OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως και με ασφάλεια τις δυνατότητες της συσκευής σας. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο προσεκτικά πριν προχωρήσετε στη χρήση της συσκευής, και ακολουθήστε τις οδηγίες. - Το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται για χρήση από άτομα άνω των 18 με προηγούμενη εμπειρία στον χειρισμό drones. Άτομα κάτω των 18 δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς επίβλεψη. Εάν κάποιος δεν έχει προηγούμενη εμπειρία σε χειρισμό drones, συνιστάται να επικοινωνήσει πρώτα με κάποιον πιο έμπειρο στο συγκεκριμένο αντικείμενο. - H συσκευή προορίζεται αυστηρά για χρήση στην ύπαιθρο, και ποτέ σε εσωτερικούς χώρους. Πριν πετάξετε το drone, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που έχετε επιλέξει δεν έχει εμπόδια, δέντρα, κατοικίες, καλώδια ρεύματος, κτλ. Και ότι δεν είναι κατοικημένη. - Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε ακατάλληλες καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χιόνι, ομίχλη, ισχυρούς ανέμους κτλ. - Μην εκθέσετε τη συσκευή σε χτυπήματα, σκόνη ή υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες. - Μη χρησιμοποιείτε χημικά ή διαβρωτικά καθαριστικά. - Κρατήστε τη συσκευή καθαρή και χωρίς σκόνη. - Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή. Οποιαδήποτε επισκευή και επιδιόρθωση πρέπει να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό. - Κρατήστε τη συσκευή μακριά από νερό και υγρασία. - Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη όσο δεν την χρησιμοποιείτε. - Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή όταν παρουσιάζει οποιεσδήποτε ενδείξεις ζημίας, παραμόρφωσης, αστοχίας κτλ.

3 - Κρατήστε τη συσκευή μακριά από παιδιά. - Μη χειρίζεστε τη συσκευή με βρεγμένα/υγρά χέρια. - Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι τοποθετημένη σωστά. - Αποσυνδέστε τη μπαταρία μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης. - Αφαιρέστε τη μπαταρία όταν έχετε ολοκληρώσει τη χρήση της συσκευής. - Μη συνεχίζετε τη φόρτιση της μπαταρίας εάν παρατηρήσετε σημάδια υπερθέρμανσης. - Σε καμία περίπτωση μην πλησιάζετε τους έλικες όσο η συσκευή είναι σε λειτουργία. - Είναι υποχρέωση του χρήστη του drone να τηρεί όλους τους κανόνες και να εξασφαλίζει ότι η χρήση γίνεται με ασφάλεια τόσο για τον ίδιο, όσο και τους γύρω του. Ο κατασκευαστής, ο διανομέας και ο μεταπωλητής σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη για ζημίες ή/και τραυματισμούς που προέρχονται από κακή και μη σύμφωνη με τους κανόνες χρήση της συσκευής. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Το drone χρησιμοποιεί μια ειδική μπαταρία (περιλαμβάνεται), ενώ το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται). - Πρέπει να χρησιμοποιείτε ίδιο τύπο μπαταριών. - Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην τοποθέτηση ώστε οι πόλοι να είναι στη σωστή θέση. - Μην αναμιγνύετε παλιές και νέες μπαταρίες. - Μην αναμιγνύετε μπαταρίες αλκαλικές, ψευδαργύρου και καδμίου. - Αφαιρέστε τη μπαταρία από τη συσκευή πριν τη φορτίσετε. - Η μπαταρία πρέπει να αλλάζεται μόνο υπό την επίβλεψη ενήλικα. - Οι επίπεδες μπαταρίες πρέπει να αφαιρούνται από τη συσκευή. - Τα στοιχεία φόρτισης της μπαταρίας (καλώδια, βύσματα κτλ) πρέπει να επιθεωρούνται σε τακτική βάση για φθορές, ζημίες κτλ. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάτι τέτοιο, αποφύγετε τη χρήση.

4 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ DRONE ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΙΚΩΝ Σημείωση: Οι έλικες σημειώνονται ως Α ή Β, ενώ τα παξιμάδια μπορούν να αναγνωριστούν από το αν έχουν ροδέλα ή όχι. Παρακαλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα κατά τη συναρμολόγηση, καθώς λάθη σε αυτό το στάδιο μπορεί να οδηγήσουν σε βλάβη και ζημία της συσκευής. - Οι έλικες με ένδειξη Α και ένα παξιμάδι με ροδέλα πρέπει να τοποθετηθούν με φορά περιστροφής σύμφωνη με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. - Οι έλικες με ένδειξη Β και ένα παξιμάδι χωρίς ροδέλα πρέπει να τοποθετηθούν με φορά περιστροφής αντίθετη με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. 1. Τοποθετείστε τους έλικες Α ή Β στη μηχανή όπως φαίνεται παραπάνω. Η ένδειξη Α ή Β πρέπει να κοιτάζει προς τα πάνω. 2. Τοποθετείστε έναν δίσκο σιλικόνης. 3. Βιδώστε τα αντίστοιχα παξιμάδια: Αυτό με τη ροδέλα στην έλικα Α με κατεύθυνση αντίθετη με των δεικτών του ρολογιού, και αυτό χωρίς ροδέλα στην έλικα Β με κατεύθυνση σύμφωνη με των δεικτών του ρολογιού. 4. Βεβαιωθείτε ότι τα παξιμάδια έχουν σφίξει επαρκώς. Για αλλαγή ελίκων, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε γαλλικό κλειδί.

5 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΙΚΩΝ Για την αποσυναρμολόγηση των ελίκων, κρατήστε τη μηχανή, ξεβιδώστε τα παξιμάδια και προχωρήστε στην αφαίρεση. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΕΛΩΝ Τα σκέλη βιδώνονται στο πλαίσιο της συσκευής.

6 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Εισάγετε τη μπαταρία στην υποδοχή στο πίσω μέρος του drone και πιέστε. Το drone θα ενεργοποιηθεί (θα ανάψουν οι φωτεινές ενδείξεις led και θα ακουστεί χαρακτηριστικός ήχος). Περιστρέψτε την ασφάλεια της μπαταρίας στη θέση 0 για να αφαλίσει. Βεβαιωθείτε πως η μπαταρία είναι σωστά τοποθετημένη, ασφαλής και σταθερή πριν προχωρήσετε. Στην αντίθετη περίπτωση διακινδυνεύετε την ασφάλεια της συσκευής και οποιουδήποτε τυχόν βρίσκεται στην εμβέλεια. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Περιστρέψτε την ασφάλεια της μπαταρίας στη θέση Ι και τραβήξτε τη μπαταρία για να την αφαιρέσετε. Σημείωση: Αφού έχετε τελειώσει τη χρήση της συσκευής, αφαιρέστε τη μπαταρία, γιατί αλλιώς θα αδειάσει.

7 ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 1. Συνδέστε ένα καλώδιο USB σε αντάπτορα USB που μπαίνει στην πρίζα (δεν περιλαμβάνεται). 2. Συνδέστε την άλλη άκρη στον φορτιστή της μπαταρίας. 3. Συνδέστε τον αντάπτορα της μπαταρίας στον φορτιστή. 4. Συνδέστε τη μπαταρία στον αντάπτορα. Κατά τη φόρτιση της μπαταρίας, το πράσινο φως θα αναβοσβήνει αργά, ενώ το κόκκινο θα είναι συνεχώς αναμέννο. Όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως, και τα δύο φώτα θα είναι αναμέννα συνεχώς. Εάν η μπαταρία και ο αντάπτορας δεν είναι συνδεδεμένα στον φορτιστή, και ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα, το κόκκινο φως μέννει αναμέννο αλλά το πράσινο είναι σβηστό. Σε περίπτωση αστοχίας/βλάβης το κόκκινο φως παραμένει αναμέννο ενώ το πράσινο αναβοσβήνει γρήγορα. Σημείωση: Το ακροφύσιο του αντάπτορα πρέπει να συνδεθεί όπως φαίνεται στο σχήμα παρακάτω. Σε αντίθετη περίπτωση, ο φορτιστής ή/και η μπαταρία μπορούν να υποστούν ζημιά. Δεν συνιστάται η σύνδεση με USB υπολογιστή.

8 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ 1. Εισάγετε πρώτα το βύσμα τροφοδοσίας της κάμερας στην αντίστοιχη υποδοχή του drone. 2. Εισάγετε την κάμερα στην αντίστοιχη υποδοχή του drone υπό γωνία Περιστρέψτε την κάμερα προς τα δεξιά και βεβαιωθείτε ότι έχει ασφαλίσει. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ 1. Πιάστε την κάμερα όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα, στρέψτε την προς τα αριστερά κατά 90 και αφαιρέστε την. 2. Αποσυνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας της κάμερας.

9 ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ Η γωνία της κάμερας μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι και κατά 90 από το τηλεχειριστήριο. Σημείωση: Πριν την προσγείωση, βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι στραμμένη προς τα κάτω. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 1. Ανοίξτε τον θάλαμο μπαταριών στο τηλεχειριστήριο. 2. Εισάγετε 4 μπαταρίες ΑΑ, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή τοποθέτηση των πόλων. 3. Κλείστε τον θάλαμο μπαταριών.

10 1. Μπαταρία 2. Έλικες 3. Φώτα LED 4. Μηχανή 5. Κάμερα ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ DRONE

11 1. Ξεκλείδωμα 2. Εκκίνηση/προσγείωση 3. Αριστερός μοχλός 4. Διακόπτης GPS 5. Διακόπτης τηλεχειριστηρίου 6. LED τροφοδοσίας 7. Επιστροφή 8. Κουμπί κάμερας 9. Δεξιός μοχλός 10. Λειτουργία headless 11. Κουμπί άνευ λειτουργίας 12. Οθόνη LCD 13. Ρύθμιση γωνίας κάμερας 14. Κουμπί άνευ λειτουργίας 15. Κουμπί άνευ λειτουργίας ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

12 ΟΘΟΝΗ 1. Αριθμός δορυφόρων GPS 2. Υψόμετρο από το σημείο εκκίνησης 3. Λειτουργία επιστροφής 4. Βίντεο 5. Στάθμη μπαταρίας τηλεχειριστηρίου 6. Εμβέλεια 7. Λειτουργία GPS 8. Απόσταση από το σημείο εκκίνησης 9. Λειτουργία headless 10. Φωτογραφία 11. Λειτουργία ελέγχου 12. Στάθμη μπαταρίας drone

13 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DRONE ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ/DRONE 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Lock και ανάψτε το τηλεχειριστήριο. Θα εκπέμπψει δύο σύντομους ήχους και η ένδειξη LED θα ανάψει. 2. Για να ανάψετε το drone, εισάγετε τη μπαταρία. Το drone θα εκπέμπψει έναν ήχο και θα συνδεθεί με το τηλεχειριστήριο αυτόματα. Τα εμπρός και πίσω φώτα του drone θα αναβοσβήσουν. Το τηλεχειριστήριο επίσης θα εκπέμπψει έναν ήχο και η ένδειξη LED θα ανάψει συνεχόμενα. Στην οθόνη θα εμφανιστεί το εικονίδιο εμβέλειας. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Το drone διαθέτει 2 λειτουργίες ελέγχου που εναλάσσουν τον αριστερό και τον δεξιό μοχλό. Ως προεπιλογή είναι ορισμένη η λειτουργία 2. Λειτουργία 1 Λειτουργία 2

14 1. Πτήση προς τα εμπρός 2. Στροφή αριστερά/δεξιά 3. Πτήση προς τα πίσω 4. Αποσβεστήρας 5. Πτήση προς τα αριστερά/δεξιά 6. Αποσβεστήρας 7. Πτήση προς τα αριστερά/δεξιά 8. Πτήση προς τα εμπρός 9. Στροφή αριστερά/δεξιά 10. Πτήση προς τα πίσω Για να επιλέξετε λειτουργία: 1. Πατήστε και κρατήστε το κουμπί κλειδώματος, και ανοίξτε το τηλεχειριστήριο. 2. Πατήστε και κρατήστε το κουμπί επιστροφής για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Πατήστε μία φορά και κρατήστε για να επιλέξετε λειτουργία 1 ή 2. Σημείωση: Εάν ανοίξετε το τηλεχειριστήριο κανονικά και το χρησιμοποιήσετε, δεν θα μπορέσετε να επιλέξετε λειτουργία ελέγχου.

15 ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΧΛΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Σημείωση: Όλα τα τηλεχειριστήρια έρχονται ήδη βαθμονομημένα από το εργοστάσιο. Η βαθμονόμηση (calibration) θα χρειαστεί αν παρατηρήσετε κάποια κακή λειτουργία/ανταπόκριση των μοχλών ελέγχου. Μην ανάψετε το drone όσο κάνετε το calibration των μοχλών. 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Lock και ανάψτε το τηλεχειριστήριο. 2. Κρατήστε πατημένο το κουμπί προσγείωσης για 3 δευτερόλεπτα. Το τηλεχειριστήριο θα εκπέμπψει τρεις σύντομους ήχους, ενώ η φωτεινή ένδειξη LED θα αναβοσβήνει αργά. Μετακινήστε τους μοχλούς προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για όσο δυνατόν περισσότερο. 3. Πατήστε το κουμπί προσγείωσης για 3 δευτερόλεπτα. Το τηλεχειριστήριο θα εκπέμπψει τρεις σύντομους ήχους, ενώ η φωτεινή ένδειξη LED θα αναβοσβήσει γρήγορα. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ LED ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ 1. Η φωτεινή ένδειξη αναβοσβήνει γρήγορα Το χειριστήριο συνδέεται με το drone. 2. Η φωτεινή ένδειξη αναβοσβήνει αργά και εκπέμπεται ένας ήχος, και αναβοσβήνει και το εικονίδιο της μπαταρίας στην οθόνη Οι μπαταρίες του χειριστηρίου έχουν αδειάσει και χρειάζονται αντικατάσταση. 3. Το εικονίδιο της μπαταρίας του drone στην οθόνη δείχνει χαμηλή στάθμη, και το χειριστήριο εκπέμπει ήχους τακτικά Η μπαταρία του drone τελειώνει. Θα επιστρέψει αυτόματα μόνο του, εάν το υψόμετρο ξεπεράσει τα 100 μέτρα ή η απόσταση από τον χρήστη είναι πάνω από 300 μέτρα. 4. Το εικονίδιο της μπαταρίας του drone στην οθόνη δείχνει τη χαμηλότερη στάθμη, και το χειριστήριο εκπέμπει ήχους τακτικά Η μπαταρία του drone τελείωσε. Θα επιστρέψει αυτόματα μόνο του, εάν το υψόμετρο ξεπεράσει τα 15 μέτρα ή η απόσταση από τον χρήστη είναι πάνω από 15 μέτρα. Εάν είναι λιγότερο από 15 μέτρα, θα προσγειωθεί αυτόματα. 5. Το εικονίδιο εμβέλειας δείχνει λιγότερες από 2 στήλες, και το χειριστήριο εκπέμπει ήχους τακτικά Η απόσταση ανάμεσα στο drone και στο χειριστήριο είναι πολύ μεγάλη ή η μπαταρία του drone έχει αφαιρεθεί μετά τη σύνδεση με το χειριστήριο.

16 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ LED ΤΟΥ DRONE 1. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν γρήγορα με κίτρινο χρώμα Το drone δεν είναι συνδεδεμένο με το χειριστήριο. 2. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν γρήγορα με κίτρινο, κόκκινο και πράσινο χρώμα Το drone συνδέεται με το χειριστήριο. 3. Οι μπροστά φωτεινές ενδείξεις αναβοσβήνουν με κόκκινο, ενώ οι πίσω με κίτρινο Δεν υπάρχει σύνδεση με το GPS. 4. Οι μπροστά φωτεινές ενδείξεις αναβοσβήνουν με κόκκινο, ενώ οι πίσω με πράσινο Υπάρχει σύνδεση με το GPS. 5. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν γρήγορα με πράσινο χρώμα Το drone κάνει βαθμονόμηση του γυροσκοπίου. 6. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν με κίτρινο χρώμα σε εναλλαγή Το drone είναι σε λειτουργία οριζόντιας βαθμονόμησης πυξίδας. 7. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα σε εναλλαγή Το drone είναι σε λειτουργία κάθετης βαθμονόμησης πυξίδας. 8. Οι μπροστά φωτεινές ενδείξεις αναβοσβήνουν με κόκκινο, ενώ οι πίσω με κόκκινο αργά Χαμηλή μπαταρία (περίπου 1/4). 9. Οι μπροστά φωτεινές ενδείξεις είναι σταθερά αναμέννες με κόκκινο, ενώ οι πίσω αναβοσβήνουν με κόκκινο γρήγορα Πολύ χαμηλή μπαταρία (περίπου 1/6). 10. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν 1 φορά ανά περίπου 1,5 δευτερόλεπτο Πρόβλημα στο γυροσκόπιο. 11. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν 2 φορές ανά περίπου 1,5 δευτερόλεπτο Πρόβλημα με το υψόμετρο. 12. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν 3 φορές ανά περίπου 1,5 δευτερόλεπτο Πρόβλημα με την πυξίδα. 13. Οι μπροστά και πίσω φωτεινές ενδείξεις LED αναβοσβήνουν 4 φορές ανά περίπου 1,5 δευτερόλεπτο Πρόβλημα με το σήμα του GPS.

17 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ DRONE Λειτουργία εντοπισμού Αφού γίνει η σύνδεση με το τηλεχειριστήριο, το drone θα μπει σε λειτουργία εντοπισμού. Τα μπροστινά και πίσω φώτα LED θα αναβοσβήνουν εναλλασσόμενα με κόκκινο, πράσινο και κίτρινο χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι το drone βρίσκεται σε μια οριζόντια και επίπεδη επιφάνεια. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 8 δευτερόλεπτα. Όταν ολοκληρωθεί, το τηλεχειριστήριο θα εκπέμπψει δύο σύντομους ήχους και τα φώτα LED του drone θα αναβοσβήσουν με κίτινο χρώμα εναλλασσόμενα. Βαθμονόμηση πυξίδας Σημείωση: Η πυξίδα πρέπει να βαθμονομηθεί αφού ολοκληρωθεί το προηγούμενο βήμα (διαδικασία εντοπισμού). Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται κάθε φορά που ανάβετε το drone, και πριν την πτήση. 1. Οριζόντια βαθμονόμηση Τα μπροστινά και πίσω φώτα LED στη λειτουργία οριζόντιας βαθμονόμησης θα αναβοσβήνουν με κίτρινο χρώμα. Κρατήστε το drone και περιστρέψτε το οριζόντια γύρω από τον άξονά του, τουλάχιστον τρεις φορές. Εάν η βαθμονόμηση είναι σωστή, τα φώτα θα αναβοσβήσουν με πράσινο χρώμα.

18 2. Κάθετη βαθμονόμηση Τα μπροστινά και πίσω φώτα LED στη λειτουργία κάθετης βαθμονόμησης θα αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα. Κρατήστε το drone σε κάθετη θέση (κοιτώντας προς τα πάνω) και περιστρέψτε το γύρω από τον άξονά του, τουλάχιστον τρεις φορές. Εάν η βαθμονόμηση είναι σωστή, τα φώτα θα είναι αναμέννα συνεχόμενα. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: - Μην κάνετε τη διαδικασία βαθμονόμησης της πυξίδας κοντά σε κάποιο ισχυρό μαγνητικό πεδίο. - Μην έχετε πάνω σας αντικείμενα με μαγνητικό πεδίο ή μαγνητικές ιδιότητες (πχ κινητό τηλέφωνο). - Φροντίστε να μη βρίσκεστε κοντά σε μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα. Βαθμονόμηση γυροσκοπίου Μετά τη σύνδεση με το τηλεχειριστήριο, τοποθετήστε το drone σε μια επίπεδη και οριζόντια επιφάνεια και κατευθύνετε τους δύο μοχλούς προς την κάτω αριστερά γωνία (όπως φαίνεται στο σχήμα παρακάτω). Όταν τα φώτα LED σταματήσουν να αναβοσβήνουν γρήγορα με πράσινο χρώμα, η βαθμονόμηση έχει ολοκληρωθεί.

19 Κλείδωμα και ξεκλείδωμα του drone Για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το drone, ξεκινήστε τις μηχανές. Το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: 1. Πατήστε σύντομα το κουμπί κλειδώματος. Οι μηχανές θα ξεκινήσουν και το drone θα ξεκλειδώσει. 2. Κατευθύνετε τον αριστερό μοχλό στην κάτω δεξιά γωνία, και αντίστοιχα τον δεξιό στην κάτω αριστερά. Το κλείδωμα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: 1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί κλειδώματος για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Οι μηχανές θα σταματήσουν και το drone θα κλειδώσει. 2. Αφού το drone έχει προσγειωθεί, κατευθύνετε το αμορτισέρ προς τα κάτω για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Η μηχανή θα σταματήσει και το drone θα κλειδώσει. Σημείωση: Μη σταματήσετε τις μηχανές με το κουμπί κλειδώματος όσο το drone είναι σε πτήση, αλλιώς θα πέσει.

20 ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ DRONE Για να ελέγξετε την κίνηση του drone, κινήστε τους μοχλούς του τηλεχειριστηρίου σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες. Οι εικόνες δείχνουν τη θέση των μοχλών στην προεπιλεγμένη λειτουργία ελέγχου 2. Κίνηση πάνω/κάτω: Πτήση μπροστά/πίσω:

21 Στροφή αριστερά/δεξιά: Πτήση αριστερά/δεξιά: Εκκίνηση/Προσγείωση: 1. Αφού έχετε ξεκινήσει τις μηχανές, πατήστε το κουμπί Εκκίνηση/Προσγείωση. Το drone θα ξεκινήσει αυτόματα και θα διατηρήσει ένα σταθερό υψόμετρο 1.5 μ πάνω από το έδαφος. 2. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, πατήστε το κουμπί Εκκίνηση/Προσγείωση για να προσγειωθεί το drone αυτόματα.

22 Λειτουργία πτήσης με ανενεργό GPS Για να απενεργοποιήσετε το GPS, γυρίστε το τηλεχειριστήριο στη λειτουργία 1. Σε αυτή τη λειτουργία, το drone δεν χρησιμοποιεί GPS για να διατηρήσει τη θέση του. Για το ύψος, χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο υψόμετρο. Αυτή η λειτουργία δεν είναι ακριβής, και για αυτό το λόγο συνιστάται μόνο για όσους έχουν εμπειρία και ικανότητες στην πτήση drones. Λειτουργία GPS Γυρίστε το τηλεχειριστήριο στη λειτουργία 2. Σε αυτή τη λειτουργία, το drone χρησιμοποιεί GPS για να διατηρήσει τη θέση του.

23 Επιστροφή στη βάση Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, το drone επιστρέφει στο τελευταίο αποθηκευμένο σημείο ( βάση ). Υπάρχουν 3 διαφορετικές υπολειτουργίες αυτής της λειτουργίας: Έξυπνη επιστροφή, επιστροφή έκτακτης ανάγκης και επιστροφή χαμηλής μπαταρίας. Το αποθηκευμένο σημείο είναι το σημείο από όπου γίνεται η εκκίνηση του drone. Για να είναι σίγουρο ότι το σημείο έχει αποθηκευτεί σωστά, πρέπει να είναι κάπου με ισχυρό σήμα GPS (τουλάχιστον 7 δορυφόροι συνδεδεμένοι). 1. Έξυπνη επιστροφή: Εάν το σήμα του GPS είναι επαρκώς ισχυρό (7 δορυφόροι) και η βάση έχει αποθηκευτεί, πατήστε το κουμπί επιστροφής. To drone θα επιστρέψει στο αποθηκευμένο σημείο. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μπορείτε να ελέγξετε το drone για την αποφυγή τυχόν εμποδίων. Πατώντας το κουμπί ξανά απενεργοποιείται η λειτουργία έξυπνης επιστροφής. 2. Επιστροφή έκτακτης ανάγκης: Εάν το σήμα του GPS είναι επαρκώς ισχυρό (7 δορυφόροι) και η βάση έχει αποθηκευτεί, η επιστροφή έκτακτης ανάγκης θα γίνει αυτόματα εάν το τηλεχειριστήριο χάσει την επαφή με το drone για πάνω από 6 δευτερόλεπτα. Θα ανακτήσετε τον έλεγχο εάν η επαφή αποκατασταθεί, και αφού πατήσετε το κουμπί επιστροφής. - Κατά τη διάρκεια της επιστροφής έκτακτης ανάγκης, δεν μπορείτε να ελέγξετε το drone για αποφυγή εμποδίων. - Το drone δεν θα επιστρέψει στη βάση εάν το σήμα του GPS είναι αδύναμο (λιγότεροι από 7 δορυφόροι). - Εάν δεν υπάρχει σήμα GPS και έχει χαθεί η επαφή με το τηλεχειριστήριο για πάνω από 6 δευτερόλεπτα, το drone θα προσγειωθεί και στη συνέχεια θα κλειδώσει. 3. Επιστροφή χαμηλής μπαταρίας: Εάν τα πίσω φώτα του drone αναβοσβήνουν αργά με κόκκινο χρώμα και το χειριστήριο εκπέμπψει έναν σύντομο ήχο, αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία έχει χαμηλή στάθμη.

24 Σε αυτή την περίπτωση, και εάν το ύψος πτήσης είναι μεγαλύτερο των 100 μέτρων και η απόσταση από το χειριστήριο μεγαλύτερη των 300 μέτρων, το drone θα επιστρέψει αυτόματα στο αποθηκευμένο σημείο. Εάν τα πίσω φώτα του drone αναβοσβήνουν αργά με κόκκινο χρώμα και το χειριστήριο εκπέμπψει σύντομους ήχους, αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία έχει πολύ χαμηλή στάθμη. Σε αυτή την περίπτωση, και εάν το ύψος πτήσης είναι μεγαλύτερο των 15 μέτρων και η απόσταση από το χειριστήριο μεγαλύτερη των 15 μέτρων, το drone θα επιστρέψει αυτόματα στο αποθηκευμένο σημείο. Εάν βρίσκεται εντός απόστασης 15 μέτρων, θα προσγειωθεί αυτόματα. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής δεν μπορείτε να ανκτήσετε τον έλεγχο πατώντας το κουμπί επιστροφής, λόγω χαμηλής μπαταρίας. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ Πατήστε σύντομα το κουμπί της κάμερας για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Το εικονίδιο της κάμερας θα αναβοσβήσει στην οθόνη για λίγο. Κρατώντας πατημένο το κουμπί της κάμερας, αρχίζει η εγγραφή βίντεο. Το εικονίδιο της βιντεοκάμερας θα αναβοσβήνει στην οθόνη. Κρατήστε το κουμπί πατημένο ακόμα περισσότερο για να σταματήσει η εγγραφή. Σημείωση: Εάν δεν υπάρχει κάρτα μνήμης στην κάμερα, ή αυτή που υπάρχει για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί σωστά, δεν θα μπορέσετε να πάρετε φωτογραφίες ή βίντεο πατώντας το κουμπί του τηλεχειριστηρίου. Σε αυτή την περίπτωση, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου.

25 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΤΗΣΗ Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι: 1. Το drone και το τηλεχειριστήριο έχουν γεμάτες μπαταρίες. 2. Οι έλικες έχουν τοποθετηθεί σωστά. 3. Οι μηχανές λειτουργούν ομαλά μετά την εκκίνηση. Εφαρμογή Σημείωση: Το drone χρησιμοποιεί πρωτόκολλο WiFi 5 GHz. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας με την εφαρμογή υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να συνδεθείτε με το drone. Για να έχετε προεπισκόπηση της κάμερας στο smartphone σας, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή X-DRONE. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play (για Android smartphones) και στο App Store (για ios smartphones). 1. Ανάψtε το drone και από τις επιλογές WiFi στο smartphone, επιλέξτε το drone από τη λίστα. 2. Τρέξτε την εφαρμογή X-DRONE. 3. Όταν επιλέξετε το drone από τη λίστα, θα συνδεθείτε με την κάμερά του. Αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο 1. Εάν η κάμερα δεν έχει κάρτα μνήμης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αποθηκευτούν μέσω της εφαρμογής στο smartphone. 2. Εάν η κάμερα έχει κάρτα μνήμης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αποθηκευτούν σε αυτήν. 3. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης μπορούν να μεταφερθούν στο smartphone μέσω της εφαρμογής.

26 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Η κατασκευάστρια εταιρεία BrandLineGroup Sp. zo.o δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το παρόν προϊόν OV-X-BEE DRONE 9.0 GPS συμμορφώνεται πλήρως με τις απαραίτητες κοινοτικές οδηγίες:

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το ηλεκτρικό αμαξίδιο είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να κινήσει το αμαξίδιο μπροστά, πίσω ή να περιστραφεί στο ίδιο σημείο και όλα αυτά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72

ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72 ΗΛΕΚΤΡΙΚO ΑΜΑΞΙΔΙΟ AC-72 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το ηλεκτρικό αμαξίδιο είναι εύκολο στη χρήση. Ο χρήστης μπορεί να μετακινήσει το αμαξίδιο μπροστά, πίσω ή να περιστραφεί στο ίδιο σημείο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Micro SD card reader 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις ασφαλούς πτήσης 5 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0 PHANTOM 3 STANDARD Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Phantom 3 Standard Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Phantom σας! Η κάμερα του Phantom 3 Standard καταγράφει βίντεο με ανάλυση έως 2.7K (Ultra HD) στα 30 καρέ/

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile Το OSMO TM Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιώντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT2 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT

YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT YN-360 PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα

Arcade Pico. Παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο πριν την χρήση του προϊόντος. Περιεχόμενα συσκευασίας Arcade Pico Quadcopter Drone Χειριστήριο

Arcade Pico. Παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο πριν την χρήση του προϊόντος. Περιεχόμενα συσκευασίας Arcade Pico Quadcopter Drone Χειριστήριο Arcade Pico Εγχειρίδιο χρήσης Arcade Pico drone Το Pico drone, δεν είναι απλά ένα άριστα κατασκευασμένο drone όμως χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι κατάλληλο για χρήση στις εκδρομές και τα ταξίδια σας.

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ. 1. Εισαγωγή Γνωριμία με τα ακουστικά DALI IO... 4

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ. 1. Εισαγωγή Γνωριμία με τα ακουστικά DALI IO... 4 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ 1. Εισαγωγή... 3 2. Γνωριμία με τα ακουστικά DALI IO... 4 3. Χρησιμοποιώντας τα ακουστικά DALI IO... 5 3.1 Ξεκινώντας τη χρήση... 5 3.2 Σύνδεση Bluetooth... 6 3.3 Ενσύρματες συνδέσεις....

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιεχόμενα συσκευασίας - KS DIGGIT Outdoor Bluetooth ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Mi Action Camera Handheld Gimbal

Mi Action Camera Handheld Gimbal Mi Action Camera Handheld Gimbal Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενο Συσκευασίας: Mi Action Camera

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

YN-600II L PRO LED VIDEO LIGHT

YN-600II L PRO LED VIDEO LIGHT YN-600II L PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα