ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018."

Transcript

1 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος V Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα των νέων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του ομίλου μας καθώς και για άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, διοργανώσαμε έκθεση φωτογραφίας, με την συνεργασία του κινήματος Movember Cyprus, στον Πολυχώρου Beat Παζάρ. Μια όμορφη και συμβολική έκθεση, για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα στα πλαίσια του Movember Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 5ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός 6 Φωτο-Ώρες. Ο επιτυχημένος και πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός, που έγινε θεσμός, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά. Ενημερωθείτε, πιο κάτω, πώς μπορείτε να λάβετε μέρος. Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, θα έχουμε την Έκθεση Φωτογραφίας, που διοργανώνουμε με τον Δήμο, με τίτλο: «Λεμέσια 2018: Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής». Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του διμήνου, ενημερωθείτε εντός του ενημερωτικού μας. ΦΕΚ (Λεμεσός) Υπάρχουν πάντα δύο ανθρωποι σε κάθε φωτογραφία: ο φωτογράφος και ο θεατής Ansel Adams ( ) Σε αυτό το τεύχος Movember 2018 The Alien Trail (Παρουσίαση Φωτογραφικού project) Η Γυναίκα της Κύπρου 6 Φωτο-Ώρες (Διαγωνισμός Φωτογραφίας) ΛΕΜΕΣΙΑ 2018 Πρόσωπα της Λεμεσού: Φωτογραφίζοντας την Πολυπολιτισμικότητα 6 Φωτο-Ώρες 2018 Άγιος Αθανάσιος: Σκηνές Δρόμου Από την περσινή διοργάνωση του Διαγωνισμού 6 Φωτο-Ώρες

2 Τι είναι το Movember Η λέξη Movember, προέρχεται από την σύντμηση των λέξεων Moustache/ μουστάκι και November/ Νοέμβριος. Η ιδέα ξεκίνησε στην Αυστραλία το 2003, από μια παρέα νέων που ήθελαν να επαναφέρουν το παλιό στυλ των ανδρών με μουστάκι, μέχρι που αποφάσισαν να το κάνουν για καλό σκοπό! Έτσι, με τον καιρό, η κίνηση, επεκτάθηκε παγκόσμια, προσπαθώντας να «ξυπνήσει» το ανδρικό φύλο σε θέματα υγείας και να αλλάξει την απροθυμία τους όσον αφορά στην επίσκεψη στο γιατρό. MO ART exhibition «Movember 2018» Έκθεση Φωτογραφίας Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 Στον Πολυχώρο BEAT Παζάρ Το Movember, υποστηρίζει παγκόσμιας κλάσης προγράμματα για την υγεία του προστάτη. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του Movember Foundation, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού, βοηθώντας τους άνδρες να ζήσουν και πέρα από τον καρκίνο και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς. Ως ανεξάρτητη παγκόσμια φιλανθρωπική κίνηση, το Movember, ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου. Μέσα στα πλαίσια του φετινού Movember, η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), μαζί με το Movember Cyprus, διοργάνωσαν φωτογραφική έκθεση, στον Πολυχώρο Beat Παζάρ, στη Λεμεσό, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μέλη και φίλοι της ΦΕΚ Λεμεσού, πρόσφεραν, αφιλοκερδώς, φωτογραφίες τους, με σκοπό να εκτεθούν και να πωληθούν. Όλα τα έσοδα, θα προσφερθούν στο κίνημα Movember Cyprus, για φιλανθρωπικό σκοπό (για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών). Επιμελητής της έκθεσης, ήταν ο καθηγητής φωτογραφίας Νίκολας Κωνσταντίνου. Η έκθεση, ήταν ανοικτή, για το κοινό, από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, μέχρι και τις 7.00μμ. Από τις 3.00μμ 5.00μμ, το Love Radio, με τους Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου, έκαναν απευθείας μετάδοση (Live Link), από την έκθεση. Διοργανωτές & Υποστηρικτές:

3 Antoine D Agata The Alien Trail Παρουσίαση του project Bieke Depoorter Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, στις 7.30μμ Στο Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού Κάνοντας μια σκοτεινή πλευρά της κοινωνίας μας ορατή Νίκος Οικονομόπουλος Ο φωτογράφος Νικόλας Ιορδάνου, θα μας παρουσιάσει το πρότζεκτ The Alien Trail, το οποίο είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε από τον ίδιο, προκειμένου να συμβάλει στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που ζουν στην Κύπρο καθώς και στην προώθηση της ενσωμάτωσής τους στην τοπική κοινωνία. Ο κόσμος, μπορεί να ξέρει ότι, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, ζουν ανάμεσά μας, αλλά δεν τους γνωρίζουμε πραγματικά. Είναι σημαντικό να τους μάθουμε ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, που είναι η αποδοχή και η ένταξη. Νικόλας Ιορδάνου «Οι φωτογράφοι του project» Το πρώτο μέρος του πρότζεκτ είναι η φωτογραφική έκθεση, η οποία παρουσιάζει το έργο φωτογράφων από την Ευρώπη, οι οποίοι προσκλήθηκαν στην Κύπρο, για να καταγράψουν, μέσα από το φακό τους, τη ζωή προσφύγων και μεταναστών. Περιπλανήθηκαν σε γειτονιές, όπου ζουν αυτοί οι άνθρωποι, επισκέφτηκαν το κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου, στην Κοφίνου και πέρασαν χρόνο μαζί τους για να τους γνωρίσουν, ακούγοντας τις ιστορίες, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους. Μέσα από το φακό τους, φωτογραφίζουν τη ζωή και την ιστορία που κουβαλούν οι άνθρωποι αυτοί. Μέσα από την τέχνη τους, συμβάλλουν στην επίτευξη της κοινωνικής τους ενσωμάτωσης. Το πρότζεκτ The Alien Trail, περιλαμβάνει επίσης την έκδοση ενός φωτογραφικού βιβλίου, ένα κινηματογραφικό εργαστήρι με παιδιά μεταναστών, προσφύγων και παιδιών από Κύπρο, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, σε σκηνοθεσία Νικόλα Ιορδάνου και Σύλβιας Νικολαϊδου.

4 ΟΓΕΕ (Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών) Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ), έχει σκοπό την προώθηση θέσεων υπέρ των γυναικών στο επιχειρηματικό, επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Η Γυναίκα της Κύπρου «Εστιάζοντας στις ομοιότητες Κύπρου-Ιταλίας» Έκθεση Φωτογραφίας Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 7.30μμ Στον εκθεσιακό χώρο της ΦΕΚ Λεμεσού Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια φιλοξενίας των αντιπροσώπων του αδελφού Οργανισμού του Sorento, στην Ιταλία, σε συνεργασία με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας, με τίτλο Η Γυναίκα της Κύπρου Εστιάζοντας στις ομοιότητες Κύπρου - Ιταλίας. Τα εκθέματα, αποτυπώνουν τη σημερινή Κύπρια γυναίκα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό, στην καθημερινότητά της (στο σπίτι, οικογένεια, εργασία, διασκέδαση και γενικά στην καθημερινή της ζωή). Η έκθεση, επίσης, επιχειρεί να εστιάσει και στις ομοιότητες μεταξύ των δύο χωρών, Κύπρου και Ιταλίας, με θέματα που συνυπάρχουν, όπως εκκλησίες, αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, ενετικά τείχη, φαγητό, προϊόντα, φύση και άλλα, πάντα σε σχέση με την απεικόνιση της Κύπριας γυναίκας. Η έκθεση, αποτελείται από φωτογραφίες μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, με ποικίλη θεματολογία γύρω από το κεντρικό θέμα, που είναι η γυναίκα. Αποσκοπεί, επίσης, στην ανάπτυξη επαγγελματικής και ηγετικής δυνατότητας, για γυναίκες σε όλα τα επίπεδα ώστε να μπαίνουν και να επανεντάσσονται στην αγορά εργασίας, να ξεκινούν και να εξελίσσουν την δική τους επαγγελματική και επιχειρηματική πορεία, να ξεπερνούν τις αδυναμίες τους, να δημιουργούν ένα υγιές περιβάλλον στην εργασία, τις σπουδές και την υγεία καθώς και την ενδυνάμωση των γυναικών ώστε να ηγηθούν επαγγελματικά και επιχειρηματικά. Ο Οργανισμός εκπροσωπείται σε πέρα από τα μισά κράτη της υφηλίου (σε 116 από τα περίπου 193). Αριθμεί δε, περί τις 30 χιλιάδες γυναίκες μέλη, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και ηγέτιδες και είναι για τον ιδιαίτερο αυτό λόγο που αναγνωρίζεται ως ένα βαρυσήμαντο δίκτυο γυναικών με επιρροή. Ο Οργανισμός κατέχει μόνιμη έδρα συμβούλου, για 65 τώρα έτη, στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις. Η διεθνής του παρουσία είναι το ίδιο αξιέπαινη με τις κατακτήσεις του.

5 Γιάννος Ζαχαρίου AFIAP Κατηγορία: Δες το αλλιώς Ρίκκος Γρηγορίου AFIAP Κατηγορία: Επανάληψη Λιάνα Πολυκάρπου Κατηγορία: Σιλουέτες Ιουλία Αχεριώτου Κατηγορία: Θαλασσινές Στιγμές 6 Φωτο-Ώρες 2018 Ένας πρωτότυπος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, στις 10.00πμ Εκκίνηση από το Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), διοργανώνει, για 5 η συνεχή χρονιά, τον πρωτότυπο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο 6 Φωτο - ώρες. Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού η Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ο διαγωνισμός 6 Φωτο ώρες διαφέρει από τους κλασσικούς Φωτογραφικούς Διαγωνισμούς, μια και θέτει χρονικά όρια, όπως το λέει και ο τίτλος του, μέσα στα οποία, οι φωτογράφοι, θα πρέπει να φωτογραφίσουν 3 (τρία) συγκεκριμένα θέματα, τα οποία θα τους ανακοινωθούν τη στιγμή της εκκίνησης. Οι φίλοι της φωτογραφίας, καλούνται να εκφραστούν φωτογραφικά και να προσεγγίσουν, όσο αυτοί πιστεύουν καλύτερα, τα 3 (τρία) θέματα, επιλογή των κριτών, τα οποία, μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, παραμένουν μυστικά. Λιάνα Πολυκάρπου Κατηγορία: Θαλασσινές Στιγμές Η διοργάνωση, θα κορυφωθεί με έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες και όρους συμμετοχής, σύντομα στο: & FB: cps Limassol Branch. Θα δοθούν τρία βραβεία, ένα σε κάθε κατηγορία. «Οι περσινοί νικητές» Ο νικητής με την ψηλότερη συνολική βαθμολογία, θα λάβει ένα μεγάλο δώρο, μία action camera!!

6 Λεμέσια 2018 Έκθεση Φωτογραφίας Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, στις 6.00μμ Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού Με το μήνυμα «Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής!», ο Δήμος Λεμεσού διοργάνωσε, για 19η χρονιά, τα ΛΕΜΕΣΙΑ Η έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, έγινε τον περασμένο Μάρτιο και οι αθλητικές διοργανώσεις, συνεχίστηκαν μέχρι τις 4/11/2018, με επιστέγασμα την έκθεση φωτογραφίας, από τις διάφορες διοργανώσεις, στις 26 Νοεμβρίου Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οργανώθηκαν αθλητικές δραστηριότητες όπου μπορούσαν να συμμετάσχουν, όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων. Όπως αναφέρεται πιο πάνω, επιστέγασμα όλης αυτής της πολύμηνης διοργάνωσης, είναι η έκθεση φωτογραφίας, που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, με φωτογραφίες μελών της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού). Το 2000 είναι η χρονιά που ο Δήμος Λεμεσού αποφασίζει τη διοργάνωση των Λεμεσίων. Κάνει τον άθλο και αναδεικνύει τα «Λεμέσια» ως τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Κύπρου. Αθλητές από όλο τον κόσμο, αγκαλιάζουν τον θεσμό, γιατί οι νέοι ονειρεύονται και αγωνίζονται. Κίνητρο για τον Δήμο Λεμεσού, η αγάπη και ο σεβασμός στο αθλητικό πνεύμα. Υπόσχεση να μετατρέψει τον αθλητισμό σε τρόπο ζωής. Στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση

7 Πρόσωπα της Λεμεσού: Απαθανατίζοντας την Πολύ-πολιτισμικότητα Έκθεση Φωτογραφίας Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 7.00μμ Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟ Ένα κλικ για τη διαφορετικότητα Θέλοντας να προβληθεί και να αναδειχθεί ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της Λεμεσού και η συνεισφορά των μεταναστών, προσφύγων και υπηκόων τρίτων χωρών, στην τοπική κοινωνία, έγινε και φέτος, φωτογραφικός διαγωνισμός, τον οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Λεμεσού, με τη συνεργασία της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού). Ο διαγωνισμός με τίτλο Πρόσωπα της Λεμεσού: Απαθανατίζοντας την Πολυπολιτισμικότητα, πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα στο πλαίσιο του έργου Λεμεσός: Μια Πόλη ο Κόσμος Όλος. Στόχος ήταν, οι φωτογραφίες που υποβλήθηκαν, να προβάλουν την πόλη της Λεμεσού ως χώρο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και πολιτισμών, με έμφαση στην πολιτιστική, κοινωνική, αναπτυξιακή και οικονομική συμβολή των μεταναστών και προσφύγων στην κοινωνία που τους έχει υποδεχτεί. Στο διαγωνισμό, ο οποίος λήγει στις 17 Νοεμβρίου 2018, μπορούν να λάβουν μέρος τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφοι, από όλη την Κύπρο. Ο διαγωνισμός αυτός, διοργανώθηκε μέσα στα πλαίσια του έργου «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος». Στόχος της δράσης, είναι η προβολή της Λεμεσού ως μια πολυπολιτισμική παράκτια μητρόπολη και η ανάδειξη του πολυπολιτισμικού της χαρακτήρα. Οι βραβευμένες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό, μαζί με άλλες επιλεγμένες από τους κριτές, θα παρουσιαστούν στην έκθεση, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, στις 10 Δεκεμβρίου Η ακριβής ώρα των εγκαινίων, θα ανακοινωθεί αργότερα.

8 Άγιος Αθανάσιος Ο Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται 3χλμ βορειοανατολικά της Λεμεσού κτισμένος σε μικρή κοιλάδα με λόφους, σε τοποθεσία ανοικτή με θέα τη θάλασσα και αγγίζοντας τη θάλασσα. Το όνομα του πήρε από τον πολιούχο Άγιο της Κοινότητας, τον Άγιο Αθανάσιο. Οι ρίζες των κατοίκων του ξεκινούν από την ύστερη εποχή του χαλκού όπως καταμαρτυρούν αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή. Στις αρχές και μέχρι τα μέσα του αιώνα μας ήταν μια μικρή αγροτική κοινότητα που εξελίχθηκε σε μικρό χωριό με πληθυσμό 400 κατοίκους. Το 1974, μετά την τούρκικη εισβολή, ο πληθυσμός του δήμου υπερδιπλασιάστηκε με την ανέγερση στην περιοχή δύο προσφυγικών οικισμών που φιλοξενούν περί τις 6000 πρόσφυγες. Την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε σε περιοχή Συμβουλίου Βελτιώσεως και το Μάιο του 1986 μετά από δημοψήφισμα μετατράπηκε σε Δήμο προσδίδοντας έτσι στην τότε τοπική Αρχή αναβαθμισμένο ρόλο αυτοδιοίκησης. Σήμερα οι κάτοικοι του αριθμούν περίπου και θωρείται από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της Λεμεσού. Ο Άγιος Αθανάσιος είναι μια σύνθετη περιοχή όπου το παλαιό συνυπάρχει με το σύγχρονο, το αστικό με το αγροτικό, το βιομηχανικό με το εκπαιδευτικό. Είναι μια μικρή αναπτυσσόμενη πόλη, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του παλιού παραδοσιακού χωριού και τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης. Υπάρχει ζωντανός ο παλιός πυρήνας του χωριού και δίπλα του υπάρχουν οι νέες συνοικίες και γειτονιές. Άγιος Αθανάσιος: Σκηνές δρόμου Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου Η έκθεση, είναι το αποτέλεσμα από τον Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, σε συνεργασία με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού). Ο διαγωνισμός, χωριζόταν σε δύο κατηγορίες: Α) για Ενήλικες και Β) για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και το θέμα του, αφορούσε φωτογραφίες από σκηνές δρόμου από τον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Μέσα από αυτές τις σκηνές δρόμου, θα μπορούσε να αναδειχθεί και η αρχιτεκτονική, ο χαρακτήρας, το περιβάλλον, οι ανθρώπινες δραστηριότητες και ασχολίες των δημοτών καθώς και οι πλούσιες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Ο διαγωνισμός έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2018 και τώρα, οι βραβευμένες φωτογραφίες, μαζί με άλλες επιλεγμένες, από τους κριτές, παρουσιάζονται στην έκθεση, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, από τον Δήμο Αγίου Αθανασίου και θα ενημερωθείτε αναλόγως. Οι διοργανωτές του Φωτογραφικού Διαγωνισμού

9 6 Φωτο-Ώρες 2018 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 6.00μμ Στο Οίκημα ΦΕΚ Λεμεσού Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, με θέμα 6 Φωτο-Ώρες 2018, η οποία είναι αποτέλεσμα του μεγάλου και πρωτότυπου διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε, τον περασμένο Νοέμβριο. Τώρα, παρουσιάζεται η έκθεση των επιλεγμένων φωτογραφιών, κατόπιν κριτικής που έγινε, από επαγγελματίες/ καλλιτέχνες φωτογράφους. Κριτές και αυτή τη χρονιά, ήταν η Ελένη Περικλέους Κέστα (Καθηγήτρια Φωτογραφίας), η Κωνσταντίνα Αγαθοκλέους, (Καθηγήτρια Τέχνης και Φωτογραφίας), και ο Νίκολας Κωνσταντίνου (Καθηγητής φωτογραφίας). Οι 6 ΦΩΤΟ-ΩΡΕΣ, διοργανώνονται, από την ΦΕΚ Λεμεσού, για 5η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία αφού, οι συμμετέχοντες, έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη μέρα, με τις οικογένειες και τους φίλους τους, γεμάτη δράση, διασκέδαση και δημιουργικότητα. 5 Χρόνια 6 ΦΩΤΟ-ΩΡΕΣ

10 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Οδός Αγκύρας, 120, 1ος όροφος 3042 Λεμεσός. Τ. Θ , 3306 Λεμεσός. Τηλ.: Web: CPS Limassol Branch Ricci Desai 1ο Βραβείο (2017) Carnival Joy Επαρχιακή Επιτροπή ΦΕΚ Λεμεσού: 11ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 Λήξη Διαγωνισμού: 26 Ιανουαρίου 2019 Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, προκήρυξε τον 11ο Παγκύπριο Φωτογραφικό Διαγωνισμό, με θέμα «ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018». Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι παρμένες από το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2018 μόνο. Ο κάθε διαγωνιζόμενος, μπορεί να υποβάλει μέχρι 10 έγχρωμες φωτογραφίες, σε ψηφιακό αρχείο jpg, σε CD, από τις οποίες ΜΟΝΟ ΔΥΟ να παρουσιάζουν Καρναβαλίστικο Πορτραίτο. Μάριος Ιωαννίδης Πρόεδρος Μιχάλης Ευσταθίου Αντιπρόεδρος Αργυρώ Χριστοδούλου AFIAP Γραμματέας Αθηνούλα Καρούζη EFIAP Ταμίας Ερατώ Καντούνα EFIAP/ b Υπεύθυνη Εκθέσεων Sebough Voskeritchian LMPA Μέλος Οι φωτογραφίες, πρέπει να είναι παρμένες από οποιεσδήποτε εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, καθ όλη την περίοδό του, π.χ. την παιδική και τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης, κανταδόρους, άρματα, υπαίθριους χορούς, διάκοσμο πόλης, έθιμα και γενικά ό,τι αφορά το καρναβάλι της Λεμεσού την περίοδο αυτή. Μετά την κριτική, οι φωτογραφίες που θα βραβευθούν καθώς και αυτές που θα αναρτηθούν, θα ζητηθεί, από τους δημιουργούς τους, να τις τυπώσουν και να τις παραδώσουν για την έκθεση. Για τα μέλη της ΦΕΚ, με τακτοποιημένη τη συνδρομή τους, για μαθητές, φοιτητές και στρατιώτες, η συμμετοχή είναι 5 ενώ για μη μέλη είναι 10. Οι συμμετοχές να παραδίδονται στο οίκημα της Φ.Ε.Κ. Λεμεσού. Πληροφορίες και έντυπα όρων συμμετοχής, μπορείτε να βρίσκετε, σύντομα, στην ιστοσελίδα της ΦΕΚ καθώς και στο οίκημα μας. Ευχόμαστε, ολόψυχα Καλές Γιορτές Προετοιμασία, σχεδιασμός και επιμέλεια Ενημερωτικού Αργυρώ Χριστοδούλου AFIAP

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017 Μέλος της FIAP Τεύχος V Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2018 Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη,

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Σεπτε μβρης Οκτωβρης 2018 Τεύ χός IV Ενημερωτικό Δελτι ό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές,

Διαβάστε περισσότερα

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο (Ιανουάριος/ Φεβρουάριος 2015) ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2017 Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάιος Ιούνιος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙΙ Αγαπητά μας μέλη, Ακόμα ένα όμορφο φωτογραφικό ταξίδι, μια δημιουργική σεζόν, τελειώνει. Επικοινωνούμε

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙ. Απρίλιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙ. Απρίλιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Απρίλιος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία

Φωτογραφική Εταιρεία Σεπτέμβρης Οκτώβρης 2014 Αγαπητά μας μέλη, Μετά από ένα μακρύ και ζεστό καλοκαίρι, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, μέσα από το πλούσιο μας ενημερωτικό δελτίο, για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τις

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση Ενημερωτικό Δελτίο Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος 2016 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Μέλος της FIAP Διαβάστε εντός: Αντρέας Δρουσιώτης Παρουσίαση Υγροβιότοποι της Κύπρου Έκθεση Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία»

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία» Είναι πλέον αδιάσειστα τα επιστημονικά στοιχεία που καταδεικνύουν την άμεση σύνδεση της ανθρώπινης υγείας, δηλαδή της καλής σωματικής και ψυχικής κατάστασης του ανθρώπου, με το περιβάλλον στο οποίο ζει,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΤΧ. «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος!» ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΤΧ. «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος!» ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΤΧ «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος!» ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ ΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας παρουσιάζουμε σήμερα τους στόχους και το περιεχόμενο του πρώτου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι και εταίροι στο πρόγραμμα, αγαπητοί εκπρόσωποι των Κοινοτήτων Μεταναστών,

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι και εταίροι στο πρόγραμμα, αγαπητοί εκπρόσωποι των Κοινοτήτων Μεταναστών, Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη στη δημοσιογραφική διάσκεψη για την ολοκλήρωση των δράσεων του έργου «Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος» για το έτος 2017, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωτικο Δέλτι ο. Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού )

Ενημέρωτικο Δέλτι ο. Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού ) Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού ) Μα ιος Ιού νιος 2017 Τέύ χος IΙΙ Ενημέρωτικο Δέλτι ο Φωτοντοκουμέντο Προβολή ντοκιμαντέρ Τρίτη, 30/05/2017, 7.30μμ, στο οίκημα μας Εστιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) 35 Χρόνια. Τεύχος ΙΙ. Μάρτιος Απρίλιος 2019.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) 35 Χρόνια. Τεύχος ΙΙ. Μάρτιος Απρίλιος 2019. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάρτιος Απρίλιος 2019 Με δυο λόγια Αγαπητοί μας φίλοι, Μπήκαμε, ήδη, στην Άνοιξη. 35 Χρόνια Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Επικοινωνούμε και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ»

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Προκήρυξη Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Το σωματείο Ορίζοντες προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙII. Μάιος Ιούνιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙII. Μάιος Ιούνιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται. 35 χρόνια 1984 2019 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάιος Ιούνιος 2019 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙII Αγαπητά μας μέλη, Να ευχηθούμε, από καρδιάς, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού)

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάρτιος Απρίλιος 2016 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Josef Koudelka Vestiges 1991-2016 Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, 7.30μμ Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, Χαρουπόμυλος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

"ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ"

ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ "ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ" ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ) ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης - Επαρχιακό Γραφείο Πάφου-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014

Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014 Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο Διαβάστε εντός Γνωρίζοντας τον Nick UT Διάλεξη από τον Νίκολα Κωνσταντίνου Ανακάλυψε την καλλιτεχνική σου ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η Νέα Γενιά προωθεί την Ακεραιότητα! Γ Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Κ. ΝΊΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΔΉΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΎ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΉΣ ΠΡΟΕΔΡΊΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΏΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ Κτίζοντας πολυμορφικές κοινότητες πάνω σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτιό. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ. Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Σας ευχόμαστε ένα Καλό και Δημιουργικό Χειμώνα.

Ενημερωτικό Δελτιό. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ. Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Σας ευχόμαστε ένα Καλό και Δημιουργικό Χειμώνα. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ Σεπτεμβρης Οκτωβρης 2019 Τεύχός IV (Μελός της FIAP) (Τμημα Λεμεσόύ) Ενημερωτικό Δελτιό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με γεμάτες

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και ιδρύθηκε το 1965.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρεύω και Τρυγώ στα Κρασοχώρια...

Μαγειρεύω και Τρυγώ στα Κρασοχώρια... Νοέμβριος 2014 Μετά από δική σας παρότρυνση και θετικά σχόλια που δεχθήκαμε για το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Αναπτυξιακού Σχεδίου Κρασοχωριών αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία του δεύτερου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει τ nν Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12μ. στο Δημοτικό Μέγαρο με την ευκαιρία της διοργάνωσης των «ΛΕΜΕΣΙΩΝ»2017

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων "Λεμέσια". Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας.

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων Λεμέσια. Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας. H Deloitte, δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με σωρείαν πρωτοβουλιών η Deloitte στηρίζει και μεριμνά για τους ανθρώπους, την προστασία της φύσης και την κοινωνική και πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Αναδρομή πίσω στον χρόνο

Αναδρομή πίσω στον χρόνο 1988-2018 Αναδρομή πίσω στον χρόνο - 1988 - Ίδρυση Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών - Επαγγελματιών (KΟΓΕΕ) Πέμπτη 21 Απριλίου 1988 1 η Ιδρυτική Σύναξη, 4.00 μ.μ. Λεμεσός Ξενοδοχείο «Κούριον»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Επίτιμης Προέδρου του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την έναρξη της Εβδομάδας Εθελοντισμού 1-8/12/2017 ΤΡΙΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας (Οργανωτής) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ Α Ανακοίνωση 7-8 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μήνυμα Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Νερό, Λειψυδρία και Υδατικά Έργα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS Patrick Zachmann Ο Patrick Zachmann εργάζεται ως freelance φωτογράφος από το 1976 και αποτελεί μέλος του πρακτορείου Magnum

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Διαβα στε εντό ς.

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Διαβα στε εντό ς. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Σεπτε μβρης Οκτωβρης 2017 Τεύ χός IV Ενημερωτικό Δελτι ό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφουμε όλοι από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Αγαπητά μας μέλη,

Ενημερωτικό Δελτίο. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Αγαπητά μας μέλη, Μάιος Ιούνιος 2016 Τεύχος ΙΙΙ Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Ενημερωτικό Δελτίο Αγαπητά μας μέλη, Μέλος της FIAP Ευχόμαστε ολόψυχα, σε εσάς και τις οικογένειες σας, Χριστός Ανέστη και Χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019-2020 Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Οι άνθρωποι του το ανέδειξαν και ο κόσμος το αγάπησε Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Θέματα Εκθέσεων Διαγωνισμού Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ)

Θέμα: Θέματα Εκθέσεων Διαγωνισμού Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail: eas@moec.gov.cy 14 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη

Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Τίτλος έκθεσης : Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία και Ανάπτυξη...

Συνεργασία και Ανάπτυξη... Οκτώβριος 2014 Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Αναπτυξιακού Σχεδίου Κρασοχωριών που δημιουργήθηκε με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση του κοινού και των συμβαλλόμενων φορέων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στο 13 ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας, την Παρασκευή, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ στο πολιτικό κέντρο «Π. Σολομωνίδης» με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα* 7 Χώρες 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 έως 11 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Διακρατικός Διαγωνισμός Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό κάλεσμα 3 137

Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Το 3 137 για πρώτη φορά πραγματοποιεί ένα ανοικτό κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας έκθεσης στο χώρο του το 2017. Το 3 137 είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ τριών καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την αδελφοποίηση των Δήμων Ηρακλείου και Λεμεσού

Χαιρετισμός στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την αδελφοποίηση των Δήμων Ηρακλείου και Λεμεσού Ηράκλειο, Τρίτη 28/04/2009 Χαιρετισμός στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την αδελφοποίηση των Δήμων Ηρακλείου και Λεμεσού Κυρίες και κύριοι, Αισθάνομαι και αισθανόμαστε όλοι ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

3-4 ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Προάγει αυτονομία Ε αναφέρει λειτουργικότητα ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία

3-4 ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Προάγει αυτονομία Ε αναφέρει λειτουργικότητα ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία 6 ο ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ε αναφέρει λειτουργικότητα 3-4 Mαρτίου 2018 Hilton Park, Λευκωσία www.cyprusphysio.com Μήνυμα του Προέδρου του Παγκύπριου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών κ. Λάκη Δρουσιώτη Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας

Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto είναι ένα θεματικό πάρκο, μοναδικό στον ελληνικό χώρο, που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει βήμα βήμα τη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ «Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία -Emotion Pictures», κα Μαρία Χατζημιχάλη Παπαλιού, την κα

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη, Προέδρου της ΕΕΤΤ, κατά την έναρξη της «Εβδομάδας Ευρυζωνικότητας» στο Σύνταγμα, Μαΐου 2007

Ομιλία του Καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη, Προέδρου της ΕΕΤΤ, κατά την έναρξη της «Εβδομάδας Ευρυζωνικότητας» στο Σύνταγμα, Μαΐου 2007 Ομιλία του Καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη, Προέδρου της ΕΕΤΤ, κατά την έναρξη της «Εβδομάδας Ευρυζωνικότητας» στο Σύνταγμα, 17-23 Μαΐου 2007 Κύριε Υπουργέ, Κυρίες και Κύριοι, Σας καλωσορίζω στα σημερινά εγκαίνια

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ «ΣΠΕ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ».

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ «ΣΠΕ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ». Δημοσιογραφική Διάσκεψη Δημάρχου Αγίου Αθανασίου Κυριάκου Χατζηττοφή με την ευκαιρία της υπογραφής του συμβολαίου για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών δημιουργίας του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Με την υποστήριξη Προαναγγελία δράσης ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ Για τα πρώην ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες 10 χλμ Ώρα: 11.00 Διαδρομή: με αφετηρία το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες

Θέμα: 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail: eas@moec.gov.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ 7 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα