«Τι προτείνουν τα κόµµατα για τους µετανάστες», των Δ. Νανούρη, Φ. Παπούλια, Μ. Μάνη και Τ. Παπά. 13/11/2005. (2 αρχεία).

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Τι προτείνουν τα κόµµατα για τους µετανάστες», των Δ. Νανούρη, Φ. Παπούλια, Μ. Μάνη και Τ. Παπά. 13/11/2005. (2 αρχεία)."

Transcript

1 Αρχειακό υλικό Α) Λίστα ηλεκτρονικού υλικού που κατέθεσε ο Μ. Παύλου αναφορικά µε τους µετανάστες στην Ελλάδα. Το υλικό (άρθρα, ιστοσελίδες) έχει κατηγοριοποιηθεί ανάλογα µε το κάθε έντυπο. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ «Το στοίχηµα µε τους µετανάστες 2 ης γενιάς», της Ντ. Καράτζιου. 13/11/2005. (2 αρχεία). «Τι προτείνουν τα κόµµατα για τους µετανάστες», των Δ. Νανούρη, Φ. Παπούλια, Μ. Μάνη και Τ. Παπά. 13/11/2005. (2 αρχεία). ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Η ένταξη των µεταναστών». 13/11/2005. «Η Ελλάδα δεν είναι Γαλλία», της Μ. Δεληθανάση. 13/11/05. (2 αρχεία). «Αναζητώντας τους όρους συνύπαρξης», της Μ. Δεληθανάση. 17/11/2005. ΚΕΡΔΟΣ «Ένας στους δύο Έλληνες δε θέλει άλλους µετανάστες», της Μ. Καπετάνης. ΒΗΜΑ 17/11/2005. «Οι µετανάστες έδωσαν ώθηση στην οικονοµία». 23/09/2005 «Καταλαβαίνω τι νιώθουν οι εξεγερµένοι στο Παρίσι», του Β. Νέδου. 13/11/2005. «Γιατί η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει Γαλλία», του Δ. Νικολακόπουλου. 13/11/ «Οι µετανάστες προβληµατίζουν τους Έλληνες». 17/11/2005. «Οι µετανάστες και οι παράδοση», του Μ. Παύλου. 30/11/2005. ΤΑ ΝΕΑ

2 «Κρύβω τους ξένους φίλους µου», του Σ. Βραδέλη. 08/11/2005. «Yπάρχουµε... Συνυπάρχουµε; H κρυφή γοητεία του µεµονωµένου συµβάντος», του Γ. Καπλάνι. 10/01/2006. «Ένας βράχος στα σύνορα (και στην Ιστορία)», του Τ. Καµπύλη. 25/02/2006. ΕΘΝΟΣ «10 µπλόκα τους κρατούν στο περιθώριο», των Η. Μαρούτση και Μ. Ζιώζιου. 13/11/2005. (2 αρχεία) «Τον εξοστράκισαν µετά από 13 χρόνια παραµονής», του Μ. Αγρόλαµπου. 13/11/2005. «Η ταυτότητα των µεταναστών»,της Β. Μπενέκου. 13/11/2005. (2 αρχεία). Η ΑΥΓΗ «Γκέτο δεν υπάρχουν µόνο στα προάστια», του Ν. Μορφονιού (επιµ.). 13/11/2005. «Γκέτο; Όχι ακριβώς, αλλά», του Ν. Ανανιάδη. 13/11/2005. (2 αρχεία). «Επιµένει η κυβέρνηση στην περιθωριοποίηση των µεταναστών», της Μ. Γαλανοπούλου. 13/11/2005. Η ΧΩΡΑ «Δράσεις για µετανάστες», του/της Μ. Μπαχαρνίκου. 11/10/2005. ΗΜΕΡΗΣΙΑ «Οι µεταµορφώσεις του εθνικισµού», του Γ. Καρυώτη. 06/08/2005. «Προς ένα µετα-εθνικό κράτος», της Ε.Α. Σαµπατάκου. 06/08/2005. «Το νέο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας», του Π. Χατζηπροκοπίου. 06/08/2005. ΙΣΟΤΙΜΙΑ

3 «Το ελληνικό παράδοξο που βοήθησε στην ενσωµάτωση των αλλοδαπών», της Χ. Κοψίνη. 12/11/2005. ΚΥΒΕΡΝΟΓΡΑΦΟΙ.gr «Υπάρχει ρατσισµός απέναντι στους µετανάστες;», της Ρ. Καλλιτσάρη. Από το τεύχος Μαΐου ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ «Το µετέωρο βήµα των οικονοµικών µεταναστών», του Θ. Ιωαννίδη. 13/11/2005. ΙΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ «Μια δεκαετία αλληλεγγύης». 02/07/2005.

4 Β) Λίστα προγραµµατικών δηλώσεων και άρθρων των πολιτικών κοµµάτων (το έντυπο υλικό παραδίδεται και σε CD-R). NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πηγή: Προγραµµατικές δηλώσεις: «Αρχές και άξονες της εκπαιδευτικής µας πολιτικής», Το κυβερνητικό µας πρόγραµµα για την παιδεία. «Διαπολιτισµική Εκπαίδευση», Αναβάθµιση βασικών τοµέων της εκπαίδευσης. «Η ευρωπαϊκή συνταγµατική συνθήκη: ένα βήµα µπροστά για την πολιτική ενοποίηση», Γραµµατεία Πολιτικού Σχεδιασµού και Προγράµµατος, Γραµµατεία Διεθνών Σχέσεων. Δελτία Τύπου: «Τα βουλγαρικά ανθρώπινα δικαιώµατα στη Μακεδονία», δήλωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη, Δελτίο Τύπου. «Τα παιδιά δεν πρέπει να αντιµετωπίζονται όπως οι οικονοµικοί µετανάστες», παρέµβαση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Α. Τρακατέλλη σε συνέδριο για την παράνοµη µετανάστευση ανηλίκων στην Μεσόγειο, Δελτίο Τύπου. Δελτίο Τύπου, Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, 13/12/2005 «Σχετικά µε την µεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης», ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Δελτίο Τύπου. «Εγκαίνια νέων γραφείων της Δ/σης Αλλοδαπών & Μετανάστευσης Αθηνών», ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Δελτίο Τύπου. «Διασφαλίζοντας τα οφέλη από την µετανάστευση στη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη», ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Π. Παυλόπουλου, Δελτίο Τύπου. «Απάντηση στις δηλώσεις της Υπεύθυνης του Τοµέα Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων, Κοινωνικής Ένταξης, Πολιτικού Ασύλου και Μετανάστευσης του Πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ», ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Δελτίο Τύπου (06/10/2005). «Απάντηση στις δηλώσεις της Υπεύθυνης του Τοµέα Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων, Κοινωνικής Ένταξης, Πολιτικού Ασύλου και Μετανάστευσης του Πολιτικού

5 Γραφείου του ΠΑΣΟΚ», ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Δελτίο Τύπου (03/10/2005). «Κοινή και συντονισµένη δράση απαιτεί το πρόβληµα της µετανάστευσης», παρέµβαση του Ι. Βαρβιτσιώτη στην Ολοµέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, Δελτίο Τύπου. «Νόµιµη και παράνοµη µετανάστευση», παρέµβαση της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. κας Μ. Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου στην Ολοµέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, Δελτίο Τύπου. «Λαθροµετανάστευση µέσω θαλάσσης», απάντηση της Κοµισιόν στον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Κ. Χατζηδάκη, Δελτίο Τύπου. «Λαθροµετανάστευση: οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και ο ρόλος της Ευρώπης», αποτελέσµατα ηµερίδας που πραγµατοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της Ελληνικής Προεδρείας της Ε.Ε. στην Χαλκίδα, Δελτίο Τύπου. «Επίσκεψη κλιµακίου βουλευτών της Ν.Δ. στους νοµούς Έβρου και Ροδόπης όπου ενηµερώθηκαν γύρω από την έξαρση του προβλήµατος της λαθροµετανάστευσης στους παραπάνω νοµούς», Δελτίο Τύπου. «Ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά µε την πολιτική µετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης», Δελτίο Τύπου. «Δήλωση του Υπευθύνου του Τοµέα Υγείας και Πρόνοιας της Ν.Δ. κ. Ν. Κακλαµάνη σχετικά µε τη µετανάστευση», Δελτίο Τύπου. «Συνάντηση της Επιτροπής του Συµβουλίου της Ευρώπης για την Μετανάστευση», σηµεία οµιλίας του Υπουργού Εσωτερικών, Δηµόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Π. Παυλόπουλου, Δελτίο Τύπου. «Η ευρωπαϊκή πολιτική µετανάστευσης και ασύλου είναι το θέµα του νέου βιβλίου του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Ι. Βαρβιτσιώτη», Δελτίο Τύπου. Περιοδικό e-λόγος: «Η Ευρώπη βαίνει προς τα ακροδεξιά;», Περιοδικό e-λόγος, on-line έκδοση, Ινστιτούτο Δηµοκρατίας Κωνσταντίνος Καραµανλής. «Το πλεονέκτηµα του διαλόγου στην σύγκρουση», Περιοδικό e-λόγος, on-line έκδοση, Ινστιτούτο Δηµοκρατίας Κωνσταντίνος Καραµανλής. «Σύγκρουση πολιτισµών και θρησκειών δεν υφίσταται», Περιοδικό e-λόγος, online έκδοση, Ινστιτούτο Δηµοκρατίας Κωνσταντίνος Καραµανλής. «Η Ελλάδα και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας», Περιοδικό e-λόγος, online έκδοση, Ινστιτούτο Δηµοκρατίας Κωνσταντίνος Καραµανλής. «Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», on-line έκδοση, Ινστιτούτο Δηµοκρατίας Κωνσταντίνος Καραµανλής.

6 Περιοδικό Μετεξέλιξη: «Μετανάστευση και πρόοδος», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, 11-12/2004, τεύχος 27. «Η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας περνά µέσα από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, 06-07/2005, τεύχος 30. «Ο µαύρος Σεπτέµβρης της καρδιάς µας», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, έκτακτη έκδοση, Σεπτέµβρης «Τα [αληθινά] σύνορα της αγάπης», «Η τουρκία αντιµέτωπη µε το ευρωπαϊκό της µέλλον», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, 09-10/2005, τεύχος 31. «1821: Το µέλλον είναι το παρελθόν µας», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, Μάρτιος 2006, τεύχος 35. «Η εµπορία ανθρώπων, ένα αυξανόµενο πρόβληµα», «Ένα σύγχρονο κυκλώνειο άγος», περιοδικό Μετεξέλιξη, Διµηνιαία έκδοση πολιτικής σύνθεσης και παρέµβασης, Απρίλιος 2006, τεύχος 36. ΠΑΣΟΚ Πηγή: Προγραµµατικές δηλώσεις: «Πολιτική Διακήρυξη», Συνέδριο ΠΑΣΟΚ, 03 Μαρτίου 2005 «Κωδικοποίηση των Πολιτικών Θέσεων», Συνέδριο ΠΑΣΟΚ, 03 Μαρτίου 2005 «Το πρόγραµµα του ΠΑΣΟΚ » «Προγραµµατική Διακήρυξη», 06/02/2004 Κείµενα: «Παγκοσµιοποίηση: Αριστερά και Δεξιά. Τρία Κείµενα», Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου, «Η πολυπολιτισµοκότητα σήµερα: υπάρχει δρόµος για µια δηµιουργική συνύπαρξη;» Πρακτικά ανοιχτής συζήτησης, Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου, «Το Αγιον Όρος στον σύγχρονο κόσµο», Πρακτικά εκδήλωσης διαπολιτισµικού διαλόγου, Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου, 14/03/2006.

7 ΚΚΕ Πηγή: Ανακοινώσεις, αποφάσεις της ΚΕ: «Η κατάσταση που διαµορφώνεται στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο µετά την συµφωνία του Ντέιτον. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό», απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ. «Για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή», συνέντευξη του Ο. Κολοζώφ, µέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. «Το ιµπεριαλιστικό σχέδιο οδηγεί σε ανάφλεξη στα Βαλκάνια», ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για το Κοσσυφοπέδιο. «Διπλό ΟΧΙ στο ευρωσύνταγµα και στη ΕΕ», αποσπάσµατα από την οµιλία της ΓΓ του της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα, στην εκδήλωση της ΚΟ για το ευρωσύνταγµα. «Ευρωσύνταγµα - Τροµονόµος Σύνοδος ΝΑΤΟ. Συντονισµένη επίθεση κατά των λαών», συνέντευξη τύπου της Α. Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Ζάππειο. Κύριος εχθρός των βαλκανικών λαών ο ιµπεριαλισµός», συνέντευξη του επίτιµου Προέδρου του ΚΚΕ Χ. Φλωράκη στη Νόβα Μακεντόνια κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη ΠΓΔΜ. «Επαγρύπνιση απένταντι στον εθνικισµό και τους ιµπεριαλιστικούς σχεδιασµούς», ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ονοµασία της ΠΓΔΜ. «Οι τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας», ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής. «Για την δράση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη», ερώτηση για τους κ.κ. Υπουργούς Δηµοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης. Κείµενα: «Μήνυµα της ΚΕ του ΚΚΕ για την 185 η επέτειο της 25 ης Μάρτη 1821». «Ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ. Κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης». «Ανακοίνωση του ΠΓ του ΚΚΕ για το ευρωσύνταγµα». «Για τις εξελίξεις στην Γαλλία». «Ο κοµµουνιστής ιστορικός και το χρέος του απένταντι στην επιστήµη και την πολιτική πράξη».

8 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ της Αριστεράς, των κινηµάτων και της οικολογίας Πηγή: Προγραµµατικές δηλώσεις: «Ευρωεκλογές 1999: Εκλογική Διακήρυξη». «Εκλογές 2000: Εκλογική Διακήρυξη του Συνασπισµού της Αριστεράς και της Προόδου». «Προγραµµατικές κατευθύνσεις: Προγραµµατικό Συνέδριο, Μάιος-Ιούνιος 2003». «Βουλευτικές εκλογές 2004: Εκλογική Διακήρυξη». «Διακήρυξη για τις ευρωεκλογές της 13 ης Ιουνίου 2004». «Πολιτικοί στόχοι και προγραµµατισµός για το επόµενο τρίµηνο, 22-23?01/2005». Αποφάσεις: «Πολιτική Απόφαση 4 ου Συνεδρίου του Συνασπισµού της Αριστεράς, των Κινηµάτων και της Οικολογίας». «Απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισµού», 21/01/2006». ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Πηγή: Ιδρυτική Διακήρυξη Διακήρυξη του Ελαιώνα

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις εθνικές εκλογές και την προέλευση της ψήφου ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. Αρ. Μητρ.: 5 Είδος έρευνας Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας

Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας Πανελλαδική Έρευνα για Θέματα Πολιτικής Επικαιρότητας Η ταυτότητα της έρευνας Εταιρεία: Metron Analysis (Α.Μ. ΕΣΡ 4) Εντολέας: Τύπος έρευνας: Δείγμα: Γεωγραφική κάλυψη: ΑΝΤ1 Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

πριν, έχουν καλυτερέψει, έχουν χειροτερέψει, ή έχουν παραµείνει στάσιµες;

πριν, έχουν καλυτερέψει, έχουν χειροτερέψει, ή έχουν παραµείνει στάσιµες; Οι σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας, σε σύγκριση µε ένα χρόνο πριν, έχουν καλυτερέψει, έχουν χειροτερέψει, ή έχουν παραµείνει στάσιµες; Έχουν παραµείνει στάσιµες 64 6 Έχουν καλυτερέψει Έχουν χειροτερέψει 18 12

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο102

Πολιτικό Βαρόμετρο102 Πολιτικό Βαρόμετρο102 2 ο έκτακτο κύμα Β 15νθήμερο Μαρτίου 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ «Θα σας διαβάσω τώρα έναν κατάλογο με ονόματα πολιτικών προσώπων και θα ήθελα να μου

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3

Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 200 Μάρτιος 2008 Έρευνα 11-13/3 Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μάρτιος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 11 έως και 13 Μαρτίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2003-2005 Δύο χρόνια μετά την ιδρυτική του Συνέλευση το Δίκτυο, μέσα στα πλαίσια των αξόνων που αυτή έθεσε και με βάση τη μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016 30/01/2016 1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΝΟ.Δ.Ε ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου παρουσία της κας Άννας Καραμανλή Βουλευτή Β' Αθηνών, Υπεύθυνη Τομέα Αθλητισμού ΝΔ και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάννας Καλογήρου.

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, 9 Μαρτίου 2000 Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή για την χώρα. Η αίτηση ένταξης στην ΟΝΕ σηματοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 17-20/3 Μάρτιος 2009 Μάρτιος

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 17-20/3 Μάρτιος 2009 Μάρτιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 17 έως και 20 Μαρτίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για τη λειτουργία των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) ήμος: 1 / 16. 1.Ιδιότητα ερωτώµενου Δήµαρχος Πρόεδρος ΣΕΜ µέλος ΣΕΜ άλλο

Ερωτηματολόγιο για τη λειτουργία των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) ήμος: 1 / 16. 1.Ιδιότητα ερωτώµενου Δήµαρχος Πρόεδρος ΣΕΜ µέλος ΣΕΜ άλλο 1 / 16 Ερωτηματολόγιο για τη λειτουργία των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) ήμος: 1.Ιδιότητα ερωτώµενου Δήµαρχος Πρόεδρος ΣΕΜ µέλος ΣΕΜ άλλο 2.Συγκροτήθηκε στο Δήµο σας ΣΕΜ; ΝΑΙ ΟΧΙ (αν όχι συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή διαγραμμάτων για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Επιλογή διαγραμμάτων για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ Επιλογή διαγραμμάτων για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ 10/9/2009 0980/ Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΝΟΕΣ ΔΟΕΣ ΤΟΕΣ ΝΟΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ. Γραφείο Προέδρου Γραφείο Γενικού Δ/ντή. Συντρόφισσες, σύντροφοι

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΝΟΕΣ ΔΟΕΣ ΤΟΕΣ ΝΟΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ. Γραφείο Προέδρου Γραφείο Γενικού Δ/ντή. Συντρόφισσες, σύντροφοι Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, 106 80 Αθήνα Τηλ.: 210 3665301-03 - Fax: 210 3665089 www.pasok.gr - e-mail: syntonistis@pasok.gr Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας Οκτωβρίου 2014 Ταυτότητα Έρευνας Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: - Παρουσία του Κ. Καραμανλή στην ΔΕΘ - Πρόθεση ψήφου για τις Εθνικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 9 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9 MEGA TV GREEK PUBLIC

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 99

Πολιτικό Βαρόμετρο 99 Πολιτικό Βαρόμετρο 99 Φεβρουάριος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 91% Ούτε σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» Συνέντευξη στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» 1. ΕΡΩΤΗΣΗ Μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αμφισβητούν ανοιχτά τις

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα Νομού Ημαθίας

Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα Νομού Ημαθίας Νομού Ημαθίας σε από τα Εκλογικά τμήματα, ποσοστό0%...0,%,% 0. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Ν.Δ.).0,0% ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.).000,% ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.).,0% ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιούλιος / Διάγραμμα 1

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιούλιος / Διάγραμμα 1 Πολιτικό Βαρόμετρο Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ιούλιος 2009 0962/ Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 28/02/2012 Αρ. Πρωτ. 455ΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ «Ο άμεσος έλεγχος [ ] έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων» Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρ. 15, Παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο100

Πολιτικό Βαρόμετρο100 Πολιτικό Βαρόμετρο100 1 ο έκτακτο κύμα Β 15νθήμερο Φεβρουαρίου 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Τι γνώμη έχετε για την απόφαση της Βουλής να εγκρίνει τη νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ηµ/νία 4.3.2015 Αρ. Πρωτ. 342ΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑ ΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ «Ο άµεσος έλεγχος [ ] έχει ως σκοπό την αντικειµενική και µε ίσους όρους µετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων» Σύνταγµα της Ελλάδας, Άρ. 15,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

Η ελληνική και η ευρωπαϊκή ταυτότητα

Η ελληνική και η ευρωπαϊκή ταυτότητα ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΝΔΟΦΡ/ΚΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: (4) ΚΕΙΜΕΝΟ Η ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΜΑΙΟΣ 13 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 27 ΜΑΙΟΥ 13 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠ ΤΟΥ ΕΚΤ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μετανάστευση. Ορισμός Είδη Ιστορική αναδρομή

Μετανάστευση. Ορισμός Είδη Ιστορική αναδρομή Μετανάστευση Ορισμός Είδη Ιστορική αναδρομή ΟΡΙΣΜΟΣ Μετανάστευση Μετακίνηση ανθρώπων μεμονωμένα ή κατά ομάδες Σε χώρους διαφορετικούς από την κατοικία τους Λόγοι οικονομικοί, κοινωνικοί, εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 21 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 19679 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές Πρόθεση Ψήφου Βουλευτικές Εκλογές 1 Πρόθεση ψήφου σε Βουλευτικές Εκλογές Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε πιο πιθανό να ψηφίζατε;

Διαβάστε περισσότερα

17 Ιανουαρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 Ιανουαρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Λ. Θηβών 196-198 ΤΗΛ.: 213 212 8163 FAX: 213 212 8309 E-MAIL: pressoffice@immigration.gov.gr 17 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Συνέντευξη Τύπου Του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα: «Δομή, στελέχωση και Μεθοδολογία κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Σεπτέμβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Σεπτέμβριος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα Παραπολιτικά. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 17 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερµηνεία του εκλογικού αποτελέσµατος µε βάση το Βαρόµετρο του ΣΚΑΪ Επιλογή διαγραµµάτων του τελευταίου εξαµήνου (Μάρτιος Σεπτέµβριος 2007) ιάγραµµα 1 1. Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Μάϊος 2012 2 η έρευνα 1 Πρόθεση ψήφου 2 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2008-2009 Με βάση την εξαετή πλέον εμπειρία του δικτύου και λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς του Δικτύου, όπως καταγράφονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 3993/Β/

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 3993/Β/ 1 Αριθμ. 38405/2017, ΦΕΚ 3993/Β/15.11.2017 Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2017 (ε δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τις τελευταίες µέρες γίνεται πολύς λόγος για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων. Πόσο σηµαντικό θεωρείτε, πολιτικά, αυτό το ζήτηµα;

Τις τελευταίες µέρες γίνεται πολύς λόγος για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων. Πόσο σηµαντικό θεωρείτε, πολιτικά, αυτό το ζήτηµα; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ Τις τελευταίες µέρες γίνεται πολύς λόγος για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων. Πόσο σηµαντικό θεωρείτε, πολιτικά, αυτό το ζήτηµα; 23 9 7 6 Πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόµετρο της για τον ΣΚΑΪ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4-5 Ιουνίου 2007

Βαρόµετρο της για τον ΣΚΑΪ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 4-5 Ιουνίου 2007 Βαρόµετροτης γιατονσκαϊκαιτηνκαθημερινη 4-5 Ιουνίου 2007 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PUBLIC ISSUE/ VPRC Μέλος του ΣΕ ΕΑ, της ESOMAR και της WAPOR ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.electionwatch.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 89

Πολιτικό Βαρόμετρο 89 Πολιτικό Βαρόμετρο 89 Απρίλιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Απρίλιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος Οκτώ 2009 βριος Έρευνα 6-7/10

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος Οκτώ 2009 βριος Έρευνα 6-7/10 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2009 1 Ανάθεση: Εφημερίδα Παρασκεύη+13. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από6 έως και7 Οκτωβρίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ( Πρόθεση ψήφου ) Εκλογική συµπεριφορά. Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεµβρίου έως 5 εκεµβρίου 2005

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ( Πρόθεση ψήφου ) Εκλογική συµπεριφορά. Συλλογή Στοιχείων 24 Νοεµβρίου έως 5 εκεµβρίου 2005 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ( Πρόθεση ψήφου ) 1 Ι. Πρόθεση ψήφου Μετακινήσεις ψηφοφόρων Συσπειρώσεις κοµµάτων Πολιτικός αυτοπροσδιορισµός ερωτώµενων 2 Ι. Πρόθεση ψήφου Ας υποθέσουµε ότι είχαµε Βουλευτικές Eκλογές

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2009 μβριος Έρευνα 14-18/12

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος Δεκέ 2009 μβριος Έρευνα 14-18/12 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Δεκέμβριος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 14 έως και 18 Δεκεμβρίου 2009. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόμετρο ΣΚΑΪ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Βαρόμετρο ΣΚΑΪ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Βαρόμετρο ΣΚΑΪ / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ραδιόφωνο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ιούνιος 2008 0835 / Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΣΚΟΠΟΣ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής Ιουνίου 2017 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556

σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής Ιουνίου 2017 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής 19 20 Ιουνίου 2017 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 η ταυτότητα της έρευνας ProRata A.E. Εταιρεία Ερευνών Κοινής

Διαβάστε περισσότερα

«Να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να διαμορφώσουμε σε νέα βάση. την πολιτική μας»

«Να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να διαμορφώσουμε σε νέα βάση. την πολιτική μας» ΝΑΝΤΙΑ Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αθήνα, 04/05/11 «Να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα και να διαμορφώσουμε σε νέα βάση την πολιτική μας» Είναι, πλέον, δεδομένο ότι η Ενωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 88

Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Μάρτιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Μάρτιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ. Έρευνα ανίχνευσης στάσεων σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. 1 2 Μαΐου Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7, Αθήνα, 10556

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ. Έρευνα ανίχνευσης στάσεων σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. 1 2 Μαΐου Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7, Αθήνα, 10556 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ Έρευνα ανίχνευσης στάσεων σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής 1 2 Μαΐου 2018 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7, Αθήνα, 10556 η ταυτότητα της έρευνας ProRata A.E. Εταιρεία Ερευνών Κοινής Γνώμης και Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Mάρτιος 2012

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Mάρτιος 2012 Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Mάρτιος 2012 Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διευθυντής σχολικής μονάδας: 54 ο Δ.Σ. Πειραιά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διευθυντής σχολικής μονάδας: 54 ο Δ.Σ. Πειραιά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία υπαλλήλου: 1. Όνομα: ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2. Επώνυμο: ΝΙΚΑΣ 3. Ημερομηνία Γέννησης: 20-11-1966 4. Οικογενειακή κατάσταση: ΕΓΓΑΜΟΣ (με δύο παιδιά) Α. Τίτλοι σπουδών: 1. Πτυχίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ( ΠΟΕΟ )

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ( ΠΟΕΟ ) Καποδιστρίου 24 Αθήνα 7 Σεπτεµβρίου 20 06 82 Αθήνα Αριθ. Πρωτ.: 74 Τηλ. & φαξ : 20 4520035 ΠΡΟΣ : ΠΑΣΟΚ Πλήρ.: Τοµέας Μεταφορών & 6944320444-230444896 φαξ Επικοινωνιών 69328408-204520035 & φαξ ΚΟΙΝ.: α.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα--

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007. http://www.ecclesia.gr/greeknews/default.asp. Ευχές στον Μακαριώτατο. Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων. ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Σελίδα 1 από 5 ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ --Επιλέξτε Μήνα-- Αναζήτηση στο Αρχείο Ειδήσεων Αναζήτηση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007 Ευχές στον Μακαριώτατο Συνάντηση του Μακαριωτάτου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ. ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ. ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ. ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «e-πιμενω» Θέµα ηµερίδας:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές Πρόθεση Ψήφου Βουλευτικές Εκλογές 1 Πρόθεση ψήφου σε Βουλευτικές Εκλογές Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε πιο πιθανό να ψηφίζατε;

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc. Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών. ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου. ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης. IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών. ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου. ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης. IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ι. Πρόθεση ψήφου Εκλογών ΙΙ. Βεβαιότητα ψήφου ΙΙΙ. Παράσταση Νίκης IV. Υποστήριξη σε κόμμα : γιατί με εκφράζει ή γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική 27 Νοεμβρίου έως Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη «Η Ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ Εμπειρίες από την εισδοχή άλλων Βαλκανικών κρατών»

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη «Η Ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ Εμπειρίες από την εισδοχή άλλων Βαλκανικών κρατών» ΟΜΙΛΙΑ Βουλευτή β Αθηνών, πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη Στο συνέδριο του ΚΕΠΠ με θέμα: «Η Ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ Εμπειρίες από την εισδοχή άλλων Βαλκανικών κρατών» Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

KOINO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ (Αναθεώρηση)

KOINO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ (Αναθεώρηση) KOINO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ (Αναθεώρηση) INTERREG III A / PHARE CBC ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΕΙΣΑΓΩΓΗ I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ To ΠΚΠ INTERREG IIIΑ/PHARE CBC Ελλάδα Βουλγαρία

Διαβάστε περισσότερα

1. Η πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, Αξιολόγηση και Προσδοκία

1. Η πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, Αξιολόγηση και Προσδοκία 1. Η πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, Αξιολόγηση και Προσδοκία Οι πολίτες θεωρούν ότι η πορεία της Ελληνικής Οικονομίας χειροτέρευσε το διάστημα διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα (πολύ και λίγο 55.7%), και

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή»

«Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή» 20 ο Διεθνές Συνέδριο «Κοινωνική Παιδαγωγική, Διαπολιτισμικότητα, Συμβουλευτική και Ειδική Αγωγή» Πάτρα, 6-8 Νοεμβρίου 2015 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών E-mail επικοινωνίας για

Διαβάστε περισσότερα

Το κοινό ανακοινωθέν των «28» και της Τουρκίας μετά τη Σύνοδο Κορυφής έχει ως εξής:

Το κοινό ανακοινωθέν των «28» και της Τουρκίας μετά τη Σύνοδο Κορυφής έχει ως εξής: Το κοινό ανακοινωθέν των «28» και της Τουρκίας μετά τη Σύνοδο Κορυφής έχει ως εξής: 1.Μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου, οι αρχηγοί των κρατών της ΕΕ και των κυβερνήσεων αναφέρθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

1. 17.11.1974 3 έτη και 3 ημέρες 1η -Α Διάλυση. 2. 20.11.1977 3 έτη 11 μήνες 2 ημέρες 2η -Β Διάλυση

1. 17.11.1974 3 έτη και 3 ημέρες 1η -Α Διάλυση. 2. 20.11.1977 3 έτη 11 μήνες 2 ημέρες 2η -Β Διάλυση ΠΙΝΑΚΕΣ 96 ΠΙΝΑΚΑΣ Α : Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 1974-2015 Ημερομηνία εκλογών Διάρκεια από εκλογή σε εκλογή Κοινοβουλευτική Περίοδος Λήξη θητείας ή Διάλυση 1. 17.11.1974 3 έτη και 3 ημέρες 1η -Α Διάλυση 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ. Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ. Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ζ Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Ι. Πλακιωτάκη, σελ. 242 2. Ανακοινώνεται ότι µε την υπ αριθµόν 12431/7812, από 5 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr

Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Η δημοσκόπηση της MRB για το enikos.gr Οριακό προβάδισμα 0,6 % της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της MRB για την εκπομπή «στον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2015 (α δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

ΘΕΜΑ: Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2015 (α δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Α. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Υ. Β. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018

Πανελλαδική έρευνα γνώμης. Μάρτιος 2018 Πανελλαδική έρευνα γνώμης Μάρτιος 2018 Περιεχόμενα 1. Ταυτότητα της έρευνας 3 2. Δημογραφικά χαρακτηριστικά δείγματος 5 3. Γενικές ερωτήσεις 9 4. Υπόθεση ονομασίας Σκοπίων 17 5. Κεντροαριστερά 25 6. Πρωθυπουργός

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική. 2. Τομείς Προτεραιότητας του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία, 2012-2013

Ελληνική. 2. Τομείς Προτεραιότητας του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Νεολαία, 2012-2013 Ελληνική Αθήνα, 28 Αυγούστου 2012 Α.Π. 32742 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι, εταίροι στο πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι, εταίροι στο πρόγραμμα 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προγράμματος ένταξης από Τοπικές Αρχές με θέμα Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος!, τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Κ. ΝΊΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΔΉΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΎ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΉΣ ΠΡΟΕΔΡΊΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΏΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ Κτίζοντας πολυμορφικές κοινότητες πάνω σε

Διαβάστε περισσότερα

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 25ης Μαρτίου 13, , Βύρωνας - Αθήνα Τηλ.: (Οικία) (Κινητό) Σπουδές

BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 25ης Μαρτίου 13, , Βύρωνας - Αθήνα Τηλ.: (Οικία) (Κινητό) Σπουδές BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοµατεπώνυµο: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Ηµεροµηνία Γέννησης: 17/03/1947 Τόπος Γέννησης: Όχθια Γορτυνίας Εθνικότητα: Ελληνική /νση: 25ης Μαρτίου 13, 162 33, Βύρωνας - Αθήνα Τηλ.: 210-7650731

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση Μάιος Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 1/2 Σκοπός της έρευνας: Τύπος & Μέθοδος: Πληθυσμός: Περιοχή: Μέθοδος Δειγματοληψίας: Η διερεύνηση των απόψεων της κοινής γνώμης σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση των 25. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των 732. Ευρωεκλογές 13 Ιουνίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση των 25. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των 732. Ευρωεκλογές 13 Ιουνίου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση των 25 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των 732 Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 2003. Γενική ιεύθυνση Πληρоφόρησης και ηβσίων Σ έσεων. www.europarl.eu.int VO Communication - QA-55-03-536-GR-C - ISBN:

Διαβάστε περισσότερα

7η Τριμερής Συνάντηση Κινημάτων Ειρήνης Ελλάδας Κύπρου Τουρκίας. Θεσσαλονίκη 9 10/ 12/2016. Ομιλία της ΕΕΔΥΕ από την Ελπίδα Παντελάκη, γ.γ.

7η Τριμερής Συνάντηση Κινημάτων Ειρήνης Ελλάδας Κύπρου Τουρκίας. Θεσσαλονίκη 9 10/ 12/2016. Ομιλία της ΕΕΔΥΕ από την Ελπίδα Παντελάκη, γ.γ. 7η Τριμερής Συνάντηση Κινημάτων Ειρήνης Ελλάδας Κύπρου Τουρκίας Θεσσαλονίκη 9 10/ 12/2016 Ομιλία της ΕΕΔΥΕ από την Ελπίδα Παντελάκη, γ.γ. της ΕΕΔΥΕ Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Νοέμβριος / Διάγραμμα 1

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Νοέμβριος / Διάγραμμα 1 Πολιτικό Βαρόμετρο Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Νοέμβριος 2008 0860/ Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση των Υπουργών της Κυβέρνησης & των Στελεχών της Αντιπολίτευσης

Αξιολόγηση των Υπουργών της Κυβέρνησης & των Στελεχών της Αντιπολίτευσης Αξιολόγηση των Υπουργών της Κυβέρνησης & των Στελεχών της Αντιπολίτευσης Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ιανουάριος 4 / Διάγραμμα Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι,

Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, Η Ελλάδα εκτιµούµε και τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν- ότι αποτελεί ένα επιτυχηµένο παράδειγµα της Πολιτικής της Συνοχής της ΕΕ. Η επίπονη προσπάθεια σχεδόν δύο δεκαετιών συνέβαλε

Διαβάστε περισσότερα

τοποθετήσου Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων για την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές Μαΐου 2019

τοποθετήσου Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων για την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές Μαΐου 2019 τοποθετήσου Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων για την ψήφο των πολιτών στις ευρωεκλογές 26 31 Μαΐου 2019 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 η ταυτότητα της έρευνας ProRata A.E. Εταιρεία Ερευνών Κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ.

Η RASS είναι μέλος της ESOMAR, της WAPOR και του ΣΕΔΕΑ. Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Οκτώβριος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 13 έως και 15 Οκτωβρίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο104

Πολιτικό Βαρόμετρο104 Πολιτικό Βαρόμετρο0 3 ο έκτακτο κύμα Β 5νθήμερο Απριλίου 202 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ «Θα σας διαβάσω τώρα έναν κατάλογο με ονόματα πολιτικών προσώπων και θα ήθελα να μου πείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ευρωεκλογές Πως ψήφισαν οι Απόδημοι. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ευρωεκλογές Πως ψήφισαν οι Απόδημοι. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Ευρωεκλογές 2019 Πως ψήφισαν οι Απόδημοι Συγκεντρωτικά αποτελέσματα από όλα τα τμήματα της Ευρώπης Αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων Μονάχου, Νταχάου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: - Παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ - Πρόθεση ψήφου για τις Εθνικές Εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου 29 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 29 MEGA TV GREEK

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα γνώμης στη Β εκλογική περιφέρεια Αθηνών

Έρευνα γνώμης στη Β εκλογική περιφέρεια Αθηνών Έρευνα γνώμης στη Β εκλογική περιφέρεια Αθηνών Μάρτιος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 21 έως και 23 Μαρτίου 2012. Τύπος έρευνας: Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή στοιχείων 2 έως 5 Ιουνίου

Συλλογή στοιχείων 2 έως 5 Ιουνίου Πανελλαδική πολιτική έρευνα γνώμης Ιούνιος 2008 1 Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Ταυτότητα της έρευνας Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 2 έως και 5 Ιουνίου 2008. Τύπος έρευνας: Tηλεφωνική έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: τηλ.: website:

Marketing Research Communication. Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: τηλ.: website: Marketing Research Communication Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 210-6821520 τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΜΑΙΟΥ

Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΜΑΙΟΥ Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΘ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ, CHADJI@POLSCI.AUTH.GR

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κ.Υ. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒ/ΣΗΣ & ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το Μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα. Τμήμα Project 3 1 ο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων Μαθητές Α Τάξης ΕΠΑ.Λ. Εκπαιδευτικός : Στάμος Γ.

Το Μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα. Τμήμα Project 3 1 ο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων Μαθητές Α Τάξης ΕΠΑ.Λ. Εκπαιδευτικός : Στάμος Γ. Το Μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα Τμήμα Project 3 1 ο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων Μαθητές Α Τάξης ΕΠΑ.Λ. Εκπαιδευτικός : Στάμος Γ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Καλλιέργεια στους μαθητές της ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ της Διαπολιτισμικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος / Διάγραμμα 1

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος / Διάγραμμα 1 Πολιτικό Βαρόμετρο Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ιανουάριος 2009 0901/ Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΑΝ. ΜΑΚΕΔ - ΘΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΑΝ. ΜΑΚΕΔ - ΘΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ - ΘΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 27-30/4 Απρίλιος Απρίλ 2009 ιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 27 έως και 30 Απριλίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα γνώμης

Πανελλαδική έρευνα γνώμης Πανελλαδική έρευνα γνώμης Απρίλιος 2012 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 17 έως και 19 Απριλίου 2012. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Φάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Τιμητικές διακρίσεις Ομιλίες Υποφάκελος 1: Βιογραφικά σημειώματα Υποφάκελος 2: Τιμητικές διακρίσεις 1957 1961 Υποφάκελος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 87

Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Πολιτικό Βαρόμετρο 87 Φεβρουάριος 2011 ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Παρουσίαση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Κυριακή 13/2/2011 Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Είδος έρευνας Σκοπός Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ Π Ο Λ Υ Φ Ω Ν Ι Α Σ

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ Π Ο Λ Υ Φ Ω Ν Ι Α Σ Ημ/νία: 12.7.2018 Αρ. Πρωτ: 571/ΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ «Ο άμεσος έλεγχος [ ] έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων» Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: website:

Marketing Research Communication. 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: website: Marketing Research Communication 1 Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: 211-120 2900 e-mail: info@marc.gr website: www.marc.gr ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την marc A.E. - Αριθμός Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» Dr. Ηλίας Γαλανός Δημοτικός Σύμβουλος Φραγκφούρτης Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Ελλήνων Αποδήμων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης Αξιότιμοι

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 22-26/6 Ιούνιος Ιού 2009 νιος

Πανελλαδική έρευνα Πανελλαδική γνώμης Έρευνα 22-26/6 Ιούνιος Ιού 2009 νιος Πανελλαδική έρευνα γνώμης Ιούνιος 2009 1 Ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση : Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Περίοδος έρευνας: Η έρευνα διεξήχθη από 22 έως και 26 Ιουνίου 2009. Τύπος έρευνας: Τηλεφωνική έρευνα προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Τι πιστεύουν οι Έλληνες

Τι πιστεύουν οι Έλληνες ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ 02.2016 1 Τι πιστεύουν οι Έλληνες Συμπληρωματική Πανελλαδική Έρευνα Νοέμβριος 2015 ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ 2 Περιεχόμενα Ταυτότητα της έρευνας Α 1. Συνολική αποτίμηση από τη συμμετοχή της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα