ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

2 Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Στο συνέδριο επισημάνθηκε η συμβολή του έμμισθου δικηγόρου στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης, καθώς και η αλληλοεπίδραση και η συνεργασία του με άλλες λειτουργίες της επιχείρησης, που θα αποφέρουν τα θετικά αποτελέσματα που κάθε επιχείρηση χρειάζεται. Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης του προγράμματος, σημαντικών συμμετοχών, ουσιαστικού και διαδραστικού διαλόγου, όσο και από πλευράς διάχυσης των συμπερασμάτων που εξήχθησαν και κατ επέκταση της δημοσιότητας που έλαβε από τα ΜΜΕ. Γρηγόρης Λεωνίδης, Managing Partner, Palladian Conferences

3 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ, MANAGING PARTNER, PALLADIAN CONFERENCES

4 Γεωργία Γεωργίου, Δικηγόρος, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Η κ. Γεωργία Γεωργίου, Δικηγόρος, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αναφέρθηκε στη σημαντική διεύρυνση του αντικείμενου της εργασίας ενός δικηγόρου, αφού οι απαιτήσεις των εντολέων του είναι πολυπληθείς και μεγάλες. Οι δικηγόροι, όπως τόνισε, είναι από τα βασικά στελέχη μίας εταιρείας και επισήμανε ότι δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ μαχόμενης κι έμμισθης δικηγορίας.

5 Στάθης Μίχος, Δικηγόρος, LL.M, Μ.Δ.Ε., Διευθυντής Νομικών Θεμάτων στην Pfizer Hellas Α.Ε. και τ. Πρόεδρος Δ.Σ. της Association of Corporate Counsel Europe Ο κ. Στάθης Μίχος, Δικηγόρος, LL.M, Μ.Δ.Ε., Διευθυντής Νομικών Θεμάτων στην Pfizer Hellas Α.Ε. και τ. Πρόεδρος Δ.Σ. της Association of Corporate Counsel Europe, υποστήριξε πως ο κλάδος των δικηγόρων είναι «γοητευτικός», αλλά οι δικηγόροι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε δυσκολία τους προκύψει. Αναφερόμενος στο μέλλον της χώρας, τόνισε ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα και θα πρέπει ο κλάδος να είναι προετοιμασμένος, ώστε να αντιμετωπίσει τα ενδεχόμενα προβλήματα.

6 Τερψιχόρη Ν. Μαγδαληνού, Δικηγόρος LL.M. στη Δικηγορική Εταιρεία «ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» - Ο νέος γενικός κανονισμός για τα Προσωπικά Δεδομένα Η κ. Τερψιχόρη Ν. Μαγδαληνού, Δικηγόρος LL.M. στη Δικηγορική Εταιρεία «ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», αναφέρθηκε στον κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα για τη ψήφιση του οποίου από τη Βουλή χρειάστηκαν 4 χρόνια. Το κόστος συμμόρφωσης των εταιρειών αγγίζει τα 2,5 τρις ευρώ το χρόνο, υποχρεώνοντας τις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα δεδομένα, να ορίσουν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων και να εκτιμούν τον αντίκτυπο αυτής της προστασίας. Σημείωσε δε ότι παγκόσμια, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα διοικητικά πρόστιμα είναι πολύ υψηλά και αγγίζουν το 4% του συνολικού παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών.

7 ΕΝΟΤΗΤΑ I Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Συντονιστής Στάθης Μίχος, Δικηγόρος, LL.M, Μ.Δ.Ε., Διευθυντής Νομικών Θεμάτων στην Pfizer Hellas Α.Ε. και τ. Πρόεδρος Δ.Σ. της Association of Corporate Counsel Europe Ομιλητές Γεώργιος Ι. Λιακόπουλος, Group General Counsel της Piraeus Bank SA Γεώργιος Νικολάου, Διευθυντής Φορολογίας & Ταμειακών Διαθεσίμων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. Μιχάλης Πούλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Regency

8 ΕΝΟΤΗΤΑ I Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ. Γεώργιος Ι. Λιακόπουλος, Group General Counsel της Piraeus Bank SA, αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο του έμμισθου δικηγόρου σε μία επιχείρηση στις μέρες μας, καθώς θα πρέπει να διαχειρίζεται νομικούς κινδύνους, καταφέρνοντας παράλληλα να συνεργάζεται άψογα με όλα τα τμήματα της εταιρείας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο κ. Γεώργιος Νικολάου, Διευθυντής Φορολογίας & Ταμειακών Διαθεσίμων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., επισήμανε ότι ο ρόλος ενός έμμισθου δικηγόρου είναι σημαντικός σε μία εταιρεία με υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο έμμισθος δικηγόρος θα πρέπει να έχει πλήρη γνώση των δραστηριοτήτων και του αντικειμένου στο οποίο απασχολείται, να μπορεί να κρίνει και να αξιολογεί καταστάσεις και να μπορεί να αναλαμβάνει το ρίσκο για μία απόφαση της εταιρείας. Από τη μεριά του, ο κ. Μιχάλης Πούλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Regency, τόνισε ότι ο έμμισθος δικηγόρος είναι απαραίτητο να έχει μεγάλη εξοικείωση με την κουλτούρα της εταιρείας, εξαιρετική γνώση του αντικειμένου δραστηριότητας, ευρύτερες επιχειρηματικές γνώσεις κι ευελιξία στην αποδοχή των αλλαγών της επιχείρησης.

9 Συντονιστής ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & Η ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Θεόδωρος Σκουζός, Διαχειριστής Εταίρος στη δικηγορική εταιρεία Ιάσων Σκουζός και Συνεργάτες Ομιλητές Γιώργος Μαργώνης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Διανομής Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, στην εταιρεία Παπαστράτος (Εταιρεία της Philip Morris International) Λεωνίδας Τόλης, Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Μάλτας στην εταιρεία Παπαστράτος (Εταιρεία της Philip Morris International) Επαμεινώνδας Χάνδρος, Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου & Κανονιστικής Συμμόρφωσης στη WIND Ελλάς Αθηνά Χατζηπαυλή, Δικηγόρος, Προϊστάμενη Δικαστικού Τμήματος της WIND Ελλάς

10 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & Η ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ο κ. Θεόδωρος Σκουζός, Διαχειριστής Εταίρος στη δικηγορική εταιρεία Ιάσων Σκουζός και Συνεργάτες, σημείωσε ότι οι εταιρείες έχουν πολλές απαιτήσεις από τους νομικούς συμβούλους ή τα νομικά τους τμήματα. Συνεπώς, ο δικηγόρος καλείται να λειτουργεί και ως manager με την ανάληψη διαχείρισης επιχειρηματικών κινδύνων για λογαριασμό της εταιρείας. Από τη μεριά του, ο κ. Γιώργος Μαργώνης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Διανομής Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, στην εταιρεία Παπαστράτος (Εταιρεία της Philip Morris International), υποστήριξε πως το νομικό τμήμα συμμετέχει στη λήψη της επιχειρηματικής απόφασης, προσαρμόζεται στις εξελίξεις και επικοινωνεί ξεκάθαρα και με απλότητα. Αναφερόμενος στην εταιρεία του, επισήμανε ότι η συνεργασία των εμπορικών τμημάτων με το νομικό τμήμα είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτιμώνται και αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την συνεργασία της εταιρείας με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

11 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & Η ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδα Τόλη, Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Μάλτας στην εταιρεία Παπαστράτος (Εταιρεία της Philip Morris International), η Ελλάδα έχει ένα πολύ αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο όσον αφορά στα καπνικά προϊόντα και αναφερόμενος στην εταιρεία του, επεσήμανε ότι το νομικό τμήμα αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής απόφασης, γνωρίζει τους στόχους της εταιρείας και τις εμπορικές προτεραιότητες, σκέφτεται στρατηγικά και δοκιμάζει νέες ιδέες. Στο τέλος της ομιλίας του, εστίασε στην σημασία που έχει η έγκαιρη εμπλοκή του νομικού τμήματος στην διαμόρφωση των στόχων και δραστηριοτήτων της εταιρείας, στην εμπιστοσύνη καθώς και στην αναγνώριση της συνεισφοράς των έμμισθων δικηγόρων στα επιτεύγματά της. Ο κ. Επαμεινώνδας Χάνδρος, Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου & Κανονιστικής Συμμόρφωσης στη WIND Ελλάς, υποστήριξε ότι τα τελευταία 6 χρόνια οι εταιρείες έχουν μειώσει το προσωπικό τους κατά 50%, μέσα από αρκετές δύσκολες καταστάσεις. Στάθηκε στο πολύ σημαντικό θέμα της νόμιμης τοποθέτησης κεραιών με το κανονιστικό πλαίσιο της χώρας που προκαλεί προβλήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλό νομικό ρίσκο για τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, στις οποίες ο έμμισθος δικηγόρος θα πρέπει να σκέφτεται επιχειρηματικά και στη συνέχεια να είναι ικανός να διαχειρίζεται τους κινδύνους που προκύπτουν, έχοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό ρόλο.

12 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & Η ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η κ. Αθηνά Χατζηπαυλή, Δικηγόρος, Προϊστάμενη Δικαστικού Τμήματος της WIND Ελλάς, τόνισε ότι από το 2010 οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν μειώσει πολύ τα διαθέσιμα κονδύλια τους, ενώ η νομική ύλη παραμένει η ίδια. Αν και η μείωση αγγίζει το 60%, η θετική έκβαση των δικαστικών αποφάσεων φτάνει το 90% και μόνο περήφανοι μπορεί να είναι οι εργαζόμενοι του νομικού τμήματος της WIND Ελλάς για την αποτελεσματικότητά τους, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

13 Αλέξανδρος Δοβλές, Δικηγόρος, LLM στη Δικηγορική Εταιρεία «Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» Ο κ. Αλέξανδρος Δοβλές, Δικηγόρος, LLM στη Δικηγορική Εταιρεία «Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», αναφέρθηκε στην οργάνωση ενός νομικού τμήματος μίας επιχείρησης, καθώς και στο ζήτημα της αμοιβής ενός εξωτερικού συνεργάτη δικηγόρου, αλλά και στους τρόπους συνεργασίας και γνώσης της επιχείρησης. Στάθηκε δε στο πόσο καλά θα πρέπει ο δικηγόρος να γνωρίζει την εταιρεία και τη λειτουργία της, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί μία ενδεχόμενη κρίση.

14 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Συντονιστής Αντιγόνη Παπαγγελοπούλου, Νομικός Σύμβουλος, Head of Legal & Compliance South East Europe της Nokia Ομιλητές Ναταλί Κεδίκογλου, Νομική Σύμβουλος και Manager Legal Affairs στη «Νέα Οδός Α.Ε.» & «Οδός Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.» Σπυριδούλα Μεγαλοκονόμου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας της Protergia Α.Ε. Γεώργιος Μυλωνογιάννης, Senior Partner στην εταιρεία «ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΥΛΩΝΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

15 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Στην ομιλία της, η κ. Αντιγόνη Παπαγγελοπούλου, Νομικός Σύμβουλος, Head of Legal & Compliance South East Europe της Nokia, σημείωσε ότι ο ρόλος του έμμισθου δικηγόρου έχει αλλάξει κι από έμπιστος σύμβουλος, καλείται πλέον να διαχειριστεί ολόκληρη την επιχείρηση και να μετατρέπεται σε manager ή επιχειρηματικό εταίρο, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Η κ. Ναταλί Κεδίκογλου, Νομική Σύμβουλος και Manager Legal Affairs στη «Νέα Οδός Α.Ε.» & «Οδός Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.», τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με ανεξάρτητους δικηγόρους, ειδικά στα χρόνια της κρίσης που υπάρχει μεγαλύτερη τάση για ανάθεση εργασίας σε εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και μειώνουν το ανελαστικό κόστος μισθοδοσίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κ. Κεδίκογλου πρότεινε ένα μοντέλο οργάνωσης το οποίο πρέπει να έχει την απαραίτητη ευελιξία, καθώς ο εσωτερικός νομικός σύμβουλος αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ ανεξάρτητων δικηγόρων και Διοίκησης. Υποστήριξε δε ότι συχνά το καταλληλότερο μοντέλο είναι η ικανή εσωτερική στελέχωση και η ανάθεση εργασίας σε εξωτερικούς συνεργάτες ταυτόχρονα, καθώς η επιλογή ταιριαστών συνεργατών είναι το ζητούμενο.

16 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η κ. Σπυριδούλα Μεγαλοκονόμου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας της Protergia Α.Ε., αναφέρθηκε στον τρόπο αμοιβής των εξωτερικών συνεργατών, όπως είναι η χρονοχρέωση, το πλαφόν αμοιβής (cap) καθώς και η αμοιβή που συνδέεται με την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης (success fee), ενώ τόνισε πως η σωστή οργάνωση έχει πλεονεκτήματα, αφού εξοικονομεί κόστη. Ο κ. Γεώργιος Μυλωνογιάννης, Senior Partner στην εταιρεία «ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΥΛΩΝΟΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», στάθηκε στη σχέση συνεργασίας μεταξύ έμμισθου δικηγόρου και εξωτερικού συνεργάτη δικηγόρου, υπογραμμίζοντας ότι παρά τον έλεγχο στον οποίο υπόκεινται και οι δύο, είναι επιτακτική ανάγκη να αλληλοϋποστηρίζονται σε μία δύσκολη δίκη για την καλύτερη έκβασή της.

17 Matthew Owens, Global Head Legal - Strategic Partnerships & Digital Medicine at Novartis Winner FT / Innovative Lawyers 2015 Ο κ. Matthew Owens, Global Head Legal - Strategic Partnerships & Digital Medicine at Novartis Winner FT / Innovative Lawyers 2015, βασικός ομιλητής του Συνεδρίου, αναφέρθηκε στο τμήμα της εταιρείας το οποίο δουλεύει και αναπτύσσεται συνεχώς, καθώς οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται. Και εκείνος στάθηκε στη σχέση μεταξύ ενός έμμισθου δικηγόρου με έναν εξωτερικό συνεργάτη, στην οποία παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμός, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς. Στο τέλος της ομιλίας του, επισήμανε τη σημασία της καλής επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών, η οποία κτίζει καλές σχέσεις που φέρνουν επιτυχίες στην επιχείρηση.

18 ΕΝΟΤΗΤΑ IV ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ: ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ BUSINESS PARTNER Η κ. Γεωργία Αδαμοπούλου, Επικεφαλής Υπηρεσίας Υποστήριξης Υλοποίησης Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής, σημείωσε ότι ο δικηγόρος πλέον πρέπει να είναι ικανός να χειρίζεται αρκετές διαφορετικές καταστάσεις ως επιχειρηματικός εταίρος. Για αυτό επιβάλλεται να έχει βαθιά γνώση του κλάδου και της αγοράς που εργάζεται, να μοιράζεται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες με την επιχείρηση και να μπορεί να επηρεάζει ανθρώπους και συμπεριφορές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

19 ΕΝΟΤΗΤΑ IV ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ: ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ BUSINESS PARTNER Σύμφωνα με την κ. Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια (Partner) της KPMG Σύμβουλοι Α.Ε., η επικοινωνία και η διοίκηση είναι δύο από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να έχει κάποιος δικηγόρος, για να μπορεί να μετατραπεί σε επιχειρηματικό εταίρο. Ο νομικός σύμβουλος που γνωρίζει καλά την επιχείρηση, η σκέψη του κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή, είναι συνεργάσιμος και μπορεί να διαχειρίζεται τα υψηλά ρίσκα, έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

20 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η παρουσία εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου και τη διαδραστική παρέμβαση του κοινού είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποιητική κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ, με συνολικά 21 μοναδικά δημοσιεύματα.

21 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ BUSINESS TODAY ΤΟ ΒΗΜΑ

22 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bankwars.gr bankwars.gr businessnews.gr

23 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ businessnews.gr economywatch.gr greekmoney.gr

24 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ insurancedaily.gr kontranews.gr livester.gr

25 mikrometoxos.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ mikrometoxos.gr nea-epoxi.gr

26 nea-epoxi.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ neasamos.gr neasamos.gr

27 palo.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ tromaktiko.org tromaktiko.org

28 ΑΙΓΙΔΕΣ Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

29 ΧΟΡΗΓΟΙ

30 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του υπό

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ, του Σ.Φ.Ε.Ε και της Π.Ε.Φ., στέφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η διευθέτηση νομικών ζητημάτων μέσω της διαμεσολάβησης, η διαχείριση ρίσκου σε μεγάλες συμβάσεις, η επίλυση διαφορών από την οπτική γωνία του έμμισθου δικηγόρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το 2 ND ATHENS LAW FORUM ON TAXATION πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/11, στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η μεγαλύτερη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο δικηγορικό επάγγελμα είναι επιτακτική αφού βελτιώνει την παραγωγικότητα και αυξάνει το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD ATHENS LAW FORUM ON TAXATION», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

The DPO Academy Profile

The DPO Academy Profile The DPO Academy Profile 1 Περιεχόμενα Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Η αγορά των Data Protection Officers Ο Ρόλος του Data Protection Officer Η ιδέα - Καινοτομία Σε ποιους απευθύνεται Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «2nd CITY CONNECT FORUM & EXHIBITION», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Wyndham από το Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Ο ρόλος του έμμισθου δικηγόρου σε σχέση με θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, καθώς και η εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Οι παράγοντες κλειδιά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η αποτελεσματικότητα, η ευθύνη και η διαφάνεια της εταιρικής διακυβέρνησης, οι ευκαιρίες επενδύσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «Athens Health Forum 2016», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από την Palladian, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σε συνεργασία με το FnB Daily και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η συλλογή δεδομένων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, τα σύγχρονα εργαλεία Digital Marketing και οι προβληματισμοί για τη λήψη της συγκατάθεσης και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα

Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα Προώθηση της Συμμόρφωσης, των Αποτελεσματικών Εσωτερικών Ελέγχων και της Επιχειρηματικής Ηθικής στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός για τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους κανόνες του ανταγωνισμού

Πρακτικός Οδηγός για τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους κανόνες του ανταγωνισμού Ειδική ενημερωτική εκδήλωση Το ευ ανταγωνίζεσθαι στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων Πρακτικός Οδηγός ΣΕΒ για τη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους κανόνες του ανταγωνισμού Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 Πρακτικός

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Χρήσιμα συμπεράσματα για τη θέση και τους ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα εξήχθησαν, στο συνέδριο «ΑΤΗΕNS WOMEN FORUM», που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 nd ATHENS LAW FORUM ON TAXATION: TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Αθήνα, 20 Νοεµβρίου 2015. Το σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Εισαγωγή Άρθρο 1. Γενικές πληροφορίες Άρθρο 2. Αρχές συστήματος αξιολόγησης Άρθρο 3. Πλαίσιο και διαστάσεις αξιολόγησης Α. Προσωπική Συνεισφορά: αξιολόγηση ως προς το ΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ε Μ Ε Λ. 3 Ιουλίου 2015. Μ. Χλουβεράκης. Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA

Κ Ε Μ Ε Λ. 3 Ιουλίου 2015. Μ. Χλουβεράκης. Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA Κ Ε Μ Ε Λ Μ. Χλουβεράκης Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA 3 Ιουλίου 2015 Bοηθούμε τους νέους να τολμήσουν το όραμά τους! Ποιοί είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

PwC. Νομοθετικό πλαίσιο και βέλτιστες πρακτικές Εσωτερικού Ελέγχου σε Ασφαλιστικές Εταιρείες

PwC. Νομοθετικό πλαίσιο και βέλτιστες πρακτικές Εσωτερικού Ελέγχου σε Ασφαλιστικές Εταιρείες Νομοθετικό πλαίσιο και βέλτιστες πρακτικές Εσωτερικού Ελέγχου σε Ασφαλιστικές Εταιρείες Ανδρέας Γ. Κουτούπης MIIA, PIIA, CIA, CCSA Senior Manager, Internal Audit Services PwC Εισαγωγή Η Εταιρική ιακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η ιαχείριση του Κινδύνου εοντολογίας έχει σηµασία

Γιατί η ιαχείριση του Κινδύνου εοντολογίας έχει σηµασία Γιατί η ιαχείριση του Κινδύνου εοντολογίας έχει σηµασία 3 ο ΠανελλήνιοΣυνέδριο ικηγόρωννοµικώνυπηρεσιών Θανάσης Κυράτσης Senior Legal Counsel & Compliance Manager, ING Greece Νοµική Βιβλιοθήκη 27 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ. Data Protection Officer - DPO Executive. (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων)

ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ. Data Protection Officer - DPO Executive. (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων) ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ Data Protection Officer - DPO Executive (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων) DPO Executive (Data Protection Officer Executive Training Program) Στις 27 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force

Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Ο ρόλος της επικοινωνίας στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας Marketing & Field Force Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου, 2009 Πάρις Μποσκόπουλος Governmental Affairs & Access Director Pfizer Hellas Δημήτρης Γκότσης

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Μπορείς να το έχεις! Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco! Κάποιες φορές χρειάζεσαι έναν πολύ καλό εργαζόμενο. Κάποιες άλλες πάλι χρειάζεσαι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Οι Πόλεις σε Δράση! Τοπικές Εκπαιδεύσεις Διεθνής Εκπαίδευση Στρατηγικό Σχέδιο Τοπικής Προσαρμογής

ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Οι Πόλεις σε Δράση! Τοπικές Εκπαιδεύσεις Διεθνής Εκπαίδευση Στρατηγικό Σχέδιο Τοπικής Προσαρμογής 2 ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Οι Πόλεις σε Δράση! Τοπικές Εκπαιδεύσεις Διεθνής Εκπαίδευση Στρατηγικό Σχέδιο Τοπικής Προσαρμογής Πιλοτικές Εφαρμογές και Πλάνο Παρακολούθησης ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ! Ξεκίνησε η επιχειρησιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ; 1. Υπάρχουν όραμα, αποστολή και συνολική επιχειρησιακή στρατηγική και μέχρι ποιο επίπεδο διοίκησης; 2. Υπάρχουν επιχειρησιακά σχέδια και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις. Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου

Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις. Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου nkonstantellos@icap.gr Tαυτότητα Έρευνας Απευθύνθηκε : Σε Ανώτερα και Ανώτατα Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Α. Π.: 686/27 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

Μαρούσι, Α. Π.: 686/27 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 26.03.2013 Α. Π.: 686/27 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη διεξαγωγή μελέτης, σχετικά με τις επιχειρηματικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην ταχυδρομική αγορά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Αγαπητές φίλες και φίλοι, Θα ήθελα πρώτα απ όλα να σας ευχαριστήσω θερμά που μας τιμάτε με την παρουσία σας στη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα, για την παρουσίαση των νέων διαδικτυακών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Μια εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN Business Plan (Γραπτή Τελική Εταιρική Αναφορά) Το business plan (γραπτή αναφορά) είναι η ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση της επιχειρηματικής σας ιδέας με τρόπο που να

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο» Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου συνέδριο με θέμα «Φυσικό Αέριο και Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο»

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ PETER SANFEY REGIONAL ECONOMIST FOR SOUTHEASTE EUROPE AND GREECE, EBRD TO THE EVENT «RESURRECTING THE GREEK ECONOMY: GREAT EXPECTATIONS?» ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι Εταίροι, Οι βασικοί χρηματοοικονομικοί δείκτες της εταιρίας για τις χρήσεις 2016 και 2015 έχουν ως εξής:

Κύριοι Εταίροι, Οι βασικοί χρηματοοικονομικοί δείκτες της εταιρίας για τις χρήσεις 2016 και 2015 έχουν ως εξής: ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ Του Διαχειριστή της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΦΟΙ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΙΚΕ» Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 007693401000, ΑΦΜ: 998398747 Προς την Ετήσια Συνέλευση των Εταίρων της 25 Ιουλίου 2017 Επί του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Πουρνάρα Σοφία, Μονάδα Α, ΕΥΔ ΠΑΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Πουρνάρα Σοφία, Μονάδα Α, ΕΥΔ ΠΑΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Πουρνάρα Σοφία, Μονάδα Α, ΕΥΔ ΠΑΑ ΠΛΑΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Κεφ. 9 του ΠΑΑ 1.1. Στόχοι και σκοπός 1.2. Διακυβέρνηση και συντονισμός 1.3. Θέματα και δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Γ. Κόκκορος

Δημήτριος Γ. Κόκκορος Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτριος Γ. Κόκκορος Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ημερ. Γέννησης: Διεύθυνση : Τηλ. επικ: e-mail: 12 Σεπτεμβρίου 1980, Ιωάννινα Βασ. Λάκωνος αρ. 5, ΤΚ 11524 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT O Σύνδεσμος Facility Management (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic FACILITY MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ MiFID II

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ MiFID II Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 1-2 Ιουνίου 2017 Η πρόσφατη διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση κατέδειξε αδυναμίες όσον αφορά τη λειτουργία και τη διαφάνεια των χρηματοπιστωτικών αγορών. Η συνακόλουθη ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π Ρ Ο Γ Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 11:00 Ρ Α Μ Μ Α Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΠΕ Ι. ΕΙΔΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΩΝ 1. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ (ΠΛΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ &

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2018: I m possible. Start your impossible

Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2018: I m possible. Start your impossible Αθήνα, 24 Απριλίου 2018 Συνέδριο Στελεχών Πωλήσεων NN Hellas 2018: I m possible. Start your impossible H NN Hellas διοργάνωσε το Συνέδριο βραβεύσεων, απολογισμού και προϋπολογισμού των Στελεχών Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ : ΣΚΥΛΛΑ & ΧΑΡΥΒΔΗ Ή ΚΑΣΤΩΡ & ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ;

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ : ΣΚΥΛΛΑ & ΧΑΡΥΒΔΗ Ή ΚΑΣΤΩΡ & ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ; 4 TH CORPORATE LAWYERS FORUM ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ : ΣΚΥΛΛΑ & ΧΑΡΥΒΔΗ Ή ΚΑΣΤΩΡ & ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ; Σ π ύ ρ ο ς Θ έ μ ε λ η ς Ν ο μ ι κ ό ς Σ ύ μ β ο υ λ ο ς Π

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη και λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία

Ανάπτυξη και λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία Ανάπτυξη και λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία Δημιουργούμε το Μέλλον Δρ Γρηγόρης Μακρίδης Προϊστάμενος Υπηρεσίας Έρευνας και

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα

Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα Ελλάδα-Πρόγραμμα ΟΟΣΑ: Τεχνική Υποστήριξη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα Προώθηση της Συμμόρφωσης, των Αποτελεσματικών Εσωτερικών Ελέγχων και της Επιχειρηματικής Ηθικής στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογική αντιμετώπιση δικηγορικών εταιρειών. Θεόδωρος Ι. Σκουζός Αλέξανδρος Δ. Μίχας

Φορολογική αντιμετώπιση δικηγορικών εταιρειών. Θεόδωρος Ι. Σκουζός Αλέξανδρος Δ. Μίχας Φορολογική αντιμετώπιση δικηγορικών εταιρειών Θεόδωρος Ι. Σκουζός Αλέξανδρος Δ. Μίχας Σύσταση νέας δικηγορικής εταιρείας Διακοπή εργασιών δικηγόρων ως φυσικών προσώπων / ελευθέρων επαγγελματιών Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση από την Εκπαίδευση στην Απασχόληση: Ο Ρόλος των Επιχειρήσεων. Μίχου Τέσσα, Policy Expert, Απασχόληση και Αγορά Εργασίας, ΣΕΒ

Μετάβαση από την Εκπαίδευση στην Απασχόληση: Ο Ρόλος των Επιχειρήσεων. Μίχου Τέσσα, Policy Expert, Απασχόληση και Αγορά Εργασίας, ΣΕΒ Μετάβαση από την Εκπαίδευση στην Απασχόληση: Ο Ρόλος των Επιχειρήσεων Μίχου Τέσσα, Policy Expert, Απασχόληση και Αγορά Εργασίας, ΣΕΒ Βασικά χαρακτηριστικά της θέσης των νέων στην αγορά εργασίας, στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης Η διοίκηση εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Όποιος ηγείται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Closing Remarks Wings to Fly Ετήσιο Συνέδριο Ινστιτούτο Εσωτερικών Eλεγκτών Ελλάδας ΙΙΑ Ελλάδας 18 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Closing Remarks Wings to Fly Ετήσιο Συνέδριο Ινστιτούτο Εσωτερικών Eλεγκτών Ελλάδας ΙΙΑ Ελλάδας 18 Οκτωβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Closing Remarks Wings to Fly Ετήσιο Συνέδριο Ινστιτούτο Εσωτερικών Eλεγκτών Ελλάδας ΙΙΑ Ελλάδας 18 Οκτωβρίου 2018 Το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ομιλητές

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος»

52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» 52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» Στην Αθήνα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 συνήλθε στα επί της οδού Βουκουρεστίου

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Η Ιδέα To 2009 καλλιεργήθηκε η ιδέα δημιουργίας ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανάπτυξης ικανοτήτων, το οποίο θα προσέφερε ουσιαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης O ρόλος των πωλήσεων αλλάζει, από το να πουλά

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π Ρ Ο Γ Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 11:00 Ρ Α Μ Μ Α Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Sales Co-Creation. Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη

Sales Co-Creation. Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη Sales Co-Creation Επανασχεδιάζοντας την διαδικασία πώλησης σε συνεργασία με τον πελάτη Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 (8:30-17:00) Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 (8:30-17:00) Hilton Hotel, Λευκωσία www.knowledgecy.com

Διαβάστε περισσότερα

DPO Βέλτιστες Πρακτικές

DPO Βέλτιστες Πρακτικές DPO Βέλτιστες Πρακτικές Ειρηνικός Πλατής, Εταίρος Πλατής Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία, συνεργαζόμενη με την ΕΥ 9 Φεβρουαρίου 2018 Εισαγωγή DPO: Νέος θεσμός Αλλαγές στο οργανόγραμμα και

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Η φύση της επιχειρησιακής στρατηγικής

Κεφάλαιο 1 Η φύση της επιχειρησιακής στρατηγικής Κεφάλαιο 1 Η φύση της επιχειρησιακής στρατηγικής Στοκεφάλαιοαυτό, θα αναφερθούμε: 1.1 Στα χαρακτηριστικά των στρατηγικών αποφάσεων 1.2 Στα Επίπεδα των Στρατηγικών που υπάρχουν σε ένα οργανισμό 1.3 Στο

Διαβάστε περισσότερα

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING

Your Business Partner. À ƒ π HR OUTSOURCING Your Business Partner À ƒ π HR OUTSOURCING ICAP HR Outsourcing ÔÈÔÈ Â Ì ÛÙÂ; H ICAP Group, είναι ο µεγαλύτερος όµιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, µε περίπου 50 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων:

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της επιχείρησης είναι αυτή των πωλήσεων, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI

Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI Του Νικόλαου Παναγόπουλου, Λέκτορα Μάρκετινγκ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2 ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ GSSI Πριν από μερικές ημέρες (25-27 Ιουνίου) φιλοξενήθηκε και διοργανώθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση. Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση. Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Το Πλαίσιο Η Ελλάδα μετά

Διαβάστε περισσότερα

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων 2 x 4 ώρες Μέτρηση και Βελτίωση Ενδυνάμωσης Ορισμός της Ενδυνάμωσης: Η ενδυνάμωση είναι η διαδικασία της αύξησης της ικανότητας των ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας - ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας

Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας - ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας - ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας Στάθης Ποταμίτης 17/9/2015 Ημερίδα ΣΔΕΕ-ΕΑΝΔΑ - Σύσταση δικηγορικών εταιρειών από νέους

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα