ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Στην Αθήνα, σήμερα, στις., ημέρα, μεταξύ,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Στην Αθήνα, σήμερα, στις., ημέρα, μεταξύ,"

Transcript

1 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα, σήμερα, στις., ημέρα, μεταξύ, αφενός: Α. του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών» [, που εδρεύει στην,..με Α.Φ.Μ.. (Δ.Ο.Υ.) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ..,, καλουμένου στο εξής «Π.Σ.Φ.»], και αφετέρου B. της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΝΤΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», με διακριτικό τίτλο «MEDNET GREECE S.A.», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, οδός Περγάμου 3, ΤΚ 17121,, με ΑΦΜ (ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ) και εκπροσωπείται νόμιμα από την κα Αλεξάνδρα Τσάμη,[ καλούμενη στη συνέχεια «Ελεγκτής Υγείας»],, συνομολογήθηκαν, έγιναν αμοιβαία δεκτά και συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα: Προοίμιο Ι. Για την εξόφληση από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (στο εξής ΕΟΠΥΥ) των χρεουμένων κονδυλίων από τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας [στο εξής ΠΥΥ], για παροχή υπηρεσιών υγείας για το έτος 2013, απαιτείται «οικονομικός και ειδικός - κλινικός (ιατρικός) έλεγχος» των οικείων αποδείξεων παροχής υπηρεσιών και των δικαιολογητικών (έντυπων και ηλεκτρονικών) που τις συνοδεύουν προς διαπίστωση της συμφωνίας τους με τα οριζόμενα στη σύμβαση του κάθε ΠΥΥ με τον ΕΟΠΥΥ, στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) και με τα κριτήρια για τον Έλεγχο από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες [ΙΕΕ]κατά τον ν. 4172/2013, τα οποία έθεσε ο ΕΟΠΥΥ με την υπ αριθμ. 634 (134/ ) και την υπ αριθμ. 896/2013 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του. II. Με την υπ αριθμ. 206/164/ απόφαση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ (ΑΔΑ:ΒΙΚΤΟΞ7Μ- 23Α) αποφασίσθηκε ότι οι ιατρικοί-κλινικοί έλεγχοι των δικαιολογητικών (παροχής υπηρεσιών υγείας ανοικτής περίθαλψης) που υπέβαλαν στον ΕΟΠΥΥ προς αποζημίωση Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια (ιδιώτες και εταιρείες), ιατροί αμειβόμενοι κατά πράξη και περίπτωση, και φυσικοθεραπευτήρια (ιδιώτες και εταιρείες), θα πραγματοποιηθούν από τις ΙΕΕ ή και μόνον από τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικού-κλινικού ελέγχου [Ελεγκτές Υγείας], όπως ακριβώς προβλέπεται στην απόφαση 634/2013 του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.

2 III. Ο Π.Σ.Φ., έχων μεταξύ άλλων σκοπό την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του φυσιοθεραπευτών-πυυ (είτε δραστηριοποιούνται ως ιδιώτες είτε στο πλαίσιο εταιρικών σχημάτων), επιδιώκει να εξασφαλίσει γι αυτά ευνοϊκούς όρους για τον ιατρικό-κλινικό έλεγχο των χρεώσεών τους προς τον ΕΟΠΥΥ. IV. Ο Ελεγκτής Υγείας μετέχει στην Ιδιωτική Ελεγκτική Εταιρεία [ΙΕΕ] (ένωση εταιρειών) «KPMG Σύμβουλοι Ανώνυμη Εταιρεία ΜΕΝΤΝΕΤ ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών», η οποία πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στην απόφαση 634 (134/ ) του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, και είναι εταιρεία εξειδικευμένη στον ιατρικό-κλινικό έλεγχο, διαθέτουσα το απαιτούμενο για το έργο αυτό προσωπικό και την αντίστοιχη υλικοτεχνική υποδομή. V. Δια του παρόντος ο Π.Σ.Φ. και ο Ελεγκτή Υγείας προέρχονται σε συμφωνία προσδιορισμού των όρων και προϋποθέσεων υπό τις οποίες τα Μέλη του Π.Σ.Φ θα μπορούν να αναθέσουν στον Ελεγκτή Υγείας το έργο του ιατρικού - κλινικού ελέγχου των υποβληθεισών μέχρι και το τέλος του 2013 από τα Μέλη του Π.Σ.Φ.-ΠΥΥ στον ΕΟΠΠΥ (ηλεκτρονικών) αποδείξεων/τιμολογίων παροχής υπηρεσιών υγείας ανοικτής περίθαλψης και λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών, Διευκρινίζεται ότι στο εξής ως Πάροχος θα αναφέρεται είτε το φυσικό πρόσωπο μέλος του ΠΣΦ που ασκεί το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή ατομικώς (ιδιώτης) είτε το νομικό πρόσωπο (εταιρικό σχήμα) φορέας λειτουργίας φυσιοθεραπευτηρίου εργαστηρίου παροχής υπηρεσιών φυσιοθεραπείας, στο οποίο μετέχουν φυσικά πρόσωπα-φυσιοθεραπευτές μέλη του ΠΣΦ. Άρθρο 1 Αντικείμενο του Συμφωνητικού 1.1 Με το παρόν εξειδικεύονται οι όροι υπό τους οποίους το κάθε Μέλος του ΠΣΦ θα δύναται να αναθέσει στον Ελεγκτή Υγείας και ο τελευταίος θα αναλάβει το έργο του ιατρικού - κλινικού ελέγχου των υποβληθεισών μέχρι και το τέλος του 2013 από τους Παρόχους στον ΕΟΠΠΥ προς πληρωμή (ηλεκτρονικών) αποδείξεων/τιμολογίων παροχής υπηρεσιών υγείας και λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών. Αντικείμενο του ελέγχου θα είναι η πιστοποίηση της νομιμότητας και εγκυρότητας των χρεώσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΕΚΠΥ και γενικότερα στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο, καθώς και με τα κριτήρια που ορίσθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ και περιλαμβάνονται στην απόφαση 634 (134/ ) του Διοικητικού Συμβουλίου του, λαμβανομένων υπόψη των κρατούντων κανόνων της ορθής κλινικής και ιατρικής (φυσιοθεραπευτικής) πρακτικής. 1.2 Η ανάθεση του ως άνω έργου στον Ελεγκτή Υγείας από τον κάθε Πάροχο θα γίνεται με τη συμπλήρωση και υπογραφή από αυτό και περιέλευση στον Ελεγκτή Υγείας της δήλωσης αποδοχής των όρων του παρόντος [στο εξής Δήλωση Αποδοχής], η οποία παρατίθεται στο Παράρτημα Ι.

3 1.3 Με την περιέλευση της Δηλώσεως Αποδοχής Παρόχου στον Ελεγκτή Υγείας συνάπτεται μεταξύ αυτού και του δηλούντος Παρόχου σύμβαση ανάθεσης ελεγκτικού έργου με το περιεχόμενο και τους όρους που περιέχονται στο παρόν και στα Παραρτήματά του [στο εξής Σύμβαση Ελέγχου, του Παρόχου και του Ελεγκτή Υγείας καλουμένων και ως Μερών ή Συμβαλλομένων Μερών]. Άρθρο 2 Ειδικότερο Αντικείμενο - Τρόπος Υλοποίησης του Ελέγχου 2.1 Για τη διενέργεια του ελέγχου ο Ελεγκτής Υγείας θα παραλάβει: - Τα ηλεκτρονικά αρχεία, που θα διατεθούν από τον ΕΟΠΥΥ, με τα στοιχεία υποβολής λογαριασμών νοσηλειών, διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών πράξεων, φυσιοθεραπευτικών πράξεων κλπ., τα οποία έχουν υποβληθεί και κατατεθεί από τον Πάροχο μέσω του συστήματος e- ΔΑΠΥ ή με άλλο τρόπο. - Φακέλους για τους οποίους θα ζητηθεί περαιτέρω διερεύνηση και θα διατεθούν από τον Πάροχο ή/ και πληροφορίες - στοιχεία από τους ασφαλισμένους. - Κάθε άλλο διευκρινιστικό στοιχείο που τυχόν θα ζητηθεί από τον Ελεγκτή Υγείας για την εκτέλεση του ελεγκτικού έργου. 2.2 Η διαδικασία του ελέγχου θα διενεργηθεί όπως ορίζεται στην με αριθμό απόφαση 634 (134/ ) του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, με εξαίρεση όσα αναφέρονται στον οικονομικό έλεγχο και στον έλεγχο των έντυπων παραστατικών και στην Εκκαθάριση. Ειδικώτερα, ο έλεγχος περιλαμβάνει τα εξής: Επίπεδο 1ο: Ιατρικός έλεγχος: θα διενεργηθεί από τον Ελεγκτή Υγείας με χρήση στατιστικού μοντέλου. Στον ιατρικό έλεγχο πραγματοποιείται (α) ηλεκτρονική επεξεργασία των δεδομένων σε ότι αφορά την ορθότητα και την ακεραιότητα των δεδομένων που έχουν υποβληθεί, καθώς και (β) στατιστική ανάλυση για την επισήμανση «περιοχών» παρασχεθείσας υγειονομικής φροντίδας που στατιστικά έχουν χαρακτηριστικά που υποδεικνύουν ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης. Επίπεδο 2ο: Ειδικός έλεγχος: θα διενεργηθεί από τον Ελεγκτή Υγείας. Στον ειδικό έλεγχο εντάσσεται η ιατρική διερεύνηση συγκεκριμένων περιστατικών και η ενδεχόμενη αναθεώρηση των επακόλουθων χρεώσεων ατομικά. Επίπεδο 3ο: Στοχευμένος έλεγχος: θα διενεργηθεί από τον Ελεγκτή Υγείας. Ο στοχευμένος έλεγχος περιλαμβάνει εύρεση και καταγραφή των φακέλων προς περαιτέρω διερεύνηση, στις περιπτώσεις εκείνες, όπου από τον έλεγχο του 1ου και 2ου επιπέδου προκύπτει ανάγκη επαλήθευσης των ιατρικών στοιχείων/στοχείων φυσιοθεραπείας ή ακόμη και η περαιτέρω ιατρική διερεύνηση περιστατικών. 2.3 Η χορήγηση των απαιτουμένων για τον κατά τα ανωτέρω έλεγχο στοιχείων και πληροφοριών θα γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα ανωτέρω υπό Επιπλέον, ο Πάροχος υποχρεούται να συνδράμει τον Ελεγκτή Υγείας στην αναζήτηση τυχόν απαιτουμένων πληροφοριών, μεσολαβών ως προς τους ασφαλισμένους, τους ιατρούς και

4 τυχόν άλλα εμπλεκόμενα στα εξεταζόμενα περιστατικά πρόσωπα. Ουδεμία ευθύνη βαρύνει τον Ελεγκτή Υγείας για ανακριβείς πληροφορίες και στοιχεία που θα του χορηγηθούν, καθώς και για ενδεχόμενη άρνηση ή αδυναμία ή καθυστέρηση χορήγησης αυτών. Ο Ελεγκτής Υγείας θα θεωρήσει τις πληροφορίες και τα στοιχεία που θα του παρασχεθούν ως ακριβή και πλήρη και δεν θα προχωρήσει σε κανενός είδους έλεγχο (νομικό, φορολογικό, λογιστικό). 2.4 Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί και θα γνωστοποιηθεί το πόρισμα των περατωθέντων ελέγχων από τον Ελεγκτή Υγείας στον ενδιαφερόμενο Πάροχο έως την καταληκτική ημερομηνία που θα οριστεί από την Επιτροπή Βέλτιστης Πρακτικής του ΕΟΠΥΥ, υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα απαιτούμενα στοιχεία θα παραδοθούν στον Ελεγκτή Υγείας εγκαίρως και θα είναι πλήρη. 2.5 Ο έλεγχος και τα πορίσματα αυτού υπόκεινται σε προσβολή από τον Πάροχο με έγγραφη ένσταση, η οποία πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ΕΟΠΥΥ εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την έγγραφη γνωστοποίηση των οριστικών αποτελεσμάτων των περατωθέντων ελέγχων από τον Ελεγκτή Υγείας (Πόρισμα Ελέγχου). Η ένσταση στρέφεται κατά του Πρακτικού Παραλαβής Πορίσματος Ελέγχου της Επιτροπής Βέλτιστης Πρακτικής και υποβάλλεται σε αυτήν. Άρθρο 3 Διάρκεια υλοποίησης έργου Η κατά την παράγραφο 1.3 (ανωτέρω) συναπτόμενη Σύμβαση Ελέγχου μεταξύ του Παρόχου και του Ελεγκτή Υγείας ισχύει με την προσήκουσα περιέλευση της Δηλώσεως Αποδοχής του Παρόχου στον Ελεγκτή Υγείας και λήγει με την ολοκλήρωση του ελέγχου, την υποβολή του πορίσματος των περατωθέντων ελέγχων από τον Ελεγκτή Υγείας στην Επιτροπή Βέλτιστης Πρακτικής του ΕΟΠΥΥ και τη γνωστοποίηση του στον Πάροχο.

5 Άρθρο 4 Εξωδικαστική Επίλυση διαφορών - Παραπομπή σε Διαιτησία 4.1 Σε περίπτωση μη συμφωνίας του ελεγχόμενου Παρόχου με το πόρισμα του ελέγχου του Ελεγκτή Υγείας προβλέπεται ρητά, δυνάμει της απόφασης 634 (134/ ) του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, η εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς και η παραπομπή της σε Επιτροπή Διαιτησίας. Ο τόπος όπου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Διαιτησίας είναι κοινής αποδοχής. Αν ο άμεσα ενδιαφερόμενος Πάροχος υποβάλει ένσταση στην Επιτροπή Βέλτιστης Πρακτικής, στη συνέχεια τα δύο μέρη (ο Ελεγκτής Υγείας και ο άμεσα ενδιαφερόμενος Πάροχος) απευθύνονται σε Επιτροπή Διαιτησίας, με εξειδίκευση σε Ιατρικά θέματα και συναφή αποδεδειγμένη εμπειρία. Η Επιτροπή Διαιτησίας που επιλαμβάνεται της διαφοράς και καλείται να λάβει απόφαση είναι τριμελής και απαρτίζεται από δύο (2) ειδικευμένους ιατρούς (ένα ιατρό τον οποίο έχει επιλέξει η κάθε πλευρά) με αποδεδειγμένη εμπειρία και έναν (1) Ορκωτό Διαιτητή (Chartered Arbitrator), εξειδικευμένο σε ιατρικά θέματα. Η απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας είναι αμετάκλητη και δεσμευτική για όλους. Αμφότερες οι πλευρές-συμμετέχοντες στη διαδικασία της Διαιτησίας και το σύνολο των αρμοδίων φορέων οφείλουν να συμμορφωθούν με την απόφαση αυτή. 4.2 Ρητά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την απόφαση 634/2013 του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ κατά το στάδιο μετά την έκδοση του Πρακτικού Παραλαβής Πορίσματος Ελέγχου (Π.Π.Π.Ε.) από την Επιτροπή Βέλτιστης Πρακτικής (όπως στάδιο επεξεργασίας, διεκπεραίωσης από τον ΕΟΠΥΥ των πορισμάτων του ελέγχου από τον Ελεγκτή Υγείας ή εκκαθάρισης των απαιτήσεων του Παρόχου), ή/και σε κάθε άλλο στάδιο προκύψει διαφορά ιδιωτικού δικαίου, η υπόθεση επιλύεται εξωδικαστικά με την παραπομπή της σε Τριμελές Διαιτητικό Δικαστήριο (Άρθρα ΚΠολΔ.), κατ' αποκλεισμό της αρμοδιότητας των τακτικών Πολιτικών Δικαστηρίων. Το κάθε μέρος ορίζει ένα Διαιτητή της επιλογής του και αυτοί οι δύο ορίζουν τον τρίτο (Επιδιαιτητή). Η απόφαση δεν υπόκειται σε κανένα ένδικο μέσο (αμετάκλητη) και είναι δεσμευτική για όλους. Άρθρο 5 Οικονομικοί όροι - Αμοιβή και τρόπος πληρωμής 5.1 Η αμοιβή του Ελεγκτή Υγείας για την παροχή των οριζομένων στο παρόν υπηρεσιών συμφωνείται σε ποσοστό 0,45% επί των χρεουμένων κονδυλίων (προ ΦΠΑ) από τον Πάροχο στον ΕΟΠΥΥ για το 2013 για τις περιπτώσεις ανοικτής περίθαλψης όπως οι περιπτώσεις αυτές καθορίζονται από τον ΕΟΠΥΥ. Διευκρινίζεται ότι το ανωτέρω ποσοστό υπολογίζεται επί των χρεώσεων ως αυτές έχουν προ του ελέγχου και ανεξαρτήτως τυχόν διαφοροποίησης του ποσού που θα καταβάλει τελικώς ο ΕΟΠΥΥ μετά τον έλεγχο.

6 Σε περίπτωση σημαντικών ελλείψεων των στοιχείων, με ευθύνη του Παρόχου, σύμφωνα και με τις παραγράφους ,εκ της οποίας θα οδηγηθεί ο τον Ελεγκτής Υγεία σε επιπλέον εργασία, η συμφωνηθείσα αμοιβή θα αναπροσαρμοστεί αναλόγως, με κοινή συμφωνία των μερών και με ανώτατο όριο αύξησης ποσοστό 5% επί της υπό 5.1 οφειλομένης αμοιβής. 5.2 Ο Πάροχος θα προκαταβάλει στον Ελεγκτή Υγείας με την αποστολή της Δήλωσης Αποδοχής το 10% της συνολικής συμφωνημένης αμοιβής, ως αυτή προκύπτει από τα προς έλεγχο χρεωθέντα από τον Πάροχο στον ΕΟΠΥΥ κονδύλια. Η προκαταβολή του ανωτέρω ποσού αποτελεί όρο του ενεργού της συμβάσεως μεταξύ του Παρόχου και του Ελεγκτή, ο οποίος δεν υποχρεούται να ξεκινήσει το ελεγκτικό έργο πριν την διενέργεια της προκαταβολής. 5.3 Ο Ελεγκτής Υγείας θα τιμολογεί την συμφωνηθείσα αμοιβή στον Πάροχο, μηνιαίως, με βάσει το σύνολο της αξίας των ελεγχθέντων εντός του αντίστοιχου μηνός παραστατικών. 5.4 Κάθε τιμολόγιο του Ελεγκτή Υγείας προς τον Πάροχο θα εξοφλείται σε είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες από την έκδοση του. Το ποσό της προκαταβολής θα συμψηφίζεται με το ποσό του τελευταίου μήνα του ελέγχου, με την ολοκλήρωση των εργασιών του ελέγχου και την γνωστοποίηση του Πορίσματος στον Πάροχο. 5.5 Σε περίπτωση μη εξόφλησης τιμολογίου που έχει εκδοθεί από τον Ελεγκτή Υγείας προς τον Πάροχο εντός είκοσι (20) εργάσιμων από την ημερομηνία έκδοσης του, ο Ελεγκτής Υγείας δύναται να αναστείλει τις εργασίες του ελέγχου μέχρι την εξόφληση του συνόλου των ληξιπρόθεσμων απαιτήσεών του έναντι του Παρόχου. 5.6 Εφόσον ζητηθεί από τον Ελεγκτή Υγείας θα συζητηθεί καλόπιστα μεταξύ αυτού και του Παρόχου το ενδεχόμενο να εκχωρήσει και μεταβιβάσει ο τελευταίος στον Ελεγκτή Υγείας (για λόγους εξασφάλισης του δικαιώματος του Ελεγκτή Υγείας στην ώδε συμφωνούμενη αμοιβή) την απαίτηση του κατά του ΕΟΠΥΥ για την είσπραξη κάθε ποσού αμοιβής και εξόδων για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ βάσει της συμβάσεως μεταξύ του Παρόχου και του ΕΟΠΥΥ, μέχρι ποσού που να καλύπτει το 100% των εκάστοτε υποχρεώσεων του Παρόχου έναντι του Ελεγκτή Υγείας για αμοιβή και έξοδα κατά τα οριζόμενα στην παρούσα και χάριν εξοφλήσεως των οφειλών αυτών του Παρόχου. 5.7 Για λόγους σαφήνειας σημειώνεται ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις του Παρόχου προς τον Ελεγκτή Υγείας κατ ουδένα τρόπο εξαρτώνται από την πληρωμή αυτού από τον ΕΟΠΥΥ, της απαιτήσεως του Ελεγκτή Υγείας για είσπραξη της αμοιβής του καθισταμένης

7 ληξιπρόθεσμης και απαιτητής από σύμφωνα μετά οριζόμενα ανωτέρω. Άρθρο 6 Εχεμύθεια - Εμπιστευτικότητα 6.1 Το σύνολο των πληροφοριών που θα περιέλθουν σε γνώση Ελεγκτή Υγείας και των απασχολούμενων σε αυτόν στο πλαίσιο και εξ αφορμής της υλοποιήσεως της συμβάσεως ελέγχου θεωρούνται εμπιστευτικές και μη ανακοινώσιμες σε τρίτους. Της ανωτέρω απαγορεύσεως εξαιρούνται: πληροφορίες ούτως ή άλλως προσιτές στο κοινό, πληροφορίες η δημοσιοποίηση των οποίων είναι αναγκαία για την εκτέλεση της Συμβάσεως Ελέγχου, πληροφορίες για τη δημοσιοποίηση / ανακοίνωση των οποίων έχει δοθεί έγγραφη συναίνεση του μέρους στο οποίο αφορούν. Τέλος, ο παρών όρος δεν εμποδίζει τη γνωστοποίηση από τον Ελεγκτή Υγείας οποιασδήποτε Εμπιστευτικής Πληροφορίας, η γνωστοποίηση της οποίας επιβάλλεται από τον νόμο ή από πράξη ή απόφαση δημόσιας ή άλλης διοικητικής, εποπτικής, ή δικαστικής αρχής. 6.2 Διευκρινίζεται πως το απασχολούμενο στην υλοποίηση της Σύμβασης Ελέγχου προσωπικό του ΕΟΠΥΥ, του Ελεγκτή Υγείας και εκάστου Παρόχου που θα συμβληθεί κατά τα ανωτέρω με τον ελεγκτή Υγείας, καθώς και ανεξάρτητοι συνεργάτες τους που επίσης εμπλέκονται με την εκτέλεση του έργου δυνάμει της παρούσας δεν εμπίπτουν στην έννοια του τρίτου, τηρούμενης πάντα της αρχής της αναλογικότητας. Το προσωπικό και οι συνεργάτες αυτοί υπέχουν τις υπό 6.1 υποχρεώσεις. 6.3 Οι εκ του παρόντος άρθρου υποχρεώσεις υφίστανται τόσο κατά τη διάρκεια ισχύος της παρόντος και της Σύμβασης Ελέγχου, όσο και για δύο (2) έτη μετά την για οποιονδήποτε λόγο λύση ή λήξη αυτών. 6.4 Ο Ελεγκτής Υγείας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τυχόν γνωστοποίηση πληροφοριών από τον ΕΟΠΥΥ σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο. Άρθρο 7 Προσωπικά Δεδομένα 7.1 Στο πλαίσιο εκτέλεσης του ελέγχου ο Ελεγκτής Υγείας θα λάβει γνώση και θα επεξεργασθεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ. Η επεξεργασία αυτή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον στο μέτρο, την έκταση και για το χρονικό διάστημα που επιβάλλεται για την παροχή των υπηρεσιών που αποτελούν αντικείμενο της παρούσας Ο Πάροχος υποχρεούται να τηρεί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και διατυπώσεις για τη για λογαριασμό του επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (γνωστοποιήσεις στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διατήρηση σε ισχύ των αναγκαίων αδειών επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων, εφόσον απαιτείται, κ.λπ.) και να ενημερώνει δεόντως και εγκαίρως τα υποκείμενα των δεδομένων για την επεξεργασία των δεδομένων, εφόσον αυτό απαιτείται από το

8 νόμο. 7.3 Οι υποχρεώσεις του άρθρου 10 του ν. 2472/1997, κατά το μέρος και στο βαθμό που εφαρμόζονται στον Ελεγκτή Υγείας, βαρύνουν αναλόγως και τον Ελεγκτή Υγείας ως εκτελούντα την επεξεργασία. Ειδικότερα ο Ελεγκτής Υγείας υποχρεούται: - να διασφαλίζει το απόρρητο της επεξεργασίας, η οποία θα διεξάγεται μόνον από πρόσωπα τελούντα υπό τον έλεγχο της και ενεργούντα μόνον κατ' εντολή του, - να επιλέγει για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου, - να λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Αυτά τα μέτρα πρέπει να εξασφαλίζουν επίπεδο ασφάλειας ανάλογο προς τους κινδύνους που συνεπάγεται η επεξεργασία και η φύση των δεδομένων που είναι αντικείμενο της επεξεργασίας. Άρθρο 8 Καταγγελία 8.1. Πέραν όσων ορίζονται στο άρθρο 3, η κατά την 1.3 Σύμβαση Ελέγχου μεταξύ του Παρόχου και του Ελεγκτή Υγείας λύεται: - Με έγγραφη καταγγελία με άμεση ισχύ οιουδήποτε των Μερών ένεκα σπουδαίου λόγου, οπωσδήποτε μη οφειλομένου σε υπαιτιότητα του καταγγέλλοντος Μέρους - Με καταγγελία οιουδήποτε των Μερών σε περίπτωση υπαίτιας παράβασης από το έτερο Μέρος όρου της Σύμβασης Ελέγχου, όλων των όρων αυτού συμφωνουμένων ως ουσιωδών. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να προηγηθεί έγγραφη πρόσκληση του Μέρους που έχει παραβεί όρο της Σύμβασης Ελέγχου όπως εντός 15 ημερών από λήψεως της προσκλήσεως επανορθώσει την παράβαση. Η μη επανόρθωση της παράβασης που προεκλήθη συνεπάγεται τη λύση της Συμβάσεως Ελέγχου με το πέρας της προθεσμίας των 15 ημερών, επιφυλασσομένων όλων των νομίμων δικαιωμάτων των Μερών. - Αμέσως και αυτοδικαίως σε περίπτωση που οιοδήποτε των Μερών αποβιώσει, λυθεί, κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης, τεθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης ή εξυγίανσης ή αναγκαστικής διαχείρισης, εκτός αν η συνέχιση της Συμβάσεως Ελέγχου είναι δυνατή βάσει του νόμου, της καλής πίστης και των πραγματικών συνθηκών δίχως υπέρμετρη επιβάρυνση κάποιου από τα Μέρη και για διάστημα οπωσδήποτε μη υπερβαίνον τους τρεις μήνες Η καθ' οιονδήποτε τρόπο λήξη της Συμβάσεως Ελέγχου ή και του παρόντος Συμφωνητικού μεταξύ του ΠΣΦ και του Ελεγκτή Υγείας ουδεμία επίπτωση έχει στα μέχρι το χρονικό σημείο της λήξεως γεννηθέντα δικαιώματα και υποχρεώσεις των

9 Μερών και η οποιαδήποτε εργασία έχει εκτελεσθεί μέχρι τη στιγμή της λήξης, με τα τυχόν έξοδα που θα επιβληθούν, θα τιμολογηθεί και θα εξοφληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο παρόν. Άρθρο 9 Ανωτέρα Βία Ουδένα από τα Συμβαλλόμενα Μέρη [Πάροχος και Ελεγκτής Υγείας] θα ευθύνεται έναντι του άλλου για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των απορρεουσών από την παρούσα σύμβαση υποχρεώσεων του, οφειλομένη σε οποιαδήποτε αιτία ή αιτίες κείμενη πέραν της ευλόγως νοούμενης σφαίρας επιρροής του. Ως αιτίες κείμενες πέραν της σφαίρας επιρροής του Συμβαλλομένου Μέρους νοούνται μόνον περιστατικά και καταστάσεις που δεν θα μπορούσαν να προβλεφθούν και να αποτραπούν ακόμη και αν το Μέρος επεδείκνυε άκρα επιμέλεια και σύνεση. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε των Μερών αντιμετωπίσει κατά τα ανωτέρω καθυστέρηση ή παρακωλυθεί στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του, το Μέρος αυτό: - Θα ειδοποιήσει εγγράφως το ταχύτερο δυνατόν το άλλο Μέρος για την καθυστέρηση αυτή ή την παρακώλυση ως προς την εκπλήρωση, δηλώνοντας την ημερομηνία ενάρξεως της καθυστέρησης ή παρακωλύσεως, την αιτία αυτών και την εκτιμώμενη διάρκεια τους. Με την ίδια ειδοποίηση το καθυστερούμενο ή κωλυόμενο Μέρος δύναται να προβεί σε δήλωση περί αναστολής ισχύος της συμβάσεως για όσο χρόνο διαρκεί η κατά τα ανωτέρω αιτία καθυστέρησης/ παρεμπόδισης. - Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμβλυνση των συνεπειών της καθυστερήσεως ή της παρακωλύσεως αυτής ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του βάσει της παρούσας συμβάσεως. - Θα αρχίσει και πάλι να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του το ταχύτερο δυνατόν μετά την εξάλειψη της αιτίας καθυστέρησης ή παρακώλυσης ως προς την εκπλήρωση. Άρθρο 10 Απαγόρευση εκχωρήσεως υποκαταστάσεως Απαγορεύεται στον Ελεγκτή Υγείας η καθ' οιονδήποτε τρόπο υποκατάσταση τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου εν όλω ή εν μέρει στα εκ της Συμβάσεως Ελέγχου δικαιώματα και/ ή υποχρεώσεις του. Στην απαγόρευση αυτή δεν εμπίπτει η χρησιμοποίηση από τον Ελεγκτή Υγείας οποιουδήποτε προσώπου για την εκτέλεση μέρους των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με τη Σύμβαση Ελέγχου, εφόσον ο Ελεγκτής Υγείας διατηρεί τον έλεγχο και την εποπτεία της εκτελέσεως των υποχρεώσεων αυτών. Άρθρο 11 Περιορισμοί ευθύνης 11.1 Έκαστο των Μερών της Σύμβασης Ελέγχου ευθύνεται έναντι του άλλου δια παν πταίσμα του ιδίου και των προστηθέντων του, εξαιρουμένης της ευθύνης για ελαφρά αμέλεια.

10 11.2 Κανένα Μέρος της Σύμβασης Ελέγχου δεν θα ευθύνεται για την αποκατάσταση εμμέσου ζημίας του άλλου, περιλαμβανομένων των διαφυγόντων κερδών Οποιαδήποτε αξίωση από τον Πάροχο πρέπει να εγερθεί εντός πέντε ετών από την ημερομηνία που ο Πάροχος απέκτησε το δικαίωμα να ασκήσει δικαστικές ή άλλες διαδικασίες επίλυσης της διαφοράς Η ευθύνη για ενδεχόμενη αποζημίωση δεν μπορεί να υπερβεί το ύψος της συμφωνηθείσας αμοιβής για το συγκεκριμένο ελεγκτικό έργο εκ του οποίου ανέκυψε η ευθύνη. Άρθρο 12 Τροποποιήσεις Οποιαδήποτε τροποποίηση του παρόντος δεν έχει ισχύ αν δεν συνομολογηθεί εγγράφως μεταξύ του ΠΣΦ και του Ελεγκτή Υγείας. Τροποποιήσεις που θα συμφωνηθούν μεταξύ ΠΣΦ και Ελεγκτή Υγείας δεσμεύουν άνευ άλλου τινός κάθε Μέλος του ΠΣΦ-ΠΥΥ που έχει ήδη συμβληθεί με τον Ελεγκτή Υγείας, τροποποιουμένης αντιστοίχως της Συμβάσεως Ελέγχου, πλην αν άλλως ορίζεται στην τροποποιητική συμφωνία μεταξύ ΠΣΦ και Ελεγκτή Υγείας..

11 Άρθρο 13 Μερική παραίτηση/ ακυρότητα - αδράνεια 13.1 Παραίτηση από οποιονδήποτε όρο του παρόντος και συνακόλουθα της Σύβασης Ελέγχου δεν εκτείνεται ούτε επηρεάζει οποιονδήποτε άλλο όρο, ως προς τον οποίο δεν έχει γίνει ρητή παραίτηση, ούτε θέτει σε κίνδυνο δικαιώματα πηγάζοντα από αυτόν Ακυρότητα ή ακυρωσία μέρους του παρόντος και συνακόλουθα της Σύμβασης Ελέγχου δεν συνεπιφέρει ακυρότητα του συνόλου αυτώνού, των άκυρων ή ακυρώσιμων όρων αναπληρούμενων από τα κατά το ελληνικό δίκαιο ισχύοντα και τα επιτασσόμενα από την αρχή της καλής πίστης και τα συναλλακτικά ήθη Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή παράλειψη εκ μέρους ενός εκ των μερών στην άσκηση κάποιου δικαιώματος του δεν θα λογίζεται ως παραίτηση του από αυτό, ούτε θα επιδρά αρνητικά όσον αφορά στην ύπαρξη του δικαιώματος αυτού. Άρθρο 14 Μία και μόνη συμφωνία Το παρόν, μαζί με τα Παραρτήματα του, περιλαμβάνει το σύνολο των συνομολογηθέντων μεταξύ του ΠΣΦ και του Ελεγκτή Υγείας και υπερισχύει κάθε προηγούμενης προφορικής ή εγγράφου συμφωνίας, δέσμευσης ή σύμβασης που αφορά στο αντικείμενο του παρόντος, τόσο μεταξύ των υπογραφόντων το παρόν, όσο και μεταξύ του Ελεγκτή Υγείας και των ΠαρόχωνΆρθρο 15 Εφαρμοστέο δίκαιο - επίλυση διαφορών 15.1 Το παρόν και η κάθε Σύμβαση Ελέγχου που συνάπτεται με κάθε Δήλωση Αποδοχής των Παρόντων Όρων από Πάροχο διέπονται ως προς την ερμηνεία και εκτέλεση τους από το ελληνικό δίκαιο Κάθε διαφορά/ διαφωνία που ήθελε προκύψει μεταξύ του Παρόχου και του Ελεγκτή Υγείας και αφορά στην εκτέλεση ή/ και στην ερμηνεία του παρόντος και κάθε Σύμβασης Ελέγχου που συνάπτεται με κάθε Δήλωση Αποδοχής των όρων του από τον Πάροχο, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά τη λήξη ισχύος τους υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων των Αθηνών. Το παρόν συντάχθηκε και υπογράφεται σε δύο (2) αντίτυπα, εκάστου των μερών λαμβάνοντος ένα (1) εξ αυτών. ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΣΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΥΓΕΙΑΣ Αλεξάνδρα Τσάμη ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι:

12 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ Προς την ανώνυμη εταιρεία «ΜΕΝΤΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», με διακριτικό τίτλο «MEDNET GREECE S.A.», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, οδός Περγάμου 3, ΤΚ 17121,, με ΑΦΜ (ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ) και εκπροσωπείται νόμιμα από την κα Αλεξάνδρα Τσάμη, καλούμενη στο εξής «Ελεγκτής Υγείας» Κοινοποίηση: στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών», που εδρεύει στην,..με Α.Φ.Μ.. (Δ.Ο.Υ.) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ..,, καλούμενο στο εξής «Π.Σ.Φ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΟΥΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ / ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (για φυσικά πρόσωπα) ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ (για φυσικά πρόσωπα) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΠΝΥΜΟ & ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ (για νομικά πρόσωπα) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ / ΕΔΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Fax ΑΦΜ Δ.Ο.Υ. Αρ. Μητρώου Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών (για νομικά πρόσωπα) του νομίμου εκπροσώπου) [στο εξής ο Δηλών, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών και πάροχος υπηρεσιών υγείας, θα καλείται Δηλών ή Πάροχος] Ο Δηλών δηλώνει προς τον Ελεγκτή Υγείας ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του από / /. συμφωνητικού μεταξύ του ΠΣΦ και του Ελεγκτή Υγείας με αντικείμενο την ανάθεση στον Ελεγκτή Υγείας του ιατρικού - κλινικού ελέγχου των υποβληθεισών μέχρι και το τέλος του 2013 από τα Μέλη του Π.Σ.Φ στον ΕΟΠΠΥ προς πληρωμή (ηλεκτρονικών) αποδείξεων/τιμολογίων παροχής υπηρεσιών υγείας ανοικτής περίθαλψης και λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών. Αντικείμενο του ελέγχου θα είναι η πιστοποίηση της νομιμότητας και εγκυρότητας των χρεώσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΕΚΠΥ και γενικότερα στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο, καθώς και με τα κριτήρια που ορίσθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ και περιλαμβάνονται στην απόφαση 634 (134/ ) του Διοικητικού Συμβουλίου του, λαμβανομένων υπόψη των κρατούντων κανόνων της ορθής κλινικής και ιατρικής (φυσιοθεραπευτικής) πρακτικής.

13 Το κείμενο του ως άνω συμφωνητικού έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΠΣΦ (url:.. ) και αποτελεί ενιαίο σύνολο με την παρούσα. Η παρούσα Δήλωση Αποδοχής συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον Δηλούντα του συνόλου των όρων του ανωτέρω συμφωνητικού και την ανεπιφύλακτη προσχώρηση του Δηλούντος σε αυτό, συναπτομένης με την περιελευσή της στον Ελεγκτή Υγείας συμβάσεως παροχής ελεγκτικού έργου από τον τελευταίο [Ελεγκτή Υγείας] στον Δηλούντα [Πάροχο Υπηρεσιών Υγείας ανοικτής περίθαλψης και Μέλος του ΠΣΦ] με τους όρους που τίθενται στο ανωτέρω συμφωνητικό. Μετά την υπογραφή της παρούσας δήλωσης, δεν επιτρέπεται ανάκληση ή τροποποίηση αυτής. Ελλιπείς δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. Η παρούσα και η Σύμβαση Ελέγχου που συνάπτεται με την περιέλευσή της στον Ελεγκτή Υγείας διέπονται ως προς την ερμηνεία και εκτέλεση τους από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά/ διαφωνία που ήθελε προκύψει μεταξύ του Δηλούντος και του Ελεγκτή Υγείας και αφορά στην εκτέλεση ή/ και στην ερμηνεία της παρούσης και της Σύμβασης Ελέγχου που συνάπτεται με την περιέλευσή της στον Ελεγκτή Υγείας, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά τη λήξη ισχύος τους υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων των Αθηνών., 2014 Ο Δηλών / Για τον Δηλούντα, [ (*)Απαιτείτε η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια διοικητική αρχή ή ΚΕΠ]

ACCURATE HEALTH AUDITING & CONSULTING A.E.

ACCURATE HEALTH AUDITING & CONSULTING A.E. Προς Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Αξιότιμοι κύριοι, Σε συνέχεια της επιστολής που μας στείλατε με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2014, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά προς τον Σύλλογο σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ Προς την ανώνυμη εταιρεία «ΜΕΝΤΝΕΤ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», με διακριτικό τίτλο «MEDNET GREECE S.A.», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, οδός Περγάμου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 μεταξύ A. Της Ελληνική Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Καυκάσου αρ. 8

Διαβάστε περισσότερα

- Προσφορά της MedNet Hellas της 21/05/2014 - Σύμβαση Παροχής Ελεγκτικών Υπηρεσιών

- Προσφορά της MedNet Hellas της 21/05/2014 - Σύμβαση Παροχής Ελεγκτικών Υπηρεσιών Αγαπητέ κύριε Πατσουράκο, Παρακαλώ βρείτε συνημμένα για την ΕΕΚΕ - Προσφορά της MedNet Hellas της 21/05/2014 - Σύμβαση Παροχής Ελεγκτικών Υπηρεσιών της MedNet Hellas A.E. - Δήλωση Αποδοχής και Προσχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα ιατρός ειδικότητας..., με (ΑΦΜ)... (Δ.Ο.Υ.). που αποτελεί Πάροχος Υπηρεσιών Υγείας (εφεξής «Πάροχος») δηλώνω ότι :

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα ιατρός ειδικότητας..., με (ΑΦΜ)... (Δ.Ο.Υ.). που αποτελεί Πάροχος Υπηρεσιών Υγείας (εφεξής «Πάροχος») δηλώνω ότι : Ημερομηνία: Προς ΕΟΠΥΥ: Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ουσα ιατρός ειδικότητας...., με (ΑΦΜ)... (Δ.Ο.Υ.). που αποτελεί Πάροχος Υπηρεσιών Υγείας (εφεξής «Πάροχος») δηλώνω ότι : O Πάροχος έχει υπογράψει την με ημερομηνία.....

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ/ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ/ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ/ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Στ. σήμερα την 2014 Ο Πάροχος Υγείας. (ονοματεπώνυμο) του (πατρώνυμο), που εδρεύει στ.., οδός. αρ, με ΑΦΜ.., ΔΟΥ..., ΑΜΚΑ, που

Διαβάστε περισσότερα

Προς τα μέλη της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.)

Προς τα μέλη της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Προς τα μέλη της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.) Αγαπητοί κύριοι/κυρίες, Λόγω του όγκου των μελών της Ε.Ε.Κ.Ε., αναφορικά με τη σύναψη συμβάσεων παρόχων υγείας με ιατρική ελεγκτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα..., μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων: Αφ ένός της ανώνυμης εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 11 Φεβρουαρίου 2014, μεταξύ Α. του Σωματείου με την επωνυμία Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ), που εδρεύει στην Αθήνα, με

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Παναγιωτόπουλος F:

Πάνος Παναγιωτόπουλος F: Αγαπητοί κύριοι, Σας αποστέλλουμε το τελικό σχέδιο της σύμβασης και τα παραρτήματά της σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που ζητήσατε. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας διαθέτει δίκτυο ελεγκτών ιατρών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. Η παρούσα Σύμβαση Αξιοποίησης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (Α.Λ.Ε.) συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών: 1) Της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, την.., μεταξύ αφενός: A. Της ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, με έδρα την Αθήνα, οδός Πειραιώς 132, Αθήνα Τ.Κ. 118 54, με αριθμό φορολογικού μητρώου 099441906,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ μέρη: ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 τα εξής συμβαλλόμενα 1. Αφενός η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ATTICA BANK Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία», και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της Στην Αθήνα, σήμερα,, ημέρα, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων μερών: αφενός μεν της ανώνυμης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την..., οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, ήτοι: 1] Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας Σ σήμερα την.. μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων, αφ ενός της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.» (ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: 10966 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την προμήθεια SMS Credits για τις ανάγκες ενημέρωσης των συνδρομητών της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ, ποσού οχτώ χιλιάδων οκτακοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σήμερα, την.././., μεταξύ των εξής συμβαλλομένων μερών: α) Της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΨΩΜΙΑΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα την ΠΑΤΡΑ, οδό ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΛΕΑ 37, αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα 14/12/2016 Αρ.Πρωτ. 31871 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών για τη δημιουργία αρχείου εικόνων και γραφικών για τις εκδόσεις του ΤΕΕ, ποσού 5.000,00 Ευρώ πλέον ΦΠΑ. Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α Αθήνα, 03.04.2018 Αρ. Πρωτ. 9537 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α χιλιάδων Στην Αθήνα σήμερα, 03/04/2018,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 15/01/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 15/01/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα, 15/01/2019 Αρ. Πρωτ.: 1015 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών αποστολής επιστολικής αλληλογραφίας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ-ΜΟΛΧΟ - Γ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ Ο.Ε.

«ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ-ΜΟΛΧΟ - Γ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ Ο.Ε. Αθήνα, 29/05/2019 Αρ. πρωτ.:13210 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για τη συντήρηση του προγράμματος Advance, διαχείρισης βιβλιοθηκών του ΤΕΕ και του συστήματος διευρυμένης αναζήτησης της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ..

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ.. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ.. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛΣΤΑΤ) (Έδρα: Πειραιώς 46 & Επονιτών, 185 10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΦΜ: 090401013,

Διαβάστε περισσότερα

υποστήριξη της συμμετοχής του ΤΕΕ στην 84 η ΔΕΘ

υποστήριξη της συμμετοχής του ΤΕΕ στην 84 η ΔΕΘ Αθήνα, 5/8/2019 Αρ. Πρωτ.: 18586 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης για την υποστήριξη της συμμετοχής του ΤΕΕ στην 84 η ΔΕΘ ποσού δεκαεννιά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (19.500 ) πλέον ΦΠΑ. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Συντήρηση και Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος του Ταμείου Επιχειρηματικότητας

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Συντήρηση και Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Συντήρηση και Αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος του Ταμείου Επιχειρηματικότητας Στην Αθήνα, σήμερα,, ημέρα, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων μερών: αφενός μεν της ανώνυμης εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στο σήμερα, την.., μεταξύ των κάτωθι συμβαλλομένων : A)... του., ο οποίος ενεργεί στο παρόν, ως νόμιμος εκπρόσωπος, για

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Επιμελητηρίου Ηρακλείου ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Επιμελητηρίου Ηρακλείου ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Σ Υ Μ Β Α Σ Η Επιμελητηρίου Ηρακλείου & ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/13.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΤΕΠΕ σας προσκαλεί προκειμένου να υπογραφούν νέες συμβάσεις συνεργασίας με ισχύ από 15/1/13. Θέμα: Ενημέρωση Αξιοποιητών απόβλητων λιπαντικών ελαίων («ΑΛΕ») σχετικά με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης ΑΛΕ της Ελληνικής Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Α.Ε. («ΕΛΤΕΠΕ»)

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 18SYMV003428170 2018-07-16 Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: 15048 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών για την Ανάπτυξη Πληροφοριακής Ρουτίνας Επεξεργασίας και Αυτόματης Έκδοσης Τιμολογίων/Ενταλμάτων-Μετάπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας που εδρεύει στην Καβάλα, και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την..., οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, ήτοι: 1] Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

αφού ελήφθησαν υπόψη:

αφού ελήφθησαν υπόψη: Αθήνα: 5/9/2019 Αρ. πρωτ.: 20108 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υποστήριξης της κεντρικής βάσης δεδομένων, της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων και του συστήματος απευθείας έκδοσης των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ..

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ.. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ Αριθ.. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛΣΤΑΤ) (Έδρα: Πειραιώς 46 & Επονιτών, 185 10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΦΜ: 090401013,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΑΠΟ 13 Αντικείμενο : «Υλοποίηση του Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30/5/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 30/5/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα, 30/5/2019 Αρ. Πρωτ.: 13451 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης για τη διευθέτηση επεξεργασία - ταξινόμηση των οικονομικών αρχείων της υπό εκκαθάριση εταιρείας ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ Α.Ε ποσού επτά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0476/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0476/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0476/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα, 3/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0721/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0721/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 0721/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Στην Αθήνα, σήμερα, 14/1/2013, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑ ΖΕΡΒΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑ ΖΕΡΒΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αθήνα, 05.04.2018 Αρ. Πρωτ.: 9662 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών αξιολόγησης σε νομικό επίπεδο της υφιστάμενης κατάστασης του ΤΕΕ σε σχέση με το νέο Κανονισμό 679/2016, ποσού δεκαεννιά

Διαβάστε περισσότερα

αφού ελήφθησαν υπόψη:

αφού ελήφθησαν υπόψη: Αθήνα, 20/12/2018 Αρ.πρωτ: 30928 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών για τη λειτουργία του Help Desk για το ασφαλιστικό και τη φοροτεχνική υποστήριξη των Μηχανικών ποσού οκτώ χιλιάδων

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 28/06/2016 Αρ. Πρωτ: 16077 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για τη δημιουργία πιστών αντιγράφων από ηλεκτρονικό εξοπλισμό της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ (7.200,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0628/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

ΑΡΙΘΜΟΣ 0628/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΑΡΙΘΜΟΣ 0628/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - Σχολική Εφορεία του 2/θ Μ/κού Σχολείου Μικρ. Ορφανού Στην Αθήνα, σήμερα, 19/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την.., οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, ήτοι: 1] Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στο... (τόπος υπογραφής) σήμερα την (ημερομηνία υπογραφής), και μεταξύ των εξής συμβαλλομένων μερών: 1. Της (εταιρικός τύπος) εταιρίας με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0755/2014 2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - Ν.Π.Δ.Δ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0755/2014 2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - Ν.Π.Δ.Δ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0755/2014 2015 ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - Ν.Π.Δ.Δ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Συμπληρωματική της Υπ. Αριθ.237/2014-2015 Σύμβασης) Στην Αθήνα, σήμερα, 15/4/2015,

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών σχεδιασμού μεταφοράς υποδομών του ΤΕΕ σε υποδομές νέφους (cloud) ποσού ευρώ (18.300,00 ) πλέον Φ.Π.Α

Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών σχεδιασμού μεταφοράς υποδομών του ΤΕΕ σε υποδομές νέφους (cloud) ποσού ευρώ (18.300,00 ) πλέον Φ.Π.Α 19SYMV004492197 2019-02-20 Αθήνα,20/02/2019 Αρ. Πρωτ.: 5096 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών σχεδιασμού μεταφοράς υποδομών του ΤΕΕ σε υποδομές νέφους (cloud) ποσού ευρώ (18.300,00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. συμφωνήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα :

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. συμφωνήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα : ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η παρούσα Σύμβαση Συνεργασίας συνάπτεται σήμερα την., μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων, στο εξής αποκαλουμένων στο παρόν «τα Μέρη» : 1) Της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

CLEVERMEDIA ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

CLEVERMEDIA ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αθήνα, 22/08/2019 Αρ. Πρωτ.: 19313 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης για τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στο διαδίκτυο και τα social media για τις εκλογές του ΤΕΕ ποσού δεκαεννιά χιλιάδων

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αρ. Πρωτ.:17610 Ημ/νία:14.07.2016 Σύμβαση για την ανάθεση υπηρεσιών διαμόρφωσης newsletter για την προβολή των θέσεων των συνδυασμών και των μεμονωμένων υποψηφίων που μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0529/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0529/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0529/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα, 13/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΥΠ.ΑΡΙΘ: 45 / 2014 14SYMV002055216 2014-05-16 Ποσού ενός εκατομμυρίου διακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (1.230.000,00 ), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%, για την εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0257/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0257/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0257/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Στην Αθήνα, σήμερα, 20/11/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 12η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2014 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 18SYMV003413540 2018-07-12 Αθήνα, 12.07.2018 Αρ. Πρωτ.: 17707 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανανέωσης της άδειας χρήσης του λογισμικού προστασίας των Η/Υ από ιούς (antivirus software) της Panda

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 11/08/2016 Αρ. Πρωτ: 19851 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση για τη νομική υποστήριξη του ΤΕΕ σε διενεργούμενο έλεγχο από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και μεταφοράς του λογισμικού διαχείρισης της βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ε. σε νέο εξυπηρετητή συνολικού ποσού ευρώ 3.000,00 πλέον Φ.Π.Α. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη, Αρ. πρωτ.: 8050

Τρίπολη, Αρ. πρωτ.: 8050 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710/372111,

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα 02/12/2013 ημέρα Δευτέρα, μεταξύ των: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» (εφεξής Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0767/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0767/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0767/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ 1ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Στην Αθήνα, σήμερα, 29/1/2013, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ I ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Άρθρο 1 Σύµβαση Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας 1. Στο Σύστηµα Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας, στο οποίο περιλαµβάνονται ο ΗΕΠ,

Διαβάστε περισσότερα

«Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

«Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» Αθήνα, 19/11/2018 Αρ.Πρωτ.: 27822 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης των υπηρεσιών καταγραφής, συγκέντρωσης, αρχειοθέτησης, ανάλυσης (ποσοτικής και ποιοτικής) των δημοσιευμάτων για τα νέα πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV αφετέρου η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί

14SYMV αφετέρου η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Κέρκυρα σήμερα την 18 η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη, οι πιο κάτω υπογράφοντες τη σύμβαση αυτή: 1. αφενός η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ», (στο εξής «Αναθέτουσα»), που εδρεύει στην Κέρκυρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 10η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2015 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4473 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την προβολή των κοινών θέσεων του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών φορέων στους Μηχανικούς και την κοινή γνώμη

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα 20.9.2016 Πρωτ. 23562 Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών για την προσθήκη χωρητικότητας σε πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ ποσού ευρώ 3.000,00 πλέον Φ.Π.Α. Στην Αθήνα σήμερα, 20/09/2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ Στ. σήμερα την..., μεταξύ Α. της εταιρείας / του φυσικοθεραπευτή με την επωνυμία, που εδρεύει σ.. οδός.. αρ., με Α.Φ.Μ. (Δ.Ο.Υ. ) [και εκπροσωπείται νόμιμα

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 1/3/2016 Αριθμ. Πρωτ:5905 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης δεύτερης μονάδας κλιματιστικού για το computer room της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ, συνολικού ποσού εννέα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στον Μαραθώνα σήμερα την 29/3/2011 ημέρα Τρίτη, στο κτίριο που ανήκει στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, στην οδό Ιλιάδος, στον Σχοινιά Μαραθώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0513/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0513/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0513/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Στην Αθήνα, σήμερα, 13/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού εργασίας ποσού δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα δύο Ευρώ (2.352,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 31 / 05 / 2016, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0498/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0498/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0498/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Στην Αθήνα, σήμερα, 10/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα, σήμερα την 6 η Νοεμβρίου 2014, τα συμβαλλόμενα μέρη: αφενός η «ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.Π.Ε.)», Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εδρεύει στην Αθήνα, επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0280/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 5η Σχολική Επιτροπή

ΑΡΙΘΜΟΣ 0280/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 5η Σχολική Επιτροπή ΑΡΙΘΜΟΣ 0280/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 5η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ε Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης Στην Αθήνα, σήμερα, 20/11/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 4/2/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 4/2/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 19SYMV004407704 2019-02-04 Αθήνα, 4/2/2019 Αρ. Πρωτ.: 3371 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης για την προμήθεια εξαρτημάτων πληροφορικής ποσού πέντε χιλιάδων εκατόν εβδομήντα τριών ευρώ και

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927 Αθήνα, 08.06.2018 Αρ. Πρωτ.:14927 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας ποσού Τριών Χιλιάδων Εξακοσίων Σαράντα Οκτώ Ευρώ (3.648,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 08 / 06

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα06/04/2016 Αρ.Πρωτ. 9081 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για την Κεντρική Υπηρεσία του ΤΕΕ ποσού χιλίων πενήντα Ευρώ (1.050,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα,11/11/2016 Αρ. Πρωτ: 28988 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης προμήθειας 40 εκτυπωτών laser ασπρόμαυρης εκτύπωσης ποσού οκτώ χιλιάδων Ευρώ (8.000,00 ) πλέον ΦΠΑ. Στην Αθήνα σήμερα, 11/11/2016,

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υποστήριξης προωθητικών ενεργειών του ΤΕΕ σχετικά με τις θέσεις του για το Ασφαλιστικό. Στην Αθήνα σήμερα, 01/04/2016, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2016, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ Μη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Με την Επωνυμία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ.. (Ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «.

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ Μη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Με την Επωνυμία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ.. (Ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «. Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ Μη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Με την Επωνυμία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ.. (Ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «.») ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ... Ποσού... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 ο :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0522/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 4η Σχολική Επιτροπή

ΑΡΙΘΜΟΣ 0522/ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 4η Σχολική Επιτροπή ΑΡΙΘΜΟΣ 0522/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - 4η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης Στην Αθήνα, σήμερα, 13/12/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα:

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα,26/10/2016 Αρ. Πρωτ: 27358 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών δημιουργίας συστήματος ασφαλούς ιδεατού ιδιωτικού δικτύου για τις εκλογές του ΤΕΕ της 20 ης Νοεμβρίου 2016, ποσού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0751/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0751/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0751/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα, 22/1/2013, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0308/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0308/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0308/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, 23/11/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σας ενημερώνουμε ότι με την 1137 Απόφαση (ΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ : Στην Αθήνα σήµερα, την..../.../20..., µεταξύ : 1) Της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «CITY INSURANCE BROKERS Α.Ε.», που εδρεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα 06/09/2016 Αρ. Πρωτ.21856 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση απευθείας ανάθεσης υπηρεσιών για την υποστήριξη των εκδηλώσεων του ΤΕΕ ποσού επτά χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα Ευρώ (7.980,00 ) πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 0244/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ 0244/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 0244/2012 2013 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, 20/11/2012, οι υπογράφοντες τη παρούσα: Αφενός το Ν.Π.Ι.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4472 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ και της κοινής γνώμης σχετικά με τις κοινές θέσεις του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών

Διαβάστε περισσότερα

Στην Τρίπολη σήμερα την 31 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη του έτους 2013, οι πιο κάτω Συμβαλλόμενοι:

Στην Τρίπολη σήμερα την 31 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη του έτους 2013, οι πιο κάτω Συμβαλλόμενοι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Τρίπολη: 31-12-2013 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠ: 26370 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΝΑΡΚΑ ΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο της Σύμβασης 1. Αντικείμενο της σύμβασης είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΑΔΜΗΕ ΑΕ η θαλάσσια μεταφορά των υλικών της που αναφέρονται στο Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 18SYMV003751560 2018-09-27 Αθήνα, 19/9/2018 Αρ. Πρωτ.: 21705 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης για τη δημιουργία αφισών και πληροφοριακών εντύπων για εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ: Στην Αθήνα, σήμερα την 2 α Ιανουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή μεταξύ: Αφενός Της εταιρείας «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδό Κοραή αρ. 4 και συμβάλλεται στην παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Αθήνα, σήµερα 20 Ιανουαρίου 2014 ηµέρα ευτέρα, µεταξύ των: Αφενός το Ν.Π.Ι.. µε την επωνυµία «Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ» (εφεξής Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ.) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αχαρνών

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Ν.Σμύρνη, 20/08/2014 Αρ. Πρωτ. 594 Στην Αθήνα σήμερα 20/08/2014 μεταξύ των συμβαλλομένων: Αφ ενός του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, που εδρεύει στη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «INOX MARE ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ» (εφεξής «ο εργοδότης») που εδρεύει στο Κρυονέρι

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα,27/10/2016 Αρ. Πρωτ: 27519 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση απευθείας ανάθεσης της υποστήριξης της κεντρικής βάσης δεδομένων του ΤΕΕ, της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογών της

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου ΕΟΠΥΥ 134/10-9-2013 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου ΕΟΠΥΥ 134/10-9-2013 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ Συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου ΕΟΠΥΥ 134/10-9-2013 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: «Ιδιωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Η παρούσα Σύμβαση (αποκαλούμενη στο εξής «Σύμβαση»), συναφθείσα την..., 2018, μεταξύ Αφενός της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 11/08/2016 Αρ. Πρωτ: 19853 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση για τη δημιουργία Κέντρου Διαιτησίας στο ΤΕΕ συνολικού ποσού δέκα χιλιάδων Ευρώ (10.000,00

Διαβάστε περισσότερα