ATHENS PHOTO WORLD 7 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ATHENS PHOTO WORLD 7 16 ΙΟΥΝΙΟΥ"

Transcript

1 ATHENS PHOTO WORLD 7 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ APW: - Eyewitness / Γιάννης Μπεχράκης. Τριάντα χρόνια φωτοειδησεογραφίας, διακρίσεων και βραβείων, τριάντα χρόνια παρουσίας του Γιάννη Μπεχράκη στα γεγονότα που πλέον ονομάζουμε «σύγχρονη ιστορία» την ώρα που αυτή γραφόταν. Μια συλλογή των πιο δυνατών και επιδραστικών εικόνων του σπουδαίου Έλληνα φωτοειδησεογράφου θα έχει το κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά στο Αίθριο του 4ου ορόφου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, θα προβάλλονται video με ομιλίες και συνεντεύξεις του Γιάννη Μπεχράκη κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης φωτογραφικής πορείας του με τις πιο σημαντικές σκέψεις του για τη φωτογραφία και τον κόσμο. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 μέχρι και τις 15 Ιουνίου. - World Press Photo 2019 Ο πιο σημαντικός διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας κάνει την Αθήνα πρώτο σταθμό της ετήσιας περιοδείας του, φέρνοντας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τις πιο συναρπαστικές φωτογραφίες του Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Στα εγκαίνια και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Photo World, εκτός από την Anna Lena Mehr, διευθύντρια του Διαγωνισμού, θα παρεβρίσκεται και ο Βρετανο-Καναδός Finbarr O Reilly, βραβευμένος στην κατηγορία «Πορτραίτα», με τη φωτογραφία του, Dakar Fashion. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 μέχρι και τις 30 Ιουνίου. - Έκθεση Notes / Δημήτρης Μιχαλάκης Ο Δημήτρης Μιχαλάκης είναι ένας από τους πιο δραστήριους Έλληνες φωτογράφους των τελευταίων ετών, με συνεργασίες και δημοσιεύσεις σε μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού και παρουσία σε σημαντικά φεστιβάλ. Μέσα στο ευρύτερο εγχείρημα γνωριμίας του αθηναϊκού κοινού με τη δουλειά σημαντικών φωτογράφων, έξω από αυστηρούς εκθεσιακούς χώρους και περιορισμένα ωράρια, θα εκτεθούν στην Πλατεία Συντάγματος δεκατέσσερις φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων από διαφορετικά σημεία του κόσμου. - Έκθεση Η καθημερινότητα στον κόσμο Το Athens Photo World σε συνεργασία με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press παρουσιάζει την έκθεση Η Καθημερινότητα στον Κόσμο. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει 48 φωτογραφίες από αντίστοιχα μέρη του κόσμου, όλες τραβηγμένες μέσα στα τελευταία δύο χρόνια. Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα κοσμούν τα κάγκελα του Εθνικού Κήπου, ένα σημείο περάσματος, ενδιαφέροντος και καθημερινής βόλτας για εκατοντάδες Αθηναίους και επισκέπτες.

2 - Έκθεση «Ελλάδα» / Πέτρος Γιαννακούρης, Κώστας Μπαλτάς, Λουκάς Χαψής Τρεις σημαντικοί Έλληνες φωτογράφοι, ο Πέτρος Γιαννακούρης του πρακτορείου Associated Press, ο Κώστας Μπαλτάς και ο Λουκάς Χαψής, φέρνουν κοντά μας σημεία της χώρας με σπάνια ομορφιά και διαχρονική σημασία. Τόποι ορόσημα, όπως η Ακρόπολη και ο ναός του Ποσειδώνα, και μοναδικές στιγμές από την καθημερινότητα που περνούν καμιά φορά απαρατήρητες, έρχονται «κοντά» και «δυνατά» μέσα από τις μεγάλες φωτογραφίες των τριών δημιουργών που θα κοσμούν την οδό Ερμού (μεταξύ Θησείου και οδού Πειραιώς) και θα ομορφαίνουν τον περίπατο στην Αθήνα. - Ψηφιακές Προβολές Η καθημερινότητα στον Κόσμο Το Athens Photo World παρουσιάζει μια σειρά Ψηφιακών Προβολών με φωτογραφίες είκοσι Ελλήνων φωτογράφων που αποτυπώνουν με το φακό τους σκηνές καθημερινής ζωής και όχι μόνο. Κάθε βράδυ οι προβολές θα ξεκινούν με μια συλλογή φωτογραφιών του Γιάννη Μπεχράκη, ενώ θα ακολουθεί η δουλειά δύο διαφορετικών φωτογράφων, στους εξωτερικούς τοίχους τριών κεντρικών και πολυσύχναστων σημείων της Αθήνας: στον τοίχο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στην οδό Ερμού 134, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και στο κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι προβολές θα διαρκέσουν από τις 7 μέχρι και τις 16 Ιουνίου. - Έκθεση Εφήβων Φωτογράφων Μια ομάδα δεκαπέντε εφήβων φωτογράφων, υπό την καθοδήγηση της Δώρας Λαβαζού και του ifocus θα φωτογραφίσουν τη γειτονιά, την πόλη και οτιδήποτε τους κεντρίζει το ενδιαφέρον με σκοπό να διαμορφώσουν το μωσαϊκό της πόλης με την πιο φρέσκια ματιά της νέας γενιάς της. Ταυτόχρονα, η έκθεση θα συμπληρώνεται από μια συλλογή φωτογραφιών από πιο αποκεντρωμένα σημεία της Ελλάδας που θα προβάλλονται ψηφιακά μέσα στο χώρο. H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ifocus Gallery (Ιπποκράτους 13). Η έκθεση και η προβολή θα διαρκέσουν από τις 7 μέχρι και τις 16 Ιουνίου. ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ APW: Παράλληλα με τις εκθέσεις το Athens Photo World 2019 οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων φωτογράφων και φωτοειδησεογράφων με σκοπό την παρουσίαση της δουλειάς τους αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ρόλο και το μέλλον της σύγχρονης φωτοειδησεογραφίας. - Προβολή Ντοκιμαντέρ Στο πλαίσιο του APW θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του βραβευμένου κινηματογραφιστή Buddy Squires. Στο φιλμ, μέσα από το φακό του Squires, που ακολουθούσε τον Γιάννη Μπεχράκη από το 2000 σε πολλές χώρες, αποτυπώνονται σημαντικά βήματα της καριέρας του. Ο δημιουργός θα προβάλλει για πρώτη φορά στο Athens Photo World ένα απόσπασμα 40 λεπτών της δουλειάς του σαν φόρο τιμής στο έργο και τη μνήμη του Γιάννη Μπεχράκη. Η προβολή θα γίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 8 Ιουνίου 2019 με ελεύθερη είσοδο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής.

3 - Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας: Η φωτοειδησεογραφία σήμερα Επτά σημαντικοί επαγγελματίες θα βρεθούν μαζί στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν τις εμπειρίες αλλά και τις απόψεις τους για το ρόλο και το μέλλον της σύγχρονης φωτοειδησεογραφίας. Φίλοι και συνεργάτες, οι περισσότεροι, του Γιάννη Μπεχράκη και προσωπικά προσκεκλημένοι από τον ίδιο στις αρχές της οργάνωσης του Athens Photo World, οι Rickey Rogers και Goran Tomasevic από το πρακτορείο REUTERS, οι Dusan Vranic και Λευτέρης Πιταράκης από το πρακτορείο Associated Press, ο φωτογράφος Finbarr O Reilly, η φωτογράφος Heidi Levine και η Anna Lena Mehr, διευθύντρια του διαγωνισμού από το World Press Photo, θα αναφερθούν στη γνωριμία τους με τον Γιάννη Μπεχράκη και τη δουλειά του, θα μας δείξουν τη δική τους δουλειά, θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 9 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής. - Ομιλίες Φωτογράφων: Λουίζα Γκουλιαμάκη, Νίκος Πηλός, Κωνσταντίνος Πίττας, Σπύρος Στάβερης και Santiago Lyon Τέσσερις σημαντικοί και έμπειροι Έλληνες φωτογράφοι με μακρόχρονη πορεία στη φωτογραφία, στο ντοκουμέντο και το ρεπορτάζ παρουσιάζουν τη δουλειά και τις εμπειρίες τους στο κοινό μέσα από μια ζωντανή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Η Λουίζα Γκουλιαμάκη, ενεργή και δραστήρια φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Δημοσιογραφικού Πρακτορείου και από τις λίγες γυναίκες φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα. Ο Νίκος Πηλός, ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους ντοκουμέντου στη χώρα μας, με πλούσιο έργο και πολλές διεθνείς διακρίσεις. Ο Κωνσταντίνος Πίττας, με σημαντικό έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. O Σπύρος Στάβερης, με το μοναδικό φωτογραφικό στυλ απαθανάτισης της ζωής των σύγχρονων Ελλήνων. Στο ίδιο πλαίσιο ο Santiago Lyon, με μακρόχρονη εμπειρία στο πρακτορείο Associated Press και τώρα υπεύθυνος περιεχομένου της εταιρίας Adobe θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους τόσο για την περιπετειώδη όσο και για την πιο τεχνική πλευρά του φωτορεπορτάζ και της φωτογραφίας γενικότερα. Οι ομιλίες θα διεξαχθούν στον Πύργο Βιβλίων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις εξής ημερομηνίες: Κωνσταντίνος Πίττας και Σπύρος Στάβερης: 12 Ιουνίου, 20:00 22:00 Νίκος Πηλός: 13 Ιουνίου, 19:00 21:00 Santiago Lyon: 14 Ιουνίου, 19:00 21:00 Λουίζα Γκουλιαμάκη: 15 Ιουνίου, 17:00 19:00 - Βραβείο «Yannis Behrakis» και Βραβείο Athens Photo World Έχοντας πάντα σαν στόχο την προβολή και την ενίσχυση της δουλειάς των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ, το APW συμβάλλει με τον τρόπο του στην ενθάρρυνση και την αναβάθμιση της δουλειάς τους και στη δυνατότητά τους να συνεχίζουν αφοσιωμένοι στο έργο και στο όραμά τους. Με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το APW οργανώνει δύο ετήσια Βραβεία Φωτορεπορτάζ.

4 Το Athens Photo World θα απονείμει χρηματικό Βραβείο ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ ( ) στο όνομα και τιμώντας τη μνήμη του Γιάννη Μπεχράκη. Το διεθνές βραβείο φωτοειδησεογραφίας Yannis Behrakis ήταν μια πρόταση του ίδιου του Έλληνα φωτογράφου και θα απονέμεται κάθε χρόνο σε μια εξελισσόμενη ή ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά ρεπορτάζ ή ντοκουμέντου. Παράλληλα, το Athens Photo World θα απονείμει χρηματικό Βραβείο ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 ) σε μια εξελισσόμενη ή ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά ρεπορτάζ ή ντοκουμέντου σε έναν φωτογράφο που ζει κι εργάζεται στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Οι βραβευμένες φωτογραφικές δουλειές κάθε διοργάνωσης θα εκτίθενται στην επόμενη διοργάνωση του Athens Photo World σε ατομική έκθεση των δημιουργών. Το Athens Photo World στοχεύει στην ανάδειξη της δουλειάς των φωτορεπόρτερ και της συνεισφοράς τους στη διαμόρφωση της εικόνας του κόσμου μας και της ιστορίας εν τη γενέσει της, σε καιρούς πολιτικών και κοινωνικών αναταραχών και ανακατατάξεων. Ταυτόχρονα, επιδιώκεται η ανάδειξη της Αθήνας σε σημείο συνάντησης των φωτογράφων και φωτορεπόρτερ σε μια εποχή ταχύτατης μετάδοσης εικόνων, ειδήσεων και εξελίξεων. Το πρώτο Athens Photo World πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Δήμο Αθηναίων, το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, που λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Εθνικό Κήπο, την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής, τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού). INFO ATHENS PHOTO WORLD 7-16 Ιουνίου 2019 Η οργανωτική ομάδα του Athens Photo World : Θανάσης Σταυράκης, AP Chief Photographer Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία: Καλλιτεχνικός Διευθυντής Λευτέρης Πιταράκης, AP Chief Photographer Τουρκία, έδρα στην Κωνσταντινούπολη: Επιμελητής / Συντονιστής Έκθεσης Γιάννη Μπεχράκη Γιάννης Κολεσίδης, ΑΠΕ/EPA φωτογράφος / φωτορεπόρτερ, έδρα στην Αθήνα Επιμελητής / Συντονιστής Ψηφιακών Προβολών Χριστίνα Καλλιγιάννη, φωτογράφος, υποψήφια Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου: Γενικός Συντονισμός Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το Δελτίο Τύπου παραχωρούνται αποκλειστικά για χρήση σε δημοσιεύσεις αναφορικά με το Athens Photo World και πρέπει να συνοδεύονται πάντα από τα αντίστοιχα credits Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο Επικοινωνία info@apw.gr

5 Find us and follow us on: Official site Facebook Twitter

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Docfest ΧΑΛΚΙ Α 2010 5 10 Οκτωβρίου www..docfest..gr Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2010 θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019-2020 Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Οι άνθρωποι του το ανέδειξαν και ο κόσμος το αγάπησε Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

# /05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

# /05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ IMAGE AND TECH EXPO B ΜΕΡΟΣ #476 15/05/17 NEXT #477 ΠΕΜΠΤΗ 18/05/17 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ: Γ. ΑΤΣΑΜΕΤΑΚΗ Γ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ Π. ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ Γ. ΜΑΣΧΑΛΙΔΗ Μ. ΜΕΛΕΤΖΗ like

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ

Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ Στόχοι και δράσεις 2019 Τμήμα εκπαιδευτικής και γλωσσικής συνεργασίας Γ Α Λ Λ Ι Κ Ο Ι Ν Σ Τ Ι Τ Ο Υ Τ Ο Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ Μαθητές γαλλικής γλώσσας (1) Πρωτοβάθμια εκπαίδευση 2014-2015 2015-2016 2016-2017 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Πλατεία Aριστοτέλους 10 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7 Θεσσαλονίκη Aθήνα 11742

Πλατεία Aριστοτέλους 10 Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7 Θεσσαλονίκη Aθήνα 11742 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ε.Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΜΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για τον πολιτισμό στην Αθήνα Βασικά συμπεράσματα

Έρευνα για τον πολιτισμό στην Αθήνα Βασικά συμπεράσματα Έρευνα για τον πολιτισμό στην Αθήνα Βασικά συμπεράσματα Αντιλήψεις για τις πολιτιστικές επιλογές που προσφέρει η Αθήνα o Ορατότητα πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα Γενική πεποίθηση των κατοίκων της Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της δημόσιας ή δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη»!

Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της δημόσιας ή δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη»! Δελτίο Τύπου Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της δημόσιας ή δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη»! Από τις 15 Ιουνίου μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Ingmar Bergman: διήμερο αφιέρωμα του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα

Ingmar Bergman: διήμερο αφιέρωμα του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα Ingmar Bergman: διήμερο αφιέρωμα του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα 14/11/2018 Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Μελέτη Περίπτωσης Νέο Μουσείο Ακρόπολης Μελέτη Περίπτωσης Νέο Μουσείο Ακρόπολης Μελέτη Περίπτωσης Νέο Μουσείο Ακρόπολης Χαρακτηριστικό Παράδειγµα της Πολιτιστικής Πολιτικής της Ελλάδας Γενικές Αρχές: Α. Η πολιτιστική πολιτική της χώρας µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 2010-2050 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 2010-2050 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Η ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ 2010-2050 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ Συνδιοργανωτές: Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Iδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος Conferences Sans Frontieres Ελληνική Επιτροπή UNESCO Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 7.3.1 Δελτία τύπου σε εφημερίδες και περιοδικά A Εξάμηνο 2012: Ιανουάριος- Ιούνιος 2012 ΕΝΕΡΓΕΙΑ 7: Προβολή Δημοσιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΘΗΝΑ : ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΘΗΝΑ : ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013 2014 ΑΘΗΝΑ : ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ Κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι μαθητές των Δ1 και ΣΤ τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια της υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ;

Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ; Γιατί να γίνω Μέλος του ΚΠΙΣΝ; Εξυπηρέτηση Μελών του ΚΠΙΣΝ 216 809 1010 ή με email στο members@snfcc.org ΚΠΙΣΝ Λ. Ανδρέα Συγγρού 364 176 74 Καλλιθέα Ωράριο Λειτουργίας Κέντρο Επισκεπτών & Υποδοχή ΚΠΙΣΝ

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Επιδράσεων ΚΠΙΣΝ

Μελέτη Επιδράσεων ΚΠΙΣΝ Μελέτη Επιδράσεων ΚΠΙΣΝ Παρουσίαση στην Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή του Ελληνικού Δημοσίου 22 Φεβρουαρίου 2016 1 Μελέτη Επιδράσεων ΚΠΙΣΝ: Εισαγωγή Η πρώτη μελέτη επιδράσεων του ΚΠΙΣΝ έγινε από την εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Το Κυπριακό Σηµείο Επαφήσ «Ευρώπη για τουσ Πολίτεσ» συγχρηµατοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείασ και Πολιτισµού τησ Κυπριακήσ ηµοκρατίασ (50%) και από την Ευρωπα)κή Επιτροπή (50%) 27 χώρες 495 εκατοµµύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός. Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» , Μ.Ε.Τ.

ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός. Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» , Μ.Ε.Τ. ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» 2013-2014, Μ.Ε.Τ. Παν/μίου Πατρών ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΚΤΥΟΥ «Μιντιακός Γραμματισμός» Εξοικείωση μαθητών με

Διαβάστε περισσότερα

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου!

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου! Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου! Παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων έως το τέλος του 2013 στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Κόντου Έλενα. Μητρόπουλος Δημήτρης. Παπαθανασίου Ανθή. Παπακίτσος Αλέξανδρος. Πατρίκιος Σπύρος. Y.K: Κα.Περάκη

ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Κόντου Έλενα. Μητρόπουλος Δημήτρης. Παπαθανασίου Ανθή. Παπακίτσος Αλέξανδρος. Πατρίκιος Σπύρος. Y.K: Κα.Περάκη ΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Κόντου Έλενα Μητρόπουλος Δημήτρης Παπαθανασίου Ανθή Παπακίτσος Αλέξανδρος Πατρίκιος Σπύρος Y.K: Κα.Περάκη 1 Περιεχόμενα Διαφημιστική φωτογραφία Φωτοειδησεογραφία (φωτορεπορτάζ) Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ 3: ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ Α.Σ. ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 30) ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Τοπικό Σχέδιο Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάιος Ιούνιος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙΙ Αγαπητά μας μέλη, Ακόμα ένα όμορφο φωτογραφικό ταξίδι, μια δημιουργική σεζόν, τελειώνει. Επικοινωνούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009

Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: , Αχαρνών 417, Αθήνα. Αθήνα, 9/4/2009 Πληροφορίες : κ. Βλάχου Ελένη Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ε.ΣΥ.Ν. Τηλ: 210 2512742, 6948235627 Αχαρνών 417, 11143 Αθήνα Αθήνα, 9/4/2009 Παρουσίαση του «SMS Of YOUTH 2009 Δράσεις για το Περιβάλλον», μία πανελλαδική

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα 19:00μ.μ.

Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα 19:00μ.μ. Ομιλία Πρύτανη, Καθηγητή Κωνσταντίνου Χριστοφίδη 4 η Τελετή Απονομής του Βραβείου του Πανεπιστημίου Κύπρου για την Προσφορά στην Κοινωνία και τον Πολιτισμό Αίθουσα Τελετών, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γλυκά Νερά, 6/2/2017 Αρ. Πρωτ.: Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 25 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 25 Απριλίου 2018 1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25 Απριλίου 2018 Η διάδοση της φιλαναγνωσίας, η συμμετοχή στους προβληματισμούς αιχμής που θέτει η εποχή μας, η ουσιαστική ένταξή της στον χάρτη των διεθνών εκθέσεων και η διάδοση του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019 challenging design paths 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα 19 21 ιουνίου 2019 ινστιτούτο μελέτης και έρευνας της τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΧΟΡΗΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ: ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ

ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ: ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ: ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ 1918 2018 19 22 Απριλίου στους κινηματογράφους: ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28 Στοά Κοραή, Τηλ.: 210 3211950) ΑΝΔΟΡΑ (Σεβαστουπόλεως 117 Μετρό Πανόρμου, Τηλ.: 210 6980796).

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions!

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions! Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ακόμη περισσότερα εmotions! Σεπτέμβριος Νοέμβριος 2017 Οικογενειακά προγράμματα και εκπαιδευτικές δράσεις, Σάββατα και Κυριακές, στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!»

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!» 2 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!» Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ με βαθιά πίστη στον ελεύθερο άνθρωπο, των ανοιχτών, ευρωπαϊκών και οικουμενικών οριζόντων, σχεδίασαν για το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οδηγίες προς συμμετέχοντες Οδηγίες προς συμμετέχοντες Γενικές Πληροφορίες 3 1. Τόπος Η 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας διοργανώνεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ του Κύπριου αρχιτέκτονα Ζήνωνα Σιερεπεκλή. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07-05-2010-ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμα 06-09-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Την παρουσίαση του 36ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Δράμας

Διαβάστε περισσότερα

Τέχνη Χώρος Όψεις Ανάπτυξης

Τέχνη Χώρος Όψεις Ανάπτυξης Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών Τέχνη Χώρος Όψεις Ανάπτυξης ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Πειραιώς 211, Ταύρος Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «ιαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη»

Καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «ιαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» Μαρούσι, 28 Ιουνίου 2012 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «ιαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» από το Τμήμα Βορέειου Βιβλιοθήκης της /νσης Εποπτείας ΝΠ ήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη Future

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή διεξήχθη η Ημερίδα για τη Διαγενεακή Μάθηση με τίτλο «Μαθαίνοντας από γενιά σε γενιά» που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

13 ο Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

13 ο Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1999 με σκοπό την προαγωγή και διάδοση του χορού και κάθε συναφούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας, τη συσπείρωση τωv χορογράφων και τηv ενημέρωση τωv μελών του για κάθε ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ (Γεν.Δ/ντής ''ΦΟΥΓΑΡΟ'') : Μα ρκετινγκ Η αξιά του branding

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ (Γεν.Δ/ντής ''ΦΟΥΓΑΡΟ'') : Μα ρκετινγκ Η αξιά του branding ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ (Γεν.Δ/ντής ''ΦΟΥΓΑΡΟ'') : Μα ρκετινγκ Η αξιά του branding Ο Γενικός Διευθυντής του ''ΦΟΥΓΑΡΟΥ'' Νίκος Τσαγκαρέλης ήταν από τους βασικούς ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε η οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία για την Ανοικτή Διακυβέρνηση. Σχέδιο Δράσης

Συνεργασία για την Ανοικτή Διακυβέρνηση. Σχέδιο Δράσης Συνεργασία για την Ανοικτή Διακυβέρνηση Σχέδιο Δράσης 2016-2018 Δέσμευση : Ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προσιτότητας του Κοινοβουλίου στον πολίτη Στόχος: Ενίσχυση της διαφάνειας των κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΓ-Α7Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΘΓ-Α7Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10681 Πληροφορίες : Χαράλαμπος Ράπτης Τηλέφωνο : 2103307648 Fax

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 40 Χρόνια Ιστορία Η Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Αρκάδων που κατοικούσαν στον Άγιο Δημήτριο. Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν.

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν. Ψαθόπυργος, 19/05/2011 ΑΠ :2 Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας (6974360502) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου 66-26504 Τηλ. Fax : 2 6 1 0 / 9 3 1. 5 4 1 www.psathopirgos.gr Προς: Κοιν. : Αξιότιμο Δήμαρχο Πατρέων. κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔ8Γ-Ι04 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΔ8Γ-Ι04 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Νέο Φάληρο

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Νέο Φάληρο ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ταχ. /νση : Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου ΤΚ-Πόλη : 10436 Αθήνα τηλέφωνο : 210-5238973 fax : 210-5202798 e-mail : oltee.oltee@gmail.com & mail@oltee.att.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015 Σελίδα 1/6 Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου 2015 17/10/15 23/10/2015 Όροι και Κανονισμοί 1) Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου (ΔΦΜΜΚ) διοργανώνεται από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τρίπολη, 11/11/2014 Α.Π. : 5658 Προς: ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ T.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Τρίπολη, 11/11/2014 Α.Π. : 5658 Προς: ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ T. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ Τηλέφωνο :

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Volunteers are not paid not because they are worthless, but because they are priceless. Περιεχόμενα Καλωσόρισμα Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Η κινητήρια δύναμη για εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Η κινητήρια δύναμη για εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα Η κινητήρια δύναμη για εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα Το Κυπριακό Σημείο Επαφής «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS 15-30 SEPTEMBER 2018 Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Η ιδέα 1 Η Ερµούπολη (πόλη του Ερµή, προστάτη του εµπορίου) γνωρίζει αξιοσηµείωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ: Οριστικός

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΑ: Οριστικός Τίτλος 384032 ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΙΧΕΙΡΗΜ ΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕ Α 384001 383998 384003 384072 384073 Δημιουργία θέσεων απασχόλησης στον τομέα του πολιτισμού μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην Α, Β,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας σε θέµατα Τύπου και Πληροφόρησης»

στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας σε θέµατα Τύπου και Πληροφόρησης» ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο σχέδιο νόµου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας µεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δηµοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δηµοκρατίας της Τουρκίας σε θέµατα Τύπου και Πληροφόρησης»

Διαβάστε περισσότερα

Η περιβαλλοντική εκπαίδευση είναι μια παιδαγωγική διαδικασία που επιδιώκει αυθεντικές εμπειρίες των εκπαιδευόμενων.

Η περιβαλλοντική εκπαίδευση είναι μια παιδαγωγική διαδικασία που επιδιώκει αυθεντικές εμπειρίες των εκπαιδευόμενων. Η περιβαλλοντική εκπαίδευση είναι μια παιδαγωγική διαδικασία που επιδιώκει αυθεντικές εμπειρίες των εκπαιδευόμενων. Τις εμπειρίες αυτές τις αναζητούμε βγαίνοντας και από την όποια αίθουσα και από το όποιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 4 ου Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19», που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα με sleepover, μηνύματα στον τοίχο, εγκαίνια έκθεσης, εκπαιδευτικές δράσεις και συνάντηση με τους

Διαβάστε περισσότερα

JOURNALISM AND CONTENT IN NEW MEDIA ERA Agenda 09 Φεβρουαρίου - 30 Μαρτίου 2018

JOURNALISM AND CONTENT IN NEW MEDIA ERA Agenda 09 Φεβρουαρίου - 30 Μαρτίου 2018 Παρασκευή 9/2/2018 19:45-21:15 2 Editor 2.0: Ο δημοσιογράφος στην εποχή των νέων μέσων Πώς άλλαξε το μοντέλο από την παραδοσιακή δημοσιογραφία σε αυτή των new media και τα skills που πρέπει να έχει ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Δελτίο Τύπου ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ του Πρώτου Βραβείου της Νεανικής Καλλιτεχνικής Σκηνής της Μεσογείου από το HYam, σε συνεργασία με το Ίδρυμα-Fondation Jean-Luc Lagardère Agence L art en plus Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσμοί Εκπαίδευσης του Οικουμενικού Ελληνισμού: «Τα ιστορικά σχολεία» Μπούντα Ελένη, Σχολική Σύμβουλος

Θεσμοί Εκπαίδευσης του Οικουμενικού Ελληνισμού: «Τα ιστορικά σχολεία» Μπούντα Ελένη, Σχολική Σύμβουλος Θεσμοί Εκπαίδευσης του Οικουμενικού Ελληνισμού: «Τα ιστορικά σχολεία» Μπούντα Ελένη, Σχολική Σύμβουλος Στην κατηγορία των ιστορικών σχολείων συγκαταλέγονται όλα εκείνα τα εκπαιδευτήρια τα οποία έχουν διανύσει

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Περιγραφή Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου καθώς και τους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα 2ου Μαραθώνιου Καινοτομίας της. Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 και παράλληλες δράσεις

Πρόγραμμα 2ου Μαραθώνιου Καινοτομίας της. Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 και παράλληλες δράσεις Πρόγραμμα 2ου Μαραθώνιου Καινοτομίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) City Challenge Crowdhackathon #smartcity2 και παράλληλες δράσεις Παρακάτω παρουσιάζεται το πρόγραμμα του City Challenge Crowdhackathon

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ, στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει κάθε χρόνο, προσπαθεί να αφυπνίσει τους μαθητές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος εξαιτίας της

Διαβάστε περισσότερα

Soundscapes Landscapes Medea Electronique Soundwalk Από τις 5 Ιουνίου 2014 Βγες βόλτα, δες και άκου την πόλη που δεν ήξερες ότι είναι εκεί.

Soundscapes Landscapes Medea Electronique Soundwalk Από τις 5 Ιουνίου 2014 Βγες βόλτα, δες και άκου την πόλη που δεν ήξερες ότι είναι εκεί. Soundscapes Landscapes Medea Electronique Soundwalk Από τις 5 Ιουνίου 2014 Βγες βόλτα, δες και άκου την πόλη που δεν ήξερες ότι είναι εκεί. Ένας οπτικοακουστικός περίπατος στη γειτονιά της Στέγης και τον

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ ΙΠΕ

Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ ΙΠΕ Υπηρεσία Έρευνας και ιεθνών Σχέσεων, Γραφείο Κατάρτισης Προτάσεων Μάρτιος 2008 ΕΣΜΗ 2008-2010 ΙΠΕ 1 ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ 2 ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ Η ΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη» -Είναι ένας χώρος δημιουργικότητας και φαντασίας!

«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη» -Είναι ένας χώρος δημιουργικότητας και φαντασίας! 12 Οκτωβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη» -Είναι ένας χώρος δημιουργικότητας και φαντασίας! Η 4 η Καλοκαιρινή Εκστρατεία ολοκληρώθηκε Πώς μπορούμε να μυήσουμε τα παιδιά στον κόσμο των βιβλιοθηκών

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα, 18-27 Φεβρουαρίου 2011

Πρόγραμμα, 18-27 Φεβρουαρίου 2011 Βιοποικιλότητα και Πολιτιστική Ποικιλομορφία Πρόγραμμα, 18-27 Φεβρουαρίου 2011 ΜΕΡΟΣ I: ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ( ιαμονή στο ξενοδοχείο Parnon) Παρασκευή 18/2 και Άφιξη των συμμετεχόντων στην Αθήνα (αεροδρόμιο) και

Διαβάστε περισσότερα