ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

2 Αγαπητοί Σύνεδροι, O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με επιτυχία, σε συνεργασία με την PALLADIAN, το «FMDAYS INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT», το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στο Μουσείο Μπενάκη με θέμα τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις μέσω του Facility Management, της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων. Κατά τη διάρκεια του FMDAYS 2017, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, το Facility Management ως πολύτιμος σύμμαχος τόσο για τον κλάδο της βιομηχανίας, όσο και για τον κλάδο των επιχειρήσεων, η μεθοδολογία ανάπτυξης στρατηγικής βασισμένη σε δεδομένα, καθώς και η βελτίωση της παραγωγικότητας και η μείωση του συνολικού κόστους μέσω ψηφιακών λύσεων. Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης του προγράμματος, σημαντικών συμμετοχών, ουσιαστικού και διαδραστικού διαλόγου, όσο και από πλευράς διάχυσης των συμπερασμάτων που εξήχθησαν. Με εκτίμηση, Γιώργος Δανιόλος, Πρόεδρος Hellenic Facility Management Association (HFMA) Διευθύνων Σύμβουλος ENGIE, Διευθύνων Σύμβουλος - ΗΡΩΝ

3 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ, MANAGING PARTNER, PALLADIAN CONFERENCES

4 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΟΛΟΣ, Πρόεδρος - Hellenic Facility Management Association (HFMA), Διευθύνων Σύμβουλος - ENGIE & Διευθύνων Σύμβουλος - ΗΡΩΝ Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Hellenic Facility Management Association (HFMA), Διευθύνων Σύμβουλος της ENGIE και Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡΩΝ, κ. Γιώργος Δανιόλος, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο κλάδος του Facility Management, όπως τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της καινοτομίας και της τεχνολογίας, καθώς και τις αλλαγές στον τρόπο εργασίας σε συνδυασμό με τη διαχείριση του κόστους. Όπως σημείωσε, τον μεγαλύτερο πυλώνα ανάπτυξης του κλάδου στην Ελλάδα αποτελούν τα κτήρια γραφείων, εγχώριων και πολυεθνικών εταιρειών. Σημαντικό μερίδιο της αγοράς ιδιαίτερα στον τομέα της αξιοποίησης των καινοτόμων τεχνολογιών που μπορεί να προσφέρει ο κλάδος εντοπίζεται στον κλάδο του τουρισμού, μία πηγή σημαντικών εσόδων για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

5 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, Associate Advisor, Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού - Συνδέσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρο Φέσσα, η Associate Advisor στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Κατερίνα Δασκαλάκη, απηύθυνε χαιρετισμό, σημειώνοντας ότι το ο κλάδος του Facility Management μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο τόσο για τον κλάδο της βιομηχανίας όσο και για τον κλάδο των επιχειρήσεων.

6 ROBERTO FUMAGALLI, Market and Sales Manager Life Science - Siemens Building Τechnologies Ελβετιας Ο Market and Sales Manager Life Science της Siemens Building Τechnologies στην Ελβετία, κ. Roberto Fumagalli, παρουσίασε την μεθοδολογία ανάπτυξης στρατηγικής που βασίζεται σε δεδομένα. Σε ένα έξυπνο εργοστάσιο του μέλλοντος (smart factory), ο πελάτης θα μπορεί να πραγματοποιεί την παραγγελία απευθείας από το διαδίκτυο αφού προηγουμένως θα είναι σε θέση να γνωρίζει το απόθεμα, το κόστος και τη διαδικασία παραγωγής, ενώ αν η παραγγελία καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο, θα λαμβάνει αυτόματη ενημέρωση, θα αναπτύσεται δηλαδή μία σχέση δράσης - αντίδρασης σε πραγματικό χρόνο.

7 ΕΝΟΤΗΤΑ I THE TECHNOLOGY ISSUE & ΠΩΣ ΤΟ INTERNET OF THINGS ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ FACILITY MANAGEMENT Ομιλητές Βαγγέλης Μαρκάκης, SEE Sector Director BSC/FM - Diversey Internet of CleanΤΜ: Αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τον καθαρισμό Ιορδάνης Χατζησταμάτης, Target Group Sales Manager Karcher Connected Cleaning Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος SenseOne Building Internet of Things for Facility Management

8 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ, SEE Sector Director BSC/FM - Diversey Ο SEE Sector Director BSC/FM της Diversey, κ. Βαγγέλης Μαρκάκης, σημείωσε τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου κλάδου ειδικά στον τομέα του καθαρισμού, καθώς μέσα από τη στρατηγική του Internet of Clean βελτιώνεται η παραγωγικότητα ενώ μειώνεται και το συνολικό κόστος. Πιο συγκεκριμένα, το Internet of Clean χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Internet of Things για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του εξοπλισμού, των μηχανών και των λειτουργιών μέσω δεδομένων που συλλέγονται από διαφορετικούς αισθητήρες. Η ανάλυση των δεδομένων δίνει την πλήρη εικόνα της λειτουργίας της επιχείρησης, του δοσομετρικού εξοπλισμού, της συμμόρφωσης με τα πρότυπα υγιεινής και απόδοσης των μηχανών, ενώ μεταμορφώνει το μοντέλο του service από αυτό της απλής επέμβασης σε μοντέλο πρόληψης και πρόβλεψης (from reactive to proactive and predictive).

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ, Target Group Sales Manager - Karcher Ο Target Group Sales Manager της Karcher, κ. Ιορδάνης Χατζησταμάτης, τόνισε ότι σε έναν κόσμο που ο ρυθμός των εξελίξεων είναι ταχύτατος, το διαδίκτυο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Μιλώντας για την ψηφιοποίηση του καθαρισμού, ο κ. Χατζησταμάτης σημείωσε ότι ο κλάδος του εργολαβικού καθαρισμού θα πρέπει να ακολουθήσει και να συμβαδίσει με την νέα αυτή μορφή. Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί βελτίωση της ποιότητας του καθαρισμού, αύξηση της αποδοτικότητας, διαρκής εξέλιξη των ψηφιακών λύσεων καθώς κι αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

10 ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Διευθύνων Σύμβουλος - SenseOne Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SenseOne, κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, μίλησε για την παγκόσμια τεχνολογική τάση στα επαγγελματικά κτίρια, η οποία συνίσταται στην μετάβαση από παραδοσιακούς κτιριακούς αυτοματισμούς (Building Automation Systems) σε αυτό που ονομάζουμε Building Internet of Things (ΒΙοΤ), δηλαδή την μετατροπή των κτιρίων σε «ψηφιακές πλατφόρμες» μέσω της διασύνδεσης και ολοκλήρωσης των κτιριακών υποδομών, πόρων και συστημάτων. Συγκεκριμένα, παρουσίασε έναν τεχνολογικό οδικό χάρτη που θα επιτρέψει στις εταιρείες Facility Management να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες τους με στόχο την δημιουργία «έξυπνων κτιρίων» μέσα από την αξιοποίηση των BIG DATA σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή των δεδομένων που προκύπτουν από την αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων, πόρων, υποδομών και συστημάτων. Επίσης, ο κος Θεοδωρόπουλος έδωσε έμφαση στην στρατηγική σημασία της συνεργασίας μεταξύ εταιρειών FM και πληροφορικής με πρώτο πρακτικό πεδίο εφαρμογής την από κοινού υλοποίηση έργων Ενεργειακής Αποδοτικότητας με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών Internet of Things.

11 Ομιλητές ΕΝΟΤΗΤΑ II THE ENERGY ISSUE Νίκος Αττάλογλου, Διευθυντής Ανάπτυξης Διανομής - Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής Α.Ε. Ο Ρόλος του Φυσικού Αερίου στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων Φώτης Κοκοτός, Διευθύνων Σύμβουλος - Elounda Real Estate Development, Μέλος διοίκησης - Ελούντα Α.Ε. Hotel Energy Management: What do resorts need? Σταύρος Μπουλταδάκης, Υπεύθυνος Προώθησης Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τομέας Κτηριακών Αυτοματισμών - Siemens A.E. Οι Κτηριακοί Αυτοματισμοί ως βασικός παράγοντας μείωσης των λειτουργικών εξόδων και αύξησης της αποδοτικότητας στη Διαχείριση Εγκαταστάσεων

12 ΝΙΚΟΣ ΑΤΤΑΛΟΓΛΟΥ, Διευθυντής Ανάπτυξης Διανομής - Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής Α.Ε. Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διανομής της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής Α.Ε., κ. Νίκος Αττάλογλου, σημείωσε ότι η στρατηγική της ΕΔΑ είναι η υγιής ανάπτυξη κι η επιχειρησιακή αριστεία, με τα οφέλη που προκύπτουν για το Facility Management να είναι σημαντικά αφού εξοικονομούνται πόροι, κατανέμονται οι δαπάνες σε επιλεγμένο χρόνο, γίνεται μία ποιοτική και περιβαλλοντική προσέγγιση στον πελάτη, βελτιώνοντας το προφίλ της εταιρείας Facility Management.

13 ΦΩΤΗΣ ΚΟΚΟΤΟΣ, Διευθύνων Σύμβουλος - Elounda Real Estate Development & Μέλος Διοίκησης - Ελούντα Α.Ε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elounda Real Estate Development και μέλος της διοίκησης της Ελούντα Α.Ε., κ. Φώτης Κοκοτός, τόνισε τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των ξενοδοχείων για μίσθωση αντίστοιχων υπηρεσιών, καθώς η διαχείριση χώρου και περιβάλλοντος είναι σημαντική και απαιτεί τις περισσότερες φορές υψηλή εξειδίκευση που δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί από τους ίδιους. Οι εταιρείες Facility Management συνεργάζονται με τα ξενοδοχεία τα τελευταία χρόνια, επιτυγχάνοντας την εξοικονόμηση πολλών δαπανών κυρίως του ρεύματος και των καυσίμων.

14 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ, Υπεύθυνος Προώθησης Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τομέας Κτηριακών Αυτοματισμών - Siemens A.E. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Προώθησης Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας στον Τομέας Κτηριακών Αυτοματισμών της Siemens A.E., κ. Σταύρο Μπουλταδάκη, το 80% του συνολικού κόστους ενός κτηρίου αφορά την περίοδο λειτουργίας του. Από αυτό, το 40% είναι για την ενέργεια, το 30% για τη συντήρηση και το 10% αφορά άλλα κόστη. Ο κ. Μπουλταδάκης τόνισε την ανάγκη για μείωση του κόστους ενέργειας, σημειώνοντας ότι τα πράσινα κτήρια έχουν 8% - 9% μειωμένο κόστος λειτουργίας και 8% μεγαλύτερη αξία. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τα κτήρια χρειάζονται επενδύσεις σε τεχνολογίες κτηριακού αυτοματισμού, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων έως και 30%, βελτίωση του μέσου ROI (Return Of Investment) έως και 6,6%, προσδίδοντας ταυτόχρονα υψηλότερη αξία στη συνολική επένδυση κι ενισχύοντας την «πράσινη» εικόνα του κτηρίου.

15 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η παρουσία εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του FMDAYS 2017 είχαν ως αποτέλεσμα την κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ. 12% 13% 6% 13% 6% 25% 25% ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ AGGREGATOR

16 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Τίτλος Μέσο Ημ/νία Δημ/σης Link Οι νέες τεχνολογίες & οι καινοτομίες του facility management αναδείχθηκαν στο συνέδριο FMDAYS 2017 b2green.gr 27/4/2017 Link HFMA: Διοργάνωσε με επιτυχία το «FMDAYS INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT» businessnews.gr 27/4/2017 Link Fmdays Innovation & Trends In Facility Management ecozen.gr 27/4/2017 Link FMDAYS Η καινοτομία και οι τάσεις στη διαχείριση εγκαταστάσεων energypress.gr 27/4/2017 Link FMDAYS Η καινοτομία και οι τάσεις στη διαχείριση εγκαταστάσεων energypress.gr-2 27/4/2017 Link Στις 24 Απριλίου το συνέδριο FMDAYS 2017 Innovation & Trends Ιn Facility Management energypress.gr-2 19/4/2017 Link Σύμμαχος για τις επιχειρήσεις ο κλάδος του Facility Management evrytanika.gr 28/4/2017 Link Σημαντικό συνέδριο FMDAYS INNOVATION TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT evrytanika.gr 19/4/2017 Link FMDAYS INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT grafeio-typou.gr 19/4/2017 Link Συνέδριο «FMDAYS 2017» στην Αθήνα στις 24 Απριλίου greenagenda.gr 19/4/2017 Link Σύμμαχος για τις επιχειρήσεις ο κλάδος του Facility Management imerisia.gr 28/4/2017 Link Σημαντικό συνέδριο FMDAYS INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT imerisia.gr 19/4/2017 Link Σύμμαχος για τις επιχειρήσεις ο κλάδος του Facility Management palo.gr 1/5/2017 Link HFMA: Διοργάνωσε με επιτυχία το "FMDAYS INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT", palo.gr 27/4/2017 Link ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACILITY MANAGEMENT ΣΤΟ FMDAYS 2017 voria.gr 27/4/2017 Link ΣΥΝΕΔΡΙΟ «FMDAYS 2017» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ voria.gr 19/4/2017 Link

17 b2green.gr

18 businessnews.gr capital.gr

19 ecozen.gr ecozen.gr

20 energypress.gr energypress.gr energypress.gr evrytanika.gr

21 evrytanika.gr grafeio-typou.gr

22 greenagenda.gr greenagenda.gr imerisia.gr

23 imerisia.gr palo.gr palo.gr

24 voria.gr voria.gr

25 SPONSORS BRONZE SPONSOR CONTRIBUTORS SUPPORTERS

26 COMMUNICATION SPONSORS COMMUNICATION SPONSORS

27 COMMUNICATION SPONSORS

28

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT O Σύνδεσμος Facility Management (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic FACILITY MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT ΔΕΥΤΕΡΑ 24.04.17 WWW.PALLADIANCONFERENCES.GR SPONSORS BRONZE CONTRIBUTORS SUPPORTERS COMMUNICATION SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 14.30-15.00 XΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ Γρηγόρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «Σχεδιάζοντας ένα έξυπνο & ευέλικτο περιβάλλον εργασίας» Τρίτη 24 Απριλίου 2018 Ιππόδρομος Μαρκόπουλου Αγαπητοί, Το παρόν αφορά στον απολογισμό του συνεδρίου 3 RD FM DAY 2018 - Σχεδιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «2nd CITY CONNECT FORUM & EXHIBITION», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Wyndham από το Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη)

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS)

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Εισαγωγή Χρόνια πριν, τα κτίρια ήταν απλά ένα μέρος για να μένεις ή να δουλεύεις. Στη διάρκεια των ετών, τα κτίρια εξελίχθηκαν σε μέρη που ζούμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωστάρας Γεώργιος Μονάδα Α Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Email: gkostaras@mou.gr Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας»

Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας» Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας» Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Ευχαριστώ θερμά το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την πρόσκληση και την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ, του Σ.Φ.Ε.Ε και της Π.Ε.Φ., στέφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) με το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020

Σύνδεση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) με το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 INTERREG Greece Bulgaria «Smart Specialisation» Θεσσαλονίκη, 24/11/2014, ΚΕΔΕΑ-ΑΠΘ Σύνδεση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) με το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων Η λύση της meazon Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών meazon» Μέτρηση της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και εξ αποστάσεως διαχείριση της λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση της ενεργειακής συμπεριφοράς υφιστάμενων και νέων κτιρίων με τη χρήση Κτιριακών Αυτοματισμών

Αναβάθμιση της ενεργειακής συμπεριφοράς υφιστάμενων και νέων κτιρίων με τη χρήση Κτιριακών Αυτοματισμών 31 Μαΐου 2014 Αναβάθμιση της ενεργειακής συμπεριφοράς υφιστάμενων και νέων κτιρίων με τη χρήση Κτιριακών Αυτοματισμών Siemens AE 2014 All rights reserved. www.siemens.gr/buildingtechnologies Οι μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6

Δελτίο Τύπου. Ενώ οι υπόλοιπες εκθέσεις ασχολούνται μόνο με επιμέρους τομείς της. No. 020/2015 101-HvS/Breu 1/6 Δελτίο Τύπου 28 Σεπτεμβρίου 2015 CeBIT 2016 (14 18 Μαρτίου, Δευτ. Παρ.): Η CeBIT προωθεί την ψηφιοποίηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την δημόσια διοίκηση και την κοινωνία - Ισχυρή ώθηση για την

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

FINERPOL 5 η Διαπεριφερειακή Ημερίδα

FINERPOL 5 η Διαπεριφερειακή Ημερίδα Regional 2014-2020 FINERPOL 5 η Διαπεριφερειακή Ημερίδα Κοζάνη, 3 Μαΐου 2017 Χρηματοδοτικά Εργαλεία & ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ Regional 2014-2020

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Συνάντηση Ολομέλειας Πλατφόρμα «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έρευνας και Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση της προγραμματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ Ι α ν ο υ ά ρ ι ο ς 2 0 1 8 Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α Σ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α Σ Κ Α Ι Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The economist-21 st roundtable with the government of Greece June 29 2017 Lights on: Power energy in Europe What changes have been made in the regulatory framework? New Memorandum provisions and Greece

Διαβάστε περισσότερα

Environmental approach to driving facility performance improvement Δρ. Στέλλα Πιτσαρή

Environmental approach to driving facility performance improvement Δρ. Στέλλα Πιτσαρή Environmental approach to driving facility performance improvement Δρ. Στέλλα Πιτσαρή Environmental Specialist, MSc Διαχείριση εγκαταστάσεων ψ (IFMA, 2012) International Facility Management Association

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 3o Ετήσιο Συνέδριο Cities - Citizens :«Think Οι Ελληνικές Πόλεις μπροστά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό».

ΘΕΜΑ: 3o Ετήσιο Συνέδριο Cities - Citizens :«Think Οι Ελληνικές Πόλεις μπροστά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα, 21 Μαϊου 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΔ/Φ.06.Α/18301 Ταχ. Δ/νση : Β. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικός ενεργειακός σχεδιασμός. Συνοπτικά αποτελέσματα εξέλιξης εγχώριου ενεργειακού συστήματος

Εθνικός ενεργειακός σχεδιασμός. Συνοπτικά αποτελέσματα εξέλιξης εγχώριου ενεργειακού συστήματος Εθνικός ενεργειακός σχεδιασμός Συνοπτικά αποτελέσματα εξέλιξης εγχώριου ενεργειακού συστήματος μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και περιβαλλοντικοί στόχοι αύξηση συμμετοχής ΑΠΕ στην κατανάλωση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Η Επόμενη μέρα της Ελληνικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. «Ο Ρόλος των Δικτύων στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής Ενέργειας»

Η Επόμενη μέρα της Ελληνικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. «Ο Ρόλος των Δικτύων στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής Ενέργειας» 1o Ελληνο-Ρωσικό Ενεργειακό Συνέδριο Η Επόμενη μέρα της Ελληνικής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας «Ο Ρόλος των Δικτύων στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής Ενέργειας» Ν. Χατζηαργυρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλωσορίζω σε ένα ιδιαίτερο συνέδριο, το πολυ-συνέδριο του Ecopol. Ένα συνέδριο που συζητά την προώθηση των πολιτικών που ενισχύουν την πράσινη καινοτομία. Σε αυτό το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων

Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων Μάγκυ Αθανασιάδη, Senior Advisor ΣΕΒ 18 Απριλίου 2019 Μια επανάσταση σε εκθετική εξέλιξη Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τεράστια Η συνδεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO 19thRoundtable with the Government of Greece-The Economist Kυρίες και Κύριοι Πριν ξεκινήσω

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Προδηµοσίευση ενιαίας δράσης ενισχύσεων έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτοµίας «Ερευνώ Δηµιουργώ Καινοτοµώ»

Προδηµοσίευση ενιαίας δράσης ενισχύσεων έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτοµίας «Ερευνώ Δηµιουργώ Καινοτοµώ» 1 Προδηµοσίευση ενιαίας δράσης ενισχύσεων έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτοµίας «Ερευνώ Δηµιουργώ Καινοτοµώ» Βασικός στόχος της ενιαίας δράσης «Ερευνώ Δηµιουργώ Καινοτοµώ» είναι η σύνδεση της

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας «Εθνικές προτεραιότητες για την έρευνα και καινοτομία και ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» Π. Χατζηνικολάου Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων 19,7 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής τ: f:

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων 19,7 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής τ: f: ΙΝΤΡΑΚΟΜ Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων 19,7 χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19002 Παιανία Αττικής τ: 2106671000 f: 2106671001 www.intracom-telecom.com Μετατρέποντας τις μετρήσεις νερού σε «έξυπνες»

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Δεδομένων για Στήριξη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Καθηγητής Γεώργιος Ζαλίδης Ενότητες παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από την Palladian, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σε συνεργασία με το FnB Daily και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέουμε με ενέργεια κάθε γωνιά της Ελλάδας

Συνδέουμε με ενέργεια κάθε γωνιά της Ελλάδας Συνδέουμε με ενέργεια κάθε γωνιά της Ελλάδας Ποιοι είμαστε Μια από τις μεγαλύτερες Εταιρίες Διανομής Ηλεκτρικού Ρεύματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση βάσει του αριθμού των καταναλωτών που εξυπηρετούμε και του

Διαβάστε περισσότερα

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Συστάδες Συνεργατικών Δρ Παναγιώτης Γραμμέλης, Δ/ντής Ερευνών, Ι.Δ.Ε.Π. / Ε.ΚΕ.Τ.Α. Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Logistics Conferences Γλυφάδα Golf Gardens, 19-20 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Η Έξυπνη Πόλη Μέσα από τα Μάτια των Ελληνικών Δήμων

Η Έξυπνη Πόλη Μέσα από τα Μάτια των Ελληνικών Δήμων ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΙΙ Η Έξυπνη Πόλη Μέσα από τα Μάτια των Ελληνικών Δήμων Γεώργιος Σιώκας Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ Ερευνητής ΕΒΕΟ/ΕΜΠ Mέλος ομάδας εργασίας του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ)

Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ) Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ) Μέτοχοι της Εταιρίας Ερευνητικός Φορέας Σύνδεσμοι Επιχειρήσεις Άλλοι φορείς Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης Περιγραφή Η Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πολυτεχνείου Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

Athenaeum InterContinental

Athenaeum InterContinental 7.5.2018 Athenaeum InterContinental digital economy forum 2016 Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή Ο ΣΕΠΕ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων της δυναμικής του πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

From M2M to the Internet of Things

From M2M to the Internet of Things From M2M to the Internet of Things Γιάννης Καπατσούλιας M2M Sales & Marketing Greece Vodafone Group Enterprise Τι είναι το Machine-to-Machine (M2M) M2M Το M2M είναι: Απλές συσκευές που μετατρέπονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής

Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Μπάμπης Τσιτλακίδης Ο ρόλος της Ψηφιακής Στρατηγικής Η ψηφιακή τεχνολογία ως: Καταλύτης για την επίλυση σύγχρονων αστικών ζητημάτων Βασικό εργαλείο για αστικό σχεδιασμό Το μέσο (και όχι αυτοσκοπός) για

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου

22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου Δημητ Πρόγραμμα & Θεματολογία 2013 22 & 23 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ- ΣΥΝΔYΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ^ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ε.Υ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

The Third Agricultural Business Summit: Harvesting for Growth? The Internet of Things. Μάρτιος 2017

The Third Agricultural Business Summit: Harvesting for Growth? The Internet of Things. Μάρτιος 2017 The Third Agricultural Business Summit: Harvesting for Growth? The Internet of Things Μάρτιος 2017 Ένας νέος κόσμος δυνατότητων από την WIND The Internet of Things Παγκόσμιες τάσεις & εντυπωσιακά στατιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου 1 Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει καθημερινά, μια σειρά από χρήσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε χιλιάδες πολίτες. Αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Διεκδικεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφέρειας Ν. - Κατευθύνσεις για τη Διαμόρφωση Στρατηγικών Προτεραιοτήτων και έργων για την βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια

Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις. Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια Η Schneider Electric & η Καυκάς σας καλωσορίζουν στην παρουσίαση για τις Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για Κατοικίες & Εμπορικά Κτίρια New Hotel, 21 Ιανουαρίου 2014 1 Ποιά είναι η Schneider

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδοτικές ευκαιρίες από το Περιφερειακό ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας

Χρηματοδοτικές ευκαιρίες από το Περιφερειακό ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας Εργαλεία χρηματοδότησης της καινοτομίας Θεσσαλονίκη, 12 Νοεμβρίου 2015 Χρηματοδοτικές ευκαιρίες από το Περιφερειακό ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας Κωστάρας Γεώργιος Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

«Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα»

«Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα» «Επενδύουμε στο αύριο του Αγροτικού Τομέα» Ιωάννης Π. Κουφουδάκης - Διευθύνων σύμβουλος 23 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών Ρόδος Σεπτέμβριος 2016 H ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου οφείλει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Σκοπός του Μαθήματος Τα τουριστικά προϊόντα/υπηρεσίες έχουν ιδιαιτερότητες, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά τη διοίκηση και τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΡΕΥΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

«ΕΡΕΥΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» «ΕΡΕΥΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» 26/09/2016 Προδημοσίευση Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» http://www.eyde-etak.gr/central.aspx?sid=119i499i1288i646i491458&jscript=1 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ»

Ενημερωτικό σημείωμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» Ενημερωτικό σημείωμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ 2016 2Ενημερωτικό για τη δράση «Ερευνώ - Δημιουργώ Καινοτομώ» Βασικός στόχος της ενιαίας δράσης «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» που χρηματοδοτείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

«Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας»

«Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας» ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Τοµέας : METAΦΟΡΕΣ & Logistics 1 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ» «Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας» Μαρία Μποϊλέ,

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Βούλγαρης Αριστείδης Αυτόνομο Γραφείο RIS 3 Τρίκαλα, 19 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Πλήρως αναγνωρισμένο δημόσιο πανεπιστήμιο που

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα για Η2020 ICT & FET. Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας

Ημερίδα για Η2020 ICT & FET. Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας Ημερίδα για Η2020 ICT & FET Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας 2 ΤΠΕ Παρούσα κατάσταση κατάσταση ΕΣΠΑ 2007 2013 Η έρευνα στον τομέα των ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt

Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt Στέλιος Βαμβούρης, MBA, MSc Head, Transportation Dpt Logistics- Ορισμός MAKIOS LOGISTICS- Εταιρικό Video Logistics Service Providers Τα Logistics στην Ελλάδα Περιγραφή Θέσης ενός Logistician Γνώσεις ενός

Διαβάστε περισσότερα

Η βιώσιμη ανάπτυξη έχει πυροδοτήσει αρκετές διαφωνίες ως προς την έννοια, τη χρησιμότητα αλλά και τη σκοπιμότητά της τα τελευταία χρόνια.

Η βιώσιμη ανάπτυξη έχει πυροδοτήσει αρκετές διαφωνίες ως προς την έννοια, τη χρησιμότητα αλλά και τη σκοπιμότητά της τα τελευταία χρόνια. Ν. Χατζηαργυρίου: «Έξυπνη προσαρμογή ή θάνατος;» Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Economist για το σημερινό Συνέδριο που έχει ως επίκεντρο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2o Ετήσιο Συνέδριο Cities - Citizens :«Ελληνικές Πόλεις: Εφαλτήριο Οικονομικής Ανάπτυξης και Αειφορίας για την Ελλάδα»

ΘΕΜΑ: 2o Ετήσιο Συνέδριο Cities - Citizens :«Ελληνικές Πόλεις: Εφαλτήριο Οικονομικής Ανάπτυξης και Αειφορίας για την Ελλάδα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Αθήνα,08 Μαϊου 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ.: ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΔ/Φ.06.Α/15150 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-KYΠΡΟΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-KYΠΡΟΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-KYΠΡΟΣ 2014-2020 1 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 16.000.000,00 ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: 15.03.2016, 15:00 ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΕΛΛΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον»

ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ράσειςτου ΥΠΕΚΑ: το Πρόγραµµα «Χτίζοντας το Μέλλον» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας - Κ.Α.Π.Ε. e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

15 Ο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας-Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010 22-23 Νοεμβρίου 2010

15 Ο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας-Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010 22-23 Νοεμβρίου 2010 Solar Technologies 15 Ο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας-Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010 22-23 Νοεμβρίου 2010 Διαφανείς Ηλιακές Κυψελίδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Φωτοβολταϊκά παράθυρα ενταγμένα στην αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Oικο-καινοτομία: ένας εφικτός στόχος ένα αειφόρο μέλλον

Oικο-καινοτομία: ένας εφικτός στόχος ένα αειφόρο μέλλον ΗΜΕΡΙΔΑ «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» Oικο-καινοτομία: ένας εφικτός στόχος ένα αειφόρο μέλλον Μανώλης Αγγελάκας Ευρωβουλευτής ΕΛΚ-Ε Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1 1 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕ ΕΣΠΑ Κατάρτιση ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 / Οργανωτική δομή ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Κοινωνικοί Εταίροι Εμπειρογνώμονες 2 ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΜΕΑ 3 ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Προτεινόμενη Στρατηγική

Διαβάστε περισσότερα

H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας

H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας Ρωμοσιός Γεώργιος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Νέες Ευκαιρίες Γιώργος Καραμανώλης, Partner CTO Crowdpolicy Σύμβουλος Πληροφορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Project management

Διαβάστε περισσότερα

στήριξη της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών μέσα από τις δράσεις του Γ ΚΠΣ

στήριξη της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών μέσα από τις δράσεις του Γ ΚΠΣ Καινοτόμες Εφαρμογές του Ευρυζωνικού Διαδικτύου στήριξη της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών μέσα από τις δράσεις του Γ ΚΠΣ Κωνσταντίνος Δούκας Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. το

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ

Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 Προοπτικές συνεργασίας και καινοτομίας στο νέο ΠΑΑ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Δρ Νίκος Καραμπέκιος Δρ Ηρακλής Αγιοβλασίτης 07.12.2015 ris3attica.gr συλλέγουμε δεδομένα για την Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα δαπάνες, προσωπικό, δραστηριότητα, επιστημονικές

Διαβάστε περισσότερα