Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης. για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης. για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M"

Transcript

1 Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M Πανίσχυρος Ασύρµατος µε Αναµεταδότη VHF/UHF Dual Band, Full Duplex, Cross-band repeater, Κρυπτοφωνία(SCR), VOX, Radio FM κ.α.

2 Εγκαταστήσετε την κεραία: Για να εγκαταστήσετε την κεραία, τοποθετήστε το στην υποδοχή "SMA" και περιστρέψτε το δεξιόστροφα µέχρι το τέλος Τοποθετήστε τη µπαταρία: Τοποθετήστε την µπαταρία στη µεταγενέστερη πλευρά του ποµποδέκτη τοποθετήσετε στα αυλάκια κάτω και πιέζοντας την επάνω πλευρά κατά τον ποµποδέκτη µέχρι να ακούτε ένα "κλικ". 2.1 Ρυθµίσεις µενού. Για να λειτουργήσει µε όλες τις ρυθµίσεις του µενού, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα γενικά βήµατα: 2. - Γυρίστε τον αριθµό επιλογέα ή το πληκτρολόγιο για να εισάγετε το επιθυµητό µενού Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] και γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε τις επιθυµητές ρυθµίσεις Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για επιβεβαίωση. 1 SCAN (σάρωση καναλιών). Όλα σάρωση καναλιών. 2 PRI (σάρωση καναλιού προτεραιότητας). Σάρωση καναλιού προτεραιότητας. 3 VOX ("VOX" ευαισθησία). OFF ~ 9.

3 4 Pow (ισχύς εκποµπής). Υψηλή / χαµηλή. 5 SQL (ρύθµιση καταστολή). 0 ~ 9 επίπεδο. 6 SCRM (Scrambler). OFF / 1 ~ 8 οµάδες scrambler. 7 ΦΩΣ (Χρώµα οπίσθιου φωτισµού). 1/2/3. 8 beep ("Beep"). ON / OFF. 9 VOICE (Voice προτροπή). OFF / Αγγλικά / 10 ANI ("ANI" κώδικα). OFF / BOT / EOT / ΥΟ. 11 keybo (Κλείδωµα του πληκτρολογίου). Χειροκίνητη / Αυτόµατη. 12 TOT (Χρόνος έξω χρονόµετρο). OFF ~ SCANS (επιλογή Σάρωση). CO / ΝΑ / SE. 14 N / W (Narrow / Wide band). WIDE / στενό. 15 Shift (µετατόπιση Repeater). + / - / OFFSET (συχνότητα offset αναµεταδοτών). 0 ~ (VHF). 0 ~ (UHF). 17 C-CDC (Λήψη / Μετάδοση CTCSS / DCS) OFF ~ / D023 D754 ~. 18 R-CDC (Λήψη CTCSS / DCS). OFF ~ / D023 D754 ~. 19 T-CDC (εκποµπή CTCSS / DCS). OFF ~ / D023 D754 ~. 20 STEP (βήµα συχνότητας). 2.5K / 5K / 10K / 6.25K / 12.5K / 25K / 50K / 100K. 21 CTC.S (CTCSS σάρωση). CTCSS σάρωση. 22 DCS.S (DCS σάρωση). DCS σάρωση. 23 LED (ρύθµιση φωτισµού). OFF / ON / AUTO. 24 ROGER (Μετάδοση τόνος ουρά). OFF / 1 ~ DW (Ακούστε ραδιόφωνο FM και την κατάσταση του ποµποδέκτη οθόνη). OFF / ON. 26 LOCK (Κλείδωµα λειτουργίας). K + S / PTT / ΚΛΕΙ Ι / ALL. 27 SAVE (εξοικονόµηση µπαταρίας). OFF / ON. 28 VOLUME (Ρύθµιση έντασης). 0 ~ 15 επίπεδα. 29 TX.SEL (TX ανταποκριθεί επιλέξτε). Σταθερού / Callin. 30 RPT (λειτουργία Repeater). OFF / ON. 31 DUPLEX (Duplex λειτουργία). OFF / ON. 32 SADD (Σάρωση προσθέσετε). ADD / DEL. 33 ΟΝΟΜΑ (Όνοµα καναλιού). 1 ~ 28 µενού, είναι διαθέσιµη µόνο σε τρόπο λειτουργίας συχνοτήτων.

4 29 ~ 33 µενού, είναι διαθέσιµο σε διπλή συχνότητα / διπλή λαµβάνουν µόνο τρόπο λειτουργίας. 32 ~ 33 µενού, είναι διαθέσιµη µόνο στα αγγλικά τρόπο λειτουργίας του καναλιού. 3 - Προηγµένες λειτουργίες: Σάρωση: Πατήστε το πλήκτρο [MENU]. Γυρίστε το διακόπτη επιλογής µέχρι να εµφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη "SCAN" (µενού 001). Πατήστε το πλήκτρο [ENTER]. Πατήστε το πλήκτρο [VFO / MR] για να διακόψετε τη σάρωση και την έξοδο SCAN Κανάλι προτεραιότητας: Σε λειτουργία καναλιών, πατήστε το πλήκτρο [MENU]. Γυρίστε το διακόπτη επιλογής µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "PRI" (µενού 002). Πατήστε το πλήκτρο [ENTER]. Πατήστε το πλήκτρο [VFO / MR] για έξοδο "VOX" Λειτουργία ρύθµισης: Η λειτουργία "VOX" είναι απενεργοποιηµένη από προεπιλογή. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ακολουθήστε τη παρακάτω διαδικασία: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "VOX" (µενού 003) Γυρίστε πάλι τον επιλογέα και επιλέξτε την επιθυµητή "VOX" επίπεδο (µπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε 9 διαφορετικά επίπεδα) Πιέστε ξανά το πλήκτρο [ENTER]. Για να ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε γρήγορα τη λειτουργία "VOX", µπορείτε να το κάνετε και µέσω της εκµετάλλευσης στο γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο [3VOX] ΡΥΘΜΙΣΗ η ισχύς µετάδοσης: Για να επιλέξετε το επιθυµητό επίπεδο ισχύος: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί στην οθόνη "POW" (µενού 004) Γυρίστε πάλι τον επιλογέα και επιλέξτε το επιθυµητό επίπεδο ισχύος (µπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε 2 επίπεδα, "Η" υψηλή και "L" χαµηλή).

5 Για να ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε γρήγορα το επίπεδο ισχύος, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], µετά πατήστε το [4POW] και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω SQUELCH: Για να επιλέξετε το επίπεδο φίµωσης: 1. -Πατήστε το πλήκτρο [MENU] Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "SQL" (µενού 005) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε το επιθυµητό επίπεδο φίµωσης (9 διαφορετικά επίπεδα είναι διαθέσιµα). Για να ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε γρήγορα το επίπεδο φίµωσης, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο [5SQL] πλήκτρο και ακολουθήστε την παραπάνω περιγραφόµενη διαδικασία "SCRAMBLER" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τη λειτουργία scrambler, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "SCRM" (µενού 006) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε 1-8 οµάδα scrambler ή ρυθµίστε το "OFF". Για να επιλέξετε τη λειτουργία "Scrambler" γρήγορα, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο [6SCR] και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω Επιλογή Χρώµα οπίσθιου φωτισµού: Για να επιλέξετε το χρώµα φωτισµού της οθόνης LCD, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι να "ΦΩΣ" (µενού 007) εµφανίζεται.

6 4. - Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε 3 διαφορετικά χρώµατα: µπλε, πορτοκαλί και µοβ. Για να επιλέξετε γρήγορα το χρώµα φωτισµού, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο [7LED] πλήκτρο και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω "BEEP" ON / OFF: Το πληκτρολόγιο "BEEP" είναι ενεργοποιηµένη από προεπιλογή. Για να την απενεργοποιήσετε: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι να "BEEP" (µενού 008) εµφανίζεται Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το "BEEP" (ON = "BEEP" ενεργοποιηµένη OFF = "BEEP"απενεργοποιηµένη). " = Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε γρήγορα το πληκτρολόγιο "BEEP", µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. [Μενού] πλήκτρο, µετά πατήστε το [8BEEP] πλήκτρο και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω VOICE PROMPT : Με αυτή τη λειτουργία, µπορείτε να ενεργοποιήσετε µια φωνή που ενηµερώνει για κάθε λειτουργία / επιλογή που κάνετε στο ποµποδέκτη σας. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ακολουθήστε τα εξής βήµατα : Περιστρέψτε τον επιλογέα µέχρι να "ΦΩΝΗ" (µενού 009) εµφανίζεται Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να απενεργοποιήσετε ή να επιλέξετε την επιθυµητή γλώσσα Πιέστε ξανά το πλήκτρο [ENTER]. Για να επιλέξετε γρήγορα αυτή τη λειτουργία, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], µετά πατήστε το [9VOICE] και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω "ANI" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ο "ANI" αυτόµατος αριθµός αναγνώρισης είναι επίσης γνωστός και σαν PTT ID, γιατί κάθε φορά που πατιέται ή απελευθερώνεται το PTT εκπέµπεται ένα ένα αναγνωριστικό κλήσης. Το αναγνωριστικό αυτό ειδοποιεί τη διαχείριση για το ποιος ποµποδέκτης ζήτησε ακρόαση. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ακολουθήστε τα εξής βήµατα:

7 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "ΑΝΤ" (µενού 10). 4 - Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "OFF", "BOT", "ΕΟΤ" ή "Και τα δύο". Για να επιλέξετε γρήγορα αυτή τη λειτουργία, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], µετά πατήστε το [0ANI] και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω Το κλείδωµα του πληκτρολογίου: Για να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο για να αποφευχθεί η λανθασµένη λειτουργία: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι να "keybo" (µενού 011) εµφανίζεται 4. - Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "AUTO", "MANUAL". Για να ξεκλειδώσετε, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το [#TR] πλήκτρο για 2 δευτερόλεπτα TIME OUT TIMER "TOT»: Για να αποφευχθεί η συνεχής εκποµπή του ποµποδέκτη, ο ποµποδέκτης µπορεί να ρυθµιστεί από 30 έως 270 δευτερόλεπτα συνεχούς όρια εκποµπών, ένας προειδοποιητικός ήχος θα ακούσουµε σε εύθετο χρόνο Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "TOT" (µενού 012) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε από το "OFF, 30, 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 " SCANS : 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί "SCANS" (µενού 013) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε από το "TO, CO, SE".

8 ΕΠΙΛΟΓΗ WIDE OR NAROOW BAND: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί το "N / W" (µενού 014) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε από το "στενά ή φαρδιά" Μετατόπισης επαναληπτών: Αυτή η λειτουργία χρησιµοποιείται για την επικοινωνία µέσω του αναµεταδότη. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, ακολουθήστε τα εξής βήµατα: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "Shift" (µενού 015) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής και επιλέξτε τη µετατόπιση του αναµεταδότη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα στις ακόλουθες επιλογές "+", "-" και "0" Πιέστε ξανά το πλήκτρο [ENTER]. Για να επιλέξετε τη µετατόπιση του αναµεταδότη, µπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε το γρήγορο µενού. Πατήστε το πλήκτρο [MENU], στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο [* LOCK] πλήκτρο και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ SHIFT: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "OFFSET" (µενού 016) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής και επιλέξτε τη µετατόπιση του αναµεταδότη. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το από εισάγετε τη συχνότητα απευθείας στο πληκτρολόγιο Επιλέξτε "CTCSS" ΚΑΙ "DCS" ON µετάδοση και λήψη:

9 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "C-CDC" (µενού 017) Περιστρέψτε τον επιλογέα και επιλέξτε την επιθυµητή "CTCSS" τόνος, ή πατήστε το πλήκτρο [* LOCK] για να επιλέξετε "DCS" κώδικα. Ενώ τοποθετείτε τους κωδικούς του "DCS", αν πατήσετε το [#TR] πλήκτρο, θα επιλέξετε την κανονική (Ν) ή τους ανεστραµµένους (Ι) "DCS" κωδικούς Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για επιβεβαίωση. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το πληκτρολόγιο ή το λογισµικό για να εισάγετε ή να προγραµµατίσετε µια µη τυπική "CTCSS / DCS" Επιλέξτε "CTCSS" ΚΑΙ "DCS" σχετικά µε τη λήψη: 2. - Περιστρέψτε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "R-CDC" (µενού 018) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε την επιθυµητή "CTCSS" τόνος, ή πατήστε το πλήκτρο [* LOCK] για να επιλέξετε "DCS" κώδικα. Ενώ επιλέγοντας τους "DCS" κώδικες, αν πατήσετε το [#TR] πλήκτρο, θα επιλέξετε την κανονική (Ν) ή τους ανεστραµµένους (Ι) "DCS" κωδικούς Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για επιβεβαίωση. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το πληκτρολόγιο ή το λογισµικό για να εισάγετε ή να προγραµµατίσετε µια µη τυπική "CTCSS / DCS" Επιλέξτε "CTCSS" ΚΑΙ "DCS" µε την εκποµπή: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "Τ-CDC" (µενού 019) Περιστρέψτε τον επιλογέα και επιλέξτε την επιθυµητή "CTCSS" τόνος, ή πατήστε το πλήκτρο [* LOCK] για να επιλέξετε "DCS" κώδικα. Ενώ επιλέγοντας τους "DCS" κώδικες, αν πατήσετε το [#TR] πλήκτρο, θα επιλέξετε την κανονική (Ν) ή τους ανεστραµµένους (Ι) "DCS" κώδικες Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για επιβεβαίωση. Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το πληκτρολόγιο ή το λογισµικό για να εισάγετε ή να προγραµµατίσετε µια µη τυπική "CTCSS / DCS" Επιλέξετε το βήµα συχνότητας: 1. - Πατήστε το πλήκτρο [MENU] 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "ΒΗΜΑ" (µενού 020). : 4. - Περιστρέψτε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε την επιθυµητή συχνότητα βήµα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε: 2.5K, 5K, 10K, 6.25K, 12.5K, 25K, 50K και 100K Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για επιβεβαίωση.

10 "CTCSS" SCAN: 2. - Περιστρέψτε τον επιλογέα µέχρι να "CTC.S" (µενού 021) εµφανίζεται. Όταν ο ποµποδέκτης βρει ίδιο "CTCSS" τόνο, ανοίξτε τη φίµωση και φύγετε από την σάρωση "DCS" SCAN: 2. - Περιστρέψτε τον επιλογέα µέχρι να "DCS" (µενού 021) εµφανίζεται. Όταν ο ποµποδέκτης βρει ίδιο "DCS" τόνο, ανοίξτε τη φίµωση και φύγετε από την σάρωση ΦΩΤΙΣΜΟΣ ON / OFF: Για να ενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισµό: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί (µενού 023) "LED" Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "ON, OFF, AUTO" ΤΕΛΟΣ ROGER ALERT: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί "Roger" (µενού 024) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε Ραδιόφωνο FM

11 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι εµφανιστεί "FM" (µενού 025) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε = ενεργοποιήσετε την οθόνη Το κλείδωµα του πληκτρολογίου: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "LOCK" (µενού 026) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε "K + S", "PTT", "ΚΛΕΙ Ι", να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο και το κουµπί? "PTT" κλειδώνει µόνο το πλήκτρο εκποµπής? πληκτρολόγιο µόνο? "ΟΛΑ" κλειδώσετε όλα τα πλήκτρα και κουµπιά) Εξοικονόµησης µπαταρίας: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί το µενού "SAVE" Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε ON = ενεργοποίηση εξοικονόµησης µπαταρίας) ΡΥΘΜΙΣΗ Α / Β ένταση του ήχου: Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιµη για τη διπλή υποδοχής σε Α ή B κατάσταση συχνοτήτων ή σε κατάσταση µνήµης Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "VOLUME" (µενού 028).

12 3. - Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για να ανοίξετε το "φίµωση" Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να ρυθµίσετε το επίπεδο έντασης (0-15). Μετά τη ρύθµιση ένα κανάλι, τότε θα µπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω ρύθµιση του καναλιού SETTING TRANSMITTING CHANNEL WHEN IN THE STATUS OF DUAL STANDBY: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα µέχρι να TX.SEL "(µενού 029) εµφανίζονται Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "FIXED" ή "callin". "FIXED": Ο ποµποδέκτης πάντα µεταδίδουν σε τρέχον κανάλι. "Callin": Σε περίπτωση υπάρχει ένα µόνο από άλλο κανάλι, το "Α" ή "Β" εικονίδιο φλας 3 δευτερόλεπτα. Αν πατήσετε το [PTT], ο ποµποδέκτης θα απαντήσει αυτόµατα σε αυτό το κανάλι. Αν δεν το [PTT] πατηθεί µετά από 3 δευτερόλεπτα επιστροφή ποµποδέκτη για το τρέχον κανάλι Cross-band Λειτουργία Repeater: Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε αυτόν τον ποµποδέκτη ως repeater, επιτρέπουν άλλες UHF ποµποδέκτης να επικοινωνούν µε άλλους VHF ποµποδέκτη Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "RPT" (µενού 030) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "OFF" ή "ON". (OFF = Repeater απενεργοποιηµένη, ΟΝ = Repeater ενεργοποιηµένη). Σηµειώσεις: - Αυτή η λειτουργία δεν µπορεί να χρησιµοποιήσει για την ίδια συχνότητα αναµεταδότη, η ίδια συχνότητα παρεµβαίνει και θα καταστρέψει τον ποµποδέκτη, αυτό σηµαίνει ότι λειτουργεί µε "UV", "VU", δεν µπορεί να λειτουργήσει σε "UU» ή «VV». - Μην χρησιµοποιείτε αυτή τη λειτουργία για µεγάλο χρονικό διάστηµα. - Ενώ χρησιµοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, η λειτουργία εξοικονόµησης µπαταρίας θα απενεργοποιηθεί.

13 Λειτουργία διπλής όψης: Ο ποµποδέκτης µπορεί να λάβει ενιαία ενώ είναι στην κατάσταση της εκποµπής. Μπορεί να επεξεργαστεί δύο µπάντες ταυτόχρονα Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "διπλή" (µενού 031) Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] για να ανοίξετε το "φίµωση" Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε "ON" ή "OFF". Σηµείωση: - Εάν η λειτουργία τεθεί σε "ON", η λειτουργία µενού 06 "Scrambler" θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα SCAN ADD CHANNELS Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "ADD" (µενού 32) Γυρίστε τον επιλογέα και επιλέξτε "Προσθήκη" ή "DEL". (ADD = Προσθέστε αυτό το κανάλι στη λίστα σάρωσης. DEL = Αφαιρέστε αυτό το κανάλι στη λίστα σάρωσης) CHANNEL NAME EDIT: 2. - Γυρίστε τον επιλογέα, µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη "NAME" (µενού 033) Γυρίστε το διακόπτη επιλογής για να επιλέξετε το επιθυµητό χαρακτήρα Πατήστε το [#TR] για να επεξεργαστείτε τον επόµενο χαρακτήρα. Πατήστε το πλήκτρο [* LOCK] για να επιστρέψετε στην τελευταία χαρακτήρα Πατήστε το πλήκτρο [ENTER] Πατήστε το πλήκτρο [VFO / MR] για έξοδο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα συσκευασίας. Συντήρηση

Περιεχόµενα συσκευασίας. Συντήρηση Περιεχόµενα Συντήρηση...2 Χαρακτηριστικά...2 Κύριες ενδείξεις/πλήκτρα χειρισµού...3 LCD οθόνη...5 Βασικές λειτουργίες...6 Εξειδικευµένες Λειτουργίες...15 Λειτουργίες Μενού Λειτουργία αυτο-προγραµµατισµού...17

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR WIRELESSLAN-RFDYNE

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR WIRELESSLAN-RFDYNE ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR 1 WOUXUN KG-699E ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Βάλτε την

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Συσκευασίας 116. Περιγραφή της Συσκευής 118. Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122. Καταστάσεις Λειτουργίας 125

Περιεχόμενα Συσκευασίας 116. Περιγραφή της Συσκευής 118. Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122. Καταστάσεις Λειτουργίας 125 Περιεχόμενα Συσκευασίας 116 Συντήρηση 116 Περιγραφή της Συσκευής 118 Οθόνη LCD 118 Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122 Πακ μπαταριών 122 Κεραία 122 Τοποθέτηση του κλιπ ζώνης 123 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία του πομποδέκτη. Τοποθέτηση μπαταρίας ΦΟΡΤΙΣΗ Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ αρχική χρήση της μπαταρίας

Συσκευασία του πομποδέκτη. Τοποθέτηση μπαταρίας ΦΟΡΤΙΣΗ Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ αρχική χρήση της μπαταρίας Συσκευασία του πομποδέκτη. Αφαιρέστε προσεκτικά τον πομποδέκτη. Σας συνιστούμε να εντοπίσει τα στοιχεία που παρατίθενται στον παρακάτω πριν την απόρριψη της συσκευασίας υλικό. Εάν κάποια αντικείμενα λείπουν

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή! Αν χρησιμοποιείται μια εξωτερική συσκευή μικροφώνου, τότε η συσκευή δεν θα είναι αδιάβροχη.

Προσοχή! Αν χρησιμοποιείται μια εξωτερική συσκευή μικροφώνου, τότε η συσκευή δεν θα είναι αδιάβροχη. Συνδέστε τον αντάπτορα του φορτιστή 230VAC στον φορτιστή γραφείου και στην συνέχεια σε μια πρίζα 230VAC. Οι κόκκινο Led θα αναβοσβήνει για να επιβεβαιώσει ότι ο φορτιστής τροφοδοτείται. Τοποθετήστε την

Διαβάστε περισσότερα

DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER. Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES. DTMF Repeater 2600mAh

DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER. Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES. DTMF Repeater 2600mAh DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES DTMF Repeater 2600mAh Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Συντήρηση 1 Βασικές Λειτουργίες 2 Βασικά Μέρη και Χειρισμοί του Πομποδέκτη 3 Ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

FIRMWARE 2.0 CT 890. Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER

FIRMWARE 2.0 CT 890. Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER FIRMWARE 2.0 CT 890 Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Συντήρηση 1 Βασικές Λειτουργίες 2 Βασικά Μέρη και Χειρισμοί του Πομποδέκτη 3 Ενδείξεις LCD Οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Coverage* PUT YOURSELF IN ACTION. * Depending on terrain

G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Coverage* PUT YOURSELF IN ACTION. * Depending on terrain G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Coverage* * Depending on terrain PUT YOURSELF IN ACTION περίληψη Λογισμικό Προγραμματισμού (προαιρετικό) 2 Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 Κύρια Χαρακτηριστικά 2 Κάλυψη /

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris.

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris. Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης για τον ποµποδέκτη WOUXUN KG-UV8D Περιγραφή Χαρακτηριστικών. 1. Duplex Repeater (VHF - UHF ή UHF - VHF). 2. Duplex Work Mode (TX σε µια περιοχή, ενώ RX σε άλλη περιοχή ταυτόχρονα).

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800:

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800: 1. Κεραία 2. Υποδοχή φόρτισης Hands Free 3. Επιλογή τρόπου λειτουργίας 4. Κλείδωμα λειτουργιών 5. Αλλαγή καναλιών / επιλογή λειτουργίας 6. Μεγάφωνο-μικρόφωνο 7. Φωτισμός οθόνης 8. Ρύθμιση ηχητικής έντασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 1 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία) 5 x

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 RS25E). Απεικόνιση Simrad RS25Ε µε προαιρετικό ακουστικό AHK05Ε

Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 RS25E). Απεικόνιση Simrad RS25Ε µε προαιρετικό ακουστικό AHK05Ε Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 Υπάρχουν κάποιες µικρές αλλαγές στα κουµπιά µεταξύ των RS25U και RS25E, και κάποιες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιµες και στα δύο µοντέλα. Ένα προαιρετικό χειριστήριο - συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310.634.513 Κιν. 6977.38.38.73 - www.meimaris.com - info@meimaris.com

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310.634.513 Κιν. 6977.38.38.73 - www.meimaris.com - info@meimaris.com VHF/UHF DUAL BAND FM ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΑ ΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΕΚΤΗ ΣΤΑ FM ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DYNASCAN, DB-M14 Για τη χρήση αυτού του προϊόντος, είναι απαραίτητη η διοικητική έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Midland G8 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Midland! Ο Midland G8 είναι ένας φορητός πομποδέκτης licence free σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε τον πομποδέκτη μας TH-UVF1. O πομποδέκτης αυτός είναι σχεδιασμένος και βασισμένος στις τεχνολογίες αιχμής, παρέχοντας σας σταθερή και χωρίς προβλήματα λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα

10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1

10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1 10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1 Ασύρµατος Μοντέλο MT 975 ΕΛΛ ΗΝΙΚΑ 1 11 10 2 3 1. Κεραία 2. Εξωτερικό Ηχείο / Βύσμα μικροφώνου 3. Κουμπί έντασης ON/OFF 4. Κουμπί λειτουργίας 5. Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας: Συντήρηση. Κύρια χαρακτηριστικά

Περιεχόμενα συσκευασίας: Συντήρηση. Κύρια χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 πομποδέκτης CT 790 1 κεραία υψηλής απολαβής 1 πακ μπαταριών λιθίου 1 επιτραπέζιο φορτιστή 1 κλιπ ζώνης λουράκι καρπού Συντήρηση Ο πομποδέκτης σας είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Manuale d uso Instruction guide Bedienungsanleitung Manual de instrucciones Guide d utilisation Manual de Instruções Οδηγίες Χρήσης

Manuale d uso Instruction guide Bedienungsanleitung Manual de instrucciones Guide d utilisation Manual de Instruções Οδηγίες Χρήσης CT Manuale d uso Instruction guide Bedienungsanleitung Manual de instrucciones Guide d utilisation Manual de Instruções Οδηγίες Χρήσης C T 710 V H F / U H F Π Ο Μ Π Ο Δ Ε Κ Τ Η Σ 1 11/5/2012 12:01:45 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ , URL: - Εmail:

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ , URL:  - Εmail: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η σας ευχαριστεί που προτιµήσατε τον ποµποδέκτη TH-446. O ποµποδέκτης αυτός είναι σχεδιασµένος και βασισµένος σε τεχνολογίες αιχµής, παρέχοντας σας σταθερή και χωρίς προβλήµατα λειτουργία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris.

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris. Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε τον ποµποδέκτη της TYT TH-UVF9. Η TYT παρέχει πάντοτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, µοντέρνας σχεδίασης και σταθερής λειτουργίας. Καθώς µαθαίνετε τη χρήση του ποµποδέκτη θα

Διαβάστε περισσότερα

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το Alan 48 Plus Multi αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί ώς σταθμός αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1 10 9 2 3 4 1. Κεραία 2. Εξωτερικό Ηχείο/Μικρόφωνο/ Υποδοχή Φόρτισης 3. Πλήκτρο Mode/Power λειτουργίας/ Ενεργοποίηση) 4. Πλήκτρο LOCK (Kλείδωµα) 5. Πλήκτρα Επιλογής Καναλιού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σελίδα 1 από 21

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σελίδα 1 από 21 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σελίδα 1 από 21 Σελίδα 2 από 21 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε τον Dual Band ποµποδέκτη µας. Αυτός ο µοντέρνου σχεδιασµού ποµποδέκτης είναι πολύ καλής κατασκευής και σταθερής

Διαβάστε περισσότερα

COBRA SM-660

COBRA SM-660 Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, µείνετε σε επαφή µε την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιµοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 2 Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου 1. Κεραία 2. Υποδοχή εξωτερικού ηχείου/ μικροφώνου/φόρτισης 3. Κουμπί κατάστασης/ ς 4. Κουμπί σάρωσης 5. Κουμπιά προηγούμενου/ επόμενου καναλιού 6. Οθόνη LCD με

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris.

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η σας ευχαριστεί που προτιµήσατε τον ποµποδέκτη TYT-800. O ποµποδέκτης αυτός είναι σχεδιασµένος και βασισµένος σε τεχνολογίες αιχµής, παρέχοντας σας σταθερή και χωρίς προβλήµατα λειτουργία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

XT 10. 4Km * PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain

XT 10. 4Km * PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain XT 10 PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Οδηγίες χρήσης * Depending on terrain up to 4Km * 2 Οδηγίες Χρήσης XT10 Κύρια χαρακτηριστικά Συχνότητα 446.00625+446.09375 Κανάλια: 16 κανάλια pmr446 (8+8 προ-προγραμματισμένα)

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Περιεχόµενα στην συσκευασία

Χαρακτηριστικά. Περιεχόµενα στην συσκευασία Χαρακτηριστικά 8 κανάλια PMR + 69 κανάλια LPD 38 υπότονοι Τόνος Roger Beep Τόνος πληκτρολογίου Κλείδωµα πληκτρολογίου Εµβέλεια πάνω από 3 5 χλµ. (Μόνο για το PMR) Αυτόµατο Squelch Αυτόµατο Monitor Κύκλωµα

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Meimaris.com - Ελπίδος 34 (ΒΑΟ), Συκιές, Θεσσαλονίκη - Tel. 2310.634.513-6977.38.38.73 - www.meimaris.com UV-3R

Meimaris.com - Ελπίδος 34 (ΒΑΟ), Συκιές, Θεσσαλονίκη - Tel. 2310.634.513-6977.38.38.73 - www.meimaris.com UV-3R ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο ποµποδέκτης BAOFENG UV3R είναι ένας ποµποδέκτης µινιατούρα διπλής µπάντας µε πάρα πολλά χαρίσµατα, ο οποίος θα σας χαρίσει απρόσκοπτη επικοινωνία µε τα υπόλοιπα µέλη του ραδιοδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Θέση και λειτουργίες των πλήκτρων ελέγχου Σελ. 10 Εγκατάσταση Σελ. 13 Τροφοδοσία Σελ. 13 Εγκατάσταση κεραίας Σελ. 13 Πως να θέσετε σε λειτουργία τον πομποδέκτη Σελ. 13 Επιλογή μπάντας συχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

COBRA AM AM-845

COBRA AM AM-845 Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, µείνετε σε επαφή µε την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιµοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

TH-UV8200 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ VHF-UHF

TH-UV8200 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ VHF-UHF TH-UV8200 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ VHF-UHF ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Αδιάβροχος (IP67) Δύο Μπάντες Διπλή Αναμονή Διπλή Ένδειξη Συχνότητας 256 Κανάλια Μνήμης Δέκτης FM με 25 Μνήμες Λειτουργία VOX Επιλέξιμη

Διαβάστε περισσότερα

VX 150. Οκτώ πολυδιακόπτες μας προσφέρουν ευελιξία προγραμματισμού με 209 ελεύθερης πρόσβασης μνήμες και ένα αμέσου κλήσεως προσωπικό κανάλι μνήμης.

VX 150. Οκτώ πολυδιακόπτες μας προσφέρουν ευελιξία προγραμματισμού με 209 ελεύθερης πρόσβασης μνήμες και ένα αμέσου κλήσεως προσωπικό κανάλι μνήμης. VX 150 Το VX-150 είναι ένας εξαιρετικά μικρός πομποδέκτης που μας προσφέρει ισχύ εξόδου 5 watt και πάρα πολλές καινοτομίες για χρήση στην ερασιτεχνική περιοχή των 2 μέτρων. `Εχει ελαστική μόνωση γύρω από

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92 ΜΟΝΑΔΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Οθόνη κουμπιά ρύθμισης Έλεγχος ευαισθησίας (πίσω) διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης ενσωματωμένο μικρόφωνο κουμπί του μενού εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr BABY MONITOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΟΘΟΝΗ: LCD TFT 2.4 ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ: 2.4-2.483GHz XΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: PAL ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 3.7/800mAh Li ΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες:

Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες: Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κεραία Τζακ εξωτερικού µεγαφώνου/µικροφώνου Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες: AT CY FI IE LU PT BA CZ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain XT 70 DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Οδηγίες χρήσης * Depending on terrain up to 12Km * Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 πομποδέκτες με κλιπ ζώνης 1 διπλή επιτραπέζια βάση φόρτισης 1 USB αντάπτορας φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η σας ευχαριστεί που προτιμήσατε τον πομποδέκτη TH-F5. O πομποδέκτης αυτός είναι σχεδιασμένος και βασισμένος σε τεχνολογίες αιχμής, παρέχοντας σας σταθερή και χωρίς προβλήματα λειτουργία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 10 9 8 11 2 Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου 1. Κεραία 2. Υποδοχή εξωτερικού ηχείου/ μικροφώνου/φόρτισης 3. Κουμπί κατάστασης/ ς 4. Κουμπί σάρωσης 5. Κουμπιά προηγούμενου/ επόμενου καναλιού 6. Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain XT 60 DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Οδηγίες χρήσης * Depending on terrain up to 10Km * Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 πομποδέκτες με κλιπ ζώνης 1 διπλή επιτραπέζια βάση φόρτισης 1 USB αντάπτορας φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Paulos Meimaris, Elpidos 34 (BAO) Sykies, Thessaloniki - Tel 2310 634513-6977383873 - www.meimaris.com

Paulos Meimaris, Elpidos 34 (BAO) Sykies, Thessaloniki - Tel 2310 634513-6977383873 - www.meimaris.com ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε τον δικό µας ποµποδέκτη που είναι διπλής µπάντας και ταυτόχρονης απεικόνισης στην οθόνη του. Ο ποµποδέκτης µας είναι εύκολος στη χρήση και θα σας προσφέρει άµεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 25 ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤΗΛ:2310309042 www.karaoglou.com KARAOGLOU ELECTRONICS

ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 25 ΧΑΡΙΛΑΟΥ 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤΗΛ:2310309042 www.karaoglou.com KARAOGLOU ELECTRONICS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε τον δικό µας ποµποδέκτη που είναι διπλής µπάντας και ταυτόχρονης απεικόνισης στην οθόνη του. Ο ποµποδέκτης µας είναι εύκολος στη χρήση και θα σας προσφέρει άµεση

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης MR HH 100 VHF MARINE RADIO. Σχήµα 1: Χειριστήρια κουµπιά και ρυθµιστικά του MR F 55

Οδηγίες Χρήσης MR HH 100 VHF MARINE RADIO. Σχήµα 1: Χειριστήρια κουµπιά και ρυθµιστικά του MR F 55 Οδηγίες Χρήσης MR HH 100 VHF MARINE RADIO Σχήµα 1: Χειριστήρια κουµπιά και ρυθµιστικά του MR F 55 Σχήµα 1: Κουµπιά χειρισµού και ενδείξεις του MR HH100 Ακροδέκτης σύνδεσης εξωτερικού µεγαφώνου/ ακουστικών

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V.

Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V. . Ο δ η γ ί ε ς Χ ρ ή σ η ς Ηλεκτρονικός προγραµµατιστής κρουνού Μοντέλο #ΤΤΤ-9V www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr ιαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά έτσι ώστε να εξοικoιωθείτε µε τις λειτουργίες,

Διαβάστε περισσότερα

Σχήμα 1: Κουμπιά χειρισμού και ενδείξεις του MR HH 125

Σχήμα 1: Κουμπιά χειρισμού και ενδείξεις του MR HH 125 Οδηγίες χρήσης Σχήμα 1: Κουμπιά χειρισμού και ενδείξεις του MR HH 125 Διακόπτης ΟΝ/ OFF/ Ρυθμιστικό έντασης Υποδοχή κορδονιού Υποδοχή θήκης ζώνης Φωτιζόμενη οθόνη LCD Κεραία Κάλυμμα ακροδέκτη εξωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Τζακ εξωτερικού µεγαφώνου/µικροφώνου

Τζακ εξωτερικού µεγαφώνου/µικροφώνου Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 525 Κεραία ΕΛΛΗΝΙΚΑ Πλήκτρο CALL (Κλήση) Πλήκτρο POWER (Ενεργοποίηση) Πλήκτρο TALK (Οµιλία) Τζακ εξωτερικού µεγαφώνου/µικροφώνου Αυτή η συσκευή προορίζεται για χρήση στις παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ DR ELECTRONICS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ DR ELECTRONICS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (επάνω μέρος και πρόσοψη). 1. Υποδοχή κεραίας. Συνδέουμε την κεραία που συνοδεύει τον πομποδέκτη ή οποιαδήποτε άλλη κεραία με ονομαστική σύνθετη αντίσταση 50Ω. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Πομποδέκτης Marine

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Πομποδέκτης Marine ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Πομποδέκτης Marine Πρόλογος Ευχαριστούμε για την αγορά του πομποδέκτη marine RS-36M. Θα ανακαλύψετε τον επαγγελματικό και φιλικό σχεδιασμό του πομποδέκτη κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu

Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ... 6 2 Οδηγίες Χρήσης Hotel Menu 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κρατήστε το τηλεχειριστήριο σε κοντινή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

VHF - UHF. www.delfitzis.gr 1

VHF - UHF. www.delfitzis.gr 1 VHF - UHF KT 980 EE VHF - UHF > Εύρος συχνοτήτων 144-146 MHz 8W (136-174 MHz) / 430-440 7W (400-470 MHz) > 128 κανάλια > Οπίσθιος φωτισμός οθόνης LCD με ψηφιακό μετρητή στασίμων S / RF > Ένδειξη κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγκατάσταση και η λειτουργία του οργάνου, πρέπει να είναι σύμφωνες με τις παρακάτω οδηγίες: 1) Το όργανο θα πρέπει να εγκατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. 1. Κεραία 2. Ακροδέκτες σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνουακουστικού,

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. 1. Κεραία 2. Ακροδέκτες σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνουακουστικού, COBRA AM-1035FLT Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, μείνετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιμοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO Σε οχήματα που διαθέτουν χειριστήρια επάνω στο τιμόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χειριστήρια εύκολ πρόσβασ για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών ήχου και άλλων λειτουργιών. Για λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris.

Παύλος Μεϊµάρης Ελπίδος 34 (ΒΑΟ) Συκιές, Θεσσαλονίκη τηλ 2310.634.513, 6977.38.38.73 URL: http://www.meimaris.com - Εmail: info@meimaris. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά αυτού του εξαιρετικού πομποδέκτη της Alinco. Τα προϊόντα μας κατατάσσονται ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου. Αυτός ο πομποδέκτης έχει κατασκευαστεί με όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα