Απόσπασμα Πρακτικού 38/

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απόσπασμα Πρακτικού 38/"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9503/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 38/ Σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Τσόχα 36 Αθήνα, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμου Κουζέλη. Παρόντες: Στη συνεδρίαση παρευρίσκονται μετά από πρόσκληση, ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. κ. Παύλος Χαραμής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Ελένη Τσίκιζα και Γεωργία Φέρμελη. Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Αφού διαπιστώνεται απαρτία, αρχίζει η συνεδρίαση. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... Θέμα: Έγκριση του υπ αρ. 20/ Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων-Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τις ανάγκες της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» με MIS του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)» για τoν υπ αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑ: 6ΠΑ7ΟΞΛΔ-20Θ) συνοπτικό διαγωνισμό (2η Επαναπροκήρυξη, Αρ. Διακ. 08/2019). Ο Πρόεδρος ενημερώνει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο κ. Ιωάννης Μπαθιανάκης, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας, διαβιβάζει προς έγκριση το υπ αρ. 20/ Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων-Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τις ανάγκες της Πράξης «Καθολικός Σελ. 1 από 12.

2 σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» σχετικά με τoν υπ αρ. πρωτ. 6987/ συνοπτικό διαγωνισμό (αρ. πρωτ.: 2470/ ): «Σας διαβιβάζουμε το υπ αρ. 20/ Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων-Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τις ανάγκες της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» με MIS του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), που αφορά στην υπ' αριθμ. Διακ. 08/2019 και με αρ. πρωτ. 6987/ συνοπτικό διαγωνισμό (2η Επαναπροκήρυξη), με ΑΔΑΜ: 19PROC και ΑΔΑ: 6ΠΑ7ΟΞΛΔ-20Θ. Το πρακτικό αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση ( Τεχνική και Οικονομική Προσφορά) της προσφοράς του υποψηφίου αναδόχου και την προσωρινή κατακύρωση του διαγωνισμού. Ως εκ τούτου εφόσον το πρακτικό εγκριθεί, το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. αποφασίζει τα κάτωθι: Τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας, καλώντας τον προσφέροντα στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινό ανάδοχο»), να υποβάλλει σε φάκελο με ένδειξη «Δικαιολογητικά Κατακύρωσης», τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 14 του υπ αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑΜ: 19PROC ) συνοπτικού διαγωνισμού, εντός προθεσμίας 10 ημερών από τη σχετική ειδοποίηση. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή/και διευκρίνιση». «ΠΡΑΞΗ 20/ Στην Αθήνα σήμερα, την 18η Σεπτεμβρίου του έτους 2019, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και στον έβδομο (7ο) όροφο αυτού (Γραφείο 702), επί της οδού Τσόχα Αναστασίου αριθμός 36, συνήλθε σε συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου αυτής κας Σοφίας Γιοβάνογλου, Συμβούλου Α του ΙΕΠ, η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τις ανάγκες της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» με MIS του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π), η οποία συγκροτήθηκε με το υπ αριθμ. 29/ Απόσπασμα Πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π και αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με την υπ αριθμόν 7739/ (ΑΔΑ:6ΘΜΓΟΞΛΔ- 05Ζ) απόφαση του Προέδρου του ΙΕΠ. Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος το μέλος της Επιτροπής κ. Θεόδωρος Καστανιάς, Σύμβουλος Β του ΙΕΠ, και η κ. Άννα Αφεντουλίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο ΙΕΠ και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής. Χρέη γραμματέως άσκησε η κ. Ισαβέλα Τσιαντούλα, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο ΙΕΠ, λόγω κωλύματος της κας Μαρίας Ελένης Ιωαννίδου, επίσης αποσπασμένης εκπαιδευτικού στο ΙΕΠ. Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη συγκρότηση αυτής, κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 13 και 14 του Ν. 2690/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προχώρησε στις εργασίες της και ειδικότερα στο θέμα της ημερήσιας διάταξης: Την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και βαθμολόγησης της Τεχνικής Προσφοράς του υποψήφιου αναδόχου, καθώς και την αποσφράγιση και αξιολόγηση της Οικονομικής Προσφοράς, όπως αυτές υποβλήθηκαν από την υποψήφια ανάδοχο εταιρεία και συμμετέχουσα Σελ. 2 από 12.

3 στην παρούσα διαγωνιστική διαδικασία, με την επωνυμία «OPEN PEDIA Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» (αρ. πρωτ. 8019/ ), νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Δημήτριο Πάσσο, στο πλαίσιο του υπ αριθμ. 08/2019 και με αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑ: 6ΠΑ7ΟΞΛΔ-20Θ) συνοπτικoύ διαγωνισμού (2η Επαναπροκήρυξη). Για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας η Επιτροπή σε προηγούμενο Πρακτικό της (υπ αριθμ. 18/ ) είχε αιτηθεί από το ΔΣ του ΙΕΠ τον ορισμό ειδικού εμπειρογνώμονα, με εξειδικευμένες γνώσεις της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ). Όπως αναφέρεται σχετικά στο προαναφερθέν Πρακτικό, η Επιτροπή υπέβαλε το σχετικό αίτημα, επειδή διαπίστωσε ότι η αξιολόγηση των υποβληθέντων από την προσφέρουσα εταιρεία δειγμάτων των παραδοτέων Π1 και Π2, ως προς τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, βάσει των Πινάκων Συμμόρφωσης 2 και 3 της οικείας Διακήρυξης, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις της ΕΝΓ, τις οποίες κανένα από τα μέλη της δεν διαθέτει. Το ΔΣ του ΙΕΠ με το υπ' αριθμ. 36/ Απόσπασμα Πρακτικού του, με θέμα «Έγκριση των υπ αρ. 16/ και 18/ Πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για τον υπ αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑ: 6ΠΑ7ΟΞΛΔ-20Θ, ΑΔΑΜ: 19PROC και Αρ. Διακ.: 08/2019) συνοπτικό Διαγωνισμό», που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με αριθμ. Πρωτοκ. 9215/ και ΑΔΑ: ΩΧΣ4ΟΞΛΔ-3Ρ6, όρισε ως ειδικό εμπειρογνώμονα με εξειδικευμένες γνώσεις της ΕΝΓ τον κ. Βασίλειο Κουρμπέτη, προκειμένου αυτός, αφού λάβει γνώση των προς έλεγχο δειγμάτων, να καταθέσει σχετική έκθεση προς την Επιτροπή. Η έκθεση αυτή του κ. Βασιλείου Κουρμπέτη, που εστάλη με ηλεκτρονικό μήνυμα της 17 ης /9/2019, ώρα 15:38 μ.μ. και έλαβε τον αρ. πρωτ. 9429/ , ενσωματώνεται στο παρόν πρακτικό. Το δε περιεχόμενό της έχει ως ακολούθως: «Έκθεση του εμπειρογνώμονα Δρ. Βασιλείου Κουρμπέτη προς την Επιτροπή Αφού έλαβα γνώση για το περιεχόμενο των Συνδέσμων για τα δείγματα, τα μελέτησα και με βάση τους άξονες αξιολόγησης (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 1 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ Π1 ΚΑΙ Π2 και ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π1 ΚΑΙ Π2) της Προκήρυξης του διαγωνισμού συνέταξα και καταθέτω την σχετική έκθεση προς την Επιτροπή. ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 1 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ Π1 ΚΑΙ Π2 Περιλαμβάνεται δείγμα βίντεο «Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και χρήσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας» με απόδοση του κειμένου στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα σε ηλεκτρονική μορφή; ΝΑΙ Το δείγμα (βιντεοσκοπημένα αρχεία) είναι επαγγελματικά βιντεοσκοπημένο σε πράσινο φόντο (green box) με υψηλή ευκρίνεια. Αποτελείται από δύο βιντεοσκοπημένα αρχεία: 1. video no subtitles.movie.mp4 Σελ. 3 από 12.

4 2. video with subtitle.mp4 Η κατάθεση του επιπλέον βίντεο 2: video with subtitle.mp4 (η οποία δεν απαιτείτο από τον διαγωνισμό) είναι εξαιρετικά βοηθητική για την αξιολόγηση του δείγματος και δείχνει την αποτελεσματικότητα του συγχρονισμού των υποτίτλων με το νοηματισμένο και το γραπτό κείμενο. ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π1 ΚΑΙ Π2 1. Είναι επιστημονικά ακριβές, δεν έχει λάθη στην απόδοση των ελληνικών κειμένων στην ΕΝΓ, κάνει χρήση κατάλληλης γλώσσας (ΕΝΓ); Δεν υπάρχουν γλωσσικοί υπαινιγμοί και δεν γίνεται επιπόλαιη χρήση εκφράσεων της ΕΝΓ; Δεν υπάρχουν λάθη απόδοσης από την διερμηνέα στην απόδοση του γραπτού κειμένου. Δεν υπάρχουν γλωσσικοί υπαινιγμοί στο δείγμα. Δεν υπάρχει επιπόλαιη χρήση εκφράσεων. Η χρήση μη κινησιακών δεικτών, οι εκφράσεις του προσώπου, οι κινήσεις του σώματος και η θέση νοηματισμού χρησιμοποιούνται γλωσσικά ορθά. Αποφεύγονται, ορθά, επιπόλαιες παρουσιάσεις συνδέσμων και βιβλιογραφικών παραπομπών όπως: που έχουν νόημα μόνο σε γραπτό κείμενο. 2. Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι επαρκή; Αποδίδουν επαρκώς όλο το περιεχόμενο των βίντεο; Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι επαρκή και αποδίδουν επαρκώς όλο το γραπτό κείμενο του δείγματος. Όλες οι πληροφορίες αποδίδονται πλήρως. Δεν υπάρχουν ελλειμματικές προτάσεις ή επαναλήψεις ή ασάφειες. 3. Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι ευανάγνωστα; Η ΕΝΓ που έχει χρησιμοποιηθεί είναι κατανοητή και απλή; Το λεξιλόγιο είναι πλούσιο και ομοιογενές; Υπάρχει συντακτική και γραμματική συνέπεια και αποφεύγονται μακρές προτάσεις (μακρές περίοδοι λόγου); Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι ευανάγνωστα με ευδιάκριτες χειρομορφές, με κατανοητό πλούσιο και ομοιογενές λεξιλόγιο, με χρονικές και χωρικές αναπαραστάσεις σε συνέπεια με το γραπτό κείμενο του δείγματος. Η σύνταξη σε όλο το εύρος του νοηματικού κειμένου είναι κατάλληλη. Υπάρχει συντακτική και γραμματική συνέπεια και αποφεύγονται μακρές προτάσεις. Η εναλλαγή προτάσεων γίνεται ευδιάκριτη με την τοποθέτηση των χεριών σε θέση ανάπαυσης (resting position) (για παράδειγμα χρόνος βίντεο 00:08, 00:12, 00:31, 00:53 κ.ο.κ.). Σελ. 4 από 12.

5 Ειδικότερα παρατηρείται ορθή χρήση στην χρήση του χώρου νοηματισμού και στην συμφωνία: υποκείμενο - κατηγόρημα. Το νοηματικό κείμενο είναι διάρκειας 09 λεπτών και 21 και το μέσο μήκος πρότασης είναι λιγότερο από Κατά την απόδοση εννοιών / όρων που δεν υπάρχουν στην ΕΝΓ έχει ακολουθηθεί μεθοδολογία συμβατή με τη διεθνή πρακτική Υπάρχουν στο δείγμα που απαιτείται στον διαγωνισμό (σελίδες 35-36) ονόματα και έννοιες στα αγγλικά όπως «προσφέρει online μαθήματα εκπαίδευσης» Εδώ ορθά αποδίδονται με δακτυλοσυλλαβισμό (η διερμηνέας γράφει την λέξη γράμμα - γράμμα με το λατινικό Δακτυλικό Αλφάβητο) ο όρος «I-E-P-X» ή με ένα νόημα στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα «online» ακολουθώντας την διεθνή πρακτική. Το ίδιο παρατηρείται και σε παραδείγματα όπως οι κωδικοί μαθημάτων: «ENGA, ENGΒ, ENG0, ENGC και ENGD» Σε καμία περίπτωση δεν παρατηρήθηκε αυθαίρετη δημιουργία νοημάτων. 5. Κατά την απόδοση στην ΕΝΓ χρησιμοποιείται το δακτυλικό αλφάβητο όταν χρειάζεται να παρουσιαστούν οι όροι της ελληνικής γλώσσας Χαρακτηριστικό παράδειγμα βρίσκεται στο χρονικό σημείο 03:35 για την απόδοση του «γλώσσας και διαλέκτου» όπου η «διάλεκτος» παρουσιάζεται περιφραστικά αλλά και με το Ελληνικό Δακτυλικό Αλφάβητο. Η εκτενής χρήση αυτού του γλωσσικού εργαλείου δεν είναι καλό δείγμα για παιδαγωγική χρήση επειδή η κατανόησή του απαιτεί γνώση γραπτής γλώσσας που είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο των κωφών παγκοσμίως. 6. Η απόδοση των κειμένων στην ΕΝΓ περιλαμβάνει χωρικές απεικονίσεις για οπτική αναγνώριση και κατανόηση εννοιών και σχέσεων, ώστε να διευκολύνεται η μετάδοση μηνυμάτων; Αν και το δείγμα του γραπτού κειμένου δεν περιλαμβάνει πολλές χωρικές και χρονικές απεικονίσεις είναι εμφανής η ορθή απόδοσή τους σε αρκετά σημεία. Για παράδειγμα η απόδοση των: «...καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα» (χρόνος εμφάνισης στο βίντεο 00:26), «...από γενιά σε γενιά.» (χρόνος εμφάνισης στο βίντεο 03:15-03:19) «...προσβασιμότητα, αποτελεσματικότητα, προβλεπτικότητα/ προβλεψιμότητα» (χρόνος εμφάνισης στο βίντεο 04:27-04:36) Σελ. 5 από 12.

6 «...συγκριτικά...» (χρόνος εμφάνισης στο βίντεο 06:59) περιλαμβάνει αρκετές χωρικές απεικονίσεις για οπτική αναγνώριση και κατανόηση εννοιών και σχέσεων, ώστε να διευκολύνεται η μετάδοση μηνυμάτων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. 7. Τεκμηριώνεται η συνεργασία φυσικών νοηματιστών και επαγγελματιών διερμηνέων ΕΝΓ; Αυτό δεν φαίνεται από το βιντεοσκοπημένο δείγμα αλλά πρέπει να αναφέρεται στην τεχνική προσφορά της υποψήφια αναδόχου εταιρίας. Από τα στοιχεία που μου έγιναν γνωστά αναφέρεται στην σελίδα 9. Μια προσωπική παρατήρηση: Η διερμηνέας που αποδίδει το κείμενο (Ελισάβετ Κατσαράκη) είναι ευρέως γνωστή στην εκπαιδευτική κοινότητα και την Κοινότητα των Κωφών. Έχει αναλάβει υπηρεσίες διερμηνείας με επιτυχία σε αρκετές εκδηλώσεις προγραμμάτων του ΙΕΠ στα οποία ήμουν υπεύθυνος. Με βάση τον ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 1 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ Π1 ΚΑΙ Π2 Περιλαμβάνονται τα αρχεία υποτίτλων ξεχωριστά σε μορφή.srt ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 3: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π1 ΚΑΙ Π2 1. Αρχεία.srt υποτίτλων βίντεο Τα Αρχεία.srt υποτίτλων βίντεο πληρούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Είναι σε μορφή.srt και οι υπότιτλοι είναι με αύξοντα αριθμό από το 1 έως το 59. Περιλαμβάνουν τον χρόνο αρχής και τέλους εμφάνισης με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την γραμματοσειρά και το κείμενο. Ενδεικτικά το πρώτο : :00:00,007 --> 00:00:09,000 <b><font color='#ffffff'>σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και χρήσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.</font></b> και το τελευταίο μέρος του αρχείου: :09:07,000 --> 00:09:19,000 <b><font color='#ffffff'>και την πλατφόρμα iepx.gr σας προσφέρει λύσεις</font></b> <b><font color='#ffffff'> για το πρόβλημα της διδασκαλίας και της χρήσης της ΕΝΓ.</font></b> 2. Ο υποτιτλισμός συγχρονίζεται χρονικά με το κείμενο που αποδίδεται στην ΕΝΓ; (Ταυτόχρονος και αντίστοιχος υποτιτλισμός) Τα αρχεία περιλαμβάνουν χρονικά όρια συγχρονισμού σε επίπεδο δευτερολέπτου με δυνατότητα αλλαγών εάν χρειαστεί. Η κατάθεση του επιπλέον βίντεο : video with subtitle.mp4 (η οποία δεν απαιτείτο από τον διαγωνισμό) είναι εξαιρετικά βοηθητική για την αξιολόγηση του δείγματος και δείχνει την Σελ. 6 από 12.

7 αποτελεσματικότητα του συγχρονισμού των υποτίτλων με το νοηματισμένο και το γραπτό κείμενο που αποδίδεται στην ΕΝΓ. Ο έλεγχος των χρονισμών του.srt αρχείου έδειξε ότι οι υπότιτλοι συμπίπτουν επακριβώς και είναι εμφανές ότι έχουν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την παραγωγή του βίντεο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεση της Επιτροπής. Με εκτίμηση, Δρ. Βασίλης Κουρμπέτης Σύμβουλος A Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αυτοτελές Επιστημονικό Γραφείο Συμβούλων Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων». Στη συνέχεια, η Επιτροπή προχώρησε στην ολοκλήρωση του ελέγχου του εντύπου της τεχνικής προσφοράς που υπέβαλε η υποψήφια ανάδοχος OPEN MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (αρ. πρωτ. 8019/ ), και συγκεκριμένα στον έλεγχο των πινάκων συμμόρφωσης 1, 2, 3 και 4. Διαπίστωσε δε ότι οι πίνακες αυτοί ήταν συμπληρωμένοι και υπογεγραμμένοι, επί ποινή αποκλεισμού, σύμφωνα με το άρθρο 12.2 της οικείας διακήρυξης (σελ της έντυπης Τεχνικής Προσφοράς). Λαμβάνοντας δε υπ όψιν της την προαναφερόμενη έκθεση του ορισθέντος από το ΔΣ του ΙΕΠ ειδικού εμπειρογνώμονα, κ. Βασιλείου Κουρμπέτη, η Επιτροπή προχώρησε στην αξιολόγηση και βαθμολόγηση των επί μέρους κριτηρίων Κ1 και Κ2 της εν λόγω τεχνικής προσφοράς, όπως ορίζεται στο άρθρο 13 της οικείας διακήρυξης. Για την αιτιολόγηση της βαθμολογίας της, η Επιτροπή υιοθέτησε τα οικεία χωρία από την προαναφερόμενη Έκθεση του ειδικού Εμπειρογνώμονα, στα οποία γίνεται παραπομπή στην τελευταία στήλη των Πινάκων που ακολουθούν, οι οποίοι και περιλαμβάνουν την βαθμολογία των Κριτηρίων Κ1 και Κ2 της υποβληθείσας τεχνικής προσφοράς: Ι. Ως προς την Πληρότητα και ορθότητα του αποδιδόμενου κειμένου (Κ1-Πίνακας Συμμόρφωσης 2: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π1 ΚΑΙ Π2) ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ Π1 ΚΑΙ Π2: Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤ. ΒΑΡ/ΤΑΣ ΒΑΘΜ/ ΓΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡ/ΝΑ 1 Είναι επιστημονικά ακριβές, δεν έχει λάθη στην απόδοση των ελληνικών κειμένων στην ΕΝΓ, κάνει χρήση κατάλληλης γλώσσας (ΕΝΓ); Δεν υπάρχουν γλωσσικοί υπαινιγμοί και δεν γίνεται επιπόλαιη χρήση εκφράσεων της 70% 105 Βλ. πιο πάνω, σελ. 2, «[ ] σε γραπτό κείμενο». Σελ. 7 από 12.

8 Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤ. ΒΑΡ/ΤΑΣ ΒΑΘΜ/ ΓΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡ/ΝΑ ΕΝΓ; 2 Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι επαρκή; Αποδίδουν επαρκώς όλο το περιεχόμενο των βίντεο; 3 Τα νοηματικά κείμενα (ΕΝΓ) είναι ευανάγνωστα; Η ΕΝΓ που έχει χρησιμοποιηθεί είναι κατανοητή και απλή; Το λεξιλόγιο είναι πλούσιο και ομοιογενές; Υπάρχει συντακτική και γραμματική συνέπεια και αποφεύγονται μακρές προτάσεις (μακρές περίοδοι λόγου); 4 Κατά την απόδοση εννοιών / όρων που δεν υπάρχουν στην ΕΝΓ έχει ακολουθηθεί μεθοδολογία συμβατή με τη διεθνή πρακτική 5 Κατά την απόδοση στην ΕΝΓ χρησιμοποιείται το δακτυλικό αλφάβητο όταν χρειάζεται παρουσιαστούν οι όροι της ελληνικής γλώσσας 6 Η απόδοση των κειμένων στην ΕΝΓ περιλαμβάνει χωρικές απεικονίσεις για οπτική αναγνώριση και κατανόηση εννοιών και σχέσεων, ώστε να διευκολύνεται η μετάδοση μηνυμάτων; 7 Τεκμηριώνεται η συνεργασία φυσικών νοηματιστών και επαγγελματιών διερμηνέων ΕΝΓ; 70% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 2, «[ ] προτάσεις ή επαναλήψεις ή ασάφειες». 70% 110 Βλ. πιο πάνω, σελ. 3, «[ ] είναι λιγότερο από 10.» 70% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 3, «[ ] δημιουργία νοημάτων.» 70% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 3, «[ ] των κωφών παγκοσμίως.» 70% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 3-4, «[ ] Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.» 70% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 4, «[ ] αναφέρεται στην σελίδα 9.» ΙΙΙ. Ως προς την Πληρότητα και ορθότητα του υποτιτλισμού (Κ2-Πίνακας Συμμόρφωσης 3:ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π1 ΚΑΙ Π2) Α/Α ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤ. ΒΑΘΜ/ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ Σελ. 8 από 12.

9 ΒΑΡ/ΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡ/ΝΑ 1 Αρχεία.srt υποτίτλων βίντεο 2 Ο υποτιτλισμός συγχρονίζεται χρονικά με το κείμενο που αποδίδεται στην ΕΝΓ; (Ταυτόχρονος και αντίστοιχος υποτιτλισμός) 30% 100 Βλ. πιο πάνω, σελ. 4, «1. Αρχεία.srt υποτίτλων βίντεο [ ]</font></b>» 30% 120 Βλ. πιο πάνω, σελ. 4, «[ ] για την παραγωγή του βίντεο.» Μετά την αξιολόγηση των ως άνω επί μέρους Κριτηρίων Κ1 και Κ2, η Επιτροπή προχώρησε στη συνολική βαθμολόγηση της τεχνικής προσφοράς, όπως ορίζεται στο άρθρο 13 της οικείας διακήρυξης, και ομόφωνα αποφάσισε ότι η τελική βαθμολογία για την εν λόγω τεχνική προσφορά είναι η εξής: Συνολική Βαθμολογία Τεχνικής Προσφοράς U τεχνικής= σ1*κ1 + σ2*κ2 Κ1 (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 2) Κ2 (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 3) , Συντελεστές Βαρύτητας σ1 σ2 70% 30% 104,50 Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή ομόφωνα αναγνώρισε την πληρότητα της τεχνικής προσφοράς, βάσει των υποβληθέντων δειγμάτων, και την τήρηση όλων των υποχρεωτικών απαιτήσεων εκ μέρους της υποψήφιας Αναδόχου OPEN PEDIA Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας, βάσει του σχετικού διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, προχώρησε στην αποσφράγιση του φακέλου «Οικονομική Προσφορά», που έλαβε τον αριθμό 1γ, για τον έλεγχο και τη βαθμολόγηση της οικονομικής προσφοράς. Αφού μονόγραψε το σχετικό έντυπο της οικονομικής προσφοράς σε κάθε του φύλλο, η Επιτροπή προέβη Σελ. 9 από 12.

10 στην ενδελεχή μελέτη του, από την οποία προέκυψε ότι η ως άνω υποψήφια Ανάδοχος έχει υποβάλει τα εξής ποσά: Πίνακας 1: Οικονομική Προσφορά για το Π1 και Π2 Π1: Υπηρεσίες υποτιτλισμού και απόδοσης στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα επιμορφωτικούεκπαιδευτικού υλικού (Α) σε 12 βίντεο Π2: Υπηρεσίες υποτιτλισμού και απόδοσης στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα επιμορφωτικούεκπαιδευτικού υλικού (Β) σε 13 βίντεο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ /ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΜΑΧΙ Α ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ( ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΠΑ (%) ΦΠΑ ( ) ΣΥΝΟΛΟ 330, ,00 24% 950, , , ,00 24% 468, ,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΑ , , ,40 Πίνακας 2: Οικονομική Προσφορά για το Π3 Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Κρήτης Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ΚΟΣΤΟΣ /ΩΡΑ ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ( ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΠΑ ΦΠΑ ( ) ΣΥΝΟΛΟ 95, ,00 24% 136,80 706,80 95, ,00 24% 136,80 706,80 95, ,00 24% 136,80 706,80 95, ,00 24% 136,80 706,80 Σελ. 10 από 12.

11 Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Π3: Υπηρεσίες διερμηνείας σε ημερίδα Ενημέρωσης στην Περιφέρεια Αττικής 95, ,00 24% 136,80 706,80 95, ,00 24% 136,80 706,80 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΒ 95,00 36, ,00 24% 820, ,8 Πίνακας 3: Συνολική Τιμή Οικονομικής Προσφοράς ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ( ) ΦΠΑ ( ) ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ ( ) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΑ 5910, , ,40 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΒ 3420,00 820, ,8 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ Τ 9330, , ,20 Από την επισκόπηση του ως άνω πίνακα συνάγεται ότι η υποβληθείσα οικονομική προσφορά βρίσκεται εντός των ορίων του σχετικού συνοπτικού διαγωνισμού. Ως εκ τούτου, οι τελικοί πίνακες βαθμολογίας, σύμφωνα με το άρθρο 13.3 της σχετικής διακήρυξης, διαμορφώνονται ως εξής: Αξιολόγηση Οικονομικής Προσφοράς U οικονομικής = (Οικονομική Προσφορά Μειοδότη/Οικονομική Προσφορά Διαγωνιζόμενου) x 100 Υποψήφιος Ανάδοχος Οικονομική Προσφορά Μειοδότη Οικονομική Προσφορά Διαγωνιζόμενου U οικονομικής OPEN PEDIA Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία 11569, , Υποψήφιος Ανάδοχος OPEN PEDIA Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία Τελικός Βαθμός Συνολικής Προσφοράς U = (0,70 * U τεχνικής) + (0,30 * U οικονομικής) Βαθμός Τεχνικής Προσφοράς Βαθμός Οικονομικής Προσφοράς 104, ,15 Από τα ως άνω προκύπτει ότι η βαθμολογία της υποβληθείσας συνολικής προσφοράς ανέρχεται σε U=103,15, ήτοι ικανοποιεί τους όρους της οικείας διακήρυξης ως προς το σύνολο των κριτηρίων. U Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει όπως εισηγηθεί στο ΔΣ του ΙΕΠ την κατακύρωση (Προσωρινός Ανάδοχος) του υπ αριθμ. 08/2019 και με αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑ: 6ΠΑ7ΟΞΛΔ-20Θ) συνοπτικού διαγωνισμού (2η Επαναπροκήρυξη) για την «παροχή Σελ. 11 από 12.

12 υπηρεσιών υποτιτλισμού και απόδοσης στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα επιμορφωτικούεκπαιδευτικού υλικού και υπηρεσίες διερμηνείας» στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού-οριζόντια Πράξη» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) στην OPEN PEDIA Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, καθώς η υποβληθείσα εκ μέρους της τεχνική και οικονομική προσφορά υπερκαλύπτουν τους όρους του σχετικού συνοπτικού διαγωνισμού. Στο σημείο αυτό και ώρα 11:00 π.μ., μη υπάρχοντος ετέρου θέματος για συζήτηση, η Επιτροπή περάτωσε τις εργασίες της, αφού συνέταξε την παρούσα πράξη, η οποία υπογράφεται ως ακολούθως». Ακολουθεί συζήτηση επί του θέματος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα, αποφασίζει: 1) να εγκρίνει ως έχει το ως άνω Πρακτικό 20/ της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων-Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τις ανάγκες της Πράξης «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού» σχετικά με τoν υπ αρ. πρωτ. 6987/ συνοπτικό διαγωνισμό, 2) τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας, καλώντας την OPEN PEDIA Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία να υποβάλλει σε φάκελο με ένδειξη «Δικαιολογητικά Κατακύρωσης», τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 14 του υπ αρ. πρωτ. 6987/ (ΑΔΑΜ: 19PROC ) συνοπτικού διαγωνισμού, εντός προθεσμίας 10 ημερών από τη σχετική ειδοποίηση.... Στο σημείο αυτό, και ώρα 13:00, λήγει η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γεράσιμος Κουζέλης Κυριακή Σημαιοφορίδου αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Ακριβές Απόσπασμα Ψηφιακά Υπογεγραμμένο Σελ. 12 από 12.

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11138/24-10-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/23-10-2019 Σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:50, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΝΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ πόσπασμα Πρακτικού 16/09-05-019 ριθμός Πρωτοκόλλου: 4300/10-05-019 Σήμερα 9 Μαΐου 019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9215/12-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 36/12-09-2019 Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7949/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 18/

Απόσπασμα Πρακτικού 18/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4673/23-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 18/23-05-2019 Σήμερα 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4949/28-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/27-07-2017 Σήμερα 27 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11193/01-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/27-09-2018 Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4990/31-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/30-05-2019 Σήμερα 30 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12043/29-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2849/05-05-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/04-05-2017 Σήμερα 4 Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11600/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11594/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 21/

Απόσπασμα Πρακτικού 21/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5339/07-06-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 21/06-06-2019 Σήμερα 6 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11412/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ του με αρ. πρωτ.: 11596/12-10-2018 και ΑΔΑ 7ΑΥ9ΟΞΛΔ-4ΙΝ ως προς την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών (άρθρο 13, συνοπτικός 11167/28.09.2018) 15-10-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3291/15-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 14/11-04-2019 Σήμερα 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 10/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 10/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2335/15-03-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 10/14-03-2019 Σήμερα 14 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Ελένη Τσίκιζα.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Ελένη Τσίκιζα. Ανακοινοποίηση στο ορθό της με αρ. πρωτ.: 7876/26-07-2019 και με ΑΔΑ: 6ΛΔΝΟΞΛΔ-4Η8 ως προς την εκ παραδρομής παράλειψη των Πρακτικών 11/12-06-19 και 16/03-07-19 26-07-2019 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7965/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12714/23-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7576/18-07-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/18-07-2019 Σήμερα 18 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 566/26-01-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/25-01-2018 Σήμερα 25 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 17/

Απόσπασμα Πρακτικού 17/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3940/26-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 17/26-05-2016 Σήμερα 26 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός.

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9211/12-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 36/12-09-2019 Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4725/20-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/20-07-2017 Σήμερα 20 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/10-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05-2019 Σήμερα 9 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6133/24-06-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/24-06-2019 Σήμερα 24 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:45, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2925/05-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 55/

Απόσπασμα Πρακτικού 55/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12558/15-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 55/15-11-2018 Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6357/01-08-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/01-08-2016 Σήμερα 1 Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 21/

Απόσπασμα Πρακτικού 21/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4798/11-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 21/10-05-2018 Σήμερα 10 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 34/

Απόσπασμα Πρακτικού 34/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8951/05-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 34/29-08-2019 Σήμερα, 29 Αυγούστου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7314/03-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2974/08-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 545/27-01-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/26-01-2017 Σήμερα 26 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/31-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/31-05-2018 Σήμερα 31 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3628/13-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/12-05-2016 Σήμερα 12 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5027/31-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/30-05-2019 Σήμερα 30 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11919/23-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 56/

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12718/23-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12397/08-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/08-11-2018 Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11995/25-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11409/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 32/

Απόσπασμα Πρακτικού 32/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8072/20-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 32/19-07-2018 Σήμερα 19 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8259/25-10-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 42/20-10-2016 Σήμερα 20 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4004/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6408/22-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-06-2018 Σήμερα 21 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7290/03-07-208 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-208 Σήμερα 28 Ιουνίου 208, ημέρα Πέμπτη και ώρα 3:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8458/04-11-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/03-11-2016 Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4001/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 40/

Απόσπασμα Πρακτικού 40/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6648/06-10-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 40/05-10-2017 Σήμερα 5 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 7/

Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 970/12-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/08-02-2018 Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/

Απόσπασμα Πρακτικού 27/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7182/09-07-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 27/04-07-2019 Σήμερα 4 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4473/30-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5951/21-07-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-07-2016 Σήμερα 21 Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 26/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 26/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4175/03-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 26/30-06-2017 Σήμερα 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9753/04-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 37/30-08-2018 Σήμερα 30 Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6263/22-09-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 37/21-09-2017 Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 16/

Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4283/10-05- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05- Σήμερα 9 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 43/

Απόσπασμα Πρακτικού 43/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 10928/21-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 43/20-09-2018 Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 41/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 41/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 10705/11-10-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 41/10-10-2019 Σήμερα, 10 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3994/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 9/

Απόσπασμα Πρακτικού 9/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1320/23-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 9/22-02-2018 Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/17-02-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/16-02-2017 Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.07.07 15:49:40 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΙΣ0ΟΞΛΔ-ΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4625/04-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/03-05-2018 Σήμερα 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6693/10-06-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 Σήμερα 9 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 50/

Απόσπασμα Πρακτικού 50/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8352/08-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 50/07-12-2017 Σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9787/23-12-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/23-12-2016 Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 7/

Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 77/-0-09 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/-0-09 Σήμερα Φεβρουαρίου 09, ημέρα Πέμπτη και ώρα :00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/

Απόσπασμα Πρακτικού 27/ Ανακοινοποίηση στο ορθό της με αρ. πρωτ. 4208/04-07-2017 και ΑΔΑ ΩΥΜΧΟΞΛΔ-8ΨΑ ως προς τον αριθμό των επιλεγέντων 04-07-2017 Ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. Παύλος Χαραμής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3976/27-06-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/23-06-2017 Σήμερα 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Της υπ αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Της υπ αριθμ. 19ης/ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Της υπ αριθμ. 19ης/24-6-2019 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Στα Τρίκαλα σήμερα την 24 Ιουνίου 2019 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 1:00

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 38/

Απόσπασμα Πρακτικού 38/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/15-07-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 38/14-07-2015 Σήμερα 14 Ιουλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7459/06-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 28/

Απόσπασμα Πρακτικού 28/ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ της με αρ. πρωτ: 6624/22-06-2018 και με ΑΔΑ: 6ΕΙΒΟΞΛΔ-ΛΡΚ ως προς τον Πίνακα ΙΙ για κωδικό θέσης ΚΘ13 26-06-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος Κουζέλης ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 51/2015 της νέας Δημοτικής Περιόδου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι:24/2/2015 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 9255 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ---------------

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 6/

Απόσπασμα Πρακτικού 6/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 924/09-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 6/01-02-2018 Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: 686ΑΩΗ3-Ε13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 10835/29-05-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. αποφάσεως : 72 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 18 ης /2018 τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 33 ης / 2013 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 33 ης / 2013 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ. 296 / 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 33 ης / 2013 της

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4461/27-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /3-9-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 946/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /3-9-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 946/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /3-9-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 946/2012 ΘΕΜΑ: 99 ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) Αριθμός τεύχους προκήρυξης 04/2018

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) Αριθμός τεύχους προκήρυξης 04/2018 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Αθήνα, 30/04/2018 Αρ. Πρωτ.: 4478 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) Ανάπτυξη προσβάσιμου υλικού για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Σταυρούλα Χρονοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ...

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Σταυρούλα Χρονοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/03-11-2015 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12512/03-11-2015 Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 353/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 353/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /20-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 353/2014 ΘΕΜΑ: 31 ο Εισήγηση Έγκρισης Μειοδότη Αναδόχου για τον Πρόχειρο Διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 17/

Απόσπασμα Πρακτικού 17/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2420/12-04-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 17/12-04-2017 Σήμερα 12 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π ρ α κ τ ι κ ο ύ α ρ ι θ. 2 5 / Α Π Ο Φ Α Σ Η Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ι Κ Η Σ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Υ π α ρ ι θ.

Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π ρ α κ τ ι κ ο ύ α ρ ι θ. 2 5 / Α Π Ο Φ Α Σ Η Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ι Κ Η Σ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Υ π α ρ ι θ. Ελληνική Δημοκρατία Νομός Λάρισας Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Λάρισας ΑΝΑΡTΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Λάρισα,22/12/2016 Αριθ. Πρωτ.: Φ1/Δ/61 Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ2ΝΡΩΗ3-ΟΙΨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 26156/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: Ψ2ΝΡΩΗ3-ΟΙΨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 26156/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: Ψ2ΝΡΩΗ3-ΟΙΨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 26156/27-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. αποφάσεως : 170 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 40 ης /2018 τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

* * * ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

* * * ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ * * * ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37040, 37073 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 26/27-06-2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6366/27-06-2019 Σήμερα 27 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6655/0-06-05 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού /09-06-05 Σήμερα 9 Ιουνίου 05, ημέρα Τρίτη και ώρα :00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 737/21-01-15 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014

Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 13632/28-11-2014 Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014 Σήμερα, 11 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. α/α Αριθ. Διαγωνιζόμενος - Επωνυμία Νόμιμος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. α/α Αριθ. Διαγωνιζόμενος - Επωνυμία Νόμιμος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 31/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας. Αρ. Απόφ. 611/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: Ψ85ΣΩΗ3-ΦΤ5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ: 26219/27-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26ης/2018 Τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 12/

Απόσπασμα Πρακτικού 12/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3202/15-03-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 12/15-03-2018 Σήμερα 15 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα