Θέμα: Προτάσεις για τροποποίηση καταστατικού ΣΚΟΕ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θέμα: Προτάσεις για τροποποίηση καταστατικού ΣΚΟΕ"

Transcript

1 Αριθ. Πρωτ.: Ημερομηνία Προς : ΣΚ.Ο.Ε. Βουρνάζου 14 Αθήνα info@shooting.org.gr Θέμα: Προτάσεις για τροποποίηση καταστατικού ΣΚΟΕ Σε απάντηση της από 9/8/16 προκήρυξης Γ.Σ. για τροποποίηση του καταστατικού της ΣΚΟΕ σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που σας προτείνει ο Όμιλος μας: Άρθρο 8 ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1. Η Γενική Συνέλευση των Σωματείων μελών της ΣΚ.Ο.Ε. αποτελείται από τους αντιπρόσωπους των αθλητικών σωματείων που υπάγονται σε αυτή, εφόσον κατά τον χρόνο σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης τα σωματεία έχουν την ιδιότητα του μέλους με δικαίωμα ψήφου. 2. Στις Γενικές Συνελεύσεις της ΣΚ.Ο.Ε. συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου τα Σωματεία, τα οποία πληρούν αθροιστικά τις προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος της ψήφου, τις οποίες θέτει ο αθλητικός νόμος και το παρόν καταστατικό, είναι οικονομικώς εντάξει και έχουν αθλητική δραστηριότητα κατά το άρθρο 31 του παρόντος. 3. Κάθε Σωματείο-μέλος εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση της ΣΚ.Ο.Ε. από έναν αντιπρόσωπό του, τον τακτικό ή τον αναπληρωματικό. Και οι δύο πρέπει να είναι μέλη του σωματείου που εκπροσωπούν και ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Γενικής Συνελεύσεως του σωματείου τους. Δικαίωμα παράστασης στις Γενικές Συνελεύσεις έχουν και οι δύο εκπρόσωποι του Σωματείου, δικαίωμα όμως λόγου και ψήφου έχει μόνον ο ένας εξ αυτών, από την αρχή μέχρι το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. 4. Κάθε τακτικός ή αναπληρωματικός αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπεί ένα (1) μόνο Σωματείο μέλος.

2 5. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚ.Ο.Ε, τα οποία δεν είναι αντιπρόσωποι Σωματείου μέλους, μετέχουν στη Γενική Συνέλευση με δικαίωμα λόγου, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. 6. Οι αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών αντικαθίστανται: α) Λόγω παραίτησής τους, β) Λόγω ανάκλησης αντικατάστασής τους από το αντιπροσωπευόμενο Σωματείο. Το έγγραφο της ανάκλησης αντικατάστασης κοινοποιείται στη Γραμματεία της ΣΚ.Ο.Ε. τουλάχιστον δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Η ανάκληση αντικατάσταση αυτή ισχύει από την κοινοποίηση του σχετικού εγγράφου στη ΣΚ.Ο.Ε. 7. Σε περίπτωση που το έγγραφο ανάκλησης αντικατάστασης κοινοποιηθεί εκπρόθεσμα, ισχύει η ανάκληση, αλλά όχι η αντικατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, το Σωματείο εκπροσωπείται μόνο από τον μη ανακληθέντα εκπρόσωπο, ενώ εάν ανακληθούν τόσο ο τακτικός, όσο και ο αναπληρωματικός του, το Σωματείο δεν εκπροσωπείται στη Γ.Σ. 8. Οι αντιπρόσωποι δεν επιτρέπεται να είναι εν ενεργεία αθλητές (πλην εκείνων που επιτρέπουν οι διατάξεις του Νόμου), ή υπάλληλοι, ή προπονητές της Ομοσπονδίας, ή του Σωματείου, ή άλλου Σωματείου της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε, για όσο χρόνο διαρκεί η σύμβαση εργασίας τους και για ένα (1) έτος μετά τη λήξη αυτής. Επίσης δεν επιτρέπεται να είναι εκπρόσωποι και οι συμβληθέντες με το Σωματείο για προμήθεια οποιουδήποτε είδους σκοπευτικού υλικού, οι έμποροι αθλητικών ειδών, οι σύζυγοι, τέκνα ή γονείς αυτών, οι μέτοχοι, εταίροι, ή διαχειριστές Ο.Ε, Ε.Ε, ή Ε.Π.Ε. και μέλη Δ.Σ. ανώνυμης εταιρίας, που έχει ως αντικείμενο την εμπορία, ή την κατασκευή κάθε είδους αθλητικών ειδών σχετικών με τη σκοποβολή, ή διατηρούν πρακτορεία προγνωστικών για αγώνες κάθε είδους, καθώς και οι σύζυγοι, τα τέκνα και οι γονείς αυτών. Ακόμα αποκλείονται και οι συμβληθέντες για εκτέλεση έργου με αμοιβή, για όσο χρόνο διαρκεί η εκτέλεση του έργου και για ένα (1) έτος μετά την παράδοση αυτού. 9. Ο έλεγχος της πληρεξουσιότητας και της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Σωματείων μελών και του δικαιώματος ψήφου αυτών γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 10. Πέντε (5) Δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, αναρτάται στη Γραμματεία της ΣΚ.Ο.Ε. και στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο, κατάσταση των Σωματείων μελών και των εκπροσώπων τους, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση.

3 Άρθρο 9 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η Γενική Συνέλευση αποφασίζει ιδίως: 1. Για την εκλογή του Προέδρου και του Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. 2. Για την εκλογή του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής. 3. Για την ψήφιση του ισολογισμού και του προϋπολογισμού. 4. Για την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Για την έγκριση της οικονομικής Διαχείρισης του Δ.Σ. κατόπιν της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 6. Για την τροποποίηση του Καταστατικού και την έγκριση και τροποποίηση των Κανονισμών. 7. Για την λήψη αποφάσεως για κάθε θέμα που παραπέμπεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στη Γενική Συνέλευση. 8. Για την παύση του Διοικητικού Συμβουλίου ή άλλου αιρετού οργάνου της ΣΚ.Ο.Ε, συλλογικώς ή συγκεκριμένων μελών αυτών, εφ' όσον συντρέχει σπουδαίος λόγος και ιδία ένεκα σοβαρής παράβασης των καθηκόντων αυτών. Άρθρο 12 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1. Η ΣΚ.Ο.Ε. διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από δέκα τρία (13) μέλη, τα οποία εκλέγονται για τετραετή θητεία, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο, τρείς (3) Αντιπροέδρους, τον Γενικό Γραμματέα, τον Ειδικό Γραμματέα, τον Ταμία, τον Αναπληρωτή Ταμία, τον Έφορο Υλικού, δύο (2) εκπροσώπους των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων, ήτοι έναν (1) εκπρόσωπο για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας I.P.S.C. και έναν (1) εκπρόσωπο για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας F.I.T.A.S.C. και τέσσερις (4) Συμβούλους (Μέλη). Εξαιρουμένου του αξιώματος του Προέδρου, τα λοιπά ως άνω αξιώματα κατανέμονται μεταξύ των μελών του Δ.Σ. που εκλέχθηκαν στις αρχαιρεσίες, κατά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα. 2. Η εκλογή Την θέση του Προέδρου είναι άμεση καταλαμβάνει ο πλειοψηφήσας στις αρχαιρεσίες από την Γενική Συνέλευση. 3. Με εξαίρεση τον Πρόεδρο, τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχουν σε Επιτροπές που συγκροτούνται εντός αυτού, ή επιφορτίζονται ατομικά με ιδιαίτερα καθήκοντα και αρμοδιότητες ως εξής:

4 α) Στην Επιτροπή Σταθερού Στόχου (Ε.Σ.Σ.) και στην Επιτροπή Πήλινου Στόχου (Ε.Π.Σ.), οι οποίες είναι πενταμελείς και β) Σε δύο (2) εκπροσώπους των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων, ήτοι έναν (1) εκπρόσωπο για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας I.P.S.C. και έναν (1) εκπρόσωπο για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας F.I.T.A.S.C. 4. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ, ο Γεν. Γραμματέας και ο Α! Αντιπρόεδρος θα πρέπει να προέρχονται από Σωματεία που ακολουθούν το Ολυμπιακό πρόγραμμα, τα μέλη των Επιτροπών Σταθερού Στόχου και Πήλινου Στόχου, καθώς και οι εκπρόσωποι των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων, οφείλουν να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να εκλέγονται κατά τις Αρχαιρεσίες με απλή αναλογική (πλειοψηφήσας) για τα συγκεκριμένα αξιώματα και τις αρμοδιότητες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους 2 και 3 του παρόντος άρθρου. 5. α) Εφόσον, επιπλέον των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής (I.P.S.C.) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής Κυνηγετικού Όπλου (F.I.T.A.S.C.), υπάρξει αθλητική δραστηριότητα και σε άλλα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα Σκοποβολής, το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε, οφείλει με απόφασή του, λαμβάνοντας υπ' όψη τις αντικειμενικές περιστάσεις, να λάβει μέριμνα για την εκπροσώπηση των ενδιαφερομένων Σωματείων στις συνεδριάσεις του. β) Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 32 του παρόντος, με απόφαση του Δ.Σ. ορίζεται σε κάθε περίπτωση ένας από τους συμβούλους του, ο οποίος θα έχει την ιδιότητα του εκπροσώπου στο Δ.Σ. των σωματείων που δραστηριοποιούνται στα συγκεκριμένα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα. Με την ίδια απόφαση του Δ.Σ. ορίζεται ο αριθμός και διορίζονται τα μέλη της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής (Ε.Τ.Ε.) για το συγκεκριμένο Αγώνισμα, της οποίας αυτός θα είναι πρόεδρος. γ) Σε ειδικές περιπτώσεις το Δ.Σ. μπορεί να ορίζει και άτομα εκτός των μελών του, τα οποία θα εκπροσωπούν συγκεκριμένα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα, θα προεδρεύουν των αντιστοίχων Ειδικών Τεχνικών Επιτροπών και θα μεταφέρουν τις εισηγήσεις τους στο Δ.Σ. για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων. 6. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΣΚ.Ο.Ε διεξάγονται μέσα στο τελευταίο τετράμηνο του έτους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. 7. Σε οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει ανάγκη διενέργειας πρόωρων αρχαιρεσιών, ήτοι προ της συμπληρώσεως της τετραετούς θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, η θητεία του νέου Δ.Σ. λήγει κατά τον χρόνο που συμπληρώνεται

5 τετραετία από την εκλογή του προηγούμενου Δ.Σ, ήτοι εντός του τελευταίου τετραμήνου του έτους των Ολυμπιακών Αγώνων. 8. Τουλάχιστον μία θέση των μελών κάθε μιας από τις Επιτροπές Σταθερού Στόχου (Ε.Σ.Σ.) και Πήλινου Στόχου (Ε.Π.Σ.) καταλαμβάνει υποψήφιος του ενός από τα δύο φύλα, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοι και των δύο φύλων για κάθε Επιτροπή, πλην εάν άλλως ο νόμος ορίζει. Άρθρο 13 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 1. Οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής υποβάλλονται στη Γραμματεία της ΣΚ.Ο.Ε. πέντε (5) τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης. 2. Κάθε αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνον από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο και σε αυτήν διευκρινίζεται αν η υποψηφιότητα είναι για τη θέση: - του Προέδρου του Δ.Σ, του Γ.Γραμματέα του Α! Αντιπροέδρου του μέλους της Επιτροπής μιας από τις δύο (2) Ενότητες Ολυμπιακών Αγωνισμάτων Σ.Σ. και Π.Σ. (ISSF) των παραγράφων 5 περ. α' και 6 περ. α' του άρθρου 1 του παρόντος, - του εκπροσώπου στο Δ.Σ. του μέλους της Επιτροπής ενός από τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα Σ.Σ. (IPSC) και Π.Σ. (FITASC) των παραγράφων 5 περ.β' και 6 περ.β' του άρθρου 1, - του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, και - του μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής. 3. Προκειμένου περί υποψηφιότητας για τη θέση Προέδρου του Δ.Σ, του Γεν. Γραμματέα και του Α! Αντιπρόεδρου οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη σωματείων, τα οποία έχουν αθλητική δραστηριότητα σε αγωνίσματα του εκάστοτε Ολυμπιακού Προγράμματος, σύμφωνα και με τις διατάξεις των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 31 του παρόντος. 4. Προκειμένου περί υποψηφιότητας για τη θέση μέλους Επιτροπής Σταθερού Στόχου (Ε.Σ.Σ.), ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέλος σωματείου, το οποίο έχει την απαιτούμενη αθλητική δραστηριότητα στα αγωνίσματα της παραγράφου 5 περ. α' του άρθρου 1, σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 31 του παρόντος. 5. Προκειμένου περί υποψηφιότητας για τη θέση μέλους Επιτροπής Πήλινου Στόχου (Ε.Π.Σ.), ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέλος σωματείου, το οποίο έχει την

6 απαιτούμενη αθλητική δραστηριότητα στα αγωνίσματα της παραγράφου 6 περ. α' του άρθρου 1, σύμφωνα και με τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 31 του παρόντος. 6. Προκειμένου περί υποψηφιότητας για μέλη των επιτροπών τη θέση του εκπροσώπου στο Δ.Σ. ενός από τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα Σ.Σ. (I.P.S.C.) και Π.Σ. (F.I.T.A.S.C.) των παραγράφων 5 περ. β' και 6 περ. β' του άρθρου 1, ο υποψήφιος πρέπει να είναι μέλος σωματείου, το οποίο να δραστηριοποιείται κατά το προ των αρχαιρεσιών ημερολογιακό έτος στο αντίστοιχο μη Ολυμπιακό Αγώνισμα, σύμφωνα με το άρθρο 31 παράγρ. 6 του παρόντος. 7. Σε περίπτωση κατά την οποία, ο συνολικός αριθμός των σωματείων τα οποία έχουν αθλητική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις παραγράφους 2, 3 και 6 του άρθρου 31 του παρόντος, σε κάποιο από τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα της πρακτικής σκοποβολής Σ.Σ. (IPSC) ή του κυνηγετικού όπλου Π.Σ. (FITASC), είναι μικρότερος των δέκα (10), τα μέλη της αντίστοιχης Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής δεν εκλέγονται σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 32 αλλά διορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 32 και υποψηφιότητα για την εκλογή του στο Δ.Σ. ως εκπρόσωπος του αντίστοιχου μη Ολυμπιακού Αγωνίσματος, δικαιούται να υποβάλει οποιοδήποτε μέλος σωματείου, το οποίο όμως κατά την ημέρα της εκλογής εκπληρώνει τις προϋποθέσεις του άρθρου 31 παράγρ Κάθε υποψηφιότητα συνοδεύεται υποχρεωτικά από υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι είναι μέλος Σωματείου μέλους της ΣΚ.Ο.Ε. με δικαίωμα ψήφου και ότι η υποψηφιότητά του είναι σύμφωνη με τον παρόν Καταστατικό και τον νόμο. 9. Ειδικότερα οι υποψήφιοι για την εκλογή τους στα όργανα της ΣΚ.Ο.Ε. πρέπει να βεβαιώνουν με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό τους κανένα από τα παρακάτω κωλύματα. Δεν επιτρέπεται: α) Να ανήκουν στο προσωπικό της ΣΚ.Ο.Ε. για όσο χρόνο διαρκεί η πάσης φύσεως σύμβαση εργασίας τους με αυτή και ένα έτος από της λήξη της, ούτε είναι υπάλληλοι άλλης Αθλητικής Ενώσεως ή Ομοσπονδίας. β) Να έχουν συνάψει σύμβαση με την ΣΚ.Ο.Ε. για παροχή υπηρεσιών ή για εκτέλεση έργου με αμοιβή, είτε ατομικά, είτε ως ομόρρυθμοι εταίροι, είτε ως διαχειριστές ΕΠΕ ή μέλη Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας, για όσο χρόνο διαρκεί η σχέση τους αυτή και επί ένα χρόνο μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσης. γ) Να είναι έμποροι αθλητικών ειδών, σύζυγοι, τέκνα, ή γονείς αυτών ή μέτοχοι, εταίροι, διαχειριστές Ο.Ε, Ε.Ε, Ε.Π.Ε. και μέλη Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας, που έχει ως αντικείμενο την εμπορία, ή την κατασκευή κάθε είδους αθλητικών ειδών σχετικών με τη σκοποβολή, ή να διατηρούν πρακτορεία προγνωστικών για αγώνες κάθε είδους, καθώς και οι σύζυγοι, τα τέκνα και οι γονείς αυτών.

7 δ) Να έχουν καταδικασθεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση για αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης, ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατασκοπεία, ληστεία, κλοπή, υπεξαίρεση, δόλια χρεοκοπία, λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή, δωροδοκία, δωροληψία, παραχάραξη, πλαστογραφία, απιστία, απάτη, εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμιση, έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί μεσαζόντων, ή να έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, ή έχουν στερηθεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση ή έχουν τιμωρηθεί για πειθαρχικό παράπτωμα που επισύρει στέρηση του δικαιώματος να διοικούν ή να είναι μέλη οποιουδήποτε αθλητικού σωματείου και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η τιμωρία. 10. Οι υποψηφιότητες και οι υπεύθυνες δηλώσεις της προηγουμένης παραγράφου υπογράφονται από τους υποψηφίους και οι υπογραφές τους πρέπει να είναι θεωρημένες από την αστυνομική ή άλλη αρμοδία αρχή. 11. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ, Πειθαρχικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής διεξάγονται από τριμελή Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από (2) μέλη της Γ.Σ., τα οποία εκλέγονται από αυτήν με φανερή ψηφοφορία και από Δικαστικό Αντιπρόσωπο, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής, χωρίς τη συμμετοχή του οποίου δεν επιτρέπεται να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες. Δικαστικός αντιπρόσωπος ορίζεται Δικαστής από τα Δικαστήρια των Αθηνών, κατόπιν αιτήσεως του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. 12. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για εκλογή σε οποιοδήποτε αξίωμα. 13. Για τα αποτελέσματα της εκλογής του Δ.Σ, της Πειθαρχικής και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, συντάσσεται Πρακτικό, το οποίο υπογράφεται από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής. Τα Πρακτικά αυτά παραδίδονται στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και καταχωρούνται στο αρχείο Πρακτικών Γ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. 14. Οι ψηφοφορίες γίνονται με βάση τον κατάλογο των παρόντων στη Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου Σωματείων Μελών της ΣΚ.Ο.Ε, στον οποίο αναφέρεται η αθλητική του δραστηριότητα και το όνομα του πληρεξουσίου αντιπροσώπου, του οποίου η ταυτότητα διαπιστώνεται από την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο. 15. Αντίγραφο του καταλόγου των Σωματείων - Μελών της ΣΚ.Ο.Ε. και των αντιπροσώπων τους, μαζί με τα ψηφοδέλτια, που περιλαμβάνουν τα ονόματα των υποψηφίων, παραδίδεται στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία διενεργεί την εκλογή και την διαλογή των ψηφοδελτίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος

8 Καταστατικού και της περί σωματείων κείμενης νομοθεσίας. 16. Η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου του Γεν. Γραμματέα και του Α! Αντιπρόεδρου και των μελών του Δ.Σ. διεξάγεται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους υποψηφίους κατά αλφαβητική σειρά, αλλά χωριστά τους υποψηφίους για το αξίωμα του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και του Α! Αντιπρόεδρου των μελών των Επιτροπών των δύο (2) Ενοτήτων των αγωνισμάτων της ΣΚ.Ο.Ε. και των μελών των Επιτροπών των εκπροσώπων στο Δ.Σ. των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων I.P.S.C. του Σταθερού Στόχου και F.I.T.A.S.C. του Πήλινου Στόχου. 17. Με την ίδια ψηφοφορία και σε ιδιαίτερες καταστάσεις του ιδίου ψηφοδελτίου, εκλέγονται τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής. 18. Δικαίωμα ψήφου κατά τις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει Σωματεία μέλη της Γενικής Συνέλευσης, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 31 παράγρ. 5 του παρόντος. 19. Κατά την εκλογή του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και του Α! Αντιπρόεδρου και των μελών του Δ.Σ., της Εξελεγκτικής και της Πειθαρχικής Επιτροπής, κάθε τακτικό μέλος της Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου, δηλώνει την προτίμηση του στο οικείο ψηφοδέλτιο με ένα σταυρό για τον υποψήφιο Πρόεδρο, Γεν. Γραμματέα και Α! Αντιπρόεδρου μέχρι πέντε (5) τέσσερις (4) σταυρούς για τους υποψηφίους για μέλη της Επιτροπής του Σταθερού Στόχου, μέχρι πέντε (5) τέσσερις (4)σταυρούς για τους υποψηφίους για μέλη της Επιτροπής του Πήλινου Στόχου, μέχρι ένα (1) σταυρό επτά σταυρούςγια τον εκπρόσωπο στο Δ.Σ. τα μέλη της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής Πρακτικής Σκοποβολής, ένα (1) σταυρό επτά σταυρούς για τον εκπρόσωπο στο Δ.Σ. τα μέλη της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής Κυνηγετικού Όπλου, μέχρι τρεις (3) σταυρούς στους υποψηφίους της Εξελεγκτικής Επιτροπής και μέχρι πέντε (5) σταυρούς στους υποψηφίους της Πειθαρχικής Επιτροπής. 20. Ψηφοδέλτιο που έχει περισσότερους σταυρούς προτίμησης από όσους περιοριστικά αναφέρονται πιο πάνω είναι άκυρο. 21. Η εκλογή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων. Αν δεν επιτευχθεί απόλυτη πλειοψηφία κατά την πρώτη ψηφοφορία για το αξίωμα του Προέδρου, η εκλογή επαναλαμβάνεται την ιδία ημέρα μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων, οπότε εκλέγεται ο λαβών τις περισσότερες ψήφους. 22. Για την εκλογή των μελών των Επιτροπών των αγωνιστικών ενοτήτων Σταθερού Στόχου και Πήλινου Στόχου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής δεν απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία, αλλά σχετική. Συνεπώς

9 εκλεγέντες θεωρούνται οι λαβόντες τους περισσότερους ψήφους κατά σειρά επιτυχίας. 23. α) Η Εφορευτική Επιτροπή, εκτός των επιτυχόντων τακτικών μελών, ανακηρύσσει και τα αναπληρωματικά μέλη και συγκεκριμένα δύο (2) αναπληρωματικά μέλη για κάθε μια από τις Επιτροπές Σταθερού Στόχου και Πήλινου Στόχου, ένα αναπληρωματικό μέλος για κάθε εκπρόσωπο των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων, ήτοι ένα αναπληρωματικό μέλος για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας IPSC και ένα αναπληρωματικό μέλος για τα αγωνίσματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC, δύο (2) αναπληρωματικά μέλη για την Εκτελεστική Επιτροπή και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη για την Πειθαρχική Επιτροπή. β) Οι θέσεις των τακτικών και αναπληρωματικών μελών συμπληρώνονται κατά σειρά επιτυχίας των υποψηφίων. γ) Σε περίπτωση που, μετά την ψηφοφορία, υπάρξει ισοψηφία για οποιοδήποτε αξίωμα, διενεργείται κλήρωση μεταξύ αυτών που ισοψήφησαν. 24. Για το αξίωμα του Προέδρου δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί. Σε περίπτωση που χηρεύσει η θέση του προέδρου, τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο κατά το παρόν καταστατικό αναπληρωτής του και εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών συγκαλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία εκλέγει νέο Πρόεδρο. Σε περίπτωση που ως νέος πρόεδρος εκλεγεί μέλος του Δ.Σ, το μέλος αυτό αντικαθίσταται από το πρώτο κατά σειρά αναπληρωματικό μέλος της οικείας Επιτροπής. 25. α) Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένα άτομο να είναι υποψήφιος για περισσότερα του ενός αξιώματα κατά τις αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ., Πειθαρχικής Επιτροπής ή Εξελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης δεν επιτρέπεται στο Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. να εκλεγούν περισσότερα τους ενός μέλη προερχόμενα από το Δ.Σ. του ιδίου Σωματείου. β) Σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες της μιας υποψηφιότητες από τα μέλη του Δ.Σ. του ιδίου Σωματείου για το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε, δεκτές γίνονται μόνον εκείνες, στις οποίες επισυνάπτεται έγγραφη υποστήριξη της υποψηφιότητας από το Σωματείο (μία για κάθε Δ.Σ. Σωματείου), ή υποβληθεί δήλωση παραίτησης του υποψηφίου από το Δ.Σ. του Σωματείου του, υπό την αίρεση της εκλογής του στο Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. 26. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν εκλεγεί Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν, το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο ασκεί τα καθήκοντα του μέχρι την εκλογή νέου, για την οποία συγκαλεί τη Γενική Συνέλευση το αργότερο εντός δύο μηνών. Μετά την πάροδο και αυτών, λήγει αυτοδικαίως η θητεία του και τα ενδιαφερόμενα Σωματεία Μέλη μπορούν να ζητήσουν από το αρμόδιο Δικαστήριο το διορισμό προσωρινής Διοίκησης, η οποία θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες, σύμφωνα

10 με τις διατάξεις του παρόντος Καταστατικού μέσα σε διάστημα τριών (3) το πολύ μηνών από το διορισμό της. 27. Τα εκλεγόμενα ως μέλη του Δ.Σ. πρόσωπα προέρχονται, είτε από τους εις την Γενική Συνέλευση εκπροσώπους (τακτικούς ή αναπληρωματικούς) των σωματείων της ΣΚ.Ο.Ε. είτε από μέλη των Σωματείων Μελών της ΣΚ.Ο.Ε, που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. 28. Αν ο αριθμός των μελών του Δ.Σ. λόγω θανάτου, παραιτήσεως ή εκπτώσεως μειωθεί κάτω των 2/3 και δεν υπάρχουν νόμιμοι αναπληρωτές, πρέπει να συγκληθεί Γ.Σ. για την ανάδειξη νέων μελών για τη συμπλήρωσή του. Σε κάθε περίπτωση η θητεία του νέου Δ.Σ. ισχύει για τον υπολειπόμενο χρόνο και λήγει κατά τον χρόνο που συμπληρώνεται τετραετία από την εκλογή του προηγούμενου Δ.Σ, ήτοι εντός του τελευταίου τετραμήνου του έτους των Ολυμπιακών Αγώνων. 29. Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις, εκπίπτει, μετά από απόφαση του Δ.Σ. από τη θέση του, σε κάθε δε περίπτωση αν απουσιάσει από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. πέρα από 1 έτος εκπίπτει αυτοδικαίως από τη θέση του και αντικαθίσταται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος καταστατικού. 30. Μέλος Επιτροπής Ενότητας Αγωνισμάτων ή οποιασδήποτε άλλης επιτροπής, το οποίο απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τέσσερεις (4) συνεχείς ή έξι (6) συνολικά συνεδριάσεις της, σε διάστημα δώδεκα συνεχών μηνών, χάνει μετά από απόφαση του Δ.Σ. τη θέση του και αντικαθίσταται από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος του οργάνου, εις το οποίο ανήκε. Άρθρο 16 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 1. Μέσα σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την εκλογή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΚ.Ο.Ε., συγκαλείται από τον πλειοψηφήσαντα εκλεγμένο Πρόεδρο και συνέρχεται υπό την Προεδρεία του στην πρώτη συνεδρίαση του. Κατά τη συνεδρίαση αυτή γίνεται η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. με την εκλογή, με μυστική ψηφοφορία, των τριών (3) Αντιπροέδρων, του Γενικού Γραμματέα, των Προέδρων των Επιτροπών Σταθερού Στόχου και Πήλινου Στόχου, του Ταμία, του Ειδικού Γραμματέα, του Αναπληρωτή Ταμία και του Εφόρου Υλικού. 2. Υποχρεωτικά, ένας τουλάχιστον εκ των τριών αντιπροέδρων είναι μέλος της Ε.Σ.Σ. και ένας της Ε.Π.Σ. 3. Κατά την ίδια συνεδρίαση, οι Επιτροπές Σ.Σ. και Π.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. εκλέγουν από τα μέλη τους τον Γραμματέα κάθε Επιτροπής, ο οποίος υποχρεούται να τηρεί βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεών της.

11 4. Για τις θέσεις των προέδρων των Επιτροπών Σ.Σ και Π.Σ. δύνανται να ορίζονται τα μέλη, που έχουν και την ιδιότητα ενός εκ των τριών Αντιπροέδρων του Δ.Σ, χωρίς όμως η προϋπόθεση αυτή να επηρεάζει το νομότυπο της συγκρότησης των ανωτέρω Επιτροπών. 5. Η ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία της ΣΚ.Ο.Ε. είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του προέδρου των Επιτροπών Σ.Σ. και Π.Σ. 6. Η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, πλην του αξιώματος του Προέδρου, ο οποίος έχει εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση, μπορεί να αναθεωρηθεί με νεότερη απόφασή του, μετά από αίτημα τεσσάρων τουλάχιστον εκ των μελών του Δ.Σ. Άρθρο 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο Ειδικός Γραμματέας βοηθάει το Γενικό Γραμματέα και τον αναπληρώνει σε όλα τα καθήκοντα του, όταν ο τελευταίος κωλύεται ή απουσιάζει. Με απόφαση του Δ.Σ., το Γενικό Γραμματέα μπορεί να αναπληρώσει και άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εάν ο Ειδικός Γραμματέας κωλύεται ή απουσιάζει. Άρθρο 23 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ α) Ο αναπληρωτής Ταμίας βοηθάει τον Ταμία και τον αναπληρώνει σε όλα τα καθήκοντα του όταν ο τελευταίος κωλύεται ή απουσιάζει. β) Με απόφαση του Δ.Σ. τον Ταμία μπορεί να αναπληρώσει και άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αν ο Αναπληρωτής Ταμίας κωλύεται ή απουσιάζει. Άρθρο 32 ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ 1. Το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. μπορεί οποτεδήποτε να συστήσει Τεχνικές Επιτροπές κατά Ενότητα Άθλησης, Τοπικές Επιτροπές κατά γεωγραφικά διαμερίσματα και οποιεσδήποτε κάθε φύσεως Επιτροπές, Πρόεδρος των οποίων κατά προτίμηση είναι μέλος του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. 2. Ειδικά όσον αφορά τις Τεχνικές Επιτροπές κατά Ενότητα Άθλησης αυτές συγκροτούνται με απόφαση του Δ.Σ, μετά από εισήγηση της Επιτροπής της οικείας Ενότητας. 3. Ο τρόπος συγκρότησης, τα καθήκοντα και οι επιδιώξεις κάθε Επιτροπής καθώς και η χρονική διάρκεια λειτουργίας αυτής καθορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε., σύμφωνα και με τον εσωτερικό κανονισμό αυτής. 4. Το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε., με απόφασή του, μπορεί να συγκροτεί ή να καταργεί τις επιτροπές αυτές. Σε κάθε περίπτωση, η θητεία των πάσης φύσεως Επιτροπών περατώνεται με τη λήξη της θητείας του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου.

12 5. Κάθε απόφαση των πάσης φύσεως Επιτροπών της ΣΚ.Ο.Ε. εισάγεται σαν πρόταση - εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για συζήτηση, το οποίο αποφασίζει περί της έγκρισης, τροποποίησης ή απόρριψης αυτής. Οι προτάσεις όλων ανεξαρτήτως των Επιτροπών υποβάλλονται ως εισηγήσεις προς το Δ.Σ. με τη μορφή πρακτικού συνεδριάσεώς τους. 6. Για τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα της Πρακτικής Σκοποβολής της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής (I.P.S.C.) και Κυνηγετικού όπλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής Κυνηγετικού Όπλου (F.I.T.A.S.C.), τα οποία αγωνίσματα αποτελούν χωριστές αγωνιστικές ενότητες της ΣΚ.Ο.Ε, συγκροτούνται αντίστοιχες Ειδικές Τεχνικές Επιτροπές ως ακολούθως: α) Η Ειδική Τεχνική Επιτροπή Πρακτικής Σκοποβολής (Ε.Τ.Ε.Π.Σ.), η οποία εκπροσωπεί τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα Σταθερού Στόχου, που υπάγονται στη Διεθνή Συνομοσπονδία Πρακτικής Σκοποβολής I.P.S.C Η Ε.Τ.Ε.Π.Σ. είναι επταμελής, η θητεία της είναι τετραετής και πρόεδρος της επιτροπής είναι ο πλειοψηφήσας το μέλος του Δ.Σ, το οποίο που εκλέγεται από την Τακτική Γενική Συνέλευση ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων I.P.S.C. σε αυτό, σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 13 του παρόντος Τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Π.Σ. εκλέγονται σύμφωνα με τη διαδικασία της παραγράφου 9 του παρόντος άρθρου, από εκπροσώπους σωματείων της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε., τα οποία, κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος, είχαν αθλητική δραστηριότητα δέκα (10) τουλάχιστον σκοπευτών στα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα του Σταθερού Στόχου, που υπάγονται στη Διεθνή Συνομοσπονδία Πρακτικής Σκοποβολής I.P.S.C. β) Η Ειδική Τεχνική Επιτροπή Κυνηγετικού Όπλου (Ε.Τ.Ε.Κ.Ο.), η οποία εκπροσωπεί τα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα Πήλινου Στόχου, που υπάγονται στη Διεθνή Συνομοσπονδία Σκοποβολής Κυνηγετικού Όπλου F.I.T.A.S.C Η Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. είναι επταμελής, η θητεία της είναι τετραετής και πρόεδρος της επιτροπής είναι ο πλειοψηφήσας το μέλος του Δ.Σ., το οποίο που εκλέγεται από την Τακτική Γενική Συνέλευση ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων της F.I.T.A.S.C. σε αυτό, σύμφωνα με όσα ορίζει το άρθρο 13 του παρόντος Τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. εκλέγονται σύμφωνα με τη διαδικασία της παραγράφου 9 του παρόντος άρθρου, από εκπροσώπους σωματείων της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε, τα οποία κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος, είχαν αθλητική δραστηριότητα δέκα (10) τουλάχιστον σκοπευτών στα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα του

13 Πηλίνου Στόχου, που υπάγονται στη Διεθνή Συνομοσπονδία Σκοποβολής Κυνηγετικού Όπλου F.I.T.A.S.C. 7. Σε περίπτωση κατά την οποία ο συνολικός αριθμός των σωματείων, τα οποία έχουν αθλητική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις παραγράφους 2, 3 και 6 του άρθρου 31 του παρόντος στα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα του Σ.Σ ή του Π.Σ. είναι μικρότερος των δέκα (10), ως πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται το ένα από τα δύο μέλη του Δ.Σ, στα οποία αναφέρεται η παράγραφος 3 β' του άρθρου 12 και εκλέγεται από την Τακτική Γενική Συνέλευση ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος των μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων της αντίστοιχης Ενότητος. Τα υπόλοιπα έξι (6) μέλη της Επιτροπής ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. κατά το δυνατόν από μέλη των Σωματείων, τα οποία έχουν την αντίστοιχη αθλητική δραστηριότητα. 8. Η θητεία των Ειδικών Τεχνικών Επιτροπών είναι τετραετής, παράλληλη με τη θητεία του Δ.Σ. 9. Η εκλογή των μελών των Ειδικών Τεχνικών Επιτροπών Ε.Τ.Ε.Π.Σ. και Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. γίνεται ανά τετραετία, από Έκτακτη την Γενική Συνέλευση των Σωματείων μελών της ΣΚ.Ο.Ε, η οποία συγκαλείται από το Διοικητικό της Συμβούλιο εντός ενός (1) μηνός από την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΣΚ.Ο.Ε, κατά την οποία πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην ώς άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον τα Σωματεία της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε, τα οποία κατά το προ της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ημερολογιακό έτος μετείχαν με δέκα (10) τουλάχιστον αθλητές στο αντίστοιχο μη Ολυμπιακό Αγώνισμα, σύμφωνα και με την παράγραφο 6 του άρθρου 31 του παρόντος Καταστατικού Κατά την ούτως συγκαλούμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση, δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για την εκλογή μελών της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής Πρακτικής Σκοποβολής, ή Κυνηγετικού Όπλου, ή αμφοτέρων, δύνανται να υποβάλλουν μόνον τα μέλη σωματείων, τα οποία έχουν αθλητική δραστηριότητα στα αντίστοιχα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα της ΣΚ.Ο.Ε. κατά το άνω άρθρο 31 παράγραφος Τα έξι (6) επτά (7) μέλη των Ε.Τ.Ε.Π.Σ. και Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. εκλέγονται κατά σειρά επιτυχίας και σε περίπτωση ισοψηφίας αυτή επιλύεται με κλήρωση. 10. Οι Ε.Τ.Ε.Π.Σ. και Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. επιλαμβάνονται αντίστοιχα όλων των τεχνικών θεμάτων που αφορούν στα μη Ολυμπιακά Αγωνίσματα IPSC και FITASC και υποβάλλουν σχετικές εισηγήσεις για λήψη αποφάσεων από το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε., μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων τους σε αυτό. 11. α) Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 12 του παρόντος, το Δ.Σ. της

14 ΣΚ.Ο.Ε. μπορεί με απόφασή του να συστήσει και άλλες Ειδικές Τεχνικές Επιτροπές κατά το πρότυπο των Ε.Τ.Ε.Π.Σ. και Ε.Τ.Ε.Κ.Ο. β) Τα σχετικά με τη σύσταση ή την κατάργηση των επιτροπών αυτών, τον αριθμό και την επιλογή των μελών τους κλπ, αποφασίζονται από το Δ.Σ. της ΣΚ.Ο.Ε. γ) Οι Επιτροπές αυτές μπορούν να συσταθούν μόνο για αγωνίσματα τα οποία, κατά την περίοδο σύστασης και λειτουργίας της Ε.Τ.Ε., δεν περιλαμβάνονται στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και τα οποία υπάγονται σε Διεθνείς Ομοσπονδίες, Συνομοσπονδίες, Ενώσεις κλπ, οι οποίες εκπροσωπούνται στη χώρα μας από την ΣΚ.Ο.Ε. Σημ.: Οι αλλαγές τροποποιήσεις είναι εμφανώς επισημασμένες διαγεγραμμένες. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσεκτική μελέτη των προτάσεων μας. Ο Πρόεδρος Μετά τιμής Ο Γεν.Γραμματέας

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α. Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του

ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α. Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του ΚΑΝΟΝΙΜΟ ΕΥΑΡΜΟΓΗ ΚΑΣΑΣΑΣΙΚΟΤ ΠΑΡΑΡΣΗΜΑ Α Κωλύματα εγγραφής Περιορισμοί προσώπων εμπλεκομένων στο χώρο του Ποδοσφαίρου. 1. Γενικά κωλύματα. Δεν μπορεί να είναι μέλος σωματείου ή μέλος των οργάνων διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Θεσσαλονίκη 12/02/2017 Αρ. Πρωτ.: 66 ΠΡΟΣ: Σωματεία Μέλη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θεμα : Τροποποίηση καταστατικού της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. πρόεδρε, Ενόψει της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 Ελληνική ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 14/8/ 2014 Αρ. Πρωτ.31477 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ A ΤΙΤΛΟΣ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53

Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/85 Αρ. 53 Νοµοθεσία Συλλόγου Γονέων και Κηδεµόνων ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/85 Αρ. 53 (Διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998) Ν.2621 23.6.98 (Φ.Ε.Κ. 136/Α ) Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621/1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ Ελληνική ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΜΕ FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 41202 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ:

Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ: Για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες ο αθλητικός νόμος ορίζει τα επόμενα ενδιαφέροντα για τις εκλογές της ΕΛΟΚ: Άρθρο: 3, Κωλύματα εγγραφής - Περιορισμοί "1. Δεν μπορεί να είναι μέλος αθλητικού σωματείου

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 3 ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. Η ανάπτυξη τακτικής και στενής συνεργασίας με γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, σωματεία, επαγγελματικούς συλλόγους και τοπική αυτοδιοίκηση. 2. Η ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΤΙΤΛΟΣ-ΕΔΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ-ΜΕΣΑ. ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται Σύλλογος με τον τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Δ4/662α/ ΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ4/662α/23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 Ν.1566/85, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 1 β του Ν.2621 /1998, β) το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή δεν προκαλείται δαπάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ : ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΔΡΑ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ 1. Ιδρύεται Σύλλογος με την επωνυμία "Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α.

ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΣΑ ΑΣ ΤΜ. ΑΤΤΙΚΗΣ 04.07.2011 ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ.Α..Α.Σ. Π.Ε.Α. Ι ΡΥΣΗ Άρθρο 1 1.1. Ιδρύεται στην Αθήνα από τους αρχιτέκτονες διπλωµατούχους ανωτάτων σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ. Ν.1566/ : Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/30 9 1985: Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις Άρθρο 53 Συγκρότηση οργανώσεων 1. Η συμμετοχή εκπροσώπων των γονέων των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/4/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι: Συγκρότηση και λειτουργία του Δ.Σ. Άρθρο 1: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων

Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Υπουργική απόφαση Δ4/662/1998. Όργανα οργανώσεων γονέων Α.Π. Δ4 / 662 / 23-12-1998 ΥΠ.Ε.Π.Θ. (διορθωμένη σύμφωνα με την από 20-1-1999 εγκύκλιο) Έχοντας υπόψη α) τις διατάξεις του άρθρου 53 ν.1566/1985

Διαβάστε περισσότερα

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες.

γ. Οργανώνει συνέδρια, διαλέξεις κλπ. εκδηλώσεις για επιστημονικά θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τις βιο-ιατρικές επιστήμες. Όνομα, Έδρα και Σφραγίδα της Εταιρείας Άρθρο 1 Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1835 και αναγνωρίσθηκε ως Σωματείο στις 17 Ιανουαρίου 1924, με την επωνυμία τότε «Η εν Αθήναις Ιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία.

Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία. Η λειτουργία του Συλλόγου διέπεται από την παρακάτω κείμενη νομοθεσία. ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ Ν.1566/30-9-1985. Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα Ιδρύεται σωµατείο, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ» και έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Νόµου. «Επιλογή δικαστικών λειτουργών στις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης. και επαναφορά της αρχής του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων» Άρθρο 1

Σχέδιο Νόµου. «Επιλογή δικαστικών λειτουργών στις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης. και επαναφορά της αρχής του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων» Άρθρο 1 Σχέδιο Νόµου «Επιλογή δικαστικών λειτουργών στις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης και επαναφορά της αρχής του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων» Άρθρο 1 Η παράγραφος 3 του άρθρου 49 του Κώδικα Οργανισµού Δικαστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου KΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Α. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας Αθλητικό Σωµατείο»

«Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας Αθλητικό Σωµατείο» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Το καταστατικό µας αποτελείται από 25 άρθρα, συνετάχθη και κατατέθηκε την 21/12/2010 από τον δικηγόρο Απατσίδη Ιωάννη και εγκρίθηκε την 21/11/2011. «Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 2. Σκοποί Σκοποί του συλλόγου είναι :

ΑΡΘΡΟ 2. Σκοποί Σκοποί του συλλόγου είναι : ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 1. Σύσταση Ιδρύεται Σύλλογος με την επωνυμία: Σύλλογος για την δημιουργία Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου (ΔΑΚ) μη κερδοσκοπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αυτές είναι οι προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού προς τη Καταστατική Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του αλλαγής και του εκσυγχρονισμού των κανονισμών λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρθρο 1 Επωνυμία Εδρα Ιδρύεται Σωματείο σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα υπό την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Άρθρο 1 ο ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικό με την επωνυμία «ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΦΙΛ.ΜΟ.Π.» με έδρα την πόλη των Σερρών. Άρθρο 2 ο ΣΚΟΠΟΣ Σκοποί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ- ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ- ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Της Ένωσης Συλλόγων που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού Αττικής με την επωνυμία: «ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2 Με το από 2384/11-10-1951 καταστατικό, το οποίο καταχωρήθηκε νόμιμα στο βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 2782/12-11-1951 και τροποποιήθηκε σύμφωνα με το Ν.Δ 795/1971

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου»

Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου» Καταστατικό του Σωματείου «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2 ου Νηπιαγωγείου Κισάμου» Άρθρο 1 : Ίδρυση, έδρα, Επωνυμία Ιδρύεται Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝ1ΑΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Β

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝ1ΑΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Β ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝ1ΑΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Β. ΕΥΒΟΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ - ΩΡΕΩΝ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α : ΙΔΡΥΣΗ - ΕΔΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ" (HELLENIC SOCIETY OF SURGICAL ONCOLOGY) ΑΡΘΡΟ 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 3 Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την πραγµατοποίηση των παραπάνω σκοπών µε κάθε νόµιµο µέσο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 α. Ο «Σύλλογος ιδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µετονοµάζεται σε «Ενιαίος Σύλλογος ιδασκόντων Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας» µε έδρα τον Βόλο. β. Η σφραγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ CLUB KURZHAAR DE CHYPRE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρόδου 4 Αγ. Δομέτιος 2363 Λευκωσία ΑΡΘΡΟ 1ο ΙΔΡΥΣΗ- ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται Σωματείο, μη κερδοσκοπικό, με την επωνυμία Όμιλος Κούρτσχααρ

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων

Άρθρο 2 Συνέλευση των Αντιπροσώπων ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΑ ΠΣΕ Όπως είναι ήδη γνωστό, με τις διατάξεις των άρθρων 72 έως 88 του Νόμου 4461/2017 συστήθηκε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου υπό την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών» (ΠΣΕ-ΝΠΔΔ).

Διαβάστε περισσότερα

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy Αρ. Φακ.: 7.19.16/6 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 10 Σεπτεµβρίου 2013 ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντίστασης 161 Τ.Κ. 55134- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) Σ χ έ δ ι ο Θεσσαλονίκη 20/6/2018 Τμήμα: Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 Αριθμ. Απόφασης 1/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ Άρθρο 1ο ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ιδρύεται πολιτιστικός σύλλογος με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Κάστρου Μεθώνης» (ΣΦΚΜ) με

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους. ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ΤΗΣ 02/06/2012 Αρ.Μ.Α.Ε.: 11946/06/Β/86/07 ΘΕΜΑ 1 ο : Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ. Άρθρο 1 ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚEΙΟ Άρθρο 1 ο Ιδρύεται στην Λαμία Σύλλογος με επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3 ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ! ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ! ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ! ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 Από τα παρακάτω αναφερόμενα σωματεία ιδρύθηκε το 1938 Ομοσπονδία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με τον τίτλο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Σκοποί του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού στο εξής Σ.Α.Ε., κατά το άρθρο 108 παρ. 2 του Συντάγματος έχει ως αποστολή την

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

Καταστατικό. Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Καταστατικό Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση -Έδρα Επωνυμία Σκοποί και Στόχοι - Μέσα Άρθρο 1 Ιδρύεται σύλλογος με Έδρα τη Λάρισα και την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Άρθρο 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΣΚΟΠΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Άρθρο 1 Τα επιστημονικά τμήματα λειτουργούν υπό την αιγίδα του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ, και έχουν σαν κύριο αντικείμενο την μελέτη θεμάτων σχετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14925 11 Απριλίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1234 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Γ5β/Γ.Π.19724 Ίδρυση Περιφερειακών Τμημάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΙΟΥ Κεφάλαιο Α Άρθρο 1 - Ίδρυση Ιδρύεται Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με επωνυμία Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η επωνυμία του Σωματείου είναι "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Στις διεθνείς σχέσεις η επωνυμία του Σωματείου

Διαβάστε περισσότερα

Η σφραγίδα του Σωματείου περιλαμβάνει τον τίτλο με ελληνικούς και λατινικούς όρους, καθώς και το έμβλημά του.

Η σφραγίδα του Σωματείου περιλαμβάνει τον τίτλο με ελληνικούς και λατινικούς όρους, καθώς και το έμβλημά του. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ALOE VERA BARBADENSIS MILLER» ΑΡΘΡΟ 1. ΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ " ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ " ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ " Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σωματείο με έδρα τα Ιωάννινα και με επωνυμία "ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ". Η συντομογραφία του ονόματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΟΙ 1.- Πόροι της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. είναι: α.- Το δικαίωμα εγγραφής των συλλόγων μελών που ορίζεται στο ποσό των 300,00 (ευρώ). β.- Η μηνιαία συνδρομή

ΠΟΡΟΙ 1.- Πόροι της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. είναι: α.- Το δικαίωμα εγγραφής των συλλόγων μελών που ορίζεται στο ποσό των 300,00 (ευρώ). β.- Η μηνιαία συνδρομή Άρθρο 1 Ιδρύεται Ομοσπονδία όλων των Συλλόγων των υπαλλήλων στις Περιφέρειες (ΟΤΑ β' βαθμού) όλης της χώρας με έδρα την Αθήνα. Η επωνυμία της Ομοσπονδίας είναι η εξής: «Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών

Διαβάστε περισσότερα

Η επωνυμία αναγράφεται υποχρεωτικά στη σφραγίδα της Ένωσης.

Η επωνυμία αναγράφεται υποχρεωτικά στη σφραγίδα της Ένωσης. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ στελεχη ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» ΑΡΘΡΟ 1. ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Χανιά, 14-5-2018 Αριθ. Πρωτ. 441 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Δρ. Ιωάννης Ο. Βαρδιάμπασης Αν. Καθηγητής Πρόεδρος Τμήματος Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη του Ήπατος Άρθρο 1 ο Ιδρύεται Επιστημονική Εταιρεία (Σωματείο), με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ», με έδρα την Αθήνα, Σοφίας Σλήμαν 48

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών Αρθρο 1 ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙ Α Ε ΡΑ Ιδρύεται Σύλλογος µε την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» με έδρα την πόλη της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 2 ΕΔΡΑ Έδρα του Συλλόγου είναι η Αθήνα οδός Αριστογείτονος 11-13. Άρθρο 3 ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ & ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΩΝ Τάρανα-Κραψίτη Δήμου Πρέβεζας» (Ο.Σ.Π.Ο. Τάρανα-Κραψίτη

Διαβάστε περισσότερα

Οργανώσεις γονέων. Παρ. 4. Οι ενώσεις γονέων κάθε νοµού ή νοµαρχιακού διαµερίσµατος συγκροτούν µία οµοσπονδία γονέων.

Οργανώσεις γονέων. Παρ. 4. Οι ενώσεις γονέων κάθε νοµού ή νοµαρχιακού διαµερίσµατος συγκροτούν µία οµοσπονδία γονέων. Οργανώσεις γονέων Ν. 3852/2010 ΦΕΚ 87 τ. Α Άρθρο 94 Πρόσθετες αρµοδιότητες δήµων 4. Στο άρθρο 75 παρ. Ι του Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων, υπό τον τοµέα στ` («Παιδείας, Πολιτισµού και Α- θλητισµού»), προστίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ 1. Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την ονομασία Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, για την προαγωγή της ποδηλασίας και την αγάπη του ανθρώπου προς το ποδήλατο με έδρα τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

επιχειρηµατική έδρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ή εκπρόσωποι αυτών µε υπεύθυνη δήλωση.

επιχειρηµατική έδρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ή εκπρόσωποι αυτών µε υπεύθυνη δήλωση. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Σωµατείου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ µε τίτλο «Ένωση Αγροτουρισµού Θεσσαλίας» ΑΡΘΡΟ 1. Ι ΡΥΣΗ-ΕΠΩΝΥΜΙΑ-Ε ΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ 1.Ιδρύεται στις 19 Μαρτίου 2015, Σωµατείο µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΕ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΕ Τροποποιούνται οι κάτωθι διατάξεις του καταστατικού του ΣΑΤΕ (µε έντονα πλάγια γράµµατα εµφανίζεται το τροποποιούµενο σηµείο ή εδάφιο): ΑΡΘΡΟ 1 ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - Ε ΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 1. Η επωνυμία του Σωματείου είναι: «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΕΜΒΛΗΜΑ 2. Το παρόν αποτελεί το Έμβλημα του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις»

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις» Άρθρο 1 Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών 1. Για κάθε ιατρική ειδικότητα από τις προβλεπόμενες στο άρθρο 10 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ.Πρωτ Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αριθμ.Πρωτ Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αριθμ.Πρωτ. 1155 Αθήνα 2/7/2008 Προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θέμα : Αποφάσεις της 77 ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Συνάδελφοι Η 77 η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. ενέκρινε τις καταστατικές αλλαγές που εισηγήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Άρθρο 1ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη Σωµατείο από φίλους των εικαστικών και πλαστικών τεχνών, µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ A ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH-RACKET (Α ΕΣΑΞ) ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ A ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH-RACKET (Α ΕΣΑΞ) ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ A ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH-RACKET (Α ΕΣΑΞ) ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Α ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Τίτλος Ιδρύεται Ένωση με την επωνυμία ΈΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και αγγλική επωνυμία HOLSTEIN ASSOCIATION OF HELLAS.

Άρθρο 1 Τίτλος Ιδρύεται Ένωση με την επωνυμία ΈΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και αγγλική επωνυμία HOLSTEIN ASSOCIATION OF HELLAS. Καταστατικό Άρθρο 1 Τίτλος Ιδρύεται Ένωση με την επωνυμία ΈΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και αγγλική επωνυμία HOLSTEIN ASSOCIATION OF HELLAS. Άρθρο 2 Περιοχή, έδρα και έμβλημα Η Ένωση έχει έδρα το Δήμο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Άρθρο 1 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σύλλογος με την ονομασία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Οι Κανόνες αυτοί εκδίδονται δυνάμει των άρθρων 14(1)(β), 15Β και 32 των περί Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμων του 1989 έως 2013 και των Κανονισμούς 28 και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α σελ. 02 Επωνυμία Έδρα Σκοποί Μέσα σελ. 02 Άρθρο 1 σελ. 02 Άρθρο 2 Σκοποί του Συλλόγου σελ. 02 Άρθρο 3 σελ. 02 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β σελ. 03 Άρθρο 4 Πόροι σελ. 03 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ σελ. 03 ΜΕΛΗ σελ. 03 Α. Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ. Άρθρο 1. Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ. Άρθρο 1. Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ Άρθρο 1 Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός α. Το Κολλέγιο Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΕΔΡΑ, ΣΚΟΠΟΣ, ΜΕΣΑ ΆΡΘΡΟ 1 : Η επωνυμία του Σωματείου ορίζεται ως εξής: «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» με έδρα την Κάλυμνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ. Άρθρο 1.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ. Άρθρο 1. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ Άρθρο 1. 1) Ιδρύεται επιστημονικό επαγγελματικό Σωματείο, συλλογικό όργανο των Ελλήνων Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 55/94 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2869 της 24ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1994 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 55 Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (Hellenic Group of Patients with Chronic Lymphocytic Leukemia)

KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (Hellenic Group of Patients with Chronic Lymphocytic Leukemia) KATAΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ (Hellenic Group of Patients with Chronic Lymphocytic Leukemia) Α. ΙΔΡΥΣΗ ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1 ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥ.Σ.Π.Α Καταστατικό του Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αθηνών Άρθρο 1 ο Ιδρύεται σύλλογος με τη επωνυμία «Σύλλογος Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αθηνών» με αρχικά ΣΥ.Σ.Π.Α. με έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Του σωµατείου µε την επωνυµία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ Άρθρο 1 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Επωνυµία Έδρα Σκοπός Ιδρύεται επιστηµονικό επαγγελµατικό σωµατείο µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. [ Σύμφωνα με τον Ν. 1566/85, Ν. 2621/1998 & ΚΥΑ Δ4/662/23.12.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. [ Σύμφωνα με τον Ν. 1566/85, Ν. 2621/1998 & ΚΥΑ Δ4/662/23.12. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ [ Σύμφωνα με τον Ν. 1566/85, Ν. 2621/1998 & ΚΥΑ Δ4/662/23.12.98] ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΤΙΤΛΟΣ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ - ΜΕΣΑ Αρθρο 1ο Ιδρύεται Σύλλογος με

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων

Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων Καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαμοθρακιτώv Στουτγκάρδης και περιχώρων ΑΡΘΡΑ Άρθρο 1ο: Όνομα, έδρα Άρθρο 2ο: Σκοποί του συλλόγου Άρθρο 3ο: Mέλn του συλλόγου Άρθρο 4ο: Όργανα του συλλόγου Άρθρο 5ο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM. Καταστατικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Χαρακτήρας Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης (ΕΚΣ) είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 ο Επωνυμία - Έδρα Α. Ιδρύεται στη Σαλαμίνα, σήμερα στις 10 Ιουνίου 2002, σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ Άρθρο 1 - Αντικείμενο του Κανονισμού Ο κανονισμός αυτός ρυθμίζει τη λειτουργία της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ.Η.). Άρθρο 2 - Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ. 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ AΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ. 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ AΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ AΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του 13 ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου,

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ. Α. ΙΔΡΥΣΗ - ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1o ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ. Α. ΙΔΡΥΣΗ - ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1o ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ Α. ΙΔΡΥΣΗ - ΕΔΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 1o ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ Ιδρύεται μη κερδοσκοπικό Σωματείο με την επωνυμία : «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Άρθρο 1 Ονομασία, έδρα, νομική υπόσταση, στόχος της Εταιρίας 1) Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙKΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία " ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) "

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Σωματείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επωνυμία " ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Π.Ε.Β.Ε. ) " ΑΡΘΡΟ 1 Επωνυμία - Έδρα Επωνυμία: " Παιδιατρική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ( Π.Ε.Β.Ε. ) ",

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , ,

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, , ΤΗΛ ΦΑΞ : , , ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, 104 32, ΤΗΛ ΦΑΞ : 210 3835093, 210 3845434, goneis@mail.gr, www.asgme.gr ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 08-05-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 173 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης Πληροφορίες:Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ Σάββατο 23 Μαΐου 2015 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα Ιδρύεται Σωματείο, με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ρ Ο Π Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Ω Δ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Υ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τ Ρ Ο Π Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Ω Δ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Υ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τ Ρ Ο Π Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Ω Δ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Υ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Άρθρο 1 ΕΠΩΝΥΜΙΑ Συνιστάται στην Αθήνα Σύλλογος με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 2-3 -90 Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα