EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ"

Transcript

1 EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

2 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της AEG, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρείτε όλες σας τις συσκευές AEG σε άψογη εμφάνιση και άριστη λειτουργική κατάσταση. Με ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων σχεδιασμένων και κατασκευασμένων με τα υψηλά πρότυπα που αναμένετε, από ειδικά μαγειρικά σκεύη μέχρι καλάθια για πιατικά, από σχάρες μπουκαλιών μέχρι καλαίσθητους σάκους για τα άπλυτα Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση

3 Περιεχόμενα 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 Πληροφορίες ασφαλείας 7 Περιγραφή προϊόντος 9 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή χρήση 12 Λειτουργίες ρολογιού 13 Χρήση των εξαρτημάτων 14 Πρόσθετες λειτουργίες 14 Χρήσιμες συμβουλές 25 Φροντίδα και καθάρισμα 28 Τι να κάνετε αν Περιβαλλοντικά θέματα Τα παρακάτω σύμβολα χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης: Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ασφάλειά σας και πληροφορίες σχετικά με την αποφυγή ζημιάς στη συσκευή. Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Περιβαλλοντικές πληροφορίες Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

4 4 Πληροφορίες ασφαλείας ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται αν προκληθεί τραυματισμός ή ζημιά από λανθασμένη εγκατάσταση και χρήση. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες μαζί με τη συσκευή για μελλοντική αναφορά. Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος ασφυξίας, τραυματισμού ή μόνιμης αναπηρίας. Μην επιτρέπετε σε παιδιά και σε άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή πνευματικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης να χρησιμοποιούν τη συσκευή. Η χρήση της συσκευής από τα εν λόγω άτομα πρέπει να γίνεται μόνο υπό την επιτήρηση ή καθοδήγηση του ατόμου που είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή όταν λειτουργεί ή όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ. Aν η συσκευή διαθέτει διάταξη ασφάλειας για τα παιδιά, συνιστάται η ενεργοποίησή της. Εγκατάσταση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Αφαιρέστε όλα τα υλικά της συσκευασίας. Αν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Να είστε πάντα προσεκτικοί κατά τη μετακίνηση της συσκευής, καθότι είναι βαριά. Φοράτε πάντα γάντια ασφαλείας. Μην τραβάτε τη συσκευή από τη λαβή. Το ντουλάπι της κουζίνας και η υποδοχή για τη συσκευή πρέπει να έχουν κατάλληλες διαστάσεις. Τηρείτε την ελάχιστη απόσταση από τις άλλες συσκευές και μονάδες. Βεβαιωθείτε ότι οι κατασκευές κάτω από τις οποίες ή δίπλα στις οποίες εγκαθίσταται η συσκευή είναι ασφαλείς. Τμήματα της συσκευής είναι φορείς ρεύματος. Περιβάλλετε τη συσκευή με επίπλωση για να αποτραπεί η επαφή με τα επικίνδυνα τμήματα. Οι πλευρές της συσκευής πρέπει να πρόσκεινται σε συσκευές ή μονάδες με το ίδιο ύψος. Ηλεκτρική σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας.

5 Πληροφορίες ασφαλείας 5 Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών συμφωνούν με την παροχή ρεύματος. Αν δεν συμφωνούν, επικοινωνήστε με ηλεκτρολόγο. Χρησιμοποιείτε πάντα μια σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στο φις και το καλώδιο ρεύματος. Επικοινωνήστε με το Σέρβις ή έναν ηλεκτρολόγο για την αλλαγή ενός κατεστραμμένου καλωδίου ρεύματος. Μην επιτρέπετε σε καλώδια ρεύματος να έρχονται σε επαφή με την πόρτα της συσκευής, ιδιαίτερα όταν η πόρτα είναι ζεστή. Η προστασία από ηλεκτροπληξία των υπό τάση ή μονωμένων τμημάτων πρέπει να στερεώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνον αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο φις τροφοδοσίας. Εάν η πρίζα είναι χαλαρή, μη συνδέετε το φις τροφοδοσίας. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Χρησιμοποιείτε μόνο σωστές διατάξεις απομόνωσης: ασφαλειοδιακόπτες, ασφάλειες (βιδωτές ασφάλειες αφαιρούμενες από την υποδοχή), διακόπτες διαφυγής ρεύματος και ρελέ. Στην ηλεκτρική εγκατάσταση της συσκευής θα πρέπει να προβλέπεται μονωτική διάταξη που θα επιτρέπει την αποσύνδεση της συσκευής από το δίκτυο ρεύματος από όλους τους πόλους. Η μονωτική διάταξη πρέπει να έχει ελάχιστη απόσταση 3 χιλιοστών μεταξύ των επαφών. Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος τραυματισμού, εγκαυμάτων, ηλεκτροπληξίας ή έκρηξης. Χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή σε οικιακό περιβάλλον. Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα αερισμού δεν είναι φραγμένα. Μην αφήνετε τη συσκευή χωρίς επιτήρηση όταν μαγειρεύετε. Απενεργοποιείτε τη συσκευή μετά από κάθε χρήση. Το εσωτερικό της συσκευής ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Μην αγγίζετε τις αντιστάσεις που βρίσκονται εντός της συσκευής. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια φούρνου όταν αφαιρείτε ή εισάγετε εξαρτήματα ή σκεύη. Πρέπει να προσέχετε όταν ανοίγετε την πόρτα της συσκευής ενόσω η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να διαφύγει καυτός αέρας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή όταν βρίσκεται σε επαφή με νερό. Μην εφαρμόζετε πίεση στην πόρτα της συσκευής όταν είναι ανοιχτή.

6 6 Πληροφορίες ασφαλείας Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως επιφάνεια εργασίας ή ως επιφάνεια απόθεσης αντικειμένων. Κρατάτε πάντα κλειστή την πόρτα της συσκευής όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής προσεκτικά. Η χρήση συστατικών με αλκοόλη μπορεί να δημιουργήσει ένα μείγμα αλκοόλης και αέρα. Κατά το άνοιγμα της πόρτας, μην επιτρέπετε σε σπινθήρες ή γυμνές φλόγες να έρθουν σε επαφή με τη συσκευή. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα υλικά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στη συσκευή. Για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς ή ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας: Μην τοποθετείτε σκεύη ή άλλα αντικείμενα απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. Μην τοποθετείτε αλουμινόχαρτο απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. μην τοποθετείτε νερό απευθείας μέσα στη συσκευή όταν αυτή είναι ζεστή. μην αφήνετε υγρά πιάτα και φαγητά μέσα στη συσκευή μετά την ολοκλήρωση του μαγειρέματος. κατά την αφαίρεση ή την τοποθέτηση των εξαρτημάτων απαιτείται προσοχή. Ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Δεν αποτελεί ελάττωμα σύμφωνα με την εγγύηση. Χρησιμοποιείτε βαθύ ταψί για κέικ με μεγάλη ποσότητα υγρών. Οι χυμοί φρούτων προκαλούν λεκέδες οι οποίοι μπορεί να είναι μόνιμοι. Φροντίδα και καθάρισμα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, πυρκαγιάς ή βλάβης της συσκευής. Πριν από την πραγματοποίηση συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι κρύα. Υπάρχει ο κίνδυνος θραύσης των υαλοπινάκων. Αντικαταστήστε άμεσα τους υαλοπίνακες της πόρτας όταν έχουν υποστεί ζημιά. Επικοινωνήστε με το κέντρο σέρβις. Απαιτείται προσοχή κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή. Η πόρτα είναι βαριά! Καθαρίζετε τακτικά τη συσκευή για να αποτραπεί τυχόν επιδείνωση της κατάστασης του υλικού της επιφάνειας. Υπολείμματα λίπους ή τροφών στη συσκευή μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα υγρό μαλακό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι καθαρισμού για φούρνους, ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας στη συσκευασία.

7 Περιγραφή προϊόντος 7 Μην καθαρίζετε την καταλυτική εμαγιέ επίστρωση (εάν υπάρχει) με κανένα είδος απορρυπαντικού. Εσωτερικό φως Ο τύπος λαμπτήρα πυράκτωσης ή αλογόνου που χρησιμοποιείται σε αυτή τη συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακές συσκευές. Μην τον χρησιμοποιείτε για οικιακό φωτισμό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Πριν από την αντικατάσταση του λαμπτήρα, αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή από την ηλεκτρική τροφοδοσία. Χρησιμοποιείτε μόνο λαμπτήρες με τις ίδιες προδιαγραφές. Απόρριψη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Κίνδυνος τραυματισμού ή ασφυξίας. Αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στη συσκευή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

8 8 Περιγραφή προϊόντος 1 Πίνακας χειριστηρίων 2 Λαμπτήρες/σύμβολα των ζωνών μαγειρέματος 3 Διακόπτης λειτουργιών φούρνου 4 Λαμπτήρας/σύμβολο ισχύος 5 Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 6 Διακόπτης θερμοκρασίας 7 Λαμπτήρας/σύμβολο/ένδειξη θερμοκρασίας 8 Διακόπτες για τις ζώνες μαγειρέματος 9 Αντίσταση 10 Λαμπτήρας φούρνου 11 Ανεμιστήρας 12 Πίσω αντίσταση 13 Κάτω αντίσταση 14 Πλευρικές σχάρες, αποσπώμενες 15 Θέσεις σχάρας Αξεσουάρ φούρνου Μεταλλική σχάρα Για μαγειρικά σκεύη, φόρμες γλυκών, ψητά. Ταψί πολλαπλών χρήσεων Για γλυκά και μπισκότα. Για μαγείρεμα και ψήσιμο ή για τη συλλογή λίπους.

9 Πριν από την πρώτη χρήση 9 Βαθύ ταψί ψησίματος / γκριλ Για μαγείρεμα και ψήσιμο ή ως ταψί για τη συλλογή λίπους. Τηλεσκοπικοί βραχίονες Για τις σχάρες και τα ταψιά. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». πρώτος καθαρισμός Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα από τη συσκευή. Καθαρίστε τη συσκευή πριν από την πρώτη χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Φροντίδα και καθάρισμα». Ρύθμιση της ώρας Ο φούρνος μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μόνο μετά από τη ρύθμιση της ώρας. Όταν συνδέσετε τη συσκευή στην παροχή ρεύματος ή στην περίπτωση διακοπής ρεύματος, η ένδειξη της λειτουργίας Ώρας αναβοσβήνει αυτόματα. Για να ρυθμίσετε την τρέχουσα ώρα, χρησιμοποιήστε το κουμπί «+» ή «-». Μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα, η ένδειξη σταματάει να αναβοσβήνει και στην οθόνη εμφανίζεται η ρυθμισμένη ώρα της ημέρας.

10 10 Καθημερινή χρήση Για αλλαγή της ώρας δεν πρέπει να ρυθμίσετε κάποια αυτόματη λειτουργία (Διάρκεια Τέλος ) ταυτόχρονα. ή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πιέστε το διακόπτη λειτουργίας. Ο διακόπτης θα πεταχτεί προς τα έξω. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής 1. Στρέψτε το διακόπτη λειτουργιών φούρνου για να επιλέξετε μία λειτουργία φούρνου. 2. Στρέψτε το διακόπτη θερμοκρασίας για να επιλέξετε μία ρύθμιση θερμοκρασίας. 3. Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, στρέψτε τους διακόπτες λειτουργιών φούρνου και το διακόπτη θερμοκρασίας στη θέση απενεργοποίησης. Σύμβολο διακόπτη, ένδειξη ή λαμπτήρας (εξαρτάται από το μοντέλο - ανατρέξτε στην επισκόπηση της συσκευής): Η ένδειξη ανάβει όταν ο φούρνος θερμαίνεται. Ο λαμπτήρας ανάβει όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Το σύμβολο υποδεικνύει κατά πόσον ο διακόπτης ελέγχει μία από τις ζώνες μαγειρέματος, τις λειτουργίες του φούρνου ή τη θερμοκρασία. Λειτουργίες φούρνου Λειτουργία φούρνου Φωτισμός Μαγείρεμα με θερμό αέρα Σκάλα ψησίματος για πίτσα Πάνω/Κάτω Χρήση Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτή για φωτισμό στο εσωτερικό του φούρνου. Για ψήσιμο μέχρι και σε τρία επίπεδα του φούρνου ταυτόχρονα. Μειώστε τη θερμοκρασία φούρνου (κατά C) σε σύγκριση με τη λειτουργία «Πάνω/Κάτω». Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται επίσης για την ξήρανση τροφίμων. Για ψήσιμο φαγητών σε ένα επίπεδο του φούρνου με έντονο ρόδισμα και τραγανή βάση. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου (κατά C) σε σύγκριση με τη λειτουργία «Πάνω/Κάτω» Χρησιμοποιείται για ψήσιμο σε μία σχάρα του φούρνου. Κάτω θέρμανση Απόψυξη Για ψήσιμο κέικ με τραγανή βάση και για να διατηρείτε τα φαγητά ζεστά Για την απόψυξη κατεψυγμένων τροφίμων.

11 Καθημερινή χρήση 11 Λειτουργία φούρνου Ψήσιμο στο γκριλ Γρήγορο ψήσιμο στο γκριλ Ψήσιμο στο γκριλ «τούρμπο» Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 1 Ενδείξεις λειτουργιών 2 Ενδείξεις λειτουργιών 3 Ένδειξη χρόνου 4 Κουμπί «+» 5 Κουμπί επιλογής 6 Κουμπί «-» Χρήση Για ψήσιμο φαγητών σε φέτες στο κέντρο του γκριλ, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο στο γκριλ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού σε φέτες, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο μεγαλύτερων μερίδων κρέατος ή πουλερικών σε ένα επίπεδο. Επίσης για ρόδισμα φαγητών, π.χ. γκρατινέ Ζώνες μαγειρέματος Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μονάδα εστιών με τους διακόπτες λειτουργιών για τις ζώνες μαγειρέματος. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της μονάδας εστιών. Ζώνες μαγειρέματος εστιών Οι λαμπτήρες των ζωνών μαγειρέματος (ανατρέξτε στην ενότητα «Περιγραφή προϊόντος») υποδεικνύουν τη ζώνη που έχετε ρυθμίσει. Διακόπτης Λειτουργία Σκάλα διατήρησης της θερμότητας 0 Θέση απενεργοποίησης 1-9 Σκάλες μαγειρέματος (1 = χαμηλότερη σκάλα μαγειρέματος, 9 = υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος) Χειρισμός της μονάδας εστιών: 1. Στρέψτε το διακόπτη στην απαιτούμενη σκάλα μαγειρέματος. 2. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μαγειρέματος, στρέψτε το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης. Λειτουργία αυτόματης προθέρμανσης Ισχύει μόνο για εστίες με λειτουργία αυτόματης θέρμανσης.

12 12 Λειτουργίες ρολογιού Με τη λειτουργία αυτόματης θέρμανσης, η ζώνη μαγειρέματος ζεσταίνεται με πλήρη ισχύ για λίγη ώρα. Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη θέρμανση: 1. Στρέψτε το διακόπτη για τη ζώνη μαγειρέματος τέρμα δεξιά (μετά την υψηλότερη σκάλα μαγειρέματος). 2. Ρυθμίστε αμέσως την επιθυμητή σκάλα μαγειρέματος. 3. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, στρέψτε το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης. ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ Λειτουργία ρολογιού Ώρα της ημέρας Μετρητής λεπτών Διάρκεια Τέλος Χρήση Δείχνει την ώρα. Για να ρυθμίσετε, να αλλάξετε ή να ελέγξετε την ώρα. Για να ρυθμίσετε το χρόνο αντίστροφης μέτρησης. Ακούγεται ένα σήμα μετά την ολοκλήρωση της χρονικής περιόδου. Αυτή η λειτουργία δεν έχει επίδραση στη λειτουργία του φούρνου. Για να ρυθμίσετε πόση ώρα πρέπει να λειτουργήσει ο φούρνος. Για να ρυθμίσετε την ώρα απενεργοποίησης μιας λειτουργίας του φούρνου. Οι λειτουργίες Διάρκειας και Τέλους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ακόμη κι αν ο φούρνος πρόκειται να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί αυτόματα αργότερα. Σε αυτή την περίπτωση, ρυθμίστε πρώτα τη Διάρκεια, και κατόπιν το Τέλος. Ρύθμιση των λειτουργιών ρολογιού 1. Ρυθμίστε μια λειτουργία φούρνου και τη θερμοκρασία (απαραίτητο μόνο για τη Διάρκεια και το Τέλος). 2. Πιέστε το κουμπί επιλογής επανειλημμένα, μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη της κατάλληλης λειτουργίας. 3. Για να ρυθμίσετε την ώρα για το Μετρητή λεπτών, τη Διάρκεια ή το Τέλος, χρησιμοποιήστε το κουμπί «+» ή «-». Ανάβει η ένδειξη της σχετικής λειτουργίας. Μόλις παρέλθει ο χρόνος, αρχίζει να αναβοσβήνει η ένδειξη λειτουργίας και παρέχεται ένα ακουστικό σήμα για 2 λεπτά. Με τις λειτουργίες Διάρκειας και Τέλους, ο φούρνος απενεργοποιείται αυτόματα. 4. Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για να σταματήσετε το σήμα.

13 Χρήση των εξαρτημάτων Στρέψτε το διακόπτη λειτουργιών φούρνου και το διακόπτη θερμοκρασίας στη θέση απενεργοποίησης. Ακύρωση των λειτουργιών ρολογιού 1. Πιέστε το κουμπί επιλογής επανειλημμένα, μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη της κατάλληλης λειτουργίας. 2. Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί «-». Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η λειτουργία ρολογιού σβήνει. ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». Εγκατάσταση των εξαρτημάτων φούρνου Το βαθύ ταψί και η μεταλλική σχάρα έχουν πλαϊνά άκρα. Τα άκρα αυτά και το σχήμα των ράβδωνοδηγών αποτρέπουν την ανατροπή των εξαρτημάτων του φούρνου. Ταυτόχρονη τοποθέτηση μεταλλικής σχάρας και βαθιού ταψιού Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στο βαθύ ταψί. Ωθήστε το βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδηγούς σε ένα από τα επίπεδα του φούρνου.

14 14 Πρόσθετες λειτουργίες Τηλεσκοπικοί βραχίονες - Εισαγωγή των αξεσουάρ του φούρνου Τοποθετήστε το ταψί ψησίματος ή το βαθύ ταψί επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες. Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες, έτσι ώστε τα ποδαράκια να είναι στραμμένα προς τα κάτω. Το υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω από τη μεταλλική σχάρα είναι ένα πρόσθετο στοιχείο για να αποτρέπει την ολίσθηση των μαγειρικών σκευών. Ταυτόχρονη εισαγωγή μεταλλικής σχάρας και βαθιού ταψιού Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στο βαθύ ταψί. Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα και το βαθύ ταψί επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες. ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ Ανεμιστήρας Όταν λειτουργεί η συσκευή, ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται αυτόματα, ώστε να διατηρούνται ψυχρές οι επιφάνειες της συσκευής. Εάν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, ο ανεμιστήρας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να αποθερμανθεί η συσκευή. ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ Παραδείγματα μαγειρικών εφαρμογών Τα στοιχεία στον πίνακα είναι απλώς ενδεικτικά.

15 Χρήσιμες συμβουλές 15 Σκάλα Χρήση: μαγειρέματος 1-2 Ολλανδική σως, λιώσιμο: βούτυρο, σοκολάτα, ζελατίνα Χρόνος σε λεπτά Συμβουλές 5-25 Ανακατεύετε κατά διαστήματα 1-2 Χτύπημα: αφράτες ομελέτες, ψητά αυγά Μαγειρεύετε με το καπάκι 2-3 Σιγανό βράσιμο ρυζιού και πιάτων με βάση το γάλα, ζέσταμα έτοιμων φαγητών Προσθέστε υγρά σε τουλάχιστον διπλάσια ποσότητα από το ρύζι, ανακατεύετε ενδιάμεσα σε συνταγές που περιέχουν γάλα 3-4 Λαχανικά, ψάρια και κρέας στον ατμό Προσθέστε μερικές κουταλιές υγρού 4-5 Πατάτες στον ατμό Χρησιμοποιήστε το πολύ ¼ λίτρου νερό για 750 γρ. πατάτες 4-5 Μαγείρεμα μεγαλύτερων ποσοτήτων τροφίμων, σούπες και φαγητά κατσαρόλας Έως 3 λίτρα υγρό συν τα υλικά 6-7 Ρόδισμα στο τηγάνι: σνίτσελ, μοσχάρι cordon bleu, παϊδάκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, συκώτι, κουρκούτι, αυγά, τηγανίτες, ντόνατς 7-8 Δυνατό τηγάνισμα, πατατοκροκέτες, κομμάτια παντσέτας, μπριζόλες όπως απαιτείται Γυρίστε τα από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος 5-15 Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος 9 Βράσιμο μεγάλης ποσότητας νερού, βράσιμο ζυμαρικών, σοτάρισμα κρέατος (γκούλας, κρέας στην κατσαρόλα), τηγανιτές πατάτες Εσωτερική πλευρά της πόρτας Ψήσιμο Σε ορισμένα μοντέλα, στην εσωτερική πλευρά της πόρτας θα βρείτε: τους αριθμούς των θέσεων για τις σχάρες (σε επιλεγμένα μοντέλα) πληροφορίες για τα προγράμματα, τις συνιστώμενες θέσεις για τις σχάρες και θερμοκρασίες για κάποια αντιπροσωπευτικά φαγητά (σε επιλεγμένα μοντέλα). Η θερμοκρασία και οι ώρες ψησίματος στους πίνακες είναι μόνο ενδεικτικές. Εξαρτώνται από τις συνταγές, την ποιότητα και την ποσότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται. Γενικές υποδείξεις Ο καινούργιος σας φούρνος μπορεί να ψήνει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τη συσκευή που είχατε. Προσαρμόστε τις συνήθεις ρυθμίσεις σας (θερμοκρασία, χρόνο ψησίματος) και τις θέσεις για τις σχάρες στις τιμές που αναφέρονται στους πίνακες. Στους χρόνους ψησίματος μεγαλύτερης διάρκειας, μπορείτε να σβήσετε το φούρνο 10 λεπτά περίπου πριν ολοκληρωθεί το διάστημα ψησίματος, για να εκμεταλλευτείτε την υπολειπόμενη θερμότητα. Όταν χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα τρόφιμα, τα ταψιά μπορεί να παραμορφωθούν κατά το ψήσιμο. Όταν τα ταψιά κρυώσουν και πάλι, θα επιστρέψουν ξανά στο κανονικό τους σχήμα.

16 16 Χρήσιμες συμβουλές Τρόπος χρήσης των πινάκων ψησίματος Την πρώτη φορά συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τη χαμηλότερη θερμοκρασία. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για μια συγκεκριμένη συνταγή, επιλέξτε μια παρόμοια. Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να παραταθεί κατά λεπτά, αν ψήνετε κέικ σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Τα κέικ και τα γλυκά σε διαφορετικά επίπεδα φούρνου δεν ροδίζουν πάντοτε στην αρχή με ομοιόμορφο τρόπο. Σε μια τέτοια περίπτωση, μην αλλάζετε τη ρύθμιση θερμοκρασίας. Οι διαφορές εξομαλύνονται κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Ψήσιμο σε ένα επίπεδο χρήσης: Ψήσιμο σε φόρμες Τύπος εδέσματος Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Κέικ Στρογγυλής Θερμός ς Φόρμας ή κέικ σε φόρμες Παντεσπάνι/Κέικ Θερμός ς φρούτων Αφράτο κέικ Θερμός ς Αφράτο κέικ Βάση τάρτας - ζύμη κουρού Θερμός ς ) Βάση τάρτας - Θερμός ς αφράτο μείγμα Apple pie / Μηλόπιτα (2 φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Θερμός ς Apple pie / Μηλόπιτα (2 φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Τσιζ κέικ 1) Προθερμάνετε το φούρνο Κέικ/γλυκά/ψωμί σε ταψιά ψησίματος Λειτουργία φούρνου Τύπος εδέσματος Τσουρέκι/στρογγυλό ψωμί Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά

17 Χρήσιμες συμβουλές 17 Τύπος εδέσματος Χριστόψωμο Ψωμί (σίκαλης): 1. Πρώτο μέρος της διαδικασίας ψησίματος. 2. Δεύτερο μέρος της διαδικασίας ψησίματος. Κορνέ/Εκλέρ Κέικ κορμός Κέικ με τραγανή επικάλυψη (ξεροψημένο) Κέικ αμυγδάλου βουτύρου/κέικ με επικάλυψη ζάχαρης Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) ) ) ) Θερμός ς ) Τάρτες φρούτων (με ζύμη μαγιάς / Θερμός ς αφράτο μείγμα) 2) Τάρτες φρούτων (με ζύμη μαγιάς / αφράτο μείγμα) 2) Τάρτες φρούτων με ζύμη κουρού Κέικ μαγιάς και λεπτή επικάλυψη (π.χ. τετηγμένο τυρί, σαντιγί, κρέμα πατισερί) Θερμός ς ) Προθερμάνετε το φούρνο 2) Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί Μπισκότα Λειτουργία φούρνου Τύπος εδέσματος Μπισκότα ζύμης κουρού ) Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Θερμός ς

18 18 Χρήσιμες συμβουλές Τύπος εδέσματος Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων Μπισκότα με αφράτο μείγμα Γλυκίσματα με μαρέγκα Λειτουργία φούρνου Επίπεδο φούρνου Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Θερμός ς ) Θερμός ς Θερμός ς Μακαρόν Θερμός ς Μπισκότα με ζύμη μαγιάς Θερμός ς Μικρά γλυκά με φύλλο κρούστας Θερμός ς ) Ψωμάκια Θερμός ς ) Ψωμάκια Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) 1) Προθερμάνετε το φούρνο Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα Ζύμη σε ταψιά Τύπος εδέσματος ) Θερμός ς ) Μαγείρεμα με θερμό αέρα Θέσεις ραφιών από κάτω 2 επίπεδα 3 επίπεδα ) Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Κορνέ / Εκλέρ 1/ ) Τριφτό, στεγνό κέικ 1/ ) Προθερμάνετε το φούρνο

19 Χρήσιμες συμβουλές 19 Μπισκότα/small cakes/μικρά κέικ/γλυκά/ψωμάκια Τύπος εδέσματος Θερμός ς Θέσεις ραφιών από κάτω 2 επίπεδα 3 επίπεδα Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Μπισκότα ζύμης κουρού 1/4 1/3/ Μαλακό ψωμί/ Λωρίδες γλυκισμάτων 1/4 1/3/ Μπισκότα με αφράτη ζύμη 1/ Μπισκότα με μαρέγκα 1/ Μακαρόν 1/ Μπισκότα με ζύμη μαγιάς 1/ Μικρά γλυκά με φύλλο κρούστας 1/ ) Ψωμάκια 1/ Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) 1/ ) ) Προθερμάνετε το φούρνο Συμβουλές για το ψήσιμο Αποτέλεσμα ψησίματος Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Το κέικ δεν έχει ροδίσει αρκετά στο κάτω μέρος. Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ κάθεται (λασπώνει, σβολιάζει, δημιουργεί ραβδώσεις). Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Λανθασμένη θέση ραφιού. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή. Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ σύντομος. Υπάρχουν πάρα πολλά υγρά στο μείγμα. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Τοποθετήστε το κέικ χαμηλότερα. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου. Αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Οι χρόνοι ψησίματος δεν μπορούν να μειωθούν επιλέγοντας υψηλότερες θερμοκρασίες. Χρησιμοποιήστε λιγότερα υγρά. Προσέχετε τους χρόνους ανάμειξης, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε μίξερ. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου.

20 20 Χρήσιμες συμβουλές Αποτέλεσμα ψησίματος Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Το κέικ έχει ένα ανομοιόμορφο καφέ χρώμα. Το κέικ έχει ένα ανομοιόμορφο καφέ χρώμα. Το κέικ δεν είναι έτοιμο στον καθορισμένο χρόνο ψησίματος. Ψητά και γκρατινέ Τύπος εδέσματος Σουφλέ ζυμαρικών Λαζάνια Λαχανικά ογκρατέν 1) Μπαγκέτες με επικάλυψη λιωμένου τυριού Γλυκά φούρνου Ψάρι στο φούρνο Γεμιστά λαχανικά 1) Προθερμάνετε το φούρνο Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό ή Θερμός ς Γκριλ με Θερμό ή Θερμός ς Γκριλ με Θερμό ή Θερμός ς Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ μεγάλος. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή και ο χρόνος ψησίματος πολύ σύντομος. Το μείγμα δεν είναι ομοιόμορφο. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Θέση ραφιού Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε το χρόνο ψησίματος. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου και αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα επάνω στο ταψί ψησίματος. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου. Θερμοκρασία σε C Χρόνος σε λεπτά Ψήσιμο Φαγητά για ψήσιμο στο φούρνο Χρησιμοποιείτε πυρίμαχα σκεύη για το ψήσιμο στο φούρνο (ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή). Μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα κομμάτια για ψήσιμο απευθείας στο βαθύ ταψί (αν υπάρχει) ή στη μεταλλική σχάρα πάνω από το βαθύ ταψί. Ψήστε άπαχα κρέατα σε ταψί με καπάκι. Έτσι το κρέας θα διατηρήσει καλύτερα τους χυμούς του. Όλα τα είδη κρέατος που πρέπει να ροδίσουν ή να αποκτήσουν κρούστα, μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψί χωρίς καπάκι.

21 Χρήσιμες συμβουλές 21 Ψήσιμο με Γκριλ και Θερμό Βοδινό Τύπος κρέατος Ψητό κατσαρόλας Roast beef ή φιλέτο: λίγο ψημένο Roast beef ή φιλέτο: μέτρια ψημένο Roast beef ή φιλέτο: καλοψημένο 1) Προθερμάνετε το φούρνο Χοιρινό Τύπος κρέατος Ωμοπλάτη, λαιμός, χοιρινό μπούτι Μπριζόλα, παϊδάκια Ρολό Κιμάς Χοιρινό μπούτι (προμαγειρεμένο) Μοσχάρι Τύπος κρέατος Ποσότητα 1-1,5 kg ανά εκατοστό πάχους ανά εκατοστό πάχους ανά εκατοστό πάχους Ποσότητα 1-1,5 kg 1-1,5 kg 750 γρ. -1 kg 750 γρ. -1 kg Ποσότητα Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό Λειτουργία φούρνου Ψητό Μοσχάρι 1 kg Γκριλ με Θερμό Μοσχάρι Κότσι Αρνί Τύπος κρέατος Αρνίσιο μπούτι, αρνί ψητό Αρνίσια σπάλα 1,5-2 kg Γκριλ με Θερμό Ποσότητα Λειτουργία φούρνου 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά ) ) ) 8-10 Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C

22 22 Χρήσιμες συμβουλές Κυνήγι Τύπος κρέατος Σπάλα λαγού, μπούτι λαγού Ποσότητα έως 1 kg Λειτουργία φούρνου Ελάφι σπάλα 1,5-2 kg Ελάφι μπούτι 1,5-2 kg 1) Προθερμάνετε το φούρνο Πουλερικά Τύπος κρέατος Μερίδες πουλερικών Μισό κοτόπουλο Κοτόπουλο, κότα Ποσότητα γρ. η κάθε μία γρ. το καθένα Λειτουργία φούρνου Γκριλ με Θερμό Γκριλ με Θερμό 1-1,5 kg Γκριλ με Θερμό Πάπια 1,5-2 kg Γκριλ με Θερμό Χήνα 3,5-5 kg Γκριλ με Θερμό Γαλοπούλα 2,5-3,5 kg Γκριλ με Θερμό Γαλοπούλα 4-6 kg Γκριλ με Θερμό Ψάρι (στον ατμό) Τύπος κρέατος Ψάρι Ολόκληρο Ποσότητα Λειτουργία φούρνου 1-1,5 kg Γκριλ Ψήνετε πάντα στο γκριλ με τη μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας. ΠΡΟΣΟΧΗ Ψήνετε πάντα στο γκριλ με την πόρτα του φούρνου κλειστή. Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C ) Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Θέση ραφιού Θερμοκρασία Χρόνος λεπτά σε C Προθερμαίνετε πάντα τον κενό φούρνο για 5 λεπτά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες γκριλ. Τοποθετείτε το ράφι στη συνιστώμενη θέση ραφιού σύμφωνα με τον πίνακα για ψήσιμο στο γκριλ.

23 Χρήσιμες συμβουλές 23 Πίτσα Τοποθετείτε πάντα το ταψί συλλογής λίπους στην πρώτη θέση ραφιού. Ψήνετε στο γκριλ μόνο φέτες κρέατος ή ψαριού. Γκριλ Φαγητό για ψήσιμο 1η πλευρά 2η πλευρά Χρόνος σε λεπτά Θέση ραφιού Θερμοκρασία Roast beef Βοδινό φιλέτο Χοιρινή πλάτη Μοσχαρίσιες μπριζόλες Αρνίσια πλάτη Ψάρι Ολόκληρο, γρ. 3/ Γκριλ Γρήγορο Φαγητό για ψήσιμο Θέση ραφιού Χρόνος σε λεπτά 1η πλευρά 2η πλευρά Μπιφτέκια Χοιρινό φιλέτο Λουκάνικα Μπριζόλες, μοσχαρίσια φιλέτα Τοστ 1) Τοστ με υλικά επικάλυψης ) Προθερμάνετε το φούρνο Τύπος εδέσματος Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Πίτσα (λεπτή ζύμη) )2) Πίτσα (με πλούσια υλικά) Τάρτες Σουφλέ με σπανάκι Κις Λορέν Ελβετική φλαν Μηλόπιτα, σκεπασμένη Πίτα με λαχανικά

24 24 Χρήσιμες συμβουλές Τύπος εδέσματος Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε C Χρόνος λεπτά Άζυμο ψωμί ) Τάρτα με φύλλο κρούστας ) Flammekuchen (Πίτσα Αλσατίας) ) Πιροσκί (η ρωσική εκδοχή του καλτσόνε) ) ) Προθερμάνετε το φούρνο 2) Χρησιμοποιήστε βαθύ ταψί Απόψυξη Αφαιρέστε τις συσκευασίες των τροφίμων. Βάλτε τα τρόφιμα σε ένα πιάτο. Μην τα σκεπάζετε με μπολ ή πιάτο. Κάτι τέτοιο μπορεί να παρατείνει το χρόνο ξεπαγώματος. Χρησιμοποιήστε την πρώτη θέση ραφιού του φούρνου. Τη χαμηλότερη. Τύπος εδέσματος Χρόνος ξεπαγώματος σε λεπτά Συμπληρωματικός χρόνος ξεπαγώματος σε λεπτά Σχόλιο Κοτόπουλο, 1000 γρ Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα αναποδογυρισμένο πιατάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο και γυρίστε το μετά από το μισό χρόνο ξεπαγώματος Κρέας, 1000 γρ Γυρίστε το από την άλλη πλευρά μετά από το μισό χρόνο Κρέας, 500 γρ Γυρίστε το από την άλλη πλευρά μετά από το μισό χρόνο Πέστροφα, 150 γρ Φράουλες, 300 γρ Βούτυρο, 250 γρ Σαντιγί, 2 x 200 γρ Μπορείτε να χτυπήσετε τη σαντιγί ακόμη και αν είναι ακόμα ελαφρώς παγωμένη σε κάποια σημεία Τούρτα, 1400 γρ Ξήρανση - Θερμός ς Καλύψτε τα ράφια του φούρνου με λαδόκολλα. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα: απενεργοποιήστε τη συσκευή μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Ανοίξτε την πόρτα της συσκευής και αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία ξήρανσης.

25 Φροντίδα και καθάρισμα 25 Λαχανικά Τρόφιμα για ξήρανση Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε Χρόνος σε ώρες 1 επίπεδο 2 επίπεδα C (ενδεικτικά) Φασόλια 3 1/ Πιπεριές 3 1/ Λαχανικά για σούπα 3 1/ Μανιτάρια 3 1/ Μπαχαρικά 3 1/ Φρούτα Τρόφιμα για ξήρανση Θέση ραφιού Θερμοκρασία σε Χρόνος σε ώρες 1 επίπεδο 2 επίπεδα C (ενδεικτικά) Δαμάσκηνα 3 1/ Βερίκοκα 3 1/ Φέτες μήλου 3 1/ Αχλάδια 3 1/ Πληροφορίες για τα ακρυλαμίδια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές γνώσεις, το ρόδισμα των τροφίμων (ιδίως όσων περιέχουν άμυλο), μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο υγείας λόγω των ακρυλαμιδίων. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να μαγειρεύετε τα φαγητά στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία και να αποφεύγετε το έντονο ρόδισμα. ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας». Σημειώσεις για τον καθαρισμό: Καθαρίστε την πρόσοψη της συσκευής με μαλακό πανί, ζεστό νερό και καθαριστικό. Για να καθαρίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ένα κοινό καθαριστικό. Καθαρίζετε το εσωτερικό της συσκευής μετά από κάθε χρήση. Τότε, τα υπολείμματα αφαιρούνται πιο εύκολα και δεν καίγονται. Καθαρίστε τους επίμονους λεκέδες με ειδικά καθαριστικά για φούρνους. Καθαρίζετε όλα τα εξαρτήματα (με μαλακό πανί, χλιαρό νερό και καθαριστικό) μετά από κάθε χρήση και αφήνετέ τα να στεγνώσουν. Αν χρησιμοποιείτε αντικολλητικά αξεσουάρ, μην τα καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά, αιχμηρά αντικείμενα ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στην αντικολλητική επικάλυψη.

26 26 Φροντίδα και καθάρισμα Πλευρικές σχάρες Οι πλευρικές σχάρες μπορούν να αφαιρεθούν για τον καθαρισμό των πλαϊνών τοιχωμάτων του φούρνου. Αφαίρεση των πλευρικών σχαρών 1. Αφαιρέστε το μπροστινό τμήμα της πλευρικής σχάρας από το πλαϊνό τοίχωμα. 2. Τραβήξτε την πλευρική σχάρα από το πίσω μέρος του πλαϊνού τοιχώματος για να την αφαιρέσετε. Για να τοποθετήσετε την πλευρική σχάρα, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Ισχύει για τηλεσκοπικούς βραχίονες: Οι πείροι στερέωσης των τηλεσκοπικών βραχιόνων πρέπει να είναι στραμμένοι προς τα εμπρός! 1 2 Λαμπτήρας φούρνου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Ο λαμπτήρας φούρνου και το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα μπορεί να είναι ζεστά. Πριν αλλάξετε το λαμπτήρα φούρνου: Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Αφαιρέστε τις ασφάλειες από τον πίνακα ασφαλειών ή απενεργοποιήστε τον ασφαλειοδιακόπτη κυκλώματος. ΠΡΟΣΟΧΗ Τοποθετήστε ένα πανί στο κάτω μέρος του εσωτερικού της συσκευής. Αποτρέπει τη ζημιά στο γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα και στο θάλαμο. Αντικατάσταση του λαμπτήρα φούρνου: 1. Θα βρείτε το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα στην οροφή του θαλάμου. Περιστρέψτε το γυάλινο κάλυμμα του λαμπτήρα αριστερόστροφα για να το αφαιρέσετε. 2. Καθαρίστε το γυάλινο κάλυμμα.

27 Φροντίδα και καθάρισμα Αν χρειάζεται, αντικαταστήστε το λαμπτήρα φούρνου με κατάλληλο λαμπτήρα φούρνου ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 300 C. Χρησιμοποιήστε τον ίδιο τύπο λαμπτήρα φούρνου. 4. Τοποθετήστε το γυάλινο κάλυμμα στη θέση του. πάνω μέρος του φούρνου Για να καθαρίσετε εύκολα την οροφή του φούρνου, μπορείτε να διπλώσετε προς τα κάτω την αντίσταση που υπάρχει στο πάνω μέρος του φούρνου. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πριν διπλώσετε προς τα κάτω την αντίσταση, απενεργοποιήστε τη συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι κρύα. Υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων! Δίπλωμα της αντίστασης προς τα κάτω 1. Αφαιρέστε τις πλευρικές σχάρες. 2. Κρατήστε την αντίσταση και με τα δύο χέρια στο μπροστινό μέρος. 3. Τραβήξτε την προς τα εμπρός, κόντρα στην πίεση του ελατηρίου και εξαγάγετέ την κατά μήκος του στηρίγματος και από τις δύο πλευρές. 4. Η αντίσταση διπλώνει προς τα κάτω. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθαρίσετε την οροφή του φούρνου. Τοποθέτηση της αντίστασης στη θέση της 1. Τοποθετήστε την αντίσταση στη θέση της, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Τοποθετήστε σωστά την αντίσταση και στις δύο πλευρές πάνω από το στήριγμα στο εσωτερικό τοίχωμα της συσκευής. 2. Τοποθετήστε τις πλευρικές σχάρες. Πόρτα και τζάμια Για να καθαρίσετε την πόρτα, πρέπει να την αφαιρέσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή, απαιτείται προσοχή. Η πόρτα είναι βαριά! Αφαίρεση της πόρτας 1. Ανοίξτε τελείως την πόρτα.

28 28 Τι να κάνετε αν Πιέστε μέχρι το τέρμα τους μοχλούς σύσφιξης (Α) στους δύο μεντεσέδες της A πόρτας. 3. Κλείστε την πόρτα μέχρι την πρώτη θέση (γωνία περίπου 70 ). A 4. Κρατήστε την πόρτα με ένα χέρι σε κάθε πλευρά και τραβήξτε να την αφαιρέσετε με γωνία προς τα πάνω. Για να τοποθετήσετε ξανά την πόρτα στη θέση της, ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Ο αριθμός των τζαμιών του φούρνου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. ΠΡΟΣΟΧΗ Τοποθετήστε την πόρτα με την εξωτερική πλευρά πάνω σε μια μαλακή και επίπεδη επιφάνεια, ώστε να αποφευχθούν χαρακιές. Αφαίρεση και καθαρισμός των τζαμιών της πόρτας 1. Αφαιρέστε την πόρτα. 2. Κρατήστε το πλαίσιο της πόρτας (B) στο πάνω άκρο της πόρτας και από τις δύο πλευρές και σπρώξτε το προς τα μέσα για να απασφαλιστεί το κλιπ. 3. Τραβήξτε το πλαίσιο της πόρτας προς τα εμπρός για να το αφαιρέσετε. B 4. Κρατήστε τα τζάμια της πόρτας από το άνω άκρο ένα ένα και τραβήξτε τα προς τα πάνω, για να τα αφαιρέσετε από τον οδηγό. 5. Καθαρίστε τα τζάμια της πόρτας. Για να τοποθετήσετε τα τζάμια στη θέση τους, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Τοποθετήστε πρώτα το μικρότερο τζάμι και μετά το μεγαλύτερο. ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΑΝ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Πληροφορίες ασφαλείας».

29 Περιβαλλοντικά θέματα 29 Πρόβλημα Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Η ζώνη μαγειρέματος δεν λειτουργεί Ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας για την εντοιχιζόμενη επιφάνεια μαγειρέματος Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Ο φούρνος δεν είναι αναμμένος Ενεργοποιήστε το φούρνο Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Δεν είναι ρυθμισμένο το ρολόι Ρυθμίστε το ρολόι Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ρυθμίσεις Ο φούρνος δεν θερμαίνεται Έχει πέσει η ασφάλεια στον πίνακα ασφαλειών Ελέγξτε την ασφάλεια. Εάν η ασφάλεια πέσει περισσότερες από μία φορές, επικοινωνήστε με επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Ο λαμπτήρας του φούρνου δεν λειτουργεί Υπάρχει επικάθηση ατμών και σταγονιδίων στο φαγητό και στο θάλαμο του φούρνου Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη «12.00» Ο λαμπτήρας του φούρνου είναι ελαττωματικός Έχετε αφήσει το φαγητό μέσα στο φούρνο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα Διακοπή ρεύματος Αντικαταστήστε το λαμπτήρα του φούρνου Μην αφήνετε το φαγητό μέσα στο φούρνο για διάστημα άνω των λεπτών μετά την ολοκλήρωση του ψησίματος Ρυθμίστε ξανά το ρολόι Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο ή το κέντρο σέρβις. Τα απαραίτητα στοιχεία για το κέντρο σέρβις βρίσκονται στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Η πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών βρίσκεται στο μπροστινό πλαίσιο του θαλάμου της συσκευής. Συνιστούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία εδώ: Μοντέλο (MOD.)... Κωδικός προϊόντος (PNC)... Αριθμός σειράς (S.N.)... ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ Το σύµβολο στο προϊόν ή επάνω στη συσκευασία του υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να µ εταχειρίζεστε το προϊόν αυτό ως οικιακό απόρριµµα. Αντιθέτως θα πρέπει να παραδίδεται στο κατάλληλο σηµείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού. Εξασφαλίζοντας ότι το προϊόν αυτό διατίθεται σωστά, συµβάλλετε στην αποτροπή ενδεχόµενων αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, οι οποίες θα µπορούσαν διαφορετικά να προκληθούν από ακατάλληλο χειρισµό απόρριψης του προϊόντος αυτού. Για λεπτοµερέστερες πληροφορίες σχετικά µε την ανακύκλωση του προϊόντος αυτού, επικοινωνήστε µε το δηµαρχείο της περιοχής σας, την τοπική σας υπηρεσία αποκοµιδής οικιακών απορριµµάτων ή µε το κατάστηµα όπου αγοράσατε το προϊόν.

30 30 Υλικό συσκευασίας Το υλικό συσκευασίας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο. Τα πλαστικά εξαρτήματα επισημαίνονται με τις διεθνείς συντομογραφίες, όπως PE, PS, κ.λπ. Απορρίψτε τα υλικά συσκευασίας στους κάδους που παρέχονται για το σκοπό αυτό στις τοπικές σας εγκαταστάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

31 31

32 A

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ BE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EP3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................. 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB25602

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB25602 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB25602 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 7 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ 9 ΕΣΤΊΕΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ 10 ΕΣΤΊΕΣ - ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ 12 ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB35701XK Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 9 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65050WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65050WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65050WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 7 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

EEA4233POX EOA3430AOX...

EEA4233POX EOA3430AOX... EEA4233POX EOA3430AOX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 4 Περιγραφή προϊόντος _ 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

BES331110B BES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES331110B BES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES331110B BES331110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 7 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES230010M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...2 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB33701 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 3 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

EES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

EES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL EES331110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB22601 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 6 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZOB22701XU EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα V-MN V-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα V-MN V-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 347056V-MN 347056V-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 30006VL-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

BP EL Οδηγίες Χρήσης

BP EL Οδηγίες Χρήσης BP5313021 EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKC5651AOW EKC5651AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP3013001 BP3013021 BP3013081 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 8 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES351110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZOB25602XU EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EOB2200BAX EOB2200COX...

EOB2200BAX EOB2200COX... EOB2200BAX EOB2200COX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKC5651AOW EKC5651AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

BCE451350M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BCE451350M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BCE451350M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX Electrolux Cooking Φούρνος EVYP5841AX 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

EON3430AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EON3430AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EON3430AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZZU20309XB

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZZU20309XB EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZZU20309XB Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Χρήση των εξαρτημάτων 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EKI6451AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKI6451AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKI6451AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 9 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCE540G1WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

EZB3411AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EZB3411AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EZB3411AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

47056IU-MN 47056IU-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

47056IU-MN 47056IU-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

BPS351120M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BPS351120M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BPS351120M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9 5.

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

EOB3454. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EOB3454. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EOB3454 EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 7 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία

HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία HK624000XB Οδηγίες Χρήσης Υαλοκεραμική εστία 2 Περιεχόμενα Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας. Για να εξασφαλίσετε την άψογη και συνεχή απόδοση της συσκευής σας, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

EOC5750AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EOC5750AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EOC5750AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9 5. ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

EKI6771DOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKI6771DOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKI6771DOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 10

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος EEBP6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση 11

Διαβάστε περισσότερα

EOA5654AAX EOA5654AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EOA5654AAX EOA5654AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EOA5654AAX EOA5654AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HS 630 www.teka.com HS 630 1. Πίνακας χειρισμού 2. Λάστιχο φούρνου 3. Αντίσταση Γκριλ 4. Επιχρωμιωμένα Πλευρικά Στηρίγματα Ταψιών 5. Σχάρα Ψησίματος 6. Ταψί ψησίματος 7. Μεντεσές 8. Πόρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257 Γνωρίστε τη συσκευή Με τη νέα σας συσκευή, μπορείτε να μαγειρέψετε διάφορες υγιεινές και γευστικές τροφές όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και λαχανικά. Κατά το μαγείρεμα, το λίπος

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

BPE842320B BPE842320M BPE842320W BPK842320B BPK842320M BPK842320W BPR842320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BPE842320B BPE842320M BPE842320W BPK842320B BPK842320M BPK842320W BPR842320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BPE842320B BPE842320M BPE842320W BPK842320B BPK842320M BPK842320W BPR842320M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM653H1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM653H1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM653H1WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 8 Πριν από την πρώτη χρήση 9 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM65331WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ R-207 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΛΕΞΕΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Υποδεικνύει μια επικείμενη επικίνδυνη κατάσταση, η οποία, εάν δεν αποφευχθεί,

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IX. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195076 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

EHH6240ISK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EHH6240ISK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EHH6240ISK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 2 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ... 8 5. ΥΠΟΔΕΊΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο

TR4110IP. Victoria. Κουζίνα Victoria 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο Κουζίνα "" 110x60 cm, Μπεζ, 3 φούρνοι Επαγωγική Εστία, Ενεργειακή κλάση AΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709195069 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού SRM 1890SS SRM 1891RD GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού - 1 - GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EHA6040XOK...... EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης EL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγός υγείας και ασφάλειας 3 Οδηγός εγκατάστασης 6 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EL ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB8053 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα