PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή"

Transcript

1 PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

2 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας και της ψυχαγωγίας Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ηλεκτροακουστικής τεχνολογίας, η Bosch έχει καθιερωθεί ως μια ηγετική εταιρεία στα συστήματα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Επίσης, φημίζεται παγκοσμίως για την αφοσίωσή της στην κορυφαία τεχνολογία, την κομψή σχεδίαση και την ευχρηστία. Το τελευταίο, λοιπόν, δυνατό παράδειγμα αυτής της αφοσίωσής της είναι το PAVIRO, ένα σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου. Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από οποιοδήποτε σύστημα της κατηγορίας του PAVIRO: Ανακοινώσεις, Εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας, επαγγελματική ποιότητα ήχου Εξαιρετική ευελιξία: το σύστημα μπορεί να αποδεχτεί αλλαγές αρχιτεκτονικής σε οποιοδήποτε στάδιο κατά την εγκατάσταση και παρέχει μια ευρεία γκάμα συνδυασμών ανακοινώσεων/μουσικής Γρήγορη, εύκολη και ολοκληρωμένη εγκατάσταση και στις δύο διαμορφώσεις, τη «Βασική» και την «Εξειδικευμένη» Επαγγελματική ποιότητα ήχου Δρομολογητής 24 ζωνών με 4 κανάλια 20 δρομολογητές ανά ελεγκτή κατά το μέγιστο με υποστήριξη έως 492 ζωνών μεγαφώνων. Ελεγκτής με DSP Δρομολογητής 4 καναλιών και 12 ζωνών Για εφαρμογές μικρού έως μεσαίου μεγέθους Το PAVIRO είναι ένα μοναδικό, υψηλής ποιότητας σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με πιστοποίηση EN54, που παρέχει επίσης επαγγελματικής ποιότητας ήχο, χάρη στον κορυφαίο ψηφιακό επεξεργαστή του 24 bit, τους ανώτερης τεχνολογίας μετατροπείς από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα και τον εξαιρετικό Λόγο σήματος προς θόρυβο (SNR). Η αρχιτεκτονική του συστήματος με εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής το καθιστά ιδανικό για μικρά έως μεσαίου μεγέθους γραφεία, περιφερειακά αεροδρόμια, μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία, εργοστάσια, σχολεία και εμπορικά πολυκαταστήματα. Κορυφαίο στην κατηγορία του Χάρη στην ισχυρή γκάμα των δυνατοτήτων του, το PAVIRO δεν καλύπτει απλώς έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό απαιτήσεων εφαρμογών, αλλά παρέχει επίσης και την καλύτερη στην κατηγορία του απόδοση ως προς την ποιότητα, την ευκολία εγκατάστασης και την ευελιξία. Ταυτόχρονα, ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά κόστη, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και το μικρότερο αριθμό μπαταριών που απαιτεί. Ενισχυτής 2 καναλιών 2x 500 W κλάσης Δ Επέκταση σταθμού κλήσης Σταθμός κλήσεων (Call Station)

3 4 PAVIRO PAVIRO 5 Ευελιξία μελετητές και εγκαταστάτες Ασφάλεια για όλους: Το PAVIRO είναι ένα σύστημα εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με πιστοποίηση EN54 Μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική Το PAVIRO προσφέρει δύο λειτουργίες διαμόρφωσης, τη «Βασική» και την «Εξειδικευμένη». Η βασική διαμόρφωση είναι ένας οδηγός που παρέχει τα αναλυτικά βήματα διαμόρφωσης. Μέσω αυτού του οδηγού, ένα βασικό σύστημα μπορεί να προγραμματιστεί εντός 30 λεπτών, έναντι των συμβατικών συστημάτων που ενδέχεται να απαιτούν ώρες ή ημέρες. Η Εξειδικευμένη λειτουργία βασίζεται στο ισχυρό λογισμικό IRIS-Net, το οποίο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη ευελιξία σχεδιασμού του συστήματος, ιδανική για τη βελτιστοποίηση διαμορφώσεων σε πιο σύνθετες εφαρμογές. Επιλέξτε το συνδυασμό σας Το PAVIRO παρέχει εξαιρετικά ευέλικτους συνδυασμούς ανακοινώσεων/διανομής μουσικής, χάρη στην αρχιτεκτονική matrix τεσσάρων καναλιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποστείλετε κλασική μουσική σε μια ομάδα έξι ζωνών και μουσική ποπ σε μια άλλη. Μπορείτε να αποστείλετε επίσης μία ή περισσότερες μεμονωμένες ανακοινώσεις σε οποιαδήποτε ζώνη χωρίς να διακόψετε τη μουσική. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα έως τέσσερα κανάλια εντός κάθε δρομολογητή. Έτσι, μπορείτε είτε να ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας (ελαχιστοποιώντας τον αριθμό των ενισχυτών) ή να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την ευελιξία. Αυτού του τύπου η ευελιξία δεν συναντάται σε άλλα συστήματα αυτής της κατηγορίας. Γρήγορες και αποτελεσματικές προδιαγραφές Με το PAVIRO, η ρύθμιση ενός ολόκληρου συστήματος πραγματοποιείται εξαιρετικά γρήγορα και απλά, καθώς απαιτούνται μόνο λίγες παράμετροι για το σχεδιασμό ενός συστήματος. Έτσι, οι σύμβουλοι μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν ουσιαστικά τα κέρδη τους. Μείωση του μη αναμενόμενου κόστους Οι υπεύθυνοι εγκατάστασης των συστημάτων ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας, καλούνται συχνά να υπολογίσουν το συνολικό κόστος ενός συστήματος με ελλιπείς πληροφορίες. Ωστόσο, ο υπεύθυνος εγκατάστασης πρέπει και πάλι να παραμένει σταθερός στην αρχική εκτίμηση του κόστους, ακόμα και αν έχει αλλάξει η τελική αρχιτεκτονική του συστήματος. Με το PAVIRO, δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι αυτό γιατί η έξυπνη εναλλαγή εισόδων και η κοινή χρήση του φόρτου ισχύος το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντας την πραγματοποίηση αλλαγών σχεδιασμού σε οποιοδήποτε στάδιο της εργασίας, χωρίς κινδύνους. Έτσι, διασφαλίζεται η επιτυχία κάθε εγκατάστασης.

4 6 PAVIRO PAVIRO 7 Ποιοτική μουσική για ιδιοκτήτες και χρήστες κτιρίων Επαγγελματικής ποιότητας μουσική Το PAVIRO είναι καρπός της κορυφαίας στον κλάδο γνώσης της εταιρείας στον επαγγελματικό ήχο και περιλαμβάνει τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για τη σειρά των επαγγελματικών προϊόντων ενίσχυσης ήχου της Bosch, με αποτέλεσμα την εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Για παράδειγμα, ο ελεγκτής διαχειρίζεται σήματα με λόγο σήματος προς θόρυβο (SNR) πάνω από 100 db. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες κτιρίων μπορούν να προσφέρουν μουσική υψηλής ποιότητας για τους ενοίκους τους, καθώς και ένα σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων με φωνητική αναγγελία με εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας. Επιπλέον χρήσεις για βοηθητικές εισόδους Όλοι οι ενισχυτές PAVIRO διαθέτουν δύο βοηθητικές εισόδους ήχου, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδέετε επιπλέον πηγές ήχου. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα κανάλια του συστήματος δεν χρησιμοποιούνται για εξωτερικές εισόδους, οι οποίες απαιτούνται ορισμένες φορές για οπτικοακουστικές παρουσιάσεις. Επίσης, η εξαιρετική ευελιξία και ο έξυπνος συνδυασμός ενός matrix εισόδου και εξόδου του PAVIRO συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της καταλληλότητας ενός ξενοδοχείου για επιχειρηματικές εκδηλώσεις και διασφαλίζει ότι θα χρειαστεί ο μικρότερος αριθμός ενισχυτών για τη εφαρμογή σας και για το σύστημα εκκένωσης χώρων με φωνητική αναγγελία. Επαγγελματικής ποιότητας ήχος: χάρη στον κορυφαίο λόγο σήματος προς θόρυβο, τα άτομα που βρίσκονται εντός του κτιρίου απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας μουσική.

5 8 PAVIRO PAVIRO 9 Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. για όλους Χαμηλό κόστος λειτουργίας Τα λειτουργικά κόστη διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα, επειδή το PAVIRO χρησιμοποιεί τους τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης ενισχυτές κλάσης Δ και υλικό και λογισμικό έξυπνης διαχείρισης ενέργειας. Αυτά μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Χαμηλή αρχική επένδυση Το PAVIRO χρησιμοποιεί λιγότερους ενισχυτές σε σχέση με άλλα συστήματα, χάρη στο συνδυασμό «δυναμικής δρομολόγησης πηγής» και την «έξυπνη εναλλαγή εισόδων ενισχυτών», διασφαλίζοντας ένα χαμηλό αρχικό κόστος επένδυσης. Με λιγότερους ενισχυτές σε χρήση, απαιτείται η αντικατάσταση μικρότερου αριθμού μπαταριών σε τακτική βάση, γεγονός που μειώνει τα λειτουργικά κόστη ακόμα περισσότερο. Εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας: χάρη στην επαγγελματική ποιότητα ήχου, οι ανακοινώσεις του συστήματος είναι ευκρινέστατες για όλους. Από την αρχή έως το τέλος Το προηγμένο λογισμικό και η έξυπνη αρχιτεκτονική συστήματος του PAVIRO εξοικονομούν χρόνο και κόστος κατά τον προσδιορισμό των προδιαγραφών, την εγκατάσταση, αλλά και κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης του συστήματος. Οι μελετητές εξοικονομούν χρόνο, καθώς απαιτείται να προσδιορίσουν μόνο λίγες παραμέτρους σε ένα σύστημα. Οι υπεύθυνοι εγκατάστασης αποφεύγουν τα μη αναμενόμενα κόστη, χάρη στην εξαιρετική ευελιξία του συστήματος. Οι ιδιοκτήτες κτιρίων ελαχιστοποιούν τα κόστη ιδιοκτησίας. Τέλος, οι ένοικοι του κτιρίου νιώθουν ασφαλή στο κτίριό τους, απολαμβάνοντας μουσική υψηλής ποιότητας και εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας από το σύστημα ανακοινώσεων. Με το PAVIRO όλοι κερδίζουν!

6 10 PAVIRO PAVIRO 11 Καλύπτει τα τελευταία πρότυπα Τεχνικά στοιχεία Δυναμική δρομολόγηση πηγής Η δυναμική δρομολόγηση πηγής και η έξυπνη εναλλαγή ενισχυτών μειώνουν σημαντικά τον αριθμό των απαιτούμενων ενισχυτών. Έτσι, μειώνεται το αρχικό κόστος επένδυσης και ελαχιστοποιείται η κατανάλωση ενέργειας. Ενσωμάτωση IRIS-Net με τυπική και προηγμένη διαμόρφωση Το PAVIRO περιλαμβάνει οδηγό για γρήγορη και εύκολη διαμόρφωση. Επίσης, η εξειδικευμένη διαμόρφωση παρέχει ένα μοναδικό περιβάλλον προγραμματισμού Task Engine για επιπλέον επιλογές και ευελιξία. Μπλοκ γραμμών μεγαφώνων συνδυασμένου ή διαχωρισμένου δρομολογητή Κάθε δρομολογητής μπορεί να διαχειριστεί έως 24 γραμμές μεγαφώνων, χρησιμοποιώντας μόλις έναν τύπο ενισχυτή. Κάτι τέτοιο παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής στο σύστημα. Η κοινή χρήση φόρτου ισχύος στις ζώνες (από 2 W έως 500 W) καθιστά το σύστημα ακόμα πιο ευέλικτο, επιτρέποντας τους συνδυασμούς χαμηλής και υψηλής ισχύος ζωνών εντός ενός δρομολογητή. Επαγγελματική ποιότητα ήχου Το μεγάλο εύρος ζώνης (50 Hz-20 khz), το δυναμικό εύρος συστήματος με λόγο σήματος προς θόρυβο πάνω από 100 db και η πολύ χαμηλή διασταύρωση σημάτων καναλιών, όλα αυτά μαζί προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Πιστοποιημένο σύστημα εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Bosch Security Systems για συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα, το PAVIRO συμμορφώνεται με τις σημαντικές νομικές απαιτήσεις για τα συστήματα φωνητικού συναγερμού και διαθέτει πιστοποίηση EN Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με πολλά κατά τόπους ισχύοντα πρότυπα εκκένωσης κτιρίων.

7 12 PAVIRO Παράδοση ποιότητας και καινοτομίας Για πάνω από 125 χρόνια, το όνομα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής πρωτοποριακών και καινοτομικών τεχνολογικών συστημάτων που συνοδεύονται από άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Η Bosch Security Systems προσφέρει µε υπερηφάνεια μια τεράστια ποικιλία λύσεων προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου στις οποίες βασίζονται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο από κρατικές εγκαταστάσεις και δημόσιους χώρους μέχρι επιχειρήσεις, σχολεία και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2015 Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τυχόν τροποποιήσεων PA-EH-el-01_F01U561305_01

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος.

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. 2 Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Η ευέλικτη επιλογή σας για εξαιρετική απόδοση ήχου Ασύρματος έλεγχος πολλών ζωνών Εύκολη εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Ασύρματο συνεδριακό σύστημα απόλυτη ευκολία και ευελιξία Λύση προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμόσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3011/x1 Μεγάφωνα πλαισίου

LBC 3011/x1 Μεγάφωνα πλαισίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 11/x1 Μεγάφωνα πλαισίου LBC 11/x1 Μεγάφωνα πλαισίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής υψηλής ποιότητας Αμφίδρομο σύστημα Απλή ρύθμιση ισχύος Χωνευτή τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής Συστήματα επικοινωνίας LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής www.boschsecrity.gr Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής Σύστημα διπλής κατεύθυνσης Κομψό περίβλημα

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών

Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών 1 Σειρά Professional Ανιχνευτής εισβολών Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού 2 Επαναστατική

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

PRS xpxxx και LBB 4428/00 Ενισχυτές ισχύος

PRS xpxxx και LBB 4428/00 Ενισχυτές ισχύος Συστήματα επικοινωνίας PRS xpxxx και Ενισχυτές ισχύος PRS xpxxx και Ενισχυτές ισχύος www.boschsecrity.gr 1, 2, 4 ή 8 έξοδοι ήχου (επιλογή από εξόδους 100 / 70 / 50 V) Επεξεργασία και καθυστέρηση ήχου για

Διαβάστε περισσότερα

LBB 1990/00 Ελεγκτής φωνητικού συναγερμού Plena

LBB 1990/00 Ελεγκτής φωνητικού συναγερμού Plena Συστήματα επικοινωνίας LBB 1990/00 Ελεγκτής φωνητικού συναγερμού Plena LBB 1990/00 Ελεγκτής φωνητικού συναγερμού Plena www.boschsecrity.gr Η καρδιά του συστήματος Σύστημα φωνητικού συναγερμού Plena Πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3482/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας

LBC 3482/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας Συστήματα επικοινωνίας LBC 3482/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας LBC 3482/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας www.boschsecrity.gr Οδηγός υψηλής απόδοσης Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας Πρόβλεψη για εσωτερική τοποθέτηση της προαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

LH1 10M10E Μεγάφωνο τύπου κόρνας

LH1 10M10E Μεγάφωνο τύπου κόρνας Συστήματα επικοινωνίας LH1 1M1E Μεγάφωνο τύπου κόρνας LH1 1M1E Μεγάφωνο τύπου κόρνας www.boschsecrity.gr Οδηγός υψηλής απόδοσης Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας Πρόβλεψη για εσωτερική τοποθέτηση προαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου Ιαπωνίας LBC 14x2/x0 και Επιλογέας προγράμματος LBC 1434/10

Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου Ιαπωνίας LBC 14x2/x0 και Επιλογέας προγράμματος LBC 1434/10 Συστήματα επικοινωνίας Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου Ιαπωνίας LBC 14x2/x0 και Επιλογέας προγράμματος Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου Ιαπωνίας LBC 14x2/x0 και Επιλογέας προγράμματος www.boschsecrity.gr Εκδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης Συστήματα επικοινωνίας LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης www.boschsecrity.gr Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου Για εφαρμογές στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3483/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας

LBC 3483/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας Συστήματα επικοινωνίας LBC 3483/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας LBC 3483/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας www.boschsecrity.gr Οδηγός υψηλής απόδοσης Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας Πρόβλεψη για εσωτερική τοποθέτηση της προαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

PLE 10M2 EU Μίκτης Plena

PLE 10M2 EU Μίκτης Plena Συστήματα επικοινωνίας PLE 10M2 EU Μίκτης Plena PLE 10M2 EU Μίκτης Plena www.boschsecrity.gr 6 είσοδοι μικροφώνου/γραμμής, καθώς και 3 είσοδοι για πηγές μουσικής Είσοδος τηλεφώνου και σταθμού κλήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

SafeLite Γενικά π ει

SafeLite Γενικά π ει Γενικά π ει π ει Αξιόπιστη και λειτουργική λύση Όταν η ασφάλεια εξαρτάται από την απόφαση που παίρνουμε, με τις αξιόπιστες και λειτουργικες συσκευές μας θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Με σχεδιασμό, ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας υψηλής ποιότητας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Ευρεία ανοίγματος Απλή

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στην πανηγυρική εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Στήριξης του «Δικτυωθείτε» Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι στην

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος

LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος Συστήματα επικοινωνίας LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος LBC 14xx/x0 U40 Στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και LBC 1431/10 Επιλογέας προγράμματος www.boschsecrity.gr

Διαβάστε περισσότερα

LC3 Σειρά μεγαφώνων οροφής

LC3 Σειρά μεγαφώνων οροφής Συστήματα επικοινωνίας LC3 Σειρά μεγαφώνων οροφής LC3 Σειρά μεγαφώνων οροφής www.boschsecrity.gr Κατάλληλο για αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής Ελαφριά κατασκευή από Ευκολία στην εγκατάσταση Προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο για ΟΛΑ τα μέσα

Δελτίο Τύπου. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο για ΟΛΑ τα μέσα Το παγκόσμιο ΠΡΟΤΥΠΟ για οικιακό και κτιριακό έλεγχο Δελτίο Τύπου Η KNX παρουσιάζει τη νέα έκδοση του διεθνούς επιτυχημένου εργαλείου προγραμματισμού ETS στη light+building 2014. Το νέο ETS5: ένα εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Επιλέξιμες είσοδοι 8 ohm

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Εργαστηριακή Άσκηση 2 «Αποτύπωση παραμορφώσεων της αλυσίδας ηχητικής αναπαραγωγής» Διδάσκων: Φλώρος Ανδρέας Δρ. Ηλ/γος Μηχ/κός &

Διαβάστε περισσότερα

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο - Υπηρεσίες - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο Οι καθαροί εμπορικοί χώροι συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες σας. Οι καθαροί

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O el Smoke Alarm Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Graphics 4 2 Εισαγωγή 6 3 Τοποθέτηση 7 4 Συντήρηση 10 5 Τεχνικά στοιχεία 11 6 Εξυπηρέτηση πελατών 12 Bosch Sicherheitssysteme

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία μας H Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες βιομηχανίες ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού στην

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 2 Το μέλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών. Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο

Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών. Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο 1 Σημασία έχει το ταξίδι και ο προορισμός Σημασία έχει ο χρόνος Είτε πρόκειται για ένα νέο κτίριο ή τη βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O el Smoke Alarm Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Graphics 4 2 Εισαγωγή 6 3 Τοποθέτηση 7 4 Συντήρηση 9 5 Τεχνικά στοιχεία 10 6 Εξυπηρέτηση πελατών 12 Bosch Sicherheitssysteme

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία - Εστίαση - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία Καθαροί και άνετοι χώροι για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Ως συνεργάτης σας στα θέματα καθαρισμού, η Nilfisk μπορεί να σας βοηθήσει να

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Εργαστηριακή Άσκηση 2 «Αποτύπωση παραμορφώσεων της αλυσίδας ηχητικής αναπαραγωγής» Διδάσκων: Φλώρος Ανδρέας Δρ. Ηλ/γος Μηχ/κός &

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου www.boschsecrity.gr Αυτό το μεγάφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές.

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. 2 Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της γενιάς των φορητών συσκευών Βασική τεχνολογία Wi-Fi για συνύπαρξη με άλλα δίκτυα Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες

Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες Ομάδες προϊόντων με υψηλή ενεργειακή κατανάλωση Μηχανισμοί κοινών προμηθειών Προϊόντα & εξοπλισμός παράμετροι για εξοικονόμηση ενέργειας Συνεχή χρήση Βαθμός Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνα στήλης. Συστήματα επικοινωνίας Μεγάφωνα στήλης. Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου

Μεγάφωνα στήλης. Συστήματα επικοινωνίας Μεγάφωνα στήλης.  Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου Συστήματα επικοινωνίας Μεγάφωνα στήλης Μεγάφωνα στήλης www.boschsecrity.gr Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου Για εφαρμογές στις οποίες η κατευθυντικότητα είναι σημαντική Υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβολή στην επιτυχία ενός οργανισμού, παρουσιάζοντας σχετικά δεδομένα με τη χρήση τεχνικών 2Δ ή 3Δ τεχνολογίας. Αρμοδιότητα

Η συμβολή στην επιτυχία ενός οργανισμού, παρουσιάζοντας σχετικά δεδομένα με τη χρήση τεχνικών 2Δ ή 3Δ τεχνολογίας. Αρμοδιότητα Σχεδιαστής Ψηφιακών Κινούμενων Σχεδίων ή Digital Animator 1. Περιγραφή Ρόλου Τίτλος Προφίλ Σχε Σχεδιαστής Ψηφιακών Κινούμενων Σχεδίων ή Digital Animator Γνωστό και ως Ειδικός Σχεδιασμού 2Δ- 3Δ γραφικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

LB2 UCxx x Σειρά μεγαφώνων καμπίνων Premium Sound

LB2 UCxx x Σειρά μεγαφώνων καμπίνων Premium Sound Συστήματα επικοινωνίας LB2 Uxx x Σειρά μεγαφώνων καμπίνων Premim Sond LB2 Uxx x Σειρά μεγαφώνων καμπίνων Premim Sond www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Επιλέξιμες είσοδοι

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση

Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch. Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Λύσεις FlexiDome µε απόδοση κάµερας Dinion από την Bosch Κάµερες FlexiDome Τέλεια εικόνα σε κάθε θέση Καµία εφαρµογή δεν είναι υπερβολικά σκληρή Πιστεύετε ότι η εφαρµογή σας είναι υπερβολικά απαιτητική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 2014 1 1. Τι είναι το e-learning; Το e-learning, η ηλεκτρονική μάθηση, είναι μια διαδικασία μάθησης και ταυτόχρονα μια μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

LB1 UMx0E Σειρά μεγαφώνων ερμαρίων Premium Sound

LB1 UMx0E Σειρά μεγαφώνων ερμαρίων Premium Sound Συστήματα επικοινωνίας LB1 UMxE Σειρά μεγαφώνων ερμαρίων Premim Sond LB1 UMxE Σειρά μεγαφώνων ερμαρίων Premim Sond www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Παρέχεται με ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

15/3/2009. Ένα ψηφιακό σήμα είναι η κβαντισμένη εκδοχή ενός σήματος διάκριτου. χρόνου. Φλώρος Ανδρέας Επίκ. Καθηγητής

15/3/2009. Ένα ψηφιακό σήμα είναι η κβαντισμένη εκδοχή ενός σήματος διάκριτου. χρόνου. Φλώρος Ανδρέας Επίκ. Καθηγητής 15/3/9 Από το προηγούμενο μάθημα... Ένα ψηφιακό σήμα είναι η κβαντισμένη εκδοχή ενός σήματος διάκριτου Μάθημα: «Ψηφιακή Επεξεργασία Ήχου» Δάλ Διάλεξη 3 η : «Επεξεργαστές Ε ξ έ Δυναμικής Περιοχής» Φλώρος

Διαβάστε περισσότερα

2018 Zarifopoulos S.A. All Rights Reserved. 1

2018 Zarifopoulos S.A. All Rights Reserved. 1 2018 Zarifopoulos S.A. All Rights Reserved. 1 κι όμως συμβαίνουν Πανικός από φωτιά στο ΟΑΚΑ Διακόπηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Πανικός από φωτιά σε δώμα πολυκατοικίας στον Πειραιά Πανικός σε κλαμπ

Διαβάστε περισσότερα