμολογήσετε μόνος σας (απαιτούμενος χρόνος κατασκευής 15 λεπτά!). * Κατασκευασμένη από γκρι Fiberglass, δίνει άριστη ορατότητα ενώ κρύβει αποτελεσματικά τις σκόνες που κάθονται πάνω της. Καινοτομία Υποστήριξη μετά την πώληση Η κουνουπιέρα Free αφαιρείται πανεύκολα, με μια μόλις κίνηση (χωρίς εργαλεία) από οποιονδήποτε, χωρίς την ανάγκη κάποιου ειδικού τεχνίτη. Επιδιορθώνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος! ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ! Συρόμενη Μονόφυλλη ή δίφυλλη συρόμενη σήτα, ιδανική για συρόμενα κουφώματα.

5 Το πανί της είναι από «soft» fiberglass που δεν σαπίζει, δεν καίγεται και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντάς μας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σήτα από αλουμίνιο ή σήτα «pet screen» από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει όχι μόνο στα έντομα αλλά και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας. Η τοποθέτησή της είναι εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμό της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι συρόμενες κουνουπιέρες Belco Systems διατίθενται κατασκευασμένες στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, καθώς και σε εξάμετρες βέργες για επαγγελματίες. Χρώματα Απομιμήσεις Ξύλου Σταθερού Τελάρου Τα σταθερά τελάρα, προτείνονται ως πιο οικονομική λύση σε παράθυρα που δεν είναι απαραίτητο το άνοιγμα της σήτας. Με πλαστικές γωνίες σύνδεσης και κοπές σε 90 μοίρες, για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, είναι η ιδανική λύση για μικρά (αλλά και μεγάλα) παράθυρα όπου δεν θέλουμε την σήτα να ανοιγοκλείνει.

6 Με την προσθήκη τραβέρσας στο σταθερό τελάρο, μας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευάσουμε ακόμα και μεγάλα ανοίγματα χωρίς προβλήματα. Το πανί της είναι από «soft» fiberglass που δεν σαπίζει, δεν καίγεται και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντάς μας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σήτα από αλουμίνιο ή σήτα «pet screen» από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει όχι μόνο στα έντομα αλλά και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας. Η τοποθέτησή της είναι εξαιρετικά εύκολη ενώ η δυνατότητα προσθήκης βούρτσας ή μαγνήτη στο προφίλ του σταθερού τελάρου, μας δίνει λύσεις σε οποιαδήποτε περίεργη κατασκευή θέλουμε να δημιουργήσουμε. Τα σταθερά τελάρα σήτας της Belco Systems διατίθενται κατασκευασμένα στις επιθυμητές από τον πελάτη διαστάσεις, σε «do it your self» ΚΙΤ τυποποιημένων διαστάσεων, καθώς και σε πεντάμετρες βέργες για επαγγελματίες. Χρώματα Αποχρώσεις Ξύλου

Κουνουπιέρες Mosquito nets

Κουνουπιέρες Mosquito nets WINDOW ENERGY windows & doors Κουνουπιέρες Mosquito nets info@koufomata.com.gr www.koufomata.com.gr ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Kασετίνες 36, 38, 40 & 41 mm: Ύψος έως 155 cm. Κασετίνες 33mm: Ύψος έως 133 cm. ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ Η ΕΤΑΙΡΙΑ H ITALSIT είναι μία σύγχρονη, δυναμική και ευέλικτη εταιρία, κατασκευής και εμπορίας Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ 15 ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ROYAL & PIETTA 32 04 ΠΑΝΙ PLISSE 16 EL GRECO ME ΚΟΡΔΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία Δανέλης Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΕΒΕΕ ιδρύθηκε το 1983, αριθμώντας 28 χρόνια επιτυχημένης

Η εταιρεία Δανέλης Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΕΒΕΕ ιδρύθηκε το 1983, αριθμώντας 28 χρόνια επιτυχημένης 2 σημείο αναφοράς Χρόνια τώρα, η ποιότητα και η αισθητική σε πόρτες, ξύλινα κουφώματα, κουζίνες και ντουλάπες έχουν σαν σημείο αναφοράς την εταιρεία DANELIS. Στα 28 χρόνια της πορείας της εταιρείας η κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

σημείο αναφοράς περιεχόμενα

σημείο αναφοράς περιεχόμενα 2 3 σημείο αναφοράς Χρόνια τώρα, η ποιότητα και η αισθητική σε πόρτες, ξύλινα κουφώματα, κουζίνες και ντουλάπες έχουν σαν σημείο αναφοράς την εταιρεία DANELIS. Στα 28 χρόνια της πορείας της εταιρείας η

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος εξαρτηµάτων - εµπορευµάτων Sita by ETEM

Κατάλογος εξαρτηµάτων - εµπορευµάτων Sita by ETEM Κατάλογος εξαρτηµάτων - εµπορευµάτων Sita by ETEM Ο παρών τιµοκατάλογος αντικαθιστά κάθε προηγούµενο. Οι αναγραφόµενες τιµές πώλησης δεν περιλαµβάνουν Φ.Π.Α. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη του

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν. σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε

ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν. σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε ΕΠΙΛΕΞΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Ω Ν Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ω Ν σχεδιάζουμε παράγουμε κατασκευάζουμε Η εταιρεία IDECO έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας από το 1991 την παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. μέσα από την καθημερινή επαφή, την πολυετή πείρα και έρευνα με τους κατασκευαστές αλουμινίου, και τους τελικούς χρήστες καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα 1 - Επιλογή ενέργειας:

Βήμα 1 - Επιλογή ενέργειας: Βήμα 1 - Επιλογή ενέργειας: Ανοίγοντας το πρόγραμμα καλείστε να επιλέξετε μία από τις τρείς επιλογές Δημιουργία από αποθηκευμένα, Δημιουργία Ανοιγόμενου, Δημιουργία Συρόμενου (εικόνα Νο1). (εικόνα Νο1)

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Στο δικό µας κόσµο, τα έντοµα µένουν απ έξω!

Στο δικό µας κόσµο, τα έντοµα µένουν απ έξω! P. 5389 γιατί... ερµήγκια ρε α µπιε Π Heat Wave αθάρια ε ταλούδε (µονόφυλλη αµφίπλευρη) s ρια Πετα ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ: Kου Τηλ.: 22990 49880-1, - 2 www.g-s.gr Dragonflies flies Butterlies λούλε Βees Butterflies

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Η ανανεωμένη εφαρμογή Uw Calculator. έχει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερα

Η ανανεωμένη εφαρμογή Uw Calculator. έχει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερα Η ανανεωμένη εφαρμογή Uw Calculator έχει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερα Τι παραπάνω μου προσφέρει η εφαρμογή της ALUMINCO Φιλικό και άνετο περιβάλλον Έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί μία ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Ζέστη. Mosquitoes. Mύγες. Mύγες. Kουνούπια. Μέλισσες. Dragonflies. Πασχαλίτσες. Λιβελούλες. Hot. Ladybirds. Butterlies. Καύσωνας. Σαύρες.

Ζέστη. Mosquitoes. Mύγες. Mύγες. Kουνούπια. Μέλισσες. Dragonflies. Πασχαλίτσες. Λιβελούλες. Hot. Ladybirds. Butterlies. Καύσωνας. Σαύρες. P. 5389 γιατί... ερµήγκια ρε α µπιε Π Heat Wave αθάρια ε ταλούδε (µονόφυλλη αµφίπλευρη) s ρια Πετα ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ: Kου www.g-s.gr Dragonflies flies Butterlies λούλε Βees Butterflies tles α Sun πιε

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16.05.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 33131 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΤΥΠΟΣ SL 800 / SL 850 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Διάφραγμα (Damper) τύπου κλαπέ για κάθε σχισμή (Slot). (-D) Διάτρητη εσχάρα ισοκατανομής. (-Ε) Το στόμιο διατίθεται τυπικά με πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ AΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ I ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα ανοιγόμενα, τα συρόμενα και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΤΥΠΟΣ SL 800 / SL 850 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ SLOT ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια SL-801, SL-851, SL-802, SL-852, SL-803, SL-853 κ.ο.κ. είναι γραμμικά στόμια προσαγωγής ή απαγωγής, κατάλληλα για τοποθέτηση σε τοίχο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF - 202/LF 212 / LF / LF ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF - 202/LF 212 / LF 202-2 / LF 212-2 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-202, LF-212 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EOS ΤΑΚΑΚΙ ΠΟΜΠΕ ΜΠΑΖΑ ΜΙΝΙ CURVED 70mm ΜΠΑΖΑ CURVED 125mm ΜΠΑΖΑ STEREON 100mm EOS Το συρόνο σύστημα της INAL χωρίς καθόλου μπάζες αλουμινίου για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Μια εναλλακτική, υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία Μανούσης Ευ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε το 1996 και με γνώμονα τη συνέπεια και την πρωτοπορία συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς. Επιλέγοντας προσεκτικά τους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Perfect Fit

Συστήματα σκίασης Perfect Fit Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Perfect Fit Χειροκίνητο ρόλερ Perfect Fit PFR-M με χειρισμό ελατηρίου To Perfect Fit αποτελεί μια μοναδική επιλογή για παράθυρα και πόρτες από υλικό upvc Tο σύστημα αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

AL 590 AL 220 AL 250

AL 590 AL 220 AL 250 AL 590 AL 220 AL 250 AL 590 Φανταστείτε μια πόρτα..την έχουμε! Σύστημα ALUMINCO 590 Θερμομονωτικό Σύστημα για κύριες εισόδους, υψηλή θερμομόνωση στεγάνωση και ασφάλεια. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Αδιάρρηκτος ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε."

ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε. ΥΦΑΝΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ "NEΑ EΛΒIΣ Α.Ε." Θέση ΑΥΓΟ ΣOΥΦΛI EΒΡOΥ 684 00 Πωλήσεις: Tηλ: 2554 023522 Φaξ: 2554 020049 E-mail: info@weatherstrip.gr WEB-SITE:www.weatherstrip.gr WEB-SITE:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΥΠΟΣ WS 101/WS 102 ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια των σειρών WS είναι κατάλληλα για προσαγωγή αέρα, για μετωπική τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με κινητά πτερύγια, σε

Διαβάστε περισσότερα

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση Εσωτερική σκίαση Κάθετες Περσίδες Model V-ABS-M Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm Συστήματα σκίασης κάθετων περσίδων με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας και κορδονιού Το σύστημα κάθετων περσίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Καλαϊσάκη και του Κεντρικού κτίριου Διοίκησης του ΓΠΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 13-3-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τμήμα Κατασκευών & Επισκευών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy Β400 {pgslideshow id=61 width=640 height=480 delay=3000 image=l} :: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy - Τα

Διαβάστε περισσότερα

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην παραγωγή εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα από προφίλ αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ Γκαραζόπορτες για υψηλές απαιτήσεις Ένα όμορφο σπίτι χρειάζεται μία τελευταία πινελιά που τη δίνει μία ωραία και πρακτική γκαραζόπορτα

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003011460 2015-09-02

15REQ003011460 2015-09-02 5REQ0030460 205-09-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές, 27/8/205 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 988 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟΜΙΟ ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ FA 400/FA 400 C ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Επισημαίνουμε ότι: Οι ονομαστικές διαστάσεις παραγγελίας είναι οι διαστάσεις του ανοίγματος τοποθέτησης. Για τα στόμια FA-400 τα πτερύγια τοποθετούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ F4 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ F4 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ F4 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ I. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ 1. Κάνουμε σπειρώματα M5 στα οριζόντια προφίλ. Εικόνα 1.1.1: Σπείρωμα Μ5 σε οριζόντιο προφίλ 2. Για την κατασκευή της ανοιγόμενης πόρτας: Εγκαθιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΤΖΑΜΙ. Πυρίμαχο Τζάμι 60' Διαστάσεις: 300 x 400 mm Πάχος: 22 ~ 24mm

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΤΖΑΜΙ. Πυρίμαχο Τζάμι 60' Διαστάσεις: 300 x 400 mm Πάχος: 22 ~ 24mm ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 60 ΜΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΤΖΑΜΙ Πυρίμαχο Τζάμι 60' Διαστάσεις: 300 x 400 mm Πάχος: 22 ~ 24mm Υπάρχει Απόθεμα Πορτών με Τοποθετημένο Τζάμι στις Διαστάσεις 900 x 2.050, 900 x 2.150, 1.000 x 2.050,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14.03.2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Οικ. 15629 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Στην κατηγορία αυτή παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης - τακτοποίησης στο σπίτι μας ή στο εργαστήριό μας.

Στην κατηγορία αυτή παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης - τακτοποίησης στο σπίτι μας ή στο εργαστήριό μας. Στην κατηγορία αυτή παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες αποθήκευσης - τακτοποίησης στο σπίτι μας ή στο εργαστήριό μας. ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Χρήσιμα για την αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα

Ψηφιακοί καταψύκτες λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 6 καταψύκτες 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα λευκής ηλεκτροστατικής

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/ Α ΕΙΔΟΣ CPV ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Οριζόντιες Περσίδες 39515410-2 38 ΔΑΠΑΝΗ 2 Συστήματα πλαϊνών οδηγών - Ντίζες (για τις περσίδες) 17 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα

Ψηφιακά ψυγεία λίτρα Σε αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζονται 9 ψυγεία 600 λίτρων, κορυφαίας αποδοτικότητας και επάρκειας. Διατίθενται μοντέλα 0 C και -2 C με επιλογή διάφορων υλικών (ανοξείδωτου χάλυβα AISI 304, AISI 430 ή χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ WWW.PANIDIS-SA.COM ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1974 και αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Χρήσιµα για την αποθήκευση διαφόρων αντικειµένων εντός και εκτός σπιτιού (γκαράζ, µπαλκόνια, κλιµακοστάσια, αποθήκες, κήποι). Στιβαρά και ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ

www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ www.domil.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αποσυναρµολογηµενη διάταξη µονόφυλλου ανοιγόµενου παραθυρου..σελ 3 Πίνακας απαιτούµενων εξαρτηµάτων..σελ 4 Συναρµολόγηση κάσας.....σελ

Διαβάστε περισσότερα

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED:

ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: ROLLING SHUTTERS - GARAGE DOORS - AUTOMATIONS 2019 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ISSUED: 2019.04.12 + 30 23510 41860 info@biorol.gr www.biorol.com ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις ΣΧΕΔΙΟ 905 ΓΙΑ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ Μοναδική διαμόρφωση πόρτας Με το σχέδιο 905 διαμορφώνετε την πρόσοψη του

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου

Διαβάστε περισσότερα

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο)

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο) Η εταιρεία Vorne παράγει μηχανισμούς ανοιγόμενων και ανοιγόμενων - ανακλινόμενων παραθύρων και μηχανισμούς ανακλινόμενων συρομένων για προφίλ PVCu. Οι μηχανισμοί της εταιρείας, διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ CALDWELL ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ 1 ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ: Τα ελατήρια εξισορρόπησης κατασκευάζονται για ύψος φύλλου από 250 1800 mm, με ενδιάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόμαν

Συστήματα σκίασης Ρόμαν Εσωτερική σκίαση Yφασμάτινο με μηχανισμό αλυσίδας RAS-M Συστήματα εσωτερικής σκίασης ρόμαν με ύφασμα Το σύστημα διατίθεται με χειροκίνητη λειτουργία αλλά και με ηλεκτροκίνηση δεχόμενο και αυτοματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

LAMELLO SWISS MADE. Mod. Classic C3. Ισχύς 750 Watt. Δίσκος Φ100 x 4 x 22mm Z6 (3+3) Μέγιστο βάθος κοπής 20mm Βάρος 3,1kg. Mod.

LAMELLO SWISS MADE. Mod. Classic C3. Ισχύς 750 Watt. Δίσκος Φ100 x 4 x 22mm Z6 (3+3) Μέγιστο βάθος κοπής 20mm Βάρος 3,1kg. Mod. LAMELLO SWISS MADE Mod. Classic C3 Επαγγελματική ηλεκτρική καβιλιέρα. Η αυθεντική καβιλιέρα Lamello απαραίτητη για κάθε ξυλουργική εργασία. Μηχάνημα υψηλής ακρίβειας και πολύ μεγάλης αντοχής, με ρυθμιστή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΠΑΟΥΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Χρήσιμα για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων εντός και εκτός σπιτιού (γκαράζ, μπαλκόνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες, κήποι). Στιβαρά και ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ : 44 : 59100 : : 2331350207 FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση : Μητροπόλεως 44 Ταχ.Κώδικας : 59100 Πληροφορίες : Φρειδερίκη Μαργαρίτου Τηλέφωνο : 2331350207 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Εσωτερική σκίαση Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Model Classic Οριζόντιες περσίδες Classic 16, 25 mm Συστήματα σκίασης οριζοντιών περσίδων με πλευρικό μηχανισμό κορδόνι, μπαστουνι ή ηλεκτροκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-33 34 35 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ 45

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ MΠΑΖΑ CURVED mm MΠΑΖΑ STEREON 100mm ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΑΖΑ CURVED mm Ανοιγόμενη γυάλινη πόρτα INAL με άνω και κάτω μπάζες που δεν απαιτούν τρύπες ή εγκοπές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 320AC Ρόλερ με πλευρικό εγχρωμο μηχανισμό αλυσίδας 320ΑC Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ CA 601/602/603/604 ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΜΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Πολύφυλλο διάφραγμα ρύθμισης παροχής αέρος (Damper) αντιθέτως κινουμένων πτερυγίων, ρυθμιζόμενο από την όψη του στομίου. (-D)

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ

Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ Μεντεσέδες πολλαπλών σημείων, με ρύθμιση καθ' ύψος, ευρωπαϊκά μεγέθη, ρυθμιζόμενη απλή κάσα, σύστημα μεντεσέδων ASSA Πόρτα πολλαπλών χρήσεων MZ Χαλύβδινες πόρτες υψηλής ποιότητας για εξωτερικούς και εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 590H Ρόλερ με μεταλλικό ηλεκτροκίνητο μηχανισμό 590Η Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου

Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου ΕΔΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Α Βιομηχανική περιοχή Βόλου Τ.Κ. 38500 Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα.

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ Η Dr. DOM διαθέτει ξύλινα κουφώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την προδιαγραφή DIN 18545 T2, βάσει της τεχνολογίας EURO J68 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη Τετραπλό Σταντ Προβολή Εντύπων "Wing" Κατασκευασμένο από ασημί ανοδιωμένο τετράγωνο κατακόρυφο ST-DIS 052 προφίλ με στρόγγυλη επιχριωμένη ατσάλινη βάση και 6 x A4 κάθετε διαφανέ ακρυλικέ θήκε εντύπων (ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα