Πίνακας Υποδειγμάτων Μαθητείας ΕΠΑΛ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πίνακας Υποδειγμάτων Μαθητείας ΕΠΑΛ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ.

2 Πίνακας Υποδειγμάτων Μαθητείας ΕΠΑΛ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.3 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑ.Λ.) Α'ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2017 ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ) Α'ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2017 ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

3 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1: ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Σήμερα στις... του έτους 20..., μεταξύ του Φορέα Απασχόλησης..., που εκπροσωπείται από τον..., ο οποίος στο εξής ονομάζεται εργοδότης και του του..... με Α.Δ.Τ.... και Α.Φ.Μ... υπαγόμενου/ης στη Δ..Ο.Υ.. κατοίκου, απόφοιτου της ειδικότητας του τομέα. ο οποίος στο εξής ονομάζεται μαθητευόμενος, σε εφαρμογή α) της υπ' αριθμ. Φ7/136312/Δ4 (ΦΕΚ 2859/τ.Β'/ ) Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Υπουργείου Υγείας, για την «Υλοποίηση Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας αρμοδιότητας ΥΠ.Π.Ε.Θ.» και β) της υπ' αριθμ / (ΦΕΚ Β' 491) Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Οικονομικών, για το «Πλαίσιο Ποιότητας Μαθητείας», στο πλαίσιο της Πράξης «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ , που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, συνάπτεται η Σύμβαση Μαθητείας με τους παρακάτω όρους: 1. Ο εργοδότης υποδέχεται στην έδρα/υποκατάστημά του επί της οδού., τον/την Μαθητευόμενο/η για εφαρμογή του «Προγράμματος Εκπαίδευσης στο χώρο Εργασίας - Μαθητεία σε εργασιακό χώρο» διάρκειας 28 ωρών εβδομαδιαίως επιμερισμένο σε 4 ημέρες. 2. Αυτή η Σύμβαση Μαθητείας είναι ορισμένου χρόνου, αρχίζει στις και λήγει στις. οπότε και λύεται αυτοδίκαια. Επίσης είναι δυνατόν η παρούσα Σύμβαση Μαθητείας να καταγγελθεί για σπουδαίο λόγο ή να ακυρωθεί, βάσει των υπ' αριθμ. Φ7/136312/Δ4 (ΦΕΚ 2859/τ.Β'/ ) και 26385/ (ΦΕΚ Β' 491) Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. 3. O εργοδότης ορίζει ως εκπαιδευτή στο χώρο εργασίας τον. 4. Οι συμβαλλόμενοι δηλώνουμε, ότι λάβαμε γνώση των διατάξεων των υπ' αριθμ. Φ7/136312/Δ4 (ΦΕΚ 2859/τ.Β'/ ) και 26385/ (ΦΕΚ Β' 491) Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων που αποτελούν μέρος της σύμβασης αυτής και δεχόμαστε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές καθώς και τη νομοθεσία που διέπει την υλοποίηση εφαρμογής τους. 5. Οι συμβαλλόμενοι δηλώνουμε, ότι λάβαμε γνώση του Προγράμματος Μάθησης στο χώρο εργασίας που επισυνάπτεται στο Παράρτημα της Σύμβασης και δεχόμαστε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό.

4 Η παρούσα Σύμβαση Μαθητείας αναγνώστηκε και υπογράφτηκε από τους συμβαλλόμενους και θεωρήθηκε από το Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. σε τρία (3) πρωτότυπα, ένα (1) για τον εργοδότη, ένα (1) για τον μαθητευόμενο, και ένα (1) για το ΕΠΑ.Λ. ως εξής: Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ (Υπογραφή και Σφραγίδα) (Υπογραφή) ΘΕΩΡΗΣΗ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. (Υπογραφή και Σφραγίδα) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών Μαθητείας και τα μαθησιακά αποτελέσματα της αναφερόμενης ειδικότητας, έχουν καθοριστεί με την υπ' αρ.. Υπουργική Απόφαση ή την υπ' αρ.. εγκύκλιο της Δ/νσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, η οποία περιέχει και Πρόγραμμα μάθησης στο χώρο εργασίας, δηλαδή δραστηριότητες μάθησης που ακολουθούν οι μαθητευόμενοι και περιλαμβάνει γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες ή και ολοκληρωμένες επαγγελματικές δραστηριότητες/εργασίες και άλλα έργα (projects).

5 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.1: ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ) Β ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2017 Έργο: "Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ", ΟΠΣ Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης: ΕΠΑ.Λ.: Κωδικός ΕΠΑ.Λ.: Ταχ. Δ/νση ΕΠΑ.Λ.: Τηλ. ΕΠΑ.Λ.: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή ΕΠΑ.Λ. :: Ον/μο Μαθητευόμενου: Μήνας Ειδικότητα: Δ/ντης ΕΠΑ.Λ. (υπογραφή σφραγίδα)

6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ 1. Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας συμπληρώνει στις στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ», μόνο τις ημέρες που η Σχολική Μονάδα λειτουργεί και ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών, τις αντίστοιχες διδακτικές ώρες παρουσίας ή απουσίας του, βάσει του ωρολογίου προγράμματος 2. Όταν δεν πραγματοποιείται το προγραμματισμένο εργαστηριακό μάθημα ειδικότητας, πχ αργίες, απουσία επόπτη εκπαιδευτικού κλπ. αναγράφεται η αιτία μη πραγματοποίησης του μαθήματος στην αντίστοιχη ημερομηνία 3. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητευόμενου μαρκάρει τον λόγο απουσίας του στην στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» 4. Ο μαθητευόμενος και ο επόπτης εκπαιδευτικός υπογράφει μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφουν εκ των υστέρων σε απουσίες κλπ.) καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή 5. Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας υπογράφει το συμπληρωμένο παρουσιολόγιο Τα όρια των απουσιών στο ΕΠΑΛ και στον εργοδότη πρέπει να ελέγχονται συνεχώς από τον Διευθυντή της Σχολική Μονάδας καθώς σε περίπτωση υπέρβασης τους διακόπτεται το πρόγραμμα μαθητείας του μαθητευόμενου. Όρια απουσιών στο ΕΠΑΛ: Για το εργαστηριακό μάθημα της ειδικότητας δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% του συνολικού αριθμού ωρών του Προγράμματος. Σε περιπτώσεις ασθένειας με κατάθεση δικαιολογητικού από Δημόσιο φορέα δύναται το παραπάνω ποσοστό να αυξάνεται κατά 5%. Συνεπώς οι αδικαιολόγητες απουσίες δεν μπορούν να υπερβούν τις 20 και οι δικαιολογημένες (ασθένεια με κατάθεση δικαιολογητικού από Δημόσιο φορέα) τις 10. Σε περίπτωση υπέρβασης των ανωτέρω ορίων ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ προβαίνει στις περιγραφόμενες κινήσεις για τη διακοπή της μαθητείας Όρια απουσιών στον εργοδότη: Κανονική άδεια: 12 ημέρες Αναρρωτικές άδειες: Εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων του Α.Κ.. Σε περίπτωση πολυήμερων αναρρωτικών αδειών απαιτείται η επικοινωνία με τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης σύμβασης Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα από τον εργοδότη. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβαση μαθητείας Ο μαθητευόμενος εργάζεται αυστηρά 4 ημέρες την εβδομάδα στον εργοδότη (εξαιρούμενων των ημερών κανονικής και αναρρωτικής άδειας, των επίσημων αργιών και του χρονικού διαστήματος που παραμένει κλειστός ο εργοδότης) και δεν αναπληρώνει μέρες τις οποίες δεν εργάστηκε. Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμείνει κλειστός για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων ο μαθητευόμενος δύναται να κάνει χρήση του συνόλου της κανονικής του άδειας (12 εργάσιμες ημέρες). Αν ο εργοδότης παραμείνει κλειστός οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ο μαθητευόμενος δεν κάνει χρήση της κανονικής του άδειας, το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον χώρο Εργασίας συνεχίζεται με παράταση της σύμβασης, μέχρι την ολοκλήρωση 9 ημερολογιακών μηνών

7 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.2: ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) Έργο: "Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ", ΟΠΣ Φορέας Απασχόλησης: Τηλέφ. Φορέα Απασχόλησης: Ον/μο Εκπαιδευτή στο χώρο εργασίας: FAX: Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης: Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού-Υπεύθυνου Εποπτείας ΕΠΑ.Λ.: Ονοματεπώνυμο Μαθητευόμενου: Μήνας Ειδικότητα: Εκπαιδευτικός-Υπεύθυνος Εποπτείας ΕΠΑ.Λ. (υπογραφή) Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή - σφραγίδα)

8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1. Ο εργοδότης συμπληρώνει τη στήλη «Ώρες μαθητείας» καθημερινά μόνο για τις ημέρες που ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών. 2. Όταν ο εργοδότης παραμένει κλειστός π.χ. αργίες, κλειστή επιχείρηση κ.λπ. αναγράφεται η αιτία μη λειτουργίας στην αντίστοιχη ημερομηνία. 3. Σε περίπτωση απουσίας μαρκάρει τον λόγο απουσίας στην στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ». Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβαση μαθητείας του. Οι μόνοι λόγοι απουσίας μπορεί να είναι η χρήση κανονικής και αναρρωτικής άδειας. 4. Ο μαθητευόμενος και ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογράφουν καθημερινά μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφουν εκ των υστέρων σε απουσίες κ.λπ.) καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή. 5. Ο επόπτης εκπαιδευτικός και ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογράφουν το συμπληρωμένο παρουσιολόγιο. Τα όρια των απουσιών στον εργοδότη πρέπει να ελέγχονται συνεχώς από τον εργοδότη καθώς σε περίπτωση υπέρβασής τους διακόπτεται το πρόγραμμα μαθητείας του μαθητευόμενου. Όρια απουσιών στον εργοδότη: Κανονική άδεια: 12 ημέρες Αναρρωτικές άδειες: Εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων του Α.Κ.. Σε περίπτωση πολυήμερων αναρρωτικών αδειών απαιτείται η επικοινωνία με τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης σύμβασης. Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα από τον εργοδότη. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβαση μαθητείας. Ο μαθητευόμενος εργάζεται αυστηρά 4 ημέρες την εβδομάδα στον εργοδότη (εξαιρούμενων των ημερών κανονικής και αναρρωτικής άδειας, των επίσημων αργιών και του χρονικού διαστήματος που παραμένει κλειστός ο εργοδότης) και δεν αναπληρώνει μέρες τις οποίες δεν εργάστηκε. Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμείνει κλειστός για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων ο μαθητευόμενος δύναται να κάνει χρήση του συνόλου της κανονικής του άδειας (12 εργάσιμες ημέρες). Αν ο εργοδότης παραμείνει κλειστός οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ο μαθητευόμενος δεν κάνει χρήση της κανονικής του άδειας, το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον χώρο Εργασίας συνεχίζεται με παράταση της σύμβασης, μέχρι την ολοκλήρωση 9 ημερολογιακών μηνών.

9 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ-ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: /./ 20.. ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ-ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΗΝΟΣ Α. Στοιχεία ΕΠΑ.Λ.: Έργο: "Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ", ΟΠΣ Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης: ΕΠΑ.Λ.: Κωδικός ΕΠΑ.Λ.: Ταχ. Δ/νση ΕΠΑ.Λ.: Τηλ. ΕΠΑΛ: FAX: Ονομ/νυμο Διευθυντή ΕΠΑ.Λ. : Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού-Υπεύθυνου Εποπτείας ΕΠΑ.Λ.: Β. Στοιχεία Εργοδότη: 1. Επωνυμία:. 2. Διεύθυνση: Τηλ.:... Fax: Ον/μο Εκπαιδευτή στο χώρο εργασίας:... Γ. Στοιχεία μαθητευομένων Ονοματεπώνυμο Μαθητευόμενου/ης και ειδικότητα μαθητευομένων: Ημερομηνία έναρξης μαθητείας:... Ημερομηνία λήξης μαθητείας:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Δ. Γενικές διαπιστώσεις Υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης των μαθητευόμενων σε εργασίες σχετικές με την ειδικότητά τους. Τηρείται το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας. Τηρούνται οι συνθήκες ασφαλείας και υγείας στο χώρο εργασίας. Τηρούνται οι διατάξεις που αφορούν την ασφάλιση την αμοιβή των μαθητών Ε. Γενικές παρατηρήσεις Εκπαιδευτικός -Υπεύθυνος Εποπτείας ΕΠΑΛ Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή) (υπογραφή σφραγίδα)

10 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΣΗΣ Ημερολόγιο Μάθησης (Μεταλυκειακό Έτος- Τάξη Μαθητείας) Έργο: Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ, ΟΠΣ ΕΠΑ.Λ. : ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ Ημερομηνία Γέννησης : Τόπος Γέννησης : Τόπος Διαμονής : ΠΟΛΗ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΔΟΣ ΑΡΙΘ. Τ.Κ. ΤΟΜΕΑΣ: ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..... ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Τ.Κ. ΑΦΜ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ Το παρόν ημερολόγιο είναι ένα σημαντικό έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί την συνεχή πρόοδο του μαθητευόμενου στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Προγράμματος εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας». Πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή για την συνεχή και έγκαιρη καταγραφή της προόδου και να διατηρείται καθαρό χωρίς διορθώσεις. Η πλήρης τήρησή του αποτελεί υποχρέωση του μαθητευόμενου απέναντι αφενός στην σχολική μονάδα (ΕΠΑ.Λ.) και αφετέρου στον εργοδότη, και παραδίδεται στο τέλος κάθε μήνα στο ΕΠΑ.Λ.. Αντίγραφο φυλάσσεται στον εργοδότη.

11 Πορεία Υλοποίησης «Προγράμματος Μαθητείας στο χώρο εργασίας» (ανά εβδομάδα) (από.. έως.) ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (Δεξιότητες και γνώσεις που αποκτήθηκαν) ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ./../. ΤΡΙΤΗ./../. ΤΕΤΑΡΤΗ./../. ΠΕΜΠΤΗ./../. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ./../. ΣΑΒΒΑΤΟ./../. ΚΥΡΙΑΚΗ./../. Ημερομηνία: Ο Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή και σφραγίδα) ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1. Ο μαθητευόμενος συμπληρώνει το ημερολόγιο μάθησης καθημερινά μόνο για τις ημέρες που ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή 2. Όταν ο εργοδότης παραμένει κλειστός π.χ. αργίες, κλειστή επιχείρηση κλπ. αναγράφεται η αιτία μη λειτουργίας στην αντίστοιχη ημερομηνία 3. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητευόμενου αναγράφεται ο λόγος απουσίας (κανονική, αναρρωτική άδεια) 4. Ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογράφει και σφραγίζει εβδομαδιαίως το συμπληρωμένο ημερολόγιο

12 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5: ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. Ημερομηνία: /. / ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ της Πράξης «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ», με κωδικό ΟΠΣ του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση » Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας Ημερομηνία Γέννησης Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ. ΑΜΚΑ Α.Μ. ΙΚΑ Διεύθυνση κατοικίας Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας Τηλέφωνο Οικίας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) Κινητό Τηλέφωνο Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας/ ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Αριθμός Προστατευόμενων Τέκνων Ο/Η ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ (υπογραφή)

13 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.1: ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ Το απογραφικό δελτίο εισόδου συμμετεχόντων ΕΚΤ συμπληρώνεται και υποβάλλεται από τον μαθητευόμενο στο ΠΣΔΜ. Το ΠΣΔΜ έχει παραμετροποιηθεί κατάλληλα ώστε να απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με την παρούσα Πράξη. Η συμπλήρωση του αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των επιδοτήσεων. ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ 1.ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ (MIS): Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα 3. ΑΑ Δελτίου : (συστήματος ΟΠΣ) 5. Ημ. Συμπλήρωσης (συστήματος ΟΠΣ): 7. Κωδ. Συμμετέχοντα : (ανωνυμοποιημένος κωδικός ΟΠΣ) 9. ΑΜΚΑ: 2. ΚΩΔ. ΥΠΟΕΡΓΟΥ(ΟΠΣ): 4. Έκδοση Δελτίου (συστήματος ΟΠΣ) 6. Ημ. Υποβολής: (συστήματος ΟΠΣ) 8. Κωδ. Συμμετέχοντα στην πράξη (συστήματος Δικαιούχου): 10. ΑΦΜ: 11. Αριθμός κάρτας ανεργίας: 12. Άλλο ID: 13. Ημερ. Γέννησης 14. Φύλο 15. Διεύθυνση Συμμετέχοντα : 16. Ταχ.Κωδ.: ( δείκτης CO19) 17. Περιφέρεια: (υλοποίησης της Πράξης / Υποέργου) 18. Ημ/νια Εισόδου Συμμετέχοντα: 19. Ηλικία Συμμετέχοντα κατά την είσοδο: (υπολογιζόμενο) 20. Ημ/νια έναρξης πρόσφατου διαστήματος ανεργίας: 21. Μήνες συνεχόμενης ανεργίας κατά την είσοδο: (υπολογιζόμενο)

14 Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά την Είσοδο) Είδος Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση: προσωπικών δεδομένων Είμαι εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε 3 ισχύ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα A1 που δεν εργάζονται) Είμαι 25 ετών και άνω και εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με 3 κάρτα ανεργίας σε ισχύ και διάστημα ανεργίας πάνω από δώδεκα (12) Α1.1 συνεχείς μήνες ; (>12 μήνες) Είμαι κάτω των 25 ετών και εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με 3 κάρτα ανεργίας σε ισχύ και διάστημα ανεργίας πάνω από έξι (6) A1.2 συνεχείς μήνες; (> 6 μήνες) Α2 Είμαι εργαζόμενος 1 Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: Α2.1 Απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα 2 A2.1.1 A2.1.2 A2.1.3 A2.1.4 Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) A2.1.5 Απασχολούμαι με εκ περιτροπής απασχόληση 2 A2.1.6 Απασχολούμαι αμειβόμενος/η με εργόσημο 2 A2.2 Απασχολούμαι στο δημόσιο τομέα (ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) 2 A2.2.1 Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και 2 αορίστου χρόνου A2.2.2 Απασχολούμαι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2 Α2.2.3 Απασχολούμαι ως Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος 2 Α2.3 Είμαι αυτοαπασχολούμενος/η 2 Α2.4 Άλλη σχέση εργασίας που δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω 2 Α2.0 Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ στην ερώτηση Α2, η θέση απασχόλησης που κατέχετε συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Α3 Δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες (Δεν είμαι ούτε εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ ούτε εργαζόμενος/αυτοαπασχολούμενος) Α3.1 Δεν είμαι εγγεγραμμένος/νη στον ΟΑΕΔ, ούτε εργάζομαι, αλλά αναζητώ εργασία και είμαι άμεσα διαθέσιμος να εργαστώ Α3.2 Δεν εργάζομαι, δεν είμαι εγγεγραμμένος άνεργος, δεν αναζητώ εργασία

15 Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (κατά την Είσοδο) Συμμετέχετε σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης, επιδοτούμενο ή μη; Αν ναι, σημειώστε σε ποια από Β τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: 1 Β1 Mαθητής/τρια πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Συμπεριλαμβάνονται και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας) 2 Β2 Σπουδαστής/τρια σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ή σε ΙΕΚ ή σε Κολλέγιο ή σε Σχολές που εποπτεύονται από άλλα Υπουργεία εκτός του Υπουργ. Παιδείας, όπως π.χ. η Ναυτική Ακαδημία, Τουριστικές Σχολές κ.λπ. 2 Β3 Συμμετέχων/ουσα σε κάποιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (π.χ ΚΕΚ) 2 Β4 Είμαι Φοιτητής/τρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης 1 Β5 Συμμετέχω σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με αμοιβή (ως φοιτητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σπουδαστής ΙΕΚ, τουριστικών σχολών, Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κτλ) 2 Β6 Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ή υποψήφιος/ια Διδάκτωρ 2 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ή δια βίου μάθησης στο οποίο συμμετέχετε, συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? 2 (Επεξήγηση : Nα απαντηθεί από όσους έχουν απαντήσει ΝΑΙ σε κάποια Β0 από τις ερωτήσεις Β1- Β6) Γ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (κατά την Είσοδο) Σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε (την κατηγορία που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχετε) : (υποχρεωτικά 1 επιλογή ΝΑΙ) Γ1 Δεν έχω αποφοιτήσει από το δημοτικό σχολείο 1 Γ2 Απόφοιτος/η Δημοτικού Σχολείου 1 Γ3 Απόφοιτος/η Γυμνασίου ή ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας) 1 Γ4 Απόφοιτος/η Λυκείου (Γενικού ή Επαγγελματικού) 1 Απόφοιτος/η ΙΕΚ ή ιδιωτικού Κολλεγίου ή Σχολών που εποπτεύονται από Γ5 άλλα Υπουργεία (Τουριστικές Σχολές, Ναυτική Ακαδημία κλπ) 1 Γ6 Απόφοιτος/η ΑΕΙ/ΤΕΙ 1 Γ7 Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος 1 Γ8 Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος 1 Δ. ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ (κατά την Είσοδο) Δ1 Είστε μέλος νοικοκυριού στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; 3 Δ2 Είστε μέλος νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; 3 Δ3 Είστε μέλος μονοπρόσωπου νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα; 1 Δ4 Έχει γεννηθεί ένας ή και οι δύο γονείς σας στο εξωτερικό (σε οποιαδήποτε χώρα, εντός ή εκτός της ΕΕ).; 2

16 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ5 Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης 4 Δ6 Ρομά 4 Δ7 Μετανάστες 4 Δ8 Πρόσφυγες /Δικαιούχοι επικουρικής προστασίας /αιτούντες άσυλο ή αιτούντες διεθνή προστασία/ασυνόδευτοι ανήλικοι 4 Δ9 Απεξαρτημένα άτομα / άτομα υπό απεξάρτηση 4 Δ10 Φυλακισμένοι /Αποφυλακισμένοι/Ανήλικοι παραβάτες 4 Δ11 Άτομα με Αναπηρία με πιστοποίηση από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 4 Δ12 Άτομα με Αναπηρία χωρίς πιστοποίηση από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 4 Δ13 Άστεγος ή άτομο που έχει αποκλειστεί από τη στέγαση 3 Δ14 Δικαιούχος Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ : Α. Πλήρες Το δελτίο Υποβάλλεται και οι Β. Ελλιπές ως προς απλά ΜΗ υποχρεωτικά απλά προσωπικά δεδομένα δείκτες ανά ωφελούμενο Γ. Ελλιπές ως προς ΜΗ υποχρεωτικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υπολογίζονται Δ. Ελλιπές ως προς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απλά προσωπικά δεδομένα Το δελτίο ΔΕΝ υποβάλλεται και οι δείκτες ανά Ε. Ελλιπές ως προς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ευαίσθητα δεδομένα ωφελούμενο ΔΕΝ υπολογίζονται Είδος προσωπικών δεδομένων 1. Απλά προσωπικά υποχρεωτικά 2. Απλά προσωπικά μη υποχρεωτικά 3. Ευαίσθητα προσωπικά υποχρεωτικά 4. Ευάισθητα προσωπικά μη υποχρεωτικά

17 Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κωδικός A1 Α1.1 A1.2 Α2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα που δεν εργάζονται) Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε : A2.1 A2.1.1 A2.1.2 A2.1.3 A2.1.4 A2.1.5 A2.1.6 A2.2 A2.2.1 A2.2.2 Α2.2.3 (Επεξήγηση : α) όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ανεξαρτήτως από το εάν έχουν ή δεν έχουν πωλήσεις, παρεχόμενες υπηρεσίες ή κέρδη (περιλαμβάνονται δηλ. και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν ασκούν δραστηριότητα), β) άτομα που βρίσκονται σε φάση έναρξης επαγγέλματος (π.χ έχουν παραγγείλει ή αγοράσει εξοπλισμό) και γ) όσοι εργάζονται σε οικογενειακή επιχείρηση και αμείβονται ή όσοι εργάζονται σε οικογενειακή επιχείρηση και δεν αμείβονται αλλά ζουν μαζί στο ίδιο νοικοκυριό δηλ. συμβοηθούντα μέλη οικογενειακών Α2.3 επιχειρήσεων) Α3 Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Β Β1 Β2 Β3 Β4 Β5 Β6 (Επεξήγηση1 : Η ερώτηση αφορά τη συμμετοχή σας σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης τη χρονική στιγμή κατά την είσοδό σας σε αυτή την πράξη του ΕΚΤ. (Επεξήγηση 2: η συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης εννοεί μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, σπουδαστές σε Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης που παρέχουν αρχική επαγγελματική κατάρτιση στους απόφοιτους της υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης, σπουδαστές και πρακτικά ασκούμενους σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, συμμετέχοντες σε προγράμματα Κέντρων Δια Βίου Μάθησης που παρέχουν συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, γενική εκπαίδευση ενηλίκων, επαγγελματικό προσανατολισμό και δια βίου συμβουλευτική, μαθητευόμενους Κολλεγίων, μαθητευόμενους και πρακτικά ασκούμενους Σχολών που εποπτεύονται από τα Υπουργεία Πολιτισμού, Ναυτιλίας, Τουρισμού κλπ, φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης)

18 Γ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε (την κατηγορία που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχετε) (υποχρεωτικά 1 επιλογή ΝΑΙ) Γ1 Γ2 Γ3 Γ4 Γ5 Γ6 Γ7 Γ8 Δ. ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ Επεξήγηση 1. Το νοικοκυριό μπορεί να αποτελείται από ένα άτομο ή από περισσότερα, όχι κατ ανάγκη συγγενικά, που μένουν κάτω από την ίδια στέγη/διεύθυνση και μοιράζονται τα έξοδα του νοικοκυριού ή καθημερινές ανάγκες. Από την έννοια του νοικοκυριού εξαιρούνται οι συλλογικές κατοικίες όπως π.χ. ιδρύματα, νοσοκομεία, γηροκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, στρατιωτικές μονάδες κλπ Επεξήγηση 2. :Εννοούνται τα νοικοκυριά που όλα τα μέλη τους (συμπεριλαμβανομένων και εσάς των ιδίων) είναι άνεργα, εγγεγραμμένα ή μη εγγεγραμμένα στον ΟΑΕΔ, αναζητούντες ή μη αναζητούντες εργασία, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και συνταξιούχων, κάθε ηλικίας. Επεξήγηση 3 : Στην περίπτωση που είστε ανύπανδροι φοιτητές κάτω των 25 ετών, δεν εργάζεστε και διαμένετε σε προσωρινά νοικοκυριά, τότε νοικοκυριό κατά την έννοια της ερώτησης θεωρείται η μόνιμη κατοικία σας, δηλ. η κατοικία/νοικοκυριό των γονιών σας. Συνεπώς, αν Δ1 κανείς από τους γονείς σας δεν εργάζεται, στην ερώτηση αυτή απαντάτε «ναι» Επεξήγηση : Ως Συντηρούμενα τέκνα εννοούνται α) τα παιδιά έως 17 ετών και β) οι ενήλικες ηλικίας ετών που δεν εργάζονται ούτε είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και ζουν τουλάχιστον με έναν από τους δυο γονείς τους. γ)οι ενήλικες κάτω των 25 ετών που είναι φοιτητές, ανύπανδροι, δεν εργάζονται και ζουν προσωρινά σε άλλο νοικοκυριό, θεωρούνται Δ2 «συντηρούμενα τέκνα» στο νοικοκυριό των γονιών τους κατά την έννοια της ερώτησης. Επεξήγηση :Εννοείται το νοικοκυριό που αποτελείται από έναν ενήλικα (18 ετών και άνω) με ένα ή περισσότερα συντηρούμενα τέκνα. Επεξήγηση (2): Ως Συντηρούμενα τέκνα εννοούνται α) τα παιδιά έως 17 ετών και β) οι ενήλικες ηλικίας ετών που δεν εργάζονται ούτε είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και ζουν τουλάχιστον με έναν από τους δύο γονείς τους γ)οι ενήλικες κάτω των 25 ετών που είναι φοιτητές, ανύπανδροι, δεν εργάζονται και ζουν προσωρινά σε άλλο νοικοκυριό, θεωρούνται Δ3 «συντηρούμενα τέκνα» στο νοικοκυριό των γονιών τους κατά την έννοια της ερώτησης. Δ4 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ5 (Eπεξήγηση : Τσιγγάνοι που ομιλούν τη γλώσσα Ρομανί, διαβιούν εντός των γεωγραφικών ορίων Δ6 της ελληνικής επικράτειας και είναι πολίτες της ΕΕ) (Επεξήγηση : Μετανάστης είναι ο αλλοδαπός που διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα, για διάστημα άνω του έτους με άδεια διαμονής που του παρέχει πρόσβαση στην αγορά εργασίας, καθώς και τα μέλη της οικογένειάς του, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, που διαμένουν στην Ελλάδα με άδεια Δ7 διαμονής ως συντηρούμενα μέλη)

19 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ8 Δ9 Δ10 Δ11 Δ12 Δ13 Δ14 (Eπεξήγηση : Πρόσφυγες είναι οι Αλλοδαποί ή ανιθαγενείς που τους έχει χορηγηθεί από την αρμόδια ελληνική αρχή καθεστώς πρόσφυγα ή δικαιούχου επικουρικής προστασίας, δηλ. αντίστοιχη άδεια διαμονής. Αιτούντες άσυλο ή αιτούντες διεθνή προστασία: Αλλοδαποί ή ανιθαγενείς που τους έχει δοθεί από την αρμόδια ελληνική αρχή «δελτίο αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού» ή «δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία» Ασυνόδευτοι ανήλικοι Είναι τα πρόσωπα ηλικίας κάτω των 18 ετών, τα οποία φθάνουν στην Ελλάδα, χωρίς να συνοδεύονται από ενήλικα υπεύθυνο για τη φροντίδα τους, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ή πρακτική και για όσο χρόνο κανένας υπεύθυνος ενήλικας δεν ασκεί στην πράξη την επιμέλειά τους ή οι ανήλικοι που εγκαταλείπονται ασυνόδευτοι μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα. (Επεξήγηση Τα άτομα πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία εγκεκριμένο κατά νόμο θεραπευτικό πρόγραμμα σωματικής και ψυχικής απεξάρτησης (Επεξήγηση Φυλακισμένοι : τα άτομα που εκτίουν ποινές ή μέτρα που συνεπάγονται στέρηση της ελευθερίας τους σύμφωνα με απόφαση ποινικής δικαστικής αρχής. Οι αποφυλακισμένοι είναι τα άτομα που έχουν αποφυλακιστήριο. Ανήλικοι παραβάτες θεωρούνται όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα ετών και τους έχουν επιβληθεί από τα Δικαστήρια ανηλίκων αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα ή, για την ηλικιακή ομάδα ετών, το μέτρο του ποινικού σωφρονισμού Συμπεριλαμβάνονται και περιπτώσεις επιβολής αναμορφωτικών μέτρων από Ανακριτή ή Εισαγγελέα, όταν αυτός απέχει από την άσκηση ποινικής δίωξης, καθώς και περιπτώσεις εισαγωγής ανηλίκων σε ίδρυμα ) (Επεξήγηση : Σύμφωνα με το Ν.4331/2015, το ΚΕ.Π.Α. εξασφαλίζει ενιαία υγειονομική κρίση για τον καθορισμό του βαθμού αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών φορέων, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου, καθώς και των ανασφάλιστων, για τους οποίους απαιτείται πιστοποίηση της αναπηρίας) (Επεξήγηση Tα άτομα που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, τα οποία στερούνται πρόσβασης ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη κατοικία που πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Συμπεριλαμβάνονται ιδίως αυτοί που διαβιούν στο δρόμο, σε ξενώνες, αυτοί που φιλοξενούνται από ανάγκη προσωρινά σε ιδρύματα ή άλλες κλειστές δομές, καθώς και αυτοί που διαβιούν σε ακατάλληλα καταλύματα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης οι γυναίκες που φιλοξενούνται σε ξενώνες γυναικών θυμάτων βίας και οι ενήλικες που φιλοξενούνται σε Δομές Παιδικής Προστασίας και οι οποίοι δεν σπουδάζουν) Τα άτομα που λαμβάνουν το εν λόγω εισόδημα στη βάση των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής της ισχύουσας Κ.Υ.Α. αριθμ /ΓΔ1.2/ (ΦΕΚ 3018 Β )

20 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.2: ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ Το απογραφικό δελτίο εξόδου συμμετεχόντων ΕΚΤ συμπληρώνεται και υποβάλλεται από τον μαθητευόμενο στο ΠΣΔΜ. Το ΠΣΔΜ έχει παραμετροποιηθεί κατάλληλα ώστε να απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με την παρούσα Πράξη. Η συμπλήρωση του αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των επιδοτήσεων. Στοιχεία Πράξης ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ 1. ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ (MIS): 2. ΚΩΔ. ΥΠΟΕΡΓΟΥ(ΟΠΣ): Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα 3. ΑΑ Δελτίου : (συστήματος ΟΠΣ) 5. Ημ. Συμπλήρωσης (συστήματος ΟΠΣ): 7. Κωδ. Συμμετέχοντα : (ανωνυμοποιημένος κωδικός ΟΠΣ) 4. Έκδοση Δελτίου (συστήματος ΟΠΣ) 6. Ημ. Υποβολής: (συστήματος ΟΠΣ) 8. Κωδ. Συμμετέχοντα (συστήματος Δικαιούχου): 9. ΑΜΚΑ Συμμετέχοντα 10. ΑΦΜ Συμμετέχοντα: 11. Άλλο ID: 12. Ημερομηνία Εξόδου Συμμετέχοντα: 13. Ο/η Συμμετέχων/ουσα ολοκλήρωσε την πράξη; Σημειώστε ποιά είναι η εργασιακή σας κατάσταση μετά την ημερομηνία λήξης της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα: Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά την Έξοδο) Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Α1 Α2 Είμαι εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα που δεν εργάζονται) Είμαι εργαζόμενος/νη ή αυτοαπασχολούμενος/νη

21 Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε : A2.1 Απασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και A2.1.1 αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και A2.1.2 ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και A2.1.3 αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και A2.1.4 ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) A2.1.5 Απασχολούμαι με εκ περιτροπής απασχόληση A2.1.6 Απασχολούμαι αμειβόμενος/η με εργόσημο A2.2 Απασχολούμενος στο δημόσιο τομέα (ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) A2.2.1 Απασχολούμενος με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου A2.2.2 Απασχολούμενος με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου A2.2.3 Είστε Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος ; Α2.3 Είμαι αυτοαπασχολούμενος/η Α2.4 Άλλη σχέση εργασίας που δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ στην ερώτηση Α2, η θέση απασχόλησης που Α2.0 κατέχετε συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες (Δεν είμαι ούτε εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ ούτε Α3 εργαζόμενος/αυτοαπασχολούμενος) Δεν είμαι εγγεγραμμένος/νη στον ΟΑΕΔ, ούτε εργάζομαι, αλλά Α3.1 αναζητώ εργασία και είμαι άμεσα διαθέσιμος να εργαστώ Δεν εργάζομαι, δεν είμαι εγγεγραμμένος άνεργος, δεν αναζητώ Α3.2 εργασία Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (κατά την Έξοδο) Συμμετέχετε σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης, επιδοτούμενο ή μη; Αν ναι, σημειώστε σε ποια Β από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: Mαθητής/τρια πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Συμπεριλαμβάνονται και τα Σχολεία Β1 Δεύτερης Ευκαιρίας)

22 Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Β2 Σπουδαστής/τρια σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ή σε ΙΕΚ ή σε Κολλέγιο ή σε Σχολές που εποπτεύονται από άλλα Υπουργεία εκτός του Υπ. Παιδείας, όπως π.χ. η Ναυτική Ακαδημία, Τουριστικές Σχολές κ.λπ. Β3 Συμμετέχων/ουσα σε κάποιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (π.χ ΚΕΚ) Β4 Είμαι Φοιτητής/τρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης Β5 Συμμετέχω σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με αμοιβή (ως φοιτητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σπουδαστής ΙΕΚ, τουριστικών σχολών, Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κτλ) Β6 Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ή υποψήφιος/ια Διδάκτωρ Β0 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ή δια βίου μάθησης στο οποίο συμμετέχετε, συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Ε. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΑΞΗΣ (κατά την Έξοδο) Ε1 Αποκτήθηκε εξειδίκευση μετά την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα (πιστοποιητικό, δίπλωμα, πτυχίο κ.ο.κ.)

23 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.1: ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Τίτλος Πράξης: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» με Κωδικό ΟΠΣ Υποέργο 16: «Διαχείριση Πράξης» Α Τ Ο Μ Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Κ Α Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η Ο Δ Ο Ι Π Ο Ρ Ι Κ Ω Ν Ε Ξ Ο Δ Ω Ν Ονοματεπώνυμο: Όνομα Πατρός / Μητρός:. Ημερομηνία και τόπος γέννησης:.. Α.Φ.Μ.: Δ.Ο.Υ.: ΑΔΤ: Δ/νση κατοικίας: Οδός: Αριθμός: Πόλη: Τ.Κ.: Τηλ. Οικίας: Κιν.Τηλ:. Εmail. Τράπεζα:.. Τραπεζικός Λογαριασμός:. IBAN:. Έδρα/Σχολείο Τοποθέτησης: Ιδιότητα: Σκοπός μετακινήσεων:. Εποπτεία μαθητείας στον εργασιακό χώρο (συμπλήρωση ωραρίου).. Οι ημερομηνίες μετακινήσεων ανά μήνα, ο τόπος μετάβασης, η δαπάνη χιλιομετρικής αποζημίωσης, το μέσο μετακίνησης, η δαπάνη διοδίων και εισιτηρίων, αναλυτικά και στο σύνολο αποτυπώνονται στις συνημμένες ατομικές καταστάσεις οδοιπορικών εξόδων ανά μήνα. Συνολική Δαπάνη ( ) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ άρθρο 8 Ν.1599/1986 Ποσό Έλεγχος Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις για ψευδή δήλωση που προβλέπει ο νόμος, δηλώνω ότι: 1) Τα στοιχεία που δηλώνω είναι ακριβή, 2) Η μετακίνηση έγινε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο μου ή του/της συζύγου μου με αρ. κυκλοφορίας. και με αρ. αδείας οδήγησης... του ιδίου, 3) Η δαπάνη αυτή δεν θα πληρωθεί από άλλη πηγή, πέραν από τη ΣΑΕ 2017ΣΕ Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Ημερομηνία. Ο/Η δηλών/ούσα Ονοματεπώνυμο (υπογραφή - σφραγίδα) Ονοματεπώνυμο & υπογραφή Μετακινούμενου Συνημμένα: 1. Ατομικές καταστάσεις οδοιπορικών εξόδων ανά μήνα. 2. Πρακτικό συλλόγου διδασκόντων ΕΚ για ανάθεση διδασκαλίας εργαστηριακού μαθήματος και εποπτείας της μαθητείας στον εργασιακό χώρο 3. Βεβαίωση Διευθυντή ΕΠΑΛ με τον αριθμό των μαθητευόμενων που εποπτεύει κάθε επόπτης εκπαιδευτικός και τον εργοδότη κάθε μαθητευόμενου (Επωνυμία - Διεύθυνση)

24

25 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.3 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Συγκεντρωτική κατάσταση οδοιπορικών εξόδων από. έως.. (συνολική διάρκεια μαθητείας) Τίτλος Πράξης: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» με Κωδικό ΟΠΣ Υποέργο 16: «Διαχείριση Πράξης» Διεύθυνση Εκπαίδευσης: Ονοματεπώνυμου Εκπαιδευτικού: Έδρα /Σχολείο Τοποθέτησης: Ειδικότητα: Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. (υπογραφή - σφραγίδα)

26 Πίνακας Υποδειγμάτων «Μαθητείας ΙΕΚ» ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.1 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.2 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.3 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ) ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

27 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1: ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Σήμερα στις... του έτους 20..., μεταξύ του Φορέα Απασχόλησης..., που εκπροσωπείται από τον..., ο οποίος στο εξής ονομάζεται εργοδότης και του... του..... με Α.Δ.Τ.... και Α.Φ.Μ..... υπαγόμενου/ης στη Δ.Ο.Υ. κατοίκου, απόφοιτου της ειδικότητας του τομέα. ο οποίος στο εξής ονομάζεται μαθητευόμενος, σε εφαρμογή α) της υπ αρ. Κ1/118932/ (ΦΕΚ Β 2440) Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Υπουργείου Υγείας, για την «Ρύθμιση θεμάτων επιδότησης και ασφάλισης της Μαθητείας των μαθητευόμενων των δημόσιων και ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)», β) της υπ αρ / (ΦΕΚ Β 491) Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Οικονομικών, για το «Πλαίσιο Ποιότητας Μαθητείας» και γ) της υπ αρ. Κ1/54877/ (ΦΕΚ Β 1245) Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για την «Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.).» στο πλαίσιο της Πράξης «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ , που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, συνάπτεται η Σύμβαση Μαθητείας με τους παρακάτω όρους: 1. Ο εργοδότης υποδέχεται στην έδρα/υποκατάστημά του επί της οδού., τον/την Μαθητευόμενο/η για εφαρμογή του «Προγράμματος Μαθητείας στο χώρο Εργασίας» διάρκειας 32 ωρών εβδομαδιαίως επιμερισμένο σε 4 ημέρες. 2. Αυτή η Σύμβαση Μαθητείας είναι ορισμένου χρόνου, αρχίζει στις... και λήγει στις... οπότε και λύεται αυτοδίκαια. Επίσης είναι δυνατόν η παρούσα Σύμβαση Μαθητείας να καταγγελθεί για σπουδαίο λόγο ή να ακυρωθεί, βάσει των υπ αρ / (ΦΕΚ Β 490) και υπ αρ / (ΦΕΚ Β 491) Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. 3. O εργοδότης ορίζει ως εκπαιδευτή στο χώρο εργασίας τον.

28 4. Οι συμβαλλόμενοι δηλώνουμε, ότι λάβαμε γνώση των διατάξεων των υπ αρ. Κ1/118932/ (ΦΕΚ Β 2440) ΚΥΑ, της υπ αρ. Κ1/54877/ (ΦΕΚ Β 1245) ΥΑ και της υπ αρ / (ΦΕΚ Β 491) ΚΥΑ που αποτελούν μέρος της σύμβασης αυτής και δεχόμαστε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές καθώς και τη νομοθεσία που διέπει την υλοποίηση εφαρμογής τους. 5. Οι συμβαλλόμενοι δηλώνουμε, ότι λάβαμε γνώση του Προγράμματος Μάθησης στο χώρο εργασίας που επισυνάπτεται στο Παράρτημα της Σύμβασης και δεχόμαστε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Η παρούσα Σύμβαση Μαθητείας αναγνώστηκε και υπογράφτηκε από τους συμβαλλόμενους και θεωρήθηκε από το Διευθυντή του ΙΕΚ σε τρία (3) πρωτότυπα, ένα (1) για τον εργοδότη, ένα (1) για τον μαθητευόμενο, και ένα (1) για το ΙΕΚ ως εξής: Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ (υπογραφή και σφραγίδα) (υπογραφή) ΘΕΩΡΗΣΗ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ (υπογραφή και σφραγίδα) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Παράρτημα της Σύμβασης Μαθητείας αποτελεί η συμβατή με τον πιστοποιημένο Οδηγό Σπουδών Μαθητείας της εκάστοτε ειδικότητας Συμφωνία Μάθησης στον οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι δραστηριότητες που θα υλοποιεί ο μαθητευόμενος στο χώρο εργασίας και περιλαμβάνει γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες ή και ολοκληρωμένες επαγγελματικές δραστηριότητες/εργασίες και άλλα έργα (projects).

29 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.1: ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ) Έργο: Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ, ΟΠΣ ΙΕΚ: Κωδικός ΙΕΚ: Ταχ. Δ/νση ΙΕΚ: Τηλ. ΙΕΚ: FAX: Ονοματεπώνυμο Διευθυντή ΙΕΚ : Ον/μο Μαθ/ου: Μήνας Ειδικότητα: Δ/ντης ΙΕΚ (υπογραφή σφραγίδα)

30 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ 1.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ συμπληρώνει στις στήλες «ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» ή «ΑΠΟΥΣΙΕΣ», μόνο τις ημέρες που το ΙΕΚ λειτουργεί και ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών, τις αντίστοιχες διδακτικές ώρες παρουσίας ή απουσίας του, βάσει του ωρολογίου προγράμματος 2.Όταν δεν πραγματοποιείται το πρόγραμμα Μαθητείας στο ΙΕΚ, πχ αργίες, απουσία εκπαιδευτή κλπ. αναγράφεται η αιτία μη πραγματοποίησης του μαθήματος στην αντίστοιχη ημερομηνία 3.Σε περίπτωση απουσίας του μαθητευόμενου μαρκάρει τον λόγο απουσίας του στην στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ» 4.Ο μαθητευόμενος και ο εκπαιδευτής υπογράφουν μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφουν εκ των υστέρων σε απουσίες κ.λπ.) καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή 5.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ υπογράφει και σφραγίζει το συμπληρωμένο παρουσιολόγιο Τα όρια των απουσιών στο ΙΕΚ και στον εργοδότη πρέπει να ελέγχονται συνεχώς από τον Διευθυντή του ΙΕΚ καθώς σε περίπτωση υπέρβασης τους διακόπτεται το πρόγραμμα μαθητείας του μαθητευόμενου. Όρια απουσιών στο ΙΕΚ: Για το εργαστηριακό μάθημα της ειδικότητας δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% του συνολικού αριθμού ωρών του Προγράμματος. Σε περιπτώσεις ασθένειας με κατάθεση δικαιολογητικού από Δημόσιο φορέα δύναται το παραπάνω ποσοστό να αυξάνεται κατά 5%. Συνεπώς οι αδικαιολόγητες απουσίες δεν μπορούν να υπερβούν τις 19 και οι δικαιολογημένες (ασθένεια με κατάθεση δικαιολογητικού από Δημόσιο φορέα) τις 10. Σε περίπτωση υπέρβασης των ανωτέρω ορίων ο Διευθυντής του ΙΕΚ προβαίνει στις περιγραφόμενες κινήσεις για τη διακοπή της μαθητείας. Όρια απουσιών στον εργοδότη: Κανονική άδεια: 8 ημέρες Αναρρωτικές άδειες: Εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων του Α.Κ.. Σε περίπτωση πολυήμερων αναρρωτικών αδειών απαιτείται η επικοινωνία με τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης σύμβασης. Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα από τον εργοδότη. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβαση μαθητείας. Ο μαθητευόμενος εργάζεται αυστηρά 4 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα στον εργοδότη (εξαιρούμενων των ημερών κανονικής και αναρρωτικής άδειας, των επίσημων αργιών και του χρονικού διαστήματος που παραμένει κλειστός ο εργοδότης) και δεν αναπληρώνει μέρες τις οποίες δεν εργάστηκε. Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμείνει κλειστός για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων ο μαθητευόμενος δύναται να κάνει χρήση του συνόλου της κανονικής του άδειας (8 εργάσιμες ημέρες). Αν ο εργοδότης παραμείνει κλειστός οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ο μαθητευόμενος δεν κάνει χρήση της κανονικής του άδειας, το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον χώρο Εργασίας συνεχίζεται με παράταση της σύμβασης, μέχρι την ολοκλήρωση 6 ημερολογιακών μηνών.

31 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2.2: ΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ (ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) Εκπαιδευτής ΙΕΚ Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή) (υπογραφή-σφραγίδα)

32 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1. Ο εργοδότης συμπληρώνει τη στήλη «Ώρες μαθητείας» καθημερινά μόνο για τις ημέρες που ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών 2. Όταν ο εργοδότης παραμένει κλειστός πχ αργίες, κλειστή επιχείρηση κ.λπ. αναγράφεται η αιτία μη λειτουργίας στην αντίστοιχη ημερομηνία 3. Σε περίπτωση απουσίας μαρκάρει τον λόγο απουσίας στην στήλη «ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ». Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβασης μαθητείας του. Οι μόνοι λόγοι απουσίας μπορεί να είναι η χρήση κανονικής και αναρρωτικής άδειας 4. Ο μαθητευόμενος και ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογραφούν καθημερινά μόνο τις ημέρες που είναι παρών (δεν υπογράφουν εκ των υστέρων σε απουσίες κλπ.) καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή 5. Ο εκπαιδευτής του ΙΕΚ και ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογράφουν το συμπληρωμένο παρουσιολόγιο Τα όρια των απουσιών στον εργοδότη πρέπει να ελέγχονται συνεχώς από εργοδότη καθώς σε περίπτωση υπέρβασής τους διακόπτεται το πρόγραμμα μαθητείας του μαθητευόμενου. Όρια απουσιών στον εργοδότη: Κανονική άδεια: 8 ημέρες Αναρρωτικές άδειες: Εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων του Α.Κ.. Σε περίπτωση πολυήμερων αναρρωτικών αδειών απαιτείται η επικοινωνία με τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης σύμβασης. Ο μαθητευόμενος δεν δικαιούται να λείπει αδικαιολόγητα από τον εργοδότη. Σε αυτήν την περίπτωση διακόπτεται η σύμβαση μαθητείας. Ο μαθητευόμενος εργάζεται αυστηρά 4 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα στον εργοδότη (εξαιρούμενων των ημερών κανονικής και αναρρωτικής άδειας, των επίσημων αργιών και του χρονικού διαστήματος που παραμένει κλειστός ο εργοδότης) και δεν αναπληρώνει μέρες τις οποίες δεν εργάστηκε. Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμείνει κλειστός για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων ο μαθητευόμενος δύναται να κάνει χρήση του συνόλου της κανονικής του άδειας (8 εργάσιμες ημέρες). Αν ο εργοδότης παραμείνει κλειστός οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ο μαθητευόμενος δεν κάνει χρήση της κανονικής του άδειας, το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον χώρο Εργασίας συνεχίζεται με παράταση της σύμβασης, μέχρι την ολοκλήρωση 6 ημερολογιακών μηνών.

33 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3: ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Α. Στοιχεία ΙΕΚ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: /./ 20.. ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΚ ΜΗΝΟΣ Β. Στοιχεία Εργοδότη: 1. Επωνυμία:. 2. Διεύθυνση: Τηλ.:... Fax: Ον/μο Εκπαιδευτή στο χώρο εργασίας:... Γ. Στοιχεία μαθητευομένων Ονοματεπώνυμο Μαθητευόμενου/ης και ειδικότητα μαθητευομένων: Ημερομηνία έναρξης μαθητείας:... Ημερομηνία λήξης μαθητείας:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Δ. Γενικές διαπιστώσεις Υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης των μαθητευόμενων σε εργασίες σχετικές με την ειδικότητά τους. Τηρείται το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας. Τηρούνται οι συνθήκες ασφαλείας και υγείας στο χώρο εργασίας. Τηρούνται οι διατάξεις που αφορούν: την ασφάλιση την αμοιβή των μαθητών Ε. Γενικές παρατηρήσεις Εκπαιδευτής ΙΕΚ Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή) (υπογραφή σφραγίδα)

34 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΣΗΣ Ημερολόγιο Μάθησης (Πρόγραμμα Μαθητείας ΙΕΚ) Έργο: Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ, ΟΠΣ ΙΕΚ : ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ Ημερομηνία Γέννησης : Τόπος Γέννησης : Τόπος Διαμονής : ΠΟΛΗ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΔΟΣ ΑΡΙΘ. Τ.Κ. ΤΟΜΕΑΣ:. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..... ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ. ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΔΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Τ.Κ. ΑΦΜ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ Το παρόν ημερολόγιο είναι ένα σημαντικό έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί την συνεχή πρόοδο του μαθητευόμενου στο πλαίσιο της εφαρμογής του «Προγράμματος μαθητείας στο χώρο εργασίας». Πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή για την συνεχή και έγκαιρη καταγραφή της προόδου και να διατηρείται καθαρό χωρίς διορθώσεις. Η πλήρης τήρησή του αποτελεί υποχρέωση του μαθητευόμενου απέναντι αφενός στο ΙΕΚ και αφετέρου στον εργοδότη, και παραδίδεται στο τέλος κάθε μήνα στο ΙΕΚ. Αντίγραφο φυλάσσεται στον εργοδότη.

35 Πορεία Υλοποίησης «Προγράμματος Μαθητείας στο χώρο εργασίας» (ανά εβδομάδα) (από.. έως.) ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ (Δεξιότητες και γνώσεις που αποκτήθηκαν) ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ./../. ΤΡΙΤΗ./../. ΤΕΤΑΡΤΗ./../. ΠΕΜΠΤΗ./../. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ./../. ΣΑΒΒΑΤΟ./../. ΚΥΡΙΑΚΗ./../. Ημερομηνία: Ο Εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας (υπογραφή και σφραγίδα) ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 5. Ο μαθητευόμενος συμπληρώνει το ημερολόγιο μάθησης καθημερινά μόνο για τις ημέρες που ο μαθητευόμενος οφείλει να είναι παρών καθώς απαιτείται φυσική παρουσία για την υπογραφή 6. Όταν ο εργοδότης παραμένει κλειστός π.χ. αργίες, κλειστή επιχείρηση κλπ. αναγράφεται η αιτία μη λειτουργίας στην αντίστοιχη ημερομηνία 7. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητευόμενου αναγράφεται ο λόγος απουσίας (κανονική, αναρρωτική άδεια) 8. Ο εκπαιδευτής στο χώρο εργασίας υπογράφει και σφραγίζει εβδομαδιαίως το συμπληρωμένο ημερολόγιο

36 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5: ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΙΕΚ Ημερομηνία: /. / ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ της Πράξης «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ», με κωδικό ΟΠΣ του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση » Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας Ημερομηνία Γέννησης Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ. ΑΜΚΑ Α.Μ. ΙΚΑ Διεύθυνση κατοικίας Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας Τηλέφωνο Οικίας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) Κινητό Τηλέφωνο Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας/ ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Αριθμός Προστατευόμενων Τέκνων Ο/Η ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ (υπογραφή)

37 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.1: ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ Το απογραφικό δελτίο εισόδου συμμετεχόντων ΕΚΤ συμπληρώνεται και υποβάλλεται από τον μαθητευόμενο στο ΠΣΔΜ. Το ΠΣΔΜ έχει παραμετροποιηθεί κατάλληλα ώστε να απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με την παρούσα Πράξη. Η συμπλήρωση του αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των επιδοτήσεων. ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ 1.ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ (MIS): Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα 3. ΑΑ Δελτίου : (συστήματος ΟΠΣ) 5. Ημ. Συμπλήρωσης (συστήματος ΟΠΣ): 7. Κωδ. Συμμετέχοντα : (ανωνυμοποιημένος κωδικός ΟΠΣ) 9. ΑΜΚΑ: 2. ΚΩΔ. ΥΠΟΕΡΓΟΥ(ΟΠΣ): 4. Έκδοση Δελτίου (συστήματος ΟΠΣ) 6. Ημ. Υποβολής: (συστήματος ΟΠΣ) 8. Κωδ. Συμμετέχοντα στην πράξη (συστήματος Δικαιούχου): 10. ΑΦΜ: 11. Αριθμός κάρτας ανεργίας: 12. Άλλο ID: 13. Ημερ. Γέννησης 14. Φύλο 15. Διεύθυνση Συμμετέχοντα : 16. Ταχ.Κωδ.: ( δείκτης CO19) 17. Περιφέρεια: (υλοποίησης της Πράξης / Υποέργου) 18. Ημ/νια Εισόδου Συμμετέχοντα : 19. Ηλικία Συμμετέχοντα κατά την είσοδο: (υπολογιζόμενο) 20. Ημ/νια έναρξης πρόσφατου διαστήματος ανεργίας: 21. Μήνες συνεχόμενης ανεργίας κατά την είσοδο: (υπολογιζόμενο)

38 Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά την Είσοδο) Είδος Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση: προσωπικών δεδομένων Είμαι εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε 3 ισχύ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα A1 που δεν εργάζονται) Είμαι 25 ετών και άνω και εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με 3 κάρτα ανεργίας σε ισχύ και διάστημα ανεργίας πάνω από δώδεκα (12) Α1.1 συνεχείς μήνες ; (>12 μήνες) Είμαι κάτω των 25 ετών και εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με 3 κάρτα ανεργίας σε ισχύ και διάστημα ανεργίας πάνω από έξι (6) A1.2 συνεχείς μήνες; (> 6 μήνες) Α2 Είμαι εργαζόμενος 1 Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: Α2.1 Απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα 2 A2.1.1 A2.1.2 A2.1.3 A2.1.4 Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) A2.1.5 Απασχολούμαι με εκ περιτροπής απασχόληση 2 A2.1.6 Απασχολούμαι αμειβόμενος/η με εργόσημο 2 A2.2 Απασχολούμαι στο δημόσιο τομέα (ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) 2 A2.2.1 Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και 2 αορίστου χρόνου A2.2.2 Απασχολούμαι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2 Α2.2.3 Απασχολούμαι ως Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος 2 Α2.3 Είμαι αυτοαπασχολούμενος/η 2 Α2.4 Άλλη σχέση εργασίας που δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω 2 Α2.0 Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ στην ερώτηση Α2, η θέση απασχόλησης που κατέχετε συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Α3 Δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες (Δεν είμαι ούτε εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ ούτε εργαζόμενος/αυτοαπασχολούμενος) Α3.1 Δεν είμαι εγγεγραμμένος/νη στον ΟΑΕΔ, ούτε εργάζομαι, αλλά αναζητώ εργασία και είμαι άμεσα διαθέσιμος να εργαστώ Α3.2 Δεν εργάζομαι, δεν είμαι εγγεγραμμένος άνεργος, δεν αναζητώ εργασία

39 Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (κατά την Είσοδο) Συμμετέχετε σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης, επιδοτούμενο ή μη; Αν ναι, σημειώστε σε ποια από Β τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: 1 Β1 Mαθητής/τρια πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Συμπεριλαμβάνονται και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας) 2 Β2 Μαθητευόμενος/τρια σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ή σε ΙΕΚ ή σε Κολλέγιο ή σε Σχολές που εποπτεύονται από άλλα Υπουργεία εκτός του Υπουργ. Παιδείας, όπως π.χ. η Ναυτική Ακαδημία, Τουριστικές Σχολές κλπ 2 Β3 Συμμετέχων/ουσα σε κάποιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (π.χ ΚΕΚ) 2 Β4 Είμαι Φοιτητής/τρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης 1 Β5 Συμμετέχω σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με αμοιβή (ως φοιτητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητευόμενος ΙΕΚ, τουριστικών σχολών, Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κτλ) 2 Β6 Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ή υποψήφιος/ια Διδάκτωρ 2 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ή δια βίου μάθησης στο οποίο συμμετέχετε, συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? 2 (Επεξήγηση : Nα απαντηθεί από όσους έχουν απαντήσει ΝΑΙ σε κάποια Β0 από τις ερωτήσεις Β1- Β6) Γ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (κατά την Είσοδο) Σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε (την κατηγορία που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχετε) : (υποχρεωτικά 1 επιλογή ΝΑΙ) Γ1 Δεν έχω αποφοιτήσει από το δημοτικό σχολείο 1 Γ2 Απόφοιτος/η Δημοτικού Σχολείου 1 Γ3 Απόφοιτος/η Γυμνασίου ή ΣΔΕ (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας) 1 Γ4 Απόφοιτος/η Λυκείου (Γενικού ή Επαγγελματικού) 1 Απόφοιτος/η ΙΕΚ ή ιδιωτικού Κολλεγίου ή Σχολών που εποπτεύονται από Γ5 άλλα Υπουργεία (Τουριστικές Σχολές, Ναυτική Ακαδημία κλπ) 1 Γ6 Απόφοιτος/η ΑΕΙ/ΤΕΙ 1 Γ7 Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος 1 Γ8 Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος 1 Δ. ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ (κατά την Είσοδο) Δ1 Είστε μέλος νοικοκυριού στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; 3 Δ2 Είστε μέλος νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; 3 Δ3 Είστε μέλος μονοπρόσωπου νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα; 1 Δ4 Έχει γεννηθεί ένας ή και οι δύο γονείς σας στο εξωτερικό (σε οποιαδήποτε χώρα, εντός ή εκτός της ΕΕ).; 2

40 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ5 Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης 4 Δ6 Ρομά 4 Δ7 Μετανάστες 4 Δ8 Πρόσφυγες /Δικαιούχοι επικουρικής προστασίας /αιτούντες άσυλο ή αιτούντες διεθνή προστασία/ασυνόδευτοι ανήλικοι 4 Δ9 Απεξαρτημένα άτομα / άτομα υπό απεξάρτηση 4 Δ10 Φυλακισμένοι /Αποφυλακισμένοι/Ανήλικοι παραβάτες 4 Δ11 Άτομα με Αναπηρία με πιστοποίηση από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 4 Δ12 Άτομα με Αναπηρία χωρίς πιστοποίηση από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 4 Δ13 Άστεγος ή άτομο που έχει αποκλειστεί από τη στέγαση 3 Δ14 Δικαιούχος Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ : Α. Πλήρες Το δελτίο Υποβάλλεται και οι Β. Ελλιπές ως προς απλά ΜΗ υποχρεωτικά απλά προσωπικά δεδομένα δείκτες ανά ωφελούμενο Γ. Ελλιπές ως προς ΜΗ υποχρεωτικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα υπολογίζονται Το δελτίο ΔΕΝ υποβάλλεται και οι Δ. Ελλιπές ως προς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απλά προσωπικά δεδομένα δείκτες ανά ωφελούμενο ΔΕΝ Ε. Ελλιπές ως προς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απλά ευαίσθητα δεδομένα υπολογίζονται Είδος προσωπικών δεδομένων 1. Απλά προσωπικά υποχρεωτικά 2. Απλά προσωπικά μη υποχρεωτικά 3. Ευαίσθητα προσωπικά υποχρεωτικά 4. Ευαίσθητα προσωπικά μη υποχρεωτικά

41 Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κωδικός A1 Α1.1 A1.2 Α2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα που δεν εργάζονται) Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε : A2.1 A2.1.1 A2.1.2 A2.1.3 A2.1.4 A2.1.5 A2.1.6 A2.2 A2.2.1 A2.2.2 Α2.2.3 (Επεξήγηση : α) όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ανεξαρτήτως από το εάν έχουν ή δεν έχουν πωλήσεις, παρεχόμενες υπηρεσίες ή κέρδη (περιλαμβάνονται δηλ. και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν ασκούν δραστηριότητα), β) άτομα που βρίσκονται σε φάση έναρξης επαγγέλματος (π.χ έχουν παραγγείλει ή αγοράσει εξοπλισμό) και γ) όσοι εργάζονται σε οικογενειακή επιχείρηση και αμείβονται ή όσοι εργάζονται σε οικογενειακή επιχείρηση και δεν αμείβονται αλλά ζουν μαζί στο ίδιο νοικοκυριό δηλ. συμβοηθούντα μέλη οικογενειακών Α2.3 επιχειρήσεων) Α3 Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Β Β1 Β2 Β3 Β4 Β5 Β6 (Επεξήγηση1 : Η ερώτηση αφορά τη συμμετοχή σας σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης τη χρονική στιγμή κατά την είσοδό σας σε αυτή την πράξη του ΕΚΤ. (Επεξήγηση 2: η συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης εννοεί μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, μαθητευόμενους σε Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης που παρέχουν αρχική επαγγελματική κατάρτιση στους απόφοιτους της υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης, μαθητευόμενους και πρακτικά ασκούμενους σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, συμμετέχοντες σε προγράμματα Κέντρων Δια Βίου Μάθησης που παρέχουν συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, γενική εκπαίδευση ενηλίκων, επαγγελματικό προσανατολισμό και δια βίου συμβουλευτική, μαθητευόμενους Κολλεγίων, μαθητευόμενους και πρακτικά ασκούμενους Σχολών που εποπτεύονται από τα Υπουργεία Πολιτισμού, Ναυτιλίας, Τουρισμού κλπ, φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης)

42 Γ.ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε (την κατηγορία που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχετε) (υποχρεωτικά 1 επιλογή ΝΑΙ) Γ1 Γ2 Γ3 Γ4 Γ5 Γ6 Γ7 Γ8 Δ. ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΑ ΑΤΟΜΑ Επεξήγηση 1. Το νοικοκυριό μπορεί να αποτελείται από ένα άτομο ή από περισσότερα, όχι κατ ανάγκη συγγενικά, που μένουν κάτω από την ίδια στέγη/διεύθυνση και μοιράζονται τα έξοδα του νοικοκυριού ή καθημερινές ανάγκες. Από την έννοια του νοικοκυριού εξαιρούνται οι συλλογικές κατοικίες όπως π.χ. ιδρύματα, νοσοκομεία, γηροκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, στρατιωτικές μονάδες κλπ Επεξήγηση 2. :Εννοούνται τα νοικοκυριά που όλα τα μέλη τους (συμπεριλαμβανομένων και εσάς των ιδίων) είναι άνεργα, εγγεγραμμένα ή μη εγγεγραμμένα στον ΟΑΕΔ, αναζητούντες ή μη αναζητούντες εργασία, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και συνταξιούχων, κάθε ηλικίας. Επεξήγηση 3 : Στην περίπτωση που είστε ανύπανδροι φοιτητές κάτω των 25 ετών, δεν εργάζεστε και διαμένετε σε προσωρινά νοικοκυριά, τότε νοικοκυριό κατά την έννοια της ερώτησης θεωρείται η μόνιμη κατοικία σας, δηλ. η κατοικία/νοικοκυριό των γονιών σας. Συνεπώς, αν Δ1 κανείς από τους γονείς σας δεν εργάζεται, στην ερώτηση αυτή απαντάτε «ναι» Επεξήγηση : Ως Συντηρούμενα τέκνα εννοούνται α) τα παιδιά έως 17 ετών και β) οι ενήλικες ηλικίας ετών που δεν εργάζονται ούτε είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και ζουν τουλάχιστον με έναν από τους δυο γονείς τους. γ) Οι ενήλικες κάτω των 25 ετών που είναι φοιτητές, ανύπανδροι, δεν εργάζονται και ζουν προσωρινά σε άλλο νοικοκυριό, θεωρούνται Δ2 «συντηρούμενα τέκνα» στο νοικοκυριό των γονιών τους κατά την έννοια της ερώτησης. Επεξήγηση :Εννοείται το νοικοκυριό που αποτελείται από έναν ενήλικα (18 ετών και άνω) με ένα ή περισσότερα συντηρούμενα τέκνα. Επεξήγηση (2): Ως Συντηρούμενα τέκνα εννοούνται α) τα παιδιά έως 17 ετών και β) οι ενήλικες ηλικίας ετών που δεν εργάζονται ούτε είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και ζουν τουλάχιστον με έναν από τους δύο γονείς τους γ) Οι ενήλικες κάτω των 25 ετών που είναι φοιτητές, ανύπανδροι, δεν εργάζονται και ζουν προσωρινά σε άλλο νοικοκυριό, θεωρούνται Δ3 «συντηρούμενα τέκνα» στο νοικοκυριό των γονιών τους κατά την έννοια της ερώτησης. Δ4 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ5 (Eπεξήγηση : Τσιγγάνοι που ομιλούν τη γλώσσα Ρομανί, διαβιούν εντός των γεωγραφικών ορίων Δ6 της ελληνικής επικράτειας και είναι πολίτες της ΕΕ) (Επεξήγηση : Μετανάστης είναι ο αλλοδαπός που διαμένει στην Ελλάδα νόμιμα, για διάστημα άνω του έτους με άδεια διαμονής που του παρέχει πρόσβαση στην αγορά εργασίας, καθώς και τα μέλη της οικογένειάς του, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, που διαμένουν στην Ελλάδα με άδεια Δ7 διαμονής ως συντηρούμενα μέλη)

43 Παρακαλούμε συμπληρώστε εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ειδικές ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: (εάν ανήκετε σε περισσότερες από μία κατηγορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε αντίστοιχα). Δ8 Δ9 Δ10 Δ11 Δ12 Δ13 Δ14 (Eπεξήγηση : Πρόσφυγες είναι οι Αλλοδαποί ή ανιθαγενείς που τους έχει χορηγηθεί από την αρμόδια ελληνική αρχή καθεστώς πρόσφυγα ή δικαιούχου επικουρικής προστασίας, δηλ. αντίστοιχη άδεια διαμονής. Αιτούντες άσυλο ή αιτούντες διεθνή προστασία: Αλλοδαποί ή ανιθαγενείς που τους έχει δοθεί από την αρμόδια ελληνική αρχή «δελτίο αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού» ή ««δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία» Ασυνόδευτοι ανήλικοι Είναι τα πρόσωπα ηλικίας κάτω των 18 ετών, τα οποία φθάνουν στην Ελλάδα, χωρίς να συνοδεύονται από ενήλικα υπεύθυνο για τη φροντίδα τους, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ή πρακτική και για όσο χρόνο κανένας υπεύθυνος ενήλικας δεν ασκεί στην πράξη την επιμέλειά τους ή οι ανήλικοι που εγκαταλείπονται ασυνόδευτοι μετά την είσοδό τους στην Ελλάδα. (Επεξήγηση Τα άτομα πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία εγκεκριμένο κατά νόμο θεραπευτικό πρόγραμμα σωματικής και ψυχικής απεξάρτησης) (Επεξήγηση Φυλακισμένοι : τα άτομα που εκτίουν ποινές ή μέτρα που συνεπάγονται στέρηση της ελευθερίας τους σύμφωνα με απόφαση ποινικής δικαστικής αρχής. Οι αποφυλακισμένοι είναι τα άτομα που έχουν αποφυλακιστήριο. Ανήλικοι παραβάτες θεωρούνται όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα ετών και τους έχουν επιβληθεί από τα Δικαστήρια ανηλίκων αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα ή, για την ηλικιακή ομάδα ετών, το μέτρο του ποινικού σωφρονισμού Συμπεριλαμβάνονται και περιπτώσεις επιβολής αναμορφωτικών μέτρων από Ανακριτή ή Εισαγγελέα, όταν αυτός απέχει από την άσκηση ποινικής δίωξης, καθώς και περιπτώσεις εισαγωγής ανηλίκων σε ίδρυμα ) (Επεξήγηση : Σύμφωνα με το Ν.4331/2015, το ΚΕ.Π.Α. εξασφαλίζει ενιαία υγειονομική κρίση για τον καθορισμό του βαθμού αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών φορέων, συμπεριλαμβανομένου του Δημοσίου, καθώς και των ανασφάλιστων, για τους οποίους απαιτείται πιστοποίηση της αναπηρίας) (Επεξήγηση Tα άτομα που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, τα οποία στερούνται πρόσβασης ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη κατοικία που πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Συμπεριλαμβάνονται ιδίως αυτοί που διαβιούν στο δρόμο, σε ξενώνες, αυτοί που φιλοξενούνται από ανάγκη προσωρινά σε ιδρύματα ή άλλες κλειστές δομές, καθώς και αυτοί που διαβιούν σε ακατάλληλα καταλύματα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης οι γυναίκες που φιλοξενούνται σε ξενώνες γυναικών θυμάτων βίας και οι ενήλικες που φιλοξενούνται σε Δομές Παιδικής Προστασίας και οι οποίοι δεν σπουδάζουν) Τα άτομα που λαμβάνουν το εν λόγω εισόδημα στη βάση των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής της ισχύουσας Κ.Υ.Α. αριθμ /ΓΔ1.2/ (ΦΕΚ 3018 Β

44 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 6.2: ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ Το απογραφικό δελτίο εξόδου συμμετεχόντων ΕΚΤ συμπληρώνεται και υποβάλλεται από τον μαθητευόμενο στο ΠΣΔΜ. Το ΠΣΔΜ έχει παραμετροποιηθεί κατάλληλα ώστε να απαιτείται μόνο η συμπλήρωση των πεδίων που σχετίζονται με την παρούσα Πράξη. Η συμπλήρωση του αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των επιδοτήσεων. Στοιχεία Πράξης ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ 1. ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ (MIS): 2. ΚΩΔ. ΥΠΟΕΡΓΟΥ(ΟΠΣ): Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα 3. ΑΑ Δελτίου : (συστήματος ΟΠΣ) 5. Ημ. Συμπλήρωσης (συστήματος ΟΠΣ): 7. Κωδ. Συμμετέχοντα : (ανωνυμοποιημένος κωδικός ΟΠΣ) 4. Έκδοση Δελτίου (συστήματος ΟΠΣ) 6. Ημ. Υποβολής: (συστήματος ΟΠΣ) 8. Κωδ. Συμμετέχοντα (συστήματος Δικαιούχου): 9. ΑΜΚΑ Συμμετέχοντα 10. ΑΦΜ Συμμετέχοντα: 11. Άλλο ID: 12. Ημερομηνία Εξόδου Συμμετέχοντα: 13. Ο/η Συμμετέχων/ουσα ολοκλήρωσε την πράξη; Σημειώστε ποια είναι η εργασιακή σας κατάσταση μετά την ημερομηνία λήξης της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα: Α. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά την Έξοδο) Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Α1 Α2 Είμαι εγγεγραμμένος/η άνεργος/η στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας σε ισχύ (συμπεριλαμβάνονται και οι εποχικά εργαζόμενοι για το διάστημα που δεν εργάζονται) Είμαι εργαζόμενος/νη ή αυτοαπασχολούμενος/νη

45 Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Αν είστε εργαζόμενος παρακαλούμε σημειώστε σε ποια από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε : A2.1 Απασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και A2.1.1 αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης και A2.1.2 ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και A2.1.3 αορίστου χρόνου Απασχολούμαι με σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης και A2.1.4 ορισμένου χρόνου (συμπεριλαμβάνεται η εποχική απασχόληση) A2.1.5 Απασχολούμαι με εκ περιτροπής απασχόληση A2.1.6 Απασχολούμαι αμειβόμενος/η με εργόσημο A2.2 Απασχολούμενος στο δημόσιο τομέα (ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) A2.2.1 Απασχολούμενος με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου A2.2.2 Απασχολούμενος με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου A2.2.3 Είστε Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος ; Α2.3 Είμαι αυτοαπασχολούμενος/η Α2.4 Άλλη σχέση εργασίας που δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω Αν έχετε απαντήσει ΝΑΙ στην ερώτηση Α2, η θέση απασχόλησης που Α2.0 κατέχετε συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Δεν ανήκω σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες (Δεν είμαι ούτε εγγεγραμμένος άνεργος στον ΟΑΕΔ ούτε Α3 εργαζόμενος/αυτοαπασχολούμενος) Δεν είμαι εγγεγραμμένος/νη στον ΟΑΕΔ, ούτε εργάζομαι, αλλά Α3.1 αναζητώ εργασία και είμαι άμεσα διαθέσιμος να εργαστώ Δεν εργάζομαι, δεν είμαι εγγεγραμμένος άνεργος, δεν αναζητώ Α3.2 εργασία Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (κατά την Έξοδο) Συμμετέχετε σε κάποιο (άλλο) πρόγραμμα κατάρτισης ή εκπαίδευσης ή δια βίου μάθησης, επιδοτούμενο ή μη; Αν ναι, σημειώστε σε ποια Β από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε: Mαθητής/τρια πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Συμπεριλαμβάνονται και τα Σχολεία Β1 Δεύτερης Ευκαιρίας)

46 Κωδικός Περιγραφή Ερωτήματος Απάντηση Β2 Μαθητευόμενος/τρια σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ή σε ΙΕΚ ή σε Κολλέγιο ή σε Σχολές που εποπτεύονται από άλλα Υπουργεία εκτός του Υπ. Παιδείας, όπως π.χ. η Ναυτική Ακαδημία, Τουριστικές Σχολές κ.λπ. Β3 Συμμετέχων/ουσα σε κάποιο πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (π.χ ΚΕΚ) Β4 Είμαι Φοιτητής/τρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης Β5 Συμμετέχω σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με αμοιβή (ως φοιτητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητευόμενος ΙΕΚ, τουριστικών σχολών, Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού κτλ) Β6 Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια ή υποψήφιος/ια Διδάκτωρ Β0 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ή δια βίου μάθησης στο οποίο συμμετέχετε, συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο προγράμματος του ΕΣΠΑ? Ε. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΑΞΗΣ (κατά την Έξοδο) Ε1 Αποκτήθηκε εξειδίκευση μετά την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα (πιστοποιητικό, δίπλωμα, πτυχίο κ.ο.κ.)

47 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.1: ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Τίτλος Πράξης: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» με Κωδικό ΟΠΣ Υποέργο 16: «Διαχείριση Πράξης» Α Τ Ο Μ Ι Κ Α Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Α Κ Α Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η Ο Δ Ο Ι Π Ο Ρ Ι Κ Ω Ν Ε Ξ Ο Δ Ω Ν Ονοματεπώνυμο:. Όνομα Πατρός / Μητρός:.. Ημερομηνία και τόπος γέννησης: Α.Φ.Μ.: Δ.Ο.Υ.:. ΑΔΤ:.. Δ/νση κατοικίας: Οδός: Αριθμός: Πόλη: Τ.Κ.: Τηλ. Οικίας: Κιν.Τηλ:.. Εmail. Τράπεζα:.. Τραπεζικός Λογαριασμός: IBAN:. Έδρα/Σχολείο Τοποθέτησης:.. Ιδιότητα: Σκοπός μετακινήσεων: Εποπτεία μαθητείας στον εργασιακό χώρο (συμπλήρωση ωραρίου) Οι ημερομηνίες μετακινήσεων ανά μήνα, ο τόπος μετάβασης, η δαπάνη χιλιομετρικής αποζημίωσης, το μέσο μετακίνησης, η δαπάνη διοδίων και εισιτηρίων, αναλυτικά και στο σύνολο αποτυπώνονται στις συνημμένες ατομικές καταστάσεις οδοιπορικών εξόδων ανά μήνα. Συνολική Δαπάνη ( ) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ άρθρο 8 Ν.1599/1986 Ποσό Έλεγχος Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις για ψευδή δήλωση που προβλέπει ο νόμος, δηλώνω ότι: 1) Τα στοιχεία που δηλώνω είναι ακριβή, 2) Η μετακίνηση έγινε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο μου ή του/της συζύγου μου με αρ. κυκλοφορίας. και με αρ. αδείας οδήγησης... του ιδίου, 3) Η δαπάνη αυτή δεν θα πληρωθεί από άλλη πηγή, πέραν από τη ΣΑΕ 2017ΣΕ Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Ημερομηνία Ο/Η δηλών / ούσα Συνημμένα: Ονοματεπώνυμο (υπογραφή - σφραγίδα) Ονοματεπώνυμο & υπογραφή Μετακινούμενου

48

49 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7.3 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Συγκεντρωτική κατάσταση οδοιπορικών εξόδων από. έως.. (συνολική διάρκεια μαθητείας) Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτή: Έδρα/ΙΕΚ Τοποθέτησης: Ειδικότητα: Τίτλος Πράξης: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» με Κωδικό ΟΠΣ Υποέργο 16: «Διαχείριση Πράξης» Ο Διευθυντής του ΙΕΚ (υπογραφή - σφραγίδα)

Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα

Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΤ 1. ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ ΟΠΣ (MIS):. ΚΩΔ. ΥΠΟΕΡΓΟΥ(ΟΠΣ): Στοιχεία Δελτίου - Συμμετέχοντα 3. ΑΑ Δελτίου : (συστήματος ΟΠΣ) 4. Έκδοση Δελτίου (συστήματος ΟΠΣ) 5. Ημ. Συμπλήρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας Έτος - Τάξη Υλοποίηση και Εφαρμογή Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου Πράξη: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» Ε. Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/2014/013 EL/ODYSSEFS FOKAS

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/2014/013 EL/ODYSSEFS FOKAS ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ: EGF/214/13 EL/ODYSSEFS FOKAS ΠΡΟΣ: ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Επώνυμο: Όνομα: Όνομα και Επώνυμο Πατέρα: Όνομα και Επώνυμο Μητέρας: Φύλο: Άνδρας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL»

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL» Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας «MathiteiaEPAL» 2η έκδοση Πράξη: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» ΑΠ 7, 8 και 9, Κωδικός ΟΠΣ 5005892 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Διευκρινιστικά Σχόλια

Δείκτης Διευκρινιστικά Σχόλια ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 - κοινών δεικτών του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ) CO01 Άνεργοι, συμπεριλαμβανομέν ων των μακροχρόνια ανέργων Σύμφωνα με τον ορισμό

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ»

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ------ Ταχ Δ/νση : ΤΚ Πόλη : Ιστοσελίδα : Email : Τηλέφωνο :

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Μαρούσι, Μάρτιος 2017 1η έκδοση Δικαιώματα μαθητευομένων Οι μαθητευόμενοι έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα: 1. Στον μαθητευόμενο παρέχεται αμοιβή σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 3 ης Σεπτεμβρίου 36, 10432 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο: 210 52 18 700 Φαξ: 210 52 18 754 Email: kanep@otenet.gr Δικτυακός τόπος: www.kanep-gsee.gr Α) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Όνομα ΠΑΤΕΡΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

: :

:  : EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 23-02-2017 Κέρκυρα, 22/02/2017 Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Καποδιστρίου 96, 262 24 ΠΑΤΡΑ Τηλ.: 2613012630, Fax:2610315498 E-mail: info@apasxolisi-ellada.gr http://www.apasxolisi-ellada.gr ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι εμπιστευτικό και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. για συμμετοχή στην Πράξη: Α.Σ. ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Τράιμπερ 4 και Σωνιέρου, Αθήνα Τ.Κ. 104 38 Πλ. Βάθης 210. 88.18.946 210.52.45.302 Ημερομηνία:./ /. Αρ. Αίτησης:./ 2013 horizonsline12@gmail.com ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Συμμετοχής - Απογραφικό Δελτίο Εκπαιδευόμενου

Έντυπο Συμμετοχής - Απογραφικό Δελτίο Εκπαιδευόμενου Επώνυμο: Όνομα: Τηλ.: Κιν.: Email: Αρ. Πρωτ.*: Προς: *Συμπληρώνεται από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) Θέμα: Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Α/Α ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ Μαρούσι, Νοέμβριος 2017 1η έκδοση Εισαγωγή Η Μαθητεία στα Ι.Ε.Κ., η οποία ορίζεται στο εξής ως «Πρόγραμμα Μαθητείας Ι.Ε.Κ.» αποτελείται από δύο τμήματα: «Πρόγραμμα Μαθητείας

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Σεπτέμβριος η έκδοση

Μαρούσι, Σεπτέμβριος η έκδοση ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ./ ΜΑΘΗΤΕΙΑ Ι.Ε.Κ.) Μαρούσι, Σεπτέμβριος 2017 2η έκδοση Εισαγωγή Το Μεταλυκειακό έτος τάξη μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Μαρούσι, Μάρτιος 2017 1η έκδοση Βασικές υποχρεώσεις των εργοδοτών που συμμετέχουν στο «Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ» Οι εργοδότες που συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, 23/02/2017 Αριθμ. Πρωτ.: Ταχ. Δ/νση Τ.Κ. Πόλη Ιστοσελίδα Email Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ: 1.1 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Π/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός των Εντύπων, Βιβλίων, Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών του «Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας» των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός των Εντύπων, Βιβλίων, Βεβαιώσεων και Πιστοποιητικών του «Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας» των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. ΦΕΚ 3395 τ.b /10-08-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---- Βαθμός Ασφαλείας:

Διαβάστε περισσότερα

: :

:  : EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Κέρκυρα, 22/02/2017 Αριθμ. Πρωτ.: 880 Ταχ. Δ/νση : Αλυκές

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ------ Ταχ. Δ/νση : Ακτή Δυμαίων 25Α Τ.Κ. Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» ΓΕΝΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» ΓΕΝΙΚΑ Hmeromhn;ia... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ΥΠ.Π.Ε.Θ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ -1-2017 Αρ.Πρωτ:.. ΕΠΑΛ Ταχ. Δ/νση:..

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» ΓΕΝΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤO «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ» ΓΕΝΙΚΑ Hmeromhn;ia... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (ΥΠ.Π.Ε.Θ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΛΕΙΑΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του Νομού Ηλείας»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Η Πράξη «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ» Λαμία, 23.02.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. Φ.59/1510 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην πράξη : «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην πράξη : «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ» Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συν-Κοινωνία Απασχόλησης» - Αίτηση Υποψηφίου Σελίδα 1 από 8 «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΤοπΣΑ)» Αίτηση υποψήφιου για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ (φωτογραφία) «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» Έργο ΤΟΠΣΑ: «Eχετλαίος» Συντονισμός Διαχείριση: ΠΡΟΟΨΙΣ Α.Ε. Τρεμπεσίνας 32, 12136 Περιστέρι Τηλ. 210 5244760,Fax:210

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 10/10/2013 Αρ. Πρωτ.: 11156 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές Ερωτήσεις Σελ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές Ερωτήσεις Σελ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΙΤΩΝ Δ..ΙΙ..Ε.Κ.--..ΙΙ..ΙΙ..Ε.Κ.. ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΤΑΙΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Α. Γενικές Πληροφορίες Σελ. 2 Β. Δικαιολογητικά Σελ. 3 Γ. Περιγραφή της διαδικασίας Σελ. 4 Δ. Συχνές

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ» EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2 η Aνακοινοποίηση στο ορθό 24/02/2017 Ερμούπολη, 23/02/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΟΠΣ-ΕΣΠΑ : Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020: Οδηγίες συμπλήρωσης Απογραφικού Δελτίου Συμμετεχόντων Πράξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ------ Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 5 Τηλέφωνο::

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση : Ανεξαρτησίας 146 Τ.Κ. Πόλη : 45444

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την συμπλήρωση του Εντύπου Ε3.4: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών σύμβασης Μαθητείας

Οδηγίες για την συμπλήρωση του Εντύπου Ε3.4: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών σύμβασης Μαθητείας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ:«2018-19/(ΥΠ.Π.ΕΘ.)/1 ΜΑΘΗΤΕΙΑ/ΕΠΑΛ/ Γ' ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΈΤΟΥΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ» Οδηγίες για την συμπλήρωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 67, ΤΚ 82200, Βροντάδος, Χίος ΤΗΛ: 22710 93364, ΦΑΞ: 22710 93760 e-mail: chios-eko@gmail.com Πληροφορίες: www.chios-eko.gr Αίτηση υποψήφιου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ " A.R.T.A. (Business start-up) Activities Revitalizing The Area "

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ  A.R.T.A. (Business start-up) Activities Revitalizing The Area ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «Ένα τοπικό σχέδιο δράσης για την εκκίνηση επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας» Α.Π. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Φωτογραφία A. ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. BOΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. BOΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ BOΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ------ Διεύθυνση: Eλ. Βενιζέλου 26 Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

12.000 έως και 16.000

12.000 έως και 16.000 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού» για συμμετοχή στην πράξη:

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ι Τ Η Σ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν.

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ Δ/νση: Μεραρχίας 153 Τηλ.: Fax: Μail:

2 Ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ Δ/νση: Μεραρχίας 153 Τηλ.: Fax: Μail: 2 Ο ΕΠΑ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ Δ/νση: Μεραρχίας 153 Τηλ.: 2321039906 Fax: 2321039907 Μail: mail@2epal-serron.ser.sch.gr Μεταλυκειακό έτος Τάξη μαθητείας Ενημερωτικό Σημείωμα για Επιχειρήσεις Το Μεταλυκειακό έτος τάξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων

Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων Οκτώβριος 2017 ΙΝΕ - ΓΣΕΕ www.inegsee.gr info@inegsee.gr Περιεχόμενα 3 4 1. Εισαγωγή 2. Προϋποθέσεις έναρξης πρακτικής άσκησης 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Παρακαλώ όπως εγκρίνετε την εγγραφή του παιδιού μου σε έναν από τους πιο κάτω Παιδικούς Σταθμούς της επιλογής μου :

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Παρακαλώ όπως εγκρίνετε την εγγραφή του παιδιού μου σε έναν από τους πιο κάτω Παιδικούς Σταθμούς της επιλογής μου : Ημερομηνία:.. Αρ. Πρωτοκόλλου:. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Παρακαλώ όπως εγκρίνετε την εγγραφή του παιδιού μου σε έναν από τους πιο κάτω Παιδικούς Σταθμούς της επιλογής μου : Α) Β) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ (όπως αναγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας

Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας Επιχειρήσεις και Μαθητεία απόφοιτων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) Γενικά περί μαθητείας Ως Μαθητεία ορίζεται το εκπαιδευτικό σύστημα στο οποίο ο μαθησιακός χρόνος εναλλάσσεται μεταξύ χώρου εργασίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ------ ιεύθυνση:μανδηλαρά 23 Τηλέφωνο:2453924 Fax: 2453929

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ------ Ταχ. Δ/νση : Ακτή Δυμαίων 25Α Τ.Κ. Πόλη

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αθήνα, 17/12/2018. Αριθμ. Πρωτ.: Φ34.1/20758

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Αθήνα, 17/12/2018. Αριθμ. Πρωτ.: Φ34.1/20758 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 17/12/2018 Αριθμ. Πρωτ.: Φ34.1/20758 Ταχ. Δ/νση : Τσόχα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου :

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : την Απασχόληση «ΠΑΣΙΘΕΑ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψηφίου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου : Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] «Τοπικό Σχέδιο απασχόλησης για την Αναζωογόνηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ Β2 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΤΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «Συν-Εργασία στη Χίο» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης: «Δίκτυο τοπικών φορέων για την ανάπτυξη της

Διαβάστε περισσότερα

Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας»

Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Ελευσίνας» Aίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΦΥΛΟ ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ../../.. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ:../../.. ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ»

«Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, 47100 Κωστακιοί Άρτας ΤΗΛ. 26810-50234, ΦΑΞ: 26810-50330 www.topsa-arta.gr info@topsa-arta.gr www.facebook.com/topsa.arta Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση υποψήφιου ωφελούμενου της Πράξης «Τοπικά σχέδια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ «...»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ «...» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Α Ι Τ Η Σ Η Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ω Ν Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Ζ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «..» Έργο: «Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

για την πράξη: Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΝΙΚ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΟΛ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε - ΟΝ LINE

για την πράξη: Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΝΙΚ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΟΛ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε - ΟΝ LINE ΣΥ ΝΤ ΟΝ ΙΣΤ ΗΣ ΕΤ ΑΙ Ρ ΟΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ.. για την πράξη: «Στήριξη ανέργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» κωδικός ΟΠΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιου ωφελούμενου στο πλαίσιο του έργου «Α(Γ)ΡΩΓΟΣ» που υλοποιείται στα πλαίσια των «Τοπικών Σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ-Α ΦΑΣΗ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ- ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ-Α ΦΑΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ------ Ακτή Δυμαίων 25 α, Τ.Κ.26222 Πάτρα Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Μυτιλήνη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Αρ. Πρωτ. : 966 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΞ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΞ. ΦΕΚ 2726 τ.b /9-7-2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ----- Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος: Οικογενειακό Επίδομα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ», το οικογενειακό επίδομα χορηγείται στους μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Mυτιλήνη, 18/06/2018. Αριθμ. Πρωτ.: 3529

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Mυτιλήνη, 18/06/2018. Αριθμ. Πρωτ.: 3529 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Mυτιλήνη, 18/06/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 3529 Ταχ. Δ/νση : Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ------ Μυτιλήνη 10-03-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Α ΤΑΞΗΣ Ε.Ν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Α ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΚΕΣΕΝ) ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4823853-854 FAX : 210 4813314 E mail : Kesenpl@yen.gr ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 22/11/2017. Αριθμ. Πρωτ.: Φ.19/ΚΔ/12751

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 22/11/2017. Αριθμ. Πρωτ.: Φ.19/ΚΔ/12751 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 24-11-2017 (Ως προς την ημερομηνία των εγγραφών των μαθητευομένων, σελ. 5) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Β ΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ------ Ταχ. Δ/νση : Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δραστηριότητες απασχόλησης και ψυχαγωγίας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Δραστηριότητες απασχόλησης και ψυχαγωγίας ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Ενέργειες Στήριξης Ηλικιωμένων και Λοιπών Ατόμων που χρήζουν Βοηθείας για την Ενίσχυση της Απασχολησιμότητας των Εμμέσως Ωφελουμένων Ατόμων» του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ» Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ :...,

Διαβάστε περισσότερα

ράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες οµάδες»,

ράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες οµάδες», Α/Α Αίτησης (Φωτογραφία) ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες οµάδες», Κατηγορία Παρέµβασης 1: «Πρόληψη και αντιµετώπιση του κοινωνικού αποκλεισµού ευπαθών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ».

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ». EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ/ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Τρίπολη, 23/02/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ. «Ανακυκλω - ΖΩ»

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ. «Ανακυκλω - ΖΩ» (φωτογραφία) «Δίκτυο Τοπικών Φορέων για την Δημιουργία Απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο τομέα της ανακύκλωσης» Έργο ΤΟΠΕΚΟ: «Ανακυκλω - ΖΩ» Συντονισμός Διαχείριση: BEE GROUP ΑΕ Παλαιολόγου 19,

Διαβάστε περισσότερα

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ)

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα Βεβαίωση ανεργίας, όπου εμφαίνεται ανεργία πάνω από 12 μήνες (χορηγείται από τον ΟΑΕΔ) Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ο Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α «Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο Υ Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Ο Υ» Τ Ι Τ Λ Ο Σ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ «Τ Ο Π Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Η Σ Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα. Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου

Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα. Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου Μεταλυκειακό εκπαιδευτικό σύστημα Ανάπτυξη πρακτικών/τεχνικών δεξιοτήτων επί ενός συγκεκριμένου αντικειμένου Προαιρετική φοίτηση Κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου με πτυχίο ΕΠΑ.Λ. Δυικό/Διπλό σύστημα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλώ να εγκρίνετε την αίτηση μου για την εγγραφή του/των παιδιού/ιών μου:

Παρακαλώ να εγκρίνετε την αίτηση μου για την εγγραφή του/των παιδιού/ιών μου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Σύρος, / /2014 Αριθ. Πρωτ. Σύρος, / /2018 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ. ΤΜΗΜΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ : Δ/ΝΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ : πόλη.τ.κ.οδός.αριθμ...τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Α ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ------ Tαχ. Δ/νση: Αρκαδίου 8 Τ.Κ. Πόλη: 35131

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑ.Σ - ΕΠΑ.Λ και ΙΕΚ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑ.Σ - ΕΠΑ.Λ και ΙΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑ.Σ - ΕΠΑ.Λ και ΙΕΚ 1. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας Μαθητεία σε εργασιακό χώρο πραγματοποιείται ως εξής για τους μαθητευόμενους των εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο:

Τελευταία ημερομηνία θεώρησης : Έγγαμος/η Άγαμος/η Άλλο: (Φωτογραφία) «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών της Περιφέρειας Θεσσαλίας» Έργο ΤοπΣΑ:ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΘΕΤΤΑΛΩΝ Συντονιστής: ΘΕΨΥΠΑ Αγίου Όρους 6Β, Λάρισα, ΤΚ 41335,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (φωτογρα φία) «Ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω» Έργο ΤΟΠΣΑ: «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ» Συντονισμός Διαχείριση: European Profiles ΑΕ Βατάτζη 401, 11472 Αθήνα Τηλ. 210 8210895, Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σχέδιο Δράσης «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλυκειακό Έτος- Τάξεις Μαθητείας στα ΕΠΑΛ

Μεταλυκειακό Έτος- Τάξεις Μαθητείας στα ΕΠΑΛ Μεταλυκειακό Έτος- Τάξεις Μαθητείας στα ΕΠΑΛ Ο νέος θεσμός του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξεις Μαθητείας. διανύει την Α Φάση υλοποίησης του και συνεχίζει δίνοντας την ευκαιρία σε περίπου 2.000 κατόχους απολυτηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ

ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. ΑΔΤ:. ή διαβατήριο:. Ημερ/νία Γέννησης Φύλο: Άρρεν..Θήλυ.. Πόλη ή Χωριό Οδός:., Αριθμός Τ.Κ Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το φορέα] ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιου Ωφελούμενου ( * ) στο έργο: «Ανάπτυξη Μακεδονικού Κάμπου μέσα από την Αξιοποίηση του Τοπικού Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο Δράσης: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Σχέδιο Δράσης: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Α.Ε. ΟΤΑ, Συντονιστής Εταίρος Περιφέρεια Πελοποννήσου Πελοπόννησος ΚΣΣΑ Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Δήμος Νότιας Κυνουρίας Δήμος Ευρώτα Δήμος Μονεμβασιάς

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αριθ. ανακοίνωσης Τ O Π Σ Α... /... /... [συμπληρώνεται από τον υποψήφιο] Αριθ. πρωτ/λου αίτησης... [συμπληρώνεται από το δικαιούχο φορέα] ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (*) Υποψήφιου Ωφελούμενου στο πλαίσιο Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Το 1 ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας έτοιμο για το «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας Μαθητεία σε εργασιακό χώρο» που έρχεται στα ΕΠΑΛ από τον Οκτώβριο

Το 1 ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας έτοιμο για το «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας Μαθητεία σε εργασιακό χώρο» που έρχεται στα ΕΠΑΛ από τον Οκτώβριο Το 1 ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας έτοιμο για το «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας Μαθητεία σε εργασιακό χώρο» που έρχεται στα ΕΠΑΛ από τον Οκτώβριο Τη δυνατότητα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε νέους, κατόχους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΤΥΠΟ 3: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΑΕΔ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Σ.ΕΠ.Ε. ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΑΕΔ ΚΩΔ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Σ.ΕΠ.Ε. ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ A. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Α.Μ.Ε. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ή 1 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΚΕΣΕΝ) ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4823853 FAX : 210 4813314 E mail : Kesenpl@yen.gr ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής. στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης»

Αίτηση συμμετοχής. στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β3 Μαρούσι, 12/12/2014

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ»

Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στην Πράξη «ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» Προς: Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ένωση Υποστηρικτικών Φορέων για την υλοποίηση Επιχειρηματικών Ιδιωτικών σχεδίων «ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ» *Αριθμός Πρωτοκόλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Θέμα: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ------ Ταχ. Δ/νση : Λεωφόρος Γεωργικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την συμπλήρωση του Εντύπου Ε3.4: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών σύμβασης Μαθητείας

Οδηγίες για την συμπλήρωση του Εντύπου Ε3.4: Αναγγελία έναρξης / μεταβολών σύμβασης Μαθητείας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ:«2017/(ΥΠ.Π.ΕΘ.)/2 ΜΑΘΗΤΕΙΑ/ΕΠΑΛ/ Β' ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΈΤΟΥΣ - ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ» Οδηγίες για την συμπλήρωση του Εντύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΨΥΧΙΚΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ www.topsagfp.gr Η Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα

Διαβάστε περισσότερα

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων»

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» «Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» Στοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση: Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, 26223, Πάτρα e-mail: info@datarc.gr Τηλέφωνο/FAX: 2611100200/2610240902

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες

Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» - Ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/τριες Περιεχόμενα 1. Τι είναι η Πρακτική Άσκηση;... 2 2. Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα;... 2 3. Οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Α. Νομικό Πλαίσιο. Το ύψος του μηνιαίου ποσού του επιδόματος είναι 1000 ευρώ ανά προστατευόμενο τέκνο.

Α. Νομικό Πλαίσιο. Το ύψος του μηνιαίου ποσού του επιδόματος είναι 1000 ευρώ ανά προστατευόμενο τέκνο. Αθήνα, 10 Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ Πληροφορίες: Ε. Σταυρακάκη: 213

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Β ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΚΕΣΕΝ) ΤΜΗΜΑ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-4823853 FAX: 210-4813314 Email:Kesenm@lib.yen.gr ΘΕΜΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ-ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα