ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

2 Προειδοποίηση ασφαλείας Ευχαριστούμε που αγοράσατε το BP-1318 Πιεσόμετρο. Το BP-1318 Πιεσόμετρο χρησιμοποιεί την ταλαντωσιμετρική μέθοδο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης για να μετρήσει συστολική, διαστολική και τους παλμούς ενήλικα. Παρακαλώ διαβάστε διεξοδικά τις παρούσες οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής. Παρακαλώ φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες για μελλοντική αναφορά. Για συγκεκριμένες πληροφορίες για την πίεσή σας, παρακαλώ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ. Για να αποφύγετε τυχόν κινδύνους και βλάβες παρακαλώ ακολουθήστε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο για τον σκοπό που προβλέπεται. Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη χρήση. Προσοχή Άτομα με σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα μπορεί να νιώσουν άβολα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας εάν τα αποτελέσματα είναι συστηματικά ασυνήθιστα. Μην επιχειρήσετε να αντιμετωπίσετε αυτά τα συμπτώματα χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε γιατρό. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση. Μην το χρησιμοποιείτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Το προϊόν δεν προορίζεται για βρέφη ή άτομα που δεν έχουν επικοινωνιακή ικανότητα. Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή ή επιχειρείτε την επισκευή της. Μη χρησιμοποιείτε κινητά ή άλλες συσκευές, οι οποίες παράγουν ισχυρά ηλεκτρικά ή ηλεκτρομαγνητικά κύματα, κοντά στη συσκευή, καθώς μπορεί να προκαλέσουν λανθασμένες ενδείξεις. Χρησιμοποιείτε μόνο έναν συνιστώμενο φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος AC σύμφωνο με την ΕΝ και ΕΝ Μη εγκεκριμένος φορτιστής μπορεί να προκαλέσει φωτιά ή ηλεκτροπληξία. Προφυλάξεις μπαταρίας Μη χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα νέες και παλιές μπαταρίες Αντικαθιστάτε τις μπαταρίες όταν εμφανίζεται η ένδειξη Σιγουρευτείτε ότι η πολικότητα μπαταρίας είναι σωστή χαμηλής μπαταρίας στην οθόνη Μη βάζετε μαζί διαφορετικούς τύπους μπαταριών. Συστήνονται οι αλκαλικές μεγάλης διάρκειας ζωής. Αφαιρείτε τις μπαταρίες από τη συσκευή με την πάροδο 3 μηνών αδράνειας χρήσης Απορρίψτε τις μπαταρίες σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

3 Προειδοποιητικά σύμβολα που έχουν χρησιμοποιηθεί Κατασκευαστής Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος στην Ε.Ε. Προσοχή Υποχρεωτικό Απαγορεύεται Εφαρμοσμένο τμήμα Τύπου Β Τμήμα μόνιτορ Δείκτης κατάταξης πίεσης Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Συστολική πίεση Διαστολική πίεση Παλμοί Υποδοχέας βύσματος αέρα (κουμπί ρύθμισης) (κουμπί κατάστασης) κουμπί καπάκι μπαταρίας

4 Οθόνη Ομάδες Συστολική πίεση Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας Δείκτης κατάταξης αρτηριακής πίεσης ΠΟΥ Μέσος όρος 3 τελευταίων μετρήσεων Ένδειξη ακανόνιστων καρδιακών χτύπων Ώρα Ημερομηνία Διαστολική πίεση Παλμοί Σημαντικές Οδηγίες για τη Μέτρηση 1. Αποφύγετε το φαγητό, την άσκηση και το μπάνιο 30 λεπτά πριν τη μέτρηση. 2. Καθίστε σε ήρεμο περιβάλλον για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τη μέτρηση 3. Μη στέκεστε σε όρθια θέση κατά τη μέτρηση. Καθίστε αναπαυτικά και κρατήστε τον βραχίονά σας στο ύψος της καρδιάς. 4. Αποφύγετε να μιλάτε ή να κινείτε τα άκρα σας κατά τη διάρκεια της μέτρησης. 5. Κατά τη διάρκεια της μέτρησης αποφύγετε τις ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, όπως φούρνους μικροκυμάτων και κινητά τηλέφωνα. 6. Πριν τον επανέλεγχο περιμένετε τουλάχιστον 3 λεπτά. 7. Προσπαθήστε να μετράτε την πίεσή σας την ίδια ώρα κάθε μέρα για συνέπεια. 8. Οι μετρήσεις θα πρέπει να συγκρίνονται μόνο εφόσον το πιεσόμετρο έχει χρησιμοποιηθεί στο ίδιο χέρι, στην ίδια θέση και την ίδια ώρα της ημέρας. 9. Αυτό το πιεσόμετρο δεν συστήνεται σε όσους έχουν σοβαρή αρρυθμία. Γρήγορη έναρξη 1. Τοποθετήστε τις μπαταρίες (βλ. Α σχήμα). 2. Εισαγάγετε το βύσμα της περιχειρίδας στην αριστερή πλευρά του τμήματος του μόνιτορ (βλ.β σχήμα). 3. Αφαιρέστε τυχόν χοντρό ρουχισμό από την περιοχή του βραχίονα. 4. Ξεκουραστείτε για μερικά λεπτά πριν τη μέτρηση. Καθίστε σε ήρεμο μέρος, κατά προτίμηση σε ένα γραφείο ή τραπέζι, με το χέρι σας να στηρίζεται σε σταθερή επιφάνεια και τις πατούσες σας να είναι επίπεδες στο έδαφος (βλ. Γ σχήμα). 5. Εφαρμόστε την περιχειρίδα στο αριστερό σας χέρι και κρατήστε το στο ύψος της καρδιάς. Το κάτω μέρος της περιχειρίδας θα πρέπει να απέχει περίπου 1-2cm από τον αγκώνα (βλ. Δ&Ε σχήμα). 6. Πιέστε το κουμπί «ON/OFF» για να ξεκινήσετε τη μέτρηση.

5 Εγκατάσταση μπαταρίας Σύρετε το καπάκι της μπαταρίας σύμφωνα την ένδειξη του βέλους. Εγκαταστήστε 4 καινούργιες ΑΑΑ αλκαλικές μπαταρίες τηρώντας την πολικότητα. Κλείστε το καπάκι της μπαταρίας. Ρυθμίσεις Συστήματος Σε κατάσταση απενεργοποίησης, πιέστε το κουμπί «SET» για να ενεργοποιήσετε τις Ρυθμίσεις Συστήματος. Η εικόνα της Αποθηκευμένης Ομάδας ανάβει. 1. Επιλέξτε Αποθηκευμένη Ομάδα Ενώ βρίσκεστε στη λειτουργία Ρυθμίσεις Συστήματος, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα αποτελέσματα σε 2 διαφορετικές ομάδες. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση διαφορετικών μετρήσεων από πολλαπλούς χρήστες (μέχρι 60 μνήμες η κάθε ομάδα). Πιέστε το κουμπί «MODE» για να διαλέξετε ομάδα. Τα αποτελέσματα της μέτρησης θα αποθηκευτούν αυτόματα στην επιλεγμένη ομάδα. 2. Ρύθμιση Ώρας/Ημερομηνίας Πιέστε το κουμπί «SET» ξανά για να ρυθμίσετε την κατάσταση Ώρας/Ημερομηνίας. Ορίστε πρώτα τον μήνα χρησιμοποιώντας το κουμπί «MODE». Πιέστε το κουμπί «SET» ξανά για να επιβεβαιώσετε τον μήνα. Συνεχίστε ορίζοντας την ημέρα, την ώρα και τα λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Κάθε φορά που πιέζετε το κουμπί «SET», κλειδώνετε την επιλογή σας και περνάτε στην ρύθμιση που ακολουθεί στη σειρά (μήνας, μέρα, ώρα, λεπτά). 3. Αποθήκευση Ρυθμίσεων Ενώ είστε στην κατάσταση ρυθμίσεων, πιέστε το κουμπί «ON/OFF» για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Όλες οι πληροφορίες θα αποθηκευτούν. Σημείωση: Εάν η συσκευή μείνει ενεργοποιημένη αλλά αδρανής για 3 λεπτά, θα αποθηκεύσει αυτόματα όλες τις πληροφορίες και θα απενεργοποιηθεί. Εφαρμόζοντας την περιχειρίδα 1. Εισαγάγετε το βύσμα του αέρα στην υποδοχή στην αριστερή πλευρά του τμήματος του μόνιτορ. 2. Με την πλευρά του κολλώδους νάιλον προς τα έξω, εισαγάγετε την άκρη της περιχειρίδας κάτω από τον μεταλλικό δακτύλιο της περιχειρίδας. 3. Δέστε την περιχειρίδα περίπου 1-2 cm πάνω από τον αγκώνα. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την περιχειρίδα σε γυμνό χέρι και κρατήστε το στο επίπεδο της καρδιάς κατά την μέτρηση. Σημείωση: Μην εισαγάγετε το βύσμα του αέρα στο άνοιγμα στη δεξιά πλευρά του τμήματος του μόνιτορ. Αυτό το άνοιγμα είναι σχεδιασμένο μόνο για προαιρετική τροφοδοσία ρεύματος.

6 Μέτρηση 1. Ενεργοποίηση Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί «ON/OFF» μέχρι να ακουστεί ένας ήχος. Η οθόνη LCD θα εμφανιστεί για ένα δευτερόλεπτο καθώς η μονάδα πραγματοποιεί έναν γρήγορο διαγνωστικό έλεγχο. Ένας μακρόσυρτος ήχος υποδηλώνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε. Σημείωση: Η συσκευή δεν θα λειτουργήσει εάν υπάρχει υπόλειμμα αέρα στην περιχειρίδα από προηγούμενη μέτρηση. Η LCD θα ανάψει μέχρι να σταθεροποιηθεί η πίεση. 2. Συμπίεση Η αρχική πίεση αντλείται μέχρι τα 190 mmhg. Εάν η συστολική πίεση του συγκεκριμένου χρήστη υπερβαίνει τα 190 mmhg, η συσκευή θα ξαναφουσκώσει αυτόματα στο κατάλληλο επίπεδο. Σημείωση: Η συμπίεση θα υποχωρεί σταδιακά και στο τέλος θα σταματήσει εάν δεν έχει εφαρμοστεί σωστά στο χέρι η περιχειρίδα. Εάν συμβεί αυτό πατήστε το κουμπί «ON/OFF» για να σβήσετε τη μονάδα. 3. Μέτρηση Μετά το φούσκωμα της περιχειρίδας, ο αέρας θα αρχίσει να υποχωρεί αργά, σύμφωνα με την ένδειξη πίεσης της περιχειρίδας. Ένα φως θα αναβοσβήνει ταυτόχρονα στην οθόνη σηματοδοτώντας τον εντοπισμό του χτύπου της καρδιάς. Σημείωση: Να είστε ήρεμοι κατά την διάρκεια της μέτρησης. Αποφύγετε να μιλάτε ή να κινήστε. 4. Εμφάνιση του αποτελέσματος Όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση θα ακουστούν τρεις βραχείς ήχοι. Η οθόνη θα εμφανίσει μετρήσεις για συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση. Μία ένδειξη που θα αντιπροσωπεύει τη συγκεκριμένη μέτρηση θα εμφανιστεί δίπλα στην αντίστοιχη κατάταξη του ΠΟΥ. Σημείωση: Συμβουλευτείτε τις παρακάτω σελίδες για αναλυτικές πληροφορίες για την Κατάταξη της Αρτηριακής Πίεσης του ΠΟΥ. Ένδειξη Ακανόνιστων Καρδιακών Παλμών Εάν η συσκευή εντοπίσει αρρυθμίες δύο ή περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της μέτρησης, η Ένδειξη Ακανόνιστων Καρδιακών Χτύπων εμφανίζεται στην οθόνη μαζί με τα αποτελέσματα της μέτρησης. Ως ακανόνιστος ρυθμός χτύπων ορίζεται ο ρυθμός που είναι 25% πιο αργός ή πιο γρήγορος από τον μέσο ρυθμό που εντοπίζεται κατά τη μέτρηση συστολικής και διαστολικής πίεσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν εμφανίζονται συχνά αρρυθμίες στα αποτελέσματα των μετρήσεων σας. Διαγράφη/Αποθήκευση Αποτελεσμάτων Μέτρησης Ο χρήστης μπορεί να διαγράψει το αποτέλεσμα της μέτρησης λόγω δυσμενών συνθηκών μέτρησης ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Για να διαγράψετε την τελευταία μέτρηση, πιέστε το κουμπί «SET» αφού εμφανιστεί το αποτέλεσμα. Εάν το αποτέλεσμα δεν διαγραφεί, θα αποθηκευτεί αυτόματα με την ημερομηνία στην τελευταία επιλεγμένη Ομάδα Αποθήκευσης. Σημείωση: Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη Ομάδα Αποθήκευσης πριν τη μέτρηση. Εάν ο αριθμός των αποθηκευμένων μετρήσεων περάσει τις 60 ανά ομάδα, θα εμφανίζονται πρώτα τα τελευταία αποτελέσματα και έτσι θα διαγράφονται τα παλαιότερα. Αποσύνδεση Πιέστε το κουμπί «ON/OFF» για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σε οποιαδήποτε κατάσταση λειτουργίας. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 λεπτά αδράνειας.

7 Οδηγία Προφύλαξης: Εάν η πίεση στην περιχειρίδα γίνει πολύ έντονη κατά τη διάρκεια της μέτρησης, πιέστε το κουμπί «ON/OFF» για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Η πίεση της περιχειρίδας θα εξαλειφθεί μόλις κλείσει η συσκευή. Έλεγχος καταχώρισης στη Μνήμη Ενώ είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να ελέγξετε προηγούμενα αποτελέσματα μετρήσεων χρησιμοποιώντας το κουμπί «MODE». Το πιο πρόσφατο και το πιο παλιό αποτέλεσμα στη μνήμη μπορούν να εμφανιστούν πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί «MODE» μόλις εμφανιστούν τα αποτελέσματα πιέστε το κουμπί «MODE» για να περιηγηθείτε σε όλα τα αποθηκευμένα αποτελέσματα. Διαγραφή καταχώρισης από τη Μνήμη Η καταχώριση για μία επιλεγμένη ομάδα μπορεί να διαγραφεί από τη Μνήμη. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί «SET» για περίπου 3 δευτερόλεπτα για να διαγράψετε όλες τις καταχωρίσεις από την επιλεγμένη ομάδα. Το μόνιτορ θα ηχήσει επιβεβαιώνοντας την επιτυχή διαγραφή και έπειτα θα μπει σε λειτουργία μέτρησης. Πιέστε το κουμπί «ON/OFF» για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Σημείωση: Η καταχώριση δεν μπορεί να ανακτηθεί μετά από τη διαγραφή της. Μέσος όρος τελευταίων 3 μετρήσεων Ενώ είναι απενεργοποιημένη η συσκευή, πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί «MODE» για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Μετά από έναν διαγνωστικό έλεγχο, η οθόνη θα δείξει τον μέσο όρο των τελευταίων 3 μετρήσεων της ομάδας που είχε επιλεγεί τελευταία. Το σύμβολο θα εμφανιστεί μαζί με την ένδειξη της Αρτηριακής Πίεσης του ΠΟΥ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις αποθηκευμένες καταχωρίσεις πιέζοντας το κουμπί «MODE». Για να ελέγξετε το μέσο όρο των μετρήσεων άλλων ομάδων, επιλέξτε την επιθυμητή ομάδα πριν ενεργοποιήσετε το κουμπί «MODE» στη θέση απενεργοποίησης. Ένδειξη Χαμηλής Μπαταρίας 4 σύντομοι προειδοποιητικοί ήχοι θα ακουστούν όταν τελειώνει ο χρόνος ζωής των μπαταριών και δεν είναι εφικτό το φούσκωμα της περιχειρίδας. H ένδειξη εμφανίζεται ταυτόχρονα για περίπου 5 δευτερόλεπτα πριν απενεργοποιηθεί. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες. Δεν θα χαθεί κάποια καταχώριση από τη μνήμη κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

8 Επίλυση προβλημάτων ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΤΙΑ ΛΥΣΗ Τα αποτελέσματα της μέτρησης της πίεσης είναι εκτός των τυπικών ορίων Η περιχειρίδα είναι πολύ σφικτή ή δεν είναι σωστά τοποθετημένη Επανατοποθετήστε την περιχειρίδα σταθερά πάνω από τον αγκώνα (βλ. προηγούμενες σελίδες) Εμφανίζεται η ένδειξη «Err» Ανακριβή αποτελέσματα λόγω κίνησης του σώματος ή του μόνιτορ Η περιχειρίδα δεν φουσκώνει σωστά Εσφαλμένη λειτουργία Η πίεση είναι πάνω από τα 300mmHg Καθίστε σε άνετη θέση με το χέρι τοποθετημένο κοντά στην καρδιά. Αποφύγετε την ομιλία ή την κινητικότητα ενώ γίνεται η μέτρηση. Σιγουρευτείτε ότι το μόνιτορ είναι σε σταθερή θέση κατά τη διάρκεια της μέτρησης. Σιγουρευτείτε ότι ο σωλήνας αέρα είναι σωστά δεμένος στην περιχειρίδα και στο μόνιτορ. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και επαναλάβετε τη μέτρηση. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και επαναλάβετε τη μέτρηση. Πληροφορίες για την Αρτηριακή Πίεση Αρτηριακή Πίεση Η πίεση του αίματος είναι η δύναμη με την οποία το αίμα χτυπά τα τοιχώματα των αρτηριών. Μετριέται σε χιλιοστά στήλης υδραργύρου (mmhg). Η συστολική πίεση είναι η μέγιστη δύναμη που ασκείται στα τοιχώματα των αγγείων, κάθε φορά που χτυπάει η καρδιά. Η διαστολική πίεση είναι η δύναμη που ασκείται στα αιμοφόρα αγγεία όταν η καρδιά ηρεμεί ανάμεσα στους χτύπους. Η πίεση του ανθρώπου αλλάζει συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ενθουσιασμός και η ένταση μπορούν να ανεβάσουν την πίεση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ και το μπάνιο μπορούν να ρίξουν την πίεση. Συγκεκριμένες ορμόνες όπως η αδρεναλίνη (τις οποίες απελευθερώνει το σώμα όταν βρίσκεται σε στρες) μπορούν να κάνουν τα αγγεία να περισταλούν και να οδηγήσουν έτσι σε αύξηση της πίεσης. Εάν αυτοί οι αριθμοί μέτρησης αυξηθούν πολύ, σημαίνει ότι η καρδία καταβάλει περισσότερη προσπάθεια από αυτήν που θα έπρεπε. Ένδειξη Κατάταξης Αρτηριακής Πίεσης του ΠΟΥ Το BP-1318 είναι εξοπλισμένο με μια ένδειξη κατάταξης βασισμένη σε θεμελιωμένες οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο παρακάτω πίνακας (το χρώμα κωδικοποιείται στην οθόνη της συσκευής) δείχνει την κατηγοριοποίηση των αποτελεσμάτων της μέτρησης.

9 Σοβαρή Υπέρταση Μέτρια Υπέρταση Ήπια υπέρταση Ήπια υπέρταση Υψηλή-κανονική Κανονική Βέλτιστη Υπενθύμιση Καλής Υγείας Η υπέρταση είναι μια επικίνδυνη πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής. Μπορεί να οδηγήσει σε πολυάριθμα προβλήματα συμπεριλαμβανομένων καρδιακής ανεπάρκειάς, νεφρικής ανεπάρκειας και εγκεφαλικής αιμορραγίας. Διατηρώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πηγαίνοντας στον γιατρό σας συστηματικά, είναι πιο εύκολο να ρυθμιστούν η υπέρταση και οι συγγενείς παθήσεις, όταν διαγνωστούν πρώιμα. Σημείωση: Μην ανησυχήσετε εάν προκύψει ένα αποτέλεσμα εκτός των ορίων του φυσιολογικού. Η καλύτερη ένδειξη για την πίεση του αίματος έρχεται μετά από 2-3 μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα κάθε μέρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν τα αποτελέσματα συνεχίζουν να μην είναι φυσιολογικά, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αρτηριακή Πίεση: Ερωτήσεις και Απαντήσεις Ε: Ποια είναι η διαφορά της μέτρησης στο σπίτι από τη μέτρηση σε ένα κέντρο υγείας ή κλινική; Α: Η μέτρηση της πίεσης στο σπίτι θεωρείται πλέον ότι δίνει πιο ακριβή αποτελέσματα γιατί αντανακλά καλύτερα την καθημερινότητά. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ανεβασμένα εάν η μέτρηση έχει γίνει σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως η «υπέρταση της λευκής μπλούζας» και μπορεί να προκαλείται λόγω της έντασης ή του άγχους. Συστολική Διαστολική

10 Σημείωση: Αποτελέσματα μη φυσιολογικά μπορεί να προκύψουν από: 1. Λάθος τοποθέτηση της περιχειρίδας Σιγουρευτείτε ότι η περιχειρίδα είναι άνετη- δεν είναι πολύ σφικτή ή πολύ χαλαρή. Σιγουρευτείτε ότι το κάτω μέρος της περιχειρίδας είναι περίπου 1-2 cm πάνω από τον αγκώνα. 2. Λάθος στάση του σώματος Σιγουρευτείτε ότι το σώμα σας είναι σε όρθια θέση. 3. Άγχος ή ένταση Πάρτε 2-3 βαθιές ανάσες, περιμένετε μερικά λεπτά και επαναλάβετε τη μέτρηση. Ε: Τι μπορεί να προκαλέσει διαφορετικά αποτελέσματα; Α: Η αρτηριακή πίεση διαφέρει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολύ παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της δίαιτας, του στρες, της τοποθέτησης της περιχειρίδας κ.τ.λ. μπορούν να επηρεάσουν την πίεση. Ε: Θα πρέπει να φορέσω την περιχειρίδα στο δεξί ή στο αριστερό χέρι; Ποια είναι η διαφορά; Α: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση οποιοδήποτε χέρι. Όμως για να συγκριθούν τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί το ίδιο. Η μέτρηση από το αριστερό χέρι μπορεί να δώσει πιο έγκυρα αποτελέσματα γιατί είναι πιο κοντά στην καρδιά. Ε: Ποια είναι η καταλληλότερη ώρα της ημέρας για μέτρηση; Α: Η πρωινή ώρα ή όποτε νιώθετε χαλαροί και χωρίς άγχος. Συντήρηση 1. Αποφύγετε να σας πέσει ή να χτυπηθεί η συσκευή. 2. Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες. Μην εκθέτετε τη συσκευή σε απευθείας ηλιακό φως. 3. Όταν καθαρίζετε τη συσκευή, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί και σκουπίστε ελαφρά με ήπιο καθαριστικό. Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πανί για να απομακρύνετε τη βρωμιά και το επιπλέον καθαριστικό. 4. Καθαρισμός περιχειρίδας: Μη βουτάτε την περιχειρίδα σε νερό! Εφαρμόστε μικρή ποσότητα οινοπνεύματος εντριβών σε μαλακό πανί για να καθαρίσετε την επιφάνεια της περιχειρίδας. Χρησιμοποιήστε νωπό πανί (με νερό) για να ξεβγάλετε. Αφήστε την περιχειρίδα να στεγνώσει φυσικά σε θερμοκρασία δωματίου. 5. Μη χρησιμοποιείτε πετρέλαιο, διαλυτικά ή παρόμοια υλικά. 6. Αφαιρείτε τις μπαταρίες όταν δεν το χρησιμοποιείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. 7. Μην αποσυναρμολογείτε το προϊόν. 8. Συστήνεται να ελέγχετε την επίδοσή του κάθε 2 χρόνια.

11 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ψηφιακό πλήρως αυτόματο πιεσόμετρο βραχίονα Μέθοδος Μέτρησης Ταλαντωσιμετρική Εύρος Μετρήσεων Ακρίβεια Μέτρησης Πίεση: 0mmHg 300mmHg Σφυγμός 30 με 180 παλμοί/λεπτό Πίεση: 3mmHg Σφυγμός: 5% Συμπίεση Μνήμη Αυτόματη Συμπίεση 120 μνήμες σε 2 ομάδες με ημερομηνία και ώρα Λειτουργία Τροφοδοσία Εντοπισμός αρρυθμίας Ένδειξη ΠΟΥ Μέσος όρος 3 τελευταίων αποτελεσμάτων Εντοπισμός χαμηλής μπαταρίας Αυτόματη απενεργοποίηση 4 ΑΑΑ Χρόνος ζωής μπαταρίας Περίπου 2 μήνες για 3 μετρήσεις ημερησίως Βάρος συσκευής 405g (χωρίς τις μπαταρίες) Διαστάσεις συσκευής Περίπου 139 x 88 x 42mm (Μ x Π x Υ) Περίμετρος περιχειρίδας 22.0cm 360cm Υγρασία περιβάλλοντος κατά τη χρήση Θερμοκρασία: 10οC ~40 οc 15% - 90% RH Ατμοσφαιρική πίεση: -20 ~ 55 Υγρασία: 525 mmhg 795 mmhg Πίεση

12 Αυτή η συσκευή πληροί τις διατάξεις της κοινοτικής οδηγίας 93/42/ΕΟΚ (Οδηγία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα). Είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN1060, Μη επεμβατικά πιεσόμετρα Μέρος 1: Γενικές Απαιτήσεις και Μέρος 3: Συμπληρωματικές απαιτήσεις για ηλεκτρομηχανικά συστήματα μέτρησης αρτηριακής πίεσης\ Για κάθε λόγο βελτίωσης, η Beper διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να βελτιώσει το προϊόν χωρίς ειδοποίηση. Η ευρωπαϊκή οδηγία 2011/65/EU σχετικά με τα Απόβλητα ειδών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) απαιτεί οι παλιές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές να μην απορρίπτονται στους τυπικούς δημοτικούς κάδους σκουπιδιών. Οι παλιές συσκευές πρέπει να συλλέγονται ξεχωριστά ώστε να διευκολύνεται η αξιοποίηση και η ανακύκλωση των υλικών που περιλαμβάνουν και να μειώνεται η επίδραση στην υγεία του ανθρώπου και στο περιβάλλον. Το σύμβολο του κάδου με το Χ σας υπενθυμίζει την υποχρέωσή σας όταν πετάτε τη συσκευή να συλλέγεται ξεχωριστά.

13 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί στο εργοστάσιο. Από την ημέρα αγοράς ισχύει εγγύηση 24 μηνών για ελαττώματα υλικών και κατασκευής. Για τη χρήση της εγγύησης θα πρέπει να επιδείξετε την απόδειξη αγοράς μαζί με το πιστοποιητικό εγγύησης. Η εγγύηση ισχύει μόνο με το πιστοποιητικό εγγύησης και την απόδειξη αγοράς που αποδεικνύει την ημερομηνία αγοράς και το μοντέλο της συσκευής. Για τεχνική υποστήριξη, παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας με τον έμπορο ή τα κεντρικά μας, ώστε να διατηρήσετε την αποδοτικότητα της συσκευής και ΝΑ ΜΗΝ ακυρώσετε την εγγύηση. Όροι εγγύησης Εάν η συσκευή παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα λόγω ελαττωματικής κατασκευής ή/και υλικού κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης, εγγυόμαστε δωρεάν επισκευή υπό τον όρο ότι: Η συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί σωστά και για το σκοπό που προορίζεται Η συσκευή δεν έχει παραποιηθεί, αλλιώς δεν μπορεί να συντηρηθεί. Θα επιδείξετε την απόδειξη αγοράς Τυχόν φυσική φθορά της συσκευής λόγω χρήσης δεν θα καλυφθεί από την παρούσα εγγύηση. Κατ επέκταση, οποιοδήποτε κομμάτι που θα μπορούσε να σπάσει από ατύχημα ή μέρη που καταναλώνονται με εμφανή σημάδια φθοράς (όπως λάμπες, μπαταρίες, μέρη που παράγουν θερμότητα )και τα αισθητικά κομμάτια εξαιρούνται από την εγγύηση, καθώς και κάθε αλλοίωση που προκύπτει από τη μη εφαρμογή των κανόνων χρήσης, από την αμέλεια κατά τη χρήση και/ή τη συντήρηση της συσκευής, την απροσεξία, τη λάθος ή ακατάλληλη εγκατάσταση, τη ζημιά κατά τη μεταφορά και οποιαδήποτε άλλη ζημιά που δεν μπορεί να αποδοθεί στον κατασκευαστή. Για κάθε βλάβη που δεν μπορεί να επισκευαστεί εντός της περιόδου εγγύησης, η συσκευή θα αντικαθίσταται δωρεάν. Σε κάθε περίπτωση, εάν το τμήμα προς αντικατάσταση λόγω ελαττώματος, θραύσης ή δυσλειτουργίας είναι ένα αξεσουάρ και/ή ένα αφαιρούμενο μέρος του προϊόντος, η Beper διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει μόνο το συγκεκριμένο μέρος και όχι όλο το προϊόν. Τεχνική υποστήριξη Ακόμα και μετά τη λήξη της εγγύησης πάντα θα επικεντρωνόμαστε την επισκευή ελαττωματικών συσκευών. Για τεχνική υποστήριξη και/ή επισκευές μετά τη λήξη της εγγύησης, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην παρακάτω διεύθυνση: Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο στη χώρα σας ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Beper στο το οποίο θα προωθήσει το αίτημά σας στον αντιπρόσωπο της χώρας σας

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προειδοποίηση ασφαλείας Ευχαριστούμε που αγοράσατε το BP-2116 Πιεσόμετρο. Αυτή η συσκευή έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας αξιόπιστα κυκλώματα και ανθεκτικά υλικά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε βασικές οδηγίες. Αφαιρέστε τη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Slow Cooker Ηλεκτρονική Γάστρα 5.5L Beper BC.500 Εγχειρίδιο οδηγιών ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Ισιώματος Μαλλιών Οδηγίες Χρήσης

Συσκευή Ισιώματος Μαλλιών Οδηγίες Χρήσης ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά. Πριν και κατά τη διάρκεια χρήσης είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ UV ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ GEL ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΑΦΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές προφυλάξεις Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για οποιονδήποτε (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες ή

Διαβάστε περισσότερα

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ

Beper Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ Beper 50.600 Ηλεκτρική Σκούπα Ρομπότ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ.: Website:

Τηλ.: Website: Τηλ.: 210 29.23.783 Website: http://anorthosis.com.gr Υπεραυτόματο Ψηφιακό Πιεσόμετρο Μπράτσου Οδηγίες Χρήσης Χρήση της συσκευής Σωστή θέση μέτρησης Μπορείτε να μετρηθείτε στο αριστερό ή στο δεξί μπράτσο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, τη χρήση και τη φροντίδα. Φυλάξτε τις προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο:

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο: Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W Mοντέλο: 90.385 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και σιγουρευτείτε ότι η συσκευή είναι καλή κατάσταση και χωρίς φθορές. Εάν κατά τον οπτικό έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Πρέπει να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τον χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών και αυτές περιλαμβάνουν:

Διαβάστε περισσότερα

Beper Σίδερο ξηρού ατμού 1000W

Beper Σίδερο ξηρού ατμού 1000W Beper 50.943 Σίδερο ξηρού ατμού 1000W ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου Οδηγίες χρήσης Περιγραφή A. Επιφάνεια B. Οθόνη LCD C. Κουμπί επιλογής μονάδας μέτρησης D. Καπάκι τμήματος μπαταριών Συμβουλές ασφαλείας και προειδοποιήσεις Διαβάστε τις παρούσες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συσκευής Αφαίρεσης Κάλων ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οδηγίες Συσκευής Αφαίρεσης Κάλων ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΛΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

LANDCO ΕΠΕ Τ , .

LANDCO ΕΠΕ Τ ,  . 1 2 Ξεκινώντας Χαρακτηριστικά Πάνω από 3 ενάρξεις ημερησίως Τροφοδοσία με μπαταρία Εύκολη εγκατάσταση Πλήρως αδιάβροχος Εύκολος προγραμματισμός Μέρη λειτουργίας 1. Καπάκι οθόνης 2. Οθόνη 3. Πηνίο 4. Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας UMA της Casa Bugatti. Όπως κάθε άλλη οικιακή συσκευή έτσι και αυτή η ζυγαριά πρέπει να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 12 ετών και πάνω και άτομα με περιορισμένες κινητικές, αισθητηριακές ή πνευματικές

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 8 ετών και πάνω και άτομα με περιορισμένες κινητικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης ΚΕΜΕΙ Κουρευτική Μηχανή KM-605 Οδηγίες Χρήσης 2 Η συσκευασία περιλαμβάνει: Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή με κεφαλή 40mm από ανοξείδωτες λεπίδες υψηλής απόδοσης (1) 1 φορτιστή (2) 2 αποσπώμενα χτενάκια

Διαβάστε περισσότερα

BEPER Πολυκόφτης Multi με 4 Λεπίδες 400Watt

BEPER Πολυκόφτης Multi με 4 Λεπίδες 400Watt BEPER 90.461 Πολυκόφτης Multi με 4 Λεπίδες 400Watt ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

BEPER Μηχανή Κουρέματος Σετ 6 in1

BEPER Μηχανή Κουρέματος Σετ 6 in1 BEPER 40.960 Μηχανή Κουρέματος Σετ 6 in1 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα μας. Είναι σχεδιασμένα να αγγίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Ελπίζουμε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιληπτικά 3 2. Τι θα βρείτε στη συσκευασία... 3 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συσκευής...3 Κανόνες για την ασφαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H

Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H Παγωτομηχανή 0,5lit Beper BG.001H ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Σύνδεση με την κεντρική παροχή ρεύματος Σιγουρευτείτε ότι η τάση της κεντρικής παροχής συμφωνεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PD 625 ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Puredry ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΜΙΝΙ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PUREDRY HELLAS 2015, PD-GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά του καινοτόμου Puredry Μίνι Αφυγραντήρα. Σάς ευχόμαστε πολλά χρόνια υγιεινού καθαρού αέρα

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr

UT-602, UT-603 UT-602, UT-603. www.tele.gr UT-602, UT-603 ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΩΓΗΣ / ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιµοποιείτε το όργανο µέτρησης µόνο µε τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Ψησταριά BBQ με Καπάκι Beper

Ηλεκτρική Ψησταριά BBQ με Καπάκι Beper Ηλεκτρική Ψησταριά BBQ με Καπάκι Beper 90.871 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, τη χρήση και τη φροντίδα. Φυλάξτε τις προσεκτικά για επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD

Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD Θερμοστάτης χώρου touch με οθόνη LCD ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ O ΗΤ 300 touch θερμοστάτης χώρου έχει χωριστές εξόδους για εντολή μόνο θέρμανσης και μόνο ψύξης. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Προειδοποίηση: Προειδοποιητικό σήμα κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 20B ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι προδιαγραφές της συσκευής αναιρούνται.

Διαβάστε περισσότερα

1964-P-2001 1964-P-2000

1964-P-2001 1964-P-2000 1964-P-2001 1964-P-2000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Οδηγίες Εγκατάστασης Μονάδας Τοίχου Keeler Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας

Διαβάστε περισσότερα

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης

Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού. Οδηγίες χρήσης Ζυγαριά μέτρησης και ανάλυσης σωματικού λίπους, μυϊκής μάζας και νερού Οδηγίες χρήσης Οι λειτουργίες οι οποίες περιγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο, υπόκεινται σε μελλοντικές αλλαγές. 1 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

CONCEPTUM. Πληκτρολόγιο Bluetooth με TouchPad KBW01WBT. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελληνικά

CONCEPTUM. Πληκτρολόγιο Bluetooth με TouchPad KBW01WBT. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελληνικά Πληκτρολόγιο Bluetooth με TouchPad KBW01WBT Εγχειρίδιο Χρήσης Ελληνικά ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης πριν τη χρήση αυτού του προϊόντος. Προειδοποίηση: Τοποθετήστε σωστά τις μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

HL-820VER/HS-8VER/ MS-8VER/MS-80VER/ SL-100VER/SL-160VER/ SL-300VER/SL-790VER. Ïäçãßåò ñþóçò

HL-820VER/HS-8VER/ MS-8VER/MS-80VER/ SL-100VER/SL-160VER/ SL-300VER/SL-790VER. Ïäçãßåò ñþóçò HL-820VER/HS-8VER/ MS-8VER/MS-80VER/ SL-100VER/SL-160VER/ SL-300VER/SL-790VER Ïäçãßåò ñþóçò Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε μία από τις αριθμομηχανές CASIO HL-820VER/HS-8VER/MS-8VER MS-80VER/SL-100VER/SL-160VER

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΣΤΕΓΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά,

Διαβάστε περισσότερα

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ MDL 840 / F Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑ Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α) A. Κουµπί ξυπνητηριού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΕΛΕΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ενδεδειγμένη χρήση Ο Ηλεκτρικός Παρασκευαστής Ομελέτας είναι εύκολος στη χρήση και φτιάχνει 2 ομελέτες τη φορά. Μπορείτε στη συνέχεια να επεξεργαστείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line

RL-PKM SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line RL-PKM1900-7-SLV Επιτραπέζιο Μίξερ 1900W max Royalty Line ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.Βραχίονας 2.Κουμπί απελευθέρωσης βραχίονα 3.Διακόπτης ελέγχου ταχύτητας 4.Περίβλημα μοτέρ 5.Πόδια 6.Μύτη μοτέρ 7.Καπάκι

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Πιεσόμετρο καρπού HL 168JK

Οδηγίες Χρήσης. Πιεσόμετρο καρπού HL 168JK Οδηγίες Χρήσης Πιεσόμετρο καρπού HL 168JK Δυνατότητες Ένδειξη κατηγοριοποίησης της πίεσης σας σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. Ένδειξη ύπαρξης πιθανής αρρυθμίας. Αισθητήρας θέσης καρπού. 3 ζώνες μνήμης με 40 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΜΠΕΡΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ UT 200/201/202 series ΠΡΟΣΟΧΗ Να χρησιμοποιείτε το πολύμετρο αμπεροτσιμπίδα μόνο με τους τρόπους που περιγράφονται στις οδηγίες χρήσης που ακολουθούν. Σε κάθε άλλη

Διαβάστε περισσότερα

Το UT833A χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο ηλεκτροχημικό αισθητήρα για να μετρά την συγκέντρωση της φορμαλδεΰδης σε οικιακούς χώρους ή στο αυτοκίνητο.

Το UT833A χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο ηλεκτροχημικό αισθητήρα για να μετρά την συγκέντρωση της φορμαλδεΰδης σε οικιακούς χώρους ή στο αυτοκίνητο. UT-338A Συσκευή μέτρησης συγκέντρωσης φορμαλδεΰδης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σχετικά με την χρήση της συσκευής Το UT833A χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο ηλεκτροχημικό αισθητήρα για να μετρά την συγκέντρωση της φορμαλδεΰδης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Για την καλύτερη χρήση της ζυγαριάς, διαβάστε προσεκτικά και τηρήστε τις οδηγίες που παρέχονται. Βασικές δυνατότητες Αυτό το προϊόν υλοποιεί την εξελιγμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

DS4000- DS4500 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Ενότητα 1 Εισαγωγή Οι ζυγαριές της ΝΑΚΑΥΑΜΑ είναι μια χαμηλού κόστους λύση για την επιχείρηση σας. Η ζυγαριά η παρούσα Έχει κατασκευαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ενδεδειγμένη χρήση Ο παρασκευαστής μπισκότων είναι έτοιμος για χρήση και ετοιμάζει σε έναν κύκλο 7 μπισκότα. Στη συνέχεια μπορείτε με τη βοήθεια των στικ και της

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα