ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4335 Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4335 Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου"

Transcript

1 N. 45(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4335 Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 1) του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 45(IΙ) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΕΠΤΑ Προοίμιο. 47(ΙΙ) του ΕΠΕΙΔΗ έχει αποδειχθεί ότι ορισμένα ποσά που εγκρίθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για τους σκοπούς που προβλέπονται στον περί Προϋπολογισμού του 2017 Νόμο του 2016 είναι ανεπαρκή και ΕΠΕΙΔΗ είναι ανάγκη να διενεργηθούν δαπάνες για σκοπούς για τους οποίους δεν γίνεται πρόβλεψη στον περί Προϋπολογισμού του 2017 Νόμο του 2016, αλλά και τη δημιουργία ορισμένων νέων θέσεων και την κατάργηση ορισμένων υφισταμένων θέσεων. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Έγκριση πληρωμής από το λογαριασμό του Πάγιου Ταμείου της Δημοκρατίας ποσού ύψους για τη χρήση του έτους που λήγει την 31η Δεκεμβρίου Ο Νόμος αυτός θα αναφέρεται ως ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 1) του Επιπροσθέτως των ποσών που έχουν ήδη ψηφιστεί νόμιμα ως ειδικευμένες πιστώσεις για τη χρήση της Δημοκρατίας ή που δυνατό να ψηφιστούν αργότερα νόμιμα ως τέτοιες για τη χρήση αυτή, εγκρίνεται να πληρωθεί από το λογαριασμό του Πάγιου Ταμείου και να διατεθεί για τη χρήση του έτους που λήγει την τριακοστή πρώτη Δεκεμβρίου 2017 ποσό που δεν υπερβαίνει τα διακόσια εβδομήντα ένα εκατομμύρια, εκατόν ενενήντα μία χιλιάδες και διακόσια πενήντα ευρώ για κάλυψη των δαπανών της κυβέρνησης της Δημοκρατίας για την περίοδο αυτή.

2 880 Ειδίκευση των ποσών που θα δαπανηθούν. Πρώτος Πίνακας. Τροποποίηση του άρθρου 16 του βασικού νόμου. Τροποποίηση του Παραρτήματος Μισθολογικές Θέσεις του βασικού νόμου. 3. Το ποσό που χορηγείται από το άρθρο 2 χορηγείται ως ειδικευμένη πίστωση για τις υπηρεσίες και τους σκοπούς που αναφέρονται στα Κεφάλαια και υποομάδες δαπανών του Πρώτου Πίνακα και ποσό που δεν υπερβαίνει το ποσό που αναφέρεται στο κάθε Κεφάλαιο και υποομάδα δαπανών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δαπανηθεί για τις υπηρεσίες και σκοπούς που αναφέρονται και ειδικά καθορίζονται στο κάθε Κεφάλαιο και υποομάδα δαπανών. 4. Το εδάφιο (1) του άρθρου 16 του βασικού νόμου τροποποιείται με την αντικατάσταση, στην υποπαράγραφο (ii) της παραγράφου (κ) αυτού, του αριθμού «1365» (πρώτη γραμμή), με τον αριθμό «1372». 5.-(1) Το εδάφιο (50) του Κεφαλαίου 2109 «Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας» τροποποιείται στη στήλη των Επεξηγήσεων όπως παρουσιάζεται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα. (2) Τα εδάφια (10) και (20) του Κεφαλαίου 2202 «Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας» τροποποιούνται στη στήλη των Επεξηγήσεων όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα. (3) Τα εδάφια (10) και (20) του Κεφαλαίου 2203 «Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας» τροποποιούνται στη στήλη των Επεξηγήσεων όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα. Δημιουργία και κατάργηση θέσεων. Δεύτερος Πίνακας- Πρώτο Μέρος. Δεύτερος Πίνακας- Δεύτερο Μέρος. 6.-(1) Δημιουργούνται οι νέες θέσεις που ορίζονται στο Δεύτερο Πίνακα του Πρώτου Μέρους. (2) Οι θέσεις που ορίζονται στο Δεύτερο Πίνακα του Δεύτερου Μέρους καταργούνται.

3 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Κυπριακός Στρατός Μισθοδοσία Όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα - Κεντρικά Γραφεία- Κρατικών Υπαλλήλων Μισθολογικές Θέσεις (Ίδρυση / Κατάργηση Θέσεων). Τακτικές Δαπάνες (02102 Βασικοί Μισθοί) Αμυντική Θωράκιση Δαπάνες Αμυντικής Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Κεντρικά Γραφεία- Θωράκισης αμυντικών δαπανών που πιθανόν να καταβληθούν Τακτικές Δαπάνες εντός του 2017 για συμβάσεις εξοπλιστικών (03782 Δαπάνες Αμυντικής προγραμμάτων που θα υπογραφούν πριν το Θωράκισης) τέλος του έτους Υπουργείο Γεωργίας, Γεωργοκτηνοτροφικά Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων: Αγροτικής Ανάπτυξης Προϊόντα (α) για διόρθωση λογιστικών εγγραφών που αφορούν και Περιβάλλοντος, την εθνική ενίσχυση στην αιγοπροβατοτροφία και Διοίκηση- (04202 Μέτρα Στήριξης χοιροτροφία ( ) και Κεντρικά Γραφεία- Γεωργοκτηνοτροφικών (β) διάφορα μέτρα στήριξης γεωργοκτηνοτροφικών Τακτικές Δαπάνες Προϊόντων) προϊόντων ( ) Τμήμα Αναπτύξεως Λειτουργικά Έξοδα Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Υδάτων-Κεντρικά Μη Γραφειακών αυξημένων πληρωμών λογαριασμών ηλεκτρικού Γραφεία- Χώρων ρεύματος λόγω αυξημένης λειτουργίας των Τακτικές Δαπάνες αντλιοστασίων μεταφοράς νερού. (03053 Φωτισμός, Θέρμανση και Καύσιμα) 881

4 Τμήμα Αναπτύξεως Υδατικά Έργα Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Υδάτων-Κεντρικά της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της έναρξης Γραφεία- της υλοποίησης του έργου " Διασύνδεση Φραγμάτων Πάφου". Αναπτυξιακές Δαπάνες (08643 Υδατικά Έργα Πάφου) Αποχετευτικά αυξημένων πληρωμών προς τα Αστικά Συμβούλια Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Συστήματα της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω (08774 Κυβερνητική Αποχετεύσεων για εκτελεσθείσες εργασίες. Συνεισφορά στα Αστικά Συμβούλια Αποχετεύσεως) 882 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Αναπτύξεως Άλλα Λειτουργικά Δημιουργία νέου άρθρου "Λειτουργία Μονάδας Υδάτων-Κεντρικά Έξοδα Ολοκληρωμένων Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Γραφεία- Απορριμμάτων και Διαμετακομιστικοί Σταθμοί Τακτικές Δαπάνες (03143 Λειτουργία Μονάδας Λάρνακας-Αμμοχώστου" και μεταφορά των αναγκαίων (Νέο) Ολοκληρωμένων πιστώσεων από το άρθρο του Κεφαλαίου Εγκαταστάσεων "Υπουργείο Εσωτερικών, Διοίκηση-Κεντρικά Διαχείρισης Γραφεία-Τακτικές Δαπάνες". Απορριμμάτων (Ελέγχων Λειτουργός: Διευθυντής Τμήματος και Διαμετακομιστικοί Αναπτύξεως Υδάτων) Σταθμοί Λάρνακας- Αμμοχώστου)

5 883 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Αναπτύξεως Άλλα Κατασκευαστικά Μεταφορά των αναγκαίων πιστώσεων από την Υδάτων- Έργα Υποομάδα "Άλλα Κατασκευαστικά Έργα" Έργα του Κεφαλαίου "Υπουργείο Εσωτερικών, Συγχρηματοδοτούμενα (08931 Μονάδα Διοίκηση, Έργα Συγχρηματοδοτούμενα από από Κοινοτικούς Ολοκληρωμένων Κοινοτικούς Πόρους-Αναπτυξιακές Δαπάνες" Πόρους- Εγκαταστάσεων καθώς και δημιουργία δύο άρθρων και Αναπτυξιακές Δαπάνες Διαχείρισης Απορριμμάτων και (Ελέγχων Λειτουργός: Διευθυντής Τμήματος Διαμετακομιστικοί Αναπτύξεως Υδάτων) Σταθμοί Λεμεσού : ) (08939 Πράσινοι Χώροι για (Νέο) για Απόρριψη Μη Συνήθων Σκυβάλων : ) (08946 Αποκατατάσταση (Νέο) Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμάτων : )

6 Υπουργείο Εργασίας, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων) Παροχές Κοινωνικής Δημιουργία νέου άρθρου "Επίδομα Μάνας" Πρόνοιας και Πρόνοιας στην Υποομάδα "Παροχές Κοινωνικής Πρόνοιας" Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και διάθεση των αναγκαίων πιστώσεων λόγω της Διοίκηση-Παροχές (04467 Επίδομα Μάνας) μερικής επαναφοράς του τιμητικού επιδόματος Κοινωνικής Προστασίας- (Νέο) : Μάνας που παραχωρείται σε πολύτεκνες μάνες. Τακτικές Δαπάνες (Ελέγχων Λειτουργός: Γενικός Διευθυντής Υπουργείου (04485 Ελάχιστο Εγγυημένο επιδόματος ύψους 142,38 σε όλα τα ανάπηρα άτομα που καθίστανται δικαιούχοι Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και σε όσους συνεχίζουν να λαμβάνουν δημόσιο βοήθημα, μέχρι να μεταφερθούν ως δικαιούχοι στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εισόδημα) της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της : συνέχισης της καταβολής του επιπρόσθετου μηνιαίου 884 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Ενέργειας, Ημικρατικοί Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εμπορίου, Βιομηχανίας Οργανισμοί της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω και Τουρισμού, καταβολής κρατικής χορηγίας προς το Ταμείο Διοίκηση- (04022 Χορηγίες σε Άλλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για κάλυψη του Κεντρικά Γραφεία- Ημικρατικούς Προϋπολογισμού του για το 2016 και το Τακτικές Δαπάνες Οργανισμούς)

7 04450 Παροχές Κοινωνικής Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Πρόνοιας ολικών δαπανών κάτω από την υποομάδα αυτή Τμήμα Κοινωνικής (γ) για το μηνιαίο επίδομα φροντίδας παραπληγίας Παροχές Κοινωνικής Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ενσωμάτωσης Ατόμων Πρόνοιας της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε: με Αναπηρίες- (α) για το μηνιαίο επίδομα βαριάς κινητικής αναπηρίας Κεντρικά Γραφεία- (04460 Επίδομα Βαριάς λόγω του αυξημένου αριθμού νέων δικαιούχων, Τακτικές Δαπάνες Μορφής Κινητικής (β) για την οικονομική βοήθεια για αγορά τροχοκαθίσματος, Αναπηρίας για τους μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο 2017, : ) λόγω αυξημένων αιτήσεων (04472 Σχέδιο παροχής λόγω του αυξημένου αριθμού νέων δικαιούχων Οικονομικής Βοήθειας για αγορά τροχοκαθισμάτων από Ανάπηρους : ) 885 Eγκριμένος εισφοράς στο ταμείο αυτό. Αναθεωρημένος Αύξηση Υπηρεσίες Κοινωνικών Άλλες Μεταβιβάσεις Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ασφαλίσεων- Εσωτερικού της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της Κεντρικά Γραφεία- αύξησης στις εισφορές κυρίως των ιδιωτικών υπαλλήλων Τακτικές Δαπάνες (04121 Γενική Κυβερνητική εξαιτίας αφ' ενός της οικονομικής ανάπτυξης και της Εισφορά στο Ταμείο μείωσης της ανεργίας και αφ' ετέρου της διενέργειας Κοινωνικών των συμψηφισμών που είχε σαν αποτέλεσμα και την Ασφαλίσεων) αύξηση στο ποσοστό της γενικής κυβερνητικής (04464 Κοινωνική Σύνταξη) (04484 Επίδομα Φροντίδας σε Παραπληγικούς : )

8 Τμήμα Κοινωνικής Ειδικά Ταμεία Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ενσωμάτωσης Ατόμων της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε για το μηνιαίο με Αναπηρίες- (04565 Συνεισφορά στο επίδομα διακίνησης του αυξημένου αριθμού νέων Κεντρικά Γραφεία- Ειδικό Ταμείο δικαιούχων, λόγω και του σχεδίου για τους Τακτικές Δαπάνες Παροχής Επιδόματος Αιμοκαθαιρόμενους Νεφροπαθείς. Διακινήσεως σε Αναπήρους) 886 Eγκριμένος Δεκέμβριο 2017, λόγω αυξημένων αιτήσεων. Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Κοινωνικής Άλλες Κοινωνικές Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ενσωμάτωσης Ατόμων Παροχές της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε: με Αναπηρίες- (α) για την οικονομική βοήθεια για απόκτηση αναπηρικού Κεντρικά Γραφεία- (04504 Οικονομική Βοήθεια οχήματος, για τους μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι Τακτικές Δαπάνες σε Αναπήρους για Δεκέμβριο 2017, λόγω αυξημένων αιτήσεων Απόκτηση Αυτοκινήτου (β) για την οικονομική βοήθεια για αγορά τεχνικού : ) μέσου, για τους μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι (04506 Σχέδιο Αγοράς Τεχνικών Μέσων : )

9 887 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Άλλα Λειτουργικά Εσωτερικών, Διοίκηση- Έξοδα Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03143 Λειτουργία Μονάδας Ολοκληρωμένων Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Απορριμμάτων και Διαμετακομιστικοί Σταθμοί Λάρνακας- Αμμοχώστου) Υπουργείο πολλαπλής χρήσεως ( ), και (γ) πρόσθετης χορηγίας προς εξόφληση των Αρχές Τοπικής Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εσωτερικών, Διοίκηση- Αυτοδιοίκησης της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω: Κεντρικά Γραφεία- (α) έκτακτης χορηγίας στο Δήμο Λάρνακας για συντήρηση Τακτικές Δαπάνες (04061 Χορηγία στους δρόμων που υπάγονται στην αρμοδιότητά του, Δήμους των εξαιτίας εργασιών του αποχετευτικού συστήματος Ελεύθερων ( ), Περιοχών (β) πρόσθετης χορηγίας προς το Δήμο Ύψωνα για : ) ανέγερση Δημοτικού Μεγάρου και αίθουσας (04062 Χορηγία στους συσσωρευμένων οφειλών Κοινοτικών Συμβουλίων Δήμους για την προς το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) ( ). Ανέγερση Δημοτικών Μεγάρων : (04068 Χορηγία στα Κοινοτικά Συμβούλια των Ελεύθερων Περιοχών : )

10 Υπουργείο Αποχετευτικά Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εσωτερικών, Διοίκηση- Συστήματα της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω παραχώρησης Κεντρικά Γραφεία- κρατικής συνεισφοράς στο Δήμο Έγκωμης για Αναπτυξιακές Δαπάνες (08765 Σχέδιο Αποχέτευσης κατασκευή διαφόρων αντιπλημμυρικών έργων. Ομβρίων Υδάτων Μείζονων Περιοχών Πόλεων) 888 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Άλλες Μεταβιβάσεις Εσωτερικών, Διοίκηση- Εσωτερικού Κεντρικά Γραφεία- Αναπτυξιακές Δαπάνες (04145 Σχέδιο "Ενοίκιο αντί Κατάσχεση") Κυβερνητικά Γραφεία (08005 Αποκατάσταση και Συντήρηση Κτιρίων Κυβερνητικών Γραφείων) Υπουργείο Άλλα Έργα Υποδομής Εσωτερικών, Διοίκηση- Κεντρικά Γραφεία- (08802 Δημιουργία Αναπτυξιακές Δαπάνες Βιοτεχνικών Περιοχών)

11 889 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Άλλα Κατασκευαστικά Εσωτερικών, Διοίκηση- Έργα Έργα Συγχρηματοδοτούμενα (08931 Μονάδα από Κοινοτικούς Ολοκληρωμένων Πόρους- Εγκαταστάσεων Αναπτυξιακές Δαπάνες Διαχείρισης Απορριμμάτων και Διαμετακομιστικοί Σταθμοί Λεμεσού : ) (08939 Πράσινοι Χώροι για για Απόρριψη Μη Συνήθων Σκυβάλων : ) Υπουργείο (08946 Αποκατατάσταση Εσωτερικών, Διοίκηση- Χώρων Ανεξέλεγκτης Έργα Διάθεσης Συγχρηματοδοτούμενα Απορριμάτων από Κοινοτικούς : ) Πόρους- Αναπτυξιακές Δαπάνες Επαρχιακή Διοίκηση Παροχές Στέγασης Λευκωσίας- Κεντρικά Γραφεία- (04405 Επιχορήγηση Αγοράς Τακτικές Δαπάνες Διαμερισμάτων και Οικιών)

12 890 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Επαρχιακή Διοίκηση Παροχές Στέγασης Αμμοχώστου- Κεντρικά Γραφεία- (04403 Επιχορήγηση Τακτικές Δαπάνες Αυτοστέγασης σε Κυβερνητικά Οικόπεδα: ) (04404 Επιχορήγηση Αυτοστέγασης σε Ιδιόκτητα Οικόπεδα: ) (04405 Επιχορήγηση Αγοράς Διαμερισμάτων και Οικιών: ) Επαρχιακή Διοίκηση Παροχές Στέγασης Λάρνακας- Κεντρικά Γραφεία- (04405 Επιχορήγηση Αγοράς Τακτικές Δαπάνες Διαμερισμάτων και Οικιών) Επαρχιακή Διοίκηση Παροχές Στέγασης Λεμεσού- Κεντρικά Γραφεία- (04405 Επιχορήγηση Αγοράς Τακτικές Δαπάνες Διαμερισμάτων και Οικιών)

13 891 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Επαρχιακή Διοίκηση Παροχές Στέγασης Πάφου- Κεντρικά Γραφεία- (04404 Επιχορήγηση Τακτικές Δαπάνες Αυτοστέγασης σε Ιδιόκτητα Οικόπεδα: ) (04405 Επιχορήγηση Αγοράς Διαμερισμάτων και Οικιών: ) Τμήμα Πολεοδομίας Άλλα Οικοδομικά και Οικήσεως- Έργα Κεντρικά Γραφεία- Αναπτυξιακές Δαπάνες (08161 Ανέγερση Άλλων Οικοδομικών Έργων) Τμήμα Πολεοδομίας Αποχετευτικά και Οικήσεως- Συστήματα Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (08763 Σύνδεση με Αποχετευτικά Συστήματα)

14 892 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Πολεοδομίας Αποχετευτικά και Οικήσεως- Συστήματα Κεντρικά Γραφεία- Αναπτυξιακές Δαπάνες (08767 Αποχετευτικά Συστήματα Συνοικισμών Αυτοστέγασης) Άλλα Έργα Υποδομής (08801 Σχέδια Αυτοστεγάσεως- Έργα Υποδομής) Τμήμα Πολεοδομίας Πρωταρχικοί Δρόμοι και Οικήσεως- Δήμων Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08462 Βελτίωση Κεντρικού Λευκωσίας- Δρόμου Πάνω και Αναπτυξιακές Δαπάνες Κάτω Δευτεράς Μέχρι Πεδιαίο Ποταμό: ) Τμήμα Πολεοδομίας (08472 Βελτίωση της Οδού και Οικήσεως- Τσερίου στο Επαρχιακό Γραφείο Στρόβολο και στο Πολεοδομίας Τσέρι και του Λευκωσίας- Κεντρικού Δρόμου Αναπτυξιακές Δαπάνες της Κοινότητας : )

15 893 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Πολεοδομίας Πλατείες, Πάρκα και και Οικήσεως- ΕξωραΪστικά Σχέδια Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08867 Εκβάθυνση και Λευκωσίας- Επένδυση του Αναπτυξιακές Δαπάνες Ποταμού Κλήμου στον Άγιο Δομέτιο και την Έγκωμη : ) (08895 Ανάπλαση Παραδοσιακών Πυρήνων/Ιστορικών Κέντρων: ) Τμήμα Πολεοδομίας Πρωταρχικοί Δρόμοι και Οικήσεως- Δήμων Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08406 Βελτίωση της Οδού Αμμοχώστου- Σταδίου στο Αναπτυξιακές Δαπάνες Παραλίμνι: ) Τμήμα Πολεοδομίας (08430 Βελτίωση του και Οικήσεως- Δρόμου που συνδέει Επαρχιακό Γραφείο τη Δερύνεια με τη Πολεοδομίας Σωτήρα: ) Αμμοχώστου- Αναπτυξιακές Δαπάνες

16 894 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Πολεοδομίας Πεζόδρομοι και και Οικήσεως- Ποδηλατόδρομοι Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08553 Παραλιακός Αμμοχώστου- Πεζόδρομος στην Αναπτυξιακές Δαπάνες Αγία Νάπα: ) (08555 Κατασκευή Παραλιακού Πεζόδρομου στον Πρωταρά: ) Πλατείες, Πάρκα και ΕξωραΪστικά Σχέδια (08863 Διαμόρφωση, Ανάπλαση και Πεζοδρομοποίηση Πλατειών και Άλλων Χώρων: ) (08894 Διαμόρφωση Πάρκων: ) Τμήμα Πολεοδομίας Πλατείες, Πάρκα και και Οικήσεως- ΕξωραΪστικά Σχέδια Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08863 Διαμόρφωση, Λάρνακας- Ανάπλαση και Αναπτυξιακές Δαπάνες Πεζοδρομοποίηση Πλατειών και Άλλων Χώρων)

17 895 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Πολεοδομίας Οδικές Αρτηρίες και Οικήσεως- Επαρχιακό Γραφείο (08258 Διεύρυνση/Βελτίωση Πολεοδομίας του Κύριου Δρόμου Λεμεσού- που Συνδέει τον Αναπτυξιακές Δαπάνες Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού με την Παρεκκλησιά) Πρωταρχικοί Δρόμοι Δήμων (08416 Διαπλάτυνση Οδού Σφαλλαγιωτίσσης Αγ. Αθανάσιος: ) (08477 Διεύρυνση/Βελτίωση Λεωφ. Μακαρίου Γ στον Ύψωνα : ) Τμήμα Πολεοδομίας Πεζόδρομοι και και Οικήσεως- Ποδηλατόδρομοι Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08557 Κατασκευή Λεμεσού- Πεζόδρομων/ Αναπτυξιακές Δαπάνες Ποδηλατόδρομων) Πλατείες, Πάρκα και ΕξωραΪστικά Σχέδια (08894 Διαμόρφωση Πάρκων)

18 Τμήμα Κτηματολογίου Αγορά ή Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη και Χωρομετρίας - Απαλλοτρίωση της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της αγοράς Κεντρικά Γραφεία- Γης και Κτιρίων του υπόλοιπου 11/23 της γης που ανήκει στο Αναπτυξιακές Δαπάνες Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου από την κυβέρνηση (07151 Αγορά Ακίνητης με στόχο την ολοκλήρωση της εκκαθάρισής του. Περιουσίας) 896 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Πολεοδομίας Πρωταρχικοί Δρόμοι και Οικήσεως- Δήμων Επαρχιακό Γραφείο Πολεοδομίας (08490 Κάθετος Δρόμος Πάφου- που συνδέει το Αναπτυξιακές Δαπάνες Κέντρο της Γεροσκήπου με την Τουριστική Περιοχή) Τμήμα Κτηματολογίου Σύμβαση Υπηρεσιών και Χωρομετρίας - Κεντρικά Γραφεία- (03583 Αγορά Υπηρεσιών) Τακτικές Δαπάνες

19 897 Eγκριμένος (β) καταβολής προς το Ταμείο Αλληλεγγύης ποσού Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Παροχές Κοινωνικής Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Οικονομικών, Πρόνοιας της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω: Διοίκηση- (α) της αποπληρωμής των οφειλών των ποδοσφαιρικών Κεντρικά Γραφεία- (04487 Έκτακτες Χορηγίες) σωματείων προς το Τμήμα Φορολογίας ( 18 εκ.)και Κοινωνικών Τακτικές Δαπάνες Ασφαλίσεων ( 1,5 εκ.) μέχρι τις 30/6/2007 ( ). ύψους για τη δημιουργία αποθεματικού. Σημ.: Ουδεμία δαπάνη δύναται να διενεργηθεί για το σκοπό αυτό, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού και να εξασφαλιστεί η γραπτή συγκατάθεσή της. (γ) οικονομικής βοήθειας για το σεισμό στην Κω ( ). (δ) παραχώρησης στις τέσσερις (4) εν ενεργεία ΣΕΔΙΓΕΠ ποσό ύψους μέχρι ως De minimis χορηγία για κάλυψη μέρους των οφειλών τους προς το κράτος, ποσό το οποίο προέκυψε μετά από την καταβολή της Κυβερνητικής Εγγύησης Μη Εξυπηρετούμενων δανείων τους ( ). (ε) της παραχώρησης οικονομικής βοήθειας προς την ΠΟΕΔ για τη συντήρηση /ανακαίνιση των εξοχικών κατοικιών της στις Πλάτρες ( ). (στ) της χορηγίας προς το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ για ανέγερση Νέας Πτέρυγας Αποκατάστασης ( ).

20 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Φορολογίας Επιστροφές Έμμεσων Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Κεντρικά Γραφεία- Φόρων της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω Τακτικές Δαπάνες καταβολής συσσωρευμένων οφειλών για επιστροφή ΦΠΑ. (03923 Επιστροφές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας) Άλλες Μεταβιβάσεις παραχώρησης χορηγίας έναντι επιστροφής ΦΠΑ Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εσωτερικού της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω (04132 Χορηγίες έναντι προς την ΕΛΔΥΚ, την Εκκλησία της Κύπρου, το Επιστροφής Φόρου UNDP και άλλων οργανισμών. Προστιθέμενης Αξίας) Άλλοι Τόκοι καταβολής τόκων στις επιστροφές άμεσων Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Πληρωτέοι της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω (06201 Άλλοι Τόκοι φόρων. Πληρωτέοι) 898

21 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Γενική Διεύθυνση Άλλες Μεταβιβάσεις Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ευρωπαϊκών Εσωτερικού της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω Προγραμμάτων, καταβολής πρόσθετης χορηγίας προς το Κυπριακό Συντονισμού και (04143 Χορηγία στο Ερευνητικό και Ακαδημαϊκό Ίδρυμα. Ανάπτυξης- Κυπριακό Ερευνητικό Αναπτυξιακές Δαπάνες και Ακαδημαϊκό Ίδρυμα) Γενική Διεύθυνση (Financial Intermediaries) και συγκεκριμένα μέσω Εμπορικών Τραπεζών, που συνεισφέρουν επίσης για τον ίδιο σκοπό, με ίδια κεφάλαια. Οι πιστώσεις θα παραχωρούνται προς την Τράπεζα Κύπρου για κάλυψη μέρους του ποσού των που έχει παραχωρηθεί υπό μορφή δανείου Έκδοση Δανείων Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Ευρωπαϊκών της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω Προγραμμάτων, (10115 Δάνεια σε παραχώρησης δανείων, με ευνοϊκούς όρους, Συντονισμού και Χρηματοδοτικά προς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στα πλαίσια Ανάπτυξης- Ιδρύματα) του Ταμείου Επιχειρηματικότητας Κύπρου, μέσω Τακτικές Δαπάνες Ενδιάμεσων Χρηματοπιστωτικών Οργανισμών Υπουργείο Ειδικά Ταμεία Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη της Παιδείας και αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της υλοποίησης Πολιτισμού, (04571 Χορηγία στον του προγράμματος "Φοιτητές σε Δράση" το οποίο στοχεύει: Διοίκηση- Οργανισμό Νεολαίας) (α) στην ενίσχυση της έρευνας και της τεκμηρίωσης σε Κεντρικά Γραφεία- θέματα νεολαίας, (β) στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας 899

22 Ανώτερη και Ανώτατη Ημικρατικοί Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη του Εκπαίδευση- Οργανισμοί κτιριολογικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Κύπρου- Κύπρου στα πλαίσια του δανείου από την Ευρωπαϊκή Αναπτυξιακές Δαπάνες (04016 Κυβερνητική Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και του δανείου από Χορηγία στο την Τράπεζα Αναπτύξεως του Συμβουλίου της Πανεπιστήμιο Ευρώπης (ΤΑΣΕ) ( 40 εκ) καθώς και για κάλυψη έκτακτων Κύπρου) δαπάνων ( 11,2 εκ) Ανώτερη και Ανώτατη Ημικρατικοί Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Εκπαίδευση- Οργανισμοί της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω Τεχνολογικό κάλυψης κατασκευαστικών/βελτιωτικών εργασιών, Πανεπιστήμιο Κύπρου- (04033 Κυβερνητική για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, στο Αναπτυξιακές Δαπάνες Χορηγία στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) 900 Eγκριμένος ικανοτήτων τους, (γ) στην ενίσχυση της συμμετοχής των φοιτητών και (δ) στην ενίσχυση της φοιτητικής επιχειρηματικότητας. Αναθεωρημένος Αύξηση + Τακτικές Δαπάνες των νέων μέσω της ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων και Ανώτερη και Ανώτατη Παροχές Παιδείας Εκπαίδευση- Υπηρεσία Φοιτητικής (04311 Εκπαιδευτικές Μέριμνας- Χορηγίες) Τακτικές Δαπάνες Δημοτική Μισθοδοσία

23 901 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Εκπαίδευση- Κρατικών Κεντρικά Γραφεία- Υπαλλήλων Τακτικές Δαπάνες (02102 Βασικοί Μισθοί) Δημοτική Παροχές Παιδείας Εκπαίδευση- Κεντρικά Γραφεία- (04303 Χορηγία Σχολικών Τακτικές Δαπάνες Εφορειών Δημοτικής Εκπαίδευσης) Παιδαγωγικό Εκπαίδευση Ινστιτούτο- Προσωπικού Κεντρικά Γραφεία- Αναπτυξιακές Δαπάνες (03502 Εντόπια Εκπαίδευση) Παιδαγωγικό Εκδόσεις Βιβλίων Ινστιτούτο- και Εντύπων Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03661 Εκδόσεις Υπηρεσίας Ανάπτυξης Προγραμμάτων) Υπουργείο Μεταφορών, Άλλες Επιχορηγήσεις Επικοινωνιών και Έργων- (04291 Δημόσιες Επιβατικές Κεντρικά Γραφεία- Μεταφορές) Τακτικές Δαπάνες

24 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Δημοσίων Συντηρήσεις Έργων Έργων- Υποδομής Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03352 Συντήρηση Δευτερεύοντων Δρόμων: ) (03353 Συντήρηση Γεφυριών: ) Τμήμα Δημοσίων Κυβερνητικά Γραφεία Έργων- Κεντρικά Γραφεία- (08002 Ανέγερση Κτιρίων Αναπτυξιακές Δαπάνες Κυβερνητικών Γραφείων) Άλλα Οδικά Έργα (08601 Βελτίωση Υφιστάμενων Δρόμων)

25 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Δημοσίων Υπεραστικοί Έργων-Επαρχιακό Γραφείο Δημοσίων (08212 Δρόμος Λευκωσίας- Έργων Λευκωσίας- Ανθούπολης- Αναπτυξιακές Δαπάνες Κοκκινοτριμιθιάς- Αστρομερίτη- Ευρύχου) Οδικές Αρτηρίες (08303 Δρόμος Ανθούπολης- Αγίων Τριμιθιάς) Τμήμα Δημοσίων Υπηρεσίες Έργων-Προστασία Εμπειρογνωμόνων/ Παραλίας- Συμβούλων Αναπτυξιακές Δαπάνες (03553 Δικαιώματα Εμπειρογνωμόνων) Άλλα Κατασκευαστικά Έργα (08924 Προστασία Παραλίας)

26 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Ηλεκτρονικών Άλλα Λειτουργικά Επικοινωνιών- Έξοδα Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03129 Επιτήρηση Αγοράς και Εφαρμογής των Νομοθεσιών) Εκστρατείες Διαφώτισης (03723 Προώθηση Ψηφιακής Στρατηγικής) Μηχανολογικός και Ηλεκτρονικός (07655 Αγορά Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού) Τμήμα Ηλεκτρονικών Άλλα Λειτουργικά Επικοινωνιών- Έξοδα Πρόγραμμα Εναρμόνισης με το (03149 Άλλες Δαπάνες)

27 Τμήμα Πολιτικής Μισθοδοσία Όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα - Αεροπορίας- Κρατικών Υπαλλήλων Μισθολογικές Θέσεις. Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (02102 Βασικοί Μισθοί) Τμήμα Πολιτικής Άλλα Επιδόματα Διάθεση των αναγκαίων πιστώσεων για κάλυψη Αεροπορίας- Κρατικών της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της Κεντρικά Γραφεία- Υπαλλήλων εφαρμογής του σχεδίου αύξησης της αποδοτικότητας Τακτικές Δαπάνες του συστήματος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας (02237 Κίνητρα για με στόχο τη μείωση των καθυστερήσεων Αύξηση της στον κυπριακό εναέριο χώρο. Αποδοτικότητας) 905 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Κοινοτικό Κεκτημένο- Αναπτυξιακές Δαπάνες Τμήμα Αρχαιοτήτων Μουσεία Άλλα Μουσεία- Αναπτυξιακές Δαπάνες (08083 Βελτιώσεις Μουσείων) Τμήμα Πολιτικής Μηχανολογικός Αεροπορίας- και Ηλεκτρονικός Τομέας Εξοπλισμός Αεροναυτιλιακών Υπηρεσιών- (07655 Αγορά

28 906 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Αναπτυξιακές Δαπάνες Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού) Τμήμα Εμπορικής Σύμβαση Υπηρεσιών Ναυτιλίας- Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03604 Σχέδιο Επιθεώρησης Πλοίων/Αεροπλάνων) Τμήμα Εμπορικής Μηχανολογικός Ναυτιλίας- και Ηλεκτρονικός Κεντρικά Γραφεία- Εξοπλισμός Αναπτυξιακές Δαπάνες (07652 Αγορά Μηχανογραφικού Εξοπλισμού) Τμήμα Εμπορικής Παροχές Παιδείας Ναυτιλίας- Σχολή Ναυτικών (04311 Εκπαιδευτικές Επαγγελμάτων- Χορηγίες) Αναπτυξιακές Δαπάνες Τμήμα Ταχυδρομικών Αγορά Αναλώσιμων Υπηρεσιών- Μη Γραφειακών Χώρων Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (03226 Εκτύπωση και Προμήθεια Γραμματοσήμων και Χαρτοσήμων)

29 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Τμήμα Οδικών Άλλα Μηχανήματα Μεταφορών- Κεντρικά Γραφεία- (07513 Αγορά Άλλου Τακτικές Δαπάνες Εξοπλισμού) Τμήμα Οδικών Άλλες Κοινωνικές Μεταφορών- Παροχές Πρόγραμμα Δημόσιων Οδικών Μεταφορών- (04521 Επιδότηση Τακτικές Δαπάνες Δημόσιων Οδικών Μεταφορών) Τμήμα Εκδόσεις Βιβλίων Ηλεκτρομηχανολογικών και Εντύπων Υπηρεσιών- Κεντρικά Γραφεία- (03671 Έκδοση Καρτών Τακτικές Δαπάνες Μνήμης Ταχογράφων) Μηχανολογικός και Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός (07652 Αγορά Μηχανογραφικού Εξοπλισμού) Υπουργείο Υγείας, Μισθοδοσία Διοίκηση- Κρατικών Υπαλλήλων Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (02102 Βασικοί Μισθοί)

30 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Υγείας, τιμολογίων για αποστολές επιδοτουμένων ασθενών σε κρατικά νοσηλευτήρια χωρών Παροχές Υγείας Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη της Διοίκηση- αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω Κεντρικά Γραφεία- (04383 Σχέδιο Θεραπείας αποστολής ασθενών στον ιδιωτικό τομέα για Τακτικές Δαπάνες Κυπρίων στο μείωση των λιστών αναμονής (στα πλαίσια Εξωτερικό σχετικής απόφασης του Υπουργικού : ) Συμβουλίου) καθώς και λόγω πληρωμής (04388 Ιατρική Περίθαλψη της Ε.Ε. κατά τα έτη 2014, 2015 και στην Κύπρο : ) Υπουργείο Υγείας, Μηχανολογικός και Διοίκηση- Ηλεκτρονικός Κεντρικά Γραφεία- Εξοπλισμός Αναπτυξιακές Δαπάνες (07652 Αγορά Μηχανογραφικού Εξοπλισμού)

31 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση Υπουργείο Υγείας, κατανάλωση ενδονοσοκομειακών φαρμάκων και ορρών λόγω αύξησης χειρουργικών επεμβάσεων στα Κρατικά Νοσηλευτήρια Αγορά Αναλώσιμων Παραχώρηση πρόσθετων πιστώσεων για κάλυψη Διοίκηση-Τομέας Μη Γραφειακών της αυξημένης δαπάνης που προέκυψε λόγω της Προμηθειών Φαρμάκων- Χώρων ανάγκης για την εξασφάλιση ακριβών καινοτόμων Τακτικές Δαπάνες φαρμάκων για τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν (03243 Αγορά Φαρμάκων από ασθένειες οι οποίες είναι σοβαρές ή/και και Εμβολίων) απειλητικές για τη ζωή καθώς και αύξηση στην Ιατρικές Υπηρεσίες Μισθοδοσία Όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα - και Υπηρεσίες Κρατικών Υπαλλήλων Μισθολογικές Θέσεις. Δημόσιας Υγείας Ιατρικές Υπηρεσίες Μισθοδοσία και Υπηρεσίες Κρατικών Υπαλλήλων Δημόσιας Υγείας- Κεντρικά Γραφεία- (02102 Βασικοί Μισθοί) Τακτικές Δαπάνες

32 Υπηρεσίες Ψυχικής Μισθοδοσία Όπως παρουσιάζονται στο Παράρτημα Πρώτου Πίνακα - Υγείας- Κρατικών Υπαλλήλων Μισθολογικές Θέσεις. Κεντρικά Γραφεία- Τακτικές Δαπάνες (02102 Βασικοί Μισθοί) 910 Eγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Κεντρικά Γραφεία- (02102 Βασικοί Μισθοί) Τακτικές Δαπάνες Ιατρικές Υπηρεσίες Ιατρικός Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας- (07402 Αγορά Ιατρικού Κεντρικά Γραφεία- και Άλλου Αναπτυξιακές Δαπάνες Εξοπλισμού) Ιατρικές Υπηρεσίες Νοσοκομεία και και Υπηρεσίες Ιατρικά Κέντρα Δημόσιας Υγείας- Κεντρικά Γραφεία- (08021 Ανέγερση Αναπτυξιακές Δαπάνες Νοσοκομείων και Ιατρικών Κέντρων) Ιατρικές Υπηρεσίες Μηχανήματα, και Υπηρεσίες Μηχανολογικός και Δημόσιας Υγείας- Άλλος Εξοπλισμός Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας- (03441 Συντήρηση Τακτικές Δαπάνες Ιατρικού Εξοπλισμού)

33 (88) Ανθυπασπιστές Β' (Κλίμακα Α10) 88. Εκατόν πέντε (105) νέες θέσεις. (89) 0 85 Ανθυπασπιστές Γ' (Κλίμακα Α9) 89.Ογδόντα πέντε (85) νέες θέσεις. (90) Ανθυπασπιστές (Κλίμακες Α8, Α9 και Α10(i)) Οι θέσεις καταργούνται. 911 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 5) Θέσεις Εγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Ομάδα/ Εγκρι- Αναθεω- Προϋπολογισμός Προϋπολογισμός ή Κεφάλαιο Υποο- μένες ρημένες Λεπτομέρειες Δαπάνης για το για το Μείωση - Επεξηγήσεις μάδα ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 2 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κεντρικά Γραφεία ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μισθοδοσία Κρατικών Υπαλλήλων Μόνιμες Θέσεις (87) 0 21 Ανθυπασπιστές Α' (Κλίμακα Α11) 87. Είκοσι μία (21) νέες θέσεις.

34 (110) Επιλοχίες (Κλίμακα Α7(ii)) Μία (1) θέση καταργείται. (120) Λοχίες (Κλίμακες Α4 και Α6(ii)) Εβδομήντα θέσεις (70) καταργούνται. 912 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 5) Θέσεις Εγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Ομάδα/ Εγκρι- Αναθεω- Προϋπολογισμός Προϋπολογισμός ή Κεφάλαιο Υποο- μένες ρημένες Λεπτομέρειες Δαπάνης για το για το Μείωση - Επεξηγήσεις μάδα ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 2 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κεντρικά Γραφεία (συν.) ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μισθοδοσία Κρατικών Υπαλλήλων Μόνιμες Θέσεις (100) Αρχιλοχίες (Κλίμακα Α8(i)) Μία (1) νέα θέση

35 913 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 5) Θέσεις Εγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Ομάδα/ Εγκρι- Αναθεω- Προϋπολογισμός Προϋπολογισμός ή Κεφάλαιο Υποο- μένες ρημένες Λεπτομέρειες Δαπάνης για το για το Μείωση - Επεξηγήσεις μάδα ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κεντρικά Γραφεία ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μισθοδοσία Κρατικών Υπαλλήλων Μόνιμες Θέσεις (50) Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας (Κλίμακες Α8, Α10 και Α11) Χωρίς επηρεασμό της υφιστάμενης επεξήγησης, να προστεθεί η ακόλουθη πρόσθετη Επεξήγηση (σελίδα 1150) μετά τη φράση προσαυξήσεις στην Κλίμακα τους (27η γραμμή) και πριν. Σε Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας που διορίστηκε στις και απέκτησε την 4η Ειδικότητα στις παραχωρούνται, από , δύο πρόσθετες προσαυξήσεις στην Κλίμακά του

36 (20) Ανώτεροι Ιατρικοί Λειτουργοί (Κλίμακα Α14(i) και 20. Ανεξάρτητα από τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου Νόμου ή Κανονισμού που ρυθμίζει θέματα μισθοδοσίας, παραχωρείται από σε προσωπική βάση μια πρόσθετη προσαύξηση της μισθοδοτικής κλίμακας που διανύει κάθε «Πρώτος Ιατρικός Λειτουργός (Κλ. Α15(i))» (εδάφιο 10) ή «Ανώτερος Ιατρικός Λειτουργός (Κλ. Α14(i))» (εδάφιο 20). Η προσαύξηση θα παραχωρηθεί και στο προσωπικό που βρίσκεται στην κορυφή της εγκεκριμένης μισθοδοτικής κλίμακας της θέσης του με την επέκταση της οικείας κλίμακας σε προσωπική βάση. Η παραχώρηση της προσαύξησης θα λήξει με την πάροδο ενός χρόνου από την παραχώρησή της ή με την ένταξη των επηρεαζόμενων ιατρών στο νέο Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου που θα δημιουργηθεί, όποιο είναι προγενέστερο. 914 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 5) Θέσεις Εγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Ομάδα/ Εγκρι- Αναθεω- Προϋπολογισμός Προϋπολογισμός ή Κεφάλαιο Υποο- μένες ρημένες Λεπτομέρειες Δαπάνης για το για το Μείωση - Επεξηγήσεις μάδα ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κεντρικά Γραφεία ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μισθοδοσία Κρατικών Υπαλλήλων Μόνιμες Θέσεις (10) 9 9 Πρώτοι Ιατρικοί Λειτουργοί (Κλίμακα Α15(i)

37 915 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (Άρθρο 5) Θέσεις Εγκριμένος Αναθεωρημένος Αύξηση + Ομάδα/ Εγκρι- Αναθεω- Προϋπολογισμός Προϋπολογισμός ή Κεφάλαιο Υποο- μένες ρημένες Λεπτομέρειες Δαπάνης για το για το Μείωση - Επεξηγήσεις μάδα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κεντρικά Γραφεία ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μισθοδοσία Κρατικών Υπαλλήλων Μόνιμες Θέσεις (10) 9 9 Βοηθοί Διευθυντές Κλινικής/Τμήματος (Κλίμακα Α15(i) (20) Ιατρικοί Λειτουργοί, 1ης Τάξεως (Κλίμακες Α11 και Α13) και 2ας Τάξεως (Κλίμακα Α9, 4η βαθμίδα) Χωρίς επηρεασμό της Επεξήγησης στο εδάφιο και 20. Ανεξάρτητα από τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου Νόμου ή Κανονισμού που ρυθμίζει θέματα μισθοδοσίας, παραχωρείται από σε προσωπική βάση μια πρόσθετη προσαύξηση της μισθοδοτικής κλίμακας που διανύει κάθε «Βοηθός Διευθυντής Κλινικής /Τμήματος (Κλ. Α15(i))» (εδάφιο 10) ή «Ιατρικός Λειτουργός, 1ης Τάξεως (Κλ. Α11 και Α13) και 2ας Τάξεως (Κλ. Α9(4η βαθμίδα))» (εδάφιο 20), ο οποίος απασχολείται σε μόνιμη ή σε έκτακτη βάση. Η προσαύξηση θα παραχωρηθεί και στο προσωπικό που βρίσκεται στην κορυφή της εγκεκριμένης μισθοδοτικής κλίμακας ή των συνδυασμένων κλιμάκων της θέσης του, ανάλογα με την περίπτωση, με την επέκταση της οικείας κλίμακας σε προσωπική βάση. Η παραχώρηση της προσαύξησης θα λήξει με την πάροδο ενός χρόνου από την παραχώρησή της ή με την ένταξη των επηρεαζόμενων ιατρών στο νέο Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου που θα δημιουργηθεί, όποιο είναι προγενέστερο

38 Πρώτη Στήλη του Πρώτου Πίνακα Δεύτερη Στήλη Τρίτη Στήλη Τέταρτη Στήλη Αναφορά στο Παράρτημα Υπουργεία, Τμήματα ή Nέες Θέσεις που Αριθμός Μισθοδοτικές Κλίμακες Κεφάλαιο Άρθρο Ανεξάρτητα Γραφεία ιδρύθηκαν νέων θέσεων Ανθυπασπιστές Α' 21 Κλίμακα Α [02102(87)] Ανθυπασπιστές Β' 105 Κλίμακα Α [02102(88)] Ανθυπασπιστές Γ' 85 Κλίμακα Α [02102(89)] Αρχιλοχίας 1 Κλίμακα Α8(i) [02102(100)] 916 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ (Άρθρο 6) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Κυπριακός Στρατός Μόνιμες Θέσεις 212

39 Πρώτη Στήλη Δεύτερη Στήλη Τρίτη Στήλη Τέταρτη Στήλη Αναφορά στο Παράρτημα Ανθυπασπιστές 129 Κλίμακες Α8, Α9 και Α10(i) [02102(110)] Επιλοχίας 1 Kλίμακα A7(ii) [02102(110)] Λοχίες 70 Kλίμακες A4 και A6(ii) [02102(120)] 917 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ (Άρθρο 6) του Πρώτου Πίνακα Υπουργεία, Τμήματα ή Θέσεις που Αριθμός θέσεων Μισθοδοτικές Κλίμακες Κεφάλαιο Άρθρο Ανεξάρτητα Γραφεία καταργήθηκαν που καταργήθηκαν ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Κυπριακός Στρατός Μόνιμες Θέσεις 200 Τυπώθηκε στο Τυπογραφείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, 1445 Λευκωσία, Κύπρος Τηλ.: , Φαξ: Αντίτυπα της Επίσημης Εφημερίδας πωλούνται προς 2,00 το καθένα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4355 Tρίτη, 24 Iουλίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4355 Tρίτη, 24 Iουλίου N. 45(II)/2018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4355 Tρίτη, 24 Iουλίου 2018 965 Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 1) του 2018 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4311 Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4311 Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου N. 41(II)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4311 Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 791 Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 1) του 2016, εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4293 Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4293 Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου N. 41(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4293 Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 909 Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 1) του 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 51(II)/2018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4358 Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 999 Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού Νόμος (Αρ. 2) του 2018 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4316 Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4316 Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου N. 5(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4316 Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 57 Ο περί Προϋπολογισμού τoυ Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 50(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4338 Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 933 Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 10(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4280 Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 283 Ο περί Προϋπολογισμού του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 5(IΙ) του 2019

Αριθμός 5(IΙ) του 2019 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4364, 28.1.219 81 Ν. 5(IΙ)/219 Ο περί Προϋπολογισμού του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου του 219 Νόμος του 219 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016 659 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, 15.3.2016 Ν. 30(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 30(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4286 Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 713 Ο περί Προϋπολογισμού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4315 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4315 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου N. 1(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4315 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 1 Ο περί Προϋπολογισμού τoυ Ειδικού Ταμείου του Κέντρου Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 36(IΙ)/2019. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ν. 36(IΙ)/2019. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 794 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4373, 28.3.2019 Ν. 36(IΙ)/2019 Ο περί Προϋπολογισμού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης του 2019 Νόμος του 2019.εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 976 Ε.Ε. Παρ. Ι(II) Αρ. 4355, 24.7. Ν. 46(II)/ Ο περί Προϋπολογισμού της Εθνικής Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου του Νόμος του εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4340 Δευτέρα, 12 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4340 Δευτέρα, 12 Μαρτίου N. 1(II)/2018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4340 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 1 Ο περί Προϋπολογισμού του Ειδικού Ταμείου του Κέντρου Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4343 Τρίτη, 20 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4343 Τρίτη, 20 Μαρτίου N. 10(II)/ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4343 Τρίτη, 20 Μαρτίου 181 Ο περί Προϋπολογισμού του Δημοσιονομικού Συμβουλίου του Νόμος του εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 41(II)/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4264 Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 917 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου για Προώθηση και Ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 11(IΙ) του 2017

Αριθμός 11(IΙ) του 2017 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4318, 28.2. 225 Ν. 11(IΙ)/ Ο περί Προϋπολογισμού του Δημοσιονομικού Συμβουλίου του Νόμος του εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 22(IΙ)/2015. Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281,

Ν. 22(IΙ)/2015. Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281, 545 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4281, 8.4.2015 Ν. 22(IΙ)/2015 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου Δημόσιων Δανείων του 2015 Νόμος του 2015 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI N. 11(II)/2019 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4367 Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2019 193 Ο περί Προϋπολογισμού του Ειδικού Ταμείου του Κέντρου Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Προοίμιο. 194 του του του του του (Ι) του (Ι) του 2012.

Προοίμιο. 194 του του του του του (Ι) του (Ι) του 2012. 595 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Ν. 30(IΙ)/2014 Αρ. 4261, 15.4.2014 Ο περί Προϋπολογισμού του Κυπριακού Οργανισμού Διαχείρισης Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών του 2014 Νόμος του 2014 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 432 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4302, 26.2.2016 Ν. 19(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 27(IΙ) του 2014

Αριθμός 27(IΙ) του 2014 514 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Ν. 27(IΙ)/2014 Αρ. 4261, 15.4.2014 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου του 2014 Νόμος του 2014 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4313 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4313 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου N. 45(II)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4313 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 827 Ο περί Προϋπολογισμού τoυ Ταμείου για Προώθηση και Ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 146 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4300, 10.2.2016 Ν. 5(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 7(ΙΙ)/2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3578 της 22ας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II Ο περί Προϋπολογισμού του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμός Ανάπτυξης (%) (2,4) (5,7) (4,2) 0,4 1,6 2,0. Ανεργία ΕΕΔ (%) 11,9 15,9 17,6 17,0 15,8 14,2

Ρυθμός Ανάπτυξης (%) (2,4) (5,7) (4,2) 0,4 1,6 2,0. Ανεργία ΕΕΔ (%) 11,9 15,9 17,6 17,0 15,8 14,2 ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ εκ. εκ. εκ. εκ. εκ. εκ. Ακαθάριστο Εγχώριον Προϊόν (τρέχουσες τιμές) 17.720,2 16.503,7 15.705,3 15.922,1 16.430,1 17.071,5 Ρυθμός Ανάπτυξης (%) (2,4) (5,7)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4321 Παρασκευή, 17 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4321 Παρασκευή, 17 Μαρτίου N. 21(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4321 Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 419 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου για Προώθηση και Ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4320 Τετάρτη, 15 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4320 Τετάρτη, 15 Μαρτίου N. 15(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4320 Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 269 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου του 2017

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(II) Αρ. 4365, 8.2.2019 126 Ν. 8(II)/2019 Ο περί Προϋπολογισμού του Δημοσιονομικού Συμβουλίου του 2019 Νόμος του 2019 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 313 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 431, 19.2.216 Ν. 13(IΙ)/216 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου Δημόσιων Δανείων του 216 Νόμος του 216 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 73(I)/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4447 Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 511 Ο περί της μη Παραχώρησης Προσαυξήσεων και Τιμαριθμικών Αυξήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙI) Αρ. 4373, Ν. 39(IΙ)/2019

Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙI) Αρ. 4373, Ν. 39(IΙ)/2019 841 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙI) Αρ. 4373, 28.3.2019 Ν. 39(IΙ)/2019 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Νεολαίας του 2019 Νόμος του 2019, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 624 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 4281, 8.4. Ν. 25(ΙΙ)/ Ο περί Προϋπολογισμού του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Νόμος του εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Προοίμιο. 95(Ι) του (Ι) του (Ι) του Δεκεμβρίου 2014.

Προοίμιο. 95(Ι) του (Ι) του (Ι) του Δεκεμβρίου 2014. Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4259, 31.3.2014 Ν. 16(IΙ)/2014 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου για το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας για το έτος 2014 Νόμος του 2014 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, 16.7.2015 Ν. 118(Ι)/2015 118(I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2014 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 11(IΙ) του 2015

Αριθμός 11(IΙ) του 2015 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4280, 6.4.2015 293 Ν. 11(IΙ)/2015 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου του 2015 Νόμος του 2015 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 1142 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 178(Ι)/2017 Αρ. 4631, 15.12.2017 Ο περί Ορισμένων Δημόσια Εκτεθειμένων Προσώπων και Ορισμένων Αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δήλωση και Έλεγχος Περιουσίας) (Τροποποιητικός)

Διαβάστε περισσότερα

1779 Ν. 60(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 3106,

1779 Ν. 60(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 3106, E.E. Παρ. Ι(Π) Αρ. 316,13.12.96 1779 Ν. 6(ΙΙ)/96 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Νεολαίας Νόμος του εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52

Διαβάστε περισσότερα

(Συνέχιση της συζήτησης).

(Συνέχιση της συζήτησης). 1 H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 9.30 π.μ. 1. Ο περί

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 2. Στον παρόντα Νόμο, εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια-

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 2. Στον παρόντα Νόμο, εκτός εάν από το κείμενο προκύπτει διαφορετική έννοια- Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 56(Ι)/2018 Αρ. 4656, 13.6.2018 Ο περί Αναδιαρθρώσεως του Κρατικού Μισθολογίου (Ενσωμάτωση Γενικών Αυξήσεων και του Τιμαριθμικού Επιδόματος και Ρύθμιση Άλλων Συναφών Θεμάτων) Νόμος του

Διαβάστε περισσότερα

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 192(I)/2011 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής. (Συζήτηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής). Β. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής. (Συζήτηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής). Β. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της

Διαβάστε περισσότερα

Προοίμιο. 194 του του του του του (Ι) του (Ι) του 2012.

Προοίμιο. 194 του του του του του (Ι) του (Ι) του 2012. 531 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 4323, 3.4.2017 Ν. 26(ΙΙ)/2017 Ο περί Προϋπολογισμού του Eνιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης του 2017 Νόμος του 2017, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 17(IΙ) του 2014

Αριθμός 17(IΙ) του 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4259, 31.3.2014 270 Ν. 17(IΙ)/2014 Ο περί Προϋπολογισμού του Ταμείου Δημόσιων Δανείων του 2014 Νόμος του 2014 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 59(ΙΙ)/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3778 της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 15(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012

Αριθμός 15(Ι) του 2017 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2006 ΕΩΣ 2012 176 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 15(Ι)/2017 Αρ. 4590, 24.2.2017 Ο περί Ρύθμισης της Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων (Τροποποιητικός) Νόμος 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4291, 31/8/2011 1

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4291, 31/8/2011 1 1 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Προοίμιο. Επειδή κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δημοκρατία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 116(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4581 Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 1217 Ο περί Φορολογίας Κεφαλαιουχικών Κερδών (Τροποποιητικός) (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Α. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019 9.30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 48(I)/2019 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4696 Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 321 Ο περί Εφαρμογής των Δικαιωμάτων των Ασθενών στο πλαίσιο της Διασυνοριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4354 Παρασκευή, 6 Ιουλίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4354 Παρασκευή, 6 Ιουλίου N. 44(II)/2018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4354 Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 949 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας και του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 721 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 4326, 21.4. Ν. 35(ΙΙ)/ Ο περί Προϋπολογισμού της Επιτροπής Σιτηρών Κύπρου του Νόμος του, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας αποτελεί στόχο και επιδίωξη κάθε κυπριακής οικογένειας. Το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, οφείλει να ενισχύσει την επίτευξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ. Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ. Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (Παροχή ενοικίου και τόκων στεγαστικού δανείου - Άρθρα 16-17, Νόμος 109(Ι)/2014) Για τον καθορισμό του ύψους του επιδόματος ενοικίου λαμβάνεται

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 105(Ι) του 2019 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αριθμός 105(Ι) του 2019 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 571 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4720, 23.7.2019 Ν. 105(Ι)/2019 Ο περί της Μεταφοράς του Προσωπικού του Οργανισμού Γεωργικής Ασφαλίσεως στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμος του 2019 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 157(I)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4626 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 1067 Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Τροποποιητικός) (Αρ. 3) Νόμος

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4344,

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4344, 353 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4344, 26.3.2018 Ν. 19(IΙ)/2018 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας Ελεγκτικού Επαγγέλματος του 2018 Νόμος του 2018, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 27(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4558 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 293 Ο περί Τμήματος Φορολογίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3626, 26/7/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3626, 26/7/2002 Ο περί Προλήψεως της Χρήσης και Διάδοσης Ναρκωτικών και Άλλων Εξαρτησιογόνων Ουσιών (Ίδρυση Αντιναρκωτικού Συμβουλίου και Ταμείου) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. I(II) Αρ. 3050, Ν. 31(ΙΙ)/96

Ε.Ε. Παρ. I(II) Αρ. 3050, Ν. 31(ΙΙ)/96 Ε.Ε. Παρ. () Αρ. 3050, 5.4.96 470 Ν. 3(ΙΙ)/96 Ο περί Προϋπολογισμού του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων Νόμος του 996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 99(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4520 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 979 Ο περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Αξιολόγηση, Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 111(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4522 Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 1001 Ο περί της Σύστασης και Λειτουργίας Μονάδας Διαχείρισης της Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Προοίμιο. 17(I) του 2018.

Προοίμιο. 17(I) του 2018. 824 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙI) Αρ. 4373, 28.3.2019 Ν. 38(IΙ)/2019 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας του 2019 Νόμος του 2019, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 622 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Ν. 29(IΙ)/2018 Αρ. 4346, 28.3.2018 Ο περί Προϋπολογισμού του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων του 2018 Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 38(II)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4329 Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 785 Ο περί Προϋπολογισμού του Κυπριακού Οργανισμού Διαχείρισης Αποθεμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Προγράµµατα και Έργα που Συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία και το Ταµείο Συνοχής για την Περίοδο 2007-2013 2013 έσπω Τοφαρίδου ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 16 Νοεµβρίου 2011 οµή της Παρουσίασης Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Λευκωσία 2 Απριλίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Λευκωσία 2 Απριλίου 2019 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2004 2019 Λευκωσία 2 Απριλίου 2019 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 2 1. Επιτεύγματα Πολιτικής Συνοχής 2004-2018 2. Συμβολή της Πολιτικής Συνοχής στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο 3. Επενδυτικές Ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4294 Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4294 Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου N. 43(II)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4294 Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 929 Ο περί Προϋπολογισμού του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής

Διαβάστε περισσότερα

22(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

22(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4493, 25.2.2015 Ν. 22(Ι)/2015 22(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2000 ΕΩΣ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 35(IΙ)/2019. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ν. 35(IΙ)/2019. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 781 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4373, 28.3.2019 Ν. 35(IΙ)/2019 Ο περί Προϋπολογισμού του Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων του 2019 Νόμος του 2019 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΕΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΠΡΟΝΟΕΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ε.Ε. Παρ. 1(E) 1718 Ν. 202(1V2011 Αρ. 4314, 30.12.2011 0 περί Έκτακτης Εισφοράς Εργοδοτουμένων, Συνταξιούχων και Αυτοτελώς Εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα Νόμος του 2011 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα »

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα » Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα 2007-2013» Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων 2007 2013 Λάρνακα 23 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 15(IΙ) του 2014

Αριθμός 15(IΙ) του 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4259, 31.3.2014 251 Ν. 15(IΙ)/2014 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου του 2014 Νόμος του 2014 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4349 Δευτέρα, 16 Aπριλίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4349 Δευτέρα, 16 Aπριλίου N. 36(II)/ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4349 Δευτέρα, 16 Aπριλίου 793 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας του Νόμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 175(I)/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4474 Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 1041 Ο περί Παροχής Επιδόματος Τέκνου (Τροποποιητικός) Νόμος του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4327, 6/4/2012 35(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4327, 6/4/2012 35(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ 35(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ) ΝΟΜΟΥΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 194 του 1987 318 του 1987 52

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4345 Tρίτη, 27 Μαρτίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI. Αριθμός 4345 Tρίτη, 27 Μαρτίου N. 23(II)/2018 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 4345 Tρίτη, 27 Μαρτίου 2018 489 Ο περί Προϋπολογισμού της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου του 2018 Νόμος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΝΟΜΟ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΝΟΜΟ 1508 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4422, 27.12.2013 Ν. 180(Ι)/2013 Ο περί Ελέγχου της Ρύπανσης της Ατμόσφαιρας (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2013 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ είναι αναγκαία η δημιουργία νέων θέσεων. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ είναι αναγκαία η δημιουργία νέων θέσεων. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 600 Ν. 24(ΙΙ)/2015 Ε.Ε. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 4281, 8.4.2015 Ο περί Προϋπολογισμού της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου του 2015 Νόμος του 2015 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 9(II)/5 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ ΙI Αριθμός 48 Τετάρτη, 8 Απριλίου 5 499 Ο περί Προϋπολογισμού του Κυπριακού Οργανισμού Διαχείρισης Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 185(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4544 Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 1377 Ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4499,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4499, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4499, 20.3.2015 Ν. 33(Ι)/2015 33(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4425, 31.1.2014 Ν. 3(Ι)/2014 3(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 33(IΙ)/2019. Αριθμός 33(IΙ) του 2019

Ν. 33(IΙ)/2019. Αριθμός 33(IΙ) του 2019 736 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4373, 28.3.2019 Ν. 33(IΙ)/2019 Ο περί του Προϋπολογισμού του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων του 2019 Νόμος του 2019 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 2. Το άρθρο 2 του βασικού νόμου τροποποιείται ως ακολούθως:

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 2. Το άρθρο 2 του βασικού νόμου τροποποιείται ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 85(Ι)/2018 Αρ. 4664, 13.7.2018 Ο περί Αφερεγγυότητας Φυσικών Προσώπων (Προσωπικά Σχέδια Αποπληρωμής και Διάταγμα Απαλλαγής Οφειλών) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2018 εκδίδεται με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3. Επισυνάπτονται: (α) Νομοσχέδιο με τίτλο: «ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3. Επισυνάπτονται: (α) Νομοσχέδιο με τίτλο: «ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019». ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Θέμα: Οι περί Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Αναγνώριση Υπηρεσίας, Προϋπηρεσίας και Τεχνικής Πείρας για Σκοπούς Διορισμού, Προαγωγής και Προσαυξήσεων) Κανονισμοί του 2019 και Νομοσχέδιο με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 118(I)/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4616 Παρασκευή, 28 Iουλίου 2017 979 Ο περί Παροχής Επιδόματος Τέκνου (Τροποποιητικός) Νόμος του 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 23 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 23 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 23 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

«συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού» σημαίνει την ταυτόχρονη μετατροπή πρωτογενών καυσίμων σε μηχανική ή ηλεκτρική ενέργεια και

«συμπαραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού» σημαίνει την ταυτόχρονη μετατροπή πρωτογενών καυσίμων σε μηχανική ή ηλεκτρική ενέργεια και Ε.Ε. Παρ. Ν. 33(Ι)/2003 Αρ. Ο περί Προώθησης και Ενθάρρυνσης της Χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας Νόμος 2003 με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Αημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97

E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97 E.E. Παρ. 1(1) 1283 Ν. 67(Ι)/97 Αρ. 3168,18.7.97 Ο περί Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1997, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447, 20.6.2014 Ν. 73(Ι)/2014 73(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ είναι αναγκαία η δημιουργία νέων θέσεων. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ είναι αναγκαία η δημιουργία νέων θέσεων. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 198 Ε.Ε. Παρ. Ι(II) Αρ. 4367, 1.3.219 Ν. 12(II)/219 Ο περί Προϋπολογισμού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων του 219 Νόμος του 219 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 159/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4872 Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 1039 Αριθμός 159 Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

1149 Ν. 11(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 3041,

1149 Ν. 11(ΙΙ)/96. E.E. Παρ. Ι(ΙΙ) Αρ. 3041, E.E. Παρ. () Αρ. 34,6.2.96 49 Ν. ()/96 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Νεολαίας Νόμος του 996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

124(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014

124(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4456, 25.7.2014 Ν. 124(Ι)/2014 124(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2014 Η Βουλή των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους -

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους - Αριθμός 151 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Βοηθού Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα