ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ"

Transcript

1 ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η εγκατάσταση Κεντρικών Αποχετευτικών Δικτύων στους Προσφυγικούς Συνοικισμούς και στους Συνοικισμούς Αυτοστέγασης και το κόστος σύνδεσης τους με τις οικιστικές μονάδες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Σκεύης Κούτρα-Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Χριστάκη Τζιοβάνη, Μαριέλλας Αριστείδου και ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 2. Το καθεστώς των κατοικιών που κτίστηκαν σε τουρκοκυπριακή γη στη Λάρνακα και τα δικαιώματα των προσφύγων που ανέγειραν τις κατοικίες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση της βουλευτού κ. Σκεύης Κούτρα Κουκουμά). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). Αλλαγή στους εισηγητές. Το καθεστώς των κατοικιών που κτίστηκαν σε τουρκοκυπριακή γη στη Λάρνακα και τα δικαιώματα των προσφύγων που ανέγειραν τις κατοικίες. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 3. Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου για διαχωρισμό νέων κυβερνητικών οικοπέδων για τους πρόσφυγες. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Χριστάκη Τζιοβάνη). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 4. Η πορεία υλοποίησης της τιτλοποίησης, κενά, αδυναμίες, προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισής τους. ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). Αλλαγή στον τίτλο έπειτα από απόφαση της επιτροπής στη συνεδρία της ημερ. 19/9/2017. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 19/9/2017. Η πορεία υλοποίησης της τιτλοποίησης των ακινήτων που κατέχονται από πρόσφυγες, κενά, αδυναμίες, προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισής τους.

2 ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η αποδοχή των τίτλων ιδιοκτησίας και των πιστοποιητικών μίσθωσης από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 6. Η εν γένει διαχείριση των τουρκοκυπριακών περιουσιών στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 7. Η δυσανάλογη αύξηση του ενοικίου των εκμισθωμένων σε πρόσφυγες υποστατικών που βρίσκονται σε τουρκοκυπριακή γη και προβλήματα που προκύπτουν. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). Αλλαγή στους εισηγητές. Η δυσανάλογη αύξηση του ενοικίου των εκμισθωμένων σε πρόσφυγες υποστατικών που βρίσκονται σε τουρκοκυπριακή γη και προβλήματα που προκύπτουν. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 8. Η ρύθμιση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων οικιστικών μονάδων σε Συνοικισμούς Αυτοστέγασης σε πρόσφυγες που έχουν αποβιώσει πριν το Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 9. Τα προβλήματα με την παλαιότητα των οικοδομών στους Συνοικισμούς Αγίου Ελευθερίου, Αποστόλου Ανδρέα και Αποστόλου Λουκά στα Λατσιά. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

3 3 10. Η ανάγκη ριζικής αναδόμησης ή κατεδάφισης των πολυκατοικιών στο συνοικισμό Αγίου Μάμα Ανθούπολης. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 11. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικίες και οι πολυκατοικίες στον προσφυγικό συνοικισμό της Ανθούπολης. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ελένης Μαύρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 12. Η καταστροφή της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς στα κατεχόμενα, μέτρα και ενέργειες για καταγγελία της Τουρκίας διεθνώς και η επιστροφή των κλεμμένων θησαυρών. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Ονούφριου Κουλλά, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Πανίκου Λεωνίδου και Ζαχαρία Κουλία). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 13. Τα προβλήματα που προκύπτουν από την Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα για την δανειοδότηση ήδη εγκεκριμένων προσφύγων από τον Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση της βουλευτού κ. Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 14. Η καθυστέρηση παραχώρησης δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 15. Εφ όλης της ύλης συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την λειτουργία του Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών και την μετεξέλιξή του ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες του προσφυγικού κόσμου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 16. Η ανάγκη δημιουργίας Αρχείου Προσφύγων για καταγραφή της προσφυγικής βοήθειας που έτυχαν και της κατεχόμενης περιουσίας που διαθέτουν.

4 4 Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 17. Ενημέρωση για τη μελέτη του Συμβουλίου Ανοικοδόμησης και επανεγκατάστασης που αφορά την πιθανότητα απελευθέρωσης της Αμμοχώστου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 18. Οι σημερινές εξελίξεις γύρω από το θέμα των αγνοουμένων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 19. Η αναγκαιότητα πλήρους και ισότιμης αντιμετώπισης των εκ-μητρογονίας προσφύγων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 20. Η άδικη αντιμετώπιση που τυγχάνει ο προσφυγικός κόσμος μέσω του Ενιαίου Στεγαστικού Σχεδίου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κωστή Ευσταθίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 21. Ζητήματα που αφορούν τους εγκλωβισμένους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 22. Θέματα που αφορούν την ΠΕΠ - Διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη των μελών των επιτροπών της ΠΕΠ. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 23. Η πρόθεση του επάρχου Λευκωσίας να μετακινήσει επαγγελματικά υποστατικά προσφύγων από τουρκοκυπριακή γη στη Λακατάμια.

5 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με τις προσφυγές Ελληνοκυπρίων στη λεγόμενη Επιτροπή Αποζημιώσεων του ψευδοκράτους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 25. Ο εποικισμός των κατεχομένων - κίνδυνοι και τρόποι αντιμετώπισής του. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 26. Η συνεχιζόμενη παραβίαση της Συμφωνίας της 3 ης Βιέννης για τους εγκλωβισμένους και η ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των εγκλωβισμένων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 27. Απαλλαγή των προσφύγων από την καταβολή μεταβιβαστικών τελών για αγορά πρώτης κατοικίας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 28. Η πολιτική χορηγιών σε προσφυγικά σωματεία από τα Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών, Παιδείας και Πολιτισμού και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 29. Προβλήματα παθόντων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 30. Η εφαρμογή του νόμου για αναγνώριση όλων των αγώνων του κυπριακού λαού για ελευθερία και δημοκρατία και οι τιμές που πρέπει να αποδοθούν στους παθόντες αγωνιστές.

6 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η αποζημίωση των προσφύγων για απωλεσθέντα εισοδήματα λόγω της βάρβαρης τουρκικής κατοχής και η διασφάλιση της ίσης κατανομής των βαρών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 32. Τα αντισταθμιστικά μέτρα τα οποία θα πρέπει να δοθούν στις προσφυγικές οικογένειες οι οποίες δεν καλύπτονται από τους τελευταίους κανονισμούς που έχουν ψηφισθεί για την τιτλοποίηση των προσφυγικών κατοικιών και την παραχώρηση οικοπέδων στις οικογένειες οι οποίες κατοικούν σε τουρκοκυπριακή κατοικία ή γη. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 33. Τα προβλήματα των περιοχών που γειτνιάζουν με τη Γραμμή Κατάπαυσης Πυρός στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου και η ανισότητα που δημιουργείται από τα υφιστάμενα σχέδια για τους πρόσφυγες. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 34. Η ανάγκη εξέτασης της δυνατότητας για παραχώρηση αγροτικών επιδοτήσεων στους πρόσφυγες ιδιοκτήτες κατεχόμενης περιουσίας και στους εγκλωβισμένους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 35. Η ανάγκη χάραξης και υλοποίησης μιας νέας προσφυγικής πολιτικής, που θα ενισχύει πραγματικά τη φερεγγυότητα των προσφύγων και θα διασφαλίζει την απόδοση οικονομικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 36. Η μη τιτλοποίηση των προσφυγικών οικιών σε προσφυγικούς οικισμούς οι οποίες κατέχονται από εγκλωβισμένους. (Αρ. Φακ ).

7 (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη βιοτεχνική περιοχή Δρομολαξιάς λόγω των μικρών, σε εμβαδόν, οικοπέδων που διαχωρίστηκαν και της άρνησης των δικαιούχων να τα παραλάβουν, διότι δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 38. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων για την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση νέων κατοικιών στις Κόκκινες, Τσιακκιλερό και η αναδόμηση στους Άγιους Ανάργυρους Α στη Λάρνακα. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 39. Προβλήματα που προκύπτουν ως προς την επιβίωση νόμιμων επιχειρήσεων οι οποίες λειτουργούν κατόπιν έγκρισης του Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών, ένεκα των περιορισμών που υπάρχουν ως προς την ανάπτυξή τους, ως προς την πώλησή τους, ως προς τη μεταβίβασή τους ή ακόμη και ως προς την απαγόρευση άλλης μορφής διαχείρισής τους. Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 40. Μεταφορά αναπτυξιακών δικαιωμάτων υπό τη μορφή συντελεστή δόμησης από πρόσφυγες ή παθόντες που έχουν γη στα κατεχόμενα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Κωστή Ευσταθίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 41. Η ανισότητα και η αδικία που δημιουργείται με την υφιστάμενη τιμολογιακή πολιτική μίσθωσης και ενοικίασης των τουρκοκυπριακών υποστατικών. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 42. Η ανάγκη ολοκληρωμένης και ενιαίας προσέγγισης της Ένωσης Δήμων Κύπρου όσον αφορά τον εξωραϊσμό, τον καθαρισμό, την ανάπτυξη και την ταχεία εκτέλεση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων των δήμων στους κυβερνητικούς προσφυγικούς συνοικισμούς και σωστής αξιοποίησης των κυβερνητικών κονδυλίων στους εν λόγω συνοικισμούς.

8 8 (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 43. Η ανάγκη αύξησης του ποσού επιδιόρθωσης των οικιών σε συνοικισμούς αυτοστέγασης, καθώς και η επίσπευση του χρόνου παραχώρησής του. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 44. Η πορεία των εργασιών για την αναδόμηση των προσφυγικών συνοικισμών και η πολιτική ανέγερσης νέων κατοικιών. Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 45. Η δέσμευση των κατεχόμενων περιουσιών των προσφύγων με ΜΕΜΟ από τις εμπορικές τράπεζες. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 46. Η διάσταση ανάμεσα στις εκτιμήσεις για τις επιδιορθώσεις των προσφυγικών κατοικιών αυτοστέγασης σε σχέση με τις πραγματικές τιμές της αγοράς. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 47. Οι εκκλησίες μας στους προσφυγικούς συνοικισμούς, τα προβλήματα συντήρησής τους και η ανάγκη παραχώρησης τίτλων ιδιοκτησίας. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Πανίκου Λεωνίδου και Ζαχαρία Κουλία). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 48. Oι όροι παραχώρησης στεγαστικών δανείων στους πρόσφυγες των ακριτικών περιοχών, οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες των περιοχών αυτών από τα υφιστάμενα σχέδια. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

9 9 49. Κατεχόμενοι δήμοι και κοινότητες. Ο ρόλος, τα προβλήματα και τα μέτρα στήριξής τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 50. Η παράνομη εκμετάλλευση των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, η οικοδομική ανάπτυξή τους και η παράνομη πώλησή τους σε αλλοδαπούς και άλλους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 51. Η διαδικασία αγοραπωλησιών τουρκοκυπριακών περιουσιών στις ελεύθερες περιοχές και οι προεκτάσεις τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 52. Η σημασία και η διάσταση της απόφασης του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) και του βρετανικού εφετείου για την υπόθεση Όραμς. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 53. Η ανάγκη πλήρους αξιοποίησης της ιδιαιτερότητας της πόλης της Αμμοχώστου ως πόλης υπό αιχμαλωσία με βασικό στόχο την επιστροφή των κατοίκων της - Ενέργειες και πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν από τις αρχές και τους φορείς. Μαριέλλας Αριστείδου, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ονούφριου Κουλλά). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 54. Η ανάγκη ανέγερσης νέων στεγαστικών μονάδων σε χαλίτικη γη στην Κοφίνου για στέγαση των προσφύγων. Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 55. Ενημέρωση για την πορεία των εργασιών αναστήλωσης του Αγίου Παντελεήμονα και των γύρω κτηρίων του μοναστηρίου στο κατεχόμενο χωριό Μύρτου. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ελένης Μαύρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου

10 10 Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 56. Τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν από τη μη έγκαιρη καταβολή των εγκριθείσων χορηγιών για αγορά διαμερίσματος/κατοικίας και για επιδιορθώσεις των προσφυγικών οικιών αυτοστέγασης. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 57. Η ψευδής δήλωση στο Κτηματολόγιο, περιουσιών στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους πρόσφυγες, οι οποίες δεν τους ανήκουν και τα προβλήματα που δημιουργούνται στους νόμιμους ιδιοκτήτες. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 58. Τα κριτήρια παραχώρησης των διαμερισμάτων/κατοικιών στους υπό αναδόμηση συνοικισμούς Κόκκινες και Τσιακκιλερό στη Λάρνακα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κωστή Ευσταθίου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 59. Η αναγκαιότητα παραχώρησης δίκλινης οικίας στους συνοικισμούς, σε πρόσφυγες με οικογενειακή σύνθεση ενός ή δύο ατόμων. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 60. Η αναγκαιότητα δημιουργίας Τράπεζας Προσφύγων. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 61. Η ανάγκη αλλαγής της πολιτικής για την διαχείριση των τουρκοκυπριακών κλήρων σε σχέση με τις μόνιμες καλλιέργειες. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ονούφριου Κουλλά). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 62. Η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου, να κατεδαφίσει υφιστάμενα

11 11 υποστατικά στα οποία διαμένουν πρόσφυγες και ευρίσκονται εντός των κοινοτικών ορίων. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ονούφριου Κουλλά). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 63. Ενημέρωση για την μελέτη του Πανεπιστημίου Κύπρου για την ισότιμη κατανομή βαρών που έγινε το (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 64. Τα κενά και οι αδυναμίες που παρουσιάζουν οι Τίτλοι Ιδιοκτησίας που εκδόθηκαν την περίοδο σε πρόσφυγες που διαμένουν σε Συνοικισμούς Αυτοστέγασης. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 65. Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος Τ/Κ περιουσιών και τρόποι άρσης των αδικιών σε βάρος των χρηστών τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 66. Ο τρόπος επιλογής των εκπαιδευτικών που διορίζονται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Ριζοκαρπάσου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 67. Ενέργειες και τρόποι αντιμετώπισης της καταστροφής των μνημείων πολιτιστικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς στα κατεχόμενα. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 68. Ενημέρωση για την πορεία των εργασιών της αναστήλωσης του Μοναστηριού του Αποστόλου Αντρέα. (Αρ. Φακ ).

12 12 (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 69. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές με γονείς εγκλωβισμένους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 70. Ενημέρωση για την πορεία μηχανογράφησης των εργασιών στην Υπηρεσία Μέριμνας και Αποκατάστασης Εκτοπισθέντων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 71. Ενημέρωση για το θέμα που προέκυψε μεταξύ του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών και της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας σε σχέση με την εκταμίευσης κονδυλίων για την κάλυψη εγκρίσεων του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Πανίκου Λεωνίδιου, Ζαχαρία Κουλία και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 72. Η δήμευση περιουσιών εγκλωβισμένων που έχουν πεθάνει, τα γενικότερα περιουσιακά δικαιώματα των εγκλωβισμένων και τα διαβήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την εξ Υπουργών Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης και άλλους διεθνείς φορείς. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 73. Το δικαίωμα των προσφύγων να αποκτούν και να διαχειρίζονται χαλίτικη γη ισότιμα με τους μη πρόσφυγες. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 74. Ενημέρωση για το Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την επιστροφή του περίκλειστου τμήματος της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

13 Προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με το καθεστώς των ημικατεχόμενων κοινοτήτων Άχνας και Αχερίτου και η ανάγκη τελικής ρύθμισης του θέματος. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 76. Η ανάγκη ρύθμισης των δανείων επαναδραστηριοποίησης που δόθηκαν σε πρόσφυγες μετά την τουρκική εισβολή. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων γύρω από τα μέτρα που έχουν παρθεί ως απόρροια της σημερινής οικονομικής κρίσης και προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 77. Η αναγκαιότητα δημιουργίας συντονιστικού κρατικού φορέα που θα επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που απασχολούν τους εγκλωβισμένους. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 78. Η αναγκαιότητα επανασύστασης του θεσμού του Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων που θα εμπερικλείει και το θέμα των εγκλωβισμένων. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 79. Ενημέρωση για τις επιπτώσεις που θα έχει στο περιβάλλον η ανέγερση Πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων, στα κατεχόμενα, σε περιοχή προστατευμένη από το Νατούρα (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 80. Ενημέρωση για την πορεία της Έκθεσης του Παρατηρητή του ΟΗΕ για τις θρησκευτικές ελευθερίες στα κατεχόμενα. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

14 Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα μεταβιβαστικά τέλη που προκύπτουν από διαθήκες που κληροδοτούν περιουσίες σε κατεχόμενες περιοχές. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 82. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες του συνοικισμού Αγίου Αντωνίου Λεμεσού από την εκτεταμένη εγκατάσταση αθιγγάνων στην περιοχή. Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 83. Ενημέρωση για το έργο της Τεχνικής Επιτροπής σε σχέση με την κατάσταση των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς που βρίσκονται στα κατεχόμενα. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ελένης Μαύρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 84. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στα αγροτικά κέντρα αναψυχής στην Κοφίνου λόγω ψηλών τελών μίσθωσης από τον Κηδεμόνα και λόγω επηρεασμού της λειτουργίας τους από την έλευση του αυτοκινητοδρόμου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 85. Η διερεύνηση των καταγγελιών που αφορούν την εμπλοκή προσωπικού του Κτηματολογίου για διευκόλυνση πολιτών ώστε να απευθύνονται στην Επιτροπή των αποζημιώσεων των κατεχομένων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Πανίκου Λεωνίδου και Ζαχαρία Κουλία). ( ) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 86. Τα προβλήματα του Οικισμού Αγίων Αναργύρων Β και τρόποι αντιμετώπισής τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 87. Η παράνομη επέμβαση σε τουρκοκυπριακό τεμάχιο του αθλητικού σωματείου

15 15 «Κόκκινος Αστέρας» Μενεού και η ανέγερση οικήματος με την ανοχή ή/και σιωπηρή συναίνεση των Αρμοδίων Αρχών του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 88. Η εξασφάλιση δωρεάν χώρων για ταφή και παροχή άλλων διευκολύνσεων, όπως και η ίση μεταχείριση των πολιτών αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής μετά την εκταφή και ταυτοποίησή τους. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 89. Ενημέρωση για το καθεστώς λειτουργίας των εμπορικών κέντρων στους προσφυγικούς οικισμούς. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 90. Ενημέρωση για τη στεγαστική πολιτική του κράτους η οποία αφορά τους εκτοπισμένους και πως αυτή επηρεάζεται από το Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Τρόικα. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Πανίκου Λεωνίδου και Ζαχαρία Κουλία). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 91. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε τουρκοκυπριακά τεμάχια στην περιοχή Άγιου Ιωάννη (Τριφύλλια) στη Λάρνακα μετά και από τη μεταβίβαση των εν λόγω τεμαχίων, η νομιμότητα της μεταβίβασης και τρόποι επίλυσης του θέματος. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 92. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων γύρω από το θέμα των διαφιλονικούμενων κτημάτων στα κατεχόμενα, προβλήματα που υπάρχουν και τρόποι αντιμετώπισης τους. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

16 Ενημέρωση για τη δυνατότητα στήριξης των ιδιοκτητών κατεχομένων περιουσιών μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 94. Η δυνατότητα αξιοποίησης των αδιάθετων οικιστικών μονάδων του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης για τις ανάγκες στέγασης εκτοπισμένων δικαιούχων οικιστικής μονάδας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 95. Η διαδικασία παραχώρησης των ισόγειων οικίσκων στον υπό αναδόμηση Οικισμό Στέγασης Εκτοπισθέντων Πάνω Λακατάμιας-Ανθούπολης. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Ελένης Μαύρου). ( ) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 96. Η κατασκευή μεγάλου φράγματος στην κατεχόμενη περιοχή Παναγρών-Μύρτου και η μεταφορά νερού από την Τουρκία. Οι ιδιοκτησιακές, οικονομικές, περιβαλλοντικές, εθνικές και πολιτικές επιπτώσεις της όλης ενέργειας της Τουρκίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 97. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που έκτισαν σε χαλίτικη γη πριν πολλά χρόνια. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 98. Η αναγκαιότητα ρύθμισης των χρεών, των προσφύγων, που συνδέονται με τα σχέδια του Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 99. Η αιτία θανάτου που αναγράφεται στα Ιατρικά Πιστοποιητικά Αιτιών Θανάτου των

17 17 αγνοουμένων των οποίων τα οστά έχουν ταυτοποιηθεί με την μέθοδο DNA. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Οι διακρίσεις που έγιναν σε σχέση με τη στήριξη των οικογενειών αγνοουμένων. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Οι εκτιμήσεις για τα τέλη φορολογίας ακίνητης ιδιοκτησίας στις κατοικίες προσφύγων στους προσφυγικούς οικισμούς και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτές. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που παρουσιάζονται όσον αφορά τη δανειοδότηση για την ανέγερση κατοικιών στα οικόπεδα αυτοστέγασης και τρόποι αντιμετώπισης τους. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση από την Διακομματική Επιτροπή, όσον αφορά τα μέτρα αντιμετώπισης των προσφυγών των ελληνοκυπρίων στην Επιτροπή Αποζημιώσεων. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Οι απόδημοι πρόσφυγες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η αναγκαιότητα άμεσης δημιουργίας ποδοσφαιρικού γηπέδου στους προσφυγικούς συνοικισμούς Λάρνακας για εξυπηρέτηση των ποδοσφαιρικών αγροτικών ομάδων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κωστή Ευσταθίου, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

18 Ενημέρωση για το ενδεχόμενο παραχώρησης στην εταιρεία ΟΣΥΠΑ του Τουρκοκυπριακού τεμαχίου (έναντι του Πολυκαταστήματος) στην Πάφο και τα πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ανδρέα Φακοντή, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων για το καθεστώς των περιουσιών των Συνεργατικών Ιδρυμάτων στα κατεχόμενα μετά την αναδιάρθρωση του Συνεργατισμού. Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η ανάγκη παραχώρησης τίτλων ιδιοκτησίας για οικόπεδα που έχουν παραχωρηθεί σε φτωχές οικογένειες στα κατεχόμενα πριν την εισβολή. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου και Νίκου Κέττηρου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοτέχνες στη βιομηχανική περιοχή Νήσου - Ιδαλίου των οποίων τα υποστατικά είναι κτισμένα σε Τ/κ γη (Τεμ. 180). ( ) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η ανάγκη για ανασχεδιασμό των ανοικτών χώρων στους κυβερνητικούς οικισμούς προσφύγων για αντιμετώπιση της έλλειψης χώρων στάθμευσης για τους ενοίκους των πολυκατοικιών. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για αναβάθμιση των υποδομών στους προσφυγικούς συνοικισμούς και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

19 Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στα πλαίσια της 4 ης διακρατικής προσφυγής της Κύπρου κατά της Τουρκίας. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων για το πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς την Τουρκοκυπριακή Κοινότητα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Πανίκου Λεωνίδου, Ζαχαρία Κουλία, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα στην ταυτοποίηση αγνοούμενων λόγω της εκταφής και μετακίνησης των οστών από τους αρχικούς χώρους ομαδικής ταφής στην Άσσια σε άλλους χώρους ταφής. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η επιβαλλόμενη δημιουργία θεσμοθετημένου σχεδίου δράσης για την επιστροφή των κατοίκων της Αμμοχώστου, πλαισιωμένο από σχέδιο περιοχής κατεχόμενης Δερύνειας και Αμμοχώστου. Ονούφριου Κουλλά και Κυριάκου Χατζηγιάννη) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η εγκατάλειψη των προσφυγικών συνοικισμών από τις υπηρεσίες του κράτους και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των προσφύγων. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων σχετικά με την ανάγκη ψηφιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα και τα οφέλη που προκύπτουν. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

20 Η ανάγκη αναθεώρησης των τοπικών σχεδίων του δήμου Λύσης και της κοινότητας Κοντέας μετά από την αλλαγή πολιτικής για τις αναπτύξεις εντός των βρετανικών βάσεων. Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προσφυγικοί Δήμοι και Κοινότητες και τρόποι αντιμετώπισής τους. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ελένης Μαύρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η ανάγκη άμεσης κύρωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία της Διεθνούς Σύμβασης για την Προστασία Όλων των Ατόμων ενάντια στην Εξαναγκαστική Εξαφάνιση. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Περδίκη, Σκεύης Κούτρα Κουκουμά, (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων γύρω από την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου που σχετίζεται με την αρχαιοκαπηλία και οι επιπτώσεις στην πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέταση νέων αιτήσεων παραχώρησης Προσφυγικής Ταυτότητας από το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άννας Θεολόγου). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η πρόθεση του κατοχικού καθεστώτος να κατασκευάσει δεξαμενή επεξεργασίας λυμάτων πλησίον του Μεσαιωνικού Μνημείου του Αββαείου του Μπέλαπαϊς και η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την αποτροπή υλοποίησης του έργου. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Ελένης Μαύρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ).

21 21 (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ανάγκη παρέμβασης για προστασία του αρχαιολογικού χώρου της Σαλαμίνας. Ονούφριου Κουλλά και (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Ενημέρωση για το νέο στεγαστικό σχέδιο το οποίο έχει εγκριθεί πρόσφατα από το Υπουργικό Συμβούλιο. (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η ελλιπής στελέχωση του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης και τα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται στην εφαρμογή της προσφυγικής πολιτικής. ( ) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η υποστελέχωση της Υπηρεσίας Μερίμνης και Αποκαταστάσεως Εκτοπισθέντων και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Γιώργου Λουκαϊδη) (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) Η αναγκαιότητα επέκτασης της χρονικής διάρκειας των εγκρίσεων των προσφυγικών χορηγιών από την Υπηρεσία Μερίμνης και Αποκαταστάσεως Εκτοπισθέντων. ( ). (Αρ. Φακ ) Η εξέταση αιτήσεων στη μέριμνα να γίνονται με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και όχι με βάση την ημερομηνία εξέτασης της αίτησης. Ονούφριου Κουλλά και ( ). (Αρ. Φακ ) Ενημέρωση για τον τερματισμό συμβάσεων παραχώρησης τουρκοκυπριακών περιουσιών στο Δήμο Πάφου. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου και Αντρέα Φακοντή). ( ). (Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα των Συνοικισμών Δρομολαξιάς και οι συνέπειες στην ποιότητα

22 22 ζωής στον προσφυγικό κόσμο. Στέφανου Στεφάνου, Νίκου Κέττηρου, Μαριέλλας Αριστείδου, Ονούφριου Κουλλά, Γιώργου Κάρουλλα, Γιώργου Κ. Γεωργίου, Ευανθίας Σάββα, Γεώργιου Προκοπίου και Χρίστου Ορφανίδη). ( ). (Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ότι αφορά την εγκατάσταση ανελκυστήρων και στα συμβόλαια συντήρησης τους στους κυβερνητικούς οικισμούς. ( ). (Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων- Αγνοουμένων-Παθόντων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά το θέμα της απώλειας χρήσης των κατεχόμενων περιουσιών. Ονούφριου Κουλλά, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γεώργιου Κ. Γεωργίου, Μάριου Μαυρίδη και Γιώργου Κάρουλλα). ( ). (Αρ. Φακ ) Η διαχείριση τουρκοκυπριακής γεωργικής ξηρικής γης σε απομακρυσμένες κοινότητες της υπαίθρου όπου δεν υπάρχει ενδιαφέρον από δικαιούχους εκτοπισμένους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη). ( ). (Αρ. Φακ ) Ο τερματισμός της λειτουργίας των ιατρικών κέντρων σε κυβερνητικούς οικισμούς και ο αντίκτυπος που έχει στους πρόσφυγες της περιοχής. ( ). (Αρ. Φακ ) Η κατοχή, η διανομή και η εκμετάλλευση των τουρκοκυπριακών περιουσιών στο χωριό Ορούντα της επαρχίας Λευκωσίας, η συσσώρευση μεγάλου αριθμού τεμαχίων σε συγκεκριμένα πρόσωπα προς βλάβη άλλων δικαιούχων, οι παράνομες οικοδομές και επεμβάσεις στον ποταμό «Περιστερώνα» και στα παρόχθια τουρκοκυπριακά τεμάχια και οι βλαπτικές καλλιέργειες για την κτηνοτροφία στην περιοχή επί των ως άνω τουρκοκυπριακών περιουσιών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κωστή Ευσταθίου). ( ). (Αρ. Φακ )

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας αποτελεί στόχο και επιδίωξη κάθε κυπριακής οικογένειας. Το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, οφείλει να ενισχύσει την επίτευξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας αποτελεί στόχο και επιδίωξη κάθε κυπριακής οικογένειας. Το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, οφείλει να ενισχύσει την επίτευξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ).

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ). ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 29 η συνεδρίαση Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δημοσιονομική Έκθεση για το έτος 2015. (31.3.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.054-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου 2018 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων 1. Ο περί Συμπληρωματικού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης Νόμος (Αρ. 1)

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας 1. Το Σχέδιο Ο Κεντρικός Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών εφαρμόζει το Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχομένης ή Απροσπέλαστης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η ανάγκη αναθεώρησης της νομοθεσίας που διέπει το πόθεν έσχες, μετά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. (21.9.2011) (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 33 η συνεδρίαση ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Νομοθετική εργασία ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ 1. Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δημοσιονομική Έκθεση για το έτος 2015. (31.3.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.054-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση της απόφασης για ανέγερση διεθνούς συνεδριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Γιατί Παρατηρείται το Πρόβλημα; Η Κύπρος έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης λόγω της ευκολίας που υπήρχε στην παραχώρηση δανείων, κάτι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 24 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Τα προβλήματα και οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού. (21.6.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.066-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H έναρξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ορίζεται για τις 9.00 π.μ. αντί για τις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων

Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Συνεδρίαση 9 ης Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 4.20 μ.μ. Αρ. 2 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: (Δ. ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ) Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Κηρύσσω την

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 33 η συνεδρίαση

3 η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 33 η συνεδρίαση 3 η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 33 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018, στις 4.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας για το πεδίο βολής Τσερίου. (Αρ. Φακ. 23.04.033.151-2016). (Προηγούμενος Αρ. Φακ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: (Νομοθετική εργασία). 11.00 π.μ. 1. Ο περί Μεταβιβάσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ. ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη

ΚΥΠΡΟΣ. ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη ΚΥΠΡΟΣ ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη 1974-2016 1974-2016 ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ Τον Ιούλιο του 1974 η Τουρκία εισέβαλε στην Κυπριακή Δημοκρατία, παραβιάζοντας τον Καταστατικό Χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 3 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ)

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) Αριθμός Αίτησης : Στοιχεία Αιτητή / Αιτήτριας Συζύγου Αιτητή / Αιτήτριας Όνομα Επώνυμο Όνομα Πατρός Ημερομηνία Γεννήσεως Τόπος Γεννήσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 18 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4 ΜΑΙΟΥ 2018, 26 η συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη σε διεθνείς δραστηριότητες της Βουλής.

Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη σε διεθνείς δραστηριότητες της Βουλής. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 31 η συνεδρίαση Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά Ακινήτου µε Ασφάλεια.

Αγορά Ακινήτου µε Ασφάλεια. Αγορά Ακινήτου µε Ασφάλεια. Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας. 24 Οκτωβρίου, 2018 Εισαγωγή Η ανάπτυξη των αστικών περιοχών και η μετακίνηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού

Διαβάστε περισσότερα

στις 9.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

στις 9.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για τη Δευτέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, στις 9.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

κοινωνικής πολιτικής

κοινωνικής πολιτικής ΣΚΟΠΟΣ Ο Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης ιδρύθηκε το 1980 (Νόμος 42/1980 μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Κράτους για να διευκολύνει τις ομάδες των συμπολιτών μας που αδυνατούν να λύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 22 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 22 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 22 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Φορολογίας του Εισοδήματος. (Αρ. Φακ ). και για το φορολογικό έτος 2017.]

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Φορολογίας του Εισοδήματος. (Αρ. Φακ ). και για το φορολογικό έτος 2017.] ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 8 η συνεδρίαση ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο:

του βασικού νόμου. 3. Η παράγραφος (γ) του εδαφίου (1) του άρθρου 6 του βασικού νόμου Τροποποίηση αντικαθίσταται από την ακόλουθη νέα παράγραφο: Ε.Ε. Παρ. 1(1) 379 Ν. 123(I)/99 Αρ. 3358, 22.10.99 Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία, Δομή, Αρμοδιότητες και Αλλα Συναφή Θέματα) (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1999 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 143(Ι)/99 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3370 της 3ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Αναπτύξεως Ηλεκτρισμού (Τροποποιητικός) Νόμος του 1999 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου, που συνήλθε στις 14 Ιανουαρίου 2011, στην Μηλιού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Τα τέλη και δικαιώματα που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα είναι σύμφωνα με τους σχετικούς Νόμους και Κανονισμούς, που ίσχυαν κατά την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος φυλλαδίου.

Διαβάστε περισσότερα

Συνήθεις Ερωτήσεις σε σχέση με τη Φορολόγηση Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Συνήθεις Ερωτήσεις σε σχέση με τη Φορολόγηση Ακίνητης Ιδιοκτησίας Συνήθεις Ερωτήσεις σε σχέση με τη Φορολόγηση Ακίνητης Ιδιοκτησίας 1. Από πότε φορολογείται η Ακίνητη Ιδιοκτησία;... 3 2. Ποιος έχει υποχρέωση πληρωμής φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας ;... 3 3. Ποια ακίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

9.15 π.μ. Β. Συνάντηση της Επιτροπής με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου.

9.15 π.μ. Β. Συνάντηση της Επιτροπής με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου. H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Δ 6 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 2919,

Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 2919, Ε.Ε. Παρ. 1(1) Αρ. 2919, 27.10.94 757 Ν. 71(Ι)/94 Μετά τη Γνωμάτευση του Ανώτατου Δικαστηρίου στην Αναφορά 3/92, σύμφωνα με το Άρθρο 140 του Συντάγματος, στις 16 Μα*ί*ου 1994, οι διατάξεις του περί Παγκύπριας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 32 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3724, 13/6/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ) (ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3724, 13/6/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ) (ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) ΝΟΜΟ Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3724, 13/6/2003 59(I)/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ) (ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 23 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ (ισχύει από 14/2/2012)

ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ (ισχύει από 14/2/2012) ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ (ισχύει από 14/2/2012) Το Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο αφορά την παροχή οικονοµικής βοήθειας για απόκτηση / συντήρηση ιδιόκτητης κατοικίας για µόνιµη ιδιοκατοίκηση σε περιοχές που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εκτέλεση του έργου της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση:

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση: ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. 1. Ο περί Επιτρόπου Προστασίας Καταναλωτών Νόμος του 2009. (Πρόταση νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε για το ως άνω θέμα σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τις οδηγίες ότι:

Σας ενημερώνουμε για το ως άνω θέμα σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τις οδηγίες ότι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Α. Παπανδρέου 3 Τ.Κ. : 61100 Τηλέφωνο : 2341350116,

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 09 00 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Το Παγκύπριο Συνέδριο της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου που συνήλθε στις 30 Ιουνίου 2007, αφού μελέτησε σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Αναγκαιότητα δημιουργίας Γεωργικής Τεχνικής Σχολής στην Πάφο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή).

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 1 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 11 η συνεδρίαση Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ. ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη 1974-2014

ΚΥΠΡΟΣ. ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη 1974-2014 ΚΥΠΡΟΣ ακόμα υπό κατοχή ακόμα διαιρεμένη 1974-2014 ΦΩΤΟ: Κάτια Χριστοδούλου 1974-2014 ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ Τα αποτελέσματα της στρατιωτικής εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974

Διαβάστε περισσότερα

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/

Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 1 Π Ω Λ Η Σ Η Μ Ι Κ Ρ Ω Ν Τ Ε Μ Α Χ Ι Ω Ν Γ Η Σ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ Α Ρ. Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Σ Π 3 / 10/ 2 0 1 6 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αναπτύξεως Γης δέχεται προσφορές για πώληση των πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 20 ή συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254, 2048

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ Η ανάγκη εξασφάλισης ικανοποιητικής στέγασης για τον πληθυσµό είναι αναµφίβολα ένα παγκόσµιο κοινωνικό φαινόµενο που σαν τέτοιο δεν θα µπορούσε παρά να έχει προεκτάσεις οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Καταργήσεως του περί Σκύλων Νόμου Νόμος του 2004. (Πρόταση νόμου του βουλευτή κ. Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογία Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, Ε9, ΦΑΠ, ΕΦΑ )

Φορολογία Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, Ε9, ΦΑΠ, ΕΦΑ ) ΟΙΚΟΜΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΑΛΔΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Φορολογία Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, Ε9, ΦΑΠ, ΕΦΑ ) Συχνές Ερωτήσεις Απαντήσεις 1. Πώς αναγράφεται το εργολαβικό

Διαβάστε περισσότερα

Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Κοινής Αγροτικής Πολιτικής Φ Ο Ρ Ο Υ Μ Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Από: Νεκτάριο Κάρυο Γενικό Γραμματέα Παναγροτικού Αντικείμενο Παρέμβασης Ποια εικόνα παρουσιάζει η γεωργία σήμερα Ποιες οι διαμορφούμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 1 η Ιουνίου 2018, στις 11.00

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015

Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015 Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015 Μάρτιος 2014 Η πρόβλεψη είναι δύσκολη, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον. ΑΕΠ & Ανεργία Η μείωση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) κατά το 2013 ήταν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΕΝΗ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 1ο ερώτημα Γιατί και με ποιους όρους η προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 1. Οι περί Υπουργικού Συμβουλίου - Θέση Γενικού. (Αρ. Φακ ). πρόνοιες που να αφορούν την τοποθέτηση γενικού

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 1. Οι περί Υπουργικού Συμβουλίου - Θέση Γενικού. (Αρ. Φακ ). πρόνοιες που να αφορούν την τοποθέτηση γενικού ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, 23 η συνεδρίαση Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Οριοθέτηση αναοριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου πόλεως Βέροιας

Οριοθέτηση αναοριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου πόλεως Βέροιας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Βέροια, 15/7/2016 Αρ. Πρωτ. ΔΥ Διεύθυνση : Βικέλα 4 Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Τ.Κ. : 591 32 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στις 9.30 το πρωί ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α 1 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9.30 το πρωί, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017, στις 10.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ»

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ» 1 ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΑ Α1. Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση Α2. Ανταλλαγή εκτάσεων Οικοδομικών Συνεταιρισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έντυπο Αίτηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Για επίσημη χρήση ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ή ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται από δικαιούχα πρόσωπα για την παραχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στις 9.30 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 9.30 π.μ. 1. Ο περί Φόρου

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Για επίσηµη χρήση Κοινότητες µε πληθυσµό κάτω 500 κατοίκων Πράσινη Γραµµή Γραµµή αντιπαράθεσης Πολύτεκνοι Ευρωπαίος Πολίτης Επαναπατρισθείς Ανάπηροι Αίτηση για παραχώρηση δανείου

Διαβάστε περισσότερα