Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Σχετικά έγγραφα
Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

GLC Sport Utility Vehicle

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

GLA Sport Utility Vehicle

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Never stop improving.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Never stop improving.

GLE Sport Utility Vehicle

Never stop improving.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Never stop improving.

Never stop improving.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

GLS Sport Utility Vehicle

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Κατακτήστε το μέλλον.

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.


Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

GLA Sport Utility Vehicle

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το νέο Polo BlueMotion

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Η νέα γενιά GL - Class.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

99000-SWIFT /2015

CLA-Class. Shooting Brake.

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

DUCATO NATURAL POWER

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

09/ SPLAS-012 multimedia

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

Το Golf GTI - Το Golf GTD

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

S-Class Cabrio και Coupé

Η νέα γενιά S - Class.

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Mercedes-Benz Vans. Born to run. Το Sprinter

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Mazda6 MPS. web site:

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση

Transcript:

E-Class Saloon

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής καθαρότητας. Εκτός από το βασικό εξοπλισμό, τρεις γραμμές εξοπλισμού και μια εκλεπτυσμένη γκάμα χρωμάτων και υλικών φροντίζουν, ώστε να μην μείνει ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία σας.

Υπόδειγμα οδηγικής άνεσης και ασφάλειας. Η E-Class Saloon είναι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Mercedes-Benz. Αντιπροσωπεύει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα όσο κανένα άλλο πολυτελές saloon. Οι τεχνολογίες Mercedes-Benz Intelligent Drive ξεκουράζουν αισθητά τον οδηγό και προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, που είναι πρωτόγνωρες για saloon και, συνεπώς, απολύτως χαρακτηριστικές της E-Class.

Νέοι ορίζοντες στην εσωτερική σχεδίαση. Η E-Class Saloon σάς υποδέχεται με μια ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια. Τα οριζόντια στοιχεία δημιουργούν αίσθηση γαλήνης και οπτικό εύρος. Τα υψηλής ποιότητας υλικά αγκαλιάζουν τις διακριτικές καμπύλες του διάκοσμου, που εκτείνονται κυματιστά από το ταμπλό οργάνων μέχρι τις πόρτες. Το σμιλεμένο συγκρότημα καθισμάτων προσφέρει άνεση αντιπροσωπευτική της Mercedes-Benz σε μεγάλες διαδρομές.

Μία μορφή σύγχρονης πολυτέλειας. Οι οριζόντιες γραμμές μεγαλώνουν οπτικά το εύρος. Τα ευγενή υλικά υπογραμμίζουν το στυλ.

Η υπεροχή συναντά την αισθαντικότητα.

Πακέτο KEYLESS-GO. Με το σύστημα ξεκλειδώνετε, εκκινείτε και κλειδώνετε άνετα το αυτοκίνητο αρκεί να έχετε μαζί σας το ηλεκτρονικό κλειδί. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σας επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το πορτμπαγκάζ πλήρως αυτόματα και ανέπαφα. Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Αυτά τα αλληλοσυμπληρωματικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης μπορούν να ξεκουράζουν τον οδηγό, να μειώνουν τους κινδύνους ατυχήματος και να βελτιώνουν την προστασία των επιβαινόντων και υπολοίπων χρηστών του δρόμου. Το σύνολο ολοκληρώνεται με τον πλευρικό παλμό συστήματος PRE-SAFE του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης.

COMAND Online. Το σύστημα COMAND Online δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη ως προς το infotainment, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη πολυμέσων 31,2 cm (12,3"). Η πλοήγηση από σκληρό δίσκο σας καθοδηγεί γρήγορα στον προορισμό σας με τη βοήθεια του Live Traffic Information, των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. MULTIBEAM LED. Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσφέρουν συνεχή φωτισμό μεγάλης σκάλας, χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Ξεχωριστά ελεγχόμενες LED φωτίζουν έντονα το περιβάλλον εξαιρώντας με ακρίβεια τα άλλα οχήματα. Άλλο ένα σχεδιαστικό highlight: ο γαλάζιος φωτισμός στους προβολείς.

Πακέτο αποθηκευτικών χώρων. Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360. Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνει διάφορες χρηστικές αποθηκευτικές δυνατότητες, όπως, για παράδειγμα, διπλή ποτηροθήκη στην κεντρική κονσόλα, φιαλοθήκες στις πόρτες, θήκες χαρτών στην πίσω πλευρά των μπροστινών καθισμάτων, πτυσσόμενο κουτί ή δίχτυ στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης (όχι σε συνδυασμό με υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης). Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις ή γκαράζ. Η κάμερα 360 μεταδίδει μια ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων και σας υποστηρίζει κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς.

Πακέτο μνήμης. Εάν το αυτοκίνητο έχει πολλούς χρήστες, το πακέτο μνήμης προσφέρει ιδιαίτερη άνεση χειρισμού. Μπορείτε να αποθηκεύετε και να ανακαλείτε έως και 3 διαφορετικές θέσεις για τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα, την κολόνα τιμονιού και τους εξωτερικούς καθρέφτες με το πάτημα ενός κουμπιού. Πακέτο AIR-BALANCE. Με το πακέτο AIR-BALANCE μπορείτε να αρωματίζετε τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντελώς εξατομικευμένα. Μπορείτε επίσης να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορα αρωματικά χώρου υψηλής ποιότητας, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώνεται η ποιότητα του αέρα με τη λειτουργία ιοντισμού, καθώς και με το βελτιστοποιημένο φιλτράρισμα του εξωτερικού και εσωτερικού αέρα.

Ο βασικός εξοπλισμός. Ήδη από το βασικό εξοπλισμό, καταφέρνει να συνδυάσει επιτυχημένα την κομψότητα με τον σπορτίφ χαρακτήρα. Το μοντέρνο και υψηλής ποιότητας εσωτερικό εκφράζει ιδιαίτερο στυλ. Η γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE. Αυτή η γραμμή προσφέρει ακόμη πιο δυναμική και αθλητική εξωτερική εμφάνιση. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεγάλες ζάντες αλουμινίου, ιδιαίτερο μπροστινό προφυλακτήρα καθώς και σχεδιαστικά στοιχεία χρωμίου και αλουμινίου. Επιπλέον, η χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL ενισχύει τη σπορ εμφάνιση.

Η γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE. Η εξωτερική εμφάνιση της γραμμής EXCLUSIVE είναι μοντέρνα και πολυτελής με έναν αναβαθμισμένο μπροστινό προφυλακτήρα που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή. Άλλα χαρακτηριστικά είναι η κλασική μάσκα ψυγείου και το αστέρι Mercedes στο καπό του κινητήρα, πρόσθετα στοιχεία χρωμίου και μεγάλες ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό αποκτά ιδιαίτερη κομψότητα με αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού, δίνοντας νέα ερμηνεία στη λέξη πολυτέλεια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το αποκλειστικό σχέδιο καθισμάτων με επένδυση δέρματος/υφάσματος Βαλένς, 3 ελκυστικούς χρωματικούς συνδυασμούς και μεγάλες επιφάνειες διακόσμου από ξύλο. Η AMG Line. Περισσότερη σπορ διάθεση και οδηγική απόλαυση προσφέρει η AMG Line εξωτερικού με τέλεια συνδυασμένα στοιχεία εξοπλισμού από το δυναμικό AMG Styling και τις ζάντες αλουμινίου AMG μέχρι τη χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία AMG προσφέρουν σε αυτή τη σειρά ορατά και αισθητά περισσότερο σπορτίφ και πολυτελή χαρακτήρα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, σπορ καθίσματα για περισσότερη πλευρική στήριξη καθώς και σπορ πεντάλ AMG και πατάκια ποδιών AMG.

AIR BODY CONTROL. Το σύστημα αερανάρτησης σε συνδυασμό με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση, προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και αποκτά άνετα ή σπορτίφ χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιθυμία σας. ΑΝΆΡΤΗΣΗ DYNAMIC BODY CONTROL ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΌΜΕΝΗ ΑΠΌΣΒΕΣΗ Μέσω του διακόπτη DYNAMIC SELECT ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης του αυτοκινήτου. Έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανάμεσα στον τρόπο λειτουργίας «Comfort» με χαρακτηριστικά άνετης απόσβεσης και 2 τρόπους λειτουργίας «Sport» για σπορ σφιχτή ρύθμιση της απόσβεσης.

DYNAMIC SELECT. Η οδηγική απόλαυση είναι θέμα ρύθμισης. Απολαμβάνετε άνετα, σπορ, πολύ σπορ, αποδοτικά ή εντελώς εξατομικευμένα χαρακτηριστικά οδήγησης με ένα άγγιγμα με το DYNAMIC SELECT. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης, προσαρμόζονται παράμετροι, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, του ESP και του συστήματος διεύθυνσης. ΤΟ DYNAMIC SELECT ΣΥΝΟΠΤΙΚΆ Οι παράμετροι των συστημάτων κίνησης (κινητήρα, ESP και, ενδεχομένως, αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων), ανάρτησης (σε συνδυασμό με DYNAMIC BODY CONTROL και AIR BODY CONTROL) και διεύθυνσης προσαρμόζονται ανάλογα με την επιθυμητή εμπειρία οδήγησης 5 προγράμματα οδήγησης: «Comfort», «Sport», «Sport+», «Individual» και «Eco» Η λειτουργία ECO Start-Stop και η λειτουργία «ελεύθερης κύλισης» ενεργοποιούνται ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης

Rule on. Η Mercedes-AMG E-Class Saloon. Κάθε Mercedes-AMG είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με ασύγκριτο χαρακτήρα. Αυτό που ενώνει όλα τα αυτοκίνητα performance και τα σπορ αυτοκίνητά μας, είναι το αδάμαστο αγωνιστικό πνεύμα τους. Το πάθος τους για κορυφαίες επιδόσεις. Γεννιέται εκεί όπου η μηχανολογική τέχνη συναντά μία εντελώς ιδιαίτερη φιλοσοφία: το πνεύμα της AMG. Πιστεύουμε, ότι πρέπει να εξωθούμε διαρκώς τα όρια, προκειμένου να επιτυγχάνουμε νέους στόχους. Δεν δεχόμαστε τίποτα ως δεδομένο. Διότι τα όρια τα θέτουν οι άνθρωποι και μόνο αυτοί μπορούν να τα καταρρίπτουν. Με αυτή την πεποίθηση παρέχουμε κορυφαίες επιδόσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το δρόμο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG. www.mercedes-amg.com

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Βενζινοκινητήρες E200 E200 4MATIC E300 E350 E450 4MATIC E53 4MATIC E63 4MATIC E63 S Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) 1.991 135 [184]/ 5.500 7,7 240 9,3-8,7 5,9-5,2 7,2-6,5 163-149 1.991 135 [184] / 5.500 7,9 233 9,9-9,6 6,3-5,9 7,6-7,2 173-166 1.991 180 [245]/ 5.500 6,2 250 3 10,0-10,0 6,7-6,7 7,9-7,9 181-181 1.991 220 [299]/ 5.800-6.100 5,9 250 3 9,3-9,2 5,4-5,3 6,9-6,7 156-153 2.996 270 [367]/ 5.500-6.000 5,6 250 3 12,2-12,1 6,5-6,3 8,6-8,4 196-192 2.999 320 [435]/ 6.100 4,5 250 3 11,5-11,4 7,1-7,0 8,7-8,6 290-197 3.982 420 [571]/ 5.750-6.500 3,6 250 3 14,5-14,5 8,6-8,6 10,8-10,8 245-245 3.982 450 [612]/ 5.750-6.500 3,4 14,5-14,5 8,6-8,6 10.8-10,8 245-245 Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6d-TEMP / C Euro 6d-TEMP / C Euro 6d-TEMP / D Euro 6d-TEMP / B Euro 6d-TEMP / D Euro 6d-TEMP / D Euro 6d-TEMP / F Euro 6d-TEMP / F Πετρελαιοκινητήρες Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) E200d 1,950 110 [150]/ 3.200-4.800 8,4 224 5,6-5,2 4,3-4,0 4,8-4,5 127-118 E220d 4MATIC 1.950 143 [194]/ 3.800 7,5 239 5,9-5,8 4,7-4,5 5,1-5,0 135-131 E220d 1.950 143 [194]/ 3.800 7,3 240 5,6-5,2 4,3-4,0 4,8-4,5 127-118 E300d 1.950 180 [245]/ 4.200 6,2 250 3 6,4-6,3 4,5-4,1 5,2-5,0 137-131 E350d 2.925 210 [286]/ 3.400-4.600 5,7 250 3 6,4-6,3 4,8-4,6 5,4-5,2 143-138 E400d 2.925 250 [340]/ 3.600-4.400 5,2 250 3 6,4-6,3 4,8-4,6 5,4-5,2 143-138 E400d 4MATIC 2.925 250 [340]/ 3.600-4.400 4,9 250 3 7,1-6,8 5,3-5,0 6,0-5,7 157-150 Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6d-TEMP / A+ Euro 6d-TEMP / A Euro 6d-TEMP / A+ Euro 6d-TEMP /A Euro 6d-TEMP / A Euro 6d-TEMP /A Euro 6d-TEMP / B Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 2 3 4 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Προσωρινή διαθεσιμότητα. Ηλεκτρονικός έλεγχος. Οι τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC» κατά σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων», οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην Deutsche Automobil Treuhand GmbH στην ιστοσελίδα www.dat.de. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο 5 όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό. Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής 6 Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Ισχύει μόνο για τη Γερμανία. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.com.cy

Διαστάσεις. 1468 486 502 1051 722 509 971 282 361 1852 2065 841 2939 4923 1143 1499 1494 1467 1450 1619 2065 Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι εικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

Η Mercedes-Benz είναι συνεργάτης του διεθνούς ιδρύματος Laureus Sport for Good Foundation από το έτος ίδρυσής του το 2000. Αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πρωτοβουλία της εταιρείας Mercedes-Benz. Το ίδρυμα Laureus Sport for Good υποστηρίζει μέσω κοινωνικών αθλητικών προγραμμάτων παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, τους ανοίγει νέους ορίζοντες και προάγει σημαντικές αξίες, όπως το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η αποφασιστικότητα. Σύνθημά μας είναι «Change the Game for Kids» και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Το παρόν εκδόθηκε για εκτύπωση στις 30.11.2018. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. CYPRUS IMPORT CORPORATION LTD., 65/67 Kantaras Street, 1027 NICOSIA, Cyprus 12-1218 www.mercedes-benz.com.cy