2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας"

Transcript

1 Οδηγίες Χρήσης Ζ500

2 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του. 2. Λειτουργίες 2.1 Μπαταρία Η μπαταρία σε ένα καινούργιο τηλέφωνο έχει περίπου 50% φόρτιση. Θα έχετε την καλύτερη απόδοση μπαταρίας μετά τους τρεις πρώτους κύκλους πλήρους φόρτισης και αποφόρτισης. 2.2 Φόρτιση της μπαταρίας Η εναπομένουσα στάθμη της μπαταρίας υποδεικνύεται από το εικονίδιο της μπαταρίας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Όταν το επίπεδο μπαταρίας είναι πολύ χαμηλό, το κινητό τηλέφωνο θα εμφανίσει στην οθόνη την ένδειξη "Χαμηλή Μπαταρία". Κατά την φόρτιση εμφανίζεται στην οθόνη ένδειξη φόρτισης η οποία εξαφανίζεται όταν αυτή ολοκληρωθεί. 2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο END για να απενεργοποιήσετε το κινητό τηλέφωνο. Αφαιρέστε το καπάκι Εισάγετε προσεκτικά την κάρτα SIM στην υποδοχή κάρτας SIM με τη γωνία του δείκτη ευθυγραμμισμένη με το σχήμα της υποδοχής κάρτας SIM. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM είναι πλήρως τοποθετημένη και σφιχτή. Ευθυγραμμίστε τις μεταλλικές επαφές της μπαταρίας με τις μεταλλικές επαφές του διαμερίσματος του τηλεφώνου. Πιέστε την μπαταρία μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της. 3. Μενού Τηλεφωνικός κατάλογος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τηλεφωνικό κατάλογο για την αποθήκευση τηλεφώνων. Επιλέξτε ένα όνομα από την λίστα και πιέστε το πλήκτρο κλήσης για να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Επιλέγοντας μια εγγραφή στον τηλεφωνικό κατάλογο, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

3 Λίστα επαφών Προβολή: Δείτε τις λεπτομέρειες της τρέχουσας επαφής Αποστολή μηνύματος κειμένου: Στείλτε SMS στον αριθμό. Κλήση: Καλέστε τον τρέχοντα αριθμό Επεξεργασία: Επεξεργαστείτε την τρέχουσα επαφή. Διαγραφή: Διαγραφή επιλεγμένης καταχώρησης Αντιγραφή: Αντιγράψτε την επιλεγμένη καταχώρηση στην κάρτα SIM ή στο τηλέφωνο. Προσθήκη σε μαύρη λίστα: Προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου στη μαύρη λίστα. Επιλογή πολλών: Επιλέξτε επαφές για διαγραφή ή αποστολή. Ρυθμίσεις τηλεφωνικού καταλόγου: Κατάσταση μνήμης, Αντιγραφή επαφών, Μετακίνηση επαφών, Διαγραφή επαφών κλήσης. o Κατάσταση μνήμης: Προβολή πληροφοριών χρήσης και συνολικής χωρητικότητας τηλεφωνικού καταλόγου. o Αντιγραφή επαφών: Μπορείτε να επιλέξετε να τις αντιγράψετε από το τηλέφωνό σας στην κάρτα SIM ή να την αντιγράψετε από την κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο. o Μετακίνηση επαφών: Μπορείτε να επιλέξετε για να μετακινηθούν οι επαφές από το κινητό σας στην κάρτα SIM ή από μια κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο. Διαγραφή όλων των επαφών: Μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε όλες τις επαφές στην κάρτα SIM ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Μηνύματα Γράψε μήνυμα: Επεξεργασία μηνύματος κειμένου. Εισερχόμενα: Τα μηνύματα που εμφανίζονται είναι μηνύματα που έχουν ληφθεί. Πρόχειρα: Μηνύματα που δεν έχουν αποσταλεί Εξερχόμενα: Τα μηνύματα δεν αποστέλλονται με επιτυχία. Απεσταλμένα μηνύματα: Τα μηνύματα που αποστέλλονται με επιτυχία. Ρυθμίσεις μηνυμάτων Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μηνυμάτων για SIM1 / SIM2, να δείτε την κατάσταση μνήμης, να δείτε τους μετρητές, να αποθηκεύσετε τα απεσταλμένα μηνύματα, να επιλέξετε αποθηκευτικό χώρο.

4 Κλήσεις Ιστορικό κλήσεων Αναπάντητες κλήσεις Επιλέξτε το μενού αναπάντητων κλήσεων, θα εμφανιστεί η λίστα αναπάντητων κλήσεων. Επιλέξτε μια εγγραφή και πατήστε το πλήκτρο Επιλογές: Προβολή: Προβολή των λεπτομερειών. Κλήση: Καλέστε τον αριθμό εγγραφής. Αποστολή μηνύματος κειμένου: Στείλτε μήνυμα κειμένου στον αριθμό. Αποθήκευση σε τηλεφωνικό κατάλογο: Προσθήκη σε νέες επαφές ή Προσθήκη σε υπάρχουσες επαφές. Διαγραφή: Διαγράψτε τον αριθμό. Επιλογή πολλών: Επιλέξτε πολλές εγγραφές. Εξερχόμενες κλήσεις Επιλέξτε το μενού εξερχόμενων κλήσεων για να εμφανιστεί η λίστα εξερχόμενων τηλεφώνων. Ληφθείσες κλήσεις Επιλέξτε το μενού ληφθέντων κλήσεων για να εμφανίσετε τις πρόσφατες ληφθείσες κλήσεις. Ολες οι κλήσεις Επιλέξτε το μενού όλες οι κλήσεις για να δείτε όλες τις πρόσφατες κλήσεις Διαγραφή ιστορικού κλήσεων Μετρητές κλήσεων Μπορείτε να δείτε την ώρα όλων των τηλεφωνικών αρχείων Ρυθμίσεις κλήσεων Ρυθμίσεις κλήσεων SIM1 / SIM2 Κλήση σε αναμονή Εάν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το δίκτυο θα σας ειδοποιήσει κατά τη διάρκεια μιας νέας κλήσης. Εκτροπή κλήσης Μπορείτε να κάνετε εκτροπή μιας κλήσης σε κάποιον άλλον τηλεφωνικό αριθμό.

5 Προηγμένες ρυθμίσεις Μάυρη λίστα Μπορείτε να προσθέσετε αριθμούς μαύρης λίστας εδώ. Λειτουργία απάντησης Μπορείτε να επιλέξετε την απάντηση που θέλετε, όπως οποιοδήποτε πλήκτρο για απάντηση στο τηλέφωνο, αυτόματη απάντηση κατά τη λειτουργία ακουστικών. Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις διπλής κάρτας SIM Επιλέξτε αν θα είναι ανοιχτές και οι δύο SIM ή μόνο η SIM1 ή η SIM2. Ρυθμίσεις τηλεφώνου Στο υπομενού ρυθμίσεων τηλεφώνου, μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Ωρα και ημερομηνία Σε αυτό το μενού, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας του τηλεφώνου. Γλώσσα Επιλέξτε γλώσσα για το μενού της συσκευής. Μέθοδος προτιμήσεων Επιλέξτε την γλώσσα για την εισαγωγή κειμένου. Προβολή Ταπετσαρία: Μπορείτε να επιλέξετε προεπιλεγμένη ταπετσαρία ή προσαρμοσμένη ταπετσαρία. Αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου: Μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα αυτόματου κλειδώματος του πληκτρολογίου. Οθόνη Ενεργοποίησης: Επιλέξτε εικόνα που θα εμφανίζεται κατά την ενεργοποίηση της συσκευής.

6 Οθόνη απενεργοποίησης: Επιλέξτε εικόνα που θα εμφανίζεται κατά την απενεργοποίηση της συσκευής. Εμφάνιση ημερομηνίας και ώρας: Επιλέξτε αν θα εμφανίζεται η ώρα και η ημερομηνία στην οθόνη αναμονής. Λειτουργία πτήσης Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία πτήσης ή την κανονική λειτουργία εδώ. Ο οπίσθιος φωτισμός LCD Μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα οπίσθιου φωτισμού και το χρόνο φωτισμού. Ρυθμίσεις δικτύου Επιλέξτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ρυθμίσεις ασφαλείας Μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές ασφαλείας του τηλεφώνου, ή της κάρτας SIM για να αποφύγετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Ασφάλεια SIM1 / SIM2: Ενεργοποιήστε ή να απενεργοποιήστε τον κωδικό PIN ή αλλάξτε τον κωδικό PIN ή τον κωδικό Pin2. Κλείδωμα PIN: Μπορείτε να επιλέξετε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του PIN. Αλλαγή PIN: Η αλλαγή του κωδικού PIN πρέπει να γίνει μόνο εάν ο κωδικός PIN είναι ενεργοποιημένος. Αλλαγή PIN2: Αλλαγή κωδικών PIN2. Πρέπει να έχετε τους προεπιλεγμένους αριθμούς Pin από το φορέα δικτύου. Ασφάλεια τηλεφώνου Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφώνου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αλλάξετε τον κωδικό του τηλεφώνου, ο προεπιλεγμένος κωδικός κλειδώματος κινητού τηλεφώνου είναι κλείδωμα τηλεφώνου: Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε το κλείδωμα του τηλεφώνου και επεξεργαστείτε τον κωδικό του τηλεφώνου Η προεπιλογή είναι 1122.

7 Αλλαγή κωδικού πρόσβασης: Ορίστε τον νέο κωδικό πρόσβασης τεσσάρων έως οκτώ ψηφίων. Η προεπιλογή είναι Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ή τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μέσω αυτής της επιλογής. Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό του τηλεφώνου σας (προεπιλογή είναι 1122) για αυτήν τη λειτουργία. Όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν κατά την επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αναπαραγωγή ήχου Μπορείτε να αναπαράγετε αποθηκευμένη μουσική στην κάρτα μνήμης Πολυμέσα Φωτογραφική μηχανή Πριν χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει μια κάρτα μνήμης. Οι φωτογραφίες θα αποθηκευτούν σε μορφή JPG στην κάρτα μνήμης. Η λήψη φωτογραφιών με χαμηλό φωτισμό μπορεί να οδηγήσει σε κακή ποιότητα εικόνας. Αφού μπείτε στην κάμερα, θα εμφανιστεί η οθόνη Προεπισκόπηση της κάμερας με τα εικονίδια κατάστασης. Πατήστε το μεσαίο πλήκτρο για να τραβήξετε φωτογραφίες. Πρόγραμμα προβολής εικόνων Επιλέξτε άλμπουμ για να δείτε τις φωτογραφίες σας και μπορείτε να κάνετε κάποια ενέργεια στη φωτογραφία, π.χ.: Προβολή, αποστολή, χρήση ως, μετονομασία, διαγραφή, αποθήκευση, πληροφορίες εικόνας. Βίντεο Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο. Αναπαραγωγή βίντεο Μπορείτε να δείτε εύκολα τα αποθηκευμένα βίντεο στη λίστα βίντεο. Ηχογράφηση Πατήστε "επιλογή", εμφανίζει τα στοιχεία της νέας εγγραφής, λίστας και ρυθμίσεων. Εάν πατήσετε το σταμάτημα, μπορείτε να το αποθηκεύσετε. Μπορείτε να πατήσετε παύση και να συνεχίσετε την εγγραφή.

8 Ραδιόφωνο FM Στο μενού FM, πατήστε το μεσαίο πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το FM. Πατήστε το πλήκτρο * / # για να ρυθμίσετε την ένταση αναπαραγωγής FM. Πατήστε το πλήκτρο πλοήγησης αριστερά / δεξιά για να αλλάξετε το προηγούμενο / επόμενο κανάλι. Πατήστε το αριστερό πλήκτρο "Επιλογές" για να εμφανίσετε το μενού επιλογών FM ως εξής: Λίστα καναλιών: Εμφάνιση λίστας καναλιών FM. Μη αυτόματη λίστα: Εισάγετε τον σταθμό που θέλετε να ακούσετε και αποθηκεύστε τον. Θα μεταβείτε αυτόματα στο σταθμό που θέλετε να ακούσετε. Αυτόματη αναζήτηση: Αυτόματη αναζήτηση καναλιών FM στη λίστα καναλιών. Ρυθμίσεις: Μπορείτε να επιλέξετε το φόντο για αναπαραγωγή ή απενεργοποίηση. Εγγραφή: Μπορείτε να εγγράψετε το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού. Λίστα αρχείων: Μπορείτε να αναπαραγάγετε τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν. Παιχνίδια Μπορείτε να βρείτε παιχνίδια για να παίξετε εδώ. Προφίλ Μπορείτε να διαμορφώσετε ή να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γενική λειτουργία, την αθόρυβη λειτουργία, το μοντέλο συνάντησης και την εξωτερική λειτουργία στο τηλέφωνό σας. Διαχείριση αρχείων Ο Διαχειριστής αρχείων εμφανίζει όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης. Αριθμομηχανή Το τηλέφωνό σας παρέχει τις βασικές αριθμητικές λειτουργίες. Πατήστε τα πλήκτρα επάνω / κάτω για να εκτελέσετε την πρόσθεση και αφαίρεση, πατήστε τα πλήκτρα πλοήγησης αριστερά / δεξιά για να κάνετε πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Μπορείτε επίσης να πιέσετε το πλήκτρο "πίσω" όταν εμφανιστεί μια ενέργεια ή ένα σφάλμα εισόδου.

9 Bluetooth Ισχύς: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Bluetooth. Ορατότητα: Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε. Η συσκευή μου: Για αναζήτηση και ζεύξη για κοντινές συσκευές Bluetooth. Αναζήτηση συσκευής ήχου: Αναζήτηση μόνο συσκευής ήχου. Το όνομά μου: Για να μετονομάσετε τη συσκευή Bluetooth. Προηγμένες: Μετά την είσοδο, μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε τη διεύθυνση Bluetooth και την διαδρομή του ήχου αν δηλαδή ο ήχος θα είναι στο τηλέφωνο ή στο Bluetooth ακουστικό. Ξυπνητήρι Επιλέξτε και επεξεργαστείτε ένα ξυπνητήρι: Μπορείτε να ρυθμίσετε τη ρύθμιση ενεργοποίησης / απενεργοποίησης ξυπνητηριού, Χρόνος, Επανάληψη, Ήχο και Τύπο ειδοποίησης. Μπορείτε να επιλέξετε αν το ξυπνητήρι θα χτυπάει: Μία φορά, κάθε μέρα ή ακόμα να επιλέξετε ημέρες που θα είναι ενεργό.

10 4. Οδηγίες για την ασφάλεια σας Το τηλέφωνό σας αποτελεί προϊόν υψηλής σχεδίασης και κατασκευαστικής τεχνικής και πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να συμμορφωθεί με τους όρους του κιτ επισκευής, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητού τηλεφώνου. 1) Τοποθετήστε το κινητό τηλέφωνο και μέρη και εξαρτήματα τους μακριά από μικρά παιδιά. 2) Κρατήστε το τηλέφωνο στεγνό, βροχή, υγρασία και όλοι οι τύποι υγρών που περιέχουν μεταλλικά άλατα διαβρώνουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. 3) Μην αγγίζετε το τηλέφωνο με βρεγμένα χέρια κατά τη φόρτιση, θα προκαλέσει ηλεκτροπληξία ή βλάβη στο τηλέφωνο. 4) Αποφύγετε να τοποθετείτε τη συσκευή σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας. Οι θερμοκρασίες θα περιορίσουν το χρόνο ζωής μιας ηλεκτρονικής συσκευής, θα βλάψουν τις μπαταρίες της και μπορεί να παραμορφώσουν ή να λειώσουν ορισμένα πλαστικά μέρη της. 5) Αποφύγετε να τοποθετείτε τη συσκευή σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, το τηλέφωνο θα παράγει ατμό που μπορεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. 6) Αποφύγετε να τοποθετείτε το τηλέφωνο σε χώρους με σκόνη, ή βρώμικα μέρη, διάφορα μέρη μπορεί να καταστραφούν. 7) Αποφύγετε να έχετε το τηλέφωνο κοντά σε ένα αναμμένο τσιγάρο, κοντά σε γυμνή φλόγα ή πηγή θερμότητας. 8) Μην ανοίγετε τη συσκευή, μη επαγγελματική προσέγγιση θα κάνει ζημιά στο τηλέφωνο. 9) Μην ρίχνετε από ύψος, χτυπάτε ή ανακινείτε το τηλέφωνο, βίαιος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει βλάβη των εσωτερικών κυκλωμάτων. 10) Μην βάφετε το τηλέφωνο, γιατί το χρώμα θα μπλοκάρει ακουστικά, μικρόφωνα ή άλλα αφαιρούμενα τμήματα, και να το οδηγήσουν να μην λειτουργεί. 11) Χρήση καθαρού, μαλακού, στεγνού υφάσματος για να καθαρίσετε την κάμερα, αισθητήρα φωτός. Απαγορεύετε η χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών και προϊόντων καθαρισμού, για να καθαρίσετε το τηλέφωνο.

11 12) Εάν το κινητό τηλέφωνο, μπαταρία, το φορτιστή και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας είναι ελαττωματικό, να απευθύνει προς το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης ZER για έλεγχο. 13) Αν είναι ανάγκη, το προσωπικό του Κέντρου Εξυπηρέτησης θα σας βοηθήσει και θα φροντίσει για την επισκευή του τηλεφώνου. Δεν επιτρέπεται η χρήση αποσπάσματος, η αναπαραγωγή, η μετάφραση ή η χρήση μέρους του παρόντος εγγράφου, με οιαδήποτε μορφή ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της ZΕR. Το παρόν εγχειρίδιο δημοσιεύεται από την ZER. Διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιούμε τροποποιήσεις σε σφάλματα εκτύπωσης ή να ενημερώνουμε τις προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζουμε την ακρίβεια του περιεχομένου, ωστόσο, όλες οι δηλώσεις, οι πληροφορίες και οι συστάσεις του παρόντος εγχειριδίου δεν συνιστούν εγγύηση κανενός είδους, ρητή ή σιωπηρή. Όλα τα προϊόντα με αυτή τη σήμανση συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/96/ΕΚ. Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα θα πρέπει να απορρίπτονται μόνο στις ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις συλλογής που καθορίζει το κράτος ή οι τοπικοί φορείς ή ανεξάρτητοι οργανισμοί Η σωστή απόρριψη των παλιών σας συσκευών βοηθά στην αποφυγή ενδεχόμενων αρνητικών και βλαβερών συνεπειών για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

12 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣΗΣ (DECLARATION OF CONFORMITY) Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ι.ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΔΟΣ : ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗ ΑΡ.60 ΤΚ :11745 ΔΗΛΩNEI ΟΤΙ ΤΟ MOΝΤΕΛΟ: Z500 BRAND NAME:ZER ME EMΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΖΕR Ζ500 TO OΠOIO ΦΕΡΕΙ THN ΣΗΜΑΝΣΗ 0700 ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ R&TTE DIRECTIVE 1999/5/EC

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης

SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης SW100 Γρήγορος Οδηγός Χρήσης Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ SMART WATCH Το SW100 µπορεί να λειτουργεί µε τους εξής τρεις τρόπους: Bluetooth dialer:: Σύνδεση ΒΤ µε το Smartphone σας. Μπορείτε να ελέγχεται αυτόµατα το τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO.

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Περιεχόμενα: 1. Σημαντική σημείωση 2. Περιγραφή προϊόντος 3. Διαμόρφωση 4. Μενού 5. Φωνητικές κλήσεις 6. Μηνύματα SMS 7. Πολυμέσα

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1.

EΛΛHNIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT P/NO : MMBB (1. EΛΛHNIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ GT400 P/NO : MMBB0376024(1.1) WR www.lg.com Bluetooth QD ID B015339 Κάποια από τα περιεχόμενα του εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER

Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER Εγχειρίδιο Χρήστη myphone HAMMER 1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή myphone HAMMER. Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά. Tο myphone HAMMER είναι σχεδιασμένο για χρήση σε GSM 900/1800 MHz. Ανθεκτικό,

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης GT-E2152 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση αυτού του εγχειριδίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κινητού σας τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 03/2006. Rev. 1.0 * Ανάλογα με το εγκατεστημένο λογισμικό ή την υπηρεσία παροχής σας ή τη χώρα, κάποιες από τις περιγραφές αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν από το τηλέφωνό σας. * Ανάλογα με τη χώρα στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 11/2005. Rev World Wide Web

Printed in Korea Code No.:GH A Greek. 11/2005. Rev World Wide Web * Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά του τηλεφώνου σας, ανάλογα με το εγκατεστημένο λογισμικό ή τον παροχέα υπηρεσιών. * Ανάλογα με τη χώρα σας, το τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. XL390 XL395

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  XL390 XL395 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome XL390 XL395 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Τι περιλαμβάνει η συσκευασία Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη

Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου. Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Επεξήγηση εικονιδίων που μπορεί να εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Ισχύς σήματος δικτύου Η υπηρεσία GPRS είναι διαθέσιμη Ενεργοποίηση σιωπηλής λειτουργίας Έχετε λάβει ένα νέο μήνυμα SMS Έχετε λάβει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο Cat B25 Εγχειρίδιο χρήση. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε κινητό τηλέφωνο Cat B25

Τηλέφωνο Cat B25 Εγχειρίδιο χρήση. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε κινητό τηλέφωνο Cat B25 Τηλέφωνο Cat B25 Εγχειρίδιο χρήση Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε κινητό τηλέφωνο Cat B25 Σύντομη εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κινητό τηλέφωνο Cat B25. Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Lot number:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Lot number: ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ myphone HALO EASY Lot number: 201608 Ευχαριστούμε που διαλέξατε τη συσκευή myphone HALO EASY. Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η

Διαβάστε περισσότερα

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως SmartalkW900 Οδηγίες Χρήσεως 1 Επεξήγηση Πλήκτρων Το πλήκτρο «Πίσω» επιστρέφει στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας / εφαρμογής που βρισκόσασταν πριν από την παρούσα εφαρμογή. Το πλήκτρο «Home», από οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 Περιεχόμενα Πλήκτρα και Λυχνία Ελέγχου...2 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση / Pairing Λειτουργία...3 Ενδεικτική Λυχνία...4 Δημιουργία συνεργασίας με κινητό τηλέφωνο...5

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του παρόντος εγχειριδίου

Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή ZER. Η συσκευή αυτή θα σας προσφέρει επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με την βοήθεια της εξαιρετικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

GW520 Οδηγός χρήσης ΕΛΛHΝΙΚΑ ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: P/N : MMBB (1.0) H.

GW520 Οδηγός χρήσης ΕΛΛHΝΙΚΑ ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: P/N : MMBB (1.0) H. GW520 Οδηγός χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 www.lgmobile.com P/N : MMBB0340318 (1.0) H ELECTRONICS INC. GW520 Οδηγός χρήσης ΕΛΛHΝΙΚΑ ENGLISH Bluetooth QD ID B015130

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης

ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4. Οδηγίες χρήσης ETB8646 TABLET 8 ANDROID 4.4 Οδηγίες χρήσης 1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε... 3 Σημαντικές υποδείξεις... 3 Πλήκτρα και λειτουργίες... 4 Ι. Ξεκίνημα... 5 1.1 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση... 5 1.1.1 Ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπλε Πράσινο Βομβητής Κανονική λειτουργία On Κατάσταση προγραμματισμού είσοδος Κατάσταση On προγραμματισμού Ανάγνωση κάρτας On Παρατεταμένος ήχος Ανάγνωση καταχωρημένης On

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Dir Me Up

Εισαγωγή στο Dir Me Up Εισαγωγή στο Dr Me Up V2.00 / 2013-05-18 [Τα νέα χαρακτηριστικά από την προηγούμενη 1.30 έκδοση εμφανίζονται με μπλέ χρώμα] Bong Atttude 2013 Εισαγωγή 1/ Επιστρέψτε στην προηγούμενη τοποθεσία. 2/ Πηγαίνετε

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: MP5638 / MP5648 Ανασκόπηση Χαρακτηριστικών Το προϊόν είναι ένα ρολόι χειρός τεχνολογίας Bluetooth, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

KC550 Οδηγός χρήσης ELECTRONICS INC. Ελληνικά E N G L I S H KC550 MMBB (1.0) G.

KC550 Οδηγός χρήσης ELECTRONICS INC. Ελληνικά E N G L I S H KC550 MMBB (1.0) G. KC550 Οδηγός χρήσης www.lgmobile.com MMBB0294202 (1.0) G ELECTRONICS INC. KC550 Ελληνικά E N G L I S H Bluetooth QD ID B013915 Ορισμένα από τα περιεχόμενα αυτού του εγχειριδίου ενδέχεται να διαφέρουν σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD290 CD295

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD290 CD295 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD290 CD295 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Τι περιλαμβάνει η συσκευασία Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης του συστήματος Air 100

Οδηγίες χρήσης του συστήματος Air 100 Οδηγίες χρήσης του συστήματος Air 100 1 1. Πίνακας περιεχομένων 2. Εισαγωγή... 4 3. Βήμα προς βήμα... 5 4. Περιγραφή συστήματος... 6 5. Γενικός διακόπτης on/off... 7 6. Πληκτρολόγιο... 8 7. Μενού και λειτουργίες...

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα