ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017"

Transcript

1 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για ετοιμασία ενημερωτικού υλικού για νοσηλευτές και τελευταίες προετοιμασίες για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης. Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών σε θέματα Ελκώδους Κολίτιδας και Νόσου του Crohn. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με αφορμή τη μόνιμη επιθυμία και απαίτηση του Συνδέσμου μας για ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς τους ασθενείς με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ), μέχρι να λειτουργήσει το ΓΕΣΥ. Στα πλαίσια αυτά ζητήσαμε μεταξύ άλλων και την εξειδίκευση νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο εργάζεται στα δημόσια νοσηλευτήρια. Οι νοσηλευτικές υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν θετικά και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφιλοκερδώς ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, το οποίο διεξαγόταν για μια ολόκληρη μέρα κάθε εβδομάδα και διάρκησε 6 εβδομάδες. Η EFCCA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συνδέσμων για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn), ο ECCO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn) και η ΓΕΚ (Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου) στήριξαν την όλη προσπάθεια επιστημονικά με την κάθοδο εκπαιδευτών γιατρών και νοσηλευτών και την ετοιμασία των θεμάτων του προγράμματος.

2 -Προκήρυξη Σχεδίου Εργοδότησης Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας. Το σχέδιο προνοεί τη χορηγία των Εργοδοτών με 75% του κόστους εργοδότησης των ασθενών για περίοδο ενός έτους. Ο Σύνδεσμος μας είχε σημαντική συμβολή μιας και ήταν δική του πρωτοβουλία η συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και η συζήτηση για τη δημιουργία του Σχεδίου το οποίο λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Παγκύπριας Οργάνωσης Συνδέσμων Πασχόντων και φίλων (ΠΟΣΠΦ). Ημερομηνία Λήξης: Με τη συμπλήρωση της εργοδότησης 100 ατόμων. Επίσης, επίκειται η ανακοίνωση νέου σχεδίου με σημαντικά ευνοϊκότερους όρους από το προηγούμενο. Νοέμβριος Συμμετοχή σε ανοιχτή συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες σχετικά με θέματα ασφάλειας των ασθενών και το δικαίωμα ενημέρωσης τους με τίτλο «Καμία απόφαση για εμάς χωρίς εμάς». Εκπροσώπησαν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και η Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου, που είναι και Μέλος του Συμβουλίου της EFCCA. Την προσπάθεια του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn για ενημερωση και ευαισθητοποίηση στήριξε με την παρουσία του ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποιος προγραμματισε συναντηση τόσο με την ηγεσία του Πανευρωπαικου Συνδέσμου EFCCA όσο και με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn.

3 Δεκέμβριος 2016 Προετοιμασία και αποστολή ενημερωτικού υλικού και χριστουγενιάτικων ευχών στα μέλη. Συζήτηση και προετοιμασία για τις εκδηλώσεις της χρονιάς. Ιανουάριος Προετοιμασία Τελετής Απονομής Διπλωμάτων -Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Εκπαίδευσης Νοσηλευτών σε θέματα Ελκώδους Κολίτιδας και Νόσου του Crohn, απονεμήθηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2017 διπλώματα στους νοσηλευτές που συμμετείχαν και ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση. Διοργανωτές: Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn, Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ECCO, N-ECCO και EFCCA! - Ενημερωτική Διάλεξη για τη Νόσο του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα κατά την διάρκεια του «Διημέρου του Εκπαιδευτικού» στην A Τεχνική Σχολή Λεμεσού. Φεβρουάριος 2017 Προετοιμασία της εκδήλωσης με την ομιλία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Λεμεσού. -Δημοσίευση άρθρων στο περιοδικό της EFCCA.

4 Μάρτιος Διοργάνωση Ομιλίας με τον Πανερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο με θέμα «Το αληθινό νόημα του πόνου στη ζωή μας». Απρίλιος Συναντήσεις και αναζήτηση χορηγιών. Μάιος 2017 Προετοιμασία εκδηλώσεων και συνεδρίων για την Παγκόσμια Ημέρα. -Συμμετοχή στο Συνέδριο Ασθενών που διοργανώθηκε από την ΠΟΣΠΦ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων) «Σχεδιάζουμε το αύριο στον τομέα της υγείας». Προετοιμασία και συζήτηση εκδηλώσεων και συνεδρίων για την Παγκόσμια Ημέρα για τις Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου.. -Φωταγώγηση Δημαρχείου Λευκωσίας και συμβολική ποδηλατοδρομία για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα στις 19 Μαΐου Μαΐου 2017

5 Παρουσίαση Βιβλίου από τον Δρα Ιωάννη Τριανταφυλλίδη Γαστρεντερολόγο από την Ελλάδα. Εργαστήριο με θέμα «Αντιμετωπίζω και διαχειρίζομαι την καινούργια μου πραγματικότητα από την κα Έλενα Αθανασίου Ψυχολόγο Ψυχοθεραπεύτρια.

6 Παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου EFCCA στη Βαρσοβία. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και την Αναπληρωτή Πρόεδρο. Ιούνιος 2017 Προετοιμασία εκδήλωσης στη Λάρνακα και Ημερίδας Εκπαίδευσης Νοσηλευτών Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στη Λευκωσία. -16 Ιουνίου 2017: Συμμετοχή σε συγκέντρωση έξω από την Βουλή για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ.

7 -29 Ιουνίου 2017: Ημερίδα Εκπαίδευσης Νοσηλευτών σε θέματα Ελκώδους Κολίτιδας και Νόσου του Crohn. Στην Ημερίδα συμμετείχαν περίπου 100 νοσηλευτές τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Η ημερίδα ήταν μια συνεργασία του Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn και είχε πρωτόγνωρη συμμετοχή και επιτυχία Ιουνίου 2017: Ενημερωτικό Συνέδριο στη Λάρνακα. Έλαβαν μέρος ο Δρ Ανδρέας Ευγενίου Γαστρεντερολόγος- Πρόεδρος της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας Κύπρου, ο Δρ Γεράσιμος Μάντζαρης διακεκριμένος Γαστρεντερολόγος από Ελλάδα, η Δρ Θεοδώρα Καλλή Γαστρεντερολόγος Γ.Ν. Λάρνακας και η κα Έλενα Αθανασίου Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

8 28 Ιουνίου 2017: Συμμετοχή στη Ετήσια Γενική και Καταστατική Συνέλευση της ΠΟΣΠΦ με πέντε μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. Αύγουστος 2017 Συνάντηση στις Υπουργού Υγείας με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn (ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.), της Γαστρεντερολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΓΕΚ) και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) με θέμα που αφορούσε τη συνταγογράφηση φαρμάκων από ιδιώτες γιατρούς για τους ασθενείς με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα. (Θα ενημερωθείτε σύντομα πλήρως για τις θετικές αποφάσεις του Υπουργικού συμβουλίου που αφορούν την απευθείας συνταγογράφησης από ιδιώτες γαστρεντερολόγους των φαρμάκων πρώτης γραμμής για ΙΦΝΕ). Σεπτέμβριος Συμμετοχή στο εργαστήρι για την εκπαίδευση των εκπροσώπων των ασθενών στα ΜΜΕ που διοργανώνεται από την ΠΟΣΠΦ. Τον Σύνδεσμο μας εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος μας.

9 Οκτώβριος 2017 Δημοσίευση άρθρων στην τρίτη έκδοση του περιοδικού του EFCCA η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέροντα άρθρα και τη δράση των Συνδέσμων στην Ευρώπη και όχι μόνο. Μεταξύ των άρθρων και οι δράσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn στη σελ Οκτωβρίου 2017 : Συμμετοχή στη Διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη Λευκωσία με θέμα «Διατροφή στη Νόσο του Crohn».

10 Νοέμβριος 2017 Στις Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Biologics and Biosimilars, Patient Access and Advocacy Workshop στη Ρώμη. Στο Συνέδριο αυτό έλαβε μέρος ο Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn μαζί με άλλους εκπροσώπους από 13 Νοτιοευρωπαϊκους Συνδέσμους Ασθενών, ανταλλάσοντας βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες σε αυτό το θέμα. Δεκέμβριος 2017 Συνάντηση Συνδέσμων για την Κοιλιοκάκη, Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις και για την Ελκώδη Κολίτιδα και Νόσου του Crohn μαζί με την Πρόεδρο του Συνδέσμου για τις Σπάνιες Παθήσεις, γιατρούς και τον Διευθυντή του Παιδιατρικού Κέντρου που στεγάζεται στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης, καθώς και τον Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάδειξη της σημασίας και το έργο που επιτελείται στο Κέντρο αυτό και της ανάγκης για την πρόσληψη Παιδογαστρεντερολόγου το συντομότερο δυνατόν. Οι προσπάθειες τόσων χρόνων έφεραν αποτέλεσμα με την πρόσληψη της Παιδογαστρεντερολόγου Δρος Έλενας Σαββίδου από τις 15/01/2018. Αγαπητοί φίλοι, όλοι όσοι συμμετέχουμε στον Σύνδεσμο είμαστε εθελοντές χρησιμοποιώντας τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχουμε για να μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά που φαίνονται πιο πάνω και πολλά άλλα, πάντα με κύριο στόχο μας την καλύτερη ποιότητα ζωής που αξίζει σε όλους μας. Γι αυτό χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια και στήριξη για να μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας, να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των ασθενών, την καλύτερη ποιότητα ζωής και την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού και των προκαταλήψεων. Μόνο ενωμένοι και μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! 1 Ιανουάριος 2013 - Θεατρική Παράσταση για Ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn. Σε συνεργασία με την παιδική σκηνή ΑΙΩΡΑ και

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινές Λαμπάδες 2018

Πασχαλινές Λαμπάδες 2018 Πασχαλινές Λαμπάδες 2018 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Το Πάσχα πλησιάζει και οι εθελοντές του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ, ετοίμασαν πασχαλινές λαμπάδες προς πώληση. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν,

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια 2008-2013 (Α εξάμηνο) η ΣΥΜΒΟΛΗ ανέλαβε την διοργάνωση 12 ημερίδων στις οποίες συμμετείχαν κατά μέσο όρο 150-200 άτομα 2008 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την:

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη. Ασθενείς με. Νοσήματα του Εντέρου. Αθήνα, Μάιος 2011. Ετοιμάστηκε για την: Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς Ανάμεσα σε με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Ασθενείς με Νοσήματα του Εντέρου Ετοιμάστηκε για την: Αθήνα, Μάιος 2011 Ταυτότητα Έρευνας Μεθοδολογία: Κοινό-στόχος στόχος: 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 Σεπτέμβριος 2015 2 Σεπτέμβριος 2015 7 19-20 26-27 Συνάντηση Εκπαιδευτικής Ομάδας Σχολή Προκαταρκτικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων ( Σειρά Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2017

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ 2017 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Το Πάσχα πλησιάζει και οι εθελοντές του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ, ετοίμασαν πασχαλινές λαμπάδες προς πώληση. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα διατεθούν προς

Διαβάστε περισσότερα

ενημέρωση υποστήριξη εκπαίδευση των ασθενών

ενημέρωση υποστήριξη εκπαίδευση των ασθενών ενημέρωση υποστήριξη εκπαίδευση των ασθενών Μια πρωτοβουλία της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων Μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σπάνιων Παθήσεων (EURORDIS) Στόχος μας η εξυπηρέτηση των ασθενών ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ.

ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. ΤΕΎΧΟΣ ΝΟ:002 ΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑ.ΣΥ.Ε.Κ.Κ. Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Ελκώδη Κολίτιδα και τη Νόσο του Crohn 2014 T:7000 80 84 e-mail: cycca@gmail.com www.cycca.org 1 Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάλυση του Οδικού Χάρτη του ΓΕΣΥ»

«Ανάλυση του Οδικού Χάρτη του ΓΕΣΥ» Εργαστήρι «ΓΕΣΥ και Σπάνιες Παθήσεις στην Κύπρο» 4 Οκτωβρίου 2014 Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Cine Studio «Ανάλυση του Οδικού Χάρτη του ΓΕΣΥ» Δρ Χριστόδουλος Καϊσής Πρώτος Ιατρικός Λειτουργός Υπουργείο Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Το Έργο WE-Qualify. Πρόοδος των εργασιών του Έργου

Το Έργο WE-Qualify. Πρόοδος των εργασιών του Έργου Το Έργο WE-Qualify Το έργο WE-Qualify «Improve Skills and Qualifications in the Building Workforce in Cyprus» αποτελεί συγχρηματοδοτούμενο Έργο του προγράμματος «Ευφυής Ενέργεια Ευρώπη» και εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: 1. ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΒΕΚ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 15, 1060 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΝΤΑΔΡΟΜΟΣ ΣΕΝΤΕΡ 211,3025 ΛΕΜΕΣΟΣ 3. ΣΙΜΟΥ ΜΕΝΑΡΔΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) από ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ ΚΑΙ ΟΛΤΕΚ Λανίτειο Θέατρο κ. Έλενα Τρυγωνάκη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) από ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ ΚΑΙ ΟΛΤΕΚ Λανίτειο Θέατρο κ. Έλενα Τρυγωνάκη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 2017-2018 (Οκτώβριος 2017 Μάρτης 2018) Α/Α ΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 20-10-17 Γενική Συνέλευση Αιθ. Μητρόπολης Ολομέλεια, Επίσημοι Προσκεκλημένοι 2 21-10-17

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and Qualifications

Διαβάστε περισσότερα

Όλγα Γιουλεμέ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαστρεντερολoγίας Α.Π.Θ. Β Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική ΓΝΘ Ιπποκράτειo

Όλγα Γιουλεμέ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαστρεντερολoγίας Α.Π.Θ. Β Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική ΓΝΘ Ιπποκράτειo Όλγα Γιουλεμέ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαστρεντερολoγίας Α.Π.Θ. Β Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική ΓΝΘ Ιπποκράτειo Τακτικό εξωτερικό ιατρείο( από 2011) 1ημέρα/βδομάδα 15 ασθενείς/βδομάδα εγγεγραμμένοι ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04 ΚΑΙ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04 ΚΑΙ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04-05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (Ιουλ. 2012) ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (http://www.greece-cyprus.eu)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Σας καλωσορίζω στη σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά με υγεία στον καθένα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΔ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ 01/2015 12/2015

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΔ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ 01/2015 12/2015 ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΠΔ ΟΙΚΟΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ 01/2015 12/2015 ΜΗΝΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ Α.Π.Δ. ΣΕ ΥΠΟΚ/ΜΑ ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ. ΜΗΝΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ Α.Π.Δ. ΜΕΣΩ

Διαβάστε περισσότερα

Οργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας. 13 Ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ 5 & 6 Μαΐου 2018 Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, Λευκωσία Οργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Υπό την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΜΙΦΝΕ. Αναδρομή & Εξέλιξη

ΕΟΜΙΦΝΕ. Αναδρομή & Εξέλιξη ΕΟΜΙΦΝΕ Αναδρομή & Εξέλιξη Ελληνική Ομάδα Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜIΦΝΕ) 1994-1996: Διοργάνωση ημερίδων για ΙΦΝΕ από το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ. Ορθοπαιδική Κλινική. Συντονιστής Διευθυντής : Δρ Κοσμάς Παπαγεωργίου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ. Ορθοπαιδική Κλινική. Συντονιστής Διευθυντής : Δρ Κοσμάς Παπαγεωργίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Ορθοπαιδική Κλινική Συντονιστής Διευθυντής : Δρ Κοσμάς Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα -Δραστηριότητες Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013 { Μετεκπαιδευτικά Διακλινικά Μαθήματα των

Διαβάστε περισσότερα

Β Ανακοίνωση Απριλίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Αυτοάνοσων Παθήσεων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Portaria Hotel, Πήλιο

Β Ανακοίνωση Απριλίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Αυτοάνοσων Παθήσεων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Portaria Hotel, Πήλιο 1 η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ ΗΜΕΡΊΔΑ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΊΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΟΣ & Αυτοάνοσων Παθήσεων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ρευματολογίας, Δερματολογίας, Νευρολογίας και Γαστρεντερολογίας

Διαβάστε περισσότερα

E-mail ηµοσιογραφική ιάσκεψη για την Καρδιακή Ανεπάρκεια ηµοσιογραφική Εστία 6 Ιουνίου 2016 Περίπου 250 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρδιακή ανεπάρκεια στην Κύπρο Ευθύνεται για το 1-5% των εισαγωγών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΛΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΛΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΛΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ Λευκωσία, Μάρτιος 2018 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Η ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΊΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΦΩΛΙΑ»... 4 ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τον Οκτώβριο του 2005, η Ε. Στάμου παρακολούθησε στην Αθήνα την ορθοδοντική ημερίδα της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.

Τον Οκτώβριο του 2005, η Ε. Στάμου παρακολούθησε στην Αθήνα την ορθοδοντική ημερίδα της Ε.Ο.Γ.Μ.Ε. 2004 Τον Οκτώβριο του 2004, η Ε. Στάμου παρακολούθησε στην Αθήνα το Προσυνεδριακό σεμινάριο του 8ου Πανελληνίου Ορθοδοντικού Συνεδρίου καθώς και το 8ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο, ενώ το Νοέμβριο του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ o 1- μαρτιού 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ύποβολη περιληψεών εώς 1η δεκεμβριού 2016 θα χορηγηθούν ώρες ςύνεχιζομενης νοςηλεύτικης εκπαιδεύςης / μορια ιατρικης εκπαιδεύςης penguin design

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΦΥΛΛΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS Μαμάη 3, ΑΘΗΝΑ 10440, τηλ./fax: 210 8228795 www.medsos.gr, e-mail:medsos@medsos.gr ΦΥΛΛΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΨ4691ΩΓ-Ε30. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ Α.Π.Δ. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 (δεν αφορά το Δημόσιο,τα Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ.

ΑΔΑ: ΒΙΨΨ4691ΩΓ-Ε30. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ Α.Π.Δ. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 (δεν αφορά το Δημόσιο,τα Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 03/02/2014-28/02/2014 01/02/2014-28/02/2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 04/03/2014-31/03/2014 01/03/2014-31/03/2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 01/04/2014-30/04/2014 01/04/2014-30/04/2014 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 02/05/2014-02/06/2014

Διαβάστε περισσότερα

Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α

Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α 1. Πρόλογος 2. Τι είναι η Κατά Πλάκας Σκλήρυνση/Πολλαπλή Σκλήρυνση 3. Λίγα λόγια για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης Π ρ ό λ ο γ ο ς Ο λόγος της σύνταξης

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016

Σεπτέμβριος Οκτώβριος 2016 ΣΧΕΤ.: Το από 4-9-2017 έγγραφό μας με θέμα «44 δράσεις της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την εκπαίδευση το σχολικό έτος 2016-2017»: http://www.isotita.gr/44-δράσεις-της-γενικής-γραμματείας-ισότ/.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας Ενημερωτικό δελτίο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Τ.Ε.Ι. Λάρισας ΤΕΥΧΟΣ 4 Ιανουάριος 2013 Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. Λάρισας τ: +30 2410 684503,-721,-722 url: dasta.teilar.gr e: info-dasta@teilar.gr

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα

8 ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα 1 8 ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Καρδιολογική Κλινική Γ. Ν. Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» 2013-2014 2 Σεπτέμβριος 2013, Θεσσαλονίκη Ετήσια Μετεκπαιδευτικά μαθήματα Ετήσιο Εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 31 ΤΡΊΤΗ 1 ΚΥΡΙΑΚΉ 30 ΔΕΥΤΈΡΑ 20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 25 ΤΕΤΆΡΤΗ 26 ΠΈΜΠΤΗ 28 ΣΆΒΒΑΤΟ 22 ΚΥΡΙΑΚΉ 6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 7 ΣΆΒΒΑΤΟ 8 ΚΥΡΙΑΚΉ 9 ΔΕΥΤΈΡΑ

ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 31 ΤΡΊΤΗ 1 ΚΥΡΙΑΚΉ 30 ΔΕΥΤΈΡΑ 20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 25 ΤΕΤΆΡΤΗ 26 ΠΈΜΠΤΗ 28 ΣΆΒΒΑΤΟ 22 ΚΥΡΙΑΚΉ 6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 7 ΣΆΒΒΑΤΟ 8 ΚΥΡΙΑΚΉ 9 ΔΕΥΤΈΡΑ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ Δεκέμβριος 2016 1 ΚΥΡΙΑΚΉ Πρωτοχρονιά 17 ΤΡΊΤΗ Φεβρουάριος 1 Πέμπτη 2 Παρασκευή 3 Σάββατο 4 Κυριακή 5 Δευτέρα 6 Τρίτη 7 Τετάρτη 8 Πέμπτη 9 Παρασκευή 10 Σάββατο 11 Κυριακή 12 Δευτέρα 13 Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008

Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Κύριοι τομείς δραστηριότητας και δραστηριότητες Ιανουάριος 2008 Τ.Θ. 22113, 1517 Λευκωσία, Τηλ. + 357 22878181, Φαξ. +357 22773039 Ιστοσελίδα: www.kisa.org.cy, Ηλ. Ταχ.: kisa@cytanet.com.cy 1 Για την επίτευξη

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερωτικό ελτίο Ιανουάριος 2013. Παγκύπρια Συµµαχία Σπάνιων Παθήσεων. Ενηµερωτικό ελτίο

Ενηµερωτικό ελτίο Ιανουάριος 2013. Παγκύπρια Συµµαχία Σπάνιων Παθήσεων. Ενηµερωτικό ελτίο Παγκύπρια Συµµαχία Σπάνιων Παθήσεων Ενηµερωτικό ελτίο Ιανουάριος 2013 1 Περιεχόµενα Α. ραστηριότητες της Συµµαχίας Eθνική Επιτροπή Σπάνιων Νοσηµάτων Συµµετοχή στην 14η Συνεδρίαση του Συµβουλίου Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ

3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/ :00 Π.Μ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Αριθμός Μητρώου Οργανισμού 2655) 3 η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Κ.Ο.Μ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΥΡΕΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/2012 10:00 Π.Μ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 η Γενική Συνέλευση Παγκύπριας

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ Α.Π.Δ. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ (δεν αφορά το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ.Α )

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ Α.Π.Δ. ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ (δεν αφορά το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ.Α ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 (δεν αφορά το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ.Α ) 08/03/2013-19/03/2013 08/03/2013-19/03/2013 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 (δεν αφορά το Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ και τους Ο.Τ.Α ) 20/03/2013-01/04/2013 20/03/2013-01/04/2013

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσης

Απολογισμός Δράσης Κίνηση Αδερφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Νάξου 19, 152 35 Χαλάνδρι ΑΦΜ: 997.954.027 Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 211 7150 259 Αρ. Εθνικού Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας συστάθηκε δυνάμει του Νόμου 89(Ι)/2001 ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου για την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, Αγαπητοί συνάδελφοι, Ισότητα. Ένα θέμα με τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις μεσούσης μάλιστα της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Υγιής Γήρανση, Άνοια, Πρόληψη και Διαχείριση Δυσκολιών Μνήμης Έλενα Σάββα Εργοθεραπεύτρια

Υγιής Γήρανση, Άνοια, Πρόληψη και Διαχείριση Δυσκολιών Μνήμης Έλενα Σάββα Εργοθεραπεύτρια Έλενα Σάββα Εργοθεραπεύτρια Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης γερνάει. Το 1950, 23 ηλικιωμένοι αντιστοιχούσαν σε 100 νέους, ενώ το 2050 προβλέπεται ότι 110 ηλικιωμένοι θα αντιστοιχούν σε 100 νέους. Η Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΕΠ Υγείας Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Ημέρα Παρασκευή Ώρες 09.00-15.00 Τηλέφωνο επικοινωνίας 2732 360570 & 27320 360536 Διεύθυνση Δημαρχείο Μονεμβασίας - 23052 Μολάοι Μάρτιος 2015 - Συνάντηση Εργασίας Απρίλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ. Ο Άνθρωπος για τον άνθρωπο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ. Ο Άνθρωπος για τον άνθρωπο Η Ομιλία του Αντιπροέδρου του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ. Αντώνη Μούσουρου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και του ΕΣΣΕ Λεμεσού, την

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος Παράταση εγγραφής μέχρι τις 13 Απριλίου Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο Εγγραφή

Μάρτιος Παράταση εγγραφής μέχρι τις 13 Απριλίου Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο Εγγραφή Μάρτιος 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ FIDIC MODULE 3 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ FIDIC ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Μαΐου 2016

ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Μαΐου 2016 11º ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ 28-29 Μαΐου 2016 Αίθουσα Τελετών Πολιτιστικού Ιδρύματος Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος», Λευκωσία Οργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Πληροφορίες: Τηλ.: 210 7461482 Email : info@pediatricnursing.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας.

- `Εντιμη Εκπρόσωπη του Υπουργού Οικονομικών Κυρία Ρέα Γεωργίου Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας. 1 ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 9ης ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 - Αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου κτίριο Αναστάσιος Γ Λεβέντης αίθουσα Β108 στην Πανεπιστημιούπολη - `Εντιμη Εκπρόσωπη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΤΑΞΗ»

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΤΑΞΗ» ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΤΑΞΗ» ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Λευκωσία, Semeli Hotel, Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 Λεμεσό, Elias Beach Hotel, Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 Λάρνακα, Sun Hall Hotel, Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015 Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ Η.Π.Α. Δρ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ Η.Π.Α. Δρ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ Η.Π.Α. Δρ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 1.Δεν είναι θεραπευτική

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Λεμεσός, Κύπρος, 18 Μαΐου 2010

1 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Λεμεσός, Κύπρος, 18 Μαΐου 2010 1 ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Λεμεσός, Κύπρος, 18 Μαΐου 2010 Ευρωπαϊκά Προγράμματα Η Ευρωπαϊκή Ένωση Οι υποχρεώσεις - Νόμοι Τα δικαιώματα - Χρηματοδότηση Τα ευρωπαϊκά προγράμματα Θεματική κατανομή Συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 ΑΙΘΟΥΣΑ Β 10.00-17.00 Χειρουργικό Σεμινάριο 15.30-17.30 Σεμινάριο Κλασικά Φάρμακα στην εποχή των βιολογικών θεραπειών Προεδρείο: I. Κουτρουμπάκης, Δ. Ταμπακόπουλος Αμινοσαλικυλικά

Διαβάστε περισσότερα

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~500 γονείίςς = 1000 παιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε παιδιά προσχολικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017

ΟΑΕΔ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ:ΕΤΟΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ KATA MHNA ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] 2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ] ΕΤΟΥΣ 2017 ΘΡΑΚΗ 52.742

Διαβάστε περισσότερα

www.afiscyprus.com.cy Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος Λτδ Εγκατάσταση κάδων για ανακύκλωση μπαταριών Η προσπάθεια για αύξηση των ποσοτήτων συλλογής μπαταριών με σκοπό την επίτευξη των στόχων ανακύκλωσης οδήγησε στην εντατικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ. Ορθοπαιδική Κλινική

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ. Ορθοπαιδική Κλινική ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Ορθοπαιδική Κλινική Συντονιστής Διευθυντής : Δρ Κοσμάς Παπαγεωργίου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα -Δραστηριότητες Ακαδημαικού Έτους 2014-2015 { Μετεκπαιδευτικά Διακλινικά Μαθήματα των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ «Η

ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ «Η Δημιουργία και Λειτουργία Κέντρου «Φωλιά»: Ενημέρωση, Υποστήριξη και Εκπαίδευση Ασθενών με Σπάνια Νοσήματα ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ «Η Φωνή των Ασθενών» Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 Εισηγήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

3-4 ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Προάγει αυτονομία Ε αναφέρει λειτουργικότητα ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία

3-4 ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Προάγει αυτονομία Ε αναφέρει λειτουργικότητα ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία 6 ο ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ε αναφέρει λειτουργικότητα 3-4 Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία www.cyprusphysio.com Μήνυμα του Προέδρου του Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών κ. Λάκη Δρουσιώτη Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Επόμενα Βήματα - Πρακτική εφαρμογή του Κώδικα. Ολυμπιακό Μέγαρο, Λευκωσία 05 Ιουνίου 2018 Βάσος Κουτσιούντας Προϊστάμενος Οικονομικής Διαχείρισης ΚΟΑ

Επόμενα Βήματα - Πρακτική εφαρμογή του Κώδικα. Ολυμπιακό Μέγαρο, Λευκωσία 05 Ιουνίου 2018 Βάσος Κουτσιούντας Προϊστάμενος Οικονομικής Διαχείρισης ΚΟΑ Επόμενα Βήματα - Πρακτική εφαρμογή του Κώδικα Ολυμπιακό Μέγαρο, Λευκωσία 05 Ιουνίου 2018 Βάσος Κουτσιούντας Προϊστάμενος Οικονομικής Διαχείρισης ΚΟΑ Θεματολογία Πρακτική εφαρμογή παραμέτρων του Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ΓεΣΥ

πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ΓεΣΥ πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το ΓεΣΥ Το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που προσφέρει σε όλους τους πολίτες ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 1 31 Χρόνια Ζ ωής και Π ροσφοράς 19872018 CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 31 1987 2018.. 99411411, 96218383, 99528602, 99513435 Email: periclis@periclis.com.cy OXI «Τρέχω για την Υγεία μου» To µ

Διαβάστε περισσότερα

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων "Λεμέσια". Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας.

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων Λεμέσια. Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας. H Deloitte, δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με σωρείαν πρωτοβουλιών η Deloitte στηρίζει και μεριμνά για τους ανθρώπους, την προστασία της φύσης και την κοινωνική και πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών Γλωσσικών Μαθημάτων (Ιαν. Φεβρ. 2014)

Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών Γλωσσικών Μαθημάτων (Ιαν. Φεβρ. 2014) Προς: Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους Erasmus Γραμματείες Τμημάτων Κοιν.: Πρόεδρο ΔΕ Αντιπρόεδρο ΔΕ Γραμματέα ΑΣΠΑΙΤΕ Αριθ. Πρωτ. ΕΡ/2892/07.10.13 Θέμα: Διαδικασία Επιλογής Εξερχόμενων Φοιτητών Χειμερ. Εντατικών

Διαβάστε περισσότερα

10º ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Π Ρ Ο Γ ΡΑ Μ Μ Α

10º ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ Π Ρ Ο Γ ΡΑ Μ Μ Α 10º ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ 23-24 Μαΐου 2015 Π Ρ Ο Γ ΡΑ Μ Μ Α Αίθουσα Τελετών Πολιτιστικού Ιδρύματος Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος», Λευκωσία. Οργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Oκτώβριος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and

Διαβάστε περισσότερα

«Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία

«Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία «Μαζί για την γυναίκα» Κακοποίηση: Ισότητα και Ενεργή Κοινωνία 1 Ο NEWSLETTER ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου ξεκινά μια σειρά ενημερώσεων της κοινής γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Επιτροπή Τομέα 2016-2020 Πρόεδρος: ΚΥΒΕΛΗ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ Γραμματέας: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ Ταμίας: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Μέλη: ΦΛΩΡΑ ΔΑΜΙΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ Σύμβουλος: Δρ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Γιώργου Παμπορίδη Σάββατο 28η Νοεμβρίου 2015, Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα χορηγηθούν 6 Μόρια ΣΙΕ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Γιώργου Παμπορίδη Σάββατο 28η Νοεμβρίου 2015, Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα χορηγηθούν 6 Μόρια ΣΙΕ 5η Ετήσια Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα σε συνεργασία με την Παθολογική Εταιρεία Κύπρου και το Ιατρικό Σύλλογο Λευκωσίας- Κερύνειας Ιπποκράτη Αφιερωμένο στη μνήμη του Καθηγητού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους 2017-2018 προς διευκόλυνση της συνεργασίας του Τμήματος Παιδείας με τους Δ/ντες των Σχολείων Πρωτ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ρεθύμνης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 1 1/9 2 1/9

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Ποσοτική & Ποιοτική Ανάλυση Δεδομένων Ελέγχου & Πληρωμών Συντάξεων... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία

Νεότερες Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία Γαστρεντερολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ Νεότερες Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία 14 Ιουνίου 2019 Συνεδριακό Kέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ» ΜΗΤΕΡA Ώρα προσέλευσης: 08:30 Ελεύθερη Συμμετοχή Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ Νοεµβρίου Ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑ ΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία Λευκωσία - Κύπρος. Είσοδος ελεύθερη

ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ Νοεµβρίου Ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑ ΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία Λευκωσία - Κύπρος. Είσοδος ελεύθερη 3 Ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑ ΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Cyprus Society of Hypertension Σε συνεργασία με τον καθ. Αθανάσιο Μανώλη ΑΡΓΥΡΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ 18-19 Νοεµβρίου 2016 Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία

Διαβάστε περισσότερα

Ζώντας με Ελκώδη Κολίτιδα ή Νόσο του Crohn. Ποιές ανεκπλήρωτες ανάγκες παραμένουν το 2019; ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ

Ζώντας με Ελκώδη Κολίτιδα ή Νόσο του Crohn. Ποιές ανεκπλήρωτες ανάγκες παραμένουν το 2019; ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ Ζώντας με Ελκώδη Κολίτιδα ή Νόσο του Crohn. Ποιές ανεκπλήρωτες ανάγκες παραμένουν το 2019; ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ Το ταξίδι με τα ΙΦΝΕ Η ζωή με μια εξαντλητική νόσο είναι δύσκολη, καθώς επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α.

- ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. - ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣIA ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ.Α. Εισαγωγή Η αλματώδης αύξηση το τελευταίο διάστημα των αιτήσεων για επιστημονικές εκδηλώσεις που επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Υπο την Επίβλεψη και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος του Σεμιναρίου. Θεοφάνης Μάρης Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής

Χαιρετισμός. Με εκτίμηση, Ο Πρόεδρος του Σεμιναρίου. Θεοφάνης Μάρης Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο - Επίκαιρα Θέματα Γαστρεντερολογίας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αριθμός Πακέτου Εργασιών: WP1 Τίτλος Πακέτου Εργασιών: Καθορισμός του Πλαισίου Ποιότητας για τη Μαθητεία

Διαβάστε περισσότερα

Εν τούτοις, η Διοικούσα Επιτροπή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες της με

Εν τούτοις, η Διοικούσα Επιτροπή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες της με 15 Μαρτίου 2016 Αγαπητοί συνάδελφοι, Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να είμαστε όλοι μαζί το 2016 παρά το τυπικό πρόβλημα που προκαλεί η συνεχιζόμενη απεργία των δικηγόρων, εμποδίζοντας την νομότυπη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΕΑ. Διαβάστε τον Κώδικα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΕΑ.  Διαβάστε τον Κώδικα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας Κυπριακή Ένωση Φαρμακευτικών Εταιρειών Έρευνας και Ανάπτυξης (ΚΕΦΕΑ) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΕΦΕΑ Διαβάστε τον Κώδικα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας www.kefea.org.cy ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2013 Η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο του προγράµµατος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της ευαισθησίας που επιδεικνύει διαχρονικά τόσο σε φιλανθρωπικά/ ανθρωπιστικά θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 2012: ,54

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 2012: ,54 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΤΡ.ΙΩΑΚΕΙΜ 30 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10675 ΤΗΛ: 2107231332 ΑΦΜ:999802887 ΔΟY: Δ (Δ,Η,Ι,ΙΑ) ΑΘΗΝΩΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 31/12/2012 (ΔΙΑΧ/ΚΟ ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ... ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ... ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ... ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΠΑΦΟΥ... ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: /

Μαρία Α. Δημητριάδου. Εκπαίδευση. Μετεκπαίδευση. Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: / Μαρία Α. Δημητριάδου Κιλκίς & Τραπεζούντος 1, Πολύκαστρο Κιλκίς ιστοσελίδα: www.psychotherapyworks.gr Θεμιστοκλή Σοφούλη 60, αλληλογραφία: mariadimitpsy@gmail.com Καλαμαριά Θεσσαλονίκη επικοινωνία: 2343

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος: Ι. Κουτρουμπάκης Απελθών Πρόεδρος: Γ. Μάντζαρης Αντιπρόεδρος: Γ. Μπάμιας Γενικός Γραμματέας: Ν. Βιάζης Ταμίας: Ι. Παπακωνσταντίνου Πρόεδρος

Πρόεδρος: Ι. Κουτρουμπάκης Απελθών Πρόεδρος: Γ. Μάντζαρης Αντιπρόεδρος: Γ. Μπάμιας Γενικός Γραμματέας: Ν. Βιάζης Ταμίας: Ι. Παπακωνσταντίνου Πρόεδρος Πρόεδρος: Ι. Κουτρουμπάκης Απελθών Πρόεδρος: Γ. Μάντζαρης Αντιπρόεδρος: Γ. Μπάμιας Γενικός Γραμματέας: Ν. Βιάζης Ταμίας: Ι. Παπακωνσταντίνου Πρόεδρος Επιτροπής Εκπαίδευσης: Ε. Ζαμπέλη Πρόεδρος Επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα