Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 ιαγωνισµός e-στολόγιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράµµατος etwinning Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση 2009: Ευρωπαϊκό Έτος ηµιουργικότητας και Καινοτοµίας Με αφορµή την ανακήρυξη του έτους 2009 ως ευρωπαϊκή χρονιά ηµιουργικότητας και Καινοτοµίας, η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης ( , έχει τη χαρά να διοργανώσει εθνικό διαγωνισµό etwinning δηµιουργίας ιστολογίων (blogs), µε τίτλο «e-στολόγιο» και στόχο να αναδειχτεί η δηµιουργική και καινοτόµος διάσταση της δράσης Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης. Σας προσκαλούµε να δηµιουργήσετε εύκολα ένα ιστολόγιο, να παρουσιάσετε τα κατά τη γνώµη σας - πρωτότυπα στοιχεία του etwinning έργου σας (δραστηριότητες, εκδηλώσεις, εργασίες κ.α.) και να κερδίσετε πλούσια δώρα! Στον διαγωνισµό «e-στολόγιο» έχουν δικαίωµα να υποβάλλουν συµµετοχή οµάδες µαθητών µε τους εκπαιδευτικούς τους από εγγεγραµµένες ελληνικές σχολικές µονάδες στο etwinning που υλοποίησαν µια etwinning συνεργασία εντός του ή ξεκινούν/συνεχίζουν ένα etwinning έργο εντός του σχολικού έτους και πριν την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολών συµµετοχής στον διαγωνισµό ( ). Οι οµάδες των µαθητών µε τους εκπαιδευτικούς τους που υλοποιούν ένα etwinning έργο µπορούν να συµµετάσχουν στον διαγωνισµό κατασκευάζοντας ένα ιστολόγιο (blog) όπου θα παρουσιάζουν τα κατά την άποψή τους καινοτόµα και δηµιουργικά στοιχεία (δραστηριότητες, εκδηλώσεις, εργασίες κτλ.) του etwinning έργου που υλοποιούν. Για την κατασκευή των ιστολογίων µπορεί να χρησιµοποιηθεί οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία κατασκευής blogs της επιλογής σας ή η δωρεάν υπηρεσία από το Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο, όπου σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας Ιστολόγιο, µέσα σε διάστηµα δευτερολέπτων!!! Απλώς συνδεθείτε στο µε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό που διαθέτετε στο ΠΣ και αυτόµατα θα έχετε στη διάθεση σας το προσωπικό σας Ιστολόγιο. Οι κατηγορίες του διαγωνισµού είναι τρεις: 1. Νηπιαγωγεία και ηµοτικά 2. Γυµνάσια 3. Γενικά λύκεια και ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ. Οι πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία θα προσκληθούν στην Αθήνα εντός του 2009, για να παραστούν στην τελετή απονοµής του διαγωνισµού, η οποία θα συµπέσει µε την απονοµή για τα 4 α εθνικά βραβεία etwinning. Τα βραβεία των πρώτων νικητών θα ανακοινωθούν σε µεταγενέστερο χρόνο και θα περιλαµβάνουν ταξίδια και υλικοτεχνικό εξοπλισµό. Η υποβολή της συµµετοχής σας θα γίνει ηλεκτρονικά µέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρµας υποβολής έργων που θα αναρτηθεί στο Καταληκτική ηµεροµηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 28η Φεβρουαρίου 2009.

2 Κατηγορίες Ο διαγωνισµός απευθύνεται σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας που είναι εγγεγραµµένα στη δράση etwinning και υλοποιούν συνεργασίες etwinning. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες υποψηφιοτήτων: Υποβολή ιστολογίου έργων etwinning Νηπιαγωγείων ή ηµοτικών. Υποβολή ιστολογίου έργων etwinning Γυµνασίων. Υποβολή ιστολογίου έργων etwinning Γενικών Λυκείων ή ΕΠΑΣ/ΕΠΑΛ. Το περιεχόµενο των ιστολογίων θα πρέπει να έχει τη µορφή που περιγράφεται στην επόµενη παράγραφο. Οδηγίες για τις υποψηφιότητες Στον διαγωνισµό έχουν δικαίωµα να υποβάλλουν συµµετοχή οµάδες µαθητών µε τους εκπαιδευτικούς τους από εγγεγραµµένες ελληνικές σχολικές µονάδες στο etwinning που υλοποίησαν µια etwinning συνεργασία εντός του ή ξεκινούν/συνεχίζουν ένα etwinning έργο εντός του σχολικού έτους και πριν την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολών συµµετοχής στον διαγωνισµό ( ). Οι οµάδες µαθητών µε τους εκπαιδευτικούς τους µπορούν να συµµετάσχουν στον διαγωνισµό κατασκευάζοντας ένα ιστολόγιο (blog) όπου θα παρουσιάζουν τα κατά την άποψή τους καινοτόµα και δηµιουργικά στοιχεία (δραστηριότητες, εκδηλώσεις, εργασίες κτλ.) του etwinning έργου τους. Αποδεκτή γλώσσα δηµοσίευσης των blogs προς υποβολή είναι τα Ελληνικά. Η µετάφραση του ιστολογίου σε άλλη γλώσσα είναι προαιρετική και δεν θα ληφθεί υπόψη κατά την αξιολόγηση των συµµετοχών. Το συνοδευτικό υλικό των δηµοσιεύσεων (εργασίες, βίντεο, άλλο οπτικοακουστικό υλικό κτλ.) µπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα της Ε.Ε. π.χ. στην κοινή γλώσσα συνεργασίας του etwinning έργου της οµάδας. Το περιεχόµενο των ιστολογίων προτείνεται να περιλαµβάνει ενδεικτικά: Στοιχεία για τον τόπο και το σχολείο της οµάδας µαθητών (συνοπτική περιγραφή ή/και ιδιαίτερα άρθρα και οπτικοακουστικό υλικό- φωτογραφίες, βίντεο κ.α.) για το χωριό/ πόλη και το σχολείο της οµάδας. Στοιχεία για τις ιδιαίτερες παιδαγωγικές etwinning δραστηριότητες και εργασίες της οµάδας στο πλαίσιο του etwinning έργου της (συνοπτική περιγραφή, µαρτυρίες και οπτικοακουστικό ή άλλο υλικό). Στοιχεία από ιδιαίτερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του etwinning έργου της οµάδας (συνοπτική περιγραφή, µαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικόφωτογραφίες, βίντεο κ.α.). Άρθρα µε περιγραφές και άλλο υλικό από προτεινόµενες καινοτόµες µελλοντικές ενέργειες στο πλαίσιο του etwinning έργου της οµάδας. Άλλο πρωτότυπο και δηµιουργικό υλικό του etwinning έργου της οµάδας. Επιθυµητό όριο δηµοσιεύσεων στα υποβαλλόµενα ιστολόγια είναι έως 20 άρθρα.

3 Για την ανάρτηση ευκρινών φωτογραφιών ή βίντεο προσώπων παιδιών στα ιστολόγια προς υποβολή απαιτείται η έγγραφη έγκριση γονέα. Οι συµµετέχουσες οµάδες µπορούν να χρησιµοποιήσουν παραχθέν υλικό (εικόνες, βίντεο, εργασίες, άλλο υλικό) από το etwinning έργο τους ή/και να δηµιουργήσουν νέο ειδικά για τον διαγωνισµό. Η ανάγνωση των κριτηρίων αξιολόγησης που επισυνάπτονται µπορεί να προσφέρει περισσότερες κατευθυντήριες γραµµές σχετικά µε τη µορφή και το περιεχόµενο των ιστολογίων προς υποβολή. Στην περίπτωση που προϋπάρχει ιστολόγιο στο πλαίσιο µιας etwinning συνεργασίας, µπορεί να υποβληθεί, µε την προϋπόθεση τόσο το περιεχόµενο όσο και η µορφή του ιστολογίου να είναι σύµφωνα µε τα ζητούµενα του διαγωνισµού. Θα αξιολογηθεί το περιεχόµενο που έχει υποβληθεί έως την καταληκτική ηµεροµηνία του διαγωνισµού και µόνο. Οποιοδήποτε άλλο περιεχόµενο αναρτηθεί στο υποβαλλόµενο ιστολόγιο πέραν της ηµεροµηνίας αυτής δε θα ληφθεί υπόψη. Για την κατασκευή των ιστολογίων µπορούν να χρησιµοποιηθούν: Η δωρεάν υπηρεσία για όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και τους µαθητές Γυµνασίου από το Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο, όπου σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας Ιστολόγιο, µέσα σε διάστηµα δευτερολέπτων!!! Απλώς συνδεθείτε στο µε το όνοµα χρήστη και τον κωδικό που διαθέτετε στο ΠΣ και αυτόµατα θα έχετε στη διάθεση σας το προσωπικό σας Ιστολόγιο. Οι δωρεάν υπηρεσίες κατασκευής blogs της επιλογής σας, π.χ. τα δηµοφιλή κ.α., ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραµµα κατασκευής blogs. Για τον τρόπο κατασκευής παρέχονται οδηγίες βήµα-βήµα σε όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες. Στην περίπτωση που προϋπάρχει ιστολόγιο στο πλαίσιο µιας etwinning συνεργασίας µπορεί να υποβληθεί, µε την προϋπόθεση να καλύπτει τα ζητούµενα του διαγωνισµού όπως αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα εξής: Στο ιστολόγιο οφείλουν να παρουσιαστούν ιδιαίτερες και καινοτόµες δραστηριότητες/εργασίες/εκδηλώσεις του etwinning έργου, µε συνοπτική περιγραφή και συνοδευτικό οπτικοακουστικό ή άλλο υλικό. Επιθυµητό όριο δηµοσιεύσεων στα υποβαλλόµενα ιστολόγια είναι έως 20 άρθρα. Αποδεκτή γλώσσα δηµοσίευσης των blogs προς υποβολή είναι τα Ελληνικά. Η µετάφραση του ιστολογίου σε άλλη γλώσσα είναι προαιρετική. Το συνοδευτικό υλικό των δηµοσιεύσεων µπορεί να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα της Ε.Ε. Για την ανάρτηση ευκρινών φωτογραφιών ή βίντεο προσώπων παιδιών στα ιστολόγια προς υποβολή απαιτείται η έγγραφη έγκριση γονέα.

4 Κατά την αξιολόγηση δεν θα ληφθούν υπόψη δηµοσιεύσεις πέραν της καταληκτικής ηµεροµηνίας του διαγωνισµού ( ). Για όλες τις δηµοσιεύσεις πρέπει να αναφέρεται η ηµεροµηνία δηµοσίευσης του άρθρου. Ερωτήσεις σχετικά µε τον διαγωνισµό µπορούν να απευθύνονται στην ελληνική ΕΥΥ etwinning, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ή τηλεφωνικά στο (εργάσιµες ηµέρες και ώρες γραφείου ) Αξιολόγηση Κατά την αξιολόγηση θα αξιολογηθεί το περιεχόµενο που έχει υποβληθεί έως την καταληκτική ηµεροµηνία του διαγωνισµού και µόνον ( ). Οποιοδήποτε άλλο περιεχόµενο αναρτηθεί στο υποβαλλόµενο ιστολόγιο πέραν της ηµεροµηνίας αυτής δε θα ληφθεί υπόψη. Η κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από εξειδικευµένα στις Νέες Τεχνολογίες στελέχη του ΥπΕΠΘ, της ΕΥΥ etwinning και πρεσβευτές της δράσης ηλεκτρονικής αδελφοποίησης, θα χρησιµοποιήσει τα κριτήρια αξιολόγησης όπως επισυνάπτονται. Ιστότοπος της Ελληνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης etwinning: ιεύθυνση ηλ. ταχυδροµείου(helpdesk): Τηλέφωνο (helpdesk) µε χρέωση 1 αστικής µονάδας: ( etwin)

5 Κριτήρια αξιολόγησης Προϋπόθεση για την υποβολή συµµετοχών είναι η σχετικότητα του ιστολογίου µε τη δράση etwinning και ιδιαίτερα η ανάδειξη ενός etwinning έργου που υλοποιείται εντός του ή έχει υλοποιηθεί εντός του Οι συµµετοχές που δεν καλύπτουν την προϋπόθεση αυτή αποκλείονται αυτόµατα. Ακολουθούν τα κριτήρια αξιολόγησης, τα οποία αναλύονται στις επιµέρους συνιστώσες τους µε τα αντίστοιχα ποσοστά βαρύτητας: 1. Περιεχόµενο (ποσοστό βαρύτητας 60%) Παιδαγωγικά πλήρες και άρτιο περιεχόµενο (ποσοστό βαρύτητας 20%): πληροφορίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, βάθος και ποιότητα των βασικών και υποστηρικτικών πληροφοριών και του υλικού που παρέχονται, επάρκεια των «πηγών» που χρησιµοποιήθηκαν, ακριβές και αξιόπιστο περιεχόµενο που θα υποστηρίζεται από παραθέµατα που το επιβεβαιώνουν, καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας συντακτικά και ορθογραφικά. Πρωτοτυπία περιεχοµένου (ποσοστό βαρύτητας 40%): δηµιουργικό και πρωτότυπο περιεχόµενο που αναδεικνύει και προάγει µε ολοκληρωµένο τρόπο (συνεκτικό και σαφή) το etwinning έργο της οµάδας και ιδιαίτερα: την παιδαγωγική και Ευρωπαϊκή του διάσταση, την έννοια της συνεργασίας, την καινοτοµία των παρουσιαζόµενων θεµάτων. ηµιουργία και παρουσίαση νέων πηγών πληροφόρησης όπως συνεντεύξεις, έρευνες, οµαδικές παρατηρήσεις καθώς και αυθεντικά-πρωτότυπα έργα, φωτογραφίες ή ηχογραφήσεις µε την χρήση πολυµέσων. Περιεχόµενο που δεν παραβιάζει µε οποιονδήποτε τρόπο δικαιώµατα τρίτων ή/και δεν εγείρει αξιώσεις τρίτων (όπως όλως ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς συκοφαντικό περιεχόµενο ή/και υβριστικό περιεχόµενο ή/και περιεχόµενο που παραβιάζει το κοινόν περί δηµοσίας αιδού αίσθηµα κ.α.). Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω, εφόσον διαπιστωθεί, επιφέρει αυτοµάτως αποκλεισµό από τον διαγωνισµό σε οποιαδήποτε φάση του ιαγωνισµού και αν διαπιστωθεί αυτή, οι δε ιοργανωτές δεν φέρουν καµία απολύτως ευθύνη για το περιεχόµενο αυτό και επιφυλάσσονται παντός νοµίµου δικαιώµατός τους. Περιεχόµενο ως αποτέλεσµα πρωτότυπης δουλειάς των µαθητών και όχι αντιγραφή άλλων πηγών µε οποιονδήποτε τρόπο (η κλοπή πνευµατικού έργου κάθε µορφής, εφόσον διαπιστωθεί, ισοδυναµεί µε αποκλεισµό από τον διαγωνισµό, σε οποιαδήποτε φάση του ιαγωνισµού, οι δε ιοργανωτές δεν φέρουν καµία απολύτως ευθύνη για το περιεχόµενο αυτό και επιφυλάσσονται παντός νοµίµου δικαιώµατός τους.) Η ανάρτηση ευκρινών φωτογραφιών ή βίντεο προσώπων παιδιών οφείλει να συνοδεύεται από έγγραφη έγκριση κηδεµόνα. 2. οµή, Εµφάνιση, λειτουργία του ιστολογίου (ποσοστό βαρύτητας 40%) Λειτουργικότητα (ποσοστό βαρύτητας 20%): σχεδίαση και διάταξη του ιστολογίου ώστε να είναι εύκολο στη χρήση καθώς και καλή οργάνωση του περιεχοµένου, εύκολη ανάγνωση και πρόσβαση στο περιεχόµενο, απουσία τεχνικών προβληµάτων (π.χ. χαλασµένοι σύνδεσµοι ή εικόνες, απουσία αρχείων κλπ.) ηµιουργική χρήση των µέσων και πρωτοτυπία στην εµφάνιση (ποσοστό βαρύτητας 20%): δηµιουργική χρήση των µέσων (π.χ. εικόνες, ήχος, βίντεο, γραφικά, παιχνίδια, διαδραστικά στοιχεία κλπ.) που ενισχύουν την παρουσίαση των πληροφοριών, προσελκύουν τον χρήστη και διευκρινίζουν-υποστηρίζουν το βασικό περιεχόµενο, δηµιουργική /πρωτότυπη προσέγγιση χρωµάτων, γραµµατοσειρών και συνολικής διάταξης. Υπογραµµίζεται ότι κατά την αξιολόγηση των ιστολογίων από την Επιτροπή, η σχετική βαθµολόγηση κάθε ιστολογίου θα πραγµατοποιείται µε γνώµονα πάντα τις δυνατότητες των µαθητών ανά διαγωνιστική κατηγορία.

Οδηγός χρήσης Εγγραφής στο www.pil-network.com

Οδηγός χρήσης Εγγραφής στο www.pil-network.com Οδηγός χρήσης Εγγραφής στο www.pil-network.com Πώς να δηµιουργήσετε το προφίλ σας Υπάρχουν δύο τύποι προφίλ στο ίκτυο Συνεργάτες στη Μάθηση: Τύπος Προφίλ Πληροφορίες Παραδείγµατα Μέλος Αυτό το προφίλ συλλέγει

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Υλικό για την «Υπηρεσία Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και Ιστολογίων» 1 ο µέρος:

Εκπαιδευτικό Υλικό για την «Υπηρεσία Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και Ιστολογίων»  1 ο µέρος: Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο Εκπαιδευτικό Υλικό για την «Υπηρεσία Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων και Ιστολογίων» http://blogs.sch.gr 1 ο µέρος: Χρήση Ιστολογίου ως εκπαιδευτικό εργαλείο Ερευνητικό Ακαδηµαϊκό Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο

Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο Στόχος του Πανελλήνιου Σχολικού ικτύου Στόχος του Πανελλήνιου Σχολικού ικτύου είναι να διασυνδέσει όλα τα σχολεία της πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης σε ένα εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές»

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές» Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο Σ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ι Κ Ρ Ο Α Φ Η Γ Η Σ Η Σ Μ Ε Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α ΓΙΑ Τ Α Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Α Τ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ 26 Νοεμβρίου 2018-15 Φεβρουαρίου 2019 Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη ιστολογίου. Γνωστικό αντικείμενο: Ερευνητική Εργασία - Project. Δημιουργός: ΦΩΤΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΝΗΣ

Ανάπτυξη ιστολογίου. Γνωστικό αντικείμενο: Ερευνητική Εργασία - Project. Δημιουργός: ΦΩΤΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΝΗΣ Ανάπτυξη ιστολογίου Υποδειγματικό Σενάριο Γνωστικό αντικείμενο: Ερευνητική Εργασία - Project Δημιουργός: ΦΩΤΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΝΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Blogs Γυμνασίων Αχαΐας Ηλείας. Like - Dislike

Διαγωνισμός Blogs Γυμνασίων Αχαΐας Ηλείας. Like - Dislike Διαγωνισμός Blogs Γυμνασίων Αχαΐας Ηλείας Like - Dislike Εισηγητής : Μπίρμπας Θεόδωρος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ν. Αχαΐας Ν. Ηλείας Σύμβουλος Πληροφορικής Π.Ε. Αχαΐας - Ηλείας 1 Περιεχόμενο Παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

σχολείων <3 η ΣΥΝΕ ΡΙΑ Εκπαίδευση> Άρης Λούβρης, Αν. υπεύθυνοςδράσης. Τ.Π.Ε. και ίκτυαυψηλώνταχυτήτων, Πτολεµαΐδα, Παρ. 22, Σάβ. 23 Σεπτ.

σχολείων <3 η ΣΥΝΕ ΡΙΑ Εκπαίδευση> Άρης Λούβρης, Αν. υπεύθυνοςδράσης. Τ.Π.Ε. και ίκτυαυψηλώνταχυτήτων, Πτολεµαΐδα, Παρ. 22, Σάβ. 23 Σεπτ. «e + εργ@σίε σχολείων στην ΕυρώπηeTwinning» Άρης Λούβρης, Αν. υπεύθυνοςδράσης. EUropean schoolnet Μέλη EUN: χώρε τη E.E. εκτό των Κύπρου και Λετονία. Επίση, Ισλανδία, Νορβηγία,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ»

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Προκήρυξη Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Το σωματείο Ορίζοντες προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η Νέα Γενιά προωθεί την Ακεραιότητα! Γ Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο 5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» Ιωάννινα 23, 24, 25 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον

Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας»

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 16 Απριλίου 2018 #CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ προκηρύσσουν τον

Διαβάστε περισσότερα

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου Επιμορφωτικό Εργαστήριο «Καλές πρακτικές αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου: Η αναζήτηση Περιεχομένου και η δημοσίευση πρακτικών που το αξιοποιούν στο Φωτόδενδρο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Σελίδα 1 από 6 Το Έργο συγχρηµατοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια των ράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταµείου (ΕΚΤ) ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: Νέα υλικά Νανοτεχνολογία- Ενέργεια - Περιβάλλον»

«ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: Νέα υλικά Νανοτεχνολογία- Ενέργεια - Περιβάλλον» ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Οδός Σταδίου, Ρίο, Τ.Θ. 1414, 265 04 Πάτρα Τηλ.: 2610 965 300 & 3, Fax: 2610 990 987 www.iceht.forth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Σελίδα 1 από 8 Το Έργο συγχρηµατοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια των ράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταµείου (ΕΚΤ) ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2013 2014» Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραμμα Διαγωνισμός : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτομικής Κουλτούρας : Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ για μαθητές ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ για μαθητές ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου. Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ για μαθητές ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Η Έδρα UNESCO Διαπολιτισμικής

Διαβάστε περισσότερα

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑΣ ΠΡΟΟΊΜΙΟ Ο παρών Διαγωνισμός Καινοτομίας (εφεξής ο Διαγωνισμός ) διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «APIVITA ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44Υ9-ΧΦΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 13/03/2012 Αρ. Πρωτ. 3071

ΑΔΑ: Β44Υ9-ΧΦΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Μαρούσι, 13/03/2012 Αρ. Πρωτ. 3071 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 ----- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. - Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719 Παράρτηµα Όροι και προϋποθέσεις: 1. Θέµατα για τις ταινίες Αυτά θα πρέπει να είναι µε βάση τις 12 θεµατικές στις οποίες θα εστιαστεί Το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015 καθόλη τη διάρκεια του έτους: Ιανουάριος:

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιµε κύριε Διευθυντά,

Αξιότιµε κύριε Διευθυντά, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος, 18/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αριθµ. Πρωτ: 738 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕ.Π.Α.Π. Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Τηλ: 2741028048, 21236 E-mail: munlibco@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου Επιμορφωτικό Εργαστήριο «Καλές πρακτικές αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου» Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου Άννα Μονέφτση Νίκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Αριθμός Πρωτοκόλλου. Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία Υποβολής:.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Αριθμός Πρωτοκόλλου. Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία Υποβολής:. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2012-2013» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Αριθμός Πρωτοκόλλου Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Δημιουργίας Εκπαιδευτικού ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ βάσει του σχετικού εργαλείου αξιολόγησης του «διαγωνισμού ελληνόφωνων εκπαιδευτικών ιστοτόπων»

Αρχές Δημιουργίας Εκπαιδευτικού ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ βάσει του σχετικού εργαλείου αξιολόγησης του «διαγωνισμού ελληνόφωνων εκπαιδευτικών ιστοτόπων» Αρχές Δημιουργίας Εκπαιδευτικού ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ βάσει του σχετικού εργαλείου αξιολόγησης του «διαγωνισμού ελληνόφωνων εκπαιδευτικών ιστοτόπων» Φίλιππος Δεληγιάννης Αναστάσιος Χατζηπαπαδόπουλος 1o ΕΚ ΑΘΗΝΩΝ Σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

8 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

8 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 8 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Συμμετοχικός ιστός στην εκπαίδευση: δύο μελέτες περίπτωσης με τη χρήση wiki και ιστολογίου Δέγγλερη

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο, 1-12-2017 Προς: τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS Το Πανεπιστήµιο Κρήτης στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ BLOGS Ένα διδακτικό εργαλείο

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ BLOGS Ένα διδακτικό εργαλείο ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ BLOGS Ένα διδακτικό εργαλείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Καθηγήτρια Πληροφορικής MSc Μηχανικός Πληροφορικών Συστημάτων TI EINAI TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ -BLOG Πρόκειται για ένα διαδικτυακό ημερολόγιο - σημειωματάριο,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Εφηµερίδα - ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΕΣ. Title

Ηλεκτρονική Εφηµερίδα - ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΕΣ. Title Ηλεκτρονική Εφηµερίδα - ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΕΣ Title Σκοπός Στο πλαίσιο των πολιτιστικών θεµάτων των σχολικών δραστηριοτήτων δηµιουργήσαµε την ηλεκτρονική σχολική εφηµερίδα Ευρωπολίτες. Σκοπός µας ήταν : να ικανοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Περιβαλλοντικός διαγωνισμός για τη λίμνη Κερκίνη»

ΘΕΜΑ: «Περιβαλλοντικός διαγωνισμός για τη λίμνη Κερκίνη» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ /ΝΣΗ Π. &. ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ 1 ο 12/Θ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Ταχ. /νση : Γυµνασιάρχου Αθανασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2010 2011»

ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2010 2011» ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2010 2011» Γ Ε Ν Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Πρόγραµµα ιαγωνισµός Κωδικός Πρόσκλησης : Καλλιέργεια Ερευνητικής και Καινοτοµικής Κουλτούρας : Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015:

Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015: Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015: Εμπλοκή των νέων της Ευρώπης από σχολικούς κήπους σε βιώσιμα συστήματα παραγωγής και διανομής τροφίμων Συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου»

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 Απριλίου 2017 #CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Cedefop,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η εξασφάλιση άδειας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού (ΥΠΠ) είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή έρευνας σε δηµόσια σχολεία οποιασδήποτε βαθµίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συνδιοργάνωση: Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Δ.Α.ΣΤΑ.) Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων»

Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων» Διαγωνισμός με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές των επαγγελμάτων» Έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ή ΒΙΝΤΕΟ Θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές του επαγγέλματος που θέλω

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός του προγράμματος «Μάθηση και Τεχνολογία» του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας

Διαγωνισμός του προγράμματος «Μάθηση και Τεχνολογία» του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας Διαγωνισμός του προγράμματος «Μάθηση και Τεχνολογία» του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας Διοργανωτές Ίδρυμα Λαμπράκη Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς Microsoft ΕΛΛΑΣ Intel ΕΛΛΑΣ Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Δράση «Συμμετέχω» Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου

Δράση «Συμμετέχω» Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων Δράση «Συμμετέχω» Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην

Διαβάστε περισσότερα

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning τον Νοέμβριο στην Πάτρα

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning τον Νοέμβριο στην Πάτρα Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning τον Νοέμβριο στην Πάτρα Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning για τα συνεργατικά προγράμματα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με τίτλο «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν

ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν Τι θα συνέβαινε αν ξυπνούσαμε ένα πρωί του Οκτώβρη και η Καβάλα είχε μετονομαστεί σε «Παιχνιδοαθλητούπολη» και: είχε γειτονιές αντί για δρόμους; δεν είχε αυτοκίνητα αλλά μόνο ποδήλατα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- Αγ. Παρασκευή,15-02-2018 Αρ. Πρωτ.: 2850/Φ.22.7

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 11 Δεκεµβρίου 2014. Προς τις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. Αξιότιµες Κυρίες, / Αξιότιµοι Κύριοι,

Αθήνα, 11 Δεκεµβρίου 2014. Προς τις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. Αξιότιµες Κυρίες, / Αξιότιµοι Κύριοι, Αθήνα, 11 Δεκεµβρίου 2014 Προς τις Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Αξιότιµες Κυρίες, / Αξιότιµοι Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαµε να σας γνωστοποιήσουµε την πρωτοβουλία του TEDxAcademy

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» που χρηµατοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013, εκπονείται

Διαβάστε περισσότερα

ECOMOBILITY Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ TΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ECOMOBILITY Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ TΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ECOMOBILITY 2015-16 Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑ ΑΣ TΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Η Εκστρατεία ECOMOBILITY υλοποιείται για 13 η συνεχόµενη χρονιά, µετά την πρώτη πιλοτική περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τ. Θ. 06 Τ.Κ. 57010, Πεύκα Θεσσαλονίκης Γυμνάσιο Λύκειο Τηλ. 2310 673252, 673191 Fax 2310 673348 mail@lyk-delas.thess.sch.gr mail@gym-delas.thess.sch.gr www.gymlyk.delasalle.gr 4 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Πληροφορική» Γυµνασίου

«Πληροφορική» Γυµνασίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Α ΘΜΙΑΣ & Β ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Β ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 12-10-2009 Αριθ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2012-2013 1. Όροι Συμμετοχής Επιλεξιμότητα Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία ΕΚΕ είναι ανοιχτά σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

"Από την πρώτη ύλη... στο προϊόν", μια ταινία μικρού μήκους

Από την πρώτη ύλη... στο προϊόν, μια ταινία μικρού μήκους "Από την πρώτη ύλη... στο προϊόν", μια ταινία μικρού μήκους Βέλτιστο Σενάριο Γνωστικό αντικείμενο: Τεχνολογία Δημιουργός: ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Επίπεδο *Τιμή

Περιγραφή Επίπεδο *Τιμή MULTIMEDIA ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - CD ROM για Διαδραστικό Πίνακα Περιγραφή Επίπεδο *Τιμή ΑΚΤΙΝΕΣ v5.0 Πακέτο 112 εκπαιδευτικών προγραμμάτων το οποίο εστιάζει στην υποστήριξη της διδασκαλίας των διαφορετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, και ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ για τον ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, και ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ για τον ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ 2018 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, και ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ για τον ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Ο διαγωνισμός Λογιπαίγνιον 2018 συνδιοργανώνεται από το Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Οδηγός διαγωνισµού ζωγραφικής µε θέµα την ηλιακή ενέργεια Όροι και προϋποθέσεις Γεώργιος Σταθόπουλος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνεςσχεδιασµού (1/2) Οσχεδιασµόςθαπρέπειναέχειπάντοτεως κέντρο τους στόχους και το αντικείµενο µάθησης ΗχρήσητωνΝέωνΤεχνολογιώνθαπρέπεινα γίνεται µ

Κανόνεςσχεδιασµού (1/2) Οσχεδιασµόςθαπρέπειναέχειπάντοτεως κέντρο τους στόχους και το αντικείµενο µάθησης ΗχρήσητωνΝέωνΤεχνολογιώνθαπρέπεινα γίνεται µ Ταδιαθεµατικάσχέδιαεργασίας καιηδράση etwinning Το 1 ο δικτυοκεντρικόσεµινάριογιατηδράση etwinning στηνελλάδα Ιωάννα Κοµνηνού Μαρία Τεντζεράκη ηµήτρης Καρακώστας Κρύστα Ρακαλλίδου Κανόνεςσχεδιασµού (1/2)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Επτά λόγοι για να χρησιµοποιήσετε το Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο

Επτά λόγοι για να χρησιµοποιήσετε το Πανελλήνιο Σχολικό ίκτυο Πανεπιστηµιακό Κέντρο Κεντρικής και υτικής Μακεδονίας «Εκπαίδευση Επιµορφωτών Β Επιπέδου» Επιµόρφωση Πληροφορικών ραστηριότητα στο Γενικό Μέρος Ενότητα 1 Υπεύθυνη ιδάσκουσα: Μ. Μποντίλα Επτά λόγοι για

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Υπεύθυνη Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Υπεύθυνη Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Αθηνών Διεθνές Πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτικών και παρέμβασης για την προαγωγή του θετικού κλίματος και της ψυχικής ανθεκτικότητας στη σχολική κοινότητα WeC.A.R.E. (κύρια φάση, 2013-2014) Επιστημονική Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 56 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες

Θέμα: 56 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558/99 092296 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail: eas@moec.gov.cy/ epapademetriou@papd.mof.gov.cy Διευθυντές/ντριες Δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

γνωστικό περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με σύγχρονες μεθόδους,

γνωστικό περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με σύγχρονες μεθόδους, Ενέργεια 2.1.3 : Ενίσχυση βιβλιοθηκών Η Ενέργεια των σχολικών βιβλιοθηκών με την ίδρυση των 499 πρώτων αποτελεί καθοριστικό εργαλείο υποστήριξης των Ενεργειών, που στοχεύουν στην αναβάθμιση των σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή για τα συνεργατικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών

3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή για τα συνεργατικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή για τα συνεργατικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στα συνεργατικά

Διαβάστε περισσότερα

«Το σχολείο μας» Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε

«Το σχολείο μας» Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» 2018-2021 http://isecurenet.sch.gr/portal/ Το παιδί μας κάνει την εργασία του σχολείου χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή στο δωμάτιό του Πόσο εύκολο

Διαβάστε περισσότερα

h t t p s : / / k p p. c t i. g r

h t t p s : / / k p p. c t i. g r Οδηγός Αξιοποίησης Υποστηρικτικού Υλικού για την προετοιμασία του μαθητή Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που αναλαμβάνουν την υποστήριξη μαθητών και στους μαθητές που ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Estee Lauder Hellas AE, (Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι) νομίμως εκπροσωπούμενη, ΑΦΜ 099877197

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΣΣΕΑΣ Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος Α ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο ΥΣΣΕΑΣ Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος Α ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ο ΥΣΣΕΑΣ 2005 Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος Α ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Β ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟ ΟΥ Ε ΦΟΡΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (συµπληρώνεται από τους ασκάλους)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ 2020 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ 2020 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΛΟΓΙΠΑΙΓΝΙΟΝ 2020 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ο διαγωνισμός «Λογιπαίγνιον 2020» συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Αριστείας

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Προκήρυξη ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: /12/2016 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 & Αγ.Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

16:45. 16:45. και

16:45. 16:45.  και ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜOY 1. ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1 Οι παρακάτω όροι αφορούν αποκλειστικά τη διενέργεια είκοσι ενός (21) αυτοτελών διαγωνισµών (τους λεγόµενους παρακάτω και «επιµέρους διαγωνισµούς») που θα µεταδοθούν

Διαβάστε περισσότερα

Ετικέτα Ποιότητας. Διαδικασία υποβολής. Διαδικασία αξιολόγησης. Κριτήρια αξιολόγησης

Ετικέτα Ποιότητας. Διαδικασία υποβολής. Διαδικασία αξιολόγησης. Κριτήρια αξιολόγησης Ετικέτα Ποιότητας Διαδικασία υποβολής Ο συντονιστής του προγράμματος εκτιμά τη χρονική στιγμή που θεωρεί ότι το έργο έχει φτάσει σε ικανοποιητικό στάδιο υλοποίησης, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

απασχολούµενοι µε σχέση εξαρτηµένης εργασίας ή έµµισθης εντολής στο ιοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α βαθµού.

απασχολούµενοι µε σχέση εξαρτηµένης εργασίας ή έµµισθης εντολής στο ιοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α βαθµού. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΕΣΑΚΕ διενεργεί διαγωνισµό υπό τους ακόλουθους όρους: 1. ιενεργείται διαγωνισµός µε δώρο την Επίσηµη Μπάλα Spalding της Basket League ΟΠΑΠ 2013-14 µε την υπογραφή του

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET

«ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ «ΛΥΣΙΑΣ 2005» 9 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET Ξεκινά δυναµικά και πλήρως ανανεωµένος! 7 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 Τις πύλες του ανοίγει στις 7 Μαρτίου ο 9ος Πανελλήνιος µαθητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό, χωρίς βία και ρατσισμό OΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό, χωρίς βία και ρατσισμό OΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό, χωρίς βία και ρατσισμό OΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ι. Περιγραφή διαγωνισμού. O Διαγωνισμός Εγώ και εσύ μαζί, για ένα κόσμο ειρηνικό, χωρίς βία και

Διαβάστε περισσότερα

αλαπάσχου Καλλιρόη Επιβλέπων Καθηγητής : Τσιάτσος Θρασύβουλος, Επίκουρος Καθηγητής

αλαπάσχου Καλλιρόη Επιβλέπων Καθηγητής : Τσιάτσος Θρασύβουλος, Επίκουρος Καθηγητής ηµιουργία Εκπαιδευτικού Πολυµεσικού Υλικού για την υποστήριξη του Προγράµµατος Σπουδών στην Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση: Υποστήριξη του Προγράµµατος της Φυσικής Αγωγής στο µάθηµα της Καλαθοσφαίρισης αλαπάσχου

Διαβάστε περισσότερα

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου

Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Καλές πρακτικές αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου Η Δράση ανάδειξης και προβολής καλών πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου Άννα Μονέφτση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε.: «Φύση Χωρίς Σκουπίδια»

Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε.: «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε.: «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» Θεματικές ενότητες: Προστατεύω Αναβαθμίζω Αναδεικνύω ένα χώρο καθαρό από σκουπίδια. Σκοπός του Δικτύου είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών και των ενηλίκων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 1 η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ (ΑΛΛΗΛΟ-)ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-2013. Διοργάνωση: Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Β. Καλοκύρη Παρασκευή 14 - Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική αδελφοποίηση σχολείων

Ηλεκτρονική αδελφοποίηση σχολείων Ηλεκτρονική αδελφοποίηση σχολείων Τι είναι Είναι η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης Προσφέρει πλατφόρμα για το προσωπικό (εκπαιδευτικούς, διευθυντές κλπ) ενός σχολείου που εργάζονται σε μια ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα «RESTART » για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας

Προγράμματα «RESTART » για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας 1 ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα