Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο."

Transcript

1 Ανάδρομος Ερμής Κάθε 4 περίπου μήνες ο πλανήτης Ερμής φαίνεται να επιβραδύνει τη γρήγορη πορεία του και να κινείται ανάδρομα για τον παρατηρητή που βρίσκεται πάνω στη Γη. Η ανάδρομη αυτή πορεία διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες. Ο κοσμικός πλακατζής (Ερμής ) θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 7 Μαΐου στις 1 ο και 44 των διδύμων και θα γυρίσει σε ορθή φορά στις 31 Μαΐου στις 22 ο και 52 του ταύρου. Η ανάδρομη επιρροή του πλανήτη ξεκινά λίγο πριν την πρώτη του στάση. Επηρεάζει πιο πολύ Διδύμους και Παρθένους μια και είναι ο κυβερνών πλανήτης για αυτά τα ζώδια, όπως επίσης και άτομα που έχουν εξέχων Ερμή στο χάρτη ή ωροσκόπο και μεσουράνημα σε ένα από τα παραπάνω ζώδια. Μέσα στην περίοδο που προαναφέραμε θα επηρεαστεί και ο σταθερός σταυρός (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες) μια και το μεγαλύτερο διάστημα ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος μέσα στο ζώδιο του Ταύρου. Ας αναλύσουμε όμως όλη την Ανάδρομη πορεία του πλανήτη μια και πιάνει πολύ ιδιαίτερες μοίρες του ζωδιακού. Αρχικά λοιπόν πρέπει να πούμε ότι ο πλανήτης αναδρόμησε ξανά κοντά σε αυτή τη μοίρα 1 ο και 44 των δίδυμων στις 8 Μαΐου του 1930 στις 2 ο και 35 των διδύμων, το 1929 και το 1930 ήταν περίοδοι παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Αναδρομεί λοιπόν πάνω στον Μirfak από τον αστερισμό του Περσέα και αναφέρεται σε γεγονότα που αφορούν μεγάλο αριθμό ατόμων όπως και καιρικά φαινόμενα μεγάλης κλίμακας. Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί από το πέρασμα του και η Αλκυόνη το κεντρικό άστρο των πλειάδων, χτυπώντας ότι θεωρούμε λαμπρό γεμάτο δόξα και δύναμη. Μοιάζει λοιπόν ο πλανήτης να προσπαθεί να μας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη περίοδο στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό και να προσπαθεί να ρίξει φως σε όσα επιμελώς κραταιές οικονομικές δυνάμεις και κέντρα προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά. Λόγω όμως της αναδρομικότητάς του δεν φαίνεται να μας αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ο αστερισμός των Πλειάδων είναι θηλυκής ενέργειας και ανδρικής ομοφυλοφιλίας. Έρωτας και χρήμα λοιπόν θα σημαδέψει το ξεκίνημα του μήνα.

2 Η Αλκυόνη θεωρείται άστρο θλίψης και πόνου, είναι στις 29 ο και 59 του Ταύρου σκεφτείτε όλες αυτές τις μέρες τις ανακοινώσεις που γίνονται από διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία της νόσου των χοίρων. Στη συνέχεια κάνει την 2 η συνάντησή του με τον πολύ αρνητικό απλανή Caput Algol στις 26 ο και 59 του Ταύρου. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη μοίρα είναι αντικλείδα των πλανητών Ουρανού και Σελήνης. Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα από τον Υδροχόο και σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τα ψάρια η ροή πληροφοριών (Ερμής ) από μέσα μαζικής ενημέρωσης (Ουρανός, κυβερνήτης κλείδας ) προς το κοινό (Σελήνη, κυβερνήτης κλείδας) ίσως κρύβουν υπερβολές (Δίας ) και ανακρίβειες (Ποσειδώνας ). Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αφορούν οικονομικά ζητήματα (Ταύρος ), ή να είναι πληροφορίες σχετικές με θέματα υγείας (άξονας Παρθένου Ιχθύ ). Άλλωστε η συγκεκριμένη νόσος προσβάλει Ερμιακά όργανα - πνεύμονες- και μεταδίδεται από οικόσιτα ζώα (Παρθένος). Αν τώρα σε όλο αυτό προσθέσουμε παγκόσμιους οργανισμούς Υγείας και φαρμακευτικές εταιρίες, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλήξουμε στο πως ακριβώς λειτουργεί η Αντικλείδα. Σε σύνοδο με αυτόν τον απλανή ο Ερμής θα προσφέρει Πείσμα Επιμονή Ενεργειακά Μπλοκαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Τρείς οι φορές μέσα στην αναδρομικότητα του πλανήτη που θα επισκεφτεί τον πολύ αρνητικό απλανή! 28/4, 20/5 και 10/6. Η πιο δυναμική τους συνάντηση αφορά την τελευταία ημερομηνία δηλ στις 10/06/09.

3 Οι επιρροές του Ερμή σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ερμής είναι ο θεός των αλλαγών, των μεταπτώσεων και των μεταβάσεων. Χωρίς τον Ερμή δε θα είχαμε αλλαγές μα μονάχα επαναλήψεις. Πρώτο του μέλημα λοιπόν είναι να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε καταστάσεις που συνεχώς επαναλαμβάνονται και να τις αλλάξουμε. Αυτό το κάνει βγάζοντας στην επιφάνεια αυτά τα μπλοκαρίσματα με καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες, προβλήματα, επανεμφανίσεις, αντιστροφές γεγονότων καθώς και με απρόσμενες και δραματικές καταστάσεις. Και πότε γίνονται όλα αυτά; Κατά την ανάδρομή πορεία του! Συνήθως με τον Ερμή ανάδρομο θα ασχοληθούμε με θέματα που έχουμε αφήσει στη μέση ή τελειώνουμε καταστάσεις που είχαν μείνει στη μέση από την προηγούμενη αναδρόμηση του πλανήτη. Στον οίκο και στο ζώδιο που γυρνά ανάδρομος σε κάθε προσωπικό χάρτη φανερώνει τον τομέα που υπάρχουν κολλήματα, μπλοκάρισμα και απαιτείται ένα γερό ξεκαθάρισμα. Είναι ίσως ο τομέας που πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Να αλλάξουμε αντιλήψεις και τρόπο σκέψης πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα. Επειδή όλο αυτό γίνεται κάτω από τη πίεση του πλανήτη πολλές φορές αισθανόμαστε απλά ανεπαρκείς να επιφέρουμε λύση στα προβλήματά μας. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι αυτή η περίοδος δεν είναι περίοδος αποφάσεων μα περίοδος συγκέντρωσης και ενδοσκόπησης. Αν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση είναι σίγουρο πώς είτε οι ίδιοι θα την αναιρέσετε ή θα έρθουν έτσι τα γεγονότα που δεν θα την εφαρμόσετε. Είναι εποχή αναθεωρήσεων και αυτό που θα πρέπει να ακολουθούμε σαν αρχή ότι η αποδοτικότητα στηρίζεται στη σταθερότητα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ. Όταν ο Πλανήτης αναδρομεί στον Ταύρο δημιουργεί προβλήματα στα εξής θέματα: Οικονομικά Τέχνες Πρακτικά θέματα Παιχνίδια εξουσίας, ζήλια, θυμός (πολικότητα με Σκορπιό) Δεν έχουμε καλή αντίληψη για την αξία των πραγμάτων Προκαλεί προβλήματα σε πωλήσεις ακινήτων, γης

4 Δεν είναι καλή εποχή για κούρες ομορφιάς Αναβολές, ακυρώσεις σε μουσικές εκδηλώσεις, σουαρέ, εγκαίνια Όταν ο πλανήτης αναδρομεί στους Διδύμους : Προβλήματα σε επικοινωνίες και μηχανήματα σε σχέση με την επικοινωνία Προβλήματα, αναβολές με δικηγόρους δικαστήρια Καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν φιλολογία, τεχνίτες, γλωσσολόγους, μουσικούς. Μπλοκαρίσματα σε συγγραφείς Ατυχήματα στα χέρια Παθήσεις σε διπλά όργανα, πνεύμονες, έντερα, νεφρά Όχι καλή εποχή για αγορά P.C, αυτοκινήτου, γενικότερα μέσων μετακίνησης Προβλήματα, αναβολές, ματαιώσεις, σε ταξίδια μετακινήσεις Μηχανικές βλάβες σε μέσα μετακίνησης, κομπιούτερ, τηλέφωνα Περιορισμοί σε θέματα διαδικτύου, συνδέσεις τηλεφώνων Δυσλειτουργικές καταστάσεις σε θέματα εκδόσεων, μετακομίσεων, ενάρξεων επιχειρήσεων. Σε ότι συμβιβαστικές ή διπλωματικές συμφωνίες καταλήξουμε το πιο πιθανό είναι να αρθούν Θέματα μέσης και ανώτερης εκπαίδευσης Να μένουμε πάντα έξω από κουτσομπολιά και συζητήσεις που αφορούν τρίτους γιατί δεν ξέρουμε πως θα μεταφερθούν τα λεγόμενά μας. Ο Ερμής επίσης είναι ο πλανήτης των κλεφτών και των απατεώνων Ο πλανήτης ανάδρομος στους οίκους του γενέθλιου χάρτη: Στον 1 ο οίκο:

5 Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνούμε μπορεί να γίνουμε επιθετικοί και άκομψοι. Η διανόηση εδώ είναι βιαστική και επιθετική. Οι αποφάσεις παίρνονται χωρίς επιμέλεια και μετανιώνουμε για αυτές λίγο αργότερα. Ενώ πολύ γρήγορα σκεφτόμαστε καινούργια σχέδια το ίδιο γρήγορα τα εγκαταλείπουμε. Στον 2 ο οίκο : Λόγω του ότι η διανόηση εδώ είναι κάπως αργή με δυσκολία καταφέρνουμε να καταλήξουμε σε αποφάσεις.παρόλα αυτά όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πείσμα και η επιμονή του ζωδίου να δείξουν αδιαλλαξία και άρνηση για αλλαγή. Στον 3 ο οίκο: Θα ξεκινήσουν πολλά σχέδια για διάφορα πράγματα και τίποτα δεν θα ολοκληρωθεί, λάθη στις επικοινωνίες, πονηριά στο λόγο και στη σκέψη. Πολλές αμφιταλαντεύσεις, και ματαιώσεις.προβλήματα με αδέλφια, τη γειτονιά, τις μετακινήσεις, την αλληλογραφία. Προσοχή για πιθανή απώλεια εγγράφων, κινητών, χρημάτων και στο πορτοφόλι σας. Στον 4 ο οίκο: Όλη η σκέψη και θα περιστρέφεται γύρω από τα συναισθήματα και λίγος χώρος θα υπάρχει για λογική. Όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον 4 ο οίκο θα θυμηθούμε παιδικά τραύματα και γεγονότα από πολύ παλιά. Αυξάνεται βέβαια η διαίσθηση, και πάσχουμε από υπερευαισθησίες. Συναισθηματικά ξεσπάσματα, οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια. Στον 5 ο οίκο: Υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό και άμετρος εγωισμός κάνουν φανερή την εμφάνιση τους στο να πάρουμε αποφάσεις σχετικές με παιδιά και ερωτικούς συντρόφους. Ερωτικές γνωριμίες που δεν έχουν διάρκεια. Κάθε σχέδιο που ξεκινά εδώ δεν θα αποφέρει κέρδη. Στον 6 ο οίκο: Θέματα υγείας που είχαμε επιδείξει αμέλεια επανέρχονται. Η σκέψη εδώ αναλύει το κάθε ζήτημα σε υπέρμετρο βαθμό που κουράζει ακόμα και το ίδιο το άτομο. Η τελειομανία αναβάλει κάθε τελική απόφαση και συμπέρασμα. Πολύ κριτική και υπερβολικές ιδιοτροπίες. Στον 7 ο οίκο:

6 Εδώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παρθούν άμεσες και επιτακτικές αποφάσεις ακόμα και ζητήματα ζωής και θανάτου. Οι απόψεις αλλάζουν κάθε λεπτό. Αυξάνεται βέβαια η αντίληψη για την τέχνη όπως και οι σκέψεις για ρομάντζο και έρωτα. Στον 8 ο οίκο: Σε αυτό τον οίκο η ικανότητα για έρευνα και εξερεύνηση φτάνει οριακά σημεία. Ίσως η μόνη θέση με Ερμή ανάδρομο που δίνει εστίαση σε ότι απασχολεί το άτομο και το βοηθά να φτάσει σε συμπεράσματα. Είναι επίσης και η μόνη θέση που οι αποφάσεις που θα παρθούν όσο δεσμευτικές και αν είναι θα τηρηθούν. Στον 9 ο οίκο: Το μυαλό δείχνει να στρέφεται σε πνευματικά ζητήματα. Ιδεαλισμός και αισιοδοξία δηλώνουν την παρουσία τους σε αυτόν τον οίκο. Μπορεί το άτομο να αναλωθεί σε σκέψεις που αφορούν κάποιο πολύ μακρινό προορισμό. Υπερβολές στο λόγο και μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσει το άτομο τις ιδέες του. Στον 10 ο οίκο: Μπορεί να καταλήξουμε σε πολύ θετικές αποφάσεις γιατί το μυαλό εδώ είναι πολύ προσεκτικό και φρόνιμο. Μπορεί επίσης να κυριαρχεί μια αρνητικότητα στις σκέψεις μας και να μας κατακλύζουν καταθλιπτικές καταστάσεις. Πολλές σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν καριέρα. Στον 11 ο οίκο: Εδώ υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε εκλάμψεις ευφυΐας, νοητική εγρήγορση και πραγματικά πολύ ιδιαίτερες ιδέες. Αυτή είναι μια θέση που μπορεί να είναι καλή για διδασκαλία, γράψιμο και ανακαλύψεις. Επειδή ο Ερμής εδώ είναι σε πολύ καλή θέση μπορεί να αυξηθούν οι ικανότητες τους ατόμου με την αναδρομικότητα της πορείας του. Στον 12 ο οίκο: Εδώ πάλι μπορεί να γίνουν έκδηλες όλες οι αρνητικές ιδιότητες του Ερμή μια και αυτή δεν είναι πολύ καλή θέση για τον πλανήτη. Καλλιτεχνικές ικανότητες, ψυχικές δυνάμεις μπορούν να εκφραστούν εύκολα. Όπως και παράνοια, φοβίες, θλιβερά περιστατικά του παρελθόντος να έρθουν ξανά στην επιφάνεια και μια τάση να φλερτάρουμε με τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

7 Ο πλανήτης όλες αυτές τις καθυστερήσεις ή τα προβλήματα θα τα φέρει όταν στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πιάνει γενέθλιους πλανήτες με σκληρές κυρίως όψεις. (90 ο, 180 ο, 0ο απόσταση) Η αναδρομικότητα του πλανήτη σβήνει όταν πια αυτός πιάσει την αρχική μοίρα της αναδρομής του. Προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, αρχή σχέσεων. Γάμος με Ερμή ανάδρομο επιφέρει διαζύγιο λόγω ασυμφωνία χαρακτήρων.

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 9 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε σκέψεις αγαπητέ Κριέ και θα αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πως βλέπεις κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 23 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Κριέ σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά

Διαβάστε περισσότερα

Η γέννηση της Αφροδίτης

Η γέννηση της Αφροδίτης Η γέννηση της Αφροδίτης Ανάδρομη Αφροδίτη Κάθε 18 μήνες η Αφροδίτη φαινομενικά για τους Γήινους παρατηρητές κινείται με ανάδρομη πορεία στον ουράνιο θόλο. Και κάθε 8 χρόνια επαναλαμβάνει αυτή την ανάδρομη

Διαβάστε περισσότερα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα

Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Αποφθέγματα για χαμένα αντικείμενα και αγνοούμενα πρόσωπα Ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων Σε ωριαίους χάρτες που αναφέρονται στην ανεύρεση χαμένων ή παραπεταμένων αντικειμένων πρέπει να ελεγχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 13 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Η καθημερινότητα είναι αρκετά δύσκολη και σε έχει κουράσει πολύ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 22 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ H έρευνα του πρώτου μέρους αυτού του βιβλίου αναφέρεται αποκλειστικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Κατά συνέπεια, η μελέτη των ωροσκοπίων των μετοχών που παρατίθενται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 6 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ Κριός Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019

ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:1 ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΪΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη Κριός Ήλιος Ταύρος Ερμής Δίδυμοι Αφροδίτη Καρκίνος Άρης

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ.

Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η ιστορία της αστρολογίας ανάγεται στη 2η χιλιετία π.χ. Η Βαβυλωνιακή αστρολογία λέγεται ότι είχε επηρεάσει τους Έλληνες ήδη από τα μέσα του 4ου π.χ. αιώνα. Ακόμη και αν η προέλευση της αστρολογίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76

μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: συναστρία 6 μάθημα δεύτερο: Ήλιοσ 8 μάθημα τρίτο: σελήνη 32 μάθημα τέταρτο: ερμησ 50 μάθημα πεμπτο: αφροδίτη 64 μάθημα εκτο: αρης 76 μάθημα έβδομο: δίας 82 μάθημα ογδοο: κρονοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΖΩΔΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Σελ:1 ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ΜΗΝΙΑΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 Σελ:2 ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σελήνη

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 8 Μαρτίου 2017 Γεια σας~ Καλημέρα~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Κάνει λίγο κρύο και φυσάει έξω, οπότε θα απογειωθώ από τον πλανήτη Γη και θα πάω στις μακρινές σφαίρες

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015.

Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Έκθεση Πέλε για τις 10 Ιουνίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με μια άλλη έκθεση Πέλε. Είναι για την 10η Ιουνίου του 2015. Η Σελήνη είναι τώρα στον Κριό και ο Ήλιος στους Διδύμους, ζώντας για την

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα

Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα Άρθρο :Ευδοκία Πεπονούλα Ο γενέθλιος χάρτης της Ιαπωνίας έχει Ήλιο στις 22 ο 37 του Υδροχόου. Ενεργοποιεί δηλαδή την κλείδα Ουρανού Σελήνης στις 23 ο του Σκορπιού. Μας μιλά λοιπόν για ένα κράτος με παλιές

Διαβάστε περισσότερα

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ;

Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; Ωριαία ερώτηση: ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ; HORARY CHART 31/7/2007 03:09:11 μ.μ. 23Ε43, 37Ν58 (ΕΕD -3) Κυριαρχία +5 Έξαρση +4 Τριπλότητα +3 Όρια +2 εκανός +1 Αδυναμία -5 Πτώση -4 Περιπλανώμενος -5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ Αστρολογικές συμβουλές για την ερμηνεία ενός ωριαίου χάρτη Κατά τη διάρκεια των αιώνων, πολλοί αξιόλογοι μελετητές της αστρολογίας παρατήρησαν ότι ορισμένα αποτελέσματα επαναλαμβάνονταν κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε 5 Αυγούστου, 2015

Η έκθεση Πέλε 5 Αυγούστου, 2015 Η έκθεση Πέλε 5 Αυγούστου, 2015 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 5 Αυγούστου 2015. Το ποτάμι της ζωής συνεχίζει να ρέει. Είναι ένα μακρύ, με πολλές στροφές ποτάμι ναι μωρό

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας!

Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του Γεια σας! Η έκθεση Πέλε - 7η Οκτωβρίου του 2015 Γεια σας! * ο Kaypacha δείχνει στην οθόνη την εφαρμογή Solar System Scope (Πεδίο του Ηλιακού Συστήματος) για το πρώτο μισό της Έκθεσης Πέλε ( καλό είναι να βλέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ;

ΨΥΧΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ; ΨΥΧΟΓΕΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ; Ζούμε σε μια εποχή όπου η εικόνα μας και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι φαίνεται να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ).

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ (Τετράβιβλος, βιβλίο 1ο, κεφ. 7, σελ. 42-43, Περί ημερινών και νυκτερινών ). Οι ομάδες των πλανητών (Sects) και η σπουδαιότητά τους σε ένα χάρτη Η πρωταρχική ενέργεια που

Διαβάστε περισσότερα

Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι. Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος.

Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι. Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος. Γ Λ Ω Σ Σ Α Ρ Ι Άγονα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος. Αδυναμία: Ένας πλανήτης βρίσκεται σε αδυναμία όταν είναι τοποθετημένος στο απέναντι ζώδιο από αυτό που κυβερνά, π.χ. η αδυναμία της Σελήνης είναι στον

Διαβάστε περισσότερα

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 Απριλίου λαμβάνει χώρα στις 11 και 35 το πρωί. Ο κριός δεχόμενος τη σύνοδο του Ηλίου και τις Σελήνης στην πολύ δυνατή μοίρα των 21 ο μοιρών του ζωδίου μας καλεί σε δράση!

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε - 29 Σεπτεμβρίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 29 Σεπτεμβρίου 2016. Ξέρω ότι είναι με μια μέρα καθυστέρηση και συνήθως κάνω αυτά τα πράγματα την

Διαβάστε περισσότερα

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16

μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 περιεχόμενα μάθημα πρώτο: αστρολογία & σχέσεις 6 μαθημα δεύτερο: Βασικοί ορισμοί και κανόνεσ 9 MAΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Το συναισθηματικό μας υπόβαθρο 16 ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: με ποιον τρόπο αγαπάμε 42 ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: με

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Αυτήν την εβδομάδα κοίτα να τακτοποιήσεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η απομάκρυνση της «τοξικότητας» από τη ζωή μας είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προφέρουμε στον εαυτό μας!

Η απομάκρυνση της «τοξικότητας» από τη ζωή μας είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προφέρουμε στον εαυτό μας! Η απομάκρυνση της «τοξικότητας» από τη ζωή μας είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προφέρουμε στον εαυτό μας! Προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή σου τόσο υπερβολικά που φτάνει στη χειραγώγηση; Αυτός είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ. Τεταρτημόρια

ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ. Τεταρτημόρια ΠΕΡΙ ΟΙΚΩΝ Οι οίκοι είναι ένα από τα κυριότερα ερμηνευτικά μέσα που χρησιμοποιεί η αστρολογία. Μαζί με τους πλανήτες, τα ζώδια και τις όψεις αποτελούν τις βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται η ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~

Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Η Έκθεση Πέλε 17 Φεβρουαρίου, 2016 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, έναν αστρολογικό στοχασμό. Είναι για την εβδομάδα της 17ης Φεβρουαρίου του 2016, και αυτή είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που

Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που Οι πιο ακανθώδεις ερωτήσεις, για όσους ασκούν την ωριαία αστρολογία, είναι αυτές που αφορούν στην εύρεση αντικειµένων και τον χρόνο στον οποίο το αντικείµενο θα ευρεθεί. Είναι το είδος της ερώτησης που

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 23 Μαρτίου, Hola ~ Buenos Dias ~

Η Έκθεση Πέλε 23 Μαρτίου, Hola ~ Buenos Dias ~ Η Έκθεση Πέλε 23 Μαρτίου, 2016 Hola ~ Buenos Dias ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 23 Μαρτίου του 2016. Εδώ είμαι στη λίμνη Atitlan, στο San Marcos, στην Γουατεμάλα. Κάνω ένα εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 24 Ιανουαρίου, 2018 Γεια σας, Φίλοι Μου! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε, για την 24η Ιανουαρίου 2018 και η Σελήνη είναι στον Ταύρο. Δεν ξέρω αν μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Μία αστρολογική άποψη του τι συμβαίνει, σε αυτόν τον πλανήτη Γη εδώ για την 24 η Αυγούστου.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Μία αστρολογική άποψη του τι συμβαίνει, σε αυτόν τον πλανήτη Γη εδώ για την 24 η Αυγούστου. Η Έκθεση Πέλε 24 Αυγούστου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Μία αστρολογική άποψη του τι συμβαίνει, σε αυτόν τον πλανήτη Γη εδώ για την 24 η Αυγούστου. Είμαι εδώ πάνω στα

Διαβάστε περισσότερα

Εφηβεία και Πρότυπα. 2)Τη στάση του απέναντι στους άλλους, ενήλικες και συνομηλίκους

Εφηβεία και Πρότυπα. 2)Τη στάση του απέναντι στους άλλους, ενήλικες και συνομηλίκους Εφηβεία και Πρότυπα Τι σημαίνει εφηβεία; Η εφηβεία είναι η περίοδος της ζωής του ανθρώπου που αρχίζει με το τέλος της παιδικής ηλικίας και οδηγεί στην ενηλικίωση. Είναι μια εξελικτική φάση που κατά τη

Διαβάστε περισσότερα

Χειρομαντεία. Συντάχθηκε απο τον/την Αστάρτη

Χειρομαντεία. Συντάχθηκε απο τον/την Αστάρτη Κοιτάζοντας τον τίτλο του άρθρου, οι περισσότεροι από εσάς, μαντεύω, κοιτάξατε την παλάμη σας για όχι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, έτσι δεν είναι; Τι παρατηρήσατε λοιπόν; Γραμμές σε συγκεκριμένα για

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015

Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Η Έκθεση Πέλε 29 Ιουλίου, 2015 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για τις 29 Ιουλίου 2015. Πρόκειται για κάτι σαν «Δελτίο Αστρολογίας». Σήμερα, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 28 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η τελευταία Έκθεση Πέλε για το μήνα Ιούνιο, 28 Ιουνίου για να είμαι ακριβής, του

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016

Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016 Η Έκθεση Πέλε - 5 Οκτωβρίου, 2016 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Σήμερα, δεν ξέρω, απλά νιώθω σαν να θέλω να καθίσω βλέποντας τα σύννεφα. (*γέλια) Ο Άρης είναι σε τετράγωνο

Διαβάστε περισσότερα

Θα φύγω :: Παπαϊωάννου Ι. - Ευγενικός Α. :: Αριθμός δίσκου: GA

Θα φύγω :: Παπαϊωάννου Ι. - Ευγενικός Α. :: Αριθμός δίσκου: GA Θα φύγω :: Παπαϊωάννου Ι. - Ευγενικός Α. :: 1956 Αριθμός δίσκου: GA 7888 http://rebetiko.sealabs.net/display.php?recid=5211 Για ένα πείσμα σου κουτό, θα φύγω να ξενιτευτώ, Θα πάρω σβάρνα το ντουνιά για

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε για τις 8 Ιουλίου του Γειά σας! Καλημέρα!

Η Έκθεση Πέλε για τις 8 Ιουλίου του Γειά σας! Καλημέρα! Η Έκθεση Πέλε για τις 8 Ιουλίου του 2015 Γειά σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε για την 8η Ιουλίου 2015. Ο ποταμός, τα νερά της ζωής συνεχίζουν να ρέουν καθώς ο Ήλιος και ο

Διαβάστε περισσότερα

Τ ρ ί τ η, 5 Ι ο υ ν ί ο υ Το τελευταίο φως, Ιφιγένεια Τέκου

Τ ρ ί τ η, 5 Ι ο υ ν ί ο υ Το τελευταίο φως, Ιφιγένεια Τέκου Τ ρ ί τ η, 5 Ι ο υ ν ί ο υ 2 0 1 8 Το τελευταίο φως, Ιφιγένεια Τέκου "Υπήρχε μαγεία πίσω από τη συγγραφή, που ξεπερνούσε κατά πολύ τα οφέλη της κάθαρσης. Κυριαρχία πάνω στα αισθήματα και στις κινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω

Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το παιδί μου έχει αυτισμό Τώρα τι κάνω Το όνειρο Ένα ζευγάρι περιμένει παιδί. Τότε αρχίζει να ονειρεύεται αυτό το παιδί. Κτίζει την εικόνα ενός παιδιού μέσα στο μυαλό του. Βάσει αυτής της εικόνας, κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 12-18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συμπτώματα συνεξάρτησης

Συμπτώματα συνεξάρτησης Συμπτώματα συνεξάρτησης Οι συνεξαρτητικές συμπεριφορές είναι αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Το συνεξαρτητικό άτομο προσπαθεί να βοηθήσει τους άλλους καταστρέφοντας τον εαυτό του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software.

Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software. Η Έκθεση Πέλε - 13 Απριλίου, 2016 Γειά σε όλους ~ * Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του που τρέχει το Solar Fire Software. * Είμαι o Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είναι στην πραγματικότητα για

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-14 Σημειώσεις... 15 2 Μάθημα Πέμπτο- Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να διαχειριστείς την λεπτή γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας!

Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του Γεια σας! Η Έκθεση Πέλε 1 Δεκεμβρίου του 2016 Γεια σας! Εδώ είμαι στους καταρράκτες Kuang Si έξω από το Luang Prabang, στο Λάος. Και έχει δυνατό θόρυβο δίπλα στους καταρράκτες, οπότε πάω να βρω ένα ποιο κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 9 Δεκεμβρίου, 2015

Η Έκθεση Πέλε 9 Δεκεμβρίου, 2015 Η Έκθεση Πέλε 9 Δεκεμβρίου, 2015 Γεια σας! Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε, την αστρολογική πρόβλεψη για την 9η Δεκεμβρίου του 2015. Είμαι εδώ στο Dragonfly Village στο Μπαλί

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES

Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BILL GATES Σεμνός δημιουργός ή ευφυής κροίσος; Θα ήταν μεγάλη παράλειψη για ένα βιβλίο που εξετάζει τη σχέση χρήματος και αστρολογίας να μην αναφερθεί στους παράγοντες εκείνους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015

Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015 Η έκθεση Πέλε 12Mαΐου 2015 Hola ~ Μπουένος Dias ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αρκετά με την καταπάτηση άλλων ιδιοκτησιών, αυτή τη φορά το κάνω στην αυλή μου. (* Γέλια) Η περασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017

Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Η Έκθεση Πέλε 22 Μαρτίου 2017 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha, με την Έκθεση Πέλε αυτής της εβδομάδας για την 22 η Μαρτίου 2017. Ευτυχισμένος Ήλιος στον Κριό... ευτυχισμένη Αφροδίτη στον Κριό, Ερμής

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 14 Δεκεμβρίου του 2016.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 14 Δεκεμβρίου του 2016. Η Έκθεση Πέλε 14, Δεκεμβρίου, 2016 Γεια σας ~ Hola ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 14 Δεκεμβρίου του 2016. Εξακολουθούμε να αισθανόμαστε τις επιπτώσεις της Πανσελήνου στους Διδύμους

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;;

Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά. Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Μ αρέσει να κοιτάω ψηλά Αλλά τι είναι αυτό που βλέπω;; Ο ουρανός από πάνω μας : Η ανάλυση Όποιος έχει βρεθεί μακριά από τα φώτα της πόλης κοιτώντας τον νυχτερινό ουρανό αισθάνεται δέος μπροστά στο θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΡΙΟΣ Αυτή η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς, θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες.

Διαβάστε περισσότερα

Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού

Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού Πανσέληνος 17 Μάη στης 27 ο Ταύρου Σκορπιού Οἱ γὰρ κατ' ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ Λογικοθυμική προσέγγιση (Rational-Emotive Therapy) Αναπτύχθηκε από τον Albert Ellis τη δεκαετία του 1950. Πεποίθηση πως οι συναισθηματικές δυσκολίες οφείλονται σε λανθασμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ JOSTEIN GAARDER 1 Α Ομάδα «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΩΜΑΣ ΑΚΙΝΑΤΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΑΚΙΝΑΤΗΣ http://hallofpeople.com/gr/bio/aquinas.php ΘΩΜΑΣ ΑΚΙΝΑΤΗΣ Ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος φιλόσοφος του δευτέρου μισού του Μεσαίωνα ήταν ο Θωμάς ο Ακινάτης, που έζησε από το 1225 ως το 1274. Υπήρξε ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Ε. ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ Ι ΑΣΚΑΛΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Ε. ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ Ι ΑΣΚΑΛΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Ε. ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ Ι ΑΣΚΑΛΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ Β ΕΤΟΣ ΕΙ ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΜ:022038 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «Ι ΑΣΚΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 7 Φεβρουαρίου, 2018 Γεια σας! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 7 Φεβρουαρίου του 2018! Δεν ξέρω πότε θα ανεβάσω αυτή την έκθεση, γιατί περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσεις πανικού!!!! Η διαταραχή πανικού κρίσεις πανικού

Κρίσεις πανικού!!!! Η διαταραχή πανικού κρίσεις πανικού Κρίσεις πανικού!!!! Η διαταραχή πανικού (ΔΠ) είναι μια αγχώδης διαταραχή που εκδηλώνεται με ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα. Είναι μια από τις πιο συχνές ψυχικές παθήσεις κατά την οποία το άτομο παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη. γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό

ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ. Επιλεγμένα ποιήματα. Μέσα από την Αγάπη.   γλυκαίνει καθετί πικρό. το χάλκινο γίνεται χρυσό http://hallofpeople.com/gr/bio/roumi.php ΤΖΑΛΑΛΑΝΤΙΝ ΡΟΥΜΙ Επιλεγμένα ποιήματα γλυκαίνει καθετί πικρό το χάλκινο γίνεται χρυσό το θολό κρασί γίνεται εκλεκτό ο κάθε πόνος γίνεται γιατρικό οι νεκροί θα αναστηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. Η Έκθεση Πέλε 2 Ιουνίου, 2015 Hola ~ Namaste ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 2 Ιουνίου του 2015, και αυτή θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη έκθεση. (* Γέλια) Υπάρχουν τόσα πράγματα

Διαβάστε περισσότερα

Συναισθήματα και η Διαχείρισή τους

Συναισθήματα και η Διαχείρισή τους Συναισθήματα και η Διαχείρισή τους Όταν είμαστε παιδιά, στο ξεκίνημα της ζωής μας, έχουμε έντονη σύγχυση σχετικά με τα συναισθήματά μας, νοιώθοντας την ανάγκη να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:«ΠΩ,ΠΩ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ!!!!»

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:«ΠΩ,ΠΩ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ!!!!» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:«ΠΩ,ΠΩ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ!!!!» Υπεύθυνες Προγράμματος: Κιοσκερίδου Αικατερίνη Σχολική Νοσηλεύτρια. Παπαγερίδου Φωτεινή Κοινωνική Λειτουργός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Διαφυλικές

Διαβάστε περισσότερα

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Αμέθυστος Θεία καθοδήγηση Συνδέστε τον εαυτό σας με τα υψηλότερα επίπεδα της συνείδησης. Αβεντουρίνη Γαληνη Αφήστε τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει. Διαμάντι Φωτισμός Να είσται σε κοσμική

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Ηγούμαι 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Ηγούμαι 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Ηγούμαι 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Τι είναι Ηγεσία «Η Ηγεσία, δεν είναι θέση! γιαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015.

Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Η έκθεση Πέλε - 21η Οκτωβρίου του 2015 Καλημέρα! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία έκθεση Πέλε. Αυτή είναι η έκθεση Πέλε για τις 21 Οκτωβρίου 2015. Ο Ήλιος πρόκειται να πάει στο Σκορπιό, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Πιθανότατα αισθάνεστε πολύ αναστατωµένοι αφού λάβατε µια διάγνωση καρκίνου. Συνήθως είναι δύσκολο να αποδεχθείτε τη διάγνωση αµέσως και αυτό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ. Μαρία Κούτρα Κωνσταντίνος Κολιοτάτσης Δημήτριος Κίβαρης

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ. Μαρία Κούτρα Κωνσταντίνος Κολιοτάτσης Δημήτριος Κίβαρης ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ Μαρία Κούτρα Κωνσταντίνος Κολιοτάτσης Δημήτριος Κίβαρης Τι είναι οι αστερισμοί Αστερισμό ονομάζουμε το κάθε αυθαίρετο τμήμα της ουράνιας σφαίρας ή θόλου που περιέχει μια κάπως ξεχωριστή ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 21 Ιουνΐου, 2017 Hola! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε για τις 21 Ιουνίου 2017. Το Ηλιοστάσιο, μόλις χτες τη νύχτα ο Ήλιος πήγε στον Καρκίνο, και σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ Αγγελική Γουδέλη, 2011 Κοινωνικό Άγχος Αμηχανία Φόβος Το κοινωνικό άγχος, ή αλλιώς κοινωνική φοβία, θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Αγγελική Βαρελλά, Η νίκη του Σπύρου Λούη

Αγγελική Βαρελλά, Η νίκη του Σπύρου Λούη Αγγελική Βαρελλά, Η νίκη του Σπύρου Λούη Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Α Γυμνασίου Απαντήσεις ερωτήσεων σχολικού βιβλίου σχ. βιβλίο (σελ. 157) Γυμνάσιο: 9.000 μαθήματα με βίντεο-διδασκαλία για όλο το

Διαβάστε περισσότερα

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τη ζωή! Έφτασα εδώ με το ένστικτό μου, κι αυτό ξέρει Είμαι εγώ και είμαι καλά Κάθε εμπόδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Μαΐου, 2017

Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Μαΐου, 2017 Αστρολογία για την Ψυχή Η Έκθεση Πέλε 17 Μαΐου, 2017 Γεια σας ~ Καλημέρα ~ Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε... 17 Μαΐου 2017! Και πράγματι, είμαι στη δική μου πίσω αυλή, γιατί αυτό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε - 7, Σεπτεμβρίου 2016

Η Έκθεση Πέλε - 7, Σεπτεμβρίου 2016 Η Έκθεση Πέλε - 7, Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας! (*Ο Kaypacha μοιράζεται την οθόνη του, που δείχνει το λογισμικό Solar System Scope) *Είμαι ο Kaypacha. Την περασμένη εβδομάδα, σας έδειξα τι συνέβαινε από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες διαχείρισης του θυμού και της επιθετικότητας των παιδιών:

Οδηγίες διαχείρισης του θυμού και της επιθετικότητας των παιδιών: Οδηγίες διαχείρισης του θυμού και της επιθετικότητας των παιδιών: 1. Αν αισθάνεστε ως γονείς πως δεν έχετε καταφέρει να αντιμετωπίζετε ικανοποιητικά τον θυμό του παιδιού σας, ξεκινήστε να διαβάζετε, να

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη

Ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού. Συντάχθηκε απο τον/την Νεφέλη Το Τρίτο μας Μάτι είναι ουσιαστικά μια «τυφλή» υπόφυση. Δηλαδή, είναι ένα «σωληνάκι» που δεν ξεκινά ούτε καταλήγει πουθενά, είναι αυτόνομο στο μέτωπό μας, και που σύμφωνα με την Ιατρική επιστήμη, δεν έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1

ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ; 1 Στο σημείο αυτό του οδοιπορικού γνωριμίας με τις διάφορες μεθόδους αυτογνωσίας θα συναντήσουμε την Αστρολογία και θα μιλήσουμε για αυτή. Θα ερευνήσουμε δηλαδή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού.

Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού. Άλλος ένας χάρτης- µάθηµα, που χειρίζεται δύο βασικά θέµατα: - Το θέµα των υποδοχών, αµοιβαίων ή µεικτών, και - Το θέµα του χρονικού προσδιορισµού. Με αυτόν τον ωριαίο χάρτη επιβεβαιώνεται, ακόµα µια φορά,

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 9 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΡΙΟΣ Είναι μια πολύ καλή εβδομαδα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση Πέλε 28, Δεκεμβρίου, Γεια σας! Αγνή Ζωή!

Η Έκθεση Πέλε 28, Δεκεμβρίου, Γεια σας! Αγνή Ζωή! Η Έκθεση Πέλε 28, Δεκεμβρίου, 2016 Γεια σας! Αγνή Ζωή! Είμαι ο Kaypacha με την εβδομαδιαία Έκθεση Πέλε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος σήμερα, επειδή για τα Χριστούγεννα πήρα ένα Stabylcam. Αυτό υποτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις

Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις 135 Αντιμετώπιση της κρίσης / Πώς έχεις οργανώσει την εργασία σου / Τι στόχους έχεις ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 1. Κρίση; ποια κρίση; Μήπως την έχουμε εμείς; Ή μήπως κάποιοι άλλοι; Κάποια στιγμή πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης

Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης Η. Διαδικασία διαμεσολάβησης 1. Εισαγωγή στη διαμεσολάβηση (30 ) Στόχοι Να εντοπίσουν παρακολουθήσουν τη διαδικασία διαμεσολάβησης. Διαδικασία Έχουμε από πριν καλέσει δυο μέλη (ένα αγόρι Α και ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας Γιώτα Γουβέλη και «Η πρώτη κυρία» Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου :21

Η συγγραφέας Γιώτα Γουβέλη και «Η πρώτη κυρία» Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου :21 Ημερομηνία 12/12/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://now24.gr/ Μαίρη Γκαζιάνη http://now24.gr/i-singrafeas-giota-gouveli-ke-i-proti-kiria/ Η συγγραφέας Γιώτα Γουβέλη και «Η πρώτη κυρία» Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ ε.

ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ ε. Ο σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα ανεξάρτητα από την ηλικία, το χρώμα ή το φύλο. Είναι μια χρόνια νόσος που όταν δεν είναι σωστά ρυθμισμένη μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές για τη

Διαβάστε περισσότερα