ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΤΗΛ.: ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98 /16 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη, αφορά στην προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016, για τις ανάγκες του Δήμου Χαλανδρίου, όπως αυτά περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Για τη διενέργεια του διαγωνισµού και την εκτέλεση της προμήθειας λαμβάνονται υπόψη: 1. Ο Ν.3463/06 «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας», άρθρο 209 παρ Ο Ν. 3852/ 2010, «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης», άρθρο 58, άρθρο 65 και άρθρο 72 παρ. δ και ε. 3. Ο Ν.3861/2010 Φ.Ε.Κ. 112 Α / : Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών,διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις. 4. Ο Ν.4013/11 (Φ.Ε.Κ. 204 Α/ ): Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων & Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων. 5. Ο Ν. 4412/16, «Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών», και ειδικότερα το άρθρο 117 «Περί διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού» 6. Το υπ αριθμ. πρωτ. / έγγραφό μας με το οποίο ζητείται η λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας δημόσιου διαγωνισμού για την: Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016, και την με αριθμό / 2016

2 απόφαση Δημάρχου με την οποία εγκρίνεται η σκοπιμότητα της ανάθεσης της ανωτέρω προμήθειας με τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού. Η προμήθεια θα είναι τμηματική χωρίς καμία επιβάρυνση για το Δήμο. Οι ποσότητες δύνανται να αυξηθούν μέχρι διαθέσεως όλου του ποσού του προϋπολογισμού. Η παράδοση θα γίνεται σε τόπο και χρόνο που θα υποδεικνύεται από την Υπηρεσία. Στην τιμή περιλαμβάνονται η προμήθεια, η φορτοεκφόρτωση - μεταφορά σε σημείο που θα υποδείξει ο Δήμος. Η προσφορά που θα υποβληθεί κατά την δημοπρασία δεσμεύει τον προμηθευτή μέχρι περαιώσεως της προμήθειας ανεξάρτητα τυχόν ανατιμήσεων. Όλα τα ενσωματωμένα υλικά θα ακολουθούν τις σχετικές Εθνικές Τεχνικές Προδιαγραφές καθώς και τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Η δαπάνη έχει προϋπολογισθεί στο ποσό των ,29 (Ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και θα βαρύνει τον K.A , του προϋπολογισμού έτους 2016 στον οποίο έχουν εγγραφεί αντίστοιχες πιστώσεις. Η εκτέλεση της προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με πρόχειρο διαγωνισμό και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά απόκλειστικά βάση τιμή για το σύνολο της προμήθειας, σε Ευρώ σύμφωνα με την σε ισχύ νομοθεσία. Χαλάνδρι, 21 /09/2016 Η Συντάξασα Αντωνίου Ελένη Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

3

4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98 /16 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΜΟΝ ΠΟΣΟΤ ΤΙΜΗ ΣΥΝΟΛΟ CPV Κ.Α. ΜΟΝ 1 "ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ LED (Ψείρες)" (μήκους 10μ με 100 LED 6mm, τεμ , , ΙΡ65, χρώματος θερμό λευκό) 2 "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΤΗΛΑ (ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΑΣΤΕΡΙ" (διαστάσεων 1.20mΧ0.75m χρώματος θερμό λευκό) τεμ , ,00 3 "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΤΗΛΑ (ΑΣΤΕΡΙ ΒΗΘΛΕΕΜ)", τεμ , ,00 (διαστάσεων 1.20mΧ0.90m χρώματος θερμό λευκό) 4 "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΣΤΕΡΙΑ»"(διαστάσεων 6,00mX1.50m τεμ , ,00 με 100 LED 6mm, ΙΡ65, χρώματος θερμό λευκό) 5 "ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΚΡΕΜΜΑΣΤΗ διαστάσεων Φ τεμ , ,00 0,50m" (με λαμπάκια Led χρώματος θερμό λευκό) "ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΑΣ LED μονοκάναλος"(σε χρώμα θερμό λευκό ιαμέτρου μ.μ , ,00 6 Φ13mm με 36 LED / μέτρο και κατανάλωση 4,4 Watt/m και σημείο τομής ανά μέτρο. ΙΡ 65) ΣΥΝΟΛΟ: ,49 Φ.Π.Α. 24%: 7.741,80 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: ,29 Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 21 /09 /2016 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΤΗΛ.: ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98/16 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Ε.Σ.Υ.) ΑΡΘΡΟ 1ο (Αντικείµενο της προµήθειας) Η Ε.Σ.Υ. αφορά στην προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το Δήμο Χαλανδρίου προυπ: ,29 με ΦΠΑ 24%. ΑΡΘΡΟ 2ο (Ισχύουσες διατάξεις) Για τη διενέργεια του διαγωνισµού και την εκτέλεση της προμήθειας λαμβάνονται υπόψη: 7. Ο Ν.3463/06 «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας», άρθρο 209 παρ Ο Ν. 3852/ 2010, «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης», άρθρο 58, άρθρο 65 και άρθρο 72 παρ. δ και ε. 9. Ο Ν.3861/2010 Φ.Ε.Κ. 112 Α / : Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών,διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις. 10. Ο Ν.4013/11 (Φ.Ε.Κ. 204 Α/ ): Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων & Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων. 11. Ο Ν. 4412/16, «Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών», και ειδικότερα το άρθρο 117 «Περί διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού» 12. Το Π.Δ. 113/2010 (ΦΕΚ 194/Α/2010) «Ανάληψη υποχρεώσεων από του διατάκτες» σύμφωνα με το οποίο έχει συνταχθεί η προβλεπόμενη Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΠΑΥ), η οποία εγκρίθηκε από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και καταχωρήθηκε με α/α 1246 / στον Κ.Α με ποσό ,00 με ΦΠΑ, στο Μητρώο Δεσμεύσεων έτους Το υπ αριθμ. πρωτ. / έγγραφό μας με το οποίο ζητείται η λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας δημόσιου διαγωνισμού για την: Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016, και την με αριθμό / 2016 απόφαση Δημάρχου με την οποία εγκρίνεται η σκοπιμότητα της ανάθεσης της ανωτέρω προμήθειας με τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού. ΑΡΘΡΟ 3ο (Πληρωµή Αναδόχου) Η πληρωµή της αξίας κάθε παράδοσης των υλικών θα γίνεται για το 100% της αξίας του εκάστοτε τιµολογίου, αφού υπογραφούν τα σχετικά Πρωτόκολλα Παραλαβής από την αρµόδια Επιτροπή ΑΡΘΡΟ 4ο (Τέλη και Κρατήσεις) Στην επιµέρους τιµή περιλαµβάνεται η αξία του είδους, το όφελος προµηθευτή και οι νόµιµες κρατήσεις. Ο προµηθευτής βαρύνεται µε τις κάθε φύσεως δαπάνες οι οποίες θα απαιτηθούν. Όλες οι δαπάνες, φόροι (εκτός ΦΠΑ), τέλη κλπ, βαρύνουν τον προµηθευτή και θα περιληφθούν στην προσφερόµενη τιµή, καµία αµφισβήτηση ή ενδεχόµενη απαίτηση του προµηθευτή, για επιπλέον καταβολή αποζηµίωσης, δεν είναι δυνατόν να προκύψει για τις δαπάνες αυτές. Επίσης ο προµηθευτής βαρύνεται και µε κρατήσεις που ισχύουν κατά την ηµέρα διεξαγωγής του διαγωνισµού.

6 Ο προμηθευτής θα βαρύνεται με κράτηση ύψους 0,06% η οποία υπολογίζεται επί της αξίας εκτός Φ.Π.Α. της αρχικής σύμβασης καθώς και κάθε συμπληρωματικής σύμβασης σύμφωνα με τον Ν.4412/16. ΑΡΘΡΟ 5ο (Τιµές Τιµολογίου) Οι τιµές τιµολογίου αφορούν τις κατά µονάδα τιµές προµήθειας για την τέλεια και σύµφωνα µε τους κανόνες καλής εκτέλεσης της προµήθειας όπως περιγράφονται στα οικεία άρθρα. Σε κάθε τιµή περιλαµβάνεται η προµήθεια, η προσκόµιση, οι νόµιµες κρατήσεις και όλη η απαιτούµενη εργασία για την παράδοση τους. ΑΡΘΡΟ 6ο Η προμήθεια του υπό προμήθεια υλικού θα ακολουθεί τις σχετικές Εθνικές Τεχνικές προδιαγραφές καθώς και τα σχετικά τεχνικά Ευρωπαϊκά Πρότυπα. ΑΡΘΡΟ 7 ο : Τεχνικές Προδιαγραφές. Η προμήθεια θα πρέπει να πληροί τις κάτωθι προδιαγραφές: Θα είναι προϊόντα αξιόπιστων και δοκιμασμένων κατασκευαστικών οίκων πιστοποιημένων κατά ISO 9001 και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Η εταιρία κατασκευής θα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης Θα είναι σύμφωνα με όλες τις διεθνείς και ελληνικές προδιαγραφές, οδηγίες και απαιτήσεις (VDE, DIN, EN, IEC, ΕΛΟΤ, ΕΕΕΤ, ΔΕΗ. ΟΤΕ κ.λ.π.) σε ό,τι αυτές αφορούν τα εν λόγω υλικά. Θα συνοδεύεται από Πιστοποιητικό CE και Δήλωση Συμόρφωσης CE και REACH,RoHS του εισαγωγέα ο οποίος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από τους Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Θα συνοδεύονται από prospectus και πιστοποιητικά ISO 9001 τα οποία θα έχουν εκδοθεί από τους αρμόδιους φορείς, οργανισμούς ή διαπιστευμένα εργαστήρια σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα, τα οποία θα περιλαμβάνονται στις τεχνικές προσφορές. Όλα τα υλικά τα οποία χρειάζονται επεξηγήσεις ή οδηγίες θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα εγχειρίδια χρήσης στα ελληνικά. Σε όλα τα υλικά επί των τεμαχίων ή της συσκευασίας τους θα αναγράφονται στα ελληνικά ή αγγλικά τα πλήρη στοιχεία του κατασκευαστή ή του προμηθευτή - εισαγωγέα (χώρο κατασκευής, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) Επίσης θα παραδίδονται τα επίσημα τεχνικά φυλλάδια (Datasheets) του κατασκευαστή των υλικών στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Όλα τα υλικά θα πρέπει έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τουλάχιστον για δύο έτη. Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι απολύτως καινούργια, σύγχρονης και άριστης κατασκευής, γνωστού και αναγνωρισμένου τύπου. ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 21/ 09 /2016 Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Χ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΤΗΛ.: ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98 /16 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο : Αντικείμενο προμήθειας Η συγγραφή αυτή αφορά στην Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016 για το Δήμο Χαλανδρίου προϋπ: ,29 με ΦΠΑ 24%. Άρθρο 2ο : Ισχύουσες διατάξεις Για τη διενέργεια του διαγωνισµού και την εκτέλεση της προμήθειας λαμβάνονται υπόψη: 1. Ο Ν.3463/06 «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας», άρθρο 209 παρ Ο Ν. 3852/ 2010, «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης», άρθρο 58, άρθρο 65 και άρθρο 72 παρ. δ και ε. 3. Ο Ν.3861/2010 Φ.Ε.Κ. 112 Α / : Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών,διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις. 4. Ο Ν.4013/11 (Φ.Ε.Κ. 204 Α/ ): Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων & Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων. 5. Ο Ν. 4412/16, «Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών», και ειδικότερα το άρθρο 117 «Περί διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού» 6. Το Π.Δ. 113/2010 (ΦΕΚ 194/Α/2010) «Ανάληψη υποχρεώσεων από του διατάκτες» σύμφωνα με το οποίο έχει συνταχθεί η προβλεπόμενη Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΠΑΥ), η οποία εγκρίθηκε από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και καταχωρήθηκε με α/α 1246 / στον Κ.Α με ποσό ,00 με ΦΠΑ, στο Μητρώο Δεσμεύσεων έτους Το υπ αριθμ. πρωτ. / έγγραφό μας με το οποίο ζητείται η λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας δημόσιου διαγωνισμού για την: Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016, και την με αριθμό / 2016 απόφαση Δημάρχου με την οποία εγκρίνεται η σκοπιμότητα της ανάθεσης της ανωτέρω προμήθειας με τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού. Άρθρο 3ο : Συμβατικά στοιχεία Συμβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α) Η Διακήρυξη του διαγωνισμού β) Η προσφορά του αναδόχου γ) Η Ειδική Συγγραφή των Υποχρεώσεων δ) Η Γενική Συγγραφή των Υποχρεώσεων και ε) Τα τεχνικά στοιχεία (τεχνική περιγραφή της προσφοράς του αναδόχου) Άρθρο 4ο : Τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας

8 Η εκτέλεση της προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με πρόχειρο διαγωνισμό και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά απόκλειστικά βάση τιμή για το σύνολο της προμήθειας, σε Ευρώ σύμφωνα με την σε ισχύ νομοθεσία. Άρθρο 5ο : Σύµβαση Ο ανάδοχος της προµήθειας, µετά την έγκριση του αποτελέσµατος σύµφωνα µε το Νόµο, υποχρεούται να προσέλθει σε ορισµένο τόπο και χρόνο, όχι µικρότερο των δώδεκα (12) ηµερών από την ημέρα ανάρτησής του στο ΚΗΜΔΗΣ, για να υπογράψει τη σύµβαση και καταθέσει την κατά το άρθρο 6 της παρούσας εγγύηση για την καλή εκτέλεση αυτής. Άρθρο 6ο : Εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης καθορίζεται σε 5% επί της συµβατικής αξίας της προμήθειας προ ΦΠΑ, βάση του άρθρου 72 παρ. 1Β του Ν. 4412/2016 η οποία παρέχεται µε εγγυητική επιστολή που κατατίθεται πριν ή κατά την διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης της προμήθειας θα πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης δύο μήνες μετά την λήξη της σύμβασης. Τυχόν χρονικές παρατάσεις ισχύος της σύμβασης θα πρέπει να καλύπτονται και επιστρέφεται στον ανάδοχο μετά την παραλαβή του συνόλου της προμήθειας υλικών, από την αρμόδια επιτροπή. Άρθρο 7ο : Χρόνος εγγύησης Ο χρόνος εγγύησης µετρούµενος από της ημερομηνίας της παραλαβής, θα καθοριστεί τουλάχιστον σε δύο (2) έτη. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης επιστρέφεται στον ανάδοχο της προμήθειας μετά την παράδοση του συνόλου της προμήθειας και την σύνταξη του αντίστοιχου πρωτόκολλου παραλαβής από την αρμόδια επιτροπή. Άρθρο 8ο : Ποινικές ρήτρες Έκπτωση του αναδόχου Σε περίπτωση εκπρόθεσµης παράδοσης ή απόρριψης των υλικών, θα ισχύουν τα προβλεπόµενα του Ν. 4412/16. Άρθρο 9o. : Τρόπος πληρωµής Η πληρωµή της αξίας κάθε παράδοσης των υλικών θα γίνεται για το 100% της αξίας του εκάστοτε τιµολογίου, αφού υπογραφούν τα σχετικά Πρωτόκολλα Παραλαβής από την αρµόδια Επιτροπή Άρθρο 10o : Φόροι, τέλη, κρατήσεις Όλες οι δαπάνες, φόροι (εκτός του ΦΠΑ που βαρύνει το Δήµο), τέλη, κηρύκεια, έξοδα δηµοσίευσης της διακήρυξης του διαγωνισµού και τυχών επαναληπτικού, βαρύνουν τον προµηθευτή στο σύνολό τους και θα περιληφθούν στην προσφερόµενη από τον προµηθευτή τιµή και καµιά αµφισβήτηση δεν είναι δυνατόν να προκύψει ή ενδεχομένη απαίτηση του προμηθευτή για επί πλέον καταβολή αποζημιώσεως σ αυτόν για τις παραπάνω δαπάνες Ο ανάδοχος θα βαρύνεται με κράτηση ύψους 0,06% η οποία υπολογίζεται επί της αξίας,εκτός Φ.Π.Α. της αρχικής σύμβασης καθώς και κάθε συμπληρωματικής σύμβασης σύμφωνα με τον Ν.4412/16. Άρθρο 11ο : Παραλαβή - Παράδοση Χρόνος παράδοσης : Ο χρόνος παράδοσης της συνολικής προμήθειας ορίζεται σε ένα (1) μήνα από την υπογραφή της σύμβασης. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται τμηματικά και μέχρι την εξάντληση της προμήθειας σε τόπο και χρόνο που θα υποδεικνύεται από την Υπηρεσία. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελθέντων υλικών ορίζεται σε μία (1) ημέρα από την ημέρα παραγγελίας των υλικών. Η παραλαβή των υλικών θα γίνεται από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής παρουσία του προμηθευτή. Εάν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί απόκλιση από τις συμβατικές τεχνικές προδιαγραφές η επιτροπή παραλαβής μπορεί να προτείνει την απόρριψη της παραλαµβανόµενης ποσότητας του είδους. Οι ποσότητες των ειδών των άρθρων δύνανται να μειωθούν ή να αυξηθούν ανάλογα µε τις ανάγκες της Υπηρεσίας, η δε προμήθεια τους θα γίνεται από τον ίδιο προμηθευτή µε τις τιμές που θα έχουν συμφωνηθεί στο διαγωνισμό, πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

9 Αν υπάρχουν αδιάθετες πιστώσεις, μπορεί να παραταθεί η σύμβαση μέχρι την εξάντλησή της, κατόπιν των απαιτούμενων αποφάσεων, συλλογικών οργάνων του Δήμου. Άρθρο 12ο : Κατακύρωση Σύναψη σύμβασης Σύμφωνα με τα άρθρα και του Ν.4412/2016, το αρμόδιο γνωμοδοτικό όργανο, με αιτιολογημένη εισήγησή του, μπορεί να προτείνει την κατακύρωση της σύμβασης για ολόκληρη ή μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα κατά ποσοστό στα εκατό, που θα καθορίζεται στα έγγραφα της σύμβασης. Το ποσοστό αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30% για διαγωνισμούς προϋπολογισθείσας αξίας μέχρι ευρώ περιλαμβανομένου Φ.Π.Α. ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 21 /09 /2016 Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΤΗΛ.: ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98 /16 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Οι τιμές αυτού του τιμολογίου αναφέρονται σε μονάδες ολοκληρωμένων προϊόντων σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης, τη Τεχνική Έκθεση, και τα λοιπά τεύχη της μελέτης. Σ' αυτές περιλαμβάνονται όλες οι απαιτούμενες δαπάνες για τη πλήρη και έγκυρη παράδοση των υλικών που αναφέρονται στην επικεφαλίδα, μέσα στο χρόνο που ορίζεται από τη μελέτη. Για κάθε δαπάνη γενικά που δεν κατονομάζεται ρητά, αλλά είναι απαραίτητη για τη πλήρη εκτέλεση της σχετικής προμήθειας δεν μπορεί να θεμελιωθεί καμία αξίωση ή αμφισβήτηση. Πιο ειδικά στις τιμές του τιμολογίου περιλαμβάνονται οι ακόλουθες δαπάνες: α. Προμήθειες, μεταφορές,αποθηκεύσεις, φυλάξεις, επεξεργασίες και προσεγγίσεις όλων ανεξαίρετα των υλικών μαζί με όλες τις απαραίτητες φορτεκφορτώσεις και διακινήσεις, μέχρι την πλήρη τους παράδοση. β. Η παραλαβή, η μεταφορά επί τόπου και η επιστροφή, η σταλία, οι άγονες μετακινήσεις, τα απαιτούμενα καύσιμα τα λιπαντικά κλπ. γ. Οι δαπάνες καθυστέρησης από πρόσθετες εργασίες και συμπληρωματικά μέτρα ασφάλειας παρεμπόδισης της ομαλής κυκλοφορίας των διαφόρων οχημάτων και λοιπών μέσων μετακίνησης του κοινού και της κυκλοφορίας γενικότερα. δ. Οι δαπάνες για τους εργαστηριακούς ελέγχους των δοκιμών από το εργαστήριο του ΥΠΟΜΕΔΙ (ή όποιο άλλο πιστοποιημένο εργαστήριο, επιλογής του Δήμου Χαλανδρίου) και όπου αυτές απαιτούνται σύμφωνα με τα άρθρα αυτού του τιμολογίου, της συγγραφής υποχρεώσεων και των τεχνικών προδιαγραφών. Οι δαπάνες για τη σήμανση σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας καθώς και οι δαπάνες καταμετρήσεων, σύνταξη πρωτοκόλλων, σχεδίων, δακτυλογραφήσεις κλπ. ε. Το ποσοστό των γενικών εξόδων που περιλαμβάνει γενικά έξοδα και κρατήσεις, φόρους, χαρτόσημα, δασμούς, δικαιώματα, ασφάλιστρα κλπ.καθώς και το όφελος του προμηθευτή. ΑΡΘΡΟ 1 ο Φωτιστική γιρλάντα LED, (ψείρες) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, φωτιστικής γιρλάντας LED, τύπου ψείρα, μήκους 10μ., με 100 LED λαμπάκια των 6mm, θερμού φωτισμού, απόλυτα στεγανοποιημένα με σιλικόνη και διάφανο προστατευτικό κάλυμμα, επεκτεινόμενα έως 20 σειρές ανά παροχή, με βιδωτό τερματικό φις απόλυτα στεγανό, με καλώδιο καουτσούκ τύπου HO3RN-F 1x0.5mm 2, καλώδιο παροχής 1,5Μ τύπου H05RN-F 2x1mm 2, με φις ΙΡ44 και πρίζα X100.

11 Το χρώμα του καλωδίου θα είναι πράσινο. Θα είναι χαμηλής κατανάλωσης περίπου 9 Watt., και ειδικά κατασκευασμένο για εξωτερικό χώρο με δείκτη στεγανότητας IP 65. Για λόγους οικονομίας σε περίπτωση επισκευής, θα έχει την δυνατότητα να χωρίζεται σε δύο 5μετρα μέρη με ειδικό κοννέκτορα με δείκτη στεγανότητας ΙΡ 65. Το προϊόν και όλα τα υλικά του θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλα για εξωτερική χρήσηι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Η εταιρία κατασκευής θα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης. Θα συνοδεύεται από Πιστοποιητικό CE και Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του εισαγωγέα που θα είναι εγγεγραμμένος σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Το υλικό θα συνοδεύεται από κοννέκτορα σύνδεσης, για σύνδεση με ηλεκτρική παροχή (1 κονέντορας ανά 5 τμχ. ψείρες). Τιμή ενός τεμαχίου: Είκοσι έξι ευρώ και ένα λεπτό (26,01 ) + Φ.Π.Α.24% ΑΡΘΡΟ 2 ο Διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα (Τριπλό ασύμμετρο αστέρι ) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, ενός επιστήλου διακοσμητικού του οποίου ο σκελετός του θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε κυτίο συνδεσμολογίας με δείκτη στεγανότητας τουλάχιστον ΙΡ55. Στον σκελετό αλουμινίου, θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά, φωτοσωλήνας LED,που περιγράφονται παρακάτω (άρθρο 6 ο ). Tα διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU, κατάλληλα για εξωτερική χρήση με βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65 και θα συνοδεύονται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του κατασκευαστή. Θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 για το Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. To διακοσμητικό φωτεινό επίστηλο θα είναι διαστάσεων 1.20μ.Χ0,75μ. θα περιλαμβάνει τρία ασύμμετρα αστέρια (όπως φαίνεται στην ενδεικτική εικόνα), θα έχει κατανάλωση περίπου 29 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο. Οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα. Τιμή ενός τεμαχίου: Εκατόν πενήντα πέντε ευρώ(155,00 ) + Φ.Π.Α. 24%.

12 ΑΡΘΡΟ 3 ο Διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα (Αστέρι Βηθλεέμ ) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, ενός επιστήλου διακοσμητικού του οποίου ο σκελετός του θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε κυτίο συνδεσμολογίας με δείκτη στεγανότητας τουλάχιστον ΙΡ55. Στον σκελετό αλουμινίου, θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά, φωτοσωλήνας LED,που περιγράφονται παρακάτω (άρθρο 6 ο ). Tα διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU, κατάλληλα για εξωτερική χρήση με βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65 και θα συνοδεύονται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του κατασκευαστή. Θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 για το Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. To διακοσμητικό φωτεινό επίστηλο θα είναι διαστάσεων 1.20μ.Χ0,90μ. σχήματος «αστεριού της βηθλεέμ» (όπως φαίνεται στην ενδεικτική εικόνα), θα έχει κατανάλωση περίπου 19 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο. Οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα. Τιμή ενός τεμαχίου: Ογδόντα τέσσερα ευρώ (84,00 )+ Φ.Π.Α. 24%

13 ΑΡΘΡΟ 4 ο Διακοσμητική παράσταση «Αστέρια» Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, μιας διακοσμητικής φωτεινής παράστασης που θα αποτελείται από αστέρια,3 μικρά και 4 μεγάλα,διαμέτρου 30 και 50 εκατοστών αντίστοιχα και διαστάσεων περίπου 5m X1m. Ο σκελετός θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Θα συνοδεύεται επίσης από γαλβανιζέ συρματόσχοινο μήκους 12μ., διατομής 4χιλ.καθώς και όλα τα αιτούμενα σε ποσότητα υλικά σφιγκτήρες και τανιστήρες. Στον σκελετό αλουμινίου θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά φωτοσωλήνας LED. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα. Η διακοσμητική παράσταση θα έχει κατανάλωση περίπου 64 Watt με τάση λειτουργείας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο και βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65. Οι διακοσμητικές παραστάσεις θα είναι πιστοποιημένες με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλες για εξωτερική χρήση, θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο με πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων. Τιμή ενός τεμαχίου: Διακόσια δέκα ευρώ (210,00 ) + Φ.Π.Α. 24%

14 ΑΡΘΡΟ 5 ο Τρισδιάστατη μπάλα κρεμαστή διαστάσεων Φ 0,50m Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, μιας μπάλας η οποία θα φωταγωγείται με λαμπάκια LED σε χρώμα θερμό λευκό ή λευκό σύμφωνα με την υπόδειξη της υπηρεσίας. Ο σκελετός θα είναι κατασκευασμένος από στράντζα αλουμινίου 20*20 mm 15*20 mm πάχους 2 mm καθώς και λαμάκι αλουμινίου 10*5 mm και θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα ανάρτησης από δένδρο ή συρματόσχοινο. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου Στο σκελετό του αλουμινίου θα εφαρμόζεται σταθερά με ειδικά δεματικά, ανάλογα με το σχέδιο, φωτιστική γιρλάντα LED. Όλες οι συνδέσεις καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία). Η διακοσμητική μπάλα θα έχει κατανάλωση περίπου 27 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο και βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65. Η φωτιστική γιρλάντα που θα χρησιμοποιηθεί για την φωταγώγηση της μπάλας θα είναι LED, χρώματος θερμού λευκού (σύμφωνα με την υπόδειξη της υπηρεσίας),και τα λαμπάκια της απόλυτα στεγανοποιημένα με σιλικόνη και διάφανο προστατευτικό κάλυμμα κατανάλωσης 9 Watt/ 10 μέτρα. Το καλώδιο της γιρλάντας θα είναι καουτσούκ τύπου HO3RN-F 1*0,5 mm2 με καλώδιο παροχής 1,5 μέτρα τύπου H05RN-F 2*1 mm2. Οι διακοσμητικές μπάλες θα είναι πιστοποιημένες με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλες για εξωτερική χρήση, θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο με πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων. Τιμή ενός τεμαχίου: Εκατόν εβδομήντα οκτώ Ευρώ (178,00 ) + Φ.Π.Α. 24% ΑΡΘΡΟ 6 ο Φωτοσωλήνας LED μονοκάναλος Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, φωτοσωλήνα εύκαμπτου, με διαυγές PVC, με λεία επιφάνεια, high quality, μονοκάναλο,, διαμέτρου Φ13mm, με 36LED/μέτρο (υψηλής ποιότητας), με δυνατότητα κοπής ανά μέτρο μήκους, με πολύ έντονο φως, χρώματος λευκό θερμό, διάρκεια ζωής περίπου ώρες συνεχούς λειτουργίας. Θα έχει αντοχή σε πίεση 120 Kg/cm2 περίπου και σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -20ο C έως +60ο C. Θα έχει χαμηλή κατανάλωση περίπου 4,4W/m 230V, εξωτερικού χώρου με δείκτη στεγανότητας IP 44, με χαμηλή εκπομπή θερμότητας και την παροχή σύνδεσής του. Ο φωτισμός του θα είναι περιμετρικός και όχι μονόπλευρος. Δεν θα σβήνει εξ ολοκλήρου αν ένας ή περισσότεροι λαμπτήρες πάψουν να λειτουργούν. Το φις συνδέσεως του φωτοσωλήνα θα είναι καουτσούκ με καλώδιο τύπου HO5RN-F/2X1 mm2. Ανά 10 μέτρα φωτοσωλήνα θα παρεχεται 1 φις σύνδεσης με την ηλεκτρική παροχή (συνολικά 40 φις). Στο ενδιάμεσο του φις θα υπάρχει σταθεροποιητής, ώστε κατά την λειτουργία του ο φωτοσωλήνας να μην τρεμοσβήνει. Το προϊόν και όλα τα υλικά του θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλα για εξωτερική χρήσηι

15 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Η εταιρία κατασκευής θα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης. Θα συνοδεύεται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του εισαγωγέα που θα είναι εγγεγραμμένος σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τιμή ενός μέτρου: Τέσσερα Ευρώ και δέκα λεπτά (4,10 ) + Φ.Π.Α. 24% ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 21 /09 /2016 Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ ΤΗΛ.: ΜΕΛΕΤΗ : «Προμήθεια ειδών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεων για το έτος 2016» ΠΡΟΫΠ.: ,29 με Φ.Π.Α. Α.Μ. : 98 /16 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: % ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΑΡΘΡΟ 1 ο Φωτιστική γιρλάντα LED, (ψείρες) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, φωτιστικής γιρλάντας LED, τύπου ψείρα, μήκους 10μ., με 100 LED λαμπάκια των 6mm, θερμού φωτισμού, απόλυτα στεγανοποιημένα με σιλικόνη και διάφανο προστατευτικό κάλυμμα, επεκτεινόμενα έως 20 σειρές ανά παροχή, με βιδωτό τερματικό φις απόλυτα στεγανό, με καλώδιο καουτσούκ τύπου HO3RN-F 1x0.5mm 2, καλώδιο παροχής 1,5Μ τύπου H05RN-F 2x1mm 2, με φις ΙΡ44 και πρίζα X100. Το χρώμα του καλωδίου θα είναι πράσινο. Θα είναι χαμηλής κατανάλωσης περίπου 9 Watt., και ειδικά κατασκευασμένο για εξωτερικό χώρο με δείκτη στεγανότητας IP 65. Για λόγους οικονομίας σε περίπτωση επισκευής, θα έχει την δυνατότητα να χωρίζεται σε δύο 5μετρα μέρη με ειδικό κοννέκτορα με δείκτη στεγανότητας ΙΡ 65. Το προϊόν και όλα τα υλικά του θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλα για εξωτερική χρήσηι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Η εταιρία κατασκευής θα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης. Θα συνοδεύεται από Πιστοποιητικό CE και Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του εισαγωγέα που θα είναι εγγεγραμμένος σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Το υλικό θα συνοδεύεται από κοννέκτορα σύνδεσης, για σύνδεση με ηλεκτρική παροχή (1 κονέντορας ανά 5 τμχ. ψείρες). Τιμή ενός τεμαχίου:.. ( ) ΑΡΘΡΟ 2 ο Διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα (Τριπλό ασύμμετρο αστέρι ) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, ενός επιστήλου διακοσμητικού του οποίου ο σκελετός του θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και

17 τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε κυτίο συνδεσμολογίας με δείκτη στεγανότητας τουλάχιστον ΙΡ55. Στον σκελετό αλουμινίου, θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά, φωτοσωλήνας LED,που περιγράφονται παρακάτω (άρθρο 6 ο ). Tα διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU, κατάλληλα για εξωτερική χρήση με βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65 και θα συνοδεύονται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του κατασκευαστή. Θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 για το Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. To διακοσμητικό φωτεινό επίστηλο θα είναι διαστάσεων 1.20μ.Χ0,75μ. θα περιλαμβάνει τρία ασύμμετρα αστέρια (όπως φαίνεται στην ενδεικτική εικόνα), θα έχει κατανάλωση περίπου 29 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο. Οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα. Τιμή ενός τεμαχίου:..( ) ΑΡΘΡΟ 3 ο Διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα (Αστέρι Βηθλεέμ ) Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, ενός επιστήλου διακοσμητικού του οποίου ο σκελετός του θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε κυτίο συνδεσμολογίας με δείκτη στεγανότητας τουλάχιστον ΙΡ55. Στον σκελετό αλουμινίου, θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά, φωτοσωλήνας LED,που περιγράφονται παρακάτω (άρθρο 6 ο ). Tα διακοσμητικά φωτεινά επίστηλα θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU, κατάλληλα για εξωτερική χρήση με βαθμό προστασίας από σκόνη

18 και νερό ΙΡ65 και θα συνοδεύονται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του κατασκευαστή. Θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 για το Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. To διακοσμητικό φωτεινό επίστηλο θα είναι διαστάσεων 1.20μ.Χ0,90μ. σχήματος «αστεριού της βηθλεέμ» (όπως φαίνεται στην ενδεικτική εικόνα), θα έχει κατανάλωση περίπου 19 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο. Οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα Τιμή ενός τεμαχίου:.. ( ) ΑΡΘΡΟ 4 ο Διακοσμητική παράσταση «Αστέρια» Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, μιας διακοσμητικής φωτεινής παράστασης που θα αποτελείται από αστέρια,3 μικρά και 4 μεγάλα,διαμέτρου 30 και 50 εκατοστών αντίστοιχα και διαστάσεων περίπου 5m X1m. Ο σκελετός θα είναι κατασκευασμένος από λαμάκι αλουμινίου( 10Χ5mm & 10x20 mm) και τοποθετημένος εντός πλαισίου από στράντζα αλουμινίου 20Χ20mm πάχους 2mm. Θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα στήριξης πιστοποιημένο με CE για αντοχή σε ανεμοπίεση 9-12 Beaufort. Θα συνοδεύεται επίσης από γαλβανιζέ συρματόσχοινο μήκους 12μ., διατομής 4χιλ.καθώς και όλα τα αιτούμενα σε ποσότητα υλικά σφιγκτήρες και τανιστήρες. Στον σκελετό αλουμινίου θα είναι σταθερά προσαρμοσμένος με ειδικά δεματικά φωτοσωλήνας LED. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου και οι συνδέσεις θα καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία) για απ ευθείας σύνδεση στο ρεύμα. Η διακοσμητική παράσταση θα έχει κατανάλωση περίπου 64 Watt με τάση λειτουργείας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο και βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65. Οι διακοσμητικές παραστάσεις θα είναι πιστοποιημένες με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλες για εξωτερική χρήση, θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο με πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και

19 εξωτερικού χώρου και εγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης αποβλήτων. ηλεκτρικών Τιμή ενός τεμαχίου:.. (. ) ΑΡΘΡΟ 5 ο Τρισδιάστατη μπάλα κρεμαστή διαστάσεων Φ 0,50m Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, μιας μπάλας η οποία θα φωταγωγείται με λαμπάκια LED σε χρώμα θερμό λευκό ή λευκό σύμφωνα με την υπόδειξη της υπηρεσίας. Ο σκελετός θα είναι κατασκευασμένος από στράντζα αλουμινίου 20*20 mm 15*20 mm πάχους 2 mm καθώς και λαμάκι αλουμινίου 10*5 mm και θα φέρει ενσωματωμένο σύστημα ανάρτησης από δένδρο ή συρματόσχοινο. Όλα τα σημεία συγκόλλησης του αλουμινίου θα είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα αλουμινίου Στο σκελετό του αλουμινίου θα εφαρμόζεται σταθερά με ειδικά δεματικά, ανάλογα με το σχέδιο, φωτιστική γιρλάντα LED. Όλες οι συνδέσεις καταλήγουν σε φις σύνδεσης με αρσενικά κως (όπως αυτά που θα υποδείξει η υπηρεσία). Η διακοσμητική μπάλα θα έχει κατανάλωση περίπου 27 Watt με τάση λειτουργίας Volt και καουτσούκ καλώδιο εξόδου 2 Χ 1 mm κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο και βαθμό προστασίας από σκόνη και νερό ΙΡ65. Η φωτιστική γιρλάντα που θα χρησιμοποιηθεί για την φωταγώγηση της μπάλας θα είναι LED, χρώματος θερμού λευκού (σύμφωνα με την υπόδειξη της υπηρεσίας),και τα λαμπάκια της απόλυτα στεγανοποιημένα με σιλικόνη και διάφανο προστατευτικό κάλυμμα κατανάλωσης 9 Watt/ 10 μέτρα. Το καλώδιο της γιρλάντας θα είναι καουτσούκ τύπου HO3RN-F 1*0,5 mm2 με καλώδιο παροχής 1,5 μέτρα τύπου H05RN-F 2*1 mm2. Οι διακοσμητικές μπάλες θα είναι πιστοποιημένες με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλες για εξωτερική χρήση, θα κατασκευαστούν σε εργοστάσιο με πιστοποιημένο κατά ISO-9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας στον σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία φωτιστικών ειδών εορταστικού διακόσμου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εγγεγραμμένο σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων. Τιμή ενός τεμαχίου:... (.) ΑΡΘΡΟ 6 ο Φωτοσωλήνας LED μονοκάναλος Υπηρεσία μας, στις αποθήκες του Δήμου μας, φωτοσωλήνα εύκαμπτου, με διαυγές PVC, με λεία επιφάνεια, high quality, μονοκάναλο,, διαμέτρου Φ13mm, με 36LED/μέτρο (υψηλής ποιότητας), με δυνατότητα κοπής ανά μέτρο μήκους, με πολύ έντονο φως, χρώματος λευκό θερμό, διάρκεια ζωής περίπου ώρες συνεχούς λειτουργίας. Θα έχει αντοχή σε πίεση 120 Kg/cm2 περίπου και σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος από -20ο C έως +60ο C. Θα έχει χαμηλή κατανάλωση περίπου 4,4W/m 230V, εξωτερικού χώρου με δείκτη στεγανότητας IP 44, με χαμηλή εκπομπή θερμότητας και την παροχή σύνδεσής του. Ο φωτισμός του θα είναι περιμετρικός και όχι μονόπλευρος. Δεν θα σβήνει εξ ολοκλήρου αν ένας ή περισσότεροι λαμπτήρες πάψουν να λειτουργούν. Το φις συνδέσεως του φωτοσωλήνα θα είναι καουτσούκ με καλώδιο τύπου HO5RN-F/2X1 mm2. Ανά 10 μέτρα φωτοσωλήνα θα παρεχεται 1 φις σύνδεσης με την ηλεκτρική παροχή (συνολικά 40 φις). Στο ενδιάμεσο του φις θα υπάρχει σταθεροποιητής, ώστε κατά την λειτουργία του ο

20 φωτοσωλήνας να μην τρεμοσβήνει. Το προϊόν και όλα τα υλικά του θα είναι πιστοποιημένα με CE βάσει των απαιτήσεων της νέας Οδηγίας LVD 2014/35/EU κατάλληλα για εξωτερική χρήσηι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Η εταιρία κατασκευής θα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης. Θα συνοδεύεται από Δήλωση Συμμόρφωσης CE και REACH,RoHS του εισαγωγέα που θα είναι εγγεγραμμένος σε πιστοποιημένο φορέα ανακύκλωσης ηλεκτρικών αποβλήτων καθώς και όποιο άλλο πιστοποιητικό απαιτείται από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς από του Ελληνικούς και τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τιμή ενός μέτρου:.. ( ) A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ ΜΟΝ ΠΟΣΟΤ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1 "ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ LED (Ψείρες)" τεμ. 349 (μήκους 10μ με 100 LED 6mm, ΙΡ65, χρώματος θερμό λευκό) "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΤΗΛΑ τεμ. 54 (ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΑΣΤΕΡΙ" (διαστάσεων 1.20mΧ0.75m χρώματος 2 θερμό λευκό) "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΤΗΛΑ τεμ (ΑΣΤΕΡΙ ΒΗΘΛΕΕΜ)", (διαστάσεων 1.20mΧ0.90m χρώματος θερμό λευκό) "ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ τεμ. 6 4 «ΑΣΤΕΡΙΑ»"(διαστάσεων 6,00mX1.50m με 100 LED 6mm, ΙΡ65, χρώματος θερμό λευκό) "ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ τεμ ΚΡΕΜΜΑΣΤΗ διαστάσεων Φ 0,50m" (με λαμπάκια Led χρώματος θερμό λευκό) "ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΑΣ LED μονοκάναλος"(σε μ.μ. 400 χρώμα θερμό λευκό ιαμέτρου Φ13mm 6 με 36 LED / μέτρο και κατανάλωση 4,4 Watt/m και σημείο τομής ανά μέτρο. ΙΡ 65) ΣΥΝΟΛΟ: Φ.Π.Α. 24%: ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ

21

CPV Κ.Α & Κ.Α ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ. Προμήθεια και εγκατάσταση εμπορευματοκιβώτιων (containers)

CPV Κ.Α & Κ.Α ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ. Προμήθεια και εγκατάσταση εμπορευματοκιβώτιων (containers) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. μελέτης: 57 /2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ CPV 44613300-3 Κ.Α. 30.6699.02 & Κ.Α. 20.7135.11 ΜΕΛΕΤΗ Προμήθεια και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓ1ΩΗΒ-ΘΩΤ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 25817/20-12-2013 ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΔΑ: ΒΛΓ1ΩΗΒ-ΘΩΤ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 25817/20-12-2013 ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 25817/20-12-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ: 770 Από το πρακτικό 47 ης /2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

23092/4-12-2014 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

23092/4-12-2014 ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 23092/4-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ: 659 Από το πρακτικό 39 ης /2014 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας. Περίληψη «Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ Α.Μ.: 42 /2014 ΠΡΟΫΠ: 60.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. 23%

ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ Α.Μ.: 42 /2014 ΠΡΟΫΠ: 60.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. 23% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙ _ Τ.Κ. 152 34 ΤΗΛ.: 213 2023943 ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ Α.Μ.: 42 /2014 ΠΡΟΫΠ: 60.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 09/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2529 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 09/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2529 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 09/11/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 2529 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝ/ΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΩ Ταχ. Δ/νση: Άγιος Ελευθέριος, έναντι νέου Δημοτικού Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠ.:9.475,18 µε Φ.Π.Α. Α.Μ. : 35/15

ΠΡΟΫΠ.:9.475,18 µε Φ.Π.Α. Α.Μ. : 35/15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙ Τ.Κ. 152 34 ΤΗΛ.: 213 2023959 ΜΕΛΕΤΗ : «Προµήθεια συστηµάτων φωτισµού για το θέατρο Ρεµατιάς» ΠΡΟΫΠ.:9.475,18 µε Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞ. ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ Αριθμ Μελ. 1 / 2019 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ: Προµήθεια επίπλων και σκευών. Αριθµός Μελέτης: 31/2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.250,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ: Προµήθεια επίπλων και σκευών. Αριθµός Μελέτης: 31/2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 44.250,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: Προµήθεια επίπλων και σκευών ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ Αριθµός Μελέτης: 31/2014 /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ιεύθυνση: Φιλ. Λίτσα 29 & Αγ. Γεωργίου, 15234 Χαλάνδρι Τηλ. : 213

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ AΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 52 / 2017 ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΣ : 74.400,00

Διαβάστε περισσότερα

Α.Μ.: 12 / 2015. Επιτοιχο κλιματιστικό 9ΒΤU 1 Επιτοιχο κλιματιστικό 18ΒΤU 1. Επιτοιχο κλιματιστικό 24ΒΤU 1. Επιτοιχο κλιματιστικό 18ΒΤU 2

Α.Μ.: 12 / 2015. Επιτοιχο κλιματιστικό 9ΒΤU 1 Επιτοιχο κλιματιστικό 18ΒΤU 1. Επιτοιχο κλιματιστικό 24ΒΤU 1. Επιτοιχο κλιματιστικό 18ΒΤU 2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠ.: 73.800.00 µε Φ.Π.Α. Α.Μ. : 40 /14

ΠΡΟΫΠ.: 73.800.00 µε Φ.Π.Α. Α.Μ. : 40 /14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΦΙΛ. ΛΙΤΣΑ 29 & ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙ Τ.Κ. 152 34 ΤΗΛ.: 213 2023959 ΜΕΛΕΤΗ : «Προµήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού για το έτος 2014» ΠΡΟΫΠ.: 73.800.00 µε Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθµός µελέτης: 114/2017 ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθµός µελέτης: 114/2017 ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθµός µελέτης: 114/2017 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΕ 26 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ο Ο ΣΟΛΩΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους Η παρούσα µελέτη αυτή αφορά την προµήθεια και τοποθέτηση νέου βενζινοκινητήρα για το µηχάνηµα ρίψης

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, 23 / 10 /2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΡ. ΑΠΟΦ. : 606 ΘΕΜΑ: Έγκριση της προµήθειας εορταστικού στολισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Αμόλυβδη βενζίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Αμόλυβδη βενζίνη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τμήμα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τηλ.: 303888-9 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,85 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ Φ.Π.Α. 23% ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 37/2015

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,85 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ Φ.Π.Α. 23% ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 37/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 24/04/2015 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΣΜΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 14.999,85 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες Για τις ανάγκες της Διευθύνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης και προκειμένου να εξασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Τ.Υ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Τ.Υ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ Τ.Υ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΆΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε ΠΛΑΤΑΙΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΝΙΚΟΛ Ταχ. /νση: Παράδροµος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15234 Τηλ. 210 6891463 Email:tmima.prasinou@halandri.gr ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση - Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ :

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : /2016 ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ : ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ. Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΚΑΘ/ΤΟΣ Προμήθεια μπαταριών αυτοκινήτων για τα οχήματα του Δήμου. Προυπ.: 6799,44 K.Μ.: Κ.Μ. Π24/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τµήµα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχηµάτων και Μηχανηµάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.: Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Αρ. Μελέτης: 1/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Αρ. Μελέτης: 1/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 1/2015 ΤΕΥΧΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 38548000-8: Όργανα Οχηµάτων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 38548000-8: Όργανα Οχηµάτων. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 38548000-8: Όργανα Οχηµάτων. Για τις ανάγκες της /νσης ιαχείρισης Απορριµµάτων και Ανακύκλωσης του ήµου Χαλανδρίου, απαιτείται η προµήθεια και τοποθέτηση καµερών παρακολούθησης) στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 9.480,7 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 11.756,07 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα γίνεται κατόπιν εντολής του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Μελέτης: 106/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Μελέτης: 106/2017 εορταστικού (Χριστουγεννιάτικου) διάκοσμου Δήμου Κομοτηνής 2017-18». ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων [1] ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την μελέτη αυτή προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση - Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π45/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Ταχ. Κώδικας: 15238 Πάτημα Χαλανδρίου Τηλέφωνο: 210 6017054,210 6017056 Φαξ: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

CPV : Κομμένα Άνθη ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

CPV : Κομμένα Άνθη ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ Τηλ: 210 6895833, 210 8042926 Αρμόδιοι : Κολλύρης Ι., Σαπουντζής Μ. Email: syntirisi.oximaton@halandri.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του ήμου

Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του ήμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας (LED) για τη συντήρηση του εορταστικού στολισμού του Κ. Μ.: Π122/2014 K.A: 30.6654.0016

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞ. ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ Αριθμ Μελ.12 /2016 Επικαιροποίηση της μελέτης υπ αρ. 3/2016 λόγω αλλαγής ποσοστού ΦΠΑ από 23% σε 24% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού αγωγού στο χώρο του αμαξοστασίου ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: 90460000-9 Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Στα πλαίσια λειτουργίας της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 94/2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.999,85 20.6662.001 / 15.000,00 2014 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση. Σελ. 3 Περιγραφικό Τιμολόγιο. Σελ. 4

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ Υπ αριθμ.:1 / 2015

ΜΕΛΕΤΗ Υπ αριθμ.:1 / 2015 ΜΕΛΕΤΗ Υπ αριθμ.:1 / 2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 69.654,41 ΣΥΝΤΑΞΑΣΣΑ : ΤΖΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ Τ.Ε. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 1/2015 Προμήθεια λαμπτήρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2-2-2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Προμήθεια υγρών για καθαρισμό και απολύμανση κάδων απορριμμάτων. K.M. : Π51 /11 ΠΡΟΫΠ. : 15000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια υγρών για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Α.Μ. : Π 93/2012 ΠΡΟYΠ: 14.944,50 (με Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΧΑΡΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: Φ.Π.Α. 24% : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 8.063,45 ΕΥΡΩ 1.935,23 ΕΥΡΩ 9.998,68 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, Τρίπολη 22100 ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διενέργεια επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας λαμπτήρων Δημοτικού Φωτισμού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών

Διενέργεια επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας λαμπτήρων Δημοτικού Φωτισμού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών Διενέργεια επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας λαμπτήρων Δημοτικού Φωτισμού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤA:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Ανανέωση αδειών χρήσης λογισμικού Κ. Μ. : Π109/2011 ΠΡΟΫΠ. : 14.858,40 με το Φ. Π. Α. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ πεζοδροµίων για τις ανάγκες εργασιών του συνεργείου συντήρησης και µικροέργων του ήµου» CPV CODE : 34928400-2 34928410-5 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ «Προµήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα Α.Μ. : Π 14/2012 ΠΡΟYΠ: 9.998,24 (με Φ.Π.Α. 13%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 5/2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.818,43 20.6662.005 / 14.818,98 2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση. Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 7.079,64 ΦΠΑ 13%: 921,36 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 Π.Α.Υ.

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 7.079,64 ΦΠΑ 13%: 921,36 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 Π.Α.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαράλαμπος Παπανικολάου : Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι Αρμόδιος: Ταχ. Δ/νση ΤΚ : 15234 Τηλέφωνο : 210 6856410 Φαξ : 210 6821926 Email :

Διαβάστε περισσότερα

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ Αρμόδιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Αντικατάσταση λαμπτήρων Δημοτικού φωτισμού και τοποθέτηση και αφαίρεση εορταστικού διακόσμου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Αντικατάσταση λαμπτήρων Δημοτικού φωτισμού και τοποθέτηση και αφαίρεση εορταστικού διακόσμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κύθηρα 06.05.2016 ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Αριθ. Πρωτ. 2072 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Αντικατάσταση λαμπτήρων Δημοτικού φωτισμού και τοποθέτηση και αφαίρεση εορταστικού διακόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Α.Μ.: 6/2016. Συνολικός Προϋπολογισμός: 4.200,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Α.Μ.: 6/2016. Συνολικός Προϋπολογισμός: 4.200,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) CPV: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τμήμα Οργάνωσης και Ποιότητας Διεύθυνση: Αγ.Γεωργίου 30 & Αριστείδου 15234, Χαλάνδρι Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 1.612,90 ΦΠΑ 24%: 387,10 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 Π.Α.Υ.

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 1.612,90 ΦΠΑ 24%: 387,10 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 Π.Α.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαράλαμπος Παπανικολάου : Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι Αρμόδιος: Ταχ. Δ/νση ΤΚ : 15234 Τηλέφωνο : 210 6856410 Φαξ : 210 6821926 Email :

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου

Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια αεροπανώ για εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου K. Μ. : Π27/2011 ΠΡΟΫΠ. : 4.797,00 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου.

Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προμήθεια αναλώσιμων σαρώθρων για τα μηχανοκίνητα σάρωθρα του Δήμου. Κ.Μ.: Π76/2011 ΠΡΟΥΠ.:15.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 403 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.960,00 (ANEY ΦΠΑ) ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΚΑΖΟΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΑΡΚΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΛΠ.»

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΚΑΖΟΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΑΡΚΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΛΠ.» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΑ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. Ταχ. Δ/νση: Παράδρομος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15234 Τηλ. 210 6891463 Email:tmima.prasinou@halandri.gr ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΚΑΖΟΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου και περιλαμβάνει: Αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές (σταθερές) Ασύρματες αναλογικές

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού

Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Αγορά/Ανανέωση Αδειών Χρήσης Λογισμικού Κ. Μ. : Π79/2015 ΠΡΟΫΠ. : 14.851,02 με το Φ. Π. Α. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ. Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων K. Μ. : Π 34/11 ΠΡΟΫΠ: 30.976,57 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην «Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων» και θα καλύψει τις ανάγκες υπηρεσιών του Δήμου. Συγκεκριμένα, θα καλύψει τις ανάγκες σε μελάνι για συγκεκριμένο είδος

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΩΝ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα Μελέτη συντάσσεται για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, releases και συμβατών τηλεφωνικών συσκευών, ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες αναβάθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα Μελέτη αφορά την και θα καλύψει ανάγκες όλων των υπηρεσιών του ήµου. Η προµήθεια περιλαµβάνει άδειες χρήσης για την τελευταία έκδοση του πακέτου λογισµικού Word, PowerPoint,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληρ.: Ο. Ρακκά Ταχ. Δ/νση: Καπλάνη 7, Ιωάννινα τ.κ 45444 Τηλ.: 26513 61334

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε: ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προμήθεια σκυροδέματος ΔΗΜΟΣ ΤΡΙ ΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: 10.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 387,23 - Κ.Α ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 331,00 ΦΠΑ 13% 25,87 ΦΠΑ 23% 30,36 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 387,23

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 387,23 - Κ.Α ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 331,00 ΦΠΑ 13% 25,87 ΦΠΑ 23% 30,36 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 387,23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & Ν. ΓΕΝΙΑΣ Αρμόδιος: Χαράλαμπος Παπανικολάου Ταχ. Δ/νση : Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι ΤΚ : 15234 Τηλέφωνο :

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελέτης: 5/2017. Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 (χωρίς Φ.Π.Α.)

Αρ. Μελέτης: 5/2017. Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) Ημερομηνία 18/01/2017 Αρ. Μελέτης: 5/2017 Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών 2017» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 59.970,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1) Τεχνική Έκθεση 2) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης:18/2016 K.A K.A.02.25.7135.002 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Περιγραφή - Τεχνικές προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων-ερωτηματολόγιο-οικονομική προσφορά 1 K.A.02.25.7135.002 Τεχνική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 92 /2014 ΠΡΟΥΠ: 14.981,40 (με ΦΠΑ) K.A: 6654.0003 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωµάτων εσωτερικών χώρων ηµαρχείου Σερρών

Προµήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωµάτων εσωτερικών χώρων ηµαρχείου Σερρών σωµάτων εσωτερικών χώρων ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 7.520,60 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 07/207 ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Κ.Α.: CPV: 500000- ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ) Τεχνική συγγραφή υποχρεώσεων - προδιαγραφές. 2) Τιµολόγιο µελέτης. ) Προϋπολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ 2017

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ 2017 Αρ. Μελέτης 42/2017 Μερικό Σύνολο: 59.675,00 ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια λαµπτήρων & ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2017 για την. Ε. Σερρών.

Προµήθεια λαµπτήρων & ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2017 για την. Ε. Σερρών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ.Τ.Υ ΤΜΗΜΑ: Η/Μ Έργων Ενεργειακών Εφαρμογών κ, Υπηρεσιών Αρ. Μελ.:54/17 Προµήθεια λαµπτήρων & ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 223/2014 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 15.000,00 ΕΥΡΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: Προμήθεια υδραυλικών υλικών για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Κ.Μ. : Π 72/2011 ΠΡΟΥΠ: 1.940,94 (με ΦΠΑ) ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ 2m3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βιομηχανική Περιοχή Ταχ. Κωδ. :. Τηλ : 2813409630 Fax : 2813409619 ΠΡΟΫΠ. :165000,00 με το Φ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ» Χρηματοδότηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ» Χρηματοδότηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 1 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη συντάσσεται από την Τεχνική Υπηρεσία του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ Ταχ.Δ/νση : Βικέλα 4, 59100 Βέροια Πληροφορίες : Μ. Ιωαννίδης Τηλ. : 23313-50565 FAX : 23310-21777 Αρ. Μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΑΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ : 2.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΑΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ : 2. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΑΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ : 2.700,00 Φ.Π.Α 23% : 621,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ : 3.321,00

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ :

ΝΟΜΟΣ : ΦΟΡΕΑΣ : ΕΡΓΟ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 4 /2016 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Αυτή η τεχνική έκθεση συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της Υ.Α. 11389/93 του ΥΠ.ΕΣ. περί «ΕΚΠΟΤΑ», τις σχετικές περί προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,42 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 8.248,31 ΦΠΑ 23%: 1.897,11 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,42 Π.Α.Υ.

Μελέτη ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,42 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 8.248,31 ΦΠΑ 23%: 1.897,11 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,42 Π.Α.Υ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΜΗΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Αρμόδιος: Ταχ. Δ/νση ΤΚ : 15234 Τηλέφωνο : 210 6856410 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & Ν. ΓΕΝΙΑΣ Χαράλαμπος Παπανικολάου : Λ. Πεντέλης 146

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 1/2014 ΕΚΠΟΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 Περιεχόμενα: Τεχνική έκθεση Τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2016 (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ - ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ) ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 159.998,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ 8.129,50 9.999,29 1.869,79. Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της

ΜΕΛΕΤΗ 8.129,50 9.999,29 1.869,79. Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της Αρ. Μελέτης.: 22 Έτος: 2015 ΜΕΛΕΤΗ Τίτλος: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης για το έτος 2015» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Φ.Π.Α. 23%: ΣΥΝΟΛΟ: 8.129,50

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Φιλαδέλφεια: 13 /11/2014 Αρ. Πρωτ/λου: 19666

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Νέα Φιλαδέλφεια: 13 /11/2014 Αρ. Πρωτ/λου: 19666 Νέα Φιλαδέλφεια: 13 /11/2014 Αρ. Πρωτ/λου: 19666 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση εργασίας < Ελέγχου και πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ Πληροφ.: ΤΣΑΜΙΤΑ Π. ΤΗΛ.: 2221351181 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45.000,00 ΕΥΡΩ 2012 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αυτή αφορά την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αναφέρεται στην προμήθεια βρεφικών πανών για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών όλων των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού Προσχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ & ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ & ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» ΑΡΜΟΔΙΑ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ταχ. Δ/νση: Παράδρομος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15234 Τηλ. 210 6891463 Email:tmima.prasinou@halandri.gr ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ & ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» Α.Μ. 90 /15 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 /

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΠΟΕ & ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΕ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥ Λ Ι ΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗ: 70.ΟΟΟ,ΟΟ CPV: 44114100-3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / 2 0 1 8 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 56.438,00 Φ.Π.Α. 24%: 13.545,12 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια αναλωσίμων για τα μηχανήματα Κ.Μ. : Π 35/2013 ΠΡΟΫΠ: 5.830,20 (με ΦΠΑ) Κ.Α.: 6699.0019

Διαβάστε περισσότερα

Φ.ΠΡ : 34/2017 Τίτλος Μελέτης

Φ.ΠΡ : 34/2017 Τίτλος Μελέτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Φ.ΠΡ : 34/2017 Τίτλος Μελέτης ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Κ.Α 0 2.30.6662.05 CPV 14212200-2 Αδρανή υλικά ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: 59.507,00 Φ.Π.Α. 24%: 14.281,68 ΣΥΝΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Μελέτης: 53 «Προμήθεια και τοποθέτηση εορταστικού διάκοσμου». K.A. : 30.7135.10 CPV:39298900-6 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης»

«Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προμήθεια Ηλεκτρολογικών Υλικών» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης» ΤΜΗΜΑ : Συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων. Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : ,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 38/2010 ΠΡΟΫΠ : 25.000,00 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµού: 44.987,00 σε ΕΥΡΩ. Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία τύπου LED Μ Ε Λ Ε Τ Η. ΗΜΟΣ: Χερσονήσου. Προµήθεια Αυτόνοµων Συστηµάτων Φωτισµού µε

Προϋπολογισµού: 44.987,00 σε ΕΥΡΩ. Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία τύπου LED Μ Ε Λ Ε Τ Η. ΗΜΟΣ: Χερσονήσου. Προµήθεια Αυτόνοµων Συστηµάτων Φωτισµού µε ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: Προµήθεια Αυτόνοµων Συστηµάτων Φωτισµού µε Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία τύπου LED ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 37/2010 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Προµήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ταχ. Εργοτάξιο Αγ. Στέφανος 34100 Χαλκίδα Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΤΕΡ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ Κ.Ε.Π ΤΟΥ Δ. ΙΛΙΟΥ Κ. Μ. : Π 149/2014 ΠΡΟΫΠ. : 1.069,99 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.998,72 ΕΥΡΩ ( με ΦΠΑ ) Κ.Α

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.998,72 ΕΥΡΩ ( με ΦΠΑ ) Κ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου Τμήμα Συντήρησης Έργων και Πολιτικής Προστασίας Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Πινακίδων κυκλοφορίας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.998,72 ΕΥΡΩ (

Διαβάστε περισσότερα