Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο"

Transcript

1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

2 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία (plug-andplay), την ευχρηστία και τις ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις Εξαιρετική αντιληπτότητα ομιλίας με ενσωματωμένη λειτουργία Digital Acoustic Feedback Suppression Ενσωματωμένη ψηφιακή εγγραφή σε εσωτερική μνήμη ή/και μονάδα μνήμης USB Εγγενής υποστήριξη για αυτ. έλεγχο κάμερας HD Προηγμένη διαμόρφωση και έλεγχος μέσω ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης στο web Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για αυτόματη απενεργοποίηση μετά από δύο ώρες αδράνειας Μικρό, αλλά ευέλικτο Φημισμένη για κορυφαίες λύσεις συνεδριακών συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, η Bosch παρουσιάζει το μικρού μεγέθους, αλλά ιδιαίτερα ευέλικτο Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D. Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο από ειδικούς της Bosch στην Ευρώπη, το σύστημα διευκολύνει εξαιρετικά τη διαχείριση συνεδριάσεων και είναι ιδανικό για συνεδριακούς χώρους μικρού έως μεσαίου μεγέθους, όπως δημαρχεία, τοπικά επιχειρηματικά κέντρα και δικαστήρια. Το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D εγκαθίσταται εύκολα, είναι εύχρηστο και έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει ιδιαίτερα παραγωγικές συνεδριάσεις. Εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας Το σύστημα παρέχει εξαιρετική αντιληπτότητα ομιλίας, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ήχου και την κορυφαία απόδοση του μικροφώνου και του ηχείου. Το ηχείο και το μικρόφωνο ενεργοποιούνται ταυτόχρονα για να εξασφαλίσουν μια πιο φυσική αίσθηση συνεδρίασης πρόσωπο-με-πρόσωπο, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή στη συνεδρίαση. Το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης ενσωματωμένη τεχνολογία Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS), ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε υψηλότερες εντάσεις χωρίς να προκαλείται το φαινόμενο του σφυρίγματος. Το αποτέλεσμα; Όλοι οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται κάθε λέξη που προφέρεται, ενώ βελτιστοποιείται η παραγωγικότητα σε κάθε συνεδρίαση. Η εξαιρετική ευχρηστία του συστήματος το καθιστά ιδανικό για αρχάριους χρήστες. Δεν απαιτείται χειριστής, επιπρόσθετος εξοπλισμός και ειδική εκπαίδευση.

3 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 3 Το συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D είναι ιδανικό για συνεδριακούς χώρους μικρής και μεσαίας κλίμακας, όπως δημαρχεία, τοπικά επιχειρηματικά κέντρα και δικαστήρια. Το ιδιαίτερα ευέλικτο σύνολο δυνατοτήτων του επιτρέπει στα προεδρεύοντα πρόσωπα να ελέγχουν χωρίς κόπο τη συνεδρίαση και στους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν εξαιρετικά παραγωγικές συνεδριάσεις με ελεύθερη ροή.

4 4 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Συνεδριακές συσκευές Εξαιρετική αισθητική εγγυημένη αξιοπιστία Το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D έχει σχεδιαστεί στην Ευρώπη και φέρει την υπογραφή μίας από τις καλύτερες ομάδες σχεδιασμού προϊόντων του κλάδου στον κόσμο, η οποία είναι αποκλειστικά καταχωρισμένη στην Bosch. Η εντυπωσιακή αισθητική του συμπληρώνει κάθε εσωτερικό χώρο, από τα καινούργια, υπερσύγχρονα κτίρια έως τα παραδοσιακά με ηλικία πολλών αιώνων. Επιπρόσθετα, χάρη στην επιλογή κορυφαίων υλικών, οι Συνεδριακές συσκευές είναι ανθεκτικές και στιβαρές, αποτυπώνοντας επάνω τους την υψηλή αξιοπιστία για την οποία φημίζονται τα συστήματα Bosch. Τα μικρόφωνα, ειδικά σχεδιασμένα από την Bosch, παρέχουν εξαιρετική αντιληπτότητα ομιλίας. Κομψό, σταθερό περίβλημα με ενσωματωμένο ηχείο, που παρέχει εξαιρετική ακουστική απόδοση. Η σαφής ένδειξη LED ενημερώνει τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση πότε μπορούν να μιλήσουν (λευκή ένδειξη), πότε βρίσκονται σε σειρά αναμονής (πράσινη ένδειξη) και πότε είναι ενεργοποιημένο το μικρόφωνό τους (κόκκινη ένδειξη). Υποδοχή ακουστικών με ενσωματωμένο έλεγχο έντασης. Όλες οι συνεδριακές συσκευές διαθέτουν ένα μεγάλο κουμπί για τους συμμετέχοντες. Απαιτούνται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να αλλάξει σε συσκευή προεδρεύοντα δύο κουμπιών. Η δυνατότητα εναλλαγής της χρήσης απλοποιεί την επένδυση.

5 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 5 Μονάδα ελέγχου Μέσω ενός tablet και του ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης στο web του συστήματος γίνεται δυνατή η προηγμένη διαμόρφωση και ο έλεγχος της συνεδρίασης. Επίσης, χάρη στην εγγενή υποστήριξη του συστήματος για αυτόματο έλεγχο της κάμερας, όλοι μπορούν να βλέπουν το άτομο που μιλάει. Εγγενής υποστήριξη για αυτόματο έλεγχο της κάμερας. Ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο web για προηγμένη εγκατάσταση και έλεγχο της συνεδρίασης μέσω tablet. Έλεγχος κουμπιών αφής ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Ενσωματωμένη τεχνολογία Digital Acoustic Feedback Suppression. Ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής για εσωτερική και εξωτερική εγγραφή Σύντομη διαχείριση της συνεδρίασης Η Μονάδα ελέγχου αποτελεί την καρδιά του συστήματος, τροφοδοτώντας τις Συνεδριακές συσκευές, δίνοντας εντολές στις κάμερες και ελέγχοντας τις διασυνδέσεις με τον εξωτερικό εξοπλισμό, όπως τα συστήματα ενίσχυσης ήχου ή ενημέρωσης κοινού. Η σχεδίαση μικρού μεγέθους και ο έλεγχος των κομψών κουμπιών αφής την καθιστούν ιδανική για επιτραπέζια τοποθέτηση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή τοποθέτησης σε ικρίωμα. Απλός έλεγχος με άνετη εγγραφή Η μπροστινή όψη της Μονάδας ελέγχου προσφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ελέγχου για τη ρύθμιση των παραμέτρων μιας σύσκεψης, επιτρέποντας στον προεδρεύοντα να επιλέξει τον αριθμό των ανοικτών μικροφώνων, τη λειτουργία μικροφώνου και την ένταση του συστήματος. Η Μονάδα ελέγχου έχει δυνατότητα εγγραφής έως ώρες συζήτησης σε μία μονάδα USB, ενώ η εσωτερική της μνήμη μπορεί επίσης να εγγράψει έως οκτώ ώρες συζήτησης, εξαλείφοντας τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν ξεχάσετε τη μονάδα USB.

6 6 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Ιδιαίτερα παραγωγικές συσκέψεις Το ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS1000 D αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρού και μεσαίου μεγέθους εφαρμογές, όπως δημαρχεία. Ο προεδρεύων μπορεί να καθοδηγεί τη συνεδρίαση, επιτρέποντας σε μεμονωμένους συνέδρους να μιλούν ή αφήνοντας έναν αριθμό συνέδρων να παίρνουν το λόγο ταυτόχρονα. Για πιο προηγμένο έλεγχο της σύσκεψης, ο προεδρεύων μπορεί να χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή ή tablet, που του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις συζητήσεις απομακρυσμένα ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων και μετακινώντας τους συμμετέχοντες από τη λίστα αναμονής στη λίστα των ομιλητών. 6 Μπορεί να εμφανίζεται ζωντανό βίντεο των ενεργών ομιλητών στη μεγάλη οθόνη, χάρη στην εγγενή υποστήριξη του συστήματος για αυτόματο έλεγχο της κάμερας. Μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο σύστημα έως έξι κάμερες HD, χωρίς να απαιτείται επιπλέον λογισμικό. Επίσης, ο ήχος ολόκληρης της σύσκεψης μπορεί να εγγράφεται με εύκολο τρόπο μέσω της ενσωματωμένης συσκευής εγγραφής MP3, η οποία επιτρέπει την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των συσκέψεων και εξαλείφει την ανάγκη μη αυτόματης εγγραφής των πρακτικών της σύσκεψης. 4 Η εγκατάσταση του συστήματος είναι εύκολη και γρήγορη. Δεν απαιτείται εκπαίδευση ή επιπλέον εξοπλισμός: οι συνεδριακές συσκευές συνδέονται απευθείας στη μονάδα ελέγχου μέσω απλής σύνδεσης καλωδίων σε διαμόρφωση αλυσίδας.

7 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Συσκευή προέδρου 2. Συσκευή συνέδρου 3. Παρακολούθηση 4. Tablet 5. Συνεδριακή κάμερα θόλου HD 6. Ηχεία γραμμικής συστοιχίας XLA Μονάδα ελέγχου

8 8 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Για το παρόν και το μέλλον Επεκτείνεται εύκολα Το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D μπορεί να διαχειριστεί μια ποικιλία εξωτερικού εξοπλισμού, όπως σύστημα διερμηνείας, ξεχωριστές γραμμές διερμηνείας και σύστημα ενημέρωσης κοινού. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί διασύνδεση για τηλεδιασκέψεις και βιντεοδιασκέψεις για τη σύνδεση δύο απομακρυσμένων τοποθεσιών μεταξύ τους. Επιπρόσθετα, ο αριθμός των Συνεδριακών συσκευών μπορεί να κλιμακωθεί εύκολα προς τα επάνω ή προς τα κάτω σε λεπτά, χωρίς να απαιτείται η απενεργοποίηση και η επανεκκίνηση του συστήματος. 10 Ιδανικό για αίθουσες δικαστηρίων Οι εφαρμογές για αίθουσες δικαστηρίων συχνά πρέπει να εγγράφουν μεμονωμένα ηχητικά κανάλια, όπως για παράδειγμα όλα τα λεγόμενα του εναγομένου και του δικηγόρου. Για το λόγο αυτό το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D μπορεί να έχει τέσσερα μεμονωμένα μικρόφωνα δρομολογημένα προς τέσσερις ξεχωριστές εξόδους, έτσι ώστε αυτά τα κανάλια να μπορούν να εγγράφονται από εξωτερική συσκευή εγγραφής. Εναλλακτικά, η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής μπορεί να εγγράφει το βήμα, καθώς και ένα μεμονωμένο κανάλι.

9 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 9 1. Συσκευή προέδρου Συσκευή συνέδρου 3. Παρακολούθηση 4. Tablet 5. Συνεδριακή κάμερα θόλου HD 6. Ηχεία γραμμικής συστοιχίας XLA Μονάδα ελέγχου 8. Διασύνδεση για βιντεοδιασκέψεις 9. Ενισχυτής μίκτη Plena 120 W 10. Αναλογική καμπίνα διερμηνείας έξι καναλιών 11. Πομπός Integrus 12. Ακτινοβολητές Integrus 13. Δέκτες Integrus 14. Ασύρματο μικρόφωνο και δέκτης 13 Το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D περιλαμβάνει μια μοναδική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα το σύστημα μετά από δύο ώρες αδράνειας. Έτσι, εξοικονομείται ενέργεια, ελαχιστοποιούνται τα λειτουργικά έξοδα και επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του συστήματος.

10 10 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Εξασφαλίζονται πετυχημένες συνεδριάσεις Σε πέρας πολλών ετών, ο λόγος σε όλες τις συνεδριάσεις θα ρέει άψογα, ενώ οι ίδιες οι συνεδριάσεις θα φέρουν αποτέλεσμα και θα έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του συστήματος και τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του. Η εξαιρετικά αξιόπιστη επιλογή Η Bosch φημίζεται παγκοσμίως για την αξιοπιστία των συστημάτων της, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εφαρμογής. Επομένως, το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D, χάρη στην επιλογή κορυφαίων υλικών και εξαρτημάτων, σε συνδυασμό με τις διευρυμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, εγγυάται ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετικά παραγωγικές συνεδριάσεις ελεύθερης ροής. Οι μεταπωλητές και οι εταιρείες ενοικίασης επωφελούνται επίσης από το χαμηλότερο κόστος επιστροφής κλήσης και τη βελτιωμένη ικανοποίηση των πελατών. Αποκλειστικά με την Bosch Για περισσότερα από 60 έτη, η Bosch ηγείται στην αγορά στον τομέα του συνεδριακού εξοπλισμού. Δεν εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι το Συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D παρέχει πολλές λειτουργίες ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας, οι οποίες δεν διατίθενται σε άλλα συστήματα. Για παράδειγμα, ο αλγόριθμος της τεχνολογίας Digital Acoustic Feedback Suppression είναι αποκλειστικός στην Bosch και έχει αποδειχτεί η αξία του μέσα από την πολυετή λειτουργία του στο χώρο. Επίσης, στην Bosch είναι αποκλειστική και η ένδειξη Possible-To-Speak (δυνατότητα ομιλίας) και η εσωτερική μνήμη εγγραφής, ενώ το ηχείο και το μικρόφωνο ενεργοποιούνται ταυτόχρονα για να εξασφαλίσουν μια πιο φυσική αίσθηση συνεδρίασης. Με την Bosch, απολαμβάνετε περισσότερα. Αποκλειστικά επίσης, η ενσωματωμένη τεχνολογία Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS) εξισορροπεί τα επίπεδα πίεσης ήχου και ενίσχυσης του συστήματος, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε υψηλότερες εντάσεις χωρίς να προκαλείται το φαινόμενο του σφυρίγματος. Όριο ακουστικής ανάδρασης CCS 1000 D Κανονική ακουστική ανάδραση Ενίσχυση Unity Ενίσχυση συστήματος Στάθμη πίεσης ήχου

11 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 11 Η συνεδριακή λύση όλα σε ένα Συνεδριακή συσκευή Επιτρέπει στους συμμετέχοντες να μιλούν και να ακούν τις εργασίες Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από συμμετέχοντα είτε από τον πρόεδρο της συνεδρίασης Επιτρέπει στον πρόεδρο να ορίζει τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων σε λειτουργία σίγασης Ένδειξη Possible-To-Speak (δυνατότητα ομιλίας) Ένδειξη Request-To-Speak (αίτημα ομιλίας) Δυνατότητα ασφάλισης καλωδίων Ατρωσία σε παρεμβολές δικτύων κινητών επικοινωνιών (GSM) Ενσωματωμένο μεγάφωνο Μικρόφωνο: με ενδείξεις LED ενεργοποίησης μικροφώνου, εύκαμπτο στέλεχος (με μήκος είτε 38 ή 48 εκ.) Υποδοχή ακουστικών με ενσωματωμένο έλεγχο έντασης Μονάδα ελέγχου Παρέχει ισχύ σε όλα τα στοιχεία του συστήματος - έως 80 Συνεδριακές συσκευές ανά Μονάδα ελέγχου Διαισθητικός χειρισμός της λειτουργίας του μικροφώνου και της έντασης του ήχου μέσω χωρητικών κουμπιών στην πρόσοψη Προηγμένη διαμόρφωση και έλεγχος μέσω ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης στο web και tablet Εγγενής υποστήριξη για αυτ. έλεγχο κάμερας HD Εσωτερική εγγραφή για έως οκτώ ώρες Εξωτερική εγγραφή μέσω USB έως και 128 GB (>4.000 ώρες) Ενσωματωμένη τεχνολογία Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS) Βελτιστοποίηση για χρήση σε αίθουσες δικαστηρίων με τέσσερις μεμονωμένες εξόδους μικροφώνου Ενσωματωμένη υποδοχή ηχείου και ακουστικών για παρακολούθηση των εργασιών Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Για επιτραπέζια χρήση ή χρήση σε ικρίωμα Η Μονάδα ελέγχου διατίθεται επίσης ως βασική έκδοση χωρίς δυνατότητα εγγραφής και DAFS Ανθεκτική θήκη μεταφοράς Κάθε θήκη επιτρέπει τη μεταφορά και την αποθήκευση της Μονάδας ελέγχου, έξι Συνεδριακών συσκευών, των καλωδίων και της μονάδας τροφοδοτικού Παρελκόμενα Καλώδια επέκτασης, καλώδια εγκατάστασης, στηρίγματα τοποθέτησης σε ικρίωμα, σφιγκτήρες καλωδίων, κλειδώματα καλωδίων, μικρόφωνα χειρός

12 12 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Παράδοση ποιότητας και καινοτομίας Για πάνω από 125 χρόνια, το όνομα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής πρωτοποριακών και καινοτομικών τεχνολογικών συστημάτων που συνοδεύονται από άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Η Bosch Security Systems προσφέρει µε υπερηφάνεια μια τεράστια ποικιλία λύσεων προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου στις οποίες βασίζονται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο από κρατικές εγκαταστάσεις και δημόσιους χώρους μέχρι επιχειρήσεις, σχολεία και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση boschst@gr.bosch.com Bosch Security Systems, 2015 Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία Με την επιφύλαξη τυχόν τροποποιήσεων CO-EH-el-01_F01U561000_01

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές.

Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές. 2 Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της γενιάς των φορητών συσκευών Βασική τεχνολογία Wi-Fi για συνύπαρξη με άλλα δίκτυα Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 00 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Ασύρματο συνεδριακό σύστημα απόλυτη ευκολία και ευελιξία Λύση προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμόσιμη

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

CCS CU Μονάδα ελέγχου

CCS CU Μονάδα ελέγχου Συστήματα επικοινωνίας CCS CU Μονάδα ελέγχου CCS CU Μονάδα ελέγχου www.boschsecrity.gr Ενσωματωμένη εγγραφή MP3 και αναπαραγωγή με οθόνη γραφικών Προσωρινή μνήμη, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο 2 Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Ολοκληρωμένη εμπειρία συνεδρίου Αναβαθμισμένη δομή και αποδοτικότητα στις συνεδριάσεις Αξιοπιστία που έχει αποδειχτεί

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες ελέγχου CCS 1000 D

Μονάδες ελέγχου CCS 1000 D Συστήματα επικοινωνίας Μονάδες ελέγχου CCS 1000 D Μονάδες ελέγχου CCS 1000 D www.boschsecrity.gr Δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας (plg and play) για εύκολη και γρήγορη σύνδεση με 80 Συνεδριακές

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 3 2.Κεντρική Μονάδα Ελέγχου και Τροφοδοσίας IMS SC 600 4 2.1 Δείκτες στην Πάνω Όψη 4 2.2 Δείκτες στην Πίσω Όψη 5 3. ΙMS SC 600Β Μονάδα Συνέδρου 6 4.

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος.

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. 2 Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Η ευέλικτη επιλογή σας για εξαιρετική απόδοση ήχου Ασύρματος έλεγχος πολλών ζωνών Εύκολη εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia Συστήματα επικοινωνίας Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia www.boschsecrity.gr Αυτόματος εντοπισμός συσκευών Έλεγχος έως 750 συσκευών πολυμέσων Λύση

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D el Εγχειρίδιο λειτουργίας Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 5 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 6 2.1 Σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης Γονικός Έλεγχος διαχείριση περιεχοµένου Ασφαλές Internet έλεγχος µε ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΙΔΟΣ Φορητή Μικροφωνική Εγκατάσταση για τις ανάγκες κάλυψης τελετών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου/ΑΛΣ ΕΛ-ΑΚΤ. 2. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο υπό προμήθεια μικροφωνικός εξοπλισμός συνίσταται

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης

Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Βιντεοπροβολέας δικτύου - Οδηγός χρήσης Πίνακας περιεχομένων Προετοιμασία...3 Σύνδεση του βιντεοπροβολέα με τον υπολογιστή σας...3 Ενσύρματη σύνδεση... 3 Εξ αποστάσεως έλεγχος του βιντεοπροβολέα μέσω προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για αυτό το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό στο οποίο απευθύνεται 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Ενσωματωμένο Μεγάφωνο

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Ενσωματωμένο Μεγάφωνο Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Ενσωματωμένο Μεγάφωνο 1258 00 Περιγραφή συσκευής Με το ενσωματωμένο μεγάφωνο το σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira ενσωματώνεται σε εγκαταστάσεις ταχυδρομικών θυρίδων,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Περιεχόμενα Περιβάλλον Εφαρμογής... 3 1. Σύνδεση... 3 2. Κατάσταση Σύνδεσης... 3 3. Συνδεδεμένοι Χρήστες... 4 4. Συμμετέχοντες... 4 Διάταξη Push to

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS boschsecurity.gr 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα από 130 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Αίθουσα Επικοινωνίας «Big Blue Button»

Ηλεκτρονική Αίθουσα Επικοινωνίας «Big Blue Button» Ηλεκτρονική Αίθουσα Επικοινωνίας «Big Blue Button» μέσω ΙΕΠ Moodle Για να χρησιμοποιήσουμε την Ηλεκτρονική Αίθουσα Επικοινωνίας «Big Blue Button», θα πρέπει να συνδεθούμε μέσω της πλατφόρμας Moodle του

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 60W Conference Unit

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 60W Conference Unit Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 60W Conference Unit ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το εγχειρίδιο χρήσης στο CD ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Three LEDs Blue microphone

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Χαϊδάρι 21/04/2017 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Γενικά. Οι Τεχνικές Προδιαγραφές που παρατίθενται, αφορούν στην προμήθεια και

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB www.sony-europe.com 1 Χαρακτηριστικά Αφεθείτε στη μαγεία του ήχου surround 5,1 καναλιών που σας

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Προμήθεια συνεδριακού συστήματος για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Θέμα: «Προμήθεια συνεδριακού συστήματος για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Θέμα: «Προμήθεια συνεδριακού συστήματος για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο Γενικά Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυτής μίκτη Plena PLE 2MAxx0 EU

Ενισχυτής μίκτη Plena PLE 2MAxx0 EU Συστήματα επικοινωνίας Ενισχυτής μίκτη Plena PLE 2MAxx0 EU Ενισχυτής μίκτη Plena PLE 2MAxx0 EU www.boschsecrity.gr 6 είσοδοι μικροφώνου/γραμμής, καθώς και 3 είσοδοι για πηγές μουσικής 100 V, είσοδος τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση στο ΙΕΠ Moodle Υλικό Επιμόρφωσης Εξ Αποστάσεως Επιμορφώσεις

Σύνδεση στο ΙΕΠ Moodle Υλικό Επιμόρφωσης Εξ Αποστάσεως Επιμορφώσεις Σύνδεση στο ΙΕΠ Moodle Υλικό Επιμόρφωσης Εξ Αποστάσεως Επιμορφώσεις (Α) Σύνδεση στο ΙΕΠ Moodle Για σύνδεση στο Moodle του ΙΕΠ πληκτρολογούμε στη γραμμή των διευθύνσεων του φυλλομετρητή μας www.iep.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Απαράμιλλος σχεδιασμός, τελειότητα εικόνας, ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς Η σειρά Neffos X καθιερώνει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα