CUSTOM COMMAND. Οδηγίες Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CUSTOM COMMAND. Οδηγίες Χρήσης"

Transcript

1 CUSTOM COMMAND Οδηγίες Χρήσης

2 ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ EIKONA 1 1. Οθόνη LCD - Ένδειξη προγράµµατος και ώρας. 2. Πλήκτρα +/On & -/Off - Εντολές εισαγωγής προγράµµατος 3. Πλήκτρο ΝΕΧΤ - Επιλογή εισαγωγής εντολών. 4. ιακόπτης Λειτουργίας - Επιλογή προγράµµατος και λειτουργιών. 5. Τρέχουσα Ηµέρα & Ώρα - Ρύθµιση της τρέχουσας ηµέρας και ώρας. 6. ιάρκεια Στάσεων - Ρύθµιση διάρκειας λειτουργίας ποτίσµατος κάθε στάσης ξεχωριστά. 7. Πλήκτρο Επιλογής Προγράµµατος - Επιλογή των προγραµµάτων A, B, C ή D. 8. Ώρες Έναρξης Προγράµµατος - Ρύθµιση της ώρας που θα ξεκινήσει κάθε κύκλος ποτίσµατος. 9. Ηµέρες Ποτίσµατος - Ρύθµιση του ηµερήσιου ποτίσµατος του κάθε προγράµµατος. 10. Εποχιακή Ρύθµιση % - Αύξηση ή µείωση της διάρκειας των στάσεων για όλες τις στάσεις ενός προγράµµατος χωρίς να προκύψει αλλαγή στη µνήµη του προγράµµατος. 11. ιαγραφή Προγράµµατος - ιαγραφή πληροφοριών ενός επιλεγµένου προγράµµατος. 12. Αισθητήριο Πλήκτρο Ελέγχου - Παράκαµψη του αισθητηρίου βροχής. 13. Χειροκίνητος Κύκλος Προγράµµατος - Χειροκίνητη έναρξη λειτουργίας του κύκλου ποτίσµατος ενός επιλεγµένου προγράµµατος. 14. Χειροκίνητη Λειτουργία Μεµονωµένης Στάσης - Για την χρονικά καθορισµένη ή µη λειτουργία µιας µεµονωµένης στάσης. 15. Off/Καθυστέρηση Βροχής - Για άµεση απενεργοποίηση όλων των εντολών του προγραµµατιστή. Προγραµµατιζόµενη καθυστέρηση προγράµµατος από 1-7 ηµέρες (καθυστέρηση βροχής). 16. Λειτουργία: Για αυτόµατη λειτουργία. ΕΙΚΟΝΑ Ασφάλεια: Αντικαταστάσιµη ασφάλεια 2.0 Α για προστασία σε περίπτωση βραχυκυκλώµατος. 18. Ακροδέκτες Σύνδεσης: Για την σύνδεση µιας αισθητήριας συσκευής βροχής (κανονικά κλειστής), προαιρετικά. 19. Προεξοχή / Κρίκος Εδαφικής Εγκατάστασης: Για σύνδεση χάλκινου καλωδίου διαµέτρου για εδαφική εγκατάσταση. 20. Ακροδέκτες Κοινής Ηλεκτροβάνας: Για την σύνδεση τουλάχιστον τριών καλωδίων (24 V). 21. Αγωγός 1/2" (13mm): Για την σύνδεση ενός Conduit Nipple ηλεκτρικού σώµατος αγωγού πρόσβασης για την εσωτερική ένωση καλωδίων. 22. Ακροδέκτες Ηλεκτροβανών: Για την σύνδεση καλωδίων ελέγχου ηλεκτροβανών. 23. Ακροδέκτες Κεντρικής Ηλεκτροβάνας: Για την σύνδεση της κεντρικής ηλεκτροβάνας ή του κεντρικού καλωδίου αγωγού έναρξης. 24. Υποδοχή Μπαταρίας: Υποδοχή για τοποθέτηση αλκαλικής µπαταρίας 9-volt.

3 ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο Custom Command έχει µνήµη αποθήκευσης των προγραµµάτων ποτίσµατος. Αυτός ο τύπος µνήµης εµποδίζει την απώλεια των εντολών του προγράµµατος ποτίσµατος σε περίπτωση διακοπής ενέργειας. Ένα άλλο προτέρηµα της µνήµης είναι ότι δεν χρειάζεται πρόγραµµα υποστήριξης εργοστασιακά εγκατεστηµένο, αποφεύγοντας έτσι το ενδεχόµενο dead-heading a pump. Επειδή η τρέχουσα ηµέρα και ώρα αλλάζει διαρκώς, η µνήµη κρατά µόνο την πιο πρόσφατη. Ως εκ τούτου, χρειάζεται µια µπαταρία η οποία να διατηρεί την σωστή ηµέρα και ώρα σε περίπτωση διακοπής ενέργειας. Μια αλκαλική µπαταρία 9-volt (παρέχεται) θα διατηρήσει την σωστή ηµέρα και ώρα σε περίπτωση διακοπής ενέργειας έως και 90 ηµέρες. Σε µια κοινή εγκατάσταση η µπαταρία θα διαρκέσει από 2 έως 4 χρόνια, έως ότου αντικατασταθεί. Μόλις τοποθετηθεί η µπαταρία, ο προγραµµατιστής µπορεί να προγραµµατιστεί κανονικά για λειτουργία. Σηµείωση: Για την λειτουργία των ηλεκτροβανών πρέπει να διοχετευθεί ισχύς AC. Για την εγκατάσταση της µπαταρίας: 1. Ξεκουµπώστε την πλακέτα ελέγχου που βρίσκεται στην βάση και τραβήξτε την προσεκτικά προς τα έξω για να ανοίξει. 2. Αφαιρέστε το κάλυµµα της µπαταρίας από την κάτω πίσω πλευρά της πλακέτας. 3. Συνδέστε την αλκαλική µπαταρία 9-volt που παρέχεται στους ακροδέκτες της µπαταρίας. 4. Τοποθετήστε την µπαταρία µέσα στην εσοχή και επανατοποθετήστε το κάλυµµα. Προσοχή: Οι µπαταρίες αποτελούνται από επικίνδυνο υλικό. Χρησιµοποιείτε και πετάτε τις µπαταρίες σωστά και πάντα σύµφωνα µε τις οδηγίες του κατασκευαστή. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Ο προγραµµατιστής είναι εξοπλισµένος µε µια ηλεκτρονική ασφάλεια κυκλώµατος. Εάν ο προγραµµατιστής εντοπίσει βραχυκύκλωµα, η βραχυκυκλωµένη στάση (ηλεκτροβάνα) θα κλείσει αυτόµατα. Στην οθόνη θα αναβοσβήσει η ένδειξη "SHORT" και ο προκαθορισµένος αριθµός στάσεων ή η ένδειξη "MASTER VALVE" (κεντρική ηλεκτροβάνα). Ο προγραµµατιστής εξακολουθεί αυτόµατα να ποτίζει τις άλλες στάσεις σύµφωνα µε τα αντίστοιχα προγράµµατα ποτίσµατος έως ότου επισκευαστεί η βραχυκυκλωµένη στάση. Tο πρόγραµµα θα ακυρωθεί εάν βραχυκυκλώσει η κεντρική ηλεκτροβάνα. Κάθε αυτόµατη έναρξη θα επιχειρεί να ακολουθεί διαφορετικό κύκλο ποτίσµατος και θα δοκιµάζει παράλληλα την βραχυκυκλωµένη ηλεκτροβάνα. Παρακάτω δίδονται οι πλέον συνήθεις συνθήκες οι οποίες ενεργοποιούν την ασφάλεια του κυκλώµατος. Μετά την αποκατάσταση του προβλήµατος, επαναφέρετε τον προγραµµατιστή στην κανονική του λειτουργία ως εξής: 1. Στρέψτε τον διακόπτη σε µια από τις θέσεις: Run, Manual-Single Station ή Manual-Program Cycle. 2. Πιέστε το πλήκτρο OFF για να επαναφέρετε τον προγραµµατιστή στον κανονικό τύπο λειτουργίας.

4 Κατάσταση: Η λέξη "SHORT" εµφανίζεται µε µία ή περισσότερες στάσεις. Αιτία: Έχουν βραχυκυκλώσει µία ή περισσότερες στάσεις. Επίλυση: Ελέγξτε τις συνδέσεις των καλωδίων των στάσεων αυτών λόγω βραχυκυκλώµατος. Επισκευάστε την ηλεκτροβάνα /ες και ή την καλωδίωση ανάλογα. Αιτία: Λειτουργούν παράλληλα πολλές ηλεκτροβάνες οι οποίες προκαλούν υπερφόρτωση. Επίλυση: Ελέγξτε τα προγράµµατα ποτίσµατος για παράλληλη λειτουργία στάσεων ελέγχοντας και την αναµετάδοση κίνησης της αντλίας / κεντρικής ηλεκτροβάνας, εάν χρησιµοποιείται. Η µέγιστη ενέργεια είναι 24 Vac στα 1.25Amps. Μειώστε τον αριθµό στάσεων που λειτουργούν ταυτόχρονα. Κατάσταση: Η λέξη "SHORT" εµφανίζεται χωρίς καµία στάση. Αιτία: Επίλυση: Αιτία: Επίλυση: Αιτία: Επίλυση: Έχει συµβεί βραχυκύκλωµα µε τόσο µικρή διάρκεια, ώστε ο προγραµµατιστής να µην έχει προλάβει να αναγνωρίσει την προβληµατική στάση. Ελέγξτε τις συνδέσεις των καλωδίων για τυχόν σπασίµατα σε µονωµένες επιφάνειες τα οποία µπορούν να προκαλέσουν αστραπιαία βραχυκυκλώµατα. Έχει συµβεί µια προσωρινή διακοπή ενέργειας. Ξαναφορτώστε τον προγραµµατιστή. Έχει συµβεί βραχυκύκλωµα ή υπερφόρτωση σε κάποιον κύκλο ποτίσµατος αλλά έπαψε να εµφανίζεται µε την εναλλαγή των κύκλων. Βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις των καλωδίων της ηλεκτροβάνας είναι σωστές και καλυµµένες. ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΒΡΟΧΗΣ Ο CC παρέχεται µε δυνατότητα λειτουργίας συσκευής αισθητηρίου βροχής ή αλλιώς "Rain Switch", η οποία εµποδίζει το αυτόµατο πότισµα σε περίπτωση βροχόπτωσης. Το Rain Switch είναι µια απλή συσκευή, η οποία γενικά τοποθετείται στη στέγη µε τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εκτεθειµένη στην βροχή και στον ήλιο και η οποία µπορεί να καλύπτεται από το νερό του αυτόµατου ποτίσµατος. Όταν βρέξει, το απενεργοποιηµένο Rain Switch εντοπίζει την υγρασία και ενεργοποιεί το κοινό κύκλωµα των ηλεκτροβανών, εµποδίζοντας αποτελεσµατικά τις εξερχόµενες λειτουργίες τους. Το ηλεκτρονικό µέρος του προγραµµατιστή είναι αποµονωµένο από το αισθητήριο του Rain Switch και εξακολουθεί να λειτουργεί όπως είχε προγραµµατιστεί. Όταν σταµατήσει η βροχή και το Rain Switch επανέλθει κανονικά στην κλειστή του θέση, επαναφέρεται το κοινό κύκλωµα των ηλεκτροβανών δίδοντας έτσι την δυνατότητα να συνεχιστεί το πρόγραµµα ποτίσµατος όπως είχε προγραµµατιστεί. Παρέχεται διακόπτης δύο θέσεων, ο οποίος σας δίδει την δυνατότητα να παρακάµψετε τις λειτουργίες του Rain Switch οποιαδήποτε στιγµή. Εάν θελήσετε να παρακάµψετε τις λειτουργίες του Rain Switch, στρέψτε τον διακόπτη του αισθητηρίου (SENSOR) στην θέση Bypass. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία του Rain Switch τοποθετήστε τον διακόπτη του αισθητηρίου στην θέση Active. ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν το Rain Switch ΕΝ είναι συνδεδεµένο µε τον προγραµµατιστή, τότε ο διακόπτης SENSOR ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι στην θέση BYPASS για να επιτραπεί η λειτουργία του προγραµµατιστή. Ο προγραµµατιστής δεν θα λειτουργήσει ούτε αυτόµατα ούτε χειροκίνητα εάν ο διακόπτης SENSOR είναι στην θέση ACTIVE χωρίς να είναι συνδεδεµένο το Rain Switch.

5 ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ Προτού ρυθµίσετε τον προγραµµατιστή να ποτίζει αυτόµατα πρέπει να τοποθετήσετε την τρέχουσα ηµέρα και ώρα στο ρολόι του προγραµµατιστή. Ο προγραµµατιστής κατέχει ένα ηµερολόγιο 365 ηµερών µε αυτόµατη εναλλαγή ηµερών για τα δίσεκτα έτη. Μόλις ρυθµιστεί η ηµεροµηνία, ο προγραµµατιστής ακολουθεί την ηµερολογιακή ρύθµιση επιτρέποντας την οµαλή διεξαγωγή ποτίσµατος κατά τις µονέςζυγές ηµέρες του µήνα χωρίς πρόβληµα. Η ίδια ηµεροµηνία ισχύει για όλα τα προγράµµατα. Για να ρυθµίσετε την ηµέρα και ώρα ακολουθήστε τα παρακάτω βήµατα: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Current Time & Date (Τρέχουσα Ηµέρα και Ώρα). Θα αναβοσβήσουν τα ψηφία της Ώρας και τα AM/PM (πµ / µµ). 2. Πιέστε το πλήκτρο + για να αυξήσετε ή - για να µειώσετε τον αριθµό ωρών. Σηµείωση: Η διαρκής πίεση των πλήκτρων + ή - επιφέρει την απότοµη εναλλαγή των ενδείξεων. 3. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε τα λεπτά. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε το τρέχον λεπτό. 4. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε το έτος. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε το τρέχον έτος. 5. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε το µήνα. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε τον τρέχοντα µήνα. 6. Πιέστε το πλήκτρο NEXT για να επιλέξετε την ηµέρα. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε την τρέχουσα ηµέρα. 7. Επαναφέρετε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Run (Λειτουργίας) αφότου ολοκληρώσετε την ρύθµιση της τρέχουσας ηµέρας και ώρας. ΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να διαγράψετε εύκολα από την µνήµη του προγραµµατιστή όλες τις εντολές ποτίσµατος που είχαν δοθεί σε ένα µεµονωµένο πρόγραµµα. Αυτή είναι µια προαιρετική διαδικασία η οποία µπορεί να παραβλεφθεί εάν επιθυµείτε να διατηρήσετε τις εντολές λειτουργίας του προηγούµενου προγράµµατος ή εάν ο προγραµµατιστής δεν έχει ρυθµιστεί ακόµα. Η διαγραφή ενός προγράµµατος επαναφέρει τον προγραµµατιστή στην εργοστασιακή του ρύθµιση: χωρίς διάρκεια λειτουργίας στάσεων, χωρίς χρόνο έναρξης του προγράµµατος και χωρίς ενεργές ηµέρες ποτίσµατος. Η εποχιακή ρύθµιση είναι προγραµµατισµένη στο 100% και η έναρξη της αντλίας /κεντρικής ηλεκτροβάνας είναι ρυθµισµένη στο On. Σηµείωση: Η διαδικασία αυτή είναι ανεξάρτητη από το ισχύον πρόγραµµα και βρίσκει εφαρµογή µόνο στο πρόγραµµα που έχει επιλεγεί. Για να διαγράψετε τις εντολές ενός επιλεγµένου προγράµµατος: 1. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη προγραµµάτων (Program). 2. Στρέψτε τον διακόπτη στην θέση Program Erase (διαγραφή προγράµµατος). Η οθόνη εµφανίζει την ένδειξη "ERASE". 3. Πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο OFF έως ότου εµφανιστεί η ένδειξη "DONE". 4. Επαναλάβετε την διαδικασία αυτή για κάθε πρόγραµµα που θέλετε να διαγράψετε.

6 ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ Μια στάση µπορεί να εισαχθεί σε ένα πρόγραµµα εφόσον της δοθεί διάρκεια λειτουργίας (από 1 λεπτό έως 10 ώρες) στο πρόγραµµα αυτό. Η στάση µπορεί να διαθέτει µόνον µια διάρκεια λειτουργίας ανά πρόγραµµα. Επιπλέον, η στάση µπορεί να εισαχθεί σε διάφορα προγράµµατα ποτίσµατος µε διαφορετική διάρκεια λειτουργίας στο καθένα από αυτά. Για να ρυθµίσετε την διάρκεια λειτουργίας κάθε στάσης: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργία στην θέση Station Times (διάρκεια στάσεων). O προγραµµατιστής εµφανίζει την ένδειξη STATION TIME 1 (ΣΤΑΣΗ 1) και OFF (ή την διάρκεια της τρέχουσας στάσης). 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C, ή D µε τον διακόπτη Program (Προγραµµάτων). 3. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ για να επιλέξετε τον αριθµό των στάσεων που θέλετε να ρυθµίσετε (εάν αυτός που εµφανίζεται δεν είναι είτε επιθυµητός είτε αρκετός). 4. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε την επιθυµητή διάρκεια λειτουργίας των στάσεων. Σηµείωση: Το OFF αποτελεί εργοστασιακή ρύθµιση για κάθε στάση. Εάν µια στάση έχει διάρκεια λειτουργίας και θέλετε να την διαγράψετε από το πρόγραµµα, χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να επιλέξετε το OFF (εµφανίζεται σε διάρκεια 10:00 - δέκα ώρες και 00:01 - ένα λεπτό). 5. Επαναλάβετε τα βήµατα 3 και 4 για να ρυθµίσετε µια διάρκεια στάσης για κάθε στάση που επιθυµείτε να εισάγετε στο επιλεγµένο πρόγραµµα. 6. Επαναλάβετε τα βήµατα 2 έως 5 για κάθε πρόγραµµα που χρειάζεστε. ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΝΤΛΙΑΣ/ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑΣ Ο Custom Command επιτρέπει η αυτόµατη λειτουργία έναρξης της αντλίας /κεντρικής ηλεκτροβάνας να πραγµατοποιείται ανεξάρτητα από το πρόγραµµα ποτίσµατος. Για παράδειγµα, εάν χρησιµοποιείτε ένα σύστηµα άρδευσης µε σταγόνα (drip irrigation system), όπου η αντλία του συστήµατος δεν χρειάζεται, η έναρξη της αντλίας /κεντρικής ηλεκτροβάνας απενεργοποιείται οποτεδήποτε αρχίζει να λειτουργεί το συγκεκριµένο πρόγραµµα. Η εργοστασιακή ρύθµιση κάθε προγράµµατος είναι το "ON". Ακολουθήστε τα παρακάτω βήµατα για να επιλέξετε την λειτουργία του χαρακτηριστικού αυτού για κάθε πρόγραµµα που επιθυµείτε. 1. Στρέψτε τον διακόπτη Λειτουργίας στην θέση Station Times ( ιάρκεια Στάσεων). 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (προγραµµάτων). 3. Πιέστε το πλήκτρο NEXT συνεχόµενα έως ότου εµφανιστεί η ένδειξη "MASTER VALVE". 4. Πιέστε το πλήκτρο ΟFF ή ON για να εµφανιστεί η έναρξη της αντλίας / κεντρικής ηλεκτροβάνας για το επιλεγµένο πρόγραµµα. 5. Επαναλάβετε τα βήµατα 2 έως 4 για κάθε πρόγραµµα που χρειάζεστε.

7 ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η διαδικασία αυτή γίνεται για την ρύθµιση της έναρξης του κύκλου /ων ποτίσµατος κάθε προγράµµατος. Μπορούν να δοθούν έως 16 χρόνοι έναρξης στα τέσσερα προγράµµατα µε οποιαδήποτε σειρά. Κάθε χρόνος έναρξης θα ξεκινήσει ένα διαδοχικό κύκλο ποτίσµατος όλων των στάσεων µε µία ορισµένη διάρκεια λειτουργίας του προγράµµατος. Σηµείωση: Όταν έχουν ρυθµιστεί 16 χρόνοι έναρξης, η οθόνη θα εµφανίσει την ένδειξη None Remaining όταν γίνει η προσπάθεια ρύθµισης επιπλέον χρόνων έναρξης. Για να ρυθµίσετε τις ώρες έναρξης του κύκλου του προγράµµατος: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Program Start Times (Ώρες Έναρξης Προγραµµάτων). 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (Προγράµµατα). 3. Χρησιµοποιείτε το πλήκτρο + και / ή - για να εµφανιστεί η ώρα έναρξης. Σηµείωση: Για να αφαιρέσετε ένα χρόνο έναρξης, προσαρµόστε το χρόνο έτσι ώστε να εµφανιστεί η ένδειξη OFF (από 11:59 πµ έως 12:00 µµ). 4. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ για να καθορίσετε επιπλέον χρόνο έναρξης στο πρόγραµµα. 5. Επαναλάβετε τα βήµατα 2 έως 4 για κάθε πρόγραµµα, όπως χρειάζεται. Σηµείωση: Ο Custom Command θα εκτελέσει έναν κύκλο ποτίσµατος ενός προγράµµατος κάθε φορά. Εάν µια έναρξη προκύψει ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ένας κύκλος ποτίσµατος, η έναρξη θα καθυστερήσει έως ότου ολοκληρώσει ο προηγούµενος κύκλος ποτίσµατος (το χαρακτηριστικό αυτό λέγεται "start time stacking"). Εάν ο κύκλος ποτίσµατος εξακολουθήσει και µετά τα µεσάνυχτα προς την επόµενη ηµέρα, τότε θα εξακολουθήσει να ποτίζει έως ότου ολοκληρώσει. Εάν όµως ένας κύκλος ποτίσµατος έχει καθυστερήσει έως και µετά τα µεσάνυχτα σε µια ηµέρα εκτός προγράµµατος ποτίσµατος, ο κύκλος ποτίσµατος δεν θα εκτελεστεί. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ιατίθενται αρκετές επιλογές προγραµµατισµού των ηµερών ποτίσµατος. Κάθε πρόγραµµα ποτίσµατος µπορεί να χρησιµοποιήσει οποιοδήποτε (ΕΝΑ) από τα ακόλουθα προγράµµατα: Ηµέρες Εβδοµάδος Χρησιµοποιήστε αυτό το πρόγραµµα εάν θέλετε κάποιες συγκεκριµένες ηµέρες της εβδοµάδας. Οι ηµέρες εµφανίζονται σε συντοµογραφίες που περιλαµβάνουν τα τρία πρώτα γράµµατα. Για παράδειγµα, η Κυριακή είναι SUN (Sunday), η ευτέρα είναι ΜΟΝ (Monday), κτλ. Στην οθόνη θα παραµείνουν µόνον οι ηµέρες που έχουν επιλεγεί. Μονές και Ζυγές Ηµέρες Χρησιµοποιήστε αυτό το πρόγραµµα για να επιλέξετε µονές ή ζυγές ηµέρες. Επειδή η 1 και 31η είναι και οι δύο µονές ηµέρες, η 31η αφαιρείται αυτόµατα από το πρόγραµµα. Αυτή η επιλογή ηµερών επιτρέπει την αφαίρεση από το πρόγραµµα των ηµερών της εβδοµάδας που έχουν επιλεγεί. ιάκενο Ηµερών Η επιλογή των ηµερών ποτίσµατος µε διάκενο επιτρέπει την επιλογή συγκεκριµένων ηµερών ενδιάµεσα από τα ποτίσµατα. Για παράδειγµα, η επιλογή ενός διάκενου 1 ηµέρας ρυθµίζει το πότισµα για κάθε µέρα. Το διάκενο 2 ηµερών ρυθµίζει το πότισµα για µέρα παρά µέρα. Το διάκενο 30 ηµερών, το οποίο είναι και το µέγιστο δυνατό, ρυθµίζει το πότισµα για 1 φορά κάθε 30 ηµέρες. Μια άλλη ρύθµιση του προγράµµατος µε διάκενο είναι η τρέχουσα ηµέρα του προγράµµατος. Η τρέχουσα ηµέρα (µε ένδειξη TODAY) µπορεί να ρυθµιστεί για οποιαδήποτε ηµέρα του διάκενου. Ο αριθµός αυτός αυξάνεται αυτόµατα ανά ένα καθηµερινά. Όταν ο αριθµός TODAY ισοδυναµεί µε τον αριθµό του διάκενου, θα προκύψει µια ηµέρα ποτίσµατος. Για παράδειγµα, για να ποτίσετε κάθε τρίτη ηµέρα ξεκινώντας από σήµερα, θα οριστεί ένα διάκενο 3 ηµερών θεωρώντας την σηµερινή ηµέρα (TODAY) ως ηµέρα 3. ιαφορετικά, για να ποτίζετε κάθε 5 ηµέρες ξεκινώντας από αύριο, θα επιλεγεί ένα διάκενο 5 ηµερών θεωρώντας την σηµερινή ηµέρα (TODAY) ως ηµέρα 4.

8 Για να ρυθµίσετε ένα πρόγραµµα ηµερών ποτίσµατος για κάθε πρόγραµµα: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Watering Days (Ηµέρες Ποτίσµατος). Η οθόνη θα εµφανίσει το τρέχον πρόγραµµα ηµερών ποτίσµατος για το επιλεγµένο πρόγραµµα. 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (Προγράµµατα). 3. Ρυθµίστε την ηµέρα /ες ποτίσµατος ακολουθώντας µια από τις τρεις ακόλουθες διαδικασίες: Ηµέρες της Εβδοµάδος, Μονές /Ζυγές Ηµέρες και διαδικασία προγραµµατισµού ηµερών µε διάκενο. 4. Επαναλάβετε τα βήµατα 2 και 3 όπως χρειάζεται για να ρυθµίσετε ένα πρόγραµµα ηµερών ποτίσµατος για κάθε πρόγραµµα. Ηµέρες της εβδοµάδος Α. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ έως ότου εµφανιστούν οι συντοµογραφίες των ηµερών ψηλά στην οθόνη. Β. Πιέστε το πλήκτρο ΟΝ. Η ένδειξη SUN (Κυριακή) θα αρχίσει να αναβοσβήνει. C. Για να επιλέξετε την ηµέρα πιέστε το πλήκτρο ΟΝ. Για να αφαιρέσετε την ηµέρα από το πρόγραµµα, πιέστε πλήκτρο OFF. D. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ για να επιλέξετε την επόµενη ηµέρα. E. Επαναλάβετε τα βήµατα C και D για να ρυθµίσετε τις υπόλοιπες ηµέρες της εβδοµάδος. Μονές και Ζυγές Ηµέρες Α. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ έως ότου εµφανιστεί η ένδειξη ODD DAYS ή EVEN DAYS. Β. Πιέστε το πλήκτρο ΟΝ για να επιλέξετε το πρόγραµµα. Προαιρετικά: Για να αφαιρέσετε τις επιλεγµένες ηµέρες της εβδοµάδας από το πρόγραµµα ποτίσµατος µονών /ζυγών ηµερών: 1. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ έως ότου η επιλεγµένη ηµέρα αρχίσει να αναβοσβήνει. 2. Πιέστε το πλήκτρο OFF για να αφαιρέσετε την ηµέρα από το πρόγραµµα (πιέστε το πλήκτρο ΟΝ για να επαναφέρετε την ηµέρα στο πρόγραµµα). ιάκενο Ηµερών Α. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ έως ότου εµφανιστεί η επιλογή DAY INTERVAL. Β. Πιέστε το πλήκτρο ΟΝ για να το επιλέξετε. C. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ. Η οθόνη εµφανίζει τον τρέχοντα αριθµό ηµερών διάκενου (1-30). D. Χρησιµοποιείτε το πλήκτρο + ή - για να επιλέξετε το διάκενο ηµερών (1-30 ηµέρες). E. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ. Ο προγραµµατιστής εµφανίζει την ένδειξη TODAY και την τρέχουσα ρύθµισή του. F. Χρησιµοποιείστε το πλήκτρο + ή - για να επιλέξετε την επιθυµητή ρύθµιση για σήµερα. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ Το µέρος αυτό περιλαµβάνει οδηγίες για τις ακόλουθες λειτουργίες του προγραµµατιστή: Εποχιακή Ρύθµιση %. Χειροκίνητες Λειτουργίες Τύποι OFF & Καθυστέρηση Βροχής

9 ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ % Το χαρακτηριστικό εποχιακής ρύθµισης % σας επιτρέπει να αυξήσετε ή να µειώσετε εύκολα την διάρκεια λειτουργίας (ποσοστιαία) όλων των στάσεων που έχουν ρυθµιστεί σε ένα επιλεγµένο πρόγραµµα. Η δυνατότητα αυτή είναι πρακτική για τη προσωρινή ρύθµιση όλων των χρόνων λειτουργίας των στάσεων χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις κανονικές ρυθµίσεις. Η εποχιακή ρύθµιση % εκτείνεται από 0% έως 200% µε βήµατα του 10%, διατηρώντας το 100% ως την κανονική ρύθµιση. Για παράδειγµα, όταν πλησιάζει το φθινόπωρο και η θερµοκρασία πέφτει, µπορεί να θέλετε να µειώσετε το χρόνο λειτουργίας για τις στάσεις του προγράµµατος Α κατά 30%. Αργότερα µπορείτε να επαναφέρετε τις διάρκειες των στάσεων στις αρχικές ρυθµίσεις τοποθετώντας την εποχιακή ρύθµιση ξανά στο 100%. Σηµείωση: Είναι πιθανό κατά λάθος να προκαλέσετε καθυστέρηση έναρξης (start time stacking), όταν αυξάνετε την διάρκεια λειτουργίας µιας στάσης. Ο προσεκτικός προγραµµατισµός και η χρήση του χαρακτηριστικού εποχιακής ρύθµισης % θα αποτρέψει αυτή την περίπτωση. Για να αλλάξετε το ποσοστό εποχιακής ρύθµισης ενός επιλεγµένου προγράµµατος: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση % Season Adjust (εποχιακή ρύθµιση %). 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (Προγράµµατα). 3. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να αυξήσετε ή να µειώσετε το ποσοστό (0-200%). 4. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Run (Λειτουργία). Σηµείωση: Ο προγραµµατιστής εµφανίζει το σύµβολο % στην θέση Run όποτε χρησιµοποιείται η λειτουργία της εποχιακής ρύθµισης για κάθε πρόγραµµα. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας, ο ρυθµισµένος χρόνος λειτουργίας θα εµφανιστεί. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Η χειροκίνητη λειτουργία σας επιτρέπει να θέσετε σε λειτουργία µεµονωµένες στάσεις ή αυτόµατα προγράµµατα ποτίσµατος, όπως επιθυµείτε. Ο Custom Command παρέχει ξεχωριστές θέσεις για τα πλήκτρα ανάλογα µε την λειτουργία: Μεµονωµένη Στάση - Single Station και Κύκλος Ποτίσµατος - Program Cycle. ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ Η επιλογή αυτή επιτρέπει οι µεµονωµένες στάσεις να λειτουργήσουν ανελλιπώς (θέση On/Off) ή να λειτουργήσουν µε συγκεκριµένη διάρκεια από 1 λεπτό έως 10 ώρες. 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Manual Single Station για λειτουργία µεµονωµένης στάσης χειροκίνητα. 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (Προγράµµατα). Σηµείωση: Η ρύθµιση της αντλίας /κεντρικής ηλεκτροβάνας του επιλεγµένου προγράµµατος καθορίζει εάν η έναρξη της αντλίας /κεντρικής ηλεκτροβάνας θα ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. 3. Επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους τρόπους ενεργοποίησης της στάσης. Για ανελλιπή λειτουργία: Α. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ όπως χρειάζεται για να εµφανιστεί η στάση που επιθυµείτε να ενεργοποιηθεί. Β. Πιέστε το πλήκτρο ΟΝ η στάση θα ενεργοποιηθεί και θα είναι σε ετοιµότητα έως ότου συµβεί ένα από τα ακόλουθα: Πιέστε το πλήκτρο OFF. Το ρολόι του προγραµµατιστή ξεπεράσει τα µεσάνυχτα. Ο διακόπτης λειτουργίας µετακινηθεί (σε άλλη θέση).

10 Για καθορισµένη διάρκεια λειτουργίας: Α. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ όπως χρειάζεται για να εµφανιστεί η στάση που επιθυµείτε να ενεργοποιηθεί. Β. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να ρυθµίσετε το χρόνο λειτουργίας στάσης (µόνο για αυτή την λειτουργία) από 1 λεπτό έως 10 ώρες. C. Για να επιλέξετε την διαδοχική λειτουργία επιπλέον στάσεων, επαναλάβετε τα βήµατα Α και Β όπως επιθυµείτε. Κάθε στάση θα λειτουργήσει µία-µία σύµφωνα µε την σειρά επιλογής τους. D. Αφήστε τον διακόπτη λειτουργίας να παραµείνει στην θέση Manual Single Station για λειτουργία µεµονωµένης στάσης χειροκίνητα, έως ότου ολοκληρωθεί η χειροκίνητη λειτουργία. Επαναφέρετε τον διακόπτη στην θέση Run. KΥΚΛΟΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ Χρησιµοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό για να θέσετε χειροκίνητα σε λειτουργία τα προγράµµατα ποτίσµατος. Μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία ολόκληρο το πρόγραµµα ή να ξεκινήσετε από οποιαδήποτε από τις διαδοχικές στάσεις του προγράµµατος. Σηµείωση: Μόνο οι στάσεις που έχουν καθορισµένη διάρκεια λειτουργίας θα λειτουργήσουν κατά την διάρκεια του κύκλου ποτίσµατος. 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Manual Program Cycle (χειροκίνητος κύκλος ποτίσµατος). 2. Επιλέξτε το πρόγραµµα A, B, C ή D µε τον διακόπτη Program (Προγράµµατα). 3. Πιέστε το πλήκτρο ΝΕΧΤ για να επιλέξετε την πρώτη στάση της ακολουθίας ποτισµάτων (εάν επιθυµείτε άλλη από αυτή που εµφανίζεται). 4. Πιέστε το πλήκτρο ΟΝ για να ξεκινήσει ο κύκλος ποτίσµατος. Το πότισµα θα ξεκινήσει µε την επιλεγµένη στάση και θα ακολουθήσουν όλες οι διαδοχικές στάσεις. Η οθόνη θα δείχνει τον χρόνο λειτουργίας που υπολείπεται για τον τερµατισµό της τρέχουσας στάσης. Σηµείωση: Μπορείτε να παρακάµψετε κάποιες στάσεις πιέζοντας το πλήκτρο ΝΕΧΤ για να πάτε στην επόµενη. Για να τερµατίσετε την λειτουργία οποιαδήποτε στιγµή πιέστε το πλήκτρο OFF. 5. Αφήστε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Manual Program Cycle (Χειροκίνητος Κύκλος Προγράµµατος) έως ότου ολοκληρωθεί η χειροκίνητη λειτουργία και µετά επαναφέρετε τον διακόπτη στην θέση Run. RAIN OFF Χρησιµοποιήστε αυτό το χαρακτηριστικό για να τερµατίσετε την λειτουργία του προγραµµατιστή έπ αόριστον (OFF) ή για έναν συγκεκριµένο αριθµό ηµερών που έχετε επιλέξει (Rain Delay). Κλείνοντας τον Προγραµµατιστή: Η τοποθέτηση του διακόπτη λειτουργίας στην θέση OFF/Rain Delay απενεργοποιεί τον προγραµµατιστή. Μετά από µια καθυστέρηση δύο δευτερολέπτων, οποιαδήποτε τρέχουσα δραστηριότητα ποτίσµατος θα κλείσει και όλες οι σχετικές µε αυτή λειτουργίες θα απενεργοποιηθούν. Για όσο διάστηµα ο διακόπτης λειτουργίας βρίσκεται στη θέση Off/Rain Delay ο προγραµµατιστής θα παραµείνει απενεργοποιηµένος. Το ρολόι του προγραµµατιστή και η τρέχουσα ηµεροµηνία εξακολουθούν να εναλλάσσονται και το πρόγραµµα ποτίσµατος στον τύπο OFF διατηρείται. Το πρόγραµµα ξεκινά κανονικά και πάλι τοποθετώντας απλά τον διακόπτη σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Χρησιµοποιώντας τον τύπο Καθυστέρηση Βροχής/Rain Delay O τύπος Καθυστέρησης Βροχής επιτρέπει την καθυστέρηση του αυτόµατου ποτίσµατος από 1 έως 7 ηµέρες. Στο τέλος της περιόδου καθυστέρησης που έχει επιλεγεί, ο προγραµµατιστής ξεκινά ξανά την αυτόµατη λειτουργία.

11 Για να ρυθµίσετε την περίοδο καθυστέρησης βροχής: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Off/Rain Delay. 2. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα + και /ή - για να επιλέξετε τον αριθµό ηµερών καθυστέρησης (1-7). 3. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στην θέση Run. Στην οθόνη θα εµφανιστεί ο αριθµός ηµερών που αποµένουν κατά την περίοδο καθυστέρησης. Ο αριθµός ηµερών θα µειώνεται αυτόµατα κατά ένα ψηφίο κάθε φορά που το ρολόι περνάει τα µεσάνυχτα. Η αυτόµατη λειτουργία ξεκινά και πάλι όταν η οθόνη πάψει να εµφανίζει ηµέρες καθυστέρησης. Σηµείωση: Ο προγραµµατιστής µπορεί να λειτουργήσει χειροκίνητα όταν βρίσκεται στον τύπο καθυστέρησης βροχής. Για να ακυρώσετε τον τύπο Καθυστέρησης Βροχής: 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργίας στη θέση Off/Rain Delay. 2. Πιέστε το πλήκτρο - έως ότου η οθόνη πάψει να εµφανίζει υπολειπόµενες ηµέρες καθυστέρησης. 3. Στρέψτε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Run. Γεωµηχανική Αθηνών ΕΠΕ Τηλ info@geomechaniki.gr

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. www.geomechaniki.gr email info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης 2 Για τη σωστή λειτουργία του προγραµµατιστή πρέπει να τοποθετήσετε την µπαταρία των 9V. Η µπαταρία των 9 Volt ενεργοποιεί την οθόνη LCD. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση & Οδηγίες Χρήσης

Εγκατάσταση & Οδηγίες Χρήσης www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr Εγκατάσταση & Οδηγίες Χρήσης Εγκαταστήστε τον προγραµµατιστή σε σταθερή επιφάνεια. Εάν τον τοποθετήσετε σε φρεάτιο, προτείνεται να τον τοποθετήσετε κάτω από το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ TOTAL CONTROL Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ η ποιότητα στην άρδευση 1. LCD Display : Οθόνη υγρών κρυστάλλων. 2. Πλήκτρα +/- : Για ρύθμιση των παραμέτρων του προγραμματιστή.

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Βασικά μοντέλα 3 στάσεων INDOOR & OUTDOOR με πλακέτες επέκτασης των 3 στάσεων για την δημιουργία μοντέλων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες Χρήσης www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης Εξαρτήµατα προγραµµατιστή 1 Οθόνη LCD Α Έναρξη Το ρολόι εµφανίζεται όταν µπαίνουν οι ώρες έναρξη των προγραµµάτων. Β - Καθυστέρηση Η ένδειξη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήματα προγραμματιστή

Εξαρτήματα προγραμματιστή Εξαρτήματα προγραμματιστή 1 Οθόνη LCD Α Έναρξη Το ρολόι εμφανίζεται όταν μπαίνουν οι ώρες έναρξη των προγραμμάτων. Β - Καθυστέρηση Η ένδειξη αυτή εμφανίζεται όταν η λειτουργία καθυστέρησης είναι σε χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Οδηγίες Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 Τα παρακάτω αποτελούν σύντοµες περιγραφές των χαρακτηριστικών στοιχείων του Greenkeeper. Καθένα από αυτά τα µέρη θα παρατεθεί µε περισσότερη λεπτοµέρεια στα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

TMC-212 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

TMC-212 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ TMC-212 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΑΜΟΥ 22 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΤΗΛ. 2102321942-3 FAX: 2102321944 SITE: www.gardener.gr EMAIL: info@gardener.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Εξαρτήµατα προγραµµατιστή......... σελ 3 Β. Επιλογή προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Eco-Logic προγραμματιστής 4&6 στάσεων indoor

Eco-Logic προγραμματιστής 4&6 στάσεων indoor Οδηγίες εγκατάστασης και προγραµµατισµού Εγκατάσταση Αφαιρέστε το κάλυµµα στο κάτω µέρος του προγραµµατιστή. βιδώστε µία βίδα στον τοίχο και κρεµάστε τον προγραµµατιστή από την οπή σε σχήµα κλειδαρότρυπας

Διαβάστε περισσότερα

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR.

Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. XC Hunter ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 1. Βιδώστε μία βίδα στον τοίχο. 2. Κρεμάστε τον

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ EC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Όταν ο προγραμματιστής είναι σε αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V.

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V. . Ο δ η γ ί ε ς Χ ρ ή σ η ς Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr ιαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά έτσι ώστε να εξοικoιωθείτε µε τις λειτουργίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL Plus Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. η ποιότητα στην άρδευση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL Plus Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. η ποιότητα στην άρδευση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL Plus Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ η ποιότητα στην άρδευση ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ RAIN DIAL Plus ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ.. Τοποθετήστε το διακόπτη (Ε)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Ο προγραμματιστής Rain Dial ακλουθώντας τις εξελίξεις αναβαθμίστηκε αποκτώντας νέες δυνατότητες που μέχρι σήμερα υπήρχαν σε επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. της

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ JUNIOR MAX της Οδηγίες Χρήσης ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ Εγκατάσταση: Λαμπάκια-οδηγοί προγραμματισμού Πλαστική μεμβράνη επικάλυψης οθόνης LCD Για την εγκατάσταση ή αντικατάστασή της δείτε οδηγίες. Θήκη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ MIRACLE D.C. 9V.ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ MIRACLE D.C. 9V.ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ MIRACLE D.C. 9V.ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΝΕTAFIM BY MOTOROLA 1 1.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ Ο προγραµµατιστής που έχετε αγοράσει έχει τις ακόλουθες δυνατότητες : Έχει δυνατότητα να ενεργοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL R

ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL R ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ RAIN DIAL R Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 1 Θέση μπαταρίας 2 Καλωδιοταινία σύνδεσης ηλεκτρονικού μέρους 3 Τερματικό σύνδεσης γείωσης Σύνδεση με τρίγωνο γείωσης ή μεταλλικό

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας μίας βαλβίδας SVC αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SVC-400 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ MΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ O προγραμματιστής μπαταρίας τεσσάρων βαλβίδων SVC 400 αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου απαιτείται αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

www.e-garden-shop.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ XC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 1. Βιδώστε μία βίδα στον τοίχο. 2. Κρεμάστε τον προγραμματιστή

Διαβάστε περισσότερα

PRO-C. υδραυλις Ε.Π.Ε

PRO-C. υδραυλις Ε.Π.Ε PRO-C ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Βασικά µοντέλα 3 στάσεων INDOOR & OUTDOOR µε πλακέτες επέκτασης των 3 στάσεων για την δηµιουργία µοντέλων

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματιστής Ποτίσματος Ρεύματος AC Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης

Προγραμματιστής Ποτίσματος Ρεύματος AC Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης Προγραμματιστής Ποτίσματος Ρεύματος AC Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βασικά Χαρακτηριστικά... 2 Κεφάλαιο 1 Εγκατάσταση ηλεκτροβαλβίδων... 3 Κεφάλαιο 2 Χειροκίνητη λειτουργία ηλεκτροβαλβίδων...

Διαβάστε περισσότερα

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC

Galcon 7001D. Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Galcon 7001D Ηλεκτρονικός Προγραμματιστής Ποτίσματος Οδηγίες Εγκατάστασης και Προγραμματισμού 7001D INSTALL 2004.DOC Κύρια Χαρακτηριστικά: Οθόνη LCD. Εβδομαδιαίο ή κυκλικό πρόγραμμα. ποτίσει 8 φορές ακόμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. NETAFIM AQUA PRO. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. 1) Γενικά : Εύκολο στη χρήση προγραµµατιστή άρδευσης µπαταρίας. ύο σε ένα : προγραµµατιστής άρδευσης

Διαβάστε περισσότερα

o o o o o o 4 3 2 1 L N

o o o o o o 4 3 2 1 L N 1 Χρονοδιακόπτης Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης, ώστε να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον σας. 1. Αφαιρέστε πρώτα τη βάση από τον

Διαβάστε περισσότερα

X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR &

X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 1. Βιδώστε µία βίδα στον τοίχο. 2. Κρεµάστε τον προγραµµατιστή

Διαβάστε περισσότερα

www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr Εισαγωγή Ο προγραµµατιστής TMC-424 επεκτείνεται πάρα πολύ εύκολα από 4 έως 24 στάσεις µε ηλεκτρική σύνδεση από 4 έως 8 εξωτερικές πλακέτες επέκτασης. Ο σχεδιασµός,

Διαβάστε περισσότερα

LANDCO ΕΠΕ Τ , .

LANDCO ΕΠΕ Τ ,  . 1 2 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως Τροφοδοσία με μπαταρία Εύκολη εγκατάσταση Πλήρως αδιάβροχος Εύκολος προγραμματισμός Μέρη λειτουργίας 1. Καπάκι οθόνης 2. Οθόνη 3. Πηνίο 4. Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

NODE. υδραυλις Ε.Π.Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 1,2,4 ή 6 στάσεων

NODE. υδραυλις Ε.Π.Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 1,2,4 ή 6 στάσεων NODE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 1,2,4 ή 6 στάσεων υδραυλις Ε.Π.Ε Ιναχος Αργους 212 00, Τηλ:27510-31 155-6, 31 204, Fax: 27510-31 559 Γραφείο Αθήνας: Αγ. ηµητρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ XC hybrid ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 4,6,8,10 & 12 στάσεων υδραυλις Ε.Π.Ε Ιναχος Αργους 212 00, Τηλ:27510-31 155-6, 31

Διαβάστε περισσότερα

X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR

X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR ΚΕΝΤΡΙΚΟ:Λόφος Κυριλλου 19 300 Ασπρόπυργος Τηλ:210-48 31 708,

Διαβάστε περισσότερα

AC-4, AC-6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ AC-4, AC-6 ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ OΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

AC-4, AC-6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ AC-4, AC-6 ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ OΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ AC-4, AC-6 ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ AC-4, AC-6 Η Εταιρεία GALCON μέσω της Εταιρ. Αγροδομή εγγυάται την καλή κατασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΒΔ. ΠΡΟΓΡΑΜ/ΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ T1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε την παροχή ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ gr ΚΙΤ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΥΧΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ηλεκτρική παροχή: Ο.Τ. (Open Therm protocol) για τον πομπό και μπαταρίες ΑΑ LR06 για το δέκτη

Διαβάστε περισσότερα

o o o o o o 4 3 2 1 L N

o o o o o o 4 3 2 1 L N 1 RWB9 Χρονοδιακόπτης Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες τοποθέτησης και προγραµµατισµού, ώστε να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τον RWB9 σας. 1. Αφαιρέστε πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Simple To Program (STPi) Controller. Καλωσορίσατε! Οδηγός Εγκατάστασης, Προγραμματισμού και Λειτουργίας

Περιεχόμενα. Simple To Program (STPi) Controller. Καλωσορίσατε! Οδηγός Εγκατάστασης, Προγραμματισμού και Λειτουργίας Καλωσορίσατε Simple To Program (STPi) Controller (Προγραμματιστής με εύκολο προγραμματισμό) Οδηγός Εγκατάστασης, Προγραμματισμού και Λειτουργίας Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον Προγραμματιστή με εύκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ PRO-C ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Βασικά µοντέλα 4 στάσεων INDOOR & OUTDOOR µε πλακέτες επέκτασης των 3 και 9 στάσεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

X-CORE. υδραυλις Ε.Π.Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

X-CORE. υδραυλις Ε.Π.Ε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ X-CORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡ ΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μοντέλα 2,4,6,8 στάσεων INDOOR & OUTDOOR υδραυλις Ε.Π.Ε Ιναχος Αργους 212 00, Τηλ:27510-31 155-6, 31 204,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

ST2RDR. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ST2RDR. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ST2RDR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

3.2.1 Σχεδιάζοντας τον προγραµµατισµό: Παράδειγµα προγραµµατισµού:

3.2.1 Σχεδιάζοντας τον προγραµµατισµό: Παράδειγµα προγραµµατισµού: ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟN/OFF Boiler (Ζεστού νερού χρήσης) ST2ΤΧ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ Οδηγίες χρήσης - 20.12.09 Διαφορικός θερμοστάτης - Steca TR 0301sc - 1-1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διαφορικός ελεγκτής συγκρίνει διαρκώς τις θερμοκρασίες μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

PRO + Προγραμματιστής Άρδευσης. Εγχειρίδιο Οδηγιών

PRO + Προγραμματιστής Άρδευσης. Εγχειρίδιο Οδηγιών PRO + 469 Προγραμματιστής Άρδευσης Εγχειρίδιο Οδηγιών ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ - Διαθέσιμος σε 4, 6 ή 9 στάσεις (ηλεκτροβαλβίδες) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ- Λειτουργεί με ενσωματωμένο μετασχηματιστή 240VAC x 24VAC

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου

Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου Amico Remote Control Σύστημα τηλεχειρισμού με χρονοθερμοστάτη για λέβητες αερίου Το COMANDO AMICO REMOTO (CAR) είναι ένα σύστημα τηλεχειρισμού που επιτρέπει την ρύθμιση και τον έλεγχο συσκευών της IMMERGAS

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιγραφή Το τηλεχειριστήριο ZEFIRO περιλαµβάνει: Τον ποµποδέκτη υπέρυθρης ακτινοβολίας. 4 κουµπιά ελέγχου λειτουργίας ενεργοποίησης/

Διαβάστε περισσότερα

G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων

G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων G75 Προγραμματιστής ποτίσματος 4 στάσεων ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Συνδέεται σε τέσσερις χωριστές βάνες και κυρίως παροχή. Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως. Εύκολη εγκατάσταση και προγραμματισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Ρύθμιση θερμοκρασίας συνδεδεμένης συσκευής ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ TS10 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ηλεκτρικές θερμαντικές πλάκες MADE IN CZECH REPUBLIC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No Οδηγίες Χρήσης Vitotronic 200 Τύπος ΚW2 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης Part No. 7450 350 Επιλογή προγράµµατος θέρµανσης (χειµώνας, καλοκαίρι) Κεντρική θέρµανση και ζεστό νερό χρήσης Κεντρική θέρµανση µε εναλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του θερμοστάτη πατήστε το κουμπί RESET με ένα στυλό.

Πριν ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του θερμοστάτη πατήστε το κουμπί RESET με ένα στυλό. Επεξήγηση ενδείξεων ασύρματου θερμοστάτη RF Digi 2HF Εισαγωγή και εξαγωγή μπαταριών Ο θερμοστάτης έχει φωτεινή ένδειξη που υποδεικνύει πότε οι μπαταρίες πρέπει να αντικατασταθούν. Μόλις η φωτεινή ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 150 Τύπος ΚΒ1 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης µε Fuzzy Logic Part No. 7450 350

Οδηγίες Χρήσης. Vitotronic 150 Τύπος ΚΒ1 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης µε Fuzzy Logic Part No. 7450 350 Οδηγίες Χρήσης Vitotronic 150 Τύπος ΚΒ1 Ψηφιακό σετ αντιστάθµισης µε Fuzzy Logic Part No. 7450 350 Λειτουργίες και ενδείξεις 9 1 2 3 4 8 6 10 7 11 12 5 13 14 15 16 17 18 19 20 1. Χαµηλή θερµοκρασία δωµατίου

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ UTH 200 GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 200 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό με την

Διαβάστε περισσότερα

ICC2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ICC2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ICC2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ System Ou Date/Time Manual Start Times Solar Sync Run Times Seasonal Adjust Water Days Οδηγίες χρήστη I2C-800-PL:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 8415 114 AQUAUNO LOGICA BALCONY PLUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης

UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ UTH 150 A UTH 150 B GR Οδηγίες Χρήσης Ο θερμοστάτης UTH 150 προορίζεται για έλεγχο της ενδοδαπέδιας υπέρυθρης θέρμανσης HEAT PLUS. Ο σωστός έλεγχος και προγραμματισμός του θερμοστάτη, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC14 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερμοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν με μικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών, τοποθετήστε 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δίνοντας προσοχή ώστε η

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

/2001 GR Για το χρήστη. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας FM 443 Πλακέτα ηλιακού. Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

/2001 GR Για το χρήστη. Οδηγίες χρήσης. Πλακέτα λειτουργίας FM 443 Πλακέτα ηλιακού. Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση 6304 5398 04/2001 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Πλακέτα λειτουργίας FM 443 Πλακέτα ηλιακού Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Στοιχεία έκδοσης Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις των σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣEIΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

aquadue DUPLO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ 2 ΓΡΑΜΜΩΝ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

aquadue DUPLO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ 2 ΓΡΑΜΜΩΝ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ aquadue DUPLO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ 2 ΓΡΑΜΜΩΝ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 114 AQUADUE DUPLO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑ Α ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ SELTRON PROMATIC D20 1. Οδηγίες συνδεσµολογίας του ελεγκτή 2. Επισκόπηση και βασικές ενδείξεις του ελεγκτή 3. Ρυθµίσεις του ελεγκτή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

5.1 QAA75.. / QAA78 / AVS37..

5.1 QAA75.. / QAA78 / AVS37.. 5 Χειρισµός 5. QAA75.. / QAA78 / AVS37.. 5.. Λειτουργία Πλήκτρα λειτουργίας Τύπος µονάδας χώρου Επιλογή τρόπου λειτουργίας θέρµανσης χώρου Επιλογή θέρµανσης Ζνχ Έξοδος από τις ρυθµίσεις Επιβεβαίωση ρύθµισης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΑΦΟΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΗΛΙΑΚΩΝ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ 1 ΕΝΤΟΛΗ SELTRON SGC13 1. Πρόλογος Οι ψηφιακοί διαφορικοί θερµοστάτες ηλιακών της SELTRON λειτουργούν µε µικροεπεξεργαστή, διαθέτουν απόλυτη ακρίβεια

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25

Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25 Ρυθμιστής Φωτοβολταϊκού PV Control C13/C25 Περιεχόμενα: Γενική περιγραφή Συναρμολόγηση.. Λειτουργία Ρυθμίσεις.. Φόρτιση. Φόρτιση ρυθμιζόμενη από την θερμοκρασία Ενδείξεις και χειρισμός Μενού «πληροφορίες»..

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

SATELLITE Προγραμματιστής Άρδευσης

SATELLITE Προγραμματιστής Άρδευσης SATELLITE Προγραμματιστής Άρδευσης ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ Νάξου 3 & Καμπάνη Τ.Θ. 60247 Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 141 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης 57 001 Θέρμη 71 414 Γαζί Μεγ. Λάκος Ηράκλειο Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Αρµόζουσα χρήση. Προστασία περιβάλλοντος

Αρµόζουσα χρήση. Προστασία περιβάλλοντος 3 Αγαπητέ πελάτη, Πριν από την πρώτη χρήση της συσκευής διαβάστε τις οδηγίες λειτουργίας και ενεργήστε βάσει αυτών. Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες λειτουργίας για µελλοντική χρήση ή για τον επόµενο κάτοχο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 24 240V AC/DC ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: 24 240V AC/DC, 50/60Hz ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΟΝΟΥ: 0.1sec 999hrs ΕΞΟΔΟΣ: 8Α, 240V AC / 24V DC ΠΡΟΤΥΠΑ: IEC 61000,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα

Σελ 2. Συνδέσεις καλωδίων Σελ 3. Αρχικό τεστ λειτουργίας - ρύθμιση βροχής σελ 4. Ρυθμίσεις

Σελ 2. Συνδέσεις καλωδίων Σελ 3. Αρχικό τεστ λειτουργίας - ρύθμιση βροχής σελ 4. Ρυθμίσεις Οδηγίες χρήσης Ασύρματου αισθητήρα βροχής TWRFS-1 & TWRFS-1 Σελ 2. Συνδέσεις καλωδίων Σελ 3. Αρχικό τεστ λειτουργίας - ρύθμιση βροχής σελ 4. Ρυθμίσεις Ο ασύρματος αισθητήρας βροχής της TORO είναι ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα