ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017."

Transcript

1 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νοέμβριος Δεκέμβριος 2017 Μέλος της FIAP Τεύχος V Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα των νέων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του ομίλου μας καθώς και για άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, διοργανώνουμε έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «Μαζί, αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου», με την συνεργασία του κινήματος Movember Cyprus και του Πολυχώρου Ρόδι. Μια όμορφη και συμβολική έκθεση, για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα στα πλαίσια του Movember Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 4ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός 6 Φωτο-Ώρες. Ο επιτυχημένος και πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός, που έγινε θεσμός, συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά. Ενημερωθείτε, πιο κάτω, πώς μπορείτε να λάβετε μέρος. Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, θα έχουμε την έκθεση από τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Λεμεσού, με τη συνεργασία της ΦΕΚ Λεμεσού, με τίτλο: «Λεμέσια 2017: Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες» Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του διμήνου, ενημερωθείτε εντός του ενημερωτικού μας. ΦΕΚ (Λεμεσός) Για εμένα, η φωτογραφική μηχανή, είναι ένα τετράδιο ιχνογραφίας, ένα όργανο διαίσθησης και αυθορμητισμού, ο αφέντης της στιγμής, η οποία, με οπτικούς όρους, αμφισβητεί και αποφασίζει ταυτόχρονα - Henri Cartier-Bresson ( ) Σε αυτό το τεύχος Movember 2017 (Έκθεση Φωτογραφίας) 6 ΦΩΤΟ-ΩΡΕΣ 2017 (Διαγωνισμός) ΛΕΜΕΣΙΑ 2017 (Έκθεση Φωτογραφίας) Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός (CIDPC 2017) (Προβολή) Θέλω να μάθω την φωτογραφική μου μηχανή (Φωτογραφική Συνάντηση) Από την περσινή διοργάνωση του Διαγωνισμού 6 Φωτο-Ώρες Λεμεσός: Μια πόλη ο κόσμος όλος (Έκθεση Φωτογραφίας)

2 Τι είναι το Movember Η λέξη Movember, προέρχεται από την σύντμηση των λέξεων Mo -ustache/ μουστάκι και No-vember/ Νοέμβριος. Η ιδέα ξεκίνησε στην Αυστραλία το 2003, από μια παρέα νέων που ήθελαν να επαναφέρουν το παλιό στυλ των ανδρών με μουστάκι, μέχρι που αποφάσισαν να το κάνουν για καλό σκοπό! Έτσι, με τον καιρό, η κίνηση, επεκτάθηκε παγκόσμια, προσπαθώντας να «ξυπνήσει» το ανδρικό φύλο σε θέματα υγείας και να αλλάξει την απροθυμία τους όσον αφορά στην επίσκεψη στο γιατρό. MO ART exhibition «Movember 2017» Έκθεση Φωτογραφίας Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017, 7.30μμ Στον Πολυχώρο ΡΟΔΙ Το Movember, υποστηρίζει παγκόσμιας κλάσης προγράμματα για την υγεία του προστάτη. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του Movember Foundation, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού, βοηθώντας τους άνδρες να ζήσουν και πέρα από τον καρκίνο και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς. Ως ανεξάρτητη παγκόσμια φιλανθρωπική κίνηση, το Movember, ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου. Μέσα στα πλαίσια του φετινού Movember, η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), μαζί με το Movember Cyprus και τον Πολυχώρο Ρόδι, διοργανώνουν φωτογραφική έκθεση, στον Πολυχώρο Ρόδι, στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2017, με θέμα, τι άλλο, το αντρικό μουστάκι. Μέλη και φίλοι της ΦΕΚ Λεμεσού, πρόσφεραν, αφιλοκερδώς, φωτογραφίες τους, με θέμα το μουστάκι, με σκοπό να εκτεθούν και να πωληθούν. Τα έσοδα, θα προσφερθούν στο κίνημα Movember Cyprus, για φιλανθρωπικό σκοπό (για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών). Επιμελητής της έκθεσης, είναι ο καθηγητής φωτογραφίας Νίκολας Κωνσταντίνου. Η έκθεση, θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, με ώρες επισκέψεων: 10.00πμ 1.00μμ και 4.00μμ 9.00μμ) Διοργανωτές & Υποστηρικτές:

3 Αργυρώ Χριστοδούλου AFIAP Κατηγορία: Φωτογραφία Δρόμου Γιάννος Ζαχαρίου AFIAP Κατηγορία: Συμμετρία Σοφία Παυλίδου Κατηγορία: Συμμετρία Κωνσταντίνος Τεμένος Κατηγορία: Ανάποδα 6 Φωτο-Ώρες 2017 Ένας πρωτότυπος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00πμ Εκκίνηση από το Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), διοργανώνει, για 4 η συνεχή χρονιά, τον πρωτότυπο Φωτογραφικό Διαγωνισμό με τίτλο 6 Φωτο - ώρες. Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού η Κυριακή 26 Νοεμβρίου Ο διαγωνισμός 6 Φωτο ώρες διαφέρει από τους κλασσικούς Φωτογραφικούς Διαγωνισμούς, μια και θέτει χρονικά όρια, όπως το λέει και ο τίτλος του, μέσα στα οποία, οι φωτογράφοι, θα πρέπει να φωτογραφίσουν 4 (τέσσερα) συγκεκριμένα θέματα, τα οποία θα τους ανακοινωθούν τη στιγμή της εκκίνησης. Οι φίλοι της φωτογραφίας, καλούνται να εκφραστούν φωτογραφικά και να προσεγγίσουν, όσο αυτοί πιστεύουν καλύτερα, τα 4 (τέσσερα) θέματα, επιλογή των κριτών, τα οποία, μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, παραμένουν μυστικά. Χρίστος Χριστοδούλου Κατηγορία: Ανεστίαστο «Οι περσινοί νικητές» Η διοργάνωση θα κορυφωθεί με έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες και όρους συμμετοχής: & FB: cps Limassol Branch. Θα δοθούν τέσσερα βραβεία, ένα σε κάθε κατηγορία. Ο νικητής με την ψηλότερη συνολική βαθμολογία, θα λάβει ένα μεγάλο δώρο.

4 Λεμέσια 2017: Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες Έκθεση Φωτογραφίας Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, στις 6.00μμ Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού Με το μήνυμα «Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες» ο Δήμος Λεμεσού διοργάνωσε, για 18η χρονιά, τα ΛΕΜΕΣΙΑ Η έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά φέτος, τον Μάιο και οι εκδηλώσεις των Λεμεσίων, συνεχίστηκαν μέχρι τις 22/10/2017. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οργανώθηκαν αθλητικές δραστηριότητες όπου μπορούσαν να συμμετάσχουν όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα με τα αθλήματα, προκηρύχθηκε και Παγκύπριος Φωτογραφικός Διαγωνισμός με θέμα τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2017, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού). Επιστέγασμα όλης αυτής της πολύμηνης διοργάνωσης, είναι η έκθεση φωτογραφίας, που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2017, όπου θα βραβευτούν οι νικητές και θα παρουσιαστούν τόσο οι διακεκριμένες φωτογραφίες όσο και άλλες που επιλέγηκαν από την κριτική επιτροπή. Στιγμιότυπα από τις διοργανώσεις

5 Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας CIDPC 2017 Προβολή Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 7.30μμ Αίθουσα προβολών του οικήματος της ΦΕΚ Λεμεσού Σας προσκαλούμε στην προβολή των φωτογραφιών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Cyprus International Digital Photo Competition 2017 (CIDPC 2017). Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και φέτος, ο Διεθνής Διαδικτυακός Διαγωνισμός CIDPC, με patronage της FIAP, PSA, ISF, ICS, GPU, ICS και ΕΦΕ και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και τους βραβευθέντες. Ελάτε όλοι λοιπόν, να απολαύσουμε τα μοναδικά και ενδιαφέροντα έργα που διακρίθηκαν. Παρουσίαση και σχολιασμό, θα κάνει το μέλος μας, Γρηγόρης Παναγιώτου EFIAP, PSA 3*, RISF-2, FISF, ο οποίος ήταν και ο Project Manager του διαγωνισμού. Ο Γρηγόρης, θα μας μιλήσει επίσης και για τον μεγάλο αυτό διαγωνισμό, για το πώς μπορεί κάποιος να λάβει μέρος, τι να προσέξει σχετικά με την δομή του διαγωνισμού καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για αυτόν έτσι ώστε να έχει μια επιτυχημένη συμμετοχή. CIDPC 2017 Ο διαγωνισμός, έληξε στις 28 περασμένου Μαΐου. Έλαβαν μέρος 533 καλλιτέχνες φωτογράφοι, από 57 χώρες με συμμετοχή 5640 φωτογραφιών. Η κριτική, πραγματοποιήθηκε από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017, με κριτές τους: Romain Nero EFIAP/g, HonEFIAP από το Λουξεμβούργο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIAP, Dr. Yuriy Titovets, ESFIAP από την Ουκρανία, Ανδρέα Λ. Ανδρέου, EFIAP/d1, HonEFIAP, PhenixISF, RISF8, ICS/Saffiri, GPU- VIP4, GPU-CR4, GMS, Nassim Eloud EFIAP, FISF, RISF3 και Ερατώ Καντούνα, EFIAP/b.

6 Θέλω να μάθω τη Φωτογραφική μου Μηχανή Φωτογραφική Συνάντηση με τον καθηγητή φωτογραφίας Νίκολα Κωνσταντίνου Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 6.30μμ Στο Οίκημα ΦΕΚ Λεμεσού Η ΦΕΚ Λεμεσού, με χαρά ανακοινώνει πως εντάσσει στις εκδηλώσεις της, τις Φωτογραφικές Συναντήσεις. Πρόκειται για μια φωτογραφική συνάντηση που ευελπιστούμε να κάνουμε μια φορά τον μήνα, με ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά. Μέλη και φίλοι της ΦΕΚ, θα μπορούν να έρχονται για ένα καφέ που θα συνοδεύεται με μάθημα φωτογραφίας, κυρίως πάνω σε τεχνικά θέματα. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι, θα μπορούν να θέτουν απορίες που τυχόν να έχουν πάνω σε τέτοιας φύσης θέματα. Ο καθηγητής φωτογραφίας, Νίκολας Κωνσταντίνου, θα είναι πρόθυμος να απαντήσει μα και να λύσει κάθε τεχνική ή άλλη απορία, μέσα από μια χαλαρή και παρείστικη ατμόσφαιρα. Κάθε φορά, θα ανακοινώνουμε το θέμα, την ημερομηνία και την ώρα και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να δηλώνετε τη συμμετοχή σας. Το θέμα της πρώτης μας φωτογραφικής συνάντησης θα είναι Θέλω να μάθω την Φωτογραφική μου Μηχανή, με όποιες απορίες μπορεί να έχετε και θα θέλατε να λύσετε. Φέρτε λοιπόν τις κάμερες σας και ο Νίκολας θα απαντήσει στα ερωτήματα σας. Θα σας παρακαλούσαμε να έχετε έτοιμες τις απορίες σας έτσι ώστε να μην καθυστερεί η ροή του μαθήματος και να απαντηθούν όσες περισσότερες ερωτήσεις γίνεται. Το δικαίωμα συμμετοχής στις συναντήσεις αυτές, για τα μέλη της ΦΕΚ και για τους μαθητές στα Φωτογραφικά Σεμινάρια που διοργανώνει, είναι δωρεάν. Για μη μέλη, είναι 10. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δηλώσετε συμμετοχή.

7 Λεμεσός: Μια Πόλη ο Κόσμος όλος Έκθεση Φωτογραφίας Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΛΕΜΕΣΟ Ένα κλικ για τη διαφορετικότητα Θέλοντας να προβληθεί και να αναδειχθεί ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της Λεμεσού και η συνεισφορά των μεταναστών, προσφύγων και υπηκόων τρίτων χωρών, στην τοπική κοινωνία, έγινε φωτογραφικός διαγωνισμός, τον οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Λεμεσού και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού). Ο διαγωνισμός με τίτλο Λεμεσός: Μια πόλη ο κόσμος όλος, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου έργου ένταξης από τοπικές αρχές. Στόχος ήταν, οι φωτογραφίες που υποβλήθηκαν, να προβάλουν την πόλη της Λεμεσού ως χώρο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων και πολιτισμών, με έμφαση στην πολιτιστική, κοινωνική, αναπτυξιακή και οικονομική συμβολή των μεταναστών και προσφύγων στην κοινωνία που τους έχει υποδεχτεί. Στο διαγωνισμό, ο οποίος έληξε στις 11 Νοεμβρίου 2017, μπορούσαν να λάβουν μέρος τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφοι, από όλη την Κύπρο. Οι βραβευμένες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό, μαζί με άλλες επιλεγμένες, από τους κριτές, παρουσιάζονται στην έκθεση, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, στις 11 Δεκεβρίου Η ακριβής ώρα των εγκαινίων, θα ανακοινωθεί αργότερα. Ο διαγωνισμός αυτός, διοργανώθηκε μέσα στα πλαίσια του έργου «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος». Στόχος της δράσης, είναι η προβολή της Λεμεσού ως μια πολυπολιτισμική παράκτια μητρόπολη και η ανάδειξη του πολυπολιτισμικού της χαρακτήρα.

8 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Οδός Αγκύρας, 120, 1ος όροφος 3042 Λεμεσός. Τ. Θ , 3306 Λεμεσός. Τηλ.: Web: CPS Limassol Branch Επαρχιακή Επιτροπή ΦΕΚ Λεμεσού: 10ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 Μάριος Ιωαννίδης Πρόεδρος Μιχάλης Ευσταθίου Αντιπρόεδρος Αργυρώ Χριστοδούλου AFIAP Γραμματέας Αθηνούλα Καρούζη EFIAP Ταμίας Ερατώ Καντούνα EFIAP/ b Υπεύθυνη Εκθέσεων Sebough Voskeritchian LMPA Μέλος Λήξη Διαγωνισμού: 10 Ιανουαρίου 2018 Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, προκήρυξε τον 10ο Παγκύπριο Φωτογραφικό Διαγωνισμό, με θέμα «ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017». Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι παρμένες από το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2017 μόνο. Ο κάθε διαγωνιζόμενος, μπορεί να υποβάλει μέχρι 10 έγχρωμες φωτογραφίες, σε ψηφιακό αρχείο jpg, σε CD, από τις οποίες ΜΟΝΟ ΔΥΟ να παρουσιάζουν Καρναβαλίστικο Πορτραίτο. Οι φωτογραφίες, πρέπει να είναι παρμένες από οποιεσδήποτε εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, καθ όλη την περίοδο του, π.χ. την παιδική και τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης, κανταδόρους, άρματα, υπαίθριους χορούς, διάκοσμο πόλης, έθιμα και γενικά ό,τι αφορά το καρναβάλι της Λεμεσού την περίοδο αυτή. Μετά την κριτική, οι φωτογραφίες που θα βραβευθούν καθώς και αυτές που θα αναρτηθούν, θα ζητηθεί, από τους δημιουργούς τους, να τις τυπώσουν και να τις παραδώσουν για την έκθεση. Για τα μέλη της ΦΕΚ, με τακτοποιημένη τη συνδρομή τους, για μαθητές, φοιτητές και στρατιώτες, η συμμετοχή είναι 5 ενώ για μη μέλη είναι 10. Οι συμμετοχές να παραδίδονται στο οίκημα της Φ.Ε.Κ. Λεμεσού. Πληροφορίες και έντυπα όρων συμμετοχής, μπορείτε να βρίσκετε στην ιστοσελίδα της ΦΕΚ καθώς και στο οίκημα μας. Προετοιμασία, σχεδιασμός και επιμέλεια Ενημερωτικού Αργυρώ Χριστοδούλου AFIAP

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος V. Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νοέμβριος Δεκέμβριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος V Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2017 Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙII. Μάιος Ιούνιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙII. Μάιος Ιούνιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται. 35 χρόνια 1984 2019 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάιος Ιούνιος 2019 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙII Αγαπητά μας μέλη, Να ευχηθούμε, από καρδιάς, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2018 Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο (Ιανουάριος/ Φεβρουάριος 2015) ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία

Φωτογραφική Εταιρεία Σεπτέμβρης Οκτώβρης 2014 Αγαπητά μας μέλη, Μετά από ένα μακρύ και ζεστό καλοκαίρι, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας, μέσα από το πλούσιο μας ενημερωτικό δελτίο, για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τις

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη,

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Σεπτε μβρης Οκτωβρης 2018 Τεύ χός IV Ενημερωτικό Δελτι ό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές,

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση Ενημερωτικό Δελτίο Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος 2016 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Μέλος της FIAP Διαβάστε εντός: Αντρέας Δρουσιώτης Παρουσίαση Υγροβιότοποι της Κύπρου Έκθεση Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙΙ. Μάιος Ιούνιος Σε αυτό το τεύχος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάιος Ιούνιος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙΙ Αγαπητά μας μέλη, Ακόμα ένα όμορφο φωτογραφικό ταξίδι, μια δημιουργική σεζόν, τελειώνει. Επικοινωνούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙ. Απρίλιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια... Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος ΙΙ. Απρίλιος Η ΦΕΚ Λεμεσού σας εύχεται Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Απρίλιος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Με δυο λόγια... Αγαπητά μας μέλη, Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία»

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία» Είναι πλέον αδιάσειστα τα επιστημονικά στοιχεία που καταδεικνύουν την άμεση σύνδεση της ανθρώπινης υγείας, δηλαδή της καλής σωματικής και ψυχικής κατάστασης του ανθρώπου, με το περιβάλλον στο οποίο ζει,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού)

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάρτιος Απρίλιος 2016 Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Josef Koudelka Vestiges 1991-2016 Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, 7.30μμ Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, Χαρουπόμυλος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωτικο Δέλτι ο. Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού )

Ενημέρωτικο Δέλτι ο. Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού ) Φωτογραφικη Εταιρέι α Κύ πρού (Μέ λος της FIAP) (Τμη μα Λέμέσού ) Μα ιος Ιού νιος 2017 Τέύ χος IΙΙ Ενημέρωτικο Δέλτι ο Φωτοντοκουμέντο Προβολή ντοκιμαντέρ Τρίτη, 30/05/2017, 7.30μμ, στο οίκημα μας Εστιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Αγαπητά μας μέλη,

Ενημερωτικό Δελτίο. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Αγαπητά μας μέλη, Μάιος Ιούνιος 2016 Τεύχος ΙΙΙ Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Ενημερωτικό Δελτίο Αγαπητά μας μέλη, Μέλος της FIAP Ευχόμαστε ολόψυχα, σε εσάς και τις οικογένειες σας, Χριστός Ανέστη και Χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και ιδρύθηκε το 1965.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) 35 Χρόνια. Τεύχος ΙΙ. Μάρτιος Απρίλιος 2019.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Με δυο λόγια. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) 35 Χρόνια. Τεύχος ΙΙ. Μάρτιος Απρίλιος 2019. Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μάρτιος Απρίλιος 2019 Με δυο λόγια Αγαπητοί μας φίλοι, Μπήκαμε, ήδη, στην Άνοιξη. 35 Χρόνια Μέλος της FIAP Τεύχος ΙΙ Επικοινωνούμε και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014

Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014 Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2014 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο Διαβάστε εντός Γνωρίζοντας τον Nick UT Διάλεξη από τον Νίκολα Κωνσταντίνου Ανακάλυψε την καλλιτεχνική σου ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτιό. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ. Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Σας ευχόμαστε ένα Καλό και Δημιουργικό Χειμώνα.

Ενημερωτικό Δελτιό. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ. Με δύο λόγια. Αγαπητά μας μέλη, Σας ευχόμαστε ένα Καλό και Δημιουργικό Χειμώνα. Φωτόγραφικη Εταιρεια Κύπρόύ Σεπτεμβρης Οκτωβρης 2019 Τεύχός IV (Μελός της FIAP) (Τμημα Λεμεσόύ) Ενημερωτικό Δελτιό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με γεμάτες

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Νερό, Λειψυδρία και Υδατικά Έργα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Διαβα στε εντό ς.

Ενημερωτικό Δελτι ό. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Με δύο λόγια. Διαβα στε εντό ς. Φωτόγραφικη Εταιρει α Κύ πρόύ (Με λός της FIAP) (Τμη μα Λεμεσόύ ) Σεπτε μβρης Οκτωβρης 2017 Τεύ χός IV Ενημερωτικό Δελτι ό Με δύο λόγια Αγαπητά μας μέλη, Επιστρέφουμε όλοι από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων "Λεμέσια". Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας.

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων Λεμέσια. Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας. H Deloitte, δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με σωρείαν πρωτοβουλιών η Deloitte στηρίζει και μεριμνά για τους ανθρώπους, την προστασία της φύσης και την κοινωνική και πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αγαπητοί χορηγοί και υποστηρικτές των ΛΕΜΕΣΙΩΝ Αγαπητοί συνδιοργανωτές των διαφόρων αθλημάτων 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει τ nν Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12μ. στο Δημοτικό Μέγαρο με την ευκαιρία της διοργάνωσης των «ΛΕΜΕΣΙΩΝ»2017

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Αττική, Τ.Κ. 16451 Τηλ: 210 96 03 031 Site: www.pmf.gr Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018 Προς : Μέλη Σωματεία Θέμα: Επίσημη Πρόσκληση Κανονισμοί - Πρόγραμμα Αγαπητά Σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Φωτογραφικός Διαγωνισμός Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Φράγματα & Ταμιευτήρες» Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ-GCOLD) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Φωτογραφίας με γενικότερο θέμα «Φράγματα & Ταμιευτήρες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Διαγωνισμός Διαλογικών Συζητήσεων στην Ελληνική Γλώσσα για μαθητές Β και Γ Λυκείου

Θέμα: Διαγωνισμός Διαλογικών Συζητήσεων στην Ελληνική Γλώσσα για μαθητές Β και Γ Λυκείου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.10/5 Αρ. Τηλ.: 22800895/22806319/22800903 Αρ. Φαξ: 22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.11 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 23 Οκτωβρίου 2014 ιευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα

18 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2017

18 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2017 Περιστέρι, 31 Ιανουαρίου 2017 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:- Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές»

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές» Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο Σ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ι Κ Ρ Ο Α Φ Η Γ Η Σ Η Σ Μ Ε Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α ΓΙΑ Τ Α Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Α Τ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ 26 Νοεμβρίου 2018-15 Φεβρουαρίου 2019 Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο»

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Πόρτες - Παράθυρα στην Κύπρο». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

2017/ L M5G 2017/ SP 2017/

2017/ L M5G 2017/ SP 2017/ 2017/498-502 L170122-M5G 2017/127-131SP 2017/022-026 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Τυπωμένης Φωτογραφίας 2017, υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kαλλιτεχνικής Φωτογραφίας (FIAP) της Παγκόσμιας Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η Νέα Γενιά προωθεί την Ακεραιότητα! Γ Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015

3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015 5µελή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015 (Για ενήλικες και νέους φωτογράφους). ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: A. Φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy 06/12/2013 Προς Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Σχολών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

20 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2019

20 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2019 Περιστέρι, 30 Ιανουαρίου 2019 Προς: -Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση: - Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών σε θέματα Πληροφορικής

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών σε θέματα Πληροφορικής ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία με ποσοστό 50% και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) με ποσοστό 50%στα πλαίσια του Μέτρου 2.1. «Αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων»

επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων» Λευκωσία 18 Ιανουαρίου 2017 Προς: ΑΠΟ: ΘΕΜΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Τμήμα Υπηρεσιών και Εμπορίου Σεμινάριο «Τροποποιήσεις της περί ΦΠΑ Νομοθεσίας σε σχέση με επιβολή ΦΠΑ στην μη ανεπτυγμένη γη και μισθώσεις ακινήτων»

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ

Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Εταιρική Πολιτική Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ Με στόχο την κοινωνική προσφορά, η Τράπεζα Πειραιώς στην Κύπρο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο και τα περιβαλλοντικά θέματα, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

"ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ"

ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ "ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ" ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ) ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης - Επαρχιακό Γραφείο Πάφου-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας (Οργανωτής) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2017 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου 2017 - www.eirinodromia.gr Ημερομηνία: 7/01/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2017 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1.000μ. ΑμεΑ & Επίδειξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο Νέας. τ , τ ,

Σχολείο Νέας. τ , τ , Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας ΑΠΘ τ. 2310 997571, 2310 997475 www.smg.auth.gr Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας τ. 2313 331500, 2313 331540 www.greeklanguage.gr Eισαγωγικό σημείωμα Μετά την επιτυχή διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ.

2 ΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΩΡΑ 10:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος 2016 -Συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 1. Dimitris Panagiotopoulos

Page 1 of 1. Dimitris Panagiotopoulos Page 1 of 1 Dimitris Panagiotopoulos From: mirc [mirc@central.ntua.gr] Sent: Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011 12:13 µµ To: Subject: career@asfa.gr ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (Documentaries)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: ΠΙ Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Nοεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: ΠΙ Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Nοεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: ΠΙ 7.6.14 Αρ. Τηλ.: 22 402310 Αρ. Φαξ: 22 480505 e-mail: anasta@cyearn.pi.ac.cy 10 Nοεμβρίου 2010 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/)

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στον 29ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Νεαρούς Επιστήμονες (29th European Union Contest for Young Scientists-

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΦΜ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 1. ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ -2016 (3-7 Αυγούστου ) 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακή Ολυμπιάδα Τέχνης

Κυπριακή Ολυμπιάδα Τέχνης Κυπριακή Ολυμπιάδα Τέχνης Το International Child Art Foundation (ICAF) προσκαλεί το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου να οργανώσει την Κυπριακή Ολυμπιάδα Τέχνης (2009-2012) που θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό κάλεσμα 3 137

Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Το 3 137 για πρώτη φορά πραγματοποιεί ένα ανοικτό κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας έκθεσης στο χώρο του το 2017. Το 3 137 είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ τριών καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

«Κύπρος: Υυσικά Σοπία, Ξηρά και Θάλασσα»

«Κύπρος: Υυσικά Σοπία, Ξηρά και Θάλασσα» ΥΩΣΟΓΡΑΥΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ «Κύπρος: Υυσικά Σοπία, Ξηρά και Θάλασσα» ΑΠΟΣΕΛΕΜΑΣΑ Σην Σρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018, έγινε η κριτική των φωτογραφιών που υποβλήθηκαν στον μεγάλο φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα Κύπρος:

Διαβάστε περισσότερα

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS 2 0 1 9 BY 6 th 2019 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σηµαντικότερο Διαγωνισµό Ξενοδοχειακού Σχεδιασµού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 03 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 18:00-24:00 στο Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων. Η εν

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ»

Προκήρυξη. Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Προκήρυξη Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» Το σωματείο Ορίζοντες προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία Προς: Όλα τα Μέλη Από: Γενικό Γραμματέα Θέμα: Παροχές σε Είδος Benefits in Kind. Αγαπητά Μέλη,

Λευκωσία Προς: Όλα τα Μέλη Από: Γενικό Γραμματέα Θέμα: Παροχές σε Είδος Benefits in Kind. Αγαπητά Μέλη, Λευκωσία 8.1.2019 Προς: Όλα τα Μέλη Από: Γενικό Γραμματέα Θέμα: Παροχές σε Είδος Benefits in Kind Αγαπητά Μέλη, Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Φορολογίας έκδωσε Ενημερωτικό Έντυπο στο οποίο επεξηγούνται

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος κλείνουν δεκαοκτώ χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης δράσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ.

Φέτος κλείνουν δεκαοκτώ χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης δράσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ. 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη στην τελετή βράβευσης των αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Προτύπων και σωματείων της πόλης μας που θα γίνει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στις 19:30

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές

Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές 29 Οκτωβρίου, 2014 Σεμινάριο Νέα Κοινοτική Νομοθεσία σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές Σημαντικές αλλαγές! Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως μέλος του

Διαβάστε περισσότερα

19 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018

19 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018 Περιστέρι, 15 Φεβρουαρίου 2018 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - Ο.Π.Α.Α.Π. - Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής - Σύνδεσμο Κριτών Χρονομετρών Κοινοποίηση:- Δήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων

Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΡΩΝ Σχολική Χρονιά 2018-2019 Θέμα :Βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, με έμφαση στην ανάπτυξη κινήτρων ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ Διάγνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ευρωπαϊκή Ενωση Κυπριακή Δημοκρατία ΚΟΤ Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ο ΚΟΤ ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού φωτογραφίας, απευθυνόμενος τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους,

Διαβάστε περισσότερα

Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού!

Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού! Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού! Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες

Διαβάστε περισσότερα