Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : =============================

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : 210 9324.436 ============================="

Transcript

1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΨΗΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες : Νανά Πετκάκη Τηλέφωνο : ============================= Αριθμ.Πρωτ. Αθήνα, 31 Αυγούστου 2010 Προς: - Ε.Α.Σ. Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2010 ======================================================= Από τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσεται ο Μαραθώνιος Δρόμος Ανδρών Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2010, που θα διεξαχθεί στην κλασσική διαδρομή ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ταυτόχρονα με τον 28ο Διεθνή Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, με τους παρακάτω όρους : 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες την 09: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ α) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Λεωφ. Συγγρού 137 Νέα Σμύρνη Αθήνα). Η υποβολή της δήλωσης συμμετοχής μπορεί να σταλεί και με FAX στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ (FAX ). β) Για τη συμμετοχή στα αξιολογούμενα πρωταθλήματα (Πανελλήνια Διασυλλογικά) απαιτείται υποβολή δήλωσης συμμετοχής με την οποία το Σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του ΣΕΓΑΣ.

2 3. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Στον Αγώνα αυτό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση «Περί εγγραφής αθλητών». Για τη συμμετοχή των φιλάθλων στον 28 ο Διεθνή Κλασσικό Μαραθώνιο, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη Γρηγόρη Λαμπράκη, έχει εκδοθεί ιδιαίτερο έντυπο, στο οποίο αναφέρονται οι προϋποθέσεις συμμετοχής (ηλικίες, συνδρομή, άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις κ.α). 4. ΗΛΙΚΙΕΣ Δικαίωμα συμμετοχής στο Μαραθώνιο Δρόμο έχουν οι αθλητές-αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί το 1990 και οι μεγαλύτεροι-μεγαλύτερες. 5. ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι αθλητές αθλήτριες που θα δηλωθούν για να συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο Δρόμο 2010, θα πρέπει να έχουν πετύχει επιδόσεις καλύτερες από τα παρακάτω όρια την τριετία Ανδρών Γυναικών 4: Οι επιδόσεις θα πρέπει να έχουν επιτευχθεί σε διοργανώσεις και αγωνιστικές διαδρομές, που αναγνωρίζονται από τον ΣΕΓΑΣ και IAAF/AIMS. Στο συνημμένο έντυπο δήλωσης θα πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια και ευκρίνεια η ακριβής επίδοση, το έτος επίτευξης (μόνο για την τριετία ) και ο τόπος/διοργάνωση για να ελεγχθεί. Σε περίπτωση επίτευξης της επίδοσης σε αγώνα του εξωτερικού θα πρέπει να επισυνάπτεται για περαιτέρω έλεγχο το επίσημο πιστοποιητικό ή βεβαίωση της διοργάνωσης. Για τους αθλητές-αθλήτριες, που πρόκειται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε μαραθώνιο δρόμο θεσπίζονται οι παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής τους : α) Θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α-Γ και Νέων (Α-Γ), καθώς και στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα των αγωνισμάτων 5.000μ. ή μ. κατά την τριετία Θα πρέπει να έχουν πετύχει επιδόσεις καλύτερες από τα παρακάτω όρια τη διετία Ανδρών Γυναικών 5km 16: : km 34: :00.00 ή β) Θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη συμμετοχή (βλ. παραπάνω) και επίδοση σε αγώνα ημιμαραθωνίου (21,1 χλμ.) σε διοργάνωση και αγωνιστική διαδρομή, που αναγνωρίζεται από τον ΣΕΓΑΣ και IAAF/AIMS. Θα πρέπει να έχουν πετύχει επιδόσεις καλύτερες από τα παρακάτω όρια τη διετία Ανδρών Γυναικών 1: : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Α) Στο Μαραθώνιο Δρόμο βαθμολογούνται αξιολογούνται οι δέκα έξη (16) πρώτοι πρώτες με την κλίμακα

3 Η βαθμολογία- αξιολόγηση του παραπάνω πρωταθλήματος θα συνυπολογισθεί στη Γενική βαθμολογία αξιολόγηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών Οι αθλητές αθλήτριες, που θα λάβουν μέρος σε αυτό το Μαραθώνιο Δρόμο, εξαντλούν το ένα από τα ατομικά αγωνίσματα, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών έτους Β) α1. Στα αξιολογούμενα Πρωταθλήματα (Πανελλήνια Διασυλλογικά), οι βαθμοί που απορρέουν από την κατάταξη των αθλητών αθλητριών, που αποκτήθηκαν την τελευταία μεταγραφική περίοδο, (Οκτώβριος 2009) καθ υπέρβαση των διατάξεων του Κανονισμού Εγγράφων- Μετεγγραφών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και των οποίων οι σχετικές αιτήσεις είχαν απορριφθεί από την Επιτροπή Μετεγγραφών, δεν προσμετρώνται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και στη ετήσια αξιολόγηση του σωματείου. α2. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις που αναφέρονται στη Γενική Προκήρυξη κεφ. Ε, παρ. 14 «πριμοδότηση σωματείων από τη συμμετοχή των αθλητών-τριών τους σε αγώνες με την Εθνική ομάδα». β. Οι παραπάνω αθλητές αθλήτριες της παραγράφου α1 αναφέρονται κανονικά στην κατάταξη του αγωνίσματός τους (χωρίς βαθμολογία- αξιολόγηση), στην απονομή των επάθλων και δικαιούται κάθε άλλο προνόμιο που αναλογεί στη θέση της κατάταξής τους π.χ. εάν αυτός ο αθλητής είναι 2 ος, τους βαθμούς που αντιστοιχούν σε αυτή τη θέση (π.χ. 11) θα τους πάρει ο 3 ος στην κατάταξη αθλητής κ.λ.π. 7. ΕΠΑΘΛΑ Στον πρώτο νικητή νικήτρια του Μαραθωνίου Δρόμου θα απονεμηθούν κύπελλο μετάλλιο Πανελληνιονίκη επίχρυσο και δίπλωμα, στον δεύτερο δεύτερη μετάλλιο Πανελληνιονίκη επάργυρο και δίπλωμα και στον τρίτο τρίτη μετάλλιο Πανελληνιονίκη χάλκινο και δίπλωμα. Στον τέταρτο - τέταρτη, πέμπτο πέμπτη, και έκτο έκτη θα απονεμηθούν διπλώματα. 8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα Σωματεία των αθλητών αθλητριών που θα καταλάβουν μία από τις 8 πρώτες θέσεις της κατάταξης θα υπολογιστούν ως έξοδα μετακίνησης τα ποσά που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα. Για τους αθλητές αθλήτριες που θα καταλάβουν μία από τις θέσεις 9-12 θα υπολογισθεί το ½ των χρηματικών ποσών. Επίσης θα υπολογισθούν τα ίδια ποσά σε ένα συνοδό από κάθε Σωματείο, εφόσον έστω και ένας αθλητής αθλήτρια του βαθμολογηθεί-αξιολογηθεί (1η 16η θέση). 9. ΓΕΝΙΚΑ * Οι αθλητές αθλήτριες θα παραλάβουν τους αριθμούς τους από τo ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, ως εξής : * Πέμπτη 28/10/ ώρες * Παρασκευή 29/10/ ώρες * Σάββατο 30/10/ ώρες * Ο εκπρόσωπος κάθε Σωματείου (ή ο ίδιος ο αθλητής αθλήτρια) θα πρέπει να έχει μαζί του το αθλητικό δελτίο, για να το παραδώσει στη Γραμματεία των Αγώνων, εφόσον του ζητηθεί.

4 * Στον αγώνα θα ισχύσουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2008 με τις συμπληρώσεις τροποποιήσεις * Τυχόν παρασκευάσματα που θα έχουν μαζί τους οι αθλητές αθλήτριες πρέπει να τα προσκομίσουν από την προηγούμενη μέρα του αγώνα (30/10/2010) στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ το αργότερο μέχρι ώρα Σε κάθε μπουκάλι θα αναγράφεται ο αριθμός του αθλητή αθλήτριας και ο σταθμός τροφοδοσίας που θα πρέπει να το παραλάβει. Σταθμοί με προσωπικά ποτά θα υπάρχουν στο 5 ο, 10 ο, 15 ο, 20 ο, 25 ο, 30 ο, 35 ο και 40 ο χιλιόμετρο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ολοι οι αθλητές αθλήτριες, που μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτρέπεται να τροφοδοτούνται μόνο από τους δεκαπέντε (15) προκαθορισμένους, από τη διοργάνωση, σταθμούς τροφοδοσίας στη μαραθώνια διαδρομή. Οποιαδήποτε άλλη τροφοδοσία σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της διαδρομής από οποιοδήποτε άλλο άτομο (π.χ. προπονητή, συνοδό, θεατή) θα επιφέρει ακύρωση από τους Κριτές του αθλητήαθλήτρια, που θα υποπέσει στο παράπτωμα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. * Όλοι οι αθλητές αθλήτριες πρέπει να φέρουν τη στολή του σωματείου τους, καθώς και τον αριθμό τους στο στήθος. * Οι μετέχοντες αθλητές αθλήτριες μπορούν να παραδώσουν πριν τον αγώνα την πολιτική τους ενδυμασία (ρούχα, φόρμες, κλπ.) σε ξεχωριστό Λεωφορείο, ειδικό για τους αθλητές αθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τη μεταφορά τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η παράδοση στους κατόχους θα γίνεται μετά τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού Σταδίου (είσοδος από το Τούνελ). Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να μην τοποθετούν τιμαλφή, χρήματα και άλλα είδη αξίας στις σακούλες. * Οι εκπρόσωποι των Σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα αθλητικά δελτία (σφραγισμένα από το Γιατρό όπως ο νόμος ορίζει) των αθλητών αθλητριών για να τα παραδώσουν στους αθλητές τους για να τα έχουν κατά τη διάρκεια των ελέγχων όπου και όποτε τους ζητηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 10. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Με την φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή του. 11. ΕΛΕΓΧΟΣ DOPING Θα διενεργηθεί έλεγχος DOPING στους αθλητές αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (Ι.Α.Α.F). 12. ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :

5 Η Επιτροπή Ελέγχου σωστής διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων αποτελείται από Υπηρεσιακά Μέλη της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, Ανάπτυξης και Στατιστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής έναν (1) Διοικητικό Στέλεχος της Ομοσπονδίας. Έτσι εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των Αγώνων για διάφορους λόγους, (αντικανονική συμμετοχή με βάση την Γενική ή την Ειδική προκήρυξη ), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των Αγώνων από την παραπάνω Επιτροπή. Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται για τυχόν παραβάσεις θα είναι : 1) Ο αθλητής-αθλήτρια τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις. 2) Ο Σύλλογος χάνει όλους τους βαθμούς στο αγώνισμα που έλαβε μέρος ο αθλητής αθλήτρια. 3) Ο Σύλλογος τιμωρείται με μείον είκοσι (-20) βαθμούς, από την αξιολόγηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος (2011) και εάν δεν έχει βαθμούς να του αφαιρεθούν τότε του αφαιρούνται εκατό (100) βαθμοί Διασυλλογικού Πρωταθλήματος. 4) Ειδικά σε περίπτωση πλαστοπροσωπίας ή παραποίησης των στοιχείων με τα οποία δηλώνεται ο αθλητής-αθλήτρια, θα ισχύουν όσα αναφέρονται παραπάνω στις παραγράφους 1 και 2 και επί πλέον το Σωματείο θα μηδενίζεται και στις δύο Κατηγορίες των αθλητώναθλητριών του Πρωταθλήματος και επομένως δε θα παίρνει κανένα βαθμό στο σύνολο των αγωνισμάτων αυτού του Πρωταθλήματος. Εάν το Σωματείο έχει λιγότερους από είκοσι (20) βαθμούς, τότε του αφαιρούνται οι βαθμοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και επί πλέον του αφαιρούνται και από το σύνολο των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων τόσοι βαθμοί όσοι είναι απαραίτητοι για να συμπληρώσει συνολικά, εκατό (100) βαθμούς Διασυλλογικών (αναλογία : 1 βαθμός Πανελληνίου Πρωταθλήματος αντιστοιχεί σε 5 βαθμούς Διασυλλογικών). 5) Σε περίπτωση συνολικής αποχώρησης ενός Σωματείου από αξιολογούμενο Πρωτάθλημα (μετά από έγγραφη δήλωσή του) το Σωματείο αυτό θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών και επί πλέον θα παραπέμπεται στη Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ. 13. ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Θα ισχύσει και φέτος η διαδρομή που καθιερώθηκε από το 2008 και περιλαμβάνει μικρές αλλαγές στην πορεία των αθλητών-αθλητριών στα τελευταία χιλιόμετρα της μαραθώνιας διαδρομής (Μεσογείων Μιχαλακοπούλου Φειδιππίδου Κόμβος Κηφισίας / Αλεξάνδρας Βασ.Σοφίας Ηρώδου Αττικού), πριν τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Καλούνται οι αθλητές αθλήτριες να τηρήσουν πιστά τη σωστή πορεία και την ειδική σήμανση της διαδρομής, όπως και τις οδηγίες των Κριτών. Απαγορεύεται ρητά η συνοδεία με οποιοδήποτε μέσο αθλητών αθλητριών (π.χ. από προπονητές, συνοδούς κλπ.), που μετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μέσα στο ρεύμα κίνησης των αθλητών-αθλητριών. Η Τροχαία θα απαγορεύει την περαιτέρω κίνηση των συνοδών κατόπιν υπόδειξης των διοργανωτών και των Κριτών, ενώ ο υποστηριζόμενος αθλητής-αθλήτρια θα ακυρώνεται άμεσα από τους Κριτές. Στο διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας που προορίζεται για τα οχήματα της διοργάνωσης και έκτακτης ανάγκης θα επιτρέπεται ή με προϋποθέσεις και περιορισμούς κίνηση από

6 συνοδούς-προπονητές των αθλητών-αθλητριών. Για την περιορισμένη συνοδεία και τις προϋποθέσεις κίνησης των συνοδών-προπονητών θα ισχύσουν τα εξής : α) Μαζί με τη δήλωση του αθλητή-αθλήτριας να σημειώνεται το ονοματεπώνυμο ενός (1) μόνο ατόμου σαν συνοδού-προπονητή. Ειδική διαπίστευση για το συνοδό θα παραλαμβάνεται από τον ίδιο τον αθλητή-αθλήτρια μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών στο Ζάππειο. Συνοδός χωρίς διαπίστευση αποβάλλεται από τον αγώνα και ο αθλητής-αθλήτρια που συνοδεύει θα ακυρώνεται. β) Η κίνηση επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στο διπλανό ρεύμα από εκείνο που αγωνίζονται οι αθλητές-αθλήτριες και μόνο με κατεύθυνση από τον Μαραθώνα προς Αθήνα, χωρίς δυνατότητα αντίστροφης πορείας. Η κίνηση επιτρέπεται αποκλειστικά με μη μηχανοκίνητο μέσο (ποδήλατο). Οι ποδηλάτες-συνοδοί υποχρεούνται να κινούνται εξαιρετικά προσεκτικά, δίπλα στη διαχωριστική νησίδα της διαδρομής και χωρίς να παρενοχλούν τους αθλητές-αθλήτριες, την κίνηση των οχημάτων της διοργάνωσης και την εξέλιξη του αγώνα. Οφείλουν να πειθαρχούν άμεσα σε οποιαδήποτε υπόδειξη των Κριτών, της Τροχαίας και των στελεχών της διοργάνωσης. Σε περίπτωση παραβάσεων ή μη συμμόρφωσης σε υπόδειξη των παραπάνω θα αποβάλλονται άμεσα από τον αγώνα και τη διαδρομή και θα ακυρώνεται ο αθλητής-αθλήτρια που συνοδεύουν. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ H ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ TΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ============================================================= Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Σεβαστής Παναγιώτης Δημάκος Συνημμένα: - Έντυπο δήλωσης συμμετοχής - Πίνακας κάλυψης εξόδων μετακίνησης από τον ΣΕΓΑΣ Κοινοποίηση: Παναθηναϊκό Στάδιο ΚΕΚ ΣΚΚΑΑ Λογιστήριο ΣΕΓΑΣ Γραφείο Μαραθωνίου Γραφείο Τύπου Υγειονομική Υπηρεσία ΕΣΚΑΝ ΕΟΚΑ

7 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 09:00 ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: FAX: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΟΛΗ: Τ.Κ. Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΤΟΣ & ΤΟΠΟΣ ( ) ΑΓΩΝΙΣΜΑ Δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του ΣΕΓΑΣ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΟΔΟΥ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Για το Σωματείο Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Σφραγίδα

8

9

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες : Αγγελική Προκάκη Τηλέφωνο : 210.93.31.113 FAX: 210.93.31.152 Email: marathon@segas.gr =============================== Αριθμ.Πρωτ... Αθήνα, 2 Απριλίου 2014 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ 2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες : Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλέφωνο : 210.93.51.777 FAX: 210.93.56.904 Email: competition@segas.gr ============================== Αριθμ.Πρωτ:... Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2016 Προς: Ε.Α.Σ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ.Πρωτ:...2862... Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014

Αριθμ.Πρωτ:...2862... Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΑΚΗ E-mail: marathon@segas.gr - Τηλέφωνο: 210-93.31.113 Fax: 210-93.31.152 ============================================== Αριθμ.Πρωτ:...2862...

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ Ε ΑΦΟΣ 2010 Γραφείο Ανάπτυξης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 00 Αρµ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: 0 9976 Αριθµ. Πρωτ Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Έδρες τους Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18-4-2017 Αρ.Πρωτ: 52 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ Σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης 4) ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ 5) Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 19 Μαΐου 2010 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: 210.93.23.976 Αριθμ. Πρωτ.. Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 20-3-2017 Αρ.Πρωτ: 39 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΘΡΑΚΗΣ 5) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 6) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 7) ΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Προς: - Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ,25 Απριλίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά, προκηρύσσει και διοργανώνει,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ AN. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΣΕΡΡΕΣ Δ/ΝΣΗ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΛ: 23210-50.818 FAX: 23210-50388 e-mail: sersegas@gmail.com A.Φ.Μ : 090213801 Σέρρες.9-3-2017 Αρ.πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ 132 Τ.Κ:46100-Ηγουμενίτσα Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ :6948524145 Email:proteasig@gmail.com Ηγουμενίτσα:27-4-2018 Αρ.πρωτ:14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7 α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Fax : 210-4834232 Πληροφορίες:Δηµητρούκας Παναγιωτης Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2012 Αρ. Πρωτ.: : chalvdim@gmail.com Προς Σωµατεία: Ε.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ www.segas.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Διευθ.: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18 (ΘΥΡΑ 5) Τ.Κ.: 45 333 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 26510-29168 FAX: 26510-29168

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Χρήστος Θώδης, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", 20300 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Επικοινωνία - Πληροφορίες ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βούλα Παχατουρίδου τηλ. 6944850422,

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 23ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 23ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.(ΠΕ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Ημερομηνία Αρ. Πρωτ. 0/0/0 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 0 Αφιερωμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π/ΠΑ Π/ΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π/ΠΑ Π/ΚΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2, 41222 ΛΑΡΙΣΑ Τηλ: 2410-537048 Fax : 2410-537048 Email: segas.thessalias@gmail.com Αριθµ. Πρωτ: 78 Λάρισα 6-4-2018 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΑΣ ΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2016 Αριθ. Πρωτ :-197- ΠΡΟΣ: 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω Διευθύνσεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 6.6.2015 Σελίδα 1/8 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 /

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.(ΠΕ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Ημερομηνία //0 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 0 Αφιερωμένος στη μνήμη του

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ 1 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 04/02/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2019 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 23/04/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2145 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Κλεοπάτρα Παπανικολάου Τηλ. : 210-93.58.592 Fax: 210-93.56.904 ================================== Αρ. Πρωτ.: 193 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς: E.A.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αριθμ.Πρωτ: 192 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2015, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 11 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, το τελευταίο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 7-8 Οκτωβρίου 2017 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2017, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 13 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. Παμπαίδων Παγκορασίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

PELLA HALF MARATHON 2013

PELLA HALF MARATHON 2013 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β *******************************************

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Αριθ. Πρωτ.5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/02/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΑΣ Απόλλων Δράμας, προκηρύσσει Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη Αθήνα,14/02/2015 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Α.Ε.Κ. Γραφεία: Κύπρου και Τυάννων 2 Τ.Κ 143,41 Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλέφωνα: 210 2584582-3, fax 210 2584584 Email: aek@aek.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013» Ε λ λ η νικ ή Λυγουριό 13 Μαΐου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Αριθ. Πρωτ.26 /13-05-2013 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: 21052-Λυγουριό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει την 9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες -υπό την αιγίδα της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ- στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας στις 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών: α. Techno 293, για αθλητές

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ.

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010 Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / 2010 Προς: -Σ.Ε.Γ.Α.Σ -Ν.Α.Ο.Δ -Επαρχείο Κω -ΔΟΑ Κω -Σωματεία Δωδ/σου -Συνδεσμο Κριτών Δωδ/σου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2016, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 12 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2016. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TaeKwon-Do Ελλάδος προκηρύσσει πανελλήνιους φιλικούς διασυλλογικούς αγώνες επίδειξης Taekwon -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κυριακή 7 Απριλίου 2019 Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο & Βουνό Πληροφορίες: Γεωργία-Μαρία Σαγιαδινού Τηλέφωνα: 211 187 7717, 33, 37 - Fax: 210 9323976 E-mail: roadraces@segas.gr Προς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α. ΠΡΕΒΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003)

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003) Αθήνα, 21.10.2014 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : «ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 22/11/18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Αρ.Πρωτ.: 2612 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

Διαβάστε περισσότερα

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη και την εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά την επιτυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST & LASER 4,7 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST 11χρονων 2016 ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26-29/06/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας O ΠΟΣΕΙΔΩΝ και ο Ν.Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ Καλαμάτας συνδιοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου»

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου» Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ος Πανσαμιακός Αγώνας «Γύρος Σάμου» Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.για πρώτη φορά,είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα αντοχής στο

Διαβάστε περισσότερα