BUTTERFLY. 1. Ανοίξτε το πλαίσιο/μπροστινό κρύσταλλο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BUTTERFLY. 1. Ανοίξτε το πλαίσιο/μπροστινό κρύσταλλο."

Transcript

1 BUTTERFLY 1. Ανοίξτε το πλαίσιο/μπροστινό κρύσταλλο. 2. Ξεβιδώστε τις βίδες του καλύμματος του πληκτρολογίου (που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του μπροστινού πάνελ) και βγάλτε το. 3. Ξεβιδώστε τις βίδες του μεταλλικού πλαισίου στήριξης του πληκτρολογίου και βγάλτε το. 4. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου ανασηκώνοντας το με ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα.

2 5. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 6. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 7. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη σωστή του θέση. 8. Ξαναμοντάρετε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης και το κάλυμμα του πληκτρολογίου.

3 GRUPPO INCASSO 1. Βγάλτε το μεταλλικό φίλτρο 2. Ξεβιδώστε τις βίδες με την πλαστική κεφαλή που βρίσκονται πάνω στο κουτί του πληκτρολογίου. 3. Βγάλτε το πληκτρολόγιο από τη θέση του. 4. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 5. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 6. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 7. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη θέση του στο βάθος. 8. Στερεώστε το κουτί του πληκτρολογίου, βιδώνοντας στις βίδες με την πλαστική κεφαλή.

4 ITACA 1. Βγάλτε το μεταλλικό φίλτρο 2. Ξεβιδώστε τις βίδες που συγκρατούν το κουτί του πληκτρολογίου 3. Ξεβιδώστε τις 2 βίδες του μεταλλικού πλαισίου στήριξης του πληκτρολογίου 4. Βγάλτε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης

5 5. Βγάλτε το πληκτρολόγιο από τη θέση του 6. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 8. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 9. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη θέση του στο βάθος. 10. Στερεώστε το κουτί του πληκτρολογίου στο βάθος, βιδώνοντάς το στο μεταλλικό πλαίσιο στήριξης.

6 MANTA 1. Ανοίξτε το κεντρικό κρύσταλλο. 2. Ξεβιδώστε τις 2 βίδες του μεταλλικού πλαισίου του πληκτρολογίου. 3. Βγάλτε το μεταλλικό πλαίσιο του πληκτρολογίου από τη θέση του. 4. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 5. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 6. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 7. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη θέση του στο βάθος, βιδώνοντάς το στο μεταλλικό πλαίσιο

7 MIRO 1. Ανοίξτε το κεντρικό κρύσταλλο. 2. Ξεβιδώστε τις 2 βίδες του μεταλλικού πλαισίου του πληκτρολογίου. 3. Βγάλτε το μεταλλικό πλαίσιο του πληκτρολογίου από τη θέση του. 4. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 5. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 6. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 7. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη θέση του στο βάθος, βιδώνοντάς το στο μεταλλικό πλαίσιο.

8 MOON 1. Ανοίξτε το κεντρικό κρύσταλλο. 2. Ξεβιδώστε τις βίδες του κεντρικού κρυστάλλου και βγάλτε το. 3. Βγάλτε το μεταλλικό φίλτρο. 4. Λασκάρετε τις βίδες που βρίσκονται πάνω στο κουτί του πληκτρολογίου (όπως δείχνουν τα βέλη)

9 5. Βγάλτε το πληκτρολόγιο από τη θέση του. 6. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 8. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 9. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη σωστή του θέση. 10. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, σφίγγοντας τις βίδες.

10 MURANO 1. Ανοίξτε το κεντρικό κρύσταλλο. 2. Βγάλτε τα μεταλλικά φίλτρα. 3. Λασκάρετε τις 2 βίδες με την πλαστική κεφαλή, που βρίσκονται στο κουτί του πληκτρολογίου, ξεβιδώνοντάς τες για περίπου 2 εκ. 4. Βγάλτε το πληκτρολόγιο τραβώντας το διαμέσου του επίπεδου καλωδίου και μεταφέρετέ το προς το εξωτερικό του απορροφητήρα για περίπου 2-3 εκ. (όπως δείχνει το βέλος στην εικόνα).

11 5. Βγάλτε το πληκτρολόγιο από τη θέση του. 6. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 8. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 9. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη σωστή του θέση. 10. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, σφίγγοντας τις βίδες με την πλαστική κεφαλή.

12 NABUCCO 1. Ξεβιδώστε τις οδοντωτές βίδες (4 σε κάθε πλευρά), οι οποίες συγκρατούν το κρύσταλλο, δίνοντας μεγάλη προσοχή να μη σας πέσει (αν ο απορροφητήρας έχει τοποθετηθεί στον τοίχο, είναι καλύτερα δύο άτομα να βγάλουν το κρύσταλλο). 2. Αφαιρέστε το κρύσταλλο τραβώντας το προς τα κάτω. 1. Με ένα κλειδί allen, λασκάρετε τις βίδες που συγκρατούν τη λαβή και βγάλτε τη λαβή από το πληκτρολόγιο. 3. Ξεβιδώστε το κάτω εξάγωνο παξιμάδι που στερεώνει το πληκτρολόγιο στον απορροφητήρα και αφαιρέστε το πληκτρολόγιο από τον απορροφητήρα. 4. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου, ξεβιδώνοντας τις 4 βίδες που βρίσκονται στο καπάκι του. 5. Βγάλτε το καπάκι, στο οποίο είναι αγκιστρωμένη η πλακέτα. 6. Ξεβιδώστε τα 2 παξιμάδια που βρίσκονται πάνω στους πείρους του πληκτρολογίου. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα. 8. Για να στερεώσετε το πληκτρολόγιο στον απορροφητήρα, επαναλάβετε τα βήματα από το 7 ως το 1 αντίστροφα.

13 OTELLO 1. Ανοίξτε το κεντρικό γυάλινο κάλυμμα 2. Βγάλτε το μεταλλικό φίλτρο 3. Ξεβιδώστε τις 2 βίδες του μεταλλικού πλαισίου στήριξης του πληκτρολογίου 4. Βγάλτε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης και μετά το πληκτρολόγιο από τη θέση του

14 5. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 6. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου 7. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη θέση των υποδοχών στο κάτω μέρος του κουτιού. 8. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη σωστή του θέση και στερεώστε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης του πληκτρολογίου.

15 PARSIFAL 1. Βγάλτε το επίπεδο πληκτρολόγιο από τον απορροφητήρα 2. Αποσυνδέστε το επίπεδο πληκτρολόγιο από το συνδετήρα της προέκτασης. 3. Συνδέστε το επίπεδο πληκτρολόγιο στην προέκταση, δίνοντας προσοχή ώστε ο συνδετήρας της προέκτασης να έχει το κενό φορτίο στην ίδια κατεύθυνση με τη χαραγμένη πλευρά του επίπεδου πληκτρολογίου (όπως φαίνεται στην εικόνα).

16 PEGASO 1. Ανοίξτε το κεντρικό κρύσταλλο. 2. Ξεβιδώστε τις βίδες του κεντρικού κρυστάλλου και βγάλτε το. 3. Βγάλτε το μεταλλικό φίλτρο. 4. Λασκάρετε τις βίδες που βρίσκονται πάνω στο κουτί του πληκτρολογίου (όπως δείχνουν τα βέλη)

17 5. Βγάλτε το πληκτρολόγιο από τη θέση του. 6. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου. 8. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 9. Επανατοποθετήστε το κουτί του πληκτρολογίου στη σωστή του θέση. 10. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, σφίγγοντας τις βίδες.

18 SLIM 1. Αφαιρέστε τα μεταλλικά φίλτρα 2. Ξεβιδώστε τις 4 βίδες της λάμας της κεντρικής ενίσχυσης και τις 2 βίδες που κρατούν το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης του πληκτρολογίου. 3. Αφαιρέστε τη λάμα κεντρικής ενίσχυσης 4. Βγάλτε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης του πληκτρολογίου από τη θέση του, προσέχοντας τα καλώδια της ηλεκτρικής σύνδεσης. 5. Ξεβιδώστε τις 2 βίδες που κρατούν το πληκτρολόγιο στο μεταλλικό πλαίσιο στήριξης.

19 6. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα. 7. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα του πληκτρολογίου 8. Κλείστε το κουτί του πληκτρολογίου, εξασφαλίζοντας ότι η πλακέτα βρίσκεται στη σωστή θέση (οι τρύπες της πλακέτας πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις υποδοχής στο κάτω μέρος του κουτιού). 9. Βιδώστε το κουτί του πληκτρολογίου στο μεταλλικό πλαίσιο στήριξης. 10. Επανατοποθετήστε το μεταλλικό πλαίσιο στήριξης στη θέση του στο βάθος. 11. Βιδώστε τη λάμα κεντρικής ενίσχυσης πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο στήριξης

20 TURANDOT 1. Ξεβιδώστε τις οδοντωτές βίδες (4/πλευρά), οι οποίες συγκρατούν το κρύσταλλο, δίνοντας μεγάλη προσοχή να μη σας πέσει (αν ο απορροφητήρας είναι τοποθετημένος στον τοίχο, είναι καλύτερα δύο άτομα να βγάλουν το κρύσταλλο). 2. Αφαιρέστε το κρύσταλλο τραβώντας το προς τα κάτω. 3. Με ένα κλειδί allen, λασκάρετε τις βίδες που συγκρατούν τη λαβή και βγάλτε τη λαβή από το πληκτρολόγιο.

21 4. Ξεβιδώστε το κάτω εξάγωνο παξιμάδι που στερεώνει το πληκτρολόγιο στον απορροφητήρα και αφαιρέστε το πληκτρολόγιο από τον απορροφητήρα. 5. Ανοίξτε το κουτί του πληκτρολογίου, ξεβιδώνοντας τις 4 βίδες που βρίσκονται στο καπάκι του. 6. Βγάλτε το καπάκι, στο οποίο είναι αγκιστρωμένη η πλακέτα. 7. Ξεβιδώστε τα 2 παξιμάδια που βρίσκονται πάνω στους πείρους του πληκτρολογίου. 8. Βγάλτε και αντικαταστήστε την πλακέτα. 9. Για να στερεώσετε το πληκτρολόγιο στον απορροφητήρα, επαναλάβετε τα βήματα από το 7 ως το 1 αντίστροφα.

απορροφητήρες ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΕΣ

απορροφητήρες ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΕΣ απορροφητήρες ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΕΣ 81 H Airone παρέχει εγγύηση 2 ετών σε όλα της τα μοντέλα. διάσταση χειριστήριο έξοδος μοτέρ Η ιταλική εταιρία AIRONE κατασκευάζει εδώ και 24 χρόνια απορροφητήρες υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

1. Αφαιρέστε την υφιστάμενη κλειδαριά

1. Αφαιρέστε την υφιστάμενη κλειδαριά 1. Αφαιρέστε την υφιστάμενη κλειδαριά Πρώτα θα πρέπει να αφαιρέσετε την τρέχουσα κλειδαριά της πόρτας σας. Ξεκινήστε στο εξωτερικό της πόρτας με την αφαίρεση της ροζέτας και της βίδας. (a) Θυμηθείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συντήρησης Λέβητες τύπου C ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ

Οδηγίες Συντήρησης Λέβητες τύπου C ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ Οδηγίες Συντήρησης Λέβητες τύπου C ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ... 3 1.1 Αντικατάσταση των µερών... 3 1.2 Για να αποκτήσετε γενική πρόσβαση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , ,

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , , Οδηγίες συναρμολόγησης Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας 1371 00, 1372 00, 1373 00 Περιγραφή συσκευής Στην ευέλικτη στήλη λειτουργίας μπορούν να εγκατασταθούν μαζί στον τοίχο πολλές μεμονωμένες συσκευές με ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία)

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία) Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (για πλοία)

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

EDIP 638.1 E EDIP 938.1 E

EDIP 638.1 E EDIP 938.1 E DE Bedienungsanleitung GB Instructions Booklet FR Mode d emploi IT Libretto Istruzioni NL Gebruiksaanwijzing ES Manual de instrucciones PT Manual de Instruções GR Εγχειρίδιο οδηγιών EDIP 638.1 E EDIP 938.1

Διαβάστε περισσότερα

EDIP E EDIP E

EDIP E EDIP E DE Bedienungsanleitung GB Instructions Booklet FR Mode d emploi IT Libretto Istruzioni NL Gebruiksaanwijzing ES Manual de instrucciones PT Manual de Instruções GR Εγχειρίδιο οδηγιών EDIP 639.1 E EDIP 939.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα)

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) IKP 2850 a b max. 2100 3 4 200 min. 38 min. 200 cm 2 560-570

Διαβάστε περισσότερα

PARSIFAL INOX 90 120 PARSIFAL VETRO 90-120

PARSIFAL INOX 90 120 PARSIFAL VETRO 90-120 PARSIFAL INOX 90 120 PARSIFAL VETRO 90-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγκατάσταση του απορροφητήρα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικευμένο τεχνικό. Ο κατασκευαστής/πωλητής δε

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 15 για παιχνίδια Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron 15 για παιχνίδια Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 15 για παιχνίδια Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15-7566 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P65F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P65F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

/2000 (GR)

/2000 (GR) 6009 07/000 (GR) Για τη τεχνική εταιρία Οδηγίες συντήρησης Έλεγχος και αντικατάσταση των ανόδων µαγνησίου Παρακαλούµε να διαβαστεί προσεκτικά πριν από τη συντήρηση Περιεχόµενα Γενικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 17 5000 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 17 5767 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P32E Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P32E001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

MLD-44S/g V AC/50-60Hz. MLD-34S/g. MLD-28S/g

MLD-44S/g V AC/50-60Hz. MLD-34S/g. MLD-28S/g Ακολουθήστε µας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ LED ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 15 5000 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15-5567 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P66F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P66F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 3290 3300 ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 81 0/ M ax 10 60 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ 1 2 3 4 3290 5 3290 1 20 2 3 6 5 3300 1) Καμινάδα 2) Σώμα Απορροφητήρα 3) Πίνακας Ελέγχου 4) Αλουμίνιο Φίλτρο Κασετίνα

Διαβάστε περισσότερα

Οικογένεια : Επίτοιχοι λέβητες Οµάδα: Compact Μοντέλα:

Οικογένεια : Επίτοιχοι λέβητες Οµάδα: Compact Μοντέλα: ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Οικογένεια : Επίτοιχοι λέβητες Οµάδα: Compact Μοντέλα: City FFI UNO FFI TREND CSI MICROLF FFI Έκδοση 1 H Σεπτέµβριος 2003 MT2003CL008801001 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ... 3

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚA ΟΡΟΦΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΕΓΑΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚA ΟΡΟΦΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΕΓΑΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚA ΟΡΟΦΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (για χαρακτηριστικά των LED δείτε στη σελίδα 4) GR-470/WP ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙA (Ni-Cd) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Ταμπλό ρύθμισης Logamatic 412x Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση. 6 720 615 088-03/2008 GR Περιεχόμενα 1 Ασφάλεια..................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε μπροστινή βάση γονάτου ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Σφίξτε το μοχλό του χειρόφρενου. 2 Τοποθετήστε σφήνες κάτω από τους πίσω τροχούς. 3 4 Σηκώστε το

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 15 5000 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15-5567 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P66F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P66F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ AL-631

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ AL-631 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΕΙΡΗΝΑ AL-631 Υψηλής Ποιότητας Εξωτερική Σειρήνα με Μπαταρία και Flash. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οδηγίες Εγκατάστασης Σειρήνας AL-631 Χαρακτηριστικά AL-631 Η Εξωτερική Σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 11. εγχειρίδιο σέρβις Series

Inspiron 11. εγχειρίδιο σέρβις Series Inspiron 11 3000 Series εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 11 3162 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P24T Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P24T001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Για χαρακτηριστικά των LED (δείτε στη σελίδα 6) MLD-28D/w MLD-34D/w MLD-44D/w Τάση τροφοδοσίας

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Για χαρακτηριστικά των LED (δείτε στη σελίδα 6) MLD-28D/w MLD-34D/w MLD-44D/w Τάση τροφοδοσίας Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Πιστεύουμε στην Παράγουμε στην ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πηγή του νερού θα πρέπει να είναι τρεχούμενο νερό πόλης, που ελέγχεται από τις Δημοτικές Αρχές. Πριν την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

XPS 13 εγχειρίδιο σέρβις

XPS 13 εγχειρίδιο σέρβις XPS 13 εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: XPS 13 9350 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P54G Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P54G002 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ένδειξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης 4P564107-1 Αισθητήρας τηλεχειρισμού KRCS01-7B Εγχειρίδιο εγκατάστασης Διαβάστε οπωσδήποτε αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες. Σημειώσεις Ελέγξτε το σχετικό όνομα μοντέλου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΗΓΙΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΑ - Αυτός ο απορροφητήρας µπορεί να χρησιµοποιηθεί είτε για την απαγωγή των οσµών προς τον εξωτερικό είτε για το φιλτράρισµα τους και την επαναφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 26, 30 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 26, 30 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 26, 30 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑ: UIF-690, UIF-691, UIF-692 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ Χαρακτηριστικά και χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

Alienware 15 R3 Εγχειρίδιο σέρβις

Alienware 15 R3 Εγχειρίδιο σέρβις Alienware 15 R3 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Alienware 15 R3 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P69F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P69F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης

Οδηγίες συναρµολόγησης 6303 5779 03/003 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρµολόγησης Πλακέτες λειτουργίας xm10 για Επίτοιχους λέβητες και επιδαπέδιους λέβητες καθώς και τοποθέτηση σε τοίχο ιαβάστε προσεκτικά πριν από τη συναρµολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΟΣΚΕΠΗ Οι οδηγίες που παρέχονται στη συνέχεια αφορούν στην τοποθέτηση του συστήματος στήριξης Φ/Β πάνελ (Tύπου ΙV) σε Λαμαρινοσκεπή. Οι οδηγίες αυτές,

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 15. Εγχειρίδιο κατόχου. Σειρά 3000

Inspiron 15. Εγχειρίδιο κατόχου. Σειρά 3000 Inspiron 15 Σειρά 3000 Εγχειρίδιο κατόχου Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15 3541/15 3542 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P40F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P40F001/ P40F002 Σημειώσεις, ειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ Ο ΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Εικόνα 1. Ηλεκτρολογική συνδεσμολογία ηλ. περίφραξης 1. Βγάζουμε τη συσκευή (κεντρική μονάδα) από τη συσκευασία (εικ. 2). Εικόνα 2. Κεντρική μονάδα 2. Τη στερεώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Πλακέτες για ταμπλό ρύθμισης Logamatic 4000 7 747 012 082-01.1RS FM441 FM446 FM456 FM442 FM447 FM457 FM443 FM448 FM458 FM444 FM451 FM445 FM455 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Πλαίσιο Συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης. Πλαίσιο Συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Πλαίσιο Συναρμολόγησης 1251 04 Περιγραφή συσκευής Στο πλαίσιο συναρμολόγησης εγκαθίστανται μονάδες συσκευών ή πλήρεις συσκευές, όπως π.χ. ηασύρματη Μονάδα Εισόδου Dialog από το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. Σφίξτε το μοχλό

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε μπροστινή βάση γονάτου ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Σφίξτε το μοχλό του χειρόφρενου. 2 Τοποθετήστε σφήνες κάτω από τους πίσω τροχούς. 3 4 Σηκώστε το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης UN65U

Οδηγός Εγκατάστασης UN65U GK12147 Πρώτη Έκδοση Νοέμβριος 2016 Οδηγός Εγκατάστασης UN65U Το VivoMini σας συνοδεύεται από τα ακόλουθα. Επικοινωνήστε με το Κέντρο Σέρβις της ASUS σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

McProfit 68093x / 68103x

McProfit 68093x / 68103x McProfit 68093x / 68103x 681030 ΛΕΥΚΟΣ 681032 ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ 120W 680930 ΛΕΥΚΟΣ 680932 ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ 400W Σελίδα 2 Οπωσδήποτε κρατήσατε ελάχιστο όριο απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM

ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM 111686 ΠΛΑΝΗ ΞΕΧΟΝΔΡΙΣΤΗΡΑΣ 1500W 900RPM 1 1. ΚΟΥΜΠΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 2. ΚΟΥΜΠΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 3. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ 4. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5. ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ 6. ΜΑΝΙΒΕΛΑ 7. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ NVR 8. ΟΔΗΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά πριν εγκαταστήσετε ή/και χρησιμοποιήσετε τον απορροφητήρα. Πριν συνδέσετε, σιγουρευτείτε ότι η τάση της παροχής αντιστοιχεί με την τάση στην πινακίδα τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10 2 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται σε διαφορετικά μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε μπροστινή βάση γονάτου ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Σφίξτε το μοχλό του χειρόφρενου. 3 2 Τοποθετήστε σφήνες κάτω από τους πίσω τροχούς. 4 Σηκώστε το

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY CENTRAL 500HE Παραθαλάσσια τοποθέτηση

SUNNY CENTRAL 500HE Παραθαλάσσια τοποθέτηση SUNNY CENTRAL 500HE Παραθαλάσσια τοποθέτηση Έκδοση: 1.0 Αρ. υλικού: 98-4006710 Οδηγίες σχετικά με το εγχειρίδιο ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Κίνδυνος για τη ζωή λόγω πολύ υψηλών τάσεων στον μετατροπέα Sunny Central! Τηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης

Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης Στήλη Ενέργειας 1341 26/27/28 1347 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Στοιχείο Φωτισμού 1342 26/27/28 1348 26/27/28 Στήλη Φωτισμού 1343 26/27/28 Στήλη Φωτισμού, Κοντή 1344 26/27/28

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 16" 3 IN 1 ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-669. Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 16 3 IN 1 ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-669. Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 16" 3 IN 1 ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-669 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

SIEMENS. Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης DH04101 DH05101 DH06101 DH06111

SIEMENS. Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης DH04101 DH05101 DH06101 DH06111 SIEMENS Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης DH04101 DH05101 DH06101 DH06111 el Ελέγξτε την καινούρια σας συσκευή για πιθανές ζηµιές κατά τη µεταφορά! Απορρίψετε τη συσκευασία και ενδεχοµένως την παλιά συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Σχ. 6.1α. Είδη κατσαβιδιών.

Σχ. 6.1α. Είδη κατσαβιδιών. 6. ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Η βίδα μαζί με το περικόχλιο (παξιμάδι) ή χωρίς αυτό, αποτελεί ένα μέσο που μας επιτρέπει να συνδέουμε δυο ή περισσότερα κομμάτια. Για να πραγματοποιήσουμε όμως τη σύνδεση με τη βίδα

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 15. εγχειρίδιο σέρβις Series

Inspiron 15. εγχειρίδιο σέρβις Series Inspiron 15 5000 Series εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15 5558 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P51F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P51F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΤΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLOJ-S120P20 CLOJ-S120 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε

Διαβάστε περισσότερα

XPS 13 Εγχειρίδιο σέρβις

XPS 13 Εγχειρίδιο σέρβις XPS 13 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: XPS 9360 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P54G Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P54G002 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

Πίσω Εκτροχιαστής ΔΡΟΜΟΥ

Πίσω Εκτροχιαστής ΔΡΟΜΟΥ (Greek) DM-RD0003-09 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Πίσω Εκτροχιαστής ΔΡΟΜΟΥ RD-9000 RD-6800 RD-5800 RD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...4 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης Инструкции по установке и использованию

Οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης Инструкции по установке и использованию Πετσετοκρεµάστρες µε υγρό Οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης Инструкции по установке и использованию 1 2 3 1 2 3 0 0 0,6 m 2,4 m 0,6 m 2,4 m 1 1 1 2 3 1 2 3 0 0 0,6 m 2,4 m 0 0 0,6 m 2,4 m Min. 100 mm Min.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm /27/28

Οδηγίες συναρμολόγησης. Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm /27/28 Οδηγίες συναρμολόγησης Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1400 mm 1354 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Τέσσερις Κενές Μονάδες, Ύψος 1600 mm 1356 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Έξι Κενές Μονάδες,

Διαβάστε περισσότερα

Alienware 17 R4 Εγχειρίδιο σέρβις

Alienware 17 R4 Εγχειρίδιο σέρβις Alienware 17 R4 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Alienware 17 R4 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P31E Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P31E001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις. 2 σε 1

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις. 2 σε 1 Inspiron 17 7000 2 σε 1 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 17-7773 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P30E Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P30E001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς

COMMO. Παρουσίαση για τεχνικούς Παρουσίαση για τεχνικούς 1 Ευρετήριο Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα: Διαδικασία ελέγχου Πρώτο άναμμα Συντήρηση και καθάρισμα Service Τα πιο συχνά λάθη 2 Ξεκίνημα Πρώτο άναμμα 3 Διαδικασία ελέγχου Έλεγχος εγκατάστασης:

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε μπροστινή βάση γονάτου ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Σφίξτε το μοχλό του χειρόφρενου. 3 2 Τοποθετήστε σφήνες κάτω από τους πίσω τροχούς. 4 Σηκώστε το

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 15 3000 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15-3567 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P63F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P63F002 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού Λεπτομερείς οδηγίες για το όχημα Fiat Doblò Panel Van/Crewbus (263) 1.6 D Multijet Η ContiTech σάς παρέχει τρόπους αποφυγής σφαλμάτων κατά

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 3650 Εγχειρίδιο σέρβις

Inspiron 3650 Εγχειρίδιο σέρβις Inspiron 3650 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 3650 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: D19M Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: D19M002 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε μπροστινή βάση γονάτου ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Σφίξτε το μοχλό του χειρόφρενου. 3 2 Τοποθετήστε σφήνες κάτω από τους πίσω τροχούς. 4 Σηκώστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 33

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 33 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 20 ΧΡΗΣΗ... 31 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 33 2 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Για τη δική σας ασφάλεια και

Διαβάστε περισσότερα

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας TC100N Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου Πληροφορίες ασφάλειας Πριν χρησιμοποιηθεί αυτή η συσκευή, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες ασφάλειας: Μόλις ανοίξετε το κιβώτιο συσκευασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 31

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 31 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 18 ΧΡΗΣΗ... 29 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 31 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 15. εγχειρίδιο σέρβις Series

Inspiron 15. εγχειρίδιο σέρβις Series Inspiron 15 3000 Series εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 15 3558 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P47F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P47F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης Στήλη Ενέργειας Με Τρεις Κενές Μονάδες, Ύψος 491 mm 1345 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Στοιχείο Φωτισμού Και Τρεις Κενές Μονάδες, Ύψος 769 mm 1349 26/27/28 Στήλη Ενέργειας Με Έξι Κενές

Διαβάστε περισσότερα

XPS 15. Εγχειρίδιο σέρβις. Μοντέλο υπολογιστή: XPS 9550 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F001

XPS 15. Εγχειρίδιο σέρβις. Μοντέλο υπολογιστή: XPS 9550 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F001 XPS 15 Εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: XPS 9550 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P56F001 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Για χαρακτηριστικά των LED (δείτε στη σελίδα 6) MLD-28D/w MLD-34D/w MLD-44D/w Τάση τροφοδοσίας

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Για χαρακτηριστικά των LED (δείτε στη σελίδα 6) MLD-28D/w MLD-34D/w MLD-44D/w Τάση τροφοδοσίας ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Για χαρακτηριστικά των LED (δείτε στη σελίδα 6) MLD-28D/w MLD-34D/w MLD-44D/w Τάση τροφοδοσίας 220-240V

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED MLD-28D/w/90 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ/ΜΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ LED ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (για χαρακτηριστικά των LED δείτε στη σελίδα 6) Τάση τροφοδοσίας Μέγιστη κατανάλωση ισχύος Μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης

Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Ασύρματο Πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Οδηγίες Χρήσης 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το ασύρματο πληκτρολόγιο SK- 300W έχει δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης σε μία θύρα. Αποτελείται από το ασύρματο πληκτρολόγιο και τον ελεγκτή.

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 14. εγχειρίδιο σέρβις Series

Inspiron 14. εγχειρίδιο σέρβις Series Inspiron 14 5000 Series εγχειρίδιο σέρβις Μοντέλο υπολογιστή: Inspiron 14 5451 Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: P64G Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: P64G003 Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

EKD 10650.0E-84. Εγχειρίδιο οδηγιών

EKD 10650.0E-84. Εγχειρίδιο οδηγιών DE Bedienungsanleitung GB Instructions Booklet FR Mode d emploi IT Libretto Istruzioni NL Gebruiksaanwijzing ES Manual de instrucciones PT Manual de instruções GR Εγχειρίδιο οδηγιών EKD 10650.0E-84 Αγαπητή

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αντικαθιστούμε αμορτισέρ μπροστινής ανάρτησης σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αντικαταστήστε και τα δύο αμορτισέρ κατά την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ταυτόχρονα. 2 Σφίξτε το

Διαβάστε περισσότερα

``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΕΝΙΚΑ

``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΒS-0 Διευθυνσιοδοτούμενη φαροσειρήνα για πίνακα πυρανίχνευσης ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ ΣΤΟ μέτρο ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα