Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό."

Transcript

1 E-Class Cabrio.

2 Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

3 Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις. Η χαρακτηριστική, ανερχόμενη πλευρική γραμμή συνεχίζεται έως τον δυναμικό, χαρακτηριστικό πρόβολο.

4 Απολαυστικές διαδρομές όλες H E-Class Cabrio αποκτά προβάδισμα χάρη στην αεροδυναμική της εμφάνιση, την

5 τις εποχές του χρόνου. ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά της, την προηγμένη τεχνολογία και τα πρωτοποριακά συστήματα που εγγυώνται ασφάλεια και άνεση.

6

7

8 Ο άνεμος δεν γνωρίζει όρια. Το ρεύμα αέρος οδηγείται πάνω από το αμάξωμα με ένα νέο, μοναδικό σύστημα αλεξήνεμου.

9 Για αυτό το λόγο του τα θέσαμε εμείς. Με ανοικτή την οροφή τα επίπεδα θορύβων στο εσωτερικό είναι ιδιαίτερα χαμηλά και ο χώρος άπλετος ακόμη και για τέσσερις επιβάτες.

10 Άνεση Open-Air. Σχεδίαση. Ανοικτή οδήγηση υψηλού επιπέδου. Είτε με κλειστή την οροφή είτε με θέα τον ουρανό: η E-Class Cabrio επαναπροσδιορίζει τα μέτρα σύγκρισης της άνεσης. Από τη μία λόγω των εξαιρετικά χαμηλών επιπέδων θορύβων. Από την άλλη, επειδή εκτός από την πρωτοποριακή τεχνολογία των AIRCAP και AIRSCARF, πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης εξασφαλίζουν οδηγική απόλαυση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές ή με κρύο καιρό. Ανοικτή οδήγηση για τέσσερις: AIRCAP, ένα ηλεκτρικό σύστημα ανεμοθραύστη στο εμπρόσθιο τμήμα του πλαισίου οροφής και ένα αλεξήνεμο ανάμεσα στα πίσω προσκέφαλα, οδηγούν τον αέρα πάνω από το εσωτερικό (προαιρετικά) Χαμηλά επίπεδα θορύβων τόσο με ανοικτή όσο και με κλειστή οροφή Παράταση της ανοικτής οδήγησης: θερμαινόμενο ρεύμα αέρος από αεραγωγούς AIRSCARF στα προσκέφαλα θερμαίνει με ανοικτή οροφή τους ώμους και τον λαιμό του οδηγού και του συνοδηγού Πλήρως ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή: άνοιγμα και κλείσιμο σε περίπου 20 δεύτερα σε ταχύτητες έως και 40 km/h, χειρισμός της οροφής και μέσω τηλεχειρισμού υπερύθρων στο κλειδί Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους έδρας και κλίσης πλάτης των εμπρόσθιων καθισμάτων Κλασσική αίσθηση cabrio από τη μία, πολυτέλεια και νέα σχεδίαση από την άλλη. Το εμπρόσθιο τμήμα βελοειδούς σχεδίασης με χαρακτηριστική μάσκα ψυγείου και κεντρικό αστέρι σηματοδοτεί δύναμη. Οι ανερχόμενες πλευρικές γραμμές με τους διαγραφόμενους μυς στον πίσω άξονα και τον ελαφρά ανυψωμένο πρόβολο εκφράζουν μία sport κομψότητα. Μία απαίτηση που συνεχίζεται και κάτω από την κλασσική υφασμάτινη οροφή στο εσωτερικό της. Κομψή σιλουέτα cabrio και ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση με κλασσική υφασμάτινη οροφή Εμπρόσθιο τμήμα με δύο διπλούς πολυμερείς προβολείς Φώτα ημέρας με προβολείς ομίχλης σε σχεδίαση διπλών κύκλων ή σειράς LED (προαιρετικά) Μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες και ενσωματωμένο αστέρι Mercedes-Benz Χαρακτηριστικός πίσω πρόβολος με diffusor και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Υψηλής ποιότητας σχεδίαση εσωτερικού με ανατομικά καθίσματα και ενσωματωμένα προσκέφαλα Πολυτελής εξοπλισμός εσωτερικού ELEGANCE ή sport εξοπλισμός εσωτερικού AVANTGARDE Sport πακέτο AMG (προαιρετικά) E-Class Cabrio. Δεν ακολουθεί ρεύματα, τα δημιουργεί.

11 Κινητήρες. Ασφάλεια. Αποδοτικότητα και sport χαρακτήρας μαζί. Για το περιβάλλον και την οδηγική απόλαυση αυξήσαμε με διάφορα μέτρα την ισχύ των κινητήρων και μειώσαμε την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Ιδανικά προσαρμοσμένα κιβώτια ταχυτήτων εξασφαλίζουν την ιδανική εκμετάλλευση της ισχύος. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις της ανάρτησης είναι ιδανικές για άνετες όσο και για sport μετακινήσεις. Άνετη και ασφαλή οδήγηση στην E-Class Cabrio εξασφαλίζουν πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβαινόντων PRE-SAFE μπορεί να αναγνωρίσει εκ των προτέρων κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και να ενεργοποιήσει προληπτικά μέτρα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της οδήγησης πολυάριθμα συστήματα υποβοή θησης υποστηρίζουν τον οδηγό σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις. 3 πετρελαιοκινητήρες (4- και 6κύλινδρη έκδοση) 4 βενζινοκινητήρες (4-, 6-, και 8κύλινδρη έκδοση) Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων (E 200 CGI, E 220 CDI και E 250 CDI), αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων (E 250 CGI, προαιρετικά για E 200 CGI, E 220 CDI και E 250 CDI) ή αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων (6- και 8κύλινδρες εκδόσεις) Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY για τα 4- και 6κύλινδρα μοντέλα Τεχνολογικό σύνολο AGILITY CONTROL με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης ταλαντώσεων Πακέτο δυναμικού χειρισμού (Dynamic Handling Package) με επιλεγόμενο πρόγραμμα οδήγησης Sport (standard στην Ε 500, στα άλλα μοντέλα προαιρετικά) Roll-over bars ενσωματωμένα στα προσκέφαλα πίσω, τα οποία ενεργοποιούνται σε περίπτωση ανάγκης σε κλάσματα του δευτερολέπτου Σύστημα εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST: μπορεί να αναγνωρίσει τυπικά χαρακτηριστικά κόπωσης και να προειδοποιήσει τον οδηγό Σύστημα PRE-SAFE standard ADAPTIVE BRAKE με υποβοήθηση εκκίνησης σε κεκλιμένο οδόστρωμα, λειτουργία στεγνώματος φρένων και λειτουργία HOLD Αερόσακοι,κεφαλής και πλευρικοί για οδηγό και συνοδηγό, αερό σακος γονάτων για τον οδηγό, πλευρικοί αερόσακοι πίσω (προαιρετικά) Αυτόνομο σύστημα διατήρησης εγγύτητας DISTRONIC PLUS: υποστηρίζει τον οδηγό στη διατήρηση της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, ακόμη και σε μποτιλιάρισμα. Σε περίπτωση ανάγκης το, περιλαμβανόμενο στο σύστημα, σύστημα πέδησης PRE-SAFE μπορεί να ξεκινήσει αυτόνομα την επιβράδυνση ένα φρενάρισμα πανικού (προαιρετικά) Σύστημα Intelligent Light με προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων (προαιρετικά)

12 Βασικός εξοπλισμός και σχεδίαση εσωτερικού. Η χαρακτηριστική μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες και οι ζάντες αλουμινίου, σχεδίασης 9 ακτίνων τονίζουν τη sport κομψότητα της E-Class Cabrio. Η νέα Ε-Class Cabrio σηματοδοτεί οδηγική απόλαυση ακόμη και εν στάσει. Διαθέτει standard sport ζάντες αλουμινίου και με ανοικτή οροφή επιτρέπει την εξερεύνηση του πολυτελούς εσωτερικού της με υψηλής ποιότητας υλικά όπως διάκοσμο αλουμινίου και επενδύσεις σε ύφασμα/ συνθετικό δέρμα ARTICO. Για το εσωτερικό διατίθενται standard δύο σχεδιαστικές γραμμές. Η σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE καλύπτει το εσωτερικό με αποχρώσεις ιδίου χρώματος, ανοικτόχρωμες κολόνες Α και Γ και ανοικτόχρωμη επένδυση οροφής. Ο πίνακας οργάνων, το τιμόνι και ο επιλογέας προκαλούν με αντιθετικές αποχρώσεις. Στη σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE οι κολόνες καθώς και η επένδυση οροφής προσφέρονται σε μαύρο. Για την προαιρετική δερμάτινη επένδυση μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις αντιθετικές αποχρώσεις. Η πλήρως ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις και εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές ηχομονωτικές και θερμονωτικές ιδιότητές της.

13 Η σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE: αποχρώσεις του ιδίου χρώματος με διακριτικές αντιθετικές αποχρώσεις, ανοικτόχρωμες κολόνες Α και Γ καθώς και μαύρο φόντο στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων. Στη σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE κυριαρχεί η διχρωμία: μαύρο συν προαιρετικά μία από τις τέσσερις αντιθετικές αποχρώσεις. Το ασημί φόντο στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων υπογραμμίζει το sport χαρακτήρα. Και στο χώρο επιβατών ταξιδεύετε στην πρώτη θέση: τα μεμονωμένα καθίσματα με αποθηκευτικό χώρο στη μέση προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον εδώ στην πολυτελή σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE. Η ιδιαίτερη, sport σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE εντυπωσιάζει και στα πίσω καθίσματα με μία κομψή επιλογή χρωμάτων και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Οι απεικονίσεις του εσωτερικού περιέχουν προαιρετικό εξοπλισμό.

14 Προαιρετικός εξοπλισμός. Το Sport πακέτο AMG δίνει δυναμική εμφάνιση στην νέα E-Class Cabrio με εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα AMG, πλευρικές αεροδυναμικές ποδιές καθώς και ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών, sport τιμόνι AMG και sport χαμηλωμένη ανάρτηση με παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης. Κατά την επιλογή του προαιρετικού εξοπλισμού έχετε πολυάριθμες δυνατότητες: για παράδειγμα τα AIRCAP και AIRSCARF επιτρέπουν την σχεδόν παντός καιρού ανοικτή οδήγηση για τέσσερεις επιβαίνοντες. Το πρωτοποριακό σύστημα AIRCAP (ανεμοθραύστες και αλεξήνεμο ανάμεσα στα πίσω προσκέφαλα) δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ανοικτή οδήγηση, οδηγώντας το ρεύμα αέρος πάνω από το εσωτερικό της E-Class Cabrio. Έτσι μειώνονται οι ενοχλητικοί στροβιλισμοί στο ανοικτό όχημα ιδιαίτερα στο χώρο επιβατών και μειώνεται σημαντικά το επίπεδο θορύβων. Επιπλέον, το AIRSCARF ντύνει με ένα ρεύμα θερμού αέρα την κεφαλή και τον αυχένα οδηγού και συνοδηγού. Το αυτόνομο σύστημα ρύθμισης εγγύτητας και ταχύτητας DISTRONIC PLUS, το Intelligent Light System με προσαρμοζόμενη υποβοήθηση φώτων πορείας και η camera οπισθοπορείας αυξάνουν την άνεση και την ασφάλεια. Τέλειο ήχο εγγυάται το ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7. Ακόμη πιο sport αίσθηση προσφέρουν το τεχνολογικό σύνολο δυναμικής οδήγησης και το Sport πακέτο AMG.

15 Από τους αεραγωγούς του συστήματος AIRSCARF εξέρχεται ζεστός αέρας στην περιοχή της κεφαλής και του αυχένα των επιβαινόντων. Είναι περιστρεφόμενοι και προσαρμόζονται ιδανικά στις εκάστοτε απαιτήσεις. Ο ανεμοθραύστης του συστήματος AIRCAP κατευθύνει τον αέρα καμπυλωτά πάνω από το εσωτερικό. Ανοίγει με το πάτημα ενός διακόπτη και κλείνει αυτόματα. Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας (μη διαθέσιμο για την Ελλάδα) αναγνωρίζει πινακίδες ορίων ταχύτητας και τα προβάλλει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων. Ο καλύτερος τρόπος διασκέδασης: το σύστημα πολυμέσων COMAND APS διαθέτει πλοήγηση, ραδιόφωνο, CD/DVD-ROM καθώς και θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου Aux-in.

16 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ1ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ1 Σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE χρώματα Σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE υφάσματα 711 2, 3 Ύφασμα/ARTICO 040 Μαύρο 359 Μπλε «Tansanite» 786 Γκρι «Stanite» Μαύρο Δέρμα1 590 Κόκκινο «Fireopal» 755 Γκρι «Tenorite» SOFT TOP Δέρμα Λευκό «Calcite» 775 Ασημί «Iridium» 740 Μαύρο Γκρι «Alpaca» Δέρμα 1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ1 792 Ασημί «Palladium» 744 Μπλε σκούρο Μπεζ «Almond» Σχεδίαση εσωτερικού ELEGANCE διάκοσμος (ελεύθερη επιλογή συνδυασμών) 197 Μαύρο «Obsidian» 798 Μπεζ «Sanidine» 745 Μπεζ σκούρο 739 Αλουμίνιο βουρτσισμένο H13 Κουκουναριά καφέ Μπλε «Indigolithe» 799 Λευκό «Diamond BRIGHT» 731 Καρυδιά 1 H21 Piano black 1

17 Σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE χρώματα Σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE υφάσματα Σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE χρώματα Σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE υφάσματα 7012, 3 Ύφασμα/ARTICO ARTICO 254 Δέρμα 1 Μαύρο Μαύρο Δέρμα 1 Μαύρο Μπεζ φυσικό Δέρμα Δέρμα1 Μαύρο Γκρι «Alpaca» Μαύρο Kόκκινο «Corot» Δέρμα 1 Μαύρο Μπεζ «Almond» Σχεδίαση εσωτερικού AVANTGARDE διάκοσμος (ελεύθερη επιλογή συνδυασμών) 739 Αλουμίνιο βουρτσισμένο 736 Φράξος μαύρο 1 H21 Piano black 1 1 Προαιρετικός εξοπλισμός 2 Συνθετικό δέρμα ARTICO. 3 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με Sport πακέτο AMG. 4 Δέρμα Nappa. 5 To Sport πακέτο AMG standard με μαύρο συνθετικό δέρμα ARTICO, προαιρετικά σε δέρμα και δέρμα Nappa.

18 Διαστάσεις. max Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. 1 Με φορτίο 3 ατόμων 68 κιλών έκαστο.

19 Τεχνικά χαρακτηριστικά. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ E 220 CDI BlueEFFICIENCY E 250 CDI BlueEFFICIENCY E 350 CDI BlueEFFICIENCY Κυβισμός (cm3 ) Ονομαστική ισχύς (kw [hp] σε 1/min) 1 (μηχανικό κιβώτιο) 125 [170]/ (125 [170]/ ) 150 [204]/4200 (150 [204]/4200) 170 [231]/3800 ( ) Επιτάχυνση km/h (s) (μηχανικό κιβώτιο) 8,9 (8,8) 7,8 (7,8) 6,9 ( ) Μέγιστη ταχύτητα περ. (km/h) (μηχανικό κιβώτιο) 230 (232) 243 (245) ( ) Κατανάλωση καυσίμου3 (l/100 km) Αστικός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) Υπεραστικός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) Μικτός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) 8,4 8,5 (6,9 7,0) 4,8 5,0 (4,6 4,8) 6,2 6,3 (5,4 5,6) 8,4 8,5 (7,3 7,4) 4,8 5,0 (4,7 4,9) 6,2 6,3 (5,6 5,8) 9,1 ( ) 5,9 6,1 ( ) 7,0 7,2 ( ) Εκπομπές3 CO 2 (g/km) μικτές (μηχανικό κιβώτιο) ( ) ( ) ( ) ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ E 200 CGI BlueEFFICIENCY E 250 CGI BlueEFFICIENCY E 350 CGI BlueEFFICIENCY E 500 Κυβισμός (cm3 ) Ονομαστική ισχύς (kw [hp] σε 1/min) 1 (μηχανικό κιβώτιο) 135 [184]/5250 (135 [184]/5250) 150 [204]/5500 ( ) 215 [292]/6400 ( ) 285 [388]/6000 ( ) Επιτάχυνση km/h (s) (μηχανικό κιβώτιο) 8,6 (8,8) 7,8 ( )6,8 ( ) 5,3 ( ) Μέγιστη ταχύτητα περ. (km/h) (μηχανικό κιβώτιο) 231 (236) 240 ( ) ( ) 2502 ( ) Κατανάλωση καυσίμου3 (l/100 km) Αστικός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) Υπεραστικός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) Μικτός κύκλος (μηχανικό κιβώτιο) 11,0 11,2 (10,1 10,3) 6,1 6,4 (5,8 6,1) 7,9 8,2 (7,4 7,6) 11,0 11,2 ( ) 6,1 6,4 ( ) 7,9 8,2 ( ) 12,8 12,9 ( ) 6,5 6,6 ( ) 8,8 9,0 ( ) 15,9 ( ) 8,2 ( ) 11,0 ( ) Εκπομπές3 CO 2 (g/km) μικτές (μηχανικό κιβώτιο) ( ) ( ) ( ) 257 ( ) 1 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός περιορισμός. 3 Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Οδηγία 80/1268/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. Περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά θα βρείτε στη σελίδα

20 Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 23/10/2009. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Τυχόν αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. Daimler AG, Stuttgart BC / MR /0110 Printed in Germany

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Coupé και Cabrio.

E-Class Coupé και Cabrio. E-Class Coupé και Cabrio. πό της. Επιδεικνύει τη γοητεία της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορί όρο «ισχύς». E-Class Coupé. Ένα αντικείμενο πόθου. Ανάρτηση που «ισοπεδώ. Έχει τα πάντα. Το μόνο που

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής

ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Η SLK-Class. ρακτήρας της φαίνεται από την πρώτη ματιά. Και αυτό που υπόσχεται η σχεδίαση του ως η άνεση και η πολυτέλεια είναι μιας χαρακτηριστικής Mercedes-Benz. Στο εσωτερ ι παλμοί αυξάνονται κατακόρυφα.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά; Η B-Class. Όταν η οικογένεια μεγαλώνει και υποδέχεστε ένα νέο μέλος της, είστε εξαρχής προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο: η νέα B-Class προσφέρει ασφάλεια, αφού αναγνωρίζει εκ των προτέρων τι έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Αποπνέει επιτυχία, επιφυλάσσει πολλά περισσότερα. Πιο ευφυής, πιο προσεκτική και πιο προνοητική από ποτέ, η νέα GLE παρουσιάζει μια νέα εικόνα του SUV. Το σύστημα ανάρτησής της

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το

Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το Η C-Class Coupé. Coupé θα σας μένει αξέχαστη: Η αλλαγή των ταχυτήτων γίνεται αισθητή μόνο από την ήρες. Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα στο αυτοκίνητο είναι το στροφόμετρο. Η χαμ μικό οπίσθιο τμήμα. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Never stop improving.

Never stop improving. C-Class Cabrio Never stop improving. Μόνο οι καλύτεροι του είδους έχουν αυτό το κίνητρο: να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι. Στο πρόσωπο της νέας C-Class αποτυπώνεται καθαρά. Οι υπερσύγχρονοι προβολείς MULTIBEAM

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

C-Class Saloon και Estate.

C-Class Saloon και Estate. C-Class Saloon και Estate. αταφέρνει άνετα: με αλαζονικό ύφος, η νέα γενιά της C-Class χαράσσει το δρόμο της. ανή απόδειξη, ότι η χρηστικότητα δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι ανιαρή. Σας συνα φυλακτήρες.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ SLC Roadster Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσοψη, μάσκα ψυγείου diamond και εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα