(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ"

Transcript

1 C 302 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία Μπιλμπάο (Ισπανία) COM/2010/10285 (2010/C 302 A/01) Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία έχει την έδρα του στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και αποτελεί αυτόνομο φορέα που ιδρύθηκε με τον κανονισμό (EΚ) αριθ. 2062/94 του Συμβουλίου, όπως τροποποιήθηκε από τους κανονισμούς (EΚ) αριθ. 1643/95, (EΚ) αριθ.1654/2003 και (EΚ) αριθ. 1112/2005. Τα κύρια καθήκοντα του Οργανισμού είναι η συλλογή και η διάδοση τεχνικών, επιστημονικών και οικονομικών πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων στα κράτη μέλη προς όφελος των κοινοτικών οργανισμών, των κρατών μελών και των ενδιαφερόμενων κύκλων, η προαγωγή και υποστήριξη της συνεργασίας και της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ κρατών μελών, και ειδικότερα η παροχή στην Επιτροπή των πληροφοριών που της είναι αναγκαίες για την εκπλήρωση των καθηκόντων προσδιορισμού, προπαρασκευής και αξιολόγησης της νομοθεσίας και των μέτρων σε αυτόν τον τομέα, όσον αφορά τις επιπτώσεις της νομοθεσίας στις επιχειρήσεις και ιδίως στις ΜΜΕ Στο έργο του Οργανισμού συμπεριλαμβάνεται ο συντονισμός δικτύου που αποτελείται από τα κύρια συστατικά στοιχεία των εθνικών δικτύων πληροφοριών, των εθνικών σημείων επαφής και των τοπικών κέντρων, η παροχή και διάδοση των σχετικών πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η σύσταση «παρατηρητήριου των κινδύνων», το οποίο στηρίζεται στη συλλογή παραδειγμάτων ορθών πρακτικών από επιχειρήσεις ή συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας. Ο Οργανισμός συνεργάζεται όσο το δυνατό στενότερα με ιδρύματα, ενώσεις, ειδικευμένους φορείς και προγράμματα που υπάρχουν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την αποφυγή οποιασδήποτε αλληλεπικάλυψης. Ο Οργανισμός μεριμνά ιδιαίτερα για την ουσιαστική συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβιώσεως και Εργασίας. Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, ο Οργανισμός έχει τριμερές διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από εθνικούς εκπροσώπους κυβερνήσεων, οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Οργανισμός εδρεύει στο Μπιλμπάο (Ισπανία), έχει ετήσιο προϋπολογισμό 14,1 εκατ. ευρώ και εγκεκριμένο επίπεδο προσωπικού 64 άτομα.

2 C 302 A/ Περιγραφή και φύση των καθηκόντων Ο διευθυντής είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του Οργανισμού και λογοδοτεί έναντι του διοικητικού συμβουλίου. Ειδικότερα, ο διευθυντής είναι αρμόδιος για τα ακόλουθα: την ορθή εκπόνηση και εφαρμογή των αποφάσεων και των προγραμμάτων που εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο και το προεδρείο, τη διαχείριση και την τρέχουσα διοίκηση του Οργανισμού, τη γενική αρμοδιότητα διοίκησης του προσωπικού του Οργανισμού, την προετοιμασία των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου και των συνεδριάσεων του προεδρείου, την κατάρτιση σχεδίου ετήσιου προγράμματος εργασίας που εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο, την προετοιμασία σχεδίου ετήσιας έκθεσης για τις δραστηριότητες του Οργανισμού που εγκρίνει το διοικητικό συμβούλιο, την ανάληψη της γενικής ευθύνης για την εκτέλεση του προϋπολογισμού και τη δημοσιονομική διαχείριση του Οργανισμού σύμφωνα με το άρθρο 185 του δημοσιονομικού κανονισμού που εφαρμόζεται στον γενικό προϋπολογισμό των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Τα καθήκοντα αυτά περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες στον ιδρυτικό κανονισμό (EΚ) αριθ. 2062/94 άρθρο 11. Κριτήρια επιλεξιμότητας Για να ληφθούν υπόψη για τη φάση επιλογής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων τα ακόλουθα κριτήρια: να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαθέτουν: i) είτε επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές πιστοποιούμενες με δίπλωμα/ πτυχίο, όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τουλάχιστον τετραετής ii) είτε επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές πιστοποιούμενες με δίπλωμα/ πτυχίο και κατάλληλη επαγγελματική πείρα τουλάχιστον ενός έτους, όταν η κανονική διάρκεια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι τουλάχιστον τριετής, κατά προτίμηση σε τομέα σχετικό με την αποστολή του Οργανισμού να διαθέτουν, μετά την απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου, 15ετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα σε επίπεδο που αντιστοιχεί στα ανωτέρω προσόντα να διαθέτουν πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα σε ανώτερη διευθυντική θέση ( 1 ) που προϋποθέτει την ανάληψη αρμοδιοτήτων στους τομείς της διοίκησης προσωπικού και της χρηματοοικονομικής διαχείρισης ( 1 ) Στο βιογραφικό τους σημείωμα οι υποψήφιοι πρέπει να αναφέρουν τουλάχιστον για τα εν λόγω 5 έτη επαγγελματικής πείρας σε ανώτερη διευθυντική θέση: 1) τον τίτλο και τα καθήκοντα που ανέλαβαν σε διευθυντικές θέσεις, 2) τον αριθμό των υπαλλήλων τους οποίους διοικούσαν στις θέσεις αυτές, 3) τα μεγέθη των προϋπολογισμών που διαχειρίστηκαν, και 4) τον αριθμό των ανώτερων και κατώτερων βαθμίδων ιεραρχίας, καθώς και τον αριθμό των ομοτίμων στην ίδια βαθμίδα ιεραρχίας.

3 C 302 A/3 να κατέχουν άριστα μία τουλάχιστον από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν επαρκή γνώση μιας ακόμη από τις επίσημες γλώσσες να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση και πείρα σχετικά με θέματα ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων να είναι σε θέση να περατώσουν ολόκληρη την πενταετή θητεία τους πριν φθάσουν σε ηλικία συνταξιοδότησης. Για τους έκτακτους υπαλλήλους των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, η ηλικία συνταξιοδότησης συμπληρώνεται στο τέλος του μηνός κατά τον οποίο ο υπάλληλος φθάνει στην ηλικία των 65 ετών. Κριτήρια επιλογής Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει με βάση τα ακόλουθα κριτήρια επιλογής: Γνώση του αντικειμένου και ηγετικά προσόντα Πολύ καλή γνώση και σαφής εικόνα των ευρωπαϊκών πολιτικών για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων καθώς και του ρόλου του Οργανισμού από την άποψη αυτή. Αποδεδειγμένα ηγετικά προσόντα και ικανότητα δραστηριοποίησης μιας μεγάλης ομάδας εμπειρογνωμόνων σε ευρωπαϊκό πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον, τόσο σε στρατηγικό όσο και εσωτερικό διαχειριστικό επίπεδο. Διαχείριση Μεγάλη πείρα στη διαχείριση δημοσιονομικών, χρηματοδοτικών και ανθρώπινων πόρων σε ανώτερο επίπεδο σε εθνική και/ή διεθνή οργάνωση. Συνεργασία με τους εταίρους Αποδεδειγμένη ικανότητα διαλόγου και διαπραγμάτευσης σε ανώτερο επίπεδο με τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, τις δημόσιες αρχές και τους κοινωνικούς εταίρους. Ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους φορείς, ιδίως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τις εθνικές αρχές και τους κοινωνικούς εταίρους. Επικοινωνία Εξαιρετικές ικανότητες διαπροσωπικής γραπτής και προφορικής επικοινωνίας η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη Η καλή γνώση της ισπανικής, της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας αποτελεί πρόσθετο προσόν. Ίσες ευκαιρίες Τα όργανα και οι οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης εφαρμόζουν πολιτική ίσων ευκαιριών και δέχονται υποψηφιότητες ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή την κοινωνική καταγωγή, τα γενετικά χαρακτηριστικά, τη γλώσσα, τις θρησκευτικές, πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις, την υπαγωγή σε εθνική μειονότητα, την ιδιοκτησία, την καταγωγή, αναπηρία, την ηλικία, ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όροι απασχόλησης Ο διευθυντής θα διοριστεί ως έκτακτος υπάλληλος στον βαθμό AD 14, σύμφωνα με το άρθρο 2α του καθεστώτος που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, για περίοδο πέντε ετών. Η θητεία αυτή δύναται να παραταθεί για 5 έτη το ανώτερο. Ο τόπος υπηρεσίας είναι το Μπιλμπάο (Ισπανία). Ο τόπος κατοικίας θα πρέπει να βρίσκεται σε λογική απόσταση από τα γραφεία του Οργανισμού.

4 C 302 A/ Αποδοχές Οι αποδοχές βασίζονται στη κλίμακα AD 14 της μισθολογικής κλίμακας της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάσει του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Οι αποδοχές υπόκεινται στον φόρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε άλλες κρατήσεις που ορίζει ο κανονισμός υπηρεσιακής κατάστασης, αλλά δεν υπόκεινται σε εθνική φορολόγηση. Επιλογή και διορισμός ( 2 ) Για τη διαδικασία επιλογής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ορίσει μια επιτροπή προεπιλογής. Αφού αξιολογήσει καταρχήν όλες τις αιτήσεις με βάση τα προσόντα και τα κριτήρια που αναφέρθηκαν ανωτέρω, η εν λόγω επιτροπή θα καλέσει σε μια πρώτη συνέντευξη τους υποψηφίους με τα καλύτερα προσόντα για την κάλυψη των συγκεκριμένων απαιτήσεων της εν λόγω θέσης. Η επιτροπή προεπιλογής θα καταρτίσει στη συνέχεια κατάλογο υποψηφίων που θα κληθούν σε περαιτέρω συνέντευξη με τη συμβουλευτική επιτροπή διορισμών (ΣΕΔ) εντούτοις, πριν την εν λόγω συνέντευξη, οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε ολοήμερη δοκιμασία σε κέντρο αξιολόγησης, το οποίο διαχειρίζονται εξωτερικοί σύμβουλοι προσλήψεων που επικουρούν τη ΣΕΔ. Οι υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν από την ΣΕΔ θα κληθούν στη συνέχεια σε συνέντευξη με τον αρμόδιο Επίτροπο. Βάσει πρότασης του αρμόδιου Επιτρόπου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εγκρίνει κατάλογο των επικρατέστερων υποψηφίων. Ο εν λόγω κατάλογος κοινοποιείται στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, που θα διορίσει τον διευθυντή από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους, σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στον κανονισμό για την ίδρυση του Οργανισμού. Πριν από το διορισμό του, ο υποψήφιος που επιλέχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο καλείται να προβεί σε δήλωση ενώπιον της (των) αρμόδιας(-ίων) επιτροπής(-ών) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών της (τους). Η παρούσα πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων αποτελεί τη βάση για την κατάρτιση του καταλόγου επικρατέστερων υποψηφίων της Επιτροπής. Η κατάταξη στον εν λόγω κατάλογο δεν εξασφαλίζει διορισμό. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα από 15ης Σεπτεμβρίου Ανεξαρτησία και δήλωση συμφερόντων Ο διευθυντής θα κληθεί να αναλάβει τη δέσμευση ότι θα ενεργεί με αμεροληψία για το δημόσιο συμφέρον και να υποβάλει πλήρεις δηλώσεις σχετικά με οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο συμφέρον που ενδέχεται να θεωρηθεί ότι επηρεάζει την ανεξαρτησία του. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιβεβαιώσουν στην αίτησή τους την προθυμία τους ως προς τα ανωτέρω. Διαδικασία υποβολής της αίτησης Η αίτηση αυτή μπορεί να δημοσιευθεί παράλληλα με άλλες θέσεις ανωτέρων υπαλλήλων. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για περισσότερες από μία θέσεις πρέπει να υποβάλουν χωριστή αίτηση για κάθε θέση. Πριν υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, οι υποψήφιοι πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά εάν πληρούν όλους τους όρους συμμετοχής, ιδίως όσον αφορά το είδος του διπλώματος/πτυχίου και την απαιτούμενη προϋπηρεσία. Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν ένα από τα εν λόγω κριτήρια επιλεξιμότητας αποκλείονται αυτόματα από τη διαδικασία επιλογής. ( 2 ) Η διαδικασία πρόσληψης κινείται με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των πιστώσεων στον προϋπολογισμό του Οργανισμού και των αντίστοιχων θέσεων στο οργανόγραμμά του.

5 C 302 A/5 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους αποστέλλοντας: το έντυπο της αίτησης, το οποίο τηλεφορτώνεται από την ιστοσελίδα: επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και βιογραφικό σημείωμα, βάσει του ευρωπαϊκού μορφότυπου για βιογραφικά σημειώματα cedefop.europa.eu/, στη διεύθυνση που αναφέρεται κατωτέρω. Το έντυπο της αίτησης υποψηφιότητας διατίθεται μόνο στα αγγλικά. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας επιλογής, κάθε επικοινωνία με τους υποψηφίους σχετικά με την υπόψη κενή θέση θα πραγματοποιείται στα αγγλικά. Τα τρία έγγραφα που συνθέτουν το φάκελο υποψηφιότητας πρέπει να έχουν συνταχθεί στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά (κατά προτίμηση όμως στα αγγλικά). Σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν θα πρέπει να υποβληθούν επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων/διπλωμάτων, συστατικών επιστολών, αποδεικτικών προηγούμενης πείρας κ.λπ. Η υποβολή τους θα γίνει, αν ζητηθεί, σε μεταγενέστερο στάδιο της διαδικασίας. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Γίνονται δεκτά τα ηλεκτρονικά αντίγραφα των αιτήσεων υποψηφιότητας. Ο πλήρης φάκελος υποψηφιότητας, αποτελούμενος από το έντυπο της αίτησης, την επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το βιογραφικό σημείωμα, πρέπει να αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αργότερο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2010, στην ακόλουθη διεύθυνση: Empl-Avis-De-Vacance@ec.europa.eu και Mr. Robert Verrue, Director-General of the Directorate-General for Employment, Social Affairs and Equal Opportunities, For the attention of Mrs. Emmanuelle GRANGE DG EMPL/H/1 European Commission J27 Bureau 04/51 Rue de la Loi/Wetstraat 200 B-l 049 Brussels Βέλγιο Η αίτηση απορρίπτεται αυτόματα εάν δεν έχει υποβληθεί κάποιο από τα έγγραφα που προσδιορίζονται ανωτέρω. Σημαντικές πληροφορίες για τους υποψηφίους Οι υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το επίσημο έντυπο αίτησης που περιέχεται στην παρούσα προκήρυξη. Στις αιτήσεις τους, οι υποψήφιοι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε έγγραφα, αιτήσεις ή άλλα έντυπα που υπέβαλαν σε σχέση με προηγούμενες αιτήσεις υποψηφιότητας. Ο επιτυχών υποψήφιος στον οποίο θα προσφερθεί η θέση, θα πρέπει να προσκομίσει τα πρωτότυπα των διπλωμάτων του, των πανεπιστημιακών τίτλων ή των βεβαιώσεων απασχόλησής του. Τα δικαιολογητικά που έχουν ενδεχομένως επισυναφθεί στην αίτηση υποψηφιότητας στο στάδιο αυτό, δεν θα επιστραφούν στους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν γραπτώς και το συντομότερο δυνατό κάθε ενδεχόμενη αλλαγή της διεύθυνσής τους, αναφέροντας τον αριθμό διαγωνισμού. Η εξεταστική επιτροπή πραγματοποιεί τις αξιολογήσεις και τις συνεντεύξεις με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων. Υπενθυμίζεται στους υποψηφίους ότι οι εργασίες και οι συζητήσεις της εξεταστικής επιτροπής είναι απόρρητες. Απαγορεύεται στους υποψηφίους ή οποιουσδήποτε τρίτους ενεργούν εξ ονόματός τους, να έλθουν σε άμεση ή έμμεση επαφή με την επιτροπή επιλογής. Κάθε ερώτηση ή αίτημα για την παροχή πληροφοριών ή εγγράφων που αφορούν τον διαγωνισμό πρέπει να απευθύνεται εγγράφως στην ανωτέρω διεύθυνση.

6 C 302 A/ Προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Η Επιτροπή και ο Οργανισμός μεριμνούν ώστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των υποψηφίων να εξετάζονται όπως απαιτείται από τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 18ης Δεκεμβρίου 2000, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα όργανα και τους οργανισμούς της Κοινότητας και σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών ( 3 ). ( 3 ) ΕΕ L 8 της , σ. 1.

7 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ C A «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ» Κατωτέρω παρατίθεται πίνακας των τευχών της Επίσημης Εφημερίδας C A που δημοσιεύθηκαν το τρέχον έτος. Εκτός αντίθετης ένδειξης, οι Επίσημες Εφημερίδες δημοσιεύονται σε όλες τις κοινοτικές γλώσσες. 5 (FR) 9 19 (FR) 23 (DE/ES/PT) (DE/EN/FR) (BG/RO) 67 (ES) 70 (PT) 73 (FI) 74 (SV) (ET) () 137 (LT/LV/MT) 138 (BG/CS/LT/PL/RO/SK) 143 (DE/EN/FR) 144 (DE/EN/FR) 146 (DA/FI/MT) 147 (FI) 149 (IT) 150 (BG/CS/LT/PL/RO/SK) (PL) (IT) 178 (DE/EN/FR) (DA/DE/EN/FR/SL) (DE/EN/FR) 196 (BG/EN/NL/RO/SL) (EN/FR) (EN/FR) (BG/LT/LV/MT/PL/RO/SK/SL) 248 (DA/DE/EN/LT/NL/RO) (DE/EN/FR) 256 (RO) 257 (CS/PL) (RO) 269 (BG/CS/LT/PL/RO/SK) (EN/ES/FR/NL) 286 (HU) 287 (DE/EN/FR) (/ES/NL/PT) 298 (PL) 299 (RO) 967 (BG) 302

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14)

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14) 15.11.2008 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 293 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 248 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 59ο έτος 8 Ιουλίου 2016 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΔ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΔ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 18.11.2008 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 294 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΔ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Προκήρυξη κενής θέσης εκτελεστικού

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14) της Εποπτεύουσας Αρχής Galileo COM/2010/10209

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14) της Εποπτεύουσας Αρχής Galileo COM/2010/10209 15.4.2010 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 95 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κενή θέση διευθυντή (βαθμός AD 14) της Εποπτεύουσας Αρχής Galileo COM/2010/10209

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΓΔ Έρευνα (Βρυξέλλες)

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΓΔ Έρευνα (Βρυξέλλες) 20.6.2008 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 155 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΔ Έρευνα (Βρυξέλλες) Προκήρυξη κενής θέσης εκτελεστικού διευθυντή (βαθμός AD14) της κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 230 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 2 Ιουλίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης εκτελεστικού διευθυντή (βαθμός AD14) της κοινής επιχείρησης Clean Sky (Βρυξέλλες) COM/2008/10088 (2008/C 155 A/02)

Προκήρυξη κενής θέσης εκτελεστικού διευθυντή (βαθμός AD14) της κοινής επιχείρησης Clean Sky (Βρυξέλλες) COM/2008/10088 (2008/C 155 A/02) C 155 A/6 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 20.6.2008 Προκήρυξη κενής θέσης εκτελεστικού διευθυντή (βαθμός AD14) της κοινής επιχείρησης Clean Sky (Βρυξέλλες) COM/2008/10088 (2008/C 155 A/02) Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 11.4.2019 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 135 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Προκήρυξη κενής θέσης Ευρωπαίου Επόπτη Προστασίας Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 368 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 59ο έτος 7 Οκτωβρίου 2016 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ C 165 A/1 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 14.5.2019 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Προκήρυξη για Προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του/της εκτελεστικού/-ής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικασία επιλογής για την πλήρωση μίας θέσης διοικητικού υπαλλήλου στη Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop)

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 111 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 26 Μαρτίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκό Κέντρο για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τίτλος θέσης Υπεύθυνος έρευνας Κωδικός αναφοράς EF-TA-18-04 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2f ( 1 ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 7 Διάρκεια αρχικής σύμβασης 5 έτη

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 372 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 15 Οκτωβρίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 353 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 2 Οκτωβρίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει εξωτερική διαδικασία επιλογής για την πλήρωση της θέσης συμβούλου της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα C 227 A της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσημη Εφημερίδα C 227 A της Ευρωπαϊκής Ένωσης ISSN 1977-0901 Επίσημη Εφημερίδα C 227 A της Ευρωπαϊκής Ένωσης Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 56o έτος 6 Αυγούστου 2013 Ανακοίνωση αριθ. Περιεχόμενα Σελίδα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ COM/TA/HOME/13/AD8 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Η Επιτροπή διοργανώνει διαδικασία επιλογής για την κατάρτιση πίνακα επιτυχόντων με στόχο την πλήρωση έως 4 θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 9 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών Μονάδα: Τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών Κωδικός: ECDC/AD/ 2017/ICT-HOU Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης

Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2019/SRS-PEKM Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 460 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 21 Δεκεμβρίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ειδικευμένος υπάλληλος ψηφιακού μετασχηματισμού (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας στον τομέα των καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης για τη δημόσια υγεία Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Υπεύθυνος του προγράμματος για τις αναδυόμενες νόσους και τις νόσους που μεταδίδονται από φορείς (EVD) Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: ECDC/AD/2017/OCS-HODP-2

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 265 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 27 Ιουλίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 10 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία αιτήσεων Τόπος απασχόλησης υποβολής Ο εφεδρικός πίνακας ισχύει έως Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας σε θέματα αναδυόμενων ασθενειών και ασθενειών που μεταδίδονται από φορείς Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ TH ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικασία επιλογής για την πλήρωση μίας θέσης διοικητικού υπαλλήλου στη Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία Ανθρώπινοι πόροι Πρόσληψη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Εμπειρογνώμονα φυματίωσης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ)

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Αναπληρωτής προϊστάμενος μονάδας Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2017/SRS-DHOU

Πλήρωση κενής θέσης: Αναπληρωτής προϊστάμενος μονάδας Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2017/SRS-DHOU Πλήρωση κενής θέσης: Αναπληρωτής προϊστάμενος μονάδας Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2017/SRS-DHOU Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα γενικής επιτήρησης / επικεφαλής ομάδας γενικής επιτήρησης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας επιδημιολογίας λοιμωδών νόσων Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2017/SRS-EIDE Το Κέντρο αναζητεί επί του παρόντος εμπειρογνώμονες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα ηπατίτιδας στη Μονάδα Υποστήριξης, Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα διαχείρισης δεδομένων / Επικεφαλής ομάδας υπηρεσιών δεδομένων επιτήρησης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ειδικός σε θέματα ψηφιακής διανοητικής ιδιοκτησίας (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα νοσημάτων που προλαμβάνονται με εμβολιασμό Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-SEVPD) Πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος τμήματος κατάρτισης στον τομέα της δημόσιας υγείας Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα C 92 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 58ο έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Εφημερίδα C 92 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 58ο έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 92 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 58ο έτος 19 Μαρτίου 2015 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Λουξεμβούργο, 27/09/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Φινοουγγρικών, Βαλτικών και Σλαβικών Γλωσσών 1 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος του τμήματος υποστήριξης της επικοινωνίας Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός αναφοράς: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM)

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM) Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM)

Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM) Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 9 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Εμπειρογνώμονας διαχείρισης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013. Προϊστάμενος μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013. Προϊστάμενος μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα αντίδρασης σε επιδημικές εξάρσεις Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Λουξεμβούργο, 12/06/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Λατινογενών και Μεσογειακών Γλωσσών ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος του τμήματος Επικοινωνίας και εκπρόσωπος Τύπου Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός: ECDC/AD/2018/PHC-HSCSP Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

EFCA ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ AD ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

EFCA ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ AD ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 336 A/5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Ενδιαφέρεστε για μια σταδιοδρομία στις υπηρεσίες μας; Τα προσόντα σας αντιστοιχούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 13.3.2014 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 74 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/276/14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1. Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1. Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος 6.3.2018 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 84 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος (ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή έκτακτου προσωπικού ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Επιλογή έκτακτου προσωπικού ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Επιλογή έκτακτου προσωπικού ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικασία επιλογής για την πλήρωση μίας θέσης διοικητικού υπαλλήλου στη Γενική Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) Διεύθυνση ανθρώπινων πόρων, οικονομικών και γενικών υπηρεσιών Ανθρώπινοι πόροι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού

Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Θέση υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού Μονάδα: Διαχείριση Πόρων και Συντονισμός Κωδικός: ECDC/AST/2019/RMC-HRO Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης. Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Προκήρυξη κενής θέσης. Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα EL ECB-PUBLIC Προκήρυξη κενής θέσης Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 1 Εισαγωγή Το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) μελετά την ίδρυση ενός ενιαίου εποπτικού μηχανισμού (ΕΕΜ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 27.5.2009 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 118 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/175/09 (2009/C

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων. Προκήρυξη κενής θέσης αναπληρωτή επόπτη

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων. Προκήρυξη κενής θέσης αναπληρωτή επόπτη 28.5.2014 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 163 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων Προκήρυξη κενής θέσης αναπληρωτή επόπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 16.3.2010 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 64 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/177/10 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Ιατρικός βιβλιοθηκονόμος Μονάδα: Μονάδα Διαχείρισης Πόρων και Συντονισμού Κωδικός: (ECDC/FGIII/2016/RMC-MLS)

Πλήρωση κενής θέσης: Ιατρικός βιβλιοθηκονόμος Μονάδα: Μονάδα Διαχείρισης Πόρων και Συντονισμού Κωδικός: (ECDC/FGIII/2016/RMC-MLS) Πλήρωση κενής θέσης: Ιατρικός βιβλιοθηκονόμος Μονάδα: Μονάδα Διαχείρισης Πόρων και Συντονισμού Κωδικός: (ECDC/FGIII/2016/RMC-MLS) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση συμβασιούχου υπαλλήλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Ειδικός σε θέματα εφαρμογής της νομοθεσίας (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Ειδικός σε θέματα εφαρμογής της νομοθεσίας (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ειδικός σε θέματα εφαρμογής της νομοθεσίας (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ C 39/10 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 8.2.2011 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ της 20ής Ιανουαρίου 2011 σχετικά με τις διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Ειδικός ΤΠ (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Ειδικός ΤΠ (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/004 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

EFCA ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ AD ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

EFCA ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ AD ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 31.7.2013 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 219 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Δημοσίευση προκήρυξης κενών θέσεων Ευρωπαίου

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 16/01/ Κενή θέση: έκτακτου υπαλλήλου βαθμού AD 8 AD 9. 2 Καθήκοντα:

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 16/01/ Κενή θέση: έκτακτου υπαλλήλου βαθμού AD 8 AD 9. 2 Καθήκοντα: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΙΑΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ υπ αριθ. AD/T/01/16 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/-ΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ στη γραμματεία της Ομάδας Ι (Ομάδα Εργοδοτών) της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ), η οποία δημοσιεύεται δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Επικεφαλής Ομάδας Διαχείρισης Έργων στη Μονάδα Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Βοηθός ΤΠ (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Βοηθός ΤΠ (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AST 3 Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός

Διαβάστε περισσότερα

EFCA CA FGIV 1701 ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ. Η EFCA καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της EFCA να υποβάλουν αιτήσεις.

EFCA CA FGIV 1701 ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ. Η EFCA καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της EFCA να υποβάλουν αιτήσεις. ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (EFCA) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 16.3.2011 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 82 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ EPSO/AD/206/11 (AD 5)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα προσλήψεων με σκοπό την πλήρωση της θέσης. Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα προσλήψεων με σκοπό την πλήρωση της θέσης. Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα προσλήψεων με σκοπό την πλήρωση της θέσης Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού (βαθμός AD7) στον Οργανισμό Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/003 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διορισμό εξωτερικού εμπειρογνώμονα ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Φρανκφούρτη, Γερμανία) 1. Εισαγωγή Ο κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα C 164 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Εφημερίδα C 164 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 164 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 60ό έτος 24 Μαΐου 2017 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ελεγκτικό Συνέδριο 2017/C

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα C 166 A της Ευρωπαϊκής Ένωσης Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 62o έτος 15 Μαΐου 2019 Περιεχόμενα Πε V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

EFCA TA AD ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Η ΕΥΕΑ καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της ΕΥΕΑ να υποβάλουν αιτήσεις.

EFCA TA AD ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Η ΕΥΕΑ καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της ΕΥΕΑ να υποβάλουν αιτήσεις. ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

EFCA/CA/FGIV/1804 ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ. Η ΕΥΕΑ καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της ΕΥΕΑ να υποβάλουν αιτήσεις.

EFCA/CA/FGIV/1804 ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ. Η ΕΥΕΑ καλεί υποψηφίους με υψηλό ενδιαφέρον και ζήλο για την ανάπτυξη της ΕΥΕΑ να υποβάλουν αιτήσεις. ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΕΝΩΣΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ»

ЕFCA/ТА/EFCA/TA/AD10/1802 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΕΝΩΣΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ» ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 18.3.2009 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 63 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ (2009/C 63 A/01) Η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 256 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 58ο έτος 5 Αυγούστου 2015 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Επιτροπή των Περιφερειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ) Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Μηχανικού (Πολιτικής Μηχανικής) στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) Η Αρχή ιασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να επιλέξει ως συνεργάτες δύο (2) Ειδικούς Επιστήµονες µε ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 7780 Βόλος, 26/04/2017

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 7780 Βόλος, 26/04/2017 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 7780 Βόλος, 2/0/2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 2 συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ 18.6.2013 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 172 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ CDR/AD14/ 13BIS /13 για μία θέση ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (Α/Γ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΛΚΕ/ΕΑΑ)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ/ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΛΚΕ/ΕΑΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Γραμματεία Αθήνα, 09.11.2018 Α.Π. 3076

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/002 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 3.11.2010 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 297 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ EPSO/AST/105-106-107-108/10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Προκήρυξη κενής θέσης διευθύνοντος συμβούλου υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Μηχανικού (Μηχανολογίας) και μίας κενής θέσης Μηχανικού (Ηλεκτρολογίας) στις Τεχνικές Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΜΜΙΣΘΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη, 11 Απριλίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 12625 Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

EFCA/TA/AST4/1803 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

EFCA/TA/AST4/1803 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (ΕΥΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα