Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16"

Transcript

1 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 1/16 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 /y! Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! "Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" Κάθε ίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Το σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού " ΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" ( ), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!! Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Έπαιξε σοβαρό ρόλο στη σημερινή κατάντια των Ελλήνων! Μισθοί, επιχορηγήσεις και διεθνείς διοργανώσεις αποτελούσαν μια μόνιμη οικονομική αιμορραγία. Όταν η οικονομία της χώρας καταποντιζόταν, στη ΓΓΑ πολιτικοί προϊστάμενοι, υπάλληλοι και ομοσπονδίες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια χωρίς κανένα έλεγχο! Ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και Οικονομικών Εγκλημάτων! Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

2 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 2/16 Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπονδιάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της ιαφθοράς και της ιαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο!!! Έκθεση Ελέγχου Μισθοδοσίας του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού: ένα διαχρονικό όργιο διπλο- και τριπλο-μισθίας!!! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Copyright : Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι! Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος! Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, την οποία τελείως παράνομα δεν έχουν αναγνωρίσει τα λαμόγια της ΓΓΑ! Μετά από καταγγελίες που διαβιβάστηκαν από τον Γενικό Επιθεωρητή ημόσιας ιοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή, ελέγχθηκαν οι τακτικές και πρόσθετες αποδοχές για το πάσης φύσεως προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το χρονικό διάστημα από και εντεύθεν! Τονίζουμε εδώ ότι ο Έλεγχος ήταν δειγματοληπτικός και από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ καθώς και από την ίδια την υπηρεσία ΕΝ παρεσχέθησαν όλα τα ζητούμενα στοιχεία!!! Από την Έκθεση Ελέγχου δίνουμε τα κύρια σημεία σε πρώτη φάση χωρίς ονόματα, διότι την βλέπουμε ελλιπή καθ' όσον δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένη (λείπουν χρονικά διαστήματα ελέγχου ή/και λειτουργίας επιτροπών, ενώ υπάρχουν αθώοι για ασήμαντα ποσά και λείπουν ένοχοι για μεγάλες λαμογιές), δεν καταλήγει σε συγκεκριμένα ποσά ανά υπάλληλο, που καταβλήθηκαν αχρεώστητα και θα πρέπει να επιστραφούν στο ημόσιο! Ίσως να υπάρχει και άλλο μέρος της που να συγκεκριμενοποιεί αυτά τα συμπεράσματα, το οποίο προσωρινά δεν έχουμε! Έχουμε παραλείψει κυρίως τις αναφορές στους νόμους μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ δίνουμε έμφαση στις συνδέσεις του ελέγχου με πραγματικά αθλητικά θέματα, πράγμα που λείπει από τον έλεγχο! Το από Πόρισμα Ρακιντζή και τα παρελκόμενά του καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι "αχρεώστητες" ανωτέρω απολαβές των υπαλλήλων της ΓΓΑ πρέπει να επιστραφούν στο Ελληνικό ημόσιο, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, τεσσεράμισι χρόνια (!), δεν έχει γίνει ο καταλογισμός των αχρεωστήτων καταβληθέντων στους λογαριασμούς της εφορίας των υπαλλήλων της ΓΓΑ. Όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί που πέρασαν από τη ΓΓΑ και το ΥΠΠΟΤ απέφυγαν την "καυτή πατάτα", ενώ οι υπάλληλοι της ΓΓΑ ζητούν επίμονα και θρασύτατα τη νομοθετική διευθέτηση του θέματος, δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ να πάρει απόφαση η Βουλή "να τους τα χαρίσει ως καλώς καταβληθέντα"! Βέβαια, σε αυτή την καταδικασμένη χώρα, αν η Κυβέρνηση τους πει "δώστε τα πίσω" όλοι τους θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, που θα πει "δικαίως τα λάβανε" κατά το "πολιτικώς του ορθόν"! Είμαστε μια φυλή εκβιαστών, από τον πολίτη μέχρι τον πολιτικό!!! Η υπόθεση του εσωτερικού "ριφιφί" των

3 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 3/16 υπαλλήλων της ΓΓΑ είναι γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται με τα αθλητικά εδώ και δεκαετίες, αλλά ήρθε στην επιφάνεια σε όλη της την έκταση μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες προς πάσα κατεύθυνση της υπαλλήλου της ΓΓΑ κας Θεοδωροβίας Πλακά!!! Να πως ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όταν η Κυβέρνηση χαϊδεύει τα "παιδιά της" στην "Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού", που λέγεται ΓΓΑ, ονομάζοντας την καραμπινάτη απάτη και την καραμπινάτη κλοπή απλά "αχρεώστητα καταβληθέντα", ενώ και ο πιο αρχάριος Εισαγγελέας θα τους είχε ήδη απαγγείλει κατηγορίες για 1) διακεκριμένες απάτες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 2) υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 3) παράνομο πλουτισμό, 4) αποδοχή εσόδων από παράνομες δραστηριότητες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 5) ξέπλυμα χρήματος από παράνομες δραστηριότητες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, κτλ., κτλ. και θα τους είχε ήδη μπαγλαρώσει στη στενή!!! Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!! Οι Εφορίες, οι Πολεοδομίες, οι ήμοι, τα Υπουργεία, ελέγχονται για διεφθαρμένους υπαλλήλους, ενώ η ΓΓΑ αποτελεί από την ίδρυσή της και δια της λειτουργίας της μια εξ ορισμού ΝΟΜΙΜΑ διεφθαρμένη υπηρεσία!!!

4 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 4/16 Η Έκθεση Ελέγχου Μισθοδοσίας Α. Αποζημιώσεις μελών συλλογικών οργάνων - Ανώτατο όριο απολαβών. (παραλήφθηκε η νομοθεσία - νομολογία)

5 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 5/16

6 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 6/16

7 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 7/16 Θυμίζω εδώ ότι ο Θωμάς Μεντεσίδης ήταν ταυτόχρονα υπάλληλος της ΓΓΑ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ενώ αργότερα, επί υφυπουργίας του "αθλητικού σωτήρα μας" Γιώργου Ορφανού, έ γινε ιευθυντής του "Ελεγκτικού Συμβουλίου" της ΓΓΑ για τις ομοσπονδίες, ενός τελείως παράνομου οργάνου εντός της ΓΓΑ, αφού τέτοιο δικαίωμα δίνει ο νόμος μόνο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, δημιουργημένου από αρρωστημένους φαντασιόπληκτους μόνο και μόνο για την "αθώωση" των ημετέρων και "το κυνήγι" των αντιφρονούντων Ομοσπονδιαρχών από την ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα είχε γίνει ρόμπα στις εφημερίδες, διότι είχε αποκαλυφθεί από όλους τους αθλητικογράφους ως ο μοχλός πίεσης της Νέας ημοκρατίας κατά των ομοσπονδιών! Το 2001 είχε στείλει να κάνουν τον έλεγχομαϊμού στην ΕΛΟΚ για να βγάλει λάδι τον φίλο του τον Γερόλυμπο από το κενό των δρχ., που τον κατηγόρησαν ότι δεν είχαν γραφεί στον απολογισμό του αντίστοιχου έτους 1999 οι Παναγιωτίδης και Τσόγκας, τους οποίους και καταδίκασε ο Γερόλυμπος.

8 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 8/16 Ακολουθούν Πίνακες με ονόματα, τους οποίους παραλείπω προσωρινά και συνεχίζω με τους Πίνακες μόνο με τις Επιτροπές-Μαϊμούδες.

9 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 9/16 Τα φύλλα του Πορίσματος έχουν την ανωτέρω μορφή, αλλά εμείς τα δίνουμε κατωτέρω παραλείποντας τις 3η και 6η στήλες, που δεν μας χρειάζονται, για να δούμε το μέγεθος της ΛΑΜΟΓΙΑΣ!!! Θα παρατηρήσετε Επιτροπές της πλάκας, άχρηστες, εικονικές, χωρίς έργο, χωρίς αντικείμενο, υποστήριξης άλλων επιτροπών, με αντικείμενο που έχει λήξει πριν από 3-4 χρόνια, και ότι άλλο κατέβαζε η γκλάβα των αρπακτικών για να εισπράττουν στη ζούλα το δημόσιο χρήμα!!! Όλα αυτά για να βοηθήσουν "τα παιδάκια" στην ανάπτυξη του αθλητισμού! εν σημειώνεται η διάρκεια λειτουργίας αυτών των επιτροπών, ώστε να καθοριστούν οι μήνες που έπεφτε το παράνομο παραδάκι και να βρούμε τη χρωστάνε "τα παιδάκια" στο ημόσιο Ταμείο! Για να υπολογιστούν αυτά που χρωστάνε τα παιδάκια στο Δημόσιο Ταμείο θα έπρεπε οι πίνακες να είχαν την κατωτέρω ή μια παρόμοια μορφή: Κωδ-Επιτρ Ονόματα Συμμετεχόντων Πρόεδρος Μέλος 1 Μέλος 2 κτλ. Γραμματέας 1 Γραμματέας 2 κτλ. Μηνιαία Αποζ Χρον. Διαστ. Από - Έως = = 20 μήνες (π.χ.) Συν. Ποσά σε Ευρώ 1 Χ 700 Χ 20 = Χ 600 Χ 20 = Χ 600 Χ 20 = Χ 450 Χ 20 = Χ 450 Χ 20 = Σύνολικό Κόστος Επιτροπής= Μόλις γράφονταν σε ένα αρχείο excel όλοι οι πίνακες με τις επιτροπές, τα ονόματα και τα ποσά για το κάθε όνομα, τότε θα κάναμε ένα σορτάρισμα κατά αλφαβητική σειρά των ονομάτων και θα βρίσκαμε τι χρωστάει "το κάθε παιδάκι"! Πιθανόν να έχει γίνει αυτό, αλλά δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου. Όπως και να έχει το πράγμα, δείτε όλες τις επιτροπές για να αντιληφθείτε την έκταση της ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) να παίρνουν διπλό, τριπλό και τετραπλό μισθό κάθε μήνα!!!

10 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 10/16

11 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 11/16

12 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 12/16

13 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 13/16

14 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 14/16 Οι γυναίκες δεξιά ξεδιαλέγουν από τα σκουπίδια της λαϊκής για να φάνε οι ίδιες και οι οικογένειές τους, επειδή οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πληρώνονταν για δεκαετίες με τριπλούς και τετραπλούς μισθούς και τα πολιτικά λαμόγια-προϊστάμενοί τους υπέγραφαν εγκρίσεις για τέτοιες πληρωμές!!! Η αντίδραση της Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και η συμπαιγνία διοικούντων και διοικουμένων αποδεικνύονται από το επόμενο έγγραφο από τη ΓΓΑ προς το Υπουργείο Οικονομικών:

15 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 15/16 Το ανωτέρω από έγγραφο της ΓΓΑ αποδεικνύει ότι το ΥΠΟΙΚ προχώρησε "δειλά" στον καταλογισμό μόνο του ενός εκατομμυρίου (από τα 30 εκατ.) των αχρεωστήτως καταβληθέντων, η ΓΓΑ μαζί με τους υπαλλήλους της επιδιώκουν να την σκαπουλάρουνε και να μην επιστρέψουν τα χρήματα με νομοθετική ρύθμιση, ο καταπληκτικός ψεύτης Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος τους υποσχέθηκε να γίνει αυτό (αν είναι έτσι!) μέχρι που έφυγε από το ΥΠΠΟΤ, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα (7 μήνες μετά!) και όλοι αναμένουμε την "ευθιξία του πρωθυπουργού"! Οι επίορκοι υπάλληλοι της ΓΓΑ εισέπρατταν παράνομα διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς μισθούς με αντάλλαγμα εξυπηρετήσεις προς τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι τελευταίοι υπέγραφαν τις σχετικές αποφάσεις κάνοντας τα στραβά μάτια, ενώ μοίραζαν σπάταλα χρήμα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, το ημόσιο Ταμείο αιμορραγούσε ανέλεγκτα προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες, και όλα αυτά συνέβαιναν για δεκάδες χρόνια, ενώ η Ελλάδα βούλιαζε σιγά-σιγά χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να αφήνουμε σαν κληρονομιά σε 3-4 γενιές των παιδιών μας καταστάσεις, όπως της δεξιά φωτογραφίας, που δείχνει μαθήτρια να τρωει από τα σκουπίδια!!! Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί η επόμενη είδηση:

16 Κων/νος Τασούλας, Γ. Ανδριανός, Κ. Γιαννακίδου, Τρ. Ζαχαρόπουλος, Κ. Βαλεργάκης, Γ. Γερόλυμπος 16/16 Και αναμένουμε αποτελέσματα! Ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Κων/νος Τασούλας Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και Οικονομικών Εγκλημάτων! Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!! Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπον-διάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της ιαφθοράς και της ιαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο!!! Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η ιαφθορά και η ιαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! ηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα! Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας με μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!! Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! εν μπορούμε να πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε μαλάκα να γυμνάζεται!!! Αρχική Επικαιρότητα Αθλητικά Θέματα.

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας! Page 1 of 5 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/2/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. 5/5/2014. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9

Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 Για όλους υπάρχει χώρος! 1/9 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/11/2014, Ενημέρωση 4/11/2014, βράδυ! Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 6/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ!

Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 31/3/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! άφησε πίσω του ο Γιάννης Ανδριανός! Ζητάμε νομιμότητα, ίση μεταχείριση, διαφάνεια! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 29/1/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"! 1/13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/4/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης!

ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Κυριακή Γιαννακίδου, Καράτε, Γιώργος Γερόλυμπος 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ , e.persidis@karate.gr. Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε δέκα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995

Διαβάστε περισσότερα

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8

Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 Καταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!! 1/8 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 5/5/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας! Page 1 of 10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα.

α) Η Απόφαση του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος είχε αρμοδιότητα να συστήνει αυτές τις επιτροπές από το 2000 έως σήμερα. "Φως" στο "φαγοπότι" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα τελευταία 10 χρόνια "ανάβει" καταγγελία υπαλλήλου της ΓΓΑ, που ήδη βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Αθλητικού Εισαγγελέα Στέφανου Μπαξεβάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 Αθήνα, σήμερα στις 5 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.23 συνήλθε στην Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!)

(9/12/ Παγκόσμια Ημέρα κατά της ιαφθοράς!) Page 1 of 12 karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα Πρώτη δημοσίευση 28/11/2014. Ενημέρωση 7/12/2014. Αρχική Επικαιρότητα Αθλητικά Θέματα. Στηρίξτε το karate.gr με 20 /έτος! Donations 20 Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 16/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19

Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/19 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 22/7/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

And the Winner of... Kafti Patata is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! And the Winner of... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 1/10/2014. Εμπλουτισμός 6/10/2014!

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!!

Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! Σχολή Προπονητών Καράτε: Οι Ηλίθιοι, οι Πανηλίθιοι και η Tελευταία Αρπαχτή!!! 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 15/7/2014. Τελευταία ενημέρωση Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Είναι μια εξεταστική η

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Είναι μια εξεταστική η ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Είναι μια εξεταστική η οποία έχει προαναγγελθεί νομίζω- πολλά χρόνια από πολλούς συναδέλφους, πάρα πολλά κόμματα.

Διαβάστε περισσότερα

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!

100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία... Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία... Αρμεχτής (ΓΓΑ)! 1/32 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 8/9/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου

Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου Λήστευαν το δημόσιο χρήμα - Το Α' Μέρος με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους Άκη Σμπώκου - Έλα - πέρασες μια φορά ε; Σε είδα σε μια στιγμή αλλά δεν ήμουν βέβαιος, δεν με είδες; - πέρασα με το αμάξι και έκανα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Η αρχική κατάθεση προτείνεται να γίνει την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και την ορίζουμε για την 31 Οκτωβρίου 2012

Η αρχική κατάθεση προτείνεται να γίνει την ίδια μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και την ορίζουμε για την 31 Οκτωβρίου 2012 ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ Όλες οι κυβερνήσεις πήραν και παίρνουν δάνεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα δίνουν σαν > στις Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Υπεξαίρεση και Απάτη σε βάρος του Λαού και της Χώρας!!!

Υπεξαίρεση και Απάτη σε βάρος του Λαού και της Χώρας!!! ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΔΩΣΑΝ 233 δις ευρώ στις τράπεζες σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίες πήραν δάνειο μετρητά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Προς Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό Κοινοπ. Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κ. Γιαννακίδου ΘΕΜΑ: ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε.Α.Κ.Θ.

Προς Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό Κοινοπ. Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κ. Γιαννακίδου ΘΕΜΑ: ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε.Α.Κ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη, 07-11-2014 Ν.Π.Δ.Δ. (Ν.4002/11) Γρηγ.Λαμπράκη 2 - Τ.Κ.54636 - Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω!

Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Και η επ αυτοφώρω συλληφθείσα μοιχαλίς ανέκραξεν ασθμαίνουσα φοράς τρεις: Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! Δεν είμαι γω! 1/13 ΓΓΑ: Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής Μέρος Β, (Μέρος Α, Μέρος Γ). Οι Δολοφόνοι του Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.! Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! 1/24 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 17/10/2014. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33! Δημοσιεύτηκε: 30/12/2016-15:29, Του Απόστολου Αναστασόπουλου Ιδού το διατακτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ

ΠΕΑΕΑ 15/10/ ΔΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση/Λειτουργία της Σχολής Προπονητ. Καράτε! 1/23 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 26/8/2014. Αρχική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Διαφάνεια 1-Τίτλος εργασίας- «Στήσιμο Αγώνων-Εργαλείο Εκπαίδευσης & Κατάρτισης»

3 η ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Διαφάνεια 1-Τίτλος εργασίας- «Στήσιμο Αγώνων-Εργαλείο Εκπαίδευσης & Κατάρτισης» 3 η ΣΥΝΕΔΡΙΑ Διαφάνεια 1-Τίτλος εργασίας- «Στήσιμο Αγώνων-Εργαλείο Εκπαίδευσης & Κατάρτισης» Διαφάνεια 2: Νομικά θέματα- ΤΥΠΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ Εξήγηση και προτεινόμενη διατύπωση: «Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ AΠ-20160421-000238 Αθήνα, 21 Απριλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!! ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μία κοινωνική δομή που συμπεριλαμβάνει κόμβους (φυσικά πρόσωπα ή οργανισμούς) οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις

Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μία κοινωνική δομή που συμπεριλαμβάνει κόμβους (φυσικά πρόσωπα ή οργανισμούς) οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις Ένα κοινωνικό δίκτυο είναι μία κοινωνική δομή που συμπεριλαμβάνει κόμβους (φυσικά πρόσωπα ή οργανισμούς) οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις όπως αξίες, οράματα, στόχοι, ιδέες, οικονομικές συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά ΠΟΠΟΚΠ Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:57. Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ΑΝΑΦΟΡΑ. Προς τον κ. Υπουργό: 1 / 14

Αναφορά ΠΟΠΟΚΠ Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:57. Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ΑΝΑΦΟΡΑ. Προς τον κ. Υπουργό: 1 / 14 Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον κ. Υπουργό: 1 / 14 - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Στρατούλης Δημήτριος, Καραγιαννίδης Χρήστος, Μπάρκας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(Γ.Δ.Ο.Ε.)-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(Γ.Δ.Ο.Ε.)-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ(Γ.Δ.Ο.Ε.)-ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και. Ο κύριος συνάδελφος θέτει ένα φλέγον ζήτημα, το οποίο απασχολεί κοινωνίες

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και. Ο κύριος συνάδελφος θέτει ένα φλέγον ζήτημα, το οποίο απασχολεί κοινωνίες ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας): Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε. Ο κύριος συνάδελφος θέτει ένα φλέγον ζήτημα, το οποίο απασχολεί κοινωνίες στη Βόρεια Ελλάδα, όπως

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε αναλυτικά την δήλωση στο Extra3: Βερελής για την λίστα του ΣΔΟΕ: "Η υπόθεση έχει κλείσει"(video)

Δείτε αναλυτικά την δήλωση στο Extra3: Βερελής για την λίστα του ΣΔΟΕ: Η υπόθεση έχει κλείσει(video) Σωρεία δημοσιευμάτων τις τελευταίες ώρες σχετικά με την λίστα που δημοσίευσε το zougla.gr με τα πολιτικά πρόσωπα (βουλευτές, υπουργούς) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια. Ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου

Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/ επίκαιρη ερώτησή προς. τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Πρακτικά για την υπ αριθμόν 522/9-2-2016 επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ). Στην επίκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2014 (γ δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2014 (γ δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα 28 Νοεμβρίου 2014 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ.: 46539 ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Υ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Οι τελευταίες και ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014! Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Γ. Γερόλυμπος, Χ. Μπουλούμπασης 1/10 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 30/1/2014. Τελευταία ενημέρωση 2/2/2014.

Διαβάστε περισσότερα

«Όλα έχουν ειπωθεί, μα αφού κανείς δεν ακούει, πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή». And re Gide

«Όλα έχουν ειπωθεί, μα αφού κανείς δεν ακούει, πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή». And re Gide ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αγία Παρασκευή, 17/3/2017 «Όλα έχουν ειπωθεί, μα αφού κανείς δεν ακούει, πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή». And re Gide Όπως όλοι γνωρίζουν, αυτή η ΠΟΣΠΕΡΤ θεωρεί την ισονομία, την ηθική

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτ. Από τα επίσηµα Πρακτικά της ΙΘ, 3 Νοεµβρίου 2016, Συνεδρίασης της Ολοµέλειας της Βουλής, στην οποία Διεκπ.

Πρωτ. Από τα επίσηµα Πρακτικά της ΙΘ, 3 Νοεµβρίου 2016, Συνεδρίασης της Ολοµέλειας της Βουλής, στην οποία Διεκπ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Πρωτ. Από τα επίσηµα Πρακτικά της ΙΘ, 3 Νοεµβρίου 2016, Συνεδρίασης της Ολοµέλειας της Βουλής, στην οποία Διεκπ. ψηφίστηκε το παρακάτω σχέδιο νόµου: Κύρωση της Συµφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

(Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!) Page 1 of 13 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 23/2/2015. Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με

Διαβάστε περισσότερα

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών (Δια της κ. 21 ης Πταισματοδίκου Αθηνών) ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ευθυμίου ΠΕΡΣΙΔΗ του Κοσμά, ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου, κατοίκου Ζωγράφου Αττικής (Γκανογιάννη 50). 1. Επί της από

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα 2-4/11/2013. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό

Επικαιρότητα 2-4/11/2013. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό Αθήνα 4-11-2013 Επικαιρότητα 2-4/11/2013 Παραθέτουμε πιο κάτω τις σύντομες ειδήσεις από την επικαιρότητα της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη, αγαπητή συμπολίτισσα, Θεόδωρος Χατζηπαντελής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής Α.Π.Θ. υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» της Χρύσας Αράπογλου 2310 997912, 6937 864141, chadji@polsci.auth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ιβήριδος 9, T.K Θεσσαλονίκη, τηλ.: , fax:

Ιβήριδος 9, T.K Θεσσαλονίκη, τηλ.: , fax: Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com 6948948426 Προέδρου Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 10-11 Νοεμβρίου 2018 Ώρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων 08:00 Παραλαβή Διαπιστεύσεων Προπονητών & Εκπαιδευτών Έλεγχος της Θεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Δ. 2) ΤΜΗΜΑ Β

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟ ΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΣΤΑ ΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» Κ.ΣΑΒΒΙ ΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟ ΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΣΤΑ ΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» Κ.ΣΑΒΒΙ ΗΣ «Εισαγωγή εκ µέρους της Οργανωτικής Επιτροπής. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟ ΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΣΤΑ ΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» Κ.ΣΑΒΒΙ ΗΣ (Πρόεδρος ΠΕΣΕ Ε): Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων στον Δήμο Πόρου

Παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων στον Δήμο Πόρου Παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων στον Δήμο Πόρου Ένας χρόνος έχει περάσει από την αποκάλυψη της υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου Πόρου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (ΔΛΤ) τον Μάιο του 2011 και,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

2. Όλες τις Νοµαρχιακές Αυτοδιοικήσεις α. κ.κ.προέδρους Νοµαρχιακών Αυτ/σεων β.κ.κ.νοµάρχες 3. Ελεγκτικό Συνέδριο 4. Όλες τις Περιφέρειες

2. Όλες τις Νοµαρχιακές Αυτοδιοικήσεις α. κ.κ.προέδρους Νοµαρχιακών Αυτ/σεων β.κ.κ.νοµάρχες 3. Ελεγκτικό Συνέδριο 4. Όλες τις Περιφέρειες ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2004 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. οικ. 2/5099/0022 ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Εβδομαδιαία Ημερομηνία: Σάββατο,

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Εβδομαδιαία Ημερομηνία: Σάββατο, Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Εβδομαδιαία Σελίδα: 25,29 (1 από 3) Μέγεθος: 634 cm ² Μέση κυκλοφορία: 10130 Επικοινωνία εντύπου: 211 2008300 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Εβδομαδιαία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική εκδήλωση. Money Show 2018 Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2017, HILTON (Αίθουσα ΕΡΑΤΩ C) Ο ρόλος και η σημασία των Εποπτικών Αναφορών

Ενημερωτική εκδήλωση. Money Show 2018 Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2017, HILTON (Αίθουσα ΕΡΑΤΩ C) Ο ρόλος και η σημασία των Εποπτικών Αναφορών Ενημερωτική εκδήλωση Money Show 2018 Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2017, HILTON (Αίθουσα ΕΡΑΤΩ C) Ο ρόλος και η σημασία των Εποπτικών Αναφορών Αρμόδιες Εποπτικές Αρχές Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Τράπεζα της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! 1/14 26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε! Οι μέχρι σήμερα 43 καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2015 (α δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2015 (α δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Α. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Υ. Β. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ! 1/19 Πρώτη δημοσίευση 19/3/2015. Τελευταία ενημέρωση 28/12/2015. karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Αρχική Επικαιρότητα Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF. Καταχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ KATA ΕΦΗΒΩΝ KATA ΝΕΑΝΙΔΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ KATA ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ KUMITE ΕΦΗΒΩΝ +70 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -52 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -57 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -63 Kgr KUMITE ΕΦΗΒΩΝ -70 Kgr KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196 176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ Tηλ. : 210 9545000 Fax : 210 3615634 Ε-mail: pressoffice@anexartitoiellines.gr Site: www.anexartitoiellines.gr Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Υ.Α. αριθμ. ΔΠΕΙΣ Δ ΕΞ - 19/09/ Σχετικά με την λειτου

Κ.Υ.Α. αριθμ. ΔΠΕΙΣ Δ ΕΞ - 19/09/ Σχετικά με την λειτου Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ αριθμ. Κ1 802 απόφασης «Καθορισμός διαδικασιών, προϋποθέσεων, τεχνικών λεπτομερειών και λοιπών θεμάτων σχετικά με την λειτουργία των υπηρεσιών μιας στάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 12 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 12 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 12 ης /25.09.2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Χρέη Γραμματέα έκανε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μ. Καλαμάρη. 1 ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό σύστημα & διαφθορά στην Ελλάδα

Πολιτικό σύστημα & διαφθορά στην Ελλάδα Πολιτικό σύστημα & διαφθορά στην Ελλάδα Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ιούνιος 200 200045 / Διάγραμμα Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Οι «δικαιολογίες» Παραθέτουµε µερικές τέτοιες προηγούµενες «δικαιολογίες» άλλων:

Οι «δικαιολογίες» Παραθέτουµε µερικές τέτοιες προηγούµενες «δικαιολογίες» άλλων: Εισαγωγή Είναι προφανές ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1978 έως σήµερα αξιοποίησαν πλήρως τη γνωστή διαπίστωση του Ευάγγελου Λεµπέση, η οποία περιλαµβάνεται τεκµηριωµένα στο έργο του «Ἡ Τεράστια

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Μπακούρης Πρόεδρος της «Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς»

Κώστας Μπακούρης Πρόεδρος της «Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς» Κώστας Μπακούρης Πρόεδρος της «Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς» Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις, Ρήξεις, Τομές Πολεμικό Μουσείο, 6 Μαρτίου 2012 Στόχοι Έργου Ανάλυση της ισχύουσας νομοθεσίας σε 12 τομείς («πυλώνες»), που

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητό ημερολόγιο, Τον τελευταίο καιρό μου λείπει πολύ η πατρίδα μου, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω στον λαό μου και

Αγαπητό ημερολόγιο, Τον τελευταίο καιρό μου λείπει πολύ η πατρίδα μου, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω στον λαό μου και Αγαπητό ημερολόγιο, Τον τελευταίο καιρό μου λείπει πολύ η πατρίδα μου, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω στον λαό μου και να πατήσω το χώμα της θαλασσοφίλητης Ιθάκης. Έτσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για το ιδιοκτησιακ Πέμπτη, 26 Ιανουάριος :11 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να καταθέσει εγγράφως η ελληνική κυβέρνηση ότι εκβιάστηκε για τις άδειες τωνφαρμακείων σε μη φαρμακοποιούς, αποφάσισε η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά από Αναφορά του

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ,

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ, Επικαιρότητα Αθήνα 27-9-2013 Παραθέτουμε πιο κάτω τις σύντομες ειδήσεις από την επικαιρότητα της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. ηµιουργία λογαριασµού χρήστη του ιστοτόπου 2. Σύνδεση στον λογαριασµό 3. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα 3.1. Γενικές πληροφορίες 3.2. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

β. Ποιοι λόγοι θα μας οδηγούσαν στο να αναθέσουμε την επίλυση προβλημάτων στον υπολογιστή; (μονάδες 4) (Μονάδες 6)

β. Ποιοι λόγοι θα μας οδηγούσαν στο να αναθέσουμε την επίλυση προβλημάτων στον υπολογιστή; (μονάδες 4) (Μονάδες 6) ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΑΕΠΠ / Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΙΝΑ ΣΕΙΡΑ: 1 η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/09/2014 ΘΕΜΑ Α Α1. Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν, γράφοντας δίπλα στο γράμμα που αντιστοιχεί σε κάθε πρόταση, τη λέξη Σωστό,

Διαβάστε περισσότερα

8367/2/16 REV 2 ΙΒ/νκ/πΜ 1 DG E - 1C

8367/2/16 REV 2 ΙΒ/νκ/πΜ 1 DG E - 1C Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 18 Μαΐου 2016 (OR. en) 8367/2/16 REV 2 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου SPORT 19 SOC 206 ECOFIN 332 JUR 183 FISC 62 Επιτροπή των

Διαβάστε περισσότερα

Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο σκοπό να είναι «ειδικού σκοπού»

Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο σκοπό να είναι «ειδικού σκοπού» Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο σκοπό να είναι «ειδικού σκοπού» Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτε το διαφορετικό από τους προηγούμενους για να γίνει κυβέρνηση, αλλά ούτε και τους μήνες που ακολούθησαν από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 03/07/2017 Αριθμός απόφασης: 3651 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 03/07/2017 Αριθμός απόφασης: 3651 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 03/07/2017 Αριθμός απόφασης: 3651 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : Α2 Επανεξέτασης Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Περίοδος: 13 15 Σεπτεμβρίου 2016 Περιοχή έρευνας: Πανελλαδική Δείγμα: Μέθοδος: Σταθμίσεις: Ψηφοφόροι, άνδρες & γυναίκες, άνω των 17 ετών, 1.004 ψηφοφόροι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ Τα ρήματα Έχουν δύο φωνές: την ενεργητική και την παθητική Ενεργητική φωνή: ω. Παθητική φωνή: -μαι. Οι καταλήξεις των ρημάτων, ω, -άβω

ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ Τα ρήματα Έχουν δύο φωνές: την ενεργητική και την παθητική Ενεργητική φωνή: ω. Παθητική φωνή: -μαι. Οι καταλήξεις των ρημάτων, ω, -άβω 1 ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ Τα ρήματα ανήκουν στα κλιτά μέρη του λόγου και φανερώνουν ότι κάποιο πρόσωπο, ζώο ή πράγμα κάνει κάτι (κάποια ενέργεια), ή παθαίνει κάτι από κάποιον άλλον, ή από τον εαυτό του ή βρίσκεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Του Θεοδώρου Δελαγραμμάτικα του και της , κατοίκου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Του Θεοδώρου Δελαγραμμάτικα του και της , κατοίκου ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Του Θεοδώρου Δελαγραμμάτικα του ------------ και της ---------, κατοίκου -----------------------------------------. Προς τον 1) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2) ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α. Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου.

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α. Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου. Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2006 Αριθ. Πρωτ. : 18940.3 Ειδ.Επιστήμονας:Αικ.Γκούμα Γραφείο Υπουργού Κυρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α Θέμα : Μη καταβολή αμοιβής στα μέλη της Π.Ο.Δ.Ε. του Β ΠεΣ.Υ. Ν. Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα από τους μαθητές του Ε1. Σ αυτούς θέλουμε να αφιερώσουμε τα έργα μας. Τους έχουν πάρει τα πάντα. Ας τους δώσουμε, λοιπόν, λίγη ελπίδα»

Μήνυμα από τους μαθητές του Ε1. Σ αυτούς θέλουμε να αφιερώσουμε τα έργα μας. Τους έχουν πάρει τα πάντα. Ας τους δώσουμε, λοιπόν, λίγη ελπίδα» Μήνυμα από τους μαθητές του Ε1 «Εμείς, τα παιδιά της Ε1 τάξης, κάναμε μερικά έργα με θέμα τους πρόσφυγες, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σ αυτούς τους κυνηγημένους ανθρώπους. Τους κυνηγάει ο πόλεμος

Διαβάστε περισσότερα

Αποκαλύφθηκε παραποίηση των πρακτικών του Κοινοτικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας, προς όφελος ιδιώτη επιχειρηματία.

Αποκαλύφθηκε παραποίηση των πρακτικών του Κοινοτικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας, προς όφελος ιδιώτη επιχειρηματία. ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Προς 1. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, οδό Κατεχάκη 56 Αθήνα 2. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή Λ. Κηφισίας 1-3

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 37013 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3161 25 Νοεμβρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/ 29520/532/22/1 Έγκριση πρόσληψης Πτυχιούχων Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΙΟΎΛΙΟΣ 2015

1 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΌ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΙΟΎΛΙΟΣ 2015 7.16 1 Τι Πιστεύουν οι Έλληνες για τη Δημοκρατική Συμμετοχή & τους Θεσμούς Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιούλιος 16 2 Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

"Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!

Persona non Grata δηλαδή Ανεπιθύμητο Πρόσωπο παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! "Persona non Grata" δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" παγκοσμίως κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!! (Το μωβάκι για το πένθος!) 1/16 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub Πρώτη δημοσίευση 7/11/2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΛ : +30210 9404825 ΦΑΞ :+30 210 9404829 E-mail: secretariat@eio.gr, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08-05-2O19 90 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ 35 ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα

Πηγές οι οποίες μας παρακίνησαν να ασχοληθούμε με το θέμα της Παραπληροφόρησης.

Πηγές οι οποίες μας παρακίνησαν να ασχοληθούμε με το θέμα της Παραπληροφόρησης. Πηγές οι οποίες μας παρακίνησαν να ασχοληθούμε με το θέμα της Παραπληροφόρησης. Πολιτική και Δίκαιο, Β Γενικού Λυκείου, Σελ.12 «Τα μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είναι σε θέση να παρουσιάζουν την πραγματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 16/03/2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α1 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα Τηλέφωνο : 2131604534 ΦΑΞ : 2131604567

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ MAIN OPPOSITION LEADER, PRESIDENT OF NEW DEMOCRACY PARTY AT THE WORLD IN 2017 GALA DINNER ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 1 THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 3Α Ν.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 3Α Ν. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 3Α Ν. 3213/2003) ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2016 Αθήνα, Μάρτιος 2017 Η παρούσα έκθεση αναφέρεται στη λειτουργία της Επιτροπής κατά το ημερολογιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανοµή κρατικής οικονοµικής ενίσχυσης έτους 2015 (β δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόµµατα και συνασπισµούς πολιτικών κοµµάτων.

ΘΕΜΑ: Κατανοµή κρατικής οικονοµικής ενίσχυσης έτους 2015 (β δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόµµατα και συνασπισµούς πολιτικών κοµµάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Α. ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒ/ΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ Β. ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι 3 η συνάντηση

Θέμα: Εθνικός Διάλογος για το κυνήγι 3 η συνάντηση ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C. ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63 Τηλ.: 210-32.31.271 - Fax.: 210-32.22.755 http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr ΑΘΗΝΑ 18-04-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ (Αόρατος) ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Κάποτε στη γη γεννήθηκε το Όνειρο. Το όνομά του δεν ήταν έτσι, όμως επειδή συνεχώς ονειρευόταν, όλοι το φώναζαν Όνειρο. Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ήταν σαν

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 8: Επικοινωνία Συσκευών με τον Επεξεργαστή

Μάθημα 8: Επικοινωνία Συσκευών με τον Επεξεργαστή Μάθημα 8: Επικοινωνία Συσκευών με τον Επεξεργαστή 8.1 Τακτική σάρωση (Polling) Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα πληκτρολόγιο συνδεδεμένο σε ένα υπολογιστικό σύστημα. Το πληκτρολόγιο είναι μια μονάδα εισόδου.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής:

Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής: Αναλυτικά, τα πρακτικά της συζήτησης της εν λόγω ερώτησης έχουν ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στη συζήτηση των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Θα γίνουν τρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΤΟΠΟΣ : ΜΑΡΟΥΣΙ Οδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς Η

Διαβάστε περισσότερα