Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ"

Transcript

1

2 Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τoν ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ Cinema 4D ArchiCAD Solid works Sketch UP Dialux Relux

3 ArchiCAD Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized Training & Certification Center Εξεταστικό Κέντρο Μαρούσι Authorized Training & Certification Center

4 ArchiCad Επέλεξε, συχνότητα παρακολούθησης: 2 φορές 3 φορές 5 φορές Επέλεξε, ποιες ημέρες σε εξυπηρετούν για την παρακολούθηση των μαθημάτων σου! Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Εκτός Σαββάτου & Κυριακής. Επέλεξε ποια / ποιες; Εκπαιδευτικές ζώνες παρακολούθησης σε εξυπηρετούν! Χρονοδιάγραμμα Ολοκλήρωσης Κατάρτισης & Πιστοποίησης 2ωρο: ωρο: ώρες Κορμός εκπαίδευσης 2 μήνες με 6ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ2ωρο) 1 1/2 μήνες με 8ωρο εβδομαδιαίο (2Φχ4ωρο) 1 μήνα με 12ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ4ωρο) 2 ½ εβδομάδες με 20ωρο εβδομαδιαίο (5Φχ4ωρο) Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης είναι ο αναγκαίος για κάθε εργασιακό χώρο και ολοκληρώνεται όταν ολοκληρωθεί, με τις ασκήσεις και τις εργασίες, ανεξάρτητα από τις ώρες, χωρίς επιπλέον κόστος. (Εφαρμόζουμε το 5πτυχο. Παρακολουθείς, εφαρμόζεις, εξασκείσαι, επαναλαμβάνεις, λύνεις τις απορίες σου.)

5 Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Του Υπουργείου Παιδείας Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Το Πιστοποιητικό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Οι εξετάσεις οδηγούν στην Απόκτηση Πιστοποίησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Δείγμα Πιστοποιητικού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Οι υποψήφιοι γίνονται πιο ελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης

6 Πληρότητα στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού κύκλου παρακολούθησης, (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης) Επιλέγω FACEtoFACE Αυτόνομη Διδασκαλία Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, προς όφελος του Εκπαιδευόμενου, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του. Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π Πιστοποιείσαι Δωρεάν, από το Υπουργείο Παιδείας! Στα δικά μας εξεταστικά κέντρα. Μαθαίνεις με το δικό μας Εκπαιδευτικό σύστημα. Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE είναι το απόσταγμα της εμπειρίας 31 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE. Διασφαλίζεις, αφενός την Κατάρτιση και αφετέρου ως φυσικό επακόλουθο και την Παγκόσμια Πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

7 Open 2ωρο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!!...για να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει εγγυημένη επιτυχία στη μάθηση σε όλους τους σπουδαστές μας, αλλά και να έρθεις σε επικοινωνία με τους Καθηγητές μας. να αισθανθείς αυτοπεποίθηση! για την Οργάνωση, τη Μεθοδικότητα, τη Μεταδοτικότητα. Κλείσε τώρα ημέρα και ώρα για το Δωρεάν Open Μάθημα στο Εκπαιδευτήριο της Αθήνας: Κάνιγγος «Τρίτη ή Τετάρτη» στο Εκπαιδευτήριο Δάφνης: Αβέρωφ «Δευτέρα ή Παρασκευή» στο Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Δήμητρος 3, «Πέμπτη» Επέλεξε τη ζώνη διεξαγωγής του Δωρεάν Open Μαθήματος 2ωρο:

8 Μέλημά μας Καταρτισμένων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, για αυτό το λόγο υιοθετούμε Αυτόνομη Εκπαίδευση FACEtoFACE, με σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και πιστοποίησης Άμεση Έναρξη: Προγραμματισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα. προς όφελος του Εκπαιδευόμενου. Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με Καθηγητή. Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Αλλαγή ωραρίων (κατόπιν συνεννόησης). Δωρεάν Απεριόριστη Πρακτική, στα Εκπαιδευτήριά μας. Για το λόγο αυτό Υιοθετούμε Αναπλήρωση απουσιών εντός αρχικού χρονοδιαγράμματος Οι Καθηγητές μας: Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Πιστοποιημένοι, και Εκπαιδευμένοι στο σύστημα FacetoFace. Πιστοποίηση μέσω εργασίας, στους χώρους που παρακολουθείτε τα μαθήματα με την ολοκλήρωση.

9 Computer Labs: Σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία. ebook: Ψηφιακό βιβλίο, αποτελείται από κείμενα και εικόνες, είναι αναλυτικό, ευχάριστο, προκαλεί ενδιαφέρον, χρησιμοποιείται ως αναλυτικός οπτικός οδηγός, εκτυπώνεται, διαβάζεται από υπολογιστές & tablet και είναι χρήσιμος σε μεταγενέστερο χρόνο, από την Εκπαίδευση. Τιμές φιλικές, για Φοιτητές, Ανέργους, Ιδιώτες, Εταιρείες. Οικονομικά δίδακτρα, με Ποιοτικά κριτήρια. (Εξατομικευμένη διδασκαλία, μέθοδο προσωπικής εκπαίδευσης, syllabus, πρόσφατες εκδόσεις λογισμικών. Ενημερώσου για τις τρέχουσες προνομιακές τιμές και παροχές των πακέτων μας, προσωπικά σε ένα από τα Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά μας Κέντρα, καθημερινά από 10πμ ως 8μμ! Αφιέρωσε μόνο 15 Λεπτά για ενημέρωση για τις δικές σου εκπαιδευτικές ανάγκες. Επωφελήσου έκπτωση, όταν έρθεις με φίλο σου.

10 Personal Training FACEtoFACE Methology Εκπαίδευση με προσωπικό καθηγητή! Οι καθηγητές της FACEtoFACE διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Αναλαμβάνουν, να υποστηρίζουν Εκπαιδευτικά τους σπουδαστές ακριβώς τη στιγμή που θα τους χρειαστούν, να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή. Παρακολούθηση εισηγήσεων και εφαρμογή ασκήσεων Έπειτα από την παρακολούθηση της εισήγησης του εκπαιδευτικού αντικειμένου, ο σπουδαστής καλείται να ασχοληθεί με τις διατιθέμενες ανά διδακτική ενότητα ασκήσεις. Η υποβοήθησή του από τον επιβλέποντα καθηγητή εξαλείφει τη δημιουργία κενών κατά την αφομοίωση, που θα ήταν δύσκολο να καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το σύστημα εκμάθησης της FACEtoFACE αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς!!!

11 Personal Training FACEtoFACE Methology Χωρίς μελέτη για το σπίτι Με την εφαρμογή της συνδυαστικής διδασκαλίας πολυμέσων και υποστήριξης από τον καθηγητή, ο σπουδαστής βαδίζει με το δικό του προσωπικό ρυθμό πάντα με την καθοδήγηση του καθηγητή, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του, συνεπώς αφομοιώνει τηνύλη. Η εξάσκηση στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου δεν δημιουργεί ανάγκη περαιτέρω μελέτης από την αίθουσα στο σπίτι. Προτείνουμε όμως μετά το πέρας των μαθημάτων, να παθιάζεται ο Εκπαιδευόμενος με το εκπαιδευτικό αντικείμενο και να το εξασκεί διαρκώς. Επιλογή ωραρίου, αναπλήρωση μαθήματος! Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει ωράριο εκπαίδευσης σύμφωνα με τον προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά προγραμματισμένα. Ο εκπαιδευόμενος δύναται να αναπληρώσει μαθήματα σε περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας του, εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και δίχως επιπρόσθετο κόστος. Μπορεί να παγώνει προσωρινά τον κύκλο μαθημάτων κατά την περίοδο της εξεταστικής, εφόσον είναι φοιτητής ή φοιτήτρια και να αναπληρώνει τη διδασκαλία μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά το πέρας αυτής.

12 Μάθηση μέσω πρακτικής Η FACEtoFACE με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκει, εφαρμόζει τη μέθοδο Project Based Learning, εκμάθηση δηλαδή βασιζόμενη σε ολοκληρωμένο έργο. Project Based Learning Ο σπουδαστής μαθαίνει με τη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού, τον τρόπο εφαρμογής των εντολών του προγράμματος πάνω σε projects, αρχικά απλών και στην πορεία πιο πολύπλοκων, αποκτώντας έτσι Επαγγελματική συνείδηση και Εργασιακή Εμπειρία. Με τις απλοποιημένες εισηγήσεις μαθαίνει να «παίζει στα δάκτυλα» τις εντολές, να διαβάζει και να εξοικειώνεται με τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου έργου ανά διδακτική ενότητα. Μέσα από την πρακτική εξάσκηση, με την κατάλληλη υποστήριξη του Καθηγητή του, αποκτά αυτοπεποίθηση ώστε να γίνει «κτήμα του» ο χειρισμός του προγράμματος και να είναι σε θέση με το πέρας του εκπαιδευτικού κύκλου να εφαρμόσει τις εντολές για την κατασκευή ενός οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού project.

13 Μάθηση μέσω πρακτικής Βήματα για επίλυση Ακολουθώντας τα πιο γρήγορα βήματα για την κατασκευή κάθε έργου ανά ενότητα, ο σπουδαστής μαθαίνει μέσω της πρακτικής εφαρμογής. Μέσα από την ολοκλήρωση του κάθε έργου, η εξοικείωση με τις εντολές και το χειρισμό του προγράμματος γίνεται κτήμα του, καθώς «μαθαίνει κάνοντας». Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης σε κάθε πρόγραμμα είναι συγκεκριμένος και ολοκληρώνεται όταν ολοκληρωθεί όλη η προγραμματισμένη ύλη, ανεξάρτητα από τις ώρες. Κίνητρο, πάθος, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, αντοχή Η ανάληψη ενός έργου είτε απλού είτε πιο σύνθετου, καλλιεργεί κίνητρο στο σπουδαστή και ενδιαφέρον, αφήνει έδαφος για πάθος και δημιουργικότητα, ταύτιση με το αντικείμενο που του ανατίθεται και μαθαίνει να αναπτύσσει αντοχή μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Η οργάνωση της εργασίας γίνεται από τον ίδιο, ο οποίος καλείται να εφαρμόσει αυτά που μελέτησε στην εισήγηση και επεξεργάζεται προοπτικά, διάφορες όψεις του αντικειμένου, εφαρμόζοντας υφή και χρώμα. Επίκεντρο ο σπουδαστής Οι πληροφορίες δεν αποτελούν δεδομένα και ως εκ τούτου η μάθηση δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο εάν ο σπουδαστής δε βρίσκεται στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας. Στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της FACEtoFACE, ο σπουδαστής υποστηρίζεται και καθοδηγείται καθ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου, μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί Επαγγελματικά το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο.

14 Μάθηση μέσω πρακτικής Project Based Learning (Ενδεικτικά) Project Σχεδιασμός Τριώροφης Κατοικίας Ολοκληρώνοντας τα Projects, σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να προτείνετε ένα δικό σας project (σχέδιο, έργο, σκηνή) να υλοποιήσετε. Ένα project που καλείται να μάθει να φτιάχνει ο σπουδαστής είναι μια Τριώροφη κατοικία αρχικά δημιουργώντας τις κατόψεις και στη συνέχεια δημιουργώντας το 3D Αφενός να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αφετέρου να έχετε το πρώτο σας επαγγελματικό project για να το εντάξετε στο Portfolio σας. Project Σχεδιασμός Εξωτερικού Χώρου Ένα project που καλείται να μάθει να φτιάχνει ο σπουδαστής εξωτερικό χώρο μιας κατοικίας.

15 Περιγραφή ArchiCAD Το ArchiCAD προσφέρει μια interactive, ακριβή σχεδιαστική προσέγγιση των Projects σε Δισδιάστατο και Τρισδιάστατο σχεδιασμό. Η πρόσβαση στο σχέδιο σου μέσω του ΑrchiCAD είναι interactive σε 2D και σε 3D και πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο κατά τη σχεδίαση και την τροποποίηση. Στο σημερινό χώρο εργασίας, είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αποδοτικά και αποτελεσματικά. Οι εργοδότες επιθυμούν οι υποψήφιοι να έχουν Γνώσεις και δεξιότητες για να προσληφθούν, όπου εφόσον έχουν και τα κατάλληλα εφόδια μπορούν να ανελιχτούν γρηγορότερα.

16 ArchiCAD 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 1. Εκκίνηση του Προγράμματος Μάθημα 2. Εκκίνηση του Archicad με καθορισμένες και μη ρυθμίσεις Μάθημα 3. Γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας Μάθημα 4. Εναλλαγής κάτοψης και 3D προβολήςf2_f3 Μάθημα 5. Ρύθμιση επιπέδου τομής για Κάτοψη Μάθημα 6. Εμφάνιση και απόκρυψη Γραμμών Εργαλείων Μάθημα 7. Εμφάνιση Παλετών και απόκρυψη Μάθημα 8. Ρύθμιση Μονάδων Μέτρησης Μάθημα 9. Ρύθμιση Εμφάνιση του Grid Μάθημα 10. Ρύθμιση Grid για την απόσταση χy Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 11. Ρύθμιση λοξού κανάβου Grid Πλέγματος Μάθημα 12. Εμφάνιση Grid Μάθημα 13. Εμφάνιση Grid Διδακτική Ύλη ανά Εκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 14. Guides Lines_on_off Μάθημα 15. Guides Lines options Μάθημα 16. Story Settings Μάθημα 17. Ενεργοποίηση του ίχνους Μάθημα 18. Προσδιορισμός ορόφου ως ίχνος Μάθημα 19. Pallete -Ίχνος και αναφορά Μάθημα 20. Ο ιχνηλάτης (Tracer) Μάθημα 21. Ο ιχνηλάτης (Tracer) μέσω keyboard Μάθημα 22. Αποθήκευση Αρχείων Save Μάθημα 23. Αποθήκευση Αρχείων με διάφορους τύπους Μάθημα 24. Άνοιγμα και Κλείσιμο Αρχείων Μάθημα 25. Διαταγή Συγχώνευση (Merge) 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 26. Ανάλυση κλίμακας κατά την εισαγωγή 1_1_1000_1000 Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 27. Resize ενός αρχείου-στοιχείου Μάθημα 28. ProjectInfo Μάθημα 29. Project notes review_sessionreport_write_report Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 30. Page Setup Settings Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 31. Print Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 32. Plotter Setup Μάθημα 33. Plot Μάθημα 34. InfoBox ToolBox Μάθημα 35. Βέλος-Μέθοδοι Επιλογής Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 36. Βέλος-Μέθοδοι Γεωμετρίας Μάθημα 37. Γρήγορη επιλογή & αποεπιλογή με Shift και όχι με Ctrl Μάθημα 38. Επιλογή Αλληλεπικαλυπτόμενων αντικειμένων με την χρήση του Tab

17 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 39. Πλαίσιο-Επιλογή ενός area για 1 όροφο -πολλοί όροφοι Μάθημα 40. Υπενθύμιση των πρώτων Steps για την σχεδίαση (μονάδες-ορόφοι) Μάθημα 41. Επιλογή Wall Μάθημα 42. Επιλογή Wall (4 Τύποι) Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις Μάθημα 43. Επιλογή Wall (Κύκλος) Πρακτική Εφαρμογή με 11 Ασκήσεις Μάθημα 44. Wall με Τεθλασμένες Γραμμές Πρακτική Εφαρμογή με 9 Ασκήσεις Μάθημα 45. Επιλογή Wall- Γραμμής Αναφοράς(justify) Μάθημα 46. Επιλογή Wall- Εμφάνιση του διαλόγου Ρυθμίσεις Τοίχου Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 47. Επιλογή Wall- Γεωμετρία και Τοποθέτηση Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 48. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή-ΕΜΦΑΝΙΣΗ στην ΚΑΤΟΨΗ Μάθημα 49. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή-Δομή του τοίχου Μάθημα 50. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή-Τεμνόμενων Επιφανειών Μάθημα 51. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή-Περιγράμματα 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 52. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή- Καρτέλα Model Πρακτική Εφαρμογή με 8 Ασκήσεις Μάθημα 53. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή- Λεπτομέρειες-Ξύλινοι Τοίχοι Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 54. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή- Λίστες και Σημάνσεις ID Μάθημα 55. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή- Προσφιλή-Favorities Μάθημα 56. Επιλογή Wall- Κάτοψη και Τομή- Διαγραφή Προσφιλή-Favorities Μάθημα 57. Επιλογή Door Μάθημα 58. Επιλογή Παραθύρου Μάθημα 59. Επιλογή Γωνιακού Παραθύρου Μάθημα 60. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Μάθημα 61. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Parameters Μάθημα 62. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings Μάθημα 63. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Μεγέθους Πόρτας Μάθημα 64. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Πάνελ Πόρτας 6η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 65. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Eξώφυλλου Μάθημα 66. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Άνοιγμα Μάθημα 67. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Εγκοπή Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 68. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Παράμετροι για Λίστες Μάθημα 69. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Όψη Μάθημα 70. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Κατωφλίου-Ποδιάς Μάθημα 71. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Ελάχιστος Χώρος Μάθημα 72. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Πλαϊνό Φεγγίτη Μάθημα 73. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Κάσας Μάθημα 74. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings-Ρυθμίσεις Επένδυσης Μάθημα 75. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings- Γενικές Ρυθμίσεις

18 Μάθημα 76. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Settings- Αψίδα Μάθημα 77. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Εμφάνιση στην κάτοψη 7η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 78. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Κάτοψη- Περιγράμματα και Σύμβολα Μάθημα 79. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Κάτοψη- Τεμνόμενες Επιφάνειες Μάθημα 80. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Μοντέλο- Εγκοπής Μάθημα 81. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Ρυθμίσεις Σημαδιού Μάθημα 82. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Ρυθμίσεις Σημαδιού-Γεωμετρία Σημαδιού Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 83. Επιλογή Παραθύρου-Καρτέλα Λίστες και Σημάνσεις Μάθημα 84. Επιλογή Πλάκας Μάθημα 85. Επιλογή Πλάκας-Καρτέλα Γεωμετρία και Τοποθέτηση. Μάθημα 86. Επιλογή Πλάκας-Καρτέλα Κάτοψη και Δομή Μάθημα 87. Επιλογή Πλάκας-Τροποποίηση Διαγραμμίσεων Πλακών σε Κάτοψη. Μάθημα 88. Επιλογή Υποστυλώματος Μάθημα 90. Επιλογή Υποστυλώματος-Καρτέλα Κάτοψη Μοντέλο. 8η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 91. Επιλογή Δοκού Μάθημα 92. Επιλογή Δοκού Καρτέλα Γεωμετρία και Τοποθέτηση Μάθημα 93. Επιλογή Δοκού Δημιουργία Οπής Μάθημα 94. Επιλογή Σκάλας Εισαγωγή Μάθημα 95. Επιλογή Σκάλας Ρυθμίσεις Γεωμετρίας και Ανάβασης Μάθημα 96. Επιλογή Σκάλας Ρυθμίσεις Πατήματος και Ρίχτι Μάθημα 97. Επιλογή Σκάλας-Ρυθμίσεις Κατασκευής και Πλατύσκαλου Μάθημα 98. Επιλογή Σκάλας-Ρυθμίσεις Πατήματος Μάθημα 99. Επιλογή Σκάλας-Ρυθμίσεις Κιγκλιδώματος Μάθημα 100. Επιλογή Σκάλας-Ρυθμίσεις Συμβόλου Μάθημα 101. Επιλογή Σκάλας-Ρυθμίσεις Λίστας Μάθημα 102. Το εργαλείο Αντικείμενο (Object) Μάθημα 103. Το εργαλείο Αντικείμενο (Object)-Προεπισκόπηση και Τοποθέτηση Πρακτική Εφαρμογή με 4 Άσκηση

19 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 104. Το εργαλείο Αντικείμενο (Object)- Παρελκόμενα-Ρυθμίσεις Μάθημα 105. Το εργαλείο Αντικείμενο (Object)- καρτέλα λίστες-κάτοψη και τομή Μάθημα 106. Το εργαλείο Αντικείμενο-Μέθοδοι Γεωμετρίας Μάθημα 107. Το εργαλείο Στέγη-Εισαγωγή Μάθημα 108. Το εργαλείο Στέγη-Μέθοδος Ορθογωνίου-Μονόριχτη στέγη Μάθημα 109. Το εργαλείο Στέγη-Μέσω του ctrl. Ένωση Μάθημα 110. Το εργαλείο Στέγη-Παραλ Μετατόπιση Πλευράς Μάθημα 111. Το εργαλείο Στέγη-Αυτόματη. Παραλ Μετατόπιση Πλευράς Μάθημα 112. Το εργαλείο Στέγη-Κατοπτρισμός (mirror) Μάθημα 113. Το εργαλείο Στέγη-Ανύψωση Μάθημα 114. Το εργαλείο Στέγη-Kοπή από Στέγη Μάθημα 115. Το εργαλείο Στέγη-Αναίρεση κοπής τοίχου Μάθημα 116. Το εργαλείο Στέγη-ΠΟΛΥστέγη

20 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 143. (LevelDimension) Μάθημα 144. (RadialDimension) Μάθημα 145. Το εργαλείο Κείμενο Μάθημα 146. TextEditor Μάθημα 147 Αναδίπλωση κειμένου Μάθημα 148. Ρυθμίσεις Κείμενου Μάθημα 149. label και σχετικές σημάνσεις Μάθημα 150. label και οι σχετικές σημάνσεις Μάθημα 151. label ρυθμίσεις Μάθημα 152. Το εργαλείο FILL Μάθημα 153. FILL-Ρυθμίσεις βασικές Μάθημα 154. Το εργαλείο Line Μάθημα 155. Line-Μέθοδος Γεωμετρίας Αλυσίδα 13η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 156. Το εργαλείο Line-Ρυθμίσεις Μάθημα 157. Το εργαλείο Τόξο-Κύκλος Μάθημα 158. Το εργαλείο Έλλειψης Μάθημα 159. Το εργαλείο polyline Μάθημα 160. Το εργαλείο Splines Μάθημα 161. Αποθήκευση Άποψης και Τοποθέτηση στην Πινακίδα Μάθημα 162. Αποθήκευση Άποψης και Τοποθέτηση στην Πινακίδα-ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ Μάθημα 163. Το εργαλείο Drawing-ID Μάθημα 164. Drawing-Properties Μάθημα 165. Drawing-Τίτλος Μάθημα 166. Το εργαλείο Τομή Μάθημα 167. Το εργαλείο Τομή-Ρυθμίσεις Μάθημα 168. Το εργαλείο Τομή-Σημάδι 14η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 169. Τομή-Κεφαλή Σημαδιού Μάθημα 170. Τομή-Εμφάνιση Model Μάθημα 171. Το εργαλείο όψη Μάθημα 172. To εργαλείο εσωτερική όψη Μάθημα 173. Δημιουργία Φύλλων Εργασίας Μάθημα 174. Ρυθμίσεις Φύλλων Εργασίας Μάθημα 175. Το εργαλείο εικόνα Μάθημα 176. To εργαλείο σημείο Μάθημα 177. Μικροπαλέτα Τοίχου Μάθημα 178. Μικροπαλέτα πόρταςπαραθύρων Μάθημα 179. Μικροπαλέτα πλάκας Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 180. H διαταγή fillet Μάθημα 181. H διαταγή chamfer 15η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 182. H διαταγή Intersect Μάθημα 183. H διαταγή Adjust Μάθημα 184. H διαταγή Πράξεις μεταξύ στερεών-αφαίρεση κάτω Μάθημα 185. H διαταγή Πράξεις μεταξύ στερεών-αφαίρεση άνω Μάθημα 186. H διαταγή Πράξεις μεταξύ στερεών-αφαίρεση Μάθημα 187. Πράξεις μεταξύ στερεών- Πρόσθεση Μάθημα 188. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Καθετότητας Μάθημα 189. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Παραλληλίας Μάθημα 190. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Διχοτόμου

21 Μάθημα 191. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Offset Μάθημα 192. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Πολλαπλή Offset Μάθημα 193. H διαταγή Συσχετισμένες Μέθοδοι Κατασκευής-Στοίχιση σε Επιφάνεια Μάθημα 194. Δημιουργία τρισδιάστατης τομής 16η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 195. Άνοιγμα παραθύρων τρισδιάστατης απεικόνισης και δημιουργία εύκολης τομής Μάθημα 196. Προβολή Προοπτικού και Αξονομετρικού Μάθημα 197. Ρυθμίσεις 3D Προβολής-Ρυθμίσεις Παράλληλων Προβολών Μάθημα 198. Προ-Ρυθμίσεις προβολών ενός σχεδίου Μάθημα 199. Ρυθμίσεις του ήλιου στο αξονομετρικό view Μάθημα 200. Ρυθμίσεις του ήλιου στο Προοπτικό με orbit και Εξευρ μοντέλου Μάθημα 201. Τοποθέτηση Κάμερας Μάθημα 202. Ρύθμιση Κάμερας Μάθημα 203. Wall End Μάθημα 204. Ρυθμίσεις Wal lend Μάθημα 205. Render -Δημιουργική Απεικόνιση Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 206. Είδη φωτισμού Αναφορά Μάθημα 207. Αλλαγή μεγέθους των Λαμπτήρων 17η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 208. On-Off και αλλαγή πυκνότητας και χρώματος στην Φ. Πηγή Μάθημα 209. Ρυθμίσεις Φωτισμού Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 210. Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμού - Μηχανή Size Μάθημα 211. Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμού - Εσωτερική Μηχανή Εφέ Φόντο Μάθημα 212. Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμού - Εσωτερική Μηχανή Φόντο -Μερικός Φωτορεαλισμός Μάθημα 213. Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμού - Ζ-Buffer Μηχανή Μάθημα 214. Ρυθμίσεις ΦωτορεαλισμούLight Works Μάθημα 215. Ρυθμίσεις Φωτορεαλισμού Σκίτσο Μάθημα 216. Ελεύθερη Τροποποίηση των ρυθμίσεων. των Μηχανών Redarismatos Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 217. Παραγωγή Ταινίας και Αποθήκευσης της σε μορφή Video.Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 218. Παραγωγή Ταινίας και Αποθήκευσης SUNSTUDY Μάθημα 219. Ριζόχαρτα-layers Μάθημα 220. Αναφορά στο Αζιμούθιο Μάθημα 221. Download και Installation Archicad Ασκήσεις Σύνολο Ασκήσεις: 840

22 Courses McNeel Εγκεκριμένα από το Φορέα McNeel Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τη McNeel Rhinoceros Level I & II Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Rhinoceros από την McNeel ΔΩΡΕΑΝ!!! Rhinoceros Level I Rhinoceros Level ll Rhino Gold T-Splines

23 Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης V-Ray από την Chaosgroup ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από την Chaosgroup. V-Ray 3Ds Max V- Ray Rhino V-Ray Revit V-Ray Sketch up

24 Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από την Autodesk. 3D Studio Max Revit Architecture Revit MEP Revit Structure Inventor CAD HSM Inventor CAM

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Τυπογραφική Τέχνη Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Sketch Up Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Design Layout Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P ΑrchiCAD Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Css Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Είμαστε, Επίσημος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Autodesk & Chaosgroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Solidworks Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Premiere Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Photoshop Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P ΑrchiCAD Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Web Designer Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Αρχάριους

Λογιστική για Αρχάριους FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Αρχάριους Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P SkethUp Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers HTML Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V_RaY 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit MEP Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Νέους Λογιστές

Λογιστική για Νέους Λογιστές FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Νέους Λογιστές Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Ειδικός Web CMS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο)

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής!

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 1 Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι:

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Photoshop Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. QuarkXPress

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   QuarkXPress Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Illustrator Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13. Ευχαριστίες... 14. Κεφάλαιο 1 Αρχικές ρυθμίσεις... 15

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος... 13. Ευχαριστίες... 14. Κεφάλαιο 1 Αρχικές ρυθμίσεις... 15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος... 13 Ευχαριστίες... 14 Κεφάλαιο 1 Αρχικές ρυθμίσεις... 15 1.1 Εκκίνηση του προγράμματος... 15 1.2 Γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας... 17 1.3 Ο σχεδιαστικός Κάνναβος (Grid)... 22

Διαβάστε περισσότερα

Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση SOLIDWORKS Το Πιστοποιητικό το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. InDesign ηλεκτρονική.

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   InDesign ηλεκτρονική. Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Dreamweaver Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P CINEMA 4D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 1 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

A.C.T.A. Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. Certified ARchitectural Designer (CARD) Εξεταστέα ύλη 2009, Έκδοση 1.0

A.C.T.A. Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. Certified ARchitectural Designer (CARD) Εξεταστέα ύλη 2009, Έκδοση 1.0 A.C.T.A. Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ. Certified ARchitectural Designer (CARD) Εξεταστέα ύλη 2009, Έκδοση 1.0 1. Εισαγωγή στο Archicad 1.1.Φιλοσοφία του προγράµµατος 1.2.Εκκίνηση του Archicad 1.2.1. ηµιουργία νέας

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Inventor

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών VIRTUEMART Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότηνautodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Στενογράφος

Στέλεχος Στενογράφος 1 Στέλεχος Στενογράφος Τι είναι η Στενογραφία; Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Η Στενογραφία ήταν γνωστή

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web JavaScript Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

CSS. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών CSS Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνης Λουλάκης Νέος Οδηγός Εκμάθησης του AutoCAD Architecture

Χρόνης Λουλάκης Νέος Οδηγός Εκμάθησης του AutoCAD Architecture 10 Περιεχόμενα: Πρόλογος από το Συγγραφέα... 3 Βιογραφικό... 5 Γενικά... 5 Σχετικά με τις εφαρμογές Autodesk... 7 Περιεχόμενα:... 10 Γενικά: Γρήγορη περιγραφή δυνατοτήτων... 15 Κτηριακό μοντέλο... 16 Τεκμηρίωση...

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Δρ. Αριστομένης Αντωνιάδης Δρ. Νικόλαος Μπιλάλης Δρ. Παύλος Κουλουριδάκης ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ Τρισδιάστατη μοντελοποίηση Είδη

Διαβάστε περισσότερα

www.facetoface.gr με Σύστημα διδασκαλίας facetoface

www.facetoface.gr με Σύστημα διδασκαλίας facetoface ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARCHICAD ΜΑΘΗΜΑ 1: Εκκίνηση του Προγράμματος ΜΑΘΗΜΑ 2 Εκκίνηση του Archicad με καθορισμένες και μη ρυθμίσεις ΜΑΘΗΜΑ 3 Γνωριμία με το περιβάλλον εργασίας ΜΑΘΗΜΑ 4 Εναλλαγής κάτοψης και 3D προβολήςf2_f3

Διαβάστε περισσότερα

E C D L. Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες. Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες

E C D L. Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες. Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες E C D L Βασικό Επίπεδο Πιστοποίηση ECDL σε: 6 Ενότητες, 5 Ενότητες, 4 Ενότητες, 3 Ενότητες Advanced Επίπεδο Πιστοποίηση από 1 ως 4 Ενότητες Φορείς Πιστοποίησης Πληροφορικής για ΑΣΕΠ ECDL Τύπου ECDL: ACTA,

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp CAD Courses Γενικής Σχεδίασης AutoCad 2D AutoCad 3D SkethUp Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 2D-3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα:

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα