ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΚΔΜ-ΕΕΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΚΔΜ-ΕΕΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ"

Transcript

1 ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΚΔΜ-ΕΕΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα Χημείας που εορτάζεται στις 11 Μαρτίου από το 1995 έως σήμερα και έχει σκοπό να υπενθυμίζει στο ευρύτερο κοινό ότι η Χημεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής του, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΠΤΚΔΜ) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) σε συνεργασία και με το Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος (ΣΧΒΕ) διοργάνωσε μια σειράς από δράσεις που απευθύνονται στο κοινωνικό σύνολο. Οι δράσεις αυτές περιγράφονται αναλυτικά: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 Διοργανώθηκε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, με θέμα: «Η ελιά η αειθαλής και αιωνόβια- Συμβολή στην ανάδειξη των προϊόντων της», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 28 ης Διεθνούς Έκθεσης τροφίμων, ποτών, μηχανήματων εξοπλισμού και συσκευασίας (ΔΕΤΡΟΠ 2019). Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της HELEXPO- ΔΕΘ και ώρες 10:30-13:00, και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την ημερίδα χαιρέτισαν η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γερακίνα Μπισμπινά, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Καθηγήτρια κ. Βικτωρία Σαμανίδου, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΕΧ και ταμίας του Συνδέσμου Χημικών Βορείου Ελλάδος κ. Ιωάννης Βαφειάδης, ο Αναπληρωτής Προέδρου του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ Καθηγητής κ. Δημήτριος Αχιλιάς και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας Καθηγήτρια κ. Μαρία Τσιμίδου. Την

2 εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του επίσης ο Πρόεδρος της ΕΕΧ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και πάνω από 150 προσκεκλημένοι. Το κύριο θέμα της ημερίδας, όπως φαίνεται και από τον τίτλο ήταν το ελαιόδενδρο και τα προϊόντά του. Η επιλογή του θέματος οφείλεται στο γεγονός ότι η παρουσία του ελαιόδενδρου χαρακτηρίζει το ελλαδικό τοπίο χειμώνα-καλοκαίρι, η καλλιέργειά του -και η επιβίωσή της μέσα στις χιλιετίες-χαρακτηρίζει την αγροτική μας παραγωγή. Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε ως εξής: ΕΝΟΤΗΤΑ 1 η. ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 10:45-11:00 Γιατί η ποιότητα είναι μονόδρομος για τη διασφάλιση της παρουσίας του ελαιολάδου στον κόσμο των λιπών και ελαίων: Ε. Αδαμοπούλου, Α. Γκινάλη, Δ. Ζερκίδου, Μ. Λελούδη, Σ. Τερζίδης, χημικοί, Μ/κοί φοιτητές του ΕΧΤΤ 11:00-11:15 Αναλυτικές ελλείψεις στην τρέχουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία για το ελαιόλαδο Η συμβολή του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΟLEUM: Γ. Μπλέκας, Αν. Καθηγητής, Ν. Νενάδης, Επίκ. Kαθηγητής 11:15-11:30 Οικοδομώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η περίπτωση του ισχυρισμού υγείας για τις «πολυφαινόλες» του παρθένου ελαιολάδου σύμφωνα με τον ΕΚ 432/2012: Μ. Tσιμίδου, καθηγήτρια 11:30-11:45 Olive oil production beyond the EU countries. Case study Turkey: Onur, Özkdikicierler, Dr., Postgraduate researcher, AUTH and Ege University ΕΝΟΤΗΤΑ 2 η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ 11:45-12:00 Ισορροπώντας ανάμεσα στον παραδοσιακό τρόπο μεταποίησης της επιτραπέζιας ελιάς και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις: Α. Μαστραλέξη, υποψήφια διδάκτορας ΕΧΤΤ 12:00-12:15 Αξιοποιούμε τα απόβλητα της επεξεργασίας της επιτραπέζιας ελιάς συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας:ε. Παπαδάκη, υποψήφια διδάκτορας ΕΧΤΤ, Φ. Μαντζουρίδου, Επίκ. Καθηγήτρια ΕΝΟΤΗΤΑ 3 η ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΛΑΙOΛΑΔΟΥ 12:15-12:30 Φυσικά και τεχνητά γαλακτώματα και η σημασία τους στη βιομηχανία λιπών και ελαίων: Β. Κιοσέογλου, Καθηγητής 12:30-12:45 Οικεία αλλά σύνθετα. Η περίπτωση του λαδολέμονου και της μαγιονέζας: Α. Παρασκευοπούλου, Αν. Καθηγήτρια Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση, την οποία συντόνισαν οι κ. κ. Αδαμαντίνη Παρασκευοπούλου και Μαρία Τσιμίδου.

3 Τρίτη 4 Μαρτίου 2019 Σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Επιστήμων & Μουσείο Τεχνολογίας διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ (NOESIS 6o χλμ. Θεσσαλονίκης Θέρμης, ΤΚ 57001), επιστημονική ομιλία με θέμα: "Η 41χρονη Οδύσσεια των Voyagers και η Μελλοντική Εξερεύνηση του Διαστρικού Χώρου με το Interstellar Probe". Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Σταμάτη Μ. Κριμιζής, ακαδημαϊκός-διαστημικός επιστήμονας, με μακροχρόνια και διακεκριμένη καριέρα ως εκπαιδευτικός και πρωτοπόρος ερευνητής με πειράματα στα σπουδαιότερα διαστημικά προγράμματα των Η.Π.Α. καθώς και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Την ομιλία παρακολούθησαν περισσότερα από 150 άτομα. Ο Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής απέκτησε Πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα (1961) και στη συνέχεια εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα (1965) και εξελέγη από τη NASA ως συνερευνητής του Van Allen για την πρώτη παγκόσμια αποστολή στο διάστημα και στον ερυθρό πλανήτη με το διαστημόπλοιο Mariner 4, που ήταν η πρώτη τότε αποστολή στον Άρη. Εργάστηκε αρχικά ως επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Φυσικής και Αστρονομίας του Πανεπιστημίου της Αιόβα και το 1968 ανέλαβε την ηγεσία της Ομάδας Διαστημικής Φυσικής και Διαστημικών Οργάνων στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Το 1980 διορίστηκε Επικεφαλής Επιστήμονας στο Τμήμα Διαστημικής, το οποίο ανέλαβε ως Διευθυντής το Από τη θέση αυτή διηύθυνε τις δραστηριότητες 600 περίπου επιστημόνων, μηχανικών και άλλου τεχνικού προσωπικού και προσωπικού υποστήριξης. Από τον Απρίλιο του 2004 είναι Επίτιμος Διευθυντής. Εκλέχθηκε Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στη νεοϊδρυθείσα έδρα «Επιστήμη του Διαστήματος» το Νοέμβριο του 2004, και πρόεδρος της Τάξεως Θετικών Επιστημών για το Τον Δεκέμβριο 2006 ανέλαβε Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Προς τιμή του, το 1999, η Διεθνής Αστρονομική Ένωση μετονόμασε τον Αστεροειδή 1979 UH σε 8323 KRIMIZIS.

4 Τετάρτη 13 Μαρτίου Στο αμφιθέατρο σχολικού συγκροτήματος 1ου Λυκείου-Γυμνασίου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης έγιναν πειράματα στο 1ο γυμνάσιο - λύκειο Σταυρούπολης στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας χημείας, σε συνεργασία με τον κ. Καραγκιοζίδη, τα ΕΚΦΕ, και το 1ο γυμνάσιο-λύκειο Σταυρούπολης και με τη βοήθεια των εθελοντών φοιτητών του Τμήματος Χημείας της ομάδας ReAcTiON.

5 Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 Σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, διοργανώθηκε ημερίδα για την Επαγγελματική Απασχόληση του Χημικού. Για την ημερίδα κλήθηκαν να μιλήσουν 7 χημικοί που δραστηριοποιούνται με επιτυχία σε διάφορες ειδικότητες, οι οποίοι παρουσίασαν στους φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, επαγγελματικές διεξόδους στον κλάδο των χημικών. Οι μελλοντικοί συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επιλογή κατευθύνσεων, αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών που θα τους οδηγήσουν με μεγαλύτερη επιτυχία στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Την εκδήλωση χαιρέτισαν: -εκ μέρους του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, της ΕΕΧ, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας, ΑΠΘ, Βικτωρία Σαμανίδου, - από το ΑΠΘ, ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας, Παναγιώτης Σπαθής. - από το Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος, η Πρόεδρος, Ελένη Δεληγιάννη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ημερίδας έγινε μία σύντομη εισαγωγή από την κ. Β.Σαμανίδου, σχετικά με τις δράσεις της ΕΕΧ και την επαγγελματική απασχόληση των χημικών και ακολούθησαν οι ομιλίες: 1. Ο ρόλος του Χημικού ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο. Αθανασία Τόλκου MSc, Υποψήφια Διδάκτορας, Χημικός στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. 2. Ο Χημικός ως Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Ασφάλειας Τροφίμων και ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ποιότητας σε Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τροφίμων και Ποτών, Παραγωγής και Εμπορίας Καλλυντικών Προϊόντων, Φαρμάκων και Συμπληρωμάτων Διατροφής, Διάθεσης Αποβλήτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και της Χημικής Βιομηχανίας. Eυτυχία Καραγεώργου, Δρ Χημικός ΑΠΘ MSc Χημική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας, Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας. Eπικεφαλής επιθεωρήτρια συστημάτων διαχείρισης Letrina S.A., Συμβουλευτική Επιχειρήσεων ΖΤΕΚ consulting group. 3. Ασφάλεια Τροφίμων και Διαχείριση Ποιότητας. Ο ρόλος του χημικού και οι σύγχρονες απαιτήσεις. Μαρία Κισσούδη, Χημικός Α.Π.Θ., MSc Χημική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας, Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας, Βιομηχανία τυποποιημένων τροφίμων χωρίς γλουτένη U&S UNISMACK S.A. 4. Ερμηνεύοντας τη σχέση μεταξύ συναισθηματικής νοημοσύνης και αποτελεσματικής ηγεσίας με σκοπό την ενδυνάμωση και ενίσχυση των δεξιοτήτων των χημικών Δρ Τζόλλας Νικόλαος, Χημικός PhD, MSc, MBA, Προϊστάμενος σε εργοστάσιο εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Σουρωτή, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων. 5. O ρόλος του χημικού στην σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών. Χρήστος Βογιατζής, MSc, Χημικός ΑΠΘ. "Quality Assurance Manager", Tast Group.

6 6. Ο χημικός στον κόσμο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. Αθανάσιος Πλωμαρίτης MSc, Χημικός ΑΠΘ.. Alfa Analytical Instruments Marketing, Service, IQ. 7. Ο ρόλος του χημικού στη ζυθοποίηση. Ιωαννίδου Αναστασία, Χημικός MSc στην Οργανική Χημεία. Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Μετά από κάθε ομιλία ακολούθησε συζήτηση, η οποία για μία ακόμη φορά κατέδειξε τον προβληματισμό των φοιτητών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την ανάγκη για διερεύνηση νέων επαγγελματικών διεξόδων. Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 Συμμετείχαμε στη διεξαγωγή του 33 ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας (ΠΜΔΧ) στα εξεταστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης (Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και 30 ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης).

7 Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 Έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Διανομή ενημερωτικού εντύπου σε κεντρικά σημεία της πόλης (Καμάρα και Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Μητροπόλεως) και ώρες 11-1 μμ. Το έντυπο με θέμα «Χημικό Ημερολόγιο» προβάλει το γεγονός ότι η χημεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, κάτι που εμείς οι χημικοί γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά στόχος ήταν να το μεταφέρουμε ως μήνυμα στο ευρύτερο κοινό της πόλης. Επιλέχθηκαν χαρακτηριστικές ενώσεις και χημικές αντιδράσεις που συνδέονται με κάθε μήνα. Η διανομή έγινε από εθελοντές φοιτητές του Τμήματος Χημείας της ομάδας ReACTiON.

8

9

10 Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 Διοργανώθηκε η παρουσίαση του ουρανού στο ψηφιακό πλανητάριο του ΝΟΗΣΙΣ, με τίτλο: «Ο θεαματικός έναστρος ουρανός και η χημεία του διαστήματος». Η εκδήλωση επαναλαμβάνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά μετά από την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο παρελθόν. Η παρουσίαση έγινε χώρο του ΝΟΗΣΙΣ με προβολή του νυχτερινού ουρανού, με ιδιαίτερη αναφορά στη χημική σύσταση των μεσοαστρικών νεφών, της ατμόσφαιρας των πλανητών και των κομητών. Ξεναγός στην εκδήλωση ο χημικός Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκη, 15-03 - 2019 Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ελιά η αειθαλής και αιωνόβια- Συμβολή στην ανάδειξη των προϊόντων της

Η ελιά η αειθαλής και αιωνόβια- Συμβολή στην ανάδειξη των προϊόντων της Η ελιά η αειθαλής και αιωνόβια- Συμβολή στην ανάδειξη των προϊόντων της Θεσσαλονίκη, 2-3-2019 Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, διοργανώθηκε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, με θέμα: «Η ελιά η αειθαλής και αιωνόβια- Συμβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΚΔΜ-ΕΕΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Από το 1995 η 11 η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π.Τ.Κ.Δ.Μ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π.Τ.Κ.Δ.Μ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π.Τ.Κ.Δ.Μ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΚΔΜ-ΕΕΧ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Από το 1995 η 11 η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια ημέρα Χημείας, με στόχο να υπενθυμίζει αφενός μεν

Διαβάστε περισσότερα

γίνει εφικτή η παρασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος. Η προσπάθεια επί της ουσίας αφορούσε τη βελτίωση της διατροφικής αξίας της Πράσινης Ελιάς

γίνει εφικτή η παρασκευή του συγκεκριμένου προϊόντος. Η προσπάθεια επί της ουσίας αφορούσε τη βελτίωση της διατροφικής αξίας της Πράσινης Ελιάς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο της 26 ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας, (ΔΕΤΡΟΠ 2017), την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΣ : «Έρευνα, η προοπτική για την ανάπτυξη» 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Διοργάνωση Τμήμα Χημείας ΑΠΘ, Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΣ : «Έρευνα, η προοπτική για την ανάπτυξη» 10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Διοργάνωση Τμήμα Χημείας ΑΠΘ, Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών του ΑΠΘ 2-3 Νοεμβρίου 2018, Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη

2 ο Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών του ΑΠΘ 2-3 Νοεμβρίου 2018, Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη 2 ο Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών του ΑΠΘ 2-3 Νοεμβρίου 2018, Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη 11 11-2018 Το 2 ο Συνέδριο Χημείας Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Φοιτητών του ΑΠΘ, με

Διαβάστε περισσότερα

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017

6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας από 5 έως 7 Μαΐου 2017 To Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε το 6ο Περιβαλλοντικό Συνέδριο Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων. Συνεδρίαση ΔΕ

Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων. Συνεδρίαση ΔΕ Δράσεις ΠΤΚΔΜ Δράση Είδος δράσης Συνδιοργανωτές Ημερομηνία Συμμετοχή ατόμων Α Εξαμήνου Συγκρότηση της σε σώμα 13 Συνεδριάσεις /ΠΤΚΔΜ Συνάντηση με την Πρόεδρο του Τμήματος Συνεδρίαση 3/12/15 Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος

Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος Κοινές δραστηριότητες των ΕΚΦΕ Κέντρου και Τούμπας της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2011-2012 Α) Α Φάση Πανελλήνιου Τοπικού Διαγωνισμού EUSO 2012 Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Πρόγραμμα Πέμπτη 24 Μαΐου

Επιστημονικό Πρόγραμμα Πέμπτη 24 Μαΐου Επιστημονικό Πρόγραμμα Πέμπτη 24 Μαΐου 09:00 09:30 Εγγραφές 09:30 10:30 Προσφωνήσεις 10:30 12:00 Plenary Session / Ολομέλεια Συντονιστής: Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος 12:00 12:30 Διάλειμμα 12:30 13:30 Παράλληλες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου. για την Επιτραπέζια Ελιά

Πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου. για την Επιτραπέζια Ελιά Θεσσαλονίκη, 20 Απριλίου 2018 Αρ.πρωτ. 103/20.04.2018 Πρόγραμμα του Διεθνούς Συνεδρίου για την Επιτραπέζια Ελιά Σημαντικοί ομιλητές από όλο τον κόσμο και ειδικοί στον κλάδο της ελιάς τόσο από τον ακαδημαϊκό,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑ Χ Η Μ Ι Κ Ω Ν ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Θεσσαλονίκη, 2016 Η συνεισφορά της Χημικής

Διαβάστε περισσότερα

12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ 8-10 ΜΑΪΟΥ 2015, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΔΕΑ (ΑΠΘ)

12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ 8-10 ΜΑΪΟΥ 2015, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΔΕΑ (ΑΠΘ) 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: «ΧΗΜΕΙΑ, ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ» 8-10 ΜΑΪΟΥ 2015, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΔΕΑ (ΑΠΘ) 2 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ Διοργάνωση Ένωση Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Δρ Άρης Ξενάκης.

Δρ Άρης Ξενάκης. Δρ Άρης Ξενάκης http://www.greeklipidforum.gr Στόχος του GLF είναι να φέρει σε επαφή όλους τους Έλληνες επιστήμονες και τεχνολόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των Λιπιδίων και να αποτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Θεσσαλονίκη, 2015. sep4u.gr

ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Θεσσαλονίκη, 2015. sep4u.gr ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑ Χ Η Μ Ι Κ Ω Ν ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Θεσσαλονίκη, 2015 Η συνεισφορά της Χημικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μανδηλιώτης Σωτήρης - Γεωλόγος

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μανδηλιώτης Σωτήρης - Γεωλόγος ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μανδηλιώτης Σωτήρης - Γεωλόγος 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Στελέχωση: Ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΠΕ403 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΠΕ403 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΣΟΦΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΠΕ403 ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΤΡΙΑ 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση για το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα. Perrotis College Dr. Konstantinos Rotsios

Η σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση για το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα. Perrotis College Dr. Konstantinos Rotsios Η σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση για το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα Perrotis College Dr. Konstantinos Rotsios Η σημασία του Αγροδιατροφικού Τομέα Παρά τη γενική μείωση στις νέες επιδοτήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ελλήνων Χημικών Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Αριστείας Φυσικών Προϊόντων ΑΠΘ Natural Products Research Centre of Excellence AUTH NatPro- AUTH

Κέντρο Αριστείας Φυσικών Προϊόντων ΑΠΘ Natural Products Research Centre of Excellence AUTH NatPro- AUTH ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κέντρο Αριστείας Φυσικών Προϊόντων ΑΠΘ Natural Products Research Centre of Excellence AUTH NatPro- AUTH Ανδρεάνα Ασημοπούλου, Τμήμα Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ NatPro-

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κύπρου H ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Κύπρου H ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ H ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Ενημερωτική παρουσίαση για μαθητές 26 Iανουαρίου 2014 Η XHMEIA είναι: Η χημική σύνθεση Η επιστήμη που μελετά τη μετατροπή μιάς μορφής της ύλης σε άλλες μορφές μέσω χημικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212 ΕΚΦΕ : Ν. ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος

Διαβάστε περισσότερα

Η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής

Η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστρονομίας Ημερίδα για Εκπαιδευτικούς Η και Αστροφυσικής Γιάννης Σειραδάκης Λουκάς Ζαχείλας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Φυσικής, Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας & Μηχανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ελλήνων Χημικών Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου)

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου) ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 3 ΕΚΦΕ : ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα ειδικότητα) : ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΠΕ4 ΕΙΔΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (με θητεία/απόσπαση): Με Θητεία.Επικαιροποιημένα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Δρ Γαβριήλ Δημητριάδης (28/07/1964)

Δρ Γαβριήλ Δημητριάδης (28/07/1964) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ Γαβριήλ Δημητριάδης (28/07/1964) Εκπαιδευτικός στη Μέση Εκπαίδευση κλάδου ΠΕ04.02 Χημικός & (ΠΕ 17.12 Τεχνολόγος πετρελαίου και φυσικού αερίου). Βαθμός (Δ). Μ.Κ. (3). ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γεωπονική Σχολή Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γεωπονική Σχολή Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Θεσσαλονίκη 2014 http://food-science.agro.auth.gr/ Θεσσαλονίκη, Οκτώβριος 2014 Αγαπητέ/-ή κύριε/-ία, Στόχος της παρούσας επιστολής είναι να σας ενημερώσουμε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το παιδί στον

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα 4 η Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας Κατερίνη, 12-18 Μαίου 2018 Διαλέξεις, παρουσιάσεις πειραμάτων και τεχνολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.E. ΤΜΗΜΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εθνικών Τελικών, 24 26 Απριλίου 2015, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια

Πρόγραμμα Εθνικών Τελικών, 24 26 Απριλίου 2015, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια Anatolia College Center for STEM Education Υπό την Αιγίδα Πρόγραμμα Εθνικών Τελικών, 24 26 Απριλίου 2015, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια 1 η Ημέρα Αγώνων Παρασκευή 24/4 09:00 πμ 12:00 μμ Προσέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου)

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου) ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 211-212 ΕΚΦΕ : ΚΟΖΑΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ (ανάληψη καθηκόντων 25-1-212, μέχρι τότε δεν υπήρχε υπεύθυνος στο ΕΚΦΕ,

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ρόδου ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) :Νικόλαος Πασσάλης Χημικός-MSc

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ρόδου ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) :Νικόλαος Πασσάλης Χημικός-MSc ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Ρόδου ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) :Νικόλαος Πασσάλης Χημικός-MSc Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό περιοδικό

Ηλεκτρονικό περιοδικό by www.foodstandard.gr Ηλεκτρονικό περιοδικό www.facebook.com/foodstandard τεύχος 25 Μάρτιος 2012 * * * 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Η Ημερίδα της ΠΕΜΕΤΕ στη Χαλκιδική Συνδέονται τα αρτοσκευάσματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙ ; Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας Γενικό Λύκειο Αλιάρτου Τάξη Β Σχολικό Έτος 2016-2017 Πανεπιστήμιο Λύκειο Γυμνάσιο Δημοτικό ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Υπεύθυνοι καθηγητές (παιδαγωγική ομάδα): Φωτογιαννοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

24/05/2011 Τρίτη Πρωινή συνεδρία

24/05/2011 Τρίτη Πρωινή συνεδρία 24/05/2011 Τρίτη Πρωινή συνεδρία Έναρξη εργασιών 10:00 - Λήξη εργασιών 12:30 Προεδρείο: Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε., Σοφία Ηλιάδου -Τάχου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Π.Τ.Δ.Ε. «20 χρόνια Π.Τ.Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15

PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15 PARATUS EUROPE Memo Σεπτέμβριος 15 Μάθετε τα πάντα για το Ελαιόλαδο, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες! Το μόνο που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση! Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13

PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13 PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13 Μάθετε για το Ελαιόλαδο από τους Ειδικούς! Πιστοποιηθείτε ως Olive Oil Enthusiast ή Pro Olive Oil Expert! Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ελαιολάδου, πιστοποιημένα από τον Διαπιστευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ MΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» Θεσσαλονίκη, 27-29 Νοεμβρίου 2015 Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ MΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» Θεσσαλονίκη, 27-29 Νοεμβρίου 2015 Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Παρατηρητήριο Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΡΓΑΣΙΩΝ!ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!! ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ!ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ!

! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΕΡΓΑΣΙΩΝ!ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!! ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ!ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ! 2oΕπιστημονικόΣυνέδριο ΠανελλήνιαςΈνωσηςΣχολικώνΣυμβούλων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕΡΓΑΣΙΩΝΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη2015 ΠανελλήνιαΈνωσηΣχολικώνΣυμβούλων 2oΕπιστημονικόΣυνέδριο ΠανελλήνιαςΈνωσηςΣχολικώνΣυμβούλων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16

PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16 PARATUS EUROPE Memo Δεκέμβριος 16 Μάθετε τα πάντα για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες! Το μόνο που οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, Jean Monnet Include European Union Values - IncludU Διήμερη Επιμορφωτική Δράση

Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, Jean Monnet Include European Union Values - IncludU Διήμερη Επιμορφωτική Δράση Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής συνεργασίας Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Συνέδριο Ελαιοκομίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας 12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, Jean Monnet Include European Union Values - IncludU Διήμερη Επιμορφωτική Δράση

Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, Jean Monnet Include European Union Values - IncludU Διήμερη Επιμορφωτική Δράση Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος 2016 -Συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

2.Παρατηρήσεις προτάσεις που προκύπτουν από την επεξεργασία των εκθέσεων Εργαστηριακών Δραστηριοτήτων των ΥΣΕΦΕ στα σχολεία αρμοδιότητάς σας.

2.Παρατηρήσεις προτάσεις που προκύπτουν από την επεξεργασία των εκθέσεων Εργαστηριακών Δραστηριοτήτων των ΥΣΕΦΕ στα σχολεία αρμοδιότητάς σας. ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΝΑΞΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα- ειδικότητα) : ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ 04.01 Επιµορφωτής Β επιπέδου ιαδραστικών συστηµάτων 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : Αρκαδίας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Κούγιας Γεώργιος - Φυσικός

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : Αρκαδίας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Κούγιας Γεώργιος - Φυσικός ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 : Αρκαδίας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (όνομα - ειδικότητα) : Κούγιας Γεώργιος - Φυσικός 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΜΗΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΖΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΗΜΙΚΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΜΗΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΖΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΖΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΗΜΙΚΟΣ Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Εκλογές της 4 ης Νοεμβρίου 2018 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ιδιωτική υπάλληλος ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR 17/12/2016 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 24/12-08/01/2017 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΑΛΙΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Χριστόφορος Στογιάννος (ΠΕ04-01 Φυσικός)

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΑΛΙΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Χριστόφορος Στογιάννος (ΠΕ04-01 Φυσικός) ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΑΛΙΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Χριστόφορος Στογιάννος (ΠΕ04-01 Φυσικός) 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι, Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία (ΕΛ.Ε.ΕΤ.Π.Ε.Α) Πανεπιστήμιο Αθηνών Ναυαρίνου 13 Α, 3 ος όροφος Αθήνα, 10680 Τηλ/Φαξ: 210 3688 037 E-mail: eleetpea@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΣ 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Στελέχωση: Δεν ήταν δυνατή η στελέχωση

Διαβάστε περισσότερα

Καλαμάτα 18 / 9 / Αρχοντάκη Κυριακή Γεωπόνος PhD. Κτηνιατρικής Μεσσηνίας

Καλαμάτα 18 / 9 / Αρχοντάκη Κυριακή Γεωπόνος PhD. Κτηνιατρικής Μεσσηνίας Καλαμάτα 18 / 9 / 2018 Αρχοντάκη Κυριακή Γεωπόνος PhD Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Μεσσηνίας Παροχή πληροφοριών στους καταναλωτές τροφίμων Επισήμανση - Παρουσίαση - Διαφήμιση Καν.(ΕΚ)

Διαβάστε περισσότερα

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου)

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου) ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : Αγίων Αναργύρων ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Στέφανος Ντούλας ΠΕ04.02 Χημικός 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

56224 mail@ekfe evosm.thess.sch.gr

56224 mail@ekfe evosm.thess.sch.gr ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Κ.Φ.Ε. ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 2012 Ε.Κ.Φ.Ε. : ΕΥΟΣΜΟΥ Δ.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ε.Κ.Φ.Ε. (όνομα ειδικότητα) : ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΛΗ, ΠΕ04.04 1. Επικαιροποιημένα στοιχεία του Ε.Κ.Φ.Ε..

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων του ΕΚΦΕ Τούμπας για τη σχολική χρονιά 2010-11"

Θέμα: Ετήσια Έκθεση Δραστηριοτήτων του ΕΚΦΕ Τούμπας για τη σχολική χρονιά 2010-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕ04 (ΦΥΣΙΚΟΣ)

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕ04 (ΦΥΣΙΚΟΣ) ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : ΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΕ04 (ΦΥΣΙΚΟΣ) 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος

Διαβάστε περισσότερα

2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ 2006 - ΕΤΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ Με απόφαση του Πρωθυπουργού, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1625/24/11/2005, ορίστηκε το 2006 ως Έτος Ελαιολάδου και Ελιάς και συγκροτήθηκε Επιτροπή προετοιμασίας των δράσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Το περιβάλλον από τη θεωρία στην πράξη

Το περιβάλλον από τη θεωρία στην πράξη 1 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Μιχ. Μυρογιάννης Το περιβάλλον από τη θεωρία στην πράξη Ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος Περιβάλλοντος Μιχ. Μυρογιάννης σας προσκαλεί στο πρώτο Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Εισαγωγή 17. Ενότητα Α : Ιστορία & Πολιτισμός. Ενότητα Β : Η πρωτογενής παραγωγή

Περιεχόμενα. Εισαγωγή 17. Ενότητα Α : Ιστορία & Πολιτισμός. Ενότητα Β : Η πρωτογενής παραγωγή Εισαγωγή 17 Ενότητα Α : Ιστορία & Πολιτισμός 1 Η διαδρομή του ελαιοδένδρου διά μέσου των αιώνων 21 2 Ελαιόλαδο: Παραδοσιακές πρακτικές στην καθημερινή ζωή, 29 τον πολιτισμό και τη λατρεία Αικατερίνη Καμηλάκη,

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων και μέσων προώθησης των ενεργειακών ελέγχων», 16 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 7 ωρών

Διαβάστε περισσότερα

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε το στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Η Χημεία και η Μοριακή Βιολογία στην υπηρεσία του Νόμου και της Δικαιοσύνης»

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε το στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Η Χημεία και η Μοριακή Βιολογία στην υπηρεσία του Νόμου και της Δικαιοσύνης» ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΕΚΧ-ΚΒ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ν. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή και Σάββατο, 11και 12 Νοεμβρίου 2011 Αμφιθέατρο Νoσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτα Νικολάου Ερωτοκρίτου 2, Ηράκλειο

Παναγιώτα Νικολάου Ερωτοκρίτου 2, Ηράκλειο Παναγιώτα Νικολάου Ερωτοκρίτου 2, Ηράκλειο 0030 6993005050 pan_nicolaou@hotmail.com ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 11/2010 07/2012 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Χημεία Περιβάλλοντος», Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Χημικών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Επιστήμονες στο παιχνίδι» λέγεται το πρόγραμμα που υλοποιήσαμε στο 9 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, τη σχολική χρονιά 2016-2017. Έλαβαν μέρος οι 14 μαθητές της Στ τάξης, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Γιώργος Ανδρέου Λέκτορας Θεσσαλονίκη, 14-16/12/2010 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Α.Π.Θ. Τμήμα Αγρονόμων

Διαβάστε περισσότερα

Science. Love for. #Love4Science. Love4Science. Μαθήματα Προχωρημένου Επιπέδου & Προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς

Science. Love for. #Love4Science. Love4Science.   Μαθήματα Προχωρημένου Επιπέδου & Προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗ Βουλιαγμένης & Κύπρου 2 Τηλ. 210 99 40 999 ΓΛΥΦΆΔΑ Δ. Γούναρη 201, 206 Τηλ. 210 96 6 00 ΝΈΑ ΣΜΎΡΝΗ Ελ. Βενιζέλου 45 Tηλ. 210 9 10 20 # πριν το πανεπιστήμιο Υποστήριξη για το Σχολείο Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ. Παρουσίαση του Δικτύου. Καθηγητής Π. Λατινόπουλος. Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ

ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ. Παρουσίαση του Δικτύου. Καθηγητής Π. Λατινόπουλος. Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ Παρουσίαση του Δικτύου Καθηγητής Π. Λατινόπουλος Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πρόεδρος Δικτύου ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ Τι είναι το Δίκτυο Το Δίκτυο ΥΔΡΟΜΕΔΩΝ είναι ένα μη

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών

Εκπαιδευτική Άδεια 8. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Απών ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΥΡΑΝΗ ΓΕΡΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 277/17-5-2011 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου)

1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης (μερική /ώρες την εβδομάδα, εξ ολοκλήρου) Έκθεση Δραστηριοτήτων ΕΚΦΕ 11-1 ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 11-1 ΕΚΦΕ : ΠΕΛΛΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : 1.Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Είδος απόσπασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΙΙΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ 1. Έγκριση ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/ έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Αριθ. πρωτ.: 421 Προς: 1. Δ.Ι.Τ.Σ. Κοιν.: 2. Ειδικό Ταμείο του Ιδρύματος ΘΕΜΑ: Σχετ.: Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Το με αριθμ. πρωτ. 704/16.1.2018 έγγραφο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2/05-05-2017 Για τη μονιμοποίηση του κ. Βασιλείου Λιόρδου στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με τίτλο «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 14 -Απρίλιος 2011 by * Χορηγία της foodstandard σε φιλανθρωπική εκδήλωση * Σπατάλη τροφίμων = Σπατάλη νερού * * * Δημιουργία Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1ο: «Καταγραφή και αντιμετώπιση της μαθητικής διαρροής»

ΘΕΜΑ 1ο: «Καταγραφή και αντιμετώπιση της μαθητικής διαρροής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 23-4-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/21/3162 ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» - 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μαραζίδης Δημήτρης ΠΕ04.

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΚΦΕ : ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μαραζίδης Δημήτρης ΠΕ04. ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΦΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΚΦΕ : ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΦΕ (όνομα - ειδικότητα) : Μαραζίδης Δημήτρης ΠΕ04.05 Γεωλόγος Επικαιροποιημένα στοιχεία του ΕΚΦΕ. Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ» ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (Κε.Πλη.Νε.Τ.) ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: μία νέα αρχή. Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης. μία νέα αρχή

Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: μία νέα αρχή. Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης. μία νέα αρχή Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: Ελένη Γ. Γαβρά επίκουρη καθηγήτρια ΠΔΜ συντονίστρια γραφείου διασύνδεσης 1. Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ: ανασκόπηση πρώτης φάσης λειτουργίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη φοιτητών-διδασκόντων της Θ.Ε. ΣΦΠ60 του Μ.Π.Σ. ΣΦΠ στην Εταιρεία Bright Special Lighting S.A.

Επίσκεψη φοιτητών-διδασκόντων της Θ.Ε. ΣΦΠ60 του Μ.Π.Σ. ΣΦΠ στην Εταιρεία Bright Special Lighting S.A. 2017 18.2.2017 Αττική Επίσκεψη φοιτητών-διδασκόντων της Θ.Ε. ΣΦΠ60 του Μ.Π.Σ. ΣΦΠ στην Εταιρεία Bright Special Lighting S.A. Επίσκεψη φοιτητών-καθηγητών της Θ.Ε. ΣΦΠ60 του Μ.Π.Σ. Σ.Φ.Π. στην Εταιρεία Οικόκυκλος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Διάχυση Αποτελεσμάτων και Δημοσιότητα Speed-0: Μοντέλο Κυκλοφοριακής Κίνησης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

Διάχυση Αποτελεσμάτων και Δημοσιότητα Speed-0: Μοντέλο Κυκλοφοριακής Κίνησης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης Διάχυση Αποτελεσμάτων και Δημοσιότητα Speed-0: Μοντέλο Κυκλοφοριακής Κίνησης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης 1 Δημοσιεύσεις σε εκθέσεις, περιοδικά, συνέδρια 1.1 60 ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο του. Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης Σχολικών Βιβλίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Συνέδριο του. Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης Σχολικών Βιβλίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Θεσσαλονίκη 07.09.2016 Συνέδριο του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης Σχολικών Βιβλίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με θέμα: «Έρευνα προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα