Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk"

Transcript

1

2 Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από την Autodesk. 3D Studio Max Revit Architecture Revit MEP Revit Structure Inventor HSM Inventor

3 FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers AutoCAD 2D Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized Training & Certification Centers Εξεταστικό Κέντρο Μαρούσι Authorized Training & Certification Center

4 Φορείς Πιστοποίησης AutoCAD 2D Autodesk (Παγκόσμια Πιστοποίηση) 1 ον.. Αναγνωρισμένη Παγκόσμια! 2 ον Αποδεκτή από ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! 3 ον Αποδεκτή στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! 4 ον Αποδεκτή σε όλα τα Μεταπτυχιακά! Το προφίλ των πελατών μας, επιλέγει Autodesk, διότι επιθυμεί εργασιακή ευελιξία!!! Είμαστε Πιστοποιημένα Εξεταστικά κέντρα, Autodesk, ECDL cad, ACTA, Keycert, Global... 5 ον. Εύκολη στην απόκτησή της! 6 ον Ισχύει εφ όρου ζωής!

5 Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση Autodesk Το Πιστοποιητικό της Autodesk το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Οι εξετάσεις οδηγούν στην Παγκόσμια Πιστοποίηση Autodesk. Δείγμα Πιστοποιητικού Autodesk Οι υποψήφιοι γίνονται πιο ελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης Δικαίωμα εγγραφής: 30 δεν πληρώνεις Εξέταστρα Autodesk : 90 δεν καταβάλεις Επανεξέταση Autodesk : 90 δεν καταβάλεις

6 Χρονοδιάγραμμα Ολοκλήρωσης Κατάρτισης & Πιστοποίησης AutoCAD 2D Επέλεξε, συχνότητα παρακολούθησης: 2 φορές 3 φορές 5 φορές Επέλεξε, ποιες ημέρες σε εξυπηρετούν για την παρακολούθηση των μαθημάτων σου! Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Εκτός Σαββάτου & Κυριακής Επέλεξε ποια / ποιες; Εκπαιδευτικές ζώνες παρακολούθησης σε εξυπηρετούν! 2ωρο: ωρο: ώρες 2 μήνες με 6ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ2ωρο) 1 1/2 μήνες με 8ωρο εβδομαδιαίο (2Φχ4ωρο) 1 μήνα με 12ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ4ωρο) 2 ½ εβδομάδες με 20ωρο εβδομαδιαίο (5Φχ4ωρο) Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης είναι ο αναγκαίος για κάθε εργασιακό χώρο και ολοκληρώνεται όταν ολοκληρωθεί, με τις ασκήσεις και τις εργασίες, ανεξάρτητα από τις ώρες, χωρίς επιπλέον κόστος. (Εφαρμόζουμε το 5πτυχο. Παρακολουθείς, εφαρμόζεις, εξασκείσαι, επαναλαμβάνεις, λύνεις τις απορίες σου.)

7 Open 2ωρο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!...για να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει εγγυημένη επιτυχία στη μάθηση σε όλους τους σπουδαστές μας, αλλά και να έρθεις σε επικοινωνία με τους Καθηγητές μας. να αισθανθείς αυτοπεποίθηση! για την Οργάνωση, τη Μεθοδικότητα, τη Μεταδοτικότητα. Κλείσε τώρα ημέρα και ώρα για το Δωρεάν Open Μάθημα στο Εκπαιδευτήριο της Αθήνας: Κάνιγγος «Τρίτη ή Τετάρτη» στο Εκπαιδευτήριο Δάφνης: Αβέρωφ «Δευτέρα ή Παρασκευή» στο Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Δήμητρος 3, «Πέμπτη» Επέλεξε τη ζώνη διεξαγωγής του Δωρεάν Open Μαθήματος 2ωρο:

8 Πληρότητα Επιλέγω FACEtoFACE Αυτόνομη Διδασκαλία Πιστοποίηση Autodesk στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού κύκλου παρακολούθησης, (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης) Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, προς όφελος του Εκπαιδευόμενου, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του. Πιστοποιείσαι Δωρεάν, με την Παγκόσμια Πιστοποίηση Autodesk στα δικά μας εξεταστικά κέντρα. Παραλαμβάνεις την Πιστοποίηση από την Autodesk. Μαθαίνεις με το δικό μας Εκπαιδευτικό σύστημα. Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE είναι το απόσταγμα της εμπειρίας 31 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE. Διασφαλίζεις, αφενός την Κατάρτιση και αφετέρου ως φυσικό επακόλουθο και την Παγκόσμια Πιστοποίηση από την Autodesk.

9 Μέλημά μας, Καταρτισμένων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, για αυτό το λόγο υιοθετούμε Αυτόνομη Εκπαίδευση FACEtoFACE, με σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και πιστοποίησης Άμεση Έναρξη: Προγραμματισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα. προς όφελος του Εκπαιδευόμενου. Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με Καθηγητή. Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Αλλαγή ωραρίων (κατόπιν συνεννόησης). Δωρεάν Απεριόριστη Πρακτική, στα Εκπαιδευτήριά μας. Για το λόγο αυτό Υιοθετούμε Αναπλήρωση απουσιών εντός αρχικού χρονοδιαγράμματος Οι Καθηγητές μας: Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Πιστοποιημένοι, και Εκπαιδευμένοι στο σύστημα FacetoFace. Πιστοποίηση μέσω εργασίας, στους χώρους που παρακολουθείτε τα μαθήματα με την ολοκλήρωση, είναι υιοθέτηση της Autodesk.

10 Computer Labs: Σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία. ebook: Ψηφιακό βιβλίο, αποτελείται από κείμενα και εικόνες, είναι αναλυτικό, ευχάριστο, προκαλεί ενδιαφέρον, χρησιμοποιείται ως αναλυτικός οπτικός οδηγός, εκτυπώνεται, διαβάζεται από υπολογιστές & tablet και είναι χρήσιμος σε μεταγενέστερο χρόνο, από την Εκπαίδευση. Τιμές φιλικές, για Φοιτητές, Ανέργους, Ιδιώτες, Εταιρείες. Οικονομικά δίδακτρα, με Ποιοτικά κριτήρια. (Εξατομικευμένη διδασκαλία, μέθοδο προσωπικής εκπαίδευσης, syllabus, πρόσφατες εκδόσεις λογισμικών. Ενημερώσου προσωπικά με ραντεβού για τις προνομιακές τιμές και παροχές των πακέτων μας, σε ένα από τα Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά μας Κέντρα, καθημερινά από 10πμ ως 8μμ εκτός Σαββάτου και Κυριακής! Αφιέρωσε μόνο 15 Λεπτά για τις δικές σου εκπαιδευτικές ανάγκες. Επωφελήσου έκπτωση, όταν έρθεις με φίλο σου.

11 Personal Training FACEtoFACE Methology Εκπαίδευση με προσωπικό καθηγητή! Οι καθηγητές της FACEtoFACE διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Αναλαμβάνουν, να υποστηρίζουν Εκπαιδευτικά τους σπουδαστές ακριβώς τη στιγμή που θα τους χρειαστούν, να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή. Παρακολούθηση εισηγήσεων και εφαρμογή ασκήσεων Έπειτα από την παρακολούθηση της εισήγησης του εκπαιδευτικού αντικειμένου, ο σπουδαστής καλείται να ασχοληθεί με τις διατιθέμενες ανά διδακτική ενότητα ασκήσεις. Η υποστήριξή του από τον επιβλέποντα καθηγητή, εξαλείφει τη δημιουργία κενών κατά την αφομοίωση, που θα ήταν δύσκολο να καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το σύστημα εκμάθησης της FACEtoFACE αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς!!!

12 Personal Training FACEtoFACE Methology Χωρίς μελέτη για το σπίτι Με την εφαρμογή της συνδυαστικής διδασκαλίας πολυμέσων και υποστήριξης από τον καθηγητή, ο σπουδαστής βαδίζει με το δικό του προσωπικό ρυθμό πάντα με την καθοδήγηση του καθηγητή, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του, συνεπώς αφομοιώνει τηνύλη. Η εξάσκηση στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου δεν δημιουργεί ανάγκη περαιτέρω μελέτης από την αίθουσα στο σπίτι. Προτείνουμε όμως μετά το πέρας των μαθημάτων, να παθιάζεται ο Εκπαιδευόμενος με το εκπαιδευτικό αντικείμενο και να το εξασκεί διαρκώς. Επιλογή ωραρίου, αναπλήρωση μαθήματος! Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει ωράριο εκπαίδευσης σύμφωνα με τον προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά προγραμματισμένα. Ο εκπαιδευόμενος δύναται να αναπληρώσει μαθήματα σε περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας του, εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και δίχως επιπρόσθετο κόστος. Μπορεί να παγώνει προσωρινά τον κύκλο μαθημάτων κατά την περίοδο της εξεταστικής, εφόσον είναι φοιτητής ή φοιτήτρια και να αναπληρώνει τη διδασκαλία μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά το πέρας αυτής.

13 Μάθηση μέσω πρακτικής Η FACEtoFACE με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκει, εφαρμόζει τη μέθοδο Project Based Learning, εκμάθηση δηλαδή βασιζόμενη σε ολοκληρωμένο έργο. Project Based Learning Ο σπουδαστής μαθαίνει με τη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού, τον τρόπο εφαρμογής των εντολών του προγράμματος πάνω σε projects, αρχικά απλών και στην πορεία πιο πολύπλοκων, αποκτώντας έτσι Επαγγελματική συνείδηση και Εργασιακή Εμπειρία. Με τις απλοποιημένες εισηγήσεις μαθαίνει να «παίζει στα δάκτυλα» τις εντολές, να διαβάζει και να εξοικειώνεται με τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου έργου ανά διδακτική ενότητα. Μέσα από την πρακτική εξάσκηση, με την κατάλληλη υποστήριξη του Καθηγητή του, αποκτά αυτοπεποίθηση ώστε να γίνει «κτήμα του» ο χειρισμός του προγράμματος και να είναι σε θέση με το πέρας του εκπαιδευτικού κύκλου να εφαρμόσει τις εντολές για την κατασκευή ενός οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού project.

14 Μάθηση μέσω πρακτικής Βήματα για επίλυση Ακολουθώντας τα πιο γρήγορα βήματα για την κατασκευή κάθε έργου ανά ενότητα, ο σπουδαστής μαθαίνει μέσω της πρακτικής εφαρμογής. Μέσα από την ολοκλήρωση του κάθε έργου, η εξοικείωση με τις εντολές και το χειρισμό του προγράμματος γίνεται κτήμα του, καθώς «μαθαίνει κάνοντας». Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης σε κάθε πρόγραμμα είναι συγκεκριμένος και ολοκληρώνεται όταν ολοκληρωθεί όλη η προγραμματισμένη ύλη, ανεξάρτητα από τις ώρες. Κίνητρο, πάθος, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, αντοχή Η ανάληψη ενός έργου είτε απλού είτε πιο σύνθετου, καλλιεργεί κίνητρο στο σπουδαστή και ενδιαφέρον, αφήνει έδαφος για πάθος και δημιουργικότητα, ταύτιση με το αντικείμενο που του ανατίθεται και μαθαίνει να αναπτύσσει αντοχή μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Η οργάνωση της εργασίας γίνεται από τον ίδιο, ο οποίος καλείται να εφαρμόσει αυτά που μελέτησε στην εισήγηση και επεξεργάζεται προοπτικά, διάφορες όψεις του αντικειμένου, εφαρμόζοντας υφή και χρώμα. Επίκεντρο ο σπουδαστής Οι πληροφορίες δεν αποτελούν δεδομένα και ως εκ τούτου η μάθηση δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο εάν ο σπουδαστής δε βρίσκεται στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας. Στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της FACEtoFACE, ο σπουδαστής υποστηρίζεται και καθοδηγείται καθ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου, μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί Επαγγελματικά το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο.

15 Μάθηση μέσω πρακτικής Project Based Learning (Ενδεικτικά) Projects Κατόψεις Projects όψεων Projects Τομών Projects Αξονομετρικά Projects Από 2D σε 3D μέσω pl Ολοκληρώνοντας τα Projects, σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να προτείνετε ένα δικό σας project (σχέδιο, έργο, σκηνή) να υλοποιήσετε. Αφενός να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αφετέρου να έχετε το πρώτο σας επαγγελματικό project για να το εντάξετε στο Portfolio σας. Projects Από 2D σε 3D μέσω 3d Face Projects Από 2D σε 3D μέσω Solid

16 Περιγραφή AutoCAD 2D είναι το δημοφιλέστερο λογισμικό δισδιάστατης γενικής σχεδίασης, προηγμένης τεχνολογίας. Οι εργοδότες επιθυμούν οι υποψήφιοι να έχουν Γνώσεις και δεξιότητες για να προσληφθούν, όπου εφόσον έχουν και τα κατάλληλα εφόδια μπορούν να ανελιχτούν γρηγορότερα. Στον σημερινό χώρο εργασίας, είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αποδοτικά και αποτελεσματικά.

17 Διδακτική Ύλη ανά Εκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE AutoCAD 2D 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση:. Μάθημα 1. Εισαγωγή Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 2. Εκκίνηση του Autocad και Περιβάλλον 3D Modeling Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 3. Γνωριμία με το περιβάλλον Autocad Classic Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 4. Γραμμές Εργαλείων Toolbars Πρακτική Εφαρμογή με 12 Ασκήσεις Μάθημα 5. Περιοχή Εντολών Command Line Πρακτική Εφαρμογή με 14 Ασκήσεις 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 6. Εντολές Clean Screen & ribbon Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 7. Ρυθμίσεις Οθόνης Καρτέλας Display Πρακτική Εφαρμογή με 12 Ασκήσεις Μάθημα 8. Εμφάνιση Απόκρυψη Δημιουργία Μετονομασία Διαγραφή Παλετών Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις Μάθημα 9. Τοποθέτηση εικονιδίων μέσα σε Νέα Παλέτα Μάθημα 10. Τρόποι Εκτέλεσης εντολών Πρακτική Εφαρμογή με 13 Ασκήσεις Μάθημα 11. Σχεδίαση με την μέθοδο Κατεύθυνση και απόσταση 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 12. Εντολή erase Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις Μάθημα 13. Εντολές oops und oredo Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις Μάθημα 14. Εντολή offset Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 15. Εντολή fillet Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 16. Εντολή Chamfer Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 17. Εντολή Trim Μάθημα 18. Εντολή Extent Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις και 2 Επαναληπτικά Σχεδία Αρχ.\Μηχ Μάθημα 19. New Open Save Properties Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 20. Ταυτόχρονη εμφάνιση αρχείων Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 21. Απόλυτες Καρτεσιανές Συντεταγμένες Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 22. Σχετικές Καρτεσιανές Συντεταγμένες Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 23. Πολικές Συντεταγμένες Πρακτική Εφαρμογή με 9 Ασκήσεις και 2 Επαναληπτικά Σχεδία

18 Διδακτική Ύλη ανά Εκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE AutoCAD 2D Μάθημα 24. Ένδειξης Συντεταγμένων Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 25. Εντολή Regen Πρακτική Εφαρμογή με 5Ασκήσεις Μάθημα 26. Εντολή dragmode Μάθημα 27. Βοηθήματα Σχεδίασης Snap Spacing Πρακτική Εφαρμογή με 12 Ασκήσεις Μάθημα 28. Καρτέλα Polar snap Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 29. Καρτέλα Dynamic Input Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις 6η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 30. Σημεία Έλξης Καρτέλα objectsnap Πρακτική Εφαρμογή με 16 Ασκήσεις Μάθημα 31. Εντολή Limits Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 32. Εντολή Units Μάθημα 33. Function Keys Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 34. Εντολή Layer Πρακτική Εφαρμογή με 22 Ασκήσεις και 2 Επαναληπτικά Σχεδία Μάθημα 35. Εντολή Properties Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις 7η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 36. Εντολή Zoom Πρακτική Εφαρμογή με 9 Ασκήσεις Μάθημα 37. Εντολή Pan Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 38. Εντολή Point Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 39. Εντολή Circle Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 40. Εντολή Arc Πρακτική Εφαρμογή με 10 Ασκήσεις 2 Επαναληπτικά Σχεδία Μάθημα 41. Εντολή Construction Line Xline Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά 8η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 42. Εντολή Ray Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 43. Εντολή Polyline Μάθημα 44. Εντολή Polyline Arc Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 45. Εντολή Polyline Center Angle Direction Μάθημα 46. Εντολή Polyline Line Cirlce Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση

19 Διδακτική Ύλη ανά Εκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE AutoCAD 2D Μάθημα 47. Εντολή Polyline Width Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 48. Εντολή Ellipse 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 49. Εντολή Polygon Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 50. Εντολή Rectangle Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 51. Εντολή Dount Μάθημα 52. Εντολή Pickbox Μάθημα 53. Offsetgaptype 10η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 54. Εντολή Fillet μενού Modify Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 55. Εντολή Chamfer μενού Modify Μάθημα 56. Εντολή Break μενού Modify Μάθημα 57. Εντολή Join μενού Modify Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 58. Εντολή TextSingle Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 59. Εντολή Mtext Διαμόρφωση Παραγράφων Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις 11η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 60. Εντολή StyleText Πρακτική Εφαρμογή με 15 Ασκήσεις Μάθημα 61. Εντολή Table Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 62. Εντολή Hatch Μάθημα 63. Εντολή Hatch Μέσα σε Περιοχές Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 64 Dimension Πρακτική Εφαρμογή με 10 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 65. Quick Dimension Project 1 Επαναληπτικό

20 Διδακτική Ύλη ανά Εκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE AutoCAD 2D 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 66. Εντολή Dimension Style Μάθημα 67. Εργαλειοθήκη Inqury Μάθημα 68. Εντολή Ad center μεταφορά μη γεωμετρικών στοιχείων Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 69. Εισαγωγή έτοιμων Block Μάθημα 70. Δημιουργία Νέων Block Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 71. Η εντολή WBlock Project 1 Επαναληπτικό 13η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 72. Προσθήκη πληροφοριών σε Block Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 73. Αλλαγή Ιδιοτήτων Block Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 74. Η εντολή Refedit Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 75. Εντολή Scale Μάθημα 76. Εντολή Array 14η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 77. Εντολή Lengthen Μάθημα 78. Εντολή Divide Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 79. Εντολή Measure Μάθημα 80. Εντολή Spline- SplineEdit Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 81. Εντολή Explode 15η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 82. Εντολή Stretch Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 83. Εντολή Mirror Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 84. Διατάξεις εκτύπωσης Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 85. Εκτύπωση Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 86. Vports Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις 16η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Projects Επαναληπτικά & test Προσομοίωσης Autodesk Ασκήσεις Σύνολο Ασκήσεις: 576 Ασκήσεις Μαθημάτων : 477 Υποχρεωτικά σχέδια: 25 Επαναληπτικές Ασκήσεις: 74 17η Τελική Εργασία που οδηγεί στην Παγκόσμια Πιστοποίηση Autodesk

21 Courses V - Ray Εγκεκριμένα από το Φορέα Chaosgroup. Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Chaosgroup από την Chaosgroup ΔΩΡΕΑΝ!!! V-Ray 3Ds Max V- Ray Rhino V-Ray Revit V-Ray Sketch up

22 Courses McNeel Εγκεκριμένα από το Φορέα McNeel Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τη McNeel Rhinoceros Level II Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Chaosgroup από την McNeel ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από την McNeel Rhinoceros Level I Rhinoceros Level ll Rhino Gold T-Splines

23 Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ Cinema 4D ArchiCAD Solid works Sketch UP Dialux Relux

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Sketch Up Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Τυπογραφική Τέχνη Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

Διαβάστε περισσότερα

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Design Layout Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Css Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Solidworks Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Είμαστε, Επίσημος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Autodesk & Chaosgroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Photoshop Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Premiere Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Web Designer Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P SkethUp Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers HTML Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Αρχάριους

Λογιστική για Αρχάριους FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Αρχάριους Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V_RaY 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit MEP Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Νέους Λογιστές

Λογιστική για Νέους Λογιστές FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Νέους Λογιστές Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Ειδικός Web CMS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp CAD Courses Γενικής Σχεδίασης AutoCad 2D AutoCad 3D SkethUp Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 2D-3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο)

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τoν ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Copyright SYSTEM- All rights reserved 2/181

Copyright SYSTEM- All rights reserved 2/181 Copyright 2012-2015 -SYSTEM- All rights reserved 2/181 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μάθημα 1: Εισαγωγή Μάθημα 2: Εκκίνηση του Autocad και Περιβάλλον 3D Modeling Μάθημα 3: Γνωριμία με το περιβάλλον Autocad Classic Μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής!

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 1 Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι:

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση SOLIDWORKS Το Πιστοποιητικό το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses για Μηχανολόγους. Οφέλη για Σένα: Παρακολουθώντας όλα τα παραπάνω Courses, αποκτάς:

CAD Courses για Μηχανολόγους. Οφέλη για Σένα: Παρακολουθώντας όλα τα παραπάνω Courses, αποκτάς: CAD Courses για Μηχανολόγους AutoCAD 2D AutoCAD 3D 3D Studio Max V-Ray Renderer Max Inventor Solidworks Οφέλη για Σένα: Παρακολουθώντας όλα τα παραπάνω Courses, αποκτάς: Γνώσεις, συνεπώς διαθέτεις Εργασιακή

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Photoshop Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. QuarkXPress

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   QuarkXPress Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Illustrator Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P CINEMA 4D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 1 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Dreamweaver Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές CAD, Πληροφορικής, Οικονομίας, Διοίκησης και D.T.P. με Σύστημα διδασκαλίας facetoface

Σπουδές CAD, Πληροφορικής, Οικονομίας, Διοίκησης και D.T.P. με Σύστημα διδασκαλίας facetoface Copyright 2012-2015 -SYSTEM- All rights reserved 2/306 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μάθημα 1: Εισαγωγή Μάθημα 2: Εκκίνηση του Autocad και Περιβάλλον 3D Modeling Μάθημα 3: Γνωριμία με το περιβάλλον Autocad Classic Μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. InDesign ηλεκτρονική.

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   InDesign ηλεκτρονική. Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) GLOBAL ADVANCED

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) GLOBAL ADVANCED ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) GLOBAL ADVANCED AUTOCAD 2D AutoCAD 2D ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Το περιβάλλον εργασίας του AutoCAD 2d Οι γραμμές εργαλείων Η περιοχή εντολών Η κορδέλα εργασιών Οι παλέτες εργαλείων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος 210 3803806 FACEtoFACE Αβέρωφ 48, (Πλατεία Καλογήρων Μετρό Δάφνης) 210 9761101 FACEtoFACE Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο)

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Inventor

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότηνautodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών VIRTUEMART Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα:

Διαβάστε περισσότερα

INTERCOLLEGE. Τίτλος Προγράμματος. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα)

INTERCOLLEGE. Τίτλος Προγράμματος. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα) INTERCOLLEGE Τίτλος Προγράμματος Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα) Παρατηρήσεις στην Έκθεση των Ειδικών της Επιτροπής Αξιολόγησης-Πιστοποίησης του ΔΙΠΑΕ. Ημερομηνία Επίσκεψης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web JavaScript Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών CSS Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Στενογράφος

Στέλεχος Στενογράφος 1 Στέλεχος Στενογράφος Τι είναι η Στενογραφία; Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Η Στενογραφία ήταν γνωστή

Διαβάστε περισσότερα

Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ CAD Courses CAD Courses AutoCAD 2D Rhino 3D AutoCAD 3D V_Ray Rhino 3D Studio Max T-Splines V-Ray Renderer Max RhinoGold ArchiCAD Revit _ Αρχιτεκτονικό Sketch UP Revit_Μηχανολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P ΑrchiCAD Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Από το χαρτί στον Η/Υ - Περιήγηση στο Περιβάλλον Σχεδίασης ηµιουργία και αποθήκευση αρχείου - Χρήση συντεταγµένων

Από το χαρτί στον Η/Υ - Περιήγηση στο Περιβάλλον Σχεδίασης ηµιουργία και αποθήκευση αρχείου - Χρήση συντεταγµένων Α/Α ΣΤΟΧΟΙ (επιθυµητές γνώσεις-δεξιότητεςικανότητες) ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (Τίτλοι) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΤΗΤΩΝ (περιγραφή) ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΙΑΡΚΕΙΑ (ενδεικτικά σε ώρες) 1. Οι επιµορφωνόµενοι/ες θα είναι σε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα