26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ"

Transcript

1 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ >ARTOZYMA 2016 δυνατό come back Η δυναμική επάνοδος της διεθνούς έκθεσης αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού & έτοιμων προϊόντων, ARTOZYMA η τελευταία διοργάνωση της πραγματοποιήθηκε το έρχεται να απαντήσει στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της εν λόγω έκθεσης αφενός διευκολύνει την προσέγγιση των βαλκανικών κρατών και αφετέρου ενισχύει τη δυναμική της έκθεσης καθώς πρόκειται για μια πόλη με ιστορία στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας, όπως το περίφημο κουλούρι της και την μπουγάτσα. Η 7η ARTOZYMA διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HEL- EXPO, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας DETROP BOUTIQUE από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τέλος, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και με την στήριξη του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης και της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης. Για τη διοργάνωση του 2016, έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα πρόσκλησης και φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών, με ιδιαίτερη έμφαση στις βαλκανικές χώρες, καλύπτοντας την ανάγκη για δημιουργία συνεργασιών και εμπορικών επαφών, με προκαθορισμένα Β2Β ραντεβού. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από μια σειρά σημαντικών παραλλήλων εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος καθώς και με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού, με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι στοχευμένες ενέργειες marketing - προβολής στο εξωτερικό σε χώρες στόχους, ώστε οι επισκέπτες να έχουν καθαρά εμπορικό ενδιαφέρον και να διασφαλισθεί η εμπορικότητα της έκθεσης.

3 a delicious world 03

4 04 ΕΚΘΕΜΑΤΑ Πρώτες Ύλες & Υλικά Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής / Παγωτού Μηχανήματα & Εξοπλισμός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής Προϊόντα Ζύμης & Αρτοσκευάσματα Ζαχαρώδη - Σοκολατοειδή - Προϊόντα Παγωτού Είδη Συσκευασίας & Διακόσμησης Εργαλεία & Σκεύη Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής Εξοπλισμός Καταστημάτων

5 05 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Πιο αναλυτικά, το δίδυμο των εκθέσεων ARTOZYMA και DETROP BOUTIQUE απευθύνεται σε: >Αρτοποιεία >Αρτοζαχαροπλαστεία >Cafe, εστιατόρια, ξενοδοχεία >Kαταστήματα ζαχαρωδών προϊόντων & ξηρών καρπών, Καφεκοπτεία >S/Μ, H/Μ, Cash & Carry, Discount market >Xονδρικό εμπόριο τροφίμων και ποτών >Καταστήματα Delicatessen, παραδοσιακά παντοπωλεία, Kαταστήματα βιολογικών προϊόντων >Κάβες >Κρεοπωλεία Ταυτόχρονα, με περισσότερα από προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού, αναμένονται επισκέπτες από πολλές χώρες όπως: Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Μ.Βρετανία, Ολλανδία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία.

6 06 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Σύγχρονες μέθοδοι επικοινωνίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (Βαλκάνια). Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής της Artozyma θα ακολουθηθούν τακτικές στοχευμένης επικοινωνίας, όπως ακριβώς επιτάσσει το σύγχρονο business to business marketing. >Digital pr (στρατηγική on line δημοσίων σχέσεων), >Social media strategy (στοχεύοντας στην καρδιά του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε), > marketing strategy (με την χρήση της αναβαθμισμένης βάσης δεδομένων που διαθέτουμε), >Web advertising (θα ενταχθούν μέσα τα οποία απευθύνονται στο target group μας), >Direct marketing (αποστολή προσκλήσεων σε έγκυρη λίστα επαγγελματιών). >Phone marketing (τηλεφωνική ενημέρωση έγκυρης λίστας επαγγελματιών). >Mass Media (προβολή spots σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς διεθνούς εμβέλειας). >Media relations (καταχωρήσεις και παρουσιάσεις σε μέσα που σχετίζονται με τους κλάδους της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής) >Google advertising (στοχευμένη επικοινωνία μέσω των εργαλείων της Google).

7 07 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο πλαίσιο της 7ης Artozyma, έχει προγραμματιστεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού. H εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2010 στη Θεσσαλονίκη ενώ η ιδέα βασίζεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις του εξωτερικού κατά τις οποίες αρτοποιοί συνεργάζονται με μεράκι, δημιουργούν, παρουσιάζουν τις ιδέες τους και τις μοιράζονται με το κοινό. Με στόχο να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα μια διοργάνωση που να συγκεντρώνει όλη αυτή τη συλλογική δημιουργικότητα, που θα μπορούσε να γίνει εφαλτήριο έμπνευσης και διδακτικό εργαστήρι αναδεικνύοντας την ελληνική τέχνη του πλάθειν, η Artozyma διοργανώνει φέτος το 2ο Πρωτάθλημα Ψωμιού ως την κορυφαία παράλληλη εκδήλωση. Μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2010, αυτή τη χρονιά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του κλάδου και βοηθώντας στην προώθηση και εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Στόχοι της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού: >Προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του «ζυμαριού και του στην Ελλάδα, μέσω ενός διαγωνισμού που πλάθειν» καθώς απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και μαθητευόμενους αρτοποιούς. >Εξερεύνηση, εντοπισμός και παρουσίαση των παραδοσιακών και σύγχρονων δυνατοτήτων της δημιουργίας αρτοσκευασμάτων στο φούρνο. >Ανάδειξη, προβολή και επιβράβευση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την επαγγελματική άμυλα των διαγωνιζομένων. >Δημιουργία ενός σημείου αναφοράς και γνώσης, ενός κόμβου επικοινωνίας και μάθησης για «μικρούς» και «μεγάλους» αρτοποιούς, μελλοντικούς αρτοποιούς, προμηθευτές και εμπόρους του κλάδου. >Δημιουργία Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας με σκοπό τη συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς στο πλαίσιο ανάλογων εκθέσεων αρτοποιίας, προκειμένου να αναδειχθούν οι ποικιλίες και τα είδη του ελληνικού ψωμιού. >Καθιέρωση μιας διοργάνωσης εθνικού -και όχι μόνο- επιπέδου που να συνιστά πηγή δημιουργίας για καινούριες τάσεις, να συμβάλει στην επαγγελματική πρόοδο του κλάδου και να αποτελεί συντεχνιακή παρακαταθήκη για τις μέλλουσες γενεές αρτοποιών στην Ελλάδα.

8 08 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Άλλες Παράλληλες Εκδηλώσεις: >Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) με θέμα: Τεχνολογία - Καινοτομία στην Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική Σάββατο 27/02/2016 >Η Artozyma θα φιλοξενήσει την ετήσια συγκέντρωση Προέδρων Σωματείων Αρτοποιών Ελλάδος στις 28/02/2016.

9 09 ΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ >Σημαντικές επαγγελματικές επαφές Σημαντικές επαγγελματικές επαφές των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην Artozyma 2016, με εμπόρους, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, ξενοδόχους κλπ. >Με την εμπειρία της ΔΕΘ-HELEXPO Η ΔΕΘ-HELEXPO, διοργανώτρια εταιρία της Artozyma 2016, διαθέτει τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση ανάλογων σε επίπεδο επισκεπτών - επαγγελματικών εκθέσεων όπως Detrop & Oenos. Αυτό από τη μία, δημιουργεί προϋποθέσεις εκμετάλλευσης των διασυνδέσεών της και από την άλλη, αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα μέσω της δημιουργίας μιας ισχυρής βάσης δεδομένων. >Στο κέντρο των Βαλκανίων To Διεθνές Εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα γεωγραφικό πλεονέκτημα που συνδέεται με την ενημέρωση επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. >Παράλληλα με τη διεθνή έκθεση Detrop Boutique Η Artozyma 2016 διεξάγεται παράλληλα με τη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας DETROP BOUTIQUE. Στόχος της παράλληλης διοργάνωσης τους είναι η δημιουργία ενός άρτιου και αλληλένδετου εκθεσιακού προϊόντος προκειμένου εκθέτες και επισκέπτες να αξιοποιούν στο μέγιστο τη δυναμική των δύο εκθέσεων. >Στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική Η Artozyma 2016 θα εφαρμόσει ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις above & below the line ενέργειες επικοινωνίας όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, online επικοινωνία (direct web διαφήμιση, google κλπ), γραφείο τύπου/digital pr, social media strat-egy (πάνω από helexpo facebook members), καταχωρήσεις σε περιοδικά ειδικού ενδιαφέροντος αλλά και εφημερίδες, αποστολή newsletters στις έγκυρες και στοχευμένες βάσεις δεδομένων της ΔΕΘ-HELEXPO, εφαρμογή στρατηγικής χορηγών επικοινωνίας. >Φιλοξενία hosted buyers Στο πλαίσιο ενίσχυσης της διεθνοποίησης του εκθεσιακού προϊόντος,η ΔΕΘ-HELEXPO θα προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

10 010 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 26-29/2/2016 Ωράριο λειτουργίας: 26-29/2/2016 Παρασκευή-Κυριακή: Δευτέρα: *Δωρεάν parking για όλους τους εκθέτες.

11 011 ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ARTOZYMA 1.Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος από το παρακάτω link: 2.Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής από το παρακάτω link:

12 Περισσότερες πληροφορίες Αράξια Γκαναπετιάν Τ: F: Παράλληλη Έκθεση Οργνάνωση

the delicatessen show 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

the delicatessen show 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 01 the delicatessen show 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ DETROP BOUTIQUE 2016 the delicatessen show# Η Detrop Boutique παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 24-26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ H

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

02-05/2/2017 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

02-05/2/2017 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ & ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 10η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ 10th INTERNATIONAL FAIR FOR LIVESTOCK & POULTRY 02-05/2/2017 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΕSSALONIKI INTERNATIONAL EXHIBITION CENTER ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 22-24/02/2020 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράλληλα με τη Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

23 Φεβρουαρίου Στην αφετηρία οι εκθέσεις DETROP BOUTIQUE, ARTOZYMA & ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ

23 Φεβρουαρίου Στην αφετηρία οι εκθέσεις DETROP BOUTIQUE, ARTOZYMA & ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ 23 Φεβρουαρίου 2016 Στην αφετηρία οι εκθέσεις DETROP BOUTIQUE, ARTOZYMA & ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ Την ανάπτυξη µέσω αύξησης της εξωστρέφειας και ενσωµάτωσης υψηλής προστιθέµενης αξίας στα τρόφιµα και ποτά των

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ 4-6 Μαΐου Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2 Περιεχόµενα 4-6 Μαΐου 2018 διακοπές για όλους 02 όλη η Ελλάδα στο Μαρούσι 03 παράλληλες εκδηλώσεις 05 επισκέπτες 05 πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY 30 3-1 4 2017 ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο αθλητισµός απέκτησε την έκθεσή του. Μετά την πρώτη επιτυχηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Philoxenia, your next Destination. Philoxenia Key Points. Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου

Philoxenia, your next Destination. Philoxenia Key Points. Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου Philoxenia, your next Destination Philoxenia Key Points Στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του

Διαβάστε περισσότερα

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

the Fresh show! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΈΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕ ΤΏΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 27 29 4 2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ the Fresh show! Παρουσιάσεις & Νέες Τεχνολογίες Β2Β Επιχειρηματικές Συναντήσεις Ελληνικά & Διεθνή δίκτυα

Διαβάστε περισσότερα

VAG 01. thessalonikituningshow.gr

VAG 01. thessalonikituningshow.gr VAG 01 THESSALONIKI TUNING SHOW Young Gathering for lovers of motoring & motorsports Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, του Thessaloniki Tuning Show που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY. ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 12 ιεθνής. Mαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ

2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY. ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 12 ιεθνής. Mαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ 2η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY 30Ι 3-1Ι 4 Ι2017 ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 12 ιεθνής ος Mαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ 02 Ο αθλητισµός απέκτησε την έκθεσή του. Μετά την πρώτη επιτυχηµένη

Διαβάστε περισσότερα

VAG 01. thessalonikituningshow.gr

VAG 01. thessalonikituningshow.gr VAG 01 thessalonikituningshow.gr thessalonikituningshow.gr THESSALONIKI TUNING SHOW Young Gathering for lovers of motoring & motorsports Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση, για τέταρτη συνεχόμενη

Διαβάστε περισσότερα

thessalonikituningshow.gr

thessalonikituningshow.gr VAG 01 THESSALONIKI TUNING SHOW Young Gathering for lovers of motoring & motorsports Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, του Thessaloniki Tuning Show που θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

GOURMET LIVE EXHIBITION

GOURMET LIVE EXHIBITION ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ & delicacies 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

24 26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

24 26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 27η ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 24 26/02/2018 ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Η DETROP BOUTIQUE 2016 µε µια µατιά!!

Διαβάστε περισσότερα

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση:

2 o. Κανονισμοί Διαγωνισμού 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση. Υπό την αιγίδα: Συνδιοργάνωση: 2 o ΑΡΤΟΖΥΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΨΩΜΙΟΥ 2η έκδοση 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Υπό την αιγίδα: Κανονισμοί Διαγωνισμού Στόχοι της εκδήλωσης 1) Η προβολή και αναβάθμιση της τέχνης του ζυμαριού και του πλάθειν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Έντυπα Site Facebook page newsletters

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Έντυπα Site Facebook page newsletters MEDIA KIT ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΒΑΖ Εργαλεία Marketing Το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ αποτελεί το επίσημο όργανο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος. Με τις εξελίξεις στον κλάδο να τρέχουν διαρκώς, ο σύγχρονος επαγγελματίας

Διαβάστε περισσότερα

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική 20-22/10/2017 Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική Ακόµα πιο δυναµικά το 2017 Με την µεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 2016 η έκθεση πέτυχε αναµφισβήτητα ένα σηµαντικό αποτέλεσµα

Διαβάστε περισσότερα

AGROTICA. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των επισκεπτών που ξεπέρασαν σε συνολικό αριθμό τους

AGROTICA. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των επισκεπτών που ξεπέρασαν σε συνολικό αριθμό τους AGROTICA 26 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ Γενικά στοιχεία: Η 26 η AGROTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016, θεωρήθηκε ως μία από τις πληρέστερες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

VAG 01. thessalonikituningshow.gr

VAG 01. thessalonikituningshow.gr VAG 01 thessalonikituningshow.gr info@thessalonikituningshow.gr thessalonikituningshow.gr info@thessalonikituningshow.gr THESSALONIKI TUNING SHOW Young Gathering for lovers of motoring & motorsports Με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις

Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Η BIOLOGICA, η πρώτη Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων στην Ελλάδα, µετά την πρώτη επιτυχηµένη διοργάνωση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 6-9/3/2009 στο ιεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παράλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ www.minimarket-periptero.gr minimarket.periptero minimarketexpo 3-4-5 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 21-23 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕIΣ ΕΞΑΓΩΓΕIΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Με επίκεντρο την αναβάθμιση των εμπορικών επαφών πραγματοποιούνται οι εκθέσεις Detrop-Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019

Με επίκεντρο την αναβάθμιση των εμπορικών επαφών πραγματοποιούνται οι εκθέσεις Detrop-Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019 Με επίκεντρο την αναβάθμιση των εμπορικών επαφών πραγματοποιούνται οι εκθέσεις Detrop-Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019 Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

FOOD EXPO. Νέα εποχή για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Ελλάδα! 15-16-17. Mαρτίου 2014 OΡΓΑΝΩΣΗ FORUM AE. Μetropolitan Expo ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

FOOD EXPO. Νέα εποχή για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Ελλάδα! 15-16-17. Mαρτίου 2014 OΡΓΑΝΩΣΗ FORUM AE. Μetropolitan Expo ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 15-16-17 Mαρτίου 2014 Μetropolitan Expo FOOD EXPO Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Νέα εποχή για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Ελλάδα! ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ οργανωμενη ΛΙΑΝικη ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς βρίσκεται η νέα διεθνής έκθεση του τουρισμού Greek Tourism Expo 2014 η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β1 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, 23.11.2013 Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β 1 Συνολική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής Black Sea Tourism Forum & Workshop Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 Black Sea Tourism Forum & Workshop Το Γραφείο Συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ. Αθήνα,21 Οκτωβρίου Κυρίες και κύριοι, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ Αθήνα,21 Οκτωβρίου 2014 Κυρίες και κύριοι, Είναι ευτυχής συγκυρία που το φετινό Συνέδριο διεξάγεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας τουριστικής περιόδου που κατά γενική

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Ε Κ Θ Ε Σ Ι Α Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Tηλ.: 2111801801,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το 2009. Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!! FOODEX 2015: JEDDAH, 17 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ Η mediaplanet, η εταιρία που αναπτύσει το productsgreek.com,

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ 1) ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Η Σαντορίνη είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους δημοφιλέστερους

Διαβάστε περισσότερα

28η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ

28η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ. 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ 28η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ 2-4 3 2019 & 1 Με επίκεντρο την αναβάθμιση των εμπορικών επαφών πραγματοποιούνται οι εκθέσεις Detrop-Oenos

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση:

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η SOPEXA GROUPE, διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, Συνέδριο με κεντρικό θέμα την «Τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής & περιφερειακής ανάπτυξης». Το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ OINOY

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ OINOY 26η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 6η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ OINOY 3-6.3.2017 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία Εταιρία H A.I.D.A προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOOD EXPO

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

13η. Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! www.artoza.com ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

13η. Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! www.artoza.com ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ www.artoza.com 13η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 23-26 φεβρουαριου Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! Δείτε το video της 12ης ΑΡΤΟΖΑ ΥπΟ την αιγιδα ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

agrotica.helexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ

agrotica.helexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ 28 agrotica.helexpo.gr 30.01-02.02.2020 ΟΡΓΑΝΩΣΗ H AGROTICA στον ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ βαθμό! Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά brand στον τομέα της γεωργίας τόσο στη βαλκανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, η ΑGROTICA,

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό!

Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Κερδίστε νέους πελάτες. Αξιοποιήστε τον διεθνή τουρισμό! Μια καινοτόμα & μοναδική ιδέα! Το GREEKCOUPONS καλύπτει μια πάγια τακτική όλων των καταναλωτών όπως καλύπτει και ένα ουσιαστικό κενό για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου!

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! ΥπΟ την αιγιδα ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ Δείτε το video της 13ης ΑΡΤΟΖΑ Γενικές πληροφορίες To 97% των επισκεπτών της ΑΡΤΟΖΑ επιθυμεί

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου!

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! ΥπΟ την αιγιδα ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ Δείτε το video της 13ης ΑΡΤΟΖΑ Γενικές πληροφορίες To 97 των επισκεπτών της ΑΡΤΟΖΑ επιθυμεί

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Συνέδριο Ελαιοκομίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας 12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

13η. Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

13η. Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου!  ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ENHMEΡΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩΝ www.artoza.com 13η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 2013 23-26 φεβρουαριου 2013 Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου! Δείτε το video της 12ης ΑΡΤΟΖΑ ΥπΟ την αιγιδα ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ TO KΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης & εξοικονόμησης ενέργειας 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Παράλληλη έκθεση ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2 ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC & BUILDING

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

AGROTICA η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ

AGROTICA η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ AGROTICA 2014 25η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 30/01/2014-02/02/2014 Είσοδος: για Εμπορικούς

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Πίνακας 1:Πλήθος αποκρινόμενων ανά περιφέρεια - Σεπτέμβριος 2013 Περιφέρεια Αποκρινόμενοι Παρατηρήσεις - Θράκη >100 - Κεντρική >100 -

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα