Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES"

Transcript

1 Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES Σεμνός δημιουργός ή ευφυής κροίσος; Θα ήταν μεγάλη παράλειψη για ένα βιβλίο που εξετάζει τη σχέση χρήματος και αστρολογίας να μην αναφερθεί στους παράγοντες εκείνους που δημιούργησαν τις συνθήκες για τη ραγδαία οικονομική και κοινωνική άνοδο μιας από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της τελευταίας δεκαετίας: του Bill Gates, ιδρυτή της εταιρίας Microsoft και εμπνευστή του περιβάλλοντος Windows. Στα νεανικά του χρόνια ο Bill Gates εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Harvard για να αφιερωθεί στις προσπάθειές του για την ίδρυση της Microsoft, μιας εταιρίας που ξεκίνησε το 1975 και έχει εξελιχθεί σήμερα στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό γίγαντα του πλανήτη. Η προνοητικότητα και η οξυδέρκεια του Bill Gates, τον ώθησε να υποστηρίξει τη χρήση των προσωπικών υπολογιστών (PC s), οδηγούμενος α- πό την πεποίθηση ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο σε κάθε εταιρία και σε κάθε σπίτι. Η επιχειρηματική του ευφυΐα αποδείχθηκε τελικά καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της Microsoft και της βιομηχανίας λειτουργικών συστημάτων, καθώς και άλλων προγραμμάτων της αγοράς. Ο Bill Gates υ-

2 94 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ πηρέτησε επί 25 χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος τη Microsoft και τον Ιανουάριο του 2000 παρέδωσε τη διακυβέρνησή της σε άλλον, παραμένοντας πρόεδρος της εταιρίας και, φυσικά, ο κορυφαίος αρχιτέκτονας του λογισμικού της. Μόνιμος σκοπός και επιδίωξη του πολυμήχανου Bill Gates είναι να αφιερωθεί σ αυτό που τον έλκει πιο πολύ: τη βελτίωση των εφαρμογών της Microsoft και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών έτοιμων να ανταποκριθούν στη νέα εποχή του Ίντερνετ. Σήμερα η εταιρία της Microsoft έχει δεσμευθεί σε σχέδια μεγάλης εμβέλειας, κάτι που φαίνεται από τις επενδύσεις αλλά και από τα κέρδη της, τα οποία ανέρχονται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Από αστρολογική σκοπιά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μοιραίες αλληλεπιδράσεις του γενέθλιου χάρτη του Bill Gates με τα ωροσκόπια του τόπου γέννησής του, του Seattle, καθώς και της μετοχής του αγαπημένου του παιδιού, της Microsoft. Η σύντομη μελέτη που ακολουθεί έχει σκοπό να επισημάνει αυτούς τους συσχετισμούς. Το ωροσκόπιο που σφραγίζεται από τους κανόνες της αρχαίας ελληνικής αστρολογίας BILL GATES 28 Οκτωβρίου :15 μ.μ. (PSΤ +8) 122W20, 47Ν36 Seattle, Washington Ημέρα: Πλανητική ώρα: : 0 : +9 : +16 : +10 :+12 : +17 : -2 Κλήρος της Τύχης: Κλήρος του Πνεύματος: Στον οίκο της χαράς της: & À Â Βασιλίσκο

3 Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES 95 Πρόκειται για το ωροσκόπιο του Bill Gates πρώτου και με διαφορά στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων όλου του κόσμου πρωτεργάτη της νέας ψηφιακής εποχής και του επιχειρηματικού κολοσσού της Microsoft. Είναι μια εταιρία που έχει αλλάξει καθοριστικά τη ζωή μας και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να την αλλάζει, με τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων της στον τομέα της πληροφορικής. Μια επιχείρηση που συνδέει πολλά εκατομμύρια ανθρώπων σ αυτόν τον πλανήτη. Ο Bill Gates έχει, τι άλλο, Ήλιο στο Σκορπιό, το ζώδιο του χρήματος, και Σελήνη στον Κριό. Διαθέτει, δηλαδή, έναν ισχυρό συνδυασμό Άρη-Πλούτωνα. Ο Ωροσκόπος του στον Καρκίνο κυβερνάται από τη Σελήνη η οποία, τοποθετημένη στο 10ο οίκο της φήμης και της δόξας, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι θα γινόταν παγκοσμίως γνωστός. Ο Ουρανός στον πρώτο του οίκο δείχνει την τεχνολογική επανάσταση που επήλθε στον πλανήτη, για την οποία υπήρξε ο βασικός κινητήριος νους. Ο Gates, άλλωστε, είναι γεννημένος στην πλανητική ώρα του ευφυέστατου Ερμή, ενός πλανήτη που καθόρισε την πορεία της αυτοκρατορίας του και τη ζωή του ολόκληρη. Μια πολύ σημαντική όψη στο ωροσκόπιο του Gates είναι και η σύνοδος Δία-Πλούτωνα. Είναι γνωστό ότι η σύνοδος αυτή σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο προσδίδει στο άτομο μια χροιά θρησκευτικότητας, όταν όμως δεχτεί δυσαρμονικές επιρροές μπορεί να φέρει προβλήματα με το νόμο. Πράγματι ο ουσιαστικός πλανητάρχης Gates κατηγορήθηκε από τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ για παράβαση της νομοθεσίας περί μονοπωλίων. Ο Ωροσκόπος του στο ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου δικαιολογεί την απόφασή του να δραστηριοποιηθεί κοινωνικά με δωρεές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προκειμένου να ερευνήσουμε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, εξετάζουμε πάντοτε, μεταξύ άλλων, τη θέση του Κλήρου της Τύχης (Ωριαία Αστρολογία, κεφ. 11, σελ. 212), ο οποίος στο χάρτη του Bill Gates βρίσκεται στις 15 26, μέσα στον 8ο οίκο, που αντιπροσωπεύει τα χρήματα των άλλων. Χρήματα που προέρχονται από τη βιομηχανία ηλεκτρονικών (Υδροχόος) υψηλής τεχνολογίας. Όμως ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Κλήρου είναι ο Κρόνος που βρίσκεται στον 5ο οίκο, στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τα κείμενα των αρχαίων Ελλήνων αστρολόγων μαθαίνουμε ότι αν ο κυβερνήτης του Κλήρου της Τύχης βρεθεί τοποθετημένος στο δικό του παράγωγο 10ο οίκο, είναι σαφής ένδειξη ότι το άτομο θα γίνει εξέχουσα προσωπικότητα. Ο Κρόνος του Gates στο Σκορπιό, λοιπόν, πληροί όντως αυτή την προϋπόθεση επιπλέον, όπως παρατηρούμε, η πρώτη όψη που δέχεται ο Κρόνος είναι η συγκλίνουσα σύνοδος από την ευνοϊκή Αφροδίτη. Μια Αφροδίτη, η οποία είναι τοποθετημένη στον 5ο που θεωρείται ο οίκος της χαράς της, και συγκεντρώνει τελική βαθμολογία +12.

4 96 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Το σημείο που πρέπει να εξεταστεί αμέσως μετά είναι ο Κλήρος του Πνεύματος, που βρίσκεται στις στον 6ο οίκο. Ο κυβερνήτης του, ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της υπερβολής, κάνει σύνοδο με τον πλανήτη που σχετίζεται με τα χρήματα των άλλων, τον Πλούτωνα, και με το μεγαλύτερο απλανή, το Βασιλίσκο (Regulus), κάτι που αποτελεί άλλη μια δυνατή ένδειξη ότι το άτομο θα εξελιχθεί σε διακεκριμένη προσωπικότητα. Ο κλήρος του Πνεύματος, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη φήμη, τις επαγγελματικές δραστηριότητες και τα υλικά αγαθά (Ωριαία Αστρολογία, κεφ. 11, σελ. 213), τοποθετημένος μέσα στον 6ο οίκο, δηλώνει άνθρωπο που είναι αεικίνητος και εργασιομανής. Η Σελήνη του, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου στο 10ο οίκο, είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για το ότι ο Gates έγινε γνωστός ανά την υφήλιο. Όμως, έχοντας τον Ήλιο στο Σκορπιό και όλους τους πλανήτες του κάτω από τον ορίζοντα, εμφανίζεται χαμηλών τόνων άνθρωπος και, παρότι είναι διάσημος, δίνει σκληρή μάχη για να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή κρατώντας την όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη δημοσιότητα. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τον Bill Gates από τον Τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαπιστώνουμε ότι το ωροσκόπιο αυτό του ταιριάζει απόλυτα. Seattle, Washington: Η γενέτειρα ενός επιτυχημένου Υπάρχει μια αστρολογική εφαρμογή, η αστρογεωγραφία, αποτέλεσμα της οποίας είναι ο λεγόμενος γεωδαιτικός χάρτης, που καταστρώνεται σύμφωνα με το γεωγραφικό μήκος και πλάτος ενός τόπου και, ουσιαστικά, είναι μια προβολή του ζωδιακού κύκλου πάνω στη Γη. Με τη βοήθεια της αστρογεωγραφίας, μπορεί κάποιος να εξετάσει το γενέθλιο χάρτη του και να δει από ποιες χώρες ή πόλεις διέρχονται οι πλανήτες του. Με τη μέθοδο αυτή δίνεται επίσης η δυνατότητα, σε όποιον επιθυμεί να διακριθεί παγκοσμίως ή να προβάλει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, να βρει μια τοποθεσία ή χώρα στο Μεσουράνημά της οποίας να τοποθετείται ο γενέθλιος Ήλιος του με ευνοϊκές όψεις. Εξετάζοντας το γενέθλιο χάρτη του Bill Gates, δεν μας εκπλήσσει καθόλου το μοιραίο γεγονός ότι ο Ήλιος του διέρχεται από το Μεσουράνημα του Seattle*. * ΠΗΓΗ: Marc Penfield, Horoscopes of the USA and CANADA, σελ. 252, AFA, Tempe AZ, 1996.

5 Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES 97 Ο αστρογεωγραφικός χάρτης του Seattle, της πόλης όπου γεννήθηκε και μεγαλούργησε ο Bill Gates (13/11/1851, 10:40 π.μ., +8 PST, 47N36 122W20) SEATTLE 13 Νοεμβρίου :40 π.μ. (PSΤ +8) 122W20, 47Ν36 Seattle, Washington Ο γενέθλιος χάρτης του Seattle. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η υπόλοιπη συναστρία του Gates με τη γενέτειρά του παρουσιάζει πολύ δυνατά σημεία, όπως άλλωστε φαίνεται και στο διπλό χάρτη που ακολουθεί.

6 98 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Εσωτερικός χάρτης: Seattle Εξωτερικός χάρτης: Bill Gates Διπλός χάρτης, στον οποίο απεικονίζεται η συναστρία του Bill Gates με την πόλη του Seattle Η συναστρία του Bill Gates με τη μετοχή της Microsoft (MSFT) Η Microsoft, η μετοχή της ισχυρότερης εταιρίας του πλανήτη, εισήλθε στο χρηματιστήριο στις 13/3/1986. Κατωτέρω παρατίθεται η εντυπωσιακή συναστρία του γενέθλιου ωροσκοπίου του Bill Gates με το ωροσκόπιο της μετοχής, καθώς και ένα διάγραμμα που δείχνει τη σταθερή ανοδική πορεία της μετοχής αυτής. Εδώ δεν επιχειρείται μια συνήθης ερμηνεία της συναστρίας του Gates με τη Μicrosoft, αλλά παρατίθενται τα σημαντικότερα και πιο επίμαχα σημεία της όσα, δηλαδή, έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο μελέτης του βιβλίου αυτού: Ο Ήλιος της Μicrosoft σε όψη συνόδου ιδιομοιρίας με το Μεσουράνημα του Gates ( 22 œ  MC 22 œ). Η Σελήνη της Microsoft σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Δία του Gates ( 27 Ä 27 ). Ας μην ξεχνάμε ότι στο ωροσκόπιο του Gates ο Δίας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ο Δίας της Microsoft σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Ήλιο του Gates ( 5 œ Ä 5 ). Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι δύο πλανήτες Δίας και Πλούτωνας που έχουν δυνατή συγκλίνουσα όψη συνόδου στο γενέθλιο χάρτη του Gates, στο ωροσκόπιο της Microsoft σχηματίζουν αμοιβαία συγκλίνουσα όψη τριγώνου.

7 Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES 99 MICROSOFT 13 Μαρτίου :30 π.μ. (ΕSΤ +5) 73W57, 40Ν45 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο γενέθλιος χάρτης της μετοχής Microsoft. Εντελώς τυχαία, ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στον Καρκίνο και το 2ο οίκο των οικονομικών. Εσωτερικός χάρτης: Microsoft Εξωτερικός χάρτης: Bill Gates Διπλός χάρτης, στον οποίο απεικονίζεται η συναστρία του Bill Gates με τη μετοχή της Microsoft

8 100 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Διάγραμμα MSFT Splits: 21-Sep-87 [2:1], 16-Apr-90 [2:1], 27-Jun-91 [3:2], 15-Jun-92 [3:2], 23-May-94 [2:1], 9-Dec-96 [2:1], 23-Feb-98 [2:1], 29-Mar-99 [2:1] Έμπειρος επενδυτής: Από τότε που παίζω στο χρηματιστήριο, κοιμάμαι σαν μωρό: Το βράδυ ξυπνώ και κάθε δύο ώρες κλαίω!..

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 22 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ H έρευνα του πρώτου μέρους αυτού του βιβλίου αναφέρεται αποκλειστικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Κατά συνέπεια, η μελέτη των ωροσκοπίων των μετοχών που παρατίθενται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος Άρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΖΩΔΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων Σε ωριαίους χάρτες που αναφέρονται στην ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων πρέπει να ελεγχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ).

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). Οι ομάδες των πλανητών (Sects) και η σπουδαιότητά τους σε ένα χάρτη Η πρωταρχική ενέργεια που

Διαβάστε περισσότερα

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ;

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; HORARY CHART 31/7/2007 03:09:11 μ.μ. 23Ε43, 37Ν58 (ΕΕD -3) Κυριαρχία +5 Έξαρση +4 Τριπλότητα +3 Όρια +2 εκανός +1 Αδυναμία -5 Πτώση -4 Περιπλανώμενος -5

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ.

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η Βαβυλωνιακή αστρολογία λέγεται ότι είχε επηρεάσει τους Έλληνες ήδη από τα μέσα του 4ου π.χ. αιώνα. Ακόμη και αν η προέλευση της αστρολογίας των

Διαβάστε περισσότερα

Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι. Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος.

Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι. Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος. Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος. Αδυναμία: Ένας πλανήτης βρίσκεται σε αδυναμία όταν είναι τοποθετημένος στο απέναντι ζώδιο από αυτό που κυβερνά, π.χ. η αδυναμία της Σελήνης είναι στον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη Κατά τη διάρκεια των αιώνων, πολλοί αξιόλογοι μελετητές της αστρολογίας παρατήρησαν ότι ορισμένα αποτελέσματα επαναλαμβάνονταν κάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ. Τεταρτημόρια

ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ. Τεταρτημόρια ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ Οι οίκοι είναι ένα από τα κυριότερα ερμηνευτικά μέσα που χρησιμοποιεί η αστρολογία. Μαζί με τους πλανήτες, τα ζώδια και τις όψεις αποτελούν τις βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται η ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που αφορούν στην εύρεση αντικειµένων και τον χρόνο στον οποίο το αντικείµενο θα ευρεθεί. Είναι το είδος της ερώτησης που

Διαβάστε περισσότερα

Ένατο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο

Ένατο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο Ένατο µέρος... Συνέχεια από το προηγούµενο Στη συνέχεια θα ήθελα να αναλύσω ορισµένες ενδιαφέρουσες ελληνιστικές τεχνικές που είναι γενικής σηµασίας, µε την έννοια που περιέγραψα προηγουµένως, δηλαδή τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Γλωσσάρι ελληνικής αστρολογίας. Γλωσσάρι ελληνικών αστρολογικών όρων

Γλωσσάρι ελληνικής αστρολογίας. Γλωσσάρι ελληνικών αστρολογικών όρων 285 Γλωσσάρι ελληνικών αστρολογικών όρων 287 ΓΛΩΣΣΑΡΙ Ἀγαθοδαιμονῶ: Η παρουσία ενός πλανήτη ή άλλου αστρολογικού σημείου στον 11o τόπο-οίκο, που ήταν γνωστός και ως Ἀγαθὸς Δαίμων. Ἀγαθοποιός: Η λέξη αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76

μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76 μάθημα έβδομο: δίας 82 μάθημα ογδοο: κρονοσ

Διαβάστε περισσότερα

Η ερώτηση είχε ως εξής: «Θα αγοράσω το σπίτι που είδα σήµερα στη εξοχή; Θα είναι προς όφελός

Η ερώτηση είχε ως εξής: «Θα αγοράσω το σπίτι που είδα σήµερα στη εξοχή; Θα είναι προς όφελός Η κυρία που διατύπωσε την ερώτηση είναι προσωπική φίλη και έψαχνε πολύ καιρό για ένα σπίτι µεγαλύτερο και µε περισσότερες ανέσεις, δίχως να µένει ικανοποιηµένη µε τις διάφορες προτάσεις που της έκαναν.

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποιητικοί κανόνες (Considerations before judgment)

Προειδοποιητικοί κανόνες (Considerations before judgment) Προειδοποιητικοί κανόνες (Considerations before judgment) της έσποινας Γιαννακοπούλου Ένα ευαίσθητο κεφάλαιο, που φαίνεται ότι δεν έχει κατανοηθεί πλήρως από τους ασκούντες την Ωριαία, είναι οι προειδοποιητικοί

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα

Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα Ο γενέθλιος χάρτης της Ιαπωνίας έχει Ήλιο στις 22 ο 37 του Υδροχόου. Ενεργοποιεί δηλαδή την κλείδα Ουρανού Σελήνης στις 23 ο του Σκορπιού. Μας μιλά λοιπόν για ένα κράτος με παλιές

Διαβάστε περισσότερα

Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού.

Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού. Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού. Με αυτόν τον ωριαίο χάρτη επιβεβαιώνεται, ακόµα µια φορά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 Στο σημείο αυτό του οδοιπορικού γνωριμίας με τις διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας θα συναντήσουμε την Αστρολογία και θα μιλήσουμε για αυτή. Θα ερευνήσουμε δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ. Οι εκλείψεις στην Ωριαία αστρολογία

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ. Οι εκλείψεις στην Ωριαία αστρολογία ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ Οι εκλείψεις στην Ωριαία αστρολογία Οι εκλείψεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην Ωριαία αστρολογία. Από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα πολλοί αστρονόμοι και αστρολόγοι έχουν μελετήσει το φαινόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. Αστρολογία. Julia και Derek parker

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ. Αστρολογία. Julia και Derek parker Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ Αστρολογία Julia και Derek parker ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. ΕΚΔOΣΕΙΣ ΣΚΑΪ Διεύθυνση New Business, ΣΚΑΪ Συντονισµός παραγωγής BIBΛIOΣYNEPΓATIKH

Διαβάστε περισσότερα

Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού

Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ

Διαβάστε περισσότερα

Έκτο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο

Έκτο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο Έκτο µέρος 1... Συνέχεια από το προηγούµενο Προηγουµένως µίλησα για τις πολλαπλές απτές σηµασίες των ελληνιστικών πλανητών µε τις οποίες θα πρέπει να επανεξοικειωθούµε για να αποκοµίσουµε πλήρες όφελος

Διαβάστε περισσότερα

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή.

Η Γη είναι ένας πλανήτης που κατοικούν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και ο μοναδικός πλανήτης στον οποίο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ζωή. Το Ηλιακό Σύστημα. Ήλιος Ο Ήλιος είναι ο αστέρας του Ηλιακού μας Συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Είναι μια τέλεια σφαίρα με διάμετρο 1,4 εκατομμύρια χμ. Η σημασία του Ήλιου στην εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας!

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας! Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του 2015 Γεια σας! * ο Kaypacha δείχνει στην οθόνη την εφαρμογή Solar System Scope (Πεδίο του Ηλιακού Συστήματος) για το πρώτο μισό της Έκθεσης Πέλε ( καλό είναι να βλέπει

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλαιο Δεκατο πεμπτο ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;

Κεφαλαιο Δεκατο πεμπτο ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Κεφαλαιο Δεκατο πεμπτο ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί όλοι οι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν για να μπορέσει κανείς να εκτιμήσει σωστά το όποιο αποτέλεσμα σε ένα χάρτη ωριαίας ερώτησης,

Διαβάστε περισσότερα

Οι 8 θεμελιώδεις κατευθύνσεις στον ορίζοντα, είναι: Ανατολή, Βορράς, Δύση, Νότος, Βορειοανατολικά, Βορειοδυτικά, Νοτιοανατολικά, Νοτιοδυτικά.

Οι 8 θεμελιώδεις κατευθύνσεις στον ορίζοντα, είναι: Ανατολή, Βορράς, Δύση, Νότος, Βορειοανατολικά, Βορειοδυτικά, Νοτιοανατολικά, Νοτιοδυτικά. Η αρχαία Βιρμανία (σημερινή Ένωση της Μιανμάρ) είναι μια μεγάλη χώρα της Ασίας που συνορεύει με την Κίνα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, το Μπαγλαντές, το Λάος και την Βεγγάλη. Η ιστορία της χάνεται στα βάθη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος» ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος» Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας στην 1 η φάση, θα πρέπει απαραίτητα να έχετε συμπληρώσει τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

έκατο µέρος Συνέχεια από το προηγούµενο Τρόπος εύρεσης του Κυρίου του ωροσκοπίου

έκατο µέρος Συνέχεια από το προηγούµενο Τρόπος εύρεσης του Κυρίου του ωροσκοπίου έκατο µέρος Συνέχεια από το προηγούµενο Ο προσδιορισµός τώρα του Κυρίου του ωροσκοπίου είναι πολύ περίπλοκος. Στην πραγµατικότητα, είναι πολύ πιο δύσκολος από τον προσδιορισµό του Οικοδεσπότη του ωροσκοπίου,

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~

Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, 2016 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, έναν αστρολογικό στοχασμό. Είναι για την εβδομάδα της 17ης Φεβρουαρίου του 2016, και αυτή είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ Κεφαλαιο Πρωτο ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ χρηματιστηριου Αξιων Αθηνων Χρηματιστήριο είναι ο τόπος όπου διεξάγονται αγοραπωλησίες αξιών, οι τιμές των οποίων διαμορφώνονται σύμφωνα με τους κανόνες προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 29 Ιουλίου 2015. Πρόκειται για κάτι σαν «Δελτίο Αστρολογίας». Σήμερα, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΠΙΣΤΗΜΗ. Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης Χημικός Mcs - Σχολικός Σύμβουλος

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΠΙΣΤΗΜΗ. Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης Χημικός Mcs - Σχολικός Σύμβουλος ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΠΙΣΤΗΜΗ Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης Χημικός Mcs - Σχολικός Σύμβουλος ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 1. Μεγέθη 2. Ουράνιος θόλος 3. Αστερισμός 4. Ζωδιακός αστερισμός 5.

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Γεια σας, Φίλοι Μου! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, για την 24η Ιανουαρίου 2018 και η Σελήνη είναι στον Ταύρο. Δεν ξέρω αν μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για τις 4 Νοεμβρίου, Γεια σας! Καλημέρα!

Η Έκθεση Πέλε για τις 4 Νοεμβρίου, Γεια σας! Καλημέρα! Η Έκθεση Πέλε για τις 4 Νοεμβρίου, 2015 Γεια σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 4 Νοεμβρίου του 2015. Αστρολογία για την Ψυχή. Είναι μια άποψη για το τι συμβαίνει με

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του 2016 Γεια σας! Εδώ είμαι στους καταρράκτες Kuang Si έξω από το Luang Prabang, στο Λάος. Και έχει δυνατό θόρυβο δίπλα στους καταρράκτες, οπότε πάω να βρω ένα ποιο κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία. Εναλλακτική επιστήμη ή ψευδοεπιστήμη;

Αστρολογία. Εναλλακτική επιστήμη ή ψευδοεπιστήμη; 4 ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης Αστρολογία Εναλλακτική επιστήμη ή ψευδοεπιστήμη; Παρουσίαση της Ερευνητικής Εργασίας της Α Λυκείου, για το Α τετράμηνο 2012-2013 Επιβλέπων καθηγητής: Θεοχάρης Ταντανάσης Χωρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 16 Νοεμβρίου, Γειά σας!

Η Έκθεση Πέλε 16 Νοεμβρίου, Γειά σας! Η Έκθεση Πέλε 16 Νοεμβρίου, 2016 Γειά σας! Είμαι ο Kaypacha, με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, μια αστρολογική άποψη του τι συμβαίνει εδώ στον πλανήτη Γη, για την 16η Νοεμβρίου του 2016. Είμαι εδώ στην ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος» ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά τις κάτωθι Οδηγίες για την συμμετοχή σας στην 1 η φάση «Εύδοξος» Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας στην 1 η φάση, θα πρέπει απαραίτητα να έχετε συμπληρώσει τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Παρά τις... 131 προαναγγελίες «θανάτου», το bitcoin δείχνει ότι έχει έλθει για να μείνει. Η απίθανη πορεία που πολλαπλασίασε την αξία του κατά 500 φορές την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 22 Φεβρουαρίου του 2017.

Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 22 Φεβρουαρίου του 2017. Η Έκθεση Πέλε 22 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 22 Φεβρουαρίου του 2017. * O Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του υπολογιστή του που τρέχει το λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Γεια σας~ Καλημέρα~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Κάνει λίγο κρύο και φυσάει έξω, οπότε θα απογειωθώ από τον πλανήτη Γη και θα πάω στις μακρινές σφαίρες

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015.

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Έκθεση Πέλε για τις 10 Ιουνίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Σελήνη είναι τώρα στον Κριό και ο Ήλιος στους Διδύμους, ζώντας για την

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 Η επιρροή των εκλείψεων στο χάρτη της Ελλάδας και το σπάνιο φαινόμενο της διέλευσης της Αφροδίτης. Κάθε φορά που γράφουμε άρθρο, για την κατάσταση στην Ελλάδα αναφερόμαστε πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 29 Σεπτεμβρίου 2016. Ξέρω ότι είναι με μια μέρα καθυστέρηση και συνήθως κάνω αυτά τα πράγματα την

Διαβάστε περισσότερα

Ενδέκατο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο

Ενδέκατο µέρος. ... Συνέχεια από το προηγούµενο Ενδέκατο µέρος... Συνέχεια από το προηγούµενο Έτσι, ο κυβερνήτης του Kλήρου της Τύχης παίζει κι αυτός κάποιο ρόλο σ αυτήν τη ναυτική µεταφορά. Αυτή η τρίτη τεχνική, που συνδυάζεται µε τη µελέτη του Ωροσκόπου

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιότητες των Ζωδίων και των Πλανητών Διέλευση Πλανητών σε Ζώδια και Οίκους Επίδραση Πλανητών & Ζωδίων στην Υγεία Ανάδρομοι Πλανήτες Ερωτική Συναστρία

Ιδιότητες των Ζωδίων και των Πλανητών Διέλευση Πλανητών σε Ζώδια και Οίκους Επίδραση Πλανητών & Ζωδίων στην Υγεία Ανάδρομοι Πλανήτες Ερωτική Συναστρία Ιδιότητες των Ζωδίων και των Πλανητών Διέλευση Πλανητών σε Ζώδια και Οίκους Επίδραση Πλανητών & Ζωδίων στην Υγεία Ανάδρομοι Πλανήτες Ερωτική Συναστρία 2007 by Takis Karagiannopoulos Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή

Ιανουάριος Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ Ε - ΣΤ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 Στην ελληνική μυθολογία ο Ήλιος ήταν προσωποποιημένος ως θεότητα που οδηγούσε το πύρινο άρμα του στον ουρανό. Σαν πλανήτης είναι ο αστέρας του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Η Πληροφορική Επανάσταση Η Κοινωνία των πληροφοριών

Η Πληροφορική Επανάσταση Η Κοινωνία των πληροφοριών Η Πληροφορική Επανάσταση Η Κοινωνία των πληροφοριών Πολλοί υποστηρίζουν ότι διανύουμε την αρχή μίας εποχής που μπορεί να περιγραφεί ως η Πληροφορική Επανάσταση και η οποία θα αλλάξει ριζικά την όλη δομή

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 3 Φεβρουάριου Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε 3 Φεβρουάριου Γεια σας! 1 Η Έκθεση Πέλε 3 Φεβρουάριου 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 3 Φεβρουαρίου 2016. Πρόκειται για ένα αστρολογικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και τον χώρο. Κοιτάζοντας τους

Διαβάστε περισσότερα

Η Εποχή της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Διακυβέρνησης

Η Εποχή της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Διακυβέρνησης 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Η Εποχή της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Διακυβέρνησης Γιάννης Θανόπουλος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel, Αθήνα 5

Διαβάστε περισσότερα

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;;

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Ο ουρανός από πάνω μας : Η ανάλυση Όποιος έχει βρεθεί μακριά από τα φώτα της πόλης κοιτώντας τον νυχτερινό ουρανό αισθάνεται δέος μπροστά στο θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

"Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης)

Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου. (Οδυσσέας Ελύτης) "Στην αρχή το φως και η πρώτη ώρα που τα χείλη ακόμα στον πηλό δοκιμάζουν τα πράγματα του κόσμου." (Οδυσσέας Ελύτης) Το σύμπαν δεν υπήρχε από πάντα. Γεννήθηκε κάποτε στο παρελθόν. Τη στιγμή της γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο.

Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο. Ανάδρομος Ερμής Κάθε 4 περίπου μήνες ο πλανήτης Ερμής φαίνεται να επιβραδύνει τη γρήγορη πορεία του και να κινείται ανάδρομα για τον παρατηρητή που βρίσκεται πάνω στη Γη. Η ανάδρομη αυτή πορεία διαρκεί

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 2 Μαρτίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~

Η Έκθεση Πέλε 2 Μαρτίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Η Έκθεση Πέλε 2 Μαρτίου, 2016 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε της 2 ας του Μαρτίου του 2016 μιας μέρας με δυνατό αέρα. Είμαι εδώ κάτω στο Σαν Χοσέ, στη Κόστα Ρίκα,

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Ιανουαρίου, 2018 Γεια σας, κάτοικοι της Γης! Είμαι ο Kaypacha με άλλη μια εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, για την 17η Ιανουαρίου 2018. Και φυσικά, -είμαι κάτω δίπλα στο

Διαβάστε περισσότερα

* Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το πρόγραμμα.

* Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το πρόγραμμα. Η Έκθεση Πέλε - 4 Μαΐου,2016 Γεια σας ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, και είναι 4 Μαΐου του 2016. Ήρθε η ώρα για ένα μικρό αστρονομικό και αστρολογικό μάθημα για όλους! Έχει περάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014 Αστροφωτογραφίες Ελλήνων Ερασιτεχνών Αστρονόμων. Επιμέλεια: Γ. Μποκοβός - Α. Βοσινάκης

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014 Αστροφωτογραφίες Ελλήνων Ερασιτεχνών Αστρονόμων. Επιμέλεια: Γ. Μποκοβός - Α. Βοσινάκης ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 204 Αστροφωτογραφίες Ελλήνων Ερασιτεχνών Αστρονόμων Επιμέλεια: Γ. Μποκοβός - Α. Βοσινάκης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 204 Νεφέλωμα NGC 6888 στον Κύκνο - Αντώνης Αγιομαμίτης ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 7 Φεβρουαρίου του 2018! Δεν ξέρω πότε θα ανεβάσω αυτή την έκθεση, γιατί περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Ουρανός, Δίας, Ποσειδώνας, Άρης

Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Ουρανός, Δίας, Ποσειδώνας, Άρης Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής, Ουρανός, Δίας, Ποσειδώνας, Άρης Το χρώμα της Αφροδίτη είναι κίτρινο προς κόκκινο. Το μέγεθός της είναι 9,38-10 χλ. Η απόσταση από τη γη είναι 41.400.000 χλ. Δεν είναι αρκετή απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Σεπτεμβρίου, 2017 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 21 Σεπτεμβρίου του 2017. Δείτε, είμαι στη μέση του Machu Picchu στο Περού. Δείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΣΙΑΒΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΣΙΑΒΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΣΙΑΒΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ως Ηλιακό Σύστημα θεωρούμε τον Ήλιο και όλα τα αντικείμενα που συγκρατούνται σε τροχιά γύρω του χάρις στη βαρύτητα, που σχηματίστηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

ΟΜΑΔΑ Α. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: ΟΜΑΔΑ Α Θέμα: Γέννηση και πρώτα χρόνια 1. Πού και πότε γεννήθηκε ο Μέγα Αλέξανδρος; 2. Ποιοι ήταν οι γονείς του; 3. Ποιος ήταν ο Βουκεφάλας και τη σχέση έχει με το Μέγα Αλέξανδρο; 1. την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Οκτώβριο 2017 πραγματοποίησαν το 55,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Οκτώβριο 2017 πραγματοποίησαν το 55,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 6 Νοεμβρίου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Οκτωβρίου 217. Τον Οκτώβριο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha, με την Έκθεση Πέλε αυτής της εβδομάδας για την 22 η Μαρτίου 2017. Ευτυχισμένος Ήλιος στον Κριό... ευτυχισμένη Αφροδίτη στον Κριό, Ερμής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Αναφορών 1.9.2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Αναφορά 0586/2005, του Ιωάννη Βουτινόπουλου, ελληνικής ιθαγένειας, σχετικά με εικαζόμενες παράνομες χρηματιστηριακές συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η τελευταία Έκθεση Πέλε για το μήνα Ιούνιο, 28 Ιουνίου για να είμαι ακριβής, του

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω και εξερευνώ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Μαθαίνω και εξερευνώ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Μαθαίνω και εξερευνώ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Μαθαίνω και εξερευνώ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Περιεχόμενα Τι είναι το Διάστημα;... 2 Το ηλιακό σύστημα... 4 Οι πλανήτες... 6 Ο Ήλιος... 10 Η Σελήνη... 12 Αστέρια και κομήτες... 14

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 14η Οκτωβρίου του 2015

Η έκθεση Πέλε - 14η Οκτωβρίου του 2015 Η έκθεση Πέλε - 14η Οκτωβρίου του 2015 Γεια σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, την Αστρολογία για την Ψυχή, για τις 14 Οκτωβρίου 2015. Είμαι εδώ στο La Ecovilla, στην Κόστα

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του 2015. Η Έκθεση Πέλε 15 Σεπτεμβρίου, 2015 Γεια σας! Namaste! * Το έκανα στη Λίμνη των Θαυμάτων στο Boulder του Κολοράντο! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, και αυτή είναι η 15η Σεπτεμβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ . ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Έτος Ίδρυσης: 9 ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ( ). Η ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΕΠ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~

Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~ Η έκθεση Πέλε 19 Αυγούστου, 2015 Γεια σας! ~ Καλημέρα! ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε και η έκθεση αυτή είναι για τις 19 Αυγούστου του 2015. Θέλω να το ενώσουμε λίγο. Κάνω το ίδιο πράγμα

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software.

Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software. Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, 2016 Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software. * Είμαι o Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είναι στην πραγματικότητα για

Διαβάστε περισσότερα

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: αστρολογία & σχέσεις 6 μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: με ποιον τρόπο αγαπάμε 42 ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: με

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 15 Φεβρουαρίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 15 Φεβρουαρίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 15 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου θέλω απλώς να καθίσω στην στέγη και να βλέπω τα σύννεφα... έτσι αυτό κάνω!

Διαβάστε περισσότερα

Οι Λίθοι των Μηνών. Φεβρουάριος ~ Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα & Όνυχας Για τους αρχαίους Ρωμαίους - Αμέθυστος

Οι Λίθοι των Μηνών. Φεβρουάριος ~ Αμέθυστος, Φεγγαρόπετρα & Όνυχας Για τους αρχαίους Ρωμαίους - Αμέθυστος Οι (πολύτιμοι ή ήμι-πολύτιμοι) λίθοι από αρχαιοτάτων χρόνων γνώρισαν τον θαυμασμό και το δέος των ανθρώπων. Συνδέθηκαν με τους Θεούς, με την θεραπευτική τέχνη, με την μαντεία και με τον μυστικισμό, από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. Δρ. Γεώργιος Θερίου

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. Δρ. Γεώργιος Θερίου ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ Δρ. Γεώργιος Θερίου ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 4 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Τα κεφάλαια ενός οργανισμού προέρχονται από δυο βασικές πηγές: από τους μετόχους και από δανεισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. Η Έκθεση Πέλε 2 Ιουνίου, 2015 Hola ~ Namaste ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. (* Γέλια) Υπάρχουν τόσα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017. Ανακοίνωση 8 Ιανουαρίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 217. Τον Δεκέμβριο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers. 7 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση. Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers. 7 Νοεμβρίου 2016 Ανακοίνωση 7 Νοεμβρίου 216 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Οκτωβρίου 216. Τον Οκτώβριο 216 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογιστικά Συστήματα της Αρχαιότητας. Μηχανισμός των Αντικυθήρων Άβακας Κλαύδιος Πτολεμαίος Ήρωνας Αλεξανδρινός Το Κόσκινο του Ερατοσθένη

Υπολογιστικά Συστήματα της Αρχαιότητας. Μηχανισμός των Αντικυθήρων Άβακας Κλαύδιος Πτολεμαίος Ήρωνας Αλεξανδρινός Το Κόσκινο του Ερατοσθένη Υπολογιστικά Συστήματα της Αρχαιότητας Μηχανισμός των Αντικυθήρων Άβακας Κλαύδιος Πτολεμαίος Ήρωνας Αλεξανδρινός Το Κόσκινο του Ερατοσθένη Μηχανισμός των Αντικυθήρων Κατασκευή μηχανισμού : 2 ος 1 ος αιώνας

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 30 Αυγούστου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 30 Αυγούστου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 30 Αυγούστου, 2017 Λοιπόν Καλημέρα ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είναι για σας! Είναι πρωινό εδώ στη Βόρεια Καρολίνα. Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για τις 1 Ιουλίου του Γειά σας!

Η Έκθεση Πέλε για τις 1 Ιουλίου του Γειά σας! Η Έκθεση Πέλε για τις 1 Ιουλίου του 2015 Γειά σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για την 1η Ιουλίου 2015. Είναι μια αστρολογική έκθεση που εξετάζει τους ρυθμούς της εποχής, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Μηχ. Μηχανικού Αγγέλου Αλέξανδρου www.papathanassiou-sa.gr/new/ Αγαπητοί μας φίλοι, 1979-2013 34 χρόνια ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ! Σύντομα θα συμπληρωθούν 34 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 10 Μαϊου 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 10 Μαϊου 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 10 Μαϊου 2017 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, εδώ στο Flamingo Beach, (Κόστα Ρίκα) στις 10 Μαΐου 2017! Το νιώθετε; Νιώθετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 4 Οκτωβρίου, 2017 Γεια σε όλους σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Eίναι για τις 4 Οκτωβρίου του 2017. * Ο Kaypacha δείχνει το λογισμικό της Solar

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 28η Απριλίου 2015. Hola ~ Μπουένος Dias ~

Η έκθεση Πέλε - 28η Απριλίου 2015. Hola ~ Μπουένος Dias ~ Η έκθεση Πέλε - 28η Απριλίου 2015 Hola ~ Μπουένος Dias ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 28 Απριλίου του 2015. Έρχομαι στη φύση για να ανανεώσω την ψυχή μου. Θεέ μου, μετά από μια

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το Έτος 2006

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το Έτος 2006 Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων για το Έτος 2006 30 Μαρτίου 2007 Ημερήσια Διάταξη Χαιρετισμός Προέδρου Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Ερωτήσεις Γεύμα 30 Μαρτίου 2007 Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιανουάριο 2018 πραγματοποίησαν το 50,9% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιανουάριο 2018 πραγματοποίησαν το 50,9% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 6 Φεβρουαρίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιανουαρίου 218. Τον Ιανουάριο 218 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2008 9 η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητοί μέτοχοι, αγαπητοί συνεργάτες Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου, στην 9 η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 21 Ιουνίου 2017. Το Ηλιοστάσιο, μόλις χτες τη νύχτα ο Ήλιος πήγε στον Καρκίνο, και σήμερα

Διαβάστε περισσότερα