S-Class Cabrio και Coupé

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "S-Class Cabrio και Coupé"

Transcript

1 S-Class Cabrio και Coupé

2 Η απόλαυση. Από σήμερα μόνο ένα έχει σημασία: η επόμενη στροφή. Ή η επόμενη ηλιαχτίδα. Από σήμερα το θέμα είναι μόνο αυτός ο ήχος. Και αυτή η θέα. Όλα στρέφονται γύρω μου. Γύρω μας. Και γύρω από αυτή την ιδιαίτερη Mercedes. Ακαταμάχητη γοητεία, διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: ως νέα S-Class Cabrio και S-Class Coupé. Απολαύστε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα με αμέτρητους τρόπους. Γνωρίστε τη νέα S-Class Cabrio και την S-Class Coupé ψηφιακά. Οι ψηφιακές οδηγίες χρήσης «Mercedes-Benz Guides» για το iphone διατίθενται δωρεάν στο Apple itunes Store. Εικόνες με τη μαγεία του HD και πολλά άλλα σας περιμένουν και στην ταμπλέτα σας στη διεύθυνση

3 Η πολυτέλεια. Το δέος. 2 Mercedes-Benz S 500 Cabrio Alubeam Ασημί μεταλλικό AMG Line Plus, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων σε Μαύρο και γυαλιστερές, χρώμα κουκούλας σκούρο Κόκκινο, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive σε Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο, διάκοσμος σε Λάκα Πιάνου designo flowing lines Μαύρο 8 Mercedes-Benz S 500 Cabrio Λευκό Διαμαντιού designo bright Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων σε Ασημί Θουλίου, χρώμα κουκούλας Μπλε, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive designo σε χρώμα Πορσελάνης/Μπλε Βυθού, διάκοσμος από ξύλο καρυδιάς Καφέ γυαλιστερό 14 Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Ασημί Ιριδίου μεταλλικό AMG Line, ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, πακέτο Exclusive, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive designo σε Καφέ Σάγματος/Μαύρο, διάκοσμος σε Λάκα Πιάνου Μαύρη 20 Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Μαύρο Μαγνητίτη μεταλλικό Ζάντες αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, επενδύσεις από δέρμα νάπα σε χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσσο, διάκοσμος από ξύλο καρυδιά Καφέ 64 Mercedes-AMG S 63 4MATIC Cabrio Λευκό Διαμαντιού designo bright Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, Μαύρο ματ και γυαλιστερή στεφάνη, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive AMG designo σε Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο, διάκοσμος σε AMG Carbon/Λάκα Πιάνου Μαύρη 72 Mercedes-AMG S 65 Cabrio Μπλε Ανθρακίτη μεταλλικό Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, χρώμα Κεραμικό και στιλβωμένη, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive AMG designo σε χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσσο, διάκοσμος σε AMG Carbon/Λάκα Πιάνου Μαύρη 64 Mercedes-AMG S 63 4MATIC Coupé Λευκό Διαμαντιού designo bright Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, Μαύρο ματ και γυαλιστερή στεφάνη, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive designo σε Μαύρο/Μαύρο, διάκοσμος σε AMG Carbon/Λάκα Πιάνου Μαύρη 82 Mercedes-AMG S 65 Coupé Μπλε Ανθρακίτη μεταλλικό Σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, χρώμα Κεραμικό και στιλβωμένη, επενδύσεις από δέρμα νάπα Exclusive AMG designo σε χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσσο, διάκοσμος σε AMG Carbon/Λάκα Πιάνου Μαύρη 26 Mercedes me 30 Service και υπηρεσίες 34 Κινητήρες, 9G-TRONIC 36 Ανάρτηση Magic Body Control, 4MATIC 39 Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus 41 Ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας 42 Infotainment και πολυμέσα 46 Εξοπλισμός, πακέτα και αξεσουάρ 62 Ζάντες 64 Μοντέλα Mercedes-AMG 88 Διαστάσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά 92 Επενδύσεις, βαφές και κουκούλες

4 2 Ποια είναι η αξία της ελευθερίας; Όπως αποδεικνύει η νέα S-Class Cabrio: η μεγαλύτερη. Μία Mercedes που ανάγει την οδήγηση σε ανεκτίμητη τέχνη. Τόσο κομψή και πολυτελής που όταν ανοίγει η κουκούλα της, ανοίγουν επίσης διάπλατα τα μάτια κι οι καρδιές των γνήσιων οπαδών της αυτοκίνησης.

5 3

6 4 Οδηγική ευεξία.

7 5 Ζεστές ακτίνες του ήλιου στο δέρμα. Σαν «ζεστές πέτρες» στην πλάτη. Για τη νέα S-Class Cabrio διατίθεται προαιρετικά το πακέτο καθισμάτων άνεσης. Μία ασυναγώνιστη εμπειρία άνεσης. Κύριο χαρακτηριστικό του πακέτου είναι η λειτουργία μασάζ ENERGIZING. Μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ συνολικά έξι προγραμμάτων μασάζ από χαλαρωτικό έως τονωτικό. Για παράδειγμα, το «Hot Stone Massage» προσφέρει μία ιδιαίτερα ευεργετική χαλάρωση με θερμότητα και ήπιες πιέσεις. Με το τρόπο αυτό τονώνονται οι μύες με ανακουφιστικές κινήσεις και ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος. Συνδυάζεται τέλεια με το προαιρετικό σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF: μέσω των αεραγωγών στα προσκέφαλα εξάγει θερμό αέρα που περιβάλλει σαν αόρατο κασκόλ τον αυχένα και τους ώμους.

8 6

9 7 Βιώστε την υπέρτατη πολυτέλεια της εποχής μας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Αφήστε την καθημερινότητα πίσω σας και απολαύστε τη νέα S-Class Cabrio. Δημιουργική πινελιά αποτελεί η γλυπτή φόρμα του ταμπλό οργάνων με γενναιόδωρο διάκοσμο από ξύλο ή ανθρακονήματα. Η χειροποίητου επιπέδου επεξεργασία στο εσωτερικό της δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον άνεσης, για να απαλλάσσεστε από κάθε άγχος και να βιώνετε απόλυτη ηρεμία.

10 8

11 9 Επιταχύνει σε 4,6 δεύτερα. Με απόλυτη ησυχία και ηρεμία: η νέα S 500 προσφέρει οδηγικές επιδόσεις αγωνιστικού επιπέδου. Περισσότερη έμφαση προσθέτει η εμπειρία ήχου V8, την οποία δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε ποτέ ξανά. Ταυτόχρονα, αιωρείστε πάνω στο σύστημα ανάρτησης AIRMATIC με αερανάρτηση και προσαρμοζόμενη απόσβεση κραδασμών. Ο πιο πρωτοποριακός και συναρπαστικός τρόπος για να απολαμβάνετε την οδήγηση.

12 kw ή 455 hp. Αρκετή δύναμη για να γίνει ο κόσμος δικός σας για μια στιγμή.

13 11

14 12

15 13

16 14 Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Όλα ξεκινούν με μία σχεδίαση που κόβει την ανάσα. Υποκλινόμαστε μπροστά στις χαρακτηριστικές αναλογίες ενός σπορ, μεγάλου coupé, μπροστά στο μακρύ καπό κινητήρα με power domes, την κομψή καμπύλη γραμμή οροφής και τα πλαϊνά παράθυρα χωρίς πλαίσιο. Θέλαμε όμως περισσότερα. Ένα τεχνολογικό επίτευγμα, ένα νέο ίνδαλμα της σύγχρονης πολυτέλειας.

17 15

18 16

19 17 Λάμψη πολυτέλειας Κάτι διαφορετικό. Το λαμπύρισμα του φωτός, η φίνα σχεδίαση ένα προβολέας χωρίς προηγούμενο στον κόσμο. Πολύτιμοι κρύσταλλοι Swarovski προσφέρουν, προαιρετικά, στους προβολείς του συστήματος LED Intelligent Light μία μοναδική λάμψη και μάλιστα κυριολεκτικά. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός, μία λαμπερή εμφάνιση: το μπροστινό φλας διαθέτει 30 κρυστάλλους. Στο ακριβώς από κάτω φως πορείας ημέρας υπάρχουν άλλοι 17. Διατίθεται τόσο για την S-Class Coupé όσο και για την Cabrio.

20 18

21 19 High-End εκ πεποιθήσεως. Όποιος ακούσει μία φορά τον ήχο του ηχοσυστήματος 3D Surround Burmester High-End, δεν τον ξεχνά ποτέ. Μία τρισδιάστατη εμπειρία ήχου, που προκαλεί ρίγος. Απολαύστε την αναπαυτικά: μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις δερμάτινου εξοπλισμού, που μπορούν επίσης να δημιουργούν επτά διαφορετικά είδη φωτισμού ανάλογα με τη διάθεσή σας.

22 20 Η σαγήνη της τεχνολογίας.

23 21

24

25 23 Magic body control Προαιρετικά, για το σύστημα ανάρτησης της νέας S-Class Coupé μπορείτε να επιλέξετε ένα τεχνολογικό αριστούργημα. Ένα ενεργό, υδραυλικό σύστημα ανάρτησης, το οποίο μπορεί να απορροφά σχεδόν πλήρως τις κλίσεις και τις στρέψεις του αυτοκινήτου. Μόλις οδηγήσετε σε στροφή, θα εντυπωσιαστείτε. Το αυτοκίνητο γέρνει κατά έως 2,65 προς το εσωτερικό της στροφής, ώστε να γίνονται σημαντικά λιγότερο αισθητές οι εγκάρσιες δυνάμεις. Ακούγεται μαγικό, αλλά είναι ακόμη πιο μαγική η αίσθηση. Άλλωστε το λέει και το όνομά της: MAGIC BODY CONTROL με λειτουργία κλίσης στις στροφές.

26 24 Ένα χαρακτηριστικό των Mercedes-Benz Coupé που μας αφήνει άφωνους εδώ και δεκαετίες: η ενιαία επιφάνεια παραθύρων χωρίς κολώνα B δημιουργεί μία απαράμιλλα όμορφη πλαϊνή όψη. Τα πλευρικά παράθυρα χωρίς πλαίσιο αναδεικνύονται με χρώμιο.

27 25

28 26 Η επόμενη καινοτομία μας θα φέρει την υπογραφή σας. Με το θα θέλαμε να σας ενθουσιάσουμε, να σας εμπνεύσουμε και να σας εκπλήξουμε μέσα από νέες υπηρεσίες, προϊόντα και εμπειρίες. Επισκεφτείτε επίσης τα καταστήματα Mercedes me Stores σε μητροπόλεις όπως το Αμβούργο, το Μιλάνο, το Τόκιο ή το Χονγκ Κονγκ. * To παρόν προσφέρεται για ενημερωτικούς σκοπούς, καθώς οι υπηρεσίες «mercedes.me» δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα.

29 27

30 28 me.* Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Mercedes-Benz. Στις νέες ερωτήσεις που θέτετε, η Mercedes-Benz δίνει μία απάντηση: Mercedes me. Η πρόσβασή σας στο συναρπαστικό, εξατομικευμένο κόσμο της Mercedes-Benz. Με καινοτόμες, ειδικά προσαρμοσμένες υπηρεσίες κινητικότητας, συνδεσιμότητας, Service και χρηματοδότησης, καθώς και εμπειρίες της μάρκας που διαρκώς εξελίσσονται. Καινοτομία, απλά και σύγχρονα: Ελάτε κι εσείς με το κινητό, την ταμπλέτα ή έναν υπολογιστή, για να διαμορφώσουμε μαζί τον κόσμο του αύριο. Πάντα και παντού. * To παρόν προσφέρεται για ενημερωτικούς σκοπούς, καθώς οι υπηρεσίες «mercedes.me» δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα. Mercedes me connect σημαίνει δικτύωση του αυτοκινήτου και του οδηγού αλλά και πολλά άλλα: το αυτοκίνητο γίνεται αναπόσπαστο τμήμα της προσωπικής ζωής. Για περισσότερη άνεση και για την ευχάριστη αίσθηση ότι παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμη κι όταν οδηγείτε. Το Mercedes me connect περιλαμβάνει βασικές υπηρεσίες, οι οποίες σας παρέχουν αυτόματα υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης στο δρόμο ή ατυχήματος, καθώς και την υπηρεσία Remote Online την επιλογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο μέσω smartphone.

31 29 Η υπηρεσία Mercedes me finance σας προσφέρει πολυάριθμους τρόπους, για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε. Σε συνεργασία μαζί σας, η Mercedes-Benz Financial Services θα βρει τη βέλτιστη λύση μακροχρόνιας μίσθωσης, χρηματοδότησης και ασφάλισης του αυτοκινήτου σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας μακροχρό νιας μίσθωσης σας επιτρέπουν να οδηγείτε πάντοτε τα πιο καινούργια μοντέλα μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μέγιστη ευελιξία. Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνετε για την αγορά, αλλά μόνο για τη χρήση απολαμβάνοντας ελκυστικές μηνι αίες δόσεις. Με τις προσφορές χρηματοδότησής μας εξοφλείτε την καινούργια σας Mercedes-Benz, όπως εξυπηρετεί το δικό σας οικονομικό σχεδιασμό. Με το ύψος προκαταβολής που επιλέγετε και τη διάρκεια της σύμβασης, καθορίζετε το ποσό των μηνιαίων δόσεων. Αξιόπιστη προστασία του προϋπολογισμού και του οχήματός σας προσφέρουν οι εξατο μικευμένες μας λύσεις ασφάλισης με ελκυστικούς όρους. Η υπηρεσία Mercedes me inspire σας προσφέρει εμπειρίες της μάρκας και τη δυνατότητα για έναν διάλογο με όραμα. Θα θέλαμε τις απόψεις σας για τις ιδέες μας και να μαθαίνουμε τι σας παρακινεί, ώστε να μπορούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Θα βρείτε, για παράδειγμα, μία Community καθώς και προσφορές κι εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα κλασικά θέματα αυτοκινήτου κι επεκτείνονται σε τομείς όπως εκδηλώσεις, ταξίδια και lifestyle. Η υπηρεσία Mercedes me move παρέχει πρόσβαση στην έξυπνη λύση κινητικότητας moovel: η εφαρμογή κινητικότητας moovel συγκεντρώνει τις προσφορές διαφόρων παρόχων κινητικότητας και βρίσκει τη βέλτιστη διαδρομή από το σημείο A στο B. Το car2go είναι ο πρωτοπόρος και ηγέτης της αγοράς στο free-floating carsharing, ενώ το car2go black εξασφαλίζει carsharing μέσω smartphone με B-Class της Mercedes-Benz. Με την εφαρμογή mytaxi μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, να παρακολουθείτε ζωντανά τη διαδρομή και να πληρώνετε άνετα. Η υπηρεσία Mercedes me assist κάνει τη συντήρηση του οχήματός σας εξαιρετικά απλή υπόθεση. Μπορείτε απλά να βρίσκετε online έναν κοντινό Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και να κλείνετε ραντεβού. Η ψηφιακή κατάσταση λογαριασμού Service σας ενημερώνει συνεχώς σχετικά με τις πραγματοποιούμενες εργασίες συντήρησης. Μετά από μία συντήρηση του οχήματός σας, η τελευταία είναι ηλεκτρονικά στη διάθεσή σας την επόμενη ημέρα. Εκτός από την τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού Service, μπορείτε επίσης να βλέπετε το ιστορικό συντήρησης και τα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων του οχήματός σας και, αν θέλετε, να τα εκτυπώνετε.

32 30

33 31 Οι υπηρεσίες Service μας: ταιριάζουν τέλεια στη Mercedes σας. Αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο: κάτι ανεκτίμητο, την αποκλειστική σχέση συνεργασίας με τη Mercedes-Benz. Αυτό σημαίνει για εσάς σιγουριά, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Με άλλα λόγια: την ωραία αίσθηση ότι οδηγείς μια Mercedes. Το καλύτερο για τη Mercedes σας. Κανείς δεν γνωρίζει τη Mercedes σας καλύτερα από τους έμπειρους ειδικούς μας στα συνεργεία της Mercedes-Benz. Η εκτενής προσφορά υπηρεσιών Service μας και η απαίτηση υψηλής ποιότητας εγγυώνται, ότι το όχημά σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τα δοκιμασμένα ειδικά εργαλεία και τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz. Το καλύτερο για εσάς. Κινείστε με σιγουριά από το πρώτο χιλιόμετρο. Αυτό σας εξασφαλίζουν τα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz. Με τον τρόπο αυτό επωφελείστε από την ασφάλεια του μακροχρόνιου προγραμματισμού, το συνεχή έλεγχο των εξόδων μέσω σταθερών μηνιαίων δόσεων και τη διαφάνεια κόστους. Επιπλέον, είστε βέλτιστα προστατευμένοι από πρόσθετα έξοδα συνεργείου. Το καλύτερο για την κινητικότητά σας. Με το πακέτο ασφάλειας Mercedes-Benz Mobilo 1 μπορείτε να οδηγείτε ξέγνοιαστα σε ολόκληρη την Ευρώπη ακόμη κι αν προκύψουν οδικές βλάβες, ατυχήματα, μικροσυμβάντα ή βανδαλισμός. Με το Mobilo δικαιούστε επιτόπου υπηρεσίες, όχημα αντικατάστασης, ρυμούλκηση ή διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η εγγύηση κινητικότητας παρέχεται δωρεάν για τα πρώτα δύο χρόνια μετά τη πρώτη ταξινόμηση και μπορεί να ανανεωθεί για διάστημα έως και 30 ετών. Και όποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δωρεάν πανευρωπαϊκά καλώντας τον αριθμό m Μάθετε περισσότερα Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz στη διεύθυνση ή να ζητήσετε μία εξατομικευμένη προσφορά για εσάς από τους Εξουσιο δοτημένους Επισκευαστές Mercedes-Benz. 1 Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών μας. Η διάρκεια ισχύος ανανεώνεται με κάθε Service που πραγματοποιείται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία Service για έως και 30 έτη από την πρώτη ταξινόμηση. 2 Για κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να χρεώνονται τέλη περιαγωγής.

34 32 Τι θα ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χωρίς τη Mercedes-Benz; Το πρώτο όχημα που κέρδισε σε αγώνες ταχύτητας διέθετε κινητήρα Daimler. Η πρώτη Mercedes ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τα θρυλικά Ασημένια Βέλη ένας μύθος. Η αγωνιστική πλευρά της Mercedes-Benz έχει μακρά παράδοση. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα τόσο τη μάρκα όσο και κάθε αυτοκίνητό της. Γνωρίστε τη μοναδική ιστορία σαν να συνέβη μόλις χθες στο Mercedes-Benz Museum στη Στουτγάρδη. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τις εξελίξεις στον κόσμο των μετακινήσεων τα τελευταία 130 χρόνια και κάντε ένα ταξίδι στην ιστορία της αυτοκίνησης στο Mercedes-Benz Museum. Σας περιμένουν περισσότερα από 1500 εκθέματα σε τετραγωνικά μέτρα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μοναδικά κομμάτια όπως η παλαιότερη Mercedes του 1902 που διατηρείται ακόμη ή τα θρυλικά οχήματα τύπου gullwing. Καλωσορίσατε στο λίκνο της καινοτομίας:

35 33 Τι θα ήταν η Mercedes-Benz χωρίς το μηχανοκίνητο αθλητισμό; Στις 3 Ιουνίου 1934 στην πίστα Νίρμπουρινγκ γεννήθηκε ο μύθος του «ασημένιου βέλους». Η ομάδα του ασημένιου βέλους MERCEDES AMG PETRONAS συνέχισε αυτή την παράδοση στη Formula 1 το Το επιτυχημένο εγχείρημα στέφθηκε με την εντυπωσιακή διπλή νίκη της σαιζόν κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών. Η Ομάδα δεν σημειώνει επιτυχίες μόνο στις διαδρομές των αγώνων. Κάθε μέτρο διαδρομής φέρνει την εξέλιξη της υβριδικής τεχνολογίας πιο κοντά στην εργοστασιακή παραγωγή. m Μάθετε περισσότερα Γνωρίστε τη μαγεία της Formula 1 με πολυμέσα MERCEDES AMG PETRONAS F1 W06 Hybrid, Σαιζόν 2015.

36 34

37 35 Μία καρδιά και μία ψυχή. Η αποδοτικότητα και ο δυναμισμός έχουν πάψει να αποτελούν πρόκληση για τη Mercedes-Benz εδώ και πολλά χρόνια. Η νέα S 400 4MATIC Coupé με τον πανίσχυρο βενζινοκινητήρα V6 ισχύος 270 kw και το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων 7G-TRONIC PLUS στο βασικό εξοπλισμό ενθουσιάζει με τις κορυφαίες επιδόσεις και τη χαμηλή κατανάλωση. Οκτώ κύλινδροι κανένας άλλος κινητήρας δεν έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τόσες συγκινήσεις. Η S 500 κινείται παραδοσιακά αφήνοντας πίσω της έναν χαρακτηριστικό και ακαταμάχητο ήχο. Ένα ειδικό σύστημα ελέγχου του ήχου φροντίζει, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητό κατά την εκκίνηση και την επιτάχυνση, ενώ συγκρατείται κατά την κανονική οδήγηση. Έτσι, η συναρπαστική εμπειρία ενός σπορ αυτοκινήτου και η άνεση μίας S-Class συνδυάζονται ηχητικά, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Οι S-Class Coupé και Cabrio εφοδιάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC στο βασικό εξοπλισμό. Με 9 ταχύτητες εμπροσθοπορείας, το αυτόματο κιβώτιο προσφέρει αποδοτικότητα, άνεση και δυναμική άλλου επιπέδου. Το μεγάλο εύρος σχέσεων μετάδοσης επιτρέπει τη διατήρηση χαμηλού επιπέδου στροφών. Έτσι, διατηρώντας πλήρως τις υψηλές οδηγικές επιδόσεις, αυξάνεται η οδηγική άνεση και μειώνονται οι θόρυβοι. Οι μικρές αυξήσεις αριθμού στροφών μεταξύ των βαθμίδων σχέσεων και οι ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων εξασφαλίζουν περισσότερο αυθορμητισμό και μεγαλύτερη ευελιξία. Αλλά και ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση χάρη στον υψηλό βαθμό απόδοσης. Ταυτόχρονα το κιβώτιο ταχυτήτων εντυπωσιάζει με τις ήπιες και ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων. Επειδή το 9G-TRONIC μπορεί να υπερπηδά μεμονωμένες σχέσεις, έχει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πολλαπλά κατεβάσματα σχέσεων για δυναμικές, γρήγορες επιταχύνσεις. Με τα προγράμματα οδήγησης «Economy», «Sport» και «Manual», οι αλλαγές σχέσεων μπορούν να προεπιλέγονται, ώστε να είναι από οικονο μικές έως δυναμικές. Οι οδηγοί που αγαπούν την σπορ οδήγηση μπορούν να αλλάζουν σχέσεις χειροκίνητα μέσω των χειριστηρίων αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι DIRECT SELECT όπως στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ανάλογα με το μοντέλο που έχετε επιλέξει, διατίθεται επίσης και το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων 7G-TRONIC PLUS. Χάρη σε έναν αποσβεστήρα στρέψεων, επιτρέπει μία ιδιαίτερη άνετη και οικονομική οδήγηση με χαμηλό αριθμός στροφών. Όπως και με το 9G-TRONIC, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης καθώς και χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων μέσω των χειριστηρίων αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι DIRECT SELECT. S 500 4MATIC COUPÉ Η S 500 4MATIC Coupé αποδίδει 335 kw (455 hp). Η μέγιστη ροπή στρέψης ανέρχεται σε 700 Nm στις σ.α.λ. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για την S-Class Coupé και την S-Class Cabrio θα βρείτε στη σελίδα Nm σ.α.λ Στροφές (σ.α.λ.) Ροπή στρέψης σε Nm Ισχύς σε kw m 700 Nm 335 kw kw Μάθετε περισσότερα Ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης τόσο υψηλών επιδόσεων που του αφιερώσαμε το δικό του κεφάλαιο: διαβάστε τα πάντα για τα μοντέλα Mercedes-AMG Modellen από τη σελίδα 64.

38 36 Ανάρτηση MAGIC BODY CONTROL. Με λειτουργία κλίσης στις στροφές. Δικαίως ονομάζεται λειτουργία κλίσης στις στροφές, διότι όντως παίρνει αυτόματα κλίση στις στροφές: το αμάξωμα του αυτοκινήτου γέρνει κατά έως και 2,65 προς το εσωτερικό της στροφής. Έτσι, οι εγκάρσιες δυνάμεις γίνονται πολύ λιγότερο αισθητές, και η δυναμική οδήγηση στις στροφές γίνεται ακόμη πιο απολαυστική. Προνοητική άνεση: το σύστημα ανάρτησης προετοιμάζεται για τις ανωμαλίες του οδοστρώματος πριν ακόμη φτάσετε εκεί. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην καινοτομία ROAD SURFACE SCAN, ένα τεχνολογικό ορόσημο: με τη βοήθεια μία στερεοσκοπικής κάμερας πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη, ανιχνεύονται με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του δρόμου μπροστά από το αυτοκίνητο. Η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη στο βασικό εξοπλισμό ή προαιρετικά για το Coupé ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, και δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC ούτε για το cabrio. Να μην σε αποθαρρύνει τίποτε και να μένεις πιστά στην πορεία σου. Αυτό απαιτεί χαρακτήρα και την τετρακίνηση 4MATIC. Οι S 400 και S 500 Coupé καθώς και η S 500 Cabrio διατίθενται με 4MATIC. Η μόνιμη τετρακίνηση εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση, ώστε το αυτοκίνητο να παραμένει απίστευτα σταθερό και ήρεμο στο δρόμο. Ειδικά σε ολισθηρό ή ασταθές υπέδαφος, αυξάνει την άνεση και την οδηγική ασφάλεια. Χάρη στη μεγαλύτερη κατανομή ισχύος στον πίσω άξονα και την άκρως ελαφριά και συμπαγή κατασκευή του, το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC εντείνει επίσης την εμπειρία της σπορτίφ, δυναμικής οδήγησης. Η οδηγική εμπειρία της S-Class Coupé και Cabrio Άλλα κύρια χαρακτηριστικά Τα τετρακίνητα coupé και όλα τα cabrio της S-Class εξοπλίζονται με το σύστημα αερανάρτησης AIRMATIC. Η απόσβεση προσαρμόζεται ξεχωριστά για κάθε τροχό στις τρέχουσες οδηγικές συνθήκες και ρυθμίζεται εξατομικευμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Σε μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομο μπορείτε να απολαμβάνετε ευχάριστη οδηγική άνεση, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές να επιδίδεστε σε απολύτως δυναμική οδήγηση. Με το διακόπτη ρύθμισης ανάρτησης στην κεντρική κονσόλα, μπορείτε να επιλέγετε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης ανάλογα με το σύστημα ανάρτησης. Ο οδηγός λαμβάνει μήνυμα επιβεβαίωσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και την κεντρική μονάδα. Την άνεση που προσφέρει το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση εξαρτώμενη από την ταχύτητα συμπληρώνει το σύστημα άμεσης διεύθυνσης με μεταβλητή σχέση μετάδοσης ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού. Σε δρόμους με αλλεπάλληλες στροφές, για παράδειγμα, συμβάλλει στην πιο ευέλικτη απόκριση του αυτοκινήτου και αυξάνει την ευστάθεια στην ευθεία πορεία.

39 37

40 38 Mercedes-Benz Intelligent Drive. Όραμά μας, η οδήγηση χωρίς ατυχήματα. Η S-Class Coupé και η νέα Cabrio αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους εντονότερα, ακριβέστερα και ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους. Μία στερεοσκοπική κάμερα ανιχνεύει στο χώρο αντικείμενα και πεζούς που διασχίζουν το δρόμο και υπολογίζει την πορεία τους. Έξυπνοι αλγόριθμοι αξιολογούν αυτές τις πληροφορίες και έτσι μπορούν να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν σε ένα μεγάλο οπτικό πεδίο οχήματα στο αντίθετο ρεύμα, διασταυρούμενη κυκλοφορία, πεζούς καθώς και διάφορα είδη σημάτων κυκλοφορίας και πινακίδων. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης μπορούν με αυτόν τον τρόπο σχεδόν αυτόνομα να ανιχνεύουν και να αναλύουν διάφορες οδικές καταστάσεις και να λαμβάνουν υποστηρικτικά μέτρα. m Μάθετε περισσότερα Το Mercedes-Benz Intelligent Drive είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία συγκεντρώσαμε έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες υποστηρίζουν ενεργά τον οδηγό και τον ξεκουράζουν. Μάθετε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση

41 39 Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus. Λιγότεροι κίνδυνοι. Ένα προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού, το οποίο αποτελείται από συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης που αλληλοσυμπληρώνονται βέλτιστα μεταξύ τους: συμβάλλει στην ανακούφιση του οδηγού, στη μείωση των κινδύνων ατυχημάτων και την προστασία των επιβατών, καθώς και των υπόλοιπων μετεχόντων στην κυκλοφορία. Η υποβοήθηση πέδησης BAS PLUS με υποβοήθηση αναγνώρισης διασταυρώσεων και το φρένο PRE-SAFE με αναγνώριση πεζών μπορούν, ειδικά στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη, να περιορίζουν τον κίνδυνο ατυχημάτων σε διασταυρώσεις, πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας παρέχουν υποστήριξη κατά την ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή την αλλαγή λωρίδας, εφόσον υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με άλλο όχημα. Με μονόπλευρες επεμβάσεις στα φρένα, μπορούν να επαναφέρουν το αυτοκίνητο στην πορεία του ή να αποτρέπουν κάποιο ατύχημα. Τέλος, το σύστημα PRE-SAFE PLUS επεκτείνει το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE με μέτρα που λαμβάνει σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης. Το DISTRONIC PLUS με υποβοήθηση οδήγησης και πιλότο Stop&Go υποστηρίζει τον οδηγό, ώστε να τηρεί μία ασφαλή απόσταση από προπορευόμενα οχήματα και να παραμένει στη μέση της λωρίδας για ακόμη περισσότερη άνεση κυρίως σε μεγάλες διαδρομές και σε μποτιλιαρίσματα. MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus είναι μέρος ενός συνόλου: το Mercedes-Benz Intelligent Drive συγκεντρώνει ευφυείς τεχνολογίες, που αποτελούν τη βάση για πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης στην S-Class Coupe και τη νέα S-Class Cabrio. 1 Στερεοσκοπική κάμερα πολλαπλών χρήσεων 2 Ραντάρ μεγάλης εμβέλειας με ανίχνευση μεσαίας εμβέλειας 3 Ραντάρ μικρής εμβέλειας 4 Αισθητήρες υπερήχων 5 Πολυλειτουρικό ραντάρ 6 Κάμερα 360

42 40 Ελιγμοί με αριστοτεχνία. Το προαιρετικό σύστημα κάμερας 360 εξασφαλίζει στάθμευση και ελιγμούς με ρεαλιστική περιμετρική ορατότητα με τη βοήθεια τεσσάρων δικτυωμένων καμερών μικρής εμβέλειας. Το αυτοκίνητο και ο περιβάλλων χώρος μπορούν να προβάλλονται πανοραμικά στην οθόνη COMAND Online. Ο οδηγός μπορεί να βλέπει ακόμη και εμπόδια που βρίσκονται κάτω από τη γραμμή των παραθύρων. Έτσι αποτρέπεται για παράδειγμα η ανάβαση σε κράσπεδα. Μία κάμερα είναι τοποθετημένη κεντρικά στη μάσκα ψυγείου, από μία κάμερα σε κάθε εξωτερικό καθρέφτη και μία ακόμη κεντρικά στο καπό του πορτμπαγκάζ. Επίσης σε διάφορες προβολές εμφανίζονται πρόσθετες βοηθητικές γραμμές, οι οποίες διευκολύνουν την στάθμευση. Η πίσω κάμερα προστατεύεται από το μεγάλο αστέρι στο καπό του πορτμπαγκάζ. Μόλις ενεργοποιηθεί η κάμερα 360, το αστέρι εκτείνεται προς τα επάνω. Τα βοηθήματα στάθμευσης Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει τόσο την αναζήτηση θέσης στάθμευσης όσο και την στάθμευση σε παράλληλες και κάθετες θέσεις, καθώς και την έξοδο από παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Διευθύνει αυτόματα το αυτοκίνητο σε κενές θέσεις στάθμευσης χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να κινεί το τιμόνι ή να πατάει φρένο. Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιλεγεί η όπισθεν και προβάλλει στην οθόνη της κεντρικής μονάδας την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο με δυναμικές βοηθητικές γραμμές.

43 41 Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας της Mercedes-Benz. Αποφυγή ατυχημάτων, βέλτιστη αντίδραση σε κινδύνους και μετριασμός των συνεπειών των ατυχημάτων η Mercedes-Benz προσεγγίζει την ασφάλεια ολοκληρωμένα. Επαγρυπνά συνεχώς, μελετά περίπλοκες καταστάσεις διεξοδικότερα από ό,τι θα μπορούσε ένας άνθρωπος. Το αστέρι που προστατεύει τους επιβάτες του αυτοκινήτου αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να ενισχύει την ασφαλή οδήγηση ιδιαίτερα σε μεγάλες διαδρομές και κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Αναγνωρίζει σημάδια κόπωσης και σημαντική έλλειψη συγκέντρωσης, βάσει της οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού, και μπορεί να τον προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μπορεί να προειδοποιεί τον οδηγό εάν υπάρχει αυτοκίνητο στη νεκρή γωνία ορατότητας κατά την αλλαγή λωρίδας και να συμβάλλει στην αποτροπή σύγκρουσης επεμβαίνοντας μονόπλευρα στα φρένα (περιλαμβάνεται στο προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus). Το σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS συνδυάζει την προειδοποίηση απόστασης με υποστήριξη ραντάρ, την υποστήριξη κατά το φρενάρισμα μέσω της προσαρμο ζόμενης υποβοήθησης πέδησης και την αυτόνομη μερική πέδηση, ώστε να περιορίζει το κίνδυνο σύγκρουσης (βασικός εξοπλισμός ανάλογα με τη χώρα, διατίθεται μόνο ανεξάρτητα από το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus). Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus επιτρέπει στον οδηγό να αντιλαμβάνεται έγκαιρα πρόσωπα ή μεγάλα ζώα στο σκοτάδι, προβάλλοντας τα στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Το σύστημα PRE-SAFE προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία σε περίπτωση επικείμενου ατυχήματος λαμβάνοντας προνοητικά μέτρα. Αξιολογεί διαρκώς τα δεδομένα αισθητήρων άλλων συστημάτων, όπως του ηλεκτρονικού προγράμματος ευστάθειας ESP και της υποβοήθησης πέδησης BAS, και μπορεί να επεμβαίνει σε περίπτωση έντονης υποστροφής ή υπερστροφής καθώς και πέδησης έκτακτης ανάγκης. Με το σύστημα PRE-SAFE PLUS (περιλαμβάνεται στο προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus) η προστασία εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, αφού μπορεί πλέον να δρα και σε περίπτωση επικείμενης οπίσθιας σύγκρουσης. Μεταξύ άλλων ενεργοποιεί το σύστημα αλάρμ και τους αναστρέψιμους εντατήρες ή ακινητοποιεί το όχημα όταν είναι σταματημένο ώστε να μην επιτρέπει, για παράδειγμα, να κυλίσει σε μία διασταύρωση. Σε περίπτωση ατυχήματος Ένα εκτενές σύστημα προστασίας μπορεί να περιορίζει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ενεργό καπό κινητήρα, το οποίο, σε περίπτωση σύγκρουσης, ανασηκώνεται γρήγορα προς τα επάνω και αυτόματα λίγα εκατοστά, συμβάλλοντας στην καλύτερη προστασία κάποιου πεζού ή ποδηλάτη. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου μπορούν να προστατεύονται, σε περίπτωση ατυχήματος, από έως και οκτώ αερόσακους. Μετά από το ατύχημα Όλα τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz είναι βέλτιστα κατασκευασμένα για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο κινητήρας μπορεί να σβήσει αυτόματα, να ενεργοποιηθεί το σύστημα αλάρμ και ο φωτισμός ανάγκης εσωτερικού και να ξεκλειδωθεί το κεντρικό κλεί δωμα. Τέλος, το ενσωματωμένο Mercedes-Benz σύστημα κλήσης ανάγκης μπορεί να μεταδίδει δεδομένα GPS και σημαντικές πληροφορίες οχήματος και να δημιουργεί φωνητική σύνδεση. m Μάθετε περισσότερα Στο Mercedes-Benz TechCenter θα βρείτε ενημερωτικές ταινίες κινουμένων σχεδίων για όλες σχεδόν τις τεχνολογίες ασφάλειας.

44 42

45 Η πολυτέλεια στον ψηφιακό κόσμο σας. 43 Η άμεση σύνδεση με διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξασφαλίζει εντελώς νέες υπηρεσίες, οι οποίες κάνουν την οδήγηση πιο ευχάριστη και πιο διασκεδαστική. Εάν χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα, το αυτοκίνητο ως σημείο πρόσβασης σε ασύρματο δίκτυο, σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να οργανωθεί αυτόματα και γρήγορα η βοήθεια μέσω δεδομένων GPS. Ειδικές εφαρμογές φέρνουν αμέτρητους ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολύτιμες πληροφορίες ταξιδίου στο αυτοκίνητο. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό: η υπηρεσία Live Traffic Information λαμβάνει πιο ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες για την κυκλοφορία από ποτέ. Η καθοδήγηση στον προορισμό βελτιώνεται διαρκώς και υπολογίζει με απόλυτη ακρίβεια την ώρα άφιξης. Έτσι φτάνετε πάντα πιο ήρεμοι. Αυτές οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες διατίθενται σε συνδυασμό με το σύστημα χειρισμού και ενδείξεων COMAND Online. Οι ενδείξεις εμφανίζονται σε μία οθόνη υψηλής ανάλυσης 31,2 cm. Ιδανικό συμπλήρωμα αποτελεί, προαιρετικά, η οθόνη head-up όπου προβάλλονται εικονικά σημαντικές πληροφορίες του οχήματος κατευθείαν στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ο οδηγός αντιλαμβάνεται αυτές ενδείξεις ως αιωρούμενες στα περίπου δύο μέτρα από αυτόν πάνω από το καπό του κινητήρα.

46 44 Τεχνολογικός ηγέτης. Αναμφίβολα. Για να έχουν πραγματική προστιθέμενη αξία οι πολυάριθμες τεχνολογίες και λειτουργίες, αναπτύξαμε μία νέα φιλοσοφία χειρισμού. Εκτός από το χειριστήριο COMAND και το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, οι S-Class Coupé και Cabrio εξοπλίζονται με ένα προαιρετικό touchpad, το οποίο προσφέρει διαισθητικό και πανεύκολο έλεγχο των διαφόρων υπηρεσιών τηλεματικής. Όπως και σε ένα smartphone, μπορείτε να πλοηγήστε στο μενού κάνοντας κινήσεις με ένα ή δύο δάχτυλα. Αναγνωρίζεται ακόμη κι ο γραφικός χαρακτήρας σας. Μία απτική εμπειρία που αυξάνει περισσότερο την οδηγική ασφάλεια: η διαισθητική εργονομία σάς επιτρέπει να οδηγείτε απερίσπαστα.

47 45 Η μαγεία του ήχου. Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψει κανείς αυτόν τον ήχο. Συνολικά 24 ηχεία (23 στο cabrio) και 1520 Watt ισχύος μετατρέπουν τον εσωτερικό χώρο σε ένα θαύμα ακουστικής. Το ενεργό bassbox από μόνο του αποδίδει 400 Watt. Αλλά το προαιρετικό ηχοσύστημα 3D-Surround Burmester High-End καταπλήσσει ακόμη κι όταν είναι απενεργοποιημένο. Τα ηχεία μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης με υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ηχεία υψηλών συχνοτήτων Ηχεία μεσαίων συχνοτήτων Ηχεία μπάσων Ηχεία χαμηλών μεσαίων συχνοτήτων Ηχεία frontbass Ενισχυτής Στην S-Class Cabrio καταργείται το ηχείο στην οροφή.

48 46 Φωτισμός. Νέα και ασυνήθιστη σχεδίαση ημέρας και νύχτας προσφέρουν προαιρετικά οι πολύτιμοι κρύσταλλοι Swarovski στους προβολείς του συστήματος LED Intelligent Light. Το συναρπαστικό παιχνίδι φωτός των κρυστάλλων στα φλας και τα φώτα πορείας ημέρας αναδεικνύει οπτικά το αυτοκίνητο και υπογραμμίζει τη μοναδικότητά του. Τα φλας με 30 κρυστάλλους πλαισιώνονται με την εντυπωσιακή σχεδίαση των προβολέ ων. Ακριβώς από κάτω, στα φώτα πορείας ημέρας, φωτίζουν 17 κρύσταλλοι. Βλέπετε ακόμη κι ένας προβολέας μπορεί να είναι αντικείμενο design. Το σύστημα LED Intelligent Light, όπως υποδεικνύει και το όνομά του, δεν είναι απλώς όμορφο. Για βέλτιστη ορατότητα στους επαρχιακούς δρόμους και τους αυτοκινητοδρόμους, κατά την αλλαγή κατεύθυνσης και στις στροφές, η μεσαία σκάλα των φώτων προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες καιρού, φωτισμού και οδοστρώματος. Στη λειτουργία φωτισμού μεγάλης σκάλας, το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus προσφέρει διαρκώς ευρύ φωτισμό του οδοστρώματος, χωρίς να θαμπώνει. Εάν υπάρχουν οχήματα στο αντίθετο ρεύμα ή προπορευόμενα, σβήνει ένα μέρος του φωτεινού κώνου. Η τεχνολογία LED διακρίνεται επίσης λόγω της εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το ευχάριστο λευκό φως που μοιάζει με το φως ημέρας.

49 47 Διάθεση. Ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου μπορεί να αρωματίζεται διακριτικά, όπως εσείς θέλετε, με το προαιρετικό πακέτο AIR-BALANCE. Επιτυγχάνεται με έναν ψεκαστήρα, ένα γυάλινο φιαλίδιο και μία κεφαλή λειτουργίας που βρίσκονται στο ντουλαπάκι συνοδηγού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα αρώματα χώρου: NIGHTLIFE MOOD, DOWNTOWN MOOD, SPORTS MOOD, FREESIDE MOOD καθώς το άρωμα PACIFIC MOOD που δημιουργήθηκε ειδικά για την S-Class Cabrio. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένα πρόσθετο φιαλίδιο, το οποίο μπορείτε να γεμίζετε με δικό σας άρωμα. Η ένταση και η διάρκεια του αρωματισμού είναι ρυθμιζόμενες. Ο αρωματισμός παραμένει πάντα διακριτικός, αθόρυβος και υποχωρεί γρήγορα μετά την απενεργοποίηση. Μία ακόμη λειτουργία του πακέτου AIR-BALANCE είναι ο ιοντισμός τους αέρα στον εσωτερικό χώρο. Ο εμπλουτισμός του αέρα με ανιόντα οξυγόνου προσφέρει αναζωογόνηση. Ταυτόχρονα, μπορούν να απομακρύνονται ιοί, βακτήρια και σπόρια. Ένα σύστημα φίλτρων αποτελούμενο από δύο φίλτρα σωματιδίων ενεργού άνθρακα καθαρίζει τον εξωτερικό και εσωτερικό αέρα, που διέρχεται από το σύστημα κλιματισμού στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου.

50 48 Θαλπωρή, σαν ζεστό χάδι στην πλάτη. Κάθε διαδρομή με την S-Class Coupé ή με τη νέα Cabrio γίνεται ταξίδι ευεξίας. Ειδικά σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο καθισμάτων ανέσεων με ενεργά καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος και λειτουργία μασάζ ENERGIZING καθώς και τη λειτουργία δυναμικής οδήγησης για τον οδηγό και το συνοδηγό. Τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα προσαρμόζονται αυτόματα και δυναμικά κατά την οδήγηση, ώστε να προσφέρουν καλύτερη στήριξη σε δρόμους με στροφές και κατά την σπορ οδήγηση. Η λειτουργία μασάζ ENERGIZING τονώνει και χαλαρώνει τους μύες της μέσης και της πλάτης, εφόσον θέλετε, με 14 αεροθαλάμους, έξι προγράμματα και δύο βαθμίδες έντασης. Έτσι, παραμένετε χαλαροί και σε φόρμα ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. Εξαιρετικά αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός ήπιων πιέσεων και ευχάριστη θερμότητας που θυμίζει χαλαρωτικό μασάζ με θερμές πέτρες.

51 49 Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τα αστέρια. Η S-Class Coupé διατίθεται με πανοραμική οροφή στο βασικό εξοπλισμό της. Ξεκινά από το ύψος του παρμπρίζ και καλύπτει τα δύο τρίτα της συνολικής οροφής. Εξωτερικά προσφέρει μία εντυπωσιακή, εξαιρετικά ανάλαφρη εμφάνιση, ενώ εσωτερικά προσφέρει εξαιρετικά φωτεινό περιβάλλον και φιλική, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η προαιρετική τεχνολογία MAGIC SKY CONTROL είναι το επιστέγασμα της πανοραμικής οροφής. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το χρώμα της μεγάλης πανοραμικής οροφής μπορεί να μετατραπεί από σκουρόχρωμο σε διαφανές και αντιστρόφως. Ασκώντας ηλεκτρική τάση, τα μόρια της γυάλινης δομής αναδιατάσσονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το φως να μπορεί να διαπερνά το τζάμι. Όταν είναι απενεργοποιημένη και αυτόματα όταν σβήνει ο κινητήρας το τζάμι σκουραίνει. Τα σωματίδια κατανέμονται τυχαία και ανακόπτουν τη διείσδυση του φωτός. Έτσι, αποτρέπεται η έντονη θερμότητα και η θερμοκρασία εσωτερικού χώρου μπορεί να μειώνεται έως και κατά 10 C.

52 50 Δεν υπάρχει καλύτερη προστασία από τον άνεμο και τη βροχή. Η κουκούλα της S-Class Cabrio είναι κατασκευασμένη από στιβαρό και υψηλής ποιότητας ύφασμα και διατίθεται σε Μαύρο, σκούρο Μπλε, Μπεζ και σκούρο Κόκκινο. Διακρίνεται για τη μοναδική ηχομόνωση που προσφέρει. Η ακουστική βελτιώθηκε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: πάνω από το πίσω παρμπρίζ υπάρχει μία οριζόντια ραφή, που συνδέει μεταξύ τους τα τμήματα υφάσματος. Η εσωτερική οροφή σε χρώμα Μαύρο, Πορσελάνης ή Γκρι Κρυστάλλου καλύπτει τον σκελετό της κουκούλας μέχρι την κολώνα C. Τα πλευρικά πλαίσια οροφής καλύπτονται με πρόσθετες επενδύσεις στην εσωτερική οροφή. Βέβαια, ακόμη και με την καλύτερη κουκούλα, η οδήγηση με ανοικτό cabrio παραμένει ωραιότερη: γι αυτό μπορείτε να ανοίγετε την κουκούλα κατά την οδήγηση με ταχύτητες έως 50 km/h κι όταν χρειάζεται να την ξανακλείνετε.

53 51 Υψηλές εσωτερικές αξίες. Στο εσωτερικό, η νέα S-Class Cabrio και Coupé συναρπάζουν με την σπορτίφ πολυτελή σχεδίαση, τα ευγενή υλικά και την υψηλή αντιληπτή αξία της. Οι κομψές καμπύλες του ταμπλό οργάνων και η οθόνη 31,2 cm, η επιμελημένη επιλογή χρωμάτων και υλικών καθώς και τα υψηλής ποιότητας χειριστήρια υπογραμμίζουν την πολυτέλεια του αυτοκινήτου. Για μέγιστη εξατομίκευση, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών εκδόσεων δέρματος σε εξευγενισμένους χρωματικούς συνδυασμούς. Ανάλογα με τη διάθεση, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός διαμορφώνει αντίστοιχα τον εσωτερικό χώρο με ευχάριστο, έμμεσο φως. Επτά χρώματα, πέντε βαθμίδες και τέσσερις ζώνες έντασης φωτισμού ολοκληρώνουν την αίσθηση ευεξίας.

54 52

55 Το μοναδικό cabrio με άνεση S-Class. 53 Και στο θέμα του κλιματισμού και των θορύβων, δημιουργεί τη δική της κατηγορία: η νέα S-Class Cabrio προσφέρει ευχάριστες συνθήκες για ανοικτή οδήγηση ακόμη κι όταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες ή κακοκαιρία. Το προαιρετικό σύστημα αλεξήνεμου AIRCAP μειώνει σημαντικά τους στροβιλισμούς στο εσωτερικό. Πατώντας το διακόπτη AIRCAP, εκτείνονται ένα αντιανεμικό πτερύγιο στο παρμπρίζ και ένα αλεξήνεμο πίσω από τα προσκέφαλα. Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό άνεσης για τον οδηγό και το συνοδηγό είναι το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF, το οποίο διατίθεται προαιρετικά και για την S-Class Coupé. Οι αεραγωγοί στα προσκέφαλα εξάγουν θερμό αέρα που περιβάλλει σαν κασκόλ τον αυχένα και τους ώμους. Επιπλέον, το προαιρετικό πακέτο θέρμανσης άνεσης προσφέρει θέρμανση καθισμάτων, υποβραχιόνιων και τιμονιού.

56 54

57 55 AMG Line. Τρία γράμματα που αλλάζουν σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να βιώσετε τη μαγεία AMG στις εκδόσεις S 400 4MATIC Coupé, S 500 και S 500 4MATIC. Η γραμμή εξοπλισμού AMG Line περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία χρωμίου στη μάσκα diamond, το δυναμικό AMG Styling, σπορ ζάντες αλουμινίου AMG και διάτρητους δίσκους φρένων καθώς και εσωτερικά πολυτελή διάκοσμο από ξύλο λεύκας σε Μαύρο γυαλιστερό. Προαιρετικά, διατίθενται και άλλοι τύποι διάκοσμου, όπως ξύλο μελιάς μεταλλιζέ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ AMG Styling, αποτελούμενο από μπροστινή και πίσω ποδιά καθώς και επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ με ενθέματα στο χρώμα του αυτοκινήτου Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερές, με ελαστικά 245/45 R 19 εμπρός, 275/40 R 19 πίσω (κωδικός 793) Προαιρετικά: Ζάντες αλουμινίου AMG πολλαπλών ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίου γυαλιστερές, με ελαστικά 245/40 R 20 εμπρός, 275/35 R 20 πίσω (κωδ. 769) Διάτρητοι δίσκοι φρένων, δαγκάνες με επιγραφή «Mercedes-Benz» ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Διάκοσμος από ξύλο λεύκας Μαύρο γυαλιστερό Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Ταπέτα AMG από βελούδο

58 56 AMG Line Plus. Βασισμένη στην AMG Line, αυξάνει ακόμη περισσότερο το δυναμισμό και την πολυτέλεια με επιλεγμένα στοιχεία εξοπλισμού. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εξωτερικά τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20 ιντσών) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε Μαύρο και γυαλιστερές (κωδικός 789). Ακόμη πιο σπορτίφ ατμόσφαιρα στο εσωτερικό προσφέρουν τα σπορ καθίσματα AMG και το σπορ τιμόνι AMG. m γνήσια amg Γνωρίστε ολόκληρη τη μαγεία της AMG από τη σελίδα 64.

59 57 Γνήσια αξεσουάρ. Μία S-Class δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Και για τις υπόλοιπες υπάρχουν τα γνήσια ανταλλακτικά. Εδώ θα βρείτε όλα όσα μπορούν να κάνουν την οδήγηση ωραιότερη, πρακτικότερη και πιο προσωπική. Όσο μεγάλη είναι η ποικιλία τόσο αυστηρά συνεπής είναι η απαίτηση: Κάθε αξεσουάρ δημιουργήθηκε ξεχωριστά σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz ειδικά για τις S-Class Coupé και Cabrio. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη γκάμα στη διεύθυνση Για το προαιρετικό πακέτο AIR-BALANCE διατίθεται τα εξής αρώματα χώρου: NIGHTLIFE MOOD, DOWNTOWN MOOD, SPORTS MOOD και FREESIDE MOOD 2 Ζάντα αλουμινίου 1 σχεδίασης 10 ακτίνων σε Ασημί Παλλαδίου μεταλλικό, γυαλιστερή, για ελαστικά 245/40 R 20. Προαιρετικά για τον πίσω άξονα διατίθενται και ελαστικά 275/35 R 20 3 Ζάντα σχεδίασης 1 σχεδίασης 5 ακτίνων σε χρώμα Τρεμολίτη μεταλλικό, γυαλιστερή, για ελαστικά 245/45 R 19. Προαιρετικά για τον πίσω άξονα διατίθενται και ελαστικά 275/40 R 19 (δεν είναι η δυνατή η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων) 4 Ζάντα αλουμινίου 1 σχεδίασης 10 ακτίνων σε Γκρι Ιμαλαΐων, γυαλιστερή, για ελαστικά 245/50 R 18. Προαιρετικά για τον πίσω άξονα διατίθενται και ελαστικά 275/45 R 18 1 Οι ζάντες Γνήσια Ανταλλακτικά παραδίδονται χωρίς ελαστικά.

60 58 Ένα αριστούργημα κατευθείαν από το εργοστάσιο. Μία S-Class ξεχωρίζει και για την ασυναγώνιστα ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών που προσφέρει. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 245/50 R 18, η χαρακτηριστική μάσκα ψυγείου με μία γρίλια και οι εξολοκλήρου LED προβολείς. Στον εσωτερικό χώρο ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις με εμφανείς διακοσμητικές ραφές, διάκοσμο από καφέ γυαλιστερό ξύλο καρυδιάς καθώς και διάχυτο φως χάρη στην πανοραμική οροφή στην coupé και την υφασμάτινη κουκούλα στην cabrio Ατμοσφαιρικός φωτισμός με επτά διαφορετικά χρώματα και πέντε βαθμίδες έντασης φωτισμού 2 Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC με δύο ζώνες και τρία στυλ κλιματισμού και με έξυπνη ρύθμιση κλιματισμού στην cabrio 3 Αυτόματος μηχανισμός προώθησης ζώνης ασφαλείας για οδηγό και συνοδηγό με πλήκτρο χειρισμού στο ταμπλό οργάνων της S-Class Cabrio 4 Χειριστήριο της κουκούλας στην κεντρική κονσόλα της S-Class Cabrio, με το οποίο μπορεί να ανοίγει και να κλείνει η κουκούλα κατά την οδήγηση με ταχύτητα έως 50 km/h 5 Πανοραμική οροφή με ηλεκτρικό αλεξήλιο ρολό για την S-Class Coupé 6 Το πορτμπαγκάζ της S-Class Cabrio προσφέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο τόσο με ανοικτή όσο και με κλειστή κουκούλα και είναι άκρως χρηστικό χάρη στον αυτόματο διαχωρισμό υπόλοιπου πορτμπαγκάζ

61

62 60 Προαιρετικός εξοπλισμός Επιλογή. Υπάρχουν αναρίθμητες δυνατότητες εξατομίκευσης της S-Class Coupé και της νέας S-Class Cabrio. Από μικρές λεπτομέρειες μέχρι πολυτελή στοιχεία εξοπλισμού άνεσης. Διαπιστώστε το με την άνεσή σας σε αυτόν τον κατάλογο, στον τιμοκατάλογο ή και online. Διαμορφώστε τη νέα σας S-Class στη διεύθυνση Ζώνη χειριστηρίων για συστήματα υποβοήθησης οδήγησης 2 Θέρμανση καθισμάτων στο χώρο πίσω επιβατών 3 Ηχοσύστημα Surround Burmester με 13 ηχεία, 9κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ συστήματος 590 Watt 4 SPLITVIEW από την οπτική του οδηγού (μόνο για COMAND Online στο Coupé) 5 Πακέτο AIR-BALANCE με φιαλίδιο στο ντουλαπάκι συνοδηγού 6 SPLITVIEW από την οπτική του συνοδηγού (μόνο για COMAND Online στο Coupé)

63

64 62 R41 08R R72 01R 11R 13R R39 R48 R70 R31 R17 63R 54R Ζάντες. ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Εργοστασιακά αξεσουάρ Από καθαρά θεωρητική άποψη, οι τροχοί είναι απολύτως αναγκαίοι. Για πολλούς όμως, έχουν και συναισθηματική αξία: τίποτε σχεδόν δεν είναι τόσο σημαντικό για το αυτοκίνητο των ονείρων μας όσο η επιλογή της τέλειας ζάντας. Γιʼ αυτό διαμορφώσαμε μία μεγάλη κι ελκυστική γκάμα για να επιλέξετε. R41 ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 245/50 R 18 (βασικός εξοπλισμός για S 500 4MATIC) R70 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, στιλβωμένη, με ελαστικά 245/50 R 18 εμπρός και 275/45 R 18 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) R72 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 7 ακτίνων με ελαστικά 245/50 R 18 εμπρός και 275/45 R 18 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) R17 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων με ελαστικά 245/45 R 19 εμπρός και 275/40 R 19 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) 11R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων με ελαστικά 245/45 R 19 εμπρός και 275/40 R 19 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) 63R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων με ελαστικά 245/45 R 19 εμπρός και 275/40 R 19 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) 13R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων με ελαστικά 245/40 R 20 εμπρός και 275/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) 54R Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, Ασημί Θουλίου, με ελαστικά 245/40 R 20 εμπρός και 275/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC)

65 AMG 793 Ζάντα αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, Γκρι 769 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών 753 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, 648 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, Μαύρο Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά 245/45 R 19 ακτίνων, Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με ελαστικά Γκρι Τιτανίου και γυαλιστερή, με καλύμματα για τις ματ και γυαλιστερή στεφάνη, με πλήρως ενσωμα- εμπρός και 275/40 R 19 πίσω (περιλαμβάνεται στην AMG Line για S 500 4MATIC) 788 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, Γκρι 245/40 R 20 εμπρός και 275/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για S 500 4MATIC) 789 Ζάντα αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών βίδες τροχών σε Μαύρο και με ελαστικά 255/40 R 20 εμπρός και 285/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για μοντέλα Mercedes-AMG) τωμένα καλύμματα για τις βίδες τροχών και με ελαστικά 255/40 R 20 εμπρός και 285/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για μοντέλα Mercedes-AMG) Τιτανίου και στιλβωμένη, με ελαστικά 255/45 R 19 ακτίνων, Μαύρο ματ και στιλβωμένη, με ελαστικά 647 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης 10 ακτίνων, Γκρι 696 Σφυρήλατη ζάντα AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, εμπρός και 285/40 R 19 πίσω (βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG S 63 και Mercedes-AMG S 63 4MATIC) 245/40 R 20 εμπρός και 275/35 R 20 πίσω (περιλαμβάνεται στην AMG Line Plus για S 500 4MATIC) Τιτανίου και στιλβωμένη, με πλήρως ενσωματωμένα καλύμματα για τις βίδες τροχών και με ελαστικά 255/40 R 20 εμπρός και 285/35 R 20 πίσω (προαιρετικά για μοντέλα Mercedes-AMG) χρώμα Κεραμικό και στιλβωμένη, με πλήρως ενσωματωμένα καλύμματα για τις βίδες τροχών και με ελαστικά 255/40 R 20 εμπρός και 285/35 R 20 πίσω (βασικός εξοπλισμός για Mercedes-AMG S 65)

66 64 Mercedes-AMG S 63 και S 65 Coupé και Cabrio. Οι Mercedes-AMG S-Class Coupé και Cabrio συνδυάζουν τεχνολογικά κορυφαίες επιδόσεις με ασύγκριτη αίσθηση οδήγησης. Είναι φτιαγμένες για οδηγούς που δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό στα θέματα σχεδίασης και τεχνολογίας. Καλώς ήρθατε σε ένα αυτοκίνητο για αυτούς που αγαπούν τις επιδόσεις και απολαμβάνουν την ελευθερία.

67 65

68 66 Η νέα Mercedes-AMG S 63 Cabrio. Ανοικτή χωρίς όρια. Όπου κι αν οδηγεί ο δρόμος, η κυρίαρχη ανωτερότητα της Mercedes-AMG S 63 Cabrio φαίνεται από κάθε άποψη. Με εντυπωσιακή σχεδίαση, πολυτελή υλικά και απόλυτα τελεία ποιότητα κατεργασίας, η Mercedes-AMG S 63 Cabrio αποτελεί μία σαφή δήλωση. Τα σπορ καθίσματα AMG που αναπτύχθηκαν ειδικά για την cabrio προσφέρουν στον οδηγό και το συνοδηγό άριστη πλευρική στήριξη και ταυτόχρονα υπέρτατη άνεση σε μακρινές διαδρομές.

69 67

70 68 Ο ορίζοντας σε απόσταση αναπνοής. Τοπία που κόβουν την ανάσα. Στροφές που προκαλούν. Ένα ασυνήθιστο cabrio. Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, για να κατακτήσετε το δρόμο; Σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα επιταχύνει η Mercedes-AMG S 63 Cabrio στα 100 km/h και προκαλεί θαυμασμό. Οι υπεύθυνοι ανάπτυξης της AMG την εξόπλισαν με έναν πανίσχυρο κινητήρα 5,5 λίτρων V8 biturbo και πολλές άλλες καινοτομίες. Το αποτέλεσμα: μία έκδοση cabrio με επιδόσεις AMG και άνεση S-Class.

71 69

72 70 Ένα γράμμα. Ένας αριθμός. Ένα δόγμα. Ανάφλεξη. Ο κινητήρας 5,5 λίτρων AMG V8 biturbo θέτει αμέσως σε κίνηση τα 2185 κιλά του αυτοκινήτου. Ένα είναι σαφές: η ασυγκράτητη ισχύς του μηχανικού συγκροτήματος βασίζεται στην ύψιστη ακρίβεια και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ο κινητήρας της Mercedes-AMG S 63 Cabrio κατασκευάζεται από την AMG σύμφωνα με την αρχή «One Man One Engine». Ο κινητήρας 5,5 λίτρων AMG V8 biturbo, που κατασκευάζεται χειροποίητα από έναν τεχνικό, αποδίδει 430 kw (585 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 900 Nm και αναδεικνύεται στα θέματα ισχύος, ροπής στρέψης και κατανάλωσης σε έναν από τους πλέον αποδοτικούς V8 κινητήρες σε σειρά παραγωγής του κόσμου. V8

73 71

74 72 Η νέα Mercedes-AMG S 65 Cabrio. Εκρηκτικές επιδόσεις. Το πάθος ξυπνά και αμέσως αισθάνεστε την καθηλωτική επιτάχυνση: ο κινητήρας 6 λίτρων AMG V12 biturbo αποδίδει ισχύ 463 kw (630 hp) με ροπή στρέψης 1000 νιουτόμετρων. Η δυνατή καρδιά του με τα σχεδόν ανεξάντλητα αποθέματα ισχύος επιταχύνει το αυτοκίνητο σε 4,1 δευτερόλεπτα στα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα και τους παλμούς του οδηγού. Τα στοιχεία χρωμίου στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου καθιστούν σαφή με την πρώτη ματιά την αχαλήνωτη δύναμή του.

75 73

76

77 Open Air σε εκπληκτικό περιβάλλον. 75 Η εμφάνιση της Mercedes-AMG S 65 Cabrio εντυπωσιάζει από μακριά. Φυσικά, σε αυτό συμβάλλει ο παροιμιώδης ήχος της, τον οποίο αναπαράγουν οι εντυπωσιακές διπλές απολήξεις εξάτμισης στην πίσω ποδιά που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον κινητήρα V12. Χάρη στη σπορ ανάρτηση AMG με σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης AIRMATIC, το αυτοκίνητο γίνεται ένα με το δρόμο. Κατασκευάστηκε για έντονες στιγμές τόσο εσωτερικά όσο κι εξωτερικά. Το εσωτερικό της Mercedes-AMG S 65 Cabrio είναι ασυναγώνιστο στο θέμα της πολυτέλειας συνδυάζει τις τεχνολογίες Performance με την απόλυτη άνεση.

78 76 Η Mercedes-AMG S 63 Coupé. Κυριαρχία στη επιβλητικότερη μορφή της.

79 Η Mercedes-AMG S 63 Coupé υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Με κάθε εκκίνηση, ο κινητήρας 5,5 λίτρων AMG V8 biturbo με 430 kw (585 hp) και 900 Nm, όπως και στην έκδοση Cabrio, απελευθερώνει τεράστιες δυνάμεις και με την τεράστια ροπή στρέψης του προσφέρει ακραίο ενθουσιασμό στον οδηγό. Το προαιρετικό, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης 4MATIC μεταδίδει την ισχύ κυρίαρχα στο δρόμο. Τον αναγκαίο έλεγχο εξασφαλίζει το σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG με εσωτερικά αεριζόμενους δίσκους φρένων. Το αποτέλεσμα είναι μία οδηγική αίσθηση που δεν περιγράφεται με λέξεις. Αλλά ποτέ δεν ξεχνιέται. 77

80 78

81 79 Επιβάλλεται με την πρώτη ματιά. Η σχεδιαστική υπεροχή της νέας Mercedes-AMG S 63 Coupé διακρίνεται από τις επιβλητικές γραμμές και τις συναρπαστικές φόρμες της. Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με το χαρακτηριστικό A Wing της AMG, τη διπλή γρίλια στη μάσκα ψυγείου και τους προβολείς LED Intelligent Light θυμίζουν εμφάνιση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο σπορ χαρακτήρας διατηρείται με συνέπεια και στο εσωτερικό της. Το πολυτελές δέρμα νάπα συνδυάζεται με το ελκυστικό AMG Styling με αποκλειστικό σπορ τιμόνι 3 ακτίνων, σπορ καθίσματα και πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα. Το πραγματικό μεγαλείο πηγάζει από το εσωτερικό και φαίνεται στις λεπτομέρειες.

82 80

83 Ίσως η ομορφότερη ορχήστρα biturbo του κόσμου. 81 Ποιος είναι ο ήχος ενός φυσικού φαινομένου; Ο δυναμικός ήχος του κινητήρα AMG V8 biturbo 5,5 λίτρων απαντά αυθόρμητα στο ερώτημα. Το σπορ σύστημα εξάτμισης AMG με αυτόματο κλαπέτο καυσαερίων ηχεί ευχάριστα ήσυχο κατά την κανονική οδήγηση. Στην σπορ οδήγηση όμως παράγει ένα συγκλονιστικό ήχο, που όμοιος του δεν υπάρχει. Η ακουστική είναι ένα statement και ολοκληρώνεται με τις δύο χρωμιωμένες απολήξεις του σπορ συστήματος εξάτμισης AMG και τις σφυρήλατες ζάντες AMG 20 ιντσών το πίσω τμήμα της σπορ Coupé. Άλλωστε στον κόσμο του ήχου, μία διαδρομή με την Mercedes-AMG S 63 Coupé σημαίνει ένα κυρίως πράγμα: ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την αδρεναλίνη. SOUND

84 82 Η Mercedes-AMG S 65 Coupé. Υπέρτατη συγκίνηση. Η Mercedes-AMG S 65 Coupé γεννήθηκε από ένα θρύλο της αυτοκίνησης: δώδεκα κύλινδροι, οι οποίοι προσφέρουν αχαλίνωτη δύναμη με 463 kw (630 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 1000 Nm και εκτοξεύουν τον οδηγό. Άνεση ανώτερης κατηγορίας εξασφαλίζει εκτός από τον ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό εξοπλισμό για την έκδοση V12 η σπορ ανάρτηση AMG με λειτουργία κλίσης στις στροφές που βασίζεται στο σύστημα MAGIC BODY CONTROL. Επιδόσεις, τεχνολογία και εξοπλισμός συνδυάζονται σε ένα αυτοκίνητο που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Εκφραστικά στοιχεία και δυναμικές γραμμές σηματοδοτούν την κατηγορία της: μοναδική πολυτέλεια και performance.

85 83

86 84 Η τελειότητα είναι καλύτερη κινητήρια δύναμη.

87 85 Οι κρυμμένες δυνάμεις: το υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης 4MATIC επιτρέπει, χάρη στην αυξημένη κατανομή ισχύος στον πίσω άξονα, άριστες τιμές επιτάχυνσης και μέγιστη ευελιξία. Με την αερανάρτηση AIRMATIC με μεταβλητή απόσβεση ADS PLUS, το αυτοκινήτο ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε οδόστρωμα ακόμη και κατά την σπορ οδήγηση. Μία παγκόσμια καινοτομία για αυτοκίνητα σειράς παραγωγής είναι η λειτουργία κλίσης σε στροφές*: οι εγκάρσια επιτάχυνση που επιδρά στους επιβάτες κατά την οδήγηση απότομες στροφές μειώνεται τόσο, ώστε να μην μετακινούνται καθόλου στη θέση τους. Η λειτουργία κλίσης σε στροφές προσφέρει περισσότερη οδηγική απόλαυση και άνεση ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους. Ο κινητήρας 6 λίτρων AMG V12 biturbo της Mercedes-AMG S 65 Cabrio και της Mercedes-AMG S 65 Coupé ενσαρκώνει όσο κανένας άλλο το πνεύμα της μάρκας AMG. Κατασκευασμένος σύμφωνα με την αρχή «One Man One Engine», εγγυάται άριστες επιδόσεις και απόλυτη ακρίβεια. Το αποτέλεσμα: μεγαλειώδης ισχύ σε συνδυασμό με ασύγκριτα απολαυστική οδηγική συμπεριφορά. Η αυτοκίνηση δεν μπορεί να γίνει πιο συναρπαστική. * Διατίθεται για τη Mercedes-AMG S 63 Coupé και τη Mercedes-AMG S 65 Coupé.

88 86

89 87 Το πάθος γίνεται μεγαλύτερο όταν το μοιράζεσαι: η AMG Private Lounge είναι η κοινότητά μας στον κόσμο της AMG. Εδώ συναντιούνται πελάτες της AMG σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και ανταλλάσσουν απόψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο Affalterbach. Μπορείτε να επωφελείστε από ειδικές προσφορές και να έχετε άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία της AMG: Η AMG Driving Academy αντιπροσωπεύει ένα ασύγκριτο ομαδικό πνεύμα: βιώστε υψηλές επιδόσεις μαζί με άλλους οπαδούς της μάρκας και βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες σε αγωνιστικές πίστες και εκδηλώσεις lifestyle σε συναρπαστικά μέρη του κόσμου. Γίνεται μέλος της «World s Fastest Family» της ταχύτερης οικογένειας του κόσμου: Θέλετε περισσότερα; Με το πρόγραμμα AMG Customer Sports η AMG προσφέρει μία πλατφόρμα για επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και την Mercedes-AMG GT3 ένα μοναδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένας κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σας επιτρέπει να ενταχθείτε στο υψηλότερο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού: Στο AMG Performance Studio κατασκευάζουμε αυτοκίνητα απολύτως προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας. Δεν υπάρχει κανένα όριο στη δημιουργικότητα των ειδικών μας από ειδικά τεχνολογικά εξαρτήματα και ασυνήθιστα χρώματα βαφής μέχρι αποκλειστικό εσωτερικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μοναδικών αυτοκινήτων με ακρίβεια χειροποίητου επιπέδου. Επιβιβαστείτε στον κόσμο της AMG. Γνωρίστε τι σημαίνει Driving Performance. Δεν κατασκευάζουμε απλώς αυτοκίνητα. Πραγματοποιούμε όνειρα.

90 88 Διαστάσεις Coupé Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για την S 500 4MATIC με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

91 89 Τεχνικά χαρακτηριστικά Coupé. S 400 4MATIC S 500 S 500 4MATIC Mercedes-AMG S 63 Mercedes-AMG S 63 4MATIC Mercedes-AMG S 65 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 6/V 8/V 8/V 8/V 8/V 12/V Κυβισμός σε cm Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 270 (367)/ (455)/ (455)/ (585)/ (585)/ (630)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 500/ / / / / / Κιβώτια ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS 9G-TRONIC 9G-TRONIC AMG SPEEDSHIFT MCT Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 5,6 4,6 4,6 4,2 3,9 4,1 Τελική ταχύτητα σε km/h Μέγεθος ελαστικών εμπρός, πίσω 245/50 R 18, 245/50 R /50 R 18, 245/50 R /50 R 18, 245/50 R /45 R 20, 285/40 R /45 R 20, 285/40 R /40 R 20, 285/35 R 20 Καύσιμο Super αμόλυβδη Αμόλυβδη Αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 3 l/100 km αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 11,7 11,4 7,2 6,6 8,9 8,3 11,7 11,5 7,0 6,4 8,8 8,3 12,4 12,2 7,6 7,1 9,4 8,8 14,0 14,0 7,8 7,8 10,1 10,1 14,2 14,2 8,0 8,0 10,3 10,3 17,1 17,1 8,6 8,6 11,9 11,9 Εκπομπές CO 3 2 σε g/km (μικτός κύκλος) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/C Euro 6/C Euro 6/D Euro 6/E Euro 6/F Euro 6/G Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων σε l/ ρεζέρβα περ. 80/ 8,0 80/ 8,0 80/ 8,0 80/ 12,0 80/ 12,0 80/ 12,0 Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ σε l Κύκλος στροφής σε m 11,60 11,60 11,60 11,60 11,90 11,60 Κενό βάρος 7 σε kg Επιτρεπόμενο μεικτό βάρος σε kg Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 595/2009 στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις από χώρα σε χώρα. 5 Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 2007/46/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. 7 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

92 90 Διαστάσεις Cabrio Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για την S 500 με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

93 91 Τεχνικά χαρακτηριστικά Cabrio. S 500 Mercedes-AMG S 63 4MATIC Mercedes-AMG S 65 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 8/V 8/V 12/V Κυβισμός σε cm Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 335 (455)/ (585)/ (630)/ Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 700/ / / Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC AMG SPEEDSHIFT MCT Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 4,6 3,9 4,1 Τελική ταχύτητα σε km/h Μέγεθος ελαστικών εμπρός, πίσω 245/50 R 18, 245/50 R /45 R 19, 285/40 R /40 R 20, 285/35 R 20 Καύσιμο Αμόλυβδη Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 3 l/100 km αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 12,2 11,8 7,5 6,8 9,1 8,5 14,3 14,3 8,2 8,2 10,4 10,4 17,1 17,1 8,9 8,9 12,0 12,0 Εκπομπές CO 3 2 σε g/km (μικτός κύκλος) Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/C Euro 6/E Euro 6/F Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων σε l/ ρεζέρβα περ. 80/ 8,0 80/ 12,0 80/ 12,0 Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ σε l Κύκλος στροφής σε m 11,60 11,90 11,90 Κενό βάρος 7 σε kg Επιτρεπόμενο μεικτό βάρος σε kg Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 595/2009 στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO 2 υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις από χώρα σε χώρα. 5 Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του οχήματος. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 2007/46/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. 7 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

94 92 Εξοπλισμός εσωτερικού. Δέρμα Δέρμα νάπα Δέρμα νάπα Exclusive designo Επενδύσεις Διάκοσμος Μαύρο/Μαύρο Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο Μαύρο/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο 1 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο 1 Μαύρο/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο 1 Καφέ Σάγματος/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Μπλε Βυθού 1 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο 1 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο H06 H21 H16 H10 Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό Ξύλο λεύκας Μαύρο γυαλιστερό 1 Ξύλο λεύκας μεταλλιζέ 1 Λάκα Πιάνου Μαύρη 1 Λάκα Πιάνου designo Μαύρο flowing lines 1 AMG Carbon/Λάκα Πιάνου Μαύρη Επενδύσεις AMG Line Plus 551 Μαύρο/Μαύρο Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο Καφέ Σάγματος/Μαύρο Χρώμα Πορσελάνης/Μπλε Βυθού Μαύρο/Μαύρο Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο 1 Επενδύσεις μοντέλων Mercedes-AMG Μαύρο/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο 1 Κόκκινο Βεγγάλης/Μαύρο 1 Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο 1 Καφέ Σάγματος/Μαύρο 1 Χρώμα Πορσελάνης/Μπλε Βυθού 1 Μαύρο/Μαύρο Χρώμα Πορσελάνης/Καφέ Εσπρέσο Γκρι Κρυστάλλου/Μαύρο Προαιρετικός εξοπλισμός.

95 93 Δέρμα νάπα AMG Δέρμα νάπα AMG Line Plus Δέρμα νάπα Exclusive designo AMG Δέρμα νάπα Exclusive designo AMG Line Plus Διάκοσμος H06 H H H

96 94 Κουκούλες και χρώματα βαφής Ακρυλική βαφή 040 Μαύρο Μεταλλικές βαφές 183 Μαύρο Μαγνητίτη 197 Μαύρο Οψιδιανού 775 Ασημί Ιριδίου 890 Μπλε Καβανσίτη 897 Μαύρο Ρουμπινιού 988 Ασημί Διαμαντιού 989 Πράσινο Σμαραγδιού 992 Γκρι Σελενίτη 998 Μπλε Ανθρακίτη 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. Βαφή designo Λευκό Διαμαντιού designo bright Βαφές designo manufaktur Μαύρο Μόκα μεταλλικό designo 044 Γκρι Αλλανίτη designo magno 049 Λευκό Κασμίρ designo magno Χρώματα κουκούλας 740 Μαύρο 744 Μπλε 745 Μπεζ 746 Σκούρο Κόκκινο

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

S-Class Cabrio και Coupé

S-Class Cabrio και Coupé S-Class Cabrio και Coupé Μια φευγαλέα ματιά. Μία δελεαστική σκέψη. Την επόμενη στιγμή γίνεται πραγματικότητα και περιβάλλει τις αισθήσεις σας. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη: οι συναντήσεις που ομορφαίνουν συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: CLS Coupé Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα: η επιθυμία να την αποκτήσεις. Αρκεί μια

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού.

Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. Σχεδόν ένα στα τέσσερα νέα μοντέλα οχημάτων διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού. To νέο σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP πιέζει για την υιοθέτηση των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Η Bosch εκτιμά

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Saloon Never stop improving. Το θέμα δεν είναι να γίνεσαι καλύτερος από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σου. Αυτό μετράει. Στον αθλητισμό και στο δρόμο. Η C-Class φημίζεται για τις τέλειες αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Coupé και Cabrio

C-Class Coupé και Cabrio C-Class Coupé και Cabrio Πιστή και αδέσμευτη. Η C-Class Coupé και Cabrio. Πόσο έντονη μπορεί να είναι σήμερα η εμπειρία οδήγησης; Πόσο συναίσθημα κρύβει η ευφυΐα; Αφεθείτε στη γοητεία των πιο συναρπαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Coupé Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.)

BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) BMW: Οδηγούμε την νέα σειρά 5 στην Ελλάδα (vid.) Το ξέρατε πως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της BMW, μετά από έρευνα, είναι η σειρά 5? Παρά λοιπόν το γεγονός πως θα περιμέναμε η σειρά 3 να έχει αυτό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ter SL Roads Roadster SL

ter SL Roads Roadster SL SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Saloon A-Class Saloon A-Class

Saloon A-Class Saloon A-Class A-Class Saloon Έτοιμη για μια νέα γενιά. Ακόμη και σταματημένη υπόσχεται τέλειες επιδόσεις. Από μηδέν στα εκατό αφήνει πίσω της τις καλύτερες εντυπώσεις. Από σήμερα καθιερώνει τα δικά της πρότυπα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Αποπνέει επιτυχία, επιφυλάσσει πολλά περισσότερα. Πιο ευφυής, πιο προσεκτική και πιο προνοητική από ποτέ, η νέα GLE παρουσιάζει μια νέα εικόνα του SUV. Το σύστημα ανάρτησής της

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Coupé και Cabrio

E-Class Coupé και Cabrio E-Class Coupé και Cabrio Απολαύστε τη διαδρομή. Ως saloon και estate, η E-Class έθεσε νέα πρότυπα με την ευφυΐα της. Οι δρόμοι έγιναν ασφαλέστεροι και πιο άνετοι. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή. Το coupé

Διαβάστε περισσότερα

Οι πύλες της διάσημης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξαν χτες για το κοινό, το οποίο σίγουρα θα απολαύσει τις πρεμιέρες της Mercedes- Benz!

Οι πύλες της διάσημης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξαν χτες για το κοινό, το οποίο σίγουρα θα απολαύσει τις πρεμιέρες της Mercedes- Benz! Σελίδα 1 Δελτίο Τύπου Λαμπρές πρεμιέρες της Mercedes-Benz στο 84 ο Αυτοκινήτου της Γενεύης! Σαλόνι 7 Μαρτίου 2014 Η παγκόσμια πρεμιέρα της S-Class Coupe, έκλεψε τις εντυπώσεις! Η 5 η γενιά C-Class, όμορφη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι.

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL Roadster Αυτή η ευχάριστη έκπληξη πάλι. SL δύο γράμματα που προκαλούν την απόλυτη ευφορία. Θαυμάστε την εμβληματική σχεδίαση, απολαύστε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την σπορ οδήγηση κάτω από το γαλάζιο

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class

Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class Είναι δυνατόν να καταλήξεις με ένα αυτοκίνητο πολλά km μακριά από το σπίτι σου χωρίς να το καταλάβεις; Με τη νέα E-Class γίνεται. Μας ξεγέλασε, μας αποπλάνησε

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé

GLE Sport Utility Vehicle και Coupé GLE Sport Utility Vehicle και Coupé Αναπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Επιβλητικότητα. Ελεύθερο πνεύμα. Όποιος συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Saloon S-Class Saloon S-Class

Saloon S-Class Saloon S-Class S-Class Saloon Πώς μπορείς να δείξεις το δρόμο σε κάποιον που έχει διαβεί ήδη όλους τους δρόμους; Πώς μπορείς να εκπλήξεις κάποιον, όταν έχει προβλέψει ήδη κάθε επόμενο ενδεχόμενο; Πώς να δελεάσεις κάποιον

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate

C-Class Saloon και Estate C-Class Saloon και Estate Η C-Class. Το καλύτερο δεν έχει εναλλακτικές. Δημιουργήσαμε ένα saloon που, χάρη στη σχεδιαστική γλώσσα και τις καθαρές γραμμές του, ενσαρκώνει τον πολιτισμένο sport χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ.

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ. C-Class. Η νέα C-Class. Δημιουργήσαμε ένα Saloon, που θα ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις σας. Ένα αυτοκίνητο που ενσαρκώνει τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα με τη σχεδιαστική του γλώσσα και τις καθαρές

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα