10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ"

Transcript

1 ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

2 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Alfa Expo πραγματοποιεί εκθέσεις & συνέδρια ανά την Ελλάδα. Καινούρια projects, επιτυχημένες εκδηλώσεις, νέα οπτική στις εκθέσεις είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για την εταιρεία. Η ομάδα της Alfa Expo ενεργεί, πράττει & δημιουργεί με γνώμονα τη δική σας επιτυχία. Με την εμπειρία μας, & τη δημιουργικότητα μας, επιτυγχάνουμε υψηλής ποιότητας διοργανώσεις οι οποίες αναγνωρίζονται από αρμόδιους φορείς και μεγάλες επιχειρήσεις. Η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο καθώς οι υπηρεσίες μας ανανεώνονται και προτεραιότητά μας σε κάθε εκδήλωση αποτελεί η επίτευξη των δικών σας στόχων. Ας μιλήσουμε με αριθμούς Eκθέτες Eπισκέπτες Μέρη διοργανώσεων Social Media Followers Μείνετε συντονισμένοι elladosgefsi elladosgefsi alfaexpo

3 ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

4 Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η διοργάνωση του 2017 σε αριθμούς Είπαν για την Έκθεση 400 Επιχειρήσεις Δημόσιοι φορείς περιοχές προέλευσης παραδοσιακών προϊόντων «Αυτή η έκθεση έχει ιδιαίτερες ομοιότητες με τις αγορές της Μέσης Ανατολής. Έχει σημαντικές ικανότητες εξέλιξης & αποτελεί εφαλτήριο για τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή» Mohamed Rostom Trade Visitor, Egypt Επισκέπτες 9 Χώρες Προέλευσης Εμπορικών Επισκεπτών 65 Χορηγοί Επικοινωνίας Chef-Sous Chef Μαθητές Βοηθοί Κουζίνας Social Media Followers Χορευτικά συγκροτήματα Μουσικοί «Μια Έκθεση όπου ο κάθε παραγωγός & Δήμος μπορεί να προβάλλει δυνατά τα προϊόντα του.» Ανδρέας Μπουγάς Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλλίας «Είναι όλα εξαιρετικά, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, συγχαρητήρια στη διοργάνωση» Μαυροδοντίδου Όλγα Τεμετερον ΑΕ «Παντρεύονται οι γεύσεις όλης της Ελλάδας, από άκρη σ άκρη» Βλάχου Μαρία Fereikos «Υπέροχο αποτέλεσμα. Ραντεβού το 2018» Γιώργος Μανίκας Σεφ, Δ. Καλαβρύτων «Οικογενειακός χαρακτήρας & σπάνιοι παραγωγοί που δύσκολα βρίσκει ένας εμπορικός επισκέπτης σε άλλες εκθέσεις» Harry Papageorgiou Trade Visitor, Slovakia

5 2017

6 ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

7 ΕΙΣΑΓΩΓH Τρίτη χρονιά φέτος για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε μια διοργάνωση που στόχο της έχει την απόλυτη & ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση) Στην Έκθεση, καλούμε να συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι & Επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα για να αναδείξουν τα γαστρονομικά, πολιτιστικά & τουριστικά χαρακτηριστικά των περιοχών τους. Με ιδιαίτερα στοιχεία όπως την Παραδοσιακή Γειτονιά μας, εμπορικές συναντήσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις και όχι μόνο η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την απόλυτη πρόταση για όλους όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της Ελλάδας.

8 ME MIA MATIA Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» Κάθε χρόνο με επιρροές από έναν διαφορετικό τόπο της Ελλάδας και επιμέλεια αρχιτεκτονικής ομάδας, δημιουργούμε ένα θεατρικό σκηνικό στο οποίο φιλοξενούνται οι γαστρονομικές & πολιτιστικές δράσεις της Έκθεσης! Στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιούνται: Live εκδηλώσεις μαγειρικής Εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας Παρασκευή κοκτέιλ από ελληνικά αποστάγματα & προϊόντα. Κεράσματα Πολιτιστικές εκδηλώσεις Η Παραδοσιακή Γειτονιά μας, φιλοξενεί τον επισκέπτη και αποτελεί το μέρος όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες. Το Οπωροπωλείο, το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ & η πλατεία του χωριού συνθέτουν το σκηνικό της Ελλάδας και σας περιμένουν και το 2018 ανανεωμένα.

9 ME MIA MATIA Η Γαστρονομία Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η κουζίνα μας, η οποία βρίσκεται στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο λειτουργεί καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας από την εξειδικευμένη ομάδα μας αποκλειστικά και μόνο για την προβολή των δικών σας προϊόντων. Τα ράφια του Παραδοσιακού μας Παντοπωλείου γεμίζουν με τα δικά σας προϊόντα τα οποία και προβάλλονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, live συνδέσεις και χρησιμοποιούνται απευθείας από τους σεφ για την παρασκευή και παρουσίαση των συνταγών. Η βασική ομάδα σεφ της Έκθεσης εμπλουτίζεται κάθε χρονιά με διάσημους σεφ οι οποίοι πραγματοποιούν συνταγές από όλες τις γευστικές πρωτεύουσες της Ελλάδας.

10 ME MIA MATIA Τουρισμός - Πολιτισμός - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, είναι ικανό να αναδείξει μια νέα προοπτική προσέγγισης της ζωής. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να το οργανώσουμε σωστά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δώσουμε στον επισκέπτη όλες τις πιθανές & μοναδικές ευκαρίες για τουρισμό στην Ελλάδα. Δηλώστε συμμετοχή στην Έκθεση και γίνετε εσείς ο πρέσβης τουρισμού της περιοχής σας. «Ελλάδος Γεύση» καθημερινά. Κάθε Περιφέρεια, κάθε Δήμος έχει τη δυνατότητα να προβάλλει τον ιδιαίτερο πολιτιστικό λαογραφικό του χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης. Ζωντανές ορχήστρες, χορευτές & τραγουδιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας φιλοξενούνται στην Έκθεση μετά από δικές σας προτάσεις. Χαρακτηριστικές εκδηλώσεις από κάθε περιοχή, όπως αναβίωση παραδοσιακών εθίμων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς πραγματοποιούνται στην Έκθεση Εκδηλώστε και εσείς το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και μαζί με τους συνεργάτες μας θα προγραμματίσουμε για εσάς την εκδήλωσή σας.

11 ME MIA MATIA Εμπορικές Συναντήσεις Με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας την Ελληνική Παράδοση & την αυθεντική ταυτότητα της Έκθεσης, κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι νέοι εμπορικοί επισκέπτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Hosted Buyers Program το οποίο σε κάθε χώρα προωθείται από την Ελληνική Πρεσβεία στους ενδιαφερόμενους. Όπως οι ίδιοι έχουν αναφέρει, το κίνητρο τους για να επισκέπτονται την Έκθεση είναι ότι εδώ μπορούν να βρουν παραγωγούς κυριολεκτικά από όλη την Ελλάδα με δυσεύρετα στο εξωτερικό ελληνικά προϊόντα και χαρακτήρα delicatessen. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βρείτε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές ελληνικές εκθέσεις, θα επικοινωνήσετε με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες εκτός της Ευρώπης και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί τους σε ένα εξαιρετικά αυθεντικά ελληνικό κλίμα, σε αυτό το κλίμα που και οι ίδιοι αναζητούν.

12 Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ EΚΘΕΣΗ Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο ρόλος σας στην Έκθεση παρακαλούμε δείτε παρακάτω με βάση την ιδιότητα - υπηρεσία σας. Περιφέρεια Ανάδειξη Γαστρονομίας Παραγωγικότητας - Πολιτισμού Ενεργή συμμετοχή στην Έκθεση με Εκθεσιακό χώρο. Φιλοξενία Παραγωγών στον Εκθεσιακό σας χώρο. Ανάδειξη Γαστρονομίας με διοργάνωση εκδηλώσεων μαγειρικής στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» Ανάδειξη τις ιδιαίτερης Πολιτιστικής Ταυτότητας με διοργάνωση εκδηλώσεων. Άμεση στήριξη παραγωγών επιχειρήσεων & παρότρυνση για συμμετοχή στην Έκθεση. Ενημέρωση πολιτιστικών συλλόγων & ετεροδημοτών. Δήμος Προβολή Τουρισμού- Φυσιογνωμία Περιοχής Ενεργή συμμετοχή στην Έκθεση με Εκθεσιακό χώρο. Ανάδειξη φυσιογνωμίας του τόπου Προβολή Τουρισμού. Ανάδειξη της τοπικής παραγωγής με την άμεση ή έμμεση συμμετοχή μικρών επιχειρήσεων της περιοχής σας. Στήριξη των καταλυμάτων των περιοχών σας.

13 Επιχειρήσεις Προβολή Τουρισμού- Φυσιογνωμία Περιοχής Άμεση συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» με φυσική παρουσία και εκθεσιακό περίπτερο με τη στήριξη της Περιφέρειας στην οποία δραστηριοποιείστε. Μικρότερες επιχειρήσεις συμμετέχουν επίσης άμεσα ή έμμεσα στην Έκθεση με τη στήριξη του Δήμου στον οποίο εδρεύουν. Ανεξάρτητη συμμετοχή στην Έκθεση με δικό σας εκθεσιακό χώρο που εσείς θα επιλέξετε. Συμμετοχή στις B2B συναντήσεις με τους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό & την Ελλάδα. Ανάδειξη των προιόντων σας στο θετικό κλίμα της Έκθεσης. Δίνετε την ευκαιρία στα προϊόντα σας να εισέλθουν στο σπίτι του καταναλωτή απευθείας από εσάς. Κρατικοι φορείς Υπουργεία Επιμελητηρία Στήριξη της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» - Ανάδειξη υπηρεσιών προγραμμάτων που αφορούν στην Επιχειρηματικότητα, τον πρωτογενή τομέα & τον τουρισμό. Έμπρακτη στήριξη στη μοναδική έκθεση στην Ελλάδα που συνδυάζει την Παράδοση με τη νέα Ελλάδα και προβάλει την ολοκληρωμένη εικόνα της χώρας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού. Έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην Έκθεση έμμεσα, παραχωρώντας την Αιγίδα τους ή εκφράζοντας τη στήριξή τους. Με τη συμμετοχή σας στην Έκθεση με εκθεσιακό χώρο μπορείτε να αναδείξετε τις υπηρεσίες σας προς τον πολίτη, τον παραγωγό & τις επιχειρήσεις ευρύτερα. Στηρίζοντας έμπρακτα της Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στηρίζετε και ένα ολόκληρο δίκτυο προβολής της Ελλάδας. Το 2016 & 2017 στήριξαν την Έκθεση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ENΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ

14 ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Αττικής, στο δήμο Περιστερίου βρίσκεται το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένα από τα πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδας. Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου αποδεδειγμένα πλέον αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» την οποία και προετοιμάζεται να υποδεχτεί για τρίτη χρονιά. Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μεταξύ των οδών Δωδεκανήσου & Αγίου Βασιλείου στο κέντρο του Περιστερίου, σε χώρο 24 στρεμμάτων, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις εκθεσιακών εκδηλώσεων και έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη, το Μετρό, τις εθνικές οδούς & το αεροδρόμιο. Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται μεταξύ των δύο οδικών εθνικών αξόνων και είναι προσπελάσιμο από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, βρίσκεται περίπου σε απόσταση 300 μέτρων από το σταθμό Ανθούπολη του μετρό, κάτι το οποίο καθιστά την πρόσβαση του εύκολη ακόμη και για τους πεζούς. Το εκθεσιακό κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο και με αυτοκίνητο καθώς διαθέτει parking περίπου θέσεων.

15 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη & ΠΣΚ Τελετή εγκαινίων: Πέμπτη 10 Μαΐου στις Μετά την τελετή εγκαινίων θα ακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα Διοργάνωση Πολιτιστικής Εκδήλωσης Εάν σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσουμε μαζί μια πολιτιστική εκδήλωση χαρακτηριστική από το μέρος που εκπροσωπείτε παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι και 10 μέρες πριν την Έκθεση όταν και θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων. Press Kit Press Pass Τύπος Εάν είστε δημοσιογράφος και ενδιαφέρεστε για το Press Kit & Press Pass της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» επισκεφθείτε το web site gr και συμπληρώστε τη φόρμα Press Pass συμπεριλαμβάνοντας την ταχυδρομική σας διεύθυνση και θα σας αποστείλουμε το πακέτο σας. Web Site Προβολή - Αρθογραφία Η Alfa Expo προβάλλει την Ελλάδα στο web site της Έκθεσης. Το πλέον αποτελεί εκτός από προβολή της Έκθεσης & προβολή της Ελλάδας. Στείλτε μας την παρουσίαση της Περιφέρειας, του Δήμου σας, συνταγές, φωτογραφίες τουριστικές & ένα άρθρο για τον τόπο σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε με μεγάλη μας χαρά στο section Οι συζητήσεις της Πλατείας. Κατασκευές & Εκτυπώσεις Περιπτέρου Η αρχιτεκτονική & δημιουργική ομάδα της Alfa Expo μπορεί να πραγματοποιήσει για εσάς ειδική κατασκευή για την άριστη παρουσία σας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» με βάση τις ανάγκες προβολής σας. Έχουμε τη δυνατότητα επίσης να παράγουμε για εσάς εκτυπώσεις για το περίπτερό σας αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα και η ομάδα μας θα φροντίσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μείνετε Συντονισμένοι Για να μείνετε συντονισμένοι με την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και να ενημερώνεστε καθημερινά για τις συμμετοχές, το πρόγραμμα και τις εξελίξεις της Έκθεσης μπορείτε να επισκέπτεσθε το gr. Την Έκθεση θα τη βρείτε στο Facebook & στο instagram αναζητώντας ElladosGefsi. Μην παραλείψετε να εγγραφείτε στο newsletter της Έκθεσης με ένα κλικ μέσω του website για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας στο σας.

16 Οργάνωση Οργάνωση & Κατασκευή Εκθέσεων & Συνεδρίων Ελευθερίου Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ Τηλ:

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις.

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις. Η Έκθεση Strade Golose πραγματοποιείται από την Ένωση Εστιατόρων της περιοχής του Salento σε εξωτερικό χώρο στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας, στην Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli, Apulia) με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ AlfaExpo & Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Προφίλ AlfaExpo & Προηγούμενες Εκδηλώσεις Γαστρονομία Τουρισμός Πολιτισμός Προφίλ AlfaExpo & Προηγούμενες Εκδηλώσεις Ποιοί είμαστε Στην ALFA EXPO δημιουργούμε καινούρια projects, δίνουμε νέα πνοή στις Εκθέσεις όπως τις γνωρίζαμε ως σήμερα, παρέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πύλου-Νέστορος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πύλου-Νέστορος ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλου-Νέστορος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Πύλου-Νέστορος Ενημερώνουμε όλους

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι Είμαστε Ισχυρό brand name 40 χρόνια ενασχόλησης με τη γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα Βαθιά γνώση των ελληνικών προϊόντων

Ποιοι Είμαστε Ισχυρό brand name 40 χρόνια ενασχόλησης με τη γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα Βαθιά γνώση των ελληνικών προϊόντων 4,5 & 6 Μαΐου ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, ΓΚΑΖΙ 130 εξαιρετικοί Έλληνες παραγωγοί και τα προϊόντα τους, γευσιγνωσίες, live cookings και μοναδικά happenings σε μία 3ήμερη γιορτή! Ποιοι Είμαστε Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το ΠΠΚΑ απέσπασε για άλλη μια φορά τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 200 εκθέτες Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

19-24 Ιουλίου 2019 Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου

19-24 Ιουλίου 2019 Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου 19-24 Ιουλίου 2019 Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου «Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον» www.arkalohoriexpo.gr Οργάνωση Συνδιοργάνωση Με τη στήριξη Υπό την αιγίδα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ 27.5.2017 Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Σάββατο 27 Μαΐου 2017 / Workshop 5 «Πολιτισμός & Παράδοση Τοπική Ταυτότητα με Διεθνές Αποτύπωμα» Επιμελητήριο Κυκλάδων «Το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τόπος διεξαγωγής ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Ημερομηνία 2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Δειάρκεια εκδήλωσης Σάββατο 17:00-24:00 Κυριακή 13:00 23:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ANA FLAVIA SALES

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαϊου 2012. Aθηνά η Ξενία. Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού. Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM

12-13-14 Μαϊου 2012. Aθηνά η Ξενία. Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού. Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM 12-13-14 Μαϊου 2012 Aθηνά η Ξενία Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗ FM Aθηνά η Ξενία Aθηνά η Ξενία Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού 12-13-14

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού.

e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. e-newsletter 2016/01 1 ο Ενημερωτικό Δελτίο 2016 Επιμέλεια & Σύνταξη από το Τμήμα Marketing του LTO, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Δ.Σ. Αγαπητά Μέλη, σας ευχόμαστε το 2016 να είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014

23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 23 η DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014 ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ "DETROP BOUTIQUE SHOW ATHENS 2014" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: ATHENS-HELEXPO MAROUSSI Ημερομηνίες: 14/03/2014-16/03/2014 Ωράριο

Διαβάστε περισσότερα

European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί. Τουρισμός και Άϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί. Τουρισμός και Άϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ European Destinations of Excellence EDEN Άριστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Τουρισμός και Άϋλη Πολιτιστική Κληρονομιά ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Αντίγραφα της αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή υπάρχουν στη ιστοσελίδα www.cyprus-eden.com

Διαβάστε περισσότερα

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014 Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013 - Wine Friends Ο μαγικός κόσμος του κρασιού περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αρώματα, χρώματα και γεύσεις κρασιών από την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό. Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού

Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό. Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού Απολογισμός Greek Βreakfast Ελληνικό Πρωινό Γιώργος Πίττας Επικεφαλής Ελληνικού Πρωινού Το όραμα του ΞΕΕ το 2010 για το Ελληνικό Πρωινό Τα ξενοδοχεία μας να γίνουν πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016

REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA Δεκ. 2016 REPORT: 2 η Έκθεση GRECKA PANORAMA 02-03-04 Δεκ. 2016 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.greckapanorama.pl «Έλαμψε» η Ελλάδα στην καρδιά της Πολωνίας! Ξεπέρασαν τους 7.000 οι επισκέπτες στην 2η

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR Arena, Βαρσοβία 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα & την Κύπρο στην Πολωνία Τουρισμός & Γαστρονομία www.panoramagreece.com Υπό την αιγίδα: Η 1 η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC

events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC events & more CONFERENCES EVENTS MEETINGS MUSIC 1 ½ ώρα από την Αθήνα 2.5 χλµ. από το κέντρο της πόλης 2 χλµ. από τον αυτοκινητόδροµο EΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑKΟ, ΥΠΕΡΣYΓΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΡOΤΗΜΑ ΚΑΤAΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜEΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

79 η.ε.θ. 2014 (06-14/09)

79 η.ε.θ. 2014 (06-14/09) 79 η.ε.θ. 2014 (06-14/09) Η ιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το σηµαντικότατο ραντεβού που ανανεώνεται κάθε χρόνο, έφθασε στη 79 η χρονιά της, γράφοντας µε αυτόν τον τρόπο την ιστορία του Εκθεσιακού Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Στην Πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη Η 4 η GREKLAND PANORAMA στην 1 η MEDITERRANEAN PANORAMA Ημέρες Κοινού: Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmässan: 18-19

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Αγαπητά μέλη, Η πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από 9-13

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Σας κάνουμε γνωστό, ότι ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

www.musicworldexpo.gr 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 16-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ Αγαπητοί Φίλοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της δεύτερης έκθεσης Music World Expo 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16-18 Οκτωβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

Αθηνά η Ξενία Μαρτίου 2019 Grand Hyatt Shanghai

Αθηνά η Ξενία Μαρτίου 2019 Grand Hyatt Shanghai Ανάπτυξη των Εμπορικών Συναλλαγών μεταξύ Ελλάδος και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας 350 Β2Β μεταξύ Ελλήνων Εξαγωγέων και Κινέζων Αντιπροσώπων 希腊 中国商业论坛雅典, 3 月 28-29 /2019 年贸易与交易的发展希腊与中华人民共和国之间的 B2B Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ Α Ανακοίνωση 7-8 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μήνυμα Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo

Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Μεγάλο ενδιαφέρον από buyers για συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αγοράς βρίσκεται η νέα διεθνής έκθεση του τουρισμού Greek Tourism Expo 2014 η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ 24 η ιεθνής Έκθεση Τουρισμού 30 Οκτωβρίου 2 Νοεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Τετάρτη 29/10 Αίθουσα CORONA 19:00 21:00 είπνο εργασίας για Νομάρχες και Γενικούς Γραμματείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

Εννοείται ότι τα μηνύματα αυτά πρέπει να έχουν τα πλήρη στοιχεία τους, αν και αυτά δεν θα αναφέρονται εδώ για να μην τους ενοχλούν άλλοι.

Εννοείται ότι τα μηνύματα αυτά πρέπει να έχουν τα πλήρη στοιχεία τους, αν και αυτά δεν θα αναφέρονται εδώ για να μην τους ενοχλούν άλλοι. το κεφάλαιο αυτό καταχωρούμε μηνύματα φίλων που είχαν την καλωσύνη να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς το έργο του Θεάτρου, καθώς και προτάσεις για βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ως σωματείο κοινωφελές.

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαλαμίνας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαλαμίνας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ»

«ΠΑΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ» «ΠΑΜΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ» Site: http://karpenisi-friends.gr/ F: Karpenisi Friends Προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς, των τοπικών προϊόντων & των τουριστικών αξιοθέατων του Δήμου Καρπενησίου για

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis)

Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis) Σχέδιο Επιχορήγησης Πολιτιστικών/Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων μέσω Προγράμματος Ενίσχυσης Ησσονος Σημασίας (de minimis) Α. ΓΕΝΙΚΑ Οι πολιτιστικές/καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συμβάλλουν στη δημιουργία θετικής

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace ΠΟΙΟΙ ΕIΜΑΣΤΕ Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (περιοδικό «Αθηνόραμα», www.athinorama.gr, www. athinoramaumami.gr) εδώ και 39

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel 1 Τα νέα μέλη του Κυπριακού Προγεύματος! The Golden Bay Beach Hotel Το πρωινό στο Golden Bay θεωρείται γαστρονομική εμπειρία! Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έχουν αγκαλιάσει το Κυπριακό Πρόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Το προσφερόµενο τουριστικό «µενού» της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι κατά κύριο λόγο οι διακοπές «κλασσικού τύπου» Μόλις πρόσφατη η συστηµατική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό.

Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Μιχάλης Βαμιεδάκης Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Iούλιος 2016 Η Κρήτη αποτελεί την τουριστική ατμομηχανή της Ελλάδας 48

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE

SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE SMILE ACADIMOS COMPANY PROFILE Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ O ταξιδιωτικός Οργανισμός SMILE ACADIMOS αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών PANOLYMPIA Α.Ε. που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60 και

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας Η ονοµασία µας, «Γεύσεις καθ οδόν» θέλει από την µία να δηλώσει την κινητικότητα, την διαρκή αλληλεπίδραση των γαστρονοµικών συνηθειών στο ευρύτερο χώρο της Μεσογείου και πως καθόρισαν την παραγωγή του

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ. 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ. 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σας ενημερώνουμε ότι η Γ.Γ.Δ.Β.Μ και Ν.Γ με το υπ' αριθμ. 49688/05-11-2015 σχετικό έγγραφό της, ενέταξε νέα προγράμματα, στα ήδη υλοποιούμενα προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας από τα Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ Αντώνης Διαμαντής, θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ μέσα από την ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Γενικά για τον ακριβή καθορισμό της οικονομικής έννοιας της

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα, τηλ. 2103243987

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα, τηλ. 2103243987 ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ» Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα, τηλ. 2103243987 Εκπαιδευτικά προγράμματα μουσειακής αγωγής για σχολικές ομάδες Σχολικό έτος 2015 2016 Οι εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 51 η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2019 για τη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας 1 Προς: Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παραγωγοί και έμποροι, μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Οινικού Τουρισμού

Ορισμός Οινικού Τουρισμού Οινικός Τουρισμός Εισαγωγικά Το κρασί είναι συνδεδεµένο µε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισµού και µπορεί να αποτελέσει κίνητρο για µετακινήσεις µε σκοπό τη γνωριµία µαζί του Τα ίδια τα αµπέλια, από

Διαβάστε περισσότερα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 Δελτίο Τύπου Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του China Cultural Heritage Protection Center

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητές: Αμαλία Μακρή -Φώτης Τσίπης Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εισηγητές: Αμαλία Μακρή -Φώτης Τσίπης Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ 2014: ΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 15-21 ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΩΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ -ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ Εισηγητές:

Διαβάστε περισσότερα