ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ 37 ης /28-7-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.



Σχετικά έγγραφα
ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 12 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 19 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α ΑΜ: 14REQ ΑΠΟΣΠΑΣΜA

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 τακτικών μελών βρέθηκαν παρόντα 4 μέλη και ονομαστικά:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ. 25 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4867/

ΑΔΑ: ΒΛ1ΔΩΚΑ-ΔΟΜ ΑΠΟΣΠΑΣΜA

ΑΔΑ: ΩΥ0ΡΩΚΑ-ΦΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜA

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 18 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ. 3 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4104/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

Α Α:ΒΕΝΝΩΚΑ-ΜΨΚ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 2064/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

357/ ΘΕΜΑ 4Ο

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 2538/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 9 τακτικών μελών βρέθηκαν παρόντα 6 μέλη και ονομαστικά:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 18 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4871/ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

ΑΔΑ: ΒΛΓΥΩΚΑ-Γ3Ρ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Α Α: ΒΙΞΒΩΚΑ-ΞΛΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: 69ΙΔΩΚΑ-Υ0Θ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 34 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 4 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 50 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4133/ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ. 27 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 67 του N. 3852/2010. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Σ.Φιλοπούλου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 29 ης / έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 27 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 3185/

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αρ. 47 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 2319/ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υπόψη:

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 2071/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

Απόσπασµα από το πρακτικό της συνεδρίασης 22/2016 από ( ) της Οικονοµικής Επιτροπής (ΟΕ) του ήµου Μαραθώνος.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4869/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14 ης /2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθ. Απόφασης 244/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 6934/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 44/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Νίκαια : 17/03/2015 Αρ.Πρωτ.: ,00 (Έξι χιλιάδων εκατόν πενήντα Ευρώ), συµπεριλαµβανοµένου του

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Α Α:ΒΛ9ΑΩΚΑ-ΘΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΑΔΑ: Β43ΕΩ10-ΘΙΩ =========================

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 22/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 124/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 15/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της με αρ. 23 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

(INTEREG) Α SYSTEMA Ε.Π.Ε Α

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Συνεδρίαση 34 η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τακτική συνεδρίαση σύµφωνα µε τις διατάξεις του N. 3852/2010, άρθρο 67. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 43/2017 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 60/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

1.Βούρλος ηµήτριος. Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή.

Α Α: 7Σ6ΟΩΚΑ-ΦΧΑ. Νίκαια: 5/11/2014 Αρ.Πρωτ.: 72192

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Δ/νση Οικονομικού Πανεπιστημίου 254, Πάτρα. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 695/2013 Απόφασης της Οικονομικής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ. 42 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

Αριθ. Απόφασης: 40/2019

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 8/ πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 42/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΑΔΑ: ΒΙΨΡΩ10-ΙΕΥ ========================= -1-

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 456/1ο/ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ 48 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α Α: ΒΛ12ΩΚΑ-Τ47 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 18 ης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 6088/ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ Έχοντας υ όψη:

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 702/2013 Απόφασης της Οικονομικής

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 15 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 15 η )

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ1ΟΩ10-ΙΓΤ ========================= -1-

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 29 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

=========================

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

Transcript:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες: Κα Γιαννουλάκη Χριστίνα Τηλ.: 213-2075320, 329 Fax: 213-2075328 e-mail: oikon_proip@nikaia-rentis.gov.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της µε αρ 37 ης /28-7-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. α/α: 309/28-7-2014 ΜΟΝΑ ΙΚΟ ΘΕΜΑ:«Απόφαση σχετικά µε τον έλεγχο των δικαιολογητικών συµµετοχής και την έγκριση ή µη των τεχνικών απαιτήσεων των προσφορών των συµµετεχόντων του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ήµου Νικαίας Αγ. Ι. Ρέντη, Στο ήµο Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, σήµερα την 37 η του µηνός Ιουλίου έτους 2014 ηµέρα ευτέρα και ώρα 10:30 π.µ. συνήλθε σε τακτική δηµόσια συνεδρίαση στο ηµοτικό Κατάστηµα, η Οικονοµική Επιτροπή του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, ύστερα από την υπ αρ. πρωτ. 49997/23-7-2014 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της, που επιδόθηκε και δηµοσιεύθηκε νόµιµα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010(άρθρα 67 & 75). ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία, δεδοµένου ότι σε σύνολο 7 τακτικών µελών βρέθηκαν παρόντα 5 µέλη και ονοµαστικά: ΠΑΡΟΝΤΕΣ 1.Τούντας Σ. Κανέλλος (Πρόεδρος) 2.Αδαµπασίδης Αθανάσιος 3.Λαγουµιτζής Μιχαήλ 4.Μπακατσέλος Ιωάννης 5. Αλιµπέρτης Ιορδάνης ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Ρουµιάν Ελένη 2. Λάσκαρη Κρασοπούλου Β.(Αντιπρόεδρος) Παρούσα στη συνεδρίαση χωρίς δικαίωµα ψήφου ήταν η υπάλληλος κ. Σιούζιου Ιωάννα η οποία τήρησε τα πρακτικά. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής και Αντιδήµαρχος Οικονοµικών εισηγούµενος το αναφερόµενο θέµα, ανέφερε ότι µε την υπ αρ. 254/27-6-2014 απόφασή της, η Οικονοµική Επιτροπή ενέκρινε τις τεχνικές απαιτήσεις και κατάρτισε τους όρους διακήρυξης του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού που αφορά στην προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ήµου Νικαίας Αγ. Ι. Ρέντη, για ένα έτος Σελίδα 1 από 7

ύψους ποσού 26.080,18 (συµπ/νου Φ.Π.Α. 23%) προϋπολογισµού εξόδων οικονοµικού έτους 2014, του ήµου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.. Σύµφωνα µε τα ανωτέρω προκηρύχθηκε ο ανοικτός µειοδοτικός διαγωνισµός µε την υπ αρ. πρωτ: 46525/8-7-2014 µε Α ΑΜ: 14PROC002162600 ιακήρυξη του ηµάρχου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη µε ηµεροµηνία παραλαβής προσφορών την 23 η -7-2014 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 15:00µ.µ, ενώ ως ηµεροµηνία ελέγχου των δικαιολογητικών συµµετοχής και αποσφράγισης των τεχνικών προσφορών ορίστηκε η 24 η -7-2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 10:00π.µ. και ως ηµεροµηνία αποσφράγισης οικονοµικών προσφορών ορίστηκε η 31 α -7-2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 10:00π.µ., σύµφωνα µε την υπ αρ. πρωτ. 46527/8-7-2014 µε Α Α: Ω29ΥΩΚΑ-ΘΑΛ περιληπτική ιακήρυξη του ηµάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. Κατά την ηµεροµηνία παραλαβής των προσφορών ήτοι η 23 η -7-2014 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 κατέθεσαν προσφορές οι κάτωθι εταιρείες: 1) «ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΚΙΝΤΖΗ» µε την υπ αρ.πρωτ. 49729/23-7-2014 2) «FMS Facility Management Services A.E.» µε την υπ αρ.πρωτ. 49845/23-7-2014 3) «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.» µε την υπ αρ. πρωτ. 49895/23-7-2014 4) «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.» µε την υπ αρ. πρωτ. 49977/23-7-2014 Κατά την ηµεροµηνία ελέγχου των δικαιολογητικών συµµετοχής και αποσφράγισης των τεχνικών απαιτήσεων ήτοι την 24 η -7-2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 10:00π.µ, η Επιτροπή ιενέργειας-αξιολόγησης Πρόχειρων- ηµόσιων ιαγωνισµών (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α) για την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη, συνέταξαν το υπ αρ. πρωτ.50471/25-7-2014 Πρακτικό, σύµφωνα µε το οποίο διαπιστώθηκαν τα κάτωθι: Αρχικά η Επιτροπή εξέτασε τα εξωτερικά στοιχεία των φακέλων των προσφορών (σφραγισµένος φάκελος κ.λ.π). όπου διαπιστώθηκαν ασυµφωνίες µε τη διακήρυξη (τίτλος αρµόδιας υπηρεσίας, αρ. διακήρυξης, ηµερ. ιαγωνισµού), οι οποίες κρίθηκαν µη ουσιώδης. Στη συνέχεια εξετάστηκαν τα δικαιολογητικά των συµµετεχόντων εταιρειών και διαπιστώθηκαν τα εξής: 1) Ως προς την εταιρεία «ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΚΙΝΤΖΗ» α) ο φάκελος περιείχε ένα (1) αντίγραφο και όχι δύο (2), όπως ορίζει η διακήρυξη (όρος 12) β) Η εγγύηση συµµετοχής µε αρ. 114317/22.7.2014 από το Ταµείο Παρακαταθηκών & ανείων, αναφέρει τον αρ. πρωτοκόλλου της Τεχνικής Περιγραφής Παράρτηµα Α (39281/11.6.2014) και όχι τον αρ. πρωτοκόλλου της διακήρυξης (46525/8.7.2014) Σύµφωνα µε τα παραπάνω, ο φάκελος της παραπάνω εταιρείας κρίνεται µη αποδεκτός. 2) Ως προς τις εταιρείες: α) «FMS Facility Management Services Α.Ε.» β) «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.» γ) «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.» τα δικαιολογητικά συµµετοχής τους, ήταν σύµφωνα µε την διακήρυξη. Αφού εξακριβώθηκαν τα παραπάνω, προχωρήσαµε σε έλεγχο των Τεχνικών Προδιαγραφών των εταιρειών: α) «FMS Facility Management Services Α.Ε.» Σελίδα 2 από 7

β) «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.» γ) «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.» όπως αυτά αναφέρονται στην υπ. αρ. 46525/2014 διακήρυξη, όπου όλα βρέθηκαν σύµφωνα µε τα οριζόµενα σε αυτήν. Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής και σύµφωνα µε το υπ αρ. πρωτ.: 50471/25-7-2014 Πρακτικό της Επιτροπής ιενέργειας-αξιολόγησης Πρόχειρων- ηµόσιων ιαγωνισµών (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α)( ιοικητικών Οικονοµικών κ.λ.π.), πρότεινε την έγκριση των τεχνικών απαιτήσεων των προσφορών της εταιρείας «FMS Facility Management Services Α.Ε», της εταιρείας «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε» και της εταιρείας «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε» που αφορούν το δηµόσιο ανοικτό µειοδοτικό διαγωνισµό σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για ένα έτος ύψους ποσού 26.080,18 (συµπ/νου Φ.Π.Α. 23%), προκειµένου η ως άνω Επιτροπή να προβεί στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των Οικονοµικών Προσφορών των ανωτέρω εταιρειών. Εισηγήθηκε δε τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την αποσφράγιση των οικονοµικών προσφορών των εταιρειών α) «FMS Facility Management Services Α.Ε.» β) «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.» γ) «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε.» και την έγκριση του παρόντος πρακτικού. Η Οικονοµική Επιτροπή µετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπ όψιν της την πρόταση του Προέδρου, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις: 1. Το Β.. 17-5/15-6-59 (ΦΕΚ 114 Α /59) περί «οικονοµικής διοικήσεως και λογιστικού ήµων και Κοινοτήτων». 2. Τις διατάξεις της υπ αριθ.11389/93 Απόφασης του Υπ. Εσωτερικών για τον «Ενιαίο Κανονισµό Προµηθειών Ο.Τ.Α» (ΦΕΚ 185 Β /23-3-93). 3. Τις διατάξεις του Ν. 2198/94 και ειδικότερα το άρθρο 24 (ΦΕΚ Α 43/22-03-1994) περί «παρακράτησης φόρου στο εισόδηµα από εµπορικές επιχ/σεις». 4. Τις διατάξεις του Ν.2286/95 (ΦΕΚ 119 Α /01-02-1995) περί «προµηθειών του ηµόσιου Τοµέα & ρυθµίσεις συναφών θεµάτων». 5. Το άρθρο 80 του Ν.2362/95 (ΦΕΚ 247 Α /27-11-95) περί «ηµοσίου Λογιστικού, ελέγχου των δαπανών του κράτους και άλλες διατάξεις» όπως ισχύει σήµερα. 6. Το Π.. 60/ΦΕΚ 64 Α /16-3-2007 «Προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ, περί συντονισµού των διαδικασιών σύναψης δηµοσίων συµβάσεων έργων, προµηθειών και υπηρεσιών», όπως τροποποιήθηκε µε την Οδηγία 2005/51/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Οδηγία 2005/75/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 16ης Νοεµβρίου 2005. 7. Την υπ αρ. 2/59649/0026 Υ.Α. (ΦΕΚ 1427 Β /22-10-01) περί «Αναπροσαρµογής χρηµατικού ποσού» του άρθρου 80 του Ν.2362/95. 8. Τις διατάξεις του άρθρου 209 παρ.1 του Ν.3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α/08-06-2006) περί «κύρωσης του Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων όπως ισχύουν σήµερα». 9. Τις διατάξεις του Π. 118/2007 περί «Κανονισµού Προµηθειών ηµοσίου». 10. Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α /07-06-2010) περί «Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης». 11. Τις διατάξεις του Ν.3861/2010 (ΦΕΚ 112 Α /13-7-2010) περί ενίσχυσης της διαφάνειας µε την υποχρεωτική ανάρτηση νόµων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο Πρόγραµµα ιαύγεια και άλλες διατάξεις. 12. Τις διατάξεις του Ν.3871/2010 (ΦΕΚ 141 Α /17-08-2010) περί «ηµοσιονοµικής ιαχείρισης και Ευθύνης». Σελίδα 3 από 7

13. Το Π.. 113/10 (ΦΕΚ 194 Α /22-11-2010) περί «ανάληψης υποχρεώσεων από διατάκτες». 14. Την εγκύκλιο 30 µε αριθ.πρωτ. 19664/20-04-2011 περί εφαρµογής των διατάξεων του Π.. 113/10 «ανάληψη υποχρεώσεων από τους διατάκτες» (ΦΕΚ 194 Α ) στους ήµους και τα ηµοτικά Ν.Π... 15. Τις διατάξεις του Ν. 4013/2011 (Φ.Ε.Κ. 204 Α/15-09-2011) περί «Σύστασης ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου ηµοσίων Συµβάσεων Αντικατάστασης του έκτου κεφαλαίου του Ν.3588/07 (πτωχευτικός κώδικας) προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και άλλες διατάξεις». 16. Τις διατάξεις του Ν. 4155/2013 (Φ.Ε.Κ. 120 Α /29-03-2013) περί «Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ηµοσίων Συµβάσεων και άλλων διατάξεων». 17. Την υπ αρ. 2/13-1-2013 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί συγκρότησης Οικονοµικής Επιτροπής και την υπ αρ. πρωτ. 3000/28123/18-1-2013 έγκριση της Γενικής /νσης εσωτερικής λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης. 18. Την υπ αρ. 269/30-9-2013 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί εγκρίσεως προϋπολογισµού 2014 του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη. 19. Την υπ αρ. 333/25-11-2013 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί επανέγκρισης προϋπολογισµού 2014 του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη και την υπ αρ. 64657/52624/20-1-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής. 20. Την υπ αρ. 5/28-1-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί εγκρίσεως του ετήσιου προγράµµατος δράσης του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη. 21. Την υπ αρ. 8/28-1-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί εγκρίσεως 1 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη οικονοµικού έτους 2014 και την υπ αρ. 6536/5458/12-2-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής. 22. Την υπ αρ. 68/26-2-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί εγκρίσεως 2 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη οικονοµικού έτους 2014 και την υπ αρ.12203/10171/19-3-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής. 23. Την υπ αρ. 85/24-3-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί εγκρίσεως 3 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη οικονοµικού έτους 2014, και την υπ αρ.17226/13957/08-4-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής. 24. Την υπ αρ. 113/15-4-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί 4 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων-εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη οικονοµικού έτους 2014, και την υπ αρ. 22957/18292/5-5-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής. 25. Την υπ αρ. 153/3-6-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί 5 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων-εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη οικονοµικού έτους 2014. 26. Την υπ αρ. 182/3-7-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί 6 ης αναµόρφωσης προϋπολογισµού εσόδων-εξόδων ήµου Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη οικονοµικού έτους 2014, και την υπ αρ. 41004/30068/16-7-2014 έγκριση της Γενικής ιεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Αττικής.. 27. Την υπ αρ. 11/3-1-2013 απόφαση ηµάρχου περί ορισµού των Αντιδηµάρχων του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη. 28. Την υπ αρ. 54/14-1-2013 απόφαση ηµάρχου περί ορισµού του κ. Τούντα Κανέλλου ως προέδρου της Οικονοµικής Επιτροπής, από 14-1-2013 έως και την 31-8-2014. 29. Την υπ αρ. 66/15-1-2013 απόφαση ηµάρχου περί ανάθεσης στον Αντιδήµαρχο Οικονοµικών & Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής κ. Τούντα Κανέλλο, της υπογραφής του συνόλου των εγγράφων της /νσης Οικονοµικών και της Οικονοµικής Επιτροπής. 30. Την υπ αριθµ.253/27-6-2014 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής, σχετικά µε την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων ύψους ποσού 26.080,18 (συµπ/νου Φ.Π.Α. 23%) Σελίδα 4 από 7

σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη,σε βάρος του Κ.Α 10.6634.0001 «Προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού» του προϋπολογισµού εξόδων, του ήµου Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη οικονοµικού έτους 2014. 31. Την υπ αρ. 149/15-4-2014 απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί έγκρισης για την αναγκαιότητα της διενέργειας προµηθειών και υπηρεσιών που δύναται να προκύψουν κατά το οικονοµικό έτος 2014, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη, σε βάρος των αντίστοιχων ΚΑ του προϋπολογισµού εξόδων του ήµου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη οικονοµικού έτους 2014. 32. Τη µε ηµεροµηνία εγγραφής Π.Α.Υ. 374/23-6-2014 (Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης), µε αριθµό µητρώου δέσµευσης α/α 3, ύψους ποσού 26.080,18 σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού σε βάρος του Κ.Α 10.667134.0001 «προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού», του προϋπολογισµού εξόδων του ήµου Νικαίας Αγ. Ι. Ρέντη, του οικονοµικού έτους 2014, για τον οποίο έχει ψηφιστεί η σχετική πίστωση και υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψη του. 33. Την υπ αρ. 39281/11-6-2014 Οικονοµοτεχνική Μελέτη του Τµήµατος Προµηθειών Υλικών & εξοπλισµού Υπηρεσιών.. 34. Τον υπ αρ. 14REQ002117609 Μοναδικό Αριθµό ιαδικτυακής Ανάρτησης (Α ΑΜ). 35. Την υπ αρ. πρωτ. 41667/20-6-2014 εισήγηση του Τµήµατος Προµηθειών Υλικών & Εξοπλισµού Υπηρεσιών. 36. Το γεγονός ότι η παρούσα δαπάνη θα βαρύνει τον κωδικό αριθµούς Κ.Α. 10.6634.0001 «Προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού»,,του προϋπολογισµού εξόδων του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οικονοµικού έτους 2014, για τον οποίο έχει ήδη προβλεφθεί σχετική πίστωση και υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για την κάλυψή τους. 37. Την υπ αρ. 254/27-6-2014 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής σχετικά µε την έγκριση των τεχνικών απαιτήσεων και την κατάρτιση των όρων διακήρυξης του δηµόσιου ανοικτού µειοδοτικού διαγωνισµού που αφορά στην προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για ένα έτος ύψους ποσού 26.080,18 (συµπ/νου Φ.Π.Α. 23%). 38. Την υπ αρ. πρωτ. 46525/ 8-7-2014 µε Α ΑΜ: 14PROC002162600 ιακήρυξη ηµάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. 39. Την υπ αρ. πρωτ. 46527/8-7-2014 µε Α Α: Ω29ΥΩΚΑ-ΘΑΛ περιληπτική ιακήρυξη του ηµάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. 40. Την υπ αρ. πρωτ. 49729/23-7-2014 προσφορά της εταιρείας «ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΚΙΝΤΖΗ». 41. Την υπ αρ. πρωτ. 49845/23-7-2014 προσφορά της εταιρείας «FMS Facility Management Services A.E». 42. Την υπ αρ. πρωτ. 49895/23-7-2014 προσφορά της εταιρείας «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.». 43. Την υπ αρ. πρωτ. 49977/23-7-2014 προσφορά της εταιρείας «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε». 44. Το υπ αρ. πρωτ. 50471/25-7-2014 Πρακτικό της Επιτροπής ιενέργειας-αξιολόγησης Πρόχειρων- ηµόσιων ιαγωνισµών (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α ) των υπηρεσιών του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη για ένα έτος. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Την αποδοχή του υπ αρ πρωτ. 50471/25-7-2014 Πρακτικού της Επιτροπής ιενέργειας- Αξιολόγησης Πρόχειρων- ηµόσιων ιαγωνισµών ( ιοικητικών Οικονοµικών κ.λ.π ) (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α), που αφορά στο δηµόσιο ανοικτό µειοδοτικό διαγωνισµό σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για ένα έτος ύψους ποσού 26.080,18 (συµπ/νου Φ.Π.Α. 23%), σχετικά µε τον Σελίδα 5 από 7

έλεγχο των δικαιολογητικών συµµετοχής και την έγκριση ή µη των τεχνικών απαιτήσεων των προσφορών των συµµετεχόντων. 2. Την έγκριση των δικαιολογητικών συµµετοχής και των τεχνικών απαιτήσεων της υπ αρ.πρωτ: 49845/23-7-2014 προσφοράς της εταιρείας «FMS Facility Management Services A.E»,της υπ αρ. πρωτ: 49895/23-07-2014 προσφοράς της εταιρείας «DOMI VIVENS ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε.» και της υπ αρ. πρωτ: 49977/23-07-2014 προσφοράς της εταιρείας «DIARCO CHEM ΙΑΡΕΜΕ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε» οι οποίες ήταν σύµφωνες µε τους όρους ιακήρυξης ηµάρχου σχετικά µε την προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού του ήµου Νικαίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, προκειµένου η ως άνω Επιτροπή να προβεί στη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας ήτοι στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονοµικών προσφορών των ανωτέρω εταιρειών. Η παρούσα απόφαση, να αναρτηθεί στην επίσηµη ιστοσελίδα του ήµου (www.nikaiarentis.gov.gr) και στο διαδίκτυο. Η Συντάξασα Φρουδάκη Νικολέττα Η Προϊσταµένη Γιαννουλάκη Χριστίνα Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ Σ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ Τα Μέλη Αδαµπασίδης Αθανάσιος Λαγουµιτζής Μιχαήλ Μπακατσέλος Ιωάννης Αλιµπέρτης Ιορδάνης Σελίδα 6 από 7

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ 1. ΗΜΑΡΧΟΣ 2. ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 4. ΓΕΝΙΚΗ /ΝΤΡΙΑ 5. /ΝΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 6. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 7. Κος ΖΑΡΩΜΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 8. Κα ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ 9. Κα ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Σελίδα 7 από 7