ιρίξρωσισ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γραφείο Προμηθειών Υπόψη: κας Γιδαροπούλου Αθήνα, 18/12/2015 Αρ. Πρωτ.: 1572/2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ιρίξρωσισ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γραφείο Προμηθειών Υπόψη: κας Γιδαροπούλου Αθήνα, 18/12/2015 Αρ. Πρωτ.: 1572/2015"

Transcript

1 ΕΜΠΟΡΙΑ ιρίξρωσισ Α.Ε. ΪΕ9Ο /19 ΙΟΟι! ) )!.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Γραφείο Προμηθειών Υπόψη: κας Γιδαροπούλου Αθήνα, 18/12/2015 Αρ. Πρωτ.: 1572/2015 Αξιότιμη κα Γιδαροπούλου, Με την παρούσα και σε συνέχεια του αιτήματός σας με αρ.πρωτ / για την προμήθεια ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, σας αποστέλλουμε τις προτεινόμενες Τεχνικές προδιαγραφές της εταιρείας μας Προκειμένου να συνταχθούν σι τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού που Θα διενεργήσει το Νοσοκομείο σας. Διατελώντας στη διάθεσή σας για κάθε Περαιτέρω Πληροφορία διευκρίνηση. Για τηνλ.ε., Με εκτίμηση,..ραρωσιατρι Γ ΗΣΑΓΟΓΗ ΕΜΠΟΡ ΡΤΡΙ Ν ΔΟΝ 1η4ς 44 Μετα αα 1ϊ ς Τ Γηλ: ΦΜ 82845Γ ΗΝΩΝ /λμ Θ1ΓΟ2!42/ 1ι)ο228 Μ Π Σταμάτης Τσέτσελης Δ/ντης Πωλήσεων Τμ. Αθλ. Κακώσεων Β. Ελλάδος

2 συρρίκνωση ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α]Α 37: Αναλώσιμο αρθροσκοπικής διαθερμία ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΧΝΩΣΗ - ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΙΣΤΩΝ α. Διπολικά ή Μονοπολικά ηλεκτρόδια για εξάχνωση - συρρίκνωση ιστών, με σταθερή κλίση του ενεργού άκρου, ενενήντα (90) και Τριάντα (30) μοιρών καθώς και καμπτόμενα. Να διατίθεται σε τουλάχιστον Τέσσερις (4) διαμέτρους και εννέα (9) διαφορετικά μήκη, γωρίς σύνδεση για ανασσόφηση ώστε να είναι κατάλληλα για αρθροσκοπικές επεμβάσεις μεγάλων και μικρών αρθρώσεων. Το άκρο τους να είναι τουλάχιστον δύο διαφορετικών τύπων για κανονική και επιθετική εξάχνωση συρρίκνωση. ΑΙΑ Παρατηρητηρίου: β. Διπολικά ή Μονοπολικά ηλεκτρόδια για εξάχνωση - ιστών, με σταθερή κλίση του ενεργού άκρου, ενενήντα (90) και Τριάντα (30) μοιρών καθώς και καμπτόμενα. Να διατίθεται σε τουλάχιστον Τέσσερις (4) διαμέτρους και εννέα (9) διαφορετικά μήκη, με σύνδεση για αναρρόφηση ώστε να είναι κατάλληλα για αρθροσκοπικές επεμβάσεις μεγάλων και μικρών αρθρώσεων. Το άκρο τους να είναι τουλάχιστον δύο διαφορετικών τύπων για κανονική και επιθετική εξάχνωση συρρίκνωση. Α/Α Παρατηρητηρίου: Α/Α 39: Αρθροσκοπικό γλύιοανο (5Ιιαν τ) ΚΟΠΤΙΚΑ ΗΑΕΚ - ΓΑΥΦΑΝΑ α. Κοπτικά αρθροσκόπισης, κυρτά και εύκαμπτα, σε τουλάχιστον δεκαέξι (16) γεωμετρίες κοπής, δέκα (10) διαμέτρους τουλάχιστον και μήκους &πι, Ι3ιπ και Ι9ιπ περίπου. Να είναι τριών διαφορετικών τύπων κατάλληλα για α) μαλακά μόρια, β) οστικά Τμήματα και γ) διπλής λειτουργίας, κατάλληλα και για χρήση σε μαλακά μόρια και σε οστικά τμήματα. Να διαθέτουν ειδικές επιστρώσεις στην επιφάνειά τους για μείωση των αντανακλάσεων διεγχειρητικά, δόντια με γωνίες και γεωμετρία κατάλληλη ώστε να μη μασάνε τους ιστούς, και να είναι κατάλληλης κατασκευής ομόκεντρων αυλών ώστε να εμποδίζεται η έμφραξή τους και να εξαλείφεται η πιθανότητα κοπής του ίδιου του μετάλλου των κοπτικών. Να διατίθενται και κατάλληλου τύπου ώστε να εκτελούν ταυτοχρόνως δύο κινήσεις, στροφική και παλινδρομική, επιτυγχάνοντας, κοπή αποτελεσματικότερη, συντομότερη με ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό εμφράξεων. Α/Α Παρατηρητηρίου:

3 ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. β. Κοπτικά αρθροσκόπισης, ευθέα, σε τουλάχιστον δεκαέξι (16) γεωμετρίες κοπής, δέκα (10) διαμέτρους τουλάχιστον και μήκους 8ιιι, Ι3ιπι και 19ιιι περίπου. Να είναι Τριών διαφορετικών τύπων κατάλληλα για α) μαλακά μόρια, β) οστικά τμήματα και γ) διπλής λειτουργίας, κατάλληλα και για χρήση σε μαλακά μόρια και σε οστικά τμήματα. Να διαθέτουν ειδικές επιστρώσεις στην επιφάνειά τους για μείωση των αντανακλάσεων διεγχειρητικά, δόντια με γωνίες και γεωμετρία κατάλληλη ώστε να μη μασάνε τους ιστούς, και να είναι κατάλληλης κατασκευής ομόκεντρων αυλών ώστε να εμποδίζεται η έμφραξή τους και να εξαλείφεται η πιθανότητα κοπής του ίδιου του μετάλλου των κοπτικών. Να διατίθενται και κατάλληλου τύπου ώστε να εκτελούν ταυτοχρόνως δύο κινήσεις, στροφική και παλινδρομική, επιτυγχάνοντας, κοπή αποτελεσματικότερη, συντομότερη με ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό εμφράξεων. ΑΙΑ Παρατηρητηρίου: Α/Α 40: Ειδικές βίδες για τοποθέτηση συγκράτηση συνδέσμων (συνδεσμοπλαστικής γόνατος). διάφορα συστήματα καθήλωσης πρόσθιου χιαστον συνδέσμου ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΠΑΑΣΤΙΚΗΣ) ΓΟΝΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΠΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Συστήματα καθήλωσης μοσχεύματος κατά την πλαστική προσθίου οπισθίου χιαστού συνδέσμου με δυνατότητα διεγχειριτικής επιλογής τουλάχιστον τριών διαφορετικών μεθόδων μηριαίας καθήλωσης του μοσχεύματος, για εφαρμογή με αρθροσκοπικές επεμβάσεις, ως εξής: α. Με χρήση είτε σφαιρικής, απορροφήσιμης πέρλας, από πολυγαλακτικό οξύ, διαθέσιμων σε δύο (2) μεγέθη τουλάχιστον. Α/Α Παρατηρητηρίου: β. Με χρήση εμφυτεύματος τύπου «κομβίου» χαμηλού προφίλ, με συνεχή λούπα από συνθετικές ίνες υψηλής αντοχής κατάλληλα προτεταμένες ώστε να εμποδίζεται μετεγχειρητική χαλάρωση και τουλάχιστον δύο (2) προ-φορτωμένα ράμματα για την ανάταξη του συστήματος, που να διατίθεται σε δέκα (10) τουλάχιστον διαφορετικά μεγέθη προς επιλογή. Α/Α Παρατηρητηρίου: γ. Με χρήση εμφυτεύματος τύπου «κομβίου» χαμηλού προφίλ, με συνεχή λούπα από συνθετικές ίνες υψηλής αντοχής με δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται ανάλογα με την επιλογή του μοσχεύματος διεγχειρητικά. Α/Α Παρατηρητηρίου:

4 οπίσθιου ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. Α/Α 41: Οδηγοί βελόνες με μάτι για τοποθέτηση μοσγεύματο, κατά την ανακατασκευή γιαστού συνδέσμου ΟΔΗΓΟΙ. Σύστημα οδηγών για καθοδήγηση βιδών και φρεζών, ως εξής: α. Βιδών κατά την συγκράτηση των μοσχευμάτων στην πλαστική πρόσθιου-οπίσθιου χιαστού συνδέσμου και άλλων συνδεσμικών κακώσεων τόσο στο μηριαίο τούνελ όσο και στο κνημιαίο, εύκαμπτοι, με εντύπωμα ανά 5ιπιτι μήκους στα άκρα τους, διαθέσιμοι σε τουλάχιστον τρία (3) μεγέθη. Α/Α Παρατηρητηρίου: β. Σύστημα οδηγών για καθοδήγηση φρεζών με μάτι για την παρασκευή του μηριαίου και κνημιαίου τούνελ στην πλαστική πρόσθιου - χιαστού συνδέσμου και άλλων συνδεσμικών κακώσεων, διαθέσιμες σε τουλάχιστον δύο (2) διαφορετικά μήκη. Α/Α Παρατηρητηρίου: γ. Φρεζών χωρίς μάτι για την παρασκευή του μηριαίου και κνημιαίου τούνελ στην πλαστική πρόσθιου - οπίσθιου χιαστού συνδέσμου και άλλων συνδεσμικών κακώσεων, διαθέσιμες σε τουλάχιστον δύο (2) διαφορετικά μήκη. Α/Α Παρατηρητηρίου: Α/Α 42: Βαθμονομημένες αυλο(οόβες φρέε για ανακατασκευή ιαστού συνδέσμου. ποόσθιας κοπήι ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΥΛΟΦΟΡΕΣ ΦΡΕΖΕΣ ΤΡΥΠΑΝΙΣΜΟΥ Αυλοφόρες φρέζες τρυπανισμού, κατάλληλες για ελάχιστα επεμβατικές, ανατομικές τεχνικές ανακατασκευής χιαστού συνδέσμου, χρησιμοποιούμενες διακνημικά και μέσω έσω πόρτας. Η κεφαλή κοπής να αποτελείται από μια μόνο έκκεντρη αύλακα αφαίρεσης οστού και στην αντιδιαμετρική πλευρά της αύλακας η κεφαλή να είναι κυκλική για προστασία των μαλακών μορίων. Το στέλεχος των φρεζών να είναι λεπτής διαμέτρου, μικρότερης των 5ιτιιτι τουλάχιστον, ανεξάρτητα από την διάμετρο της κεφαλής κοπής, και να διαθέτει κατά μήκος εντύπωμα ανά 5πιιπ για εύκολο εντοπισμό του βάθους του οστικού τούνελ. Να διατίθενται σε τουλάχιστον 15 διαφορετικές διαμέτρους ξεκινώντας από 5ιπιτι Περίπου και ανά 5πιπι. Α/Α Παρατηρητηρίου:

5 ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. Α/Α 43: Σύστημα καθήλωσης μοσ7εύματος γιαστού συνδέσμου, τύπου κουβίου με συνεγή λούπα και με δύο προφορτωμένα ράμματα υψηλής αντογής Συστήματα καθήλωσης μοσχεύματος κατά την πλαστική προσθίου οπισθίου χιαστού συνδέσμου με δυνατότητα διεγχειριτικής επιλογής δύο διαφορετικών μεθόδων μηριαίας καθήλωσης του μοσχεύματος, για εφαρμογή με αρθροσκοπικές επεμβάσεις, ως εξής: α. Με χρήση εμφυτεύματος τύπου «κομβίου» χαμηλού προφίλ, με συνεχή λούπα από συνθετικές ίνες υψηλής αντοχής κατάλληλα προτεταμένες ώστε να εμποδίζεται μετεγχειρητική χαλάρωση και τουλάχιστον δύο (2) προ-φορτωμένα ράμματα για την ανάταξη του συστήματος, που να διατίθεται σε δέκα (ΙΟ) τουλάχιστον διαφορετικά μεγέθη προς επιλογή. Α/Α Παρατηρητηρίου: β. Με χρήση εμφυτεύματος τύπου «κομβίου» χαμηλού προφίλ, με συνεχή λούπα από συνθετικές ίνες υψηλής αντοχής με δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται ανάλογα με την επιλογή του μοσχεύματος διεγχειρητικά. Α/Α Παρατηρητηρίου: Α/Α 44: Αρθροσκοπικές κάνουλες ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ α. Αρθροσκοπικές κάνουλες, λείες, διαφανείς και αδιαφανείς, σταθερές, διαθέσιμες σε τρεις (3) τουλάχιστον διαμέτρους και τουλάχιστον τέσσερα (4) διαφορετικά μήκη, κατάλληλες για αρθροσκοπικές επεμβάσεις μικρών και μεγάλων αρθρώσεων χωρίς σπείραμα. ΑΙΑ Παρατηρητηρίου: β. Αρθροσκοπικές κάνουλες, διαφανείς και εύκαμπτες, διαθέσιμες σε τέσσερις (4) τουλάχιστον διαμέτρους και τουλάχιστον τρία (3) διαφορετικά μήκη, κατάλληλες για αρθροσκοπικές επεμβάσεις μικρών και μεγάλων αρθρώσεων, με σπείραμα αλλά και κάνουλες διπλής ιδιότητας με και χωρίς σπείραμα ταυτοχρόνως. ΑΙΑ Παρατηρητηρίου: γ. Αρθροσκοπικές κάνουλες, διαφανείς και σταθερές, διαθέσιμες σε δύο (2) τουλάχιστον διαμέτρους και τουλάχιστον τρία (3) διαφορετικά μήκη, κατάλληλες για αρθροσκοπικές επεμβάσεις μικρών και μεγάλων αρθρώσεων. Να διατίθενται διάτρητες για οπτική επαφή με τα εργαλεία που προωθούνται, με σπείραμα. Α/Α Παρατηρητηρίου:

6 ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. Α/Α 59: Αναλώσιμα συσκευών σταθερής ενδαρθρικής πίεσης με σωλήνες εισροής εκροής & απιρ αναρρόφησης 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΝΔΑΡΘΡΙΚΞΙ{Σ ΗΙΕΣΗΣ Αναλώσιμα συσκευών σταθερής ενδαρθρικής πίεσης με δυνατότητα επιλογής ως εξής: α. Συστήματα σωληνώσεων κατασκευασμένα από εύκαμπτο χλωριούχο πολυβινύλιο, για αρθροσκοπική χρήση. Να διατίθεται σε τρεις μορφές: ί) με σωλήνα εισροής, ίί) με σωλήνες εισροής και εκροής, ϋί) με σωλήνες εκροής και αναρρόφησης. Να διατίθεται και επιπλέον σύστημα σωλήνωσης για μέτρηση της πραγματικής ενδαρθρικής πίεσης. ΑΙΑ Παρατηρητηρίου: β. Αναρρόφηση δαπέδου μιας χρήσεως, η οποία να προσφέρει άμεση και ουσιαστική λύση στην αναρρόφηση υγρών από το πάτωμα της χειρουργικής αιθούσης, συνδεόμενη με τις κοινές αναρροφήσεις του χειρουργείου (Περίπου 3ΟΟπιπι Η). Να μετακινείται εύκολα για χρήση όπου χρειάζεται και να έχει την δυνατότητα παροχέτευσης Περίπου 7ΟΟπιΙ υγρού ανά λεπτό. Α/Α Παρατηρητηρίου: ό

ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΜΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΑΑΟΠΟΥΛΕΙΟ» Τμήμα Οικονομικού - Προμηθειών. Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 263/2016.

ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΜΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΑΑΟΠΟΥΛΕΙΟ» Τμήμα Οικονομικού - Προμηθειών. Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 263/2016. ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΡΘΡΩΣΙΣ Α.Ε. Ι ΕΝ 150 9001 Ζ,Ι ΕΙΣΑΓΩΓΗ - 150 \ 13485 ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΜΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΑΑΟΠΟΥΛΕΙΟ» Τμήμα Οικονομικού - Προμηθειών Αθήνα, 25-02-2016 Αρ. Πρωτ.: 263/2016 Κύριοι, Με

Διαβάστε περισσότερα

2. ΗΜΙΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MONOPOLAR ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ (Κωδ ) 3. ΗΜΙΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ BIPOLAR ME ΤΣΙΜΕΝΤΟ (Κωδ

2. ΗΜΙΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MONOPOLAR ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ (Κωδ ) 3. ΗΜΙΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ BIPOLAR ME ΤΣΙΜΕΝΤΟ (Κωδ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Σεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ορθοπεδικών υλικών μετά τη διαβούλευση

Θέμα : Σεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια ορθοπεδικών υλικών μετά τη διαβούλευση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΤΓΕΙΑ 6η ΤΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΥΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΤ ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΤΝΣΑΞΗ ΣΕΦΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΤΛΙΚΩΝ Αίγιο, 28/06/2016 αριθμ. πρωτ. : 5923 ΠΡΟ: ΣΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόσθιος Χιαστός Σύνδεσμος του Γόνατος και η Συνδεσμοπλαστική

Ο Πρόσθιος Χιαστός Σύνδεσμος του Γόνατος και η Συνδεσμοπλαστική Ο Πρόσθιος Χιαστός Σύνδεσμος του Γόνατος και η Συνδεσμοπλαστική Ποιά είναι η ανατομική κατασκευή του γόνατος; Η άρθρωση του γόνατος σχηματίζεται από το μηριαίο οστό και από την κνήμη. Τα άκρα των οστών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞ6469071-ΓΘ0 ΣΕΡΡΕΣ 24/3/2014 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.3390 ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡ ΗΤ. Α/Α Κωδικός Είδους Περιγραφή Είδους

ΑΔΑ: ΒΙΞ6469071-ΓΘ0 ΣΕΡΡΕΣ 24/3/2014 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.3390 ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡ ΗΤ. Α/Α Κωδικός Είδους Περιγραφή Είδους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4Η ΔΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, 3ο χλμ. Σερρών Δράμας, ΤΚ 62100, ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΙΦΟΓΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΗΛ. 2321351464 E-MAIL ifoglou@hospser.gr ΘΕΜΑ "

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρδίτσα: 16-10-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 19371 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα

Διαβάστε περισσότερα

1 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών

1 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: 1 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 / 27 / 4441 Σ. 1157 Θεσ/νίκη, 7 Μαρ 2016 Συν.: ύο (2) Παραρτήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια Όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Σ ΜΑΥΡΟΓΕΝ ΗΣ Α.Ε. Άρθρο . Ημ/νία 29/08/20 18

Σχόλια Όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Σ ΜΑΥΡΟΓΕΝ ΗΣ Α.Ε. Άρθρο  . Ημ/νία 29/08/20 18 Σχόλια Όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Σ ΜΑΥΡΟΓΕΝ ΗΣ Α.Ε. Άρθρο Email ΣΧΟΛΙΑ sales@mavrogenis.c ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ om ΗΣ Ημ/νία 29/08/20 18 ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Κωνσταντινουπόλεως 49, 546 42 Θεσσαλονίκη Υποδιεύθυνση Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ& ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ& ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ& ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 Η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Νάουσα, 13-03-2014 Αρ. Πρωτ.: 1991 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΕΙΑΣ-ΥΓ.ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΗΛ 2332059100 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας-Γενικό νοσοκομείο Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ , , , ,00 91.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ , , , ,00 91. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Α/Α Είδους ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Aναθεώρηση Συνδεσμοπλαστικής του Προσθίου Χιαστού Συνδέσμου του Γόνατος

Aναθεώρηση Συνδεσμοπλαστικής του Προσθίου Χιαστού Συνδέσμου του Γόνατος Aναθεώρηση Συνδεσμοπλαστικής του Προσθίου Χιαστού Συνδέσμου του Γόνατος Δρ. Χρήστος Κ. Γιαννακόπουλος Ορθοπαδικός Χειρουργός 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Όσο αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών που υποβάλλονται σε συνδεσμοπλαστική

Διαβάστε περισσότερα

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στο site του Νοσοκομείου

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί στο site του Νοσοκομείου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3241/25-02-2015 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ,ΤΚ 14564 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ: Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε-INNOVATIVE MEDICAL TECHNOLOGIES CO. ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΑΠΟ: Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε-INNOVATIVE MEDICAL TECHNOLOGIES CO. ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Χολαργός, 03/05/2017 ΑΠΟ: Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε-INNOVATIVE MEDICAL TECHNOLOGIES CO. ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ κος Β.ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΘΕΜΑ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Κωδικός είδους Περιγραφή είδους Μονάδα μέτρησης ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Α/Α Κωδικός είδους Περιγραφή είδους Μονάδα μέτρησης ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Α/Α Κωδικός είδους Περιγραφή είδους Μονάδα μέτρησης ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 1 210188200010099ΨΑΛΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ METZENBAUM ΤΕΜ ΕΥΘΕΙΑ ΜΗΚΟΥΣ 15cm ΜΕ ΑΜΒΛΕΑ ΑΚΡΑ 2 210188200020001ΤΡΥΠΑΝΙ - ΠΡΙΟΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για την αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος

Ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για την αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος Ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για την αρθροπλαστική του ισχίου και του γόνατος 1. Τι είναι οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για την αντικατάσταση ισχίου και γόνατος; Ο όρος ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι (ΕΕΜ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΙΣΧΙΟΥ ΔΕ-ΕΝΔΑΡΘΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ-ΑΦΑΙΡΕΣΗ

ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΙΣΧΙΟΥ ΔΕ-ΕΝΔΑΡΘΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑΣ-ΑΦΑΙΡΕΣΗ Γ.Ν.Θ. "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΡΑΣ "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ΕΙΔΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΙΣΤΑΣ ΕΙΔΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Όπου απαιτούνται συνοδευτικά υλικά, όπως για παράδειγμα βίδες κοτύλης, ή βίδες για μεταλλικούς δακτυλίους στήριξης, κ.τ.λ., προσφέρονται υποχρεωτικά μαζί με τα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ ΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Όσο αυξάνεται ο αριθµός των ασθενών που υποβάλλονται σε συνδεσµοπλαστική για αποκατάσταση οξείας και χρόνιας ρήξης του προσθίου

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Α) ΤΑΙΝΙΕΣ 1. ΚΟΛΠΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ οπισθοηβική τεχνική Κολπική ταινία ελεύθερης τάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΙΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 8. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1) Η τεχνική προσφορά για κάθε είδος που προσφέρεται, θα συνοδεύεται από έγκυρα πιστοποιητικά επίσημου ινστιτούτου ή υπηρεσίας ποιοτικού ελέγχου αναγνωρισμένης αρμοδιότητας, με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Posted by ZIMMER ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ - 10 Mar :28

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Posted by ZIMMER ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ - 10 Mar :28 ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Posted by ZIMMER ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ - 10 Mar 2017 14:28 α/α 101) ΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΟΙ ΗΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗΣ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΗΛΟΙ - Α/Α Παρατηρητηρίου 40.7.63 α) Ήλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΠΛΑΚΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΠΛΑΚΕΣ Πλάκες Κλείδας Πλάκες Βραχιονίου Πλάκες Αντιβραχίου Πλάκες Καρπού - Ακρας χειρός Πλάκες Κάτω πέρας κερκίδας Πλάκες Μηριαίου Πλάκες Κεντρικού άκρου μηριαίου Πλάκες Διάφυσης μηριαίου ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομίδης Στ.,Μπόζογλου Μ. Ορθοπαιδική κλινική Γ.Ν.Ε ΕΣΣΑΣ ιευθυντής:dr.αναστάσιος Κούκος

Οικονομίδης Στ.,Μπόζογλου Μ. Ορθοπαιδική κλινική Γ.Ν.Ε ΕΣΣΑΣ ιευθυντής:dr.αναστάσιος Κούκος ΜΕ Ο ΟΛΟΓΙΑ ΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩ ΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΜΕΤΑΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΝΗΜΗΣ-ΚΝΗΜΙΑΙΟΥ ΚΥΡΤΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΟΝΑΤΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΠΡΟΣΘΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΗΣ Οικονομίδης Στ.,Μπόζογλου Μ. Ορθοπαιδική κλινική Γ.Ν.Ε ΕΣΣΑΣ ιευθυντής:dr.αναστάσιος

Διαβάστε περισσότερα

Προς 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ. Ν. Χαλκίδας Γ.Ν.-Κ.Υ.Καρύστου, Γ.Ν.-Κ.Υ.Κύμης Κ. Κηφισιά, 21/1/2016

Προς 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ. Ν. Χαλκίδας Γ.Ν.-Κ.Υ.Καρύστου, Γ.Ν.-Κ.Υ.Κύμης Κ. Κηφισιά, 21/1/2016 Προς 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ. Ν. Χαλκίδας Γ.Ν.-Κ.Υ.Καρύστου, Γ.Ν.-Κ.Υ.Κύμης Κ. Κηφισιά, 21/1/2016 Κύριοι, Αναφερόμενοι στην Ανακοίνωση-Πρόσκληση του Νοσοκομείου σας, ακολούθως

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ορθοπεδικών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ορθοπεδικών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. : 9904 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 21/07/2015. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αργυρώ Καρδάση ΤΗΛ: 210 4592576, Fax: 210 4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 1 Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ Υπόψη : Τμήμα Προμηθειών Υπόψη κας Κουπελόγλου Θ Ε Μ Α : Πρόταση της εταιρείας Teleflex στη διαβούλευση των τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598. ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598. ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598 ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΟΨΙΝ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Email: promithies@asklepieio.gr Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

SurgiLife SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

SurgiLife SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ SurgiLife SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: Σαρανταπόρου 15, Αθήνα Τ.Κ.111-44, ΕΔΡΑ: Δροσίνη 2, Αθήνα Τ.Κ.111-41 Tηλ.: 210.21.16.291 Fax: 210.21.16.292 e-mail: surgilife@surgilife.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Αρθροσκόπηση της Ποδοκνημικής Άρθρωσης

Η Αρθροσκόπηση της Ποδοκνημικής Άρθρωσης Η Αρθροσκόπηση της Ποδοκνημικής Άρθρωσης Ανατομική της Ποδοκνημικής Άρθρωσης Η ποδοκνημική άρθρωση είναι η άρθρωση που σχηματίζεται στη θέση σύνδεσης τριών οστών: του κάτω άκρου της περόνης προς τα έξω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ (ΑΝΑΡΤΗΣΗ) :

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ (ΑΝΑΡΤΗΣΗ) : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ -ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙ-ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" -Γ.Ν.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα προτείνουμε οι τεχνικές προδιαγραφές να διαμορφωθούν ως εξής: iii

Συγκεκριμένα προτείνουμε οι τεχνικές προδιαγραφές να διαμορφωθούν ως εξής: iii ΠΡΟΣ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ 14564, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΟΨΙΝ: Η. Μπακάλη ΤΗΛ.: 210 3501545 FAX: 210 8003298 E-MAIL:.bakal@gonkhosp.gr Αθήνα, 27 Απριλίου 2018 Αρ. πρωτ: 52-ΕΞ-18

Διαβάστε περισσότερα

Αρθροσκοπική τεχνική σταθεροποίησης. Εξάρθρημα ακρωμιοκλειδικής

Αρθροσκοπική τεχνική σταθεροποίησης. Εξάρθρημα ακρωμιοκλειδικής Αρθροσκοπική τεχνική σταθεροποίησης οξέος εξαρθρήματος ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης (Tύπου ΙΙΙ ) Ταξινόμηση εξαρθρημάτων ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης Εξάρθρημα ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης δεξιού ώμου - τύπου III

Διαβάστε περισσότερα

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών

424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.: 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πίνακα Αποδεκτών Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2/ 90 / 13671 Σ. 4050 Θεσ/νίκη, 01 Σεπ 2015 Συν.: ύο (2) Παραρτήµατα

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Τσαπακίδης Ιωάννης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός

Γράφει: Τσαπακίδης Ιωάννης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός Γράφει: Τσαπακίδης Ιωάννης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός Η οστεοτομία είναι μια επέμβαση με την οποία ο χειρουργός διαχωρίζει το οστό (προκαλεί δηλαδή, τεχνικά κάταγμα). Στη συνέχεια επανατοποθετεί τα κομμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.πρωτ.: 2912/18-02-2015 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού 14 14564 Καλυφτάκι, Ν.Κηφισιά Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

5. Οι προσφορές υποβάλλονται στην Ελληνική Γλώσσα. Πληροφορίες όσον αφορά τους όρους του διαγωνισµού στα τηλέφωνα &

5. Οι προσφορές υποβάλλονται στην Ελληνική Γλώσσα. Πληροφορίες όσον αφορά τους όρους του διαγωνισµού στα τηλέφωνα & ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: Πίνακας Αποδεκτών ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ.460.2/25/4542 Σ.1330 Θεσ/νίκη, 09 Μαρ 2017 Συν.: - ΣΧΕΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 16REQ005237702 2016-10-14 Ημερομηνία :14-10-2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ Posted by OPTIMUM ORTHOPEDICS A.E - 13 Dec :42

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ Posted by OPTIMUM ORTHOPEDICS A.E - 13 Dec :42 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ Posted by OPTIMUM ORTHOPEDICS A.E - 13 Dec 2016 13:42 A/A 1. Λάμες πριονιών σε διάφορες διαστάσεις, σχήματα και μεγέθη, αποστειρωμένες, με διαβάθμιση μήκους, για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΝΩ ΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟ ΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΝΩ ΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟ ΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΑΝΩ ΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟ ΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Τα γόνατα παίζουν σηµαντικό ρόλο στη στήριξη και στη βάδιση µας. Καθηµερινά επιβαρύνονται προκειµένου να ανταπεξέλθουν στις διάφορες καταπονήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Κηφισιά 29/06/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11366 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

(2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 05/03/ :05 (2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 19/04/ :30 CTEAM (4) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 18/09/ :41

(2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 05/03/ :05 (2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 19/04/ :30 CTEAM (4) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 18/09/ :41 1569 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ Επέμβαση προς διόρθωση βλαισοποδίας (380237006) (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Πιθανή Μοναδικός. Ημερομηνία Τύπος Χειρουργείου. Ημερομηνία Αριθμός Ασθενή

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Πιθανή Μοναδικός. Ημερομηνία Τύπος Χειρουργείου. Ημερομηνία Αριθμός Ασθενή ΟΡΘ177-114525 ΔΙΣΚΕΚΤΟΜΗ 1 30/09/2017 09/10/2017 ΟΡΘ249-148049 ΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΩΜΟΥ 1 01/12/2017 04/12/2017 ΟΡΘ489-162278 ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΥ 1 21/06/2018 25/07/2018 ΟΡΘ485-163176 ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΥΜΕΝΕΚΤΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ : ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις. ΘΕΜΑ:

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ : ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις. ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : ΘΕΜΑ: Πίνακα Αποδεκτών ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις. 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 /89/ 17643 Σ. 5145 Θεσσαλονίκη, 03 Νοε 2014 Συν.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΙΣΧΙΟΥ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΙΣΧΙΟΥ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΙΣΧΙΟΥ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α. Β. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ BSc, MD, PhD Ορθοπαιδικός Χειρουργός Χειρουργική Τεχνική Η αρθροσκόπηση ισχίου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ασθενή σε ύπτια ή πλάγια θέση.

Διαβάστε περισσότερα

Βλάβες του Αρθρικού Χόνδρου του Γόνατος: Διάγνωση και Αντιμετώπιση

Βλάβες του Αρθρικού Χόνδρου του Γόνατος: Διάγνωση και Αντιμετώπιση Βλάβες του Αρθρικού Χόνδρου του Γόνατος: Διάγνωση και Αντιμετώπιση Τι είναι ο αρθρικός χόνδρος; Ο αρθρικός χόνδρος είναι ένας στιλπνός, ομαλός, λείος και ανάγγειος ιστός που καλύπτει τις αρθρικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομική του Γόνατος Παθολογία και Χειρουργική των Συνδέσμων. Δρ. Χρήστος Κ. Γιαννακόπουλος Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ανατομική του Γόνατος Παθολογία και Χειρουργική των Συνδέσμων. Δρ. Χρήστος Κ. Γιαννακόπουλος Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ανατομική του Γόνατος Παθολογία και Χειρουργική των Συνδέσμων Δρ. Χρήστος Κ. Γιαννακόπουλος Ορθοπαιδικός Χειρουργός Προσαγωγή (ραιβότητα) Απαγωγή (βλαισότητα) Έσω στροφή Έξω στροφή Περιαγωγή Κάμψη Έκταση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΗΜ. ΚΑΤ

ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΗΜ. ΚΑΤ Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Αθήνα, 20-1-2016 ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΗΜ. ΚΑΤ. 22-1-2016 Κύριοι, Έχουμε την τιμή να υποβάλλουμε στο Νοσοκομείο σας τεχνικές προδιαγραφές «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 23-02-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: Β/3922 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11730/ Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11730/ Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Κηφισιά ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 11730/4-7-2016 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIΙ (Εγκύκλιος 129/2010) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIΙ (Εγκύκλιος 129/2010) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΑ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ 1. ΗΜΙΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΧΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ (Φ.Ε.Κ. 518/19/4/2005 ) 406 ΗΜΙΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΤΥΠΟΥ THOMPSON ΜΕ 407 ΗΜΙΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΟRE ΧΩΡΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

(2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 05/03/ :05 CTEAM (2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 19/04/ :30 (4) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 18/09/ :41

(2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 05/03/ :05 CTEAM (2) 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 19/04/ :30 (4) ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 18/09/ :41 1569 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ Επέμβαση προς διόρθωση βλαισοποδίας (380237006) (1)

Διαβάστε περισσότερα

σεμιναριο αρθροσκοπικησ χειρουργικησ γονατοσ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι,

σεμιναριο αρθροσκοπικησ χειρουργικησ γονατοσ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, A ανακοινωση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Σεμινάριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30-31 Μαρτίου 2018. Η 1η μέρα (Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υγειονομικών υλικών (επείγοντα) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υγειονομικών υλικών (επείγοντα) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 10914 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 16-07- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΟΤΣΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ200 33 2 08 03 17 31 05 17 14:05 ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝ ΟΡΡΑΧΙΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τοποθέτησης και Χρήσης του Λειτουργικού Μηροκνημικού Νάρθηκα Ακινητοποίησης του Γόνατος μετά από Αρθροσκοπική Συνδεσμοπλαστική του Προσθίου

Οδηγίες Τοποθέτησης και Χρήσης του Λειτουργικού Μηροκνημικού Νάρθηκα Ακινητοποίησης του Γόνατος μετά από Αρθροσκοπική Συνδεσμοπλαστική του Προσθίου Οδηγίες Τοποθέτησης και Χρήσης του Λειτουργικού Μηροκνημικού Νάρθηκα Ακινητοποίησης του Γόνατος μετά από Αρθροσκοπική Συνδεσμοπλαστική του Προσθίου Χιαστού Συνδέσμου του Γόνατος 1. Ο λειτουργικός μηροκνημικός

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Γ32/ 786. ΠΡΟΣ 1.Όλες τις Νοµαρχιακές & Τοπ. Μονάδες Υγείας & Νοσ/µεία ΙΚΑ 2. Όλα τα Περ/κά Τοπικά Υπ/τα & Παρ/τα ΙΚΑ

Αρ. Πρωτ. Γ32/ 786. ΠΡΟΣ 1.Όλες τις Νοµαρχιακές & Τοπ. Μονάδες Υγείας & Νοσ/µεία ΙΚΑ 2. Όλα τα Περ/κά Τοπικά Υπ/τα & Παρ/τα ΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΘΗΝΑ 11-6-08 ΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Πληροφορίες : κ. αφνοµήλη Ταχ. /νση: Αγ. Κων/νου 8, 10241 Τηλέφωνο : 210 5215218

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μηνίσκοι του Γόνατος και η Αρθροσκοπική Mηνισκεκτομή

Οι Μηνίσκοι του Γόνατος και η Αρθροσκοπική Mηνισκεκτομή Οι Μηνίσκοι του Γόνατος και η Αρθροσκοπική Mηνισκεκτομή Τι είναι οι μηνίσκοι του γόνατος; Οι μηνίσκοι του γόνατος είναι ινοχόνδρινοι δίσκοι σχήματος C οι οποίοι παρεμβάλλονται μεταξύ του μηριαίου και της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ (ΠΛΕΓΜΑΤΑ)

ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ (ΠΛΕΓΜΑΤΑ) ΣΠΑΡΤΗ:17-09-2015 6 η Υ. ΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ (ΠΛΕΓΜΑΤΑ) Στο Γ. Ν. Λακωνίας Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης στις 02-09,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ 1Ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α/Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α 1 Κυκλικοί αναστομωτήρες,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ200 27 4 26 05 17 29 05 17 14:45 ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Χ200 33

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC INFORMATIC S DEVELOPME NT AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.06.18 10:52:47 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεχεία του από 6/6/2013 εγγράφου του Νοσοκομείου σας με Αρ. Πρωτ.: 7075, ακολουθούν οι παρατηρήσεις της εταιρείας μας.

Σε συνεχεία του από 6/6/2013 εγγράφου του Νοσοκομείου σας με Αρ. Πρωτ.: 7075, ακολουθούν οι παρατηρήσεις της εταιρείας μας. Προς ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ.: OL2013/629 Αθήνα, 13 Ιουνίου 2013 Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση του ενιαίου διεθνή διαγωνισμού συμφωνία πλαίσιο για την προμήθεια: εργαλείων χειρουργείου CPV33162200-5

Διαβάστε περισσότερα

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18

21.5.ΟΟ25 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 02/02/ ΟΟ27 ΟΛΙΚΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ 5 21/02/ ΟΟ29 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 20/04/ ΟΟ30 ΣΑΦΗΝΕΚΤΟΜΗ 5 12/02/18 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Α3α/οικ.97136/ΦΕΚ 4316/30-12-2016 Υ.Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 2/11/18 ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ" ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ). ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη, 22/12/2015 ΘΕΜΑ : ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ). Κύριοι, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υγειονομικών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υγειονομικών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:5140 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 08-04- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 1 Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2015 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Υπόψη : γραφείο προμηθειών Κα Κάτσιου Θ Ε Μ Α : Πρόταση της εταιρείας Teleflex για τις τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ρήξη του Τενοντίου Πετάλου του Ώμου: Γενικές Πληροφορίες

Ρήξη του Τενοντίου Πετάλου του Ώμου: Γενικές Πληροφορίες Ρήξη του Τενοντίου Πετάλου του Ώμου: Γενικές Πληροφορίες Ποιά είναι η ανατομική κατασκευή του ώμου; Η άρθρωση του ώμου σχηματίζεται από την σύνδεση τριών οστών: του βραχιονίου, της ωμοπλάτης και της κλείδας.

Διαβάστε περισσότερα

Χειρουργική Θεραπεία της Οστεοαρθρίτιδας

Χειρουργική Θεραπεία της Οστεοαρθρίτιδας Χειρουργική Θεραπεία της Οστεοαρθρίτιδας Η οστεοαρθρίτιδα αντιμετωπίζεται χειρουργικά όταν: α) η καταστροφή του αρθρικού χόνδρου είναι ολοκληρωτική, β) όταν υπάρχουν σημαντικά συμπτώματα, όπως πόνος ή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ.: OL2017/162 Αθήνα, 27 Απριλίου ΘΕΜΑ: Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΕΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Αρ.Πρωτ.: OL2017/162 Αθήνα, 27 Απριλίου ΘΕΜΑ: Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΙΩΝ (3) ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΣΕΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Προς ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» Δ/ΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: OL2017/162 Αθήνα, 27 Απριλίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

SurgiLife SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

SurgiLife SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ SURGILIFE Ε.Π.Ε. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: Σαρανταπόρου 15, Αθήνα Τ.Κ.111 44, ΕΔΡΑ: Δροσίνη 2, Αθήνα Τ.Κ.111 41 Tηλ: 210 21 16 291 Fax: 210 21 16 292 e-mail: surgilife@surgilife.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 6923 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 24-04- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΛ:

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες σ αυτό το φυλλάδιο σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα γύρω από την επέμβαση της ολικής αρθροπλαστικής του

Οι πληροφορίες σ αυτό το φυλλάδιο σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα γύρω από την επέμβαση της ολικής αρθροπλαστικής του Οι πληροφορίες σ αυτό το φυλλάδιο σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα γύρω από την επέμβαση της ολικής αρθροπλαστικής του γόνατος. Σκοπεύει να είναι ένας γενικός οδηγός. Φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η ρήξη του έσω μηνίσκου ;

Τι είναι η ρήξη του έσω μηνίσκου ; Τι είναι η ρήξη του έσω μηνίσκου ; Η άρθρωση του γόνατος σχηματίζεται από την ένωση δύο οστών, της κνήμης και μηριαίου ( βλέπε ανατομία γόνατος). Μεταξύ των δύο οστών υπάρχουν δύο στρογγυλοί δίσκοι οι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σχόλια επί της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ.

Θέμα: Σχόλια επί της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ. Προς Γ. Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» - Γ.Ν. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Αρ. Πρωτοκόλλου: OL2014/621 Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα: Σχόλια επί της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Σε περίπτωση προσφοράς προϊόντος που κατασκευάζεται σε χώρα εκτός Ε.Ε., δήλωση στην οποία αναφέρεται σε ποια (ες) αγορά (ες) κράτους μέλους κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIIΙ (Εγκύκλιος 129/2010)

ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIIΙ (Εγκύκλιος 129/2010) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ. 1. Σπονδυλοδεσίες : 1.1 Διαδικασία έγκρισης Απαιτείται προέγκριση των υλικών και οστικών μοσχευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΡΓΟΣ: 04-03-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1610 ΠΡΟΣ : ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «Ενδοσκόπια»(Λαπαροσκοπικά) CPV , ΚΑΕ 1311, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 54.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ. ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «Ενδοσκόπια»(Λαπαροσκοπικά) CPV , ΚΑΕ 1311, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 54. . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Καρδίτσα: 19/10/2016 Αρ. Πρωτ.: 16551 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «Ενδοσκόπια»(Λαπαροσκοπικά)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ

ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ ΤΜΗΜΑ ΑΑ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜ.ΕΙΣΟ ΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙ ΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓ.ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΜΟΝ.ΑΡΙΘΜ.) ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΗΜ.ΧΕΙΡ/ΓΕΙΟΥ Χ200 27 4 26 05 17 29 05 17 14:45 ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Χ200 33

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Μοναδικός Αριθμός Ασθενή Τύπος Χειρουργείου Κατ. Ημερομηνία Διάγνωσης

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ. Μοναδικός Αριθμός Ασθενή Τύπος Χειρουργείου Κατ. Ημερομηνία Διάγνωσης Μοναδικός Αριθμός Ασθενή Τύπος Κατ. Διάγνωσης ΟΡΘ1-100714 ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ 2 8/3/2017 20/4/2017 ΟΡΘ4-137442 ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 2 8/3/2017 25/4/2017 ΟΡΘ29-138478 ΣΥΝΔΕΣΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΧΣ 2 24/3/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by RONTIS HELLAS AEBE - 22 Dec :48

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by RONTIS HELLAS AEBE - 22 Dec :48 ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Posted by RONTIS HELLAS AEBE - 22 Dec 2016 11:48 Α/Α ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RONTIS HELLAS 1Α) & 2Α) Προσφέρουμε εργαλεία ευθείας συρραφής διατομής-αναστόμωσης ιστών 60mm & 80mm για κανονικούς

Διαβάστε περισσότερα

Bλάβες αρθρικού χόνδρου και σύγχρονες θεραπείες - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Δευτέρα, 02 Ιούλιος :04

Bλάβες αρθρικού χόνδρου και σύγχρονες θεραπείες - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Δευτέρα, 02 Ιούλιος :04 Γράφει: Δρ. Νικόλαος Πισκοπάκης MD, PhD, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Δ/ντής Ορθοπεδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ΕΑΕ) Τι είναι ο αρθρικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ RONTIS HELLAS AEBE ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ RONTIS HELLAS AEBE ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ: OΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΥΠ ΟΨΙΝ: ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24042018 ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για τα προϊόντα: Ουρολογική Διαθερμία και Ρεζεκτοσκόπιο.

Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για τα προϊόντα: Ουρολογική Διαθερμία και Ρεζεκτοσκόπιο. Προς Γ. Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Γραφείο Προμηθειών e-mail: prom@nikaia-hosp.gr Αρ. Πρωτοκόλλου: OL2015/1665 23 Νοεμβρίου 2015 Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για τα προϊόντα: Ουρολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΑΠΤΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ: Ο ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 /44/10369/ Σ. 2963 2310-381080 ).

Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 /44/10369/ Σ. 2963 2310-381080 ). ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών 44 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 30-38080 Φ. 460. /44/0369/ Σ. 963 Θεσσαλονίκη, 5 Ιουν 04 Συν: ύο () ΘΕΜΑ: ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις (

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΊΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΧΙΟΥ

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΊΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΧΙΟΥ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΊΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΧΙΟΥ Του Δρ. Κωνσταντίνου Δ. Στρατηγού Δ/ντού Ορθοπαιδικής Επανορθωτικής Χειρουργικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΤΣΑΡΙΔΟΥ. ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ. : Θεοδωρίτση Ευστρατία ΤΗΛ: , FAX:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΤΣΑΡΙΔΟΥ. ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ. : Θεοδωρίτση Ευστρατία ΤΗΛ: , FAX: ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-3-017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1915 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ προς : ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα