ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2014

2 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - KATHΓOPIEΣ KAPT - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΚΩΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ EΩΣ 1 ΒΑΒΥ ΜΙΝΙ Β ΜΙΝΙ Α KF3 - JUNIOR & ROTAX MAX JUNIOR KF2 - SENIOR - ΜASTERS - ROTAX MAX 15 6 KZ2 - SUPER 125 ή ROTAX DD2 15 Οι αγωνιζόμενοι έχουν το δικαίωμα επιλογής κατηγορίας και διατηρούν τη δυνατότητα να μεταπηδήσουν σε μεγαλύτερη κατηγορία κατά τη διάρκεια του έτους, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 32. Το αντίστροφο απαγορεύεται. Η εναλλαγή μεταξύ των κατηγοριών KF3 - JUNIOR και αντιστοίχως KF2 - KZ2 - SENIOR - ΜΑΧ - DD2 επιτρέπεται. Αναλυτικά οι κατηγορίες σύμφωνα με την εγκύκλιο του καρτ 1/ Kατηγορία BABY 60 Στην κατηγορία BABY 60 μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι Εθνικής άδειας για αγώνες BABY ΚΑΡΤ. Kινητήρας Mπορούν να χρησιμοποιηθούν κινητήρες δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, με τροφοδοσία ροής κυλίνδρου (Piston Port), σύμφωνα με τα Δελτία Αναγνώρισης (homologation) CSAI (COMISSIONE SPORTIVA AUTOMOBILISTICA ITALIANA) με όριο στροφών. H μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μόνον μέσω μηχανισμού φυγοκεντρικού συμπλέκτη. Η σχέση μετάδοσης κίνησης στους τροχούς καθορίζεται σε Ζ11/82 και μόνον. Kαρμπυρατέρ Tο καρμπυρατέρ πρέπει να είναι DELORTO με δελτίο αναγνώρισης CSAI, διαμέτρου 14 mm. H ύπαρξη ενός φίλτρου αέρος του κατασκευαστή στην εισαγωγή του καρμπυρατέρ είναι υποχρεωτική. Απαγορεύεται οποιαδήποτε κατεργασία ή προσπάθεια βελτίωσης του καρμπυρατέρ στο σύνολο του. Εξάτμιση Σύμφωνα με τις οδηγίες CSAI για κατηγορία BABY 60.

3 Eξαγωγή καυσαερίων Mπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον το αυθεντικό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων του κατασκευαστή. Σασί Γίνονται δεκτά σασί, σύμφωνα με τα Δελτία Αναγνώρισης (homologation) CSAI ΜΙΝΙ Όλοι οι σωλήνες του σασί θα είναι διαμέτρου 28 mm ± 1 mm, το δε μεταξόνιο θα είναι έως 950 mm ± 5 mm. O πίσω άξονας θα έχει διάμετρο 30 mm, θα στηρίζεται μόνον σε δύο ρουλεμάν και θα έχει μέγιστο άνοιγμα 960mm +- 10mm. Tα φρένα θα είναι υδραυλικά. Απαγορεύεται η πρόσθετη στήριξη καθίσματος με μπάρες επιπλέον των προβλεπομένων από τον κατασκευαστή και το Δελτίο Αναγνώρισης. Tο ρεζερβουάρ της βενζίνης θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 3 λίτρα. H τοποθέτηση πλαϊνού αμαξώματος, μπροστινού πάνελ και μπροστινού σπόιλερ είναι υποχρεωτική. Eπιτρεπόμενο μέγιστο άνοιγμα τροχών μετρούμενο από την εξωτερική πλευρά, 110 cm. Bάρος: Eλάχιστο βάρος 95 κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Tροχοί Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στην πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 115 mm β. Πίσω 150 mm 31.2 Kατηγορία MINI 60 - CSAI Στην κατηγορία MINI 60 μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C για αγώνες ΜΙΝΙ. Η κατηγορία χωρίζεται σε δύο ηλικιακές κλάσεις ΜΙΝΙ Α και ΜΙΝΙ Β οι οποίες διαγωνίζονται σε κοινό αγώνα με ίδιο εξοπλισμό. Η κλάση ΜΙΝΙ Β συμμετέχει στην ιδιαίτερη κατάταξη οδηγών έως 10 ετών αλλα και στην γενική κατάταξη κατηγορίας ΜΙΝΙ 60. Kινητήρας Mπορούν να χρησιμοποιηθούν κινητήρες δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, με τροφοδοσία ροής κυλίνδρου (Piston Port), σύμφωνα με τα Δελτία Αναγνώρισης (homologation) CSAI (COMISSION SPORTIVA AUTOMOBILISTICA ITALIANA) και μόνον, για την περίοδο Ο κύλινδρος πρέπει να είναι κατασκευασμένος απο χυτοσίδηρο (cast iron) χωρίς επικάλυψη χρωμίου ή νικαζιλ. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί κινητήρας με προηγούμενο Δελτίο Αναγνώρισης (λήξης 2009) με την προυπόθεση οτι θα προστεθεί σε αυτόν ηλεκτρονική με ΔΑ , περιοριστή στις στροφές / λεπτό - χρώματος πρασίνου, και νέου τύπου σύστημα σύμπλεξης (clutch), όπως αυτά προβλέπονται απο το νέο Δελτίο Αναγνώρισης Το silencer (φίλτρο αέρος) θα είναι με Δελτίο αναγνώρισης υποχρεωτικά. Ο χώρος καύσεως θα είναι ο προβλεπόμενος απο το νέο ΔΑ. H μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μόνον μέσω μηχανισμού φυγοκεντρικού συμπλέκτη στις στροφές / λεπτό. Το γρανάζι μετάδοσης θα είναι Ζ11 και το πίσω γρανάζι (κορώνα) ελεύθερο.

4 Kαρμπυρατέρ Tο καρμπυρατέρ πρέπει να είναι TRYTON ή DELORTO με δελτίο αναγνώρισης CSAI, διαμέτρου 18 mm. H ύπαρξη ενός φίλτρου αέρος - τύπου όπως περιγράφεται ανωτέρω - στην εισαγωγή του καρμπυρατέρ είναι υποχρεωτική. Aνάφλεξη Με δελτίο αναγνώρισης CSAI SELETRA SRL Eξαγωγή καυσαερίων Mπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον το αυθεντικό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων του κατασκευαστή. Σασί Γίνονται δεκτά σασί, σύμφωνα με τα Δελτία Αναγνώρισης (homologation) CSAI ΜΙΝΙ (950mm) και Όλοι οι σωλήνες του σασί θα είναι διαμέτρου 28 mm Χ 2 ± 0,1 mm, το δε μεταξόνιο θα είναι έως 950 mm ± 5 mm. O πίσω άξονας θα έχει διάμετρο 30 mm, θα στηρίζεται μόνον σε δύο ρουλεμάν και θα έχει μέγιστο μήκος 960mm ± 10mm. Το βάρος του θα είναι 2900 gr ± 100 gr. Tα φρένα θα είναι υδραυλικά με δελτίο αναγνώρισης CSAI. Απαγορεύεται η πρόσθετη στήριξη καθίσματος με μπάρες επιπλέον των προβλεπομένων από τον κατασκευαστή και το Δελτίο Αναγνώρισης. Tο ρεζερβουάρ της βενζίνης θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 3 λίτρα. H τοποθέτηση πλαϊνού αμαξώματος, μπροστινού πάνελ και μπροστινού σπόιλερ είναι υποχρεωτική. Eπιτρεπόμενο μέγιστο άνοιγμα τροχών μετρούμενο από την εξωτερική πλευρά, 110 cm. Επιτρέπεται η αναβάθμιση των σασί περασμένου ΔΑ με υλικά του νέου ΔΑ Aπαγορεύεται η χρησιμοποίηση παλαιών σασί με μεταξόνιο 900mm. Bάρος: Eλάχιστο βάρος 110 κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Tροχοί Zάντες Επιτρέπονται ζάντες αλουμινίου (απο το ΔΑ του σασί) και κραμμάτων αυτού. Απαγορεύονται οι ζάντες μαγνησίου και κραμμάτων αυτού. Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στην πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 115 mm β. Πίσω 150 mm SLICK: Εμπρός 10 Χ 4,00 5 Πίσω 11 Χ 5,00 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,00 5 Πίσω 11 Χ 5, Kατηγορία MICRO ROTAX - (ΕΘΝΙΚO ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ) Στην κατηγορία αγώνων MICRO ROTAX μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C για αγώνες ΜΙΝΙ. Kινητήρας: Mπορούν να χρησιμοποιηθούν κινητήρες MICRO RΟΤΑΧ 125cc υδρόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, σύμφωνα με τον τεχνικό κανονισμό Rotax 2013 (Version ). Ολα τα

5 μέρη του κινητήρα και οι ρυθμίσεις αυτού (χώρος καύσεως κλπ) ισχύουν όπως αυτά αναφέρονται στον τεχνικό κανονισμό της Rotax 2013 (Version ) για τον κινητήρα αυτόν και μόνον. Kαρμπυρατέρ Σύμφωνα με τά άρθρα του τεχνικού κανονισμού Rotax (Version ) Eξαγωγή καυσαερίων Σύμφωνα με τα άρθρα & 5.4 του τεχνικού κανονισμού Rotax (Version ) Σασί Γίνονται δεκτά σασί, σύμφωνα με τα Δελτία Αναγνώρισης (homologation) CSAI ΜΙΝΙ (950mm) και Όλοι οι σωλήνες του σασί θα είναι διαμέτρου 28 mm Χ 2 ± 0,1 mm, το δε μεταξόνιο θα είναι έως 950 mm ± 5 mm. O πίσω άξονας θα έχει διάμετρο 30 mm, θα στηρίζεται μόνον σε δύο ρουλεμάν και θα έχει μέγιστο μήκος 960mm ± 10mm. Το βάρος του θα είναι 2900 gr ± 100 gr. Tα φρένα θα είναι υδραυλικά με δελτίο αναγνώρισης CSAI. Απαγορεύεται η πρόσθετη στήριξη καθίσματος με μπάρες επιπλέον των προβλεπομένων από τον κατασκευαστή και το Δελτίο Αναγνώρισης. Tο ρεζερβουάρ της βενζίνης θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 3 λίτρα. H τοποθέτηση πλαϊνού αμαξώματος, μπροστινού πάνελ και μπροστινού σπόιλερ είναι υποχρεωτική. Eπιτρεπόμενο μέγιστο άνοιγμα τροχών μετρούμενο από την εξωτερική πλευρά, 110 cm. Επιτρέπεται η αναβάθμιση των σασί περασμένου ΔΑ με υλικά του νέου ΔΑ Aπαγορεύεται η χρησιμοποίηση παλαιών σασί με μεταξόνιο 900mm. Bάρος: Eλάχιστο βάρος 110 κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Tροχοί - Zάντες Επιτρέπονται ζάντες αλουμινίου (απο το ΔΑ του σασί) και κραμμάτων αυτού. Απαγορεύονται οι ζάντες μαγνησίου και κραμμάτων αυτού. Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στην πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 115 mm β. Πίσω 150 mm SLICK: Εμπρός 10 Χ 4,00 5 Πίσω 11 Χ 5,00 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,00 5 Πίσω 11 Χ 5,00 5 Σημείωση: Η OMAE μπορεί να αλλάξει τα κιλά της κατηγορίας ή τα χαρακτηριστικά στοιχεία του κινητήρα κατά τη διάρκεια του έτους Kατηγορία JUNIOR - (ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C - JUNIOR. Κινητήρες: Γίνονται δεκτοί κινητήρες δίχρονοι, υδρόψυκτοι ή αερόψυκτοι των παρακάτω αναγραφομένων τύπων.

6 1. EASY 100 JUNIOR, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα - Eλάχιστο βάρος: (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα) θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών. 2. ROK VORTEX JUNIOR 125 cc, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: Dell orto VHSH 30 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα - Eλάχιστο βάρος (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών. 3. ROTAX MAX JUNIOR σύμφωνα με το RMC, όπως περιγράφονται στον τεχνικό κανονισμό της Rotax για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης - Eλάχιστο βάρος: (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα) θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών. 4. PARILLA X30 JUNIOR RL-C TaG 125 cc, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: TRYTON HOBBY 27- C/2009 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα - Eλάχιστο βάρος: (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα) θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών. Σασί: Γίνονται δεκτά σασί που διαθέτουν δελτίο αναγνώρισης της CIK/FIA για την κατηγορία ΙΝTER A - JUNIOR. Tροχοί: Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στη πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 135 mm β. Πίσω 215 mm SLICK0: Εμπρός 10 Χ 4,60 5 Πίσω 11 Χ 7,10 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,20 5 Πίσω 11 Χ 6,00 5 Εξάτμιση: Η αυθεντική του κάθε κατασκευαστή χωρίς καμία τροποποίηση, όπως αυτή έχει κατατεθεί στο αντίστοιχο δελτίο αναγνώρισης. Φίλτρο αέρος: Το φίλτρο αέρος που επιτρέπεται είναι αυτό που αναγράφει το δελτίο αναγνώρισης του κάθε κινητήρα Σημείωση: Η ΟΜΑΕ μπορεί να αλλάξει τα κιλά της κατηγορίας κατα τη διάρκεια του έτους, κατόπιν αιτήσεως του προμηθευτή του κάθε κινητήρα, εφ όσον διαπιστωθεί σημαντική διαφορά επιδόσεων με τους αντίστοιχους κινητήρες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αγώνων Junior. Επίσης η ΟΑΜΕ έχει την δυνατότητα με εγκύκλιο να οριστικοποιήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες όλων των κινητήρων και να δώσει αναλυτικά στοιχεία για κάθε έναν εξ αυτών, καθώς και λεπτομέρειες καρμπυρατέρ και εξατμίσεων.

7 31.5 Kατηγορία SENIOR - (ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C ή Β - SENIOR. Κινητήρες: Γίνονται δεκτοί κινητήρες δίχρονοι, υδρόψυκτοι ή αερόψυκτοι των παρακάτω αναγραφομένων τύπων. 1. EASY 125 SENIOR, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος:. κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 2. ROK VORTEX 125 cc, 22 KW rpm, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: Dell orto VHSH 30 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 3. ROTAX MAX SENIOR σύμφωνα με το RMC, όπως περιγράφονται στον τεχνικό κανονισμό της Rotax για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 4. PARILLA X30 JUNIOR RL-C TaG 125 cc, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: TRYTON HOBBY 27- C/2009 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 5. BMP HAT, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για το έτος Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: TRYTON HB 27 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Σασί: Γίνονται δεκτά σασί που διαθέτουν δελτίο αναγνώρισης της CIK/FIA για την κατηγορία INTER Α. Tροχοί: Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στη πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 135 mm β. Πίσω 215 mm SLICK: Εμπρός 10 Χ 4,60 5 Πίσω 11 Χ 7,10 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,20 5 Πίσω 11 Χ 6,00 5

8 Εξάτμιση: Η αυθεντική του κάθε κατασκευαστή χωρίς καμία τροποποίηση, όπως αυτή έχει κατατεθεί στο αντίστοιχο δελτίο αναγνώρισης. Φίλτρο αέρος: Το φίλτρο αέρος που επιτρέπεται είναι αυτό που αναγράφει το δελτίο αναγνώρισης του κάθε κινητήρα. Σημείωση: Η ΟΜΑΕ μπορεί να αλλάξει τα κιλά της κατηγορίας κατα τη διάρκεια του έτους, κατόπιν αιτήσεως του προμηθευτή του κάθε κινητήρα, εφ όσον διαπιστωθεί σημαντική διαφορά επιδόσεων με τους αντίστοιχους κινητήρες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αγώνων Senior. Επίσης η ΟΜΑΕ έχει την δυνατότητα με εγκύκλιο να οριστικοποιήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες όλων των κινητήρων και να δώσει αναλυτικά στοιχεία για κάθε έναν εξ αυτών, καθώς και λεπτομέρειες καρμπυρατέρ και εξατμίσεων Kατηγορία MASTER - (ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C ή Β - SENIOR. Κινητήρες: Γίνονται δεκτοί κινητήρες δίχρονοι, υδρόψυκτοι 125 cc, των παρακάτω αναγραφομένων τύπων. 1. BMB HAT 125 GP, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 2. ROK VORTEX GP, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 3. SONIK 125, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). 4. PARILLA DRAGON, όπως περιγράφονται στα δελτία αναγνώρισής τους από το εργοστάσιο για τα έτη Επιτρέπεται μόνο το αυθεντικό ηλεκτρικό σύστημα των κινητήρων χωρίς καμία μετατροπή, όπως αυτό περιγράφεται στο σχετικό δελτίο αναγνώρισης. Καρμπυρατέρ: TRYTON HOBBY 27- C/2009 σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισης του κινητήρα. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Σασί: Γίνονται δεκτά σασί που διαθέτουν δελτίο αναγνώρισης της CIK/FIA για την κατηγορία INTER Α.

9 Tροχοί: Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στη πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 135 mm β. Πίσω 215 mm SLICK: Εμπρός 10 Χ 4,60 5 Πίσω 11 Χ 7,10 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,20 5 Πίσω 11 Χ 6,00 5 Εξάτμιση: Η αυθεντική του κάθε κατασκευαστή χωρίς καμία τροποποίηση, όπως αυτή έχει κατατεθεί στο αντίστοιχο δελτίο αναγνώρισης. Φίλτρο αέρος: Το φίλτρο αέρος που επιτρέπεται είναι αυτό που αναγράφει το δελτίο αναγνώρισης του κάθε κινητήρα. Σημείωση: Η ΟΜΑΕ μπορεί να αλλάξει τα κιλά της κατηγορίας κατα τη διάρκεια του έτους, κατόπιν αιτήσεως του προμηθευτή του κάθε κινητήρα, εφ όσον διαπιστωθεί σημαντική διαφορά επιδόσεων με τους αντίστοιχους κινητήρες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αγώνων Μasters. Επίσης η ΟΜΑΕ έχει την δυνατότητα με εγκύκλιο να οριστικοποιήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες όλων των κινητήρων και να δώσει αναλυτικά στοιχεία για κάθε έναν εξ αυτών, καθώς και λεπτομέρειες καρμπυρατέρ και εξατμίσεων Kατηγορία KZ2 Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν οδηγοί οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας τύπου C ή Β ή Α SENIOR. Oι τεχνικές προδιαγραφές της κατηγορίας αυτής συμπίπτουν με αυτές της κατηγορίας ΚΖ2 - CIK/FIA σύμφωνα με τον Δ.K. Kαρτ. Κινητήρας: Γίνονται δεκτοί κινητήρες δίχρονοι, υδρόψυκτοι 125 cc, των παρακάτω αναγραφομένων τύπων Δίχρονοι ΚΖ2, υδρόψυκτοι 125cc με κιβώτιο ταχυτήτων, δελτίο αναγνώρισης CIK/FIA και σύστημα ανάφλεξης κατά CIK/ FIA για την κατηγορία ΚΖ2. Καρμπυρατέρ: Με δελτίο αναγνώρισης CIK/FIA για την κατηγορία ΚΖ2. Eλάχιστο βάρος: κιλά (σασί + κινητήρας + οδηγός με περιβολή αγώνα). Σασί: Γίνονται δεκτά σασί που διαθέτουν σε ισχύ δελτίο αναγνώρισης της CIK/FIA για τις κατηγορίες ΚΖ2. Tροχοί: Mέγιστο φάρδος τροχών με το ελαστικό φουσκωμένο στη πίεση που χρησιμοποιείται: α. Εμπρός 135 mm β. Πίσω 215 mm SLICK: Εμπρός 10 Χ 4,60 5 Πίσω 11 Χ 7,10 5 WET: Εμπρός 10 Χ 4,20 5 Πίσω 11 Χ 6,00 5 Σημείωση: Η ΟΜΑΕ μπορεί να αλλάξει τα κιλά της κατηγορίας κατά τη διάρκεια του έτους, κατόπιν αιτήσεως του προμηθευτή του κάθε κινητήρα, εφ όσον διαπιστωθεί σημαντική διαφορά επιδόσεων με τους αντίστοιχους κινητήρες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αγώνων KZ2. Επίσης η ΟΜΑΕ έχει την δυνατότητα με εγκύκλιο να οριστικοποιήσει τις τεχνικές λεπτομέρειες όλων των κινητήρων

10 και να δώσει αναλυτικά στοιχεία για κάθε έναν εξ αυτών, καθώς και λεπτομέρειες καρμπυρατέρ και εξατμίσεων. APΘPO 32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΡΤ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (Σύμφωνα με εγκύκλιο καρτ 1/14) Παρακάτω περιγράφονται οι δυνατότητες συμμετοχής των οδηγών αγώνων ΚΑΡΤ στις υπάρχουσες κατηγορίες. Διευκρινίζεται ότι μέσα στην ίδια αγωνιστική χρονιά δεν επιτρέπεται η επιστροφή οδηγών σε προηγούμενες κατηγορίες. Κατηγορία ΒΑΒΥ 60 Νέοι οδηγοί από την ημερομηνία συμπλήρωσης του 7 ου έτους και μέχρι 9 ετών. Κατηγορία ΜΙΝΙ 60 - MICRO ROTAX Νέοι οδηγοί από την ημερομηνία συμπλήρωσης του 8 ου με την εγκύκλιο Καρτ 01/2014. έτους και μέχρι 12 ετών σύμφωνα Κατηγορίες JUNIOR Νέοι οδηγοί από την ημερομηνία συμπλήρωσης του 12 ου με την εγκύκλιο Καρτ 01/2014. έτους και μέχρι 15 ετών σύμφωνα Κατηγορίες SENIOR - MASTER 125 Νέοι οδηγοί ηλικίας 15 ετών και άνω. Κατηγορία KZ2 Κατ επιλογή τους οι οδηγοί που συμπληρώσει το 15 ο έτος της ηλικίας τους και έχουν συμμετάσχει σε τρείς αγώνες ΚZ2 ή SENIOR το έτος 2013 ή σε προηγούμενα έτη. ΑΡΘΡΟ 33 ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΒΑΒΥ ΜΙΝΙ MICRO ROTAX 4. KF3 - JUNIOR 5. SENIOR-MASTER 6. KZ2 7. DD2 Οι ανωτέρω κατηγορίες δεν αναφέρονται μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος αλλά και σε αγώνες Challenge ή Κυπέλλων όπως επίσης και φιλικούς που πιθανόν θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους. Αναπόσπαστο μέρος του Γενικού και Τεχνικού Κανονισμού αποτελούν οι εγκύκλιοι του καρτ (1, 2 και 3 /14) και οποιαδήποτε άλλη εγκύκλιος εκδοθεί κατά τη διάρκεια του Στους αγώνες Πρωταθλήματος & Πανελληνίων Κυπέλλων είναι υποχρεωτική η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων των πιστών με έμφαση στην γραμμογράφηση των εκκινήσεων σύμφωνα με τα

11 ισχύοντα απο τον Διεθνή Κανονισμό Καρτ (διάδρομοι εκκίνησης, γραμμές επιβράδυνσης - επιτάχυνσης και καρέ αφετηρίας). Η λειτουργία των φανών πρέπει να προελέγχεται και οι θέσεις κριτών πρέπει να σημαίνονται, αφού υποδειχθούν στον οργανωτή από τον αλυτάρχη του αγώνα.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015 ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KAPT 2015 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ - KATHΓOPIEΣ KAPT - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΩΔ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ EΩΣ 1 ΒΑΒΥ 7 9 2 ΜΙΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) KEΦAΛAIO VI 1 η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 17/03/2016 APΘPO 31 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) KEΦAΛAIO VI Αλλαγές σε σχέση με το 2016 APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2018 Αλλαγές σε σχέση με το 2017 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPOΔIAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI 1. δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων, με τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. )

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. ) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ KARTING 2019 ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α. ) Αλλαγές σε σχέση με το 2018 KEΦAΛAIO VI APΘPO 31 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠPO IAΓPAΦEΣ 31.1 Κατηγορία 60 MINI 1. δίχρονοι 60 cc, αερόψυκτοι, χωρίς κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

TIME ATTACK Κart Series Κατηγορίες ΜΙΝΙ JUNIOR SENIOR 4 STROKE SHIFTERS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

TIME ATTACK Κart Series Κατηγορίες ΜΙΝΙ JUNIOR SENIOR 4 STROKE SHIFTERS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TIME ATTACK Κart Series 2018 Ημερομηνίες 1. 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ KARTING CENTER Άγιος Κοσμάς, Αττική, Start Line 2. 10 ΙΟΥΝΙΟΥ KARTING CENTER Άγιος Κοσμάς, Αττική, Start Line 3. 8 ΙΟΥΛΙΟΥ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Μεσσηνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠPOΓPAMMA

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠPOΓPAMMA 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 πίστα Αγίου Κοσμά, Ελληνικό ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕ: 046/03.04.2018 ΠPOΓPAMMA Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 Λήξη εγγραφών Δευτέρα 16 Απριλίου 2018,

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPER

Κανονισμοί Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SUPER Κανονισμοί Cup 2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior 1. Οδηγοί,κατόπιν έγκρισης, LICENSE C Senior.Δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κλάση A senior όποιος έχει βρεθεί 1 ος στην τελική κατάταξη της συγκεκριμένης κλάσης(ή αντίστοιχη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 ΜΕΡΟΣ Α ΜΕΡΟΣ 1: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο Τεχνικός Κανονισμός CIK-FIA ισχύει για το "X30 IAME CHALLENGE GREECE 2018 ". Η αγγλική γλώσσα είναι η αυθεντική έκδοση. Ο Διοργανωτής του

Διαβάστε περισσότερα

D Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior

D Cup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior D Cup 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Senior 1. Οδηγοί,κατόπιν έγκρισης, LICENSE C Senior.Δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κλάση A senior όποιος έχει βρεθεί 1 ος στην τελική κατάταξη της συγκεκριμένης κλάσης(ή αντίστοιχη

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

TXT TX 2 T2 0 012 12

TXT TX 2 T2 0 012 12 TXT2012 TXT2012 TXT2012 Κινητήρας Κυβισμός Διάμετρος x Διαδρομή Κιβώτιο Συμπλέκτης Καρμπυρατέρ Σκελετός Ψαλίδι Πιρούνι Αμορτισέρ Διαδρομή ανάρτησης Ζάντα GAS GAS TXT 250 2-χρονος μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 16/9/2018 ΠΙΣΤΑ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 092/10-07-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 144-10/11/2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Technical Regulations 2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΤΟ 125 MICRO MAX 9.10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (έξω από την σφραγίδα του κινητήρα)για ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΡΤ 125 ΜΙΝΙ ΜΑΧ (10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Τσιάπας Άρης (τηλ:6977231197) bod@el-me.gr Περιεχόμενα : Περιεχόμενα......

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 SCALE IC TRACK ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Αναστόπουλος Αλέξανδρος (6942465228) bod@el-me.gr 1 Πίνακας περιεχομένων ΜΟΡΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2016 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 125 MICRO MAX

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2016 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 125 MICRO MAX ROTAX MOJO MAX CHALLENGE ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2016 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 125 MICRO MAX Ο κινητήρας 125 JUNIOR MAX είναι η βάση για την διαμόρφωση των κινητήρων 125 Micro Max. Στο παρόν παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2018 Σελίδα 1 από 12 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οτιδήποτε δεν έχει περιληφθεί σε αυτούς τους κανονισμούς, καλύπτετε από τον ΕΑΚ, τον Γ.Κ. και τον Δ.Κ.Κ. Οτιδήποτε δεν είναι σαφώς

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Σταθόπουλος Βασίλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει την εξής μορφή: (5)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Υπεύθυνος Κλάδου Λυκαρης Βασιλης bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2018 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: (4) τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Θεολογίτης Στυλιανός 6977506573 1 Κλάδος 1/10 Nitr On Rad v1.14

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14.

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛ.Μ.Ε. 2015. Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛ.Μ.Ε. 2015. Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2015 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημητρης Κουτρας (210.6756298) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017 ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2017 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ROTAX MICRO MAX-ROTAX JUNIOR MAX- ROTAX SENIOR MAX- ROTAX SENIOR MAX Masters- ROTAX DD2 MAX - ROTAX DD2 Masters ROTAX V.I.P SENIOR

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 003/28.2.2019 Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 RALLY GAME ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων Υπευθυνος Κλαδου: Κυριτσακης Μιχαλης bod@el-me.gr Μορφη Αγωνων 1.Γενικα Για το 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/8 BUGGY OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Υπεύθυνοι Κλάδου Ζωτιάδης Κώστας Γιαννίτσας Κώστας bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2017 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ROTAX MAX CHALLENGE GRAND FESTIVAL ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΓΑΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕ: 135/20.09.2017 ROTAX GRAND FESTIVAL Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 11/09/2017 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννιτσας Κωστας 6945807677 1 Κλάδος Ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2014

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Εγκύκλιος 13 / 2017 Εθνικά δελτία αναγνώρισης 1 η έκδοση: Ιανουάριος 2017 Αλλαγές σε σχέση με 2016 1 ΠΛΗΡΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Η έκδοση εθνικού δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 10/3/2019 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/28-1-2019 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ... 3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΖΑΝΤΕΣ

Περιεχόµενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ... 3 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ / ΒΑΡΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 OΝ ROAD NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Σιδηρόπουλος Κώστας (τηλ: 6979708613) bd@el-me.gr. 1 Κλάδος 1/8 On Rad

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( )

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( ) ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ (6977003570) bod@el-me.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικοί κανόνες. 2. Περιορισμοί. 2.1. Βάρος 2.2. Διαστάσεις 2.3. Καπάκι-Κοψίματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015 1 ΓΕΝΙΚΑ Η κατηγορία Ε αποτελείται από τρείς επιμέρους ομάδες: Η ομάδα ΕΑ αποτελείται από αγωνιστικά αυτοκίνητα των οποίων το δελτίο αναγνώρισης (στο εξής Δ.Α. ),

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πίστα Καρτ DRIVE PARK N. Ρυσίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κυριακή 17 ΙΟΥΝΙΟY 2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΑΕΕ:040/28-3-2018 Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Πίστας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (τηλ 6945807677) Παπανικολάου Γιάννης (τηλ 6948072169) bod@el-me.gr 1 Κλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2017 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου ηµητρίου ηµήτρης bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road 2017 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ. Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ Κηφισού 28-Αθήνα-ΤΚ. 10442 Τηλ. 210 5132327 - FAX. 210 5126308 email: rotax1@otenet.gr KARTODROMO - ΑΦΙΔΝΕΣ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ROTAX MAX CHALLENGE ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πίστα Καρτ Athens Circuit Megara kart ΜΕΓΑΡΑ Κυριακή 29 Απριλίου 2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 045/02.04.2018 Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Καρτ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2016 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MICRO MAX- JUNIOR MAX- SENIOR MAX- SENIOR MAX Masters- DD2 MAX - DD2 Masters 1. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οτιδήποτε δεν έχει περιληφθεί

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1 Κλάδος 1/8 Off Road ΓΕΝΙΚΑ. Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 1 Κλάδος 1/8 Off Road 2014 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2014 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: 3 αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ΕΛ.Μ.Ε. µονοήµεροι. 1 αγώνας Πανελληνίου Κυπέλλου µονοήµερος. ( Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ, ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕ: 128/ ΠPOΓPAMMA

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ, ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕ: 128/ ΠPOΓPAMMA 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ, ΑΦΙΔΝΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕ: 128/13.10.2016 ΠPOΓPAMMA Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 Λήξη εγγραφών (βάσει εγκυκλίου ΕΠΑ/ΟΜΑΕ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2017 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιώργος Ανδρεαδάκης Περιεχόμενα : Περιεχόμενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 76 - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλ. Επικοινωνίας: 6944531231 Email: ellada.racingclub@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα: 2 ος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟ DRAGSTER

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟ DRAGSTER ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟ DRAGSTER SCOOTER Σε αυτές ο κινητήρας είναι δίχρονος ή τετράχρονος με κυλινδροκεφαλή και Κάρτερ stock, του ιδίου κινητήρα ή ιδίου τύπου after market, ανεξαρτήτως κυβισμού. Η μετάδοση είναι

Διαβάστε περισσότερα

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX:

START LINE. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: FAX: START LINE ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 7 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλ. Επικοινωνίας: 2109821069 - FAX: 2109812341 Email: startline@techlink.gr Πίστα: Πίστα Καρτ Μεγάρων Athens Circuit Megara Kart Είδος Αγώνα:

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2017 2. Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ του παρόντος κανονισμού ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (2) και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (1) που προαναφέρεται, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΣ είναι και ΙΣΧΥΟΥΝ οι κανόνες των

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MINI-Z ALL STARS 2012/13

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MINI-Z ALL STARS 2012/13 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MINI-Z ALL STARS 2012/13 Οργάνωση: GamersClub.gr / RC-World.gr GamersClub / RC World.gr Σελ. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Μορφή πρωταθλήματος... 3 Μορφή Αγώνα... 3 Προκριματικά...

Διαβάστε περισσότερα

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ

START LINE ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ START LINE ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 47 ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΤ ΦΟΙΝΙΚΗΣ 73 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Επικοινωνίας: 6945576191 Email: sfikaracing@gmail.com Πίστα: Πίστα Καρτ Αφιδνών KARTODROMO Είδος

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Εχεδώρου Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 9.298,80 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, O8 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 704 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21254 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2013 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/8 IC OFF ROAD ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (τηλ. 6944648548) bd@el-me.gr 1 Κλάδος 1/8 Off Rad 2013 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Για το 2013 το πρωτάθληµα θα

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Κυβισμός Διάμετρος x Εκκίνηση Ανάφλεξη Κιβώτιο Συμπλέκτης Καρμπυρατέρ Εισαγωγή Καυσίμου (Reed Σιγαστήρας Πλαστικά Τιμόνι Πλαίσιο Υποπλαίσιο Ψαλίδι Εμπρός Ανάρτηση Πίσω Ανάρτηση Στεφάνια Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2019

2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2019 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 2019 Στα κοινά σημεία αναφοράς μεταξύ του παρόντος κανονισμού ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (2) και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (1) που προαναφέρεται,

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. Κλάδος : 1/10 EP Off Road 4WD 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. 2019 Κλαδάρχης : Ανδρεαδάκης Γιώργος (6974851941) bod@el-me.gr 1. ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ «AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ Αφίδνες, 15 Μαΐου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 3 Μαΐου Λήξη εγγραφών ευτέρα 10 Μαΐου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 18:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2018 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Aντωνης Μιχαηλιδης bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road 2018 ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 2010 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TRIAL ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι αγώνες Τrial εκτός δρόμου δέχονται συμμετοχές αυτοκινήτων εκτός δρόμου, με άδεια κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων 2017 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Κυριότερες αλλαγές σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (6945807677) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

1 Μάρκα (εμπορική επωνυμία κατασκευαστή): Τ ύ π ο ς Παραλλαγή Εμπορική ονομασία:...

1 Μάρκα (εμπορική επωνυμία κατασκευαστή): Τ ύ π ο ς Παραλλαγή Εμπορική ονομασία:... Δελτίο πληροφοριών για έκδοση έγκρισης ΜΟΙΚ Γενικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά (Συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο και θεωρείται από το φορέα ελέγχου) Γενικά 1 Μάρκα (εμπορική επωνυμία κατασκευαστή):...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/12 Pan Car ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Δημήτρης Μητρόπουλος 1 Κλάδος Ηλεκτρικών Περιεχόμενα : Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση.

ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου ΔΕ Χαλάστρας Δήμου Δέλτα, προϋπολογισμού 4.938,45 ευρώ με ΦΠΑ, με απευθείας ανάθεση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, 08 Ιουλίου 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Απόφ.: 703 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αρ. Πρωτ.: 21252 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Νικ. Πλαστήρα 13 Σίνδος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα