Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder."

Transcript

1 Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

2

3 Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το Arocs Grounder σάς προσφέρουμε από σήμερα εξειδικευμένα οχήματα του κλάδου κατασκευών, που διαπρέπουν εκεί που χρειάζεται: στο εργοτάξιο, και στα οικονομικά σας. Σχεδιασμός οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο. Με το νέο Arocs η εργασία στον κλάδο κατασκευών γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα σε αυτή την απαίτηση και σε εφαρμογές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο, όπως ανατρεπόμενα και μπετονιέρες, και σε αντίξοες συνθήκες, αναπτύξαμε το Arocs Loader 1) και το Arocs Grounder 1). Στο Arocs Loader διερευνήθηκαν και υλοποιήθηκαν στο βαθμό που ήταν τεχνικά εφικτό όλες οι δυνατότητες μείωσης του καθαρού βάρους. Το αποτέλεσμα είναι τράκτορες 4 x 2 βελτιστοποιημένου ωφέλιμου φορτίου που συγκαταλέγονται στους ελαφρύτερους της κατηγορίας τους. Επίσης, μπετονιέρες 8 x 4/4 με μέγιστο μεικτό βάρος 32 t, με τις οποίες μπορείτε να παραδίδεται σε κάθε δρομολόγιο 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, χάρη στο πολύ μικρό καθαρό βάρος των έως 9250 kg. Κι αυτό μετράει από την πρώτη μέρα. Το Arocs Grounder είναι σχεδιασμένο για βαριά χρήση σε σκληρές συνθήκες. Με άλλα λόγια, χάρη σε πολυάριθμα τεχνικά μέτρα είναι ακόμη πιο στιβαρό και διαθέτει ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και αντοχή. Συνολικά, με το Arocs Loader και το Arocs Grounder έχετε στη διάθεσή σας δύο οχήματα υψηλής ισχύος, τα οποία εντείνουν την αποδοτικότητα στον κλάδο κατασκευών. Για περισσότερες πληροφορίες και τη δική σας, προσωπική διαμόρφωση του οχήματος, απευθυνθείτε στη Mercedes-Benz Hellas. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθενται από τον 07/2013. Για μεταφορές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο Arocs Loader Τράκτορες και μπετονιέρες βελτιστοποιημένου βάρους για περισσότερο ωφέλιμο φορτίο, μεταφορά 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, γκάμα ισχύος κινητήρων και εκδόσεις οχήματος ανάλογα με τη χρήση Ειδική σχεδίαση οχήματος ανά κλάδο Άριστη έμφαση στη χρηστικότητα Για υψηλότερη αντοχή Arocs Grounder Σχεδιασμένο για χρήση σε ακραίες συνθήκες, ενισχυμένα εξαρτήματα ανάρτησης και απόσβεσης καθώς και ενισχυμένο πλαίσιο Περισσότερη αποδοτικότητα, υψηλότερη κερδοφορία Με το Arocs Loader και το Arocs Grounder έχετε στη διάθεσή σας οχήματα, τα οποία αυξάνουν περισσότερο την αποδοτικότητα στον κλάδο κατασκευών.

4

5 Ελαφρύ βάρος για βαριά χρήση. Το Arocs Loader. Υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο, υψηλότερη αποδοτικότητα. Αυτά αντιπροσωπεύει η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs Loader, με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε 8 m 3 σκυροδέματος. Ενώ οι τράκτορες 4 x 2 Arocs Loader βελτιστοποιημένου βάρους αυξάνουν την οικονομία όταν χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, με ανατροπή. Arocs Loader 1). Έξυπνες ιδέες για περισσότερο ωφέλιμο φορτίο. Με το Arocs Loader τα εργοτάξια αποκτούν τράκτορες 4 x 2 και μπετονιέρες 8 x 4/4 που εντυπωσιάζουν με τη στιβαρότητά τους αλλά και με τη χαμηλή κατανάλωση και το ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο. Για την μπετονιέρα, αυτό σημαίνει ότι, παρά τις απαιτήσεις βάρους της τεχνολογίας Euro VI, το Arocs Loader είναι τόσο ελαφρύ, ώστε συνδυάζοντας το σασί 8 x 4/4 με τον κάδο 9 m 3, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος. Και σας αποδίδει σε κάθε διαδρομή. Το υψηλό ωφέλιμο φορτίο των τρακτόρων και μπετονιέρων Arocs Loader οφείλεται σε μία εκτενή σειρά τεχνικών μέτρων, όπως για παράδειγμα το ελαφρύτερο μπροστινό παρμπρίζ και ο φαρδύτερος πίσω άξονας με μονά ελαστικά. Για να έχετε μέγιστη ευελιξία στη διαμόρφωση του οχήματος, μπορούν επίσης να «καταργηθούν» ορισμένα μέτρα. Η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs Loader διατίθεται, για παράδειγμα, με βασικό εξοπλισμό την καμπίνα S ClassicSpace με τούνελ κινητήρα 170 mm, κυβισμό 7,7 l και ισχύ 235 kw (320 hp). Για βέλτιστο ωφέλιμο φορτίο εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με δύο ειδικής ανάπτυξης, φαρδύτερους υποειδείς πίσω άξονες για μονά, φαρδιά ελαστικά 385/65 R22,5. Εκτός από τη μείωση βάρους, ο συνδυασμός αυτός συντελεί και στην ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Προαιρετικά, η μπετονιέρα Arocs Loader μπορεί να εξοπλιστεί με καμπίνα M. Για τους τράκτορες Arocs Loader διατίθενται επιπλέον οι καμπίνες L πλάτους 2300 mm. Επίσης διαθέσιμοι είναι οι κινητήρες Euro VI κατηγορίας κυβισμού 10,7 l, οι οποίοι προσφέρονται σε τέσσερις βαθμίδες ισχύος έως 315 kw (428 hp). Οι τράκτορες και οι μπετονιέρες Arocs Loader συγκαταλέγονται στα ελαφρύτερα οχήματα του κλάδου κατασκευών χωρίς αυτό, όμως, να συνεπάγεται κανένα συμβιβασμό στο θέμα της στιβαρότητας. Διότι η αποδοτικότητα στο εργοτάξιο εξασφαλίζεται μόνο όταν συνδυάζεται το χαμηλό βάρος με την αξιοπιστία. Όπως ακριβώς στην περίπτωση του Arocs Loader. Σχεδιασμός ελαστικών βελτιωμένου ωφέλιμου φορτίου. Για τη μεταφορά 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs εξοπλίζεται με δύο φαρδύτερους υποειδείς πίσω άξονες για μονά, φαρδιά ελαστικά 385/65 R22,5 υψηλής φέρουσας ικανότητας. Εκτός από το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, στην αποδοτικότητα συντελεί και η μειωμένη κατανάλωση.

6 Υποειδής πίσω άξονας 10 t για μονά ελαστικά 385/65 R22,5 (μόνο μπετονιέρα) Υποχρεωτικός εξοπλισμός Μη υποχρεωτικός εξοπλισμός Κατάργηση φινιστρινιού/ θυρίδας εξαερισμού οροφής Κατάργηση καλυμμάτων παξιμαδιών τροχών προαιρετικά Μπροστινό παρμπρίζ βελτιστοποιημένου βάρους Καλώδια μπαταρίας αλουμινίου Κατάργηση καθίσματος συνοδηγού Κατάργηση άγκιστρων ανάρτησης κινητήρα Κάλυμμα δαπέδου βελτιστοποιημένου βάρους Κλειστό δεξί πλευρικό πλαίσιο καμπίνας σε συνδυασμό με χαμηλωμένο κάτω κρεβάτι (τράκτορας) Προαιρετικά πίσω άξονας με υπερμονά ελαστικά 495/45 R22,5 (τράκτορας) Κατάργηση αντιστρεπτικής ράβδου στον εμπρόσθιο άξονα (τράκτορας) Συνδυαστικό ρεζερβουάρ (300 l Diesel και 25 l AdBlue ) 2) Δοχείο πεπιεσμένου αέρα από αλουμίνιο Μπαταρίες 140 Ah που δεν χρειάζονται συντήρηση Σετ ελαστικών βελτιστοποιημένου βάρους Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά. Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο χάρη σε διαμορφώσεις οχήματος με έμφαση στη χρηστικότητα και μέτρα μείωσης βάρους για τις μπετονιέρες 8 x 4/4 και τους τράκτορες 4 x 2 3 Μεταφορά έως 8 m έτοιμου σκυροδέματος ανά δρομολόγιο Φαρδύτεροι πίσω άξονες με μονά ελαστικά 385/65 R22,5 για μέγιστο ωφέλιμο φορτίο και χαμηλή κατανάλωση Δυνατότητα μερικής «κατάργησης» εξοπλισμού για εξοικονόμηση βάρους Έξι εκδόσεις καμπίνων πλάτους 2300 mm ανάλογα με την έκδοση κινητήρα Δυνατότητα επιλογής μέτρων μείωσης βάρους. Κάθε Arocs Loader, είτε ως μπετονιέρα είτε ως τράκτορας, εντυπωσιάζει με το πρώτης τάξεως ωφέλιμο φορτίο του, αφού τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός του έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν χαμηλό καθαρό βάρος. Επειδή, όμως, γνωρίζουμε ότι το ωφέλιμο φορτίο δεν είναι τα «πάντα», ορισμένα μέτρα βελτίωσης του ωφέλιμου φορτίου, όπως το κάθισμα συνοδηγού ή το φινιστρίνι, μπορούν προαιρετικά να μην επιλέγονται. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθενται από τον 07/ ) Αναμένεται να διατίθεται από τον 07/2013.

7 Φτιαγμένο για ακραίες συνθήκες χρήσης. Το Arocs Grounder. Το Arocs Grounder είναι στο στοιχείο του όπου απαιτείται ιδιαίτερη υψηλή σταθερότητα και αντοχή. Με ενισχυμένο πλαίσιο, ενισχυμένη ανάρτηση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Arocs Grounder 1). Οι ακραίες συνθήκες εργασίας απαιτούν ακραίες λύσεις. Όπως το Arocs Grounder. Με αυτούς τους τράκτορες, τα οχήματα με καρότσα, μπετονιέρα και ανατροπή, εργοστασιακά σχεδιασμένα για σκληρή χρήση, έχετε πάντα το προβάδισμα και στο θέμα της σταθερότητας και της αντοχής. Τη βάση αποτελεί το εξαιρετικά σταθερό πλαίσιο από υψηλής αντοχής, λεπτόκοκκο χάλυβα ψυχρής διαμόρφωσης με διαμήκεις φορείς πάχους 9 mm. Για ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και μεγάλη οδηγική άνεση ακόμη και σε ακραία εδάφη το Arocs Grounder διαθέτει στον μπροστινό και πίσω άξονα στιβαρά παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων 2) με άκαμπτη χαρακτηριστική καμπύλη. Στον πίσω άξονα τοποθετούνται επίσης ειδικά ρυθμισμένοι αποσβεστήρες κραδασμών και αντιστρεπτικές δοκοί για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότερη οδική συμπεριφορά ακόμη και με μονόπλευρη φόρτωση. Υψηλή αντοχή και στιβαρότητα επιδεικνύουν και οι άξονες. Μπροστά τοποθετείται στο βασικό εξοπλισμό ένας δοκιμασμένος άξονας με αξονικό φορτίο 7,5 t και μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Για σκληρή χρήση, διατίθενται προαιρετικά μπροστινοί άξονες με αξονικό φορτίο έως 9 t. Πίσω διατίθενται άξονες εξωτερικών πλανητών με έως 16 t αξονικό φορτίο, οι οποίοι εκτός από την εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή τους ξεχωρίζουν και για τη μεγάλη απόστασή τους από το έδαφος. Για ακραίες χρήσεις έχουν σχεδιαστεί επίσης οι ζάντες και τα ελαστικά. Ανάλογα με τον τύπο οχήματος και τη χρήση για την οποία προορίζεται, το Arocs εξοπλίζεται με στιβαρές και ιδιαίτερα ανθεκτικές χαλύβδινες ζάντες μονού κυρτώματος ή με προαιρετικές πλατιές ζάντες 2) και με στιβαρά ελαστικά ιδιαίτερα μεγάλης φέρουσας ικανότητας που επιβάλλονται για τέτοιες χρήσεις. Για να μπορείτε να πηγαίνετε ακόμη κι εκεί που δεν μπορεί να πάει κανείς άλλος. Το Arocs Grounder. Ενισχυμένες αντιστρεπτικές δοκοί πίσω άξονα. Για ακραία αντοχή, το Arocs Grounder, στην έκδοση π.χ. ανατρεπόμενου 8 x 8/4 με κίνηση σε όλους τους τροχούς, μπορεί να εξοπλιστεί ενισχυμένες αντιστρεπτικές δοκούς.

8 Εξαιρετικά ανθεκτικό, στρεπτικά άκαμπτο πλαίσιο πάχους 9 mm Ζάντες μονού κυρτώματος, προαιρετικά ιδιαίτερα στιβαρές πλατιές ζάντες 2) Αντιστρεπτικές δοκοί για τον 1 ο και 2 ο πίσω άξονα Ελαστικά για ιδιαίτερα υψηλή φέρουσα ικανότητα Ανάρτηση μπροστινού και πίσω άξονα με παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων 2) για εξαιρετικά υψηλή αντοχή Άξονες εξωτερικών πλανητών με φέρουσα ικανότητα έως 16 t Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά. Ιδιαίτερα στιβαρά οχήματα για ακραίες καταπονήσεις, ακόμη και σε απαιτητικά εδάφη Αυξημένη αντοχή χάρη σε ενισχυμένα εξαρτήματα Εξαιρετικά στρεπτικά άκαμπτο, υψηλής σταθερότητας πλαίσιο με διαμήκεις φορείς πάχους 9 mm Ανάρτηση πίσω άξονα: παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων με άκαμπτη χαρακτηριστική καμπύλη, προαιρετικά φέρουσα ικανότητα έως 18 t 2) Στα οχήματα με κίνηση σε όλους τους τροχούς, προαιρετικά αντιστρεπτικές δοκοί στον 1 ο και 2 ο πίσω άξονα για αυξημένη αντοχή και σταθερή οδική συμπεριφορά Δοκιμασμένοι, στιβαροί άξονες εξωτερικών πλανητών με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και φέρουσα ικανότητα 13 t, προαιρετικά 16 t Στιβαρές, ανθεκτικές χαλύβδινες ζάντες μονού κυρτώματος, προαιρετικά πλατιές ζάντες 2) Ελαστικά για ιδιαίτερα υψηλή φέρουσα ικανότητα Υψηλή αντοχή. Το Arocs Grounder για ακραίες συνθήκες χρήσης. Είτε πρόκειται για τράκτορα ή για όχημα με καρότσα, μπετονιέρα ή ανατρεπόμενο, το Arocs Grounder σας εξοπλίζει άριστα για ιδιαίτερα βαριές χρήσης. Στο εργοτάξιο, αλλά και παντού όπου απαιτείται σκληρή δουλειά για το όχημα. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθεται από τον 07/ ) Αναμένεται να διατίθεται από τον 11/2013.

9 Σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες και τα κείμενα μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο μπορεί επίσης να περιγράφει υπηρεσίες οι οποίες δεν προσφέρονται σε μεμονωμένες χώρες. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Μercedes-Benz Ελλάς. Daimler AG, Stuttgart TE/SM /0912 Printed in Germany

Το νέο Arocs. Κατασκευαστικός τομέας. 18 41 τόνοι.

Το νέο Arocs. Κατασκευαστικός τομέας. 18 41 τόνοι. Το νέο Arocs. Κατασκευαστικός τομέας. 18 41 τόνοι. Περιεχόμενα Ισχύς 5 12 Κινητήρες 7 8 Κιβώτιο ταχυτήτων, επιλογέας 9 10 Μετάδοση ισχύος 11 12 Στιβαρότητα 13 30 Φέρουσα ικανότητα, ανάρτηση 15 16 Αντοχή

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ

SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ SPACCER ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΨΗΛΑ. ΨΗΛΟΤΕΡΑ. SPACCER. ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ SPACCER Το σύστημα ανύψωσης SPACCER επιτρέπει την εύκολη και μεμονωμένη ανύψωση οχημάτων για

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Arocs. Εργοταξιακή κυκλοφορία. 7,5 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι.

Το Atego. Το Arocs. Εργοταξιακή κυκλοφορία. 7,5 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. Το Atego. Το Arocs. Εργοταξιακή κυκλοφορία. 7,5 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. Περιεχόμενα. Η Mercedes-Benz στον κλάδο κατασκευών 4 5 Το Atego 7,5 16 τόνων 6 13 Εξοπλισμός καμπίνων 8 9 Κινητήρες,

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι.

Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. Περιεχόμενα. Η Mercedes-Benz στον κλάδο κατασκευών 3 4 Το Atego 7,5 16 τόνων 5 12 Εξοπλισμός καμπίνων 7 8 Κινητήρες,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Κατασκευαστικός τομέας. 7,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Ένας γνήσιος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 15 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 11 Κινητήρες, κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι.

Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. Το Atego. Το Arocs. Κλάδος κατασκευών. 7,5 έως 41 τόνοι. Βαριές μεταφορές. Έως 250 τόνοι. RoadStars: Η επιβίβαση αξίζει. Το RoadStars είναι μία διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας της Mercedes-Benz για

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ.πρωτ.: 17/2019 ΤΗΛΕΦΩΝO : 2310 981 226 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 14.03.2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα.

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. MADE TO FEEL GOOD. Σίγουρα & Εγγυημένα. Με τα ελαστικά Goodyear OMNITRAC,

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t.

Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t. Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t. Περιεχόμενα. Η Mercedes-Benz στις διανομές 3 4 Το Atego 6,5 16 t 5 18 Εξοπλισμός καμπίνων 9 14 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων, 15 16 μηχανισμός αλλαγής ταχυτήτων Οδηγική

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa, Ο συνεργάτης σας από το 1948 Κατά τη διάρκεια 125 ετών, η Alcoa έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί, χάρη στην παράδοσή της στην καινοτομία και στη δέσμευσή της

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμ. Μελέτης : 22/2015 Προμήθεια δύο μεταχειρισμένων ημιφορτηγών Μ Ε Λ Ε Τ Η Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Σ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου

Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Δελτίο Τύπου Το νέο Mercedes-Benz Citan: Έτοιμο για δράση! Mercedes-Benz Vans: υπερπλήρης γκάμα χάρη στο Citan Άνετος, κορυφαίας ποιότητας, χώρος εργασίας Τέσσερις κινητήρες για όλες τις ανάγκες Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι.

Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Διανομές. 6,5 16 τόνοι. Το νέο Atego. Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές. Περιεχόμενα Αξία 6 7 Χρήσεις 8 17 Καμπίνα, εξοπλισμός 10 13 Κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων 14 15 Οδηγική άνεση,

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σειρά Ape Ε Ω ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από το δεύτερο παγκόσµιο πόλεµο και µέχρι σήµερα οι τροχοί του έχουν ταξιδέψει στους δρόµους ολόκληρου του κόσµου,

Διαβάστε περισσότερα

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο

RADT-AR Υψηλό RADT-GR Υψηλό 43 43, RAPDT-GR Υψηλό Μεσαίο ΔΙΑΤΑΞΗ / ΥΨΟΣ ΣΑΣΙ / ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ (διαστάσεις σε dm) Πλαίσιο RAD-L90 X-High 34 37 40 46 Υψηλό 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Υψηλό 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Μεσαίο 37 40 43 46 49 52 56 60

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t.

Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t. Το Atego. Το Antos. Διανομές 6,5 26 t. RoadStars: Η επιβίβαση αξίζει. Το RoadStars είναι μία διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας της Mercedes-Benz για οδηγούς, επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SERVER RACK 19 42U (ΣΕΙΡΑ PLUS) Τα επιδαπέδια SERVER-RACK Εσωτερικού Χώρου παρέχουν υψηλή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ NISSAN NV400 NV400 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Γενικά χαρακτηριστικά κινητήρα hp 130 TCS Οδηγία καυσαερίων Euro 6b ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα M9T C7 (gen4 Single Turbo) Κυβισμός cc 2299 Τύπος ψεκασμού

Διαβάστε περισσότερα

Το Tourismo. Σίγουρη επένδυση

Το Tourismo. Σίγουρη επένδυση Το Tourismo Σίγουρη επένδυση Τι μπορείτε να περιμένετε από ένα λεωφορείο Mercedes-Benz; Περισσότερα. Υπάρχουν απλά λεωφορεία. Και λεωφορεία Mercedes-Benz. Στο σημερινό σκληρό ανταγωνισμό, το αστέρι κάνει

Διαβάστε περισσότερα

FUSO A Daimler Group Brand ΤΟ CANTER. Made for business.

FUSO A Daimler Group Brand ΤΟ CANTER. Made for business. FUSO A Daimler Group Brand ΤΟ CANTER Made for business. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ: ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. FUSO ο Παγκόσμιος Παίκτης. Η παγκόσμια μάρκα FUSO ιδρύθηκε στην Ιαπωνία και έχει πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX.

Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Νέα σειρά ελαστικών FUELMAX. Οδηγήστε περισσότερο με λιγότερα καύσιμα... Έως 10% βελτιωμένη αντίσταση κύλισης σε σχέση με τον προκάτοχό του. Συγκριτικά τέστ που έγιναν από την Goodyear GICL στη διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος

Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος Ζάντες Alcoa για νταλίκες και ρυμούλκες με μπετονιέρες και αντλίες σκυροδέματος εξαιρετική αντοχή αυξημένο ωφέλιμο φορτίο προστασία έναντι διάβρωσης φιλικές προς το περιβάλλον Εξαιρετική αντοχή βάρους

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για Ford Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. Η έξυπνη οργάνωση του ωφέλιμου χώρου Tο μεταβλητό σύστημα καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης.

1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης. Παρατηρήσεις: 1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης. 2. Το χαμήλωμα του εμπρόσθιου άξονα εξαρτάται από τον εξοπλισμό και το βάρος του κινητήρα. 3. Από αριθμό πλαισίου: 21234.

Διαβάστε περισσότερα

Βιώστε την κορυφαία αποδοτικότητα. Τα ελαφρ ά ε πα γ γ ελμα τ ι κά τ ης Mercedes - Ben z.

Βιώστε την κορυφαία αποδοτικότητα. Τα ελαφρ ά ε πα γ γ ελμα τ ι κά τ ης Mercedes - Ben z. Βιώστε την κορυφαία αποδοτικότητα. Τα ελαφρ ά ε πα γ γ ελμα τ ι κά τ ης Mercedes - Ben z. Λιγότερο καύσιμο, καλύτερο μέλλον: τα ελαφρά επαγγελματικά με τεχνολογία BlueEFFICIENCY. BlueEFFICIENCY σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις.

CRV 1000. Για αληθινά καθαρές πόλεις. CRV 1000 Το CRV 1000 είναι ένα απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης, χωρητικότητας 4-8m3, το οποίο έχει όλa τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού οχήματος τύπου πρέσας της KAOUSSIS και επιπλέον τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης.

Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Σωληνομέγγενες και καβαλέτα Ευρεία γκάμα αξεσουάρ σωλήνων σχεδιασμένα να συνδυάζονται αρμονικά. Στιβαρή κατασκευή για πολλά χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Σωληνομέγγενες μοντέλων in. mm in. mm Σελίδες Φορητή

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

Opel LCV: Προηγμένα, Ευέλικτα & Οικονομικά. Συντάχθηκε απο τον/την exdrive

Opel LCV: Προηγμένα, Ευέλικτα & Οικονομικά. Συντάχθηκε απο τον/την exdrive Οι σημερινές γενιές μοντέλων Combo, Vivaro και Movano αποτελούν την πιο προηγμένη και ευέλικτη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) που έχει προσφέρει ποτέ η Opel. Με περισσότερες από 330 εκδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4. Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ M113 ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4 Nέα Τεχνολογία από το Flensburg ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ AEV WISENT Μ113EXCAVATOR ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ AEV WISENT ΠΟΛΥΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ WARAN-G4 Η FFG ανέλαβε να εκσυγχρονίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση

Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σειρά καναλιών Ultra Ultra-έξυπνες λύσεις για την εγκατάσταση Σύστημα διαχείρισης καλωδίων Ιούλιος 2012 Η αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου και του κόστους, ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας Το Ultra

Διαβάστε περισσότερα

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats tm ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Ullman Dynamics ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ Η Ullman Dynamics είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Νοέμβριος 2014 ΝΕΟΙ ΓΩΝΙΑΚΟΙ ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ø115 - ø125mm Πλήρης γκάμα: Ποιότητα: Ευχρηστία: Αντοχή: Καινοτομία: 5 διαφορετικά μοντέλα από 820-1.700Watt

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Α/Α ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1 Γενικές Απαιτήσεις 1.1 Οι προσφερόμενοι κάδοι να είναι απολύτως καινούργιοι, αμεταχείριστοι και πρόσφατης κατασκευής 1.2 Οι κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg

Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο kg και kg Γερανογέφυρα αλουμινίου, κινητή, διπλός φορέας, μέγιστο φορτίο 1.000 kg και 1.500 kg Μήκος φορέα (ολικό) Μήκος φορέα (καθαρή απόσταση) Ωφέλιμο μήκος Περιοχή ρύθμισης Στήριγμα φορέα Ολικό ύψος Πλάτος πλευρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΌΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΌΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμ. Μελέτης : 62/2016 Προμήθεια ενός μεταχειρισμένου ημιφορτηγού Μ Ε Λ Ε Τ Η Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ CSC-Tool ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ 29 ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLA GUTMANN Όλο και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Διαβάστε περισσότερα

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης fischer SDS Plus II Pointer V: Σχεδιασμένο για γρήγορη και ασφαλή διάτρηση Οι ισχυροί σπαστήρες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο : Υλικού Χαϊδάρι, 08/03/2019 Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα